Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    21-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Swarovsky eyewear

    Summer Collection 2021

     

    Pilootmontuur met retrotoetsen en een moderne twist!

    De nieuwe GUESS Spring/ Summer 2021 eyewear collectie omvat jonge en sexy brillen voor onafhankelijke en zelfzekere vrouwen. De vrouwelijke modellen vallen op door hun ontwerp en afwerking, en worden afgewisseld met gemakkelijk te dragen mannelijke monturen die geherinterpreteerd werden voor de hedendaagse man. Oversized monturen in het metaal, ‘cat eye’- vormen of in een gewaagder rechthoekig formaat worden afgewisseld met pilootmonturen met retrotoetsen en een moderne twist.

    De armen zijn versierd met de iconische elementen van het merk, zoals de kleine metalen driehoekjes van het logo die zowel terugkeren in de hele prêt-à-porter collectie als bij de juwelen. Daarnaast herkennen we ook het dierenmotief dat zowel aanwezig is op de zonnebrillen als op de optische monturen, alsook het pioenvormig logo, dat haar inspiratie haalt uit plantmotieven die steeds worden voorgesteld door GUESS voor de Spring/ Summer collectie. Een ander interessant concept bestaat eruit uurwerken te versieren met juwelen door gebruik te maken van kostbare elementen en versieringen in metaal, geïnspireerd op de juwelencollectie van GUESS.

    MODEL GUESS EYWEAR 7753, prijs 115 €

    Een nieuw en vrouwelijk model voor tijdens de vakantie. De metalen voorkant heeft een dubbele brug met glinsters op het bovenste deel. De armen worden gekenmerkt door twee iconische metalen draden die een dubbele driehoek vormen met opnieuw glinsterende details en door met dierenmotieven versierde delen. De gekleurde glazen hebben spiegelende of gerookte glazen.





    21-02-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is Belgisch ... bij JUTTU

    Belgisch multibrand winkelconcept JUTTU verzamelt heel wat innoverende Belgische merken onder één dak. Het is een bruisende hub voor mode, kleine cadeaus, beauty, food en drinks met een grote 'B'. Een greep uit de spannende mix van local fashion love brands.

    lordsxlilies bij JUTTU

    Belgische 'freedomwear' die staat voor comfortabele, überzachte lounge- en vrijetijdskleding met frisse designs. De handgetekende prints zijn natuurgeïnspireerd. Het bedrijf produceert met respect voor mens en planeet en zweert bij een transparant productieproces. In de collectie vind je een uitgebreid aanbod van hippe en elegante home, night & leisurewear. Je kan de zachte, comfy, luxueuze pyjama’s, cardigans, kimono’s en kaftans dragen at home (Netflix-time) maar evengoed - accessorize it! - aantrekken om een stapje in de wereld te zetten. Wear it your way! Freedom dus hé.

    Nathalie Vleeschouwer bij JUTTU

    "Ik ben een actieve vrouw. Ik heb weinig tijd voor tijdrovende was- en strijkbeurten. Mijn levensritme beïnvloedt mijn kledinglijn", aldus Nathalie Vleeschouwer. En daar is menig vrouw haar dankbaar voor. Nadat ze 22 jaar lang aan het hoofd stond van zwangerschapslijn Fragile, begon de Antwerpse in 2011 aan een nieuw avontuur onder haar eigen naam. Het resultaat: elegante maar vooral comfortabele en makkelijke (die stretchjurken!) kleding voor sterke vrouwen die niet bang zijn voor wat kleur.

    Wearable Stories bij JUTTU

    Loredana Falone maakt geen compromissen. Ze gelooft heilig in de mix van duurzame, fairtrade mode én kwalitatieve stoffen. Inspiratie voor haar creaties put Loredana uit haar onvergetelijke reiservaringen. Het was vooral in Bali dat ze haar hart verloor. While living the Island Life legde Loredana hier de basis voor een gedurfde lijn die verschillende culturele invloeden uitademt, maar ook vasthoudt aan tijdloze waarden en trends. De collectie van het Belgische merk Wearable Stories wordt zowel in Europa als in Bali in eerlijke en veilige omstandigheden gemaakt. Elk stuk is uniek.  

    MimarSe bij JUTTU

    MimarSe betekent in het Spaans ‘Verwen jezelf’. En toch is dit accessoiremerk 100% Belgisch. Na een carrière in de bedrijfswereld maakte Nancy - aangemoedigd door haar Spaanse echtgenoot - de sprong naar haar ware passie: het samenbrengen van unieke, kwaliteitsvolle decoraties en accessoires. De vibe: boho beJUTTUful en kleurrijk. Pure verwennerij voor free spirits.

    ANTWRP bij JUTTU

    ANTWRP is een uniek mannenmerk dat staat voor luxueuze en tegelijk casual kleding, die bol staat van subtiele verwijzingen naar ’t Stad: grafische afbeeldingen van tunnels, lichtreclames en winkelstraten. Behalve door de stad laat ANTWRP zich ook inspireren door the great outdoors (denk: bergen en wilde dieren) en door retro skiwear uit de sixties & seventies. ANTWRP rules, de rest is parking…

    Munoman bij JUTTU

    Het Antwerpse mannenlabel Munoman bewijst dat inzet voor een mooiere wereld én hip voor de dag komen a perfect match kan zijn. Dit A+ merk werkt enkel met milieuvriendelijke stoffen zoals biokatoen, lyocell en bamboe, gebruikt geen schadelijke stoffen in het verfproces en is helemaal fairtrade. De collecties ogen kleurrijk, streetcool en geven via prints zoals een fiets (laat die auto staan) of een duikbril (hou de oceanen proper) ook een belangrijke boodschap aan de wereld.

     

     

     

     

     













    21-02-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sugar and spice, everything nice

    The calendar almost marks March and like the temperatures, our wardrobe hues also grow warmer. For BRAX the next few months are all about neutral shades such as almond, brown, sugar and coffee. Mango and corals also play their part in a series of pieces that exude calmth and sophistication, while adding a glimpse of the summer vibe to come.

    Linens and airy volumes make for an outfit that is comfortable and laid-back, but also very on-trend and elegant. The soft pattern that comes through in the dress and skirt, can be a variation on your usual floral print. Easy to combine pieces make that transition to sunnier times seem like a breeze.

    With just a hint of coral, your outfit is set with a feminine and bright accent. A coral design can also be the statement item of your look.

     









    20-02-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zalig zomeren

    dolce far niente op de Italiaanse eilanden

     

    ‘Dolce far niente’, om deze slagzin staan de Italianen bekend. Van hun relaxte levensstijl proef je deze zomer op één van de vele prachtige Italiaanse eilanden. Even heerlijk niets doen en genieten van de mediterraanse keuken, de zalige temperatuur, het zuiderse landschap, de rijke cultuur en het blauwe water.

    Wie aan de Italiaanse eilanden denkt, noemt al snel Sardinië en Sicilië. Deze twee eilanden zijn de grootste van het land en hebben zowat alle Italiaanse troeven in huis. Maar er is meer, veel meer. Van het noorden tot het zuiden telt Italië maar liefst 800 eilanden waarvan er zo’n 80 niet bewoond zijn. Die bieden talloze mogelijkheden en trakteren bezoekers op een hemelse eilandvakantie waar ontspanning centraal staat.

    Wil je deze zomer van het Italiaanse luilekkerleven profiteren? Dan doe je er goed aan vroeg te boeken. De accommodaties op de eilanden zijn snel volzet. Zo ben je er dus zeker bij én kan je nu al even wegdromen bij jouw geweldige dolce-far-niente-plannen.

    Vulkanen beklimmen in Sicilië

    Aan de punt van de Italiaanse laars maak je haasje-over naar het heerlijke eilandleven en kom je aan in het zuiderse Sicilië. Met steden als Castelmola, Monterosso Almo en Sutera heeft het hoofdeiland heel wat te bieden. Maar ook de kleinere eilanden in de regio lonen de moeite. Vlakbij de noordelijke kust van Sicilië arriveer je op de Eolische eilanden. Deze zeven eilanden ontstonden uit vulkanische grond en herbergen een uniek, adembenemend landschap. Dankzij hun uitzonderlijke schoonheid behoren ze tot het Unesco Werelderfgoed. Vanop de kraters van Vulcano en Lipari kijk je uit over deze zeven zusters. Voor een beklimming van een actieve vulkaan moet je op Stromboli zijn. De opspattende lava maakt een onvergetelijke indruk tijdens de geleide nachttochten.

    Natuurpracht in Sardinië

    In het noorden van Sardinië hop je naar Asinara. Het brute landschap hier is zo goed als onaangeroerd. De rotsen baden in het groen en zijn de thuishaven voor heel wat uitzonderlijke plant- en diersoorten. In een natuurpark van zo’n 5.000 hectare ontmoet je de witte ezel en de moeflon. Je doorkruist het park te voet, met de mountainbike, met de trein of vanop de rug van een paard. Langs de kustlijn rust je uit op het witte strand van Cala Sabina. Dit smalle strand ligt tussen de rotsen waardoor het zeewater wel een hemelsblauwe poel lijkt. Het water is er zo helder dat je overal visjes ziet glinsteren. Het recept voor een zalige snorkel- of zwempartij.

    Napoleon achterna in Toscane

    Het Toscaanse Elba ademt geschiedenis. Niet enkel de Franse keizer Napoleon liet er z’n sporen na. Ook de Etrusken, de Romeinen, de beroemde Medici-familie, de Spanjaarden en vele anderen voerden ooit gezag uit over Elba. Die geschiedenis snuif je op in de hoofdstad Portoferraio. De huidige stad werd gebouwd door de familie Medici. Een omwalling met verschillende forten moest het centrum beschermen. Vandaag staan deze bouwwerken er nog steeds. Net buiten de stad liggen de thermen van San Giovanni. Het water bevat jodium, leem en algen en is daardoor erg helend. Het heeft bovendien een uitzonderlijke werking bij mensen met reuma en gewrichtspijn.

    Traditie opsnuiven in Campania

    De kleurrijke gevels van Procida verwelkomen je meteen wanneer je de haven binnenvaart. Het eiland is niet erg bekend en heeft z’n typisch mediterrane karakter uitstekend bewaard. De rustige straten beklimmen de rotsen en laten je uitkijken op talrijke kleine havens boordevol authentieke, fel gekleurde vissersbootjes. Volgend jaar is Procida de Italiaanse culturele hoofdstad. Wie er nu al wat cultuur wil opsnuiven, kan terecht in Palazzo D’Avalos Procida, een oude majestueuze gevangenis uit de 16e eeuw.

    Je trip aan Procida afsluiten, doe je met een glaasje Limoncello. De regio Campania is namelijk de bakermat van deze populaire gele likeur. Hier groeien de Femminello St. Teresa citroenen waarvan de drank wordt gemaakt. Ook op de nabijgelegen eilanden Capri en Ischia nipt iedereen na het diner van een ijskoude Limoncello.

    Romantiek in Veneto

    Vlakbij het idyllische Venetië ontdek je verschillende eilanden die minstens evenveel pracht en romantiek uitstralen. Murano is er één van. Het bestaat uit zeven eilanden die via bruggetjes met elkaar in verbinding staan. De blauwe kanalen die ertussen stromen, doen denken aan het veel drukkere Venetië. In de smalle straten spot je tal van architecturale hoogstandjes en monumenten. De ideale setting voor een romantisch diner met twee. Murano staat ook bekend omwille van het gelijknamige glas dat hier wordt geproduceerd. Wie de glasblazers aan het werk wil zien, kan gewoon binnenlopen in één van de vele winkels waar de deuren van het atelier vaak wagenwijd open staan. Een ander fantastisch streekproduct uit Veneto is de Dorona druif. Op het eiland Mazzorbo wordt er heerlijke wijn van gemaakt. Op het landgoed van de Venissa wijngaard struin je gezellig tussen de ranken. Wie houdt van wat luxe kan een degustatie combineren met een diner in het Venissa Restaurant dat bekroond is met een Michelinster.

    Website: www.italia.it

    illustraties via getty images

     







    20-02-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Comeback of the Gentleman

    Floris van Bommel Men SS21

    If there was ever a time to invest in slow fashion, it's during these slow times. Invest in a shoe that suits you regardless of where you're headed. When trading in your sweatpants and slippers for a more tailored look, remind yourself to put quality and craftsmanship first.

    Choose from a wide range of designs, colors and prints that look sophisticated and are appropriate for a number of occasions. Fun is what we desperately crave right now, and it is something you can find in every shoe made by Floris van Bommel.

    Be bold

    Cool motifs and striking colors really add a sense of boldness to your look. Interesting shoe designs in intense colors provide the finishing touch to your look.

    Anything but ordinary

    Floris van Bommel knows how to do classic, while still offering some edginess in the details. Each of these designs are carefully thought out and are never ordinary. The craftmanship and keen eye for detail is what sets this brand apart.

    Everyday and everywhere

    In the mood for something more casual without lacking finesse? Floris van Bommel creates unique designs for every type of man, and for every moment in his life.

     













    19-02-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Treat yourself with Unisa

    time for a present for yourself

    Every now and then, it feels good to treat yourself to something you deserve. Whether it's for a special occasion like Valentine's, or just because, gifting yourself a pair of shoes or a handbag will make you feel good. And the best thing is: you won't be disappointed when unpacking.

    Statement pieces                 

    Gift yourself a statement pair of shoes or a statement handbag, that will make you feel on top of the world. The best way to get the gift you really want is to buy it yourself.

    Happy colors

    Boost your mood by adding some color to your outfit. Create your own happiness with these elegant, yet colorful Unisa shoes and bags.

    Comfort is key

    Treating yourself also means putting yourself first. Comfort yourself with comfortable footwear. Luckily, that does not mean compromising on style for Unisa.

    Shoes and bags you truly need

    Every woman should own a pair of classic nude pumps, platform sneakers and boots, and a bag in earth tones. These styles are the perfect items to shop for yourself, without any feeling of guilt.











    19-02-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3 trends voor het barbecueseizoen

    de veelzijdigheid van jouw Barbecook

    Genoeg stof vergaard! Onze barbecue, vuurkruiden en messenset staan al te popelen om het verse barbecueseizoen aan te snijden. Onder het motto: ‘een voorbereid man of vrouw is er twee waard’ legt expert Barbecook de nieuwste trends letterlijk op de rooster. En door onze veranderende leefwereld – die merkbaar is tot in onze keuken – zien ze er dit jaar net iets anders uit dan we gewoon zijn. Met deze 3 trends waar hygiëne, zero waste en jij als grillmaster centraal staan, wordt de veelzijdigheid van jouw barbecue nog maar eens duidelijk en begin je helemaal grill ready aan de zomer!

    Safety first : Handen wassen, oppervlaktes ontsmetten, en dat hele dagen door. Het is een routine geworden die ons doet stilstaan bij onze hygiëne. Iets wat zich ook vertaalt in onze keuken. Met een voorzichtige vooruitblik op een zomer waarin we familie en vrienden opnieuw kunnen uitnodigen voor een gezellige barbecue, gaan we ook daar veilig aan de slag. Barbecook stelt daarom haar Grill Cleaner voor. Deze vulkanische puimsteen wordt al jaren door chefs gebruikt om olie, vet en aangebrande etensresten sneller en grondiger te verwijderen. Wanneer je de Grill Cleaner gebruikt, neemt het de vorm aan van de rooster. Zo hou je makkelijk de grill van je barbecue tussendoor en achteraf brandschoon.

    Zero waste & reusable : Ook zero waste baant zich steeds meer een weg in onze dagelijkse gewoontes. We gaan creatief en actief op zoek naar manieren om minder afval te creëren, waaronder tijdens het koken. Deze zomer moet je het niet ver zoeken, want een heerlijke bereiding met een mals stukje vlees of verse vis en gegrilde groenten bak je samen en zonder afval met de herbruikbare en ecologische Grillmat uit glasvezel van Barbecook. Zo verminder je niet alleen de verspilcultuur, maar zorg je ook voor je eigen gebruiksgemak: de grillmat is vaatwasbestendig en voorkomt dat kleine ingrediënten door de rooster glippen of dat marinades of vetten op de kolen druipen.

    Think smart, act like a pro: Deze zomer wordt het seizoen van alle grillmasters. We konden de voorbije maanden onze kook- en grillskills bijschaven want we brachten veel tijd door in onze keuken en tuin. Als professional in wording ga je dan ook graag met professionele en gebruiksvriendelijke tools aan de slag die de voorbereiding, het bakken en grillen makkelijker maken. Barbecook heeft deze vraag goed begrepen en helpt je op weg met enkele musthave nieuwigheden. Met de snijset voor Hasselback Potatoes snij je de aardappelen tot ongeveer halverwege in gelijke plakjes, zo blijft de aardappel onderaan heel en kan je hem eenvoudig opvullen met kaas, spek, kruiden... Door de dunne gleufjes kunnen de smaken tot diep in de aardappel doordringen en is de aardappel sneller evenredig gaar. De Barbecook Barbecuebags maken van ieder papillotrecept een warm kunstje. Door de doorzichtige zijde kan je tijdens het grillen checken hoe het gerecht het stelt en de onderkant uit aluminium zorgt ervoor dat de ingrediënten perfect garen. Deze zomer loopt niets nog verkeerd!







    19-02-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lovely lingerie Rosa Faia

     

    Valentine's Day is right around the corner and whether you're in a relationship or not, it's the perfect occasion to celebrate and treat yourself every year. So let it be this corny holiday, that makes you throw your sweatpants to the side and slip on something romantic and sexy. Pick your favorite(s) out of these ultra-feminine Rosa Faisa sets and leave little to the imagination.

    Whoever said comfort and simplicity can't be sexy, clearly doesn't know Rosa Faia. Whether you choose a bra with matching panties, a transparent top, or a figure-hugging body, Rosa Faia falls beautifully on your shape and gives you that seductive silhouette.

    Do you crave more striking colours and shimmer or are you crazy about that daring red color or sexy lace? Then the lingerie below will undoubtedly appeal to you...

     







    18-02-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prikkel je zintuigen

    NIEUW: PRIKKEL JE ZINTUIGEN MET DE PUUR NATUURLIJKE AROMA SHOWERS!

     

    Aan het begin van de dag, na het sporten, of voor het slapen: douchen is voor veel mensen een dagelijkse routine. Met de nieuwe Aroma Showers van Weleda wordt douchen een volledige nieuwe en unieke belevenis. Deze 100% natuurlijke showers zijn niet alleen verfrissend maar hebben ook een aromatherapeutische werking op je gemoedstoestand en gevoel. Zo stimuleren zij je gezondheid en vitaliteit op een natuurlijke manier.

    Behoefte aan ontspanning

    "Gezondheid wordt een steeds belangrijker thema", vertelt Liza Trouwborst, productspecialist bij Weleda. "Het belang van mentale gezondheid scoort daarbij zelfs hoger dan fysieke gezondheid. Het percentage burn-outklachten en het stressgevoel zijn hoger dan ooit. Mensen zijn op zoek naar oplossingen om hun stressniveau te verminderen. Mindfullness en tijd voor jezelf nemen zijn enorm in opkomst. Weleda Aroma Showers geven ontspanning onder de douche én hebben door hun geur een positieve werking op je humeur. De natuurlijke etherische oliën brengen je al snel in de juiste semming"

    100 jaar ervaring

    Cosmeticabedrijf Weleda heeft al 100 jaar ervaring met de toepassing van de kracht van de natuur in verzorgingsproducten. Zo ook met het gebruik van etherische oliën als aromatherapie. "100% natuurlijke etherische oliën hebben een sterk effect op je lichaam en geest. We gebruiken etherische oliën in onze producten om kracht te geven en mensen te verbinden met de natuur.

    Er zijn 4 verschillende Aroma Showers: Love, Harmony, Energy en Relax. Elke Aroma Shower heeft een unieke en natuurlijke samenstelling en geur om je zintuigen te stimuleren en om je in een bepaalde stemming te brengen", legt Liza uit.

    Kies je stemming

    Waan jezelf in het sparrenbos met Aroma Shower Harmony. De geur brengt je in balans en zorgt voor een ontspannen moment. Of omring jezelf met liefde met Aroma Shower Love en wandel door de bloementuin van romantische roos, kostbare jasmijn en zoete ylang ylang.

    Aroma Shower Relax werkt bewezen kalmerend dankzij de subtiele ontspannende mix van lavendel en bergamot. En de bewezen activerende geur van gember gemengd met verfrissende citronelle van Aroma Shower Energy geeft een perfecte start van de dag. De geuren in deze douches brengen je in de stemming waar jij behoefte aan hebt. Zo is er voor ieder wat wils!









    18-02-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Wanderlust van Caroline Biss

    Denkbeeldige reizen die vorm krijgen in opmerkelijke outfits, hiermee is de toon gezet van de zomercollectie van Caroline Biss. Exotische prints en intense kleuren stralen niet alleen wanderlust uit, maar ook één en al positieve energie.

    Een all-over print met een beeld dat tijdens een safaritrip kon genomen zijn. Discrete zwart-wit prints van zebra’s en olifanten, camelkleurige giraffenvlekken, maar ook uitgepuurde outfits in warme aardetinten en in de koele blauwtinten van de oceaan. Tijdens de eerste lockdown creëerde het designteam van Caroline Biss een collectie die doet dromen van reizen. Denk casual-chic outfits voor een citytrip, blauwe silhouetten die het oceaangevoel uitstralen of warme aardetinten en exotische dieren die je meenemen op een droomreis door Afrika.

    Van koelblauw tot zomers geel

    De collectie brengt een mooie balans van statement pieces en vlotte outfits. Ze is opgebouwd uit verschillende thema’s die onderling kunnen gecombineerd worden. Voor het begin van het seizoen zijn er talrijke blauwtinten, van donker tot pastel. Zwart-wit motieven lijken dan weer geknipt voor een citytrip in de lente. Naar de hoogzomer toe zien we kleurige motieven en tie&dye prints die flirten met de seventies. Rechte en lange rokken en jurken in effen kleuren, van zonne- en goudgeel over groenschakeringen tot rood en pasteltinten gaan de zomerse toer op, net als casual jurken en pantalons in uitbundige tutti-frutti strepen. Blikvangers zijn de jumpsuits en doorknoopjurken in eigentijdse kant. Voor zomerse feestelijke momenten zijn er outfits in blinkende stoffen.

    Laid-back in stijl

    Wie reizen zegt, denkt aan dolce far niente. De campagnebeelden zijn dan ook ingeblikt in het zonnige Italië en stralen een ongedwongen flair uit, net als de outfits zelf. Denim is sterk aanwezig in de collectie en vertaalt zich in een waaier van modellen en wassingen. Op en top relaxed als salopette of als jumpsuit, hip als wijde pantalon of vrouwelijk als romantische bloes.

    Deze ongekunstelde stijl krijgt ook vorm in luchtig gebreide truien en in natuurlijke materialen zoals linnen dat goed vertegenwoordigd is in de collectie. Puur in natuurlijke tinten, gesofistikeerd in streep- of ruitmotieven of een tikje nonchalant dankzij de uitgerafelde randen.

    Accessoires in harmonie

    De schoenen en tassen sluiten naadloos aan bij de kledingcollectie. Blauwe tinten, wit en natuurlijke kleuren domineren. Schoenen in ecostijl variëren van baskets in gevlochten materialen tot sandalen met een zool van koord. Ze vormen een perfecte match met de tassen in een mix van leder, koord, bamboe en vlechtwerk. Het safarithema van de collectie komt terug als giraffenprint op lederen schoenen en als zebraprint op tassen in pony. Laarsjes in geperforeerd leder houden het luchtig. Statement halssnoeren en foulards in degradé of met exotische prints maken het zomerse plaatje compleet.

     











    17-02-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Siematic colers 2021

     

    Creating a magical atmosphere with 1,950 special colors and color compositions to fall in love with.

    Our favorite colors reveal who we are. Colors create atmosphere and influence our mood. The right atmosphere inspires and motivates us. It calms us or inspires our creativity. So why not use selected shades to create individual and emotional kitchen furniture? Design the room with colors where we spend so much time, where we cook for or entertain our loved ones and enjoy being together, discuss poignant topics and have less important conversations, start the day motivated or end it relaxed with a glass. For many people around the world, the kitchen has always been the center of their home - and not just since home offices and homeschooling became the new reality.

    SieMatic designers compose individual kitchen dreams with almost unlimited design possibilities of their furniture programs, materials and special colors in velvet matt and high gloss. On 1,600 m², the new factory exhibition shows a cross-section of SieMatic's flexible room planning concepts. Extroverted kitchen designs vary with subtle, bright and colorful showroom kitchens with monochrome concepts. Compact kitchens follow generous, open-space solutions. In every respect, an emotively wide range of versatility, colorfulness and diversity. The unifying element is the design quality and the overall, timelessly elegant brand umbrella.

    A trip to Löhne is of course worthwhile, Corona-compliant of course. The world's largest SieMatic exhibition can also be visited digitally at www.siematic.com/360.

    "Kitchens are much more than the centerpiece of a home. Based on this conviction, we have been producing timeless kitchens for over 90 years. High-quality materials paired with our many years of expertise - this is how we create individual kitchens, regardless of budget and room size, that are precisely tailored to the needs of our customers. We are particularly pleased with the great success of the new SieMatic SLX. Our innovative, handle-free kitchen concept not only convinced four juries of top-class design awards, but it also inspires design lovers and connoisseurs worldwide." Hanjo Runde, CEO SieMatic

    Fresh, light, and inviting, this composition of a SieMatic kitchen solution open to the terrace is presented in titanium white, sage green, and golden bronze. The back wall in fine frame fronts - anodized aluminum in gold bronze - looks like wall paneling, but provides the necessary storage space with numerous cabinets. The two solitaires in front of the back wall add lightness to the room - the showcase in gold bronze on the left and the tall cabinets in titanium white on the right. Hidden behind the middle sliding door is the oven and dishwasher when they are not needed. In front of them, in a long axis overlooking the garden, are two islands of the four-award-winning, handle-free SieMatic SLX. It's a pleasure to cook and enjoy the atmosphere.

    In front of a back wall of tall cabinets with fine metal frame fronts anodized in gold bronze, the SieMatic designers place a narrow display cabinet, also anodized in gold bronze. The side panels are also glazed, giving a clear view of the occupants' favorite pieces. The pull-out cubes in black matt oak and shelves in bronze-tinted glass can be variably placed in the rear wall, which picks up the colour of the front island sage green.

    Purist design has its own profile. With delicate frames, metallic materials, and nuanced lacquer hues in 1,950 special colors, SieMatic has developed an independent design language for the kitchen. Whether with or without handles: The focus is on the fronts with 6.5 mm narrow frame profiles that contribute timeless elegance to the special atmosphere.

    The four-time international award-winning, handle-free SieMatic SLX shows off its timeless elegance and unpretentious design in the two kitchen islands. The spacious cooking island in titanium white velvet matt is the perfect place to communicate with guests or enjoy the view of nature. The recessed grip anodized in gold bronze, reinforced by the LED light strips integrated into the recessed grip, makes the delicate worktop in 6.5 mm look as if it is almost floating. The second island in sage green velvety matt, one of 1,950 special hues, continues the longitudinal axis and flows into a dining table. Both islands use the expressive SieMatic StoneDesign countertops in grigio carnico patinato limestone as a style element, in addition to the handle-free SieMatic SLX with its illuminated recessed handles. The use of the expressive stone in two thicknesses is particularly appealing. The interplay between 6.5 mm and 14 cm height again emphasizes the individuality of the room design.

    Not only does the architecture of this kitchen space thrive on clarity and opening to light, but also SieMatic's kitchen composition inspires with its transparency and lightness in combination with warm, atmosphere-creating colors and materials. The back wall of the kitchen, which is open on three sides, is formed by two opposing angles with visually appealing depth offsets. The upright angle with a shallower depth, painted in a velvety matte rose shade, offers plenty of storage space. The horizontal angle in high-gloss pebble gray is cantilevered to the front with greater depth. It integrates a generous refrigerator-freezer combination next to the countertop above the SLX pull-out cabinets on the right side. The stately island for cooking and working consists of over-deep SLX pull-out cabinets in pebble gray and opens to the room with transparent display cases. Back panels and plinths are mirrored, top and bottom shelves are pebble gray high-gloss lacquer, and the aluminum profiles are anodized in stainless steel color. Countertops and niche cladding support the elegant, homey atmosphere with impressive white fantasy satin quartzite.

    The two kitchen units are distributed along the long walls of the passageway space with a strong contrast of materials and light and dark. A small base unit line of the handle-free SieMatic S2 in Lotus White velvet matt with recessed handles in Black velvet matt contains the basic functions of the kitchen.

    Centered above, upper cabinets with delicate frame fronts and surfaces in brushed aluminum black contrast. On the left, a generous high table made of expressive oak planks adjoins.

    On the opposite side, the SieMatic panel wall system FloatingSpaces in SimiLaque black velvet matt, which can be individually planned in mm increments, with freely positioned shelves in pebble gray, creates a homely atmosphere. Almost inconspicuously in front of it, a tall cabinet with electrical appliances is placed directly opposite the dining table, also in black velvet matt.

    A warm powder shade in velvet matte combined with stone gray velvet matte creates a feminine, homely atmosphere in this SieMatic kitchen design. The base cabinets of the kitchen unit protrude from the wall with increased cabinet depth and contain everything that ambitious cooks appreciate in a small area. Particularly attractive and high-quality, the expressive countertop made of high-grade stainless steel in 6 mm look. The entire longitudinal wall of the Loft is joined by a SieMatic panel wall system, painted in a high-gloss powder color. One of 1,950 special colors from SieMatic's IndividualColorSystem.

    Placed centrally in the room, on the left side, a tall unit solitaire in plum velvet matt with display cabinets in black matt anodized. Inside they are painted stone gray velvet matte. The glass is tinted smoke gray, minimizes the view.











    16-02-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Better in leather

     

    After being a great protagonist in the past winter 2020 collections, leather keeps on trending during the SS21 season. Leather is strong, durable and wear resistant. In addition, it looks beautiful: leather has a luxurious and stylish appearance, and its vegan alternatives are just as soft and sturdy. This summer season trousers, skirts, jumpsuits and even dresses have been given the leather overhaul. The silhouette is loose-fitting, with wide legs and a fitted waist. Top-to-toe leather ensembles with hues of sand, khaki and chocolate seem to emerge surprisingly strongly from the street-style set, and also classic black remains a favorite here. One of the chicest trend for this season!

     









    16-02-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SS21 This is the new CKS

    Feminine dresses, electrifying print mixes, bold pantsuits and fun faux leather items: CKS's new and fresh collection promises a spring full of excitement, one way or another. For your viewing pleasure: the new CKS season in five trends.

    1. Go with the flow

    Floaty dresses, puffy sleeves and pastel hues that suit a wide variety of skin tones: butterflies for days in ultra feminine dresses, tops and skirts that make us yearn for sunnier days.

    2. (Print) mix it up

    Tired of sitting at home in tiresome old jogging pants? Time to get your act together and stand out in the crowd (or crowded Zoom-meeting). Time to let your wild side loose and chose a fun print - or better yet: mix some fun prints.

    3. Work it, girl

    Inpired by boiler suits plant workers used to wear, this season's pantsuit is comfy, yet classy. In cosy denim or in trendy faux leather: perfect workwear for a day of slaving away behind your desk ... or slacking off and binging a whole Netflix show.

    4. Bold flower prints

    No print for dainty girls, these flowers are a powerful look. Proof that delicate flora can be the basis of a statement outfit. Bigger is better: something we can agree upon, for once.

    5. Wide-legged trousers

    Skinny jeans and cigarette pants were banned from the catwalks this spring. The season of the baggy trousers is upon us. They are wide-legged, elegant, and making us forget all about our figure hugging pairs. Freedom, at last!











    15-02-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leukste uitje van Nederland

    De Nederlandse toeristenbond ANWB heeft de Efteling uitgeroepen tot ‘Leukste uitje van Nederland 2021’. Volgens de ANWB maakte de Efteling met name het onderscheid door hoog te scoren op sfeer en aanbod.

    Fons Jurgens, algemeen directeur van de Efteling: “Wij zijn enorm blij met deze bekroning na dit moeilijke jaar vol uitdagingen rondom corona. Deze prijs is een groot compliment voor al onze medewerkers, die zich ongelooflijk hebben ingezet om met een bijzondere sfeer onze gasten even hun zorgen te laten vergeten. In totaal werden 80.000 stemmen uitgebracht. Dat laat zien dat juist in deze tijd een dagje uit zeer belangrijk is! We hopen dan ook van harte dat wij en onze collega-parken binnenkort de poorten weer mogen openen.”

    15-02-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!