Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    05-06-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MSC World Europe

    Verbeterde en futuristische MSC Yacht Club

    De MSC World Europa wordt voorzien van een extra grote, futuristisch uitgevoerde Yacht Club die luxueuzer is dan ooit en verbeterde openbare ruimtes heeft. Het schip biedt plaats aan gloednieuwe, uiterst ruime ‘Owner’s Suites’ – die nergens anders binnen de vloot van MSC Cruises zijn te vinden. Een privébuitenruimte van 1.700 m2 met een groot zonnedek dat twee verdiepingen beslaat.

    Dit jaar verwelkomt MSC Cruises de langverwachte MSC World Europa in haar vloot – het eerste schip in de baanbrekende ‘World Class’-serie. Het nieuwe schip introduceert een volledig nieuw cruiseplatform met toekomstbestendige maritieme en hospitality-technologieën aan boord, evenals een baanbrekend en ultramodern design. Een van de hoogtepunten van het schip is een verbeterde MSC Yacht Club. Het innovatieve “schip in het schip”-concept is een all-inclusive cruise-ervaring die bij de introductie in 2008 een nieuwe standaard zette voor cruisen op topniveau door gasten privacy en exclusiviteit te bieden, maar ook de mogelijkheid om te genieten van alle faciliteiten die een groter schip kan bieden.

    Bij het ontwerpen van elk nieuw schip streeft MSC Cruises ernaar om deze ervaring te verrijken en te verbeteren. De MSC Yacht Club op de MSC World Europa zal dan ook een ongeëvenaard comfort bieden, met een grotere openbare ruimte, uitgebreide buitenruimtes, nieuwe stijlvolle suites en een futuristisch ontwerp.

    Tot de hoogtepunten van de MSC Yacht Club op de MSC World Europa behoren:

     Een totaal vernieuwd zonnedek verdeeld over twee dekken – Gasten hebben volop ruimte om te genieten van de beste vergezichten over zee vanaf de voorzijde van het schip. Op het benedendek kunnen gasten ontspannen met een glas champagne van de bar of met een hapje van de grill, terwijl het bovendek plaats biedt aan een privézwembad en bubbelbad waar gasten kunnen genieten van de zon op comfortabele ligstoelen of in een van de stijlvolle privécabana’s.

    Twee gloednieuwe, uiterst ruime Owner’s Suites – Deze luxueuze meerkamersuites, die alleen op World Class-schepen te vinden zijn, hebben een totale oppervlakte van meer dan 150 m2 verdeeld over de binnenruimtes en het privébalkon. De weelderige suites bestaan uit een tweepersoons slaapkamer met inloopkast en badkamer, compleet met een full-size luxueus bad. De aansluitende afzonderlijke woon-eetkamer baadt in het licht dankzij ramen van de vloer tot het plafond. Voor de ultieme VIP-ervaring stappen gasten op hun eigen ruime balkon met al fresco eethoek en bubbelbad.

    Duplex Suites met dubbel balkon – Deze tweedeks suites bieden een complete verdieping die gericht is op luxueuze ontspanning, met een eethoek, lounge en gastentoilet. Op de bovenverdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer met eigen badkamer, compleet met ligbad. Deze speciale duplex suites hebben twee privézonnedekken. Het benedendek biedt een privébubbelbad, zit- en loungeruimte, terwijl het bovendek met comfortabele ligstoelen geschikt is om heerlijk te zonnebaden.

    Speciale massageruimtes – Gasten die in de MSC Yacht Club verblijven, hebben toegang tot exclusieve massageruimtes in de hypermoderne MSC Aurea Spa en kunnen onbeperkt gebruikmaken van de thermale zone om zich te laten verwennen.

    De MSC Yacht Club-ervaring

    Wie in de MSC Yacht Club verblijft, heeft met een keycard exclusief toegang tot de privélounge waar onbeperkt gratis drankjes en heerlijke hapjes geserveerd worden. De keycard geeft ook toegang tot het gastronomische privérestaurant, dat is geopend voor ontbijt, lunch en diner. Op het à-la-cartemenu staan specialiteiten van de chef, met een ruime keuze aan verfijnde gerechten, vergezeld door een uitgebreide wijnkaart. Deze elegante ruimtes met een toekomstgericht ontwerp, bieden een ononderbroken panoramisch uitzicht vanaf de voorzijde van het schip. En na het ontspannen met een glas champagne op de klanken van livemuziek, een traditionele afternoon tea of na een dag vol belevenissen aan wal, kunnen gasten zich terugtrekken in hun ruime, prachtige suite.

    Volledig gepersonaliseerde service is standaard, met dag en nacht de beschikking over een butler die snel de persoonlijke voorkeuren van elke gast leert kennen en op warme, vriendelijke en onopvallende wijze service verleent. Een speciale conciërge staat klaar om aan alle wensen te voldoen. Van het reserveren van een diner of spabezoek tot dagelijkse krantenbezorging – geen verzoek is te groot of te klein. Om het exclusieve gevoel compleet te maken, is er een privézonnedek met zwembad, comfortabele ligstoelen, schaduwrijke cabana’s en bubbelbad. In de nabijgelegen bar en grill kunnen gasten terecht voor een welverdiende cocktail, glas champagne of een hapje.

    MSC Yacht Club op MSC Seascape

    MSC Cruises lanceert in december van dit jaar ook de MSC Seascape. Dit schip zal een 3.000 m2 grote MSC Yacht Club hebben, verdeeld over vier dekken. Deze omvat onder meer: • Een sprankelende entree met een 46 m² grote, drie dekken hoge onyx-muur met achtergrondverlichting en de bekende Swarovski-trap. • Een privézwem- en zonnedek van 2.000 m² met een eigen zwembad en panoramisch bubbelbad met acht zitplaatsen en individuele jets, plus een standaard bubbelbad. • 131 suites (vijf verschillende types), waaronder de traditionele Interior, Deluxe en Royal Suites en 41 Deluxe Grand Suites met extra ruimte en een inloopkast, plus twee Owner’s Suites van 98 m² met een extra groot privébalkon met bubbelbad en zithoek. • Vanaf december 2022 zal de MSC Seascape onder meer Ocean Cay MSC Marine Reserve in de Bahama’s aandoen. Gasten van de MSC Yacht Club zullen daar ook aan wal profiteren van privileges, waaronder toegang tot een privéstrand en Ocean House, waar gratis drankjes en eten geserveerd worden. De MSC Yacht Club is beschikbaar op alle schepen in de Fantasia-, Meraviglia-, Seaside- en World-klasse.

    Voordelen van de MSC Yacht Club

    Een all-inclusive ervaring met tal van privileges: • Speciale voorrang bij in- en uitchecken en voorrang bij vertrek en terugkeer op excursiedagen; • Een 24-uurs butlerservice en speciale conciërge, wat voor een echt persoonlijke cruise-ervaring zorgt die is afgestemd op de individuele behoeften van elke gast; • Onbeperkt gratis drankjes op het hele schip met een Premium Extra-pakket standaard inbegrepen; • Onbeperkt dineren in de MSC Yacht Club; • Inclusief het Browse-internetpakket met onbeperkte data voor twee apparaten; •       Gratis toegang tot de thermale suite in de wellnessruimte van de MSC Aurea; • Ervaringen op maat, van winkelen tot excursies; • Gratis welkomstfles wijn, Spumante, Champagne of sterke drank: • Nespresso-koffiemachine in elke suite en een gratis gepersonaliseerde minibar met dagelijks bijgevulde vruchtensappen, frisdranken, water en bier, en een gratis snack; • Roomservice, zodat gasten kunnen genieten van een ontspannen ochtend met ontbijt op bed;• Andere persoonlijke accenten, zoals een uit- en inpakservice voor bagage, dagelijkse bezorging van een krant in de kajuit en elke avond een extraatje bij de turndownservice - telkens een andere selectie van zoete of hartige hapjes

    Voel u een VIP in de prachtige privéfaciliteiten: • Speciaal privégedeelte van het schip dat alleen toegankelijk is voor gasten van de MSC Yacht Club; • Tussen de 70 en 152 suites met de beste ligging, voorzien van een kussenmenu en lakens van Egyptisch katoen met traagschuimmatrassen voor de meest comfortabele nachtrust; • Panoramische Top Sail Lounge met bar, afternoon tea, kleine hapjes overdag en 's avonds, en live entertainment in de avond; • Een gastronomisch à-la-carterestaurant voor ontbijt, lunch en diner, waar gasten kunnen eten op een tijdstip dat hen schikt; • Een ruim privépooldeck met bubbelbaden, een zonneweide en buitenbar, waar gasten kunnen genieten van het allerbeste uitzicht aan boord over de boeg van het schip en op de zee

     

     

     

     









    05-06-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-06-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cybex

    Anoris T I-size  is  autostoeltje aller tijden

    Het eerste autostoeltje met ingebouwde airbag, is uitgeroepen tot veiligste autostoeltje aller tijden. Het is officieel: de ANORIS T i-Size, het eerste autostoeltje met ingebouwde airbag, is volgens de tests van de onafhankelijke Europese organisaties ADAC, Stiftung Warentest en OAMTC het beste autostoeltje ooit. Met deze historische resultaten van de ANORIS T i-Size bevestigt CYBEX eens te meer zijn leiderspositie en cruciale rol in autoveiligheid.

    Met een algemeen cijfer van 1,5 behaalt het revolutionaire autostoeltje van CYBEX de topscore in alle categorieën. “5 sterren” van OAMTC, vermelding “ZEER GOED” van ADAC… allemaal zijn ze het erover eens dat de veiligheid van de in de rijrichting geïnstalleerde ANORIS T i-Size die van de stoeltjes tegen de rijrichting in evenaart en zelfs overtreft.

    Zijn historische score van 0,9 bij zowel een frontale als een zijwaartse schok beloont meer dan 15 jaar onderzoek en ontwikkeling. Deze resultaten bewijzen alle voordelen van de nieuwe airbagtechnologie die het merk ontwikkeld heeft, en verankeren zijn positie als leider van de sector.

    Alles begon meer dan 15 jaar geleden, toen Martin Pos de uitdaging aanging om het veiligst mogelijke autostoeltje te ontwerpen, zelfs in de rijrichting. “De vraag was nooit OF dat zou lukken, alleen WANNEER. Airbags zijn al tientallen jaren lang essentiële veiligheidsvoorzieningen in de auto. Ze beschermen volwassenen tegen ernstige letsels bij een ongeval. Sinds de oprichting van CYBEX in 2005 hadden wij de ambitie om een autostoeltje te maken dat die technologie ook voor kinderen toegankelijk zou maken. Dankzij het harde werk van ons ontwikkelingsteam de afgelopen 15 jaar en de nieuwe technologieën ontvangen wij vandaag deze onbetwistbare erkenning door ADAC en de StiWa, waar we erg trots op zijn”, verklaart de oprichter van het bedrijf.

    Martin Pos : “De bescherming van jonge kinderen is altijd een uitdaging geweest. Hun hoofd is veel zwaarder dan hun lichaam en hun nekspieren zijn nog niet volledig ontwikkeld”, vertelt Franz Peleska, Hoofd Ontwikkeling. “De ANORIS T i-Size heeft een in het veiligheidskussen ingebouwde airbag die zich bij een frontale schok in de vorm van een C opent en heel het lichaam van het kind beschermt, nog voor dat heeft kunnen bewegen. En het belangrijkste: het hoofd en de nek, de gevoeligste zones, worden perfect beschermd.”

    DETAILS VAN DE SCORES:

    ADAC, OAMTC, Stiftung Warentest en TCS geven de prestaties bij een frontale en zijwaartse schok een score van 0,9 – een unicum in de geschiedenis van de tests!

     VEILIGHEID (algemene score 1,2 - zijwaartse en frontale crashtest 0,9): De ingebouwde airbagtechnologie van de ANORIS T i-Size heeft zijn efficiëntie in de crashtests bewezen. De resultaten illustreren de voordelen van de nieuwe airbagtechnologie, want de ANORIS T i-Size van CYBEX presteert zelfs beter dan tegen de rijrichting in geplaatste stoeltjes.

    GEBRUIKSGEMAK (1,8): De installatie van de ANORIS T i-Size is intuïtief en sluit elke vergissing uit, dankzij een led-scherm dat meteen aangeeft of het stoeltje goed geplaatst is. Het verstelbare veiligheidskussen wordt met één klik gesloten, voor een snelle, veilige en ergonomische installatie.

    ERGONOMIE (1,9): Dankzij de ANORIS T i-Size reist het kind in de rijrichting, zodat het beter om zich heen kan kijken en meer ruimte heeft. Het kind heeft in elk groeistadium voldoende plaats om zich uit rekken en vrij te bewegen. Dankzij de in drie standen verstelbare helling vindt men gemakkelijk de comfortabelste houding voor het kind, terwijl het met één klik sluitende veiligheidskussen de installatie voor de ouders vergemakkelijkt.

    VEILIGHEID IN ENKELE MILLISECONDEN DANKZIJ DE INNOVERENDE TECHNOLOGIE VAN DE AIRBAG IN HET VEILIGHEIDSKUSSEN

    In een klassiek in de rijrichting geplaatst autostoeltje wordt het kind vastgemaakt met een harnas met riemen en zal zijn hoofd bij een frontale schok naar voren worden geslingerd. Om dat effect tegen te gaan, beschermt de in het veiligheidskussen ingebouwde airbag de meest kwetsbare zones: het hoofd en de nek. Het stoeltje bevat een chip die om de 5 milliseconden een noodstop of een frontale schok detecteert. De airbag wordt dan in enkele milliseconden geactiveerd en opent zich nog voor het lichaam van het kind de tijd heeft om te bewegen.

    • In het veiligheidskussen ingebouwde airbag voor een veiligheid zonder compromissen; • Comfort in de rijrichting: meer ruimte voor de benen en directe interactie met het kind; ONE CLIC-veiligheidskussen om het kind in enkele seconden vast te maken; Led-verklikker op de steunpoot voor een perfecte installatie

    KENMERKEN:

     Vanaf 15 maanden tot ongeveer 6 jaar: van 76 tot 115 cm ; Gewicht van het stoeltje: 12 kg; Afmetingen: L 440 mm x B 615 mm x H 665 mm; In 7 kleuren verkrijgbaar. Prijs: 749,95 €







    04-06-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwitserse V-ZUG

    nieuwe standaard voor premium markt van huishoudapparaten

     

    Zwitsers design en technologie wisten al eerder de internationale markt te bekoren, maar V-ZUG legt de lat nog hoger. "Magie schuilt in de details", luidt de slogan. Met ongelooflijke precisie, een opvallend en toch sober design en complexe technologie betreedt de Zwitserse producent van high-end huishoudapparaten sinds 10 jaar het wereldwijde podium. De Zwitserse simplexity van V-ZUG – hightech en innovatieve technologie verpakt in een bescheiden, minimalistische uitstraling – is al meer dan 100 jaar het best bewaarde geheim van de Alpentoppen. Ondertussen op het kookpunt, is V-ZUG klaar om ook de Belgische premium markt van designliefhebbers, levensgenieters en toekomstgerichte digitale freaks te laten proeven van een knap staaltje Zwitserse simplexity.

    Minimalisme in een doordacht design

    “Details maken de perfectie, maar perfectie is geen detail”, zei Leonardo Da Vinci ooit, maar het zou zomaar eens ontstaan kunnen zijn bij V-ZUG. Wat ruim 20 jaar geleden startte met de allereerste stoomoven voor particulier gebruik, mondt vandaag uit in

    V-ZUG’s Excellence Line. Alle ovens van deze collectie zijn uitgerust met spiegelglas - in zwart of platinum - wat zorgt voor een naadloze integratie in elke keuken. Resultaat: een tijdloos ontwerp dat binnen 10 jaar zowel vanbinnen als vanbuiten nog steeds indrukwekkend zal zijn en die, ondanks de complexe technologie, niet moet inboeten op gebruikscomfort.

    Het pronkstuk van de ovens uit de Excellence Line is de CircleSlider, een intuïtieve bedieningsknop die in het midden van het hoge resolutie aanraakscherm is ingeslepen in het glas. Hij reageert zodra je met de vinger over het licht ruwe oppervlak gaat. Even over het uitgefreesde glasoppervlak glijden volstaat om het toestel in te stellen: van temperaturen en gaartijden tot voorgeprogrammeerde kookprogramma’s.

    Revolutionaire technologie

    Achter de eenvoudige uitstraling en de baanbrekende slimme bediening schuilt simplexity-gewijs een revolutionaire technologie. Hoewel alle bak- en (combi-) stoomovens uiterlijk identiek zijn, onderscheidt V-ZUG drie verschillende comfortniveaus in functie van het aantal (semi)automatische functies. Het merk legt de lat hoog met enkele bijzondere hightech functies die de gebruikservaring een nieuwe dimensie geven, en die elk op hun beurt zorgen voor een slim én lekker gerecht.

    • AutoBraad-functie: de oven bepaalt zelf de beste volgorde van de verschillende programma’s, inclusief de nodige temperatuur en duur. Dankzij sensoren worden de omvang en de vorm van het ingrediënt gedetecteerd.

    • SteamCompetence staat in voor de exacte temperatuur van de oven. 71° is 71°, niet meer, niet minder. Deze functie is van onschatbare waarde voor elke hobbykok, die weet dat enkele graden afwijking een compleet verschillend resultaat geeft.

    • EasyCook-functie: tover met meer dan honderd voorgeprogrammeerde bereidingen een perfect gaar en klaar gerecht op je bord.

    De geconnecteerde oven

    Niet alleen met de verschillende functies, maar ook dankzij de Home app haalt V-ZUG de topchef in ieder van ons naar boven. Je personaliseert iedere oven uit de Excellence Line naar eigen wens via het bedieningspaneel. De app informeert je over de temperatuur, de resterende duur van het programma en de lopende recepten, zelfs wanneer je niet thuis bent. Koken vanuit je luie zetel en tijd besparen? V-ZUG dacht van wel.

    V-ZUG is het leidinggevende merk van high-end huishoudelijke apparatuur op de Zwitserse markt. In 1913 vestigde V-ZUG zich in Zug, het hart van Zwitserland, en meer dan 100 jaar later produceren ze er als enige onderneming in de sector nog steeds hun toestellen. V-ZUG ging van familiebedrijf naar een onderneming die uitblinkt in innovatie, design, duurzaamheid en technologie voor huishoudtoestellen in de keuken en de wasruimte. Als marktleider in Zwitserland brengt de V-ZUG-groep haar producten ook in het buitenland op de markt in welbepaalde premium segmenten. Nog ver buiten de Alpengrenzen wordt de combinatie van minimalistisch design en innovatieve technologie gesmaakt door architectuur-, design- en kookliefhebbers. www.vzug.com

     







    04-06-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-06-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Norwegian Cruise line

    Norwegian Cruise Line viert succesvolle terugkeer van Norwegian Escape in Europa

     

    Het schip uit de Breakaway-Plus klasse meert aan in Civitavecchia (Rome) voor het eerste Europese seizoen. In totaal zullen acht schepen in Europese wateren varen en bij meer dan 100 havens aanmeren. Het nieuwste schip, Norwegian Prima, is klaar om af te varen naar Noord-Europa tijdens haar inaugurele seizoen

    Norwegian Cruise Line (NCL), innovator in wereldwijde cruisereizen, markeert de succesvolle terugkeer van Norwegian Escape in Europa sinds 2015, terwijl ze haar eerste reis over het oosten van de Middellandse Zee voltooide. Dit is het eerste schip van de zeer succesvolle Breakaway-Plus klasse.

    Norwegian Escape is NCL’s grootste schip in Europa en het eerste Breakaway-Plus klasse schip dat in Europese wateren vaart voor een volledig seizoen. Norwegian Escape’s thuishaven is Civitavecchia, Rome en biedt cruises aan van zeven tot 11 nachten. Elke afvaart biedt onvergetelijke routes naar meerdere landen zoals de reis van 13 augustus: deze cruise biedt gasten de mogelijkheid om havens in Italië, Griekenland, Malta en Frankrijk te verkennen – vier zonovergoten Mediterrane bestemmingen.

    De routes van Norwegian Escape bevatten bezoeken aan de meest gewilde havens in de regio zoals Santorini, Mykonos, Napels en Livorno maar ook verborgen juweeltjes, zoals Valletta en Messina. Het schip meert in vijf tot acht havens aan voor maximaal 13 uur en spendeert niet meer dan twee dagen op zee. Hierdoor kunnen gasten hun dagen vooral doorbrengen met het verkennen van oude ruïnes en middeleeuwse architectuur. Ook kunnen ze artistieke meesterwerken bewonderen, of gewoon genieten van een verscheidenheid aan lokale gerechten.

    Op Norwegian Escape zal ook NCL’s populaire Meet the Winemaker Series haar debuut maken als het schip rond de Griekse Eilanden en Italië vaart. De afvaart van 17 juli zal voorzien zijn van Certified Angus Beef en wijn van de opmerkelijke wijnmaker Antonio Hidalgo. Antonio is bekend van het Spaanse familiebedrijf Sherry Bodegas Hidalgo La Gitana. De afvaart van 17 oktober zal worden gepresenteerd door de wereldwijd erkende Sandro Bottega van Bottega S.p.A.

    Inclusief Norwegian Escape, varen er dit zomerseizoen in totaal acht NCL-schepen in Europese wateren. NCL’s vloot zal meer Europese havens bezoeken dan welke andere hedendaagse cruisemaatschappij ook, waardoor gasten meer keuze hebben dan ooit tevoren. Norwegian Prima, het nieuwste en eerste lid van NCL’s vloot in de baanbrekende Prima klasse, zal ook debuteren. NCL’s acht schepen voor het Europese zomerseizoen 2022 zijn Norwegian Jade, Norwegian Star, Norwegian Epic, Norwegian Getaway, Norwegian Gem, Norwegian Escape, Norwegian Dawn, en Norwegian Prima. NCL biedt reizigers deze zomer een extra uitgebreid scala aan routes: van het bezoeken van oude ruïnes op de Griekse eilanden en het cruisen door de Noorse Fjorden, tot het genieten van de Mediterrane zon.

    “Europa is altijd een bucketlist bestemming geweest voor reizigers van over de hele wereld en is een van de belangrijkste cruisebestemmingen voor NCL. We streven ernaar om onze nieuwe en trouwe gasten een breed scala aan bestemmingen en routes aan te bieden. We zijn enthousiast dat het Europese seizoen van dit jaar ons meest uitgebreide tot nu toe is met acht schepen en meer dan 100 aanleghavens,” zegt Kevin Bubolz, Managing Director Europe van Norwegian Cruise Line. “Onze Guest First filosofie dwingt ons om onze gasten centraal te stellen bij elke beslissing en ontwikkeling die we maken. Daarom blijven we ons productaanbod innoveren, zoals we de afgelopen 55 jaar hebben gedaan.”

    Voor meer informatie over de schepen en routes van Norwegian Cruise Line, of om een cruise te boeken, kijk dan op www.ncl.com.

     

     

     





    03-06-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Juttu aan zee

    Sea you in Nieuwpoort!

    Juttu heeft de zeemicrobe flink te pakken en opende op 20 mei een Juttu Store in Nieuwpoort. Nóg beter: dit is geen tijdelijke winkel zoals in Knokke, maar een permanent adres om je Juttu-favorieten in te slaan.

    Beach + Juttu, dat betekent een zonnige selectie fashion haar, plus originele én yummie spullen voor thuis, maar ook een heleboel beachproof items die je onmiddellijk ter plekke kan gebruiken. Waar? Residentie Sun Beach Albert I laan 198B, 8620 Nieuwpoort









    03-06-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-06-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe juwelencollectie "Flow"

    Belgische creaties met moedermelk

     

    Laten we eerlijk zijn: de lancering van een nieuwe juwelencollectie is op zich geen wereldnieuws. De collectie ‘Flow’ heeft echter wel het potentieel om net iets meer te verbazen. Het concept waarbij eigen moedermelk het centrale element vormt van een juweel alsook het specifieke technische creatieproces zijn verre van alledaags. Met deze collectie betuigt de Belgische ontwerpster Kim Jacob een eerbetoon aan het moederschap in al haar vormen en benadrukt ze het belang om regelmatig tijd voor jezelf te nemen.

    ‘Flow’ is beschikbaar via de webshop van Kim Jacob Jewelry Design en in haar gelijknamige boetiek in Meise.

    Kim Jacob lanceerde haar gelijknamige label in 2020 en bouwde ondertussen een mooi klantenbestand uit. In 2021 opende ze haar eigen boetiek-atelier in het centrum van Meise. Zelf bestempelt ze haar juwelen als ‘minimalistisch met een twist’.

    Ontdek al haar creaties op https://www.kimjacobjewelry.com/







    02-06-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-06-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste festival New European Bauhaus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Van 9 tot 12 juni organiseert de Commissie voor het eerst een Festival gewijd aan het New European Bauhaus (NEB). Ontworpen rond drie pijlers, Forum, Fair and Fest en fysiek gesitueerd in Brussel, op het Gare Maritime en de Kunstberg, maar ook in heel Europa en online, zal het Festival van het New European Bauhaus mensen uit alle lagen van de bevolking samenbrengen om een mooie, duurzame en inclusieve toekomst te verkennen, te debatteren en vorm te geven.

    Het Forum zal een inspirerende conferentie op hoog niveau zijn met verschillende conferentieformaten (van rondetafelgesprekken tot TEDx-stijl lezingen). Tot de wereldberoemde sprekers behoren prominente architecten zoals Shigeru Ban, Rem Koolhaas en Stefano Boeri en belangrijke figuren uit de kunstwereld zoals Gerfried Stocker (Ars Electronica). Verschillende vooraanstaande nationale politici zullen ook aanwezig zijn, zoals Elke van den Brandt (minister van Mobiliteit van België). Voorzitter Ursula von der Leyen, de commissarissen Johannes Hahn, Mariya Gabriel, Elisa Ferreira en Kadri Simson zullen de discussies vanuit een Europees perspectief belichten. Tijdens het Forum, op 11 juni, zullen de prestigieuze New European Bauhaus Prijzen worden uitgereikt in de vier NEB-categorieën: Opnieuw een verbinding maken met de natuur; Een gevoel van verbondenheid terugkrijgen; Prioriteit geven aan de plaatsen en mensen die dit het meest nodig hebben en Vorm geven aan een circulair industrieel ecosysteem en de levenscyclusbenadering ondersteunen.

    De Fair biedt een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met de verscheidenheid en diversiteit van de activiteiten die onder auspiciën van de NEB worden uitgevoerd. Enkele voorbeelden van tentoongestelde projecten zijn onder meer lokale burgerlaboratoria die baanbrekend onderzoek verrichten dat door EU-financieringsprogramma's zoals Horizon Europa wordt gefinancierd of prototypen die ons toekomstige leven gemakkelijker, duurzamer en mooier zullen maken. De Fair is een co-creatie: uit de 316 ontvangen kandidaturen werden 100 projecten geselecteerd die tijdens de NEB zowel op vaste als op innovatieve mobiele podia (van e-bikes tot elektrische tuk-tuks), verspreid over het hele stadscentrum, zullen worden tentoongesteld.

    Het Fest zal voor iedereen een feest ter ere van de NEB zijn. Het programma, dat van 9 tot 12 juni de Kunstberg overneemt, zal verschillende soorten publiek aanspreken met dans, installaties, theater en muziekuitvoeringen - zoals Patsyki Z Franeka, de populaire Oekraïense artiestenband en Дeva, de winnaar van de Music Moves 2022 Europe Awards - maar ook wetenschappelijke experimenten, upcycling-workshops en nog veel meer. Net zoals de Fair, is het Fest-programma ook het resultaat van een co-creatie proces.

    Tot slot zal het Festival meer dan 200 Side-events omvatten die door co-creatie tot stand werden gebracht - in Brussel en in meer dan 20 lidstaten, met activiteiten die variëren van concerten tot conferenties tot complete festivals.

    Gebaseerd op de oorspronkelijke idealen van de Bauhaus-beweging - om de relatie tussen de verschillende disciplines te revolutioneren - maar aangepast aan de uitdagingen van de 21e eeuw, is het New European Bauhaus, in de woorden van de voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen, een "nieuw cultureel project voor Europa". Na deze eerste pilooteditie is het de bedoeling dat het festival in de komende jaren naar andere Europese steden reist om de beweging in alle uithoeken van de Unie bekendheid te geven.

    01-06-2022 om 08:53 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamilton: Khaki Navy Frogman aromaric

    Een precisie-instrument voor onderwaterverkenners. Met zijn stoere nieuwe look is Hamiltons Khaki Navy Frogman Automatic op zijn plek in de diepte.

    De Khaki Navy Frogman Automatic is Hamiltons technisch best presterende horloge voor maritieme activiteiten. Door het nieuwe ontwerp waar accuraatheid, leesbaarheid en duurzaamheid centraal staan, wordt de onmetelijke kracht van de oceaan aan de pols getoond.

    Technische specificaties - Khaki Navy Frogman Auto 46 mm Hamilton

    Kast - 46 mm roestvrijstalenkast/ roestvrijstalen kast met een zwarte PVD

    Dikte - 13,58 mm - Aanzetbreedte - 22 mm

    Wijzerplaat - Zwarte wijzerplaat - Wijzers - Zwarte uren-en minutenwijzers met Super-LumiNova®

    Uurwerk - Automatisch uurwerk H-10 met balansveer van Nivachron™ en 80 uurgangreserve

    Band - Groen of zwart rubberen band, roestvrijstalen band - Glas - Saffierglas met antireflectiecoating - Waterbestendigheid - 30 bar (300 m)

    Prijs 1175 – 1275€

     

     







    01-06-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw: Protecting Face Sunscreen SPF30

    Ben jij ook klaar voor een nieuwe stap in het beschermen van je huid?

    Onze Protecting Face Sunscreen SPF 30 met Blue Light Defense bevat een SPF (Sun Protection Factor) 30 en helpt de huid te beschermen tegen UVA- en UVB-straling. Dankzij de Blue Light Defense formule helpt dit product ook bij huidbeschadiging van digitale apparaten zoals smartphones en laptops. Je kunt deze zonnebrandcrème dus het hele jaar door gebruiken in jouw dagelijkse skincare routine, óók in de winter!

    Wat is blauw licht?

    Blauw licht wordt ook wel eens HEV (High Energy Visible) light genoemd, digitale schermen van o.a. je smartphone en laptop stralen dit licht in lage niveaus uit. De Protecting Face Sunscreen is een eerste stap naar het verminderen van de invloed van blauw licht. De SPF-30 filter biedt een hoge bescherming tegen UVA en UVB en zorgt ervoor dat UV straling niet in je huid kan dringen. Een hoge dosis blauw licht kan vrije radicalen genereren en zorgt uiteindelijk voor bijvoorbeeld rimpels en pigmentvlekken.

    Hoe te gebruiken?  De zonnebrandcrème dient als laatste stap van de huidverzorgingsroutine aangebracht te worden ter bescherming van schadelijke invloeden van de zon en blauw licht (beeld)schermen.

    1. Breng royaal aan op het gezicht voor het wordt blootgesteld aan de zon of een beeldscherm. 2. Laat goed intrekken voordat make-up wordt aangebracht. 3. Goed schudden en geschikt voor dagelijks gebruik. 4. Regelmatig herhalen, vooral bij transpiratie en na het zwemmen en afdrogen.

    Combinaties

    Probeer de Protecting Face Sunscreen eens in combinatie met het hydraterende Avocado Masker en Vitamine C Serum. Deze producten vormen samen de Protecting Skin Bundle (t.w.v. € 89,-) en versterken elkaar in het beschermen van de huid.

    De voordelen op een rijtje: • De snel absorberende en niet-vette formule zorgt voor een gezonde glow. • De Protecting Face Sunscreen is waterbestendig - • Geschikt voor alle huidkleuren en -typen. - • Kan als vervanging van/in combinatie met de Hydrating Moisturizer gebruikt worden.

    Protecting Face Sunscreen SPF 30 – € 29,95. Vanaf zaterdag 28 mei online verkrijgbaar op iciparisxl.be en clayandglow.nl en vanaf maandag 30 mei in alle ICI Paris XL winkels.







    01-06-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-05-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wallonië wenkt

    Waarheen deze zomer?

     

     De leukste reisnieuwtjes voor jou geselecteerd…De zomer nadert met rasse schreden. Hoog tijd om die vakantie in eigen land te plannen. Inspiratie nodig? Hierbij een greep uit het aanbod van nieuwtjes uit Wallonië.

    Biotopia: een expo over (samen)leven

    In maart 2021 opende Le Pavillon in Namen zijn deuren met een eerste pop-uptentoonstelling. Dit centrum voor tentoonstellingen, innovaties, kunstbelevingen, wetenschap en technologie gelegen in de Citadel van Namen komt binnenkort weer met iets nieuws. BIOTOPIA is een groepstentoonstelling die meer dan 30 kunstenaars, wetenschappers en ontwerpers samenbrengt rond het thema leven, planten, dieren en onze relatie met hun ecosystemen.

    Biotopia is een samentrekking van biotoop en utopia. Een zinspeling op de noodzaak om onze manier van (samen)leven in vraag te stellen. De tentoonstelling daagt de mens uit om te dialogeren met de levende wereld. We moeten onderzoeken hoe niet-menselijke samenlevingen ONS kunnen leren om beter samen te leven en milieuvriendelijke technologieën te creëren. Biotopia zet ons aan het denken met opvallende kunstwerken, inventieve onderzoeksprojecten en een sterk staaltje innovatie en interactie. Een deur die zich opent naar een ongezien rijk universum! Van 18 juni tot 27 november 2022.

    De Grotten van Goyet: de mooiste prehistorische site in België is weer open

    Na drie jaar sluiting zijn de grotten van Goyet, de mooiste prehistorische site van België, opnieuw open voor het grote publiek. De gemeente Gesves en het Préhistomuseum hebben hun partnerschap hernieuwd om dit juweel van het Belgische erfgoed weer in de kijker te zetten. De grotten, die van grote wetenschappelijke waarde zijn, staan nu garant voor een vermakelijk interactief bezoek met nieuwe verlichting, audiovisuele projecties en zo veel meer. 

    De Grotten van Goyet liggen in de buurt van de Samson, een van de mooiste valleien van Wallonië in de streek rond Namen. Ze zijn bewoond geweest door vrijwel alle culturen uit de prehistorie en hebben al heel wat uniek archeologisch materiaal opgeleverd, inclusief sporen van de eerste prehistorische hond als huisdier. Verschillende ontdekkingen worden vandaag de dag nog gedaan. De Waalse regering heeft de Grotten van Goyet trouwens nog maar net toegevoegd aan de lijst van geklasseerde sites die als "belangrijk erfgoed van Wallonië" worden beschouwd. Hoog tijd om af te dalen in de onderaardse schoonheid van de natuur.

    Koning fiets: de nieuwe brochure is uit!

     VISITWallonia heeft een nieuwe brochure uitgegeven: "Heerlijk fietsen in Wallonië en de Ardennen: 20 niet te missen fietstochten". Een kersvers naslagwerkje met de mooiste fietsroutes in Wallonië om het platteland en de bossen te doorkruisen, langs waterwegen en kastelen te rijden en charmante dorpen en steden te ontdekken. Je vindt er een ruime selectie aan internationale en regionale langeafstandroutes, spoorlijnen en jaagpaden die als RAVeL een tweede leven kregen, een netwerk met fietsknooppunten en diverse themaroutes.

    Langeafstandsfietsroutes zijn onder meer de Vennbahn, een van de langste fietsroutes op een voormalige spoorlijn of de Eurovelo5, die België doorkruist en verder gaat door andere Europese landen. Of wat denk je van de Transardennaise, die door de Belgische Ardennen loopt van La Roche-en-Ardenne naar Bouillon. Het dient geen betoog; hier vind je ongetwijfeld iets om je volgende uitstapje op twee wielen voor te bereiden. Deze nieuwe brochure is verkrijgbaar bij veel toeristische diensten.

    De Arthur Masson Route: cruisen met een oldtimer door Viroin en omstreken

    A trip down memory lane in een vintage Citroën? Zegt je dat iets? Dan is de Arthur Masson route iets voor jou! In 1980 publiceerde de Federatie voor Toerisme van de Provincie Namen een toeristische route, namelijk de Arthur Masson Route. Over een afstand van meer dan 77 km doorkruiste hij de plekjes die met het werk van de schrijver verbonden zijn.  L’Espace Masson wil deze route nieuw leven inblazen en biedt nu een themaroute aan van ongeveer 34 km die een deel van de befaamde “Route Arthur Masson” omvat. Viroin en omstreken ontdekken doe je trouwens aan boord van een charmante oldtimer.

    Wat denk je bijvoorbeeld van een Citroën Traction Avant, een van de meest emblematische auto's uit de jaren 1950. Of misschien is de Hotchkiss uit de jaren '30 wel iets voor jou? Twee schermen in de auto zenden trouwens korte informatiebulletins uit die worden geactiveerd door de gps: zo komen alle grappige anekdotes en historische verhalen van de doorkruiste dorpen, waarvan sommige zijn verkozen tot mooiste van Wallonië, ook tot bij jou. En route! Vanaf 5 juni.

    VISITWallonia.be - Wallonië België Toerisme – Grasmarkt 25 – 1000 Brussel  Copyrights: Foto Biotopia © Laboratorium - Foto Grotten van Goyet © Grotten van Goyet - Foto fietsen © WBT David Samyn - Foto Arthur Masson © espacemasson









    31-05-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-05-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Colistar: maximale bescherming

    ook voor de meest gevoelige huid.

     

    Met Smart Sun Protection - Beschermt de huid en stimuleert de aanmaak van vitamine D.

    Lekker in de zon liggen, veilig bruinen, het risico van de negatieve gevolgen (verbranding, rimpels, huidveroudering) vermijden en tegelijkertijd genieten van de positieve effecten van de zon. Niet alleen door het verkrijgen van een gebruinde teint, maar door het op gang brengen van een reeks fysiologische processen die van essentieel belang zijn voor ons welzijn.

    Hoe is dit allemaal mogelijk? Dankzij Smart Sun Protection®, het innovatieve zonnefilter van Collistar Clean Research® die de positieve effecten van de zonnestralen maximaliseert en tegelijkertijd fotoveroudering voorkomt. Het filter activeert wanneer je je blootstelt aan de zon en geeft zo de uitdrukking ‘zonverzorging’ echt betekenis.

    De gevoelige en reactieve huid is vatbaarder voor de schadelijke effecten van de zon, zoals verbranding, allergieën, vlekken en vroegtijdige veroudering. De huid van kinderen is beslist het gevoeligst omdat deze veel dunner is dan die van volwassenen en weinig melanine kan produceren.

    Daarom heeft Collistar Clean Research® de formules van de nieuwe Hypersensitive Skins-lijn, die speciaal voor de overgevoelige en reactieve huid is ontwikkeld, aangepast en de Smart Sun Protection® eraan toegevoegd, het innovatieve filtersysteem dat vorig seizoen al in de rest van de productlijn was opgenomen. Het is zo samengesteld en getest dat het geschikt is voor de hele familie, inclusief voor kinderen jonger dan 3 jaar.

    DUURZAME INGREDIËNTEN : Formules die nog krachtiger zijn en gebruik maken van de uitzonderlijke eigenschappen van gefermenteerde cactusvijg extract. Dit extract is rijk aan flavonoïden en vitamines met sterk hydraterende, antioxiderende en verzachtende eigenschappen.

    ECO-DESIGN VERPAKKING : Ook de verpakkingen zijn vernieuwd: 100% gerecyclede R-PET en recyclebare flessen, PCR (post-consumer gerecycled plastic) en recyclebare tubes. Geheel in lijn met de filosofie van het merk om het milieu te beschermen, zijn alle formules in de productlijn aangepast om ze duurzaam en koraalvriendelijk te maken.

    DE HERLANCERING VAN TWEE ICONISCHE PRODUCTEN, voor een intens zongebruinde en beschermde huid. Collistar wil de boodschap verspreiden dat het belangrijk is de huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon en daarom hebben vanaf 2022 alle zonnecrèmes en oliën een beschermende filter.

    Twee producten zonder filter zijn dus geschrapt, maar Collistar Clean Research® brengt ze in een nieuwe versie uit, met een specifieke SPF voor liefhebbers van een intens zongebruinde en beschermde huid: Supertanning Moisturizing Dry Oil SPF 30 en Concentrated Onguent SPF 10. De formules bevatten een tan booster die de huidpigmentatie helpt beschermen en tegelijkertijd de huid beschermt tegen blootstelling aan de zon.

    NIEUW Supertanning Moisturizing Dry Oil SPF 30 200 ml € 32,50 - Concentrated Supertanning Onguent SPF 10 200 ml € 34,00

    EEN PRODUCTLIJN Die voldoet aan alle behoeften

    HOGE BESCHERMING (SPF 30) : Bescherming voor gezicht en lichaam met een lichte en superbeschermende textuur, waterbestendig en essentieel om de huid doeltreffend te beschermen tijdens blootstelling aan de zon. Zij beschermen de huid tegen de schadelijke effecten van uv A-, uv B- en infraroodstraling en zorgen voor een intense anti-vrije radicalen- en verouderingsremmende werking.

    NIEUW Global Anti-age Protection Tanning Face Cream SPF 30 50 ml € 36,50 - Ultra Protection Tanning Cream SPF 30 150 ml € 34,00 - Moisturizing Tanning Spray SPF 30 200 ml € 34,00 - Supertanning Moisturizing Dry Oil SPF 30 200 ml € 32,50 - Tanning Moisturizing Milk Spray SPF 30 200 ml € 34,00

    MEDIUM BESCHERMING (SPF 15/SPF 20) : Bescherming voor gezicht en lichaam met een lichte en superbeschermende textuur, om de huid doeltreffend te beschermen tijdens blootstelling aan de zon. Zij beschermen de huid tegen de schadelijke effecten van uv A-, uv B- en Infraroodstraling en zorgen voor een intense anti-vrije radicalen- en verouderingsremmende werking.

    NIEUW Intensive Ultra Rapid Supertanning Treatment SPF 20 200 ml € 34,50 - Tanning Moisturizing Milk Spray SPF 20 200 ml € 32,50 - Moisturizing Tanning Spray SPF 20 200 ml € 34,00 - Supertanning Moisturizing Dry Oil SPF 15 200 ml € 34,00

    LAGE BESCHERMING (SPF 6/SPF 10) : Een geavanceerde bescherming, dankzij een formule die beschermt tegen uv A-, uv B- en IRstralen en de vorming van melanine stimuleert. Versnelt en intensiveert het bruinen van gezicht en lichaam. Ideaal om snel bruin te worden wanneer de zon niet zo sterk is of wanneer de huid al een beetje gebruind is.

    NIEUW Concentrated Supertanning Onguent SPF 10 200 ml € 34,00 - Intensive Ultra-rapid Supertanning Treatment SPF 6 200 ml € 34,50 - Moisturizing Tanning Spray SPF 10 200 ml € 34,00

    AFTERSUN : De belangrijkste functie van de aftersun is het voeden en kalmeren van de huid, haar te hydrateren en te verzachten. Collistar heeft een breed scala aan aftersunproducten ontwikkeld om aan elke behoefte te voldoen. Met verschillende formules en texturen voor een persoonlijke behandeling die zorgt voor intense frisheid, diepe hydratatie en een langdurig zongebruinde huid.

    Moisturizing Restructuring After Sun Balm 400 ml € 37,99 - After Sun Fluid Soothing Refreshing 400 ml € 37,99 - Two-Phase After Sun Spray with Aloe 200 ml € 27,99 - After Sun Shower-Shampoo Moisturizing Restorative 400 ml € 27,00 - Supermoisturizing Regenerating After Sun Cream 200 ml € 32,00

    ZONBESCHERMING VOOR HET HAAR : Zon, wind, zee, zwembad: in de zomer wordt ook het haar op vele fronten aangevallen en heeft het speciale zorg nodig om gezond, sterk en vitaal te blijven. Daarom heeft Collistar een behandelingslijn ontwikkeld die elke behoefte strategisch aanpakt en oplost.

    After-Sun Rebalancing Cream-Shampoo 200 ml € 14,50 - After-Sun Intensive Restructuring Hair Mask 150 ml € 19,50 - Protective Oil Spray for Coloured Hair 100 ml € 19,50

    DE NIEUWE SUNCARE COLLECTIE IS NU VERKRIJGBAAR.

     

     

     

     

     

     

               











    30-05-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!