Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    11-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Revor bekent zomerse kleuren

    » 3 ZOMERSE SLAAPKAMERKLEUREN

    Het meest geliefde seizoen staat weer voor de deur. Dit keer voor die van onze slaapkamer, want ook hier drukt de zomer haar zoete stempel. Revor, de Belgische expert in kwaliteitsvolle en duurzame slaapoplossingen, verweeft het bonte karakter van het jaargetijde in de slaapkamer aan de hand van drie zonnige kleuren. Laat je inspireren door het trendgevoel van Revor en duik met plezier de zomer (en je bed) in.

    Kan het wat rozer?

    Het gebruik van (vooral tertiaire) kleuren is weer helemaal terug van weggeweest. Ook in de slaapkamer, want daar dompelen we de ruimte onder in een felgekleurd bad. Wat dacht je van framboos roze? Revor gaat voor de ultieme teenage dream en richt haar bedden en slaapkamers in met de fruitige tint. Kies voor een opvallend gekleurd accent or go big met contrasten en kleurschakeringen: combineer fuchsia met een paarsachtige lavendeltint of kies voor het meer ingetogen zachtroze als monochrome look met een nostalgische toets.

    Beige it up!

    Hoewel het gebruik van felle kleuren aan een opmars bezig is, blijven aardse tinten als beige bijzonder populair. Zeker in de slaapkamer waar het rustgevende karakter van het kleurenpalet bijdraagt aan een deugddoende nachtrust. Revor tipt een natuurlijke ton sur ton-slaapkameraankleding die het zomerse gevoel belichaamt met organische elementen als lichte houtsoorten, kamerplanten en afgeronde natuurlijke vormen.

    Bont en blauw

    Naast aardse tonen kan ook een blauwe kleur in het interieur een eerder kalmerend effect hebben. Het straalt een zekere rust en sereniteit uit – misschien wel dé perfecte combinatie voor de slaapkamer. Het integreren van blauwachtige tinten in je aankleding kan het geheel ook een zeer zomerse draai geven, zeker wanneer je het combineert met rieten accenten, gouden afwerkingen of een natuurlijk wol.

    Prijzen zijn afhankelijk van de soort matras, boxspring, poten- en stofcategorie







    11-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelin verkoopt

    zijn activiteiten in Rusland aan Power International Tires LLC

     

    Op 15 maart 2022 schortte Michelin zijn industriële activiteiten in Rusland op vanwege de uitbraak van het conflict in de Oekraïne. Vandaag kondigt Michelin de ondertekening aan van een overeenkomst met Power International Tires LLC voor de verkoop van de twee lokale bedrijven, Michelin Russia Tyre Manufacturing Company (MRTMC) LLC en Camso CIS LLC. Power International, een bekende partner van Michelin, is één van de belangrijkste distributeurs van banden in Rusland en is aanwezig in het hele land.

    Deze overeenkomst, waar maanden van werk en onderzoek naar verschillende opties aan vooraf gingen, is gericht op het behoud van banen. Dit uitgangspunt was voor de Michelin Groep leidend bij de gedachtenvorming in elke stap van het proces. De overeenkomst is goedgekeurd door de daartoe bevoegde lokale autoriteiten en zorgt dat 250 banen, hoofdzakelijk in Davydovo, behouden blijven. De optie om de activiteiten over te dragen aan het lokale management bleken, ondanks alle inspanningen van de Groep onmogelijk vanwege de moeilijkheden om ze autonoom te maken.

    Michelin is zich bewust van het feit dat Power International niet het gehele personeel kan overnemen. Degenen die dat wilden, konden het Bedrijf onder goede condities verlaten. Onze gedachten gaan vandaag uit naar onze medewerkers en hun families die direct worden geraakt door de overdracht van onze activiteiten. De verkoop van onze activiteiten in Rusland is een belangrijke stap in de geschiedenis van de Groep die sinds 1997 aanwezig was in dat land.

    www.michelin.com

    11-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elke dag, beach day

    La Plage van LolaLiza

     

    Ontdek de nieuwe collectie in de kleinste showroom van België - op het strand!

    Zand tussen je tenen, zon op je snoet, een zomers drankje en een jurk die matcht met je zomerse mood. De perfecte zomerdag. Voor de outfit én de locatie kun je rekenen op Belgisch modelabel LolaLiza en haar nieuwste zomercollectie La Plage, te shoppen in een unieke pop-up shop in Oostende. De collectie bestaat uit jurken in de vrolijkste tinten, crochet trendstuks, bloemenprints en ultravrouwelijke matching sets. Deze items kun je gaan ontdekken vanaf 20 juni in de kleinste showroom van het land op het strand van Oostende, waar er voor het eerst ook exclusieve LolaLiza beach accessoires te vinden zijn. Sea you there?

    Een kleurbom aan zomerstuks

    Zwierige mini-jurkjes, zwoele off-shoulder en crochet items: de zomer staat in teken van vrolijkheid bij LolaLiza. De La Plage-collectie zit bomvol items die perfect zijn voor op het strand en ernaast.

    De kleinste showroom in de leukste strandcabine

    Wie deze zomer in Oostende vertoeft, zal er LolaLiza's La Plage-collectie en enkele leuke extra's zelf kunnen ontdekken in een unieke pop-up winkel en showroom. De moderetailer stopt een strandcabine in LolaLiza-jasje en tovert ze om tot de origineelste én kleinste showroom van het land. Iets leuks gespot? Klanten kunnen rekenen op de LolaLiza go-cart voor een lift naar het iets verder gelegen LolaLiza Penthouse aan de dijk. Deze exclusieve pop-up shop op de 8ste verdieping kreeg voor de gelegenheid een LolaLiza make-over en geeft je zonder twijfel de shopervaring met het mooiste uitzicht.

    Enkel in deze unieke LolaLiza penthouse shoppen klanten naast de La Plage collectie ook LolaLiza's eerste beachitems, van pareo's, tot funky flipflops, zomerse hoofdaccessoires en strandtassen.

    Praktisch

    De LolaLiza La Plage collectie is verkrijgbaar van maat 34 tot maat 50 in alle LolaLiza-winkels en online vanaf 1 juni.

    Ontdek de LolaLiza pop-up in Oostende van 21 juni tot 12 juli.











    11-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maison du Monde

    EEN JAAR VOL NIEUWE PRODUCTEN  

    Hotels • Bars • Restaurants • KantorenAl meer dan 10 jaar inspireert Maisons du Monde professionele klanten met deco en meubels, aangepast aan intensief gebruik. Vandaag telt de business-collectie meer dan 520 modellen. Zo vind je als ontwerper, hoteleigenaar of restauranthouder alles om je zaak persoonlijk en comfortabel in te richten. Wat dacht je van een restaurant als tuin, met een betoverende lichtsfeer en vakkundig bewerkte houten meubels en natuurlijke decoratie? Als je onze nieuwe business catalogus wilt bekijken, ga je naar het gedeelte Pro op onze website. «Comfort speelt een steeds grotere rol binnen inrichting. Maisons du Monde helpt bed.» Maureen de Cintré, Business Service Manager bij Maisons du Monde

    LUNCHEN ONDER EEN GLAZEN DAK

    Een restaurant zoals een tuin, met een betoverende en lichte sfeer. Meubels met vakkundig bewerkte natuurlijke materialen zetten de toon.

    Maisons du Monde is de Europese leider in betaalbare, inspirerende en duurzame meubels en wooninrichting. Een merk dat draait rond openheid en uitwisselingen en dat zijn 7 miljoen klanten verenigt rond aantrekkelijke en duurzame levensstijlen. In de steeds vernieuwende collecties van meubels tot decoratie vind je wooninrichtingen met allerlei verschillende stijlen. Optimisme, creativiteit, engagement en nabijheid vormen de kernwaarden van het merk en zijn gebaseerd op een concurrerend omnichannel model. Digitalisering en klantenadvies vormen de drijfveer van dit love brand en haar raison d’être: “Iedereen inspireren om zich open te stellen voor de wereld zodat we samen unieke, warme en duurzame plekken kunnen creëren. Maisons du Monde lanceerde in 2022 zijn merkbeweging Good is beautiful omdat het bedrijf duurzame ontwikkeling stevig in zijn strategie wil verankeren. Deze beweging steunt op 5 engagementen. Want schoonheid kan niet bestaan zonder goedheid.





    10-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hongarije ...

    Bezoek recent gerestaureerde kastelen en paleizen in Hongarije

     

    Wist je dat Hongarije meer dan tweeduizend kastelen, paleizen, kerken en forten telt. De meeste daarvan zijn nog steeds in goede staat. Dit mede dankzij een lopend ontwikkelingsproject van de Hongaarse regering voor de bescherming van het nationale erfgoed. Hiermee werden er sinds 2020 al 17 kastelen en 12 forten authentiek gerestaureerd.

    Budavári Palace

    In Boedapest staat het Budavári Paleis, een belangrijke trekpleister dat een plekje veroverde op de Werelderfgoedlijst. Vandaag doet de voormalige koninklijke residentie dienst als één van de belangrijkste culturele centra van de hoofdstad. Hier kan je zowel de Hongaarse Nationale Galerie als het Boedapest Historisch Museum en de Nationale Bibliotheek bezoeken. Of neem een kijkje in de St. Stephan Hall, het eerste belangrijke station van het Hauszmann Programma. Met dit project willen ze de burchtwijk herstellen die tijdens de Tweede Wereldoorlog helemaal vernield werd.

    Grassalkovich Royal Castle 

    Dit Koninklijk Kasteel in Gödöllő, op slechts 30 kilometer van Boedapest, is één van de mooiste barokke kastelen van Hongarije. Het romantische park, de witte en gouden suites en het kasteeltheater zorgen voor een adembenemende beleving. Sissy en Franz Joseph kregen dit paleis ooit als kroningsgeschenk van de Hongaarse staat. Vanaf dat moment werd dit de favoriete rustplaats van de keizerin en haar familie.

    Esterházy Castle

    Op zo’n 70 km van Boedapest, aan de oever van het Öregmeer in Tata, vind je dit laatbarokke kasteel terug. Het authentieke interieur van het landhuis onthult de architectuur van weleer en laat jou de dagen herleven waarop de familie Esterházy door de gangen flaneerde. In het huis vonden ooit vele belangrijke diplomatieke gebeurtenissen plaats. Zo werd het vredesverdrag van Schönbrunn hier door Bonaparte Napoleon ondertekend. De tentoonstelling 'het Eiland van de Vrede’ toont het dagelijks leven en het internationale belang van de familie Esterházy. De vele Interactieve elementen nemen de bezoekers mee op een fabelachtige reis door de tijd.

    Ozora Pipo Palace

    Levensgrote beelden van cavaleristen, een binnenplaats begroeid met wilde druiven en een indrukwekkende wapencollectie: dit alles mag je verwachten in Ozora Pipo Palace. Filippo Scolari, Pipo van Ozora, was een bekwame handelsbediende uit een Florentijnse middenstandsfamilie. De jongeman bleek een getalenteerd militair leider en werd belast met de verdediging van de bedreigde zuidgrens. In 1416 mocht hij in Ozora een fort of paleis bouwen. Vandaag kan je het kasteel niet alleen bezoeken, maar je kan ook overnachten in één van de vijf gastenkamers.

    Festetics Palace, Dég

    Het Dég Festetics herenhuis is één van de vroegste neoklassieke kastelen omringd door een prachtige Engelse tuin met eeuwenoude bomen en zeldzame planten. Dit unieke domein is het favoriete trekpleister van menig wandelaar. Meer dan een eeuw lang herbergde dit landhuis de geheime archieven van de Hongaarse vrijmetselarij. De tentoonstelling op de begane grond toont de veelzijdige interesses van de familie Festetics: van hun levensstijl en vakanties tot hun dagelijks leven en historische rol. In de bovenste zalen word je aan de hand van authentieke bronnen en voorwerpen meegenomen naar het begin van de Hongaarse vrijmetselarij.

    Károlyi Palace, de trots van Füzérradvány

    Aan de noordoostelijke grens van Hongarije, nabij de beroemde wijnstreek Tokaj, ligt het paleis Károlyi. Dit kasteel wordt gekenmerkt door een bijzondere achthoekige toren. Hier word je begroet door Italiaanse renaissance-interieurdetails die de pracht en praal van het verleden symboliseren. Wandel door de historische tuin langs romantische paden, tulpenbomen en visvijvers of verken de Füzérradvánu bossen rond het domein.

    Illustraties BÖF & visithungary

     







    10-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V-ZUG airoClearCabinet

    blaast je omver met innovatie en kracht

     

    Niemand doet en kent innovatie zoals het Zwitserse V-ZUG. De expert in hoogtechnologische snufjes staat voor kwalitatieve thuisoplossingen die het dagelijkse leven aangenamer én specialer maken. Ook in de keuken, waar het merk opnieuw uitpakt met twee buitengewone nieuwigheden. De AiroClearCabinet V4000- en V6000-afzuigkappen zorgen dankzij een ingebouwd en high-end design voor ultiem kookcomfort zonder ongemakkelijke geuren en met muisstille discretie als hoogste goed.

    Clean air, clean kitchen, clean mind

    De AiroClearCabinet-afzuigkappen werden uitgedost met een reeks handige en geavanceerde hulpmiddelen die iedere kookervaring naar nieuwe hoogtes brengt. Zo verwijdert de unieke geïntegreerde actieve koolfilter tot wel 96% van de storende dampen en geuren die vrijkomen tijdens het koken. Zoals steeds denkt V-ZUG ook aan het gebruiks- en onderhoudsgemak, want dankzij het magnetische ComfortFix ontkoppel je de vetfilter zonder moeite om het schoon te maken. Daarnaast zorgt de verzadigingsindicatie ervoor dat je steeds up-to-date bent met de status van de filter. Dat alle bestanddelen ten slotte in de afwasmachine mogen, is als een zoete kers op een heerlijke taart.

    Hoorbare stilte

    Waar de AiroClearCabinet V4000 volledig ingebouwd wordt in het kookveld, is de V6000-variant uitschuifbaar. Toch bieden beide modellen dezelfde sterke en efficiënte afzuigkracht. V-ZUG is gekend en geliefd om haar strakke ontwerpen en gaat bij haar nieuwste dampkappen dan ook niet voor minder. Het naadloos design van beide modellen verdwijnt bijna volledig in het keukeninterieur. De daadkrachtige SilentPlus-technologie dempt bovendien het motorgeluid en de trillingen voor een subtiele afzuiging die conversatie en kookplezier enkel bevorderen. www.vzug.com

     

     







    09-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.You are so vain(ity)

    » DIY VANITY MET X²O MEUBELS & ACCESSOIRES

    Ons klaarmaken voor de dag doen we in tijden van sociale media bijna nooit alleen. Onder de titel ‘get ready with me’ of ‘outfit of the day’ volgen we zowat iedereen online en in korte video’s. Inspiratie verzekerd, vooral wanneer je eigen routine soms een heus karwei lijkt. Maak je ochtenden aangenamer en duik mee in de nieuwste interieurtrend: de vanity-tafel. X²O Badkamers zet je alvast op de goede weg en deelt enkele tips om zelf je eigen spiegeltafel te creëren. Zet je neer op een zachte poef en laat alvast het felste licht schijnen. Neem je verzorgingsproducten en cosmetica erbij en ga even ongestoord op in me-time en design. Opstaan was nog nooit zo plezierig!

    Locatie, locatie, locatie

    De badkamer is ons persoonlijk toevluchtsoord. Het is de plek in huis waar we even volledig aan onszelf kunnen denken en ontspannen. Kies bij het opstellen en installeren van je eigen vanity-tafel daarom voor de badkamer. Plaats het meubel hoog en strek na een deugddoende nachtrust de benen, of kies voor een laag zwevend model. Afgewerkt met een comfortabel zitje geniet je van een luxueuze ervaring à la Hollywood Glamour. En vergeet daarbij niet je partner, want met een dubbele spiegeltafel deel je in een gezamenlijke ochtend- en verzorgingsroutine.

    Spiegeltje aan de wand (en op tafel)

    Maak van het maquilleren een heuse beleving en kies voor een uitgebreide set-up met meerdere spiegels in verschillende formaten. Naast een hangende wandspiegel, maakt een kleinere en staande variant het aanbrengen en bekijken van details een stuk gemakkelijker. Mooi gevormd is het niet alleen een handige maar ook een uiterst stijlvolle aanvulling op het blad. Sommige tafelspiegels worden ook uitgerust met ingebouwde verlichting, wat de zichtbaarheid verbetert tijdens donkere ochtenden.

    Speaking of …

    Een degelijke verlichting is een essentieel onderdeel van een goede vanity-tafel. Gebruik er meerdere en aan beide uiteinden van het tafelblad voor een egale en consistente lichtinval, zo heb je steeds een duidelijk beeld van je gezichtscanvas en handelingen. Kies bovendien voor zachte, witte lampen die met een handige schakelaar gedimd kunnen worden. Wie weet schitter je binnenkort zelf in een GRWM- of OOTD-video?

    Accessorize!

    Eens je spiegeltafel geïnstalleerd is, begint het plezier pas echt. Vul de opbergruimte in de meubels op met je cosmetica en spullen en decoreer het blad van de tafel. X²O Badkamers heeft alvast de juiste accessoires in huis om jouw vanity in stijl af te werken. Wat dacht je van de matzwarte wandspiegel van Blaufoss? Perfect voor diegenen die ervoor kiezen om zich staand op te maken. Daarnaast komt Balmani met een uitgebreide reeks toebehoren. Van een handige opbergschaal tot wattenstaafhouder of minimalistisch ontworpen stoeltje. Werk het geheel af met eventuele wandplankjes of een handdoekrek en creëer een unieke ruimte waar je jezelf iedere ochtend in de watten kan leggen.

     

     









    09-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.B&O lanceert Beosound Explore

    Bang & Olufsen lanceert Limited Edition Beosound Explore in samenwerking met tweevoudig F1-wereldkampioen Fernando Alonso.

     

    Bang & Olufsen kondigt met trots een limited-edition van de Beosound Explore draagbare luidspreker aan, in samenwerking met tweevoudig F1-wereldkampioen en merkambassadeur Fernando Alonso.

    De limited-edition Beosound Explore wordt geleverd in een marineblauwe aluminium afwerking, met een lichtblauwe stoffen binnenkant en een marineblauwe karabijnhaak. De blauwe tinten van de speaker worden gecontrasteerd door een opvallende neon rode stoffen band. Bovendien is de speaker voorzien van Fernando Alonso's handtekening, geëtst op de bovenste rand van de speaker, en zijn geluksnummer op de pin van de speakerband voor een persoonlijk tintje.

    "We zijn verheugd dat we voor de derde keer met Fernando samenwerken om een van onze bekroonde producten naar onze klanten te brengen met een speciale limited-edition", zegt Bang & Olufsen Vice President of Product Marketing, Michael Henriksson. "In de 20 jaar sinds Alonso in 2003 in Maleisië voor het eerst op het Formule 1-podium stond, hebben we zijn carrière gevolgd en zijn gedeelde passie voor muziek en prestaties zorgt voor een perfect huwelijk tussen hem en Bang & Olufsen."

    Voor uitmuntendheid pleiten

    Fernando Alonso is tweevoudig wereldkampioen F1, tweevoudig winnaar van de 24 uur van Le Mans en winnaar van de 24 uur van Daytona. Hij is een drijvende kracht in de autosport en deelt Bang & Olufsen's visie van uitmuntendheid.

    Fernando Alonso vierde onlangs zijn 100e podiumplaats, een historische mijlpaal die slechts zes coureurs in de geschiedenis van de Formule 1 hebben behaald. Velen bewonderen Fernando Alonso's passie voor voortdurende verbetering, zijn lange levensduur in zijn sport en zijn rijke geschiedenis.

    Voorafgaand aan de aankondiging van een limited-edition Beosound Explore is de relatie tussen Bang & Olufsen en Fernando Alonso de afgelopen jaren opgebloeid. Als merkambassadeur heeft Bang & Olufsen de successen van Fernando Alonso op en naast het circuit ondersteund en gevierd.

    "Ik heb altijd muziek gebruikt als trainingspartner voor maximale prestaties en als ik me mentaal voorbereid op een race. Muziek helpt me mijn gemoedstoestand in balans te brengen voordat ik in de auto stap, terwijl ik adrenaline opbouw voor de uitdaging die voor me ligt. Deze samenwerking met Bang & Olufsen was voor mij een trots moment", aldus Fernando Alonso.

    Gemaakt voor avontuur

    Deze limited-edition Beosound Explore is afgewerkt in Bang & Olufsen's Factory 5 in Struer, Denemarken. Het kenmerkende geluid van het merk en het Scandinavische design van de Beosound zijn duurzaam.

    De Beosound Explore is de eerste luidspreker op de markt met geanodiseerd aluminium voor een betere krasbestendigheid, waardoor het de perfecte luidspreker is voor buitenactiviteiten. Als Bang & Olufsen's meest lichtgewicht luidspreker heeft de Beosound Explore een IP67-certificering, wat betekent dat hij tot 30 minuten lang kan worden ondergedompeld in maximaal 1 meter water. Met tot 27 uur speeltijd houdt de draagbare geluidsmetgezel de muziek gedurende een hele dag van buitenactiviteiten, zonder afbreuk te doen aan de geluidskwaliteit.

    De limited-edition van Beosound Explore met Fernando Alonso is beschikbaar voor klanten op www.bang-olufsen.com.









    08-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Exterioo

    De zomer in, de tuin in: eersteklasontspanning met Exterioo

     

    Met de zomer op komst snakken we naar het goede weer en tropische vakanties, naar languit genieten in de zon of naar sfeervol samenzijn in de koele schaduw. Outdoorexpert Exterioo integreert alvast het vakantiegevoel en de ambiance van het plezierigste seizoen in onze tuin met een nieuwe reeks high-end ligbedden en parasols. In no time creëer je dankzij Exterioo je eigen trendy exterieur waarin je een ongekende ontspanning ervaart die wolken en regen doet vergeten.

    Uit de drukte

    Steeds meer laten we onze smartphones en tablets aan de kant liggen en zoeken we de rust op in eigen tuin. Het comfort en de aankleding van onze buitenruimte worden dan ook steeds belangrijker. Exterioo speelt hier met haar zalige ligbedden op in en geeft het meubel bovendien een nieuwe betekenis: want naast de bestaande ligbedden uit het assortiment krijgt nu ook de eenzit een verlengend extraatje voor hetzelfde ontspannende effect. Zo wordt de geliefde Orso-collectie in beide uitvoeringen – teak en aluminium – aangevuld met een poef die iedere buitenzetel omtovert tot een comfy ligbed. Dit is ook het geval bij de Borgo-collectie, waarbij de gloednieuwe poef veelzijdigheid bewijst.

    Uit de zon

    Wanneer de middagzon haar hoogtepunt bereikt, biedt de schaduw verkoeling. Dankzij de zweefparasols van Exterioo hoef je hiervoor niet naar binnen en verleng je je ontspanningsmoment in de buitenlucht. De Minore- en Rufina-zweefparasols zijn met een modern ontwerp en zwarte of witte mast de perfecte aanvulling voor elke lounge. Het parasoldoek van beide modellen is bovendien beschikbaar in meer dan 50 kleuren en dus perfect af te stemmen op de kleur van je loungekussens. De parasols bieden ten slotte een elegante en comfortabele bescherming tegen de zon, in verschillende afmetingen én met handige tilt-functie – laat het goede weer maar komen!

    www.exterioo.be









    08-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barbecue voor één, graag

    » JOYA TAFEL BARBECUE VAN BARBECOOK

    Hoewel het barbecueën een gezellige gebeurtenis met vrienden en familie kan zijn, mag het af en toe wat anders. Met het oog op treat yourself is de nieuwe solo dining-trend een verfrissende afwisseling. Ook al ben jij de enige gast in restaurant "A La Casa", je kan jezelf steeds ongestoord verwennen en all out gaan met het bereiden van een smakelijke maaltijd. Ook in de achtertuin, waar Barbecook met de draagbare Joya-barbecue het grillen letterlijk mee aan tafel schuift. Niet alleen plaats en installeer je het toestel zonder moeite, het opstarten gebeurt even vlot met het aluminiumbakje dat wordt gevuld met wokkels en briketten. Of het nu in je eentje, met een partner of kleine vriendengroep is, thuis barbecueën was nog nooit zo intiem en ingetogen.







    07-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tenerife

    Natuurlijke zwembaden in Tenerife om bij weg te dromen

     

    Geniet van kristalhelder water en geneeskrachtige eigenschappen

    Dankzij de paradijselijke sfeer is Tenerife het hele jaar door een populaire trekpleister, maar een minder gekend fenomeen op het eiland van de eeuwige lente zijn de natuurlijke zwembaden en zwemvijvers die verspreid over het eiland terug te vinden zijn. Deze baden zijn ontstaan door oude lavastromen of erosie in combinatie met de invloed van de oceaan. Ze bestaan al duizenden jaren, zijn uniek gelegen tussen de rotsen en laten jou genieten van het helderste water met de frisse geur van de zee. De zes mooiste natuurlijke zwembaden alvast op een rijtje. 

    Charco los Chochos : Deze magische plek in het dorpje Los Silos mag je niet missen! Opeenvolgende vulkaanuitbarstingen zorgden voor grillige vormen die dit mooie zoutwaterbad creëerden. Los Chochos ligt naast het zwembad La Araña, heeft een diepte van 2 meter en is makkelijk bereikbaar dankzij de stenen trap met leuning. Als de zee niet te ruig is, kan je hier zwemmen met een spectaculair zicht op de kliffen van La Culata en op heldere dagen zelfs op de grootste vulkaan El Teide. 

    Piscinas de Bajamar : In het noorden van Tenerife, vlakbij San Cristóbal de La Laguna, ligt Piscinas de Bajamar. Dit natuurzwembad grenst aan een klein goudkleurig strand, wordt omringd door zwarte rotsen en is geschikt voor alle soorten zwemmers. Hier kan je genieten van een rustige duik in het groenblauwe zeewater terwijl de golven tegen de rotsen slaan. Dankzij het wandelpad is Piscinas de Bajamar ook voor mensen met een beperkte mobiliteit perfect bereikbaar. Naast de twee grote baden is hier een kleiner bad voor kinderen, ideaal om er een dagje op uit te trekken met het hele gezin. 

    Charco de La Laja : Aan de kust van San Juan de la Ramba ligt het kleine vulkanische paradijs Charco de La Laja, een natuurlijke spa gevormd uit grillige lavastromen bedekt met mos en waterplanten. Wandel langs de kust naar het zwembad, duik in het kristalheldere water en geniet van het uitzicht op de Atlantische Oceaan. Het is de ideale plek om helemaal tot rust te komen. 

    El Caletón : Bij de laatste uitbarsting van de vulkaan Trevejo in 1706 werd een groot deel van het historische dorpje Garachico onder de lava bedolven. Door het contact met de zee vormde de lava natuurlijke vijvers die vandaag de dag bij de grootste trekpleisters van de gemeente horen. De zoutwaterbaden van El Caletón zijn omringd door prachtige lavaformaties, kliffen van La Culata en vergezichten op de noordelijke kust. Via aangelegde trappen kan je de zwembaden makkelijk bereiken. Doorgaans is het water hier heel rustig, maar je moet natuurlijk altijd oppassen met de wilde golven. Het gebied rond El Caletón en de Atlantische Oceaan heeft een helende werking, de frisse zeegeur en geluiden van de oceaan zorgen voor nieuwe energie. 

    Mesa del Mar: Mesa del Mar, ook wel ‘de tafel aan de zee’ genoemd, ligt aan de kust van Tacoronte in Santa Cruz. Dit is de ideale plek om te zonnebaden en te genieten van een zoutwaterbad. Tijdens de zomermaanden zijn deze natuurlijke baden erg populair onder de lokale bevolking. Het kleine dorpje Tacoronte heeft twee zwembaden, allebei zijn ze gevormd door gestolde lava. 

    Charco del Viento : Zowel bij toeristen als bewoners is Charco del Viento, een kleine baai in de Spaanse gemeente La Guancha, een felbegeerd trekpleister. Vooral de bereikbaarheid speelt hier een cruciale rol. Deze kleine natuurlijk baai is gevormd door een oude vulkanische uitbarsting die twee lava-armen creëerde. Tijdens het snorkelen of vissen kan je de onderwaterwereld verkennen en dankzij de lava-armen die het gebied beschermen tegen sterke golven, is het de plek bij uitstek om heerlijk te genieten. 

    Illustraties marco gallo & martin leber

     

     

     

     







    07-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bell & Ross

    Partners sinds 3 jaar, Bell & Ross, viert met veel plezier de 70ste verjaardag van de Patrouille de France met een gelimiteerde editie.

    De Patrouille de France, een elite-eenheid van de Franse lucht- en ruimtemacht, heeft zich gedurende 70 jaar bewezen als een van de meest prominente aerobatic showteams. Opgericht in 1953, heeft de Patrouille de France zijn reputatie opgebouwd op de uitmuntendheid van zijn piloten gekozen uit de beste gevechtspiloten, en de flair van zijn ontwikkelingen, gewaardeerd op alle breedtegraden. Als symbool van de prestaties van de strijdkrachten is de Patrouille de France ook een ambassadeur van de Franse stijl in de hele wereld. Elke vlucht is een prestatie, zowel op zuiver technisch vlak als in zijn artistieke dimensie. Een succes dat al 70 jaar wordt hernieuwd dankzij de nauwgezette voorbereiding en de precisie van de uitvoering. Gebaseerd op een kostbaar erfgoed zijn deze begrippen bijzonder inspirerend voor de huidige tijd. Hetzelfde geldt natuurlijk voor Bell & Ross, dat een beperkte oplage van zijn BR 03 instrumenthorloge wijdt aan deze uitzonderlijke verjaardag.

    "Door partner te worden van de Patrouille de France, associeert Bell & Ross zich met de waarden van deze prestigieuze eenheid van de Franse lucht- en ruimtemacht, en wordt tevens een ambassadeur van de Franse militaire luchtvaartuitmuntendheid. De BR 03-92 PAF 70th Anniversary bezegelt deze datum met een uniek uurwerk, dat het resultaat is van een rijke en prestigieuze geschiedenis tussen het Huis Bell & Ross en de militaire luchtvaart", benadrukt Carlos Rosillo, CEO en mede-oprichter van Bell & Ross.

    Gedeelde waarden : De Patrouille de France en Bell & Ross zijn twee instellingen die nu een gemeenschappelijke geschiedenis hebben. De band is veel sterker dan een simpele associatie van twee namen. Net zoals aerobatics een perfecte symbiose veronderstelt tussen de teamleden, kruisen de twee trajecten elkaar sinds 2021 en smelten ze soms zelfs samen. Mettertijd is er een echt partnerschap gesmeed tussen deze twee entiteiten, die elk op hun vakgebied een referentie zijn, dankzij gedeelde waarden. "Sinds 2021 hebben de Franse lucht- en ruimtemacht en Bell & Ross een partnerschap van vertrouwen opgebouwd rond het merk Patrouille de France en sterke gemeenschappelijke waarden. Zelftranscendentie, constante innovatie, striktheid, precisie en een geest van cohesie brengen de teams van de 'Grande Dame' en die van Bell & Ross dagelijks tot leven. De Franse lucht- en ruimtemacht is trots om samen met Bell & Ross de 70e verjaardag van de Patrouille de France te vieren met deze nieuwste horlogemakersprestatie, de vrucht van onze gedeelde passie", zegt kolonel Malard, directeur van SIRPA Air and Space.

    Legendarische vliegtuigen : De Patrouille de France beroert al zeven decennia lang de hoofden en harten dankzij zijn zeer bekwame piloten, maar ook zijn uitzonderlijke vliegtuigen. In de lucht maken hun slanke lijnen en hun wendbaarheid ook deel uit van de schoonheid van de show. Van de Thunderjet, die in 1953 in gebruik werd genomen, tot de Alphajet, die sinds 1981 in dienst is, en niet te vergeten de Ouragan, de Mystère IV en de mythische Fouga Magister, deze vliegtuigen maken deel uit van de legende. Om ze te eren, zijn ze afgebeeld op de achterkant van de keramische kast van de BR 03-92 PAF.

    Om het eerbetoon passend te maken, moesten enkele uitdagingen worden overwonnen. "De silhouetten van de 5 vliegtuigen die sinds de oprichting van de Patrouille de France in 1953 hebben gevlogen, zijn op de achterkant van het horloge gegraveerd. Het was enigszins ingewikkeld voor de artistieke afdeling om ervoor te zorgen dat de 5 vliegtuigen 'passen' op de achterkant van de kast", specificeert Bruno Belamich, creatief directeur en medeoprichter van Bell & Ross. Missie volbracht.

    Een instrument ontworpen met de piloten : De menselijke dimensie is essentieel voor elke prestatie in de lucht. In een vliegtuig zijn de vluchtinstrumenten ontworpen om de piloot te dienen. Geleid door deze filosofie is Bell & Ross er altijd op gefocust geweest haar professionele uurwerken te ontwikkelen in direct contact met hun gebruikers. Een richtlijn die de technische kenmerken beïnvloedt en de horloges een echte betekenisvolle toets geeft.

    "Piloten worden altijd geraadpleegd voor de creatie van horloges: het primaire doel van het huis is om te voldoen aan de behoeften van deze mensen en hen te voorzien van een instrument om hun missie te dienen. De BR 03 TYPE A Patrouille de France is bijvoorbeeld gemaakt op verzoek van de piloten; het horloge is uitgerust met een quartz-uurwerk met een dubbele analoge en digitale weergave", herinnert Bruno Belamich zich. De BR 03-92 PAF is geen uitzondering: geïnspireerd door piloten, werd het ontworpen met piloten.

    Een hoogvliegend horloge: Hoewel de BR 03-92 PAF bedoeld is om de verjaardag van de Patrouille de France te vieren, is het toch een professioneel instrument. Als bewijs neemt het de romp van de BR 03 over, dat wil zeggen een ultralichte vierkante kast (42 x 42 mm) in high-tech keramiek, hier behandeld met een zwarte coating die de contrasten accentueert. Technisch en eigentijds, waterdicht tot 100 meter, beschermt hij het automatische mechanische uurwerk kaliber BR-CAL 302, dat de uren, minuten, seconden en de datum aangeeft. Voor de wijzerplaat van deze exclusieve jubileum limited edition van 999 stuks heeft Bell & Ross gekozen voor een bijzonder lichtgevende kleur blauw, die doet denken aan de vliegpakken van de piloten van de Patrouille de France. De insignes van dit elite display team en het specifieke logo van de 70ste verjaardag verschijnen in het hart van deze wijzerplaat subtiel omcirkeld in de kleuren van de Franse vlag. De bijpassende speciale band, een combinatie van blauw kalfsleder en ultra-resistent zwart synthetisch materiaal, is doorgestikt in blauw, wit en rood. Een mooi symbool. 







    07-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bang & Olufsen

    introduceert 97" editie van Beovision Harmony

     

    Bang & Olufsen kondigt met trots aan dat de indrukwekkende nieuwe 97" versie van de befaamde Beovision Harmony beschikbaar zal zijn voor klanten, waardoor de bioscoopervaring naar nieuwe hoogten wordt getild.

    De Beovision Harmony 97" editie heeft niet alleen het grootste LG OLED-scherm op de markt, maar ook nieuwe houten en aluminium luidsprekerbekleding, passend bij het 2,15 meter brede scherm, dat zich ontvouwt om het scherm te onthullen, wat een vleugje magie geeft aan de home cinema-ervaring, en dit alles terwijl het Scandinavische design principes, vakmanschap en ongeëvenaarde audiokwaliteit voorstaat.

    De 97" Beovision Harmony zal verkrijgbaar zijn in zwart antraciet, natuurlijk aluminium en goudkleurige afwerkingen in combinatie met hout. Daarnaast is er een volledig op maat te maken designoplossing via Bang & Olufsen's Atelier service. Het nieuwe formaat is een aanvulling op het huidige portfolio, dat bestaat uit 65", 77", 83" en 88" opties, waardoor het mogelijk is om een krachtige geluids- en kijkervaring te realiseren, ongeacht hoe groot of klein de ruimte is. De Beovision Harmony kan ook naadloos worden aangesloten in een immersieve geluidsopstelling. Bang & Olufsen's Beolab 90, Beolab 50 of Beolab 28 home speakers zijn de beste keuze voor een nog indrukwekkendere meeslepende geluidservaring.





    06-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Siesta it up

    de zomerse prints van Mondial Tissus

     

    » OUTDOOR - NIEUWE STOFFENCOLLECTIES: HACIENDA & LUBÉRON

    Tijdens het plezierigste seizoen leven we vaak wat trager – à l’aise, zoals de Fransen het beschrijven. Het terras of de tuin wordt dan ons zomers toevluchtsoord, een plek om te genieten van de zwoelere temperaturen met een verfrissende drank in de hand. Cocktail, iemand? Dit jaar leukt Mondial Tissus jouw persoonlijke outdoor space op met twee gloednieuwe stoffencollecties die met hun kleuren en patronen knipogen naar zonnigere streken: perfect voor een vakantiegevoel in eigen land. Vlij je na een heerlijke lunch neer in de stoffen van Mondial Tissus en kom tot rust tijdens een welverdiende en gelukzalige siësta.

    De Spaanse zon verweven

    Geïnspireerd op de Spaanse koloniale architectuur introduceert Mondal Tisssus de nieuwe Hacienda-collectie. Zomerse strepen in rood en wit worden afgewisseld met felgeel en een tropisch palmpatroon voor een boeiend resultaat waar geen hittegolf tegenop kan. Verwerk het in een sofahoes met bijhorende kussens en plof letterlijk neer in de Spaanse zon, maak nadien de mediterrane tuinvakantie compleet met een beige pergola-afwerking. De patatas bravas en tapas staan alvast klaar!

    La Douce France – in de achtertuin

    Een wandeltocht tussen een ongekende natuurpracht, omgeven door ruikende lavendelstruiken en pittoreske dorpen: de Franse zomer is zoals geen ander.  Het idyllische karakter van de Provençaalse streek Lubéron krijgt vorm in de nieuwe gelijknamige stoffencollectie van Mondial Tissus. Denk aan diverse tinten groen of bruin gecombineerd met verschillende gestreepte patronen om je terras mee te bestoffen. Maak je eigen terraskussens of tuinpoef en creëer een outdoor space met een natuurlijke en kalmerende je ne sais quoi.

     

     







    06-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regent Seven Seas

     

    Maakt inspiratie voor design van Prime 7 op Seven Seas Grandeur™ wereldkundig. Studio DADO onthult de geheimen achter het luxe New York-style steakhouse in een exclusief video-interview

    Regent Seven Seas Cruises® heeft bekendgemaakt waarop Prime 7 is geïnspireerd, het karakteristieke steakhouse aan boord van Seven Seas Grandeur, die in november 2023 voor het eerst zal uitvaren. Het restaurant dat naar een ontwerp van Studio DADO een volledige metamorfose heeft ondergaan, is geïnspireerd op de traditionele steakhouses zoals deze rond 1900 in New York bestonden. Dankzij kleine, verrassende details die in het interieur zijn verwerkt, staat het restaurant garant voor een hedendaagse dineerbeleving. Prime 7 mag dan alle eer aandoen aan zijn roots, maar speelt volledig in op de verwachtingen van de mondaine gasten van Regent - hun staat de ultieme culinaire beleving te wachten.

    Dineren in luxe op zee

    “Prime 7 van Seven Seas Grandeur is het toppunt van 30 jaar perfectie en is de nieuwste trend op het gebied van dineren in luxe op zee,” vertelt Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Studio DADO heeft Prime 7 een metamorfose gegeven. Dit vertaalt zich in een prettige sfeer van curiosa en nostalgie in combinatie met het delicate vakmanschap dat je overal in het restaurant terugziet. Seven Seas Grandeur is de nieuwe norm voor luxe en de culinaire ruimten op het schip behoren zonder meer tot de meest stijlvolle en gedistingeerde restaurants van welke aanbieder van luxe cruises dan ook. We kunnen niet wachten om later dit jaar onze gewaardeerde gasten aan boord te ontvangen."

    Het adembenemende design van Prime 7 is een zinspeling op de vervlogen tijden van de rijke industriëlen, de crème de la crème van New York City - de joviale mannen die hemel en aarde bewogen voor de allerbeste steak en een of meer flessen verkwikkende Bordeaux. Met een knipoog naar deze onversaagde tijden van weleer worden de gasten bij de entree ontvangen met een wand gecreëerd uit antieke koffers van ambachtelijk bewerkt leer en zwart-witfoto's.

    “De gasten van Regent behoren tot de meest mondaine reizigers in de wereld van de hospitality,” aldus Yohandel Ruiz, die de gedachte achter het design van Prime 7 in een exclusief video-interview toelicht. Ruiz, een van de vier oprichters van Studio DADO, het ontwerpbureau in Miami dat verantwoordelijk is voor het design van de restaurants en alle accommodaties op het luxe schip, vervolgt: “De uitdaging was om iets comfortabels, traditioneels, misschien zelfs klassieks te creëren wat wel fris, nieuw en modern overkomt."

     

    Wie vanuit de vestibule het restaurant in loopt, bekruipt een gevoel van thuiskomen. In de ruime entree zijn details verwerkt die het beeld oproepen van een traditionele tram. De muurdecoratie doet denken aan het leer waarvan de riemen van de heren zijn gemaakt, en op een glazen, lensvormig scherm boven de bar passeert de groei die New York City sinds de 19de eeuw heeft doorgemaakt.

    Ruiz is ervan overtuigd dat Prime 7 zich kan meten met de beste steakhouses in New York en Chicago. “Elk aspect van Seven Seas Grandeur’s Prime 7 is benaderd als ware het een kunststuk - van de met borduursel gedecoreerde plafonds tot de whiskeykaraffen en het op de mode geïnspireerde meubilair, alles is met zorg uitgekozen om gasten mee te nemen op een reis terug in de tijd."

    De Perzische tapijten, de lampen die een huiskamergevoel geven, en de memorabilia in de vitrines die het werkstation van de bediening en de achterliggende ruimten aan het oog onttrekken, er hangt een huiselijke sfeer.

    Een modern menu met klassieke gerechten

    In lijn met de legendarische geschiedenis en de compromisloze perfectie waar Regent om bekend is, staat de menukaart van Prime 7 vol met favoriete gerechten waar de luxueuze reiziger aan boord van Seven Seas Grandeur zeker gelukkig van zal worden. De voorgerechten zijn werkelijk om van te watertanden - jumbo crabcakes met tartaarsaus en citroen, steak-tartaar van Black Angus Beef met truffelbierbrood of sappige reuzengarnalen met een cocktailsaus van citrusvruchten.

    Op het steakmenu staan -om er maar enkele te noemen- de Prime New York Strip, de T-bone-steak en een sappige filet mignon, stuk voor stuk van de beste kwaliteit Amerikaans rundvlees dat 28 dagen rijpt voor de ultieme smaak en malsheid. Buiten de steaks worden er nog andere hoofdgerechten geserveerd, zoals Maine-kreeft, tong à la Meunière en lamsbout uit Nieuw-Zeeland. Gasten kunnen ook kiezen voor shared dining met tongstrelende kleine gerechten zoals dichtgeschroeide ahi tonijnsteak en kipfilet van de grill. Het nagerecht doet bij zoetekauwen het water in de mond lopen - een decadent taartje van chocolademousse in 14 lagen, een coupe met caramel- en chocolade-ijs, kaasplankjes, vers seizoensfruit met vanillesaus en meer.

    Epicurean Perfection : Recentelijk heeft Regent Seven Seas Cruises het programma Epicurean Perfection bekendgemaakt, dat op alle cruiseschepen van The World’s Most Luxurious Fleet™ wordt aangeboden. Gasten kunnen rekenen op een ongekende culinaire ervaring - van Epicurean Indulgence aan boord met exquise gerechten, de mooiste wijnen en sterke dranken tot Epicurean Explorations voor een zintuigprikkelende beleving aan land. Epicurean Enrichment stelt gasten bovendien in de gelegenheid hun kookkunsten te verfijnen tijdens een kookworkshop in de Culinary Arts Kitchen of tijdens speciaal samengestelde Epicurean Spotlight Voyages.

     







    05-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hartsgeheimen

    zijn veilig in dit dagboek met security

     

    Maatje om grote en kleine geheimen mee te delen

    Een dagboek met een slotje, weggestopt op een geheime plek: wie had het vroeger niet? Garantie dat niemand erin snuffelde had je helaas niet. Tijden veranderen en de techniek ook. Geheimen zijn nu wel 100% veilig met de Kidisecrets Magic Glow. Het ultieme notitieboek voor 6 tot 12-jarigen, waar alle grote en kleine geheimen op en top veilig zijn.

    Dit magische dag- en notitieboek opent zich via de 4-cijferige toegangscode (zelf in te stellen). Binnenin worden met onzichtbare inkt kleine, grote, lieve woorden en vrolijke gevoelens genoteerd die alleen met behulp van magisch licht leesbaar zijn.

    Dit dagboek is een alleskunner én personal assistent in één. Het boek spreekt magische woorden en bevat verschillende activiteiten, waaronder spelletjes. Zo kan de eigenaar het opnemen tegen een vriend of vriendin, of tegen deze BFF; de Kidisecrets Magic Glow. Cool is dat het volume regelbaar is, zodat wanneer het nodig is het boek kan fluisteren. Zo blijft ook het gesproken hartsgeheim een onderonsje.

    Advies verkoopprijs: VTech Kidisecrets Magic Glow € 30.00.







    05-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!