Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    16-01-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Happy nostalgisch

    de zomer tegemoet met SUN68

    SS22: Frisse looks en seventies invloeden

    SUN68 mixt seventies invloeden met frisse laid-back looks: een perfecte balans tussen hedendaags en klassiek Italiaans design. Naar goede gewoonte neemt het merk afstand van de traditionele moderegels en laat het zich inspireren door mensen als u en ik en ons alledaagse leven. Speelsheid is essentieel, comfort een must. Geometrische patronen, houndstooth prints en zonnige kleuren, let's go!

    Printgekte en kleur               

    It's a jungle out there! Verschillende prints en patronen sieren dit seizoen de welgekende SUN68 polo's, hemden, T-shirts, truien en broeken, maar ook de schoenen. Het merk, met een affiniteit voor levendige kleuren, komt ook deze keer weer met een collectie die optimisme uitstraalt.

    Dit seizoen staat de navy kleur in de schijnwerpers. Deze wordt vooral gecombineerd in sportieve looks.

    Seventies invloeden

     We blijven massaal terugkijken naar het verleden, dat geldt ook voor SUN68. Wijdere fits, opvallende ruiten en retro opschriften brengen de nostalgie naar deze SS22 collectie.













    16-01-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    15-01-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rituals: clean & conscious

    Samen met Rituals op weg naar duurzaam welzijn

    Met de Clean & Conscious-campagne brengt Rituals Cosmetics zijn Body- en Skincare-producten en de nieuwe collectie Shampoos en Conditioners onder de aandacht. Al deze producten bevatten meer dan 90% bestanddelen van natuurlijke oorsprong. Rituals wil dat iedereen zich goed moet kunnen voelen bij de keuzes voor persoonlijke verzorging: wetende dat je niet alleen goed voor je huid zorgt, maar ook voor de planeet. Met duurzaam verkregen bestanddelen van natuurlijke oorsprong eert Rituals de schoonheid van lichaam en milieu - voor diegenen die bewuste keuzes willen maken.

    The Ritual of Namaste : Respect for nature, respect for skin

    The Ritual of Namaste is een Clean & Conscious collectie voor huid- en lichaamsverzorging met respect voor de natuur en je huid. De collectie is ontworpen om je huid te verzorgen en te beschermen en bevat hoogwaardige bestanddelen van natuurlijke oorsprong, zoals AHA en bakuchiol: het natuurlijke alternatief voor retinol. Rituals vindt het belangrijk om zuinig te zijn op de planeet en bewust te kiezen voor grondstoffen die de balans van de natuur en jouw natuurlijke schoonheid in ere houden. Geef aandacht aan elke stap van een zorgvuldig gekozen huid- en lichaamsroutine met formules die meer dan 95% bestanddelen van natuurlijke oorsprong bevatten en de huid herstellen, revitaliseren, regenereren en laten stralen.

    The Ritual of Namaste bevat refills voor de Body Creams en dag- en nachtcrèmes. De navulsystemen worden continu verbeterd en ook voor de andere productlijnen worden refills ontwikkeld. Het kiezen voor refills in plaats van het kopen van nieuwe producten, helpt het afval te verminderen en de CO2-voetafdruk te verkleinen. Als je bijvoorbeeld een refill koopt voor de dagcrème, wordt tot wel 74% CO2, 69% energie en 75% water bespaard. Dankzij klanten die de milieuvriendelijke refills kopen, verlaagt Rituals zijn CO2-uitstoot, water- en energieverbruik en afvalproductie. In 2020 werd maar liefst 272.682 kg aan materialen, het equivalent van 1.806 huishoudens aan energieverbruik, 1.411 langeafstandsvluchten aan CO2 en 8,5 miljoen liter water bespaard ten opzichte van het voorgaande jaar. Kortom: minder materialen betekent minder afval, wat beter is voor de planeet.

    New Shampoos & Conditioners

    Rituals introduceert geheel nieuwe vegan formules van de Shampoos en Conditioners. Deze zijn verrijkt met zorgvuldig gekozen, doeltreffende bestanddelen van natuurlijke oorsprong. Voed je haar en verbeter de haarkwaliteit - of je nu volume, glans, kleurbescherming of hoofdhuidverzorging nodig hebt - met haarverzorging die voor meer dan 90% bestaat uit natuurlijke ingrediënten.

    Volume & Voeding - The Ritual of Sakura - The Ritual of Ayurveda

    Verrijkt met tarweproteïnen en chiazaad om het haar te beschermen en volume te geven - zonder het te verzwaren - en met rijstextract en macadamiaolie om de vochtbalans van je haar te herstellen en het te versterken

    Glans & Voeding - The Ritual of Jing - The Ritual of Mehr

    Verrijkt met een fruitcomplex dat het haar glad maakt en kokosolie voor een multidimensionale glans. Het toegevoegde rijstextract en de macadamiaolie herstellen de vochtbalans en versterken het haar.

    Hoofdhuidverzorging & Voeding - The Ritual of Hammam

    De combinatie van cafeïne en rode ginseng herstelt de natuurlijke balans van de hoofdhuid, maakt het haar dikker, verlengt de groeicyclus en stimuleert de haargroei. Rijstextract en macadamiaolie zijn vochtinbrengend en herstellen, beschermen en versterken het haar.

    Kleurbescherming & Voeding - The Ritual of Karma

    De combinatie van zonnebloempitextract en vitamine E beschermt het haar tegen schadelijke uv-straling, waardoor de haarkleur langer houdt en het haar prachtig glanst. Rijstextract en macadamiaolie zijn vochtinbrengend en herstellen, beschermen en versterken het haar. Voor prachtig gevoed haar met een intense glans

    Naast deze nieuwe formules zijn de luxe shampoo- en conditionerflessen gemaakt van 100% monomateriaal, waardoor ze beter kunnen worden gerecycleerd. De aluminium dop van de fles is vervangen door hot foil om de CO2-voetafdruk te minimaliseren.

    Hands & Lips

    Rituals biedt luxueuze hand- en lipverzorging in de favoriete geuren en kleuren; van natuurlijke* lipverzorging met een speciale formule om je lippen te voeden en mooier te maken tot 95% natuurlijke verlichting voor hardwerkende handen.

    De vernieuwde Shampoos & Conditioners zijn vanaf februari 2022 verkrijgbaar in Rituals Cosmetics-winkels en op RITUALS.com.

     

     









    15-01-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-01-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Julie Van den Steen: tijdloze capsulecollectie met CKS

    CKS X Julie Van den Steen

    Vlaamse presentatrice Julie Van den Steen fantaseerde al jarenlang van een eigen kledingcollectie. Na eindeloos schetsen en tekenen tijdens de lockdown voegde zij de daad bij het woord. Samen met het Belgische modemerk CKS brengt ze de tijdloze collectie ‘Head in the Clouds’ op de markt. Opvallend in de capsule zijn de mannelijke items die een vrouwelijke touch kregen, en omgekeerd. ‘Draag de stuks waar jij je zelfzeker in voelt. Niet twijfelen, gewoon doen!’, aldus Julie. De vrolijke collectie straalt vanaf 27 januari in de rekken van de CKS-winkels en is ook online verkrijgbaar.

    Waar het hart van vol is

    Op de set van een promotiefilm voor CKS vertelt Julie honderduit over de schetsen die ze tijdens de lockdown maakte. Ze vond inspiratie in haar favoriete kledingstukken uit haar kast. Ze paste haar schetsen zo aan, totdat die er exact uitzagen hoe zij het wilde. CKS was geboeid door haar passionele uitleg en vroeg aan Julie om deels voort te bouwen op die schetsen. Deze tekeningen vormen nu de basis van de pre spring capsulecollectie.

    Niet zomaar het gezicht van

    Talrijke moodboards werden besproken en aangepast tot alles helemaal goed zat, en het ook als geheel qua kleuren bij de rest van de CKS collectie paste . Samen met een technisch tekenaar en een trendwatcher ging Julie aan de slag. “Ik gaf op voorhand aan dat ik niet zomaar het gezicht van een bestaande collectie wilde worden. De capsule zou mijn eigen stempel dragen. Soms was het geven en nemen, maar CKS luisterde naar mijn visie en gaf me voldoende vrijheid. Daar ben ik CKS erg dankbaar voor.”

    Roze tinten en retro vibes

    De capsule 'Head in the Clouds' is haar naam waardig: dromerige kleuren, wolkenprints en retro fits katapulteren je rechtstreeks naar de jaren '80, met een knipoog naar Scandinavische mode. Een lichtroze jurk, een zalmroze powersuit, bordeaux co-ords en een mouwloze vest,… Feel good is waar het in deze collectie om draait.

    Van nature milieubewust

    Een duurzame insteek voor ogen houden was voor Julie een belangrijke factor tijdens het creatieproces. Ze is trotse eigenaar van een Instagram- en Vinted account* waarmee ze tweedehandskledij verkoopt, en is organisator van meerdere closet sales. “De kledingstukken in de collectie zijn tijdloos en combineerbaar met andere items die misschien al in je kleerkast hangen. Bovendien zijn ze geschikt voor alle leeftijden en kan je ze dragen op meerdere gelegenheden, zowel op een sollicitatiegesprek of op een avondje uit. Zo neem ik niet deel aan de fast fashion industrie die in onze huidige maatschappij leeft.”

    *Weetje: de helft van de opbrengst van haar verkochte stuks op Vinted doneert pet lover Julie aan een dierenasiel.

    Blakend van zelfvertrouwen

    “Als ik in een slechte bui ben, grijp ik bewust naar de fleurigste stukken in mijn kleerkast. Kleren verklappen veel over je persoonlijkheid, en maken de vrouw én man,” vertelt Julie. Dat zo’n stralende verschijning een vrolijke collectie ontwierp, verbaast niet. Als grote fan van Isabel Marant creëerde ze trendy maar tijdloze stukken waar zowel vrouwen als mannen zich goed in voelen. “Een paar van mijn mannelijke vrienden hebben mij al verteld dat ze de roze blazer op de launch party zullen dragen,” gaat Julie verder. “Geweldig, toch?”

    De opzet van de collectie? Dat de kledij je zoveel zelfvertrouwen geeft dat je werkelijk alles aankan.

    De publieksfavoriet

    “Tijdens de laatste opnames op het werk droeg ik iedere dag een ander stuk uit mijn eigen collectie. Zo kon ik al een beetje aanvoelen welke kledij in de smaak valt bij het grotere publiek. Over de blouse met de split en de lange pull die je als kleed kan dragen, heb ik al veel complimenten gekregen. Mijn favoriet? De bordeaux deux-pièces, absoluut! Ik ben al jaren zot van die retrostijl.”

    Hoewel Julie perfectionistisch is van aard, is ze ontzettend tevreden met het resultaat. “Heel eerlijk? Wanneer ik iemand over straat zie lopen met een stuk uit mijn collectie met CKS, vraag ik 100% zeker om een selfie met hem of haar!” lacht Julie.

    Dromen van de toekomst

    Naar eigen zeggen leerde Julie veel bij van het designteam bij CKS. Stiekem heeft ze ambitie om haar ontwerpersdroom nog verder te zetten. Wie weet start ze, met haar hoofd in de wolken, wel een eigen label in de toekomst…

    Praktisch : De collectie is beschikbaar vanaf 27 januari in de winkels en online via de webshop.

     

     











    14-01-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    13-01-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6 Carrefour-producten gekozen tot "distributieproduct 2022"

    Voor het tweede opeenvolgende jaar neemt Carrefour deel aan de wedstrijd "Distributieproduct van het jaar". Deze wedstrijd beloont de innovatie en de productkwaliteit die duizenden consumenten herkennen in producten van verschillende categorieën. Carrefour heeft het label "Distributierproduct of the Year 2022" gewonnen voor zes gamma’s van het merk.

    Grizzly en Krokodil: Carrefour-snoepjes met 30% minder suiker en Nutri-Score B

    De Carrefour-spekreepjes zonder nitrieten, geproduceerd in België en zonder nitrietzout

    De Carrefour Veggie ravioli met 4 smaken: bolognaise, op mexicaanse wijze, op provençaalse wijze en op oriëntaalse wijze. 100% vegan, gemaakt in België en verpakt in recyclebare schaaltjes gemaakt van rietsuikerpulp

    Het vlees van de Kwaliteitsketen Carrefour weidekoeien is van Belgische oorsprong en biedt tal van voordelen voor de producent, de dieren, het milieu en de klanten. De runden grazen minimaal 6 maanden per jaar en Carrefour garandeert een eerlijke vergoeding voor de kwekers

    Biosnacks voor je huisdier dankzij Companino Naturally : 100% biologisch, voor katten en honden.

    De vaste deodorant van Carrefour Soft Green, zuinig en ecologisch. Verpakking in volledig recycleerbaar karton, 100% van natuurlijke oorsprong en bio gecertificeerd

    Het beste toegankelijk maken voor iedereen : In lijn met haar missie - het beste toegankelijk maken voor iedereen - en in antwoord op haar ambitie om " leider te worden in de voedseltransitie voor iedereen", heeft Carrefour zich tot doel gesteld kwalitatief hoogstaande diensten, producten en voedsel aan te bieden die voor iedereen toegankelijk zijn.

    Op deze manier innoveert het merk en breidt het haar productaanbod uit. Het merk Carrefour wijzigt ook elk jaar veel producten, waarbij het haar recepten en voedingskwaliteit verbetert om aan de verwachtingen van haar klanten te voldoen en om een aanbod te creëren dat zowel gezond als lekker is.

    De kwaliteit en de smaak van Carrefour-producten erkend door de Belgische consument. De winnaars van het label "Gekozen Huismerk Product van het Jaar" werden door de Belgische consumenten volledig neutraal geëvalueerd. De onderzoeksmethodologie is gebaseerd op 2 testen. Enerzijds, via een online studie met minstens 500 respondenten uitgevoerd door Nielsen, een erkende en onafhankelijke onderzoeksorganisatie. Anderzijds, via producttests, uitgevoerd in reële consumentensituaties door vrijwillige en neutrale consumenten.







    13-01-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    12-01-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spring in technicolor

    BETTY BARCLAY SS22

    More is more – in terms of comfort and wearability as well as femininity and trend factor. Betty Barclay's Spring/Summer 2022 collection features relaxed, casual looks as far as the eye can see as well as edgy head-turners. Crushed pleats, embellished summer knits, and retro references form the new up-and-comers. Combinations of neutral shades like latte macchiato, cloud blue and dusty olive, and highlight pieces in eye-catching colours like super lemon, coral and lime, give the collection the right tonality.













    12-01-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    11-01-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marciano by Guess SS22

    : evoking wanderlust and faraway adventures

    This season, the Marciano SS22 collection evokes faraway adventures to the romantic desert dunes, Moroccan medinas and azure waters of the immaculate Mediterranean islands. Drawing on the effortlessly chic style of Marciano’s DNA, the collection is filled with versatile, stylish outfits that promise easy transition from day to evening wear. Precious fabrics, such as linen and silk blends further enhance the looks, exuding timeless appeal updated with this season’s color palette. Women enjoy feminine silhouettes with flattering lines, soft tones, and smart prints, while menswear promises high performance and elegance with tailored detailing and understated, modern outlines that are filled with wanderlust.

    Womenswear

    Ethnic femininity and exotic beach inspiration offer an irresistible charm this season. Versatile, chic looks with structured silhouettes, long and short dresses, blouses and effortlessly smart jackets create a refined, summery look that is further enhanced with exceptional linen, silk and jersey fabrics.

    Menswear

    Equipping the modern gentleman with his stylish everyday essentials, this array complements a busy urban lifestyle that demands functionality, high performance and elegance. It is comprised of pieces that should be the staples of every man’s wardrobe.









    11-01-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    10-01-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op je lijf geschreven

    Belgisch modelabel LolaLiza ontwerpt een jeans die iedereen past

    De perfecte jeans vinden lijkt vaak een onmogelijke opdracht. De juiste snit, een comfortabele stof en een flatterende wash. Dit zijn maar enkele zaken waar je als vrouw rekening mee houdt. Vind je na lang zoeken toch de juiste broek? Vaak moet je na je zwangerschap weer afscheid nemen van die favoriete jeans.

    LolaLiza brengt daarom de Shape of You op de markt, een jeans die iedereen past. De innovatieve Shape of You jeans komt in drie maten die de volledige vrouwelijke matenboog omvat. Dit is mogelijk doordat het denim een elasticiteitsgraad heeft van 90 tot 100%. Daarmee is LolaLiza de eerste Belgische modeketen met een 'one size fits all' jeans die inclusief, mooi en betaalbaar is.

    De zoektocht naar de perfecte jeansbroek duurt vaak lang. Na veel moedeloos gezucht, en honderden pirouettes en sprongen in het paskotje, ben je geneigd om de handdoek in de ring gooien. Vind je op een dag toch de jeans van je dromen? Fijn! Maar een vrouwelijk lichaam is continue in verandering. Hierdoor wordt dat prachtstuk, die jeans die toen als gegoten zat, vaak een slobberbroek of een too-skinny jegging met bijhorende vrees voor dat bovenste knopje.

    Net daarom brengt het Belgische modelabel LolaLiza de innovatieve Shape of You jeansbroek op de markt. De ‘one size fits all’ jeans is gemaakt van een stof met een elasticiteitsgraad van 90 tot 100% die de vrouw bewegingsvrijheid en draagcomfort biedt. De broek komt in drie verschillende tailles, die alle vrouwen van maatje 34 tot 48 passen. Dit maakt dat vrouwen van alle vormen en maten er zich comfortabel en zelfzeker in voelen. De makkelijk te kiezen maten vermijden bovendien een online miskoop. Naast de jeans introduceert LolaLiza ook de ultravrouwelijke Shape of You jurk, die alle rondingen eer aandoet en in de verf zet. Zo viert het Belgische modemerk het lichaam van elke vrouw, in al zijn vormen en in alle fases van het leven.

    LolaLiza viert al jaren de vrouwelijke vormen van haar cliënteel, met items die een goede pasvorm hebben en enorm flatterend zijn. De vernieuwende jeans past volledig bij het DNA van het merk. "Bij LolaLiza willen we ervoor zorgen dat elke vrouw zich goed kan voelen. Bovendien zijn wij voorstander van rationele mode. Een jeans die jarenlang meegroeit met je lichaam, gaat ook veel langer mee.” zegt Joachim Rubin, CEO van LolaLiza.

    Het lichaam van de vrouw is constant in verandering, en dat weet LolaLiza. Het doel van de Shape of You jeans is om iedere vrouw te doen stralen, op elk moment. A tribute to womanhood.

    Praktisch: Prijs: €49,99 - De Shape of You jeans is beschikbaar vanaf donderdag 17 februari in de LolaLiza winkels en online via de webshop.









    10-01-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!