Inhoud blog
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    26-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.L'ESTAMINET
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tafelen met authenticiteit en gezelligheid!

    L’Estaminet, het restaurant van het hotel Ibis Brussels Centre Gare du Midi, biedt u voortaan de gelegenheid om van een maaltijd met het gezin, onder vrienden of collega’s, de typische atmosfeer van de echte oude bistro’s te beleven en er de geur van de heerlijke traditionele gerechten op te snuiven. Belevenissen die zelfs de meest veeleisende fijnproevers kunnen bevredigen.

    Gezelligheid troef!

    Ibis zet zich in om catering aan te bieden die gevarieerd en aangepast is aan de verwachtingen van de klanten en telt dan ook zo’n 200 restaurants wereldwijd. Zo benut de 2-sterrenketen van Accor met succes zijn voorliefde voor gevarieerde sferen en gecombineerde smaken in het voordeel van alle fijnproevers. In dit kader past ook het concept van l’Estaminet: naast het comfort van het Ibis Brussels Centre Gare Du Midi biedt dit nieuwe restaurant iedereen de kans om te genieten van een omgeving vol charme, authenticiteit en een kaart met overheerlijke streekgerechten, allemaal opgebouwd rond een centraal thema: traditie!

    Rode en witte servetten zorgen voor een typisch Franse toets en verwelkomen zowel de hotelgasten als de reizigers van het Brussels Zuidstation maar ook de niet-gasten. Alle kunnen ze zonder uitzondering, genieten van de geneugten van l’Estaminet. Het concept combineert een origineel decor met een unieke kaart en illustreert perfect de knowhow van Ibis op het vlak van catering. Op het menu: een volstrekt onweerstaanbare verhouding kwaliteit / prijs / genot!

    De kaart zorgt voor een feilloze aanvulling van het decor. Traditionele gerechtjes, typische Estaminet-schotels of originele menuformules, alle het uittesten waard. De Estaminet-schotels variëren naargelang het seizoen, vis, gevogelte, vlees, … en wedijveren met de echt traditionele gerechtjes (kippenfricassee met Maroilles-kaas en frietjes, quenelles van snoek met saus van rivierkreeftjes en Basmati-rijst, kraaibiefstuk). Niet alleen een erg leuke maar vooral lekkere bedoening zijn de gerechten geserveerd op plankjes. Er is keuze uit een plankje eend, een plankje land en zee, het slagersplankje en het plattelandsplankje.

    In het totaal bevat de kaart van het huis meer dan dertig verschillende gerechten, die gemiddeld tussen de 16 en 20 Euro kosten, glimlach inbegrepen! De wijnen worden, zoals vroeger, geschonken met een liniaal. Ook hier is de keuze groot: er is een wijn voor iedereen. Voor wie op zijn of haar lijn let, toont de mascotte “Gustino” de evenwichtige dieetgerechten.

    Voldoen aan elke eetlust …

    Elk Ibis-hotel beschikt over een cateringoplossing die aangepast is aan de behoefte, de geografische ligging en de verwachtingen van de klanten. De Ibis-hotels beschikken over drie types catering: de Bar, de Cafés en de Restaurants. Ze hebben allemaal een traditionele of een moderne bar waar doorlopend snacks geserveerd worden. De vestigingen waar geen behoefte is aan lunch worden voorzien van Cafés die ’s avonds geopend zijn. Overal waar nodig wordt een specifiek cateringrecept ingevoerd.

    Catering is écht een prioriteit op alle niveaus van de 2-sterrenketen van Accor. In enkele jaren tijd heeft Ibis de traditionele formules van zijn hotels vervangen door een gamma gloednieuwe cateringconcepten. Gezelligheid, een afwisselende sfeer en talrijke smaken zijn de kernwoorden van deze aanpak. L’Estaminet bezorgt de fijnproever alvast tal van heerlijke rustpauzes in een bijzonder stressloos kader in het hart van een zakenbuurt in volle bloei en vlakbij het Zuidstation waar internationale reizigers overstappen op de Thalys en de Eurostar. RVH.

    Restaurant L’Estaminet, Engelandstraat 2 te 1060 Brussel, is een uniek concept voor België en is open van 12u tot 14u30 en van 19u tot 22u30, elke dag van de week!

    26-03-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.I PRIMI PIATTI

     

    Een nieuw adres, weliswaar volledig Italiaans getint, midden de Vlaamsesteenweg in Brussel, zorgt niet alleen voor erg lekkere schotels en verrassingen, maar heeft tevens een originele formule in petto.

    De naam van dit restaurant betekent ‘de eerste schotels’. In Italië bestaan er namelijk oneindig veel voorgerechten. Wij besteden meestal veel te weinig aandacht aan de voorgerechten, maar in I primi Piatti krijgen ze nu extra veel aandacht. Het wil niet zeggen dat men hier niet wat uitvoerigere schotels kan bestellen, integendeel. Alleen wordt het wat anders geformuleerd.

    Men stelt simpelweg een ‘risotto con osso buco’ voor, of een ‘fettucine con vitello alla milanese’. Het is een goed idee want het bevalt de klanten die niet zo diep in de beurs willen tasten. In ons land ontbreekt het niet aan liefhebbers van de Italiaanse keuken, en zelfs niet aan echte fans. Deze schotels brengen, zelfs in hartje winter, ons ook iets dat we dan hier juist zo missen en dat Italië in zo’n overvloed heeft: kleur en zon. Kleur en zon blijft in de keuken van I Primi Piatti gewaarborgd, onafhankelijk van het seizoen; Bovendien mogen we niet vergeten dat Lucullus een Romein was. Bij bepaalde schrijvers uit de klassieke Oudheid valt heel wat over gastronomie te vinden, helaas ook over excessen.

    In ‘Het feestmaal van Trimalchio’ van Petronius krijg je reeds een uitbundig voorsmaakje van Rabelais. En de gasten van Agathon in ‘Het feest’ van Plato waren ook niet bepaald ondervoed. Op de antieke vraatzucht moest wel de bijna wetenschappelijke benadering van de keuken volgen die we aan de Renaissance te danken hebben. Hoe dan ook, de Italiaanse keuken is nu in feite de derde van Europa, met Frankrijk als eerste en België op een fraaie tweede plaats.

    Ligging en inrichting

    Rond het Sint-Katelijneplein en de Vismarkt bevindt zich de ‘buik van Brussel’ – en niet, zoals wel eens ten onrechte wordt beweerd, in het ‘Îlot Sacré’, dat op een paar uitzonderingen na (als ‘Aux Armes de Bruxelles’, ‘Vincent’, ‘Scheltema’ of ‘L’Ogenblik’) nog slechts lijkt te bestaan voor de merguez, de sis kebap en de pizzacultus. Met z’n kerk die door Poelaert gebouwd is, z’n Zwarte Toren en z’n klok met gouden cijfers is het Sint-Katelijneplein een van de zeldzame pleinen in de hoofdstad waarvan één gehele zijde in de 17e tot 18e eeuw verrezen is. Op de gevels kan men dan ook jaartallen als 1658 of 1740 lezen. Met z’n groentestallen lijkt dit plein een ode aan het goede eten te vormen.

    Net als de Nieuwe Graanmarkt is het plein helemaal gerenoveerd en weer geplaveid als vroeger. Wat de Vlaamsesteenweg betreft, deze kan zich beroemen op een van de mooiste gevels van onze hoofdstad, namelijk op de binnenplaats van het ‘Maison de Bellone’ dat dankzij de zeer betreurde Serge Creuz nu geheel aan de wereld van het toneel is gewijd.

    Het restaurant waar het ons ditmaal om gaat, heeft altijd een Italiaanse keuken gehad. Eerst was hier namelijk ‘L’Osteria del Barone’, een waar instituut, en vervolgens ‘Florian da Luna’, dat het een lange tijd volhield. Dit huis uit de 18e eeuw – de eerbiedwaardige oude balken in ruw hout getuigen ervan – is gerenoveerd van de zolder tot de kelder. Overal is het nu even fris, van de banketzaal op de eerste verdieping tot de ruimten op de begane grond. De tafels zijn smaakvol gedekt en er hangen vrolijke gordijnen met zomergroenten als motief. Felgeel en paars zijn de overheersende tinten in dit keurige interieur. Zoals in elke typisch Brussels huis betreft het drie in elkaar overlopende vertrekken.

    De chef-kok : Salvatore BELLIA

    De chef werd in 1957 geboren op Sicilië. Salvatore volgt de middelbare school, en belandt op vijftienjarige leeftijd jaar in het restaurant van zijn ouders. Hier leert hij alle knepen en geheimpjes van de Italiaanse keuken, van geurige voorgerechten, tot knapperige pizza’s, maar ook de kruidige trucjes van de lokale Siciliaanse keuken. Als hij de Italiaanse keuken onder de knie heeft, raadt men hem aan naar België te komen. Het grote voorwendsel is het feit dat hij hier, in ruime gastronomische omgeving, ook makkkelijk de geheimpjes van de Franse keuken ontdekt. In België ontdekt hij evenwel een zeer brede culinaire basis, doorspekt van de meest uiteenlopende keukens en invloeden. Toch poogt hij aan het fornuis van Fin de Siècle enkele graantjes van de Franse successtory op te pikken.

    De lokroep naar het authentieke, het gedrevene, het warmbloedige van de Italiaanse keuken haalt evenwel de bovenhand en vinden Salvatore o.m. terug in ‘L’Ascoli’, ‘Casanova’ en ‘Al Dente’. Sinds 3 januari 2006 zwaait hij de scepter in de keuken van het spiksplinternieuwe ‘I Primi Piatti’.

    Primi:

    Enkele aan te bevelen schotels zijn o.m.: tortellini in brodo ( bouillon van met vlees versierde deegwaren), duo di bruschette e focaccia ( geroosterd brood, look, tomaat, basilicum, olijfolie en raketsla), melenzane alla parmiggiana (aubergine, tomaat, basilicum en parmesan), carpaccio di bue ( met citroen gemarnieerd rauw vlees, parmesan, raketsla en olijfolie) en de carpaccio di pesce 3 coloris ( zalm, staartvis, met citroen gemarineerde spinazie, raketsla en olijfolie).

    Een spaghetti puttanesca ( tomaat, paprika’s, anchovis, karpers en olijven), een tagliatelle paglia e fieno ( groene en witte deegwaren, room, champignons en rauwe hesp) of een bucatini amatriciana ( tomaat, italiaanse bacon en uien), blijft evengoed mogelijk. Tot de uitgesproken specialiteiten van het huis behoren de sfogliate di pasta al merluzzo ( een milles feuilles van deegwaren met kabeljauw) en een insalata di roquette con patate e tagliata di Manzo ( raketsla met aardappelen en rundvlees uit Manzo).

    Op de wijnkaart niet alleen de lekkere, maar prijzige Barolo en Brunello di Montalconi, maar ook stevige en karaktervolle en vooral betaalbare rode wijnen zoals een Montepulciano d’Abruzzo, Nero d’Avola en Barbera d’Asti.

    Buon Appetito!

    I PRIMI PIATTI, Vlaamsesteenweg 26, 1000 BRUSSEL - Tel./Fax: 02-511 79 43

    Buffet van antipasti, Banketzaal (35 couverts)

    Gesloten op zondag

    23-03-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOSTELLERIE DU POSTAY
    Chef- kok Anthony Delhasse, rijzende ster Trofee Champagne Jacquart

    Anthony Delhasse kreeg zijn opleiding op de hotelschool in Spa. Zijn eerste echte bereoepservaring deed hij op onder leiding van Christian Denis in 'Clos St.  Denis' in Vliermaal bij Tongeren. Hier maakte hij meteen kennis met de eisen van de klassegastronomie, een leerschool waarvan Anthony bij herhaling vertelt dat Christian Denis hem de liefde voor het goede vakwerk bijbracht.
      
    Anthony beseft evenwel dat de culinaire rijkdom op meerdere plaatsen verscholen ligt en verruimt zijn culinaire visie en verrijkt zijn ervaring in 'Hotel zur Post' in Sankt-Vith bij de familie Pankert, in ' L'Eau Rouge' op het circuit van Franchorchamps bij de familie Thomas, in het restaurant 'L'Art de Vivre' in Spa en in 'La Croustade' in Heusy nabij Verviers.

    In 1999 kan hij kok worden in 'Hostellerie du Postay', een restaurant met een uitgesproken klassieke keuken. Wanneer de toenmalige baas zijn etablissement wil verkopen krijgt de jonge kok de voorkeur, een kans die Anthony maar al te graag aangrijpt.
    Meteen ontplooit hij zich op meesterlijke wijze en bezorgt hij zowel het hotel als het restaurant een nieuw elan en een benijdenswaardige fijne keuken. Amper 31, Christian werd op 29 december 1974 geboren, staat hij voor een fantastische challenge en is hij zonder enige twijfel een der meest beloftevolle jonge koks. RVH.
    www.hostelleriedupostay.be

    Commentaren culinaire gidsen 2006 ( voor toekenning Trofee Jacquart)
    Lemaire: 80 punten en zeer elegante zaak met een vernieuwen, verleidelijk en spontaan overtuigende keuken
    GaultMillau: niet opgenomen
    Michelin: 2 couverts, inventieve menukaart
    Delta België 2005: 3 koksmutsen (= één der betere restaurants), veelbelovend grandioos tafelgenot

     

    21-03-2006 om 21:18 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rijzende gastronomische ster
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nadat in Frankrijk vorig jaar de eerste laureaat 'rijzende ster van de gastronomie' werd uitgereikt; nam België dit initiatief over. Bedoeling van het initiatief is om een chef-kok jonger dan 35 jaar te belonen die nog geen Michelinster heeft gekregen.

    Een jury van gastronomische kroniekschrijvers onder voorzitterschap van Philippe Bidaine, selecteert een aantal mogelijke kandidaten die aan diverse criteria moeten beantwoorden zoals originaliteit van de kaart, kwaliteit en presentatie van de gerechten, verscheidenheid van de schotels, bediening, edm. Kortom elementen die ook door diverse culinaire gidsen worden gewaardeerd.

    Voor de eerste editie van deze wedstrijd waaraan tevens de trofee Jacquart, is verbonden, werden een 15-tal restaurants geselecteerd. In de loop van de selecties zorgde de Michelingids evenwel voor de verrassing om drie van de kandidaten met een ster te belonen. De uiteindelijke finale werd betwist tussen Anthony Delhasse, Hostellerie du Postay in Wegnez, Gert de Mangeleer, Kook en wijnaelier Hertog Jan in Brugge en Nicolas thomas, Château Peltzer in verviers.

    De Trofee Jacquart voor de rijzende ster in de Belgische gastronomie 2006, met als beschermheer meervoudig sterrenkok Yves Matagne van het restaurant Sea Grill in het Radisson SAs hotel Brussel, ging uiteindelijk naar Anthony Delhasse. De speciale prijs met felicitaties van de jury viel te beurt aan Gert de Mangeleer.


    21-03-2006 om 18:15 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!