Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    29-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw in CKS-land
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    come rent a suit!

     

    Rent it, try it or buy it

    Belgisch modemerk CKS pakt vlak voor de feesten uit met een splinternieuw concept om haar klanten een nog betere service te bieden: CKS-lovers kunnen namelijk vanaf 20 oktober hun twee favoriete kostuums huren. Weg keuzestress, hallo feestopties!

    CKS - FW22

    Rent it, try it or buy it, het kan allemaal bij CKS! De concept stores van het Belgische modemerk in Antwerpen en Gent bieden er vanaf 20 oktober namelijk ook de unieke kans om kostuums te huren in plaats van te kopen.

    CKS wil haar klanten steeds iets verrassends en vernieuwends aanbieden. Met de verhuur van onze statement pakken hopen we alle CKS-lovers een originele optie aan te bieden voor een leuke vriendinnenavond, dat ene personeelsfeestje of de aankomende feestdagen. Happy vibes met een happy look, daar gaan we voor!

    ​Elly De Schutter, Marketing Manager CKS

    Voorlopig start het concept met twee iconische kostuums - in het donkergroen en felblauw - maar een uitbreiding wordt in de toekomst niet uitgesloten.

    Praktisch

    Huur een driedelig pak, bestaande uit een blazer, blouse en broek of rok in blauw of groen, en betaal €30 voor vier dagen, hierna breng je het kostuum ongewassen terug. ​​Krijg je maar niet genoeg van het pak? Je kan ervoor kiezen om het te kopen! Hierbij krijg je dan €30 korting op het totaalbedrag.

    29-10-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sociale spa-gangers

    hoe deel jij jouw wellnessoment?

     

    Wellness wordt vrijwel altijd in dezelfde adem genoemd als self care en me-time. Tot voor kort werd het sociale aspect echter weinig aangestipt, of zelfs volledig achterwege gelaten. Toch werd ons tijdens de afgelopen jaren echter pijnlijk duidelijk hoe gezond gezelligheid écht is. Ook het genieten van wellness en spa-faciliteiten kunnen we samen doen, op verschillende manieren. Weet jij welke sociale spa-ganger jij bent? Wellnessexpert Gervi zet je alvast op het juiste ontdekkingspad en doet drie wellnesstypes uit de doeken.

    Love is in the 'spa-air': de romantische wellnesser

    Ben jij diegene die graag eens voor iets anders kiest bij date night?  Kom deze keer samen met je partner tot rust tijdens een at home wellnessmoment. Geef elkaar uitgebreide lichaamsmassages na een puffende saunasessie, mijmer samen over het leven met een glaasje bubbels in de hand of geniet van een DIY-gezichtbehandeling. De perfecte manier dus om na een drukke week samen te komen voor wat welverdiende, romantische quality time.

    Family first, spa second: de verzorgende familiemens

    Wellness is voor jou steeds een gezinsgebeuren, waar zelfs de allerjongsten deel van uitmaken. Wist je dat een deugddoend saunabezoek ook gezond kan zijn voor kinderen? Maak het nadien wat speelser en opteer voor een actievere wellnessactiviteit als zwemmen, want ook sport en beweging zijn vormen van zelfverzorging. Wanneer de spadag op zijn einde loopt, plof met z’n allen de zetel in en geniet van een hilarische familiefilm. Popcorn iemand?

    Time to 'sparty': de vriendenspa-ganger

    Snijd alvast verkoelende komkommerschijfjes, leg de badjassen klaar en voorzie je gasten van verfrissende drankjes tijdens een at home sparty. Of het nu ladies only, een mannenavond of open voor iedereen is, jij geniet graag in groep van een moment vol ontspannen vertier. Kruip met z’n allen de infraroodcabine in en ontdek wie de hitte het langst kan volhouden, om nadien af te koelen met een aangename babbel in de jacuzzi. Gezelligheid alom!

    www.gervi.be - www.gervi-outdoor.be

     









    29-10-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gudrun gaat Beyond Chocolate
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Sterk op weg naar een eerlijke chocoladesector: 

     

    Gudrun, wereldleider in de ontwikkeling, productie, verpakking en commercialisering van Belgische pralines en truffels, ondertekent het Beyond Chocolate Charter. Hiermee bevestigt de Gudrun Group zijn duurzaamheidsdoelstellingen. Het Beyond Chocolate Charter werd in het leven geroepen als een algemene inspanning van chocoladeproducenten om chocolade duurzamer te maken.

    De Belgische Gudrun Group is vooral succesvol als partner voor private label chocolade. Zo’n 180 miljoen pralines en 180 miljoen truffels worden jaarlijks wereldwijd gesmaakt. De business van Gudrun bestaat dan ook voor 95 procent uit export. De chocoladeproducent verdeelt de Belgische pralines en truffels met heel veel trots over de hele wereld. Daarom zet de organisatie zich ook in voor een duurzame chocoladeproductie. “Chocolates, we take it personally” is niet voor niets de slogan van Gudrun.

    “Als Belgische chocoladeproducent zijn wij trots op onze lekkernijen die over de hele wereld gesmaakt worden. Trots is echter alleen gepast indien we ook bijdragen aan een betere wereld en een eerlijke chocolade-industrie”, zegt CEO Sofie De Lathouwer. “Wij willen meehelpen om heikele kwesties zoals kinderarbeid, ontbossing en uitbuiting van cacaoboeren aan te pakken en de chocoladesector beter en rechtvaardiger te maken. Daarom zijn we verheugd dit Beyond Chocolate Charter te mogen ondertekenen.”

    Genieten met een gerust geweten

    Door de ondertekening van het Beyond Chocolate Charter verbindt Gudrun zich er toe om de onrechtvaardigheden in de wereldwijde chocoladeproductie de kop in te drukken. Want zonder cacao krijg je geen chocolade, en dus ook geen (h)eerlijke Belgische pralines en truffels. “Onze producten zijn er om te delen en om zelf te genieten. Maar echt genieten kan pas als je weet dat je ook je verantwoordelijkheid neemt voor een betere wereld”, zegt De Lathouwer. “Samen met onze leveranciers, concurrenten, klanten en eindconsumenten dragen wij graag ons steentje bij. Vandaag zijn we reeds 95 procent gecertifieerd en het vraagt dus nog een extra duwtje om tot 100 procent te geraken in 2025. Als team engageren wij ons uitdrukkelijk om onze sector te verduurzamen.”

    Een leefbaar inkomen voor alle cacaoboeren

    Beyond Chocolate werkte concrete doelstellingen uit om de chocolademarkt eerlijker te maken. Zo moet tegen 2025 alle chocolade die in België gemaakt of verkocht wordt aan relevante certificeringsstandaarden voldoen of geproduceerd zijn aan de hand van interne duurzaamheidsprogramma’s. Tegen 2030 moeten alle lokale cacaotelers een leefbaar inkomen krijgen. Bovendien mag tegen dan de Belgische chocoladesector geen aandeel meer hebben in de globale ontbossing. 

    Duurzaamheid maakt deel uit van de strategie bij de Gudrun Group. Zo staan verspilling, upcycling, verantwoorde grondstoffen en verpakking steeds op de agenda van de directie. “Gudrun vierde onlangs zijn 80ste verjaardag. Indien we de komende 80 jaar willen blijven groeien, moeten we vooruit durven kijken en denken aan de jongere generaties. Niet alleen onze consumenten, maar ook onze food heroes die bouwen aan de toekomst”, aldus Sofie De Lathouwer.

     

     

    28-10-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.American Vintage

    De juiste denim, de juiste fit

     

    Het denim van American Vintage ? Een waar instituut. Onze 100% katoenen stof is ontwikkeld om even soepel als zacht, — maar vooral ook duurzaam te zijn. Seizoen na seizoen ontwikkelen we nieuwe pasvormen, nieuwe fits. Voor elke stijl. Voor elk humeur.

    Een stof met ons DNA

    Onze garderobe? Allemaal basics. Een wit T-shirt, kleurige knitwear en (natuurlijk) de juiste jeans — de jeans die je ‘s morgens en ‘s avonds draagt, door de week en in het weekend. Het denim van AMV wordt vervaardigd van katoen : een natuurlijke, soepele en sterke stof tegelijk, gemaakt om een patina te krijgen.

    Fits voor hem en haar, voor iedereen

    Bij American Vintage zijn al onze fits zo ontworpen, dat ze zich aan iedere stijl aanpassen. 7 pasvormen voor haar : Voor de dames zijn er zeven mogelijkheden. De Carrot, om te beginnen, met een hoge taille en carrott pijpen — ook verkrijgbaar in de versie Big Carrot, met een kortere pasvorm. Voor een nauw aansluitende jeans en een duidelijk gevormd silhouet is er de Fitted. Voor het sigaretmodel gaan we naar de rechte jeans. De Straight Cropped jeans, met een lage taille en 7/8 lengte. De Straight Long jeans, met een hoge of late taille en altijd even tijdloos. De Straight Worker, met smalle, rechte pijpen en details geïnspireerd op de workwear (knopen voor bretels en een zak achter op de pijp). En tot slot de Big Straight, nieuw in de herfstcollectie van 2022 en nu al een must-have.

    4 pasvormen voor hem: De heren kunnen uit vier modellen kiezen. De Carrot, comfortabel met zijn halfhoge taille en loose pasvorm. De Big Carrot, kort en wijd uitlopend, voor een stoere uitstraling. De Straight, een tijdloos en klassiek model. En de Straight Worker, die zijn lijnen heeft afgekeken van de Amerikaanse workwear garderobe.

    Een meer verantwoorde productie

    Ca. 50% van ons denim wordt geproduceerd in een gespecialiseerde Tunesische fabriek (LAWIC). Water en elektriciteit worden daar gerecycled. Het doel ? Minder broeikasgassen produceren en de chemische voetafdruk op het milieu verminderen en tegelijkertijd de arbeidsomstandigheden van de werknemers verbeteren. Al die factoren zorgen ervoor dat het voor onze items gebruikte denim de mens en de planeet respecteert, een stof om een leven lang te bewaren.









    28-10-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Lindbergh

    Untold Stories, wanneer modefotografie kunst wordt In samenwerking met de Stad Brussel

    Van 15 december 2022 tot en met 14 mei 2023 verwelkomt de Stad Brussel de postume tentoonstelling Untold Stories van meesterfotograaf Peter Lindbergh in het Vanderborghtgebouw. Na verschillende Europese steden valt deze eer nu te beurt aan Brussel, hoofdstad van de Europese Unie. Dankzij zijn prachtige oeuvre is Peter Lindberg een van de belangrijkste hedendaagse fotografen.

    Een prachtige retrospectieve als eerbetoon aan Peter Lindbergh. Deze tentoonstelling is de uitdrukking van een artistieke visie die zich heeft gevormd en gevoed op basis van vier decennia van werk, ontmoeting en creatie. Drie jaar lang was Lindbergh ‘s nachts bezig met het onderzoeken, bewerken en verzamelen van beelden met het oog op nieuwe interpretaties en verrassende wendingen.

    Deze onuitgebrachte werken, foto’s, video’s en grote formaten kleuren vier maanden de zalen van het Vanderborghtgebouw in Brussel. De tentoonstelling wordt mede mogelijk gemaakt door de Peter Lindbergh Foundation en de steun van de Stad Brussel.

    Het ontstaan

    In 2018 groeide er een mooie vriendschap tussen Bruno Pani (oprichter van het evenementenbureau Profirst en de social club TheMerode) en Peter Lindbergh (de emblematische fotograaf van de jaren 80 tot nu). Lindbergh kon de breekbaarheid in de kracht van de modellen op een menselijke manier vastleggen en drukte zo zijn stempel op zijn tijd en de opkomst van de topmodellen. Hij werkte samen met de grootste glossy tijdschriften: Vogue, Harper’s Bazaar, Rolling Stone, Vanity Fair.

    Bovendien zette hij als enige zijn naam onder maar liefst drie edities van de legendarische Pirelli-kalender. Voor zijn lens toonden grote namen als Naomi Campbell, Kate Moss, Cindy Crawford, Linda Evangelista en Helena Christensen een andere kant van hun vrouwelijkheid, namelijk hun rauwe schoonheid.

    In september 2019 legde Peter Lindbergh zijn fototoestel voor de laatste keer neer. De kracht van zijn werk met een cinematografische dimensie blijft echter voor altijd voortleven in al zijn foto’s, die – letterlijk en figuurlijk – de grenzen van het kader van de modefotografie hebben verlegd.

    Vlak voor zijn dood richtte Peter Lindbergh een stichting op voor de instandhouding van zijn werk. Sindsdien blijft de Peter Lindbergh Foundation zijn fotografisch erfgoed verspreiden en tentoonstellen, met name via de tentoonstelling Untold Stories, die oorspronkelijk opgezet werd in samenwerking met het Kunstpalast in Düsseldorf.

    Onuitgebracht werk

    Untold Stories bevat meer dan 150 werken die hun maker vrij met elkaar in verband bracht om er een visuele eenheid mee te creëren en om een dialoog tot stand te brengen. Wie ontdekt, wie poseert en wie gewoon voorbijloopt ... Alle dimensies overlappen elkaar.

    Een monumentale en immersieve beleving die weinig tot niet bekende beelden verenigt met het bekendste fotowerk van de kunstenaar. Fotografie in beweging. Fotografie die leeft door de energie van het levendige portret. Zo verhief Peter Lindbergh de modefotografie mee tot kunst









    27-10-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.65 jaar Mayerline, 65 jaar (b)older!

    Mayerline gaat zelfverzekerd door op haar age positivity elan met haar nieuwe campagne en flagshipstore in modehoofdstad Antwerpen.

    65 jaar older? Nee, 65 jaar bolder!  Het Belgische Mayerline blies eerder dit jaar 65 kaarsjes uit en maakt van 2022 een heus feestjaar. Voor de gelegenheid lanceert het modehuis een nieuwe themashoot (B)OLDER, met in de hoofdrol age positivity model Marielle Jansen-Van Oostrom. Daarnaast viert Mayerline, na een bijzonder geslaagd commercieel voorjaar, haar positie in de Belgische mode met een state of the art flagshipstore in Antwerpen, waar kwalitatief vakmanschap en de nieuwste technologieën samen zorgen voor een uniek podium voor zelfbewuste, mature vrouwen.

    (B)OLDER

    Mayerline blijft potten breken tijdens haar feestjaar. Eerder lanceerde het Belgische modemerk - dat gerund wordt door vier vrouwen - al haar baanbrekende age diversity campagne, waarbij het het taboe rond leeftijd in de modewereld resoluut naar de vuilnisbak verwees. Nu lanceert het modehuis een nieuwe (B)OLDER campagne met Marielle Jansen-Van Oostrom in de hoofdrol. Hiermee bouwt het merk verder aan haar age en body positivity verhaal, aangezien het al een tijd verkiest om nog uitsluitend met mature en realistische modellen te werken.

    Belgische ambacht voor iedere vrouw

    De nieuwste flagshipstore in Antwerpen past perfect binnen deze aanpak en wordt een nieuwe hotspot voor elke vrouw met een maatje of jaartje extra. Opnieuw een belangrijke stap in de missie van Mayerline: elke vrouw laten stralen op haar manier, in kledij van de hoogste kwaliteit, met de allerbeste fit, voorbij de trend van het moment.

    De nieuwe winkel zet eerst en vooral de collectie, die varieert van maat 36 tot en met maat 50, maar ook het vakmanschap en de ambachtelijke kennis die Mayerline zo typeert, in de kijker. Want zoals Charles Eames ooit zei: "De details zijn geen details, zij zijn het ontwerp".

    Om elk uniek vrouwenlichaam volop tot haar recht te brengen, bieden we in de flagshipstore in Antwerpen met Atelier Mayerline ook een gratis retoucheservice aan. De winkelmedewerkers werden allemaal bijgeschoold zodat ze die ultieme Mayerline ervaring kunnen bieden. - Isabelle Cottele, Retail Manager

    Flagship in een fygital wereld

    De Mayerline flagshipstore brengt een nieuwe insteek voor de rol van een fysiek winkelpunt in een fygital shoppingwereld: levensgrote beeldschermen, met hierop een digitale catwalk, styling inspiratiefilms en video’s over hoe de collectie daadwerkelijk gemaakt wordt in de ateliers, sieren de boetiek. Daarnaast zorgen QR codes in de etalage ervoor dat voorbijgangers direct online kunnen raadplegen wat zij in de etalage zien. Tablets met shop-the-look opties en digitale services als pick up & delivery from store to home of check & reserve maken bovendien al jaren deel uit van de omnichannel aanpak van Mayerline:

    We hebben ontzettend geïnvesteerd in omnichannel services die bedacht zijn vanuit diverse klanteninvalshoeken. In Antwerpen komt dat samen in een superieure winkelbeleving die een natuurlijke blend van dat alles is. Hoeveel technische kennis en digitale gadgets we ook hebben; voor ons is het belangrijk dat dat op een bijna onzichtbare, vanzelfsprekende manier samenkomt in een omgeving waar het als shopper aangenaam toeven is. - Katrien De Cannière, Marketing Manager

    Praktisch

    65 jaar Mayerline, dat is ook al 65 jaar craftsmanship. Het modehuis specialiseert zich in unieke pasvormen, zachte materialen en vloeiende designs die er samen voor zorgen dat vrouwen met zowel een maatje als een jaartje extra steeds naar buiten wandelen met kwalitatieve stuks die hen op het lijf zijn gegoten. Mode voor vrouwen, door vrouwen, steeds met dat tikkeltje meer zodat elke vrouw ongeacht haar maatje of leeftijd het meeste uit haar outfit kan halen. Want één ding is zeker: it's liberating to be (b)old!

     









    27-10-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Cires parfumées van Gilles Dewavrin

    Decoratieve objecten die je woning parfumeren. Dankzij de bijhorende navullingen met geparfumeerde was kan je ze nog jaren of zelfs altijd blijven gebruiken.

    De Cires Parfumées van Gilles Dewavrin zijn meer dan gewoon geurkaarsen. Het zijn exclusieve en duurzame decoratieve items die een vleugje geurige poëzie in elke kamer willen brengen.

    De Cires Parfumées van Gilles Dewavrin worden gemaakt in Italië en Frankrijk. De artisanale kaarsenhouders worden vervaardigd van aardewerk, maar binnenkort ook van Murano-glas. Deze navulbare houders voor geparfumeerde was worden met zorg en in kleine oplagen gecreëerd door gepassioneerde ambachtslieden en het zijn echte decoratieve objecten. Je kan ze op enkele of dubbele bijpassende schoteltjes zetten die daarvoor voorzien zijn.

    Drie nostalgisch geurende parfums

    De geuren verwijzen naar de echte en verzonnen – want gewenste – herinneringen van Gilles. Van zijn reizen en de jaren die hij in Engeland doorbracht, herinnert Gilles Dewavrin zich de architectuur, het platteland, de literatuur, de geschiedenis van het land, maar ook zijn vele omzwervingen en die beschrijft hij aan de hand van drie parfums: Country Squire, Flores de San Miguel en Tea Garden Express.

    In deze geurwereld met cottages, landhuizen en zelfs een trein die India doorkruist, probeert Gilles zijn droom van vroeger opnieuw te creëren, een droom die uiteindelijk toch niet zo veraf blijkt en waar alles aantrekkelijker en misschien wel charmanter lijkt.

    Beschrijving van de parfums

    Country squire : De sfeer van een klein landhuis, omgeven door een bos en dieren die zich het omliggende land en de tuin eigen hebben gemaakt. Binnen heerst de charme van een ietwat stoffig en warm decor dat de geur van mandarijn, kardemom, honing, kruidnagel en andere aroma's verspreidt. De eigenaar, een beetje bohemien, omringt zich graag met deze dieren waarmee hij zijn leven deelt en die hij in zijn hart heeft gesloten.

    Flores de San Miguel : Laat je meeslepen door de Mexicaanse warmte en folklore en laat je verleiden door de vrolijk gekleurde huizen van deze onweerstaanbaar charmante stad. Verborgen achter grote halfopen poorten liggen indrukwekkende barokke en neogotische herenhuizen verscholen, omgeven door tuinen en fonteinen die een elegante en sensuele sfeer uitstralen. De meer bescheiden huizen ernaast zijn geschilderd in paletten van felroze en diverse gele tinten en ademen een zoete bloemengeur uit van onder andere tuberoos en jasmijn. Deze omgeving komt zo goed tot haar recht onder de zware zon die deze onvergetelijke bestemming doet baden in prachtig licht.

    Tea garden express : Is de trein niet de charmantste manier om te reizen en een land te leren kennen? Hoe kun je niet worden betoverd wanneer je vanuit het raam kijkt naar het landschap dat voorbijglijdt als een magische spiegel van een zeer reële droom! Thee, jasmijn, roos; deze geuren zweven ons onderbewustzijn binnen. Ze creëren een verlangen naar de voltooiing van een reis die ons leidt naar een bestemming die we nog niet kennen. Kerala is niet ver weg, de nacht is zacht... Laten we genieten van het geluk, van de kans die we krijgen om een klein stukje van deze uitgestrekte en fascinerende regio van India te doorkruisen..

    Verkooppunten : Brussel : AXL Jewelry, Thierry Boutemy - Paris : Chauvin - Gstaad : Menus Plaisirs, Galerie Caroline Freymon

    Illustraties arno caravel









    26-10-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HEMA introduceert nieuwe prothese bh

    Oktober is de internationale actiemaand in de strijd tegen borstkanker. Ook HEMA neemt initiatief  om het belang van vroegtijdige opsporing te benadrukken en dit in samenwerking met Pink Ribbon. Daarnaast moet een bh voor iedereen perfect zitten en de juiste ondersteuning bieden. Hiervoor biedt HEMA nu ook een specifieke bh voor vrouwen met een prothese.

    COMFORTABEL & VERSTELBAAR

    De beugelloze, voorgevormde prothese bh heeft hoge cups, is zacht en makkelijk te verstellen. De bh heeft prothesezakjes aan beide zijden en de bandjes zijn verstelbaar aan de voorkant. Zo kun je zelf gemakkelijk de prothese(s) in de bh doen. Het zit comfortabel en is ook geschikt voor de gevoelige huid, dankzij de zachte katoenen voering.

    PASVORM

    Om tot de juiste pasvorm te komen is deze bh doorgepast op zowel pasmodellen van @pink_ribbon_nl als ook op eigen pasmodellen. Dit heeft ertoe geleid dat het ook zonder protheses een fijne, zachte bh is die aangenaam zit voor iedereen. De prothese bh is verkrijgbaar via hema.com, in het wit en zwart, in de maten 75/80A, 75/85B, 75/90C, 80/85D. Voor een echte HEMA prijs: 27,50 euro.

    PINK RIBBON: HEMA en Pink Ribbon vragen samen extra aandacht voor borstonderzoek door middel van roze tags die aan de HEMA bh’s hangen. De roze tags zullen ervoor zorgen dat iedereen weet hoe je zelf borstonderzoek kan doen, en je erop attent maken om eventuele veranderingen op tijd op te merken. Op de tag staat een QR-code die verwijst naar de online borstonderzoekpagina: hema.com/nl-be/borstonderzoek

    DONATIE : Pink Ribbon is er speciaal voor al die vrouwen die borstkanker krijgen. In België is dat één op de negen vrouwen. Om te strijden voor een betere medische behandeling van borstkanker en het verhogen van levenskwaliteit van patiënten, werft Pink Ribbon fondsen voor concrete projecten. Wil je hier een bijdrage aan leveren, dan kan je via je HEMA extra kaart je punten inwisselen voor een donatie aan Pink Ribbon.

    HEMA

    Sinds 1926 streeft HEMA naar een beter alledaags leven in een mooiere wereld. De producten en diensten van HEMA kenmerken zich door duurzaamheid, goede kwaliteit en een typisch Nederlands ontwerp voor een scherpe prijs. HEMA heeft 32.000 eigen producten en diensten, 750 winkels en 19.000 medewerkers. www.hema.com





    25-10-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Introducing Chantelle X

    FW22/23 - Verleidelijk, couture en here to stay

    From Paris with love? Neen, from Paris with spice! Met Chantelle X brengt de Chantelle Group high-end seductie dat ingaat tegen de traditionele codes, met onbevreesde, creatieve designs en een hedendaagse visie op lingerie. Word mee(r) verleid door Chantelle X!

    Chantelle X - FW22 - Lingerie, heruitgevonden.

    eXtravagance, eXtraordinary, eXceptional, eXplicit, eXtreme, eXclusive, eXperience en eXchange, dat zijn de acht kernwaarden van Chantelle X. Het jongere zusje van Chantelle en Passionata by Chantelle daagt de traditionele kijk op lingerie uit met een gewaagde mix van extravagante designs, hoogwaardige - vaak gerecycleerde - materialen en een stevige dosis durf. Het resultaat? Een moderne, high-end collectie voor onafhankelijke vrouwen die dromen van dat tikkeltje meer, vertaald in vier uitdagende lijnen: Impulse, Magnetic, No icons en Singular.

    Chantelle X - FW22 - Impulse

    Verleiding op haar beste, met Impulse. Opvallende bloemige designs in kant worden in deze lijn aangevuld met zilveren accessoires tot iconische, unieke looks.

    Chantelle X - FW22 - Magnetic

    Magnetic laat weinig aan de verbeelding over, dankzij een mix van transparante stoffen met nauwkeurig geplaatst borduurwerk in verfijnde, moderne patronen.

    Chantelle X - FW22 - No icons

    Grafische eyecatchers, gedurfde visnetten en net voldoende transparantie, dat is No icons. De lijn is verleidelijk en tegelijkertijd hedendaags door de bandjes met logo.

    Chantelle X - FW22 - Singular

    De perfecte mix van design en expressie; hier is Singular, een speelse lijn dat kant, knopenwerk en gaas samenbrengt tot moderne, ultravrouwelijke sets.

     

     











    24-10-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!