Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    14-01-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BiËNNALE IN MALTA

    : CULTUREEL HOOGTEPUNT VAN 2024

     

    De eerste editie van maltabiennale.art, belooft hét culturele evenement van 2024 te worden. Tussen maart en mei zal een divers gezelschap van 80 kunstenaars uit 23 landen, waaronder 24 lokale talenten, op de maltabiennale.art 2024 hun werk tonen. Tegen het decor van 21 historische locaties, 17 onder het beheer van Heritage Malta en met meer dan 20 nationale en thematische paviljoens verspreid over Malta en Gozo, zijn de eilanden tijdens dit internationale hedendaagse kunstfestival hét centrum van artistieke creativiteit.

    Minister van Lokaal Erfgoed, Kunst en Lokale Overheid, Dr. Owen Bonnici, kondigde dit aan tijdens een conferentie waar de eerste details van maltabiennale.art 2024 werden gedeeld. De biënnale, een primeur voor Malta, is een initiatief van Heritage Malta in samenwerking met Arts Council Malta, de Malta Tourism Authority, Malta Libraries, de Valletta Cultural Agency, MCAST, Festivals Malta en Spazju Kreattiv. Het wordt mede mogelijk gemaakt door de Ministeries van Buitenlandse Zaken en Handel, en Gozo, via het Cultureel Directoraat.

    Deze eerste Maltese biënnale zal ook een openbaar programma omvatten met deelname van instellingen zoals L'Orientale in Napels, IULM in Milaan, de Academie van Kunsten in Florence, Image Threads in New York, en twee andere biënnales - die van Larnaca en Mulhouse's Biennale de la photographie, evenals UNESCO's International Centre for the Interpretation and Presentation of World Heritage Sites. Ook lokale organisaties zoals Heritage Malta, MCAST, Magna Żmien, ŻfinMalta, KorMalta, Manoel Theatre, het Malta Philharmonic Orchestra, de Valletta Cultural Agency en Festivals Malta zullen deelnemen.

    De biënnale onderscheidt zich van andere soortgelijke evenementen doordat ze nationaal erfgoed verbindt met hedendaagse kunst. Een uitdaging, maar ook een inspiratiebron voor internationale kunstenaars zoals Tania Bruguera, Andrea Ferrero, Barbra Kapusta, Dew Kim, Edson Chagas, Amy Bravo, Anna Anderegg en het Post Disaster Collective en Agnes Questionmark. Maltese kunstenaars zoals Austin Camilleri, Norbert Attard, Trevor Borg, Romeo Roxman Gatt en Martina Farrugia zullen ook bijdragen aan maltabiennale.art.

    Minister Bonnici benadrukte het unieke samenspel van geschiedenis en hedendaagse kunst, wat UNESCO en de president van Malta ertoe bracht de biënnale te ondersteunen. Heritage Malta-voorzitter Mario Cutajar lichtte de thema's van de biënnale toe, met de Middellandse Zee als overkoepelend thema, en sprak over de dialoog tussen verleden en heden.

    Het evenement beoogt de dialoog tussen Maltese kunst en internationale invloeden te vergroten, de sector te versterken en te diversifiëren. Met meer dan 2500 artistieke voorstellen uit meer dan 100 landen heeft de biënnale al aanzienlijke internationale belangstelling gewekt, wat de selectieprocedure voor het curatorenteam uitdagend maakte, volgens Cutajar.

    Sofia Baldi Pighi, artistiek directeur van maltabiennale.art, is enthousiast over haar bijdrage aan een biënnale in een land rijk aan geschiedenis. Ze onthulde de vier artistieke thema's: de Matri-archie, postkolonialisme, de Middellandse Zee en piraterij. Het publieksprogramma zal workshops, discussies en conferenties omvatten, gericht op alle leeftijden.

    Albert Marshall, voorzitter van Arts Council Malta, verklaarde dat de samenwerking met Heritage Malta voor maltabiennale.art een logische keuze was, gezien de doelen van de Raad. De biënnale gaat verder dan het hedendaagse kunstpubliek en streeft naar begrip voor hedendaagse kunst bij zowel lokale bevolking als buitenlanders. Het publieksprogramma zal voor iedereen toegankelijk zijn en culturele evenementen bevatten die trouw blijven aan de thema's van de biënnale.

    Tijdens de conferentie werden memoranda van overeenstemming getekend door ŻfinMalta, Manoel Theatre, het Malta Philharmonic Orchestra, KorMalta, de Valletta Cultural Agency en Festivals Malta. Onder coördinatie van Arts Council Malta zullen deze organisaties culturele evenementen organiseren gedurende de biënnale, als aanvulling op het hoofdprogramma van maltabiennale.art.

    Maltabiennale.art is een initiatief van Heritage Malta via MUŻA, het Malta National Community Art Museum in samenwerking met Arts Council Malta, en wordt ondersteund door de president van Malta en UNESCO. De biënnale is ook gepresenteerd in samenwerking met de Ministeries van Buitenlandse Zaken en Europese Zaken en Handel, Nationaal Erfgoed, de Kunsten en Lokale Overheid, en Gozo, evenals met Visit Malta, Malta Libraries, MCAST, Festivals Malta en de Valletta Cultural Agency.

    Maltabiennale.art is online te vinden op www.maltabiennale.art

     

     





    14-01-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-01-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mentale gezondheid

    Interview met psychiater Dr. Caroline Depuydt

     

     

    De wereldwijde gezondheidscrisis van COVID-19 heeft een belangrijke kwestie aan het licht gebracht in België, namelijk mentale gezondheid. De snelle evolutie van economische, milieu- en geopolitieke omstandigheden, de opkomst van revolutionaire technologieën met kunstmatige intelligentie, allemaal gekoppeld aan een hectische levensstijl, hebben van mentale gezondheid een belangrijk aandachtspunt gemaakt voor veel Belgen. Om de huidige situatie beter te begrijpen en mogelijke oplossingen te verkennen, gingen we in gesprek met Dr. Caroline Depuydt*, een gerenommeerde psychiater. Ze biedt waardevolle inzichten in de huidige trends op het vlak van mentale gezondheid en mogelijke benaderingen om psychologisch welzijn te verbeteren.

    Een blik op de huidige situatie

    Dr. Caroline Depuydt legt uit dat ongemakken van voorbijgaande aard kunnen evolueren naar een mentaal probleem, afhankelijk van de intensiteit, de impact op het dagelijks leven, de duur en de combinatie van symptomen.

    De recente statistieken van het RIZIV (2021) spreken boekdelen: burn-out staat bovenaan de lijst van toenemende mentale problemen, met een stijging van 46% in de gevallen van burn-out en langdurige depressie. Mensen van 50 tot 64 jaar blijven het zwaarst getroffen, maar de sterkste groei is merkbaar bij zelfstandige werknemers van 25 tot 39 jaar, met een toename van 20% in 2021 en 151% in de afgelopen 5 jaar.

    De oorzaken van mentale problemen

    Mentale gezondheidsproblemen hebben meerdere oorzaken en zijn vaak het resultaat van de interactie tussen diverse genetische, biologische, ontwikkelings-, psychologische, sociale, evenals levensstijl- en stress gerelateerde factoren. Caroline Depuydt benadrukt dat triggerfactoren variëren, van ziekte tot ongeval of het overlijden van een naaste, tot werkstress en sociale isolatie. Soms kan een onbenullige gebeurtenis een oud trauma doen opleven en dat kan de druppel zijn die de emmer doet overlopen in een voortdurend gespannen context.

    De voorgestelde oplossingen

    Dr. Caroline Depuydt benadrukt het belang van de betrokkenheid van vrienden en familie in het geval van mentale problemen. Vrienden en familie kunnen een cruciale rol spelen door ondersteuning en een luisterend oor te bieden. Bovendien is de huisarts een eerste aanspreekpunt voor hulp en de doorverwijzing naar specialisten indien nodig. Mentale gezondheidsprofessionals zoals psychologen en psychiaters zijn essentieel voor adequate zorg. In het geval van nood is het telefoonnummer 107 beschikbaar voor onmiddellijke bijstand.

    De nieuwe benaderingen

    Psycho-lichamelijke benaderingen zijn aan een opmerkelijke opkomst bezig. Ze combineren psychotherapie met mindfulness-meditatie en fysieke activiteiten zoals yoga of pilates. Deze therapieën zijn gericht op het evenwicht tussen lichaam en geest en houden rekening met aspecten zoals voeding en slaap ter ondersteuning van het mentale welzijn. Stacy Jacques, Wellbeing Manager bij Aspria Avenue Louise, legt uit: "We merken dat onze leden steeds meer bewust bezig zijn met hun psychologische gezondheid. Ze wisselen hun sportieve activiteiten af met meditatie, yoga of pilates en nemen de tijd om te genieten van de spa-faciliteiten die gewijd zijn aan herstel en ontspanning. Onze teams hebben kennis van voeding en onze leden vragen vaak om advies vanuit een bewustzijn dat voeding een effect heeft op de algehele gezondheid."

    Een holistische kijk op mentale gezondheid

    Dr. Caroline Depuydt benadrukt het positieve effect van lichaamsbeweging op de mentale gezondheid. Regelmatige lichaamsbeweging beïnvloedt de concentratie, vermindert stress en angst, verbetert de stemming en draagt bij tot een betere slaapkwaliteit. Ze beveelt ook aan om goed voor zichzelf te zorgen na inspanning, door momenten van rust en herstel toe te staan.

    Maar één van de meest waardevolle lessen van deze expert is zelfliefde: "Je hoeft niet veel te doen om het goed te doen. We doen allemaal ons best, en dat is al veel!." Het is belangrijk om keuzes te maken die het welzijn bevorderen. Dat kan een intensieve sportbeoefening of meditatie op regelmatige basis zijn waarbij je vooral focust op wat je graag doet.

    Stacy Jacques voegt hieraan toe dat plezier essentieel is: "De wil om te sporten moet vooral gedreven worden door de wens om jezelf goed te doen. Sport is een soort reis naar een evenwicht tussen fysiek en mentaal welzijn. Plezier zorgt ervoor dat je het volhoudt en op beide fronten aanzienlijke resultaten behaalt."

    ASPRIA EN PREVENTIE

    Een recente studie uitgevoerd door de University of South Australia en gepubliceerd in het British Journal of Sports Medicine (https://bjsm.bmj.com/content/57/18/1203) toont aan dat lichaamsbeweging leidt tot een afname van 43% van symptomen gerelateerd aan mentale gezondheidsproblemen, vooral depressie, angst en psychologische moeilijkheden. Sportbeoefening is een sleutelelement in preventie, maar ook om de behandelingen met geneesmiddelen te verlichten.

    Brian Morris, CEO & oprichter van de Aspria-groep, werd afgelopen november uitgenodigd op het OECD Health Forum om te spreken over het onderwerp "Gezondheid als sleutel voor economische veerkracht." Als visionair en erkende expert in de sector heeft hij zijn clubs gecreëerd en blijft hij ze ontwikkelen om ze tot ware alles-in-één partners te maken en leden te helpen om fysiek en mentaal goed te leven.

    De aangeboden activiteiten van Aspria, zoals tennis, zwemmen, fitness en groepslessen, dragen bij tot een gezond en gebalanceerd leven. De welzijnsfaciliteiten, waaronder zwembaden, spa's en instituten, stellen leden in staat om te ontspannen en de batterijen op te laden. Elk club biedt tal van mogelijkheden voor telewerk zodat het sporten en het professionele leven perfect combineerbaar zijn en de kans op thuisisolatie aanzienlijk verkleint. Activiteiten voor kinderen vergemakkelijken ook de dagelijkse logistiek van gezinnen en stellen ouders in staat voor zichzelf te zorgen parallel aan de zorg voor hun kinderen.

    De voorgestelde oplossingen door experts zoals Dr. Caroline Depuydt en het gevarieerde aanbod van Aspria op het gebied van sport, welzijn en werk dragen bij tot de verbetering van de mentale gezondheid in een steeds veeleisender wordende wereld.







    13-01-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-01-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chez Olivia: Jardins d'hiver >21.01.24

     

    Je hebt wintertuinen met “du soleil vert, des dentelles et des théières”, zoals Henri Salvador ooit zong. Andere zijn een gefantaseerd herbarium, een mengelmoes van geuren, een vluchtig bestiarium en transparantie. Bernard Depoorter, ambachtelijk couturier, en Hervé Ic, kunstschilder, hebben niets gemeen behalve hun liefde voor de bizarre schoonheid van het plantenleven. Chez Olivia brengt hen samen in hun bijzonderheid. Ze openen beiden de deuren van hun wintertuin, waar planten die te onwaarschijnlijk zijn om echt te zijn zich in elkaar verstrengelen.

    De wintertuin van Hervé Ic is heel anders. Hij doet denken aan hoe de middeleeuwse kruidenkenners en Europese botanici uit de 15e eeuw werkten, en later de wetenschappelijke kunstenaars. Ze gingen op zoek naar wondermiddelen en stonden versteld van de spectaculaire schoonheid van onbekende soorten, decoratieve, medicinale en culinaire planten, die door ervaren ontdekkingsreizigers werden meegebracht naar het Oude Continent. Hervé Ic observeert geduldig de werkelijkheid en brengt ze, al dan niet vervormd, tot leven op geschilderde panelen. Het lijken wel bladzijden uit oude apothekersherbaria. Zijn werk straalt een ecologisch inzicht uit dat wordt versterkt door de afbeelding van kleurrijke vogels die rusten op dunne plantenstengels, zoals trekvogels op hoogspanningskabels aan het einde van de zomer. De doorlopende transparante stroken zijn verrassend: zijn het mistbanken, wolken van vervuiling of is het een kortsluiting van de aarde? We voelen aan dat de ecosystemen doldraaien. De delicaat verlichte wintertuin van Hervé Ic wordt bedreigd en we bidden dat er nooit een parasiet zal binnendringen.

    Bernard Depoorter is een soort magische bestuiver die fladdert daar waar de inspiratienectar in overvloed vloeit. Trouw aan zijn creatief genie creëerde hij een wintertuin geïnspireerd op oranjerieën en pleziertuinen, waarbij het ambacht van bloemdecoratie vakkundig wordt verheven tot decoratieve kunst. Stap zijn warme serre binnen en stel je karamelkleurige rotanmeubelen voor, die zo goed als verdwijnen in de weelde aan exotische voorwerpen en planten. Een serre bewoond door fantasiefiguren zoals de Italiaanse markiezin Luisa Casati, wier donkerfluwelen jurk, versierd met parels van muranoglas, nonchalant over een met camelia’s geborduurd kamerscherm werd gegooid, na een eindeloze nacht feesten. De wintertuin van Bernard Depoorter is verzadigd en weelderig. Je proeft er de tropische roes van een society van dandy's, gek op overdaad en fantasie.

    Twee tuinen, twee kunstvormen, twee mannen, maar één toekomstvisie. Stoffen bloemen en geschilderde bloemen, Bernard Depoorter en Hervé Ic zetten ons aan het denken. Onze wilde, vruchtbare plantenwereld is aan het verdwijnen en wordt in hoofdzaak vervangen door de intensieve teelt van bloemen gevoed met chemische giffen. Het is aan ons om te weigeren ze in te ademen.

    Donderdag – vrijdag – zaterdag - 14:00 - 18:00

    Alsembergsesteenweg 73 - 1060 Brussel

     







    12-01-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chez Olivia: Jardins d'hiver >21.01.24

     

    Je hebt wintertuinen met “du soleil vert, des dentelles et des théières”, zoals Henri Salvador ooit zong. Andere zijn een gefantaseerd herbarium, een mengelmoes van geuren, een vluchtig bestiarium en transparantie. Bernard Depoorter, ambachtelijk couturier, en Hervé Ic, kunstschilder, hebben niets gemeen behalve hun liefde voor de bizarre schoonheid van het plantenleven. Chez Olivia brengt hen samen in hun bijzonderheid. Ze openen beiden de deuren van hun wintertuin, waar planten die te onwaarschijnlijk zijn om echt te zijn zich in elkaar verstrengelen.

    De wintertuin van Hervé Ic is heel anders. Hij doet denken aan hoe de middeleeuwse kruidenkenners en Europese botanici uit de 15e eeuw werkten, en later de wetenschappelijke kunstenaars. Ze gingen op zoek naar wondermiddelen en stonden versteld van de spectaculaire schoonheid van onbekende soorten, decoratieve, medicinale en culinaire planten, die door ervaren ontdekkingsreizigers werden meegebracht naar het Oude Continent. Hervé Ic observeert geduldig de werkelijkheid en brengt ze, al dan niet vervormd, tot leven op geschilderde panelen. Het lijken wel bladzijden uit oude apothekersherbaria. Zijn werk straalt een ecologisch inzicht uit dat wordt versterkt door de afbeelding van kleurrijke vogels die rusten op dunne plantenstengels, zoals trekvogels op hoogspanningskabels aan het einde van de zomer. De doorlopende transparante stroken zijn verrassend: zijn het mistbanken, wolken van vervuiling of is het een kortsluiting van de aarde? We voelen aan dat de ecosystemen doldraaien. De delicaat verlichte wintertuin van Hervé Ic wordt bedreigd en we bidden dat er nooit een parasiet zal binnendringen.

    Bernard Depoorter is een soort magische bestuiver die fladdert daar waar de inspiratienectar in overvloed vloeit. Trouw aan zijn creatief genie creëerde hij een wintertuin geïnspireerd op oranjerieën en pleziertuinen, waarbij het ambacht van bloemdecoratie vakkundig wordt verheven tot decoratieve kunst. Stap zijn warme serre binnen en stel je karamelkleurige rotanmeubelen voor, die zo goed als verdwijnen in de weelde aan exotische voorwerpen en planten. Een serre bewoond door fantasiefiguren zoals de Italiaanse markiezin Luisa Casati, wier donkerfluwelen jurk, versierd met parels van muranoglas, nonchalant over een met camelia’s geborduurd kamerscherm werd gegooid, na een eindeloze nacht feesten. De wintertuin van Bernard Depoorter is verzadigd en weelderig. Je proeft er de tropische roes van een society van dandy's, gek op overdaad en fantasie.

    Twee tuinen, twee kunstvormen, twee mannen, maar één toekomstvisie. Stoffen bloemen en geschilderde bloemen, Bernard Depoorter en Hervé Ic zetten ons aan het denken. Onze wilde, vruchtbare plantenwereld is aan het verdwijnen en wordt in hoofdzaak vervangen door de intensieve teelt van bloemen gevoed met chemische giffen. Het is aan ons om te weigeren ze in te ademen.

    Donderdag – vrijdag – zaterdag - 14:00 - 18:00

    Alsembergsesteenweg 73 - 1060 Brussel

     







    12-01-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-01-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LolaLiza Make it Pop collectie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    een bruisende start van 2024

     

    Proost op een sprankelend nieuw jaar met LolaLiza's nieuwste 'Make it Pop'-collectie! Net zoals we het nieuwe jaar graag inluiden met bubbels in ons glas, brengt deze collectie van het Belgische label dezelfde bruisende energie naar jouw garderobe. Ontdek leuke materialen in zachte tinten en laat je stijl schitteren in 2024.

    Verken met LolaLiza een harmonieuze mix van kleuren die opvallend zijn en je outfit net dat beetje extra flair geven. Faux leder, satijn of fluffy stofjes geven jouw kledingkast een vernieuwende uitstraling dit voorjaar, of je nu kiest voor een gedurfde look of een wat subtielere stijl. Maak je klaar om in 2024 te stralen met een garderobe vol karakter en verfijning!

    De collectie zal verkrijgbaar zijn vanaf 11/01, online en in-store.

     

    11-01-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-01-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fresh 'n Rebel: kleurrijke Smart Finder

    Vind jouw favoriete items altijd en overal met Fresh 'n Rebel nieuwste kleurrijke Smart Finder

     

    Het Rotterdamse mobiele must-haves merk Fresh ‘n Rebel heeft een nieuw product gelanceerd: de Smart Finder. Waar in de wereld je ook bent, met de Smart Finder kun je altijd op de hoogte blijven van jouw favoriete items. Hang de Smart Finder aan je sleutelbos, portemonnee, tas, koffer, e-bike of huisdier en lokaliseer jouw items door de Apple Zoek Mijn app op je iPhone, iPad, Mac of de Zoek Items app op je Apple Watch te gebruiken. De Smart Finder heeft een verwisselbare, kleurrijke bumper, beschikbaar in Fresh ’n Rebels coole signature kleuren, wat het een echte must-have maakt!

    Zoek Mijn… Het vinden van jouw favoriete items is een makkie met Fresh ’n Rebels nieuwste Smart Finder. Je vraagt je misschien af hoe het werkt. De Smart Finder verzendt een (beveiligd) Bluetooth signaal dat wordt opgepikt door apparaten in het Zoek Mijn netwerk (iPhones, iPads, Macs, etc.). Deze apparaten versturen de locatie van jouw Smart Finder terug naar jouw Apple device. Spot de Smart Finder op de kaart in de Zoek Mijn app en vind gemakkelijk jouw verloren items terug.

    Notificaties : Gebruik de Zoek Mijn app op jouw Apple apparaat om verschillende meldingen te ontvangen en gemakkelijk jouw Smart Finders instellingen aan te passen. Je wordt bijvoorbeeld op de hoogte gesteld als je jouw Smart Finder verloren bent of als-ie gevonden is door iemand anders. Op deze manier heb je altijd de locatie van jouw Smart Finder bij de hand.

    Geluid afspelen : Ben je jouw portemonnee alwéér kwijt…? Vind ‘m, samen met jouw Smart Finder, terug in no time! Gebruik de Zoek Mijn app om een geluid af te spelen via de Smart Finder. Volg simpelweg het geluid om je portemonnee (of andere items) terug te vinden.

    Verwisselbare bumpers :  Met de verwisselbare bumpers in verschillende kleuren weerstaat jouw Smart Finder een bumpy ride. Kies je favoriet: de sleutelhanger bumper om de Smart Finder aan je sleutelbos te hangen of de gewone bumper om ‘m in je jas of tas te stoppen. De bumper beschermt jouw Smart Finder en geeft kleur aan jouw accessoires, allemaal tegelijkertijd! Gebruik je de Smart Finder buiten voor je fietssleutel of hond? Geen zorgen, de Smart Finder is IP67 stof- en waterdicht.

    Batterij : Controleer op elk moment de status van de batterij in de Zoek Mijn app. De Smart Finder wordt geleverd met een geïnstalleerde CR-2032 batterij die 8 maanden meegaat. De extra batterij zorgt ervoor dat je in totaal 16 maanden lang jouw verloren items terug kan vinden. Daarna kun je uiteraard nog steeds zelf een nieuwe batterij plaatsen.

    Specificaties van de Smart Finder: • Geschikt voor Zoek Mijn • Ondersteunt Verloren-Modus, Meld Indien Gevonden en Meld Indien Achtergelaten •  Ingebouwde speaker voor pieptonen • Waterdicht en stofdicht (IP67) • Inclusief verwisselbare (sleutelhanger) bumpers •       Vervangbare batterij (CR-2032)

     







    10-01-2024 om 16:47 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!