Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    04-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.My first Mobi

    » NEW: PANNENSET MOBI VAN BEKA

    Tijd om uit te checken bij Hotel Mama. Bij het verlaten van de ouderlijke woonst ondervinden jonge starters heel wat nieuwe, en vooral, eerste ervaringen: van het eerste gedraaide wasje tot het betalen van die eerste (dure) rekening. En hoewel je voorheen maar af en toe hoefde te koken, doe je dat nu iedere dag. Expert in kwaliteitskookgerei Beka reikt de jonge groentjes onder ons een helpende hand in de vorm van de nieuwe vierdelige Mobi-pannenset: ofwel alles wat je nodig hebt om die eerste periode te overbruggen. Laat dat afdankertje van oma dus nog maar even staan en ga voor een langetermijninvestering. Jouw perfecte uitzetcadeau wordt voorzien door Beka: functioneel én mooi!

    Veelzijdig vuur : De gloednieuwe Mobi-pannenset van Beka werd zo uitgerust dat het iedere kookervaring aankan. Vlees bakken? Geen probleem met de braadpan uit de Mobi-set. Kook er wat aardappelen bij en overgiet et een smakelijk sausje: benodigdheden als een kookpot en steelpan heb je bij de hand. Ovenbestendig en uitgedost in een rijke diepgroene tint is de Mobi-set niet alleen een pittige en veelzijdige aanvulling op de keuken, alles wat je nodig hebt als jonge starter.

    Groen, groener, groenst : Met het oog op duurzaamheid koos Beka ervoor om de Mobi-pannenset af te werken met 100% gerecycleerd aluminium en een titanium-versterkte keramische coating die bovendien volledig vrij is van schadelijke chemicaliën. Talk about healthy cooking, want niet alleen houdt het je voeding gezond, de bestanddelen zijn ook allesbehalve milieuvervuilend.

    Cooking for dummies: Shakshuka

    Eenpansgerechten zijn de perfecte recepten waarmee beginners aan de slag kunnen. Wat dacht je van ‘shakshuka’? Het typische Oosterse gerecht is gemakkelijk en snel te bereiden en bovendien overheerlijk. Ingrediënten: 2 el olijfolie - 2 el tomatenpuree - 1 el paprikapoeder - 1 el gemalen komijn - 1tl cayennepeper - 800 gr tomatenblokjes in blik - 200 gr kerstomaatjes - 20 gr rucola - 1 citroen - 4 eieren - 1 ui - 1 rode paprika - 3 teentjes knoflook - Zout & peper

    Bereiding: Snipper de ui en hak de knoflook fijn, snijd de paprika in dunne reepjes. Fruit de look en ui in een ruime pan en bak de paprika even aan. Voeg nadien de tomatenpuree toe. Kruid het geheel af met alle kruiden, peper en zout. Voeg de tomatenblokjes toe en laat een kwartier sudderen op een zacht vuurtje. Maak vier kuiltjes in de saus en breek de eieren er voorzichtig in en verdeel nadien de kerstomaatjes over de saus. Plaats een deksel op de pan en laat nog even verder garen totdat het eiwit gestold is. Klaar! Serveer de shakshuka met rucola en eventueel een partje citroen. www.beka-cookware.com/nl-be







    04-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Efteling: deze zomer extra lang open

    Vier de zomer op vijf pleinen : Tijdens de zomermaanden komt de Efteling nóg meer tot leven. Vanaf 30 juni tot en met 3 september kun je elke dag van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat in het Nederlandse attractiepark genieten van alle achtbanen, attracties en sprookjes. Vind volop verkoeling in de waterattracties, geniet van spectaculaire parkshows en bewonder de natuur op haar mooist. Op verschillende locaties vieren de Eftelingbewoners de zomer mee.

    Tijdens de zomervakantie is de Efteling elke dag langer open, meestal zelfs tot 22 uur. Bezoekers kunnen verkoeling vinden in de waterattracties – zoals wildwaterbaan Piraña, avontureneiland Archipel of waterachtbaan De Vliegende Hollander – of in de schaduw van het Sprookjesbos.

    Vijf pleinen in het park zijn deze zomer bijzondere plekken vol beleving en fantasie:

    • Ton van de Ven Plein - Op het Ton van de Ven Plein hoor en beleef je de wereld van Droomvlucht. Verspreid over de bloementuin staan romantische zitjes. De perfecte plek om te genieten van de bloemenpracht om je heen. Of neem samen met de elfjes plaats op een schommel van de Elfentroon in het midden van het plein.

    • Max & Moritz Plein - Wees welkom op het zomerfeest op het Max & Moritz Plein! Bakker Krümel en Frau Schmetterling zijn zoals altijd druk in de weer en spelen deze zomer mee in de nieuwe plaatselijke fanfare Anderberg Musikverein. Let wel op dat Max en Moritz je niet van de sokken rijden in hun vliegmachine…

    • Fata Morgana Plein - Op het Fata Morgana Plein sta je oog in oog met de reusachtige Djinn. Deze zes meter grote schatbewaker van de Sultan komt een kijkje nemen buiten de paleismuren van Fata Morgana. Maar wees gerust, bekwame wachters proberen de gigant in bedwang te houden.

    • Nieuw: Ruigrijk Plein - Op het nieuwe Python Podium, naast Station de Oost in Ruigrijk – het parkdeel met de ruigste achtbanen zoals de Python, Joris en de Draak en Baron 1898 – kom je alles te weten over de snelheid en de zogenaamde ‘G-krachten’ van de rollercoasters. Jong en oud kunnen deelnemen aan allerlei interactieve experimenten.

    • Nieuw: Zomerstrand - De Speelweide van het attractiepark is omgetoverd tot een Zomerstrand voor de hele familie. Terwijl de jongsten genieten van een zomerse parkshow met Jokie en Jet, of spelen bij het sombrero-springkussen en het zandkasteel, relaxen de ouderen bij de horeca en de Mariachi band op dit nieuwe strand.

    De speeltijden van het extra entertainment zijn te raadplegen via de gratis Efteling-app. Tijdens de zomermaanden zijn speciale avondtickets verkrijgbaar. Deze zijn geldig vanaf 18 uur en kosten 27 euro. Kijk op de website van de Efteling voor de exacte openingstijden.

    Sprookjesachtig overnachten : Wie deze zomer meerdere dagen van de Efteling wil genieten, kan overnachten in de nabijgelegen Efteling-hotels of -vakantieparken. Verblijf is telkens inclusief onbeperkt toegang tot het attractiepark tijdens de reguliere openingstijden.

    Wereld vol Wonderen

    Sinds de opening van het Sprookjesbos in 1952 is de Efteling uitgegroeid tot de grootste toeristische bestemming van de Benelux. De Efteling omvat naast het attractiepark ook hotels en vakantieparken: het Efteling Hotel, Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land. De Efteling ligt net over de grens bij Breda, nog geen uurtje rijden van Antwerpen, en is elke dag van het jaar open. Kinderen tot vier jaar genieten gratis toegang. Voor informatie of reserveringen: www.efteling.com.

     

     

     

     





    04-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lidija Lijd x Pontos S Diver

    Durf te ontdekken

    Maurice Lacroix onthult met genoegen de nieuwe PONTOS S Diver, een horloge dat niet bang is om nat te worden. Het in Jura gevestigde merk heeft het eerste model van 2013 opnieuw bekeken en een duikershorloge gecreëerd met talrijke verbeteringen, maar met behoud van de geest van het eerste model, met name het iconische ontwerp. Tijdens de ontwikkelingsfase wendde het Zwitserse merk zich tot ML Crew-lid Lidija Lijić, een wereldkampioene freediver die het record heeft om 5 minuten en 43 seconden onder water te blijven. Lidija leeft in een wereld van extremen en verkent de grenzen van menselijke prestaties, waardoor zij de ideale persoon was om het horloge aan de tand te voelen.

    In 2013 bracht Maurice Lacroix de eerste generatie PONTOS S Diver uit. Een paar jaar later stopte het merk uit Jura echter met de productie van het model om zich te richten op het maken van de zeer succesvolle AIKON. Vervolgens kreeg het bedrijf talrijke verzoeken om het duikershorloge opnieuw uit te brengen. Inspelend op deze verzoeken, is Maurice Lacroix verheugd om een nieuwe versie van de PONTOS S Diver te onthullen die een aantal verbeteringen bevat en toch de geest van het eerste model behoudt.

    Inderdaad, terwijl dit model nieuw is, onderschrijft het dezelfde bewezen designtaal en voortziet het merk voor stedelijke geïnspireerde styling. Bovendien, in overeenstemming met andere Maurice Lacroix creaties, is de nieuwe PONTOS S Diver deskundig vervaardigd in de Zwitserse fabriek van het bedrijf en levert een hoge gevoelswaarde: Maurice Lacroix vindt dat sommige dingen nooit mogen veranderen!

    Het Zwitserse horloge bedrijf wendde zich tot ML Crew lid en wereldkampioen freediver Lidija Lijić voor haar input bij de ontwikkeling van de nieuwste PONTOS S Diver. Deze veelzijdige atlete waagt zich regelmatig op warme zeeën, maar duikt ook graag onder het ijs in de Himalaya. Haar leven is er een van moed en blijvende inzet voor zware, consistente training, en meer, want je moet ook werken aan je mentale kracht om grenzen te blijven verleggen. Zelfbeheersing, concentratie en vertrouwen... Freediving is niet zonder risico's en vereist veel durf.

    Stéphane Waser, Managing Director van Maurice Lacroix: "Bij de ontwikkeling van deze nieuwste PONTOS S Diver wilden we de geest van het model van de eerste generatie behouden, maar de prestaties verhogen met verschillende productverbeteringen. Als lid van de ML Crew leek het logisch om Lidija Lijić te vragen het nieuwe model te testen... om het volledige potentieel ervan te verkennen, diep onder water. Hoewel ik al op de hoogte was van haar prestaties en immense talent, werd ik getroffen door haar pure toewijding, niet alleen aan haar sport, maar in alles wat ze doet. Ze bleek de perfecte testpiloot voor dit duikershorloge dat waterbestendig is tot 30 ATM. Lidija vertelt ons ook dat het horloge een sterk statement maakt op het droge!"

    Het horloge heeft een kast van 42 mm en is verkrijgbaar in roestvrij staal of, voor het eerst, in brons. De uur- en minutenwijzers zijn gefacetteerd en voorzien van Super-LumiNova®. Bovendien is de minutenwijzer voorzien van een gekleurde rand. De uren worden aangeduid met toegepaste indexen en zijn, opnieuw, voorzien van een lichtgevende behandeling. Subtiele wijzigingen ten opzichte van het oorspronkelijke ontwerp van de wijzerplaat zijn dat de indexen en minutenmarkeringen scherper en prominenter zijn geworden. Ook de datum is omlijst met een verhoogde rand, waardoor deze zich onderscheidt van de rest van de wijzerplaat. Elk detail is geoptimaliseerd voor een ongeëvenaarde leesbaarheid.

    Een speciale kroon, geplaatst op 2 uur, biedt de drager de middelen om de interne draaiende lunette aan te passen. Met een count-up schaal is de draaiende lunette een handige manier om de verstreken tijd onder water te meten. Het horloge heeft ook een centrale secondewijzer en een datumaanduiding op 6 uur. Een tweede kroon, op 3 uur, regelt de verschillende aanduidingen en kan ook worden gebruikt om het uurwerk handmatig op te winden.

    Deze nieuwste PONTOS S Diver wordt aangeboden in een aantal varianten. De stalen modellen zijn verkrijgbaar met een zwarte of witgelakte wijzerplaat. Het bronzen model, beperkt tot slechts 500 stuks, wordt gecombineerd met een weelderige blauwe wijzerplaat. De eerdergenoemde kroon op 2 uur is verlevendigd met een bijpassende cirkel, zodat hij onder water zichtbaar blijft.

    Het automatische ML115 kaliber vormt het hart van de PONTOS S Diver, waardoor handmatig opwinden tijdens het dragen niet nodig is. De bronzen versie wordt geleverd met twee banden, een in vintage donkerblauw leer, met het M-logo van het bedrijf, en een tweede in donkerblauw rubber met 'Maurice Lacroix' in reliëf.

    Voor de lancering worden de stalen modellen geleverd met drie bij elkaar passende banden: een stoffen band met het M-logo en twee rubberen banden met het merk Maurice Lacroix in reliëf. Het horloge is uitgerust met het Easy Strap Exchange System van het bedrijf, een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier om het bandje zonder gereedschap te verwisselen.

    De PONTOS S Diver is terug en beter dan ooit! Het model is het product van teamwork, geïnspireerd door Lidija's zoektocht naar betere prestaties, en is getest in de meest extreme omstandigheden. Het is bij uitstek geschikt voor onderwater exploratie en tegelijkertijd de perfecte begeleider van het stadsleven.

     











    03-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rigenera

    DIEPE BIOREGENERATIE. WETENSCHAP EN NATUUR SAMENGEBRACHT.

                               

    Collistar Clean Research® presenteert Rigenera, de nieuwe antirimpellijn die het symbool is van de perfecte combinatie van Italiaans onderzoek en expertise. Een combinatie van huidvriendelijke stoffen met kostbare, Italiaanse, actieve ingrediënten om een hoge effectiviteit te garanderen, met het volste respect voor de huid en het milieu. Door de celregeneratie te activeren, is Rigenera een krachtige schoonheidsbehandeling die rimpels vermindert en de opperhuid revitaliseert, voor een jonger uitziende, gladdere huid.

    Bioregeneratie, de nieuwe grens van de esthetische geneskunde.

    De huid is een uiterst complex orgaan dat voortdurend onderhevig is aan celvernieuwing, wat op jonge leeftijd elke 20 tot 30 dagen gebeurt. Na verloop van tijd worden de fibroblasten, die verantwoordelijk zijn voor de productie van elastische vezels (collageen en hyaluronzuur) geleidelijk minder actief. Hierdoor neemt het aantal moleculen dat essentieel is voor de samenstelling en het onderhoud van het bindweefsel aanzienlijk af.

    Bioregeneratie van de huid is daarom een van de meest innovatieve en geavanceerde technieken in de esthetische geneeskunde: het is ontwikkeld om het natuurlijke proces van zelfregeneratie van weefsels te bevorderen.

    Bij bioregeneratie worden de cellen gestimuleerd en geactiveerd zodat ze collageenvezels kunnen produceren. Hiermee wordt de stevigheid, elasticiteit en hydratatie van de opperhuid herstelt.Op deze manier gaat bioregeneratie het natuurlijke verouderingsproces tegen en vermindert het rimpels en tekenen van veroudering.

    Collistar heeft zich laten inspireren door deze wetenschap en heeft een nieuwe productlijn samengesteld met specifieke, actieve bestanddelen die de sterk regenererende werking van bioregeneratie ‘nabootsen’. 

    NIEUW! RIGENERA REPAIRING ANTI-WRINKLE NIGHT CREAM  €65 -  50ml

    Rigenera Repairing Anti-Wrinkle Night Cream heeft een omhullende en voedende textuur en is speciaal ontwikkeld om gedurende de nacht zijn werk te doen, hét moment waarop de huid het meest beïnvloedbaar is.

    NIEUW! RIGENERA REPAIRING ANTI-WRINKLE LIP TREATMENT  €40 -  15ml

    Rigenera Anti-Wrinkle Lip Treatment is ontwikkeld voor een specifieke, regenererende werking op de lippen en de lipcontour.

    DE NIEUWE RIGENERA-PRODUCTEN ZIJN VANAF NU VERKRIJGBAAR







    03-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flevoland: 'cadeau van de zee'!

    Nergens word je zo verrast als in Flevoland, de jongste provincie van Nederland. ​ De regio bestond vroeger uitsluitend uit water en is ontstaan dankzij het grootste inpolderingsproject ter wereld. ​ Vandaag blijft de streek zich continu vernieuwen met tal van initiatieven om de natuurbeleving in Flevoland te optimaliseren. ​ Trek je stapschoenen aan en ontdek letterlijk een nieuw stukje Nederlandse natuur. Door de aanwezigheid van zoveel water is Flevoland ook dé watersportplek bij uitstek, een museum an sich met spectaculaire landschapskunst en een archeologisch gebied vol bodemschatten.

    Verhaal van Flevoland: man-made land : Een hele provincie opbouwen uit het niets? Het klinkt als een onmogelijk verhaal en toch zette Flevoland zich zo op de kaart. Wat ooit begon met landbouwgronden en (water)wegen groeide uit tot een landstreek die in heel (West-)Europa uniek is. De natuurlijke fenomenen die hier tot leven komen, heeft de regio te danken aan de drooglegging van de polders. De eerste aanzet werd door de mens gegeven, maar uiteindelijk was het de natuur die voor het unieke landschap zorgde: van eigenzinnige landgoederen tot poldersteden en grote aaneengesloten loofbossen.

    Walhalla voor natuurliefhebbers : Nergens in Nederland kan je op één dag zoveel verschillende natuurgebieden bezoeken als in Flevoland. Trek naar het Nationaal Park Nieuw Land waar je zeldzame vogels spot, oog in oog staat met wilde runderen en edelherten over de vlaktes ziet lopen. Dit nieuwe park omvat verschillende natuurgebieden zoals de Oostvaardersplassen, Lepelaarplassen en het Markermeer. Voor het natuurherstel van dit laatste gebied kwam het Marker Wadden project tot stand en werden er verschillende natuureilanden aangelegd met zand, klei en slib uit het meer. Deze innovatieve recreatie-eilanden zorgen voor een natuurparadijs in het hart van Nederland waar zowel planten als vogels en vissen hun eigen biotoop creëren.

    Bijzondere fietsroutes: door polders en rond de Zuiderzee : Fietsen over de polderdijken van Flevoland, het is een absolute aanrader om de regio te verkennen. In Flevoland zijn er heel wat fietsroutes uitgestippeld die je door het gevarieerde landschap loodsen. Kies voor een tocht rondom de voormalige Zuiderzee of volg de weg die jou van kust naar kust leidt. Flevoland is omringd door water, wat maakt dat de regio de perfecte locatie is om te wakeboarden of te suppen, te onthaasten op de stranden en van feestelijke events te genieten zoals de Hiswa te Water. Van watersport tot waterpret, hier komt zowel de geoefende sporter als de sportieve vakantieganger aan zijn trekken.

    Flevoland of art : In het Waterloopbos in de Noordoostpolder (Marknesse) combineer je actieve natuurbeleving met het (water) erfgoed dat Flevoland typeert. Hier vind je de schaalmodellen van zo’n 35 beroemde waterwerken terug. In de jaren ‘50 en ‘60 werden in dit Waterloopkundig laboratorium heel wat testen uitgevoerd om de krachten op grote bouwwerken te berekenen. Doorheen de jaren nam de natuur deze menselijke technieken over. De stuwen, sluizen en oude watergoten zijn begroeid met struikgewas en zorgen voor een rijke fauna en flora. Naast deze oude schatten, kan je in Flevoland een unieke collectie landart bewonderen.

    Illustraties visit flevoland







    03-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak je op voor een ...

    beestige zomer!

     

    Het laatste belsignaal luidt, de boekentassen worden opgeborgen en de school sluit twee maanden lang haar poorten: de vakantie kan beginnen! De zomer is als een plezierige jungle waarin de eindeloze verbeeldingskracht van onze kinderen ongestoord kan losbarsten om de wereld rondom te ontdekken. Of het nu in de zoo, aan zee of op vakantie in het bos is: Trixie stimuleert de fantasie van je kids met leuke en duurzame musthaves voor on-the-go zoals drinkbussen, reistrolleys en rugzakken. Laat je kinderen de wijde wereld in lopen met een sterke leeuw aan hun zijde of geef ze een heerlijke snack in het gezelschap van Mr. Fox. Laat ze springen van tuin naar tuin met de speelse Mrs.Cat of kijk hoe ze luid brullen met Mr. Dino. Welk dierenvriendje je kind ook verkiest, de zomervakantie was nog nooit zo beestig leuk!

    Trixie

    Kinderen hebben van jongs af aan een oneindige fantasie die ze ongestoord gebruiken om de wereld rondom te ontdekken. Geïnspireerd op deze unieke en grenzeloze verbeeldingskracht brengt het Belgische Trixie een uitgebreid assortiment aan producten die kinderen van baby tot en met de kleuterschool vergezelt op hun creatieve avonturen. Van tijdloos en warm kinderkamertextiel tot vrolijke back-to-school essentials, van speelgoed voor urenlang plezier tot heerlijk eetgerei. Bij Trixie streven ze ernaar om vreugde, functionaliteit en verbeelding in het leven van alle kinderen te brengen. Een diep respect voor de planeet is daarbij essentieel, want de toekomstige planeet is het speelveld voor de volgende generatie kinderen. Dankzij een holistische aanpak staat Trixie garant voor duurzame en kwalitatieve producten, die zowel kinderen als ouders zullen aanspreken.

    www.trixie-baby.com

     

     

     

     







    02-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een reis rond de wereld ...

    in de keuken !!!

     

    »KEUKENSETTINGS IN DE FRANKE WERELD

    Wanneer we denken aan de wereldkeuken, denken we meteen aan pittige specerijen en onbekende ingrediënten. Aan recepten die ons vreemd lijken en combinaties die onze kennis en begrip van voeding verruimen. Maar het concept kan ook letterlijk genomen worden, waarbij we internationale invloeden toelaten in het interieur en de uitrusting van de keuken. Van Zürich tot New York City en weer terug: keukenexpert Franke doorkruist de continenten en neemt van ieder land en iedere stad wat schoonheid mee. Waar je eigen roots ook liggen en wat je interieurstijl ook is, een wereldse keuken ligt binnen handbereik.

    Functionaliteit op z’n Zwitsers

    Onze wereldreis vangt aan in Franke's land van herkomst, waar de inwoners van Zürich een praktische ingesteldheid perfect weten te combineren met design en comfort. Als geen ander creëren ze interieurs en keukens die niet alleen mooi maar ook uiterst functioneel zijn. Muziek in de oren van Franke. De Mythos Air Hub-dampkap is een knap staaltje technologie die niet alleen functioneert als dampkap maar ook de lucht zuivert. Ingebouwd en afgewerkt met roestvrij staal past het perfect bij de Mythos-spoelbak in dezelfde rvs-uitvoering. Daarnaast is ook de Atlas Neo Sensor-kraan met zijn uittrekbare loop een voorbeeld van esthetisch functioneel design. De chromen afwerking geeft het geheel een zekere moderniteit die toch tijdloos aanvoelt: Zwitserse kwaliteit op z’n best!

    Industrial Berlin

    De volgende stop brengt ons naar de bruisende metropool Berlijn waar we de industriële interieurstijl ontdekken. De Duitse hoofdstad is een boeiende smeltkroes van creativiteit, steeds met een edgy en rauw randje. Franke weet de sfeer van Berlijn en de industrial look te verwerken in tal van haar producten. Zo werk je de Maris-spoelbak perfect af met de hoekige Active-keukenkraan voor een moderne en functionele spoeloplossing. De matzwarte uitvoering in beide elementen duwt de designfactor de hoogte in, terwijl de geïntegreerde Maris2gether-kookplaatafzuiging in zwart glas het plaatje vervolledigt. Multifunctioneel en hedendaags is de industriële keuken een toonbeeld van Berlijnse durf en charme.

    Hot, hot, Milaan

    Next stop: Milano. De modieuze Italiaanse stad is een levendige creatieve hotspot waar de designstudio’s en kunstgalerijen op zowat iedere straathoek te vinden zijn. Het interieur in de Milanese keuken mag hip zijn, met een ietwat authentiek randje. Franke vertaalt het karakter van de stad onder meer in de Kubus 2.0-spoelbak, afwerkt in een mat zwarte kleur. De Icon-keukenkraan in dezelfde donkere tint geeft het geheel bovendien een zekere architecturale schoonheid. Om de keukeninrichting te complementeren is de Mythos T-Shelf-eilanddampkap een perfecte optie. Met een strak design en handig opbergrek creëer je eindeloze interieuropties, aan te passen aan stijl en voorkeur.

    Waar traditie en design samensmelten

    We verlaten Europa en reizen verder naar nieuwe oorden. Shanghai is met een booming populatie en belangrijke wereldhaven één van de grootste steden in China. Hedendaags design smelt hier prachtig samen met traditie en authenticiteit. Dat de lokale keuken verrukkelijk is, nemen we er graag bij. Combineer de charme van Shanghai en je eigen keukenuitrusting met het minimalisme van Franke. De ingebouwde Maris-spoelbak in een ingetogen koffieromige tint is een stille aandachtstrekker die je bovendien perfect kan upgraden met de All-In-accessoires. Met de Atlas Neo-kraan in roestvrij staal kies je daarnaast voor innovatief en elegant design, perfect voor dat eerder zacht en tijdloos interieur. De Maris Drip Free-wanddampkap in zwart is ten slotte alles wat een dampkap hoort te zijn, voor een eenvoudige look à la Shanghai.

    Stedelijk koken

    Concrete jungle New York City bestaat uit een heleboel wijken die samen verschillende culturen en leefwerelden met elkaar in contact brengen. Het is een miljoenenstad waar compact en georganiseerd leven een must is. Franke interpreteert deze interieur- en levensstijl onder meer in de Maris 2.0-dampkap, afgewerkt in zwart glas. Bevestigd aan de muur is het een perfect functioneel hulpmiddel, zonder al te veel plek in te nemen. Met de Maris-spoelbak in roestvrij staal, verwerkt als vlakbouw, combineert Franke de Active-kraan in chroom voor een gestroomlijnd geheel. Breng the big city life naar je interieur, zonder poespas of rommel, en ervaar het unieke loftgevoel – ook op lagere hoogtes.

    Braziliaanse keukensamba

    We eindigen in de Braziliaanse stad São Paulo, waar het leven dynamisch is en de inspiratie voor het grijpen ligt. Het is een creatieve mengelmoes van kleur, geschiedenis en architectuur waar de natuur het hoogste goed is. Breng ritmische beweging in je keuken en weet dat more in dit geval absoluut more is. De Pescara Semi-Pro-keukenkraan van Franke is met zijn gebogen en beweegbare loop een absolute eyecatcher die hoofden doet draaien. Het is een sierlijke aanvulling op de eerder stoere Fresno-spoelbak in matzwart. Uitgerust met een reeks functionele snufjes zorgt het in zijn totaliteit voor een ultiem kookcomfort. Je leefomgeving houdt je bovendien fris en gezond met de AQ Sense-dampkap: dankzij een handige telefoonapplicatie monitor je de luchtkwaliteit voor een koele en propere luchtstroom.

     

     













    02-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch cosmoceutical Xanthoo lanceert

    micellair cleansing water met antioxidanten

    De meeste mensen besteden slechts 20 seconden aan het reinigen van de huid, niet onlogisch dat micellair water één van de meest populaire gezichtsreinigers is. Het Belgische cosmeticabedrijf Xantho ging op zoek naar de meest pure en zuivere samenstelling en lanceert een Micellair Cleansing Water, dit volgens The Pharmacist Way.  

    CLEANSING AGAINST AGING

    Zonneschade, luchtvervuiling of blauw licht hebben een impact op de conditie van jouw natuurlijke huidbarrière. Een goed werkende routine kan de schade beperken en je huid langer jong en gezond houden. Naast het smeren van anti-aging producten blijft een reiniging essentieel om huidveroudering tegen te gaan. De producten die je nadien aanbrengt zullen ook beter opgenomen worden op een schone huid.

    De voordelen van het Xantho Micellair Cleansing Water: Reinigt gezicht en ogen in één handeling en verwijdert make-up - Zorgt voor een gekalmeerde en schone huid zonder de huidbarrière aan te tasten - De micellen die in het product zitten trekken onzuiverheden aan als een magneet en verwijderen het van de huid - Het micellair water is “Ultra Mild” en geschikt voor de meest gevoelige huid - Bevat geen parfum of alcohol. Het Micellair Cleansing Water werd samengesteld volgens The Pharmacist Way. Enkel de meest noodzakelijke en actieve ingrediënten werden toegevoegd, dit resulteert in een uiterst korte ingrediëntenlijst.

    INGREDIENTS DO MATTER

    Xanthohumol: Extract uit de vrouwelijke hopbloem - De krachtigste natuurlijke antioxidant - Tot 6x krachtiger dan andere gekende sterke antioxidanten  - Gepatenteerde formule

    Glycerine: Ingrediënt van plantaardige oorsprong - Krachtige en hydraterende stof die water aantrekt -             Helpt droogheid in de huid te verminderen doordat het zijn eigen gewicht vasthoudt in de opperhuid

    Decyl glucoside: Ingrediënt van plantaardige oorsprong - Gecertificeerd als duurzaam - Perfecte synergie van mildheid, schuimprestaties en reiniging - Geschikt voor de meest gevoelige huid (zelfs de reiniging van de babyhuid)

    Het Micellair Cleansing Water werd net zoals het volledige gamma van Xantho ontwikkeld en geproduceerd in België. Verkrijgbaar vanaf juni 2023 bij de apotheek of online via www.xantho.com - Micellair Cleansing Water - € 9,90  voor 200 ml





    01-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kroatië

    steeds meer in trek bij de actieve toerist

     

    Steeds meer Nederlanders en Belgen ontdekken Kroatië als het ultieme vakantieland. Het Zuid-Europese land grenst voor een groot deel aan de Adriatische zee, waar liefhebbers van zon, zee en strand ruimschoots aan hun trekken komen in het mediterrane klimaat. Dat het land veel meer te bieden heeft, is iets waar steeds meer mensen ook achter komen. De liefhebber van ‘actief toerisme’ kan in Kroatië namelijk ook zijn hart ophalen.

    Fietsen in Kroatië

    Op de fiets de schoonheid van het land ontdekken is een grote aanrader, voor mountainbikers, wielrenners, maar zeker ook voor de toerfietser.

    Op de vele eilandjes van Kroatië zijn fietsroutes uitgestippeld, die je in 1 of 2 dagen kennis laten maken met de eilanden. Met je fiets reis je eenvoudig per boot naar het volgende eiland, waar je weer andere schoonheid kunt aanschouwen. Ook het vasteland staat bekend om de vele goed aangelegde fietspaden. In Istrië, het meest toeristische gebied van Kroatië, kun je rustig fietsen op vlakke wegen, maar ook een serieuze klim behoort tot de mogelijkheden. Waarna je natuurlijk lekker uitrust op een idyllisch terrasje, of cultuur opsnuift  in een van de vele mooie stadjes of dorpjes. Je kunt er als fietser en wijnliefhebber ook voor kiezen om een van de wijnroutes te volgen, waarbij je letterlijk tussen de druiven door fietst. Onderweg heb je vanzelfsprekend genoeg gelegenheid om de smaakpapillen te trakteren op de heerlijke wijnen die in Kroatië gemaakt worden

    Wielrenners kunnen zichzelf uitdagen op, onder andere, de vijf etappes van de Ronde van Kroatië die hen langs en door de Dinarische Alpen van Makarska in het zuiden naar de hoofdstad leiden. En ben je wat tegendraads, dan kun je natuurlijk ook in Zagreb beginnen en aan de Makarska Rivièra eindigen om er heerlijk te herstellen in het mediterrane klimaat van de kuststreek.

    Voor mountainbikers is Kroatië een waar walhalla. De vele natuurparken en nationale parken zijn uitnodigend en uitdagend voor de avontuurzoekers. Of je er nu van houdt om over met stenen bezaaide trails door desolate achterlanden te rijden, of door de dichtbeboste hooglanden in het noorden, voor de mountainbiker is er keuze en uitdaging ten overvloede.

    Wandelen of hiken

    Ben je meer van te voet eropuit gaan, dan kan Kroatië je ruimschoots voorzien in je behoefte aan mooie wandelroutes en hike trails. In de verschillende en zeer gevarieerde berglandschappen van Kroatië hoef je geen geoefend wandelaar te zijn om toch mooie wandelingen te maken. Of je nu af en toe wilt wandelen, of een complete wandelvakantie van een paar weken wil houden, de ruim 400 verschillende wandelroutes verspreid door het hele land bieden zowel de beginnende wandelaar als de doorgewinterde hiker voldoende gelegenheid om hun wandelhonger te stillen. Bijvoorbeeld op een deel van het 2109 kilometer lang Croatian Long Distance Trail, of ga jij de uitdaging aan om de hele route te lopen?

    01-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomeren in Wallonië

    een abc aan ideetjes

     

    Aan ideetjes voor zomerse uitstapjes in eigen land geen gebrek. Of de hemelsluizen nu tierig blijven opengaan of het zonnetje vraagt om minstens een factor 30: een flexibel vakantieplan vraagt maar licht opzoekwerk in Wallonië. Het is enkel nog een kwestie van kiezen en een plan b voor handen houden. Fijne zomer!

    Alles dicht bij alles

    We kunnen niet garanderen dat je deze zomer geen pilletje voor wagenziekte moet nemen tegen de prachtige maar bochtige groenen wegen, maar om van de ene naar de andere ontdekking te gaan in Wallonië, moet je in ieder geval niet lang in de auto zitten. Cultuur, natuur, historie, coleur locale, lekker eten en drinken, het is soms maar een wandelingetje of fietstocht van je b&b verwijderd. Wij hebben een aantal routes met het credo alles dicht bij alles uitgewerkt zodat je enkel nog moet uitpluizen hoe laat je ’s ochtends aan de ontbijtdis verschijnt en welk lokaal biertje je in de namiddag zal consumeren.

    Brocantes

    Er passeren op de nationale televisie regelmatig programma’s over rommelmarkten en het scoren van verborgen schatten de revue. Het dient geen betoog: brocantes hoppen is weer hot and happening. In Wallonië zijn de snuistermogelijkheden dan ook legio. De koopjeskoploper is zonder twijfel die van Temploux, de beroemdste brocante van België. Meer dan 1200 exposanten verspreid over meer dan 6 km staan garant voor een mix van opvallende curiosa maar ook alledaagse voorwerpen.

    Culinair genieten

    Luikse balletjes en Luikse wafeltjes vormen de ultieme belichaming van de culinaire clichés die Wallonië rijk is. Begrijp ons niet verkeerd, in Luik en omstreken is het absoluut genieten van deze twee lekkernijen maar deze stad heeft (net als vele andere steden en regio’s in Wallonië) meer smakelijks te bieden.

    Denk bijvoorbeeld aan het met 1 Michelinster bekroonde ¡Toma!, een fonetische verwijzing naar kok Thomas Troupin die daar de potten bestiert. Lokale ingrediënten en een no-waste policy brengen het summum van gastronomie en duurzaamheid. Geen wonder dat ze ook een groene ster kregen van Michelin.

    Achter een andere historische gevel in hartje Luik schuilt dan weer Moment. Een hippe cocktailbar slash restaurant waar Jonathan Servais in zijn ‘Playroom’, ofte zijn keuken, eigenzinnige combinaties tevoorschijn tovert met verse kruiden en seizoensgroenten recht van een tuin in Tilff, net buiten Luik. Enkele andere lokale favorieten zijn onder meer de Italiaan La Cucinella of Brasserie C waar ook microbieren worden gebrouwen. Het adresje voor de beste Luikse wafel willen we je uiteraard niet ontzeggen. Une Gaufrette Saperlipopette is nog steeds the place to be voor dat perfect gebakken rooster van deeg en suiker.

    Doen met kids

    De Totemus schattenjachtapp is niet nieuw maar elk seizoen komen er wèl weer nieuwe routes en regio’s bij. Zo is er nu bijvoorbeeld ook een nieuwe jacht op en aan de Citadel van Namen. De app is in se een intrigerende combinatie van schattenjacht en geocaching gekoppeld aan verschillende niveaus van wandelingen, een streepje cultuur in de vorm van Waals erfgoed en uiteraard een klein beetje avontuur. De mobiele app is volledig gratis en 24 uur per dag beschikbaar.

    Afdalen in een voormalige steenkoolmijn is misschien niet de meest evidente keuze, maar de Blegny-mijn organiseert rondleidingen in ondergrondse galerijen die toegankelijk zijn via een oorspronkelijke schacht. Een activiteit die je perfect kan ondernemen met kids die al 1 meter groot zijn. Zo verdiep je je met heel het gezin in de steenkoolwinning in België en ontdek je het dagelijkse leven van de ‘zwarte gezichten’ van weleer. Trek je jas en helm maar al aan!

    Zwoele zomer in aantocht? Vanop het dek van Les Capitaineries van Namen kan je de stad op een andere manier ontdekken met watersportactiviteiten en animatie op de Maas. Stand up peddel, kajak of kano? Kiezen is verliezen. De grootste troef is misschien wel de verhuur van bootjes zonder vaarbewijs. Al die willen te kaap'ren varen, moeten dus geen mannen met baarden zijn 😉

    Expo's troef

    Een druppeltje regen kan soms roet in het eten gooien. Maar geen nood, als de camping een beetje nat staat, kan je even opdrogen met een bezoek aan een van de vele expo’s die deze zomer op de culturele agenda prijken.

    Schoonheid zal de wereld redden, Thierry Suzan : Van 24 juni tot 29 oktober 2023 verwelkomt de Unesco-werelderfgoedsite van het belfort van Bergen ‘Schoonheid zal de wereld redden' (La beauté sauvera le monde), een openluchttentoonstelling van de Franse fotograaf, journalist, auteur en spreker Thierry Suzan. Deze reporter met internationale faam staat bekend om zijn werk voor National Geographic en GEO en heeft talrijke covers, reportages, specials en uitzonderlijke foto's gemaakt.

    Site van het belfort van Bergen : ‘Under Construction’ Deze zomer nemen de Berlijnse kunstenaars Niklas Roy en Kati Hyyppä, samen met een tiental bevriende “makers”, Le Pavillon in op de Citadel van Namen. Hun doel: het zomers publiek de gelegenheid bieden om hun creativiteit aan te wakkeren met Under Construction, een nieuwe interactieve tentoonstelling, opgezet in een voortdurende werf. Want ja, what’s in a name? Van 1 juli tot 6 augustus 2023 - Le Pavillon - Esplanade de la Citadelle 5000 Namen

    Extra-Muros

    Met de tentoonstelling “Extra Muros, voorbij de muren” nodigt Europa Expo het publiek deze zomer uit om de muur in al zijn facetten te ontdekken via verrassende, interactieve en meeslepende decors. Van de Chinese muur tot de Berlijnse muur en zelfs de geluidsbarrière, deze expo biedt een originele kijk op de wereld via haar emblematische muren. Tot 1 oktober 2023 - Europa Expo - Tentoonstellingsruimte Luik-Guillemins

    Voor nog meer vakantiepret en een eigen invulling van de rest van het alfabet verwijzen we je graag door naar de zomerblog van visitwallonia.be

     

     

     

    01-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gant opent flagshipstore in Stockholm

    Het Amerikaanse sportkledingmerk GANT opende op 26 mei de deuren van zijn vernieuwde Stockholm Flagship aan Birger Jarlsgatan 15. In samenwerking met Snarkitecture, de in New York gevestigde ontwerpstudio die bekend staat om het creëren van memorabele ruimtes en meeslepende ervaringen, plaatst de flagshipstore van 580 vierkante meter zich direct in het hart van het winkelgebied van de stad in Östermalm. De flagshipstore is een samensmelting van oud en nieuw, fungeert voor het merk als een thuis weg van huis en viert het sterke nalatenschap.

    De flagshipstore is verdeeld over drie verdiepingen en is opgedeeld in verschillende zones met kenmerken naar het erfgoed van GANT. De zones omvatten open woon- en loungeruimtes ontworpen om herkenpunten van thuis en comfort op te roepen, met  gedimde verlichting en zachte tapijten naast collegiaal geïnspireerde elementen, zoals de kleedkamer en de bibliotheek, bekleed met diep, rijk hout.

    Het nieuwe flagshipconcept herbergt zich ook in één van de twee nieuwe GANT Studio's, namelijk op 240 Mulberry Street, in New York. De GANT Studio Stockholm is een multifunctionele ruimte die zal dienen als een creatieve hub, waar gecureerde tentoonstellingen, paneldiscussies en inspirerende merkactivaties die talent en communicaties samenbrengen.

    "We hebben de flagshipstore van Stockholm opnieuw ontworpen als een huis voor de toekomst van GANT, met behoud van het comfort en de vertrouwdheid van een zorgvuldig doordacht en geliefd huis", aldus Alex Mustonen Snarkitecture mede-oprichter en partner. “We hebben de ruimte geopend om het interieur opnieuw te verbinden met het trottoir en de stad erachter. Het is een omgeving van verbinding: oud ontmoet nieuw, New York ontmoet Stockholm, archief ontmoet innovatie, mensen ontmoeten mensen”, vervolgde Alex.

    GANT’s Creative Director, Christopher Bastin, over de samenwerking: “Ik ben al vanaf dag één fan van het werk van Snarkitecture, dus het was een voorrecht om met Alex Mustonen en het team samen te werken. De botsing tussen Sharkitecture’s zuivere esthetiek en GANT's meer erfgoedgedreven Ivy League-inspiratie heeft iets compleet nieuws op tafel gebracht."

    De ruimte roept het erfgoed van GANT op met historische details en warme tinten, terwijl het wordt gemoderniseerd door het gebruik van Scandinavische elementen en interessante vormen, synoniem met het ontwerp van Snarkitecture. De combinatie van messing, donker hout en traditionele visgraat spreekt tot de Ivy League-erfenis van het merk, in contrast met moderne terrazzo stenen tegels en gips. Om het natuurlijke licht in de ruimte te maximaliseren, zijn de historische boogramen bewaard gebleven, evenals een nieuwe mezzanine met dubbele hoogte die is gecreëerd.

     

    Eleonore Säll, GANT's EVP van Global Brand voegde toe: "Het vlaggenschip vertegenwoordigt het hoogtepunt en de viering van GANT's merkverjongingsreis die we de afgelopen 3 jaar hebben gemaakt met het herpositioneren van het merk. Ons rijke erfgoed is een enorme aanwinst voor ons, maar we weten dat het van cruciaal belang is dat we onszelf blijven heruitvinden om relevant te blijven en nieuwe klanten aan te trekken - het nieuwe vlaggenschip biedt de perfecte gelegenheid om dit te doen”.

     

     

     

     







    31-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TEFAF New York

    van start met sterke verkopen en een feestelijke sfeer

     

    De start van een drukbezochte TEFAF NY in de Park Avenue Armory werd aangekondigd door de lange rij wachtenden voor de opening van de preview voor genodigden op donderdag 11 mei en de opening voor het publiek op vrijdag 12 mei. De 91 exposanten, waaronder dertien nieuwe galerieën, heetten de bezoekers van harte welkom met een groots aanbod van kunstwerken in de categorieën moderne en hedendaagse kunst, oudheidkundige objecten, sieraden en design. De opening van de kunstbeurs werd gekenmerkt door belangrijke aankopen door kunstinstellingen en de voortzetting van gesprekken over verdere aankopen terwijl ook de beurs voortduurt.

    Eerste verkopen

    Het management van meer dan negentig musea vanuit de hele wereld werd aangetrokken door TEFAF New York, en deze kunstinstellingen waren al vroeg betrokken bij de eerste verkopen. Di Donna (beursstand 334) verkocht op de eerste beursdag verschillende kunstwerken uit de solopresentatie van Meret Oppenheim, waaronder een sculptuur die naar een belangrijke Amerikaanse kunstinstelling gaat, en drie werken op papier. David Zwirner (beursstand 347) verkocht uit de solopresentatie van Josef Albers diverse werken van deze kunstenaar aan een Aziatisch museum. De focus lag op de schilderijen uit Albers’ serie Variant/Adobe. Een ander museum kocht bij Peter Freeman (beursstand 306) het werk Untitled (Man and His Symbols) (2016) van Matt Mullican aan: een collage in inkt op papier met een vraagprijs van $ 185.000 (€ 169.109). De galerie verkocht verder werken van Charles Ledray en Mel Bochner.

    Design is een belangrijke hoeksteen van TEFAF NY en ook in deze categorie werden al tijdens de eerste dagen belangwekkende verkopen gesloten. Galerie Mitterrand (beursstand 205) verkocht van François-Xavier Lalanne zijn opvallende sculptuur van een aap, Singe Attentif SI (1992) voor $1.7 miljoen (€ 1.554.465) en tevens een aantal designobjecten van Claude Lalanne ($ 20.000-650.000/€ 18.282-594.165). Galerie Patrick Seguin (beursstand 331) verkocht diverse ontwerpen van Jean Prouvé, waaronder een armatuur uit 1954 waarvan er maar twaalf werden gemaakt, twee dressoirs, nog een lamp en ook boekenkasten van Charlotte Perriand. Eveneens in de categorie design verkocht Modernity (beursstand 204) een tafellamp van Axel Enoch Boman, met een vraagprijs van $ 38.500 (€ 35.193), en een stel Aarhus City Hall plafondlampen, met een vraagprijs van $ 50.000 (€ 45.705).

    Tijdens de VIP-dag en de eerste dag waarop de beurs voor het publiek was geopend bleek uit meerdere verkopen dat er aanzienlijke belangstelling is voor vrouwelijke kunstenaars. Tina Kim (beursstand 354) verkocht werk van Pacita Abad, met prijzen tussen de $ 50.000-100.000 (€ 45.705-91.410), en presenteerde kunst van uiteenlopende andere kunstenaars. Nathalie Obadia (beursstand 362) verkocht een aantal werken op papier van Shirley Jaffe. Galerie Gisela Capitain (beursstand 315) verkocht werk van alle vrouwelijke kunstenaars in de presentatie aan particuliere kunstverzamelaars, waaronder werk van Gillian Carnegie, Isabella Ducrot, Jadé Fadojutimi en Laura Owens. Galleria Continua (beursstand 323) verkocht Empath 026 van Kiki Smith. Almine Rech (beursstand 322) verkocht twee werken van Chloe Wise, met prijzen tussen de $ 40.000-55.000 (€ 35.564-50.276). White Cube (beursstand 355) verkocht kunstwerken van Marlene Dumas en twee schilderijen van Tracey Emin. Hazlitt Holland-Hibbert (beursstand 311) verkocht aan een particuliere verzamelaar twee werken op papier voor $ 200.000 (€ 182.820) per stuk, een grote gouache en een werk in potlood op papier bevestigd op doek van Bridget Riley. LGDR (beursstand 305) verkocht verder drie kunstwerken van Lynne Drexler.

    Solopresentaties blijken op de kunstbeurs een groot succes. Gladstone Gallery (beursstand) verkocht uit de aan Robert Rauschenberg gewijde solopresentatie alle Thaise tekeningen uit 1983, voor prijzen van $ 90.000 (€ 82.269) per stuk. Fergus McCaffery (beursstand 318) presenteert afwisselende solopresentaties van Reinhard Pods en Patrick Hall op de beurs en verkocht tijdens de VIP-dag vrijwel alle werken uit de eerste opstelling.

    De sieraden blijven ook schitteren tijdens TEFAF New York, met diverse verkopen door Hemmerle (beursstand 102) en FD Gallery (beursstand 352). Didier LTD (beursstand 105) verkocht zowel sieraden aan particuliere verzamelaars uit Amerika als het Midden-Oosten. Het ging om een tweekoppige armband in goud, email en edelsteen van Franco Cannilla van rond 1950, een met edelstenen bezette broche met een abstract landschap met palmbomen van Afro Basaldella en een set kinetische oorbellen in wit- en geelgoud van de outsiderkunstenaar Sebastiano Balbo. Didier LTD verkocht verder een unieke halsketting met een lupinebloem die in 1972 werd ontworpen door Claude Lalanne en die door de Griekse edelsmid Zolotas in massief achttien karaats goud werd gegoten.

    Al binnen enkele minuten na de opening verkocht Charles Ede (beursstand 356) een Romeins hoofd van Zeus-Serapis in marmer en even later volgde de tweede verkoop: een Romeins bronzen beeldje van Mercurius. Beide objecten werden aangekocht door bekende cliënten uit New York. Verder werd nog een bijzonder brons van Mercurius verkocht voor een bedrag van zes cijfers.

    Lisson Gallery (beursstand 342) sloot op de VIP-dag een belangrijke verkoop met Wall Dark Blue (2022), een nieuw werk van Sean Scully. Het betreft een voortzetting van zijn serie Wall of Light en werd aangekocht door een particuliere kunstverzamelaar uit Azië. Richard Green (beursstand 324) verkocht een schilderij van Sir Winston Churchill en een sculptuur van Henry Moore. Onder de verkopen van Perrotin (beursstand 327) een aantal historische kunstwerken uit de serie Issu du feu van Lee Bae, met prijzen tussen de $ 100.000-200.000 (€ 91.410-182.820), en uit de serie Odore di Femmina van Johan Creten, met prijzen tussen de $ 25.000-60.000 (€ 22.853-54.846). Beide zijn iconische series van deze kunstenaars. Edward Tyler Nahem (beursstand 321) verkocht werken van Roy Lichtenstein en Josef Albers aan particuliere verzamelaars. Offer Waterman (beursstand 351) verkocht van Magdalene Odundo een keramisch kunstwerk zonder titel en een schilderij in olieverf op doek van Frank Auerbach aan particuliere verzamelaars.

    Aanwezigen & programmering

    De VIP-dag werd bezocht door verschillende bekende personen, waaronder Woody Allen en Soon-Yi, Joseph Altuzarra, Emily Blunt, Anderson Cooper, prinses Firyal van Jordanië, Thelma Golden, Agnes Gund, Max Hollein, Scarlett Johansson, Colin Jost, Alex Katz, Arie en Coco Kopelman, John Krasinski, Amy Lau, Aerin Lauder, Don Lemon, Adam Lindemann, Glenn Lowry, Peter Marino, Sienna Miller, Bernard Picasso, Renee Rockefeller, Sarah Suzuki, Jamie Tisch, Stanley Tucci, Durek Verrett, Joel Wachs en vele anderen.

    Al op donderdagavond heerste er een feestelijke sfeer tijdens de Opening Night benefietbijeenkomst van The Society of Memorial Sloan Kettering, waarvan de opbrengst ten goede komt aan patiëntenzorg, onderzoek en onderwijsprogramma's in het Memorial Sloan Kettering Cancer Center.

    TEFAF Programming trapte op vrijdag af met inleidingen over de Aziatische kunstmarkt, de planning van successie inzake kunstverzamelingen en de kunst van het zijn van een kunstkenner. Met de toegang tot de beurs krijgen bezoekers eveneens toegang tot het dynamische programma dat bestaat uit gesprekken tussen een aantal van de meest vooraanstaande kunstkenners ter wereld, waarbij inzichten uit de kunstsector aan de orde komen en nieuwe en ervaren kunstliefhebbers en verzamelaars nieuwe inspiratie kunnen opdoen. Het volledige overzicht van evenementen is hier te vinden.

    Foto’s: Jitske Nap, met dank aan TEFAF

     







    31-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LolaLiza

    breidt uit tot maat 50 en lanceert Confident Curvy Collection

     

    Belgische modeketen werkt samen met plussize modellen Romy Curvy en Dominique. De Belgische modeketen LolaLiza zet verder in op inclusie en presenteert de Confident Curvy selection, voor het eerst met kledingstuks tot maat 50. Voor de creatie lieten ze zich bijstaan door plussize modellen Romy (@romycurvy) en Dominique (@pomelokiwie). Samen keken ze naar de wensen en noden van vollere vrouwen, die vaak nog stoten op veel moeilijkheden bij het shoppen. De Confident Curvy selection bestaat uit 5 looks door Romy en 5 looks door Dominique.

    Een volgende stap in inclusie

    LolaLiza is een voorloper op vlak van inclusie. Enkele jaren geleden breidden ze hun matenrange al uit naar maat 48. Vanuit de bodypositive gemeenschap werd dit positief onthaald, maar al snel kwam de vraag om nog een stap verder te gaan, naar maat 50.  LolaLiza onderzocht meteen hoe dit aangepakt moet worden: een andere manier van ontwerpen en een aangepast productieproces. Vandaag kondigt LolaLiza aan haar collectie officieel uit te breiden, bijgestaan door expertes Romy en Dominique.

    "Voor mij is het belangrijk dat een grote modespeler als LolaLiza de stap naar maat 50 maakt. Het aanbod voor volle vrouwen is vandaag nog steeds erg beperkt. Het feit dat een keten met zoveel winkelpunten trendy, kleurrijke en mooie stuks op de markt brengt, maakt een shoppingervaring voor ons vollere dames eindelijk iets leuks", aldus Romy  Curvy.

    Samen met ambassadrices Romy en Dominique keek LolaLiza naar de aandachtspunten bij het ontwikkelen van kledij in maat 50. De stuks zijn daarom niet zomaar een grotere versie van kleding in een kleinere maat, maar werden aangepast naar de curves van vollere vrouwen. Romy en Dominique verzekeren dat hun selectie niet enkel mooi is en hun curves flatteert, maar ook comfortabel zit. "LolaLiza en wij hebben onze expertise samengebracht. LolaLiza heeft alle kennis wat betreft mode, ontwerp en design. Wij hebben expertise in mode voor volle vrouwen. Breng die twee samen en voilà, magie!".

    Romy's selectie

    Oranje en roze, Romy's persoonlijke lievelingskleuren, vormen de basis voor haar selectie. Romy koos bewust twee jumpsuits uit, iets wat voor vollere vrouwen vaak moeilijk te vinden is. De bloemenprints en felle kleuren toveren een lach op ieders gezicht, maar ook de neutrale zwarte jurk en wikkelrok laten ieders curves schitteren.

     

    Dominiques selectie

    Ook de looks die Dominique selecteerde maken van elke gelegenheid een feest. Dominique koos voor een classy suit en hippe crochet dress in aardetinten en een flowy jurk en cropped hemdje in een kleurrijke panterprint. Haar favoriet is de rode two-piece, een echte showstopper!

    "LolaLiza gaat verder dan mode en omarmt de strijd voor grote maten. Door naar de wensen van vollere vrouwen te luisteren, tonen ze een bewonderenswaardig engagement om mode toegankelijker en representatiever te maken. Dit evenement, gehouden in de schaduw van het standbeeld van Margaretha van Oostenrijk, symboliseert niet alleen de (veer)kracht van vrouwen in de mode-industrie, maar ook de groeiende invloed van vrouwelijke ondernemers in Mechelen. Het is een viering van diversiteit, empowerment en de voortdurende strijd voor inclusiviteit, en draagt bij aan het totaalplaatje van Mechelen als dé shoppingstad waar ook vrouwen in de spotlight staan", zegt Greet Geypen, schepen van Economie.

    Praktisch

    De items zijn verkrijgbaar van maat 36 tot maat 50. De collectie is verkrijgbaar in alle LolaLiza-winkels en online vanaf 30 mei.







    30-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MSC Euribia
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het nieuwe vlaggenschip van de cruisedivisie van MSC Group - MSC Euribia - vaart de eerste cruise ter wereld met netto nul emissie van broeikasgassen. De cruisedivisie van MSC Group maakte de eerste netto nul emissie reis in de sector nu het nieuwste vlaggenschip MSC Cruises, door vloeibaar aardgas (LNG) aangedreven haar scheepswerf in Saint-Nazaire, Frankrijk - waar het werd gebouwd – heeft verlaten op weg naar haar doopceremonie in Kopenhagen, Denemarken. 

     Het nieuwe schip, het 22e schip in de vloot van MSC Cruises, voer vier dagen lang van Saint-Nazaire naar Kopenhagen en stootte daarbij netto zero broeikasgassen uit om aan te tonen dat netto nul uitstoot cruisen vandaag de dag mogelijk is.

    Pierfrancesco Vago, Executive Chairman van de cruisedivisie van MSC Group, legt uit: "Deze eerste netto zero emissie reis van ons nieuwste vlaggenschip MSC Euribia is een nieuwe belangrijke stap op onze reis naar een koolstofvrije omgeving en toont vooral de omvang van ons engagement."

    MSC Euribia

    MSC Cruises kocht 400 ton bio-LNG om haar engagement te tonen voor de inzet van drop-in hernieuwbare brandstoffen en energietransitie maatregelen naar de baanbrekende net zero gas emissies reis.  De cruiserederij is de eerste exploitant van zeecruises die bio-LNG koopt als brandstofbron met een aanzienlijke vermindering van de levenscyclusemissies. Mr Vago gaat verder: "We kunnen dit echter niet alleen. Gezien het absolute belang van alternatieve brandstoffen voor onze industrie en ook voor andere sectoren in de samenleving om tot decarbonisatie te komen, moeten we allemaal samenwerken om de beschikbaarheid ervan op schaal te vergroten. Onze aankoop van bio-LNG is een duidelijk en betekenisvol signaal aan de markt dat er bij cruisemaatschappijen en de maritieme industrieën vraag is naar nieuwe en schonere brandstoffen, maar we hebben overheden, producenten en eindgebruikers nodig om samen te werken en de beschikbaarheid van deze broodnodige en nieuwe energiebronnen op te schalen."

    De netto nul emissie vaart zal gebruik maken van bio-LNG met behulp van een massabalanssysteem, de meest milieu-efficiënte methode om de voordelen van hernieuwbaar biogas te leveren.  De gehele toevoerketen zal volledig in overeenstemming zijn met de richtlijn van de Europese Unie inzake hernieuwbare energie, beter bekend als RED II, en elke afzonderlijke partij van het totale bio-LNG dat wordt geproduceerd is gecertificeerd door de International Sustainability & Carbon Certification.

    Michele Francioni, Senior Vice President MSC Cruises, voegt toe : "De eerste reis van MSC Euribia zal een ongelooflijke prestatie zijn en staat voor jarenlange inzet en vastberadenheid. Het moet bewijzen dat we in staat zijn om met de bestaande scheepstechnologie te werken met netto zero emissie op het vlak van broeikasgassen. Dit is nog maar het begin. Wij zetten ons in voor deze overgang en stellen alles in het werk om deze overgang te vergemakkelijken. Dat kan niet zonder dat alternatieve brandstoffen zoals bio-LNG, e-LNG, groene waterstof of groene methanol op grote schaal beschikbaar komen om de visie van netto nul varen volledig te realiseren."

    Voor deze cruise met nul netto broeikasgasemissies, wordt MSC Cruises ondersteund door het Scandinavische energiebedrijf Gasum, een toonaangevende producent van biogas en verwerker van biologisch afbreekbare afvalfracties in Scandinavië. De snelheid en route van de eerste reis van MSC Euribia is speciaal ontworpen om de configuratie en belasting van de motoren te optimaliseren om het brandstofverbruik te minimaliseren.  Toegewijde energie-efficiëntiespecialisten van zowel MSC Cruises als de scheepsbouwer Chantiers de L'Atlantique zullen aan boord zijn om elk aspect van deze reis te controleren en te optimaliseren. Zij zullen samenwerken met de kapitein van het schip, Stefano Battinelli, en de hoofdingenieur van MSC Euribia, Pasquale Mastellone.

    De energie-efficiëntie-experts van MSC Cruises aan wal in Londen zullen alle systemen aan boord voortdurend controleren en optimaliseren om de vraag naar energie te minimaliseren en extra mogelijkheden te identificeren om de energie-efficiëntie in real-time te verbeteren, terwijl het comfort voor alle gasten aan boord hoog blijft. Dit omvat een reeks maatregelen, van de configuratie van de motoren tot de snelheid van de individuele airconditioningsventilatoren in de gastenhutten, samen met de route en de optimalisering van de snelheid.   

    Alle gecombineerde initiatieven zullen energie besparen om het brandstofverbruik te verminderen. De nieuwbouwschepen van MSC Cruises zijn brandstofflexibele schepen die geschikt zijn voor verschillende hernieuwbare brandstoffen die vandaag beschikbaar zijn en in de toekomst worden verwacht.  Het gebruik van fossiel LNG leidt nu al tot een vermindering van de uitstoot van broeikasgassen met 20 procent in vergelijking met conventionele scheepsbrandstoffen en elimineert vrijwel alle zwaveloxide- en deeltjesemissies, terwijl ook stikstofoxiden met 85 procent worden verminderd.

     

    30-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Le Male(s)

    Vergeet alles wat u dacht te weten over Le Male(s).

     

    Hier komt de nieuwste rekruut van Jean Paul Gaultier’s schaamteloze flirtende crew: Le Male Elixir.

    Stel u een stormachtige zee voor. Een schip in nood. Aan boord een bemanning van sexy matrozen waarover een getatoeëerde zeeman de leiding neemt. Een kapitein met een zilte, glanzende huid, zijn identiteit is tot nu toe geheim gebleven. De nieuwe Male heet Raphael Diogo. Een Braziliaans model met een vurige blik.

    Op zijn flamboyante torso straalt zijn intense parfum sexappeal uit, tot aan het verslavende toe. Pas op voor de roep van zijn huid die koper is gekleurd door de ondergaande zon. Wie die aanraakt, verbrandt zich! Te land of ter zee, niemand kan zijn charme weerstaan. Brandend van viriliteit beweegt Le Male Elixir zich in een amberkleurig matrozenjasje. Zijn vlammend gouden torso onthult zijn gespierde bouw.

    Gaultier kon niet anders dan een verpakking bedenken die bij hem past, door zijn iconische metalen blik in een nieuw jasje te steken: verguld met zijn naam, met fijne gouden groeven en gestreept met chique amber.

    Uit zijn gloeiende huid ontsnapt een aromatische houtachtige ambergeur met een intense frisheid van pittige munt en bergamot. De geur prikkelt de zintuigen, lichtjes aangewakkerd door een levendige dialoog tussen subtiele lavendel en vanille amber. Vrij als de open zee laat het parfum de huid ontwaken: er ontsnapt niets aan zijn warme druppels en dierlijke geur.

    Le Male Elixir: een cocktail van genot, een verleiding voor de zinnen.

    Le Male Elixir by Jean Paul Gaultier is vanaf 29 Mei 2023 verkrijgbaar in alle verkooppunten van Jean Paul Gaultier. Le Male Elixir 125 ml € 146,50 - Scandal Le Parfum 75 ml € 108,45

     







    30-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Royal Botania zet de tuin op stelten

    » NIEUW: STYLETTO SUNLOUNGER

    De zomer staat voor languit genieten in de zon, voor heerlijk ontspannen loungen in de tuin of op het terras. Laat het maar aan een mooi ontworpen en comfortabel ligbed over om tijdens het warmste seizoen de show te stelen. Royal Botania, de Belgische expert in outdoor luxe, breidt voor de gelegenheid haar assortiment uit met de nieuwe Styletto-lounger: een knap staaltje design, gestoeld op elegante poten – killer heels, if you will. Eenvoudig comfort smelt samen met precisie en kennis in een strak ontwerp dat een nieuwe draai geeft aan de zomer en de boel op stelten zet.

    Een nieuw paar hakken

    De geliefde Styletto-collectie van Royal Botania, bestaande uit voornamelijk eettafels en -stoelen, krijgt deze zomer een nieuwe aanvulling. De Styletto-sunlounger sluit met zijn minimalistisch design naadloos aan op de reeks: twee poten, gevormd als een elegante naaldhak, ondersteunen het ligbed terwijl de wielen een optimaal gebruiksgemak garanderen. Het meubel integreer je bovendien zonder moeite in je exterieur: met vier keuzes in aluminiumafwerkingen en Batyline-stoffen, af te werken met kussens in 70 varianten, personaliseer je het geheel naar eigen voorkeur en stijl.

    Levenspartner

    De ligbedden van Royal Botania noem je gerust iconisch. Ze worden steeds ontworpen met de nodige zorg en aandacht, met een duurzame en kwalitatieve afwerking voor een meubel dat jarenlang meegaat. Het mechanisme van de nieuwe Styletto-sunlounger werd gebaseerd op die van het Ninix-ligbed, waarin comfort en gebruiksgemak centraal staat. Wist je dat het Ninix-ligbed één van de meest populaire producten in het Royal Botania-assortiment is? Het is hét meubel waarmee klanten na jaren terugkomen om het een nieuwe stof te geven, waarbij het frame onaangeroerd en onbeschadigd blijft.

    Bekroonde palm(a)bladen

    Zoals op ieder potje een deksel past, hoort bij ieder ligbed een passende parasol. Combineer de nieuwe Styletto-lounger met de Palma-parasol: de absolute parel in het Royal Botania-assortiment en bekroond met een prestigieuze Red Dot Award ‘Best of the Best’. Met zijn strak en eenvoudig ontwerp hint de parasol naar een torenhoge palmboom en zijn krachtige takken. In zes verschillende stoffen vult de Palma-parasol bovendien zowat iedere outdoor inrichting perfect aan en creëert het een ultiem gevoel van vakantie in eigen huis.

    www.royalbotania.com









    29-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak van je huis een ...

    COASTAL GRANDMOTHER COTTAGE MET EEN TIJDLOZE QUICK-STEP-VLOER

     

    Sinds de “Coastal Grandmother” modestijl populair werd op TikTok duikt de trend overal op, ook in interieurdesign! Denk aan een knusse cottage aan zee met een eclectisch vintage interieur waar je wordt ondergedompeld in een nostalgische sfeer van tijdloze elegantie en geborgenheid.  Het goede nieuws is dat je daarvoor niet eens naar de kust moet verhuizen want de floor designers van Quick-Step geven je de nodige tips voor een beach house makeover in grootmoeders stijl.

    BEN JIJ EEN COASTAL GRANDMOTHER?

    Droom je van een knus vakantiehuisje zoals in de iconische film Mamma Mia? Of van een Long Island-beach house zoals Diane Keaton in Something’s Gotta Give? Dan is de kans groot dat jij een coastal grandmother bent! En wees gerust, dat zegt niets over jouw leeftijd want ook de jongere generaties zijn fan van de Coastal Grandmother stijl. Het biedt een tegengewicht aan hun hectische levensstijl. De filosofie achter deze trend gaat minder over het slaafs volgen van strakke designregels dan wel over het moeiteloos en spontaan combineren van eclectische stijlelementen. Hierdoor ontstaat een gezellig en gastvrij interieur waar iedereen kan thuiskomen. Want deze stijl gaat over het creëren van een ontspannen, relaxte sfeer die aanmoedigt om te vertragen en te genieten van de eenvoudige dingen van het leven.

    SUBTILITEIT MET EEN NOSTALGISCHE TOUCH

    De zee mag dan wel als inspiratiebron dienen in de Coastal Grandmother stijl, maar dat wordt niet al te letterlijk genomen. Denk niet aan het cliché van schelpen of ankers, maar eerder aan subtiele stijlelementen die getuigen van tijdloze elegantie. Ga voor lichte kleuren geïnspireerd door de zee en de lucht, zachte texturen en natuurlijke materialen zoals hout en riet. Ook linnen gordijnen die lijken mee te wuiven met een zachte zeebries passen perfect binnen deze trend. De Coastal Grandmother stijl gaat om verfijning en persoonlijke stijl. Het unieke aan deze trend is de combinatie van modern minimalisme met een eclectische mix van nostalgische vintage. Neem even de tijd om antiekmarktjes af te schuimen en ga op zoek naar een unieke kroonluchter, een servies in Delftse blauw of een oud schilderij in marinetinten. Want het zijn de decoratieve accenten uit grootmoeders tijd die in deze interieurstijl het grote verschil maken.

    EASY WAY OF LIVING

    Geïnspireerd door de klassieke, tijdloze interieurs van gezellige beach cottages uit grootmoeders tijd, legt de Coastal Grandmother-stijl de nadruk op comfort, eenvoud en natuurlijke schoonheid. Niet toevallig zijn dit ook de waarden die het designteam van Quick-Step altijd al heeft nagestreefd. Met als gevolg dat zowel de laminaat en PVC-vloeren gemakkelijk te plaatsen zijn en bijzonder onderhoudsvriendelijk zijn. Bovendien scoren de vloeren van Quick-Step hoog op het gebied van duurzaamheid waardoor ze een leven lang mooi blijven in een interieur dat de tijd overstijgt. Dankzij de brede waaier aan decors kan je met een Quick-Stepvloer je persoonlijkheid laten spreken. Kies je voor een lichte, natuurlijk ogende laminaatvloer of voor zachte, warme PVC-planken? Zeker is dat je kiest voor een vloer waarmee je je interieur kan omtoveren in een oase van rust waar het heerlijk thuiskomen is.

               

     

     

     

     







    29-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!