Inhoud blog
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    21-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april

    De lente is ook het startschot voor het mountainbikeseizoen in de Oostkantons. De eerste fietsers trekken er op uit in de regio en verkennen op paden en trails de landschappen in de Oostkantons. De Stoneman Arduenna biedt dit jaar opnieuw een bijzondere uitdaging, want het gaat zijn eerste kleine jubileumseizoen in. Het parcours heeft sinds de lancering in 2020 al meer dan 9.000 mountainbikers verwelkomd en gaat nu zijn 5e seizoen in.

    De "Stoneman Arduenna" is een bewegwijzerd circuit met 8 controleposten dat het hoogste punt van België, Signal de Botrange, verbindt met het drielandenpunt in Ouren over een afstand van 176 km en een hoogteverschil van 3.900 meter. De route kan in 1, 2 of 3 dagen worden afgelegd en biedt zowel een sportieve uitdaging als een unieke natuurervaring. Mountainbikers kunnen zich verheugen op veel bospassages, single trails, pittige beklimmingen en avontuurlijke afdalingen. De inspanning is de moeite waard, want deelnemers worden keer op keer beloond met indrukwekkende panorama's en pittoreske landschappen.

    Tourplanning

    Deelnemen aan de Stoneman Arduenna kan op elke locatie. Dit vertrekpunt wordt zowel het start- als eindpunt van de Stoneman-rit, van waaruit alle 8 controleposten bereikt worden. Er zijn 15 Logis-Partner langs de route die speciaal zijn ingericht voor mountainbikers en Stoneman gasten en die je hartelijk ontvangen.

    Als je bij de accommodatiepartners van Stoneman Arduenna overnacht, profiteer je bovendien van bagagetransport tegen een prijs van € 25 per dag per stuk bagage. Je moet je voor deze service ten minste 5 dagen voor de start aanmelden op www.ostbelgien.eu/nl/stoneman-arduenna. Opgelet: de transportdienst is alleen mogelijk tussen partnerbedrijven van Stoneman.

    3 verschillende starterspaketten

    Uitgedaagd door de Stoneman Arduenna? Meld je dan snel aan: www.stoneman-arduenna.com/nl/. Je kan uit drie verschillende startpakketten kiezen. In het Card-startpakket (€24) zit een stempelkaart voor de controleposten en een waardebon van €10 voor een Stoneman Arduenna-trui. Het Classic pakket (€39) bevat ook een drinkfles en een universele sjaal en een overzichtskaart van de route. Het is mogelijk om de checkpoints digitaal te stempelen met de Now app versie (€19). Elk startpakket bevat de actuele GPX-track van de route, die kort voor de start van de rit per e-mail naar de starter wordt gestuurd.

    De startpakketten Card en Classic kunnen kort voor de start worden opgehaald bij de uitgiftepunten. Dit kan bij het Huis voor Toerisme Malmedy en de toeristenbureaus in Bütgenbach en Burg Reuland. De 15 overnachtingspartners van de Stoneman zullen de gereserveerde pakketten ook met plezier ter plekke aan hun overnachtende gasten uitdelen.

    Ervaringsherinnering

    Wil je een blijvend aandenken aan de succesvolle Stoneman-rit: ga dan voor een Stoneman trofee. Deze trofee bestaat uit een sokkel en een lokale steen in de respectievelijke categoriekleuren goud, zilver en brons. Als je al een basis hebt, kan je een extra steen toevoegen aan je bestaande trofee.

    Stoneman – een internationaal project

    Voormalig professionele mountainbiker Roland Stauder richtte in Zuid-Tirol het Stoneman-concept op. Zijn doel was om andere mountainbikers de kans te geven zijn thuisroute te ontdekken. De focus ligt niet op de rijtijd, maar op het bewust waarnemen en genieten van de natuur. Een Stoneman is een unieke natuurervaring waarin zowel de schoonheid als de ruige kant van de natuur de hoofdrol spelen. De aantrekkingskracht van de Stoneman ligt in de uitdagende mountainbikepassages en de indrukwekkende panorama's. Na de oorspronkelijke Stoneman in Zuid-Tirol (Dolomiti) werden andere landen toegevoegd en werden MTB-marathonroutes gecreëerd in Oostenrijk (Taurista), Zwitserland (Glaciara), Duitsland (Miriquidi) en België (Arduenna). Er is maar één Stoneman in elk land, en de Stoneman van België ligt in de Oostkantons.

    Meer informatie: www.ostbelgien.eu/nl/stonem





    21-04-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alpina Extreme Quartz
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    het ultra-sportieve concentraat van Alpina, in compacte versie

     

    Dynamisch, pittig. Een nieuw, strakker unisex formaat, vier levendige kleuren en een uiterst nauwkeurig kwartsuurwerk. Met zijn kussenvormige stalen kast, samengeperst tot 34 x 35,2 mm, wordt de Alpiner Extreme Quartz aangeboden met een steenbeige, fonkelend roze, gletsjerblauwe of bladgroene wijzerplaat. De eerste drie op een stalen armband, de laatste op een rubberen band die bij de wijzerplaat past. Vier avonturiers in de wind, klaar om het buitenleven te veroveren.

    Alpina voor rust in huis? Om jaloezie van horlogeliefhebbers te voorkomen, heeft het merk dat gespecialiseerd is in het buitenleven een nieuwe unisex lijn ontworpen binnen de Alpiner Extreme-serie. Deze onderscheidt zich door drie grote veranderingen.

    Een nieuwe, kleinere kast

    De eerste is een nieuwe stalen kast. Deze werd voorheen aangeboden in een formaat van 41 x 42,50 mm, maar is nu verkleind tot 34 x 35,2 mm. Deze meer dynamische kast met de kracht van het "kussen"-formaat, een echt esthetisch kenmerk van het Extreme-ontwerp, past nu bij alle polsmaten en kan gemakkelijk onder een gesloten overhemd worden geschoven voor meer stedelijk gebruik.

    Ondanks zijn sportieve temperament is de Alpiner Extreme Quartz zijn Zwitserse horloge-erfgoed niet vergeten. De oppervlakken van de kast hebben de traditionele afwisseling van gepolijste en gesatineerde afwerkingen. De bezel is verticaal geborsteld, in dezelfde richting als de centrale schakel van de stalen armband. De kast daarentegen heeft een ronde gesatineerde afwerking die de geometrie volgt van de kussenvormige kast, waarvan alle randen spiegelgepolijst zijn. De kroon is licht geribbeld voor een perfecte grip. Elke schroef is gegraveerd met een driehoek, in overeenstemming met het Alpina-logo. De achterkant van de kast is gesloten, geschroefd en gegraveerd met het symbool van de Alpiner-collectie, wat een gecertificeerde waterdichtheid tot 10 ATM garandeert.

    Eerste kwartsuurwerk voor de Alpiner Extreme

    De tweede grote verandering is een nieuw kwartsuurwerk. Dit is een primeur voor de Alpiner Extreme-lijn, die tot nu toe alleen verkrijgbaar was met een automatisch uurwerk. Het kaliber AL-220 biedt nu 45 maanden Zwitserse precisie, oftewel bijna vier jaar. Het is compacter en op maat gemaakt om moeiteloos in de nieuwe, kleinere kast te passen. Het is bestand tegen schokken, kan niet buiten worden gebruikt en hoeft niet te worden opgewonden, waardoor de Alpiner Extreme-lijn ongekend toegankelijk is.

     Het horloge heeft drie lichtgevende, met de hand gepolijste centrale wijzers en een discreet datumvenster op 6 uur. Alle uurmarkeringen zijn aangebracht en ook lichtgevend, voor een perfecte afleesbaarheid onder alle omstandigheden.

    Een kleurenpalet als eerbetoon aan de Alpen

    Tot slot de derde verandering: vier nieuwe kleuren op een wijzerplaat met het driehoekige embleem van Alpina, het symbool van de Alpen, met zijn typische profiel als tegengewicht voor de secondewijzer.

    Het eerste uurwerk is gekleed in Terre des Alpes bruin, voor wandelingen over de uitlopers van de hoge bergtoppen. De tweede is sprankelend roze, een knipoog naar het eerste licht van de dageraad om de bergtoppen te ontwaken. De derde is gletsjerblauw, dat doet denken aan de diepten van meren op grote hoogte. De laatste is bladgroen, een herinnering aan de zomerse alpine vegetatie, perfect om te wandelen. Met als speciaal kenmerk voor deze nieuwste Alpiner Extreme Quartz dat hij een rubberen band met textuur heeft, net als de kroon, in dezelfde groene tint.

     

     

    21-04-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Geen turquoise lagune onder aan uw trap? Geen probleem, de nieuwe Seastrong Diver Extreme Automatic GMT van Alpina brengt u erheen. Dit horloge is een gecertificeerd duikershorloge, voor het eerst uitgerust met de ultra-robuuste kast van de Extreme-outdoorlijn, en komt met een GMT-functie, klaar voor lange reizen. De Seastrong-collectie wordt uitgebreid met twee automatische modellen met datum, in een stalen kast op een zwarte rubberen band en met keramische bezel. De eerste serie heeft een zilverkleurige wijzerplaat, de tweede een zwarte. Hun kussenvormige formaat van 39 x 40,50 mm is even bestendig als compact, waardoor ze ideaal zijn voor zowel watersport als stedelijke omgevingen.

    De nieuwe Seastrong Diver Extreme Automatic GMT combineert het beste van twee werelden. Aan de ene kant het originele DNA als gecertificeerd duikershorloge: waterdicht tot 300 meter dankzij een schroefbare achterkant van de kast; een schroefbare kroon met grip; lichtgevende wijzers en uurmarkeringen; en een bidirectionele bezel met inkepingen.

    Aan de andere kant de Extreme-kast, het topontwerp van Alpina. Deze compacte en responsieve kast, beproefd en getest in alle outdooractiviteiten, is voor het eerst toegepast op de Seastrong Diver GMT-lijn. Een natuurlijke en voor de hand liggende stap: hoe kon de kast die ontworpen is voor outdooravonturen niet voldoen aan de eisen van de duiker die de wereldzeeën oversteekt?

    Één uurwerk, drie tijdzones

    Uit deze samenwerking gemaakt voor reizen zijn twee modellen voortgekomen. Ze zijn uitgerust met een complicatie die echt voor hen ontworpen is: de GMT. Deze wordt hier weergegeven in zijn meest operationele vorm, met een tweede centrale uurwijzer.

    Het aflezen is eenvoudig en duidelijk. De traditionele trinomiale van centrale uren, minuten en seconden geeft de tijd op bestemming aan, daar waar de reiziger zich bevindt. Het datumvenster op 6 uur is uiteraard gesynchroniseerd met deze zelfde locatie.

    Een extra uurwijzer maakt het geheel af. Deze is herkenbaar aan de rode driehoekige punt, die het Alpina-logo weerspiegelt. Hij geeft een tweede tijdzone aan. Meestal die van de woonplaats van de drager, bekend als de thuistijdzone. Voor deze GMT heeft het horloge geen extra bediening nodig: alle aanpassingen worden gedaan door middel van de veilige kroon op 3 uur. En voor avonturiers die een derde tijdzone nodig hebben, is het altijd mogelijk om deze op de bezel aan te geven. Deze is gegraveerd op 24 uur en maakt ook onderscheid tussen dag- en nachttijd. U gebruikt de bezel om de 3e tijdzone recht tegenover de GMT-wijzer aan te wijzen. De Seastrong Diver Extreme Automatic GMT is het eerste Alpina-horloge met een bezel die een derde tijdzone aangeeft.

     

    Esthetisch gezien lijken deze twee zusjes erg op elkaar. Ze delen de stalen Extreme-kast van 39 x 40,50 mm. Deze heeft de afwisselend gepolijste en geborstelde oppervlakken die kenmerkend zijn voor de fijne horlogerie uit Genève. Beide versies worden geleverd met een rubberen band met textuur, bevestigd met een vouwsluiting die met een drukknop wordt vastgezet.

    Voor beide modellen is de bezel gemaakt van mat zwart keramiek, bestand tegen schokken en krassen, en versierd met gepolijste cijfers - gegraveerd in reliëf. De kroon op 3 uur heeft een rubberen grip om een stevig houvast te garanderen, zelfs als u duikhandschoenen draagt.

    De twee modellen onderscheiden zich van elkaar door de kleur van hun wijzerplaat, gestempeld met het kenmerkende driehoekige motief van Alpina: zilver op de eerste, zwart op de tweede.

     

     

    20-04-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia

    Swimwear voor grotere cupmaten

    Met de zomer in aantocht, weten lingerie- en badmodemerk Anita & zustermerk Rosa Faia maar al te goed hoe belangrijk het is om je lekker in je vel te voelen, ongeacht je cupmaat. Daarom presenteren ze met trots hun badmodelijn, speciaal ontworpen voor grotere cupmaten. De bikini's bieden maximale ondersteuning en een stevig rugpand, zodat je zelfverzekerd kunt stralen op het strand of bij het zwembad. Bij Anita & Rosa Faia geloven ze dan ook dat schoonheid in allerlei vormen komt (en in fleurige kleuren en prints!).

    Print-perfectie

    Of je nu kiest voor tropische bloemen, abstracte patronen of klassieke strepen, badmode met unieke prints is de ideale manier om deze zomer stijlvol op te vallen.

    Sportieve twist

    Met strakke lijnen, ademende stoffen en ondersteunende pasvormen, ben je klaar om je grenzen te verleggen terwijl je er geweldig uitziet.

    Dark and mysterious

    Dompel jezelf onder in de elegantie van donkere badmode van Anita en Rosa Faia, voor een mysterieuze zomerlook.

     





    19-04-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BR05 Black ceramic

    Met indrukwekkende technische eigenschappen zoals volledige weerstand tegen krassen is keramiek een belangrijk materiaal geworden in de horlogerie. In combinatie met de intensiteit van zwart wordt het materiaal een directe verwijzing naar cockpits van vliegtuigen met hun boordinstrumenten, die centraal staan in het DNA en design van het horlogemerk. Voor de eerste keer heeft Bell & Ross het technische materiaal gebruikt in haar urban collectie samen met haar favoriete kleur, zwart. Keramiek siert nu drie opvallende BR 05 modellen, een geliefde collectie van Bell & Ross.

    Een technisch materiaal voor innovatieve horloges

    Voor Bell & Ross heeft het ontwerpen van keramische horloges altijd als vanzelfsprekend gevoeld. Voordat het in de jaren 1980 zijn intrede deed in de horlogerie en een favoriet modern materiaal werd, was technisch keramiek al een integraal onderdeel van de lucht- en ruimtevaartindustrie. Ultra-resistent en toch licht, werd het in eerste instantie vooral gebruikt voor de productie van neuskegels voor raketten en hitteschilden voor ruimtevaartuigen - een professioneel gebruik dat perfect past bij de inspiratiebronnen van het merk. Voor Bell & Ross is het herinterpreteren van instrumentenpanelen van vliegtuigen in uurwerken essentieel voor de ontwerpen. Als zeer technisch materiaal is het werken met keramiek geen sinecure. Bij versmelten wordt een mengsel van zirkoonoxidepoeder en polymeerbindmiddelen verglaasd bij een zeer hoge temperatuur (meestal rond de 1450°). Sinds de eerste keramische horloges, met name de BR 01 Ceramic in 2011, heeft het Bell & Ross-huis veel aandacht besteed aan de nauwgezetheid van het productieproces. Een hele keten van expertise voor het nieuwe BR 05 keramische horlogeontwerp.

    Keramiek is volledig roestvrij en slijtvast en is krasbestendig. Horloges van dit materiaal doorstaan de tand des tijds. Na diamant is keramiek een van de hardste materialen ter wereld, terwijl het lichter is dan staal. Het zacht aanvoelende materiaal past zich aan de lichaamstemperatuur aan wanneer het in contact komt met de huid en is hypoallergeen. Met zo'n scala aan technische en esthetische eigenschappen kan het alleen maar in de smaak vallen bij fans van functionele, eigentijdse horloges. Doordrenkt met de uitzonderlijk resistente kwaliteiten van keramiek, nemen de drie nieuwe BR 05's van Bell & Ross volledig hun status aan als instrumenthorloges die onder alle omstandigheden en bij elke gelegenheid gedragen kunnen worden.

    De nieuwe BR 05 horloges van zwart keramiek hebben nog een extra troef: een fascinerende esthetische kracht. Het in de massa geverfde materiaal krijgt een constante glans die door geen enkele kras wordt aangetast. De BR 05 Black Ceramic en BR 05 Skeleton Black Ceramic zijn afgewerkt met een satijnglans, terwijl voor de BR 05 Skeleton Black Lum Ceramic kast en armband, het matte oppervlak van het gezandstraalde keramiek inspeelt op het vluchtige effect van het materiaal en een sportievere, resoluut grafische look krijgt. Hoewel algemeen wordt aangenomen dat "zwart geen kleur is", zullen zowel liefhebbers van hedendaagse kunst als luchtvaartkenners erkennen dat de fascinerende tint tijdloos, sportief en elegant is. De nieuwe keramische BR 05 horloges wijken niet af van deze functionalistische benadering. De matte keramische skeletversie kiest voor indexen gevuld met groen lichtgevend materiaal om de leesbaarheid 's nachts te verbeteren, terwijl de kast en armband een stealth kwaliteit krijgen. De drie keramische BR 05 modellen hebben een saffierglas achterzijde en onthullen ook de zwarte ruthenium afwerking van hun automatische mechanische uurwerk, het BR-CAL.321 kaliber, met een gangreserve van 52 uur.

    41 mm keramische behuizing

    Een ander boeiend visueel effect is dat de zwarte tint niet alleen het licht naar binnen trekt en de aandacht trekt, maar ook objecten kleiner doet lijken. Om dit optische effect te compenseren en de stukken al hun aanwezigheid en kracht te laten behouden, koos de creatief directeur en medeoprichter van Bell & Ross, Bruno Belamich, ervoor om de afmetingen iets te vergroten, waardoor de BR 05 Auto voor het eerst wordt gepresenteerd met een diameter van 41 mm.

    Drie complementaire modellen

    Het nieuwe zwart keramische aanbod van Bell & Ross heeft drie verschillende modellen: twee die deel gaan uitmaken van de permanente collecties van het merk en een derde in een gelimiteerde oplage van 500 stuks.De drie-hands gepolijste satijnen afwerking BR 05 Black Ceramic presenteert een glanzende zwarte sunburst wijzerplaat met gerhodineerd skelet handen getipt met wit lichtgevend materiaal, verkrijgbaar met de geïntegreerde keramische armband of een rubberen band. De satijn gepolijste BR 05 Skeleton Black Ceramic valt op door zijn getinte transparante wijzerplaat, die het mechanische zelfopwindende BR-CAL.321 uurwerk met een zwarte ruthenium afwerking onthult.

    Tot slot is de wijzerplaat van de mat gezandstraalde BR 05 Skeleton Black Lum Ceramic gemaakt van een zwart gerookt saffierglas, de achtergrond voor de gerhodineerde skeletwijzers versierd met hoogglanzend groen lichtgevend materiaal. Deze laatste versie is bijzonder exclusief, geproduceerd in een gelimiteerde serie van slechts 500 stuks, en wordt verkocht met de geïntegreerde matzwarte keramische armband.

    Het was een nieuwe uitdaging voor de Bell & Ross teams om de BR 05 kast/armbandintegratie voor het eerst in keramiek te maken, en het is een gedurfd ontwerp, zowel technisch als esthetisch. In de BR 05 collectie is elk van de drie karaktervolle horloges een mijlpaal op zich.

     

     

     





    19-04-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf

    Friesland, de meest noordelijke provincie van Nederland, mag dan misschien vooral bekend staan voor haar unieke natuur, vele tradities, apart taaltje én uiteraard de Elfstedentocht. Maar ook voor families heeft Friesland heel wat in petto. Gezinnen die graag wat cultuur opsnuiven vinden er een breed scala aan educatieve en interactieve musea, zoals het Fries Scheepvaart Museum, waar kinderen in de maritieme wereld van Friesland duiken, of het Eise Eisinga Planetarium, dat dit jaar opnieuw benoemd werd tot ‘Kidsproof’ museum. Met maar liefst 4 nationale parken, trek je er in deze Nederlandse provincie eveneens heerlijk op uit in de natuur. Van een vaartocht over de Terhernster Poelen tot een speurtocht in het grootste kweldergebied, de uitgestrekte landschappen beloven urenlang plezier voor jonge ontdekkers. Wij lijsten alvast graag zes activiteiten op die garant staan voor een onvergetelijk familieavontuur.

    Eise Eisinga Planetarium opnieuw benoemd tot kidsproof museum

    Voor het tweede jaar op rij mag het Eise Eisinga Planetarium, dat in 2023 benoemd werd tot UNESCO Werelderfgoed, zich ‘Kidsproof’ noemen. Of een museum dit label wel of niet ontvangt, bepalen de kinderen zelf door na het bezoek hun eerlijke mening te geven. Dankzij de uitgebreide interactieve expo ‘de ruimte’ zijn er heel wat doe-activiteiten. Zo ontdek je hoe een telescoop werkt, kan je de aarde in beweging zetten en het raderwerk van Eisinga laten draaien. Ook in de Planetariumkamer zullen ze onder de indruk zijn door het oudste werkende planetarium ter wereld. Daarnaast biedt het Planetarium een collectie astronomische instrumenten, is er een filmzaal waar er documentaires afgespeeld worden en kan je de wiskundige handschriften van Eisinga zelf doorbladeren.

    Ga op pad door Europa's grootste kweldergebied

    Ben je in Friesland, dan is een bezoek aan Noard-Fryslân Bûtendyks, een natuurreservaat in Marrum, een absolute must. Hier kan je heerlijk uitwaaien te midden van de natuur, maar ook met het gezin is dit reservaat de moeite waard. Begin je dag bij het infopunt Kweldercentrum Noarderleech, waar onderzoeksmateriaal klaarligt en er een speurtocht start om kinderen een eerste indruk te geven van dit prachtige gebied. Of wat denk je van de rugzakroute? Neem een verrekijker mee en ga op zoek naar ‘de grote vier’ van de weidevogels: de grutto, kievit, scholekster en tureluur. Onderweg moet je verschillende opdrachten oplossen, kom je een kijkscherm tegen om de vogels extra goed te spotten en leer je heel wat bij dankzij de zoekkaart.

    Stap in de voetsporen van de Klinkhamer-Tweeling

    Welkom in het Kameleondorp, het fictieve dorp uit ‘De Kameleon’ kinderboeken. Deze reeks draait om de avonturen van de tweeling Hielke en Sietse Klinkhamer. Ze wonen in Lenten, een idyllische plattelandsgemeenschap aan het water, waar ze elke dag iets nieuws beleven. Of het nu gaat om het redden van een drenkeling, het oplossen van misdaden of het verslaan van slechteriken, ze staan altijd klaar om iedereen te helpen. In het dorp Terherne komen de verhalen van de Klinkhamer-tweeling tot leven én kan je zelf in de voetsporen van Hielke en Sietse treden. Leef je uit op het Avonturen Eiland, vaar over de Terhernster Poelen en breng een bezoek aan de Kameleonboerderij, waar Lenten levensecht nagebouwd is.

    Duik samen in de maritieme wereld

    Stap in de rijke maritieme geschiedenis van Friesland tijdens een bezoek aan het Fries Scheepvaart Museum, dat een fascinerende kijk biedt op de evolutie van de scheepvaart, de ijssporten en de historische betekenis van de stad Sneek. Speciaal voor kinderen werd de grootste zaal van het museum omgetoverd in een speeltuin vol ontdekkingen. Hier kunnen jonge avonturiers spelen in een authentiek vissersschip, leren ze zelf een vlot bouwen en kunnen ze deelnemen aan verschillende interactieve spelen. Waan jezelf een stoere Viking terwijl je de zeilen van een schip hijst én behaal je stuurmansdiploma.

    Ontdek 't Brein: een interactieve reis door het Hersenhuis

    Het Hersenhuis, ook wel bekend als ‘t Brein, is een bijzondere bezienswaardigheid in Leeuwarden, de provinciehoofdstad van Friesland. Dit educatieve museum is volledig gewijd aan de werking van het menselijk brein. Op interactieve wijze leer je bij over de anatomie van de hersenen en aan de hand van tentoonstellingen, experimenten en activiteiten kom je te weten hoe ons brein nu precies werkt. Heel wat workshops zijn gericht op kinderen, zodat ze op een leuke en toegankelijke manier kennis opdoen. In het Hersenhuis worden psychologie en technologie met elkaar gecombineerd, samen zorgen ze voor een unieke belevenis die leuk én leerzaam is voor jong en oud.

    Fries Natuurmuseum onthult wonderen der natuur

    In het Fries Natuurmuseum word je verrast door de schatten van de natuur. Of je nu wil weten hoe het kleinste insect er precies uitziet of juist benieuwd bent naar het skelet van een potvis? Hier neem je het allemaal waar! Zoals de naam reeds doet vermoeden, kunnen bezoekers zich in ‘Verwonderland’ verbazen over de groei en de bloei in de natuur. De ‘Walviszaal’ herbergt dan weer skeletten van de dwergvinvis, bruinvis en tuimelaar. Vanaf vier jaar kan je ook met de OnderWaterSafari mee op reis door de Nederlandse onderwaterwereld, van het zoete water uit de sloot tot de zoute Waddenzee. Onderweg zie je wat er allemaal onder de waterspiegel leeft en ga je op zoek naar de ‘Big Five’ van de Friese onderwaterwereld: de bever, otter, meerval, zeehond en bruinvis.







    18-04-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seastrong Diver Extreme Automatic
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    extreme samensmelting van land en zee

     

    Er zijn evoluties en breuken. De nieuwe Seastrong Diver Extreme Automatic behoort tot de tweede categorie. Voor de eerste keer haalt Alpina de kracht van zijn kussenvormige Extreme-kast eruit en past deze toe in de Seastrong-collectie. Verovering van bergen en zee smelten samen tot een krachtig, pittig, zichzelf opwindend origineel in een stalen kast van 39 x 40,50 mm. Een eerste variant met een antracietkleurige wijzerplaat is uitgerust met de geïntegreerde stalen armband van de Extreme-lijn, die in 2023 wordt onthuld. De andere twee versies, beide sportief en dynamisch, hebben een marineblauwe wijzerplaat op een bijpassende rubberen band, of een oranje ring en bijpassende rubberen band. Elk model, een gecertificeerd duikershorloge met drie wijzers en datum, is waterbestendig tot 300 meter.

    Alpina heeft een esthetische en technische stap voorwaarts gezet, zoals zoveel obstakels op het pad van haar outdooractiviteiten: het bedrijf heeft ervoor gekozen om haar iconische Extreme-kast aan te passen aan haar Seastrong Diver-lijn van duikhorloges. Deze keuze, die zeldzaam is in een horloge-industrie die er de voorkeur aan geeft om zijn assortimenten en modellen onder te verdelen, weerspiegelt het belang van deze compacte en responsieve kussenvormige kast. Het succes is niet langer alleen dat van de Extreme-lijn, maar van het hele merk Alpina.

    Het resultaat is duidelijk. In zijn verkleinde, unisex versie van 39 x 40,50 mm is de kast een spontane toevoeging aan de Seastrong-collectie. Land en zee komen intuïtief samen, net zoals de oever van een oceaan de kustlijn die hem verwelkomt op natuurlijke wijze omarmt.  De Seastrong Diver Extreme Automatic heeft een sportieve esthetiek, maar door zijn afgemeten grootte kan hij gemakkelijk worden aangepast aan het alledaagse stadsleven, onder een overhemd of jasje. Hier bevestigt Alpina zijn benadering van technische horlogerie, compromisloos maar eerlijk en evenwichtig, nooit opzichtig. Een erfgoed van goede smaak en waardigheid dat voortkomt uit zijn lange geschiedenis, die vorig jaar het 140e jubileum vierde.

    De nieuwe Seastrong Diver Extreme Automatic is nu verkrijgbaar in drie varianten. Ze delen hetzelfde esthetische en technische vocabulaire, het DNA van de collectie.

    Een authentiek gecertificeerd duikhorloge

    Het hart van een wijzerplaat met het emblematische driehoekige motief van het huis wordt gevormd door drie met de hand gepolijste centrale wijzers en een datumvenster op 6 uur. Voor maximale afleesbaarheid, en in volledige overeenstemming met de ISO 6425-norm voor duikhorloges, zijn de uur- en minutenwijzers, evenals de uurmarkeringen, bedrukt met lichtgevend materiaal. Het datumvenster heeft een zwart cijfer op een witte achtergrond.

    Zoals gebruikelijk is de bezel ingekeept en unidirectioneel. Alpina heeft een speciaal intern kenmerk toegevoegd, dat niet verplicht is maar wel relevant wordt geacht voor outdooractiviteiten: de wijzerplaat is gemaakt van keramiek, een materiaal dat extreem hard is en bestand tegen schokken en krassen. Om een gecertificeerde waterbestendigheid tot 300 meter te garanderen, is de achterkant van de kast geschroefd - en gegraveerd met het Seastrong-motief - net als de ingekeepte kroon op 3 uur. Het automatische AL-525-uurwerk met 38 uur looptijd wordt zo perfect beschermd.

    Drie nieuwe modellen

    Het eerste model heeft meerdere grijstinten. Het is het enige model dat is uitgerust met de geïntegreerde stalen armband die speciaal voor de Extreme-kast is ontwikkeld. Dit is de eerste transpositie in het Seastrong-universum. In overeenstemming met de tradities van de haute horlogerie, heeft het afwisselend gepolijste en gesatineerd afgewerkte oppervlakken in drie schakels die op natuurlijke wijze om de pols vallen, en wordt vastgemaakt met een vouwsluiting. De wijzerplaat is antracietgrijs, de bezel zwart.

    De volgende twee versies, beide sportief en dynamisch, hebben een rubberen band met textuur, ook met een vouwsluiting die wordt vastgezet met een drukknop. De eerste variant is marineblauw, met een bijpassende wijzerplaat en kroongreep. De tweede variant heeft een zwarte wijzerplaat met een fel oranje rand, dezelfde kleur als de rubberen band.

     

     

     

    18-04-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een icoon in zijn categorie

    sneakerbrand SJ introduceert nieuwe kleuren in duurzame Icon-lijn

    Treed binnen in een wereld van eindeloze mogelijkheden met de nieuwste kleurtoevoegingen aan de Icon-collectie van Belgisch sneakermerk SJ. De Icon-sneaker, een tijdloze klassieker, past onder elke outfit en is geschikt voor elke gelegenheid. Daarenboven is hij duurzaam, betaalbaar en stijlvol. Waar wacht je nog op?

    Een stap in de goede richting

    Met sprankelende nieuwe kleuren, waaronder een frisse witte sneaker met limoengroen, een metallic gouden versie en een blauwe suède variant, laat SJ een frisse wind waaien door het SS24 assortiment. De klassiekers die vorig seizoen al hun populariteit bewezen, blijven natuurlijk een vaste waarde in het aanbod.

    De comfortabele Icon-sneaker is gemaakt van gerecycleerd leer, met een gerecycleerde voering en uitneembare binnenzool gemaakt uit gerecycleerd materiaal. Daarnaast heeft de schoen een flexibele buitenzool, gemaakt van natuurlijk rubber. Elke stap in de SJ-sneaker is er dus eentje dichter naar een meer duurzame modewereld.

    In de nieuwe Icon-sneakers vertelt elke stap een verhaal. Of je nu naar die inspirerende creatieve sessie sprint, een oase van rust opzoekt in je favoriete koffiebar, of jezelf uitdaagt in de sportschool, SJ is de ultieme partner voor diegenen met een actieve levensstijl. #FreedomToMove is dus niet zomaar een slogan; het is een uitnodiging om jezelf vrij te voelen en je eigen pad te banen in een wereld van mogelijkheden. En dat allemaal voor slechts de helft van de prijs van vergelijkbare schoenenmerken.

    Praktisch

    De SJ-sneakers zijn beschikbaar voor mannen, vrouwen en kinderen en variëren in prijs tussen €69,95 en €89,95. Neem zeker eens een kijkje op de website van SJ om hun tijdloze evergreen Icon-sneaker en ook de hoge Icon-modellen te ontdekken





    17-04-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken

    Vakantiewoningspecialist breidt portfolio uit om Noord-Europese toeristen aan te trekken

    Vakantiewoningspecialist Interhome bereidt zich voor op een instroom aan gasten vanuit Noord-Europa. Uit recente studies blijkt namelijk dat voornamelijk Scandinaven in de toekomst minder zuidelijk zullen reizen. Daarom heeft Interhome haar portfolio aan de Belgische kust aanzienlijk uitgebreid met zowel gezellige huisjes als stijlvolle appartementen die perfect tegemoetkomen aan de standaarden en wensen van de Scandinavische reiziger. Naast een kwalitatief en uitgebreid aanbod heeft Interhome ook drie eigen inkoop- en servicekantoren in De Haan, Bredene en Blankenberge, én doet het actief aan verkoop in Scandinavië.

    Belgische kust als alternatieve vakantiebestemming voor Scandinavische toeristen

    Door de klimaatverandering zullen we in de toekomst vaker naar koelere bestemmingen reizen. Het is een trend die door veel reisexperten bevestigd wordt. Vooral Scandinavische toeristen blijken nu reeds gevoelig te zijn voor de extreme weersomstandigheden in het zuiden en opteren opvallend vaker voor bestemmingen met een meer gematigd klimaat. Een opportuniteit voor onze Belgische kust, zo erkende ook Westtoer onlangs nog. Voor Interhome het sein om haar aanbod aan vakantiewoningen en –appartementen aan de Belgische kust gevoelig uit te breiden. Zo biedt Interhome voor het komende zomerseizoen maar liefst 126 woningen, 28 studio’s en 186 appartementen aan, verspreid over de verschillende kustgemeenten. Daarnaast telt Interhome momenteel al 3 inkoop- en servicekantoren in De Haan, Bredene en Blankenberge.

    “Ondanks de trends die we waarnemen vanuit de Scandinavische markten, willen we natuurlijk de gevestigde waarden niet uit het oog verliezen”, zegt Thibault Van Look, Country Manager België bij Interhome. “Zo blijft de Duitse markt voor ons aanbod aan de Belgische kust de belangrijkste bronmarkt, naast de Nederlandse en Franse markt. De uitbreiding die we aan de kust doen is dan ook even goed bedoeld om reizigers uit deze landen te blijven ontvangen. Sowieso hopen we het komende jaar aan de Belgische kust een groei van zowel klanten als accommodaties te kunnen realiseren.” 

    Uit het verruimde en vernieuwde aanbod aan vakantieappartementen aan de Belgische kust maakten we alvast een kleine selectie van eigendommen die je nu kan boeken via www.interhome.be.

    Appartement Residence du Parc - De Haan

    Welkom in Appartement Residence du Parc, gelegen in de gezellige badplaats De Haan. Dit verblijf kan een reisgezelschap van tien personen ontvangen, waaronder vier volwassenen en zes kindjes. Er zijn drie slaap- en twee badkamers, zodat je van de nodige privacy geniet. De woning is zeer smaakvol ingericht met gouden accenten en opvallende muurbekleding, waar zeedieren en –planten op afgebeeld staan. Ook de kachel is een absolute eyecatcher die de woning van het nodige cachet voorziet. Appartement Residence du Parc is op amper 100 meter van het strand verwijderd, vanuit de residentie geniet je dus van een prachtig zicht op zee. Daarnaast ligt de woning op slechts 15km van Brugge, hét perfecte moment dus om een daguitstap te maken naar deze charmante stad en ‘s avonds op het strand het laatste zonnetje mee te pikken.

    Appartement Suite 3.06 - Oostende

    Dit moderne appartement ligt in Oosteroever, een hippe stadswijk in de historische haven van Oostende, op zo’n 600 meter van de zee en het strand. Appartement Suite 3.06 is stijlvol ingericht met oog voor detail. De neutrale tinten, het strakke interieur en de open ruimte creëren een rustgevende plek, waar je met vier personen kan logeren. Je geniet van een privé balkon met zijdelings zicht op de haven en kan daarnaast ook gebruik maken van het gezamenlijke park met kinderspeeltuin. Net als in de meeste badsteden staat Oostende garant voor sportieve en recreatieve animatie, zoals badminton of minigolf, en kunnen sportieve waterratten zich hier onder andere wagen aan kitesurfen, strandzeilen of stand-up-paddling.

    Appartement Beaufort 76 - Blankenberge

    Ruim, licht, comfortabel en gezellig is de perfect omschrijving van appartement Beaufort 76. De accommodatie ligt in de moderne residentie ‘Genua’, in het centrum van Blankenberge. Dit appartement beschikt over drie slaapkamers, waarvan een kinderkamer met twee dubbele stapelbedden. De ruime open keuken en het salon geven uit op het terras met zicht op de stad. De meeste mensen trekken natuurlijk naar de kust om even uit te waaien aan het strand, maar wist je dat Blankenberg uitpakt met maar liefst drie natuurgebieden? Breng zeker ook een bezoek aan de vernieuwde jachthaven, die dankzij de exclusieve ligging nabij de stad, het strand en de duinen, een unicum is aan de Belgische kust. Ben je nog op zoek naar een fijne activiteit voor het hele gezin? Dan is Sea Life Blankenberge altijd een goed idee!

    17-04-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spetter met Trixie in het water

    » VROLIJKE BADCAPES GEMAAKT VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN - » NIEUW: ISOTHERMISCHE DRINKFLES (VANAF APRIL), LUNCHPOT 500ML (VANAF MEI) EN VOEDSELPOT 350 ML (VANAF JUNI) - » NIEUW: SILICONEN BADSPEELGOED (VANAF JUNI)

    Pool time! Tijdens de zomer is er bijna niets leuker dan een verkoelende plons in het zwembad. Trixie neemt jou en je kinderen mee op een plezierig uitje met tal van onmisbare summer essentials, zoals de kleurrijke badcapes van onze dierenvrienden. Laad je rugzak in met smakelijke snacks, verfrissende drankjes en een gezonde lunch; de nieuwe geïsoleerde drinkflessen en lunchpotten van Trixie houden daarbij alles afgesloten en op de juiste temperatuur. Het nieuwste siliconen badspeelgoed zorgt voor een spetterend speelfestijn in en naast het water. Tijd op om te drogen? Wikkel je kind in een zachte handdoek, poncho of badjas in de kleur van zijn of haar beste dierenvriend.

    Duik in een wereld vol zonneschijn en plezier

    Op het strand of aan het zwembad, met de Trixie badcapes voeg je een dosis plezier toe te aan je zomeravonturen. De zachte handdoeken, gemaakt van 100% biologisch katoen zijn de metgezel van kinderen voor stranddagen, luieren bij het zwembad of badavonturen. Wikkel hen in comfort en vrolijkheid met de speelse Mr. Lion, een kleurrijke Mrs. Cat of een avontuurlijke Mr. Dino.

    Op zomeravontuur met de dierenvrienden

    Maar daar houdt het plezier niet op! De Trixie rugzakken en nieuwe isothermische drinkflessen en lunchpotten, die water of een gezonde maaltijd heerlijk koel houden op een warme zomerdag, vergezellen je kleintje op elk avontuur. Of je nu de zandstranden verkent of aan een trektocht begint, de Trixie dierenvrienden gaan mee op pad.

     Badspeelgoed voor eindeloos plezier

    Maak een plons met het nieuwe silicone badspeelgoed, ontworpen om momenten vol plezier te creëren. Van een zeilboot, tot duikboot en sproeiende dieren. Met dit interactieve speelgoed, is waterpret nog nooit zo leuk geweest! Oh en mooi meegenomen; al het badspeelgoed is makkelijk te reinigen.

    www.trixie-baby.com

     

     













    16-04-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!

    Verbeter je welzijn door controle over je ademhaling.

    In onze zoektocht naar welzijn en vitaliteit navigeren we door een scala aan ervaringen: een uitgebalanceerd dieet, regelmatige lichaamsbeweging, meditatie, mindfulness, enzovoort. Ook de ademhaling blijft één van de krachtigste en toch vaak onderschatte tools die een fundamentele rol speelt voor ons fysisch én psychisch evenwicht.

    “Een paard hoef je niet te leren ademen”. Deze vergelijking was voor Rudi Vanlancker, expert bij Aspria, een openbaring. Dieren blijven trouw aan hun instinct en aan hun natuurlijke omgeving en beheersen de ademhalingskunst zonder enige moeite. Voor mensen ligt dat anders. Onze moderne levenswijze en de bijhorende stress hebben ons doen vergeten hoe we ten volle moeten ademen.

    Laten we deze vitale functie herontdekken en ontdekken hoe we door geschikte ademhalingstechnieken te omarmen dit proces kunnen omkeren, onze gezondheid kunnen verbeteren en ons energieniveau kunnen verhogen.

    DE REIS VAN ZUURSTOF

    Ademhaling verwijst zowel naar de gasuitwisseling (het resultaat van inademing en uitademing van lucht) als naar de cellulaire ademhaling die energie genereert. Dit fundamentele proces stelt ons in staat om de benodigde zuurstof (O2) op te nemen en kooldioxide (CO2), een afvalproduct van onze metabolische activiteit, af te voeren. Dit proces start in onze longen, waar de lucht die we inademen een netwerk van longblaasjes bereikt. Dat zorgt voor de uitwisseling van zuurstof naar het bloed en de opname van kooldioxide om uit te ademen.

    Onze ademhaling is opgebouwd rond drie fundamentele pijlers. Ademen we door de neus of door de mond? Dit beïnvloedt de bloedchemie . Is onze ademhaling snel, langzaam, diep of oppervlakkig? Deze factoren bepalen de biomechanica van de ademhaling. Hoe vaak ademen we per minuut? Dat bepaalt het ritme.

    DE VOORDELEN VAN EEN BEWUSTE ADEMHALING

    De ademhaling is niet alleen een instinctieve en vitale handeling voor het functioneren van ons lichaam. Het is ook een open deur richting een betere gezondheid en een grotere gemoedsrust.

    Bewuste ademhaling, beoefend via verschillende technieken, kan diepgaande effecten hebben: Verbeterde zuurstofopname: diepe en ritmische ademhaling verhoogt de zuurstoftoevoer, wat vitaliteit en fysieke prestaties verbetert. Stressvermindering: door onze ademhaling te vertragen en te verdiepen, kunnen we het parasympathische zenuwstelsel activeren, wat een staat van kalmte creëert. Versterking van het immuunsysteem : sommige ademhalingstechnieken stimuleren de productie van immuuncellen, waardoor we minder vatbaar worden voor ziekten. Langere levensduur: de ademhaling heeft een positieve invloed op biochemische processen en vermindert oxidatieve stressfactoren, wat bijdraagt tot een langer en gezonder leven.

    DIVERSE METHODES, VAN WIM HOF TOT HARTCOHERENTIE

    Onder de meest bekende technieken onderscheidt de Wim Hof-methode zich door de eenvoud en instant doeltreffendheid. Door een gecontroleerde ademhaling te combineren met blootstelling aan kou, stimuleert dit het immuunsysteem en verhoogt het de veerkracht tegen stress. Andere praktijken, zoals hartcoherentie, bevorderen een balans tussen het sympathische en parasympathische zenuwstelsel, wat de stressbeheersing en cardiovasculaire gezondheid verbetert.

    DE STAPPEN NAAR EEN BETERE ADEMHALING

    Ziehier enkele stappen om je ademhaling te verbeteren: Bewustzijn: start met het observeren van je ademhaling door middel van de 3 pijlers. Dit bewustzijn is de eerste stap naar verandering. Oefening: integreer ademhalingsoefeningen in je dagelijkse routine. Experimenteer met technieken zoals diafragmatische ademhaling, hartcoherentie, Oxygen Advantage of de Wim Hof-methode. Doorzetting: regelmaat is de sleutel tot succes. Ademhaling, net als elk ander aspect van onze gezondheid, heeft baat bij een constante praktijk.

    Aanpassing: pas je ademhaling aan de behoeften van je lichaam en geest aan. Gebruik energieke technieken 's ochtends en kalmerende praktijken 's avonds. Door oog te hebben voor de kracht van ademhaling en opnieuw te leren hoe we dit geschenk van de natuur gebruiken, kan onze levenskwaliteit aanzienlijk verbeteren. Ademhaling is meer dan alleen maar een biologisch mechanisme, het is een alchemie die zuurstof omzet in energie en stress in sereniteit

     

     

     

     







    15-04-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!