Inhoud blog
  • Watches & wonders: drie elegante meesterwerken
  • Swatch Neon collectie keert terug
  • Olympéa Le Parfum
  • Invictus Parfum
  • Quick Step presenteert baanbrekende vloerencategorie Lumic
  • Citizen super Titanium
  • Alpina lanceert revolutionaire horloges
  • By the numbers
  • Schakelaar of street art?
  • Tour d'Anvers
  • Fietsen Schouwen-Duiveland
  • Kalimera, kalipera:
  • Nieuwe Europa-park achtbaan
  • Een picknicktafel voor elke buitenliefhebber
  • Inside Blinds bewijst veelzijdigheid met gordijnen
  • Ga voor een zonnige touch up met Bristol
  • Van New york naar landbouw op kasteeldomein
  • Michael Kors
  • Franke ziet het glas halfvol .. warm en gefilterd
  • Parador vakantieparken
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    28-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Discipelen Auguste Escoffier Benelux introniseren nieuwe leden.

     

     

     

    Auguste Escoffier is 160 jaar na zijn geboorte in blakende gezondheid aldus Daniel Lassaut, voorzitter van de Beneluxvereniging van de Discipelen Escoffier. Geen lachwekkende verklaring aldus Daniel, maar pure ernst. De Escoffierbijbel uit 1902 die stelde dat ‘Koken een Kunst’ is, en aandrong op respect voor smaak en origine van de producten zodat licht en makkelijk verteerbare gerechten worden gepresenteerd, is meer dan ooit actualiteit.

     

    De waarschuwing van destijds dat de keuken in permanente evolutie zou zijn en men ten allen tijde het beroep moest beschermen is nog steeds pure waarheid. Alhoewel de principes van Auguste Escoffier in meerdere landen worden opgevolgd, bezitten enkel België en Japan een meer gestructureerde vereniging. In eigen contreien komt de vereniging op voor de bescherming van de leden tegen een overlast van taksen, belastingen en zinloze reglementen. Bovendien onderneemt de vereniging regelmatig diverse acties met als doel het unieke artisanale klimaat van het beroep te vrijwaren.

     

    De wisselwerking bestuur-leden is aldus Daniel Lassaut quasi perfect en komt tijdens drie manifestaties tot uiting. De ledenvergadering vindt in februari plaats, het banket in juni en de culinaire reis in september. Tijdens de jaarlijkse reis worden hoogstaande gastronomische restaurants in het buitenland bezocht, terwijl het geheel met culturele maar vooral voor het beroep aantrekkelijke items o.m. bezoeken aan wijnregio’s, kaasproducenten edm, wordt aangevuld. Dit jaar staan enkele gastronomische toprestaurants in Berlijn op de agenda die worden aangevuld met de ontdekking van regionale culinaire facetten. De aanzet tot de jaarlijkse reis was een trip naar Villeneuve-Loubet, de geboorteplaats van Auguste Escoffier, waar tevens het gelijknamige museum huist, gekoppeld aan een culinaire ontdekking van de regio Nice-Monaco. Sedertdien werden o.m. bezoeken aan Londen, Parijs, Barcelona en Wenen georganiseerd.

     

    De vereniging laat de leden vrij in hun menusamenstelling al is er een zachte dwang om ook een uitgesproken Escoffiermenu te presenteren. Toch wil men geen overlast veroorzaken omdat alle leden bij hun suggestieve items reeds ruime aandacht aan de Escoffierwaarden besteden. Het bakent 2006 werd feilloos verzorgd door Lieve de Brabandere in de Leuvense Facultyclub, alle 25O couverts genoten van een onberispelijke presentatie en een uitermate rijk smakenpalet. Het banket was meteen de gelegenheid tot de officiële intronisatie van drie nieuwe leden, nl. Peter Gast van Restaurant ’t Schulten Hues in Zutphen - Nederland, David Demey van Restaurant Het Bourgondisch Kruis in Kuurne en Patrick Verbrugghe van Restaurant Le Sauvoir, Marriott Hotel Brussel.

         

    Tijdens de vakbeurs Horeca Expo in de lokalen van Flanders Expo in Gent eind november 2006, organiseert de vereniging een wedstrijd voor ‘jong talent’ tussen de 20 en 23 jaar. De laureaat wordt tevens finalist voor een internationale Escoffier competitie die in april 2007 in Frankrijk wordt georganiseerd. Door deze en andere acties kan de vereniging zich extra  accentueren op een verdere ontplooiing en groei.

     

    In het algemeen vecht de vereniging permanent voor de uitbouw van een goede keuken die rekening houdt met de wensen van de klanten maar tevens gebruik maakt van nieuwe bereidingstechnieken. Ongeacht het keukentype blijft aldus Daniel Lassaut, één gegeven centraal staan, nl. het respect voor de smaak en de origine van de producten. Voor de eindconsument is dit facet zeer belangrijk terwijl het anderzijds de rijdkom van de artisanale kookkunst ten volle ondersteunt. RVH.

     

    28-08-2006 om 22:36 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flavour Shaker
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

                                                                                                 

     

    Jamie Oliver vindt nieuwe smaakmaker uit

    Flavour Shaker maakt aroma's vrij in een handomdraai

     

     

    De Flavour Shaker is een nieuwe, superhandige tool voor de keuken. Vanaf nu haalt u alle aroma's uit kruiden, noten, citrusschillen, noem maar op. In een handomdraai, zonder moeite en dat terwijl de keuken netjes blijft. Bovendien ziet deze uitvinding van sterkok Jamie Oliver er zo leuk uit, het lijkt wel een matroesjkapop, dat u hem gewoon op het werkblad kan laten staan. Eén tip: als je'm als cadeau koopt, neem er dan gelijk eentje voor jezelf. Want deze Flavour Shaker wil je nooit meer missen.

     

    Malen, pletten, mengen en nog veel meer!

    De Flavour Shaker is een uitvinding die plet, maalt, mixt, mengt en alle smaken laat vrijkomen. In een paar seconden haalt hij de fijnste aroma's uit peper, kaneel, steranijs en look. De aroma's van verse kruiden als basiel, peterselie en munt krijgen nog meer intensiteit. Wie ook olie, vinaigrette of room toevoegt, heeft een schitterende basis voor sauzen, marinades en dressings. Verse pesto of tapenade maakt u in een oogwenk.

    Ook voor desserts is dit een ideale bondgenoot. Mengelingen van suiker, vanille, kaneel zijn onweerstaanbaar bij taarten en desserts. De veelzijdige Flavour Shaker werkt makkelijk, netjes en snel. Door zijn gesloten constructie blijft de keuken proper en de onderdelen kunnen gewoon in de vaatwasser.

    De Flavour Shaker is door zijn eenvoudig design een plezier om mee te werken. Met zijn tweeledige koker lijkt hij op een kegel, waarin een keramische bal al het werk doet.

     

    Invented by Jamie Oliver

    Jamie Oliver kiest in zijn recepten steevast voor de krachtige, authentieke smaak van verse kruiden en specerijen. Een vijzel was zijn onmisbare gereedschap om te stampen, pletten en mengen, maar Jamie vroeg zich af of het niet nog beter en vooral ook makkelijker kon. Vier jaar lang heeft hij aan zijn uitvinding gewerkt, via schetsen ontwikkelde hij de unieke, organische vorm en diverse prototypes werden in de praktijk getest. Het eindresultaat werd door kwaliteitsfabrikant William Levene in productie genomen: de Flavour Shaker kan alles wat een vijzel kan en méér, en dat met veel minder moeite! Met zijn aanstekelijke enthousiasme demonstreert Jamie op de bijgeleverde cd hoe zijn Flavour Shaker werkt.

     

    Kwaliteit voor de actuele keuken

    Jamie's creatie is ideaal om lekker en gezond te koken. Doordat aroma's in al hun sterkte vrijkomen, kunt u met pure en natuurlijke ingrediënten een volle smaak geven aan gerechten. Maar daarnaast getuigt de Flavour Shaker ook van goede smaak op gebied van design en productkwaliteit. Zo zijn de shakerhelften gemaakt van quasi onverwoestbaar polycarbonaat. De keramische kogel neemt geen smaken op en laat zich perfect afwassen.

    Wie ondertussen zin heeft gekregen in een zelfgemaakte pesto rosso of romige saliesaus, kan zich inspireren op de bijgevoegde recepten: probeer 'm even uit! RVH.

    www.ghecom.be, www.flavourshaker.co.uk en www.jamieolivier.com

     

    Gerechtsuggesties:

     

    Romige Franse knoflookdressing :

     

    ½ theelepel zwarte peperkorrels, 2 eetlepels kruidenazijn, ½ theelepel zeezout, 6 eetlepels plantaardige olie, 1 teentje knoflook gepeld en 1 eetlepel crème fraîche.

     

    Doe de peperkorrels, het zout en de knoflook in de onderste helft van de Flavour Shaker™. Laat de bal erin vallen en schroef de bovenkant stevig vast. Schud de shaker 20 seconden op en neer, houd hem dan rechtop en schroef de bovenkant los. Voeg de rest van de ingrediënten toe, schroef de bovenkant weer vast en schud nog eens 10 seconden. Je romige knoflookdressing is klaar.

     

    Serveertip:

    Deze dressing is perfect om eenvoudige groene salades op te waarderen of als dipsaus voor rauwe groenten.

     

    Hete tandoorimix:

     

    1 theelepel korianderzaad, 1 theelepel grof zout, 1 gedroogd rood chilipepertje; 1 theelepel paprikapoeder; ½ theelepel komijn, ½ theelepel kurkuma, ½ theelepel zwarte peperkorrels en ½ theelepel gemalen gember.

     

    Doe het korianderzaad, het chilipepertje, de komijn en de peperkorrels in de onderste helft van de Flavour Shaker™. Laat de bal erin vallen en schroef de bovenkant stevig vast. 30 seconden schudden tot de inhoud kruimelig is en dan het zout, het paprikapoeder, de kurkuma en de gember toevoegen. Schroef de bovenkant vast en schud nog eens 20 seconden.

     

    Serveertip:

    Bestrooi de vleesspiezen voor het grillen met de mix om er een echte tandoorismaak aan te even. Lamskoteletten kun je 10 minuten voor het barbecuen ermee inwrijven. En als je een lepel ervan door een kom yoghurt roert, krijg je een verrukkelijke dipsaus.

     

     

     

     

    28-08-2006 om 22:34 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Entre terre et Mer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Lionel Richard, nieuwe keukenchef in het Entre Terre & Mer restaurant
    Radisson SAS Balmoral Hotel in Spa

     

    In 2002 werd het vroegere Balmoral restaurant totaal vernieuwd, heringericht in een hedendaagse klassieke stijl, uitgebreid met een Orangerie, een luxueuze veranda met zicht op de tuin en de bossen van Spa en omgedoopt tot “Entre Terre & Mer”.

     

    Het Entre Terre & Mer restaurant kreeg 2 koksmutsen in de Henri Lemaire Gids 2005. In 2005 en 2006 kreeg het Entre Terre & Mer restaurant een quota van 15/20 in de GaultMillau.

    Sinds begin april 2006 is Lionel Richard de nieuwe Executive Chef van het Radisson SAS Balmoral Hotel, verantwoordelijk voor het Restaurant Entre Terre & Mer. Lionel is bevoegd voor het samenstellen van de kaart, de ontwikkeling van nieuwe recepten, het dagelijkse beheer van het restaurant, de opleiding van het personeel etc.

     

    Lionel Richard, geboren in 1968, in Frankrijk, begon in 1991 zijn professionele carrière in Brasserie Paul in Brussel als Demi-chef de Partie, vervolgens werd hij Chef de Partie in Brasserie de l’Alma in Brussel. In 1994 ging hij naar La Truffe Noir en in 1996 naar De Bijgaarden, telkens als Chef de Partie. In april 1996 zette hij de stap naar het Sea Grill restaurant in het Brusselse Radisson SAS Royal Hotel waar hij onder leiding van Yves Mattagne na 2 jaar Sous-chef werd.

     

    Specialiteiten van Lionel Richard zijn:

    • Koninklijke Krab uit de Barentszee met Kroontje van Belgische witte Asperges, Coulis van Waterkers en Schuimende Boter
    • Op Lage Temperatuur Bereide Kabeljauwfilet met Gestoofde Jonge Bladspinazie en Morieljes, Saus op basis van Karnemelk en Truffelparfum
    • Gekonfijte Ananas met Infusie van “Fleur de Samba” en Kalamanski, Lychee Sorbet (Creatie ter gelegenheid van het Gala “Femmes de Cristal 2006”)

     

    Het accent ligt op een combinatie van een regionale keuken met specialiteiten van de Hoge Venen en visgerechten. De menukaart werkt met een aantal vaste klassiekers en wisselt per seizoen. Damien Wibin, Directeur van het restaurant en Maître Sommelier, ontvangt de gasten in zijn “Walk-In” Vinotheek om een aangepaste wijn te kiezen uit de meer dan 220 Franse en wereldwijnen.

    Gasten kunnen à la carte eten of voor één van de (maandelijks wisselende) menus kiezen: het “Retour aux Sources” driegangenmenu aan 40 EUR P/P of 60 EUR P/P incl.  wijnen en water of het Entre Terre & Mer” viergangenmenu aan 50 EUR P/P of 75 EUR incl. wijnen en water.

     

    De totale capaciteit van het restaurant gaat tot 130 personen en er is een privaat salon voorzien tot 30 personen. RVH.

     

    Open van 12.00u tot 14.30u en van 19.00u tot 22.30u. Gesloten op maandag en dinsdag.

    tel. 087/79.21.41 – fax 087/79.21.52 – info.spa@radissonsas.com

     

    28-08-2006 om 22:28 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vliegangst

     

     

     

    Vliegangst overwinnen met behulp van de wetenschap

     

    Tussen de 10 % en de 30% van de bevolking lijdt aan vliegangst. Daarmee behoort deze specifieke fobie tot de meest verspreide fobieën. Er  bestaat er reeds lang een belangrijke vraag naar een korte maar afdoende behandelingsmethode.  Specialisten van BIAC, SN Brussels Airlines en de Universiteit Gent sloegen hiervoor de handen in elkaar. Samen ontwikkelden ze een wetenschappelijk onderbouwde cursus die zoveel mogelijk mensen van hun vliegangst zou kunnen verlossen.

     

    Cijfers bewijzen dat het vliegtuig met ruime voorsprong het veiligste vervoermiddel is. Maar wie lijdt aan vliegangst, heeft geen boodschap aan die statistieken. Met alle gevolgen van dien.

    Samen met de Universiteit Gent werkten de luchthaven en SN Brussels Airlines aan een behandelingsmethode in de vorm van een tweedaagse cursus. De cursus heeft een lage instapdrempel en biedt de best mogelijke kansen op succes, op korte tijd.

     

    Op de eerste dag van de cursus komt de theorie aan bod. Een lijnpiloot vertelt over de technische en praktische aspecten van het vliegen, en bezoekt samen met de deelnemers een vliegtuig voor gedetailleerde toelichting.

    Op dag twee nemen de deelnemers samen met hun psychologische coach (een erkend klinisch psycholoog-gedragstherapeut) het vliegtuig voor een commerciële vlucht naar een Europese bestemming. Voor en tijdens de vlucht worden de deelnemers grondig begeleid en nadien volgt een debriefing.

    De website www.vliegangst.org bevat voor de deelnemers alle praktische informatie zoals data, cursusgelden en meer uitleg bij de methodologie van de cursus. Via deze site kunnen geïnteresseerden zich meteen inschrijven. RVH.

    28-08-2006 om 22:27 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

     

    Nieuwe strategische management posities bij Rezidor SAS

     

    Met het oog op een nog betere organisatie van zijn steeds groter wordende hotel- en merkenportefeuille, herschikt Rezidor SAS Hospitality, één van de snelst groeiende hotelbedrijven in de wereld, een aantal belangrijke management posities.

    De belangrijkste veranderingen vinden plaats in de Park Inn organisatie. Park Inn kende de laatste drie jaar een aanzienlijke groei en verwacht een stijging van het aantal hotels tot 100 tegen eind dit jaar. Jacques Dubois werd benoemd tot Senior Vice President, Park Inn, en wordt verantwoordelijk om de Park portefeuille en de naambekendheid verder uit te breiden en de inkomsten te optimaliseren in verscheidene markten.

    Olivier Jacquin (°Frankrijk) zal in zijn rol als Senior Vice President of Sales, Marketing & Distribution alle inkomsten gerelateerde verantwoordelijkheden overnemen.

    Op het terrein worden op regionaal en hotelgebied volgende wijzigingen doorgevoerd: Christian Gartmann (°Switzerland) wordt Area Vice President Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Tunesië en Ijsland, Thorsten Kirschke (°Duitsland) werd benoemd tot Area Vice President Duitsland, Benelux, Oostenrijk, Bulgarije, Hongarije, Republiek Tsjechië, Slovakije, Croatië, Zwitserland en Italië. Michel Stalport (°België) wordt gepromoveerd tot Area Vice President Rusland, GOS (Gemenebest van Onafhankelijke Staten), Baltische Staten, Turkije en Azerbejan. Martin Creydt (°Noorwegen) en Jean-Marc Busato (°Zwitserland) blijven in hun rol als Area Vice Presidents voor respectievelijk Scandinavië en het Midden Oosten.

    Kurt Ritter, President & CEO Rezidor SAS, zegt: “Ons bedrijf bevindt zich middenin een belangrijk en uitdagend stadium in zijn ontwikkeling en ik ben ervan overtuigd dat deze nieuwe organisatiestructuur zal bijdragen tot onze verdere ambitieuze groei.” RVH.

    www.rezidorsas.com

    28-08-2006 om 22:26 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Sodexho zorgt voor gezondheid en welzijn.

    ‘Het smaakt goed, het doet goed’.

     

     

    Specialisten wijzen onze voeding aan als belangrijkste oorzaak van zwaarlijvigheid, cardiovasculaire aandoeningen en de verzwakking van onze gezondheid. Maar zijn we daarom verplicht om al het lekkers van ons menu te bannen? Sodexho is zich bewust van zijn rol op het vlak van voeding en publieke gezondheid. Daarom stelde de cateringspecialist een charter op waarin plezier en gezondheid hand in hand gaan.

     

    Sodexho verbetert de dagelijkse levenskwaliteit van haar gasten door hen lekker en evenwichtige gerechten aan te bieden, en door hen te begeleiden in hun zoektocht naar welzijn. In zijn charter ‘het smaakt goed, het doet goed’ legt Sodexho de nadruk op een aantal belangrijke assen. Zo biedt Sodexho een keuken met de nadruk op gezonde bereiding- en afwerkingmethoden. Daarnaast informeert Sodexho de consument over BMI (body mass index), bioritme, de samenstelling van de gerechten en het belang van een voldoende lichaamsbeweging.

     

    Door zijn aanwezigheid in een groot aantal bedrijven en instellingen levert Sodexho een aanzienlijke bijdrage aan de dagelijkse voeding van zijn gasten. Sodexho kookt zowel voor de allerkleinsten in de peutertuin als voor de senioren in de rusthuizen. Een aangepast gezondheidscharter per doelgroep zal ingevoerd worden in de meer dan 1000 restaurants waar Sodexho de catering verzorgt.

     

    Welzijn beperkt zich niet enkel tot onze voeding, ook lichaamsbeweging is belangrijk! De cheque Sport & Culture by Sodexho is dé oplossing voor een gezonde geest en een gezond lichaam. Met deze cheque kan je terecht in een uitgebreid netwerk van culturele en sportieve activiteiten over gans België. Daarenboven genieten bedrijven van een voordelig wettelijk kader om Sport & Culture Cheques te geven aan hun medewerkers. Ook particulieren kunnen Sport & Culture cheques aanbieden aan vrienden en familie. Sodexho geeft een aantal tips op weg naar een gezonder en evenwichtiger leven. De consument beslist of hij het advies als dan niet opvolgt. RVH.

    28-08-2006 om 22:25 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sheraton link

     

    SHERATON HOTELS & RESORTS HELPT DE GASTEN
    IN VERBINDING TE BLIJVEN DANKZIJ
    LINK@SHERATON

     

     

    De gasten van deelnemende Sheraton-hotels, met het Brussels Sheraton voorop, kunnen voortaan in verbinding blijven via gratis Wi-Fi en breedbandinternettoegang.

     

    Sheraton Hotels, Starwood Hotels & Resorts Worldwide, de grootste klassehotelketen van de Starwood-groep, kondigde recent aan dat het uitpakt met een nieuwe manier om de gasten in alle comfort "online" te laten blijven tijdens hun reizen.  Link@Sheraton, een uniek en gebruiksvriendelijk onlineconcept, bijt de spits af in het Sheraton Brussels in het kader van een pilootprogramma voor Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

     

    Met Link@Sheraton kunnen de gasten surfen op het net, e-mails verzenden en ontvangen, informatie opzoeken over hun favoriete bezienswaardigheden en zelfs boarding passes afdrukken terwijl ze rustig tijd doorbrengen met familie, vrienden of collega's, of werken in een aangename, rustgevende omgeving. Bovendien biedt het Sheraton steeds een plekje waar men voluit kan genieten van de energie en het sociale kader van hotel.

     

    De Link@Sheraton-ervaring begint al van zodra de gasten door de lobby van het hotel wandelen en een speciaal ingerichte lounge binnentreden waar de comfortabele zetels, de verfrissingen en de plasma-TV al meteen voor de juiste sfeer zorgen. Gasten en bezoekers van het Sheraton kunnen ook gebruik maken van meerdere werkstations met breedbandinternetverbinding en gratis Wi-Fi en PrintMe-functies. Bovendien worden spelletjes, boeken en tijdschriften ter beschikking gesteld, terwijl ook de meeneemsnacks en -drankjes het "thuisgevoel" helpen versterken.

     

    De openstelling van Link@Sheraton in het Brussels Sheraton is het eerste van een hele resem initiatieven die dit jaar op het programma staan om de service en de faciliteiten naar de klanten toe uit te breiden.

     

    “Dit unieke aanbod zal onze gasten nog beter in staat stellen om in contact te blijven met de thuisbasis, alsook met de stad die ze bezoeken, waar ze ook heen reizen, de klok rond”, aldus Xavier Benito, Executive Vice President en Chief Marketing Officer voor Starwood Hotels & Resorts.

     

    Link@Sheraton, dat vanaf nu beschikbaar is in het Sheraton Brussels Hotels & Towers, is eveneens beschikbaar in de Verenigde Staten in het Sheraton Stamford, Connecticut, Sheraton Boston, Massachusetts en Sheraton San Diego, Californië. In 2007 zal Link@Sheraton ook nog worden gelanceerd in andere hotels in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. RVH.

     

    Voor meer informatie over Sheraton Hotels & Resorts kan u terecht op www.sheraton.com. 

     

    28-08-2006 om 22:25 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Photokina

     

     

    PHOTOKINA 2006.

     

     

     

    Meer dan ooit zorgt de Keulense vakbeurs Photokina voor talloze nieuwigheden die de fotoliefhebber in de komende maanden krijgt aangeboden.

    Digitale reflexcamera’s tot 10 Megapixels wachten ongeduldig op hun lancering, terwijl beeldstabilisatoren in nagenoeg elke nieuwe camera als standaard worden ingebouwd. Ook beeldfotografie via GSM evolueert naar ondenkbare ruimtes. GSM met 3 à 4 Megapixels wordt de nieuwe standaard wat kwalitatieve foto’s van 13 X 18 toelaat. De nieuwe GSM-generatie biedt 5 à 6 Megapixels terwijl enkele Aziaten reeds 8 mega aanbieden. De GSM wordt zonder twijfel de nieuwe optische notebook aangezien een 10 mega mogelijk wordt. Bovendien kan afprinten via PictBridge zodat men geen computer meer behoeft.

     

    Digitale camcorders krijgen een nieuwe slogan, ‘zo compact als mogelijk, maar zo groot als nodig!’ De nieuwe professionele camcorders krijgen een 3-kleuren dispositief dat de basiskleuren rood, groen en blauw apart maar toch gelijktijdig registreert. Ongetwijfeld worden binnen afzienbare tijd deze toestellen ook op de amateur-markt aangeboden.

    De opslagcapaciteiten kennen geen grenzen. Photokina presenteert memory cards van 32 Gigabytes terwijl volop wordt geëxperimenteerd met de 120 Gb card. Deze kaarten bieden dan ook extra’s als video, MP3 en Tv beelden.

     

    HDTV, 4MTS, SRMP en WLAN met draadloze communicatie hebben ook in de fotografie hun intrede gedaan, waardoor iedereen waar ook ter wereld, van de schitterende en meest fantasierijke de kleurenrijkdom kan genieten. RVH.

    28-08-2006 om 22:24 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.burchten en forten

    Burchten en fortenweekend.

     

    Exclusieve rondleidingen in militaire versterkingen in en rond Vlaanderen – verhelderende uiteenzettingen – speciale activiteiten voor kinderen en jonge gezinnen - natuurwandelingen – concerten – tentoonstellingen en tal van andere mogelijkheden voor wie ons militair verleden aandurft.

     

    Dit najaar organiseert de cultuurvereniging Davidsfonds op 30 september en 1 oktober, het Burchten- en Fortenweekend. Er zijn honderden exclusieve activiteiten in en rond meer dan 25 versterkingen. Een aantal plaatsen zijn uitzonderlijk te bezoeken. Waag een sprong in de geschiedenis en ontdek het volledige programma op www.davidsfonds.be/burchtenenforten. Naar aanleiding van dit speciale weekend verschijnt ook het boek Langs velden van eer. Belangrijke plaatsen in de Eerste en Tweede Wereldoorlog van Luc De Vos en Richard Holmes.

     

    Info en inschrijvingen: Davidsfonds Blijde-Inkomststraat 79 –3000 Leuven 016-310 602, burchtenenforten@davidfonds.be en www.davidsfonds.be/burchtenenforten (met een elektronisch inschrijvingsformulier en het volledige programma). RVH.

     

     

    28-08-2006 om 22:23 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!