Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    17-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereldreis voor ยค29, bij Floriade

    Wat zeg je van een reis rond de wereld die CO2 neutraal is en dat voor maar €29,-? Stap in de kabelbaan van Floriade en bezoek landen als Italië, Frankrijk, Thailand, India, Bangladesh en meer. Een Riesling drinken bij het Duitse Biotopia compleet met een Sachertorte mit Sahne en na een stevige wandeling de dag afsluiten met wat ‘Camemwattes’ en een vin rouge op het terras van la douce France? Dat kan bij Floriade Expo 2022!

    Een zomer vol feest

    De internationale deelnemers vieren deze zomer feest bij Floriade in de vorm van Nationale Dagen. Tijdens zo’n feestdag organiseert een buitenlandse exposant allerlei festiviteiten. Op het programma van juli staan de Nationale Dagen van Suriname, Italië, Zwitserland, Bangladesh, Cyprus, Thailand, Turkije, Verenigde Arabische Emiraten en Duitsland. De landen zorgen voor typische gerechtjes en dranken, muziek en optredens en soms zelfs een heuse goodiebag. En dat alles gratis toegankelijk voor bezoekers van Floriade.

    Op pad langs internationale paviljoens

    Daarnaast kunnen bezoekers iedere dag op reis langs de internationale paviljoens waar landen hun cultuur, prachtige bloemen en planten en duurzame innovaties laten zien. Zo staat het paviljoen van de Verenigde Arabische Emiraten in het teken van het bijzondere woestijnachtige landschap waar het land bekend om staat. Hier ontdekken bezoekers op een interactieve manier de beste oplossingen om de woestijn te vergroenen.

    Volgende bestemming: China. Achter de bamboepoort van dit paviljoen ligt een Chinese tuin vol bamboe en bloemen verstopt. Bezoekers genieten hier van een combinatie van traditionele Chinese landschapsarchitectuur en de nieuwste tuinbouwontwikkelingen van het land. Neem plaats in een van de stoelen in de tuin en ontspannen maar tussen het groen!

    Ook het Duitse paviljoen is een must-see op de Expo. Bezoekers maken hier kennis met levendige voorbeelden van moderne tuinbouw, zoals een daktuin vol groen, zonnepanelen en windturbines. In het restaurant zijn verschillende Duitse specialiteiten verkrijgbaar om het vakantiegevoel compleet te maken.

    Zomerbloeiers, kunst en cultuur snuiven

    Bovendien is het volop zomer bij Floriade met zomerbloeiers zoals de Gerbera, Lobelia of de Dahlia in allerlei kleuren. Ook heeft Floriade deze zomerperiode een bomvol cultuurprogramma met voorstellingen van Gouden Haas, optredens van onder andere het Philharmonisch jeugdorkest en nog veel meer. Sluit je dag af met een drankje aan het water in het Kitchen Restaurant of ga voor een hapje bij een van de foodtrucks in het Urban District. Genoeg om volop van te genieten met al je zintuigen! Heb je de smaak te pakken gekregen?

    Floriade Expo 2022

    Van 14 april tot en met 9 oktober 2022 is Almere hét podium voor de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022. De Nederlandse tuinbouw presenteert dan samen met nationale en internationale partners, innovaties en oplossingen voor duurzame en leefbare steden. Op het 60 hectare grote terrein staat het thema “Growing Green Cities” centraal. Het expoterrein ligt op korte reisafstand van Amsterdam en direct aan de A6 met uitzicht op de skyline van Almere.

     

     







    17-07-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Casual summer

    but cool outfits

    3 onmisbare denim combinaties

    Zomerse dagen vragen om easy to wear ensembles waar je niet te veel over moet nadenken. Een luchtige T-shirt gecombineerd met een coole short, denim-on-denim, of een denim-and-white look? Dit zijn de drie beste denim combinaties voor de zomer die je moet kennen.

    Graphic tee + denim shorts

    Er is geen fijner duo voor de warmere maanden dan een stoere T-shirt met een in-het-oog-springende opschrift en een denim short. Gemakkelijk en stijlvol; een effortless outfit voor de zomermaanden. Combineer de twee voor een relaxte look, en gooi er een hemd over wanneer het 's avonds afkoelt.

    Denim + denim

    Bekend als de Canadian tuxedo en heel lang een fashion no no, is een volledige denim look vandaag de dag niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Gedurfd, maar eigenlijk oh zo gemakkelijk, geeft het je direct een relaxte vibe. Experimenteer met verschillende wassingen als de monochrome look je afschrikt, of combineer een kokerrok met een hemd voor een klassiekere look.

    Denim + white

    Voor die dagen waarop het je ontbreekt aan inspiratie, is teruggrijpen naar een klassieker het beste dat je kan doen. Een wit bovenstuk en denim is een feilloze combinatie. Het beste eraan? Dit zijn twee stuks die de investering waard zijn. Je kan ze dragen voor een verscheidenheid aan gelegenheden, zowel chic als casual, en dit het hele jaar door.

     

     

               

     









    16-07-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dekton Kraftizen

    Venetiaans stucwerk in een high-tech jasje

     

    » Cosentino lanceert nieuwe Dekton® Kraftizen-collectie, voorgesteld tijdens Salone del Mobile

    Een klimaatneutraal plaatoppervlak met de esthetiek van ambachtelijk handwerk en een knipoog naar Venetiaans stucwerk, maar verkregen door middel van technologie, dat is waar de nieuwe Dekton® Kraftizen-collectie voor staat. Een waar eerbetoon aan de schoonheid van vakmanschap en de technieken die door de eeuwen heen werden geperfectioneerd. Het Spaanse Cosentino lanceert met deze collectie een serie van vijf veelzijdige, verfijnde en natuurlijke kleuren die ook nog eens duurzaam zijn en tegen een stootje kunnen.

    Digitale ambachtelijke technologie

    Kenmerkende texturen, subtiel reliëf en matte kleuren zijn de sleutel tot een moderne en high-tech-driven interpretatie van Venetiaans stucwerk. Cosentino heeft aan de hand van een verfijnde techniek en technologie een duurzaam plaatoppervlak gecreëerd waarmee het de vijf zintuigen – zoals het bij stuc hoort – prikkelt. De uitdaging voor Cosentino zat in het opnieuw interpreteren van vakmanschap, op basis van digitale technologie. In dit creatieproces 2.0 worden de muren en troffelmarkeringen – de vegen in het pleisterwerk – van weleer getransformeerd in een canvas van miljoenen pixels. Elke slag van de stuctechniek, elke draai van de pols wordt onderdeel van de interpretatie. De collectie bestaat uit vijf veelzijdige kleuren en kan gebruikt worden voor vloeren, muren, tafels, werkbladen. Het belooft iedere ruimte zowel binnen als buiten te voorzien van een tijdloze look.

    Het enige plaatmateriaal met volledig CO2-neutrale levenscyclus

    Voor Cosentino is duurzame ontwikkeling een essentieel onderdeel van de groeistrategie, die in het bijzonder de aandacht legt op het respect en de bescherming van het milieu. Als onderdeel van het decarbonisatieplan wordt de CO2-voetafdruk berekend en geverifieerd door geaccrediteerde externe organisaties. Het bedrijf zet in op energie-efficiëntie, emissiereductie en duurzame mobiliteit om de impact te minimaliseren. Zo wordt bijvoorbeeld 100 procent van de elektriciteit die nodig is voor het productieproces gewonnen uit hernieuwbare bronnen. De warmte uit de Dekton®-ovens wordt teruggewonnen en gebruikt voor de drogers, wat het verbruik vermindert. Om de koolstofneutraliteit in Dekton® te bereiken compenseren ze de uitstoot over de hele levenscyclus van het product door te investeren in projecten die aan BKG-emissiecompensatie doen.







    15-07-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anita FW2223

    Elegante functionaliteit

    Comfort, minimalisme & details

    Tijdloos, verfijnd & elegant zijn maar enkele woorden om het Duitse lingeriemerk Anita te beschrijven. Voor Anita gaat het om zoveel meer. Lingerie vormt dan ook de basis van elke look en heeft de kracht om ons zelfvertrouwen te boosten. In prachtige designs, kleuren en vormen is het pure verwennerij. Ontdek hieronder Anita's nieuwste innovaties voor het aankomende FW22/23 seizoen.

    Onzichtbaar onder je kleding: het Jill setje van Anita since 1886

    Jill is de gloednieuwe stijl in de Anita Since 1886 collectie, een comfy en clean-cut setje dat volledig onzichtbaar is onder kleding. Het minimalistische design komt er in het lichtroze en zwart en vormt de ideale basis voor jouw figure fitting look.

    The devil is in the details: het Joy setje van Rosa Faia

    Rosa Faia introduceert Joy dit seizoen, een gewatteerde zachte beha en bijpassend broekje in een subtiele leo-print. De met bloemen versierde bandjes geven een vrouwelijke touch aan het stoere setje. Joy is er in een beige en donkergroen design, beiden must-haves voor deze winter.

    Een minimalistische sporty look: de PanAlp air beha van Anita active

    De PanAlp air set is de nieuwste innovatie van Anita Active. Gemaakt van innovatieve materialen met naadloze cups, stevige bandjes en zonder naden. Een minimalistische en functionele look, die het sporten meteen een heel stuk aangenamer maakt. Waar wacht je nog op?

    Anita Care breidt uit: nieuwe kleuren en prints

    Anita Care voegt dit seizoen enkele nieuwe kleuren en prints toe aan hun collectie, die toegewijd is aan vrouwen die een borstoperatie hebben moeten ondergaan. Een sober fuchsia of bruin design? Misschien verkies je een luipaardprint of beha afgewerkt met sierlijk kant? Anita Care is er voor elke vrouw die nood heeft aan een functionele maar vrouwelijke look.

     

     







    14-07-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke schoen

    past bij jouw persoonlijkheid?

    Sun’s out and so are we!

    Ben jij iemand die houdt van een comfortabele sneaker voor lange wandelingen in de Alpen of kleed je je liever op voor een chic diner in het zuiden van Frankrijk? Kom erachter wat jouw favoriete schoen over jou zegt!

    Sneaker Youngster

    Ben jij iemand die zijn goede voornemens voor het nieuwe jaar ter harte neemt en die klaar is om die 10.000 stappen te halen? Dan ben jij de sneaker youngster. De sneaker youngster is wild at heart en heeft een jonge geest. Hij voelt zich jong en energiek met een sneaker aan de voet. Altijd klaar voor een avontuur en comfy-oriented. Sneakers in verschillende kleurtjes en vormen krijgen jou door de dag. Met deze gemakkelijke schoenen kan je de hele zomer lang genieten van prachtige wandelingen in de heerlijke natuur!

    Fancy Hero

    Fancy heroes kennen dancings, clubs en cafeetjes vanbinnen en vanbuiten! Ze houden ervan om zich op te kleden voor een zomeravondje uit met vrienden. Luxe en glitters, all a fancy hero needs on a night out! Ze hebben een voorliefde voor sierlijke hakjes of sandaaltjes. De elegante zomerschoenen van Floris Van Bommel maken de look helemaal compleet!

    Beach Hipster

    Hou je van de frisse zeebries en de heerlijke zonsondergang? Zou jij van 's ochtends tot 's avonds aan het strand kunnen vertoeven? Dan ben jij een echte beach hipster. Beach hipsters zijn rustige levensgenieters. Het gevoel van zand tussen hun tenen en zeewater in hun haar laat hen wegdromen naar zomerse vakantiedagen. Luchtige sandaaltjes of instekers zijn perfect om een ijsje te gaan halen na een zonnig dagje. Vrije voeten én een vrije geest.

     

     







    13-07-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het grootste museum of Illusions in Europa

    Een unieke educatieve experience in hartje Brussel. Het grootste Museum of Illusions in Europa vierde haar opening in het Théâtre de la Gaîté in Brussel. In dit gloednieuwe museum maken bezoekers van alle leeftijden kennis met de wereld van de optische illusie. Het internationale concept stelt het leren van de wetenschap én van elkaar centraal.

    Tijdens de opening maakten en deelden de gasten naar hartelust foto's in de verschillende installaties van het museum. In het museum van meer dan 700m2 worden bezoekers ondergedompeld in een unieke edutainment experience dat leren op een leuke en speelse manier bevordert.

    Het museum is de perfecte plek om met vrienden en familie optische illusies te ervaren en ook leuke en spannende hersenbrekers op te lossen. De museumstukken doen bezoekers er keer op keer weer aan herinneren dat hun perceptie net zo goed een illusionaire vervalsing kan zijn en dat je, door anders te kijken, de wereld op een andere manier kunt leren kennen.

    De collectie zoomt in op de werking van de hersenen en hoe mensen omgaan met perceptie. “De bezoeker ervaart dat wat onze hersenen via de zintuigen interpreteren, lang niet altijd de werkelijkheid hoeft te zijn” aldus museumdirecteur Damir Cicak. Het museum stelt een populair maatschappelijk vraagstuk ter discussie. In een tijd waarin, mede door sociale media, standpunten razendsnel worden ingenomen, en er voor dialoog nog maar weinig ruimte lijkt te zijn, drukt het museum zijn bezoekers op de feiten, en geeft waardevol advies: “Kijk eerst eens of jouw perceptie wel de juiste is. Het is best mogelijk dat een ander ziet wat jij niet ziet. Dat perspectief is misschien zelfs nog waardevoller dan jouw ervaring.” vervolgt Cicak.

    Maatschappelijk relevant, vooral voor scholen

    Door haar laagdrempelige karakter is Museum of Illusions een waardevolle toevoeging aan het culturele aanbod van de stad. Niet alleen voor toeristen, maar ook voor de Brusselaars en iedereen die onze hoofdstad bezoekt. Vanwege haar educatieve relevantie organiseert het activiteiten voor alle leeftijden zoals rondleidingen en lezingen voor basis- en middelbare scholen, ondersteund door lesmateriaal voor in de klas. Om het aanbod optimaal af te stemmen op de bezoeker zoekt het museum de samenwerking op met scholen en culturele organisaties.

    The Museum of Illusions Brussels - Théâtre de la Gaîté – Wolvengracht 18, 1000 Brussel - Museumofillusions.be - Openingsuren:  7d/7 van maandag tot zondag van 10 tot 20u. Tarieven: Volwassene - 17,50 euro - Kind (5-15 jaar) - 14,50 euro – Kind tot 5 jaar gratis - Familieticket - 54,50 euro ;2 volwassenen + 2 kinderen, bijkomend kind aan halve prijs – Studenten en Senioren (65+) - 14,50 euro - Mindervaliden/begeleiders - 14,50 euro - Lera(a)r(es)/ werkloze - 8,75 euro.







    12-07-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arcadia bouwt voort ...

    op het succes van Culturele Hoofdstad van Europa

     

    5 niet te missen highlights

    Arcadia, één van de grootste culturele evenementen van Nederland dit jaar, is begonnen aan de tweede helft. Het is een vervolg op Leeuwarden-Friesland Culturele Hoofdstad van Europa 2018. Het culturele programma leverde destijds 5,4 miljoen bezoeken op, had een geschatte economische impact van €230-320 miljoen en bracht zo’n 65.000 Friezen op de been die meewerkten aan de projecten. Met Arcadia is Friesland dit jaar opnieuw het decor voor een groots opgezet (inter)nationaal programma. Hieronder vind je vijf niet te missen highlights.

    Arcadia in de voetsporen van Leeuwarden-Friesland 2018 Culturele Hoofdstad van Europa. De programmering in 2018 zorgde voor veel maatschappelijke beweging met veel initiatieven vanuit de mienskip (gemeenschap). Zo heeft Friesland zich als bestemming op de Europese kaart gezet, kwam de provincie in 2018 terecht in de top 3 van Lonely Planet's Best of Europe en heeft er een verjonging van de culturele sector met veel nieuwe initiatieven plaatsgevonden. 

    Cultuurhonderddaagse Arcadia bouwt voort op dit succes, waarbij diverse sectoren net als in 2018 opnieuw meewerken aan een breed en artistiek programma. Arcadia presenteert exposities en voorstellingen met als rode draad een betere wereld achterlaten voor de generaties na ons. Een beweging die in 2018 in gang is gezet. En ook nu doet iedereen mee. Van internationale kunstenaars tot de Friese mienskip. De eerste editie van deze triënnale loopt nog tot en met 14 augustus en duurt in totaal honderd dagen. Dit is wat je niet mag missen:

    Wandelend Bos Bosk - stadscentrum Leeuwarden

    Een van de grootste projecten van Arcadia is Bosk, een wandelend bos van meer dan 1000 bomen. Honderd dagen wandelen deze bomen door de binnenstad van Leeuwarden en kleuren de stad letterlijk groen. De bomen, met een hoogte van gemiddeld zes meter, leggen een route af van in totaal 3,5 kilometer. Het bos geeft de bomen – en daarmee de natuur – een stem: wat kunnen we leren van bomen en hoe kijkt het bos naar de mensenwereld? Ook heeft Bosk een uitgebreide programmering met onder andere een Miniature People Bosk-route, balletvoorstellingen en een uitgebreid filmprogramma. t/m 14 augustus 2022 – Leeuwarden

    Kunsttentoonstelling Paradys - Koninklijke bossen van Oranjewoud

    In de koninklijke bossen van Parklandschap Oranjewoud is de kunsttentoonstelling Paradys te bezoeken. Paradys brengt kunstenaars uit alle hoeken van de wereld naar Oranjewoud om ons idee van ‘het paradijs’ te bevragen en om de idylle uit te dagen. Internationaal gerenommeerde kunstenaars als Diana Scherer, Gregor Schneider en Kasper Bosmans maakten speciaal voor deze tentoonstelling nieuwe, ruimtelijke kunstwerken, geïnspireerd door de omgeving en de rijke geschiedenis van Oranjewoud. Voormalige landgoederen, royale parken, een handjevol overgebleven landhuizen en sierlijke waterpartijen vormen samen het decor.  t/m 14 augustus 2022 – Leeuwarden

    Gaia

    Gaia, een reizend kunstwerk van Luke Jerram, is een aardbol van 7 meter doorsnede, waarop zeer gedetailleerde foto’s van de NASA zijn geprint. Ondergedompeld in een soundscape van Dan Jones krijgen bezoekers de aarde te zien vanuit het perspectief van een astronaut. Gaia laat de kern zien van Arcadia 2022: dit is onze enige planeet, hoe geven we haar door aan volgende generaties? Gaia was aanwezig op de klimaattop van Glasgow en zal in Friesland op verschillende locaties verschijnen, in samenwerking met Sense of Place. t/m 14 augustus – diverse locaties in Friesland 

    Museaal aanbod

    In het Fries Museum is ‘À la Campagne’ te zien. In de tentoonstelling is er aandacht voor de invloed van het Franse licht in de 19de-eeuwse schilderkunst, met landschappen van Franse meesters als Monet en Cézanne maar ook Nederlandse kunstenaars als Maris en Weissenbruch. Daarnaast loopt er ook de tentoonstelling ‘Fertile Grounds’ waar Nederlandse ontwerper Christien Meindertsma met een nieuwe blik kijkt naar het Friese veenweidegebied. 

    De expositie Windstil in het Fries Scheepvaart Museum toont nieuw werk van beeldmaker Heleen Haijtema. Ze laat zich daarbij inspireren door foto’s van het skûtsjesilen (zeilwedstrijd) van de Sneker fotograaf Ger Dijs. In spannende installaties in de natuur bootst Haijtema de vorm van het zeil na waarmee zij windstille momenten creëert. A la Campagne – t/m 17 juli – Leeuwarden, Fertile Grounds – t/m 10 april 2023 - Leeuwarden - Windstil – t/m 28 augustus - Sneek

    Tall Ship Races Harlingen

    De Tall Ships Races is een, sinds 1956, jaarlijks terugkerend maritiem evenement waaraan talrijke tallships van over de hele wereld deelnemen. Ook dit jaar is Harlingen weer gasthaven van de spectaculaire races. Tachtig tot honderd Tall Ships nemen deel aan het vier dagen durende evenement, met aan boord duizenden trainees uit meer dan dertig landen. Bezoekers kunnen onder andere een kijkje nemen aan boord bij een van de schepen, een vaartocht maken en genieten van diverse optreden.

    In het kader van Arcadia werken kunstenaars en kinderen samen om de kwetsbaarheid van zeeën en oceanen zichtbaar maken. Tijdens de parade van de Tall Ships Races zeilen alle schepen over de Waddenzee UNESCO Werelderfgoed naar Harlingen met een door kinderen beschilderd zeil. 14 t/m 17 juli – Harlingen





    11-07-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!