Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    11-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franke combineert

    futuristisch design met groene duurzaamheid

     

    Stijlvol leven en wonen in gezonde harmonie met de natuur, het milieu en de problematiek die hierrond bestaat. Ofwel, Solarpunk in een notendop. Deze designbeweging vertrekt vanuit de nood naar een gezonde groenere toekomst en legt in zijn ontwerpen de focus op futuristische en strakke details. Solarpunk onderzoekt de oeroude band tussen mens en natuur en vertaalt dit in zijn biophilic design. Laat je door keukenspecialist Franke inspireren en transformeer het hart van je woning naar een moderne oase van milieuvriendelijk design.

    Mijmeren naar morgen

     Solarpunk in architectuur en design staat voor gestroomlijnde vormen of strakke, afgemeten lijnen. Het knipoogt naar de natuur of doet speculeren naar de toekomst en hoe deze eruit zal zien. De Icon kraan van Franke doet met zijn hoekig design exact dat en geeft je keuken een futuristisch karakter. Afgewerkt in een zwart matte kleur vangt de kraan ieders oogopslag en geeft het de keuken een nieuwe, modernere betekenis.

    Can’t touch this!

    Door de stijgende prijzen van energie en levensmiddelen zoeken we naast een stijlvol interieur ook naar een design dat ons financieel ten goede kan komen, design dat ons kan helpen besparen. De Atlas Neo Sensor kraan is met zijn strak gebogen ontwerp niet alleen een eyecatcher in de keuken, zijn waterbesparende technologie maakt hem ook de perfecte milieuvriendelijke partner. Met een simpele zwaai doet de infraroodsensor het water stromen, tot 30 seconden, waarna de kraan zichzelf uitschakelt. Het systeem bespaart tot zo’n drie liter water per wasbeurt en is bovenal hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

    Schone designstroom

    De afvalbergenketens op onze planeet dijen in recordtempo verder uit met plastiek als één van de grootste boosdoeners, denk wegwerpflessen en verpakkingen. Franke zocht naar de perfecte vertaling van duurzaamheid meets efficiënt design, en goot deze om in de Vital kraan. Deze kraan filtert zo’n 99% van de aanwezige bacteriën uit het water maar behoudt alle gezonde mineralen, waardoor je zonder zorgen kan genieten van fris kraanwater. Geen plastieken flesverpakkingen en geen transport, door kraanwater te drinken sparen we het milieu op diverse vlakken.

    Natuur versus design: 1-1

    Solarpunk staat voor strak en clean design, zonder onnodige extra’s. De Mythos 2gether kookplaat van Franke is een modern gevormde inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Dit compacte 2-in-1 keukentoestel is discreet, efficiënt en maakt een logge dampkap compleet overbodig. Met de innovatieve technologie van de motor behoort de kookplaat bovendien tot de hoogste energie-efficiëntieklasse. De Mythos 2gether past met zijn subtiel design in iedere keuken en zorgt voor meer vrijheid bij het inrichten.

    Conversatiemateriaal

    Design in letterlijk dialoog met zijn omgeving? Het lijkt misschien toekomstpraat, maar niets is minder waar. De AQ-Sense dampkap werd zo door Franke ontworpen dat het communiceert met de omgeven lucht en zijn kwaliteit. De innovatieve toepassing 'Air Quality Sense' opteert als het zesde zintuig van de keuken en monitort de luchtkwaliteit en herstelt die door vuile luchtdeeltjes te verwijderen. Met een handige app bestuur je de dampkap, waardoor je zelfs op afstand de luchtkwaliteit van je woning op peil houdt.

     









    11-12-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerst proeven in Boedapest

    Gezellige kerstvibes opsnuiven in het buitenland? Eén adres: Boedapest. Kerstmis leeft enorm in de Hongaarse hoofdstad en daarom vind je er tal van tradities en activiteiten. Boedapest huisvest onder andere de grootste schaatsbaan van Europa. Ook kan je na een magische, winterse dag altijd opwarmen in een van de thermale baden.

    Twee kerstmarkthotspots  : Op nummer één staan uiteraard de kerstmarkten in Boedapest. De twee populairste kerstmarkten bonken in het hart van het stadscentrum: op het Vörösmartyplein en pal voor de Sint-Stefanusbasiliek. Letterlijk alles staat er in het teken van Kerstmis. De geur van glühwein en peperkoek leid je langs kraampjes die zich gevuld hebben met allerlei zoetigheden en artistiek Hongaars handwerk. De troef van allebei de kerstmarkten zijn de vele zitplaatsen die ze bieden waar je dus op je gemak kan genieten van bijvoorbeeld de traditionele schoorsteencake met kaneelsmaak.  

    Schaatsbanen bij de vleet : Sleep je schaatsen maar want ook schaatsbanen vind je op meerdere plekken in Boedapest. De mooiste (én grootste van Europa) vind je in het culturele, bruisende park Városliget, aan de voet van het grootste barokke kasteel Vajdahunyad. Daar schaats je ‘s avonds onder een blinkende sterrenhemel terwijl je de avond afsluit met een wandeling doorheen het kasteel met geroosterde kastanjes in de hand.

    Opwarmen in thermale baden  : Na wat kerstige uurtjes in de vrieskou is het tijd om de damp van je adem te vervangen met de damp van de thermale baden. De Széchenyi Spa is het grootste thermale bad van Boedapest. Ook de Rudas Spa moet niet onderdoen, liggend aan de voet van de Gellértheuvel met zwembad op het dak én uitzicht op de prachtig verlichte stad. Iets verder vind je het Gellértbad, een van de oudste baden van Boedapest met meer dan 1.500 thermale bronnen. Een plons in een van de baden is de perfecte methode om op te laden voor de feestdagen! 

    De Notenkraker in het Operagebouw  : Als je denkt aan Kerstmis, denk je ook aan de Notenkraker. Om de kerstbeleving in Boedapest compleet te maken, voorziet de Hongaarse hoofdstad een voorstelling van De Notenkraker in het recent gerenoveerde Operagebouw. Daar reis je naartoe in een van de feestelijk verlichte kersttrams. 

    Kerstmis op het platteland : Ook wanneer je de stad verlaat en richting het platteland trekt, laat de kerstsfeer niet los. Zo wordt de kerstmarkt in Szeged elk jaar gehouden op het Dóm-plein, waar je de traditionele vissoep kunt proeven, een Hongaarse traditie met Kerstmis. In Debrecen kan m’n tijdens drie opeenvolgende zondagen naar toneelstukken kijken, naar feestelijke bespiegelingen luisteren of deelnemen aan de kaarslichtceremonie.











    10-12-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    09-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Swatch store Antwerpen

    Swatch is verheugd aan te kondigen dat een gloednieuwe Store zijn deuren heeft geopend in hartje Antwerpen. Deze bruisende Vlaamse stad is de ideale locatie voor Swatch om zijn tweede Store in België te openen. Deze Store, van 100 m2, is gelegen in de wijk De Wilde Zee in het centrum van Antwerpen.

    De nieuwe ruimte die een eigentijdse en innovatieve omgeving biedt, heeft tot 360 verschillende horloges en dompelt consumenten onder in het universum van het merk. De Swatch Store in Antwerpen biedt een ruime keuze aan eigentijdse stijlen en gloednieuwe collecties, zoals de Bioceramic MoonSwatch-collectie, de Holiday collectie en modellen van het zustermerk Flik Flak. Liefhebbers kunnen ook een eigen horloge creëren met het Swatch X You concept; een uniek, gepersonaliseerd horloge, dat de betrokkenheid van de consument en de merkbekendheid stimuleert.

    Swatch Store Antwerpen: Korte Gasthuisstraat 3 - 2000 Antwerpen

    Openingstijden: Maandag tot zaterdag: 10:00 – 18:30 uur - Elke 1e zondag van de maand: 10:00 – 18:30 uur - In de maand december is de winkel elke zondag geopend!

    Positieve provocatie, joie de vivre, gemaakt in Zwitserland: sinds de oprichting in 1983 heeft Swatch de horloge-industrie wakker geschud. Dankzij de opvallende ontwerpen die altijd de tijdsgeest weerspiegelen, blijft Swatch één van de toonaangevende horlogefabrikanten en een van de meest gewilde merken ter wereld, en is het altijd trouw gebleven aan zichzelf. Het bedrijf verrast keer op keer, of het nu gaat om nieuwe modellen, speciale collecties of bijzondere samenwerkingen. De revolutionaire manier waarop Swatch denkt en handelt, is altijd duidelijk geweest door zijn vroege betrokkenheid bij actiesporten, zoals BMX, longboarden en surfen. Het Swatch Art Peace Hotel in Shanghai belichaamt de liefde voor kunst van het merk en brengt kunstenaars van over de hele wereld samen.

     





    09-12-2022 om 11:06 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marie's Corner : capsule collection

    Marie’s Corner lanceert een capsulecollectie in samenwerking met het prestigieuze stoffenhuis Élitis. De Belgische specialist van de tailor made zitbank voegt aan bepaalde modellen een extra afwerking toe met SCALA, INTRECCIO en MISSORI, drie stoffen die het Franse huis Élitis heeft uitgebracht.

    SCALA, DE DUIDELIJKE LIJN

    Na een handgetekende schets komen moderne lijnen oneindig vaak samen op een achtergrond van kuleerbreisel. De stof krijgt een zacht gevoel, een pure geometrie en een look die even coherent als verrassend is.

    INTRECCIO, DE ARCHITECTURALE TOETS

    Deze moderne stof heeft een bijzonder architecturale uitstraling. Hoe dat komt? Door de textuur in zwarte eikenkleur in combinatie met de anderskleurige gekrulde wollen structuur.

    MISSORI, VARIABELE GEOMETRIE

    Dit stof is een heerlijk materiaal om aan te raken. Bovendien wordt de designliefhebber verwend met een spel van horizontale en verticale lijnen. De gekrulde wol contrasteert goed met de dunne eik. Een extra chenille draad vervoegt op een subtiele manier de onderkant.





    09-12-2022 om 11:03 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu s'exterieur 2023

    outdoor dining in een fris trendsausje

     

    » DE OUTDOOR DINING TRENDS VAN 2023 - » BARBECOOK & POINT-VIRGULE

    Winterse koude verwarmen met zoetzachte marshmallows boven vuurschalen of vlees aromatisch roken tijdens een zwoele zomeravond. Outdoor dining kan het hele jaar door en op verschillende manieren. En ondanks het tijd- en seizoenloze karakter, schuif je door het komen en gaan van nieuwe trends telkens aan een andere tafel. Point-Virgule en Barbecook schotelen u alvast een nieuw trendmenu voor, zodat u in 2023 voorbereid én in stijl kan tafelen op het terras of in de tuin.

    1/ Nostalgie naar de koude schotel

    Een metalen schotel tot de nok gevuld met opgerolde ham, een selectie knapperige rauwkost afgewerkt met een ei of zes. We herkennen het allemaal, de koude schotel die onze grootmoeder ons tijdens zowat elke speciale gelegenheid voorschotelde. Point-Virgule en Barbecook nemen deze nostalgische klassieker mee naar 2023 en geven er een stevige, trendy draai aan. Aan de hand van de rokers van Barbecook kan je zowel vlees en vis als groenten en zuivelproducten zoals eieren koud (of warm) roken, wat het geheel een unieke smaak bezorgt. Vervang daarnaast de typisch zilverkleurige schotel door een apéroplankje van Point-Virgule, met een hout-marmer look. Met een drankje erbij is het de perfecte combinatie voor een frisse lenteavond op het terras. Rookoven Otto 2.0 van Barbecook. Prijs: €139,00. - Serveerplank uit marmeren acaciahout van Point-Virgule. Prijs vanaf: €29,95.

    2/ Urban table

    Gebruik in 2023 je groene vingers aan de buiteneettafel, want ook hier zal de urban table trend te vinden zijn. Vervang komend voorjaar je klassieke moestuin door kleinere plantenpotten, die je rondom je woning rijkelijk kan verspreiden. De potten van Point-Virgule passen in elke omgeving en werden vervaardigd uit 100% recyclebaar materiaal. Bovendien dossen we onze tafels dit jaar uit met vers geplukte bloemen in glazen vazen, in funky en uitgesproken kleuren. Uit eigen tuin, of geplukt uit zogenaamde pluktuinen. Zo geniet de bloemenliefhebber het volledige jaar door van prachtige seizoensboeketten.

    Gekleurde vazen uit glas van Point-Virgule. Prijs vanaf: €35,95. - Bloempotten en plantenschotels uit gerecycled plastic van Point-Virgule. Prijzen: €4,75 - €31,50.

    3/ De 'Lundi'

    Gedaan met brunchen op zondag! Dit jaar slapen we langer, rekken we onze luie ochtenden uit en verschuiven we de lunch naar de late namiddag. ‘Lundi’, ofwel late lunch, early diner, is de perfecte zomerse activiteit. Denk lange en warme namiddagen in de tuin waarbij er aan de lopende band hapjes en drankjes te verorberen zijn, zelfs tot lang nadat de allerlaatste lichtstralen verdwenen zijn. Voor de liefhebber bovendien een mooi moment om de barbecue nog eens op te warmen. De Magnus Barbecue van Barbecook is gemaakt voor en voorzien op plezierig koken. Deze komt in drie verschillende modellen en is bovendien de eerste barbecue die inhouse werd ontworpen door Barbecook. Direct en indirect grillen, grillen à la plancha, pizza's bakken en roken, deze barbecue kan het allemaal. Serveer alles op het servies van Point-Virgule en breng je zomers eetfestijn naar een nieuw niveau.

    Magnus barbecue van Barbecook. Prijs vanaf: €399,00. Beschikbaar begin maart 2023. - Servies by Alain Monnens van Point-Virgule. Prijzen: €1,95 - €27,25.

    4/ Vuurschaal op het menu

    Schuif aan bij de knusse gezelligheid van de Barbecook vuurschalen, en verwarm niet alleen jezelf maar ook je avondmaal. In 2023 maken we van de hete vlammen gebruik om een heerlijke lunch of zelfs volledige diners voor te bereiden, denk wok of soep. Gebruik de Nestor houtbarbecue van Barbecook zowel als intieme warmtebron als handige bakplaat. Of kies voor de Jack Vuurschaal, die je dankzij de bijhorende accessoires de mogelijkheid geven om buiten op een unieke manier eten te bereiden. Zo maak je van je volgend tuinfeest een fijne eetbeleving.

    Jack vuurschaal in cortenstaal van Barbecook. Prijs vanaf: €199. Hier met plancha uit carbon staal. Andere beschikbare accessoires zijn het vonkenscherm uit zwart staal en het rooster.

    Houtbarbecue Nestor van Barbecook uit cortenstaal. Prijs: € 799,00. Deze houtbarbecue bestaat ook in zwart gegalvaniseerd staal. Beschikbaar begin maart 2023.







    08-12-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    07-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De groenste vaatwas

    V-ZUGs Adora met warmtepomp

     

    De huidige economische en politieke situatie doet ons streven naar zuinigheid als ultieme doel. We voeren besparende ingrepen uit in alle hoeken van het huis: van eco-douchekop installeren tot de thermostaat een paar graden lager zetten. V-ZUG biedt met de Adora V6000 Warmtepomp het pasklare antwoord op onze queeste naar een gezonde energiefactuur, zonder aan kwaliteit in te boeten. Als eerste en enige op de markt houdt V-ZUG onze vaat proper voor minder dan een halve kilowatt per wasbeurt. Innovatie en knap design dat bekroond werd met de Plus X Award voor design.

    De zuinigste vaatwas: V-ZUG streeft al langer dan enkel vandaag naar energie-efficiëntie en performantie. De Zwitserse passie voor innovatie en doorgedreven technologie resulteert in de Adora V6000 Warmtepomp, de eerste vaatwasmachine op de markt die aangedreven wordt door een warmtepomp en hierdoor in eco-modus minder dan een halve kilowatt stroom per wasbeurt verbruikt. De warmtepomptechnologie werkt volgens het principe van een warmteboiler met een gesloten watercircuit. Uit het water in het vat wordt de eigen warmte gewonnen en die warmte-energie wordt vervolgens gebruikt om het koude spoelwater op te warmen.

    Maar ook de andere Adora-vaatwasmachines uit de reeks, zonder warmtepomp, verbruiken in het Eco-programma tot 34% minder stroom. Dit komt o.m. door sensoren die de troebelheid van het water meten en zo de overbodige aanvoer van vers water verhinderen. Zo spaar je dus tegelijk stroom en water uit.

    De snelste vaatwas : De optimalisatie van de Adora-vaatwasmachines heeft niet alleen een ongeziene energiezuinigheid als voordeel, ook wat krachtige resultaten betreft kent de Adora z’n gelijke niet. Naast de optie om vaatwasmenu’s te personaliseren, beschikken de Adora-vaatwasmachines over een aantal erg handige vooraf ingestelde programma’s. Met het Party-programma is je vaat in een mum van tijd - slechts 11 minuten - schoon. Perfect om glazen en borden steeds paraat te hebben tijdens een home party en achteraf niet met een berg afwas te zitten.

    De comfortabelste vaatwas:  Het knappe en clevere design van V-ZUG beperkt zich niet tot de display en de buitenkant van de machines. Ook binnenin hebben de Adora-vaatwasmachines allerlei features die bijdragen aan een uiterst aangenaam gebruiksgemak. Zo zijn er onder andere de Optilift-optie waarmee je de onderste lade tot op heuphoogte kan brengen voor ergonomisch laadcomfort; geïntegreerde LED-spots zodat je overzichtelijk de vaatwas kan inladen; een uitneembare besteklade zodat ook grotere stukken vaat in de bovenste lade kunnen; enzovoort. De vaat inladen ging nog nooit zo soepel! www.vzug.com







    07-12-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    06-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amato, Blob en Clayline

    het nieuwste ABC voor je interieur

     

    Organische, afgeronde vormen in rustgevende aardetinten en zachte natuurlijk texturen. Met de nieuwe Amato-collectie brengt Belgisch interieurexpert Juntoo rust en elegantie in je interieur. Natuurlijke vormen en materialen transformeren je thuis in een oase van stijlvolle sereniteit. De gloednieuwe afwerking Claylime steelt de show, waar de nieuwe tafelbladvormen Plectrum en Blob extra klasse toevoegen aan elke woning.

    Claylime, een stenig statement

    Wie zijn interieur naar een hoger niveau wil tillen, doet dat met een opvallend statement piece. Juntoo tipt nieuw materiaal Claylime als geschikte kandidaat, een duurzaam en elegant materiaal dat met de hand aangebracht wordt. De lichte ecru tint creëert een ongekende zachtheid. De subtiele textuur benadrukt op haar beurt het natuurlijk en high-end karakter. In combinatie met organisch of rond design, een tedere streling voor het oog.

    Vormenvuur

    De essentie van de natuur is asymmetrie, verrassend en toch perfect precies. De vorm Plectrum, een geliefd accessoire uit de muziekwereld, speelt een prachtige symfonie doorheen je interieur. Met zijn ongelijke vorm en zacht afgeronde hoeken creëert Plectrum een interessante en diepgaande look. Waar Plectrum nog de combinatie maakt met rechte lijnen gaat Blob voor volledig vloeiende randen geïnspireerd op levende organismen die kronkelen doorheen de natuur en zich constant aanpassen aan een steeds veranderende omgeving. Deze twee nieuwe vormen zijn beschikbaar voor iedere eettafel en salontafel. Zelfs voor consoles of bureaumeubels zijn ze een spraakmakend alternatief.

    Amato, l'amour personnalisé

    De nieuwe Amato-collectie van Juntoo is een compleet uitgeruste allrounder, waarbij alle elementen aangepast kunnen worden aan ieders wens en smaak. Van de vorm en opstelling tot het gebruikte materiaal, ook met de tafelpoten kan geëxperimenteerd worden. Denk vernieuwende eetkameropstellingen met unieke vormen. Zo giet je je eigen interpretatie van de natuur gemakkelijk in je interieur, en geef je leven aan je visie.

     

     









    06-12-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    05-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Betoverende feestlooks met Chantelle lingerie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Creëer de leukste partylooks met lingerie

    Op zoek naar een partylook die gedurfd én gesofisticeerd is? We've got you covered! Unlock your inner party beast met een feestelijke en experimentele mix van Chantelle lingerie en partywear voor een look die niemand ooit nog zal vergeten. Want als er één moment is om alle outfitregels te herdefiniëren, dan is het wel nu!

    Kiezen is verliezen dus why should you? Speel in op de everlasting color blocking trend door deze feestdagen je favoriete power suit te combineren met een kleurrijke set van Passionata by Chantelle.  De sprekende kanten details springen onmiddellijk in het oog en zitten daarnaast feilloos, zodat je je op je best voelt in je expressieve outfit.

    Slipdress to impress met Chantelle

    Een satijnen stofje leent zich perfect om een hele avond in te shinen. Geef een nieuwe betekenis aan je Chantelle slip dress door ze te combineren met een gewaagde panty met print en/of een grote faux fur mantel, voor een catwalk-waardige look. Your party, your rules. Draag onder het geheel de SoftStretch lijn van Chantelle, om de ultieme naadloze naked look te creëren of kies voor een romantische set in diepe kleuren, en rek dat feestgevoel tot diep in het volgende jaar!

    Bralette anno 2022 volgens Chantelle X

    Bralettes ain’t going anywhere deze winter. De sets van Chantelle X zijn hét haute couture antwoord uit lingerieland en dan ook volop geïnspireerd op deze unieke trend. De bredere schouderbandjes zijn zowel stijlvol als praktisch, met een betere ondersteuning voor elke boezem. It’s a win win! Combineer de bustiers met je favoriete kokerrok of kostuumbroek met hoge taille. Liever meer coverage? Combineer dan met een blouse in doorzichtige mesh.

     

     

    05-12-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spelen met frontast

    : Ixina zorgt voor beweging en diepgang in je keuken

     

    Laat die monochrome keuken voor wat ze is, en ga voor contrast en diepte. Waar voorheen gekozen werd voor strakke eenvoud, zoeken we nu naar nieuwe manieren om het hart van onze woning interessanter te maken. Door te spelen met kleur en materiaal in de keukenfronten creëer je een ruimte met karakter, een ruimte die leeft en beweegt. Keukenspecialist Ixina zet je alvast op weg en geeft vijf handige tips waarmee je gemakkelijk en doordacht frontrast in je keuken brengt.

    POP of colour

    Breng leven in je keuken en ga voor kleur. Door het combineren van verschillende tinten en kleurschakeringen creëer je een speels effect, die je keuken een extravagant karakter geeft. Een accentkleur met stopping power verweef je bovendien gemakkelijk doorheen je volledige keuken, in de spatwand of in het keukenblad. Trendzoekers kiezen best voor het gebruik van primaire kleuren, want dat is namelijk helemaal on trend.

    Omhoog? Omlaag! : Lijnen in je keuken zorgen voor interessante contrasten en diepten, en worden gemakkelijk gecreëerd door de look van de fronten af te stemmen met de hoogte. Kies bijvoorbeeld bij de hoogste keukenkasten voor een andere kleur of materiaal dan de lagere, laat ze op een andere plek weer terugkomen en creëer zo een origineel perspectievenspel.

    Out-of-the-box : Voor diegenen die het graag over een andere boeg gooien, geeft Ixina de ultieme tip door te spelen en te variëren met diepte. Denk open elementen en schapjes waarmee je het geheel visueel mooi doormidden breekt. Maak het dynamischer en kies voor de zijkant van de kasten een opvallende accentkleur, anders dan de fronten. Ook het gebruik van verschillende materialen bij open elementen kan zorgen voor een uniek en levendig effect.

    Mixing Materials : Laat de fronten van je keuken contrasteren door het gebruik van verschillende materialen. Wat dacht je van een donkergekleurde mix van mat en glanzend? Of ga je liever voor een monochrome look, afgewerkt met warm hout of stoer beton? Je kan bovendien ook variëren in texturen, denk aan glasprofielen of vlakke en gegroefde fronten. De opties om te combineren zijn eindeloos.

    Bikvanger : Elke ruimte krijgt meteen meer karakter wanneer er een opvallende eyecatcher wordt neergezet. In de keuken is het keukeneiland omwille van zijn vaak centrale plek hiervoor de meest geschikte kandidaat. Laat het meubel ieders aandacht trekken door een unieke combinatie van fronten. Gebruik één van bovenstaande tips en geef je keukeneiland (en keuken) het nodige frontrast. https://ixina.be/nl/













    05-12-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!