Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    12-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharing is caring!

    King George deelt 5 najaarstrends voor self- en skincare

     

    King George kruipt graag achter de schoonheidstafel of in de keuken en prepareerde er voor dit najaar speciaal voor jou 5 nieuwe self- en skincaretrends. Samen met onze royal clients geven we jouw najaar een gezonde boost, vanop je huid, tot in je hoofd en zelfs in je koffietas. We leggen de nadruk op vegan, plantbased, sustainability, wellness en skincare, waarbij genieten meer dan ooit centraal staat, en daar profiteert de natuur mee van.

    1/ The new vegan

    Als het voorbije jaar ons een ding leerde, is dat onze gezondheid op de eerste plaats hoort te komen. Ons lichaam geven we dan ook graag een extra boost met de beste producten, zoals die van Beglisch merk Purasana. Zij tippen hun collageenpoeders Watermelon, Coconut Sugar of het populaire Matcha-poeder. Deze natuurlijke en pure vegan voedingsmiddelen geven een gezonde ondersteuning aan je huid.

    2/ Skinimalism

    Minimalisme verruimt haar grenzen en bereikt dit najaar de beautytafel en badkamerspiegel. Uren spenderen aan onze skincareroutine is niet meer van deze tijd, al willen we er wel nog steeds even goed uitzien. That’So (verkrijgbaar bij Gervi Cosmetics) zorgt voor een stralende after summer glow met zo min mogelijk producten, zonder in te boeten op een mooie uitstraling en kwaliteit.

    3/ Plantcurious

    Er wordt de laatste jaren meer en meer in de richting van de natuur gekeken. We vervangen steeds vaker producten met een grote ecologische impact door een evenwaardig en heerlijk plantbased alternatief. Verschillende merken zijn dan ook nieuwsgierig naar een plantbased overstap, net als NESCAFÉ Dolce Gusto. Die pakt uit met de allereerste koffiecapsule waarmee je volaromatische macchiato’s met plantaardige ingrediënten thuis kan zetten. De Macchiato met Almond, Oat en Coconut flavour bieden een heerlijk alternatief voor koffie met melk.

    4/ Sustainable beauty

    Herbruikbaar en duurzaam zijn begrippen geworden waar ook de beautywereld op inspeelt. Point-Virgule geeft je daarbij nostalgische vibes met haar herbruikbare flesjes en potjes uit glas die je jarenlang kan hervullen met grote bulkflessen. Dat spaart zowel je portemonnee als het milieu. Omhuld in een toilettasje van IWAS – gemaakt uit stevige upcycled koffiezakken – blijven je spullen makkelijk en veilig bewaard.

    5/ Deconnect to reconnect

    Laat de dagelijkse sleur volledig los en verleg je focus naar jezelf en je gezin. Wellnessexpert Gervi laat je stoom afblazen en tot rust komen in je eigen home wellness, denk jacuzzi, sauna of stoombad. Boost je immuunsysteem met KLAFS en haar microzoutenverspreider of gun jezelf meer comfort met de saunakussens. Geniet ook van de kleine dingen, zoals een heerlijke kop koffie of thee met een goed boek of serie. Ethnicraft presenteert het je graag op een van haar Organic glazen dienbladen, zoals die in Mist Gold. Feeling relaxed yet?

     

     

     







    12-09-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Purasana

    Vergeet je schoonheidsslaapje, Purasana laat je stralen van ’s morgens tot ’s avonds

     

    Zelfs mochten we net als Doornroosje 100 jaar mogen slapen, een schoonheidsslaapje is maar de helft van het werk. In een wereld waar we continu met stress en prikkels worden geconfronteerd, zorg je maar beter voor een goeie balans. Purasana biedt je met heerlijke recepten, natuurlijke supplementen en biologische verzorgingsproducten een beauty glow vanbinnen en vanbuiten, en dat gedurende de hele dag door via je self-, skin- en healthcare-routine. The only true love’s kiss you need!

    Een frisse start van de dag

    Deze Beauty smoothie bevat een combinatie van baobab, lucuma, dadels, acerola en erwtenproteïne. Ideaal voor een stralende huid en een goede verzorging van binnenuit. Hiermee maak je een super lekkere smoothie boordevol vitamine C, die je een natuurlijke skin glow bezorgt en je huid laat stralen van binnenuit!

    De Aloë Vera Gel met essentiële oliën brengt de pure kracht van 97% biologische aloë vera samen met de verfrissende geur van rozemarijn. Zo begin je fris en monter aan je dag omdat de puurheid van de natuur tot het diepste van de huid indringt. Het hydrateert, voedt en kalmeert de huid en verzacht huidirritaties.

    Nog met de natuurlijke kracht van aloë vera is de voedende gezichtscrème. Die gebruikt de Aloë Vera Gel als basis en voegt er actieve plantenextracten aan toe die ontspannen, voeden en verzachten. Met deze gezichtscrème geef je je huid een natuurlijke hydraterende boost.

    De nodige middagpush

    Tijdens je middagdip kan je wel wat extra energie gebruiken om je nog door de hele dag te loodsen. Zin in een smakelijke hap?

    Collageenpoeder met watermeloen smelt de zoete smaak van watermeloen samen met collageenpeptides, vitamine C, vitamine B3 en vitamine B8. Collageen is een van de belangrijkste structurele eiwitten die je lichaam nodig heeft, waarin Purasana je met haar collageenpoeder een perfecte ondersteuning biedt. Meng 1 scoop in een glas water. Shake gedurende 15 seconden en klaar!

    Een smoothie als dessert gaat recht naar het hart. Zeker met de natuurlijke ingrediënten en vitamines baobab, lucuma, dadels, acerola en erwtenproteïne. Die combinatie geeft je een stralende huid en goede verzorging van binnenuit.

    Neem een latte-break met de Matcha/Moringa Latté. Suikervrij en 100 % plantaardig. Matcha is een groene thee poeder en een uitstekende bron van vitaminen en mineralen. Het is onderscheidend en de rijkheid aan voedende bijdrages maakt het terecht een superfood. De bladeren en de vruchten van de boom Moringa hebben een extreem hoge voedingswaarde. Het is rijker aan essentiële vitaminen en mineralen dan veel andere superfoods.

    Als toevoeging aan een gezonde leefstijl kun je het gebruiken als ontbijt, als een snack tussendoor of voor onderweg en is warm en koud te drinken.

    Een extraatje voor het slapengaan

    Een uitgekiende skin- en healthcare-routine werpt niet alleen zijn vruchten af ’s morgens, maar ook ’s avonds. Allemaal om je op lange termijn weerstand en energie te bieden.

    Verwen je huid voor je gaat slapen met een zelfgemaakte Matcha Scrub. Opnieuw een DIY-kit waarmee je met hoogwaardige biologische ingrediënten je huid hydrateert. Natuurlijke ingrediënten kokosbloemsuiker, matchapoeder, kokosolie en bargamotolie zorgen voor de juiste verhouding als musthave voor je huid.

    Een makkelijke boost voor je weerstand is Echinacea Purpurea, ook wel rode zonnehoed genoemd. Het is een van de meest gebruikte plantaardige supplementen. Het staat al eeuwen bekend om de gunstige invloed op de natuurlijke weerstand in je lichaam.

    Gun ook je haar en nagels een treatment met het Clean & Green Skin-hair-nails-supplement. Die bevat een mix van 100% natuurlijke vitaminen en mineralen uit plantaardige bronnen zoals heermoes, brandnetelwortel en basilicum. De extracten bevatten zink en biotine die een positief effect hebben op het haar, de nagels en de huid.









    11-09-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische Laguune

    Het Belgische Laguune geeft je Old Hollywood glam haar in één handomdraai

    Old Hollywood glamour is terug, ook in je haar. En als je nog niet van het nieuwe Belgische merk Laguune hebt gehoord, dan is het tijd om daar verandering in te brengen. Met hun nieuwe 5-in-1 haarmasker ga je in no-time van een bad naar fabulous hair day. Van acai tot papaya, de tropische ingrediënten zorgen ervoor dat je lokken in één beweging red carpet ready zijn. Bonuspunt? Je hoeft het niet eens uit te wassen. Opgelet, boss babes en beauty queens: dit merk is voor jullie.

    Het nieuwe Belgische merk Laguune, opgericht door Mats Meyer, gaat voor kwalitatieve haarverzorging on the go. Laguune heeft als motto “Less is more” en creëert haarproducten die makkelijk in gebruik zijn en doen wat ze beloven: je lokken in één oogopslag de Hollywood-glamour look geven. Meyer’s missie? Vrouwen die net zo hard en intens willen leven als zij, voorzien van een aangepaste set verzorgingsproducten. Want eerlijk, wie heeft er tijd voor eindeloze routines?

    Van Antwerpen naar New York en terug!

    In een vorig leven was Mats Meyer een succesvolle juriste bij een topbank in New York en na haar carrière op Wall Street scheerde ze hoge toppen als illustrator bij Vogue, Chanel, Cartier,...Ze klom al snel op tot een van de meest gegeerde creatieve consultants in de beautysector in the Big Apple. What like it’s hard? Bovendien kon je deze Glamazon ook regelmatig terugvinden op de rode loper, waar ze interviews afnam van Hollywood sterren.

    Maar ze wou nog één droom van haar verlanglijstje afvinken: een eigen haarverzorgingslabel oprichten. Beauty meets business: Mats Meyer is een moderne Rosalind Russel die schaamteloos hard leeft, onderneemt en geen zin heeft in tijdverslindende schoonheidsslaapjes.

    Mats Meyer – CEO Laguune:”Toen ik in New York woonde, heb ik één ding geleerd: vrouwen worden door de schoonheidsindustrie nog te vaak als naïef en breekbaar afgeschilderd. Ik had geen behoefte aan een relaxerende gel of een ontspannend masker. Ik had nood aan een product dat me na een uitputtende vergadering in enkele minuten kon “revampen” in een vrouw die klaar was om op date te gaan. Dat bestond niet, dus heb ik gezworen om het zelf te maken.”

    Old Hollywood glam meets tropical paradise

    Het eerste product dat Laguune lanceert is het Paradise Found haarmasker. De frisse en roze verpakking in combinatie met de glitz en glamour van Hollywood is alvast uitgegroeid tot een Instagram-favoriet. Maar ook wat in het potje zit, stelt niet teleur. Breng een kleine hoeveelheid van de 5-in-1 lifesaver aan op nat haar, en voila: Instant GLAM. De formule van paradise found is zo krachtig, dat je zelfs je conditioner niet meer nodig hebt. Ja dat heb je goed gelezen! Overschakelen naar een leave-in formule terwijl je nog steeds geweldige resultaten krijgt is nog nooit zo makkelijk geweest. Het ideale verwenmomentje dat geen uren in beslag neemt én vriendelijk is voor je portefeuille. Bye Bye conditioner en eindeloze beautyroutines, hallo instant resultaat!

    Natuurlijk mooi

    Ook bij milieubewuste beautylovers verdient Laguune een plekje in hun wekelijkse routine. De producten zijn vegan, vrij van synthetische ingrediënten zoals parabenen en sulfaten én niet getest op dieren. Hun formules zijn zacht voor je haar én voor de planeet.

     

               

               

               









    10-09-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De 10 langste pistes van Europa

    Kriebelt het ook bij jou zo hard om opnieuw de latten onder te binden en naar de bergen te gaan? Vermits iedereen gedurende de afgelopen lockdowns volop aan het sporten is gegaan, kan die wintersportuitdaging niet pittig genoeg zijn. Voor wat we nu voor jou in petto hebben, kan je maar beter stevige benen hebben. We stellen je tien lange tot erg lange skipistes voor, goed voor kilometers glijplezier. En wat meer is, in een Belvilla vakantiewoning, chalet of appartement in de buurt van die pistes is het heerlijk terug op krachten komen. Comfort, luxe, ruimte en privacy binnen je eigen gekozen bubbel. Klaar? Dalen maar.

    1. Zermatt in Zwitserland: Klein Matterhorn – Valtournenche (16 km) : Aan de voet van de misschien wel meest gefotografeerde berg ter wereld - de Matterhorn - ligt het autovrije en mondaine Zermatt. De ligging van Zermatt aan de voet van de Matterhorn en middenin een skigebied maakt dit tot een bijzonder aantrekkelijke vakantiebestemming. Het skigebied omvat 54 kabelbanen en liften en 360 kilometer pistes. Met name goede skiërs en snowboarders halen hun hartje op op de vaak uitdagende pistes van Zermatt. Op de gletsjer wordt het hele jaar door geskied. De afdaling die je vanop Klein Matterhorn tot Valtournenche brengt is goed voor 16 kilometer puur wintersportplezier.

    2. Les Deux Alpes in Frankrijk: Dome de la Lauze (17 km) : Met een start op de gletsjer van Dome de la Lauze op 3568 meter en een aankomst in het dorpje Mont de Lans leg je op deze afdaling maar liefst 17 kilometer af, goed voor een hoogteverschil van 2288 meter. Uitrusten van een van de langste afdalingen ter wereld doe je in de sauna, bubbelbad of Hamam van Chalet Leslie Alpen. Deze gezellige chalet biedt plaats aan tien personen, telt vijf slaapkamers en drie badkamers, in het centrum van Mont de Lans op amper honderd meter van de skilift.

    3. Alpe d’Huez in Frankrijk: La Sarenne (16 km) : La Sarenne in Alpe d’Huez is een mythische afdaling, beroemd en berucht als 16 kilometer lange zwarte piste. Starten doe je op 3.330 meter hoogte op de Pic Blanc om 1.800 meter en zestien kilometer lager in de Gorges de Sarenne te eindigen. Schrik van zwarte pistes? Geen nood, op een paar steile stukken na in het begin van La Sarenne is deze piste voor de gemiddelde skiër en snowboarder best haalbaar. Vergeet onderweg zeker niet te genieten van het adembenemende landschap. Vanuit dit fijne vakantiehuis in Les Chalets de l’Altiport sta je snel in het centrum van Alpe d’Huez waar liften DMC1 en 2 en Pic Blanc je naar het dak van het gebied brengen. Ideaal om je dag mee te beginnen.

    4. Schilthorn-Mürren-Lauterbrunnen in Zwitserland: Kleine Schilthorn (15 km) : Het skigebied Mürren-Schilthorn is niet enkel het hoogst gelegen skigebied in het Berner Oberland, het is tevens de locatie waar een deel van de James Bond-film ‘On Her Majesty’s Secret Service’ werd gedraaid. In het draaiende panorama-restaurant Piz Gloria heb je een overweldigend zicht op Jungfrau, Eiger en Monch. En als je daar dan toch bent, de piste van Schilthorn naar Winteregg is goed voor net geen zestien kilometer pure pret. Vanuit je chalet in Mehlbaum kunnen we je de treinreis via Brig over Interlaken naar Lauterbrunnen van harte aanbevelen. De reis vanuit Brig duurt amper anderhalf uur maar voert je wel doorheen een betoverend winterwonderland.

    5. Sölden in Oostenrijk: Schwarze Schneid(15 km) : Voor de langste afdaling van Oostenrijk moet je in Sölden zijn. Starten doe je op de top van de Rettenbach-gletsjer, waar je absoluut eerst van het adembenemende uitzicht moet genieten. Vervolgens daal je via blauwe en rode pistes af tot aan het dalstation van de Gaislachkoglbahn in het centrum van Sölden, goed voor vijftien kilometer en 1970 hoogtemeters. De hele afdaling is niet overdreven moeilijk waardoor je die ook met kinderen perfect kan doen. En onderweg stop je natuurlijk voor een bord overheerlijke Kaiserschmarrn.

    6. Obersaxen-Mundaun-Val Lumnezia in Zwitserland: Mundaun-Valata (15 km) : Het Zwitserse skigebied Obersaxen-Mundaun-Val Lumnezia doet misschien niet meteen een belletje rinkelen. Het is een minder bekend maar wel mooi skigebied in Graubünden, waar de typisch Zwitserse authentieke sfeer de bovenhand heeft. De meeste pistes zijn niet overdreven moeilijk zodat beginners en kinderen er prima terecht kunnen. De Mundaun-Valata piste is met vijftien kilometer een behoorlijk lange piste die je doorheen een prachtig natuurlijk landschap voert. Let wel, de piste is op vele plaatsen behoorlijk vlak. Dat kan met name voor snowboarders wel eens vervelend zijn.

    7. Glungezer-Tulfes in Oostenrijk (15 km) : Op amper vijftien minuten rijden van het mooie Innsbruck ligt het kleine en gemoedelijke skigebied van Glungezer. Met slechts een goede vijfentwintig kilometer aan pistes en zes liften is Glungezer rustig en familiaal. Wachtrijen aan de liften zijn onbestaande en in de authentieke berghutten word je verwend met heerlijke en eenvoudige lokale recepten. Vijftien kilometer van die in totaal vijfentwintig kilometer pistes worden ingenomen door een van de langste pistes van heel Tirol. De dalafdaling van de top van het skigebied naar Tulfes in het Inndal is een absolute aanrader.

    8. Flaine in Frankrijk: Les Cascades (14 km) : Flaine werd eind jaren zestig gebouwd met als enige doel: wintersport. Dat maakt dat er veel betonnen gebouwen in een mooie natuurlijke omgeving neergepoot werden. Het autovrije dorp - in een ontwerp van Marcel Breuer - moest vooral functioneel zijn. Het skigebied daarentegen doet je al snel de betonnen gebouwen vergeten. Flaine is een erg sneeuwzekere bestemming waar soms legendarische hoeveelheden sneeuw vallen. De piste ‘Les Cascade’ is een veertien kilometer lange blauwe afdaling in het Grand Massif-skigebied. Starten doe je op 2.480 meter op Les Grandes Platières, van waar je misschien wel het mooiste uitzicht op de Mont Blanc en Aiguille du Midi hebt, eindigen doe je vervolgens in Sixt op 760 meter hoogte. Terug op krachten komen doe je in de sauna of het indoor zwembad van een van de prachtige appartementen in de viersterren-residenties die Belvilla voor jou in petto heeft. • Chalet Les Portes du Grand Massif 6 in Arâches-la-Frasse - • Appartement Les Portes du Grand Massif 2 in Arâches-la-Frasse

    9. Saas-Fee in Zwitserland: Mittelalalin (14 km) : Saas-Fee is een naam als een klok binnen de Zwitserse wintersportgebieden. Tot de veertiende eeuw was er in het Saastal slechts één gemeente: Saas. Van de daaruit ontstane dorpen is Saas Fee, ook wel de Parel van de Alpen genoemd, het meest bekend. Het gletsjerdorp op 1.800 meter boven zeeniveau wordt omgeven door dertien vierduizenders met als hoogtepunt de 4.545 meter hoge Dom. Op de gletsjer van Mittelalalin op 3.600 meter hoogte kan je het hele jaar door skiën. En laat het nu net op die gletsjer zijn dat je je aan een veertien kilometer lange afdaling terug tot in het centrum van Saas-Fee kan wagen, goed voor maar liefst 1800 hoogtemeters. De gletsjerwereld en de omringende vierduizenders zorgen voor een onwaarschijnlijk knap schouwspel. Vanuit een van onderstaande chalets sta je in anderhalf uur in de Parel van de Alpen, ideaal om eens een dagje elders de sfeer op te snuiven. • Chalet Mountain Star in Hémérence - • Chalet Krokus in Les Collon

    10. Sankt Anton in Oostenrijk: Valluga (12 km) : Sankt Anton am Arlberg wordt beschouwd als de bakermat van het alpine skiën. Het is hier dat reeds in 1903 de eerste skischool ter wereld werd opgericht. Sankt Anton is een van de bekendste wintersportgebieden in Oostenrijk en door de aansluiting met de skigebieden van Lech/Zürs en Warth/Schröcken is de Ski Arlberg-regio goed voor meer dan driehonderd kilometer aan pistes. De Valluga (2.811 meter) is de huisberg van Sankt Anton en een begrip in de regio. En laat het nu net op die berg zijn dat ook de langste afdaling van de regio zijn startpunt vindt. Afdalen doe je via de Ulmerhütte helemaal tot in Sankt Anton, goed voor twaalf kilometer, voornamelijk voor gevorderde skiërs. Vervolgens duik je onder in de legendarische après-ski. De skibus brengt je na deze heerlijke dag naar je appartement aan de rand van het bos waar je in sauna of stoombad de vermoeide benen tot rust laat komen.

    Early bird aanbieding Oostenrijk - boek tussen 3 - 7 september 2021 : Belvilla lanceert een Early Bird aanbieding voor de voor Belgen populaire wintersportbestemming Oostenrijk. Voor gasten die hun volgende wintersportvakantie in Oostenrijk bij Belvilla boeken en deze vakantie boeken tussen 3 en 7 september aanstaande, mogen zich verwachten aan een leuke korting. Klik hier voor meer informatie

     

     







    09-09-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Theatershow CARO

    opnieuw te zien in Efteling Theater vanaf 2 september

    CARO, het visuele spektakel vol acrobatiek, bijzondere effecten, zang en dans was een tijdje niet te zien, maar de ‘carrousel van het leven’ draait vanaf donderdag 2 september weer in het Efteling Theater. Sinds de première in september 2018 bezochten al 162.000 mensen de betoverende show.

    De Efteling-theatershow met onder meer Franse castleden is een groots en ontroerend spektakel over herkenbare momenten uit het leven gegrepen, waarin woorden overbodig zijn. CARO is geïnspireerd op de Efteling-attractie de Stoomcarrousel. Dat is in de voorstelling terug te zien in onder andere het ronddraaiende podium en te horen in de themamuziek. De regie is in handen van Stanley Burleson. De muziek werd gecomponeerd door René Merkelbach.

    De voorstelling, geschikt voor de hele familie, duurt zo’n 70 minuten en is meerdere keren per week te zien in het Efteling Theater. Tickets voor de nieuwe reeks voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.efteling.com/caro en kosten 25 euro per persoon. Verblijfsgasten betalen slechts 10 euro.

    Wereld van de Efteling

    Sinds de opening van het Sprookjesbos in 1952 is de Efteling uitgegroeid tot de grootste toeristische bestemming van de Benelux. De Efteling omvat naast het attractiepark ook het Efteling Hotel, de vakantieparken Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land, en het Efteling Theater. De Efteling ligt net over de grens bij Breda, nog geen uurtje rijden van Antwerpen, en is elke dag van het jaar open. Kinderen tot vier jaar genieten gratis toegang





    08-09-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CKS: eerste collectie voor tieners

    CKS TEENS voor coole tienermeisjes

    Belgisch modemerk CKS brengt dit seizoen naast de bestaande collecties voor vrouwen en kids voor het eerst een tienercollectie uit, gericht op meisjes. Dit was nodig om tegemoet te komen aan de vraag van klanten en een groeiend potentieel in de markt. Het is een lijn die gecreëerd werd voor Generation Z, voor wie de WMN collectie vaak nog te volwassen is, en de kidscollectie te jong.

    Met de CKS TEENS collectie speelt CKS in op een generatie die zeer trendgevoelig is. Zo zijn tienermeisjes vaak actief op TikTok en Instagram en zijn influencers hun grote voorbeeld. De keuze om een collab-collectie uit te brengen met TikTok-ster Julie Vermeire was dan ook snel gemaakt. De beelden en meer info over deze collectie volgen in september.

    Waar de CKS WMN collectie voor tijdloze stijlen in een eigentijds jasje staat, gaat CKS TEENS resoluut voor de trendy items. De link met de damescollectie en de duidelijke CKS signature blijven behouden. Stijlen en prins uit de FW21 collectie voor vrouwen komen terug in de tienerlijn. Maar de vibe is een stuk cooler, en very 2021.

    De maten van de CKS TEENS collectie rangeren van 10Y tot 18Y. Jongvolwassen en volwassen dames die doorgaans shoppen bij petite collecties, zullen hier ook hun gading vinden.

    Side note: CKS Kids

    CKS TEENS mag niet verward worden met CKS Kids, de collectie voor jongens en meisjes die reeds aanwezig was bij het merk. De Kids-collectie is verkrijgbaar op de webshop en exclusief in CKS Waasland, Nieuwpoort, Mol, Brasschaat en Hasselt. In de andere CKS stores is een mini showroom waar de collectie kan ontdekt, gepast en besteld kunnen worden.













    08-09-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guess eco faux fur

    GUESS continues to lead the way in ethical fashion with innovative Eco fur

    This season, GUESS showcases its collection of eco fur by playing with timeless styles and innovating with cutting-edge technologies to create beautiful, fashion-forward garments that don’t cost the planet. Eco fur is the perfect outerwear to complete the GUESS look and, thanks to the irresistible proposals in the Fall Winter 21 GUESS collection, never has faux fur been so elevated and glamourous! GUESS offers statement pieces for woman, men and kids.

    GUESS continues its commitment to sustainable style and is proud to respect the environment and its inhabitants by using ecological and ethical materials. Guess has partnered with ECOPEL to produce many of its faux fur products, including all outerwear garments. This innovative company produces natural touch & high perception eco fur that is ethical and sustainable. It is also easy care and offers high thermal insulation, making it the ideal product to produce environmentally conscious fashion.

    After the resounding success of last season’s eco fur line, the collection has been expanded to include classic fur coats as well as reversible bombers, bikers and vests for a contemporary glam appeal. GUESS women wear casual chic all-over animalier coats in cheetah, 4G embroidery faux leather and shearling jackets, and hybrid metalized foil coated bombers with knitted fur sleeves. Head-turning eco astrakhan and jacquard fur styles exude luxury, while blue zebra and pink Mongolian fur add a fun on-trend touch.

    For the GUESS man, this season boasts a luxurious and reversible take on the classic trucker shearling denim jacket with an elegant finish. A 2-in-1 eco shearling pea coat promises comfort and versatility, while the trendy reversible trucker can be worn with its Sherpa finish, complete with oversized GUESS logo, on the outside or its clean, smart PU leather for a more understated look.

    Little ones can also enjoy the unmistakeable appeal of faux fur, as GUESS girls enjoy comfy eco fur jackets, vests and coats in gold and beige, alongside chic bombers in varsity and all-over logo finishes. Reversible designs result in fun, versatile outerwear that adapts to any look.











    07-09-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Consentino's designcollectie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    » “Breaking Boundaries”, capsulecollectie met 5 designstukken - » Meubelstukken en accessoires van Dekton® Slim - » Internationaal designtalent: Nada Debs, Mustafa Khamash, Fadi Sarieddine, Aljoud Lootah en Dana Al Matrook & Newscha Dastaviz van The Line Concept

    “Breaking Boundaries” onder deze naam brengt Cosentino een capsulecollectie uit die de veelzijdigheid van Dekton® Slim viert. Een kunstige ode aan dit ultracompacte plaatmateriaal. Slechts 4 luttele millimeters dik, maar ruim voldoende voor eindeloos veel inspiratie. Het resultaat van deze baanbrekende verbeelding is terug te vinden in de 5 ontwerpen – meubelstukken en accessoires – van evenveel bekende designers uit de Verenigde Arabische Emiraten. Op vraag van Cosentino gingen zij met Dekton® Slim aan de slag en gaven zo elk op hun manier een nieuwe vorm & identiteit aan deze kwartscomposiet-samenstelling. Met “Breaking Boundaries” sloopt Cosentino de klassieke verwachtingen en mogelijkheden van plaatmateriaal.

    Dekton® “no limit” Slim

    In maart 2021 werd in Dubai de eerste stap gezet richting “Breaking Boundaries”. Tom Brooks, CEO van de in de V.A.E. gelegen partner Cherwell, licht toe: ‘plaatmateriaal van 4 mm heeft veel voordelen maar moet op een aparte manier verwerkt worden. Dankzij onze vooruitstrevende 3D-software en de waterjet met 5 assen konden we de soms ingewikkelde elementen van de designers vormgeven. Die elementen varieerden van zeer klein tot complex en in verschillende richtingen te snijden. Met deze uitdaging bewijzen we dat mits gezamenlijke inspanning niets onmogelijk is met dit materiaal’.

    Made in the UAE

    Niet enkel de productie werd uitgevoerd door een partner uit Dubai, ook de ontwerpen zijn van de hand van bekende designers uit de V.A.E.: Nada Debs, Mustafa Khamash, Fadi Sarieddine, Aljoud Lootah en het duo Dana Al Matrook en Newscha Dastaviz van The Line Concept. Op 4 maanden tijd gaven zij vorm aan een collectie die bestaat uit een schommelstoel, een console, een salontafel, een reeks bijzettafels en vazen. Marketing manager Miriam Llano vult aan: ‘de unieke creaties, gemaakt in de V.A.E., zijn een ode aan teamwork, duurzaamheid en grenzen verleggen op alle gebieden, denk aan het materiaal, het design, het procedé en de productie’.

    5 designs, 5 verhalen

    Elke ontwerper ging op zijn/haar eigen manier aan de slag met de kwartscomposiet. Zo keek Mustafa Khamash voor de speelse creatie Rocco naar de oorsprong van zijn product, in dit geval een stoel. Als startpunt nam hij het (in zijn ogen) prototype van de eerste stoel voorhanden in de natuur, nl. een steen. Daaruit volgde dan uiteindelijk een schommelstoel gehuld in de ruwe kwaliteit van Dekton® Slim en zonder onnodige toevoegingen.

    Nada Debs gaat met de Carapace console dan weer voor onverwachte en contrasterende combinaties met een mix van geometrisch samengestelde, natuurlijke en industriële elementen in het gekende Carapace-patroon.

    Talyd, Arabisch voor “nalatenschap”, van Aljoud Lootah is een collectie vazen die ode brengt aan de rijke culinaire traditie van de V.A.E.

    De Paper-salontafel van Fadi Sarieddine zet de dikte – of beter de dunheid – van Dekton® Slim in de kijker. Het 4 mm dunne tafelblad lijkt te zweven boven de contrasterende lijvige poten in walnoothout.

    De Tektonia bijzettafels tenslotte verzachten de hardheid van de steen met een glooiend lijnenspel. Het ontwerp van The Line Concept brengt ode aan de ware oorsprong van de aarde: de tektonische platen.

    Paper salontafel, ontwerp van Fadi Sarieddine - Dekton® Slim by Cosentino - credits fotograaf Natelee Cocks

    De capsulecollectie wordt officieel gelanceerd in september op een publiek evenement in Cosentino City Dubai, d3. Nadien zal de collectie van 1 oktober 2021 tot 31 maart 2022 tentoon worden gesteld in het Expo 2020 Dubai Spanish Pavilion en van 8 tot 12 november 2021 in Downtown Design Dubai. www.dekton.com

     

    07-09-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe verrekijker Swarovski optik

    klein in formaat, groot in design

    Wie van de natuur houdt, maar ook van design en luxe, kan vanaf oktober met stijl op pad. Dan komt de CL Curio 7x21 op de markt, een nieuwe hippe en trendy verrekijker van SWAROVSKI OPTIK. De nieuwe CL Curio 7x21, de jongste telg uit de SWAROVSKI OPTIK CL Familie, is het resultaat van een exclusieve samenwerking met de wereldberoemde industrieel ontwerper Marc Newson. De Australische Newson is gekend voor enkele van de meest iconische hedendaagse designstukken en zijn ontwerpen zijn wereldwijd te zien in grote musea. Met de CL Curio combineer je natuurbeleving met design, een uniek gegeven.

    Natuurbeleving in stijl : In onze steeds veranderende en vaak onzekere wereld heeft een onmiskenbare collectieve verschuiving in mentaliteit plaatsgevonden naar een nieuwe manier van leven. We kiezen vaker voor een langzamere en bewustere manier van reizen en focussen steeds meer op ervaringen waarin de natuur centraal staat. Daarom sloeg Newson de handen in elkaar met SWAROVSKI OPTIK, met als resultaat de tijdloze, elegante en toch eenvoudige CL Curio. De unieke vormgeving, gecombineerd met een optimale functionaliteit en ergonomie, maakt van het model de perfecte keuze voor natuurliefhebbers en outdoor avonturiers met een voorliefde voor esthetiek en strak design.

    De CL Curio is klein, handig, inklapbaar en klaar om altijd en overal te gebruiken – een echte alleskunner. Doordat de verrekijker erg licht en compact is, steek je hem tijdens een wandeling, in de stad of in de natuur, zo in je jaszak of handtas. Handig toch! Hij wordt geleverd met een field bag met magneetsluiting, een draagriem, een compacte oculairbeschermkap en een microvezeldoekje. Het model is verkrijgbaar in zwart of burnt orange, een mooi en warm oranje. Wist je trouwens dat de meeste dieren geen roodtinten kunnen herkennen? De CL Curio in de kleur burnt orange zal dus geen dieren afschrikken, aangezien ze deze trendy kleur niet kunnen onderscheiden van de groentinten in de natuur.

    De CL Curio bestaat in 7x21, dat maakt dat deze kijker nog compacter is dan bijvoorbeeld de bekende CL Pocket. : 7 staat voor de vergrotingsfactor. Die is bij de CL Pocket 8. Is de vergroting 7, dan wil dat zeggen dat een object op een afstand van 100 meter 7 keer dichterbij komt te staan. 21 staat voor het aantal millimeter dat de doorsnede van het objectief is, namelijk 21 mm. Bij de kleine CL Pocket is die doorsnede 25 mm. - 7x21 betekent dus dat deze kijker heel compact is en daardoor voor een extra stabiel beeld zorgt. Ideaal om bijvoorbeeld snel dieren te spotten op je tocht in de natuur. Met de CL Curio 7x21 kun je vanaf oktober op stap om te genieten van een hopelijk droge nazomer en vervolgens een kleurrijke herfst!

    Richtprijs: vanaf € 770,- De CL Curio is vanaf oktober te koop in gespecialiseerde zaken. De voorverkoop start in september.







    06-09-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trend alert: fluidity

    FW 21/22 - Most brands are far away from genderless fashion, but gender-fluid style is a future trend to keep an eye on. We are moving away from the idea that clothing and accessories themselves are inherently gendered, but rather accepting that societal norms have determined that certain items are for certain people. Gen Z is deciding that these norms are no longer relevant, and older generations are slowly, but surely agreeing.

    So let’s part from the idea that wearing a suit as a woman is ‘power dressing’. Let’s understand that a suit is a garment that can be worn by all genders, who should all be treated as equal. So wear that long, dangly earring, sir. It suits you. These next brands embody the trend for FW21/22.

    Lee Cooper

    Lee Cooper is Europe’s oldest denim brand. English by origin, but Belgian ever since a Belgian family took over its license ten years ago. Since then the collection is designed in and produced for Belgium. And how the brand has changed! Although denim has never been the most sustainable fabric, Lee Cooper Belgium has been able to reduce the amount of water it takes to produce one pair of jeans from 100L down to just 2L. Over 70% of the Lee Cooper FW21 jeans are now ‘green’.

    Speaking of color: the collection includes shades such as burgundy, pastel pink and even bright orange accents. The upcoming season will be comfy, but chic. The FW21 trends – from checks to varsity-inspired apparel – are well represented in both men and women’s collections. The brand also replied to the need for quality denim for kids. Because quality jeans are not just for grownups.

    Lore Van Keer

    Lore Van Keer launches TIDE, a collection of wearable movements inspired by the natural motion, pure lines, patterns and structures of water at the edge of the shore. Each ocean wave creates shapes of instinctive perfection. Never repeated, made without expectation. Full of both intent and surrender. The designs of this collection surrender to the pull of a similar fascination for balanced patterns, interpreted structures and an instinctive trust that exploring boundaries is in itself endlessly worthwhile. Each TIDE design gravitates towards its own distinct form of intentional imperfection.

    The TIDE collection will be available in silver and gold-plated silver. The white stone in the collection is a white semi-precious moonstone, implicitly referring to nature. For all people, for all genders, for all generations.

    SUN68

    The SUN68 FW21 men’s collection was created for the everyday life, with essential garments for daily use that are perfectly suitable for layering. This season, SUN68 was inspired by the sports and racing world, which results in a collection of comfortable and informal leisurewear. Whether working from home or working at the office, each look is perfect for smart working. The neo-preppy trend is also reflected in the collection, maintaining the classic aesthetic of preppy style, yet re-imagined in a contemporary state of mind. Think classic tweed patterns, strong, brightly colored knits that refresh a more traditional style and classic English fabrics repurposed in jersey fabric.

    SUN68 women

    Nature was a great source of inspiration for the color palette of the collection, reflecting in different warm brown, green and beige tints. The SUN68 sneaker collection offers a wide variation of monotone items, surprising color combinations and models.















    06-09-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!