Inhoud blog
  • Fietsen Schouwen-Duiveland
  • Kalimera, kalipera:
  • Nieuwe Europa-park achtbaan
  • Een picknicktafel voor elke buitenliefhebber
  • Inside Blinds bewijst veelzijdigheid met gordijnen
  • Ga voor een zonnige touch up met Bristol
  • Van New york naar landbouw op kasteeldomein
  • Michael Kors
  • Franke ziet het glas halfvol .. warm en gefilterd
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    03-06-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Norwegian Cruise line

    Norwegian Cruise Line viert succesvolle terugkeer van Norwegian Escape in Europa

     

    Het schip uit de Breakaway-Plus klasse meert aan in Civitavecchia (Rome) voor het eerste Europese seizoen. In totaal zullen acht schepen in Europese wateren varen en bij meer dan 100 havens aanmeren. Het nieuwste schip, Norwegian Prima, is klaar om af te varen naar Noord-Europa tijdens haar inaugurele seizoen

    Norwegian Cruise Line (NCL), innovator in wereldwijde cruisereizen, markeert de succesvolle terugkeer van Norwegian Escape in Europa sinds 2015, terwijl ze haar eerste reis over het oosten van de Middellandse Zee voltooide. Dit is het eerste schip van de zeer succesvolle Breakaway-Plus klasse.

    Norwegian Escape is NCL’s grootste schip in Europa en het eerste Breakaway-Plus klasse schip dat in Europese wateren vaart voor een volledig seizoen. Norwegian Escape’s thuishaven is Civitavecchia, Rome en biedt cruises aan van zeven tot 11 nachten. Elke afvaart biedt onvergetelijke routes naar meerdere landen zoals de reis van 13 augustus: deze cruise biedt gasten de mogelijkheid om havens in Italië, Griekenland, Malta en Frankrijk te verkennen – vier zonovergoten Mediterrane bestemmingen.

    De routes van Norwegian Escape bevatten bezoeken aan de meest gewilde havens in de regio zoals Santorini, Mykonos, Napels en Livorno maar ook verborgen juweeltjes, zoals Valletta en Messina. Het schip meert in vijf tot acht havens aan voor maximaal 13 uur en spendeert niet meer dan twee dagen op zee. Hierdoor kunnen gasten hun dagen vooral doorbrengen met het verkennen van oude ruïnes en middeleeuwse architectuur. Ook kunnen ze artistieke meesterwerken bewonderen, of gewoon genieten van een verscheidenheid aan lokale gerechten.

    Op Norwegian Escape zal ook NCL’s populaire Meet the Winemaker Series haar debuut maken als het schip rond de Griekse Eilanden en Italië vaart. De afvaart van 17 juli zal voorzien zijn van Certified Angus Beef en wijn van de opmerkelijke wijnmaker Antonio Hidalgo. Antonio is bekend van het Spaanse familiebedrijf Sherry Bodegas Hidalgo La Gitana. De afvaart van 17 oktober zal worden gepresenteerd door de wereldwijd erkende Sandro Bottega van Bottega S.p.A.

    Inclusief Norwegian Escape, varen er dit zomerseizoen in totaal acht NCL-schepen in Europese wateren. NCL’s vloot zal meer Europese havens bezoeken dan welke andere hedendaagse cruisemaatschappij ook, waardoor gasten meer keuze hebben dan ooit tevoren. Norwegian Prima, het nieuwste en eerste lid van NCL’s vloot in de baanbrekende Prima klasse, zal ook debuteren. NCL’s acht schepen voor het Europese zomerseizoen 2022 zijn Norwegian Jade, Norwegian Star, Norwegian Epic, Norwegian Getaway, Norwegian Gem, Norwegian Escape, Norwegian Dawn, en Norwegian Prima. NCL biedt reizigers deze zomer een extra uitgebreid scala aan routes: van het bezoeken van oude ruïnes op de Griekse eilanden en het cruisen door de Noorse Fjorden, tot het genieten van de Mediterrane zon.

    “Europa is altijd een bucketlist bestemming geweest voor reizigers van over de hele wereld en is een van de belangrijkste cruisebestemmingen voor NCL. We streven ernaar om onze nieuwe en trouwe gasten een breed scala aan bestemmingen en routes aan te bieden. We zijn enthousiast dat het Europese seizoen van dit jaar ons meest uitgebreide tot nu toe is met acht schepen en meer dan 100 aanleghavens,” zegt Kevin Bubolz, Managing Director Europe van Norwegian Cruise Line. “Onze Guest First filosofie dwingt ons om onze gasten centraal te stellen bij elke beslissing en ontwikkeling die we maken. Daarom blijven we ons productaanbod innoveren, zoals we de afgelopen 55 jaar hebben gedaan.”

    Voor meer informatie over de schepen en routes van Norwegian Cruise Line, of om een cruise te boeken, kijk dan op www.ncl.com.

     

     

     





    03-06-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Juttu aan zee

    Sea you in Nieuwpoort!

    Juttu heeft de zeemicrobe flink te pakken en opende op 20 mei een Juttu Store in Nieuwpoort. Nóg beter: dit is geen tijdelijke winkel zoals in Knokke, maar een permanent adres om je Juttu-favorieten in te slaan.

    Beach + Juttu, dat betekent een zonnige selectie fashion haar, plus originele én yummie spullen voor thuis, maar ook een heleboel beachproof items die je onmiddellijk ter plekke kan gebruiken. Waar? Residentie Sun Beach Albert I laan 198B, 8620 Nieuwpoort









    03-06-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-06-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe juwelencollectie "Flow"

    Belgische creaties met moedermelk

     

    Laten we eerlijk zijn: de lancering van een nieuwe juwelencollectie is op zich geen wereldnieuws. De collectie ‘Flow’ heeft echter wel het potentieel om net iets meer te verbazen. Het concept waarbij eigen moedermelk het centrale element vormt van een juweel alsook het specifieke technische creatieproces zijn verre van alledaags. Met deze collectie betuigt de Belgische ontwerpster Kim Jacob een eerbetoon aan het moederschap in al haar vormen en benadrukt ze het belang om regelmatig tijd voor jezelf te nemen.

    ‘Flow’ is beschikbaar via de webshop van Kim Jacob Jewelry Design en in haar gelijknamige boetiek in Meise.

    Kim Jacob lanceerde haar gelijknamige label in 2020 en bouwde ondertussen een mooi klantenbestand uit. In 2021 opende ze haar eigen boetiek-atelier in het centrum van Meise. Zelf bestempelt ze haar juwelen als ‘minimalistisch met een twist’.

    Ontdek al haar creaties op https://www.kimjacobjewelry.com/







    02-06-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-06-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste festival New European Bauhaus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Van 9 tot 12 juni organiseert de Commissie voor het eerst een Festival gewijd aan het New European Bauhaus (NEB). Ontworpen rond drie pijlers, Forum, Fair and Fest en fysiek gesitueerd in Brussel, op het Gare Maritime en de Kunstberg, maar ook in heel Europa en online, zal het Festival van het New European Bauhaus mensen uit alle lagen van de bevolking samenbrengen om een mooie, duurzame en inclusieve toekomst te verkennen, te debatteren en vorm te geven.

    Het Forum zal een inspirerende conferentie op hoog niveau zijn met verschillende conferentieformaten (van rondetafelgesprekken tot TEDx-stijl lezingen). Tot de wereldberoemde sprekers behoren prominente architecten zoals Shigeru Ban, Rem Koolhaas en Stefano Boeri en belangrijke figuren uit de kunstwereld zoals Gerfried Stocker (Ars Electronica). Verschillende vooraanstaande nationale politici zullen ook aanwezig zijn, zoals Elke van den Brandt (minister van Mobiliteit van België). Voorzitter Ursula von der Leyen, de commissarissen Johannes Hahn, Mariya Gabriel, Elisa Ferreira en Kadri Simson zullen de discussies vanuit een Europees perspectief belichten. Tijdens het Forum, op 11 juni, zullen de prestigieuze New European Bauhaus Prijzen worden uitgereikt in de vier NEB-categorieën: Opnieuw een verbinding maken met de natuur; Een gevoel van verbondenheid terugkrijgen; Prioriteit geven aan de plaatsen en mensen die dit het meest nodig hebben en Vorm geven aan een circulair industrieel ecosysteem en de levenscyclusbenadering ondersteunen.

    De Fair biedt een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met de verscheidenheid en diversiteit van de activiteiten die onder auspiciën van de NEB worden uitgevoerd. Enkele voorbeelden van tentoongestelde projecten zijn onder meer lokale burgerlaboratoria die baanbrekend onderzoek verrichten dat door EU-financieringsprogramma's zoals Horizon Europa wordt gefinancierd of prototypen die ons toekomstige leven gemakkelijker, duurzamer en mooier zullen maken. De Fair is een co-creatie: uit de 316 ontvangen kandidaturen werden 100 projecten geselecteerd die tijdens de NEB zowel op vaste als op innovatieve mobiele podia (van e-bikes tot elektrische tuk-tuks), verspreid over het hele stadscentrum, zullen worden tentoongesteld.

    Het Fest zal voor iedereen een feest ter ere van de NEB zijn. Het programma, dat van 9 tot 12 juni de Kunstberg overneemt, zal verschillende soorten publiek aanspreken met dans, installaties, theater en muziekuitvoeringen - zoals Patsyki Z Franeka, de populaire Oekraïense artiestenband en Дeva, de winnaar van de Music Moves 2022 Europe Awards - maar ook wetenschappelijke experimenten, upcycling-workshops en nog veel meer. Net zoals de Fair, is het Fest-programma ook het resultaat van een co-creatie proces.

    Tot slot zal het Festival meer dan 200 Side-events omvatten die door co-creatie tot stand werden gebracht - in Brussel en in meer dan 20 lidstaten, met activiteiten die variëren van concerten tot conferenties tot complete festivals.

    Gebaseerd op de oorspronkelijke idealen van de Bauhaus-beweging - om de relatie tussen de verschillende disciplines te revolutioneren - maar aangepast aan de uitdagingen van de 21e eeuw, is het New European Bauhaus, in de woorden van de voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen, een "nieuw cultureel project voor Europa". Na deze eerste pilooteditie is het de bedoeling dat het festival in de komende jaren naar andere Europese steden reist om de beweging in alle uithoeken van de Unie bekendheid te geven.

    01-06-2022 om 08:53 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamilton: Khaki Navy Frogman aromaric

    Een precisie-instrument voor onderwaterverkenners. Met zijn stoere nieuwe look is Hamiltons Khaki Navy Frogman Automatic op zijn plek in de diepte.

    De Khaki Navy Frogman Automatic is Hamiltons technisch best presterende horloge voor maritieme activiteiten. Door het nieuwe ontwerp waar accuraatheid, leesbaarheid en duurzaamheid centraal staan, wordt de onmetelijke kracht van de oceaan aan de pols getoond.

    Technische specificaties - Khaki Navy Frogman Auto 46 mm Hamilton

    Kast - 46 mm roestvrijstalenkast/ roestvrijstalen kast met een zwarte PVD

    Dikte - 13,58 mm - Aanzetbreedte - 22 mm

    Wijzerplaat - Zwarte wijzerplaat - Wijzers - Zwarte uren-en minutenwijzers met Super-LumiNova®

    Uurwerk - Automatisch uurwerk H-10 met balansveer van Nivachron™ en 80 uurgangreserve

    Band - Groen of zwart rubberen band, roestvrijstalen band - Glas - Saffierglas met antireflectiecoating - Waterbestendigheid - 30 bar (300 m)

    Prijs 1175 – 1275€

     

     







    01-06-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw: Protecting Face Sunscreen SPF30

    Ben jij ook klaar voor een nieuwe stap in het beschermen van je huid?

    Onze Protecting Face Sunscreen SPF 30 met Blue Light Defense bevat een SPF (Sun Protection Factor) 30 en helpt de huid te beschermen tegen UVA- en UVB-straling. Dankzij de Blue Light Defense formule helpt dit product ook bij huidbeschadiging van digitale apparaten zoals smartphones en laptops. Je kunt deze zonnebrandcrème dus het hele jaar door gebruiken in jouw dagelijkse skincare routine, óók in de winter!

    Wat is blauw licht?

    Blauw licht wordt ook wel eens HEV (High Energy Visible) light genoemd, digitale schermen van o.a. je smartphone en laptop stralen dit licht in lage niveaus uit. De Protecting Face Sunscreen is een eerste stap naar het verminderen van de invloed van blauw licht. De SPF-30 filter biedt een hoge bescherming tegen UVA en UVB en zorgt ervoor dat UV straling niet in je huid kan dringen. Een hoge dosis blauw licht kan vrije radicalen genereren en zorgt uiteindelijk voor bijvoorbeeld rimpels en pigmentvlekken.

    Hoe te gebruiken?  De zonnebrandcrème dient als laatste stap van de huidverzorgingsroutine aangebracht te worden ter bescherming van schadelijke invloeden van de zon en blauw licht (beeld)schermen.

    1. Breng royaal aan op het gezicht voor het wordt blootgesteld aan de zon of een beeldscherm. 2. Laat goed intrekken voordat make-up wordt aangebracht. 3. Goed schudden en geschikt voor dagelijks gebruik. 4. Regelmatig herhalen, vooral bij transpiratie en na het zwemmen en afdrogen.

    Combinaties

    Probeer de Protecting Face Sunscreen eens in combinatie met het hydraterende Avocado Masker en Vitamine C Serum. Deze producten vormen samen de Protecting Skin Bundle (t.w.v. € 89,-) en versterken elkaar in het beschermen van de huid.

    De voordelen op een rijtje: • De snel absorberende en niet-vette formule zorgt voor een gezonde glow. • De Protecting Face Sunscreen is waterbestendig - • Geschikt voor alle huidkleuren en -typen. - • Kan als vervanging van/in combinatie met de Hydrating Moisturizer gebruikt worden.

    Protecting Face Sunscreen SPF 30 – € 29,95. Vanaf zaterdag 28 mei online verkrijgbaar op iciparisxl.be en clayandglow.nl en vanaf maandag 30 mei in alle ICI Paris XL winkels.







    01-06-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-05-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wallonië wenkt

    Waarheen deze zomer?

     

     De leukste reisnieuwtjes voor jou geselecteerd…De zomer nadert met rasse schreden. Hoog tijd om die vakantie in eigen land te plannen. Inspiratie nodig? Hierbij een greep uit het aanbod van nieuwtjes uit Wallonië.

    Biotopia: een expo over (samen)leven

    In maart 2021 opende Le Pavillon in Namen zijn deuren met een eerste pop-uptentoonstelling. Dit centrum voor tentoonstellingen, innovaties, kunstbelevingen, wetenschap en technologie gelegen in de Citadel van Namen komt binnenkort weer met iets nieuws. BIOTOPIA is een groepstentoonstelling die meer dan 30 kunstenaars, wetenschappers en ontwerpers samenbrengt rond het thema leven, planten, dieren en onze relatie met hun ecosystemen.

    Biotopia is een samentrekking van biotoop en utopia. Een zinspeling op de noodzaak om onze manier van (samen)leven in vraag te stellen. De tentoonstelling daagt de mens uit om te dialogeren met de levende wereld. We moeten onderzoeken hoe niet-menselijke samenlevingen ONS kunnen leren om beter samen te leven en milieuvriendelijke technologieën te creëren. Biotopia zet ons aan het denken met opvallende kunstwerken, inventieve onderzoeksprojecten en een sterk staaltje innovatie en interactie. Een deur die zich opent naar een ongezien rijk universum! Van 18 juni tot 27 november 2022.

    De Grotten van Goyet: de mooiste prehistorische site in België is weer open

    Na drie jaar sluiting zijn de grotten van Goyet, de mooiste prehistorische site van België, opnieuw open voor het grote publiek. De gemeente Gesves en het Préhistomuseum hebben hun partnerschap hernieuwd om dit juweel van het Belgische erfgoed weer in de kijker te zetten. De grotten, die van grote wetenschappelijke waarde zijn, staan nu garant voor een vermakelijk interactief bezoek met nieuwe verlichting, audiovisuele projecties en zo veel meer. 

    De Grotten van Goyet liggen in de buurt van de Samson, een van de mooiste valleien van Wallonië in de streek rond Namen. Ze zijn bewoond geweest door vrijwel alle culturen uit de prehistorie en hebben al heel wat uniek archeologisch materiaal opgeleverd, inclusief sporen van de eerste prehistorische hond als huisdier. Verschillende ontdekkingen worden vandaag de dag nog gedaan. De Waalse regering heeft de Grotten van Goyet trouwens nog maar net toegevoegd aan de lijst van geklasseerde sites die als "belangrijk erfgoed van Wallonië" worden beschouwd. Hoog tijd om af te dalen in de onderaardse schoonheid van de natuur.

    Koning fiets: de nieuwe brochure is uit!

     VISITWallonia heeft een nieuwe brochure uitgegeven: "Heerlijk fietsen in Wallonië en de Ardennen: 20 niet te missen fietstochten". Een kersvers naslagwerkje met de mooiste fietsroutes in Wallonië om het platteland en de bossen te doorkruisen, langs waterwegen en kastelen te rijden en charmante dorpen en steden te ontdekken. Je vindt er een ruime selectie aan internationale en regionale langeafstandroutes, spoorlijnen en jaagpaden die als RAVeL een tweede leven kregen, een netwerk met fietsknooppunten en diverse themaroutes.

    Langeafstandsfietsroutes zijn onder meer de Vennbahn, een van de langste fietsroutes op een voormalige spoorlijn of de Eurovelo5, die België doorkruist en verder gaat door andere Europese landen. Of wat denk je van de Transardennaise, die door de Belgische Ardennen loopt van La Roche-en-Ardenne naar Bouillon. Het dient geen betoog; hier vind je ongetwijfeld iets om je volgende uitstapje op twee wielen voor te bereiden. Deze nieuwe brochure is verkrijgbaar bij veel toeristische diensten.

    De Arthur Masson Route: cruisen met een oldtimer door Viroin en omstreken

    A trip down memory lane in een vintage Citroën? Zegt je dat iets? Dan is de Arthur Masson route iets voor jou! In 1980 publiceerde de Federatie voor Toerisme van de Provincie Namen een toeristische route, namelijk de Arthur Masson Route. Over een afstand van meer dan 77 km doorkruiste hij de plekjes die met het werk van de schrijver verbonden zijn.  L’Espace Masson wil deze route nieuw leven inblazen en biedt nu een themaroute aan van ongeveer 34 km die een deel van de befaamde “Route Arthur Masson” omvat. Viroin en omstreken ontdekken doe je trouwens aan boord van een charmante oldtimer.

    Wat denk je bijvoorbeeld van een Citroën Traction Avant, een van de meest emblematische auto's uit de jaren 1950. Of misschien is de Hotchkiss uit de jaren '30 wel iets voor jou? Twee schermen in de auto zenden trouwens korte informatiebulletins uit die worden geactiveerd door de gps: zo komen alle grappige anekdotes en historische verhalen van de doorkruiste dorpen, waarvan sommige zijn verkozen tot mooiste van Wallonië, ook tot bij jou. En route! Vanaf 5 juni.

    VISITWallonia.be - Wallonië België Toerisme – Grasmarkt 25 – 1000 Brussel  Copyrights: Foto Biotopia © Laboratorium - Foto Grotten van Goyet © Grotten van Goyet - Foto fietsen © WBT David Samyn - Foto Arthur Masson © espacemasson









    31-05-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-05-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Colistar: maximale bescherming

    ook voor de meest gevoelige huid.

     

    Met Smart Sun Protection - Beschermt de huid en stimuleert de aanmaak van vitamine D.

    Lekker in de zon liggen, veilig bruinen, het risico van de negatieve gevolgen (verbranding, rimpels, huidveroudering) vermijden en tegelijkertijd genieten van de positieve effecten van de zon. Niet alleen door het verkrijgen van een gebruinde teint, maar door het op gang brengen van een reeks fysiologische processen die van essentieel belang zijn voor ons welzijn.

    Hoe is dit allemaal mogelijk? Dankzij Smart Sun Protection®, het innovatieve zonnefilter van Collistar Clean Research® die de positieve effecten van de zonnestralen maximaliseert en tegelijkertijd fotoveroudering voorkomt. Het filter activeert wanneer je je blootstelt aan de zon en geeft zo de uitdrukking ‘zonverzorging’ echt betekenis.

    De gevoelige en reactieve huid is vatbaarder voor de schadelijke effecten van de zon, zoals verbranding, allergieën, vlekken en vroegtijdige veroudering. De huid van kinderen is beslist het gevoeligst omdat deze veel dunner is dan die van volwassenen en weinig melanine kan produceren.

    Daarom heeft Collistar Clean Research® de formules van de nieuwe Hypersensitive Skins-lijn, die speciaal voor de overgevoelige en reactieve huid is ontwikkeld, aangepast en de Smart Sun Protection® eraan toegevoegd, het innovatieve filtersysteem dat vorig seizoen al in de rest van de productlijn was opgenomen. Het is zo samengesteld en getest dat het geschikt is voor de hele familie, inclusief voor kinderen jonger dan 3 jaar.

    DUURZAME INGREDIËNTEN : Formules die nog krachtiger zijn en gebruik maken van de uitzonderlijke eigenschappen van gefermenteerde cactusvijg extract. Dit extract is rijk aan flavonoïden en vitamines met sterk hydraterende, antioxiderende en verzachtende eigenschappen.

    ECO-DESIGN VERPAKKING : Ook de verpakkingen zijn vernieuwd: 100% gerecyclede R-PET en recyclebare flessen, PCR (post-consumer gerecycled plastic) en recyclebare tubes. Geheel in lijn met de filosofie van het merk om het milieu te beschermen, zijn alle formules in de productlijn aangepast om ze duurzaam en koraalvriendelijk te maken.

    DE HERLANCERING VAN TWEE ICONISCHE PRODUCTEN, voor een intens zongebruinde en beschermde huid. Collistar wil de boodschap verspreiden dat het belangrijk is de huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon en daarom hebben vanaf 2022 alle zonnecrèmes en oliën een beschermende filter.

    Twee producten zonder filter zijn dus geschrapt, maar Collistar Clean Research® brengt ze in een nieuwe versie uit, met een specifieke SPF voor liefhebbers van een intens zongebruinde en beschermde huid: Supertanning Moisturizing Dry Oil SPF 30 en Concentrated Onguent SPF 10. De formules bevatten een tan booster die de huidpigmentatie helpt beschermen en tegelijkertijd de huid beschermt tegen blootstelling aan de zon.

    NIEUW Supertanning Moisturizing Dry Oil SPF 30 200 ml € 32,50 - Concentrated Supertanning Onguent SPF 10 200 ml € 34,00

    EEN PRODUCTLIJN Die voldoet aan alle behoeften

    HOGE BESCHERMING (SPF 30) : Bescherming voor gezicht en lichaam met een lichte en superbeschermende textuur, waterbestendig en essentieel om de huid doeltreffend te beschermen tijdens blootstelling aan de zon. Zij beschermen de huid tegen de schadelijke effecten van uv A-, uv B- en infraroodstraling en zorgen voor een intense anti-vrije radicalen- en verouderingsremmende werking.

    NIEUW Global Anti-age Protection Tanning Face Cream SPF 30 50 ml € 36,50 - Ultra Protection Tanning Cream SPF 30 150 ml € 34,00 - Moisturizing Tanning Spray SPF 30 200 ml € 34,00 - Supertanning Moisturizing Dry Oil SPF 30 200 ml € 32,50 - Tanning Moisturizing Milk Spray SPF 30 200 ml € 34,00

    MEDIUM BESCHERMING (SPF 15/SPF 20) : Bescherming voor gezicht en lichaam met een lichte en superbeschermende textuur, om de huid doeltreffend te beschermen tijdens blootstelling aan de zon. Zij beschermen de huid tegen de schadelijke effecten van uv A-, uv B- en Infraroodstraling en zorgen voor een intense anti-vrije radicalen- en verouderingsremmende werking.

    NIEUW Intensive Ultra Rapid Supertanning Treatment SPF 20 200 ml € 34,50 - Tanning Moisturizing Milk Spray SPF 20 200 ml € 32,50 - Moisturizing Tanning Spray SPF 20 200 ml € 34,00 - Supertanning Moisturizing Dry Oil SPF 15 200 ml € 34,00

    LAGE BESCHERMING (SPF 6/SPF 10) : Een geavanceerde bescherming, dankzij een formule die beschermt tegen uv A-, uv B- en IRstralen en de vorming van melanine stimuleert. Versnelt en intensiveert het bruinen van gezicht en lichaam. Ideaal om snel bruin te worden wanneer de zon niet zo sterk is of wanneer de huid al een beetje gebruind is.

    NIEUW Concentrated Supertanning Onguent SPF 10 200 ml € 34,00 - Intensive Ultra-rapid Supertanning Treatment SPF 6 200 ml € 34,50 - Moisturizing Tanning Spray SPF 10 200 ml € 34,00

    AFTERSUN : De belangrijkste functie van de aftersun is het voeden en kalmeren van de huid, haar te hydrateren en te verzachten. Collistar heeft een breed scala aan aftersunproducten ontwikkeld om aan elke behoefte te voldoen. Met verschillende formules en texturen voor een persoonlijke behandeling die zorgt voor intense frisheid, diepe hydratatie en een langdurig zongebruinde huid.

    Moisturizing Restructuring After Sun Balm 400 ml € 37,99 - After Sun Fluid Soothing Refreshing 400 ml € 37,99 - Two-Phase After Sun Spray with Aloe 200 ml € 27,99 - After Sun Shower-Shampoo Moisturizing Restorative 400 ml € 27,00 - Supermoisturizing Regenerating After Sun Cream 200 ml € 32,00

    ZONBESCHERMING VOOR HET HAAR : Zon, wind, zee, zwembad: in de zomer wordt ook het haar op vele fronten aangevallen en heeft het speciale zorg nodig om gezond, sterk en vitaal te blijven. Daarom heeft Collistar een behandelingslijn ontwikkeld die elke behoefte strategisch aanpakt en oplost.

    After-Sun Rebalancing Cream-Shampoo 200 ml € 14,50 - After-Sun Intensive Restructuring Hair Mask 150 ml € 19,50 - Protective Oil Spray for Coloured Hair 100 ml € 19,50

    DE NIEUWE SUNCARE COLLECTIE IS NU VERKRIJGBAAR.

     

     

     

     

     

     

               











    30-05-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-05-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Borsalino & Vilebrequin

    SLAAN DE HANDEN IN ELKAAR EN ONTHULLEN EEN NIEUWE CAPSULECOLLECTIE

    Een unieke collectie hoeden voor het lente-/zomerseizoen 2022,een ode aan het leven onder de zon en de liefde voor de zee. Om de zomer met stijl te verwelkomen, stelt Borsalino een speciale capsulecollectie voor die ontworpen is in samenwerking met het iconische Maison Vilebrequin uit Saint-Tropez.

    Het vakmanschap van Borsalino en de Riviera-geïnspireerde stijl van Vilebrequin vullen elkaar mooi aan en brengen de ontspannen zomersfeer en de mediterrane cultuur tot leven.

    Het thema van deze speciale collectie zet de zeeschildpad in de kijker, symbool bij uitstek van het Maison uit Saint-Tropez. De schildpadden, die elk afzonderlijk en met de hand op de iconische panamahoeden aangebracht werden, lijken er wel op getatoeëerd. Ze weerspiegelen de zomersfeer, de vrijheid van het leven in openlucht en de liefde voor de zee.

    De collectie panamahoeden voor mannen en vrouwen is verkrijgbaar met een middelgrote of grote rand. De hoeden zijn voorzien van een speciaal Borsalino x Vilebrequin-lint en worden vergezeld van een collector’s rugzak.

    Roland Herlory, CEO van Vilebrequin, vertelt het volgende over de samenwerking: «Borsalino heeft een uitzonderlijk erfgoed en een vakmanschap dat al bijna twee eeuwen intact is gebleven. Toen ik de fabriek in Alessandria bezocht, was ik onder de indruk van de grote aandacht voor elk detail. Elke schildpad wordt met de hand op onze hoeden aangebracht. Aangezien Vilebrequin de referentie is wat luxebadmode betreft, zijn we erg trots op onze samenwerking met deze bijzonder gerenommeerde hoedenmaker. Dankzij onze gemeenschappelijke mediterrane roots is deze samenwerking bovendien heel natuurlijk verlopen.»

    “Wij zijn heel blij om deze nieuwe samenwerking met Vilebrequin te mogen onthullen”, aldus Mauro Baglietto, algemeen directeur van Borsalino. “De capsule Borsalino x Vilebrequin weerspiegelt onze wil om de grenzen van ambachtelijke luxe te overschrijden en nieuwe ontwerptalen en -scenario’s te verkennen”, voegt hij er nog aan toe.

    De collectie past perfect binnen de vernieuwingsstrategie van Borsalino na de overname door Haeres Equita. Het doel is om de 160 levensjaren, het befaamde DNA en de emblematische stijl van het merk te doen heropleven dankzij een nieuwe, hedendaagse esthetiek.

    VILEBREQUIN

    Vilebrequin dat in 1971 werd opgericht, is een frans merk gespecialiseerd in luxe strandkledij. Het huis inspireert zich met de vreugde en de  vrijheid die heersen in Saint-Tropez en vieren de kunst van van informele elegantie doorheen de  seizoenen.

    BORSALINO

    Borsalino is de oudste Italiaanse fabrikant die gespecialiseerd is in de productie van luxehoeden: een «Made in Italy» -pionier die wereldwijd bekend is om zijn buitengewone kwaliteit, onmiskenbare stijl en tijdloze elegantie.De hoeden van Borsalino worden sinds 1857, vervaardigd in Alessandria in Piëmont, waar het productieproces een industriële visie combineert met een ambachtelijke inborst.

    De capsule Borsalino x Vilebrequin werd op 18 mei gelanceerd. Ze is verkrijgbaar in een selectie van boetieks en via de websites van beide merken, alsook bij bepaalde internationale retailers.











    29-05-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-05-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zuinig op pad met je camper

     

    7 verrassende tips van Camptoo om op brandstof te besparen tijdens je volgende camperreis

    We kunnen er niet meer om heen: de brandstofprijzen swingen de pan uit. In tegenstelling tot een vliegtuigreis is reizen met de camper of caravan een verademing voor je portemonnee. Het geeft je de vrijheid om volledig zelf te kiezen hoever je reist, naar waar je trekt en op welke manier je start aan je nieuwe avontuur. Bovendien bestaan er enkele makkelijke manieren om efficiënt te reizen en je brandstofverbruik binnen de perken te houden. Camperspecialist Frans Hoofwijk van Camptoo geeft je 7 handige tips voor een zuinige rit naar je vakantiebestemming.

    Tip 1: Kies voor een lichte camper of caravan

    Hoe lichter de camper of caravan, hoe lager het brandstofverbruik zal zijn. Reis je met de camper, dan speelt ook de motor een belangrijke rol. Een voertuig met een nieuwere motor rijdt veel zuiniger dan eentje met een oude. Bovendien is een moderne motor een stuk minder belastend voor het milieu.

    Reis je met de caravan, dan is je brandstofgebruik afhankelijk van het voertuig dat de caravan trekt. Een moderne benzineauto zal een stuk zuiniger rijden dat een oudere dieselwagen. In with the new!

     Tip 2: Ga voor een ‘platte’ reisbestemming

    Vermijd tijdens je reis heuvelachtig gebied. Hoe minder dat de motor hoeft te werken, hoe minder brandstof je camper zal verbruiken. Kies voor een mooie vakantiebestemming zonder al te veel bergen, zodat je op een constante snelheid kan rijden. Gunstige, gelijkblijvende wegen, een constante snelheid in een zo hoog mogelijk versnelling, minder optrekken of remmen, en trager rijden zorgen voor een duurzame rit.

    Tip 3: Stippel op voorhand je route uit

    Bestaat er iets leuker dan je reis tot in de puntjes te plannen en vol spanning af te wachten naar de dag van vertrek? Onvoorziene gebeurtenissen zoals verloren rijden of in de file staan zijn niet alleen een domper op de reisvreugde, ze zorgen ook voor een hoger brandstofverbruik. Goed plannen is een goed plan!

    Tip 4: Maak je camper of caravan vertrekkensklaar

    Nu je je voertuig en bestemming hebt gekozen, is het tijd om in te pakken en weg te wezen. Controleer voor vertrek nog even je bandenspanning. Zijn je banden volgens de voorschriften opgepompt? Dan bespaar je veel brandstof! Denk bovendien goed na over wat je allemaal meezeult. Heb je écht die 5 paar broeken en 10 truien nodig? Of kan je ter plekke een wasje doen? Denk eraan: hoe lichter de bagage, hoe lager je brandstofverbruik.

    Toptip van Frans: "Ook inkopen bij de supermarkt kan je prima in het buitenland doen. Neem voldoende mee voor de eerste twee dagen en doe daarna inkopen in het land waar je bent. Zo leer je ook de buitenlandse keuken kennen."

     Tip 5: Schakel stiekeme verbruikers uit

    Check of alle onnodige energieverslinders zoals de achterruitverwarming uitstaan. Te warm? Draai gerust je raampje naar beneden om van de frisse lucht te genieten en schakel de airco uit.

    Tip 6: Rijd niet op de reserve van je brandstoftank

    Velen van ons schieten in lichte paniek en krijgen klamme handen wanneer het reservelampje van de wagen plots brandt. Ook al kan je vaak nog meer kilometers rijden dan je denkt, toch is het aangewezen om de zoektocht naar een tankstation aan te vatten.

    De brandstof in je tank werkt namelijk ook als koeling voor de brandstofpomp. Als je tank leeg is, zal de brandstofpomp lucht aanzuigen. Dit zorgt voor oververhitting en kan tot beschadiging leiden. Een volle tank zorgt dan weer voor extra kilo's en een groter brandstofverbruik. Gouden raad: hou je tank minimaal voor 1/4e gevuld.

    Toptip van Frans: "Tank in een dorpje naast de snelweg om hoge brandstofprijzen te voorkomen. Kan je daar ook nog overnachten? Zo gezellig en je hoeft niet onnodig om te rijden!"

    Tip 7: Verken de buurt te voet, met de fiets of met het plaatselijk openbaar vervoer

    “We zijn errrrrrr!” Kies een mooi plekje uit en parkeren maar. Smeer je benen in voor kleine verplaatsingen en laat je voertuig staan om te voet op te gaan in de nieuwe omgeving. Moeder Natuur dankt je. Geniet bewust van alle pracht die ze ons schenkt.

     

     

               











    28-05-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-05-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mode & kantmuseum

    KIDORAMA - 200 jaar kindermode

     

    08.07.22 > 05.03.23 : Via mode vertelt Kidorama het verhaal van de plaats van het kind en de ontwikkeling van zijn individualiteit, van 8 juli 2022 tot 5 maart 2023.

    Kindermode is voortdurend in ontwikkeling. Zij wordt inclusiever en duurzamer. Elk jaar komen er nieuwe labels bij. Dit is de gedroomde kans voor het Mode & Kant Museum om een tentoonstelling te wijden aan kindermode, van 8 juli tot 5 maart 2023. Via de mode vertelt Kidorama het verhaal van de plaats van het kind en de ontwikkeling van zijn individualiteit. Een tentoonstelling die door haar scenografie en inhoud zowel tot de kinderen spreekt die wij zelf ooit waren als tot die van nu. De extraatjes? Veel activiteiten voor kinderen en gezinnen en gratis toegang tot de tentoonstelling voor jongeren onder 18 jaar!

    Deelnemers : Aiko, Anne Kurris, Baby Dior, Balmain, Bonpoint, Bonjour Maurice, Buissonnière, Caroline Bosmans, Cos I Said So, Castelbajac, Converse, Dujardin, Elisabeth de Senneville, Gaultier Junior, Infantium Victoria, Jacquemus, Jean-Charles de Castelbajac, JBC, Kid Cool, Lacoste, Lanvin, Lanvin Petite, Marine Serre, Max & Lola, Milk On The Rocks x FILA, MM6 Maison Margiela, Noukies, Off-White, Paco Rabanne, Petit Bateau, Petit Pli, Pierre Cardin, Pourquoi Princesse, Ralph Lauren, Sonia Rykiel, Sonia Rykiel Enfant, Thom Browne, Tom & Boy, Walter van Beirendonck

    Tentoonstelling

    Via een thematisch en chronologisch parcours stelt Kidorama vragen over de huidige mode voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Verschillende thema's behandelen het eigen karakter van deze mode en haar evolutie van 1820 tot 2020: de nabootsing van de mode voor volwassenen, modellen speciaal ontworpen voor kinderen, of de groeiende belangstelling van de luxe-industrie. De tentoonstelling neemt ook sociale kwesties onder de loep zoals de verantwoordelijkheidszin in de mode-industrie of de constructie van gender en de ontwikkeling van gemengde of uniseksmode.

    Kidorama gaat uiteraard over kinderen, maar is er natuurlijk vooral vóór kinderen! De tentoonstelling biedt niet alleen een scenografie die jong en oud kan bekoren, ze biedt ook talrijke activiteiten voor kinderen: een leuke en interactieve rondleiding; een kleurboek dat rechtstreeks geïnspireerd is op de gepresenteerde stukken ; workshops met paper dolls op speciale dagen die aan kinderen zijn gewijd, zoals de Internationale Dag van de Rechten van het Kind, Sinterklaasdag, enz. ; een Family Day, een activiteit die ons museum voor het eerst organiseert…

    Mode & Kant Museum

    Het Mode & Kant Museum is ondergebracht in een groep historische huizen in het hart van Brussel, op een steenworp van de Grote Markt en bewaart ongeveer 15.000 stukken kantwerk, kleding en accessoires die dateren van de 16e eeuw tot vandaag. Er worden ongeveer 15.000 stukken kant, kleding en accessoires bewaard die dateren van de 16e eeuw tot vandaag. De collecties zijn de belangrijkste ter wereld op het gebied van de Brusselse creatie en kleding, die het in een Belgische en internationale context wil plaatsen. Zo blijft de herinnering aan de Brusselse mode bewaard. Sinds verscheidene jaren versterkt het team van het museum de dialoog tussen geschiedenis en hedendaagse mode.

    Het textiel kan niet permanent worden tentoongesteld, omdat zulks de conservatie ervan niet ten goede komt. Het museum presenteert zijn collecties dan ook hoofdzakelijk via tijdelijke tentoonstellingen bestaande uit een honderdtal stukken en modellen.

    PRAKTISCHE INFORMATIE

    Kidorama - 200 jaar kindermode - Van vrijdag 8 juli 2022 tot zondag 5 maart 2023 - Dinsdag > zondag 10u - 17u - Tarieven: 8€, 6€, 4€. Gratis: jongeren minder dan 18 jaar / elke eerste zondag van de maand. Modemuseum Violetstraat 12, 1000 Brussel







    27-05-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-05-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw bloed voor oude tradities

    VLAM geeft de erkenning STREEKPRODUCT.be aan vier traditionele streekproducten van producenten die opnieuw aanknopen bij de familietraditie: Belgische elixir van de vierde generatie Stokerij De Poldernaar, nu BV Vieux Nouveau Antwerp; Frans Beckers uit Zutendaal levert opnieuw Limburgs boekweit en boekweitmeel;  Bart Nauwelaerts herstart het familiebedrijf Confiserie Nilona in Puurs en grijpt terug naar recepten van rumrotsen en buche coco van zijn grootvader.

    Elk jaar voorziet het Steunpunt Streekproducten in de schoot van VLAM drie erkenningsrondes voor Vlaamse traditionele streekproducten. De Beoordelingscommissie, die samengesteld is uit specialisten uit alle voedingsdomeinen, onderzoekt de aanvragen en adviseert de Sectorgroep Streekproducten van VLAM, die beslist over de erkenningen.

    Belgische elixir

    Aangeboden als Elixir Vieux Nouveau door BV Vieux Nouveau Antwerp (opvolger De Poldernaar). Felix Van Rillaer leerde eind 19de eeuw de stiel van jeneverstoker in het stokerijrijke Antwerpen. In 1903 startte hij zijn eigen bedrijf “De Poldernaar”. Tom Van Rillaer, vierde generatie, nam in 2021 de draad terug op van de productie van geestrijke dranken. Samen met Kenneth Van Heurck richtte hij BV Vieux Nouveau Antwerp op. Ze volgden samen een stokerscursus en gingen vervolgens aan de slag met de oude familierecepten.

    In Belgische elixirs spelen kaneel, saffraan en steranijs een hoofdrol, ondersteund door engelwortel en kruidnagel. Voor zijn Elixir De Poldernaar ging Felix van Rillaer begin 20ste eeuw nog op zoek naar extra fruitige aroma’s. Hij vond die bij etherische oliën van verschillende citrusvruchten. Na het mengen van de distillaten met zuivere alcohol tot 35° wordt de drank gezoet en gekleurd. Nog even rijpen en grootmoeders gouden drankje is volledig op smaak. BV Vieux Nouveau - Schillerstraat 5, 2050 Antwerpen - www.vieuxnouveau.be - info@vieuxnouveau.be

    Rumrotsen en buche coco

    Aangeboden Confiserie Nilona uit Sint-Amands – Puurs. Confiserie Nilona startte in Niel nabij Antwerpen in de moeilijke jaren 1940. Eens er voldoende suiker voorhanden was kwam de confiserie tot leven met productie van spekken, nougat en likeurpralines. Begin jaren vijftig specialiseerde Frans Edmond Nauwelaerts zich als een van de eersten en de weinigen in kokos suikergoed, een goedkopere grondstof dan amandel maar zeker niet makkelijker om te verwerken. Bart Nauwelaerts, derde generatie zet de 2 kokossnoepen, de “buche coco” en de “rumrotsen” opnieuw in de markt.

    Bart produceert volgens de traditionele warme methode omdat zo de kokosmassa zachter blijft. Na het mengen wordt de massa met rollen gekneed in een “depositormachine” en door de buche- of in de rotsvormen geperst. Bart vond een oude “depositor” bijna identiek aan die van zijn grootvader en liet ook de oude vormen namaken. Nadien volgt een jasje met Belgische chocolade.

    De rumrotsen waren zeer populair in de jaren ’50 en ’60. Vandaag herkennen vooral Antwerpenaren, Limburgers en Walen ze als een ouderwetse snoep. Ze hebben dan ook al meer dan 65 jaar dezelfde vorm! De buche coco of kokossigaren met een donker chocoladelaagje waren tot eind jaren ‘90 een vaste waarde in de snoepwinkel of bij de bakker. Op de markten waren de gekapte buches populair, oorspronkelijk restjes van de productie. Confiserie Nilona - Hemelrijken 3A, 2890 Puurs - St. Amands - www.nilona.be - info@nilona.be  

    Limburgs boekweit en boekweitmeel

    Aangeboden door Heideboerderij Haeim & Haeivers uit Zutendaal. Frans Beckers teelt in Zutendaal al decennia gewone boekweit en de tatarische boekweit van eigen zaadteelt. Recent biedt hij dit opnieuw te koop aan. Op zijn hoeve Heideboerderij Haeim & Haeivers wordt veel aandacht besteed aan de band tussen natuur en landbouw; de boekweit wordt hier dan ook biologisch geteeld. De boekweit wordt gemalen in de Dorpermolen in Stevoort (Hasselt), beschermd als monument, en het boekweitmeel wordt alleen lokaal verhandeld.

    Boekweitmeel heeft zijn plaats in de Limburgse streekgastronomie onder de vorm van boekweitpap, een ontbijtpap met botermelk, en boekweitkoek, een pannenkoek gebakken met spek en geserveerd met Limburgse stroop. Bovendien is boekweitmeel een belangrijk ingrediënt in traditionele Kempense balkenbrij. Heideboerderij Haeim & Haeivers - Zuurbroekstraat 11, 3690 Zutendaal – telefoon 089 6117 62 - Fbeckers28@gmail.com













    26-05-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-05-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stralende zomerhoud

    5 FAVORIETEN VOOR EEN STRALENDE ZOMERHUID

     

    De temperaturen zoeken langzaam de dubbele cijfers op, de zon laat zich vaker zien en de natuur kleurt weer groen. Dat kan maar één ding betekenen: de zomer is in aantocht! Hoog tijd om ook je huid weer zomerklaar te maken. Met deze fijne puur natuurlijke producten geef je je huid een oppepper en zie je er in no-time gezond en stralend uit.

    SKIN FOOD LIGHT

    Deze heerlijke crème voor gezicht en lichaam is een echte alleskunner. Trekt snel in, hydrateert en biedt comfort bij een droge huid. Het geheim van deze crème is de

    je zintuigen onder de douche met de bewezen activerende geur van gember en citronella. Deze Aroma Shower geeft je een alert en opgewekt gevoel, voor een energieke start van je dag! Bovendien is dit product biologisch afbreekbaar, zoals al onze doucheproducten. 30 ml € 27,99

    CITRUS 24H HYDRATERENDE BODY LOTION

    Deze lichte en snel absorberende body lotion zorgt voor onmiddellijke en langdurige combinatie van biologische zonnebloemolie met o.a. driekleurig viooltje, biologische Calendula en biologische kamille.30 ml € 5,99

    AROMA SHOWER ENERGY

    Wek verfrissing. Pure etherische oliën van citroen en Litsea cubeba brengen je in een opgewekte stemming. Aloë vera heeft een verkoelende werking en kokosnootolie zorgt ervoor dat je huid zijdezacht aanvoelt. Ook fijn om als after sun te gebruiken. 200 ml € 14,99

    HYDRATERENDE GEZICHTSSPRAY

    Deze verfrissende gezichtsspray hydrateert en verkwikt direct de vermoeide en doffe huid. Met de opwekkende geur van groene mandarijn, pepermunt en palmarosa. Gebruik deze spray als een hydraterende boost tussendoor. Fijn voor op reis of in je handtas! 100 ml € 11,99

    24H HYDRATERENDE GEZICHTSCRÈME

    Een lichte crème met kostbare plantenoliën, extract van biologische vijgencactus en aloë vera. Verfrist en hydrateert direct tot wel 24 uur lang. Trekt snel in en laat geen plakkerig gevoel achter. Een must-have voor je dagelijkse verzorging in de zomer. 30 ml € 13,99

    Net als de andere producten van Weleda dragen deze winterfavorieten het NATRUE-garantielabel voor natuurcosmetica. Voor verdere verkoopinformatie zie weleda.be. Weleda wil bijdragen aan de gezondheid van mensen en aan een gezonde aarde door het produceren en verhandelen van natuurlijke geneesmiddelen en lichaamsverzorgingsproducten. Het bedrijf werkt uitsluitend met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, zoveel mogelijk van biologische kwaliteit. Sinds de oprichting in 1921 in Zwitserland heeft Weleda vestigingen in 50 landen, verspreid over 5 continenten en heeft zij ruim 2.500 werknemers.

     

     

     

     

     

     











    25-05-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-05-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pearle introduceert nieuwe duurzame zonnebrillen

    Kies voor een duurzaam productieproces, gerecyclede materialen, en minder afval en verspilling

    Duurzaamheid is tegenwoordig deel van ons dagelijks leven. We gaan bewuster om met plastic, laten wat vaker de auto staan, kiezen meer voor lokale producten, en we willen weten waar onze kleding vandaan komt. Maar wist je dat je bij het kopen van een zonnebril ook voor duurzaamheid kan kiezen? Zo zijn sommige zonnebrillen gemaakt van gerecyclede materialen, terwijl andere genieten van een duurzaam productieproces. Toegankelijke oogexpert Pearle Opticiens geeft je 4 verschillende manieren om te kiezen voor een duurzame zonnebril en zo je ecologische voetafdruk te verkleinen.

    Looking good by doing good

    Elke verandering begint bij jezelf. Of je je nu tijdens het weekend inzet als milieuactivist, of thuis plichtsbewust recycleert, elke stap telt. Ook het kiezen van een zonnebril kan bijdragen aan een duurzamere levenswijze.

    #1: “Ik kies voor een duurzaam productieproces.” : Karün betekent letterlijk ‘to be nature’. Winnaar van Most Sustainable Eyewear Brand 2021 Karün staat voor duurzaamheid en wil de wereld inspireren. De zonnebrillen worden geproduceerd met respect voor mens en natuur. Zo worden er geen chemische producten of kleurstoffen gebruikt tijdens het productieproces én worden de lokale ondernemers in Patagonië gesteund. Bovendien worden de zonnebrillen gemaakt van recyclede materialen, zoals visnetten, touw en metaal. Met 1 zonnebril draag je bij aan de bescherming van maar liefst 400.000 hectare natuur.

    #2: “Ik kies voor minder afval.” : Wie heeft er ooit beweerd dat duurzaam niet trendy kan zijn? DbyD, het eerste brillenmerk dat duurzame monturen op wereldschaal beschikbaar maakt, gaat voor rationele mode. De zonnebrillen hebben een tijdloos design, waardoor ze niet snel uit de mode zullen gaan, passen bij elke outfit en zijn uniseks. Ook ontwerpt het merk zijn zonnebrillen met celluloseacetaat, een biologisch afbreekbaar materiaal gemaakt van houtvlokkenpoeder. DbyD heeft ervoor gekozen om samen te werken met Mazzucchelli 1849, ’s werelds meest toonaangevende leverancier van milieuvriendelijk bio-acetaat materiaal. Bovendien wordt er tijdens de productie van de zonnebrillen geen gebruik gemaakt van ruwe olie of giftige weekmakers. Zo komen er minder schadelijke stoffen vrij in de natuur. Het gerecycled plastic is comfortabel, licht van gewicht én milieuvriendelijk.

    #3: “Ik kies voor minder verspilling.” : Make renewable possible, deze naam gaf Tommy Hilfiger aan zijn duurzame collectie van biobased zonnebrillen. Zo zijn de brillen gemaakt van hernieuwbare grondstoffen zoals cellulose (plantenvezels) en het duurzame materiaal bio-acetaat. Bovendien wordt dit materiaal zonder ruwe olie of giftige weekmakers geproduceerd. De Tommy Hilfiger Exclusive Collection met 20 zonnebrillen is exclusief verkrijgbaar bij Pearle met een vaste prijs van €99. Van sportieve en elegante modellen die bij elke outfit passen tot tijdloze monturen waar je jarenlang plezier van hebt.

    Tommy Hilfiger ambieert om niets te verspillen. Zo wil het merk in de toekomst volledig rekening houden met de grenzen van onze planeet en geeft het vorm aan een vernieuwd circulair bedrijfsmodel wat hun koolstof- en watervoetafdruk beperkt. Momenteel heeft het merk 2 circulaire, trendy zonnebrillen op de markt gebracht waarin de nieuwe filosofie al zit verwerven en waar materialen hergebruikt worden.

    #4: “Ik kies voor duurzame materialen.” : Sinds midden april dit jaar vind je het innovatieve merk KOMONO in de Belgische Pearle winkels. De SS22 collectie van Pearle x KOMONO staat in teken van duurzaamheid en teruggaan naar de essentie, back to basics. Dit vertaalt zich in duurzaam uitgekozen materialen voor de zonnebrillen én de verpakking. Zo zijn de zonnebrillen vervaardigd uit biobased materiaal en zijn de hoezen gemaakt van gerecyclede plastic flessen.

     

     











    24-05-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    23-05-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arte : Trompe-l'oeil avant la lettre

    : Arte speelt met optische illusies op je muren

     

    » 5 x optische illusie dessins van Arte  - » 3D-effect op de muren

    Schijn bedriegt en niets is wat het lijkt, of toch niet? Arte zoekt opnieuw de uitersten op wat de beleving van haar muurbekleding betreft, met dessins die al lang niet meer zomaar een opdruk zijn. Arte draait je dit keer een rad voor de ogen met composities, materialen en technieken die je muren vullen met een trompe-l’oeil avant la lettre. Een tastbaar 3D-effect speelt een optische illusie uit, waarbij hoe langer je ernaar kijkt, hoe interessanter het wordt. What you see, is what you get, maar wat zie jij?

    Detour: Escher-waardig doolhofpatroon

    Arte treedt in Eschers voetsporen, die zich met meetkundig passende patronen tussen feit en fantasie waande. Het doolhofpatroon van het Detour-ontwerp van Arte doet er nog een extra illusie bovenop, door het gebruik van sisal. Sisal is een stevige vezel afkomstig van de agaveplant dat Arte 100% handgemaakt verweeft en versnijdt. Door verschillende stukjes geweven sisal in meerdere richtingen te leggen, ontstaat samen met de drie gebruikte kleuren per kleurvariatie een 3D-effect. Detour is verkrijgbaar in 4 kleurvariaties: Silver Linen (zachte, natuurlijke tinten), Beige Olive (beigetinten met uitgesproken olijfkleurige lijnen), Copper Pink (koperkleur wisselt met zachtroze) en Gold Teal (een donkere, ietwat mystieke achtergrond op een uitgesproken goud-blauw patroon).

    Optique: optisch bedrog van de bovenste plank

    Arte kiest trompe-l’oeil-gewijs resoluut voor diepte en textuur, want ook voor Optique wordt sisal gebruikt. Dit geometrische patroon speelt met optisch bedrog; de een ziet driehoeken, de ander vierkanten. De geweven sisal verschijnt zowel horizontaal, verticaal, stijgend diagonaal als dalend diagonaal. Dankzij de vier richtingen ontstaan er verschillende geometrische figuren en kleurnuances, zeker wanneer ook lichtinval een extra dimensie toevoegt. Optique is verkrijgbaar in 4 kleurnuances: Beige, Copper (koperkleur), Rubis (zwoele rode tint) en Sky (licht hemelsblauw).

    Biseau: optisch in verstek

    Het lijkt wel alsof deze muurbekleding in verstek gezaagd is, want diagonaal inlegwerk wurmt zich tussen de horizontale en lichte achtergrond. De verschillende richtingen van het sisalweefsel zorgen alweer voor een niet te evenaren 3D-effect, om nog maar te zwijgen over de optische illusie die hier ontstaat. Raamwerk waarachter iets schuilt, een aaneenschakeling van kettingen of H’s en O’s. It’s up to you. Biseau is verkrijgbaar in 7 kleurvariaties: Gold Beige (beigetinten met gouden schijn), Turquoise Teal (grijze achtergrond, turquoise nuances in het raamwerk), Copper Red (warm tintenschema tussen koper en rood), Bronze Black (brons met donkergrijs schaduwspel), Warm White (monotoon lichte nudetint met kleurnuances door het materiaal), Grey Forest (monotoon donkergroen) en Sunburst (monotoon oranje/oker).

    Puzzle: een staaltje abstracte kunst

     

    Arte zoekt voor dit dessin haar inspiratie in de abstracte kunst. Puzzle is een willekeurig patchwork van zowel rechte als afgeronde vormen, dat doet denken aan abstract grootmeesterschap. Hoewel de vlakken onregelmatig lijken, vallen ze als puzzelstukjes netjes in elkaar. De ene kleurvariatie speelt met een ruim kleurenpalet, terwijl de ander het van monotone kleurnuances moet hebben door het sisalweefsel. Een waar kunstwerk aan je muur! Puzzle is verkrijgbaar in 5 kleurcombinaties: Orange Ruby (schakeringen met rood, oranje, goud en grijs), Blue Emerald (schakeringen in het groenblauwe spectrum, aangevuld met goud en zilver), Warm White (monotoon wit/nude), Mocha (monotoon donkergrijs) en Moss (monotoon groen).

     









    23-05-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-05-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tip voor Hemelvaatweekend

    Late Night Shopping met extra korting

     

    Shoppen tot in de late uurtjes in Designer Outlet Centres Roermond en Roosendaal. Een bezoek aan Designer Outlet Roermond en Designer Outlet Roosendaal – allebei net over de grens in Nederland – is altijd een uitstekend idee. En zeker tijdens de Late Night Shopping-dagen in het lange Hemelvaartsweekend van donderdag 26 tot en met zondag 29 mei. Want dan shop je tot in de late uurtjes, met tot wel 50% korting bovenop de outletprijzen. Daarnaast is er live entertainment waaronder muziek en kinderanimatie.

    In de Designer Outlet Centres Roermond en Roosendaal shop je het héle jaar door met tot wel 70% korting op de retailprijs van premium designer merken, zoals Karl Lagerfeld, Essentiel Antwerp, The Kooples en Calvin Klein. Maar tijdens de Late Night Shopping-dagen bieden de centres heel wat extra’s: extra lange openingstijden, extra kortingen en extra entertainment voor jong en oud. Natuurlijk kun je ook tijdens de Late Night Shopping-dagen genieten van een shopping break in de gezellige restaurants en café’s of op de terrassen.

    Late Night Shopping in Roermond

    In Designer Outlet Roermond lopen de Late Night Shopping-dagen van donderdag 26 tot en met zondag 29 mei, telkens van 9 tot 22 uur. Zo hebben bezoekers ruim de keuze om hun shopping te plannen. Voor de gelegenheid is er de gratis ‘handsfree shopping service’: bezoekers kunnen hun winkeltassen in bewaring geven aan de Guest Service, om vervolgens comfortabel verder te shoppen. Designer Outlet Roermond, net over de grens in Nederlands Limburg, telt meer dan 180 boetieks, waaronder Burberry, Chloé, Gucci, Prada en Tod’s. Recent werden de prachtig vernieuwde winkels van Polo Ralph Lauren, Levi’s en Dolce & Gabbana geopend.

    Late Night Shopping in Roosendaal

    In Designer Outlet Roosendaal lopen de Late Night Shopping-dagen op donderdag 26 en vrijdag 27 mei van 10 tot 22 uur, en op zaterdag 28 en zondag 29 mei van 10 tot 20 uur. Ook Designer Outlet Roosendaal ligt net over de grens, op minder dan 45 minuten van Antwerpen, en telt meer dan 90 boetieks, waaronder de nieuwe winkels van Scotch & Soda en Liebeskind, en Adidas, Boss en Tommy Hilfiger, en horeca zoals Café Bistro Bonton, Frites Atelier en Per Tutti. Er zijn tal van ontspanningsfaciliteiten vlakbij, zoals een spa, een zwembad en Playdôme Roosendaal met activiteiten voor het hele gezin.

    McArthurGlen Group, Europa's grootste eigenaar, ontwikkelaar en manager van designer outlets, werd in 1993 in Europa opgericht door de Kaempfer Partners. McArthurGlen, de pionier van designer outletwinkels in Europa, heeft sindsdien 695.000m² aan outletruimte ontwikkeld. Het bedrijf beheert 26 McArthurGlen Designer Outlets in tien landen: België, Canada, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Nederland, Oostenrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. De centers bieden onderdak aan de meest gewilde luxe- en premiummerken en bieden meer dan 90 miljoen klanten die van mode houden het hele jaar door een levendige en hoogwaardige winkelomgeving. In 2013 werd McArthurGlen een joint venture tussen de Kaempfer Partners en Simon Property Group Co. (NYSE SPG), een wereldleider op het gebied van eersteklas winkels, restaurants, entertainment en bestemmingen met verschillende doeleinden. www.mcarthurglen.com

     







    22-05-2022 om 14:58 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lloret del Mar: bestemming nieuw leven inblazen

    Bekende badplaats verruimt aanbod voor families, natuurliefhebbers en foodies. Lloret de Mar is bij menig Belg een begrip. De bestemming is dan ook een van de meest bekende badplaatsen in Spanje, met jaarlijks meer dan 54.000 Belgen die naar Lloret reizen. Toch is het tijd om het eenzijdige beeld dat veel Belgen nu hebben bij de bestemming bij te stellen, want Lloret de Mar heeft veel meer te bieden dan de meeste mensen denken. Zo kan je de hele kustlijn van Lloret verkennen via de GR92-wandelroute en het bijbehorende kustpad. Verder telt de regio meer dan 600 kilometer aan uitdagende fietsroutes van de kust tot de bergen. En kunnen waterratten en zonnekloppers genieten van het unieke landschap langsheen de negen kilometer lange kustlijn. Ook foodies halen hun hartje op in Lloret de Mar dankzij de lokale en internationale keuken die inzet op gezonde en duurzame voeding voor het hele gezin. Tot slot zijn alle voorzieningen voorhanden om gezinnen een zorgeloze vakantie te bezorgen, van miniclubs op het strand tot een van de grootste waterparken van Europa. Laat je deze zomer dus verrassen door de veelzijdigheid van Lloret de Mar…

    Waar kan je beter genieten van de Catalaanse zon, dan op een heerlijk strand. Lloret de Mar telt maar liefst vijf verschillende stranden en baaien, elk met hun eigen charme. Aan de negen kilometer lange kustlijn vind je stadsstranden, zoals dat van Lloret, waar je zonnebaden combineert met shoppen en terrashoppen, terwijl andere stranden net verscholen liggen tussen de rotsen en voor wat meer privacy zorgen, zoals Cala Boadella. Ook Sa Caleta is op zijn beurt een authentiek zandstrand met vissersbootjes, vlakbij Castell d'en Plaja.

    Actievelingen kunnen zich in Lloret de Mar ten volle uitleven. Zo kan je de kustlijn afwandelen over het kustpad dat stukken langs de zee combineert met de GR92. Je kan ook al fietsend de regio verkennen dankzij de meer dan 600 kilometer aan fietsroutes. Daag jezelf uit met een pittige klim op de bergpassen en heuvels die soms even steil als mooi kunnen zijn. Wie wil zwemmen in open water kan in Lloret de Mar in alle veiligheid trainen dankzij de 2 zeeroutes van meer dan 1 km. Verder is Lloret de Mar ook een geweldige plek voor waaghalzen en waterratten.

    Foodies laten zich in Lloret de Mar verleiden door de talrijke restaurants met lokale en internationale gerechten, dankzij de vele invloeden uit andere culturen. Door de ligging van de stad kan er bovendien gekookt worden met verse producten uit zowel de bergen als de zee. De gastronomie in Lloret richt zich op gezonde voeding en kregen verschillende hotels en restaurants zelfs het speciale AMED-label van het Catalaanse Gezondheidsdepartement. Jaarlijks worden er in de stad ook twee gastronomische evenementen georganiseerd: de Rice Gastronomic Days in mei en de Fish & Seafood Gastronomic Days in oktober.

    Cultuur opsnuiven kan in Lloret de Mar al wandelend door het historische centrum. De Route van de Indianos vertelt alles over de zeelieden die in de 18e eeuw naar Amerika trokken. De Santa Clotilde tuinen zorgen voor mediterrane planten en het prachtige uitzicht op zee. Het modernistische Can Font, opgetrokken in 1877 in een distinctieve Catalaans-Modernistische stijl en is het enige Indiano-huis dat dienstdoet als museum.

    Ook voor gezinnen valt er in Lloret de Mar heel wat te beleven. Met bovenaan het lijstje Water World, een van de grootste waterparken in Europa en je vindt er een waar paradijs aan waterglijbanen, versnellingen, zwembaden met golven en nog veel meer. Op de stranden van Lloret en Fenals kunnen kinderen zich uitleven in de miniclub met tal van spelletjes en knutselactiviteiten.

    De kuststad Lloret de Mar ligt aan de Costa Brava, op zo’n 1.300 km van Brussel. Met de auto doe je er zo’n 13 à 14 uur over. Wie met het vliegtuig reist, kan als aankomstluchthaven kiezen voor de luchthaven van Barcelona, op +/ 1u rijden van Lloret de Mar, of voor de luchthaven van Girona, op zo’n 40 minuten rijden. Naar beide luchthavens zijn dagelijks vluchten vanuit Brussel en/of Charleroi. Bovendien is Lloret de Mar een uitstekende uitvalsbasis om de troeven van de Costa Brava te ontdekken. Zo is de badstad niet alleen vlakbij Girona en Barcelona, ook Blanes en verschillende andere charmante stadjes en middeleeuwse dorpjes zijn makkelijk te bezoeken vanuit Lloret. Natuurliefhebbers kunnen een roadtrip plannen naar Cap de Creus National park, La Garrotxa of een van de andere natuurparken.

    Voor meer informatie: https://lloretdemar.org/en/

    Illustraties oscar guterriez







    22-05-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-05-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interhome: in het spoort van wielerhelden

    Interhome tipt vakantiewoningen voor zomer in het spoor van onze wielerhelden

     

    Volg Wout & co vanop de eerste rij vanuit je Franse vakantiewoning. Nu de voorjaarsklassiekers achter de rug zijn komen de grote rondes eraan, met op kop de moeder aller wielerrondes: de Tour de France. Voor heel wat wielergekke Belgen het sein om een tripje naar la Douce France te boeken. Vakantiewoningverhuurder Interhome heeft op basis van het parcours van de Tour een selectie van vakantiewoningen gemaakt. Zo kan je de Belgische renners aanmoedigen vanuit je woning aan het Meer van Genève, maar evengoed in het Franse Alpendorp Albertville of nabij het prachtige Carcassonne. Het grote voordeel: na elke étappe kan je lekker de barbecue aansteken en in alle comfort bekomen van je touravontuur in een heerlijk comfortabel bed. Smeer die benen alvast in voor wat nu reeds een topzomer belooft te worden.

    Genieten van koers en vakantie op hetzelfde moment, wat kan een Belgische wielerfanaat nog meer verlangen? “Ieder jaar zien we heel wat Belgen op de flanken van de populaire Alpen- en Pyreneeëncols terug”, zegt Thibault Van Look, Country Manager België bij Interhome. “Heel wat onder hen gepakt en gezakt in hun caravan of mobile home. Nochtans is er een veel comfortabelere optie, met de huur van een appartement of vakantiewoning vlakbij het parcours van de Ronde. Eentje waarmee je in groep of het ganse gezin van de koers kunt genieten terwijl je voor en na de wielergekte weer lekker het zwembad kunt inspringen en van een deugddoende nachtrust kunt genieten. Want ook dat is vakantie.”

    Met volgende vakantiewoningen zit je alvast op de eerste rij om optimaal van al het wielergeweld te kunnen genieten.

    Casa Bellevue - Lausanne, Zwitserland

    Tijdens de achtste etappe van de Tour trappen de wielrenners hun weg naar Lausanne, een bijzondere stad met charme aan het Meer van Genève. De stad met tal van pittoreske straatjes en gotische monumenten laat ook de kijkers thuis verlangen naar meer. Op acht km van het sfeervolle Lausanne vind je Casa Bellevue, een stijlvol ingerichte villa met vier slaapkamers. Casa Bellevue biedt je niet alleen een rustgevend uitzicht op het meer van Genève, maar daarnaast ook een kans om op 9 juli de Tour de France in levenden lijve mee te maken. Klinkt alleszins niet verkeerd!

    Le Petit Savoyard - Châtel, Frankrijk

    De negende etappe heeft als bestemming het Franse Châtel, één van de twaalf mooie dorpjes in Portes du Soleil. Châtel kent een knusse uitstraling en staat bekend om een uiterst romantische sfeer. Verder vind je op 800 meter wandelen van Châtel de rustieke chalet Le Petit Savoyard waarin je een gezellig appartement kan huren om op 10 juli te gaan supporteren voor de Tour. Het appartement is sfeervol ingericht en kan vier personen te slapen leggen. Bovendien heeft het ook een ruime tuin waar je gezellig kan lunchen aan een van de houten picknicktafels. 

    Le Sapin - Megève, Frankrijk

    Een dag en etappe later komt het peloton aan in Megève. Een authentiek dorp dat ook in de smaak valt bij skiërs. Maar de ligging in de bergen en bossen met talrijke boerderijen maakt van Megève een echte verademingplek midden in het groen. Twee km van het dorp bevindt zich Le Sapin, een uitstekende accommodatie om enkele nachtjes door te brengen al uitkijkend naar de koers. Het modern ingerichte appartement biedt slaapplek voor twee volwassenen en een kindje.  

    Baikonour – Sybelles, Frankrijk

    Met het gezin het peloton toejuichen aan de start van de elfde etappe in Albertville op 13 juli? Daarvoor biedt het karaktervolle appartement Baikonour in Sybelles de perfecte uitvalsbasis. Je hebt er een eindeloos zicht over de bergen in combinatie met een sfeervol interieur. Ook is het resort helemaal gezinsproof met een buitenzwembad, bubbelbad, hamam, sauna en kinderdagverblijf voor kinderen van zes maanden tot vijf jaar. En geen zorgen! Het is maar een klein uurtje rijden naar Albertville, waardoor je geen kostbare tijd verliest van je gezinsuitje. 

    La Grange de Lacayrède - Lacayrède, Frankrijk

    Op 22 juli verwelkomt de Franse stad Cahors de wielrenners. In het vakantiehuis La Grange de Lacayrède, op dertig minuten rijden van Cahors, waan je je als God in Frankrijk. Deze villa met gezellige uitstraling en ruime tuin met terras en barbecue weet je meteen te charmeren. Het vakantiehuis biedt bovendien plaats voor vier volwassen en twee kinderen.

    Domaine Royale Green – Mazamet, Frankrijk

    Na het live kijken van de koers zin in een verfrissende duik? Say no more! Vakantiehuis Domaine Royale Green in Mazamet is de place to be. Deze prachtige villa heeft een groot buitenzwembad waar je kan bekomen van de ambiance. De villa is bovendien maar een uurtje rijden verwijderd van Carcassonne waar de wielrenners op 17 juli hun parcours eindigen en op 19 juli weer met herladen batterijen de 16e etappe inrijden.

     









    21-05-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-05-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Panasonic Solid Shine LCG

    Twee nieuwe series Solid Shine LCD-projectoren voor scholen en bedrijfsleven

     

    Panasonic kondigt twee nieuwe series compacte LCD-projectoren aan die gebruikmaken van Panasonic's SOLID SHINE laserlichtbron en ontworpen zijn voor directe beeldweergave in lichte klaslokalen en zakelijke omgeving. De Panasonic PT-LMZ460 serie biedt de mogelijkheid om direct te beginnen met presenteren met Quick Startup waardoor projecteren vanuit stand-by in slechts één seconde mogelijk is. Naast een flexibel gebruik en een betere dan Full HD resolutie voor scherpe beelden, beschikt de projector ook over een 1.2x zoom lens en een helderheid tot 4.600 lumen bij Native WUXGA. Hierdoor kunnen beelden in hun oorspronkelijke beeldverhouding worden gereproduceerd terwijl er extra schermoppervlak beschikbaar is bij het weergeven van webpagina's en spreadsheets. De short-throw Panasonic PT-TMZ400 serie, voor projecties op korte afstand met een helderheid tot 4.000 lumen bij WUXGA, kan ook dienen als een kostenefficiënte oplossing voor museum- en signage-toepassingen.

    Het verfijnde optische ontwerp en de efficiënte SOLID SHINE laserlichtbron in beide series zorgen voor minder energieverbruik, afval en onderhoud, waardoor ze een duurzame investering zijn. De vervangingsduur van de lichtbron wordt verlengd tot 20.000 uur, de kans op projectieonderbrekingen wordt beperkt en de helderheid blijft gedurende een lange periode constant. Een ECO Filter en de SOLID SHINE laserlichtbron zorgen voor een eenvoudig onderhoudsvriendelijjk projectorbeheer. Het efficiënte optische ontwerp verlaagt ook het stroomverbruik.

    De projectoren zijn ontworpen voor makkelijke connectiviteit, zoals samen met Panasonic’s PressIT draadloze presentatiesysteem voor het delen van content met vrij beschikbare apps of het draadloos streamen van content vanuit een mediaspeler. De systeemintegratie is naadloos dankzij de 4K input-signaal compatibiliteit.

    Met een gewicht van minder dan 5 kg rest slechts de keuze tussen een model met 1,2x zoomlens (PT-LMZ460-serie) voor extra flexibiliteit of het model met een short-throw lens (PT-TMZ400-serie) om een 80-inch beeld te projecteren vanaf slechts 83 cm afstand, ideaal voor kleinere ruimtes. Dankzij de digitale zoom kunnen bestaande plafondbeugels worden hergebruikt, zelfs als deze zich buiten het optische bereik van de lens bevinden, en alle modellen kunnen onder elke hoek van 0° tot 360° worden geïnstalleerd.

    De PT-LMZ460 en PT-TMZ400 serie compacte LCD-projectoren worden in september 2022 op de markt gebracht.

     







    20-05-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-05-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Casa Batilo

    Casa Batlló herschept Gaudi’s creatieve universum met Panasonic

     

    Museum inspireert met Panasonic projectoren en spectaculaire audio-visuals

    Casa Batlló, het beroemde architecturale werk in Barcelona van de modernistische architect Antoni Gaudí, heeft een cultureel bezoek met Panasonic-projectietechnologie verrijkt om zo een bekroonde unieke ervaring te creëren. Het multisensoriële museum biedt een blik in de geest van de grootste exponent van het Catalaanse modernisme door middel van een artistiek meeslepende ervaring.

    Met behulp van Panasonic-technologie, heeft Casa Batlló verschillende ruimtes in het gebouw opnieuw heruitgevonden. De Gaudí Dome kamer gebruikt 36 Panasonic-projectoren (PT-RZ660 en PT-JS200 modellen) en een koepel met meer dan 1.000 schermen om de geest van een jonge Gaudí voor te stellen. Het natuurlijke universum dat de Catalaanse architect inspireerde komt tot leven, waardoor de bezoeker kan deelnemen aan de creatieve ervaring. De projectoren, uitgerust met lenzen voor projectie op ultrakorte afstand, maken het mogelijk video te projecteren op oppervlakken die moeilijk weer te geven zijn met een andere technologie. Ze zorgen er ook voor dat bezoekers het geprojecteerde beeld niet per ongeluk blokkeren voor andere bezoekers.

    Op de zolder brengen virtual reality-projecties huishoudelijke taken, zoals wassen en strijken, tot leven door de ogen van personeel uit het verleden. Na zonsondergang wordt op de binnenplaats een duizelingwekkende waterval geprojecteerd met 7 krachtige PT-RS20K laserprojectoren. Elk van deze projectoren levert levendige levensechte beelden met een helderheid van 20.000 lumen en is specifiek op de locatie afgestemd met behulp van Panasonic ET-D3LEF70 fisheye-lenzen.

    "We wilden de bezoeker prikkelen door de magie te versterken van de erfenis die Antoni Gaudí ons heeft nagelaten," zegt Gary Gautier, CEO van Casa Batlló. "We hebben verschillende ruimtes uitgerust met onzichtbare AV-technologie en deze op een respectvolle manier geïntegreerd in de omgeving, wat een grote uitdaging was in een werelderfgoedlocatie."

    Oriol Massague, Field Marketing Manager bij Panasonic, voegt toe: "De meeste musea en historische gebouwen zijn niet gebouwd met immersieve ervaringen in het achterhoofd, maar Panasonic projectoren en lenzen zijn in staat om de best mogelijke immersieve ervaring te leveren in ruimtes van elke grootte of vorm, met lage of hoge plafonds. De technologie stelt bezoekers in staat om de content te ervaren zonder schaduwen te werpen, waardoor de technologie nooit afleidt van de meeslepende ervaring."







    19-05-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!