Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    20-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Floriade wereldexpo 2022

    7 redenen waarom je de Floriade wereldexpo 2022 niet mag missen !

     

    Op 14 april opent de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022 haar deuren. Een half jaar lang kunnen bezoekers reizen langs innovatieve tuinbouwtechnieken, internationale paviljoens en ervaren hoe binnensteden groener, duurzamer en leefbaarder kunnen worden gemaakt. Je ontdekt ook de reis van het zaadje of stekje tot aan het eten op je bord:   

    1. Het motto van deze Floriade is “Growing Green Cities”, over de stad van morgen. Een moderner en actueler thema dan ooit: 33 landen presenteren hun concepten en innovaties voor een duurzame en groenere toekomst, ook België.

    2. De wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade is opgericht in 1960 en vindt slechts eens om de tien jaar plaats. Dus het is niet zo vaak dat je er naartoe kan gaan.

    3. Het is de enige wereldexpo dichtbij huis in 5 jaar. In maart 2022 sluit de wereldexpo van Duba, de volgende wereldexpo’s vinden plaats in Qatar, Argentinië en Japan. Almere, slechts twee uur rijden van Antwerpen is ideaal voor een leuke daguitstap of gezellige weekendtrip.

    4. De Floriade is dit jaar gevestigd in Almere in de provincie Flevoland, de jongste van alle Nederlandse provincies. Een provincie die veel Belgen nog niet kennen maar waar zeer veel te ontdekken valt: de moderne architectuur van Almere, het grootste wetlandgebied van Nederland, meer dan 400 kilometer vrijliggend fietspad verschillende onbewoonde eilanden en ook vele accommodatie mogelijkheden.

    5. Door een bezoek aan de Floriade reis je de wereld rond in één dag:  zo neemt India je mee op een spiritueel pad, heeft China een indrukwekkende Bamboo Garden en ontdek je in het paviljoen van Qatar, het ‘Desert Nest’, met de traditionele ‘pigeon towers’. En leuk om weten, ook België neemt deel!

    6. Vanuit België is Floriade gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Reis ontspannen met de trein, via Schiphol, naar station Almere Centrum waar een rondvaartboot ligt te wachten aan het Weerwater om je zo rechtstreeks naar de Expo te voeren.

    7. Tijdens de Floriade worden er ook verschillende culturele activiteiten, optredens en exposities georganiseerd. Je kan er bovendien genieten van het eten van de toekomst en proevertjes van lokale producten. Een ritje in de 850m lange kabelbaan is ook inbegrepen in de prijs.

    Praktisch: Dagelijks geopend van 14 april tot 9 oktober 2022 van 10.00 tot 19.00 uur. Meer info : https://floriade.com - Tickets vanaf € 29 voor volwassenen - Locatie : Almere, Flevoland

     





    20-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    19-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Villebrequin

    Beach at home

     

    Wie heeft er nooit van gedroomd om voor de rest van zijn leven te genieten van gouden stranden die uitgeven op een eindeloos blauwe oceaan? Ok, Vilebrequin kan je (nog) niet in een oogwenk naar de Franse Rivièra teleporteren, maar brengt met zijn eerste homewearcollectie de Azurenkust wel tot bij je thuis. Waar je vervolgens lekker ontspannen en voor de volle honderd procent kan genieten van het comfort en de elegantie van deze capsulecollectie met een parfum van SaintTropez. Dankzij deze perfect fit loungewear essentials, bestemd voor beide seksen en eindeloos combineerbaar, wordt het lekker chillen, zowel binnen als buiten.

    Dolce far niente of juist actief, en vooral doen waar je zin in hebt. Geen sprake van keuzestress hier tussen de verschillende prints, maar je gewoon het hele jaar door top voelen in materialen zo zacht en aangenaam als een siësta in de zon en in tijdloze tinten: marineblauw, taupe, zwart en offwhite. Wanneer het kwik begint te stijgen kies je voor jersey in zuiver linnen, dat je lichaamstemperatuur te allen tijde op peil zal houden. In knuffelmodus? Zacht velours stilt je huidhonger. Maak van je thuis de perfecte vakantiebestemming!









    19-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontdek MAE:

    een gloednieuw Belgisch handtassenmerk

     

    Trendy handtassen exclusief verkocht bij Belgische mode- en accessoireretailer Veritas

    Een gloednieuw Antwerps label om u tegen te zeggen! Op 11 maart wordt MAE gelanceerd, dat exclusief verkocht zal worden bij Veritas. Het accessoiremerk komt er uit liefde voor de monogramprint en color blocking, en richt zich op fashionista's die helemaal mee willen zijn met de laatste trends.

    MAE heeft een luxueuze uitstraling door het gebruik van kwalitatieve materialen en een gedetailleerde afwerking, maar blijft betaalbaar en toegankelijk. Een handtas heb je vanaf €34,99, een sjaal vanaf €12,99. Op zoek naar tas in classy monogramprint of een coole color bag met matching fashion scarf? Laat je inspireren door MAE.

    Me, myself and MAE

    'MAE' staat voor een vrouwelijk, zacht karakter, maar is tegelijkertijd cool en to the point. Zo is MAE wat je er zelf van maakt. Tijdloos, net als de monogramprint. Opvallend, net als de felle kleuren van de tassen en sjaaltjes. Maar altijd stijlvol, dankzij de luxueuze uitstraling.

    Een handtas voor elke fashionista

    In de eerste collectie van MAE vindt elke modeliefhebber haar/zijn gading. Crocoprints worden gecombineerd met hippe schakelkettingen, gewatteerde tassen met een monogram riem en monogram prints met contrasterende afwerking. Sjaaltjes in dezelfde kleur en print maken een hippe look compleet.

    Praktisch ;

    MAE is vanaf 11 maart exclusief verkrijgbaar in alle Veritas winkelpunten en op de webshop. Prijzen variëren tussen 12,99 euro en 54,99 euro.

     

     

     

     













    19-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marcolin: brillentrends winter 2022-23

    Uitgaan, elkaar ontmoeten, samen tijd doorbrengen. Deze verlangens animeren de creatieve projecten van 2022 en komen volgend seizoen aan bod. De brillensector interpreteert een zoektocht naar welzijn via een focus op vormen, materialen en kleuren. Het meest expressieve accessoire van onze persoonlijkheid wil de wereld en anderen laten zien wie we werkelijk zijn, vrij om te zijn wie we willen zijn, betrokken en gewaardeerd. Op deze weg die ons in staat stelt onze eigenheid te delen en diversiteit te waarderen, biedt technologie de instrumenten om innovatie om te zetten in karakter en materialen en texturen in pure gevoeligheid. De terugkeer naar een natuurlijke gemeenschappelijke ruimte, een noodzaak en hulpbron voor iedereen, wordt in het hele onderzoeks- en productieproces met groot bewustzijn gevoeld. Het wordt vertaald in objecten die boodschappers zijn van een collectieve geest die met verantwoordelijkheid en bewust optimisme naar de toekomst kijkt.

    GUESS EYEWEAR

    Modèle GUESS Eyewear GU7849

    Een zonnebril met een zacht cat-eye silhouet en een glamoureuze allure. De voorkant van het montuur van deze stijl met sterke, elegante lijnen is versierd met iconische GUESS dierenprints in trendy tinten. Het decoratieve G-logo valt op naast de kenmerkende color-block veren die zijn afgestemd op de kleurrijke voorkant van het montuur en verleidelijk getinte glazen..

    Modèle GUESS Eyewear GU2912

    Aantrekkelijk vrouwelijk montuur met elegante geometrische lijnen. De slanke metalen randen worden geanimeerd door moderne patronen en kleuren, evenals een glitter voorkant die een stijl creëren met een licht, verfijnd ontwerp. De veren en de voorkant van het montuur wisselen iconische GUESS dierenprints af met pure, slanke elementen. Het klassieke logo op de zijkant geeft de monturen een exclusieve persoonlijkheid.

    TOD'S EYEWEAR

    Modèle Tod’s Eyewear TO5281

    Elegante en geraffineerde metalen optische monturen met een klassiek vierkant navigatorsilhouet, verrijkt met exclusieve details. De geometrische lijn van de dubbele brug, het ontwerp van de veren en het iconische T-logo aan de voorkant maken van dit traditionele montuur een essentieel object van verfijnde stijl.

    TOM FORD EYEWEAR

    Modèle Tom Ford Eyewear FT0928

    Elegantie en schijnbare eenvoud: deze combinatie verbergt een zorgvuldig bestudeerd ontwerp en een deskundige zoektocht naar materialen van de hoogste kwaliteit. Het resultaat is een stijl die gekenmerkt wordt door unieke en vernieuwende vormen die vooruitlopen op de regels van de hedendaagse esthetiek. De stijl vormt een montuur waarin geïnjecteerd acetaat en metaal symbiotisch samensmelten tot een geraffineerde en iconische brillenmontuur.

    Modèle Tom Ford Eyewear FT5809

    De charme van deze optische monturen met hun lichte constructie en hun gemakkelijk te dragen silhouet ligt in de zuiverheid van het ontwerp en de rijkdom van de technische details. De rechte slapen en de brug zijn gemaakt van fijn metaal. Het iconische T-logo wordt een element dat wordt gebruikt om evenwicht en samenhang te creëren in een stijl die de lijnen en losse omtrekken omvormen tot een betoverend en elegant ontwerp.

     

     





    18-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    17-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamilton: een digitale revolutie die nooit stopt

    Van sciencefiction tot werkelijkheid : Hamilton's nieuwe PSR heeft een gedurfde nieuwe look

    Digitalisering is een wereldwijd fenomeen dat nooit stilstaat. Hamilton’s PSR speelt in op ons verleden, maar symboliseert tegelijk onze toekomstige verwezenlijkingen. De revolutionaire ontstaansgeschiedenis van ‘s werelds eerste digitale horloge wordt verdergezet met een gedurfde, volledig zwarte vormgeving die hulde brengt aan innovatieve denkers die zich het onvoorstelbare voorstellen.

    Technische specificaties - Hamilton PSR Digital Quartz

    Prijs - 975€ - Kast - 40,8x34,7mm roestvrij staal met een zwarte PVD-coating

    Dikte - 13,30mm - Aanzetbreedte - 24mm

    Wijzerplaat - Rode hybride lcd- en oled-weergave - Wijzers - N.v.t.

    Uurwerk - Digitaal quartz / Bandje - Roestvrijstalen bandje met een zwarte PVD-coating / Glas - Saffierglas met antireflectiecoating

    Waterbestendigheid - 10 bar (100 m)





    17-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Curves just wanna have fun

    LolaLiza SS22 denim collectie

    Geen enkel kledingstuk is zo veelzijdig, tijdloos en draagbaar doorheen verschillende seizoenen als de jeans. En dat weet ook Belgische moderetailer LolaLiza. Het merk introduceerde zopas de innovatieve Shape of You jeans, gemaakt van revolutionair, elastisch denim en die daardoor als gegoten zit voor elke vrouw. Onder het motto 'Why stop there?' lanceert het merk nu ook de 'Curves Just Wanna Have Fun' collectie. Naast flatterende jeans voor elk figuur zit de speelse collectie boordevol eye-catchers in felrood, flashy groen en azuurblauw, die prachtig zullen staan bij je favoriete denim.

    Denim lover

    Een jeans is zoveel meer dan gewoon een kledingstuk. Het is onmisbaar in elke garderobe en een ware must-have voor verschillende gelegenheden. In de juiste fit en wash is de jeans een confidence booster, voor vrouwen in alle vormen en maten. Dat is dan ook LolaLiza's ultieme missie, ervoor zorgen dat elke vrouw zich goed kan voelen in haar vel, in flatterende kledij.

    Van een slim jeans, tot een flared model of bootcut variant, in de Curves Just Wanna Have Fun collectie vindt iedereen een jeans die haar mooiste kant in de kijker zet. Combineer jouw favoriete jeans naar hartenlust met items in frisse lentetinten, die zorgen voor de nodige dosis kleur.

    Shape of you jeans

    Ook nieuw bij LolaLiza is de Shape of You, de jeans die iedereen past. De rekbare multiple size denim zit als gegoten en omarmt de vrouwelijke vormen. De jeans komt namelijk in drie maten, die de volledige matenboog omvat. Bovendien ziet ze er fantastisch uit, is ze betaalbaar en draagbaar voor elke vrouw. De jeans is beschikbaar in een push-up versie en high waist variant.

    Het merk brengt ook een Shape of You jurk uit, die je op-en-top vrouwelijk en elegant doet voelen, ook wanneer je lichaam in verandering is. 

    Praktisch : De Curves Just Wanna Have Fun collectie is beschikbaar vanaf 10 februari in de LolaLiza winkels en op de webshop.  De Shape of You jeans is beschikbaar vanaf 17 februari.

     













    16-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het perfecte cadeau: Sage keukentiestellen

    Verras vrienden en familie met de innovatieve keukenapparatuur van Sage Appliances. 2022 is hier, hoog tijd om de feestelijke gelegenheden die we de laatste twee jaar hebben gemist, dubbel en dik in te halen! Verjaardagen, trouwerijen, Vader- en Moederdag, Pasen,… onze sociale kalender is razendsnel gevuld. Maar wat breng je mee als cadeau? Niemand komt graag met lege handen of met het foute pakje.

    Het juiste geschenk vinden is een kunst op zich. De innovatieve, gebruiksvriendelijke en stijlvolle keukenapparatuur van Sage Appliances helpt je verder en zorgt voor bak-, kook- en koffieplezier bij je thuis. Van kraakverse croissants en boterzachte wafels, tot vers gedraaid roomijs en lekkere baristakoffie. Laat je hieronder inspireren door de top 6 van keukentoestellen.

    The Bakery Boss

    Deze krachtige mixer is het perfecte geschenk voor de thuisbanketbakker. Tover het lekkerste gebak op tafel, maar laat The Bakery Boss al het harde werk voor je doen. The Bakery Boss maakt dezelfde planetaire mengbeweging als mixers voor professioneel gebruik. De menginrichting draait rechtsom en de brede opzetstukken draaien met een wijde beweging linksom om de hele kom te bestrijken. Vul je keuken met de geur van smeuïge brownies, knapperige koekjes of zelfgemaakt brood. Prijs: €519,90

    The Smart Waffle Pro

    Wat is er leuker dan thuisbakken? Met The Smart Waffle Pro maak je perfecte wafels in een handomdraai. Het dubbele wafelijzer met lcd-scherm berekent automatisch de juiste baktijd voor elke soort wafel in de gewenste kleur. Zodra je het deksel sluit, beginnen de timer en voortgangsindicator automatisch af te tellen. Krijgt het lcd-scherm een oranje kleur? Dan is de bakcyclus begonnen. Je partner in crime voor verjaardagsfeesten, gezellige familiemomenten in het weekend of voor een verrukkelijk vieruurtje. Smullen maar! Prijs: €219,90

    The Fast Slow GO

    Geen fervente thuisbakker? Geen probleem! Met 14 sneltoetsen op één kookpan ben je slechts één of twee drukken op de knop verwijderd van een scala aan overheerlijke gerechten. Zo makkelijk! Gebruik The Fast Slow GO voor snelkoken, slowcooking, sauteren, stomen, stoven, yoghurt maken, sous-vide en nog zo veel meer. Laat je inspireren door het receptenboek. Prijs: €199,90

    The Smart Scoop

    Maak van je keuken je favoriete ijssalon. The Smart Scoop is de eerste ijsmachine die automatisch de hardheid van het mengsel aanvoelt op basis van je persoonlijke selectie van verse ingrediënten. Bovendien houdt deze innovatieve ijsmachine je bevroren lekkernijen tot 3 uur lang op de perfecte temperatuur. Van vers roomijs tot frozen yoghurt (huisgemaakt met de Fast Slow GO, uiteraard), een topcadeau voor iedere ijsfanaat. Prijs: €419,90

    The Precision Brewer

    Doe dit jaar hartverwarmende gezelligheid cadeau. Een dampend kopje bij het ontbijt, tijdens de werkpauze of bij het dessertmoment, koffie is altijd een goed idee. ´s Werelds eerste 1,7 liter volautomatisch koffiezetapparaat met druppelfilter geeft je de precisie voor ambachtelijke filterkoffie. Geniet van je favoriete koffie op zijn best, ongeacht de oorsprong, leeftijd of branding met nauwkeurige temperatuur en bereidingstijd. Prijs: €279,90

    The Bambino

    Schenk de authentieke Italiaanse koffie-ervaring. Een snelle espresso on the go? Of een kunstwerkje met opgeschuimde melk om langzaam te savoureren? The Bambino maakt het allemaal mogelijk. Laat de grootte van de espressomachine je niet misleiden. Net als professionele apparaten kan de compacte Bambino third wave-kwaliteitskoffie leveren door de handige 4-stappenformule. Geniet van baristakwaliteit met een portafilter van 54 mm met 18 gram koffie voor een volle smaak. Het krachtig stoompijpje schuimt je melk op tot perfectie om prachtige latte art mee te creëren. Bovendien maakt het gepatenteerde ThermoJet-verwarmingssysteem het apparaat in 3 seconden startklaar. Molto bello! Prijs: €349,90

    De keukentoestellen van Sage Appliances zijn verkrijgbaar via www.sageappliances.be en bij geselecteerde retailers (o.a. MediaMarkt, Coolblue, Vanden Borre en Krëfel). .

     

     

     

     

     







    16-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwigheden Marie's Corner

    Marie’s Corner stelt 8 nieuwe modellen voor in 2022 en breidt de collecties zitbanken, fauteuils, stoelen en meridiennes verder uit. De specialist van de tailor made zitbank stelt creaties voor die opvallen door de luchtige structuur, de pure lijnen en een doordacht gebruik van het hout voor de poten en de rug. Daarnaast stelt het Belgische huis zitbanken voor die imposant ogen maar gecreëerd zijn vanuit dezelfde drijfveer: comfort. 2022 zal de geschiedenis ingaan als het jaar van twee nieuwe meridiennes met het potentieel om echte eyecatchers te worden!

    Crawford is een echte ode aan luchtigheid. Deze sofa biedt 2 of 3 zitplaatsen en lijkt wel te zweven in de kamer... een uitnodiging om neer te vlijen tegen de kussens in de rug.

    Zowel de versie met 3 zitplaatsen (230 cm) als die met 4 zitplaatsen (320cm) van de Rochester imponeren dankzij de serene en elegante stijl.

    Dit is zonder twijfel één van de nieuwigheden met de meest gedurfde look van deze 2022-collectie! De Davidson straalt de wens van het Belgische huis uit om het houtwerk steeds meer in de kijker te plaatsen.

    Welkom in business class! Het model Garfield is een expliciete verwijzing naar de Viplounges van grote luchthavens. De leuning van deze nieuwe fauteuil omhult de gebruiker letterlijk in een beschermende cocon.

    Glenn-C vervolledigt een reeds uitgebreide collectie stoelen. Dit zitmeubel heeft een geheel aparte stijl, bevrijd van alle onnodige elementen. De ronde poten lijken tot in het oneindige doorgetrokken en steunen zowel het zitvlak als de rugleuning.

    Jenkins straalt een zekere vorm van nederigheid uit. Deze meridienne is, vanaf de voorkant bekeken, een geheel van geometrische vormen: het meubel strekt zich uit als rechthoek, verhoogd met één ronde armleuning en een hoekige rugleuning.

    Savannah heeft het potentieel om snel één van de uithangborden van de uitzonderlijke knowhow van Marie’s Corner te worden.

    Marie's Corner staat onder leiding van Philippe Vanhemelen & Serge Silber en is uitgegroeid tot een referentie op het vlak van zitbanken. Het Belgische huis is wereldwijd actief en staat bekend voor de personaliseerbaarheid van de creaties en een stijl die door verschillende Europese trends wordt bepaald. Marie's Corner stelt meer dan 150 unieke en personaliseerbare modellen voor.











    15-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verrassende wintersportvakantie in Zuid-Tirol

    Genieten van een magisch voorjaar in de bergen? Dat doe je nog tot midden-april in Zuid-Tirol, waar het enorme Dolomiti Superski-gebied je trakteert op kilometerslange skipistes en tonnen alternatief winterplezier. Verse, spierwitte sneeuwtapijten liggen er te wachten, om jou te ontvangen.

    In het noorden van Italië schotelen de Dolomieten je de ene iconische berg na de andere voor. Deze formidabele scène behoort tot het UNESCO-werelderfgoed en legt skiërs en wintersporters zalig in de watten. Met 1.200 kilometer aan skipistes, 450 skiliften en 12 valleien mag de Dolomiti Superski zichzelf het grootste skigebied van Italië noemen. Extra leuk: zowat alle liften en pistes zijn met elkaar verbonden. Je zoeft dus zo van het ene hoogtepunt naar het andere. Het winterseizoen 2021-2022 duurt nog tot midden-april en zit boordevol verrassende nieuwigheden. Enkele resultaten? 14 hypermoderne kabelliften en een pak vernieuwde pistes. Zo is de nagelnieuwe zwarte piste La Ria in Val Gardena goed voor 310 hoogtemeters en hellingen van wel 52 procent. Pure adrenaline! En daar houdt het avontuur lang niet op. Want ook naast de skipistes valt er heel wat te beleven.

    Langlaufen : Talrijke skigebieden in Zuid-Tirol zijn uitgerust met langlaufpistes. Vooral Seiser Alm is wereldberoemd om z’n goed onderhouden parcoursen. Het uitzicht in de pittoreske Gsieser Tal/Val Casies vallei lijkt gestolen vanop een postkaartje. Er staan zo’n 42 afdalingen op het menu die je onder andere naar de Pustertal vallei, Toblach en Innichen voeren. Ook Eggental/Val d’Ega, Kronplatz/Plan de Corones en Alta Badia bieden tientallen kilometers aan langlaufplezier. Zowel ervaren sporters als nieuwkomers kunnen er terecht.

    Sneeuwschoenwandelen : Geen betere manier om de ongerepte natuur te verkennen dan met een paar sneeuwschoenen aan je voeten. In het bekende gebied Merano 2000 maak je prachtige daguitstappen door besneeuwde bossen en verlaten bergpassen, terwijl de hikingpaden van Vinschgau/Val Venosta je verbluffen met panoramische uitzichten op de 3.900 meter hoge Ortler berg. Ook Alta Badia en Eggental/Val d’Ega liggen bedekt met wandelpaden. Neem zeker je fototoestel mee, want deze onaangeroerde stukken natuur herbergen heel wat wilde dieren. In Val Gardena ga je zelfs ’s nachts op pad. Je tuurt urenlang naar de donkere sterrenhemel en ontspant daarna in een charmante berghut.

    Rodelen : Je neemt plaats in de slee, zet je af en zoeft over een gladde sneeuwbaan. De koude wind strijkt langs je kaken terwijl de vlinders in je buik wild rondfladderen. Rodelen trakteert het hele gezin op de perfecte adrenalinekick. In het skigebied ‘Drei Zinnen’ zoef je 5 kilometer over het Rotwand parcours. Adembenemende bossen en velden begeleiden je tot in de vallei. Ben je graag wat langer onderweg? Dan is de anderhalf uur durende ‘Watles Natural Route’ in Vinschgau/Val Venosta een aanrader. Ook Eggental/Val d’Ega en Merano 2000 zijn ware rodelparadijzen.

    Arrensleetocht : Zuid-Tirol staat bekend om z’n stoere, blonde Haflingerpaarden. Ze nemen je mee op verkenning door de bergen tijdens een ontspannende arrensleetocht. Deze romantische rit brengt je helemaal tot jezelf en geeft je spieren eventjes vrijaf. Wie zich prinselijk door het besneeuwde landschap wil laten voeren, gaat best op pad in Hafling/Avelengo. Uit deze regio zijn de paarden namelijk afkomstig. Ook in Eggental/Val d’Ega en Seiser Alm glij je door de bergen op de cadans van de trappelende hoeven.

    IJsklimmen en sneeuwkiten : Doorwinterde sporters wagen zich wel eens aan een dagje ijsklimmen. Zelfs vanop de grond ziet het er behoorlijk spectaculair uit. Richt je dus zeker tot een instructeur om de techniek onder de knie te krijgen. Waar je wind, sneeuw en ijs aantreft, spot je soms enkele sneeuwkiters. Vooral op de meren van Vinschgau/Val Venosta kan je deze waaghalzen bewonderen. Vanop hun board of hun latten proberen ze de wind in hun zeil te vangen en voeren ze metershoge, acrobatische sprongen uit.

    Sfeer en gastronomie : Dorst gekregen van al die activiteiten? Haast je dan naar Alta Badia, voor ‘Sommelier on the Slopes’. Ski-instructeurs gidsen je dan van het ene degustatiestation naar het andere. Waar professionele sommeliers je de beste wijnen van de regio voorschotelen. En dat op soms wel 2.000 meter hoogte. Het event vindt plaats op 15 februari, 8 maart en 5 april. Op 29 maart is er een extra editie, waar je niet alleen proeft van de Zuid-Tiroolse wijn, maar ook van de lokale gastronomie. Wie zich helemaal in de lokale cultuur wil onderdompelen, klopt aan bij de organisatie ‘Nos Ladins – We Ladins’. Dat project brengt toeristen in contact met plaatselijke bewoners. Zo verklapt bakker Nikolas hoe hij zijn verrukkelijke Schüttelbrot bakt. Betty nodigt je dan weer uit om samen paaseitjes te schilderen. Terwijl Norbert toont hoe hij de skilatten onderhoudt en waxt.

    Praktisch : Om je verblijf zo veilig mogelijk te laten verlopen, zijn de skigebieden enkel toegankelijk voor wie een groen coronacertificaat kan voorleggen – niet nodig voor wie jonger is dan 6 jaar. Een negatieve PCR-test is niet langer vereist. Op de skiliften is het dragen van een chirurgisch- of een FFP2-mondmasker verplicht. Een skipas aankopen, doe je best zoveel mogelijk online – om drukte aan de kassa’s te vermijden. Ter plaatste leiden medewerkers alles in goeie banen. Hou er rekening mee dat ook de hotels, restaurants en andere publieke plaatsen sanitaire maatregelen nemen.

    Via de website van Zuid-Tirol blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Vanaf 01/01/2022 moet iedere gebruiker van de skigebieden een aansprakelijkheidsverzekering hebben. Het is ook verboden om te skiën in staat van dronkenschap, de limieten van het verkeersreglement worden toegepast (d.w.z. 0,5 mg alcohol per liter bloed).

    Illustratie alex fitz, hansi heckmat, manuel kotterleger, helmut r













    14-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe creaties lichtstudio Hind Rabii

    De lichtstudio HIND RABII, bekend voor de hoogwaardige lampen, stelt met veel trots de nieuwe creaties van 2022 voor. Dit jaar staat in het teken van de terugkeer van enkele klassiekers. De Belgische ontwerpster laat een frisse en verjongende wind waaien door een deel van haar collectie. Onder meer de bestseller Tenue de Soirée krijgt nieuwe versies zoals een afwerking uit gehamerde messing en de toevoeging van kwalitatief hoogstaande stoffen. Daarnaast voegt HIND RABII ook nieuwe kleuren toe aan één van de topmodellen, Ice Absolut: gemetalliseerd brons en gerookt blauw. Kleuren die binnenkort ook toegepast worden op andere modellen. De Belgische ontwerpster toont nog maar eens welke passie ze koestert voor schoonheid en voor artisanale bewerking, mede dankzij details die het verschil maken. Haar lampen zijn meer dan ooit volwaardige decoratie-elementen.

    Tenue de soirée HS3600

    Deze driedelige lamp met een dubbele lampenkap is een absolute klassieker in het gamma van Hind Rabii en werd reeds 20 jaar gelende gelanceerd. De ontwerpster brengt deze creatie opnieuw uit met exclusieve afwerkingen. De binnenafwerking in gehamerde messing wordt omhuld door een transparante of zwarte ‘sluier’. Dank zij de combinatie van deze twee nieuwe afwerkingen krijgt dit model een tweede leven en een bevoorrechte plaats in het aanbod van de Belgische lichtstudio. Prijs vanaf 2287€.

    Tenue de soirée TS70

    De collectie Tenue de Soirée was één van de allereerste collecties van Hind Rabii. Dit gamma speelde met een eenvoud maar visueel sterk idee om een lampenkap te omhullen met een tweede lampenkap. Door het contrast tussen de gekozen stoffen of afwerkingen, kan de klant de versie kiezen die past bij de inrichting van de kamer en bij de inspiratie van het moment. Hind Rabii heeft ervoor gekozen om het model TS70 in een nieuw jasje te steken en te bewerken met gehamerde messing over de hele oppervlakte. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een versie in brons, wat een onuitgegeven verfijnd geheel creëert. Prijs vanaf 810€.

    Ice Absolut

    Ice Absolut is één van de favoriete modellen van Hind Rabii zelf. Deze creatie is een eerbetoon aan het werk van de glasblazers (Murano) maar ook een perfecte weergave van de stijlvolle en hartelijke afwerkingen die tot in de kleinste details worden verzorgd, onder meer door het gebruik van bladgoud of zilver. Dit jaar voegt de Belgische ontwerpster twee onuitgegeven afwerkingen toe: gemetalliseerd brons en gerookt blauw voor een geheel dat verfijndheid en comfort uitstraalt. Deze afwerkingen zullen op termijn ook toegepast worden op andere modellen van het merk. Prijs vanaf760€. www.hindrabii.eu







    14-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!