Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    30-01-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6 redenen ...

    om in 2022 naar Vallée du Loir en Pays du Mans te reizen

     

    Vaak rijden toeristen door deze regio op weg naar de beroemde Vallée de la Loire, die 40 km zuidelijker ligt. Pays du Mans (vooral bekend om zijn racecircuit) en Vallée du Loir moeten nochtans niet voor haar onderdoen. Deze charmevolle bestemmingen bieden rust, ver van de platgetreden paden, en zijn bovendien minder duur. Je verblijf is er net dat tikkeltje aangenamer. Het magische licht, de felgroene landschappen, de overheerlijke lokale keuken en wijnen Jasnières en Coteaux-du-Loir … zullen je vast en zeker weten te bekoren. Hierna vind je 6 redenen om voor een van je volgende reizen naar Vallée du Loir en Pays du Mans te trekken.

    1. Geen massatoerisme

    De streek kent geen massatoerisme en dat is maar goed ook. Geen lange wachtrijen, geen eindeloze groepen die met autocars aankomen... Nochtans herbergt deze regio heel wat prachtige plekjes om te ontdekken: in Cité Plantagenêt, het historische hart van Le Mans, beland je tussen de eeuwenoude stenen in de magie van een karaktervolle middeleeuwse stad. In de buitengewone tuin van priorij ‘Prieuré de Vauboin’ ontdek je de gebeeldhouwde planten van een tuinier die gepassioneerd is door de kunst van het vormsnoeien. Een schouwspel waar je in alle rust van kunt genieten.

    2. Paradijs voor lekkerbekken

    Vallée du Loir staat bekend om haar wijnen Jasnières en Coteaux-du-Loir. Bezoek een wijndomein, degusteer, selecteer je favoriete wijn en neem enkele flessen mee. Het gaat er hier anders aan toe dan op de meeste wijndomeinen: men neemt de tijd en een hartelijk onthaal is verzekerd.

    Proef ook de lekkere rillettes van Le Mans, een must! Of de ambachtelijke koekjes van La Sablésienne. Beter nog, laat je verwennen in sterrenrestaurant Auberge de Bagatelle in Le Mans.

    3. Activiteiten voor alle leeftijden

    Reis je met kinderen? Geen probleem! Vallée du Loir is een ideale bestemming om plezier te maken met het hele gezin. Pays du Mans biedt een aantal niet te missen activiteiten: Papea, een attractiepark voor gezinnen, Escape Dream, een escape game in een landelijke omgeving, Arche de la Nature, waar je een groene duik neemt in de natuur, of het avonturenpark Tépacap, waar je zelfs in het bos kunt overnachten. Ook in Vallée du Loir is er keuze te over, bijvoorbeeld Carnuta, het interactieve en ludieke huis van mens en bos, Zoo de la Flèche of ‘A la poursuite du temps caché’, een originele, speelse verkenning van 5 sites in Vallée du Loir.

    4. Waaier van verblijfsmogelijkheden: voor elk wat wils

    Campings op mensenmaat aan de oevers van de Loir, historische hotels in het hartje van Le Mans, lodges in de volle natuur, boerderijen, kastelen, gastenkamers vol charme en tal van originele adresjes: er is echt voor elk wat wils.

    Om te beginnen zijn er een aantal zeer uitgestrekte domeinen, zoals Haras de la Potardière, een mooi kasteel met een spa te midden van een groot park – en vlak bij liefst 3 golfterreinen! – of het Domaine de la Limetière, waar de kamers en gemeenschappelijke ruimtes smaakvol zijn ingericht met natuurlijke materialen. Een aanrader is ook Hotel Leprince in het hartje van Le Mans en zijn opvallende inrichting, die dit oude kloostergebouw geen geweld aandoet. Of nog Maison Saint-Pierre met zijn 3 ruime kamers die zijn ondergebracht in een voormalige kanunnikenwoning. Vermeldenswaard is ook het prachtige domein La Groirie, een 17de-eeuws stijlvol klassiek kasteel te midden van de natuur, waar je door een gepassioneerde eigenaar wordt onthaald.

    Daarnaast zijn er nieuwe adresjes waarvan het succes niet op zich zal laten wachten, zoals Sacrée Cabane, een originele, zeer gezellige houten hut, of Domaine de l’Epau, dat nog deze lente de deuren van zijn originele natuurlodges zal openen. Groepen kunnen terecht in de gîte de la Gandonnière, een vroegere boerderij waar de charme van weleer wordt gecombineerd met eigentijdse toetsen. 

    5. Prinsen en prinsessen zijn welkom

    Heb je er altijd al van gedroomd een dag als een echte koning te leven? In Vallée du Loir en Pays du Mans kunnen verschillende kastelen worden bezocht. Zoals Château du Lude, dat eigendom is van een Belgische gravin en op de kastelen van de Loire lijkt. Of de Donjon de Ballon, waarvan de eerste steen in 1005 is gelegd. Nog een beter idee is om er een nacht door te brengen en onder de lakens te glijden van een hemelbed. Dat is mogelijk in Château d’Hodebert. Bezoek ook eens Château de Sillé le Guillaume: een echt middeleeuws fort.

    6. Dicht bij België

    Mocht je ondanks deze ontelbare troeven toch nog niet helemaal overtuigd zijn, dan is het interessant om weten dat het maar zes uur rijden is naar deze bestemming die zoveel ontspanningsmogelijkheden en een overheerlijke keuken biedt. Ook de TGV brengt je in geen tijd naar Le Mans of La Flèche.

    Informatie over Vallée du Loir: www.nl.vallee-du-loir.com - Pays du Mans: www.paysdumans.fr







    30-01-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    29-01-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.A romantic start of the year

    with Anita and Rosa Faia

    SS22: Introducing the new styles Clara Art, Abby and Rosemary

    Time for some new resolutions! German lingerie brand Anita sets an example with its 2022 intentions: adding a little more love to every day. For yourself, for friends, for everyone around you.

     Adding a little love is very easy with the Anita and Rosa Faia collections. Whether for a romantic date, or just to sweeten your daily life: Anita will enchant you with its newest items Clara Art, Abby and Rosemary.

    Fine flowers for Clara Art

    Modern, relaxed and a lot of feminine charm: a cute floral print highlights the elegant feel-good series in a whole new way. The classic and elegant line is pleasant to wear for every occasion and boosts your mood in a second. Clara Art is available in anthracite and crystal, as from February.

    Abby: the noble glamour look in dusty rose

    The sophisticated Abby series by Rosa Faia takes you back to the Roaring Twenties. The floral designs made from high-quality French lace in the Chantilly look are an ode to the joy of life. In the new color dusty rose the Abby series offers very fine contrasts and a subtle glamour look.

    The lace pattern in dusty rose is lined with a soft color and therefore has a very elegant appearance. Abby in dusty rose is available in different models to suit every body type and will be available from January.

    Mysterious romance with Rosemary

    Inspired by the mystical herb, Rosemary unites apparent contradictions as if following a law of nature. The flat with floral motifs and a graphic checkered print blend harmoniously and make for a romantic look that is delicate and striking at the same time. Nonchalant as an everyday basic or for a special occasion: Rosemary is your set.

    Typically Rosa Faia, the loving details make the magic of the design stand out. The new line consists of an underwired bra, a Big Cup underwired bra and a soft bra in triangle look, with an extra deep cleavage, to be combined with a shorty, a hipster or waist briefs. Available in black and white as from February.

     

     

     













    29-01-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.T voor ... Tod's

    Timeless, Tradition and Talent

    Innovatie, onderzoek en passie zijn de inspiratiebronnen achter de nieuwe Tod's eyewear-collectie. Een nieuw perspectief vertaalt een continuüm van onmiskenbare elementen in details die spreken over de stilistische evolutie van het merk.

    Een beheersing van vakmanschap, expertise en aandacht voor fijne details zijn de tools die Tod's gebruikt om ideeën om te zetten in iconische producten. De bekwame kunst om stroken leer aan elkaar te vlechten, het creëren van harmonieuze silhouetten en de unieke personalisatie van de monturen geven leven aan moderne en verfijnde zonnebrillen en optische monturen. Een grondige kennis van luxe en een eigentijdse kijk op Italiaanse goede smaak worden rolmodellen die de ervaring van elegantie opnieuw uitvinden.

    Het tijdloze "T"-logo op de monturen is een kostbaar detail dat de accessoirecollecties van het merk identificeert, evenals een kenmerkend element dat een collectie personaliseert en vertelt over een reis door stijl, vergezeld van functionaliteit, design en kwaliteit. Een pad dat een nieuwe horizon in schoonheid onthult, een plek waar persoonlijkheid vorm krijgt.

    Tod’s Eyewear - Mod. TO0323 - Prijs 265 €

    Retro-geïnspireerde vlinderzonnebril voor dames. Voorprofielen in contrasterende kleuren en stevige pootjes verfraaid met het iconische "T"-logo dat Tod's onmiskenbare stijl benadrukt. De ideale keuze voor stijlvolle en verfijnde vrouwen.

    Lezersinfo : Marcolin Benelux - T 32 19 33 09 49

     

     

     

     

     







    29-01-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-01-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rowenta X-Force Flex 14.60
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Rowenta X-Force Flex 14.60 draadloze steelstofzuiger bezorgt u een unieke ervaring dankzij zijn nieuwe DigitalForce motor en unieke combinatie van hoogtechnologische innovaties die aan al uw behoeften voldoet.

    Een stofzuiger met hoogwaardige technologieën

    De Rowenta X-Force Flex 14.60 draadloze steelstofzuiger combineert hoge prestaties met de beste ervaringen in zijn klasse. Eén van de high-tech en -performance functies is de volledig nieuwe DigitalForce-motor die, dankzij zijn intelligente elektronica, een zuigkracht van 200 AirWatt kan bereiken - voor een nauwkeurige, grondige reiniging in het hele huis. Sterker nog, de Rowenta X-force Flex reikt tot 4 keer verder onder je meubels en op alle plaatsen en oppervlak dankzij zijn Flex-stand. De Power LED zuigmond maakt het dan weer nog eenvoudiger om stof op te sporen.

    Het toestel dankt zijn autonomie vermogen van 1u10 aan de Slide-in verwisselbare 32,4V batterij, die in 3 uur tijd gemakkelijk en snel kan worden opgeladen. Bovendien heeft het de ultieme 99,9% HEPA filtratiesysteem, dat zelfs de fijnste deeltjes opvangt en schone lucht vrijlaat.

    Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en efficiënt

    De stofzuiger is uitgerust met een huisdierpakket dat een gemotoriseerde mini-turbobrush bevat om haar en vuil grondig te verwijderen, een mini-flex- en kierenzuigmond, die ideaal zijn voor moeilijk bereikbare plaatsen, en een sofazuigmond voor een perfecte zuigkracht van textiel.

    De Rowenta X-Force Flex 14.60 is gemakkelijk te onderhouden en heeft een grote stofbak van 0,9 liter. Ideaal voor grotere oppervlaktes doordat het legen van de stofbak beperkt blijft.

    De huidige adviesprijs is €499,99. Het product is onder meer verkrijgbaar bij Vanden Borre, Bol.com en Coolblue.

     

     

     

    28-01-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    27-01-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dromen met Chantelle

    Ontdek de kracht van dromen met Chantelle

    Chantelle SS22

    Chantelle blikt hoopvol op de toekomst. Het Franse lingeriemerk doet met dromerige beelden beroep op onze verbeelding, om een nieuw en inspirerend verhaal te vertellen. Geshoot met een diverse cast van vrouwen die de Chantelle community weerspiegelen, viert het merk de kunst van het dromen. What a way om de lente en de zomer in te gaan!

    Dit seizoen innoveert Chantelle met nieuwe lijnen, zoals Fleurs en True Lace. Daarnaast blijft Chantelle trouw aan haar klassiekers met onder andere de SoftStretch lijn, de verfijnde Waltz stuks en de dagelijkse Alto lijn.

    Fleurs is een moderne en speelse herintepretatie van klassiek, gebloemd kant. Fleurs is weelderig, delicaat en sexy. Het bloemenborduursel op de slip en beha is subtiel en vrouwelijk. Fleurs is verkrijgbaar in zwart en licht roze.

    True Lace is een nieuwe trendy lijn binnen de Chantelle collectie. De stuks zijn gemaakt van gerecycleerde vezels en weerspiegelen Chantelles duurzame ambities. True Lace geeft steun aan vrouwen tot een H cup, en is dus naast prachtig met de gebloemde, moderne snit, ook innovatief. De lijn is verkrijgbaar is zwart, melkwit en roestbruin.

    Het nieuwe seizoen staat voor Chantelle eveneens in teken van duurzaamheid. Chantelle conformeert met de Europese REACH-norm, die garandeert dat bij de productie geen schadelijke chemische stoffen worden gebruikt. Alle grondstoffen die in Chantelle fabrieken worden gebruikt, zijn sinds 2012 ook gecertificeerd met de OEKO TEX Standard 100. 100% van het katoen dat in Chantelles eigen fabrieken wordt verwerkt, is GOTS-gecertificeerd (Global Organic Textile Standard).

    Chantelle stelt dat tegen 2025 ook 70% van de collecties milieuvriendelijk zal zijn. In de SS22 collectie zien we dat voor verschillende lijnen gerecycleerde materialen worden gebruikt in de productie.

    Ook met de lancering van de Period Panty wil Chantelle aantonen dat duurzame en innovatieve producten eveneens elegant en functioneel kunnen zijn.











    27-01-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    26-01-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Badass Intensive Courses

    : nieuwste technologie om coronavirus te bevechten

     

    Na hun bezoek aan CES, de grootste technologiebeurs ter wereld, kondigen Badass Intensive Courses en Badass Intensive Acting by Hollywood Actors Showcase aan dat ze als eerste, cursussen in het land de allernieuwste apparatuur zullen inzetten om het coronavirus te bestrijden en de lessen nog veiliger te maken, de  gloednieuwe technologie zal gebruikt worden tijdens de lessen zelf. Tegelijkertijd laat initiatiefnemer Dirk Vandereyken, COO van de Association of European Journalists Belgium ook coach/auteur/journalist/scenarist weten dat hij een nieuw boek zal aankondigen: ‘100 idiote citaten van antivaxers’. 

    Dirk heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij altijd zal vechten om misinformatie tegen te gaan. Terwijl de AEJ zeer sterk inzet op ‘media literacy’ en ‘Europe literacy’, blijft Dirk actief ‘antivaxmythes’ ontkrachten met feiten. Dirk liet al meer dan 10 jaar een nieuwe wind door het cursuslandschap waaien toen hij een aantal markante opleidingen toevoegde aan het aantal cursussen dat hij al verzorgde: buiten cursussen presentatie- en debattechnieken, hypnose, schrijven, en communicatie, kwamen er zeer gegeerde cursussen acteren voor film en tv, improv, en ‘physical acting’ bij.

    Dirk was al vicewereldkampioen rollenspelen geworden en had zich verder bekwaamd bij de bekendste leraars uit Hollywood, waarmee hij bovendien een unieke samenwerking aanging. Het is immers niet elke dag dat je de naam van opleiding mag gebruiken waar grote namen als Drew Barrymore, Giovanni Ribisi, Scarlett Johansson, Anthony Hopkins, en Brad Pitt zijn gepasseerd, terwijl ook de leraar van onder andere Matthew Perry en Will Ferrell de handen in elkaar sloeg met Dirks Badass Intensive Acting. Dat de enige andere grote opleiding waar je nu al een tijdje film- en tv-acteren kunt aanleren ook mee door Dirk werd opgestart, zegt misschien wel evenveel. Tussendoor werd er ook zang en ‘vocalcoaching’ aan het aanbod toegevoegd.

    'Alles waar ik les in geef, kan je volgen met dezelfde twintigbeurtenkaart, zodat onze studenten een erg brede kennis kunnen opdoen,’ vertelt Dirk. ‘Ik geloof immers in synergie. Als acteur kan het bijvoorbeeld erg handig van pas komen om ook jouw stem te beheersen en stemeffecten te kunnen gebruiken zonder dat je jezelf daarbij pijn doet, terwijl een aantal lessen leugendetectie je toelaten om veel meer details in gelaatsuitdrukking te zien en zelf te gaan implementeren dan de gemiddelde persoon. ’

    De populairste lessen? ‘Zonder twijfel de acteerlessen en de zanglessen,’ zegt Dirk. ‘Die geven we bovendien in 4 verschillende steden: Antwerpen, Brussel, Gent, en Leuven, telkens 1 keer per week of 2 weken, en aangevuld met online lessen op woensdagavond. Onze cursisten mogen komen wanneer ze willen – enkel op dagen waarop ze daadwerkelijk aanwezig zijn, wordt er een beurt afgekruist. We zijn ook de enigen in de Benelux die alle grote acteermethoden aan bod laten komen: Meisner, Stanislavski, Hagen, Adler, Strasberg, Chekhov, en Practical Aesthetics. Alle andere opleidingen bieden twee of drie methodes aan, alsof die beter zijn dan andere. Er zijn echter maar enkele oefeningen nodig om heel duidelijk te maken dat die stelling niet klopt: iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeuren en door allerlei verschillende aanpakken aan te leren, kan je jouw uniek manier van acteren vinden. Onze eigen techniek, R.E.P.E.A.T., is ook heel sterk gericht op variatie.'

    Dirk méént het: hij woonde zelfs de privéparty van eMed – bekend om zijn sneltests – bij en maakte contact met verschillende bedrijven die vooruitstrevende technologie voorstellen. ‘Kort na de eerste golf hebben we een hele webserie opgenomen van 10 afleveringen die elk 15 tot 23 minuten duren, allemaal om onze cursisten meer kansen te geven en hen de broodnodige “credits” op IMDb te bezorgen. Dat is de website waar het vaakst naar wordt gekeken door talentagents, castingdirectors, en managers. Dirk hoopt op nog meer: ‘De meest veelbelovende technologie, is ongetwijfeld die van Serenio. Dit apparaat ziet eruit als een kleine luidspreker of tv-spot en zou de meeste virussen in de lucht neutraliseren. In de Benelux is er echter nog niets over geschreven lijkt te zijn. Het idee is dat SARS-CoV-2 een onzichtbare wolk elektronen die zich onmiddellijk aan positief geladen spike-eiwitten binden uitstoot. Het virus wordt meteen neutraal geladen het iemand kan infecteren en kan zich niet meer verspreiden.’

    Of het team van Badass Intensive Courses en Badass Intensive Acting de nieuwe technologie volledig vertrouwt? ‘Nee, dat zou dom zijn. Er is zeker nog meer onderzoek nodig. De FDA heeft immers al beslist dat het apparaat zeker niet onveilig is en op Showstoppers – toch een van dé belangrijkste evenementen op CES – stonden er al een hoop opgesteld. Als het voorlopig al goed genoeg is voor de techneuten en organisatoren van de belangrijkste technologiebeurs ter wereld, is het voorlopig ook goed genoeg voor mij. Ik ga er alleen de normale geldende maatregelen zeker niet voor laten vallen – ook die blijven we nauwgezet opvolgen’.

    Dirk wilt ook benadrukken dat het hem niet enkel om de allernieuwste technologie rond het coronavirus gaat. ‘Ik heb wel meer gezien dan dat. We willen onze cursussen naar nieuwe niveaus tillen en dat kan onder andere door de hardware en software die Canon pas heeft geïntroduceerd. Ook enkele andere bedrijven hebben oplossingen die online leren nog leuker en vlotter kan doen verlopen. Tegelijkertijd een whiteboard én de klasruimte kunnen tonen, snel aantekeningen maken, iedereen kunnen opvolgen: ik zie het allemaal wel zitten. We geven dan wel live les in Antwerpen, Brussel, Gent, en Leuven, maar onze cursussen zijn ook online te volgen en je weet maar nooit wanneer we opnieuw in lockdown zouden moeten gaan. Ik wil de continuïteit van onze lessen kunnen verzekeren en de winterpauze van een paar weken die we net achter de rug hebben is een ideale periode gebleken om ons voor te bereiden op wat er nog te komen staat. ’

    Wanneer alles geïmplementeerd wordt? ‘We verwachten dat we ten laatste in februari de nieuwste en coolste snufjes kunnen introduceren, al zal de nadruk natuurlijk op het menselijke aspect blijven liggen. Onze acteercursus is bijvoorbeeld niet opgedeeld in aparte modules, zodat cursisten niet moeten wachten op wat toch het allerbelangrijkste is om te leren als acteur: scriptwerk. Zonder te leren werken vanuit een scenario, kan je wat mij betreft nog nauwelijks spreken over een cursus voor tv en film; dan ben je gewoon aan het improviseren. Ook dat doen we, maar dat is allemaal geïntegreerd in een groter geheel. Oefeningen krijgen zonder de theorie erachter te leren, lijkt me ook uit den boze: dan weet je eigenlijk niet écht waar je mee bezig bent en is het ook moeilijker om er kritisch naar te leren kijken. Voor zaken die minder met acteren te maken hebben, kan je trouwens terecht bij onze andere cursussen. Tijdens de hypnoseles leren we bijvoorbeeld wel relaxatieoefeningen aan, maar als je erover nadenkt, heeft dat voor acteren weinig zin. Op een set heb je zelden tijd om te ontspannen en bovendien moet je meestal gevoelens kunnen uiten. Die bestaan net niet uit ontspannen spieren, ze worden opgewekt uit het opspannen van de juiste spieren! Leraars als Chekhov en Memet hadden al snel door dat relaxatie vooraf dan net tegen jou kan werken – het is gewoon de logica zelve. Wie te gespannen is om goed te presteren, kan er dan weer wél iets aan hebben en kan bijvoorbeeld een paar lessen van een andere cursus meepikken. Ook gaan we inzetten op de SHIFT FluxWear, een apparaat dat je toelaat om binnen de 25 minuten een meditatieve trance te bereiken. Wie daar iets voor voelt, mag het van mij gebruiken; we zullen verschillende exemplaren ter beschikking hebben.’

    Zijn er dan nog geen maatregelen genomen? ‘Zeker wel, vooral in Gent, waar ik wat zwaardere, niet-draagbare apparatuur kan installeren. Zo heeft Princess me onlangs enkele knappe recensie-exemplaren opgestuurd van de Smart Airco 353200, de Tristar Air Purifier AP-4787, en de Eden Airco ED-7009. Nu gebleken is hoe belangrijk luchtzuivering is, laten we die permanent installeren in onze ruimte te Gent. De apparatuur hebben we al een paar maanden geleden besproken en is zeker van goeie kwaliteit, waardoor we daar alvast niet mee moeten wachten. Ik wil gewoon het allerbeste kunnen aanbieden en volledig mee zijn met de tijd,’ sluit Dirk af.







    26-01-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    25-01-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interhome

    Interhome eerste vakantiewoningverhuurder die CO2-uitstoot laat compenseren

     

    Interhome neemt een belangrijke stap richting een duurzame toekomst. De vakantiewoningverhuurder is namelijk de eerste in rij die vanaf heden klimaatneutrale vakanties aanbiedt in haar accommodaties. Gasten die via Interhome een vakantiewoning boeken, krijgen vanaf nu de keuze om de CO2-uitstoot van hun verblijf in de woning te compenseren. Met een deel van dat bedrag worden er meters nieuwe bijenweide aangelegd in Oostenrijk. Dit is nog maar het begin van een groen 2022, want tegen eind dit jaar wilt Interhome volledig klimaatneutraal werken.

    Een stap in de groene richting: de Zwitserse vakantiewoningverhuurder Interhome biedt haar klanten de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan de bescherming van het klimaat. Dit door hun CO2-uitstoot van hun verblijf te compenseren. Met andere woorden: het verbruik van water, verwarming, verlichting,… tijdens hun verblijfsperiode. Het tarief per accommodatie ligt tussen 1,60 euro en 2,40 euro per nacht, afhankelijk van het land waarin men verblijft. Dit werd berekend in samenspraak met non-profitorganisatie myclimate, die een bezoek brachten aan meerdere woningen op verschillende bestemmingen met diverse criteria.

    Blijft een keuze

    "Wij dragen duurzaamheid hoog in het vaandel met onze toekomstige generaties in het achterhoofd. Daarom hebben wij besloten om de CO2-compensatie te integreren in het boekingsproces. De compensatie is uiteraard vrijwillig. Zo krijgt de klant op het einde de keuze om hun voetafdruk te compenseren of niet", legt Jörg Herrmann, CEO van Interhome Groep, uit. De volledige opbrengst gaat naar het klimaatfonds van de Migros Group, dat nationale en internationale klimaatbeschermingsprojecten ondersteunt.

    Per euro 2,5 meter bijenweide

    Daarbovenop gaat ook een deel van de opbrengst naar een project voor het behoud van bijen. Vanaf februari 2022 schenkt Interhome 1,00 euro per nieuwe boeking aan de organisatie Beesark. En voor elke euro betekent dat de aanleg van 2,5 meter nieuwe bijenweide in Oostenrijk. "Met zowel de CO2-compensatie als het bijenbeschermingsproject leveren wij een belangrijke bijdrage aan de bescherming van het klimaat en hopen we dat veel van onze klanten zich bij ons aansluiten”, klinkt het.

     

     







    25-01-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    24-01-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Ford eyewear

    Haar / Hem - Idee voor Valentijnsdag

    De jaren 70 blijven Tom Ford inspireren zoals de extra grote Fonda, met zachte hoeken die een nieuwe draai geven aan 'rond'. Een alternatieve, modernistische gevoeligheid komt op verschillende manieren naar voren in de gedurfde geometrie van de minimalistische Oscar, een lichtgewicht, plat frame met opvouwbare veren die bedoeld zijn om gemakkelijk in een borstzak te passen.

    Mod. Oscar - Tom Ford Eyewear FT0881 - Prijs 375 €

    Een moderne kijk op een vintage aviator. Het frame is gemaakt van een combinatie van metaal en plastic met innovatieve opvouwbare pootjes en wordt met een simpele klik ultraslank.

    Mod. Fonda - Tom Ford Eyewear FT0912 - Prijs 325 €

    Op de jaren zeventig geïnspireerd, voor nu opnieuw uitgevonden. Dit afgeronde geometrische frame van metaal levert een grote stijl met slanke lijnen en het kenmerkende 'T'-logo.

     Lezersinfo - Marcolin Benelux - T 32 19 33 09 49









    24-01-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!