Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    24-01-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Freedom Moses

    : de hipste home office slipper en lenteschoen

    Recycleerbaar, trendy, vegan - met de zoete geur van melk en honing

    Met een paar Freedom Moses slippers haal je de zomer in huis. De funky prints en kleurtjes stralen pure fun uit. Vind je het nog wat fris voor blote voeten? Combineer de sandalen met een leuk sokje, et voilà, je hebt de ideale home office slipper en lenteschoen.

    Duurzame lentekriebels

    De sandalen zijn verkrijgbaar in oneindig veel kleuren en hippe prints, perfect om extra kleur te brengen in jouw home office. Daarbovenop zijn de Freedom Moses-slides vegan, recycleerbaar, en vervaardigd op een duurzame manier. In elk paar wordt lucht in de zool geïnjecteerd. Gevolg? De slippers voelen licht aan, alsof je op wolkjes wandelt. Als kers op de taart heeft elke paar de zoete geur van melk en honing. Voel je de lentekriebels al?









    24-01-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Red Malta van de epidemie

    AR museum Sacra Infermeria in Valletta lanceert interactief spel om het eiland van de builenpest te bevrijden.

    Momenteel is de wereld in de ban van de COVID-19 pandemie, maar dit is niet de eerste keer in de geschiedenis van de mensheid dat we ons in moeilijke tijden bevinden. In december 1675 trof de Builenpest de kusten van Malta. De ziekte werd aan land gebracht via een scheepslading van een schip afkomstig uit Tripoli. Het schip meerde aan in de hoofdstad Valletta, destijds al een druk bewoonde plaats wat ervoor zorgde dat de verspreiding van de bacterie als een lopend vuurtje ging. Deze uitbraak wordt gezien als de dodelijkste pestuitbraak van Malta. In een jaar tijd kostte het het leven aan 11.000 mensen, wat neerkomt op meer dan 16% van de bevolking in die tijd. Om de verspreiding in te dammen werden alle verdachte gevallen onmiddellijk afgezonderd. De lokale artsen werkten dag en nacht in de apotheek van de Sacra Infermeria, in een poging een tegengif te vinden om deze nachtmerrie voor altijd te beëindigen.

    Dit is de achtergrond van het Scavenger Hunt Game. En interactief Augmented Reality spel dat je vanaf nu in het museum van de Sacra Infermeria in Valletta kan spelen. Door middel van een applicatie op je smartphone reis je terug in de tijd en kan je de artsen helpen bij het vinden van alle ingrediënten die nodig zijn om de remedie tegen de plaag te maken. In totaal moeten er zes ingrediënten verzameld worden die zich ergens in het historische gebouw bevinden. Sommige van de ingrediënten zijn zeer zeldzaam en dus moeilijk om te vinden, maar alle ingrediënten moéten worden verzameld anders werkt het tegengif niet ! Je kan het spel als een team spelen, je kan elkaar uitdagen en om het eerst alle ingrediënten vinden, je kan meedoen aan een doorlopend spel of gewoon je eigen nieuw spel starten. Eén ding is zeker, het is een leuke ervaring voor iedereen, vooral voor gezinnen en kinderen. Een spannende leerervaring, waarbij geschiedenis en techniek worden gecombineerd en waarbij kinderen meer te weten komen over wat een epidemie juist is en hoe het behandeld wordt. https://mcc.com.mt/ar-museum/

    Malta, officieel Republiek Malta, ligt in de Middellandse Zee. De Maltese eilandengroep bestaat uit de eilanden Malta, Gozo, Comino en enkele onbewoonde eilandjes. Het is een bijzonder stukje Europa, er wordt links gereden en Maltees en Engels zijn de officiële talen. Je vindt er een mix van culturen, een indrukwekkend erfgoed, prachtige azuurblauwe baaien en de zonnigste hoofdstad van Europa. Vanuit België zijn er dagelijkse vluchten en na 2,5 uur vliegen ben je er al. www.visitmalta.com

    Voor het meeste recente reisadvies, zie https://diplomatie.belgium.be/nl









    24-01-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-01-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.My Only Bottle

    de must-have voor elke sportieveling

    Wandelen was nog nooit zo populair. En ook in huis werd er nooit eerder zoveel gesport. Een goede uitrusting en de juiste attributen zijn dan ook belangrijk. Zoals de My Only Bottle van SodaStream bijvoorbeeld. Dat is de eerste herbruikbare fles voor on-the-go waarmee je bruiswater kan maken. De handige My Only Bottle is verkrijgbaar in verschillende kleuren en ook met een speciale sportdop.

    Voldoende water drinken tijdens het wandelen en (indoor) sporten is belangrijk. Elke keer een wegwerpflesje gebruiken is een no-go anno 2021. Daarom heeft SodaStream een herbruikbare fles met een handige draagkoord. Zo kan je de fles overal mee naartoe nemen. My Only Bottle past op een SodaStream-bruiswatertoestel, is superlicht en vaatwasbestendig. De halveliterfles voor onderweg heeft een fashionable design en een mooie metalen dop, en is beschikbaar in drie trendy kleuren: Icy Blue, Pink Blush en Black Noir. De sportversie – in Bright Turquoise – is door de aangepaste dop ook makkelijk te gebruiken tijdens je wandeling of sportsessie. Dankzij één herbruikbare My Only Bottle kunnen duizenden plastic wegwerpflessen bespaard worden.

    De SodaStream My Only Bottle heeft een verkoopprijs van € 9,99.







    23-01-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantiewoningtrend

    grote woningen voor beperkt gezelschap

     

    Beaujean Vacances lanceert aanbod aan XS-woningen

    Aangezien samenkomen met grote groepen door de coronamaatregelen van verschillende overheden niet toegelaten is, bleven de grotere vakantiewoningen van het Nederlandse Beaujean Vacances grotendeels leeg staan. Het familiebedrijf, met bijzondere woningen in Zuid-Limburg, Voeren en de Euregio, bleef echter niet bij de pakken zitten en zorgde ervoor dat de grotere woningen voor kleinere gezelschappen konden worden opengesteld. Zo werden er XS-varianten van de woningen voorzien met een lager aantal maximale gasten en een aangepaste prijs. Op die manier stemt Beaujean Vacances haar aanbod af op de geldende maatregelen en kunnen gasten genieten van wat extra luxe en meer ruimte. De aanpassing zorgde ook voor een opmerkelijke stijging in de boekingen.

    Van XL- naar XS-woningen : Beaujean Vacances past haar ruime aanbod aan vakantiewoningen voor grote groepen aan op basis van de geldende maatregelen. Door XS-varianten te lanceren, worden grote vakantiewoningen voor meer dan 12 personen nu opengesteld voor kleinere groepen. Op de website zijn de woningen te herkennen aan de toevoeging “XS”. Verder is de prijs voor elke XS-variant aangepast aan het lagere, maximale aantal gasten om zo in verhouding te blijven met andere woningen met een gelijkaardige capaciteit. Hoewel sommige kamers of verdiepingen zijn afgesloten, zorgen de XS-verblijven ervoor dat de gasten kunnen genieten van een bijzonder ruime vakantiewoning voor een kleiner gezelschap.

    Opvallende stijging boekingen : Sinds december stijgt ook het aantal boekingen van vakantiewoningen opvallend. Zo noteerde Beaujean Vacances voor de maand december een stijging van maar liefst 110% ten opzichte van het jaar voordien. Ook in 2021 lijkt deze trend zich voort te zetten. Het jaar startte voor Beaujean Vacances met de beste openingsweek ooit. De aanpassing van de XS-woningen zorgde er bovendien voor dat ook grotere woningen nu volop geboekt worden door kleinere gezelschappen.

    Gepersonaliseerde self-service : Verder lanceerde Beaujean Vacances een snelle self-service waarmee reizigers zelf alle nodige informatie kunnen terugvinden over hun boeking. “De aankondiging van nieuwe maatregelen zorgde er telkens voor dat gasten massaal contact opnamen met onze klantendienst,” zegt Daphne Beaujean, Co-owner bij Beaujean Vacances. “Om onze gasten sneller te kunnen helpen, hebben we een systeem ontwikkeld dat kort op de bal kan spelen bij nieuwe wijzigingen. Gasten kunnen inloggen op de website en krijgen bij de self-service meteen de geldende regels te zien voor hun specifieke boeking. Daarbij wordt onder meer rekening gehouden met de locatie en de samenstelling van het reisgezelschap.”







    23-01-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-01-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De natuur in je zak

    2020 was het ultieme wandeljaar en ook 2021 is goed op weg om die trend verder te zetten. Zoektermen als ‘wandelen’ en ‘Ardennen’ zijn nooit eerder zo populair geweest. We kiezen met zijn allen voor vakanties in de natuur en wandelen op vrije momenten dat het een lust is. Daar speelde het Oostenrijkse SWAROVSKI OPTIK graag op in door hun populaire verrekijker, de CL Pocket, een compleet nieuwe look te geven.

    Een nieuw elan.

    Een omzetstijging van maar liefst 39,8% voor de Benelux, dat verklappen de verkoopcijfers van SWAROVSKI OPTIK voor de verkoop van verrekijkers in 2020 t.o.v. 2019. Wie in 2021 zijn of haar wandelingen een nieuw elan wil geven, kan nu kiezen voor het ideale instapmodel, de CL Pocket. Deze kijker is dé perfecte metgezel voor alle outdoorliefhebbers: een inklapbare compacte verrekijker met een voortreffelijke optische kwaliteit en een maximaal kijkcomfort. Bovendien ligt de kijker perfect in de hand en gaat hij generaties lang mee.

    De natuur in je zak

    Met een gewicht van slechts 350 g en een lengte van 110 mm past de CL Pocket gemakkelijk in een kleine tas of jaszak. De nieuwe CL Pocket biedt dan ook een keur aan toepassingsmogelijkheden – of je nu een rustige wandeling maakt, of kiest voor een stevige tocht in de bergen of een avontuurlijke reis. De hoogwaardige precisieoptiek garandeert dat je zonder dat je ogen vermoeid raken op een ontspannen manier dieren in het wild kunt observeren, terwijl je toch elk detail kunt zien.

    Maximaal kijkcomfort

    Het intelligente, ergonomische ontwerp en de handzame beschermende behuizing van de CL Pocket garanderen maximaal kijkcomfort. De kijker heeft een bijzonder groot gezichtsveld en is volledig geschikt voor brildragers. De voortreffelijke randscherpte en hoge transmissie zorgen voor contrastrijke, scherpe, kleurechte beelden die je niet snel zult vergeten. Het moderne ontwerp in twee kleurstellingen, groen en antraciet, kan worden gecombineerd met verschillende toebehorensets voor specifieke behoeften.

    Gemaakt voor het buitenleven

    Het robuuste ontwerp met verbeterde dubbele brug en stevige aluminiumbehuizing beschermt de fijn afgestelde optiek, terwijl de inertgasvulling voorkomt dat water en stof de kijker binnendringen. Deze ontwerpkenmerken, gecombineerd met de juiste zorg, maken van de CL Pocket een extreem robuust en duurzaam product.

    Op een duurzame manier beschermen waar je om geeft

    De nieuwe CSO cleaning set optics is ideaal voor een zachte, maar grondige reiniging van alle optische lenzen en verkrijgbaar als uitbreiding voor de nieuwe CL Pocket. De set bestaat uit lensreinigingsvloeistof, een reinigingsborsteltje, een blaasbalg en twee microvezeldoekjes, verpakt in een handig etui. De microvezeldoekjes en het etui kunnen op 40° in de wasmachine worden gewassen. In plaats van plastic is er zo veel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen zoals bamboe en glas.

    CL Pocket met standaard toebehoren en adviesprijs

    De CL Pocket is verkrijgbaar met een vergroting van 8x25 of 10x25. De kijker wordt geleverd met een field bag, draagriem, microvezeldoekje en oculairbeschermkap. De adviesprijs begint bij 780 euro.

    De wereld behoort aan hen die schoonheid kunnen zien. Ervaar het ogenblik.

    SEE THE UNSEEN. SWAROVSKIOPTIK.COM

    Foto's: © SWAROVSKI OPTIK

     

     

     

     







    22-01-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-01-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Digitaal aanbod voor de 11de editie van Toast Literair
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Davidsfonds brengt literatuurliefhebbers online samen

    22/01 IN HEEL VLAANDEREN EN BRUSSEL - Met Toast Literair, de grootste literaire brunch in Vlaanderen en Brussel, zet Davidsfonds al 10 jaar lang literatuur in de kijker. Tijdens het weekend van 23 en 24 januari vindt de 11de editie van dit literaire feest plaats. Op momenten dat het onmogelijk lijkt, zet Davidsfonds alles in het werk om mensen ook dit jaar samen te brengen rond verhalen, gedichten en schrijvers. Een digitale toost op 22 januari, verschillende online activiteiten én auteursfilmpjes zorgen ervoor dat het feest in coronatijden kan doorgaan.

    Digitale toost op 22 januari

    Nog voor het weekend van Toast Literair aanvangt, start Davidsfonds het literaire feest met een digitale toost. Vrijdag 22 januari om 19.30 uur nodigt Davidsfonds iedereen uit om samen digitaal te klinken op schrijvers, gedichten en boeken. Meer dan ooit zorgen zij in deze moeilijke tijden voor troost, afleiding en verrijking. 200 literatuurliefhebbers schreven zich intussen in om het glas te heffen. Nationaal voorzitter Peter De Wilde en algemeen directeur Kris Opdedrynck brengen een toost uit vanuit het Davidsfonds Secretariaat. Daarnaast zal Toon Horsten, uitgever bij Standaard Uitgeverij, vertellen over nieuwe boekprojecten. Afsluiten doen ze met literatuur. Davidsfonds vrijwilligers Mia Callier en Willy Van Boxstael van Davidsfonds Aalst brengen een uitzonderlijk stukje tekst.

    Lokaal gaat ook digitaal

    Als alternatief voor de gezamenlijke literaire brunch of lezing in de bibliotheek, organiseren verschillende lokale Davidsfonds afdelingen een online activiteit.

    • Davidsfonds Schoten en Sint-Job nodigen je bijvoorbeeld uit voor een online lezing met schrijver Koen Peeters over zijn roman Kamer in Oostende.

    • Davidsfonds Desselgem organiseert een digitaal salon met als gasten Mark Eerdekens, muziekfenomeen Nele Bovendeerd, lerares Woord Arlette Venken, leesgroepbegeleider Petra Van Gansen en auteur Jan Steegmans.

    • Davidsfonds Denderleeuw trekt de kaart van de poëzie met Nera Redant, begeleid door Tom Van Impe aan de piano.

    • Davidsfonds Brasschaat organiseert dan weer een webinar met Nadia Nsayi. Zij vertelt over haar boek Dochter van de dekolonisatie.

    • De focus op de brunch ligt dan weer bij Davidsfonds Putte-Beerzel-Grasheide-Peulis. Naast een goed gevulde ontbijtmand voorzien zij namelijk een lezing over smakelijke weetjes.

    Ontdek meer over deze activiteiten via www.toastliterair.be.

    Auteurs en liefhebbers delen hun schatten

    Voor cultuurliefhebbers die liever zelf bepalen op welk moment van het weekend ze literatuur beleven, is er het hele weekend een platform met auteursfilmpjes beschikbaar. Dimitri Leue laat je mee snuisteren in zijn boekenkast, Wim Helsen leest een gedicht voor, Stefan Hertmans vertelt over zijn boek De opgang en Jeroen Olyslaegers licht zijn nieuwste boek Wildevrouw toe. En er zijn nog meer filmpjes te ontdekken. De filmpjes zijn beschikbaar vanaf vrijdagnamiddag 22 januari via https://vimeo.com/showcase/toastliterair.

    Ook dit jaar wordt Toast Literair dus ongetwijfeld opnieuw een volwaardig feest voor lezers.

     

     

    21-01-2021 om 14:13 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Belle Le Parfum

    Daar is ze! Dat is La Belle!

    Al een jaar lang fleurt ze de uiterst originele tuin van Jean Paul Gaultier op. Het is La Belle die Le Beau in allerlei moeilijkheden brengt...

    Het was al warm in deze tuin, maar nu wordt het nog heter! In de tuin der zonden mogen alleen de meest vrolijke zondaars vertoeven.

    Vanavond is de nacht zo heet dat de vruchten en bloemen ervan bloeien. En vanavond is gulzigheid geen zonde meer: je mag zoveel happen nemen van de appel als je zelf wilt.

    Het is mysterieus, onweerstaanbaar en overvloedig. Welkom in de tuin der vrijheden, waar je de verleiding niet kan weerstaan. Wat wil je nog meer?!

    EEN GEUR ZO SMAKELIJK.

    Alsof je, bij de gratie van een sappig akkoord, de dorst naar sensualiteit in de wereld zou kunnen lessen.

    Vanille, peer, amandel... je zou ervan willen proeven!

    En met Belladonna en muskus, voor een betoverende kracht... we bezwijken ervoor!

    En toe, wat bergamot, geroosterde tonkaboon en jasmijn...

    Verlangen zoals het willen nippen van een Grand Cru wijn.

    Geef toe aan de verleiding! Geef toe aan La Belle Le Parfum, een Oriëntaals Gourmand Eau de Parfum Intense.

    DE VERPAKKING ALS BRON.

    Zo groen als een oase in een exotische tuin. Dit is de lagune waar we van drinken om de dorst te lessen.

    Je ziet ze op 100m afstand en loopt ernaartoe, aangetrokken door een paar zonnestralen die het goud van deze wonderbaarlijke verpakking doen glanzen.

    DE FLACON ALS SENSATIE.

    De buste van La Belle straalt karakter uit (ook al verliest ze haar hoofd zo graag!). Het is tenslotte Jean Paul Gaultier.

    Ze is roze en rood en ademt een sensualiteit, met een gouden rozenketting rond de hals.

    DE VERLEIDENDE PARFUMEURS.

    Wanneer Quentin Bisch en Sonia Constant een parfum beschrijven, raak je meteen gefascineerd. Door onder andere de ogen die twinkelen bij de gedachte aan de vreugde die vrouwen met deze Oriëntaalse Gourmand geur zullen hebben. Het zijn twee charmante verleiders, ze creëerde het perfecte verslavende en sensuele parfum in de tuin van Jean Paul Gaultier!

    Jean Paul Gaultier La Belle Le Parfum is vanaf 20 januari 2021 beschikbaar bij de bekende Jean Paul Gaultier verkooppunten.

    Adviesverkoopprijs: La Belle Le Parfum Eau de Parfum Intense 100 ml € 122,60 - La Belle Le Parfum Eau de Parfum Intense 50 ml € 90,60 - La Belle Le Parfum Eau de Parfum Intense 30 ml € 66,20

     









    21-01-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-01-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walibi zoekt Nederlandstalige medewerkers ...

    WALIBI ZOEKT NEDERLANDSKUNDIGE MEDEWERKERS VIA DIGITALE JOB DAYS

     

    Het is nog even wachten op groen licht van het Overlegcomité voor de opening van pretparken. Toch wordt in Walibi Belgium alles in gereedheid gebracht voor het nieuwe seizoen. Het park gaat op zoek naar 600 - bij voorkeur - Nederlandskundige medewerkers via een digitale aanwervingscampagne.

    Walibi Belgium en Aqualibi zijn op zoek naar 250 seizoensmedewerkers en 350 studenten om het team te versterken. De nieuwe themagebieden en attracties lokken een divers familiaal publiek, waaronder heel wat bezoekers uit Vlaanderen. Om dit groeiend publiek te verwelkomen, zoekt het park medewerkers die het Nederlands machtig zijn. Als meertalige medewerker kan je aan de slag aan het onthaal en de kassa’s, bij attracties en restaurants, of in de shops.  

    “In Walibi kom je terecht in een dynamische en unieke werkomgeving met veel afwisseling. Je maakt ook deel uit van een hecht en divers team. Kandidaten die zich willen inzetten om onze bezoekers een onvergetelijke dag te laten beleven, verwelkomen we heel graag tijdens de digitale jobdagen.” Antoine Stasse, HR Manager Walibi Belgium

    Door de huidige veiligheidsmaatregelen gaat Walibi op zoek naar zijn nieuw team via een digitale aanwervingscampagne. Het park heeft op dat vlak een voorsprong: sinds enkele jaren wordt de klassieke cv ingeruild voor korte presentatievideo’s. Aan de hand van vragen leggen de kandidaten uit waarom ze de geknipte persoon zijn voor de job. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 28 februari inschrijven via het het digitaal platform.

    Nadien worden geselecteerde kandidaten uitgenodigd voor de digitale Job Days. Tijdens deze digitale sessies worden allerlei vragen door de recruiters beantwoord. Ten slotte, kandidaten die ons in hun presentatievideo hebben overtuigd, worden ook uitgenodigd voor een individueel sollicitatiegesprek, dat in het park zal plaatsvinden van 1 februari tot begin maart.

    Op www.walibi.be (“jobs”) kunnen geïnteresseerden alle vacatures terugvinden.





    20-01-2021 om 09:45 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen stoom afblazen:

    : hoe wellness weer warmte in je liefdesrelatie brengt

     

    Op zoek naar een relatiebooster én valentijnscadeau in één? 2020 was voor veel Belgen het ultieme moment om een home wellness te installeren, maar mocht je de knoop nog niet hebben doorgehakt, zal Valentijn misschien wel de doorslag geven. Een sauna in huis is het cadeau bij uitstek om samen van te genieten en dichtbij elkaar te kruipen. Wellnessspecialist Gervi bewijst dat een sauna in huis vuur en passie in je relatie brengt, en dat jarenlang. Vanaf nu is het alle dagen de dag van de liefde!

    Zweet het uit : Nadat we – met veel plezier – 2020 loslieten toen we aftelden op oudejaarsnacht, wordt het tijd om ook onze eigen stress en kopzorgen los te laten. Een sauna dwingt je haast om op zeer korte tijd mentaal te ontspannen. Met een sauna gun je jezelf én je partner alleen nog maar qualitytime. Even niet ‘dat mailtje moet ik nog afwerken’ of ‘de sporttas van de kinderen moet nog klaargezet worden’, maar wel de knop omdraaien en rust. Anno 2021 maken we tijd voor elkaar en gaan we voluit voor genieten!

    Een boost voor je zelfzekerheid én libido: Het genot van een sauna betekent niet alleen het verstand op nul zetten, maar levert ook fysiek een hoop voordelen op. Je immuunsysteem versterkt, je spieren ontspannen, je lichaam wordt gezuiverd, je krijgt een stralende huid én je verliest er zelfs op 15 minuten tijd tussen de 300 en 500 calorieën mee! Je lichaam bereikt een absolute topconditie door de hittetemperaturen en daardoor voel je je beter én zelfzekerder in je vel, wat alleen maar voordelen heeft op jullie relatie. En wanneer ook die pijnlijke rug na een zware werkdag wordt verzacht, houdt niets je nog tegen…

    Niet storen – alleen maar oog voor elkaar : In een wereld vol stimulansen durf je elkaar wel eens uit het oog te verliezen. Allebei een drukke job, kinderen die 24/7 de aandacht opeisen en een huishouden draaiende houden. Valentijn is het uitgerekende moment om komaf te maken met dagelijkse sleur die je relatie beïnvloedt. De afgesloten cabine van de sauna houdt alle afleiding buiten en zorgt ervoor dat jullie enkel nog maar oog hebben voor elkaar. Het brengt je mentaal en fysiek samen, je vindt rust bij elkaar en jullie kunnen zelfs zonder woorden van elkaar en de stilte genieten. Hang het ‘niet-storenbordje’ al maar aan de deur!

    www.gervi.be - www.gervi-outdoor.be

     









    20-01-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-01-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronde liefde: van daybed naar loveseat met Organix

    » Organix-reeks van Royal Botania breidt uit met rond element en kleine bijzettafel

    Na de opkomst van organische ontwerpen met afgeronde hoeken, mag het voor Royal Botania nog wat molliger, want het outdoor interieurmerk introduceert dit jaar stevige ronde vormen. Het Belgische label zet de toon met een ronde variant voor haar succesvolle Organix-collectie, waardoor outdoor cocoonen deze zomer een heel nieuwe dimensie krijgt: switch in een handomdraai van dubbel dagbed naar luxueuze loveseat en dat in wel 70 kleuropties.

    Zij aan zij of tête-à-tête?

    De modulaire Organix-lijn die vorig jaar gelanceerd werd, krijgt er in 2021 een uitbreiding bij, namelijk een rond element van 180 cm diameter. De vier rugleuningen kan je op twee manieren monteren: met de vier delen aan één kant creëer je een dubbel dagbed, maar zit je liever face-to-face met je partner of knuffelcontact, dan zet je twee elementen aan elke kant. In het midden is een opening voorzien voor een PALMA-, OAZZ- of BLOOM-parasol.

    Van gracieus groen tot liefdevol rood

    Met een uitgebreide stoffenselectie van maar liefst 70 kleuren en texturen, kan je jouw Organix-lounge helemaal naar je hand zetten. Als trendsetter kies je ongetwijfeld voor de frisse – en nieuwe – kleur groen of volg je de pastelhype met zachte tinten. Voor meer vuur en warmte in je exterieur opteer je voor dieprode accenten. Laat ‘je innerlijke Jani’ vrij en personaliseer je terras of tuin naar eigen smaak.

    Bijzet versus bijzit

    In 2021 wordt de Organix-collectie ook uitgebreid met een kleine ronde bijzettafel die je perfect op elk deel kan bevestigen. Het tafelblad van deze extra is beschikbaar in teak, keramiek of lavasteen. De Organix-loungeelementen hebben hetzelfde basisframe als de bijzettafels en je schakelt dus eenvoudig van bijzet naar bijzit. Ook de Tono-poefjes combineer je perfect bij de Organix-lounge als ronde bijzit/bijzet.

    https://www.royalbotania.com

     









    19-01-2021 om 08:45 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-01-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spread beauty

    De ambitie van NOTE is om niet alleen haar visie te delen op schoonheid, maar ook op de maatschappij: positief, zorgzaam en open. NOTE begrijpt echter dat deze ambitie niets is zonder de mensen die bereid zijn de positieve boodschap te delen en te belichamen; beauty is niet alleen iets wat je hebt, maar ook iets wat je geeft. Laat je daarom inspireren door deze producten om de make-up looks van 2021 te creëren. Spread Beauty.









    18-01-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!