Inhoud blog
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    17-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sauzen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

    Saclà introduceert nieuwe “Originale” pastasauzen

    Ontdek de echte napoletana en arrabbiata

     

     

     

    Met twee nieuwe creaties laat Saclà ons delen in de geheimen van de Italiaanse keuken. De beste ingrediënten, kruiden en recepten maken van deze napoletana en arrabbiata sauzen een meer dan tongstrelend genoegen. U proeft de hand van de meester.

     

    In het zonovergoten zuiden van Italië weten ze alles van tomaten. Ze heten er in zwierig Italiaans pomodori of gouden appels en we vinden ze rijkelijk terug in Saclà's Originale napoletana saus. Deze hartige, aromatische pastasaus bevat sappige blokjes tomaat, volledige kerstomaatjes, een vleugje look en basilicumblaadjes. Dankzij de soffritto heeft de saus een heel volle smaak. De napoletana doet het vanzelfsprekend fantastisch bij pasta, maar is net zo heerlijk op pizza, toast, een gemarineerd varkenshaasje, vul gerust aan.

    De temperamentvolle arrabbiata ontleent zijn naam aan het Italiaanse werkwoord 'arrabbiarsi'. Dat betekent 'kwaad worden', 'in woede ontsteken', en die ontvlambaarheid haalt deze saus uit de hete gloed van rode chilipepertjes. In combinatie met verse kerstomaten en de onmisbare soffritto is de arrabbiata Originale van Saclà een perfecte bondgenoot bij tal van pasta's en Italiaanse schotels.

     

    Volgens Giuseppe Ercole is de soffritto een van de beter bewaarde geheimen van de Italiaanse keuken. Giuseppe is de kleinzoon van de oprichter van Saclà. Hij zet Saclà's traditie voort en blijft trouw aan de soffritto als basis van Saclà's pastasauzen. In de nieuwe Originale sauzen geeft de soffritto een stevige body aan het recept. De ingrediënten van soffritto zijn extra vierge olijfolie, selder, wortels en ajuin. In de olijfolie worden de groenten zachtjes gesudderd en gesmoord. Gecombineerd met aan de rank gerijpte tomaten ontstaat een onweerstaanbare smaakmaker, met een grote en natuurlijke concentratie aan aroma's en een fijne textuur.

     

    De napoletana en arrabbiata sauzen worden aangeboden in grotere verpakkingen - de bokalen bevatten 420 g - dan de vroegere pastasauzen van Saclà. De bokalen kregen een aantrekkelijk hedendaags design mee. Met hun hersluitbare metalen doppen zijn ze handig voor wie maar een deel van de inhoud wil gebruiken. Behalve deze pastasauzen brengt Saclà ook een heerlijk gamma pestosauzen en antipasti op de markt. Bereidingen van Saclà zijn volledig natuurlijk, vrij van artificiële bewaarmiddelen of additieven en zonder ingrediënten van genetisch gewijzigde organismen.

     

    Drie recepten als inspiratie:

    Pancetta en gesmolten mozzarella met penne

    U hebt nodig: 350 g penne, 100 g pancetta in blokjes, 420 g napoletana Originale van Saclà (1 bokaal), 140 g mozzarella van buffelmelk, geraspte grana padano of parmezaan, in flinke blokjes gesneden, verse basilicumblaadjes, zeezout en vers gemalen zwarte peper

    Bereiding:

    Zet een grote pot water op het vuur. Kook de pasta al dente en laat uitlekken. Verhit ondertussen een pan met anti-aanbaklaag. Laat daarin de pancetta gedurende 3 à 4 minuten bruin en knapperig worden. Laat de pancetta ontvetten op keukentissue en veeg de overtollige olie uit de pan. Zet de pan terug op het vuur en giet er de napoletana saus in. Laat zachtjes sudderen en voeg dan de pancetta toe.

    Giet de uitgelekte pasta terug in de pot, giet er de saus over en de blokjes mozzarella. Roer goed om de mozarella te laten smelten. Kruiden naar smaak. Bestrooi met de vers gemalen kaas en werk af met basilicumblaadjes. Dien onmiddellijk op.

     

    Pikante worstjes en pepertjes met fusilli

    U hebt nodig: 1 eetlepel extra vierge olijfolie, ½ gele of rode paprika, zonder zaadrokken, in fijne repen, 225 g pikante varkensworstjes of Toulouse worstjes, in grote stukken, 420 g arrabbiata saus van Saclà (1 bokaal), 350 g fusilli, vers gemalen grana padano of parmezaan, zeezout en vers gemalen peper

    Bereiding:

    Verhit de olie in een pan en voeg de paprika toe. Sauteren tot de paprika zacht is. Verhoog de hitte onder de pan en voeg de worst toe. Laat ongeveer 10 minuten opstaan tot de worsten doorbakken zijn. Roer er de arrabbiata saus van Saclà onder en laat zachtjes sudderen. Zet ondertussen een grote pot water op het vuur. Kook de pasta al dente en laat uitlekken. Verdeel de pasta over vier borden en overgiet met saus. Bestrooien met de gemalen kaas. Onmiddellijk opdienen.

     

    Zeevruchten en zeste met spaghetti

    U hebt nodig: 350 g spaghetti, 2 eetlepels extra vierge olijfolie, 250 g schoongemaakte inktvis in ringen, 200 g ongekookte tijgergarnalen, gepeld en schoongemaakt, 1 fijngehakte rode ui, 250 g schoongeschrobde mosselen, 1 glas droge witte wijn, 420 g arrabbiata saus van Saclà (1 bokaal), bosje verse peterselie, citroen, in beentjes gesneden

    Bereiding:

    Zet een grote pot water op het vuur. Kook de spaghetti al dente en laat uitlekken. Verhit ondertussen de olie in een grote pan met deksel. Voeg de inktvis en de garnaal en laat 1 à 2 minuten doorverhitten tot de inktvis zacht is en de garnaal roze. Voeg de ui toe en laat zacht worden gedurende 2 à 3 minuten. Voeg mosselen toe en laat 1 minuut meekoken. Voeg de witte wijn toe en laat alles afgedekt 4 à 5 minuten sudderen, tot alle mossels zijn opengegaan. Gooi de nog gesloten mossels weg.

    Roer de arrabbiata saus van Saclà door de bereiding en laat 1 à 2 minuten meestoven. Opdienen diepe borden. Garneren met peterselie en beentjes citroen.

    www.sacla.be

               

     

     

     

    17-12-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mountain bike nieuw zeeland
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Op de mountainbike door Nieuw-Zeeland

     

    Nieuw-Zeeland vormt een ideaal decor voor mountainbikers. Het ruige, afwisselende landschap biedt alle denkbare uitdagingen voor sportieve toeristen in alle conditieklassen. Je kunt rustig langs de kust of tussen de heuvels door pedaleren, maar ook kiezen voor waanzinnige hellingen en avontuurlijke afdalingen.

    In het hele land treft u ‘tracks’ (uitgezette routes) aan, die u door de schitterende natuur voeren. Touroperators bieden één- en meerdaagse arrangementen voor mountainebikers. Wekelijks worden prachtige tochten georganiseerd, zoals op 10 maart 2007 de Colville Connection (Coromandel), die bestaat uit drie verschillende routes.

     

    Enkele voorbeelden:

    Colville Connection: Mountainbike evenement, op 10 maart 2007 vanuit Colville, door een heuvelachtige omgeving. Drie verschillende routes, waarvan twee (72 km en 40 km) vrij pittig. De langste tocht voert de mountainbiker langs de schitterende kust van de Stone Bay. De kortste route (24 km) is prima geschikt voor recreatieve fietsers.

    Central North Island: In de ongerepte wildernis van het Kaimanawa-gebergte vliegt u eerst per helikopter naar een hooggelegen startplaats. Vervolgens fietst u door oerbossen en graslanden, met uitzicht op het indrukwekkende Tongario National Park.

     

    Wellington: Makara Peak is een zeer populaire bestemming voor mountainbikers. Onder leiding van de bikebrothers Simon, Jonathan en Paul Kennett maakt u onvergetelijke tochten door heuvels en bossen. Bij helder weer hebt u een spectaculair uitzicht over het Zuidereiland.

    Marlborough: The Queen Charlotte Track, door de uitgestrekte Marlborough Sounds, is het langste aaneengesloten mountainbike pad in Nieuw-Zeeland. De 71 kilometer lange route voert u langs historische sites, afgelegen baaien en weelderige kustbossen. Langs de kustlijn volgen blauwe pinguïns, dolfijnen en zeehonden uw sportieve verrichtingen.

     

    Tandje lager: Voor wie lekker wil fietsen, zonder topprestaties te hoeven leveren, zijn er vele alternatieven. Een tocht van pub naar pub bijvoorbeeld, waarbij u bezoeken aan traditionele herbergen combineert met korte mtb-tochten. In de regio’s Hawke’s Bay en Marlborough treft u rustige routes, slingerend tussen wijnvelden, olijfgaarden, boomgaarden en landerijen.

     

    Voel je de kriebels al in je benen? Surf thuis alvast naar … www.mountainbike.co.nz; www.pedaltours.co.nz; www.colvilleconnection.co.nz; www.newzealand.com

     

    17-12-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ontwerpdecreet

     

     

    Administratieve boetes of onmiddellijke verzegeling voor onvergunde logies

     

     

     

    Op initiatief van Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois ging de Vlaamse regering vandaag principieel akkoord met een nieuwe regeling om uitbaters van logies zonder vergunning te bestraffen. Dit geldt zowel voor kampeerterreinen, hotels als logiesvormen met een Toerisme voor Allen-erkenning (bv. groepsvakantiecentra). Het nieuwe ontwerpdecreet bepaalt dat Toerisme Vlaanderen onvergunde uitbatingen boetes kan opleggen van 250 tot 25.000 euro. Bij ernstige inbreuken, bv. wanneer de veiligheid en hygiëne in het gedrang komt, kan het verblijf zelfs onmiddellijk worden verzegeld.

     

    Vandaag blijven inbreuken op de vergunningsplicht in de praktijk vaak onbestraft. Toerisme Vlaanderen kan de processen-verbaal opmaken tegen niet-vergunde hotels en campings of tegen verblijven die valselijk beweren een "Toerisme voor Allen"- erkenning te hebben. Deze processen-verbaal worden bezorgd aan het Openbaar Ministerie, dat beslist om al dan niet strafrechtelijk te vervolgen. Maar de cijfers tonen aan dat inbreuken op de toeristische regelgeving voor veel parketten geen prioriteit is.

     

    "De afgelopen vijf jaar werden 99 processen-verbaal opgesteld. 58 werden geseponeerd, 34 bevinden zich nog in onderzoek en 7 leidden tot strafrechtelijke veroordeling," aldus minister Bourgeois. "Ik begrijp volkomen dat de parketten andere dingen aan hun hoofd hebben. Onvergunde uitbaters die gewoon verder doen ondergraven de kwaliteit van de Vlaamse toeristische sector en werken oneerlijke concurrentie in de hand. Toeristen weten immers niet welk vlees ze in de kuip hebben en eerlijke uitbaters, die wél investeren om in orde te zijn met de regels, zijn de dupe."

     

    Het ontwerpdecreet wordt nu voorgelegd aan de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen (SERV) en de Raad van State. Vervolgens buigt de Vlaamse Regering zich er finaal over, alvorens het aan het Vlaams Parlement te bezorgen.

     

     

    17-12-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uw silhouet

    Uw silhouet heropbouwen ….

     


     

    Hoe raak in mijn dik gezwollen kuiten of mollige armen, buitenmatige ronde heupen, kikker-of bierbuikje kwijt? Een noodkreet om hulp …

     

    Iedereen wil graag op bepaalde plaatsen van zijn lichaam ietwat vermageren, maar het merendeel van de vermageringskuren geven nagenoeg nooit het gewenste resultaat. Integendeel, men vermagert meestal net daar waar het niet hoeft. Het stopzetten van de kuur is dan ook een logische keuze. Helaas herwint met snel het verloren gewicht, maar net daar waar het niet hoeft…

    Dr. Raphael Blairvacq, voedingsdeskundige en gediplomeerd in therapeutische dieetleer, verzamelt in een recent verschenen ‘praktische gids”’, tal nuttige tip en richtlijnen om het overgewicht succesvol te bestrijden.

    Vanuit 8 basisprofielen ontdekt de lezer niet alleen de oorzaken van het ongewenst overgewicht maar evenzeer de middelen om deze oorzaken doeltreffend te bestrijden. Het boek is én leidraad én hulpmiddel om het lichaam opnieuw een normaal silhouet te bezorgen. Voorlopig enkel in het Frans te verkrijgen “ Maigrir selon votre silhouette – Les secrets de la morphonutrition”.

     

    17-12-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lekkers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Feestelijke geschenkideeën van O'Cool:

    heerlijke kwaliteit, origineel concept en volledig naar wens van de schenker!

     

    O'Cool heeft tal van artisanale artikelen in zijn assortiment, die ook uitstekend geschikt zijn om cadeau te geven. In de O’Cool corners vindt u inspiratie voor verrassende geschenken: een originele pasta, streekwijnen, een designfles bronwater, natuurlijke fruitwaters, enz.

     

    Liefhebbers van de Zuid-Europese keuken onder uw vrienden? Stel zelf uw mediterrane cadeaupakket samen, met pasta's en culinaire specialiteiten uit de pastacorner. Of ontwerp een exotisch Oosters pakket met noedels, Oosterse sauzen, jasmijnrijst, enzovoort. Graag origineel en spicy? Laat vrienden en familie het verre zuiden proeven met tortilla's, taco's en andere specialiteiten. Voor elk smakenassortiment heeft O'Cool de bijpassende sausen.

    Fijnproevers kunt u doen stralen met een gamma van verschillende, originele smaakmakers. U hebt keuze te over uit een rijk assortiment mosterdpotjes, kruidenmolentjes met variëteiten als vierseizoenenpeper, roze Himalayapeper, zeezout & zeewier, enzovoort.

    Voor zoetekauwen maakt u een cadeaupakket met specialiteiten als kletskoppen, nougat, roomboterkoekjes, chocolade, en nog veel meer uit de snoepcorner. En liefhebbers van zout weet u te verrassen met een cadeaupakket vol aperitiefkoekjes, nootjes, zoute stengels, en misschien een lekkere fles wijn?

    www.ocool.com

     

    16-12-2006 om 14:23 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.broodroster
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Magimix broodrooster:

     

     

    Met uw Magimix broodrooster kunt u alle soorten brood, toast, volkorenbrood, boerenbrood, brioche, casinobrood, bagels, muffins, croissants enz. roosteren, ontdooien of verwarmen en … met boter, confiture of als sandwich nuttigen.

    Deze broodrooster heeft extra brede broodgleuven(38mm) met automatische centrering en extra hoge uitneemstand. Het toestel zorgt voor snel, nauwkeurig en uiterst eenvoudig roosteren en beschikt over een praktisch rekje voor het opwarmen van broodjes, croissants, edm. Op het bedieningspaneel is één knop, één functie, toch biedt hij maar liefst 8 bruiningsgraden o.m. dankzij een vermogen van 1150W. De hoogwaardige roestvrijstalen behuizing bestaat uit rvs en gietaluminium en is beschikbaar in hoogglans/geborsteld en rood, en kreeg 3 jaar garantie mee. Magimix staat eenvoudigweg voor volop genieten van de smaak. www.magimix.com

     

    16-12-2006 om 14:18 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lekkerste garnalenkroket
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

     

    LUC MIGNON MAAKT DE LEKKERSTE GARNAAKROKET

     

     

     

     

    Luc Mignon van Le Saisonnier uit Opwijk maakt de lekkerste garnalenkroket. Dat besliste de vakjury tijdens het culinair salon Kokerello in Flanders Expo Gent. Het Nederlands Visbureau, dat de wedstrijd uitschreef, wil via dit initiatief de culinaire mogelijkheden van de Hollandse grijze garnaal in de kijker zetten. Maar ook het smakelijkst recept voor een traditionele, degelijke garnalenkroket belonen. De zilveren en bronzen medaille werden respectievelijk in de wacht gesleept door Charline Van Poucke van Sodexho in Brussel en Peter Asaert van De Waterhoeve in Merendree.

     

    De wedstrijd ‘lekkerste garnalenkroket’ die dit jaar voor de eerste keer werd uitgeschreven door het Nederlands Visbureau, was tweeledig. De vijf voor de finale geselecteerde chef-koks moesten zowel een traditionele als een creatieve garnalenkroket bereiden. En dat de Hollandse grijze garnalen zich tot heel wat verrassende kroketten lenen, mocht duidelijk blijken tijdens een spanende finale.

     

    Chef-kok Luc Mignon van Le Saisonnier in Opwijk gaf de concurrentie het nakijken. De jury loofde zijn creativiteit en vakmanschap. Voorzitter Cees Machielsen (Klaas Puul): ‘ Zowel bij de traditionele als de creatieve garnalenkroket speelde Luc Mignon de volle smaak van de Noordzeegarnalen uit. We vinden bovendien zijn creatie van garnalen met Rodenbach niet alleen geslaagd traditioneel, maar ook erg verrassend en uiterst smaakvol’. Zelf was de chef-kok ook blij verrast met zijn overwinning: ‘ Ik wilde niet te experimenteel uit de hoek komen en vooral de authenticiteit van de Noordzeegarnalen bewaren. Aan het beslag van een traditionele garnalenkroket moeten volgens mij geen overbodige ingrediënten worden toegevoegd.’ De vakjury beoordeelde de garnalenkroket naar smaak, vakmanschap, techniek en presentatie.

     

    De Hollandse grijze garnaal wordt in ons land erg gesmaakt, want met een jaarlijkse afname van 4.5 miljoen kilo laten we bv. de Duitsers (2.3 miljoen kilo) en de Nederlanders ( 1.5 miljoen kilo) ver achter ons. De helft van de Belgische huishoudens koopt grijze garnalen, waarbij de meeste garnalen in Vlaanderen en de regio Brussel gegeten worden. Gemiddeld zet een Belg 4.4 keer per jaar grijze garnalen op het menu. In onze restaurants is de klassieke garnalenkroket dan weer een vaste waarde op de kaart.

     

    Recept traditionele garnalenkroket: 8 stuks

    Ingrediënten: 2 blaadjes gelatine, 60 g boter, 1 sjalotje gesnipperd, 75 g bloem en 30 g voor paneren, 4 dl visbouillon, zout, peper, 150 gekookte, gepelde Hollandse grijze garnalen, grof gehakt, 6 takjes peterselie waarvan 2 fijngehakt, 2 eieren, 50 g paneermeel, frituurolie, 1 citroen in partjes.

    Voor 1.5l fond/bouillon: 1.5 l water, 1 kilo garnalenkoppen of visafval, 1 grof gesneden prei, 1 in stukken gesneden ui, 10 gekneusde peperkorrels, 1 grof gesneden stengel bleekselderij, 1 laurierblad en een takje tijm.

     

    Bereiding fond/bouillon: voeg alle ingrediënten toe aan 1.5l water, laat de fond met het deksel op de pan heel zachtjes +/- 20 minuten koken. Schep met een schuimspaan het schuim van de fond. Schenk de fond door een zeef, leg een vochtige doek in de zeef en schenk de fond er door om de laatste restjes eruit te halen.

    Garnalenkroketten: week de gelatine ca. 5 minuten in koud water. Smelt de boter in een sauspan en fruit de sjalot ca 1 minuut. Roer 75 g bloem erdoor en laat het mengsel zachtjes ca 1 minuut pruttelen. Voeg al roerende fond toe tot een dikke saus ontstaat. Laat de saus 2-3 minuten zachtjes koken, breng op smaak met zout en peper.

    Neem de pan van het vuur, knijp de gelatine goed uit en los al roerend op in de saus. Roer de garnalen en de fijngehakte peterselie erdoor. Spoel een diep bord af met koud water en doe het beslag erin. Dek af met plastic folie en laat de massa afkoelen en in de koelkast opstijven (minstens 2 à 3 uur).

    Klop in een diep bord de eieren los met een eetlepel water. Zeef 30g bloem boven een ander bord en doe het paneermeel in een derde bord. Vorm van de ragout 8 kroketten en wentel ze door bloem, losgeklopt ei en paneermeel. Zorg ervoor dat de kroketten goed gepaneerd zijn (ei-paneerlaagje eventueel herhalen). Laat de kroketten in de koelkast ca. 20 minuten drogen.

    Verhit de olie in een frituurpan tot 175° C. Bak de kroketten in porties in 3-4 minuten goudbruin. Laat ze keukenpapier uitlekken. Serveer met (gefrituurde) peterselie en plakjes citroen. Smakelijk.

     

     

    16-12-2006 om 14:17 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.brussels airlines
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nieuwe luchtvaartgeneratie: Brussels airlines

     

     

     

    Uit het recente huwelijk van SN Brussels Airlines en Virgin Express is de nieuwe luchtvaartgeneratie Brussels Airlines geboren. De reisformules die Brussels Airlines lanceert beantwoorden aan wat de nieuwe generatie zakenreizigers en low cost zoekers vandaag willen: flexibiliteit, tijdswinst, service of de laagste prijsgarantie. De ticketverkoop is opgestart en de eerste vlucht van Brussels Airlines is voorzien op 25 maart 2007.

     

    De nieuwe naam vat perfect samen wat Brussels Ailrines doet. De luchtvaartmaatschappij verbindt vanuit haar thuisbasis, Brussels Airport, de Europese hoofdstad Brussel met meer dan 50 Europese bestemmingen en verzorgt vanuit Brussel ook een intercontintaal vluchtaanbod.

    Het logo, een eigentijdse letter “b” staat voor Brussel en België. De bollen verwijzen naar het uitgebreid netwerk en visualiseren de runway verlichting die je ziet bij het opstijgen en landen. De blauwe kleur herinnert aan de service van SN Brussels Airlines en het rode aan het rechttoe, rechtaan low cost imago van Virging Express. De blauwe kleur is een sterke betrouwbare luchtvaartkleur terwijl de rode kleur voor jong en dynamisch staat.

     

    Brussels Airlines heeft bij de ontwikkeling van haar nieuwe product- en reisformules rekening gehouden met een gewijzigd reisgedrag van de klant. Daarom biedt de maatschappij haar klanten vanaf nu de keuze tussen twee eigentijdse ‘economy ‘ reisformules en stapt af van de klassieke business/economy class benadering. CEO Philippe Vander Putten: ‘we lanceren twee nieuwe reisformules: B.flex is ideaal voor de zakenreiziger die tijd wil winnen en van service houdt maar toch de reiskosten willen drukken. Met het b.light product garandeert Brussels Airlines zeer scherpe low cost tarieven. Virgin Express bood totnogtoe low cost tarieven aan naar een twintigtal Europese bestemmngen. Vanaf nu verzorgt Brussels Ailrines een low cost aanbod naar meer dan vijftig bestemmingen vanuit Brussels Airport. Op heel wat routes verlaagt dan ook de prijs.’

     

    b.flex: wijzigbare tickets, tijdswinst op de luchthaven, extra veel bagage en ‘all-in’ service aan boord, tot vijftig procent goedkoper

    b. light: verdrievoudiging van het low cost aanbod vanuit Brussles airport, vanaf 49€ one way, alle taxen inbegrepen.

     

    16-12-2006 om 14:16 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.stiemerheide
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Résidence Stiemerheide krijgt na 17 jaar, 4e ster

    Het best bezette hotel van Limburg (72% bezettingsgraad)

     

    Résidence Stiemerheide is sedert kort  een **** hotel. De recente investeringen, o.a. in een nieuw zwembad en terras, voor meer dan 1,5 miljoen, en de volledige vernieuwing van alle kamers spelen daar een belangrijke rol in.

     

    Nieuw spiegelzwembad met sanarium, nieuw terras van 220 m² met uniek panorama over het golfterrein, nieuwe wintertuin met 25 zitplaatsen, vernieuwd restaurant met openhaard, vernieuwde feestzaal en een vernieuwd clubhuis voor de golfclub, volledige vernieuwing van alle kamers. De kamers hebben nu allemaal wifi toegang, een flatscreen TV, nieuwe vloer- en wandbekleding, volledig nieuw meubilair (kasten met verlichting, stoelen, bureau,...) en vernieuwde verlichting.  Verder kregen alle kamers nieuw sanitair en een kluis op de kamer. De suites hebben nu een separate "douchekamer".  Met nieuwe tapijt en wandbekleding werden ook de gangen van het hotel vernieuwd. Als onderdeel van La Butte aux Bois behoort Stiemerheide ook tot de grootste hotelgroep van Limburg.

     

    De Knack Restaurantgids 2007 bedacht de Kristallijn met 2 kloppers en de culinaire criticus Pieter van Doveren  gaf het restaurant afgelopen jaar ook al een positieve evaluatie.

     

    Belangrijk voor Stiemerheide is o.m. de samenwerking en de synergie met de golfclub Spiegelven, de samenwerking met KRC Genk, de huisvesting van buitenlandse voetbalclubs zoals Celta de Vigo en Willem II die voor hun zomer- en winterstages neerstrijken in Stiemerheide.

     

    Stiemerheide wordt ook druk bezocht door het brede publiek. De populaire brunches op zondag zijn daar het levende bewijs van. Als instapplaats tot het Nationaal Park Hoge Kempen geeft Stiemerheide toegang tot het wandelgebied Kattevennen. De wandellus is goed voor iets meer dan 10 kilometer wandelplezier.

    www.stiemerheide.be

     

     

     

    14-12-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sheraton brussels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Sheraton Hotel te Brussel

    opent een espressamente illy

     

     

    Sheraton Brussels Hotel verwent regelmatig zijn gasten met tal van nieuwigheden die perfect kaderen in de uiteenlopende verlangens die bij de organisatie van enquêtes worden geuit.

    Meer dan eens is het hotel zelfs voorloper en initiatiefnemer bij high tech initiatieven maar de culinaire wensen worden evenlin over het hoofd gezien. De opening van een ‘espressamente illy’ is trouwens de meest recente uitdaging.

     

    Sheraton Hotels & Resorts, dat 400 hotels en vakantieverblijven omvat in meer dan
    70 landen, is eigendom van Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. is één van de grootste hotel- en recreatiegroepen ter wereld met zowat 850 eigendommen in meer dan 95 landen en 145.000 werknemers.

     

    Starwood® Hotels is een volledig geïntegreerde eigenaar, operator en franchisor van hotels en vakantieverblijven, met de volgende internationaal befaamde merken :
    St. Regis®, The Luxury Collection®, Sheraton®, Westin®, Four Points® by Sheraton, W®, Le Méridien® en het onlangs aangekondigde AloftSM.

    Starwood Hotels is ook eigenaar van Starwood Vacation Ownership, Inc., één van de toonaangevende ontwikkelaars en beheerders van kwalitatief hoogstaande vakantieverblijven met intervaleigendom.

    www.starwoodhotels.com

    13-12-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eurostar london

     

     

    EUROSTAR IN 1u51 VAN BRUSSEL NAAR LONDEN

     

    St Pancras International wordt nieuwe station van Eurostar in Londen

     

    Eurostar, de hogesnelheidstrein die België en Frankrijk met het Verenigd Koninkrijk verbindt, kondigde zopas aan dat het over exact één jaar, op woensdag 14 november 2007, haar reizigersdiensten van en naar St Pancras International zal starten. 

     

    Eurostar bevestigde overigens dat de verhuis naar de nieuwe Londense terminal van de ene dag op de andere zal gebeuren en dat de dienstregeling tot op 13 november 2007 volledig normaal zal zijn. De bedoeling is om de hinder voor de reizigers tot een minimum te beperken.

     

    De verhuis naar het nieuwe station in centraal Londen, dat bediend wordt door de eerste Britse hogesnelheidslijn, zal de reisduur tussen Brussel of Parijs en Londen met gemiddeld 23 à 25 minuten verkorten. De snelste reistijd tussen het centrum van Brussel en Londen zal dan slechts 1u 51 bedragen. Tussen Parijs en Londen wordt dit 2u 15 en tussen Rijsel en Londen 1u 20.

     

    De eerste Britse hogesnelheidslijn, die loopt van de Kanaaltunnel tot in St Pancras International, is volledig voor Eurostar behouden en zorgt ervoor dat de diensten nog betrouwbaarder worden. Eurostar verwacht dan ook haar punctualiteit, die nu reeds meer dan 90% bedraagt, nog verder te kunnen verbeteren.

     

    De Eurostarreizigers hebben toegang tot zes Londense metrolijnen en zeven treinoperatoren die St Pancras, King's Cross of het nabijgelegen Euston bedienen. Op die manier hebben de reizigers verbindingen met geheel Groot-Brittannië en wordt St Pancras International één van de grootste treinhubs in Europa.

    www.eurostar.com  - telefonisch 02 528 28 28

     

    13-12-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kerstboom grand casino
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

      Grand Casino Brussels

    Een majestueuze kerstboom in een prestigieus kader

     

     

     

    Het Grand Casino Brussels is een magische uitgaansgelegenheid vol spel, vermaak en goede smaak. Speciaal voor de feestdagen hult het casino zich in rood en groen voor een knusse decembermaand in een weelde van betoverend licht.

     

    Niets wordt aan het toeval overgelaten om ons onder te dompelen in de sprookjesachtige sfeer die deze tijd van het jaar zo bijzonder maakt.

     

    Zo stralen diverse kerstbomen ons tegemoet. Eén boom is maar liefst zes meter hoog en spant met zijn majestueuze verschijning werkelijk de kroon! Bij de ingang van de speelzaal toont hij trots zijn schitterende versiering van ballen en strikken in de kleuren van het casino: rood, goud en zilver. Iedereen die erlangs komt zal vol bewondering opkijken naar deze oogverblindende boom, waarvan het optuigen 6 uur in beslag heeft genomen…

     

    Maar dat is nog niet alles! Bij het zien van de versiering bij de ingang en op de voorgevel van het casino waant u zich in een sprookje van duizend-en-één nacht. Dennenbomen en slingers fleuren met rode lichtjes de duisternis op en trekken de blik van de klanten en voorbijgangers. Zoveel feestelijkheid brengt iedereen meteen in een goed humeur!

     

    Het casino laat u genieten van één van de mooiste kerstversieringen in de hoofdstad.

     

    12-12-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.illy cafe
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Espressamente illy

     

    illycaffè is gevestigd in het Italiaanse Trieste. Het bedrijf produceert en verkoopt een unieke  espresso koffie, onder één merknaam die toonaangevend is in kwaliteit. Hij is te verkrijgen in meer dan 50,000 van de beste restaurants en koffiebars ter wereld en wordt in 130 landen verkocht. Elke dag worden meer dan 6 miljoen kopjes illy espresso koffie opgediend. Het bedrijf, met een geconsolideerde omzet van 227 miljoen euro, stelt wereldwijd meer dan 600 mensen te werk. illy koopt de groene koffie rechtstreeks aan van de telers van de hoogste kwaliteit Arabica via partnerships die gesteund zijn op het creëren van wederzijdse meerwaarde. Het bedrijf cultiveert de samenwerking op lange termijn met de beste koffietelers ter wereld - in Brazilië, Midden Amerika, Indië en Afrika. Het levert daarbij know-how en technologie en biedt prijzen aan die boven de markt liggen.

     

    De naam “espressamente illy”

     

    Het begrip “espressamente” heeft twee betekenissen. Enerzijds refereert het duidelijk naar ‘espresso koffie’, het product dat centraal staat in het project. Het toont de klanten duidelijk aan dat de bar met het “espressamente” opschrift een plaats is waar de koffiecultuur wordt beoefend, en waar het maken van koffie een verheven wetenschap en kunst is, die wordt bedreven tot genoegdoening en plezier van de consument.

    Anderzijds wordt het, in associatie met het merk illycaffè, “espressamente illy”, wat betekent dat dit type bar behoort tot de illy standaard voor authenticiteit, karakter en kwaliteit, drie intrinsieke waarden die over heel de wereld worden erkend en gewaardeerd door consumenten en zakenpartners.

     

     

    12-12-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hamal
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Saladefabrikant UNIQ België wordt weer zelfstandig

    Het management en Gilde nemen de Turnhoutse onderneming over

     

                                                                  

    De Belgische dochtermaatschappij van voedingsconcern UNIQ PLC (UK) wordt weer onafhankelijk. Het management koopt samen met de investeringsmaatschappij Gilde de Turnhoutse onderneming over van het Britse Uniq. De nieuwe eigenaars nemen de integrale activiteiten en al het personeel over.

     

    UNIQ België is marktleider in zijn categorie en produceert een compleet assortiment smeerbare salades voor diverse kanalen en distributieketens onder de merken Hamal, VH Signature en Johma. De Turnhoutse onderneming heeft altijd veel aandacht besteed aan de kwaliteit en het artisanale karakter van zijn producten en wil dit ook de komende jaren zo voortzetten. Het merk Hamal is een begrip bij Belgische slagers en delicatessenzaken.

     

    Volgens Davy De Muyer, de nieuwe CEO van de Belgische vestiging, betekent deze overname dat UNIQ België voortaan volledig zijn eigen koers zal kunnen varen en zich zal kunnen concentreren op de lokale markt en consument. Het bedrijf dat een van de meest succesvolle is binnen de groep Uniq, zal zijn activiteiten voortzetten onder de naam HAMAL SIGNATURE NV.

     

    De nieuwe eigenaars willen in de toekomst de concurrentiepositie verder versterken door een duidelijk accent te leggen op innovatieve aantrekkelijke lokale concepten.

     

    12-12-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.first help

     

    FIRST HELP INFO

    EEN KAART DIE LEVENS KAN REDDEN

     

    Dankzij de elektronica en de wetenschap heeft de medische wereld de jongste jaren
    een reusachtige vooruitgang gekend. Nu stelt ook het internet zich ten dienste van de burger en de verzorgingssector met de kaart First Help Info.

    Net zoals alle geniale ideeën, is het concept van deze kaart eenvoudig, concreet en praktisch : het bestaat erin al uw gegevens voor eerste hulpverlening online te brengen zodat
    een hulpverlener er in noodgevallen onmiddellijk toegang toe heeft.

    Nadat u de kaart hebt aangeschaft, surft u naar de site en vult u daar een formulier in dat door een arts kan worden geraadpleegd wanneer u ooit bewusteloos zou raken of in shocktoestand zou verkeren en zijn vragen dus niet kan beantwoorden. Deze informatie zal van groot nut zijn voor de persoon die u hulp verleent en kan soms zelfs van levensbelang zijn.

     

     

    IN PARTNERSHIP

    De First Help Info Card werkt samen met het Rode Kruis. Van de 15 euro die u betaalt voor de kaart, wordt 1 euro doorgestort naar die organisatie.

    De Cardiologische Liga zal, vanop de site van First Help Info, voor de internauten een pagina ter beschikking stellen met informatie over de handelingen die een leven kunnen redden en over de manier om te reageren op een beroerte. Dit is voor de Cardiologische Liga een manier om haar steun te betuigen aan de actie First Help Info.

     

    SPECIALE ACTIES…

     

    In een eerste fase start men in de gemeente Ukkel. De kaart zal bedeeld worden aan alle inwoners, die ze kunnen activeren voor slechts 10 euro.

    Iedereen kan houder zijn van de First Help Info Card. Het feit dat men geen enkele allergie of ziekte heeft, is op zich al waardevolle informatie voor de noodhulpverlener, die dan weet dat hij alle middelen kan aanwenden die hij ter beschikking heeft.

     

    De First Help Info Card is heel eenvoudig in te vullen en verschaft informatie die dag in dag uit, de klok rond beschikbaar is. Ze is van cruciaal belang in de eerste kritieke momenten
    na een ongeval of een malaise. 

    Dit soepele rode kaartje ter grootte van een creditkaart zou binnenkort terug te vinden kunnen zijn in alle portefeuilles en tal van levens kunnen redden.

                          

    Voor alle inlichtingen : info@fhelpi.com

     

     

    12-12-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.xms ierland
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Vier Kerstmis in Ierland en ontdek er tal van leuke tradities!

    'Nollaig Shona Duit', ofwel 'Prettig Kerstfeest' in het Iers

     

     Kerstmis in Ierland... elk jaar opnieuw een unieke gebeurtenis die traditie hoog in het vaandel draagt. Behalve de kalkoen die wordt klaargemaakt, de kerstboom die wordt versierd en de typische geschenkjes die worden uitgedeeld, kennen de Ieren nog tal van andere leuke tradities. Een aanrader voor een laatste citytrip dit jaar!

     

     

    Enkele 'places to be' in Dublin

     

    Traditionele kerstmarkten alom, zo ook de '12 days of Christmas' in 'Dublin's Docklands' waar tal van kerststalletjes zorgen voor een nostalgische kerstsfeer met prachtig gedecoreerde stands, lekkere specialiteiten en originele geschenkideetjes. Het 'Christmas Festival' neemt de bezoekers mee naar een magisch winterwonderland van lichtjes, muziek, degustaties, attracties en kerstversiering. Dit festival gaat door van 12 december tot 23 december in Georges Dock in het IFSC (Docklands). www.visitdublin.com

     

    Speciaal voor families met kinderen is er 'Christmas on Ice'. Een dagje uit naar 'Santa's Polar Palace' voor een kennismaking met de magische wereld van de kerstman. Behalve het poppenspel en de schaatsbaan, biedt 'Santa's Polar Palace' ook een interactief programma voor de kids die hiermee samen met de kerstman alle voorbereidingen voor Kerst kunnen treffen. www.7upchristmasonice.ie

     

     

     Voor de cultuurliefhebbers is er de originele combinatie van een uurtje schaatsen met nadien een optreden van de beste stand-up comedians die Ierland te bieden heeft. De komische optredens van Joe Rooney, van Father Ted en Ian Coppinger, die afgewisseld worden in het RDS Theater, beloven een voltreffer te worden.

    Daarnaast kan je op 12 december naar het 'Malahide Castle' van Dublin voor het 'Concert for Christmas Carols'. De gasten worden om 19.30u ontvangen in de 'Great Hall' met glühwein en gebak en krijgen nadien een rondleiding in het kasteel. 'The Dublin Airport Singers' staan in voor de muzikale afsluiter van de avond en brengen een concert van kerstliederen.

    www.malahidecastle.com

     

    Ook Belfast viert mee

     

                 

    'Otherworld's Circus' is een spannend en vooral origineel circusoptreden dat gecombineerd wordt met de muziek van 2 klassieke muzikanten. Een spektakel waar de hele familie zal van genieten en een must voor de liefhebbers van live muziek en theater, acrobatie, kostuums en maskers. Naast deze festiviteiten, kunnen jong en oud ook naar 'Christmas Shows' van onder andere Pinocchio, Aladdin, Peter Pan en Christmas Panto.

    www.gotobelfast.com/Events

     

     

     

    Last but not least... shopping

     

    Zowel Dublin als Belfast, maar daarnaast ook steden zoals Cork, Galway en Limerick zijn de perfecte bestemming om kerstinkopen te doen. Ontsnappen aan alle drukte om te flaneren langs de winkels, kan er perfect in alle rust.

     

    Vele huizen zetten een brandende kaars voor het raam, een traditie met een katholieke connotatie die symbool staat voor gastvrijheid. Deze Ierse gewoonte keert terug naar de tijd waar gastvrijheid nog nauw werd nageleefd en betekende dat de bewoners van het huis alle onverwachte bezoekers, ook Maria en Josef, welkom heetten op kerstavond. In diezelfde katholieke sfeer - in volle verwachting van het kindje Jezus - houdt Ierland ook elk jaar rond Kerst een grote schoonmaak. Het hele huis wordt dan geschrobd en gereinigd.

     

    Het Ierse kerstmenu

     

    Het kerstmenu bestaat uit standaard ingrediënten zoals gevulde kalkoen en ham met veenbessensaus, maar schotelt ook wat meer typisch Ierse gerechten voor, zoals gekruid en gekookt ingeblikt rundvlees dat zowel warm als koud wordt opgediend bij de hoofdmaaltijd en het traditionele dessert dat vooral bestaat uit pasteitjes en kerstpudding met rum of brandewijn.

     

    Informatie over Ierland: 02/ 275 01 71 of info.be@tourismireland.com

     

    12-12-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mercure bristol

     

     

    Mercure verruimt hotelaanbod in Engeland

    Opening van Mercure Brigstow Bristol

     

     

     

    Het Brigstowhotel in Bristol werd zopas toegevoegd aan het Accor-aanbod in Engeland. Dit tweede hotel in Engeland is een belangrijke stap in de verdere uitbouw van het globale aanbod. Andere uitbreidingen worden trouwens onderzocht.

     

    Het Mercure Brigstow Bristol ligt vlakbij het stadscentrum op de oevers van Avon, de traditionele scheidingslijn tussen Gloucestershire en Somerset counties.

     

    De 116 kamers hebben een eigentijdse decoratie, airconditioning, breedband internet en plasma TV. De badkamers hebben naast het bad een aparte douchecel, maar eveneens een waterbestendig tv-scherm zodat ze in hun bad rustig kunnen relaxen én tv-kijken.

    Het restaurant serveert naast de internationale keuken ook regionale specialiteiten en biedt de Grands Vins Mercure. Room-service is de klok rond beschikbaar.

    Voor meetings en seminaries zijn er 4 uitgeruste zalen die tot 60 personen kunnen herbergen. Gasten kunnen tevens gebruik maken van het nabijgelegen Welshback Fitness Center.

    www.accor.com

    11-12-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.leonidas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    HEERLIJKE EINDEJAARSFEESTEN

    MET CHOCOLADE LEONIDAS

     

     

     

    Van oudsher gelooft de mens maar al te graag in hemelse legendes. Neem nu Sinterklaas of de Kerstman: hoe graag denken we niet terug naar die zoete kindertijd en worden wij, heel even maar, opnieuw kinderen met een engelengezicht dat straalt van hemelse vreugde?

     

    Dit jaar maakt de beroemde Belgische chocolademaker er een erezaak van om, zijn lange traditie getrouw, zowel klein als groot in de watten te leggen en te verwennen met de heerlijke voortbrengselen van zijn chocolademeesterschap.

     

    Om de nacht van 24 december onvergetelijk te maken, heeft Leonidas zijn passie voor chocolade vertaald in allerlei verfijnde, originele creaties. De chocolademaker wil onze zintuigen prikkelen en creëerde een nieuwe collectie parels en truffels, lekkernijen waaraan geen mens kan weerstaan …

     

    Zo is het nieuwe assortiment parels nog smeuïger geworden. De omhulling werd speciaal lichter gemaakt en de vulling kan vele kleuren aannemen. Niet alleen pistache, coco, maar ook de verfijnde champagne-rieslingsmaak zijn zeker het proeven waard!

    De truffels zitten in een geheel nieuw kleedje! Naar vorm: nieuwe ronde met cacao bestrooide truffels; naar vulling, nu nog smeuïger met verrassende smaken … Cacao natuur of Sao Tomé, koffie-caramel voor de amateurs, er is voor elke smaak wat wils …

    www.leonidas.com

    11-12-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.michelingids 2007

     

     

    MICHELIN 2007 CULINAIRE BIJBEL

     

     

    De directie van de Michelin gids 2007 heeft met enkele frappant beslissingen andermaal voor de nodige beroering gezorgd in de Belgische en Luxemburgse culinaire wereld.

     

    Nadat vorig jaar o.m. de Villa Lorraine haar ster moest inleveren, speelt ditmaal La Maison du Boeuf van het Hilton Hotel Brussel zijn ster kwijt, terwijl de absolute grootmeester van de Belgische gastronomie Comme Chez Soi van Pierre Wijnants, waar schoonzoon Lionel Rigolet, ondertussen in de potten roert van 3 op 2 sterren terugvalt. Lionel Rigolet was nochtans én in de gids Lemaire én in de gids GaultMillau, die beide voor de Michelingids werden vrijgegeven, alle mogelijke lof toegezwaaid voor de schitterende wijze waarop hij dit onaantastbaar gastronomisch schip in koers wist te houden.

    Andere verliezers zijn het Château du Mylord in Ellezelles en La Bergerie in Lives-sur-Meuse die beide van 2 op 1 Michelinster terugvallen. Restaurant De Bijgaarden in Groot Bijgaarden, moet net als L’Essentiel in Templeux en Maison Van Damme in Zeebrugge de ster inleveren.

     

    Gelukkige nieuwkomers zijn Philippe Nuyens in Blankenberge, Hertog Jan in Brugge, L’Ecailler du Palais Royal in Brussel – herovert zijn ster – Cuisinémoi in Namen, Hostellerie du Portay in Pepinster en de Hostellerie Vivendum in Dilsem-Stokkem. Restaurant Pastorale in Reet klimt van 1 naar 2 sterren.

     

    Michelin deelt eveneens een 30-tal nieuw ‘Bib Gourmand’ uit en nomineert een 5-tal ‘veelbelovende’ restaurants die bij een volgende editie, wanneer hun inspanningen worden volgehouden, op een ster kunnen rekenen. Deze nominaties zijn trouwens een nieuwigheid voor de gids 2007.

     

    Michelin baseert zijn beslissingen op een 5-tal principes die in alle 15 gidsen van toepassing zijn, nl. anonieme inspectie, onafhankelijkheid, selectie, jaarlijkse actualisatie en de unieke selectieprocedure waarbij de beoordelingscriteria identiek zijn voor alle 25 landen die de Michelingids bestrijkt.

     

    De Michelingids België en Luxemburg, Nederland kreeg dit jaar een eigen gids, bevat 1933 geselecteerde adressen, waarvan 1159 restaurants en 774 hotels. De nochtans strenge, en niet altijd geapprecieerde beoordelingscriteria, bekronen maar liefst 18% van de opgenomen restaurants. Twee restaurants behalen het maximum van drie sterren, nl De Karmeliet van geert Van Hecke in Brugge en het Hof van Cleve van Peter Goossens in Kruishoutem, 12 restaurants behalen 2 sterren, 87 behalen één Michelinster en er worden 115 Bib Gourmand – voor eetgelegenheden waar men een prima maaltijd serveert beneden de 34€ - uitgereikt.

     

     

    11-12-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!