Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    13-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radio du Jour

    : ArtSound schotelt nieuwe DAB+ radio voor

     

    De radio blijft vedette nummer 1 in onze huishoudens. Streamingdiensten en muziekservices ten spijt, smeert maar liefst 90% van de Vlamingen nog steeds een portie good ol’ radio op de boterham*. Maar na de exit van analoge TV bereidt ook de radio zijn digitale overstap in 2026 voor. Audiospecialist ArtSound – even Belgisch als mayonaise bij stoverij – catert onze klassieke radiohonger met nieuwerwetse combitoestellen die de traditionele FM aanvullen met DAB+, internetradio én Bluetooth technologie. Met meer dan 25 jaar surfervaring op de geluidsgolven van de Belgische woonkamer, schuift ArtSound zelfzeker de R8 en R9 radio naar voor als must-have ingrediënt voor een smakelijke dag.

    Een muzikaal 3-gangen

    “Lang werd gedacht dat DAB en streaming het einde van de radio zou betekenen. Maar dat is zonder het menselijke brein gerekend. Elk van ons heeft de behoefte ergens toe te behoren. Daarnaast zoeken we vaak naar de meest gemakkelijke oplossing. Met de nieuwe R8 en R9 lieten we het gebruiksgemak, het zendergevoel en ieders interesseveld samenvloeien. Ze vormen bijna letterlijk het venster op de wereld”, vertelt Michaël Bingé, CEO van ArtSound.

    Makkelijk, internationaal en toekomstgericht

    Met één druk op de knop van de R8 en R9 luister je geruisloos naar je favoriete nationale én internationale zenders. Technologie – DAB+, internetradio en Bluetooth – en gebruiksgemak komen samen in deze 2 radio’s van de nieuwste generatie. De R8 en R9 zijn de kers op de ArtSound taart, dat al jaren succes boekt met kwalitatieve versterkers, diverse speakers – van inbouw, tot opbouw en draagbaar, hoofdtelefoons en multiroom toepassingen.

    Nostalgie in een nieuw sausje

    Wil je graag in elke kamer de geluidskwaliteit ervaren alsof je mee in de opname- of radiostudio staat? De R8 en R9 verbazen met hun compacte afmetingen, krachtige prestaties – dit laatste dankzij de ingebouwde equalizer en subwoofer – en vlotte tijdloze design. De combinatie van state-of-the-art techniek en een houten behuizing zorgen voor een warme klankkleur in welke ruimte dan ook. De R8 heeft een ingebouwde batterij, waarmee je hem makkelijk kan verplaatsen van bv. bureau naar badkamer voor een relax me-time-moment. Geen technische haperingen die je rust verstoren, want doordat de R8 en R9-radio niet alleen over de klassieke FM-functie maar ook over de loepzuivere DAB+ en internetradio-functie beschikken, ontvangen deze zelfs door dikke muren heen de juiste fun waves om ‘Last Christmas’ mee te kwelen. Want zei iemand daar ‘kerstcadeau’?

    FM versus DAB+ versus internetradio

    FM - verdwijnt vanaf 2026: • Gratis via de ether - • Analoge geluidskwaliteit (ruis mogelijk) - • Beperkt aantal zenders - • Aanbod hangt af van je locatie

    DAB+ of 'Digital Audio Broadcasting’: • Gratis via de ether - • Digitale geluidskwaliteit - • Extra themazenders - •     Aanbod hangt af van je locatie

    Internetradio: • Internetverbinding nodig - • Digitale geluidskwaliteit - • Onbeperkt aantal zenders - • Alle zenders wereldwijd beschikbaar

    ArtSound is onderdeel van het uit Ronse afkomstige House of Music. Met meer dan 25 jaar ervaring in de audio-sector streeft ArtSound ernaar een uitstekende geluidskwaliteit te combineren met gebruiksvriendelijkheid en betaalbaarheid. Het bedrijf heeft niet alleen een sterke aanwezigheid in het professionele circuit, het biedt ook eenvoudige en efficiënte audio-oplossingen aan de residentiële markt. Het productassortiment bestaat vandaag uit versterkers, radio’s, hoofdtelefoons, speakers – opbouw, inbouw en draagbaar – en multiroom toepassingen. ArtSound: 100% Belgisch en een tikkeltje rebels. www.artsound.be

     







    13-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turn up the beige

    : aards canvas voor elk interieur

     

    Mag het wat beiger? Deze zachte, neutrale kleurtint is volgens Belgisch interieurspecialist Juntoo de absolute trend van het moment. Niet alleen vormt hij de perfecte basis voor fellere interieuraccenten, ook als monochrome look zorgt beige voor een tijdloos en rustgevend gevoel van luxe. Om meer diepgang en beweging in deze neutrale tint te creëren, wordt er geëxperimenteerd met diverse texturen en imperfecte vormen of prints. Juntoo inspireert en toont hoe je deze trend in je interieur kan verweven.

    De va-et-vient van Travertin

    Tavertin is terug van weggeweest. Na een succesperiode in de jaren 2000, maakt deze klassieke natuursteen een stijlvolle comeback in ons hart en interieur. De steen dankt zijn uitgesproken karakter aan de rijke, natuurlijke patronen en warme, neutrale kleurnuances. Juntoo introduceert Travertin in haar assortiment als perfecte optie voor je salon- of bijzettafel.

    Perfect imperfect

    Oneffenheden en ongelijke structuren zorgen voor interessante diepte in je interieur. Imperfectie deed jaren geleden al zijn intrede in de vorm van het hip industriële. Vandaag is het vooral een interieurstijl die gebruikt kan worden in diverse variaties en kleuren. Juntoo verwelkomt deze trend met de nieuwste Bagee en Talab tapijten. Het reliëf en het patroon in de stoffen zorgen voor een doorleefd karakter en subtiele structuur. Maak het geheel af met een vleugje beige en creëer een gevoel van aardse luxe, rust en balans.

    Softcore

    Zachte, aaibare materialen en texturen gepaard met een aardse tint als beige zorgen voor een ultra trendy combo. Na een periode waarin we vooral met plexiglas geconfronteerd werden, snakken we nu naar tactiliteit. Waar de kleur neutraal is kan je expressiever gaan met textuur. Bij Juntoo brengen de nieuwe volumineuze Duomo zetel en organisch gevormde clubzetel Norcia welgekomen zachtheid. Ook aan de eettafel verdient aaibaarheid een eervolle plek met de Comino armstoel, afgewerkt in Ritmo stof en natuur eik. Vlij je dus vooral neer en geniet in alle rust van een zachtgekleurde explosie vol lieflijke texturen.

    www.juntoo.be

     







    13-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamilton straalt als nooit tevoren

    Vijf klassieke Hamilton-horloges krijgen een opvallend nieuwe uitstraling in zwart en goud. Het contrast tussen donker en licht. Dat is het eeuwig fascinerende thema waar Hamiltons nieuwe Black & Gold-collectie mee speelt; hier worden ingetogenheid en uitbundigheid met elkaar vermengd. Hamilton heeft vijf van zijn populairste modellen samengebracht — de Jazzmaster Automatic 36 mm, de Jazzmaster Auto Chrono 42 mm, de Pan Europ, de Ventura Chrono Quartz en de Ventura S — en de roestvrijstalen horlogekasten speciaal gekleed met een zwarte PVD-coating met goudaccenten. Een gecamoufleerde look die vanuit het verborgene tóch de aandacht trekt.

    Hamilton Jazzmaster Auto Chrono - Prijs - 1995€

    Kast - 42 mm roestvrij staal met een zwarte PVD-coating - Dikte - 15,23 mm - Aanzetbreedte - 22 mm - Wijzerplaat - Zwart met gouden details - Wijzers - Geelgouden uur-, minuten, seconde- en tellerwijzers

    Uurwerk - H-21 automatisch uurwerk met een gangreserve van 60 uur - Horlogeband - Matzwarte leren band in bund-stijl - Glas - Saffierglas met anti-reflectiecoating - Waterbestendigheid - 10 bar (100 m)

    Hamilton Jazzmaster Auto - Prijs - 975€

    Kast - 36 mm roestvrij staal met een zwarte PVD-coating - Dikte - 10 mm - Aanzetbreedte - 18 mm - Wijzerplaat - Zwart met gouden details - Wijzers - Gele uren-, minuten- en secondewijzers

    Uurwerk - Automatisch uurwerk H-10 met een gangreserve van 80 uur en een balansveer van Nivachron™ - Horlogeband - Matzwarte NATO-band - Glas - Saffierglas met anti-reflectiecoating - Waterbestendigheid - 5 bar (50 m)

    Hamilton Ventura Chrono Quartz  - Prijs - 1095€

    Kast - 32,3 x 50,3mm roestvrij staal met een zwarte PVD-coating  - Dikte - 10,87 mm - Aanzetbreedte - 17 mm - Wijzerplaat - Zwart met gouden details - Wijzers - Geelgouden uur-, minuten-, seconde- en tellerwijzers

    Uurwerk - Quartz-chronograafuurwerk - Horlogeband - Zwarte leren band met zwarte PVD-vouwsluiting - Glas – Saffierglas - Waterbestendigheid - 5 bar (50 m)

    Hamilton Ventura S Quartz - Prijs - 975€

    Kast - 24 x 37,4 mm roestvrij staal met een zwarte PVD-coating - Dikte - 7,82 mm - Aanzetbreedte - 13 mm - Wijzerplaat - Zwart met gouden details - Wijzers - Gele uren-, minuten- en secondewijzers

    Uurwerk - Quartz-uurwerk - Horlogeband - Zwarte leren band met zwarte PVD-vouwsluiting - Glas – Mineraalglas - Waterbestendigheid - 5 bar (50 m)

    Hamilton American Classic Pan Europ - Prijs - 1245€

    Kast - 42 mm roestvrij staal met een zwarte PVD-coating - Dikte - 11,55 mm - Aanzetbreedte - 22 mm - Wijzerplaat - Zwart met gouden details -Wijzers - Zwarte uur- en minutenwijzers en secondewijzer met gouden coating

    Uurwerk - Automatisch uurwerk H-30 met een gangreserve van 80 uur en een balansveer van Nivachron™ - Horlogeband - Tweekleurige zwarte & gouden leren band met extra NATO-band van textiel - Glas - Saffierglas met anti-reflectiecoating - Waterbestendigheid - 5 bar (50 m)

     

    Hamilton werd in 1892 opgericht in Lancaster, Pennsylvania, en maakt horloges met een unieke balans tussen authenticiteit en innovatie. De horloges zorgden voor synchronisatie tussen de eerste spoorwegen in de VS en hielden de tijd bij voor luchtvaartpioniers en Amerikaanse militairen. Hamilton-horloges zijn inmiddels alweer tientallen jaren favoriet bij filmmakers en schitterden al in meer dan 500 films, waarbij speciaal voor films ontwikkelde horloges een centrale rol spelen in verschillende Hollywood-kaskrakers. Dankzij constant vakmanschap en precisie kon Hamilton in 1957's werelds eerste elektrische horloge, en in 1970 het eerste digitale led-horloge introduceren. Hamilton maakt deel uit van de Swatch Group, de wereldleider in productie en distributie van horloges. Hamiltons huidige collecties combineren een Amerikaanse spirit met echte Zwitserse precisie.











    12-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Press Pause ... and celebrate life - Riruals

    Er zijn talloze momenten in het leven waarop je ervoor kunt kiezen om op de pauzeknop te drukken en je bewust te zijn van jezelf en de mensen om je heen. Koester de komende feestdagen elk moment voordat het een herinnering wordt. Sta stil en geniet met alle mensen die je leven hebben verrijkt. Zet je leven even op pauze, geniet, reflecteer en verwen de mensen waarvan je het meest houdt met een gebaar van oprechte aandacht: deel momenten van vreugde en bewustzijn met onze selectie nieuwe producten en vernieuwde luxe gift sets.

    Luxe cadeaus voor je geliefden ingepakt en klaar om weg te geven

    Druk deze feestdagen op de pauzeknop en vier de rust met een uniek verpakte Origami gift set. Deze is verkrijgbaar in al onze klassieke collecties en dus perfect voor elke vriend of vriendin en elk familielid. Deze gift sets zijn het perfecte cadeau voor elk budget, elke gelegenheid en elke voorkeur, ingepakt en klaar om cadeau te doen. Nieuw dit jaar zijn de luxe gift sets met populaire home-producten uit onze Private Collection. Verkrijgbaar in Precious Amber en Savage Garden.

    Private Collection: Comfort maak ruimte voor luxe interieurgeuren

    Creëer betekenisvolle momenten met de nieuwste luxe geuren uit de Private Collection van Rituals: Comfort. De beste parfumeurs ter wereld lieten zich inspireren door de mooiste aroma's en eeuwenoude ingrediënten voor deze nieuwe, vierde geurpilaar.  Bestaande uit uitzonderlijke geuren met noten van vanille, katoenbloem en viooltjes en die je geest tot rust brengt. Verras je geliefde dit jaar met een van de drie nieuwe geuren: Suede Vanilla, Smooth Violet of Cotton Blossom.

    Soulful Rituals, verrijk je leven met routines vol betekenis

    Voed dit jaar je welzijn met onze collectie Soulful Rituals. Met drie limited edition gift sets met unieke geuren die meer Love (liefde), Happiness (geluk) of Gratitude (dankbaarheid) in het leven van je geliefden brengen, nodigen we je uit om de heerlijke wereld van Soulful Rituals te betreden. Ontdek onze collectie cadeaus vol betekenis voor de feestdagen, die zijn ontworpen om je welzijn te vergroten en vriendelijkheid, vreugde en geluk te delen met de rest van jouw wereld.

    The Iconic Collection, een eerbetoon aan de meest iconische eeuwenoude plekken

    Bij Rituals geloven we dat parfums je leven verrijken, een extra laag toevoegen aan ervaringen en dankzij hun ongelooflijke en unieke complexiteit de ziel kalmeren. Geef het cadeau van geluk, kalmte en vertrouwen met de recent opnieuw geïntroduceerde Eau de Parfum-collectie. De parfumeurs van Rituals hebben The Iconic Collection vol exquise geuren die inspireren en verrukken vakkundig samengesteld. Deze collectie is een fascinerende ervaring voor de reukzin. Je zintuigen worden meegevoerd langs de meest iconische, eeuwenoude plekken op aarde. Er is een geur voor iedereen van wie je houdt, van de zachte bloemige geuren van onze bestseller Fleurs de L'Himalaya tot de rokerige, rijke muskusgeur van Roi d'Orient.

    Beschikbaarheid van elke collectie:

    • De drie collecties van de Limited Edition zijn sinds 5 september 2022 verkrijgbaar in Rituals Cosmetics stores en via RITUALS.COM.

    • The Iconic Collection is sinds oktober 2022 verkrijgbaar bij de Rituals Cosmetics stores, geselecteerde warenhuizen en via RITUALS.COM.

    • The Private Collection Comfort-lijn is sinds 31 oktober 2022 verkrijgbaar bij Rituals Cosmetics stores, geselecteerde warenhuizen en via RITUALS.com.

    • The vernieuwde gift sets zijn vanaf 29 november 2022 verkrijgbaar bij de Rituals Cosmetics stores, geselecteerde warenhuizen en via RITUALS.COM.

    Ga voor meer informatie naar:  www.rituals.com.

     







    12-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29 TH OCTOBER

    Een vertrouwd beeld deze winter? Mannen met lederen vesten, meer dan ooit terug van even weggeweest! Zowel de bad boy als de jonge businessman herkennen zichzelf in de creaties, ongeacht de activiteiten of gelegenheden.

    Er zijn lederen vesten voor iedere stijl: met een doffe of een glanzende afwerking, met scheurtjes of met cocoprint. De lederen creaties van 29TH|OCTOBER zijn ieder seizoen weer een verrassing.

    Het Belgische huis 29TH|OCTOBER werd opgericht in 1992 en ontwerpt kleding voor mannen en voor vrouwen, in duurzame natuurlijke materialen. De confectie van de creaties is in handen van vakmensen die vanuit de ateliers van het merk in hartje Brussel werken. Het is een plaats waar knowhow, passie en oog voor detail hand in hand gaan.

    De 29TH|OCTOBER familie straalt passie uit alsook respect voor goed uitgevoerd werk!









    11-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fire in the hole!

    Of net niet? Dit najaar rook je met Barbecook koud

     

    Hoewel de zomerzon allang vervlogen is, hoef je je barbecueschort nog niet op te bergen. Ga zelfs een stapje verder en waag je tijdens de eerste herfstbarbecue van het seizoen aan de nieuwste trend uit kookland, het koud roken. Ontdek de authentieke en unieke smaak van een met rook doordrongen stuk vlees of vis, gemakkelijk gemaakt door Barbecook’s elektrische rookoven Otto 2.0 en laat je verleiden door eindeloze recepten. Rook smakelijk!

    Het uitgebreid voorbereiden en pekelen van de ingrediënten, de aromatiserende geuren, de volle en uitgesproken smaak van de finale gerechten. Kookavonturiers die op zoek zijn naar een nieuwe, authentieke kookbeleving kunnen hun zoektocht voorlopig staken. Volg dit simpele recept voor koud gerookte zalm en laat je meeslepen door de fenomenale kracht van het koud roken.

    Recept: Vissige rookbom

    Rook een stuk zalm op koude wijze met de Otto 2.0, de ge-updatete versie van de elektrische rookoven van Barbecook. Deze oven werd uitgerust met een thermometer waarmee je de temperatuur steeds in de gaten kan houden. Bij koud roken is het immers van belang dat de temperatuur niet boven 25°C stijgt. De Otto 2.0 kan je ook gebruiken voor warm roken. De rookoven is dan ook uitgerust met een thermostaat die je de mogelijkheid geeft volledige controle te hebben over de temperatuur binnenin.

    Ingrediënten: 2 of 3 zalmmoten -             300 gram grof zeezout - 150 gram rietsuiker - 1 eetlepel venkelzaadjes - 1 eetlepel zwarte peperkorrels - 1 eetlepel roze peperkorrels

    Benodigdheden: Rookoven Otto 2.0 van Barbecook. Prijs: €139,00. Je kan koud roken in gelijk welke barbecue met deksel mits gebruik van onderstaande generator voor koud roken en rookmot. Rookmot eik whisky of andere naar keuze. Prijs: €10,95. Generator voor koud roken. Prijs: €26,95.

    Preparation is key : Doordat bij koud roken de bereiding niet warm gegaard wordt, is vooraf pekelen cruciaal. Zo worden schimmels en bacteriën geweerd en een mogelijke voedselvergifting vermeden. Bovendien krijgt je bereiding hierdoor een heerlijk rijke smaak, en kan je je voedsel langer bewaren.

    Stamp voor je zalmpekel de venkelzaadjes en peperkorrels fijn. Meng de overige ingrediënten samen en verdeel de helft van het pekelmengsel over de bodem van een grote schaal. Leg de zalm erbij en gebruik het laatste van het mengsel om de vis te bedekken. Zet de schaal voor 12 tot 24 uur in de koelkast, afgedekt met folie. Bij het pekelen ontstaat er een vloeistof die ervoor zorgt dat de smaak van de kruiden nog sterker doorsmaakt.

    (Don’t) Fire it up!

    Haal de schaal na het pekelen uit de koelkast. Je ziet meteen dat het stuk vis tijdens het proces behoorlijk stijf is geworden, dat is normaal. Je hoeft de vis enkel goed af te spoelen onder koud water. Dep de zalm goed droog en laat het op een rekje nog verder (onafgedekt) drogen in de koelkast voor ongeveer 12 uur. Tijd om aan het echte werk te beginnen. Vul de generator aan met rookmot. Voor dit zalmrecept wordt de eik whisky rookmot gebruikt, maar voel je vrij om een andere uit het Barbecook-gamma te kiezen.

    PRO-TIP: Zorg ervoor dat er voldoende lucht tussen de rookmot zit. Duw de mot dus nooit hard aan en schud zeker nooit met de generator tussen het vullen.

    Laat het geheel zachtjes smeulen met behulp van een theelichtje die je op het einde van de spiraal plaatst. Wanneer je ziet dat de rookmot begint te verkleuren, blaas je de vlam voorzichtig uit. De rook die je ziet zou een blauwige kleur moeten hebben. Plaats de generator op de onderste plateau van de Otto 2.0 en de zalm op het rooster bovenaan.

    Houd je temperatuur in de gaten! Bij koud roken blijft de temperatuur in de rookoven tussen de 20 en 25 graden, hoger mag het absoluut niet gaan. Sluit het deksel en laat de vis zo’n 8 uur roken in de oven.

    PRO-TIP: Controleer tussendoor regelmatig of je rookmot nog smeult. Indien dat niet het geval is, kan je deze gemakkelijk opnieuw aansteken met behulp van een lange aansteker of bunsenbrander.

    Geduld is een schone deugd

    Na de rookperiode neem je het stuk zalm uit de rookoven. Laat het voor een laatste keer rusten in de koelkast. Dit zorgt ervoor dat de rook zich volledig kan verspreiden over de vis. Indien je de bereiding vacuüm trekt, doe je dit zo’n 24 uur. Wanneer je dat niet doet, houd je de zalm best in de koelkast voor zo’n 48 uur. Opgelet voor de rokige visgeur! Na deze test der geduld, snijd je de zalm in dunne plakjes met een scherp mes. Serveer het op toast of een salade.

     

     











    11-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ixina

    Een koud opbergkunstje: schep orde in je keuken

     

    Drukke en lange werkdagen kunnen hun tol eisen. Niet alleen op ons humeur en welzijn, maar ook op onze woning waar wanorde en rommel de boel volledig op z’n kop kunnen zetten. De keuken, het kloppende hart van het huis, blijft vrijwel nooit gespaard en verdwijnt mee in de chaos. Laat je door keukenspecialist ixina inspireren en stel deze winterperiode orde op zaken, laat je begeleiden en creëer een ware keukenoase waar ordelijke rust en vrede heersen.

    Organisatielogica

    Kleine wanorde mondt uit in grote chaos. Om dit te vermijden, stem je best je kookomgeving af op je leef- en eetgewoonten. Zo kan je eetgerei zoals bestek, borden en glazen best bij de eetplek en aan de buitenkant van je keuken opbergen. Op deze manier voorkom je file en botsing wanneer de tafel tijdens het koken gedekt wordt. Houd voor het kokerellen alles binnen handbereik en wijs je kookgerei een strategische plek toe. Potten en pannen bij het kookvuur, ovenschalen bij de oven en snijplanken bij het werkblad. Door het maken van simpele en efficiënte aanpassingen creëer je een gestroomlijnde wereld van verschil.

    Ingenieuze orde

    Door onder meer stijgende (huur)prijzen, zijn we genoodzaakt kleinschaliger te wonen. Om de rust in onze woning en keuken te bewaren, moeten we daarom creatiever en slimmer leren omgaan met onze leefomgeving. Volgens de nieuwste trend kunnen we van onze traditioneel onaangeroerde plekken, functionele ruimtes maken. Tover je keuken om in een waar organisatiewalhalla door wanden en werkbladen ingenieus in te richten. Wat dacht je van een functioneel kookboeksteuntje of handige keukenrolverdeler tegen de muur? Of misschien ben je wel te vinden voor een opbergruimte vol kruiden in je werkblad?











    10-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benen strekken in Tenerife

    de mooiste wandelroutes

     

    Meer dan 1.500 km aan wandelpaden die slingeren door 43 natuurgebieden, dat is Tenerife. Wandelen is dan ook dé manier bij uitstek om dichter bij de vulkanische gebieden, ruige kloven, grillige kustlijnen en de tropische laurierbossen van Tenerife te komen. Ben je op zoek naar hoogtemeters en verzichten of wandel je toch liever plat? Hieronder vijf toppers van wandelroutes in Tenerife!

    Hoogtemeters verzamelen van Montaña Blanca naar Pico del Teide

    Deze wandeling van 8.3km is ongetwijfeld het meest bewandelde pad van Nationaal Park El Teide. En terecht. Starten doe je aan het vulkanische puimsteengeweld en de lavaballen van de Montaña Blanca op zo’n 2.300m hoogte. Aangekomen bij de helling van de Teide brengt een oud pad je via hellingen van soms meer dan 60% richting de enige berghut op de berg: Altavista Refuge. Momenteel gesloten, maar verder een idyllische plek om even uit te blazen. Na de hut leiden iets minder steile lavapaden je naar het uitkijkpunt Mirador de La Fortaleza, het einde van de route. De ideale plek voor een foto op Strava, waar de kuddo’s zullen binnenstromen voor de 1.194 hoogtemeters! Nog niet uitgeklimd? Dan kan je een gratis vergunning aanvragen om je vlag te planten op de top van de Teide. Belangrijk: deze wandeling is alleen aan te raden aan ervaren hikers. 

    Beschermd gebied in Malpaís de Güímar

    Hier maak je een lus van 6.1km in het natuurreservaat Malpaís de Güímar, van en naar het haventje van Güímar. Sinds 1987 is Malpaís de Güímar een beschermd gebied met een grote ecologische waarde. Je wandelt er door een uniek vulkaanlandschap. Door het milde klimaat tref je er ook tal van endemische planten- en boomsoorten aan. De route kent weinig tot geen hoogtemeters, waardoor het aangenaam wandelen is. 

    Letterlijke hoogtepunten op Vilaflor - Paisaje Lunar – Vilaflor

    Deze route omvat een deel van de oude Camino Real de Chasna, de historische verbindingsweg tussen de noord- en zuidkant van het eiland. De 12.9km lange lus start en eindigt in het dopje Vilaflor, het hoogstgelegen dorp van Spanje. De route brengt je via een dennenbos bij de kloof Barranco de las Mesas. Die steek je over waarna je bovenaan een heerlijk uitzicht hebt vooraleer je terugkeert naar het charmante Vilaflor om neer te ploffen in een van de barretjes. 

    Afdalen en klimmen tussen traditioneel Afur en Taganana

    De volgende wandeling (5.5km) start op het centrale pleintje van Afur, een traditioneel, hoger gelegen dorpje gelegen in Anaga waar grotwoningen het straatbeeld typeren. Tijdens de wandeling daal je af langs het ravijn van Afur tot aan het ruige strand van Tamadite. Vervolgens gaat de route weer in stijgende lijn en klim je naar El Chorro en de stad Taganana, een van de oudste plaatsen op Tenerife. Via het bos van Las Vueltas keer je terug naar Afur, langs het bekende Inchirés-pad.

    Dwars door het groen van El Palmar naar Cumbre de Bolico

    Afsluiten doen we met een klim van ongeveer 650 hoogtemeters van El Palmar naar Cumbre de Bolico. De wandelschoenen gaan aan in El Palmar in het noordwesten van Tenerife. El Palmar kent een van de grotere woonkernen binnen het natuurpark Teno en bevindt zich in een groene vallei omringd door kliffen en bergen. Landwegen en onverharde paden brengen je via een impressionant laurierbos naar Las Casas de la Cumbre, oude deelpachterswoningen op landgoed Finca de Bolico







    09-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Royal Botania

    En ze leefden nog lang – outdoormeubelen om op te knappen en aan te passen

     

    Elk sprookje heeft een happy end, en dat hoeft in de groene droom van jouw tuin niet anders te zijn. Royal Botania streeft op verschillende manieren naar ecologische en sociale duurzaamheid – met o.a. initiatieven die de lokale gemeenschap bij de productiefaciliteit van binnenuit versterken en een eigen plantage voor teakhout – en trekt die lijn ook door in haar producten. Zo voert Royal Botania ook na 20 jaar nog herstellingen uit voor aangekochte meubelen en krijgen met het retrofitting-programma items een nieuw, modieus jasje aangemeten terwijl de structuur behouden blijft. Dit laatste trok VOKA finaal over de streep om de inspanningen van Royal Botania te belonen met de Prijs Ondernemen 2022.

    Use, refresh, repeat

    De tafels, stoelen, loungesets en bankstellen van Royal Botania bestaan omwille van ergonomische en/of duurzame redenen steeds uit kwalitatieve materialen als aluminium, hout of roestvrij staal.  Als deel van hun duurzame filosofie streeft de outdoorspecialist er steeds naar om de consumenten zo lang mogelijk van hun outdoor inrichting te laten genieten. Bestaande onderdelen worden (tegen vergoeding) probleemloos vervangen, en bij oudere modellen die niet meer in omloop zijn, wordt samen met de klant gezocht naar een oplossing.

    Verandering van spijs doet eten

    Maar het potje hoeft niet eerst te breken voor er aanpassingen kunnen gebeuren. Royal Botania blinkt uit met het retrofitting-systeem. Een service waarbij bestaande tuinmeubelen een nieuwe look, conform le goût du jour of volgens persoonlijke voorkeur, kunnen worden aangemeten. Zo goed als elk element uit het aanbod van Royal Botania kan aangepast worden, denk aan een nieuwe stof over de baleinen van een parasol, het vervangen van te verweerde tafelbladen, een nieuwe hoes voor kussens van ligbedden, stoelen en loungesets, nieuwe batyline of gaasdoek voor zit- en rugsteunen, enz. Met deze ingrepen verhoogt Royal Botania de bestaande modulariteit van haar collectie nog verder.

    Prijs Ondernemen 2022

    Royal Botania is blij de VOKA Prijs Ondernemen 2022 te ontvangen. De werkgeversorganisatie roemt de sterke merkstrategie, het internationale karakter, het sociale engagement en de uitgesproken zin voor duurzaamheid van de design-outdoorproducent en noemt daarbij in het bijzonder de lange levensduur van de meubelen, de herstelservice en het bijzondere retrofittingprogramma.

    www.royalbotania.com









    08-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Axel Enthoven

    ontwerpt unieke zetelcollectie ‘East-West’ met Camerich

     

    Chinese makelij kent vaak het vooroordeel namaak te zijn, of gemaakt van minderwaardige materialen. Ook de ecologische voetafdruk en het werknemersbeleid van Chinese fabrikanten wordt geregeld in vraag gesteld. En hoewel outdoor design uit China als een kwaliteitsvol product wordt beschouwd, is dat niet altijd het geval bij zijn indoor tegenhanger. Chinees meubelbedrijf Camerich wil hierin een positieve verandering brengen.

    Mee met de stroom

    Met zijn gekwalificeerde fabrieken, humaan werknemersbeleid en kwaliteitsvolle expertise proberen ze een positieve draai te geven aan dat veeleer negatief imago. “Camerich biedt een oplossing voor liefhebbers van betaalbaar design, waarbij niets ten koste gaat van de kwaliteit,” vertelt David Van Loo, CEO van Camerich Europe. “Vroeger was design een absoluut eliteproduct, niet bestemd voor iedereen. Dat is de laatste jaren aan het veranderen. Toen ik Camerich leerde kennen, werd ik meteen omvergeblazen door het potentieel wat erin schuilde. Ik zag de mogelijkheden en de rol die het bedrijf in deze evolutie zou kunnen spelen. En dat doet het ook, wij leveren betaalbaar internationaal topdesign met een kwaliteit vergelijkbaar aan de Italiaanse finesse.”

    Traditionele waarden

    Camerich tracht zich op vrijwel elk gebied te onderscheiden van de andere spelers. “We zijn een familiebedrijf, gestoeld op ambacht. Onze meubelen worden gemaakt door echte ambachtslieden, meubelbouwers die soms al decennialang in dienst zijn en hun expertise in de vingers hebben. Daarnaast weigeren we aan seizoensarbeid doen. Deze zaken maken dat de kwaliteit van onze producten stabiel en gegarandeerd blijven.”

    De bedrijfscultuur van Camerich steunt volgens David Van Loo op traditionele Chinese waarden. “We zijn gelokaliseerd in Beijing, in één van de duurste loonregio’s in het land. We willen echt zorgen voor onze werknemers. Daarnaast houden we duurzaamheid hoog in het vaandel: onze gebouwen worden bijvoorbeeld voorzien van zonne-energie, onze lijmen zijn op waterbasis en onze lakken onschadelijk. De meubelen die we aanleveren zijn bovendien tijdloos en van hoogwaardige kwaliteit die gecontroleerd kunnen worden door QR-codes op de onderdelen.”

    East - West

    Belgische ontwerper Axel Enthoven werd door Camerich met zijn designbureau Yellow Window uitgenodigd een unieke zetelcollectie te ontwerpen. Deze werd recent gelanceerd en haalde alvast positieve reacties binnen.

    “East – West is een kosmopolitische collectie waar de Chinese en Europese cultuur samenvloeien tot één symbiotisch geheel,” aldus de ontwerper. “De inspiratie voor de ontwerpen zelf haalde ik bij de precisie die eigen is aan de Chinese ambacht, specifiek die uit de periode van net na de middeleeuwen. Tot aan het midden van de 19e eeuw werd er gelet op elk minuscuul detail, elke afwerking werd met zorg volbracht. Het Chinees design was toen puur en minimalistisch, daarna werd het drukker en minder inspirerend.”

    Met het oog op duurzaamheid ontwikkelde Axel Enthoven een systeem waarbij de armleuningen en ruggen gemakkelijk te demonteren zijn. Doordat de stukken compacter verpakt kunnen worden is het overzeese transport financieel én ecologisch gezien kleinschaliger: er past bijvoorbeeld meer in één container.

     “Deze zetelcollectie verschilt op diverse vlakken van andere Camerich-collecties. Op één bodemplaat worden de rug en zijkant vastgeklikt. Daarnaast zijn er verschillende variaties mogelijk door het combineren van de verschillende armleuningen.Verder hebben we hard nagedacht over het zitcomfort van de zetels, en hoe we deze naar een volgend niveau konden tillen. Van de vering tot de unieke schuimopbouw en ergonomische ontwerp, alles aan de collectie staat voor comfort. De gedetailleerde afwerking is een hint naar de Chinese inspiratie, de moderne en eenvoudig strakke look een knipoog naar het westen.”

     

     







    08-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Popster Camille

    geeft eerste Belgische virtuele performance in Roblox

     

    Belgisch familiebedrijf JBC opent JBC-wereld in Roblox en zet volgende stappen in de metaverse. Vanaf 28 oktober 19.00 uur kunnen gamers van alle leeftijden de eerste CAMILLE Collectie in de gloednieuwe JBC World in de populaire game Roblox ontdekken. Niemand minder dan Vlaanderens grootste popster CAMILLE mag de lancering feestelijk inluiden met het allereerste Belgische virtueel concert, gehuld in de eerste stuks uit haar eerste eigen collectie bij JBC. Hiermee onderschrijft de Belgische moderetailer nogmaals zijn innovatieve karakter, want samen met CAMILLE zorgt het merk voor een primeur in België. Fans van de 21-jarige zangeres kunnen ook haar eerste collectie bij JBC shoppen, vanaf volgende week vrijdag fysiek in de winkels of via de JBC-webshop, maar nu al digitaal met Roblox-punten te scoren in JBC World voor hun Roblox-avatar.

    Primeur in België: virtueel concert in de metaverse

    Nadat Belgische modeketen JBC eerder dit jaar al een winkel en challenge lanceerde in Fortnite, zet het merk nu verder in op digitale innovatie. Samen met Belgische metaverse specialist yondr werkte JBC de afgelopen maanden aan een unieke JBC-wereld in het razendpopulaire spel Roblox, bestaande uit een JBC-winkel, verschillende interactieve spelletjes, een kids community en een podium. De eer om als eerste dat podium te betreden gaat naar CAMILLE, die met veel trots haar nieuwe album én haar nieuwe collectie bij JBC voorstelt.

    Dat de Vlaamse popster CAMILLE kan performen, bewees ze eerder deze zomer al. De zangeres en actrice, die bekend werd met de Ketnet-serie #LikeMe en zich al snel ontpopte tot één van onze grootste Belgische artiesten, was de afgelopen maanden op zowat alle podia van ons land te bewonderen. Maar nu staat CAMILLE dus voor het eerst op de digitale planken. Fans van alle leeftijden kunnen CAMILLE helemaal gratis haar grootste hits en nieuw album zien performen. Dankzij een sensorpak werden haar zang- en danstalenten vertaald naar haar digitale avatar. CAMILLE fans kunnen meegenieten van deze primeur, want nooit eerder gaf een Belgische artiest een virtueel concert in Roblox.

    “Als modebedrijf van en voor families, weten we dat Roblox een belangrijk onderdeel is van de leefwereld van jonge gezinnen. Nadat we ouders en hun kinderen konden informeren over gamen met een online wegwijs in de wondere wereld van gaming, gaan we nu over tot het activeren. De JBC-wereld in Roblox is een plek waar we onze kleinste klanten met open armen ontvangen om zich digitaal te ontplooien. Dat we dat samen met CAMILLE, een rolmodel voor vele kinderen, kunnen doen, is iets waar wij enorm fier op zijn,” vertelt Bart Claes, CEO van JBC.

    De Roblox-avatar van CAMILLE neemt je mee door de JBC World in Roblox en leidt je naar haar eigen virtuele concert.

    Roze dromen worden werkelijkheid

     Ook tijdens het concert kunnen fans een eerste glimp opvangen van de allereerste CAMILLE Collectie bij JBC, die vanaf 4 november in de winkels ligt, maar nu al digitaal verkrijgbaar is. Enkele maanden geleden kondigde JBC een langdurige samenwerking aan met CAMILLE. Een droom die uitkomt voor de ambitieuze artieste, die al van jongs af aan een passie heeft voor mode.

    “Het is heel erg spannend om mijn eerste eigen collectie te mogen voorstellen. Achter de schermen zijn we al maandenlang bezig met het vertalen van mijn ideeën naar ontwerpen, uittekenen van de stuks, kiezen van de stoffen en meer. De collectie is een vertaling van mijn persoonlijke stijl: veel show en glitter, maar wel comfortabel en casual. En alles in het roze natuurlijk!”, licht CAMILLE fier toe. “Ik kan niet wachten om mijn fans te zien schitteren in mijn stuks!”

    Fans met maatjes 116 tot en met 164 kunnen de eerste CAMILLE Collectie vanaf 4 november shoppen in de winkels en in de JBC-webshop, maar ook digitaal voor hun Roblox-avatar. Door de games in de JBC-wereld te voltooien, kunnen spelers Roblox-punten verzamelen. Deze kunnen ze inruilen voor digitale kledingstukken uit de CAMILLE Collectie, waarin hun avatar kan schitteren. Zo kunnen jongens en meisjes in het echte leven twinnen met hun avatar in Roblox.

    “De opportuniteit voor virtuele avatar kledij is gigantisch”, meent Mathias Van Dosselaer van yondr. "De metaverse, of noem het de drie-dimensionalisering van ons internet, is enorm in opmars, vooral bij de jongere generatie. Entertainment en retail vervolledigen, naast advertising, de top 3 van sectoren die het meeste impact zullen ondervinden van de metaverse. Strategisch gezien is het dus een heel sterke keuze van JBC en CAMILLE om hun partnership op deze manier naar hun doelpubliek te brengen."

    De CAMILLE Collectie bestaat uit onder andere een lichtroze trui met een geborduurde vlinder in pailletten, een schattige faux leather minirok, een oversized hoodie en comfy roze jogger. Jonge fans kunnen zich dankzij deze collectie volledig inleven in CAMILLEs uitverkochte concertreeks in de Lotto Arena, die ook op 4 november wordt afgetrapt. CAMILLE, de jongste Vlaamse solo-artieste ooit in de Lotto Arena, zal haar nieuwe album SOS voorstellen.







    07-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Potier Stone

    Licht na de duisternis: Potier Stone brengt 10 natuursteentrends

     

    Na de afgelopen jaren van donkere en zwaarmoedige onzekerheid, keren we gestaag terug naar het licht van vooruitgang en positivisme. Ook in onze interieurs grijpen we terug naar de beginselen van het leven, naar waarden als puurheid en eenvoud waarin de natuur een grote rol mag spelen. Deze wederopstanding giet natuursteenexpert Potier Stone in ‘From Dusk till Dawn’, een collectie bestaande uit tien trendy marmers.

    FROM DUSK

    Voordat de zon ondergaat, ontsteekt de schemering een laatste tikkeltje kleur en voor een laatste keer staat de wereld in vuur en vlam. Waan jezelf op een uitgestrekt strand, waar de schemering uitmondt in een bijna grijs getinte woestijnbodem. Steppa Caramella is een ruwe en robuuste steen met een verbazingwekkende elegantie, donkere en zandkleurige nuances die in verschillende interieurstijlen tot haar recht kan komen.

    Wandel verder en ontdek hoe de laatste reflectie van de zon de kostbare oesterschelp doet fonkelen. De parel der natuurstenen, Ostrica Bianca, is een wit, zandkleurig marmer met grijze en subtiele gouden accenten. Deze gebalanceerde steen komt het best tot zijn recht met lichte en zachte houtsoorten. Combineer het met een eerder sterker hout als beuk, samen een pittig duo.

    Wanneer de lijn tussen licht en donker flinterdun is, biedt ook de zee een onstuimig visueel spektakel. In golven van lichtgrijze, donkergroene en zelfs violetkleurige tinten rolt de machtige oceaan over het strand. Onde del Mare belichaamt deze natuurkracht in dezelfde kleurschakeringen. Een klassevolle steen, die perfect past binnen imposante, robuuste en lichtrijke ruimten.

    INTO THE NIGHT

    Wanneer de wereld slaapt, laat de nacht zijn nonchalante en onveranderlijke stempel achter op het landschap. De weelderige nachtelijke lijnen van het land worden perfect vertaald in de Linee di Notte natuursteen. Dit sprekend marmer schakeert tussen beige en bruin en kan zich volledig ontplooien in een kleurrijk en extravagant interieur. De gekleurde lijnen binnenin het marmer komen sterk door, wat van het geheel een statement piece maakt.

    Wanneer de maan op haar hoogst staat, wordt de aarde prachtig felverlicht. Het landoppervlak transformeert waarbij kraters en oneffenheden worden benadrukt. Colpo di Luna is een zandkleurig brecci met zachte vormen en lijnen, wat voor een expressief karakter zorgt passend binnen diverse interieurs. Combineer de natuursteen met lichte kleuren als wit of beige, of opteer voor een karaktervolle houtsoort als teak.

    TILL DAWN

    Na een lange, donkere nacht vecht de zwakke ochtendzon tegen de hardnekkige mistbanken. Hoewel het grijs ondoordringbaar lijkt, schemeren details gestaag door. Dit natuurfenomeen wordt perfect vertaald in het Nebbia Bronzato marmer. De elegant grijze steen vraagt om een interieur in dezelfde kleur, weliswaar in verschillende schakeringen. Van het lichtste wit, tot het donkerste diepste zwart.

    De dageraad overwint wanneer het ochtendwit doorbroken wordt door een streepje goudgeel zonlicht. Het lichte marmer waaruit Alba Oro bestaat, belichaamt de ochtendwolken met zongouden accenten. Deze luxueuze steen valt perfect te combineren met royale interieurelementen als turquoise, dieprood en massievere houtsoorten. Maak het zachter en meer eigentijds door te kiezen voor pasteltinten.

    Alta Marea staat met zijn witte tinten symbool voor de eerste zachte frisheid van de dag. De kleurnuances vloeien elegant samen met lichtbruine houtsoorten als kastanje, lariks of warme eik. Vervolledig het rustgevende gevoel met lichtere kleuren.

    Wanneer de grijze wolken verdwijnen, ontstaat een gouden en hoopgevend schouwspel. De timide tinten en gouden accenten die zachtjes door het Nuvola Bianca marmer heen breken, zijn als een metafoor voor de stralende ochtendzon. Deze natuursteen mag niet ontbreken in een royaal interieur, waar gouden accenten de show stelen.

    Na een hevige ochtendstrijd breekt de zon helemaal los en doet iedereen verwonderd opkijken naar het stralend hemelsblauwe. De witgetinte, elegante natuursteen Saleria bestaat uit haarfijne grijze en lichtbeige aders. Het perfecte marmer als contrast in je interieur: het witte van de steen in combinatie met bijvoorbeeld zwartmat kraanwerk of donker hout als eik.

    www.potierstone.be

     







    07-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!