Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    23-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Finish
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Finish helpt 10.000 m2 Turnhouts Vennengebied herstellen

     

    Vaatwasmiddelenmerk wil Belgen sensibiliseren om samen meer water te besparen. Na de grootschalige ‘Save Water’-campagne deze zomer, zet Finish zijn inspanningen verder om Belgen bewust te maken van de waterschaarste in ons land. Daarvoor werkt het vaatwasmiddelenmerk samen met water-ngo Join For Water en Natuurpunt. Concreet willen ze 10.000 m2 vennengebied herstellen binnen het unieke Turnhouts Vennengebied. Door de waterhuishouding te optimaliseren, komt er in drooggevallen vennen opnieuw water en kunnen ze als ‘wetlands’ bijdragen aan een gezond waterecosysteem dat onze watervoorraden beter beschermt en biodiversiteit bevordert.

    Deze zomer troffen de seizoensgebonden watertekorten in ons land bijna de hele bevolking. België is extra kwetsbaar voor droogte en kampt met waterstress, waarbij de vraag naar water groter is dan het aanbod. Dat komt doordat we een dichtbevolkt land zijn met veel verharding, maar ook doordat Belgen opvallend meer water verbruiken dan gemiddeld.

    Ségolène de Fleurieu, Marketing & Trade Marketing Director Reckitt Benelux, het bedrijf achter het merk Finish: “Zolang het klimaat stabiel was, kwamen we nooit echt in de problemen. Maar de klimaatverandering zet onze watervoorraden onder druk. Daarom wil Finish Belgen aanzetten tot een bewuster watergebruik. Zeker omdat dat vaak een kwestie is van ‘foute gewoontes’ doorbreken, zoals vuile borden afspoelen voor je ze in de vaatwasser zet. Daarnaast willen we ons engagement tonen door projecten rond waterbeheer mee te financieren, zoals het herstel van het Turnhouts Vennengebied. Door de klimaatverandering zullen we wetlands meer dan ooit nodig hebben om onze watervoorraden te beschermen.”

    75% minder wetlands in Vlaanderen

    De afgelopen decennia verloor Vlaanderen maar liefst 75% van zijn wetlands: van 244.000 hectare in de jaren vijftig naar amper 68.000 hectare vandaag.

    Bart Dewaele, directeur van de water-ngo Join For Water die zich internationaal inzet om wetlands te beschermen: “Wetlands vormen een buffer tegen overstromingen bij intense regenval én houden water vast tijdens lange droge zomers. Zo dragen ze bij aan een gezond en evenwichtig waterecosysteem. Om te vermijden dat de normale waterstanden in het gedrang komen, moeten deze wetlands dringend hersteld worden. Natuurpunt doet dat momenteel door vennen opnieuw waterrijk te maken door de optimalisatie van het waterpeil in het gebied.”

    Filip Meyermans, Partnerverantwoordelijke Natuurpunt

    In Vlaanderen werkt Join For Water samen met Natuurpunt die in de Antwerpse Kempen het ‘Turnhouts Vennengebied’ beheert. Filip Meyermans, partnerverantwoordelijke Natuurpunt: “Dit natuurreservaat is circa 500 hectare groot en maakt deel uit van een nog uitgestrekter netwerk van heidegebieden in de regio. Het is een bijzonder waardevol en biodivers gebied binnen het Europese Natura2000-netwerk. We zijn blij dat Finish bijdraagt aan dit project door 10.000 m² vennengebied te helpen herstellen. Tegelijk zet Finish zich in om consumenten te sensibiliseren om globaal, op een duurzame manier, met water om te springen.”

    Op de campagnesite deelt Finish alvast tips om thuis water te besparen.

     

    23-10-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herfstproof

    met Katja Schuurman en Floris van Bommel

     

    Herfstkleurige sneakers, on-trend laarzen en klassieke enkellaarsjes. Meer heb je niet nodig om de herfst en winter door te komen! Floris van Bommel en Katja Schuurman slaan de handen opnieuw in elkaar voor een vijfde capsulecollectie voor vrouwen. Drie tijdloze modellen van premium kwaliteit en met een stylish afwerking.

    Een sneaker voor de regenachtige dagen

    Wanneer het pijpenstelen regent en je eigenlijk liever binnenblijft, is een sneaker de perfecte schoen om aan te trekken. In het nieuw model van Katja en Floris voel je je niet alleen comfortabel, maar zie je er ook verzorgd uit. Of je nu een kleurrijke toevoeging wil aan je outfit, of toch liever zwart verkiest: het model is beschikbaar in mosgroen, zwart en een roestachtig rood. Voor ieder wat wils!

    Een laars voor moeiteloze klasse

    De wekker die gaat terwijl het nog donker is buiten, het is koud en nat. We kennen het gevoel allemaal. Geen zin om moeite te steken in een outfit? In dat geval is een laars de perfecte oplossing. Met een hakje ziet alles er verzorgd uit. Opteer voor dat extra laagje warmte met een lange laars, of kies een enkellaars voor een meer klassieke look. Maak van jouw warme winterkledij een on-trend outfit met de onderstaande Katja x Floris laarzen.

    Een enkellaars voor een uitzonderlijke zonnestraal

    Een platte enkellaars has it all. Het model is functioneel, comfortabel en stijlvol. Soms heb je gewoon geen zin in een sneaker. De enkellaarsjes hebben een nonchalante vorm, maar stralen luxe uit door de gedetailleerde afwerking. 









    22-10-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.An Lemmens kleurt je herfst en winter

    Nieuwe collectie bij LolaLiza

     

    An Lemmens X LolaLiza FW22 collectie

    Deze herfst en winter staan volledig in het teken van hygge. Belgische moderetailer LolaLiza sloeg voor de vierde keer de handen in elkaar met powerlady An Lemmens om een FW22 collectie in het leven te roepen waarin gezelligheid, comfort en vrolijkheid centraal staan. Hun grootste inspiratiebron? De kleurenpracht die de herfst ieder jaar met zich meebrengt. De lijn bestaat uit stuks voor zowel een fashionable indian summer als een strenge winter, en onthult een onbekende, ingetogen kant van An. Knus in de zetel nestelen met een kop warme choco? Yes, please!

    Wie An Lemmens zegt, denkt vaak glamoureus, gewaagd en een tikkeltje rock & roll. De collecties die de Belgische presentatrice met LolaLiza in het verleden al uitbracht, lagen volledig in die vibe. Deze FW-collectie toont een heel andere kant van An. Hoewel comfort bij Lemmens altijd centraal staat, mag het deze herfst en winter ietsje meer zijn. Een gezellige midi trui-jurk, een comfortabel broekpak en een donzige jas, uiteraard allemaal on-trend, maken de koude temperaturen eens zo draagbaar.

    Hoog tijd voor gezelligheid

    Warm, gezellig en vrolijk, zo beschrijft An haar eigen collectie. “Opnieuw voor een glamoureuze feestcollectie gaan, had een logische keuze geweest. Maar ik wilde mezelf uitdagen en een ander deel van mijn persoonlijkheid in de kledinglijn laten weerspiegelen. De herfst wordt als seizoen vaak vergeten, terwijl het ons zoveel moois biedt: met al hun schakeringen staan de bomen in vuur en vlam. Die kleurenpracht is onze grootste inspiratiebron geweest voor de collectie," aldus An.

    Een poederroze winterjas, een paarse mantel, een lichtgroen broekpak en een midi trui-jurk met zo wat alle kleuren die je in de herfst kan tegenkomen. De collectie draagt prachtige herfsttinten, en dat is niet toevallig. “Ik woon in een bosrijk gebied. Als ik na een drukke dag mijn oprit oprijd, ben ik in dit seizoen steeds opnieuw verwonderd door de fantastische kleuren bij mij voor de deur! De lijn is een ode aan de natuur. Tijdens het maken van de collectie, hebben we er bovendien op gelet om zo milieuvriendelijk mogelijk te handelen. Dat vonden we ontzettend belangrijk,” verklaart An.

    Perfecte fit

    Na drie succesvolle collecties op de teller, doken An en LolaLiza voor een vierde keer in de moodboards, stoffen en prints om samen de kleurrijke lijn tot leven te brengen. An: “Ik werk ontzettend graag samen met LolaLiza, omdat we op veel vlakken fantastisch goed klikken. LolaLiza is een leuk, vrouwelijk en inclusief Belgisch merk met winkels waar je zowel met je moeder als met je vriendinnen naartoe kan. Alle maten, vormen en leeftijden zijn er welkom.”

    Van de inspirerende brainstorms en de keuze van stoffen tot het design en de pasrondes: alle fasen van het creatieproces doorliepen de twee samen. “Het was opnieuw een fijne en vlotte collab. We zijn gestart met de vraag: ‘Wat mis ik in mijn eigen kleerkast?’ De ideeën in mijn hoofd heb ik samen met LolaLiza bijgestuurd en vormgegeven. Zo zalig dat ik echt helemaal mijn ding mag en kan doen, van begin tot eind! LolaLiza heeft uiteraard de professionele uitwerking in de finale fase verzorgd.”

    Comfort boven alles

    Deze collectie is gemaakt voor de vrouw die van het leven en van elke zonnestraal geniet. Comfort stond opnieuw bovenaan het lijstje tijdens het creatieproces. Ans favoriete stuk is de midi trui-jurk, die aanvoelt als een deken waarin je jezelf wikkelt tijdens een avondje bingewatchen, maar die tegelijkertijd ook kan dienen als outfit om op restaurant te gaan. “De truc? Combineren! Draag je de jurk met een basketschoen of een elegant laarsje, dat maakt een wereld van verschil,” verklapt An.

    Praktisch

    De collectie van An Lemmens is vanaf 27 oktober exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde LolaLiza-filialen en online.

     











    21-10-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Avant que j'oublie

    "Avant que j'oublie" is een origineel en uniek stedelijk kunstevenement. Rond het aangrijpende thema ‘kortstondigheid’ bracht Michel Van Dyck kunstenaars samen met werken die uitnodigen tot nadenken over tijd en vergankelijkheid.

    De tentoonstelling omvat namelijk een heel programma met werken die de voorbijgangers slechts een blik gunnen op één moment, dat van hun leven. Alle werken bevinden zich immers in de openlucht en zijn volledig toegankelijk voor het publiek. Zo zullen wandelaars in de omgeving van de Abdij Ter Kameren en de Vijvers van Elsene misschien eerst verbaasd opkijken bij het zien van de acties die het gebruikelijke kader van de stad verstoren - waarna ze bij het voorbijwandelen zullen kunnen proeven van de bijzondere schoonheid van wat verdwijnt.

    Uiteraard zullen de werken niet allemaal even snel vervagen. De kortstondigheid varieert. Een paar minuten, enkele uren of een aantal weken na hun inhuldiging zullen ze zich beetje bij beetje terugtrekken, op de toppen van hun tenen als het ware, tot ze verdwijnen zonder enig spoor na te laten, behalve in de herinneringen. Een vogelgezang van Ann Veronica Janssens dat vervliegt in de lucht, de cirkels van Sophie Whettnal in het water van de vijvers of de beschilderde straat van Pieter Vermeersch. Dit zijn maar enkele van de acties, die elk hun eigen levensduur hebben, inherent aan het gebaar van elke uitgenodigde kunstenaar. Hoe dan ook, "Avant que j'oublie" is nu al een memorabel verhaal.

    Met de steun van burgemeester Christos Doulkeridis, van de wethouder van Groene Ruimte, Audrey Lhoest, de wethouder van Cultuur, Ken Ndiaye, en de Nederlandstalige wethouder van Cultuur, Els Gossé en het College van Burgmeester en Schepenen.

    20-10-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28TH October: collectie herfst-winter 22-23

    EARTH COLLECTION: een eerbetoon aan de perfectie van de natuur. Het Belgische huis 29TH|OCTOBER gebruikt in de collectie HERFST-WINTER 2022-2023 uitsluitend natuurlijke materialen en bedankt hiervoor de partner bij uitstek, onze planeet de Aarde.

    Het huis gebruikt verschillende materialen, texturen en kleuren door elkaar, een herinnering aan natuurlijke landschappen zoals bosgroen, saffraangeel, Sahara oranje, bosbruin, leemrood, zandbeige… het merk speelt met warme en uitnodigende kleuren. De snit van de huiden is puur en de meeste stukken hebben een rechte of gesneden coupes waarbij er dit jaar weinig ruimte is voor oversize. Bovendien draagt elk stuk, of het nu voor mannen of voor vrouwen is, de naam van een element uit de natuur: wind, meer, zee, woestijn, berg, enz.

    De textielcollectie voor vrouwen bestaat uit een subtiele mengeling van stukken uit leder en uit omgekeerde dierenhuiden. Hierbij wordt niet geraakt aan de oorspronkelijke kleur die deze huiden voorschrijven. De monochrome silhouetten alsook de prints maken opnieuw hun opwachting. De collectie is een traject, een reis doorheen de tijd. Kijk maar naar de jurk Francesca, een subtiele verwijzing naar de stijl van de jaren 50 of de brede broeken met ruitjesmotief waarbij we opschuiven richting de seventies. Het huis 29TH|OCTOBER duikt de geschiedenis in en maakt prêt-à-porter creaties volgens het eigen couture-DNA. De riem IRIS, de mini handtas ARTEMIS bestaat in nieuwe kleuren en materialen en vervolledigen de onontbeerlijke accessoires van het huis en gaan uitstekend samen met de outfits.

    Dit najaar staat in het teken van de gloednieuwe FW22-23 textielcollectie voor mannen, met een bijzonder invloedsfeer. Deze collectie werd immers voor het eerst ontwikkeld door Benjamin en Manufer Gulcu, zoon en vader, die hun mannelijke krachten hebben gebundeld en hun inspiratie halen uit de Japanse cultuur. Het resultaat? Comfortabele minimalistische en extreem pure creaties uit natuurlijke stoffen.

    Zo is er de lange mantel NOTORI die tot aan de hielen reikt en met brede schouders die verwijzen naar de lichaamsbouw van de samoerai. Of het officiersvest FU gemaakt uit een diepzwart en dofkleurig Japans katoen. De bonus in deze collectie? De unisex hoed BOB, een nieuw accessoire voor de komende winter met brede randen. De hoed bestaat in een stoffen versie en in een versie uit huiden. Het accessoire bij uitstek waarmee het Belgische huis zich op nieuw terrein begeeft.

    Het huis hanteert diverse inspiratiebronnen maar houdt wel één rode lijn aan: verfijnde creaties gemaakt met natuurlijke materialen. Het familiebedrijf bewaakt ook de harmonie tussen de vrouwen- en de mannencollectie. Met de collectie EARTH wil het merk 29TH|OCTOBER uitstralen dat het mogelijk is om mode te 'consumeren' op een slimme manier die geen schade berokkent aan de aarde. Het modehuis hanteert hiervoor een duurzame aanpak op het vlak van grondstoffen, brengt stukken in kleine oplagen uit en kiest vooral voor een lokale, artisanale productie op bestelling en met behulp van hernieuwbare energie. Het huis bewijst dat creativiteit, luxe en ethiek perfect samengaan.













    19-10-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    18-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rituals cosmetics

    RITUALS COSMETICS LANCEERT NIEUWE INTERIEURCOLLECTIE: PRIVATE COLLECTION COMFORT

     

    Creëer betekenisvolle momenten met de nieuwste luxe interieurgeuren van Rituals

    Rituals Cosmetics lanceert zijn nieuwste lijn interieurgeuren: Private Collection Comfort. De beste parfumeurs ter wereld lieten zich inspireren door de mooiste aroma's en eeuwenoude ingrediënten voor deze nieuwe, vierde geurcollectie die bestaat uit uitzonderlijke geuren als vanille, katoenbloem en viooltjes die je geest tot rust brengen.

    De Comfort Collection bestaat uit drie unieke geuren die zorgen voor een uitnodigende sfeer in huis.

    • Suede Vanilla is een warme, lichte geur met het zoete en ontspannende aroma van vanille en hinten van kardemom, rozemarijn, patchoeli en vetiver.

    • Smooth Violet is een ontspannende en kalmerende geur die fruitige accenten combineert met bloemenelementen, zoals roos en viooltjesblad. Sandelhout en discrete noten van patchoeli, muskus en amber geven de geur warmte.

    • Cotton Blossom is een zachte maar toch energieke en frisse geur. Met fluweelzoete mandarijn, delicate bloemen als jasmijn, tuberoos en viool en een heerlijke basis van sandelhout en harsnoten.

    De Comfort lijn bestaat uit Fragrance Sticks en refills, Scented Candles, Parfums d'Interieur, Cartridges, Car Perfume, Hand Washes en refills en een Hand Balm.

    Raymond Cloosterman, oprichter en CEO van Rituals Cosmetics, vertelt: "De schoonheid van aandacht houdt in dat je je meer bewust bent van hoe je vormgeeft aan je omgeving, van de kleine dingen in het leven. Dat zit in alles: van de schoonheid van meer betekenisvolle gewoontes tot een moment van rust om ervan te genieten tot de plaats waar je je kunt ontspannen, die je 'thuis' noemt. Thuis is waar je je goed moet voelen ongeacht de omstandigheden."

    De Comfort lijn is de nieuwste aanwinst in de Private Collection Line, om van je woning een toevluchtsoord te maken met frisse, rijke en bloemige geuren. De lijn is vanaf 31 oktober 2022 verkrijgbaar bij Rituals Cosmetics-winkels, diverse warenhuizen en via RITUALS.com.







    18-10-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een lichtplus in de duisternis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    's Werelds eerste elektrische horloge krijgt een vurige nieuwe look

    Bij de lancering in 1957 deed de Hamilton Ventura de horloge- en designwereld versteld staan met zijn innovatieve elektrische circuit en gedurfde kastvorm. De baanbrekende Ventura, bedacht door de vooruitstrevende industriële ontwerper Richard Arbib, leeft nu voort in een speciale nieuwe oversized versie met een wijzerplaat die rood oplicht. 

    Technische specificaties - Hamilton Ventura XXL Bright  - Prijs 1525€

    Kast - 52 x 47,6 mm roestvrij staal met een zwarte PVD-coating

    Dikte - 11,8 mm - Aanzetbreedte - 23,5 mm

    Wijzerplaat - Zwarte wijzerplaat

    Wijzers - Zwarte uren- en minutenwijzers met Super-LumiNova®, zwarte secondewijzer

    Uurwerk - Quartz-uurwerk met lichtgevende elektrische puls

    Horlogeband - Zwarte rubberen band

    Glas - Saffierglas met dubbele antireflectiecoating

    Waterdichtheid - 5 bar (50 m)

    18-10-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JBC zet in op welzijn

    Na GAME TIME! lanceert JBC opnieuw een platform voor ouders en kinderen, een primeur voor jonge gezinnen om samen te chillen

    Donkere dagen en koudere temperaturen, de stijgende energieprijzen en naweeën van de stress tijdens de lockdowns. De deugddoende zomervakantie ligt ver achter ons en gezinnen staan voor een periode vol stress en prikkels. In het kader van Internationale Dag van het Mentaal Welzijn op 10 oktober, lanceert Belgisch familiebedrijf JBC Chilltime, een gloednieuw digitaal platform voor jonge gezinnen. Een primeur, want nooit eerder bestond er een platform met relaxerende tools om zowel ouders én hun kinderen samen te ontprikkelen. Het streefdoel? Het welzijn van jonge gezinnen vergroten door ouders en hun mini-me’s op een zeer toegankelijke manier samen tot rust te laten komen.

     Met het digitale platform JBC Chilltime helpt JBC jonge gezinnen op een leuke manier ontprikkelen. Het platform is drieledig en staat bomvol leuke tips, tricks en toffe doe-activiteiten voor waardevolle ‘we-momenten’ samen. Wekelijks zullen er nieuwe topics aan bod komen. Ready, set, chill!

    Voor de Belgische moderetailer is JBC Chilltime niet het eerste platform dat ze lanceren voor gezinnen. In het verleden lanceerde JBC ook GAME TIME!, een online platform met een wegwijs voor jongeren en ouders over gamen.

    Samen bouwen aan mentaal welzijn

    Mentaal welzijn is een populair begrip in onze huidige maatschappij. JBC begrijpt als het familiemerk bij uitstek dat jonge gezinnen in deze tijden overweldigd kunnen zijn en reikt hen daarom family-proof content toe, om hen te helpen die ontspanningsmomentjes mét de kinderen in te lassen.

    Dit deed het familiebedrijf niet alleen. Voor de ontwikkeling van het platform liet de retailer zich bijstaan door Carine, een externe kids lifestyle experte en yogi. Daarnaast volgde het familiemerk de raad van wellbeing experte Evy Gruyaert en Steven Gielis, lector in de orthopedagogie en de oprichter van ZITDAZO. Met hun expertise hebben ze JBC volledig begeleid.

    Chillax, take it easy

    Het digitaal platform JBC Chilltime is opgebouwd uit drie delen, met elk diertje z’n pleziertje:  Chillpad: samen ontspannen - Chillpansee: samen activiteiten doen - Krokochill: samen over gevoelens praten

    Chillpad doet alles op z’n gemak 

    School, deadlines, hobby’s, passies en vriendjes maken het leven interessant, maar ook ontzettend druk. Met de juiste tips en inspirerende activiteiten zet JBC jonge gezinnen aan om het even rustiger aan te doen en samen volop van quality time met elkaar te genieten.

     Chillpansee slingert door het leven

    Mag het iets uitbundiger zijn? Wie beweging zegt, denkt aan Evy Gruyaert. In dit gedeelte van het platform neemt Evy ouders en kinderen mee op sleeptouw om zich te wagen aan de meest creatieve duo-activiteiten. Let’s get moving! Evy verklapt ook enkele tips uit haar nieuw boek ‘Start to feel great’.

    Om makkelijk te bewegen, heb je kledij nodig die dat ook toelaat. JBC en Evy ontwierpen de vrolijke feelgood collectie ‘Evy’s Soulwear X JBC’ boordevol happy vibes en zachte stoffen voor instant positiviteit dit najaar. Voor thuis, maar ook onderweg. De kers op de taart? Ouders en kinderen kunnen twinnen in comfy soulwear met flashy kleurtjes die de herfstblues wegjagen! “Samen dingen doen en dan specifiek bewegen -al dan niet in spelvorm- zorgt voor meer verbondenheid, een gezonde geest in een gezond lichaam en maakt allerlei stofjes aan waardoor je je instant beter voelt. Zo word je echt een happy trooper,” knipoogt Evy.

    Krokochill leert loslaten en praten over alles

    Over gevoelens praten is niet altijd makkelijk, vooral in bijzondere situaties. Een kind is een vat vol emoties en vooral tijdens de emotionele ontwikkeling (0 tot 5 jaar) is het belangrijk om gevoelens te leren verbaliseren. Een hele klus, waar JBC graag bij helpt. Voor dit gedeelte van het platform sloeg het de handen in elkaar met de illustrators van O Ooh en ontwikkelde knuffelvrienden die kinderen leren om de vier basisemoties te begrijpen en te delen. 

    Meet Blije Bibi, Boze Bob, Bedroefde Bea en Bange Bas, emotiepoppetjes die kinderen op pad zetten om hun gevoelens te uiten. Het idee ontsproot in het hoofd van Luka Godon, leerkacht en masterstudente grafisch design aan Sint Lucas Antwerpen, naar aanleiding van de scheiding van haar ouders. 

    "Tijdens mijn masteropleiding Illustratie kon ik werken rond een thema naar keuze. Ik koos iets dicht bij huis: ouders die niet meer samen zijn. Dankzij mijn eerdere opleiding als leerkracht, kwam ik al in aanraking met de psychologie van het kind. Kinderen hebben in moeilijke periodes, zoals een scheiding, vaak moeilijkheden met praten over gevoelens. Zo kwam ik op het idee van de popjes. De vier knuffelvrienden fungeren als gesprekspartners tussen ouder en kind wanneer het over gevoelens gaat. Elke ouder kan de betekenis van de poppen zelf invullen, maar ze dienen vooral om kindjes te beschermen en er voor hen te zijn wanneer ze bepaalde emoties hebben waarvan ze niet weten wat er mee aan te vangen. Als ik ook maar een kindje kan helpen met O Ooh, ben ik in mijn doel geslaagd,” verklaart Luka.

    JBC lanceert de collectie van emotiepoppen, maar hiernaast krijgen de mannetjes zelf ook een originele kledinglijn. Fun fact: het karakter van elke knuffelvriend past bij de soort stof gebruikt op de truien.

    Praktisch : De JBC Chilltime-collectie is beschikbaar in de JBC-winkels en online.













    17-10-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!