Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    18-09-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unisa

    Deze Unisa sneakers brengen je in beweging

     

    De liefde voor wandelen hebben we de laatste jaren met z'n allen massaal ontdekt. Wat is daarbij van het grootste belang? Comfortabele schoenen natuurlijk. Voor deze wandelingen maken laarzen en hakken dan ook plaats voor comfortabele sneakers, die je van punt A naar punt B brengen. Ook Unisa heeft dat begrepen en stelt dit seizoen alweer een lijn stijlvolle sneakers voor, waar zowel jij als je voeten blij van worden. 

    Neutrale tinten domineren de Unisa sneakercollectie. Samen met zacht gewatteerd leder en ultralichte zolen zijn het dé ingrediënten van een ideale dagdagelijkse schoen.

     In de collectie vind je ook verschillende sneakers terug met een duurzaam karakter. Onder de ECOWOOL noemer, stelt Unisa verschillende sneakers voor met materialen die 100 % afkomstig zijn van gerecycleerde plastic flessen.







    18-09-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dekton Oninka

    » Cosentino introduceert nieuwe Dekton® Onirika-collectie, in première voorgesteld tijdens Salone del Mobile

    Tussen dromen en werkelijkheid ligt een mystieke zone die Cosentino weet vast te leggen in de nieuwste Dekton® Onirika-collectie. Acht gedurfde kleuren geïnspireerd op marmerpatronen dompelen je onder in een andere dimensie. De Texaanse interieurontwerpster Nina Magon liet voor deze samenwerking haar eigenzinnige en hoogstaande visie de bovenhand nemen, wat in combinatie met het Spaanse merk duurzaamheid, vooruitstrevende innovaties en tijdloze elegantie teweegbrengt.

    Een reis naar de Twilight Zone

    Onirika, wat Japans is voor dromerig, belichaamt de nieuwste Dekton®-collectie die ook meteen dezelfde naam kreeg. De lijn staat voor een droomreis waar de grens tussen fantasie en werkelijkheid verdwijnt. Een collectie die de poëtische schoonheid van onze dromen weerspiegelt, en waar alleen het diepste deel van onze geest echt alles van begrijpt. Cosentino overspoelt ons met een vage mist van opvallende marmerdessins.

    Cosentino x Nina Magon

    Cosentino liet voor deze collectie haar oog vallen op interieurontwerpster Nina Magon. De Texaanse runt een luxueuze ontwerpstudio die ’s werelds meest exclusieve residenties, restaurants, hotels en spa’s vormgeeft. Haar vooruitstrevende ontwerpen ademen klasse en worden op maat gemaakt volgens de wildste wensen en dromen van de klant. De nieuwe Dekton® Onirika-dessins dompelen je virtual realitygewijs volledig onder in een andere wereld waar marmer kwistig gebruikt wordt voor vloer-, muur- en meubelbekleding. www.cosentino.com







    18-09-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-09-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leather Love Caroline Biss

    All-leather outfits zijn helemaal hot dit najaar. Rokken, broeken, tops, schoenen, en handtassen - je kan er zo ver in gaan als je zelf wil. Als de full leather look voor jou toch net een brug te ver is, dan hebben we bij Caroline Biss dé ideale stuks om mee te mixen en matchen!

    Tops

    Een stoere, zwarte lederen biker jacket heb je hoogstwaarschijnlijk al in je kast hangen - it's a classic! Opteer daarom dit seizoen voor een bruine variant, of verander je look met een nieuw silhouet met grote knopen en een meer vrouwelijke uitstraling.

    Een biker jacket mag dan wel een klassieker zijn in je garderobe, het is niet de enige manier om leder in je outfit te integreren. Klassieke blouses met een gedrapeerde hals in verschillende kleuren zorgen voor een interessante wending, en fleuren je outfit in de koudere maanden meteen op.

    Broeken en rokken

    Een lederen broek of rok lijkt direct heel gewaagd, maar hoeft dat helemaal niet te zijn. Ga voor een langere kokerrok en combineer deze met een vrouwelijke blouse om wat evenwicht te creëren. Een lederen broek in een opvallende of neutrale kleur is de ideale outfit center piece en kan je lekker casual combineren met een T-shirt en toffe sneaker.

    Jurken

    Simpel en chic, met een jurk heb je niet veel meer nodig om 's ochtends een extra portie stress te vermijden. Jurken zijn het ideale kledingstuk om snel opgekleed de deur uit te stappen, en daarbij ook nog perfect om een snelle overgang te maken from day to night. Leuke sneakers, mooie stiletto's, of stoere laarzen eronder et voilà - three looks for the price of one!

    Accessoires

    Soms volstaat een toffe, lederen accessoire om je outfit dat tikkeltje extra te geven. Een leuke handtas, stoere laarzen, of leuke riem zorgen ervoor dat je op een subtiele manier leder kan integreren. Niet te overheersend, maar wel helemaal on-trend!

    Eco-leder

    Eco-leder is niet meer weg te denken in de modewereld. Wat de reden ook moge zijn, er zijn alternatieven genoeg voor wie zich niet comfortabel voelt bij het dragen van echt leder. Even goede kwaliteit, en dezelfde luxueuze uitstraling.













    17-09-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-09-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogmis voor wielerliefhebbers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Primus Classic Cyclo en G-wegcriterium

     

    Fabio Jakobsen, Dylan Groenewegen, Alexander Kristoff en Jasper Philipsen aan de start van Primus Classic. Brouwerij Haacht vormt op zaterdag 17 september opnieuw het decor voor de aankomst van Primus Classic. De profkoers “ProSeries” (vroegere “buiten categorie”) is intussen toe aan zijn elfde editie en brengt traditiegetrouw een deelnemersveld van wereldformaat aan de start. Niet minder dan 22 ploegen zullen om 12u45 aan de start staan in Brakel, in Oost-Vlaanderen.

    Verschillende ex-winnaars staan aan de start. Zo zullen Greg Van Avermaet, Sep Vanmarcke, Taco van der Hoorn en Edward Theuns er zeker bij zijn. Daarnaast hebben klinkende namen zoals Fabio Jakobsen, Dylan Groenewegen, Philippe Gilbert, Oliver Naesen, Arnaud Démare, Jasper Philipsen, Alexander Kristoff, John Degenkolb, Edvald Boasson Hagen, Arnaud De Lie, Victor Campenaerts, Niki Terpstra en Bryan Coquard hun komst al bevestigd.

    In totaal nemen maar liefst 13 UCI WorldTour-ploegen, 6 UCI Proteams en 2 Continentale ploegen deel. Het parcours van de Primus Classic leidt het peloton door Oost-Vlaanderen, Henegouwen, Waals-Brabant en Vlaams-Brabant telt 18 hellingen, waaronder enkele stevige kuitenbijters met een stijgingspercentages tot 20%. De aankomst wordt verwacht rond 17u30 voor de poorten van de brouwerij.

    Primus Classic Cyclo

    Getrainde wielertoeristen kunnen voor de start van de Primus Classic het parcours verkennen tijdens de Primus Classic Cyclo. Ze hebben de keuze uit drie afstanden: 67 km, 96 km of 122 km zoals de profrenners. Het parcours van de Primus Classic Cyclo slingert door het hart van de Druivenstreek en laat de deelnemers genieten van de groene Vlaamse rand. De twee langere afstanden leiden tot over de taalgrens. Starten kan tussen 7u30 en 11u00, afhankelijk van de gekozen afstand. Inschrijvingen gebeuren online via www.primusclassiccyclo.be/nl/.

    GP Jos De Vroe voor G-wielrenners

    De fundamenten van het huidige succes van Primus Classic werden gelegd door bezieler Jos De Vroe, die ervoor zorgde dat Primus Classic het label “buiten categorie” kreeg. Als eerbetoon aan wijlen Jos De Vroe, die in 2014 onverwacht overleed tijdens een fietstocht werd de GP Jos De Vroe in het leven geroepen. Dit G-wegcriterium is een initiatief van vzw Gwenny en Co, G-sport Vlaanderen en Cycling Vlaanderen en gaat van start vanaf 14u30 voor de poorten van Brouwerij Haacht. Meer info via www.gsportvlaanderen.be/activiteiten/wielrennen-gp-jos-de-vroe-2022.

    Een wieler- en buurtfeest bij uitstek

    Hoofdsponsor Brouwerij Haacht kijkt uit naar deze elfde editie. “Na twee moeilijke jaren zijn we blij dat we met zijn allen de Primus Classic opnieuw onder normale omstandigheden kunnen beleven”, zegt Lien Meeus, Managing Director Marketing and Communications. “Traditiegetrouw barst er dan een echt wieler- en buurtfeest los waarbij de banden tussen onze medewerkers, onze buurtbewoners, onze klanten en alle wielerfans nog eens extra worden aangehaald. We verwelkomen jong en oud op onze brouwerssite, voorzien heel wat randanimatie en zetten grote schermen waarop de koers live te volgen is van 14u00 tot 17u30. Het hoogtepunt is ongetwijfeld het moment waarop de renners over de eindmeet zoeven. En als een Belg wint, dan trakteert Brouwerij Haacht het publiek op 1.000 Primussen. Wint een Belgische ploeg, dan trakteert de brouwerij op 500 Primussen”, besluit Lien Meeus.

    Onder impuls van organisator Peter Van Petegem is de Primus Classic de laatste jaren uitgegroeid tot een gevestigde waarde in het profwielrennen. “Als we het deelnemersveld bekijken, kunnen we niet anders dan fier zijn over wat we de afgelopen jaren opgebouwd hebben met Primus Classic”, legt Peter Van Petegem uit. “Primus Classic is uitgegroeid tot een UCI Pro Series wedstrijd die het kruim van de wielerwereld aan de start brengt. Met dank aan de inzet van vele tientallen medewerkers achter de schermen en de steun van onze sponsors”.

    Meer info over het parcours van Primus Classic: www.primusclassic.be/parcours-2022/

    16-09-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Xantho

     BELGISCH COSMECEUTICAL LABEL XANTHO KRIJGT INTERNATIONAAL PATENT

     

    Het Belgisch bedrijf Xantho zorgt in de strijd tegen huidveroudering voor een wereldprimeur met cosmeceuticals op basis van Xanthohumol. Studies tonen aan dat deze krachtige antioxidant uit de hopbloem niet alleen hydrateert en rimpels vervaagt, maar ook onzuiverheden, roodheid en pigmentvlekken vermindert. Dankzij de viervoudige werking valt elk Xantho-product dan ook onder de noemer all-in-one: gemakkelijk en efficiënt.

    BELGISCHE WERELDPRIMEUR

    De wetenschap had al ontdekt dat Xanthohumol veel krachtiger was dan andere natuurlijke antioxidanten en zelfs zes keer krachtiger dan Resveratrol. Toch bleef de hopbloem lange tijd de heilige graal waarvan elk cosmeticamerk droomde. De reden was tweeledig. Omdat het polyfenol niet oplosbaar was in water kon het niet in een emulsie worden verwerkt én niet doordringen tot de dermis. Om een doorbraak voor het ‘oplosbaarheidsprobleem’ te forceren, deed Xantho beroep op een professor emeritus in de farmaceutische wetenschappen. Na vier jaar intensief onderzoek en het bekomen van een internationaal patent in Europa, Amerika en Japan lanceerde het Belgisch bedrijf twee jaar geleden de eerste cosmeceuticals op basis van Xanthohumol. Een beetje chauvinisme is dan ook terecht. ‘Ons land geniet wereldwijd een ijzersterke reputatie op het gebied van de geneeskunde en biotechnologie. Ook in de strijd tegen huidveroudering moeten we toch een pioniersrol spelen. Daarom zijn we vastberaden om te blijven innoveren’, klinkt het bij Xantho.

    THE PHARMACIST WAY

    Met cosmeceuticals op basis van een gepatenteerde formule geeft Xantho een antwoord op de toenemende vraag naar transparantie en efficiëntie in een wereld waar consumenten bestookt worden met toverformules en vage beloften. De resultaten van klinische studies die eerder dit jaar werden uitgevoerd door een Duits, onafhankelijk instituut zijn alvast overtuigend. Bij alle proefpersonen tussen de 35 en 65 jaar oud werd na achtentwintig dagen gebruik van de Xantho dagcrème een verbetering van 36% vastgesteld op het niveau van hydratatie. Op het gebied van rimpeldiepte was er al op zeer korte tijd een verbetering van 15% zichtbaar bij 93% van de proefpersonen. Maar er is meer. Zo remt Xanthohumol niet alleen de afbraak van collageen en elastine, maar gaat het ook de vorming van tyrosinase tegen. Hierdoor verminderen pigmentvlekken en dankzij de anti-inflammatoire werking heeft de gepatenteerde formule ook een positief effect op roodheid en onzuiverheden.

    4-IN-1 COSMECEUTICALS

    Door de viervoudige werking vallen alle Xantho-producten onder de noemer all-in-one en zijn ze dus ideaal voor vrouwen die nood hebben aan een snelle, efficiënte skincare-routine. Bovendien bevatten ze naast Xanthohumol enkel de noodzakelijke ingrediënten met bewezen resultaat zoals aloë vera, vitamine E, niacinamide (vitamine B3) en cafeïne voor de oogcrème. Hierdoor zijn alle formules ook vegan en vrij van sulfaten, kleurstoffen, siliconen of parabenen. De verpakking in glazen potjes met recycleerbaar deksel en de lokale productie zorgen bovendien voor een minimale ecologische voetafdruk. ‘Het geheim zit in de kracht van de natuur en het is dan ook logisch dat we veel belang hechten aan duurzaamheid,’ concluderen de oprichters.

    Anti-aging oogcontour: € 37 - 15 ml - Anti-Aging serum - alle huidtypes: € 49 - 30 ml - Anti-Aging dagcrème - alle huidtypes:  € 47 - 50 ml - Anti-Aging dagcrème - droge huid:  € 49 - 50 ml - Anti-Aging dagcrème - SPF 20 UVA+UVB: €  49 - 50 ml - Anti-Aging nachtcrème - alle huidtypes: € 47 - 50 ml - Anti-Aging handcrème: € 15 - 75 ml Verkrijgbaar bij de apotheek of online: www.xantho.com

    Bruno Keeris en Hein Mahieu leerden elkaar kennen bij de Belgische vestiging van Sara Lee. Later waren ze betrokken bij de lancering van Foodbag, een Belgische leverancier van maaltijdboxen aan huis dat uiteindelijk fusioneerde met concurrent Smartmat. Geïnspireerd door clean labels die de foodsector veranderden, deden ze hetzelfde in de cosmeticawereld. Xantho is dan ook gebaseerd op wetenschappelijke innovatie en transparantie met een minimum aan ingrediënten voor een maximaal bewezen effect.

     

     

     

     







    16-09-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-09-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een reis door de tijd

    Een reis door de tijd

     

    Spoken dwalen rond in de abdij … Meeslepend wandelspektakel met artiesten, speciale effecten en video mapping.

    Na een succesvolle eerste editie met de show “De Geheime Vallei”, biedt Symfonie der Stenen dit najaar een nieuw monumentaal spektakel aan in de abdij van Villers-la-Ville. Van 22 september tot 5 november dompelt “VISITORS” de toeschouwer onder in een reis door de tijd. Deze volledig uitgeschreven nachtelijke wandeling, waarbij artiesten, video-mapping en speciale effecten worden gecombineerd, is een ideale belevenis voor het hele gezin!

    In de abdij van Villers-la-Ville kan men bij het vallen van de avond in de rondingen van bepaalde gewelven, achter de zuilen, vreemde vormen in de stenen tot leven zien komen…

    VISITORS is het verhaal van een reis door de tijd, het ontdekken van fascinerende wezens die uit het verleden zijn teruggekomen om ons te ontmoeten. Uiteindelijk zal men zich afvragen wie, van deze historische figuren of toeschouwers, de ander echt is komen opzoeken?

    Dit wandelspektakel, dat 70 minuten duurt, bestaat uit een doorlopend verhaal dat de toeschouwer volledig onderdompelt. Het is een werkelijk geïntegreerde sprookjeswandeling, met een unieke sfeer. Deze familievoorstelling voor jong en oud bestaat uit acteurs, dansers en performers tegen een achtergrond van video-mapping en speciale effecten.

    Nog tot 5 november (elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag) - Programma: 2 voorstellingen per avond (variabel programma afhankelijk van de kalender – zie boekingssite) Duur van het spektakel: 70 minuten

    Locatie: Abdij van Villers-la-Ville - Taal: Fr/Nl - Parking : Vrije toegang

    Prijs: Tot 5 november : €15 - Groepstarief (vanaf 10 betaalde tickets): €10 - Gratis voor kinderen onder de 10 jaar (alleen op reservering en op vertoon van ID-kaart bij de ingang) - Reserveringen: www.ticketmaster.be





    15-09-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterrenstof voor de tuin:

    : dromerige armaturen voor een feeëriek najaar

     

    » Royal Botania introduceert drie nieuwe armaturen Trilux, Septem en Fungy - » Spotty armatuur krijgt update

    Bij het vallen van de avond strooit Royal Botania met haar reeks nieuwe armaturen wat fairy dust uit over de duistere struiken. Met knappe ontwerpen die koorddansen tussen design en functionaliteit tover je de tuin zo om tot een buitenwoonkamer waar het ook tijdens de lange winterslaap heerlijk nachtdromen is. Spring in het konijnenhol en wandel mee langs een sprookjesachtig verlicht pad.

    Het gezicht van de maan

    Met zijn drie lichtbronnen, variërend in grootte, verschijnt de Trilux-lamp als het mannetje van de maan. Vanuit een centrale voet – die qua uitvoering volledig aanpasbaar is in alle kleuren keramiek – vertrekken drie slanke tubes om bovenaan als een boeket open te vallen. Aan het uiteinde van elke tube is een lampenkap bevestigd die in zoveel opties komt als er (figuurlijke) kilometers zijn naar de maan en terug. Elke lamp verschilt van de andere in diameter en kan apart gemaakt worden in één van de 67 beschikbare stoffen uit het gamma, de 3 kleuren Ropy-koord of in Kris Kross Fibre. Zo match je de Trilux-lamp volledig op maat van je interieur en creëer je een uniek stukje design. Met de aangeraden Philips Hue-lampen switch je tussen volle of wassende maan.

    Broodkruimels 2.0

    Stippel het pad in je tuin uit met deze kleine, vrolijke en toch erg smaakvolle paddenstoel-lampjes. De Fungy zijn grondspots gemaakt in een duurzaam en chique cortenstaal en maken met hun roestbruine kleur een natuurlijk statement in de tuin. Plaats ze langs een tuinpad of dichter bij het terras voor sfeervol opgelichte gesprekken.

    Assepoester in stiletto’s

    De Septem-lamp verbaast met een uitzonderlijke mix van elegantie, vakmanschap en karakter. Drie killer legs – perfect compatibel met de Styletto-reeks – ondersteunen een mondgeblazen glazen stolp die over de lamp heen gaat. Het zwarte rookglas geeft de Septem een moody look waardoor hij het zowel binnen als buiten goed doet. De E27-fitting laat toe verder te spelen met de sfeer: kies een lamp met laag aantal Kelvin voor een warme, uitnodigende gloed of ga voor praktische buitenverlichting met heller, wit licht met een hoge Kelvingraad.

    Toverstaf in teak

    Trouwe adepten van Royal Botania zullen de ranke verschijning van grondlamp Spotty herkennen. De Belgische producent sleutelde verder aan het ontwerp en kwam met een nieuwe, verbeterde en afwijkende versie. Zo heeft Spotty Teak een GU10-fitting in plaats van een geïntegreerde led-lamp en moet bij defect niet langer het hele lampstuk vervangen worden. Omdat ook het oog wat wou, toverde Royal Botania een afdekplaatje in teak achteraan de lamp i.p.v het gecoate aluminium dat tot nu toe werd gebruikt. Het resultaat is een warm geheel dat z’n plek tussen de sterren helemaal verdient. www.royalbotania.com

     









    15-09-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-09-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arte: over goden en nimfen

    Arte schrijft een mythisch interieurverhaal

     

    » 4 x wandbekleding voor Griekse goden

    Griekse mythologie spreekt al sinds het begin der tijden tot ieders verbeelding. Het rijke verleden met statige tempels en ondoorgrondelijke mythes over goden, waternimfen, cyclopen en sirenen. Wat voor de Grieken religie was, is voor Arte vandaag een eindeloze inspiratiebron. Zeus als oppergod van licht en hemel, Eros die liefde en passie verbindt, Poseidon, heerser van de zee, en Aphrodite als beschermer van fauna en flora. Deze Griekse goden zorgen voor een goddelijke interventie in jouw interieur.

    Openingsbeeld – Rovine: Tussen archeologische vondsten, ruïnes en iconische ionische zuilen liggen mythische verhalen op de loer. Rovine is een statig panorama in vinyl dat een ets nabootst van zo’n Griekse ruïne. De tekening toont de oudheid in verval, maar houdt de mythes levend.

    Eros – God van liefde en vurige passie

    Wie Eros zegt, zegt liefde en passie, en daaraan zijn onlosmakelijk warme, rode tinten verbonden. Secret Silhouettes neemt je mee in een mythisch verhaal van waternimfen en sirenen, die je met hun vrouwelijke charmes betoveren. Het gebruikte materiaal van zachte velours past perfect bij dit panorama.

    Verder op het elan van tactiliteit en vurige kleuren, is er het Orizzonte dessin in de Autumn-uitvoering. Deze textielmuurbekleding heeft enerzijds een verweerde maar tegelijkertijd warme look dankzij de luxueuze boucléstof. De horizontaal geweven multicolore draden geven diepte en reliëf aan het patroon. De zichtbare metaaldraad zorgt voor een subtiele glans.

    Zeus – Koning van licht en hemel

    Zeus regeerde als oppergod over het Griekse rijk. Hij kon met bliksem gooien, liet het regenen of sneeuwen en dreef wolken uit elkaar. De Memento Moooi Medley brengt een ode aan zijn schouwspel, want het dessin doet denken aan de clash die Zeus veroorzaakte op hemel en aarde.

    Gelukkig komt na bliksem en regen een helderblauwe lucht. Het Stucco-dessin in het grijsblauwe Silver Pine of lichtblauwe Light Jeans is een knipoog naar het decoratief pleisterwerk dat gebruikt werd tijdens de Grieks-Romeinse oudheid, en zorgt vooral voor een lichtrijk interieur.

    Poseidon – Heerser van zee en water

    Op de deining van de zee vaart Poseidon richting je interieur. Met zijn drietand spiest hij het Shards-dessin in Petrol-kleur aan je muren. Het ontwerp doet denken aan golven door de manier waarop Arte via vinyl textuur gebruikt. De oneffenheden en lichtinval creëren nog wat extra reliëf.

    Eigen aan de badcultuur van de Grieken is mozaïek. Artes Mosaico-muurbekleding in Blue Stone doet denken aan de decoratie van talloze pleinen, palazzo’s en badhuizen en brengt daarmee het Grieks baden tot bij je thuis.

    Aphrodite – Beschermster van fauna en flora

    Al wat bloeit en groeit wordt door Aphrodite beschermd. Fauna en flora hebben net als voor haar, voor Arte geen geheimen. Flor Imaginaria is geïnspireerd op de Physalis. De lampionplant brengt het groen van de weelderige natuur in je interieur.

    Mont Royal tovert dan weer een abstract bos op je muur. De boomstammen vormen strakke, verticale lijnen en staan mooi in contrast met de ronde contouren van de kruinen. Het feeërieke tafereel met een speelse toets is gemaakt van zachte velours.

    Wie Arte zegt, zegt niet zomaar behang, maar stijlvolle, gesofistikeerde en high-end muurbekleding. Arte zoekt voortdurend naar esthetiek, innovatieve productiemethoden en eersteklas, verrassende materialen, zonder daarbij de trends uit het oog te verliezen. Het is wereldwijd gekend voor haar verfijnde ontwerpen die schitteren in zowel klassieke interieurs, als in grootse architectonische bouwwerken, van residentieel tot projectinrichtingen. Met haar doordachte dessins maakt Arte al sinds haar oprichting in 1981 wonen mooier.

    Ieder jaar schitteren de nieuwste collecties in meer dan 80 landen overal ter wereld. De dessins moeten niet alleen vernieuwend en trendbepalend zijn, maar ook van superieure kwaliteit. Ongeveer de helft van de producten wordt intern vervaardigd met behulp van milieuvriendelijke procedés. De productie van een kleiner aantal muurbekledingen wordt toevertrouwd aan externe partners die dezelfde kwaliteits- en duurzaamheidsnormen hanteren. Arte mag zichzelf om die reden trots een CO2-neutrale onderneming noemen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen behoort dan ook tot een van haar uitgangspunten en dit label is het bewijs dat Arte zich oprecht inzet voor het klimaat. www.arte-international.com/nl

     













    14-09-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamilton

    HET RUIMTETIJDPERK IS TERUG

    Het nieuwste lid van de PSR-Familie heeft een cool groen LCD- en OLED-scherm

    Ontmoet de nieuwste gedaante van ‘s werelds eerste digitale horloge. Het nieuwste lid van de PSR-familie, met dezelfde retro-futuristische kast als het origineel uit de jaren 70, krijgt een upgrade in de vorm van een hybride lcd- en oled-scherm: Dankzij de coole groene cijfers kunt u de tijd heel gemakkelijk af lezen en met een snelle druk op de typische PSR-knop laat u het scherm volledig oplichten. Deze nieuwe PSR, aangedreven door een digitaal quartz-uurwerk en gecombineerd met een bijpassende horlogeband, is geen museumstuk — een waterbestendigheid van 10 bar en een volledig roestvrijstalen constructie bereiden dit horloge voor op alle mogelijke avonturen. 

    Technische specificaties - PSR Digital Quartz  - prijs - 795€

    Kast - 40,8 x 34,7 mm roestvrij staal - Dikte - 13,30 mm - Aanzetbreedte - 24 mm

    Wijzerplaat - Groene, hybride lcd- en oled-weergave

    Wijzers - N.v.t. - Uurwerk - Digitaal quartz - Horlogeband - Roestvrijstalen horlogeband - Glas - Saffierglas met antireflectiecoating - Waterdichtheid - 10 bar (100 m)

     

    HAMILTON X SYROCO

    Een Khaki Navy Scuba Special Edition om het partnerschap te vieren

    Onze nieuwe Khaki Navy Scuba Syroco Special Edition geeft een bijzondere nieuwe draai aan ons kleurrijke en nauwkeurige duikhorloge: Hij is geïnspireerd op Syroco’s innovatieve, door de wind aangedreven hogesnelheidsvaartuig — dat als doel heeft om het snelheidsrecord zeilen te verbrijzelen en de toekomst van koolstofvrij zeetransport vorm te geven — en is voorzien van een fraaie blauwe wijzerplaat met een motief dat de streefsnelheid van 150 km/u symboliseert; een matchende blauw-en-zilveren duikbezel maakt het geheel af. Hij wordt aangedreven door het H-10 automatische uurwerk met een gangreserve van 80 uur en wordt gecombineerd met een blauwe rubberen band. De unieke gravure aan de achterkant van de kast viert het partnerschap tussen Hamilton en Syroco, genoemd naar de beruchte, onstuimige Siroccowinden in de Saharawoestijn.

    Technische specificaties - Hamilton Khaki Navy Scuba Special Edition - Prijs - 825€

    Kast - 40 mm roestvrijstalen kast - Dikte - 12,95 mm - Aanzetbreedte - 20mm

    Wijzerplaat - Blauwe wijzerplaat

    Wijzers - Vernikkelde uur- en minutenwijzers met Super-LumiNova®, oranjegelakte secondewijzers met Super-LumiNova®-punt

    Uurwerk - Automatisch uurwerk H-10 met gangreserve van 80 uur en balansveer van Nivachron™ - Horlogeband - Blauwe rubberen band - Glas - Saffierglas met antireflectiecoating - Waterdichtheid - 10 bar (100 m)

     

     

     









    14-09-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-09-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tamaris

    Reaching New Heights with NEWD.Tamaris

     

    De '90s zijn overal: low waist jeans, strakke dotjes, donkere lip liner, mini- en maxirokken, noem maar op! Maar uit al deze trends is er een die van een microtrend naar een permanente fashion staple is gegaan: platformschoenen. Sinds kort zijn ze absoluut niet meer weg te denken uit onze garderobe. Van sneakers tot laarzen tot loafers, en hoe hoger, hoe beter. NEWD.Tamaris begrijpt dit als geen ander. Met zijn FW22/23 collectie tovert het merk de platformschoen om tot een tijdloze toevoeging aan je collectie. Modieus en kwaliteitsvol, enough said!

    Waarom zijn platformschoenen zo in?

    Het model is al jaren razend populair, zowel op de runways als in het straatbeeld, net omdat het zo veelzijdig is. Een platform kan altijd gerockt worden: van 's ochtends tot 's avonds, van op kantoor tot tijdens de afterwork. En dit zonder het ongemak dat al snel met een traditionele hak gepaard gaat. Ontdek hieronder de verschillende soorten platformschoenen die ideaal zijn voor de herfst- en winterdagen.

    De platformsneaker : De combinatie sneaker + platformzool duikt al sinds jaren op in het straatbeeld. De hoge zolen en het premium leer houden de voeten droog tijdens de regenachtige herfstdagen, perfect voor een zondagse wandeling door de stad met als eindbestemming een leuk restaurant.

    De platformlaarzen : Niets is beter dan lange laarzen dragen tijdens het najaar. Elk extra laagje warmte telt, maar comfort is minstens even belangrijk. Met een platformzool hoef je je geen zorgen te maken als je op gladde kasseien wandelt. Opteer voor een elegante hak onder een jurk om er 's avonds chic uit te zien, maar toch nog lekker warm te blijven. Een chunky zool geeft een extra stoere toets aan je outfit. Waar je ook voor kiest, je maakt er gegarandeerd een modestatement mee.

    De platform-enkellaarzen : Enkellaarsjes en een minirok vormen het perfecte duo voor al wie eindeloos lange benen wilt, maar daar helaas niet mee gezegend is. Met een platformzool creëer je extra hoogte wat nog meer de illusie opwekt van een paar extra centimeters, zonder pijnlijke voeten na een lange dag. Legs for days!

    De platform kick-ass boots : Stoere laarsjes zijn perfect voor een avondje uit, maar soms voelt een platte schoen een beetje slordig. Een platformzool is daar de perfecte oplossing voor. Het model biedt niet alleen comfort, maar zorgt ook voor een extra 'je ne sais quoi' bij je outfit. Laat die pijnlijke voeten thuis met onderstaande modellen, en dans de hele nacht door.









    13-09-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!