Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    22-05-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tip voor Hemelvaatweekend

    Late Night Shopping met extra korting

     

    Shoppen tot in de late uurtjes in Designer Outlet Centres Roermond en Roosendaal. Een bezoek aan Designer Outlet Roermond en Designer Outlet Roosendaal – allebei net over de grens in Nederland – is altijd een uitstekend idee. En zeker tijdens de Late Night Shopping-dagen in het lange Hemelvaartsweekend van donderdag 26 tot en met zondag 29 mei. Want dan shop je tot in de late uurtjes, met tot wel 50% korting bovenop de outletprijzen. Daarnaast is er live entertainment waaronder muziek en kinderanimatie.

    In de Designer Outlet Centres Roermond en Roosendaal shop je het héle jaar door met tot wel 70% korting op de retailprijs van premium designer merken, zoals Karl Lagerfeld, Essentiel Antwerp, The Kooples en Calvin Klein. Maar tijdens de Late Night Shopping-dagen bieden de centres heel wat extra’s: extra lange openingstijden, extra kortingen en extra entertainment voor jong en oud. Natuurlijk kun je ook tijdens de Late Night Shopping-dagen genieten van een shopping break in de gezellige restaurants en café’s of op de terrassen.

    Late Night Shopping in Roermond

    In Designer Outlet Roermond lopen de Late Night Shopping-dagen van donderdag 26 tot en met zondag 29 mei, telkens van 9 tot 22 uur. Zo hebben bezoekers ruim de keuze om hun shopping te plannen. Voor de gelegenheid is er de gratis ‘handsfree shopping service’: bezoekers kunnen hun winkeltassen in bewaring geven aan de Guest Service, om vervolgens comfortabel verder te shoppen. Designer Outlet Roermond, net over de grens in Nederlands Limburg, telt meer dan 180 boetieks, waaronder Burberry, Chloé, Gucci, Prada en Tod’s. Recent werden de prachtig vernieuwde winkels van Polo Ralph Lauren, Levi’s en Dolce & Gabbana geopend.

    Late Night Shopping in Roosendaal

    In Designer Outlet Roosendaal lopen de Late Night Shopping-dagen op donderdag 26 en vrijdag 27 mei van 10 tot 22 uur, en op zaterdag 28 en zondag 29 mei van 10 tot 20 uur. Ook Designer Outlet Roosendaal ligt net over de grens, op minder dan 45 minuten van Antwerpen, en telt meer dan 90 boetieks, waaronder de nieuwe winkels van Scotch & Soda en Liebeskind, en Adidas, Boss en Tommy Hilfiger, en horeca zoals Café Bistro Bonton, Frites Atelier en Per Tutti. Er zijn tal van ontspanningsfaciliteiten vlakbij, zoals een spa, een zwembad en Playdôme Roosendaal met activiteiten voor het hele gezin.

    McArthurGlen Group, Europa's grootste eigenaar, ontwikkelaar en manager van designer outlets, werd in 1993 in Europa opgericht door de Kaempfer Partners. McArthurGlen, de pionier van designer outletwinkels in Europa, heeft sindsdien 695.000m² aan outletruimte ontwikkeld. Het bedrijf beheert 26 McArthurGlen Designer Outlets in tien landen: België, Canada, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Nederland, Oostenrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. De centers bieden onderdak aan de meest gewilde luxe- en premiummerken en bieden meer dan 90 miljoen klanten die van mode houden het hele jaar door een levendige en hoogwaardige winkelomgeving. In 2013 werd McArthurGlen een joint venture tussen de Kaempfer Partners en Simon Property Group Co. (NYSE SPG), een wereldleider op het gebied van eersteklas winkels, restaurants, entertainment en bestemmingen met verschillende doeleinden. www.mcarthurglen.com

     







    22-05-2022 om 14:58 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lloret del Mar: bestemming nieuw leven inblazen

    Bekende badplaats verruimt aanbod voor families, natuurliefhebbers en foodies. Lloret de Mar is bij menig Belg een begrip. De bestemming is dan ook een van de meest bekende badplaatsen in Spanje, met jaarlijks meer dan 54.000 Belgen die naar Lloret reizen. Toch is het tijd om het eenzijdige beeld dat veel Belgen nu hebben bij de bestemming bij te stellen, want Lloret de Mar heeft veel meer te bieden dan de meeste mensen denken. Zo kan je de hele kustlijn van Lloret verkennen via de GR92-wandelroute en het bijbehorende kustpad. Verder telt de regio meer dan 600 kilometer aan uitdagende fietsroutes van de kust tot de bergen. En kunnen waterratten en zonnekloppers genieten van het unieke landschap langsheen de negen kilometer lange kustlijn. Ook foodies halen hun hartje op in Lloret de Mar dankzij de lokale en internationale keuken die inzet op gezonde en duurzame voeding voor het hele gezin. Tot slot zijn alle voorzieningen voorhanden om gezinnen een zorgeloze vakantie te bezorgen, van miniclubs op het strand tot een van de grootste waterparken van Europa. Laat je deze zomer dus verrassen door de veelzijdigheid van Lloret de Mar…

    Waar kan je beter genieten van de Catalaanse zon, dan op een heerlijk strand. Lloret de Mar telt maar liefst vijf verschillende stranden en baaien, elk met hun eigen charme. Aan de negen kilometer lange kustlijn vind je stadsstranden, zoals dat van Lloret, waar je zonnebaden combineert met shoppen en terrashoppen, terwijl andere stranden net verscholen liggen tussen de rotsen en voor wat meer privacy zorgen, zoals Cala Boadella. Ook Sa Caleta is op zijn beurt een authentiek zandstrand met vissersbootjes, vlakbij Castell d'en Plaja.

    Actievelingen kunnen zich in Lloret de Mar ten volle uitleven. Zo kan je de kustlijn afwandelen over het kustpad dat stukken langs de zee combineert met de GR92. Je kan ook al fietsend de regio verkennen dankzij de meer dan 600 kilometer aan fietsroutes. Daag jezelf uit met een pittige klim op de bergpassen en heuvels die soms even steil als mooi kunnen zijn. Wie wil zwemmen in open water kan in Lloret de Mar in alle veiligheid trainen dankzij de 2 zeeroutes van meer dan 1 km. Verder is Lloret de Mar ook een geweldige plek voor waaghalzen en waterratten.

    Foodies laten zich in Lloret de Mar verleiden door de talrijke restaurants met lokale en internationale gerechten, dankzij de vele invloeden uit andere culturen. Door de ligging van de stad kan er bovendien gekookt worden met verse producten uit zowel de bergen als de zee. De gastronomie in Lloret richt zich op gezonde voeding en kregen verschillende hotels en restaurants zelfs het speciale AMED-label van het Catalaanse Gezondheidsdepartement. Jaarlijks worden er in de stad ook twee gastronomische evenementen georganiseerd: de Rice Gastronomic Days in mei en de Fish & Seafood Gastronomic Days in oktober.

    Cultuur opsnuiven kan in Lloret de Mar al wandelend door het historische centrum. De Route van de Indianos vertelt alles over de zeelieden die in de 18e eeuw naar Amerika trokken. De Santa Clotilde tuinen zorgen voor mediterrane planten en het prachtige uitzicht op zee. Het modernistische Can Font, opgetrokken in 1877 in een distinctieve Catalaans-Modernistische stijl en is het enige Indiano-huis dat dienstdoet als museum.

    Ook voor gezinnen valt er in Lloret de Mar heel wat te beleven. Met bovenaan het lijstje Water World, een van de grootste waterparken in Europa en je vindt er een waar paradijs aan waterglijbanen, versnellingen, zwembaden met golven en nog veel meer. Op de stranden van Lloret en Fenals kunnen kinderen zich uitleven in de miniclub met tal van spelletjes en knutselactiviteiten.

    De kuststad Lloret de Mar ligt aan de Costa Brava, op zo’n 1.300 km van Brussel. Met de auto doe je er zo’n 13 à 14 uur over. Wie met het vliegtuig reist, kan als aankomstluchthaven kiezen voor de luchthaven van Barcelona, op +/ 1u rijden van Lloret de Mar, of voor de luchthaven van Girona, op zo’n 40 minuten rijden. Naar beide luchthavens zijn dagelijks vluchten vanuit Brussel en/of Charleroi. Bovendien is Lloret de Mar een uitstekende uitvalsbasis om de troeven van de Costa Brava te ontdekken. Zo is de badstad niet alleen vlakbij Girona en Barcelona, ook Blanes en verschillende andere charmante stadjes en middeleeuwse dorpjes zijn makkelijk te bezoeken vanuit Lloret. Natuurliefhebbers kunnen een roadtrip plannen naar Cap de Creus National park, La Garrotxa of een van de andere natuurparken.

    Voor meer informatie: https://lloretdemar.org/en/

    Illustraties oscar guterriez







    22-05-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-05-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interhome: in het spoort van wielerhelden

    Interhome tipt vakantiewoningen voor zomer in het spoor van onze wielerhelden

     

    Volg Wout & co vanop de eerste rij vanuit je Franse vakantiewoning. Nu de voorjaarsklassiekers achter de rug zijn komen de grote rondes eraan, met op kop de moeder aller wielerrondes: de Tour de France. Voor heel wat wielergekke Belgen het sein om een tripje naar la Douce France te boeken. Vakantiewoningverhuurder Interhome heeft op basis van het parcours van de Tour een selectie van vakantiewoningen gemaakt. Zo kan je de Belgische renners aanmoedigen vanuit je woning aan het Meer van Genève, maar evengoed in het Franse Alpendorp Albertville of nabij het prachtige Carcassonne. Het grote voordeel: na elke étappe kan je lekker de barbecue aansteken en in alle comfort bekomen van je touravontuur in een heerlijk comfortabel bed. Smeer die benen alvast in voor wat nu reeds een topzomer belooft te worden.

    Genieten van koers en vakantie op hetzelfde moment, wat kan een Belgische wielerfanaat nog meer verlangen? “Ieder jaar zien we heel wat Belgen op de flanken van de populaire Alpen- en Pyreneeëncols terug”, zegt Thibault Van Look, Country Manager België bij Interhome. “Heel wat onder hen gepakt en gezakt in hun caravan of mobile home. Nochtans is er een veel comfortabelere optie, met de huur van een appartement of vakantiewoning vlakbij het parcours van de Ronde. Eentje waarmee je in groep of het ganse gezin van de koers kunt genieten terwijl je voor en na de wielergekte weer lekker het zwembad kunt inspringen en van een deugddoende nachtrust kunt genieten. Want ook dat is vakantie.”

    Met volgende vakantiewoningen zit je alvast op de eerste rij om optimaal van al het wielergeweld te kunnen genieten.

    Casa Bellevue - Lausanne, Zwitserland

    Tijdens de achtste etappe van de Tour trappen de wielrenners hun weg naar Lausanne, een bijzondere stad met charme aan het Meer van Genève. De stad met tal van pittoreske straatjes en gotische monumenten laat ook de kijkers thuis verlangen naar meer. Op acht km van het sfeervolle Lausanne vind je Casa Bellevue, een stijlvol ingerichte villa met vier slaapkamers. Casa Bellevue biedt je niet alleen een rustgevend uitzicht op het meer van Genève, maar daarnaast ook een kans om op 9 juli de Tour de France in levenden lijve mee te maken. Klinkt alleszins niet verkeerd!

    Le Petit Savoyard - Châtel, Frankrijk

    De negende etappe heeft als bestemming het Franse Châtel, één van de twaalf mooie dorpjes in Portes du Soleil. Châtel kent een knusse uitstraling en staat bekend om een uiterst romantische sfeer. Verder vind je op 800 meter wandelen van Châtel de rustieke chalet Le Petit Savoyard waarin je een gezellig appartement kan huren om op 10 juli te gaan supporteren voor de Tour. Het appartement is sfeervol ingericht en kan vier personen te slapen leggen. Bovendien heeft het ook een ruime tuin waar je gezellig kan lunchen aan een van de houten picknicktafels. 

    Le Sapin - Megève, Frankrijk

    Een dag en etappe later komt het peloton aan in Megève. Een authentiek dorp dat ook in de smaak valt bij skiërs. Maar de ligging in de bergen en bossen met talrijke boerderijen maakt van Megève een echte verademingplek midden in het groen. Twee km van het dorp bevindt zich Le Sapin, een uitstekende accommodatie om enkele nachtjes door te brengen al uitkijkend naar de koers. Het modern ingerichte appartement biedt slaapplek voor twee volwassenen en een kindje.  

    Baikonour – Sybelles, Frankrijk

    Met het gezin het peloton toejuichen aan de start van de elfde etappe in Albertville op 13 juli? Daarvoor biedt het karaktervolle appartement Baikonour in Sybelles de perfecte uitvalsbasis. Je hebt er een eindeloos zicht over de bergen in combinatie met een sfeervol interieur. Ook is het resort helemaal gezinsproof met een buitenzwembad, bubbelbad, hamam, sauna en kinderdagverblijf voor kinderen van zes maanden tot vijf jaar. En geen zorgen! Het is maar een klein uurtje rijden naar Albertville, waardoor je geen kostbare tijd verliest van je gezinsuitje. 

    La Grange de Lacayrède - Lacayrède, Frankrijk

    Op 22 juli verwelkomt de Franse stad Cahors de wielrenners. In het vakantiehuis La Grange de Lacayrède, op dertig minuten rijden van Cahors, waan je je als God in Frankrijk. Deze villa met gezellige uitstraling en ruime tuin met terras en barbecue weet je meteen te charmeren. Het vakantiehuis biedt bovendien plaats voor vier volwassen en twee kinderen.

    Domaine Royale Green – Mazamet, Frankrijk

    Na het live kijken van de koers zin in een verfrissende duik? Say no more! Vakantiehuis Domaine Royale Green in Mazamet is de place to be. Deze prachtige villa heeft een groot buitenzwembad waar je kan bekomen van de ambiance. De villa is bovendien maar een uurtje rijden verwijderd van Carcassonne waar de wielrenners op 17 juli hun parcours eindigen en op 19 juli weer met herladen batterijen de 16e etappe inrijden.

     









    21-05-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-05-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Panasonic Solid Shine LCG

    Twee nieuwe series Solid Shine LCD-projectoren voor scholen en bedrijfsleven

     

    Panasonic kondigt twee nieuwe series compacte LCD-projectoren aan die gebruikmaken van Panasonic's SOLID SHINE laserlichtbron en ontworpen zijn voor directe beeldweergave in lichte klaslokalen en zakelijke omgeving. De Panasonic PT-LMZ460 serie biedt de mogelijkheid om direct te beginnen met presenteren met Quick Startup waardoor projecteren vanuit stand-by in slechts één seconde mogelijk is. Naast een flexibel gebruik en een betere dan Full HD resolutie voor scherpe beelden, beschikt de projector ook over een 1.2x zoom lens en een helderheid tot 4.600 lumen bij Native WUXGA. Hierdoor kunnen beelden in hun oorspronkelijke beeldverhouding worden gereproduceerd terwijl er extra schermoppervlak beschikbaar is bij het weergeven van webpagina's en spreadsheets. De short-throw Panasonic PT-TMZ400 serie, voor projecties op korte afstand met een helderheid tot 4.000 lumen bij WUXGA, kan ook dienen als een kostenefficiënte oplossing voor museum- en signage-toepassingen.

    Het verfijnde optische ontwerp en de efficiënte SOLID SHINE laserlichtbron in beide series zorgen voor minder energieverbruik, afval en onderhoud, waardoor ze een duurzame investering zijn. De vervangingsduur van de lichtbron wordt verlengd tot 20.000 uur, de kans op projectieonderbrekingen wordt beperkt en de helderheid blijft gedurende een lange periode constant. Een ECO Filter en de SOLID SHINE laserlichtbron zorgen voor een eenvoudig onderhoudsvriendelijjk projectorbeheer. Het efficiënte optische ontwerp verlaagt ook het stroomverbruik.

    De projectoren zijn ontworpen voor makkelijke connectiviteit, zoals samen met Panasonic’s PressIT draadloze presentatiesysteem voor het delen van content met vrij beschikbare apps of het draadloos streamen van content vanuit een mediaspeler. De systeemintegratie is naadloos dankzij de 4K input-signaal compatibiliteit.

    Met een gewicht van minder dan 5 kg rest slechts de keuze tussen een model met 1,2x zoomlens (PT-LMZ460-serie) voor extra flexibiliteit of het model met een short-throw lens (PT-TMZ400-serie) om een 80-inch beeld te projecteren vanaf slechts 83 cm afstand, ideaal voor kleinere ruimtes. Dankzij de digitale zoom kunnen bestaande plafondbeugels worden hergebruikt, zelfs als deze zich buiten het optische bereik van de lens bevinden, en alle modellen kunnen onder elke hoek van 0° tot 360° worden geïnstalleerd.

    De PT-LMZ460 en PT-TMZ400 serie compacte LCD-projectoren worden in september 2022 op de markt gebracht.

     







    20-05-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-05-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Casa Batilo

    Casa Batlló herschept Gaudi’s creatieve universum met Panasonic

     

    Museum inspireert met Panasonic projectoren en spectaculaire audio-visuals

    Casa Batlló, het beroemde architecturale werk in Barcelona van de modernistische architect Antoni Gaudí, heeft een cultureel bezoek met Panasonic-projectietechnologie verrijkt om zo een bekroonde unieke ervaring te creëren. Het multisensoriële museum biedt een blik in de geest van de grootste exponent van het Catalaanse modernisme door middel van een artistiek meeslepende ervaring.

    Met behulp van Panasonic-technologie, heeft Casa Batlló verschillende ruimtes in het gebouw opnieuw heruitgevonden. De Gaudí Dome kamer gebruikt 36 Panasonic-projectoren (PT-RZ660 en PT-JS200 modellen) en een koepel met meer dan 1.000 schermen om de geest van een jonge Gaudí voor te stellen. Het natuurlijke universum dat de Catalaanse architect inspireerde komt tot leven, waardoor de bezoeker kan deelnemen aan de creatieve ervaring. De projectoren, uitgerust met lenzen voor projectie op ultrakorte afstand, maken het mogelijk video te projecteren op oppervlakken die moeilijk weer te geven zijn met een andere technologie. Ze zorgen er ook voor dat bezoekers het geprojecteerde beeld niet per ongeluk blokkeren voor andere bezoekers.

    Op de zolder brengen virtual reality-projecties huishoudelijke taken, zoals wassen en strijken, tot leven door de ogen van personeel uit het verleden. Na zonsondergang wordt op de binnenplaats een duizelingwekkende waterval geprojecteerd met 7 krachtige PT-RS20K laserprojectoren. Elk van deze projectoren levert levendige levensechte beelden met een helderheid van 20.000 lumen en is specifiek op de locatie afgestemd met behulp van Panasonic ET-D3LEF70 fisheye-lenzen.

    "We wilden de bezoeker prikkelen door de magie te versterken van de erfenis die Antoni Gaudí ons heeft nagelaten," zegt Gary Gautier, CEO van Casa Batlló. "We hebben verschillende ruimtes uitgerust met onzichtbare AV-technologie en deze op een respectvolle manier geïntegreerd in de omgeving, wat een grote uitdaging was in een werelderfgoedlocatie."

    Oriol Massague, Field Marketing Manager bij Panasonic, voegt toe: "De meeste musea en historische gebouwen zijn niet gebouwd met immersieve ervaringen in het achterhoofd, maar Panasonic projectoren en lenzen zijn in staat om de best mogelijke immersieve ervaring te leveren in ruimtes van elke grootte of vorm, met lage of hoge plafonds. De technologie stelt bezoekers in staat om de content te ervaren zonder schaduwen te werpen, waardoor de technologie nooit afleidt van de meeslepende ervaring."







    19-05-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-05-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Panasonic: revolutionaire videoconferentie oplossing

     

    Ter ondersteuning van het nieuwe samenwerken op kantoor en thuis, heeft Panasonic een revolutionaire nieuwe 360° videoconferentie-oplossing aangekondigd, ontworpen om hybride vergaderingen optimaal te faciliteren. De intuïtief te gebruiken Panasonic PressIT360 wordt aangesloten op een pc met slechts één USB-C kabel en biedt verbluffende hoge-resolutie beelden en helder geluid. Deze oplossing is een aanvulling op het gamma Panasonic PressIT draadloos presentatiesysteem voor samenwerking tijdens vergaderingen.

    Iedereen heeft ervaren hoe moeilijk en vermoeiend het kan zijn om deel te nemen aan fysieke vergaderingen wanneer men op afstand deelneemt. Deelnemers op afstand hebben moeite om dezelfde aandacht van de groep te krijgen als de deelnemers die fysiek aanwezig zijn. De PressIT360 vergadercamera overwint deze problemen en neemt barrières weg tussen online en fysieke vergaderingen, zonder afbreuk te doen aan de geluids- of beeldkwaliteit. Dit doet het systeem door gebruik te maken van Panasonic's unieke ProAV ervaring in camera-, microfoon- en luidsprekertechnologie.

    De PressIT360 bevat alle essentiële elementen voor eenvoudige hybride videoconferencing, waaronder vier geïntegreerde camera's met een beeldresolutie van 2.560 × 1.440 pixels om een 360° horizontaal zicht op de ruimte te bieden. De zeven microfoons in combinatie met Panasonic's unieke herkenningstechnologie zorgen ervoor dat de spreker altijd duidelijk in beeld is. De PressIT360 accentueert het beeld van de spreker voor de hele vergadergroep door een ingelijste close-up van de persoon in de videovergadering te plaatsen. Dit betekent dat zelfs deelnemers op afstand duidelijk de uitdrukkingen en gebaren van de spreker kunnen zien. Dit zorgt voor een veel natuurlijkere en effectievere vergaderervaring.

    Het systeem kan op een bureau of in een vergaderruimte worden geplaatst, kan sprekers tot op een afstand van vijf meter detecteren en is uitgerust met een functie voor echo-, ruisonderdrukking en volumeregeling om de geluidskwaliteit automatisch aan te passen, ongeacht of de sprekers zich op een externe locatie of in de ruimte bevinden. Voor eenvoudige installatie en gebruik worden video, audio en voedingspanning gedeeld met de pc via één enkele USB-C-kabel. Volume en maximaal 5 videomodi kunnen worden bediend met knoppen op het voetstuk van het apparaat. Het gebruik is intuïtief, waarbij door de gekleurde LED-ring op het apparaat makkelijk te zien is welk apparaat actief is.

    Dankzij het slanke ontwerp (breedte exclusief voetstuk 63,4 mm en hoogte 285 mm/11,3 inch) kan het apparaat gemakkelijk met één hand worden gedragen. Als alternatief kan het eenvoudig op een statief worden bevestigd of permanent op een bureau worden geïnstalleerd en veilig worden vastgemaakt met Kensington-sluitsleuven.

     "Nu collega's steeds vaker op afstand werken, is het belangrijker dan ooit om mensen eenvoudig bij elkaar te kunnen brengen in een realistische vergaderomgeving. Deze hybride vergaderoplossing van Panasonic biedt de vrijheid om effectief te creëren en samen te werken - waar men zich ook bevindt", aldus Vanessa Lovric, European Product Manager voor Panasonic Visual Solutions.

     De PressIT360 zal beschikbaar zijn vanaf juli 2022.

     

     

     

     

     

     







    18-05-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-05-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MSC cruises 2023

    MSC Cruises biedt voor de zomer van 2023 een geweldige keuze aan schepen en bestemmingen aan

    Boeken is nu mogelijk : De schepen van MSC Cruises bezoeken meer dan 140 van de meest populaire bestemmingen ter wereld in 40 verschillende landen.           Reizen uit het enorme aanbod zijn nu te boeken, van minicruises tot maxi cruises, met voor elk type vakantieganger wat wils. Het nieuwste vlaggenschip van MSC Cruises, MSC Euribia, vaart routes van 7 nachten in Noord-Europa naar de Noorse fjorden – ticketverkoop is gestart op 31 maart 2022. De MSC World Europa brengt haar debuutseizoen door in het Middellandse Zeegebied, terwijl de MSC Seascape vanuit Port Miami naar de Caraïben blijft varen

    MSC Cruises heeft vandaag de details voor het zomerseizoen 2023 bekendgemaakt. Het programma biedt een rijke keuze uit moderne, stijlvolle schepen die naar meer dan 140 bestemmingen in de hele wereld varen. Met een aanbod dat varieert van minicruises tot maxi cruises van 21 nachten, is er voor iedereen die er volgende zomer op uit wil trekken wel een schip en route te vinden. De cruises zijn nu te boeken op de website van MSC Cruises of via een reisbureau.

    De MSC World Europa, het eerste schip van de cruisemaatschappij dat LNG-aandrijving heeft, brengt haar eerste zomerseizoen in de Middellandse Zee door en trakteert gasten daar zowel aan boord als aan wal op een spectaculaire ervaring. Het schip vaart routes van 7 nachten die de meest populaire bestemmingen in de regio aandoen - Genua, Napels en Messina in Italië, Valletta in Malta, Barcelona in Spanje en Marseille in Frankrijk. Inscheping is mogelijk in meerdere havens, waardoor een reis aan boord van dit baanbrekende schip voor iedereen gemakkelijk binnen handbereik is.

    De MSC Seascape biedt wisselende cruises van zeven nachten naar de Caraïben met afvaart vanuit Miami, Florida (VS). Elke reis omvat een bezoek aan Ocean Cay MSC Marine Reserve, het prachtige privé-eiland van MSC Cruises in de Bahama’s. Ook andere spectaculaire bestemmingen in de Bahama’s, Puerto Rico, de Dominicaanse Republiek, Mexico, de Kaaimaneilanden en Jamaica worden aangedaan.

    Nadat gasten hun droomroute hebben uitgekozen, kunnen ze ernaar uitkijken aan boord te stappen van een van de prachtig vormgegeven schepen van MSC Cruises, waar entertainment en activiteiten op elk uur van de dag en nacht, grootschalige originele theaterproducties, livemuziek, authentieke internationale gerechten, een bekroond gezinsaanbod, luxueuze spa- en wellnessfaciliteiten, boetieks en nog veel meer op hen liggen te wachten om ontdekt en van genoten te worden.

    Overzicht van het zomerprogramma 2023:

    Hoogtepunten in het westelijke Middellandse Zeegebied: De MSC Seashore vertrekt op zaterdagen vanuit Genua (Italië) naar bestemmingen als Civitavecchia (Rome) en Palermo (Italië), Ibiza en Valencia (Spanje) en Marseille (Frankrijk). De MSC Seaview vaart op zaterdagen af vanuit Barcelona (Spanje) naar bestemmingen als Cannes (Frankrijk), Genua, La Spezia en Civitavecchia (Italië), en Palma de Mallorca (Spanje). Dit is de perfecte reis voor zonaanbidders.         Op zondagen vertrekt de MSC Opera vanuit Genua (Italië) en gaat het schip op weg naar bestemmingen als Marseille (Frankrijk), Barcelona (Spanje), La Goulette (Tunesië), Palermo (Sicilië) en Napels (Italië). Vanaf juni vaart de MSC Orchestra een programma van cruises van tien nachten vanuit Genua (Italië) naar bestemmingen als Marseille (Frankrijk), Malaga, Cadiz voor Sevilla (Spanje), Lissabon (Portugal) Alicante/Costa Blanca en Menorca (Spanje), en Olbia (Italië). De MSC World Europa doet de populairste bestemmingen in het westelijke Middellandse Zeegebied aan. Vanuit haar thuishaven Genua (Italië) vertrekt het schip op zondagen naar bestemmingen als Napels en Messina (Italië), Valletta (Malta), Barcelona (Spanje) en Marseille (Frankrijk)

    Hoogtepunten in het oostelijke Middellandse Zeegebied: De MSC Divina reist op vrijdagen af vanuit Civitavecchia nabij Rome (Italië) voor een tocht naar plaatsen zoals Siracusa, Taranto en de spectaculaire stranden van Puglia (Italië) en Santorini en Mykonos (Griekenland). De MSC Lirica vertrekt vanuit Venetië op maandagen en vanuit Bari (Italië) op zondagen, en doet de Griekse eilanden Cefalonia/Argostoli, Santorini en Kreta aan. De MSC Sinfonia vaart op zondagen af vanuit Venetië naar bestemmingen als Brindisi (Italië), het Griekse eiland Mykonos en de havenstad Piraeus nabij Athene, en Split of Zadar (Kroatië). Op zaterdagen vertrekt de MSC Armonia vanuit Venetië naar bestemmingen als Kotor (Montenegro), de beroemde Griekse eilanden Mykonos en Santorini, en Bari (Italië). De MSC Musica vaart op zondagen af vanuit Piraeus/Athene (Griekenland) naar bestemmingen als Santorini (Griekenland), Kusadasi (Turkije), Haifa (Israël), Limassol op het eiland Cyprus, en Mykonos (Griekenland). De MSC Splendida vertrekt op zaterdagen vanuit Triëst/Venetië (Italië) naar bestemmingen als Ancona (Italië), de schilderachtige stad Dubrovnik (Kroatië), Bari (Italië), Corfu (Griekenland) en Kotor (Montenegro)

    Hoogtepunten in Noord-Europa:             De MSC Euribia maakt spectaculaire tochten van zeven nachten naar de Noorse fjorden. Er zijn wekelijkse afvaarten vanuit Kiel (Duitsland), met stops in Kopenhagen (Denemarken); Hellesylt (Noorwegen) voor de Geirangerfjord; en onder meer Alesund en Flaam, eveneens in Noorwegen. De MSC Fantasia heeft Kiel (Duitsland) als thuishaven en biedt twee alternatieve routes van respectievelijk zeven en 11 nachten naar de Noorse fjorden of de Baltische hoofdsteden. De MSC Grandiosa vaart vanuit Southampton (VK) en maakt tochten van zeven tot 15 nachten naar de Noorse fjorden, Zweden en Denemarken en de Atlantische kust van Europa. Het schip biedt ook langere cruises naar de Canarische Eilanden (Spanje) en de Middellandse Zee, en enkele kortere breaks van drie of vier nachten. Vanuit Warnemunde/Berlijn (Duitsland) en Kopenhagen (Denemarken) vaart de MSC Poesia routes van tussen de zeven en 21 nachten naar de Baltische hoofdsteden en een viertal Noorse fjorden. Tot de langere reizen behoort een epische cruise van 21 nachten, die op verschillende plekken in IJsland en Groenland aanmeert. De MSC Preziosa heeft Hamburg (Duitsland) als thuishaven en biedt tochten van negen tot 15 nachten naar de Noordkaap en Spitsbergen in Noorwegen of IJslandcruises met bezoeken aan Reykjavik (met overnachting), Isafjordur en Akureyri en de Orkney- en Shetlandeilanden in het Verenigd Koninkrijk. Er zijn ook cruises naar Ierland, die Cork en Dublin (Ierland), Belfast, Glasgow en Edinburgh (VK) aandoen. De MSC Preziosa verzorgt met ingang van september 2023 cruises van zeven nachten die een bezoek brengen aan vijf van de meest populaire Europese steden – de Parels van het Noorden. Het schip vertrekt op zondagen vanuit Hamburg (Duitsland) en stopt in Zeebrugge voor Brugge en Brussel (België), Rotterdam/Amsterdam (Nederland) en Le Havre voor Parijs (Frankrijk), waarna op vrijdagen Southampton wordt aangedaan voor een bezoek aan Londen (VK). Met een verblijf in de diverse havens van maximaal 12 uur krijgen de gasten voldoende tijd om de steden te verkennen

    Hoogtepunten onder de maxi cruises en minicruises:           De MSC Divina biedt in oktober en november cruises van 11 nachten vanuit Genua (Italië) en Barcelona (Spanje) naar de Canarische Eilanden, Marokko en Madeira. Van 25 september tot 19 november 2023 maakt de MSC Poesia cruises van 11 nachten van Genua (Italië) naar Griekenland en Turkije. Hoogtepunten+ zijn een bezoek aan Kusadasi/Ephesus, een dag lang in Istanboel (Turkije) en stops in Piraeus/Athene (Griekenland), Palermo/Monreale en Civitavecchia/Rome (Italië). In oktober 2023 biedt de MSC Sinfonia cruises van 11 nachten vanuit Genua (Italië) naar Civitavecchia/Rome, Messina/Taormina/de vulkaan Etna (Italië), Rhodos/Lindos; Limassol (Cyprus), Heraklion/Kreta (Griekenland) en Haifa (Israël). Wie zin heeft in een kortere cruise of een (lang) weekend weg van drie tot vijf nachten, heeft de keuze uit diverse cruises vanuit meerdere vertrekhavens met de MSC Orchestra in mei en juni en de MSC Euribia en MSC Seaview in de herfst.

    Hoogtepunten in Noord-Amerika en de Caraïben: De MSC Meraviglia, die voor het eerst in deze regio te bewonderen is, vaart vanaf april 2023 het hele jaar door af vanuit New York (VS). Het schip biedt tal van verschillende tochten van zes tot 11 nachten, waaronder: Caraïbische routes van zeven of acht nachten met stops in Nassau en Ocean Cay MSC Marine Reserve - het prachtige privé-eiland van MSC Cruises in de Bahama’s; Cruises naar Bermuda van zes nachten, met drie dagen in King’s Wharf en een aantal ontspannende dagen op zee; Tochten van tien of 11 nachten naar het noorden, die aanmeren in Boston, Massachusetts; Portland, Maine (VS) en Charlottetown, Prince Edward Island; Halifax en Sydney, Nova Scotia; en Saint Johns, Newfoundland (Canada). Op de routes van 11 nachten wordt ook Newport, Rhode Island (VS) aangedaan.

    De MSC Seascape biedt twee verschillende cruises van zeven nachten aan vanuit Miami, Florida (VS): Oostelijke Caraïben: Doet Ocean Cay MSC Marine Reserve en Nassau (Bahama’s), San Juan (Puerto Rico) en Puerto Plata (Dominicaanse Republiek) aan; Westelijke Caraïben: Doet Ocean Cay MSC Marine Reserve (Bahama’s), Cozumel (Mexico), George Town (Kaaimaneilanden) en Ocho Rios (Jamaica) aan; De MSC Seaside biedt tochten aan vanuit Port Canaveral nabij Orlando (VS), de tweede thuishaven van MSC Cruises in Florida, waaronder: Cruises van drie of vier nachten naar Ocean Cay MSC Marine Reserve (Bahama’s); Zeven nachten durende reizen naar Cozumel en Costa Maya (Mexico), Belize, en Ocean Cay MSC Marine Reserve (Bahama’s);           De MSC Magnifica vertrekt op vrijdagen of maandagen vanuit Miami, Florida (VS) voor nieuwe korte cruises van drie of vier nachten naar Key West in Florida (VS), Nassau en Ocean Cay MSC Marine Reserve (Bahama’s).

     

                   









    17-05-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-05-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corendon vanaf Duitse airports

    Corendon start verkoop 100.000 vliegvakanties vanaf Duitse airports

     

    Vliegvakanties zonder stress en lange wachtrijen

    Corendon start met de verkoop van 100.000 nieuwe vliegvakanties vertrekkend vanaf vier Duitse luchthavens. De vakanties zijn vanaf vandaag te boeken, met vertrekdata vanaf vrijdag 13 mei. Corendon biedt vanaf de Duitse luchthavens populaire vakantiebestemmingen aan zoals Antalya en Bodrum in Turkije, Mallorca, Ibiza, Las Palmas en Tenerife in Spanje, en Kreta, Kos en Rhodos in Griekenland. De vluchten worden uitgevoerd door Corendon Airlines International, de Turkse airline van het internationale Corendon concern. De Duitse luchthavens liggen net over de grens, zijn makkelijk bereikbaar en hét voordeel is dat je als vakantieganger op deze manier zonder stress en wachtrijen aan een welverdiende vakantie kan beginnen.

    Vier luchthavens net over de Duitse grens

    De vluchten vertrekken vanaf de volgende vier Duitse luchthavens net over de grens: Weeze – 135 kilometer ten oosten van Hasselt - Düsseldorf - 135 kilometer ten oosten van Hasselt - Keulen - 150 kilometer ten oosten van Hasselt - Münster/Osnabrück - 260 kilometer ten noordoosten van Hasselt

    Uitbreiden om aan vraag te kunnen voldoen: “Er worden momenteel massaal vakanties geboekt en om aan de vraag te kunnen blijven voldoen, breiden wij ons aanbod continu uit. In de afgelopen weken is het ons duidelijk geworden dat uitbreiding vanaf Schiphol er deze zomer niet in zit. Ook op de regionale luchthavens in Nederland is het niet mogelijk om op korte termijn grootschalig uit te breiden. Daarom zijn we over de grens gaan kijken. Onze Turkse zuster-airline vliegt al vanaf Münster/Osnabrück, Weeze, Düsseldorf en Keulen, en we hebben afgesproken dat we per direct 100.000 stoelen kunnen inzetten voor de vliegvakanties voor onze Nederlandse en Belgische vakantiegangers naar populaire zonbestemmingen. Zonder stress en lange wachtrijen.”, aldus Atilay Uslu, oprichter van Corendon.

     







    16-05-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carrefour: Missie Zero Waste

    Carrefour gaat verder in haar Missie Zero Waste en schaft papieren zakken voor fruit en groenten af in twee winkels

     

    In het kader van haar Missie Zero Waste-acties en -verbintenissen neemt Carrefour concrete initiatieven om afval te verminderen en zo bij te dragen tot het behoud van het milieu.

    Vanaf 2 mei 2022 zullen de Carrefour-hypermarkt in Mont-Saint-Jean en de Carrefour Market Molière in Elsene de papieren zakken in de groente- en fruitafdeling afschaffen. Herbruikbare katoenen tassen met meerdere voordelen zijn beschikbaar voor klanten. Ze besparen 175 ton papier per jaar en zijn wasbaar, zodat ze bijna onbeperkt kunnen worden hergebruikt. Beide winkels zullen de klanten elk 3 bonnen geven om in te ruilen voor een gratis biokatoenen tas.

    De afschaffing van papieren zakken voor groenten en fruit in deze twee winkels is een test die op grotere schaal zal worden toegepast. De overstap naar herbruikbare en duurzame tassen werd 3 jaar geleden gelanceerd, met biologisch katoenen draagtassen met dubbele handvatten, ideaal om grote boodschappentassen te vervangen. De biokatoenen zakken zijn geschikt voor groenten en fruit, maar ook voor bulkgoed.

    Carrefour strijdt actief tegen plastic voor eenmalig gebruik. Door de verkoop van plastic zakken tegen 10 eurocent aan de kassa stop te zetten, vermindert Carrefour het gebruik van plastic met 703 ton per jaar. Carrefour zet zich concreet in voor de strijd tegen plastic met drie acties uit haar Act for Food-programma: actie 9, actief strijden tegen plastic; actie 11, productverpakkingen verminderen en actie 14; tegen 2025 evolueren naar 100% recycleerbare verpakkingen. Een actieplan werd opgesteld om verpakkingsinnovaties van eigen merk op te nemen volgens de principes van de kringloopeconomie.

    ,           









    16-05-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!