Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    17-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontspannen in stijl

    Marie’s Corner

     

    De nieuwe meridiennes van Marie's Corner nodigen je uit in een interieur waar design en comfort hand in hand gaan

    Jenkins straalt een zekere vorm van nederigheid uit. Deze meridienne is, vanaf de voorkant bekeken, een geheel van geometrische vormen: het meubel strekt zich uit als rechthoek, verhoogd met één ronde armleuning en een hoekige rugleuning. Maar het zit hem in de details! Vanuit de hoogte bekeken lijkt er zich dan weer een trapezium te ontplooien. De som van deze elementen en indrukken geeft de Jenkins een onverwacht aparte look, helemaal volgens de filosofie van Marie’s Corner.

    Savannah heeft het potentieel om snel één van de uithangborden van de uitzonderlijke knowhow van Marie’s Corner te worden. Deze meridienne verenigt de rugleuning en de armleuning in één harmonisch en evenwichtig stuk. Het houtwerk is één van de paradepaardjes van het Belgische huis en bekleedt hier een dubbele rol: comfort én visuele impact.





    17-04-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pattern Power: Caroline Biss

    Summer ready met deze kleurrijke prints!

    De tijd van citytrips, cocktails on the beach en uitgaan met vrienden komt met rasse schreden naderbij. Belgisch modemerk Caroline Biss voorziet ons daarom van een collectie gevuld met in-het-oog-springende patronen.  Laat je inspireren door deze kleurrijke looks and walk into summer in style.

    Kleurrijke patronen en vrouwelijke elegantie vormen de rode draad doorheen de Spring/Summer '22 collectie. De patronen zijn oneindig te combineren en zorgen voor een leuk mix & match spel. Ook het palet van in-het-oog-springende kleuren zoals roze, koraalrood, kobaltblauw, en terracottakleuren komt duidelijk tot haar recht in deze collectie. Lichte materialen vormen de basis van relaxte looks, zoals de katoenen button-up jurken en jumpsuits, soepele rokken, broeken en blouses.

    Blauw voor een frisse impuls

    Patronen in opvallend blauw worden goed vertegenwoordigd in de collectie en zorgen voor een elegante en frisse look. De perfecte stuks voor een wandeling op het strand.

    Flower power 

    Niet bang om op te vallen? De veelkleurige bloemenpatronen in een mix van roze tinten vormen dé blikvangers van deze collectie. De ideale look voor a cosy summer dinner.

    Terracotta & earth tones

    De lineaire patronen worden versterkt door terracotta kleuren en groene tinten die ons  laten teruggrijpen naar de natuur. De stuks kunnen gestyled worden met een riem of sjaal voor een edgy touch.

    Sjaals, sandalen, en tassen voor een total look

    De prints stelen de show, maar deze kleurrijke sjaals, lederen sandalen met hak, en elegante tassen zorgen voor een harmonieus geheel.

     











    16-04-2022 om 07:20 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scotch & Soda versnelt groei

    Opening van 20 nieuwe winkels in wereldsteden binnen de komende 6 maanden. Er worden o.a. flagship stores geopend aan de Via Manzoni in Milaan en Long Acre in Londen. Belangrijke steden als Washington D.C, Boston, Shanghai, Peking, Dubai, Doha, Tel Aviv, Frankfurt, Johannesburg en Caïro krijgen er nieuwe locaties bij.

    Het hoogtepunt van deze versnelde uitbreiding van hun retailnetwerk is de opening van twee Scotch & Soda flagship stores in Milaan en Londen, de grootste Europese winkels voor het merk buiten Nederland. Daarnaast worden nieuwe eigen winkels en nieuwe franchisevestigingen geopend in belangrijke steden zoals Washington D.C. en Boston (waarmee de teller voor Noord-Amerika op 50 winkels komt te staan), Frankfurt, Dubai, Doha, Tel Aviv, Johannesburg, Caïro, Shanghai en Peking. Dit volgt op de recente opening van 16 winkels wereldwijd in de afgelopen 6 maanden.

    Hiernaast werkt Scotch & Soda dit jaar verder aan zijn nieuwe merkstrategie, met name door de bestaande winkels nieuw leven in te blazen met het bruisende designconcept “Free Spirit” in steden als Amsterdam, Parijs, Lyon, Madrid, Barcelona en Luxemburg. “Het groeimomentum dat we afgelopen jaar gezien hebben, blijft in kracht toenemen, met meer nieuwe locaties over de hele wereld. We kijken uit naar de opening van onze flagship stores in Milaan en Londen, twee van de meest aantrekkelijke modesteden ter wereld. Dit is een geweldige mogelijkheid om wereldwijd nieuwe klanten te bereiken en hen voor te stellen aan ons merk, geïnspireerd door de vrije geest van Amsterdam”, zegt Frederick Lukoff, CEO.

    Noord-Amerika : In de Verenigde Staten heeft Scotch & Soda in februari een nieuwe winkel geopend in het luxere winkelcomplex Fashion Square in Scottsdale, Arizona. Vorige week heeft het merk een locatie geopend in de buurt Seaport in Boston, ook wel het Innovation District genoemd. Daarnaast staat er een opening van een Scotch & Soda-winkel gepland in mei in het Union Market district in Washington D.C. Midden juni komt er nog een nieuwe locatie bij in het winkelcentrum Sommerset Collection in Detroit en het merk zal in juli ook een nieuwe locatie openen in het winkelcentrum La Cantera in San Antonio.

    Afgelopen oktober opende het merk zijn tweede winkel in Philadelphia, Pennsylvania in het winkelcentrum King of Prussia. Diezelfde maand opende Scotch & Soda zijn eerste locatie in Charlotte, North Carolina, in de SouthPark Mall. Tegen eind september dit jaar zal het merk in Noord-Amerika 50 locaties hebben: 46 in de Verenigde Staten en vier in Canada.

    Europa : De versnelde uitbreiding van het retailnetwerk van Scotch & Soda omvat ook nieuwe winkelopeningen in Europa. Vorig jaar werd in Milaan een nieuwe showroom geopend en daar bouwt het merk dit jaar op voort met de opening van een flagship store aan de Via Alessandro Manzoni, een van de meest prominente modebestemmingen in Milaan. Deze nieuwe winkel beslaat maar liefst 186 vierkante meter en de opening staat gepland voor begin juni.

    Scotch & Soda breidt zijn aanwezigheid in het Verenigd Koninkrijk uit met de opening van zijn derde fysieke winkel in Londen deze zomer. De winkel met een omvang van 250 vierkante meter zal gevestigd worden in Long Acre, een van de drukste straten in Covent Garden, een wijk die bekendstaat om zijn luxueuze mode- en schoonheidswinkels, evenals bekroonde restaurants en theaters.

    In Frankrijk heeft Scotch & Soda vorige maand een franchisevestiging geopend in de stad Sainte- Maxime in het zuidoosten. Voor midden mei staan er twee openingen van eigen winkels op de planning, in de noordelijk gelegen steden Rennes en Rouen, en in augustus wordt er in Besançon een winkel geopend. Dit volgt op de openingen van Scotch & Soda-winkels in belangrijke steden vorig jaar, zoals de nieuwe locaties in het winkelcentrum Cap3000 in Nice in juli en in Levallois-Perret, een buitenwijk van Parijs, in september. In december opende Scotch & Soda een winkel van 127 vierkante meter in de Parijse wijk Saint Germain, de eerste locatie van het merk op de linkeroever en hun vijfde winkel onder direct beheer in de Franse hoofdstad. In september dit jaar zal het winkelportfolio van Scotch & Soda in Frankrijk 31 locaties bedragen.

    Scotch & Soda breidt zijn aanwezigheid ook verder uit in Duitsland, met de opening van nieuwe locaties in Frankfurt in februari en in Keulen vorige maand. In juni wordt er een nieuwe locatie geopend in Augsburg. Vorig jaar heeft het merk al zijn eerste Duitse franchisevestiging geopend (in Sindelfingen, nabij Stuttgart), evenals nieuwe eigen winkels in Dortmund, Hamburg en Berlijn. Hiermee zal Scotch & Soda tegen het einde van september 2022 in totaal 42 winkels in Duitsland hebben. Daarnaast zal Scotch & Soda ook zijn retailnetwerk in Scandinavië uitbreiden met de opening van een nieuwe winkel in het winkelcentrum Emporia in de Zweedse stad Malmö in juni.

    China : Scotch & Soda zal zijn aanwezigheid in China blijven uitbreiden met de opening van zijn eerste winkel in Peking deze maand, in het winkelcentrum Taikoo Li Sanlitun. Daarnaast zal het merk twee nieuwe locaties openen in Shanghai: eind april in het winkelcentrum Taikoo Li Qiantan en in augustus in het winkelcentrum Shanghai Réel. Hiermee komt het aantal winkels van Scotch & Soda in China op vijf locaties.

    Deze winkelopeningen volgen op de lancering van de eerste digitale winkel van Scotch & Soda op Tmall in China in de herfst van 2021. Dat was het eerste commerciële initiatief sinds het merk vorig jaar zijn eerste stappen op de Chinese markt zette. De fysieke locaties die nu op de planning staan, zijn een vervolg op recente winkelopeningen in het winkelcentrum Heartland 66 in Wuhan in december, en de opening van de eerste flagship store van het merk in het district Xintiandi in Shanghai in januari.

    Midden-Oosten en Afrika

    Scotch & Soda zet zijn uitbreiding in het Midden-Oosten voort met de recente opening van zijn negende winkel in het Riyadh Park Mall in Saudi-Arabië. Dit volgt op de opening van een winkel in Nakheel Mall in Dammam in december vorig jaar.

    In de Verenigde Arabische Emiraten opende Scotch & Soda in februari een winkel in de Dubai Hills Mall en begin mei staat de opening van een andere locatie in Marina Mall gepland. Het merk zal dan in totaal vijf vestigingen in het land hebben. Scotch & Soda zal in april ook zijn tweede adres in Qatar openen met een nieuwe winkel in het winkelcentrum Place Vendôme in Lusail, nabij Doha.

    Daarnaast opende het merk eerder deze maand zijn tweede winkel in Israël in de Ramat Aviv Mall, een luxueuze winkelbestemming in Tel Aviv. Dit volgt op de opening van de flagship store van Scotch & Soda in de straat Shenkin in Tel Aviv vorig jaar. In Afrika zal het merk in juli een nieuwe winkel openen in het winkelcentrum Sandton City in Kaapstad, Zuid-Afrika en in augustus in het winkelcentrum Festival City in Caïro, Egypte.

    Het winkelontwerp “Free Spirit” : Het interieur van de nieuwe fysieke winkels zal ingericht worden volgens het designconcept “Free Spirit” dat vorig jaar door Scotch & Soda werd gelanceerd. Het concept is geïnspireerd door de kracht van zelfexpressie en de liberale mentaliteit van Amsterdam, de geboortestad van het merk. Het is een mix van warme kleuren en elegante designelementen die het verwachte en het onverwachte met elkaar verbindt en bevat verantwoorde kenmerken zoals ledverlichting, FSChouten visgraatvloeren en nieuwe hangers gemaakt van gerecyclede materialen.

    De gevels zullen voorzien zijn van het nieuwe merklogo, dat in maart vorig jaar werd onthuld, waarin het symbool van eenheid een centrale plek in de naam Scotch & Soda inneemt. Het &-teken beeldt de delicate beweging uit van een draad die in het oog van een naald wordt gebracht. Een knipoog naar het vakmanschap waar de collecties van het merk bekend om staan. Deze versnelde uitbreiding van het internationale retailnetwerk van Scotch & Soda gaat hand in hand met de ambities op het gebied van omnichannel en unified commerce, hetgeen het merk tegen het najaar van 2022 wil voltooien. Dit volgt op de integratie van RFID-technologie in samenwerking met Nedap voor voorraadoptimalisatie en de opening in september dit jaar van een nieuw magazijn van maar liefst 27.500 vierkante meter in Hoofddorp, net buiten Amsterdam. Dit nieuwe magazijn heeft een dak dat volledig is voorzien van zonnepanelen en verticale tuinen met automatische irrigatie.

     

     









    15-04-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krachtig genoeg voor spelers met een missie

    Hamiltons Khaki Field Titanium, in nieuwe groottes en stijlen, is klaar om met u op avontuur te gaan.

    Een nieuwe 38mm en frisse stijlen maken Hamiltons Khaki Field Titanium Automatic nog veelzijdiger. Honderd jaar ervaring op het gebied van militaire uurwerken gecombineerd met lichtgewichte materialen maken dit exemplaar tot het ultieme multifunctionele horloge voor moderne helden.

    Khaki Field Titanium Automatic 38 mm Hamilton:

    • Kast - 38 mm titanium met/zonder zwarte PVD-coating - • Dikte - 11,68 mm - • Aanzetbreedte - 20 mm - •            Wijzerplaat - Zwarte / Kaki / Grijze wijzerplaat - • Wijzers - Zwarte uren-en minutenwijzers met Super-LumiNova®, zwarte secondewijzer met Super-LumiNova®-punt - •          Uurwerk - Automatisch uurwerk H-10 met 80 uur gangreserve en balansveer van Nivachron® - • Band - Kaki/bruine/grijze nubuck band met roestvrijstalen gesp met pinnetje -  Glas - Saffierglas  - Waterbestendigheid - 10 bar (100 m)

     

    Khaki Field Titanium Automatic 42mm Hamilton

    • Kast - 42 mm titanium met/zonder zwarte PVD-coating - •  Dikte - 11,45 mm - Aanzetbreedte - 20 mm - •            Wijzerplaat - Kaki of blauwe wijzerplaat - • Wijzers - Zwarte uren-en minutenwijzers met Super-LumiNova®, zwarte secondewijzer met Super-LumiNova®-punt - •           Uurwerk - Automatisch uurwerk H-10 met 80 uur gangreserve en balansveer van Nivachron® - • Band - Bruine/beige nubuck band met roestvrijstalen gesp met pinnetje - •        Glas – Saffierglas -Waterbestendigheid - 10 bar (100 m)

    Hamilton werd in 1892 opgericht in Lancaster, Pennsylvania, en maakt horloges met een unieke balans tussen authenticiteit en innovatie. De horloges zorgden voor synchronisatie tussen de eerste spoorwegen in de VS en hielden de tijd bij voor luchtvaartpioniers en Amerikaanse militairen. Hamilton-horloges zijn inmiddels alweer tientallen jaren favoriet bij filmmakers en schitterden al in meer dan 500 films, waarbij speciaal voor films ontwikkelde horloges een centrale rol spelen in verschillende Hollywood-kaskrakers. Dankzij constant vakmanschap en precisie kon Hamilton in 1957's werelds eerste elektrische horloge, en in 1970 het eerste digitale led-horloge introduceren. Hamilton maakt deel uit van de Swatch Group, de wereldleider in productie en distributie van horloges. Hamiltons huidige collecties combineren een Amerikaanse spirit met echte Zwitserse precisie.





    14-04-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stap in de lente met Tamaris

    SS22 schoenentrends

    Fleurige jurkjes met leuke sandaaltjes, shortjes en t-shirts met toffe sneakers, sexy hakken voor  de dansvloer: welkom in het elegante, vrolijke universum van schoenenmerk Tamaris.

    De comeback van elegantie

    Weg met pantoffels en slippers! Of we nu terug naar kantoor mogen en kunnen gaan dansen, of thuis achter de laptop verder blijven zwoegen: we nemen de tijd om weer op te tutten. Hakken, mooie laarzen, of chique slides – make your choice.

    Kleurknallers

    Of je nu fan bent van pastel, color blocking, of liever kiest voor monochroom: kleur is en blijft helemaal in voor de lente en zomer. Alles kan, en alles mag!

    Minimalistisch

    Understated chic. Minimalistisch design in sobere kleuren zorgen even goed voor een statement, zij het een zeer elegante.

    Trek erop uit

    Kuieren door de stad wandelen, heerlijk weer op citytrip met de vriendinnen: we mogen de wereld weer ontdekken. Trendy sneakers, maar ook stevige sandalen van goede kwaliteit, zijn je ideale go-to voor een uitje.

     

     

     

     









    14-04-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lakeside Paradise Cold water clasic!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De weergoden waren de Cold Water Classic uiteindelijk dan toch gunstig gezind. De winderige en ijskoude zaterdag met bijhorende hagelbuien deden de naam van deze eerste editie alle eer aan, terwijl het vooral de rukwinden waren die de extreem hoge sprongen bemoeilijkten. De  eerder zonnige en ongeveer windstille zaterdag daarentegen liet de deelnemers volledig losgaan. Zelf de doorwinterde commentator van dienst en de 6 koppige jury hadden het bij momenten moeilijk om de aaneenschakeling van spectaculaire sprongen en transities aan te kondigen of te quoteren.

    Iedere rider kreeg in verschillende poules 2 beurten om het beste van zichzelf te geven via diverse airtricks en op de 20 diverse obstakels dat het Duinenwatermeer rijk is. Meteen één van de redenen om bij de top 10 cable Cableparcs ter wereld te behoren en ook het talrijk opgekomen publiek geen moment te vervelen. De eerste rider van elke poule gaat door, de volgende riders betwisten via de “ last chance qualification” om vooralsnog door te stoten. Eén rondje is 720m lang en duurt anderhalve minuut. Het scoreboard geeft de punten weer, zodat elke rider precies weet welke risico’s hij al dan niet moet nemen, een spelletje blufpoker zolang je niet valt want dan houdt het op. En vallen gebeurde in dit geval in water van 7 graden Celsius. De enige deelnemer uit Abu Dhabi snelde alvast meteen richting Lakeside Pro Shop om een dikkere Wetsuit aan te schaffen…

    Uiteindelijk klokte deze Cold Water Classic, de allereerste World Cup manche sedert 2019 af op 85 deelnemers uit 11 verschillende landen, onderverdeeld in Wakeskate junior (U18), wakeskate dames en heren, wakeboard masters heren, wakeboard juniors dames en heren , en wakeboard open Men en Women.

    Uitkijken was het vooral wat onze landgenoten konden doen tussen al dat Internationaal geweld en hoe de regerende Europese en Wereldkampioenen zich na 2 jaar zonder noemenswaardige competitie uit de slag gingen trekken. De Prijzenpot bedroeg 6000 € , netjes verdeeld tussen dames en heren.

    Van de 24 podiumplaatsen gingen er uiteindelijk 8 medailles naar onze landgenoten, waarvan 7 team Lakeside Paradise. Voorwaar een prachtig resultaat.

    Top podium was er bij wakeskate junior met op de eerste plaats Louis Eggerickx, gevolgd door Noah Ferson en Ike Vanleenhove, die zich als 13 jarige bij de U 18 op het podium kon hijsen. Ken Van Accolyen (35) werd tweede bij de masters wakeboarden, Belgisch Kampioene Pauline Appelmans werd schitterend 3e open Wakeskate ladies, terwijl ze daarnaast een prachtige 2e plaats behaalde bij de open ladies wakeboard. Ook Louis Eggerickx mocht een tweede maal het podium op vanwege een onwaarschijnlijke 3e plaats bij de wakeboard open men. Ook Loah van Cutsem (De Spin) behaalde een tweede plaats wakeboard junior dames.

     Wereld- en Europees Kampioen Sanne Meyer (NL) bleek onklopbaar bij de open dames, terwijl drievoudig Europees en tweemaal vice wereldkampioen Max Milde (GER) na een ijzingwekkende 2e run het pleit naar zich toetrok bij de open men, hij weerstond de druk na zijn vroege valpartij tijdens zijn eerste run.

    Tijdens de afscheidsspeech benadrukten beide overwinaars hoe ze ervan genoten hadden, hoe leuk het was iedereen terug te zien, bedankten ze voor de perfecte organisatie en verzekerden ze volgend jaar terug van de partij te zijn. Wie weet, de tweede Cold Water Classic, een EK of een WK, Lakeside Paradise én Knokke-Heist staan alvast op de wakeboard wereldkaart. Wordt dus ongetwijfeld vervolgd, deze editie blijkt alvast voor herhaling vatbaar.

     

     

                 

     

     

    13-04-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Resto du Coeur

    De Federatie van de Belgische Resto du Cœur: - sensibiliseert de bevolking over de link tussen armoede en gezondheidsproblemen; - bevordert actief de toegankelijkheid van gezondheidszorg

    Naar aanleiding van Wereldgezondheidsdag zet Resto du Cœur, één van de pijlers van de voedselhulp in heel België, zich in voor het samengaan van volksgezondheid, voeding en gezondheid. De organisatie wil met name de Belgische bevolking sensibiliseren om een beter begrip te krijgen van de gezondheids- en voedselproblematiek, en roept wie dat kan op om actie te ondernemen. Ze zetten samenwerkingen op met externe gezondheidsdiensten zoals die tussen de Resto du Cœur van Moeskroen en het Maison Médicale Dispens'air. Ook Resto du Cœur België noteert vandaag met stip dat het Wereldgezondheidsdag is, een internationale campagnedag voor de volksgezondheid. Die wordt jaarlijks op 7 april georganiseerd, de dag van de oprichting van de Wereldgezondheidsorganisatie.

    Terwijl iedereen intussen toegang zou moeten hebben tot gezondheidszorg, ziet Resto du Coeur op het terrein een steeds groter aantal mensen in armoede. Ze hebben niet langer de middelen om voor zichzelf te zorgen, wat ten koste gaat van hun gezondheid. En de situatie wordt steeds erger, gezien de stijgende voedsel- en energieprijzen.

    Basisbehoeften als prioriteit?

    Resto du Cœur benadrukt dat voeding een basisrecht is, maar er bestaan ook andere basisbehoeften voor een menswaardig bestaan: degelijke huisvesting, ondersteuning bij de opvoeding van kinderen en solide gezondheidszorg. Toch worden sommige mensen gedwongen om keuzes te maken. Als iemand wil herintegreren in de samenleving, is het essentieel om gelijktijdig te handelen op deze 4 assen om definitief uit die armoede te raken.

    Jean-Gérard Closset, voorzitter van de Federatie van de Belgische Resto du Cœur, verduidelijkt: ‘Bij gebrek aan financiële middelen, staan mensen voor een onmenselijke keuze: zich verwarmen, eten of voor zichzelf zorgen. Dit is onaanvaardbaar! Veel eenoudergezinnen, jonge werknemers, studenten en gepensioneerden redden het niet meer. Ze worden gedwongen hun gezondheidszorg te beperken. ‘In België hebben we een performante gezondheidsinfrastructuur, maar die is niet voor iedereen toegankelijk. In veel gezinnen blijft er, eens de vaste kosten betaald zijn, vaak onvoldoende over om medische kosten (tandarts, huisarts of specialist, etc.) te betalen. Zelfs de bijdrage voor het ziekenfonds heeft er onder te lijden. Hierdoor blijft het aantal mensen toenemen dat de weg naar onze restaurants vindt.’

    ‘Hoewel Resto du Cœur in België vooral bekend staat om zijn voedselhulpacties, waren we ook één van de eersten die wereldwijd zorghulp verleenden. We zetten aangepaste interne structuren en diensten op. Dat doen we met de hulp van onze eigen vrijwilligers en maatschappelijk werkers. Maar ook in samenwerking met externe partners zoals Kind & Gezin, de huiswerkcentra, de boekenmobielen, sociale huisvestingsmaatschappijen, enzovoort', voegt Closset nog toe.

    Medisch huis in Moeskroen: een globale aanpak van gezondheid

    Volgens de WHO is gezondheid niet alleen de afwezigheid van ziekte of gebrek. Gezondheid is een volledige staat van fysiek, mentaal en sociaal welzijn. Het is een fundamenteel recht van ieder mens, ongeacht ras, religie, politieke overtuiging, economische of sociale toestand.

    Xavier Bouret, verantwoordelijke van Resto du Coeur in Moeskroen legt uit: ‘Het lijkt misschien vreemd dat Resto du Coeur, dat zich eerder richt op voedselhulp, geïnteresseerd is in gezondheidszorg. In feite is het niet meer dan het logisch gevolg van de diversificatie van onze activiteiten. Maar ook van de wijziging en intensivering van onze missie. Nu is de strijd tegen armoede de drijvende kracht achter de acties van Resto du Cœur. Voedselhulp blijft natuurlijk een centrale pijler, maar we willen een meer globale beschouwing van armoedeproblemen.’

    In de overtuiging dat gezondheid een essentiëel domein is in de strijd tegen armoede, komt er nu een eerste ‘medisch huis’ in Moeskroen, gerund door de vzw Dispens’air. Dat kwam er door de expertise van Resto du Coeur in Moeskroen, met financiële steun van de Federatie van de Belgische Resto du Cœur en een groep geëngageerde burgers.

    Resto du Cœur laat niemand in de steek

    Overkoepelend bieden sommige locaties van Resto du Coeur, in het kader van haar geïntegreerd gezondheidsmodel, ook medische hulp aan daklozen, in samenspraak met sociale diensten zoals OCMW's. Deze ondersteuning maakt het mogelijk om deze patiënten - die niet altijd geregistreerd zijn bij een ziekenfonds - te herintegreren in een zorgcircuit.

    Bovendien kunnen begunstigden van Resto du Cœur via dit systeem gratis medicatie krijgen op voorschrift van hun arts. Verschillende Resto du Cœur bieden hun begunstigden ook ‘hygiëneruimtes’, uitgerust met een douche en/of wasmachine. Een betere hygiëne draagt bij aan de gezondheid, de waardigheid en het moreel.

    Sommige Resto du Cœur richten ook ruimtes in voor ouders met baby’s. Ouders kunnen er bijvoorbeeld levensmiddelen (melk, luiers, enzovoort), speelgoed en kleding komen halen. Ze worden ook geadviseerd door professionals.

    Resto du Cœur doet beroep op de vrijgevigheid van al wie die in staat is om mensen in nood te helpen. Dankzij donateurs, dragen de acties van de organisatie zo bij om mensen op lange termijn uit de armoede te helpen.

    Financiële donaties kunnen gestort worden op BE44 2400 3333 3345 met de mededeling ‘Wereldgezondheidsdag 2022’ of via de website van de Federatie gedoneerd worden. Voor elke schenking vanaf €40, wordt een fiscaal attest afgeleverd. In 2022 zijn giften aftrekbaar tot 45%.

    12-04-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ovenwanten-alert!

    » De trends die op Batibouw te zien zullen zijn - » Paleis 4, stand 4224 - » De ixina projectiekeuken

    Benieuwd welke trends staan te pruttelen en binnenkort je hele huis met hun vernieuwende aroma’s zullen vullen? Samen met keukenspecialist ixina kan je al even in de potten gluren en zien welke opmerkelijke, nieuwe tendensen Batibouw dit jaar presenteert. Plaatsbesparend, kleurrijk, doorlopend doorheen het huis of luxueus retro, op het trendmenu staat iets voor elke goesting.

    Wie het kleine niet eert …

    … is niet helemaal mee met de tijd. Want kleiner wonen is de toekomst, of het nu uit overtuiging of financiële overweging is. Kleiner wonen triggert een inventiviteit die steeds verder en dieper gaat. Zeker in de keuken, waar naast het arsenaal dagelijkse voorwerpen ook nog die sapcentrifuge en broodmachine een plaats moeten vinden, moet elk plekje benut kunnen worden. Compacte keukens met slimme opberg- en plaatsingsoplossingen komen dan ook steeds overtuigender aangedenderd.

    Zo bewust stilstaan bij de lay-out van de keuken, doet ook nadenken over de duurzaamheid en voetafdruk ervan. We willen steeds meer in connectie staan met onze omgeving en met respect omgaan met de natuur om ons heen. ixina stelt het groene hart van haar klanten gerust door in partnerschap met de ngo Kiem Des Levens voor elke verkochte keuken 18 bomen op Madagaskar te planten, het equivalent van de CO2-uitstoot voor productie, levering en plaatsing van een gemiddelde keuken.

    Een rode draad in huis

    Als de armen van een octopus laten we één kamer doorlopen naar alle hoeken van onze woning en zo de sfeer van ons volledige huis bepalen. We willen een verhaal vertellen met ons interieur, het zegt wie we zijn en dit mag in elke ruimte voelbaar zijn. Een consistente stijltaal doorheen alle kamers is dan ook het logische gevolg. Zo krijgen o.a. dressoirs en tv-meubels dezelfde houtsoort toegewezen als de keukenkasten en spelen we met gouden accenten, die matchen met de messing handvaten uit de keuken, doorheen ons volledige interieur.

    Colour galore!

    Eenheidsworst was nooit echt ons favoriete gerecht. We kruiden liever af met karakter en kleur. En neem dit gerust letterlijk. Want hoewel de zachte Instagram-esthetiek nog steeds erg populair is, komen meer eigenzinnige paletten af met sterke combinaties en sprekende kleuren. Zeker in een levendige ruimte als de keuken, die heel vaak het kloppende hart is van de woning, zijn opgewekte toetsen en grote kleurenvlakken op hun plaats. De uitvoeringen fjord blauw en roseau van de ixina-keukens Velvet en Delia, zijn het perfecte voorbeeld van hoe je wat meer kleurengeweld in je woning kan brengen.

    Harde bolster, blanke pit

    Notelaar krijgt opnieuw het podium dat het verdient. De warmbruine tint geeft meubelen een extra aaibaarheidsfactor en voegt een toets verfijnd vintage toe aan een interieur. De neutrale houten look van het materiaal laat toe om overal in huis te experimenteren met notelaar. Blijf dus zeker niet hangen in de woonkamer, maar trek er gerust de keuken mee in. Een andere manier om de luxueuze retro feel in je keuken te brengen is het combineren van zwarte of donkerblauwe fronten met messing elementen zoals handvaten, accessoires of een stralend lichteffect met gouden gloed.

    Kom van 21 mei tot en met 29 mei 2022 proeven van alle nieuwe trends op de ixina-stand op Batibouw. Je vindt ze in paleis 4, stand 4224.

    De ixina projectiekeuken

    Met zo'n 50 jaar ervaring op de teller weet ixina het antwoord op heel wat prangende vragen en twijfels die in de hoofden van hun consumenten spelen. Een opmerking die ze regelmatig kregen was dat de klant het moeilijk vond om te kiezen tussen de juiste combinatie van front en handgreep zonder de exact gekozen combinatie in het echt te zien. Om hier antwoord op te bieden, ontwikkelde ixina de projectiekeuken waarmee je in een oogopslag ziet hoe een funky kleurtje, retro walnoothout, een messing handgreep of juist geen handgreep er uitziet in jouw potentiële keuken. Zo krijg je de juiste indruk bij elke mogelijkheid en wordt er een weloverwogen keuze gemaakt.

     

     

     

     







    11-04-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!