Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    07-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echte schoonheid zit vanbinnen

    Purasana schenkt vloeibaar collageen

     

    » 4 X NIEUWE COLLAGEEN SUPPLEMENTEN VAN PURASANA

    Collageen doet al enige tijd stof opwaaien in de schoonheids- en gezondheidswereld. Terecht, want het lichaamseigen eiwit staat in voor het behouden van sterke weefsels en het verstevigen van onze huid, haar en nagels. Door blootstelling aan uv-licht, ouderdom en een ongezonde levensstijl vertraagt en vermindert de productie van de stof in ons lichaam. Om de collageenproductie te ondersteunen, introduceert Purasana vier natuurlijke supplementen in poedervorm, elks met een eigen doel en samenstelling. De varianten uit deze lijn bestaan uit gehydrolyseerd collageen: een verkleinde vorm van de stof die de opname in het bloed vergemakkelijkt. Bovendien zijn ze beschikbaar in vier heerlijke fruitige smaken – aging like fine wine has never tasted as sweet.

    Glans in een glas : Naast het gebruiken van cosmetica, ondersteun je met het collageen poeder van Purasana ook je lichaam van binnenuit. Het Feel Beautiful-poeder met watermeloensmaak bestaat uit een flinke dosis vitamine C die de collageenproductie ondersteunt, terwijl vitamine B3 de huidcellen onderhoudt en herstelt. Daarnaast draagt de toegevoegde vitamine B6 bij aan een glanzende en volle bos haar. Vrij van synthetische stoffen, laag in suikers en met een heerlijk frisse toets van watermeloen is collageen een gezond en jeugdig alternatief op je dagelijkse kop koffie.

    Hydratatie van binnenuit : Purasana werkt steeds met natuurlijke producten. Het gepatenteerde ESM® is hiervan een perfect voorbeeld waarbij hyaluronzuur uit eierschaalmembraan gewonnen wordt. In het Feel Beautiful-poeder met braambessensmaak wordt het gecombineerd in een unieke formule met collageen en vitamine B8. Terwijl huid en haar gezond en gehydrateerd blijven, ondersteunt vitamine C naast de collageenproductie ook kraakbeen en bot. Goed oplosbaar in vloeistof en met een dorstlessende braambessensmaak is het steeds een geslaagde start van de dag.

    Atleet op leeftijd : Naast onze huid, haar en nagels kunnen ook botten en gewrichten de gevolgen van leeftijdsgebonden slijtage ondervinden, zeker in combinatie met jarenlang intensief sporten. Wist je dat meer dan helft van onze botten en gewrichten bestaat uit collageen? Purasana’s unieke Feel Flexibe-formule met magnesium, mangaan en CuroWhite® (een gepatenteerd poeder van kurkuma met een neutrale smaak) draagt bij aan het behouden van een gezond en sterk skelet. Afgewerkt met vitamine C en een frisse citroensmaak loop, spring, dans en rol je op iedere leeftijd zonder problemen.

    Vegan beauty : Terwijl de voorgaande varianten uit rundercollageen bestaan, lanceert Purasana ook een veganistische Feel Beautiful-oplossing die je lichaam van binnenuit ondersteunt. Om de huid te voeden werd – naast vitamines A, B2 en B3 – koper toegevoegd: een stof die bijdraagt tot een normale pigmentatie van de huid. Je haardos wordt dankzij biotine (ook wel vitamine B6 genoemd), seleen en zink sterk en vitaal gehouden. Als kers op de taart voegt Purasana opnieuw het geliefde vitamine C toe om de lichaamseigen collageenproductie te stimuleren. Met een sappige blauwe bessensmaak is deze vitaminebom een geschikt vegan alternatief – gecertificeerd en goedgekeurd door The Vegan Society.

    Collageengamma van Purasana : De vier collageensupplementen van Purasana in poedervorm zijn gemakkelijk in gebruik en toe te passen op jouw eigen, unieke levensstijl. Meng eenmaal per dag één schepje van de aanbevolen hoeveelheid met 250ml water voor een optimaal resultaat. Voor een gezonde huid en haardos kies je best voor de Feel Beautiful Watermelon-variant. Graag dat maar ook gezonde gewrichten? Het Feel Beautiful Blackberry-poeder is de perfecte oplossing voor jou. Sporters met vermoeide gewrichten en spieren houden hun lichaam stevig en sterk met het Feel Flexible Lemon-collageenpoeder en veganisten vinden vitaliteit en schoonheid in de Feel Beautiful Blueberry-optie. Purasana biedt voor ieder wat wils en houdt als bonus de aarde in het achterhoofd: alle verpakkingen werden gemaakt uit gerecycleerd plastiek!

    Feel beautiful collageenpoeder met watermeloensmaak van Purasana. Prijs: € 26,95.  Feel beautiful collageenpoeder met braambessensmaak van Purasana. Prijs: € 34,95. Feel flexible collageenpoeder met citroensmaak van Purasana. Prijs: € 29,95. Feel beautiful vegan collageenbooster met blauwe bessensmaak van Purasana. Prijs: € 29,95.

    Purasana plantte een decennium geleden een zaadje op Belgische bodem dat ondertussen kiemde tot een trendsetter in de health- en foodwereld. Purasana heeft een jarenlange passie en expertise voor natuurlijke en biologische producten met als doel kwaliteitsvolle, veilige en doeltreffende artikelen op de markt brengen. Hiermee wil Purasana mensen gezonder en energieker maken, hun algemeen welzijn verbeteren en een duurzame manier van leven creëren aan de hand van gezonde eetpatronen. Bovendien zijn Purasana’s verfijnde formuleringen, de pure, vegan en koosjere ingrediënten en allergeenvrije producten gecertificeerd door gekwalificeerde instanties, waaronder het Europees biolabel Organic Production Method Certificate, het Fairtrade-label en Vegan Trademark Certificate. Daarmee betreedt het Belgische merk met haar filosofie over gezonde voeding het internationale toneel, met aandacht voor de planeet, nu en in de toekomst. Van ontbijt tot bedtijd en alles daartussenin, Purasana maakt je leven gezonder, groener en schoner.

    De gezondheidsclaims die wij over dit product doen zijn als wetenschappelijk bewezen beoordeeld door de Europese Unie (EFSA, European Food Safety Authorities). https://purasana.com

     









    07-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Culturele ervaringen in Costa Brava & Pyreneeën van Girona
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Costa Brava staat niet alleen bekend om zijn mooie stranden, maar ook om zijn rijke cultuur. Zo is het de geboorteplaats van de wereldbekende kunstenaar Salvador Dalí en vonden ook Pablo Picasso en Joan Miró er hun inspiratie in het pittoreske vissersdorpje Cadaqués. Bovendien telt de 200 kilometer lange kunststrook tal van mooie steden en dorpen waar cultuurliefhebbers hun hartje kunnen ophalen. Ga bijvoorbeeld op citytrip naar Girona en laat je verrassen door de joodse wijk, het Girona Art museum en de bijzondere kathedraal. Of wat dacht je van een interactief museum in een vulkaan of een ballonvaart langs bijzondere plekken? Ontdek hieronder meer over de niet te missen culturele ervaringen in de Costa Brava en Pyreneeën van Girona.

    Espai Cràter – Leren over een vulkaan vanuit een echte vulkaan

    Bij een bezoek aan Espai Cràter word je getrakteerd op een unieke ervaring. Het museumgebouw is een ondergrondse tentoonstellingsruimte binnen de vulkaan Puig del Roser. Via een scheur in de grond volg je een pad dat je uiteindelijk naar het hart van de vulkaan leidt, waar de tentoonstelling zich bevindt. In de museumzaal krijgen de bezoekers de buitengewone kans om in de ingewanden van de vulkaan vulkanische lapilli te zien en aan te raken. Verder zijn de muren en dakramen in het museum gekanteld waardoor bezoekers de illusie krijgen dat ze niet meer op hun oorspronkelijke plaats staan. Je leert er op een interactieve manier over de wereld van vulkanen en krijgt uitleg aan de hand van virtual reality, gaming, audiovisuele displays en video mapping. Kortom, een echte belevenis voor jong en oud.

    Het kasteel van Hostalric - Een culturele én gastronomische ervaring in een

    Het kasteel was oorspronkelijk een militair fort met een van de meest unieke verdedigingsmechanismen van heel Catalonië, namelijk de bomb-proof gallery. Bij een bezoek aan de middeleeuwse wijken kom je nog meer te weten over het verleden van Hostalric en na de beklimming van de Friars Towers word je getrakteerd op een van de meest spectaculaire uitzichten over het nabijgelegen dorp. Reis je in groep? Dan krijg je de optie om deel te nemen aan een proeverij in de Domus Can Llensa of een kookworkshop in Domus Sent Soví, een oude kurkfabriek die werd omgetoverd tot een gastronomisch centrum. Op die manier leer je de traditionele keuken kennen op een alternatieve en leuke manier.

    Dalí Route - Een rondleiding langs de belangrijkste plaatsen uit Dalí zijn leven

    Salvador Dalí is een van de befaamdste Spaanse kunstschilderaars. Tijdens een tripje naar Figueres, zijn geboortestad, ontdek je nieuwe weetjes over hem. De Dalí Route neemt je mee naar verschillende plaatsen die allemaal een unieke impact op zijn leven hebben gehad. Van zijn ouderlijk huis trek je naar het huis waar hij zijn eerste kunstwerken heeft geschilderd. Je bezoekt de kerk waar hij zowel gedoopt werd als waar zijn begrafenis gehouden werd en je sluit af bij het Dali-Theater museum, waar je een aantal van zijn kunstwerken kan bewonderen.

    Luchtballonvaart – Ontdek de Costa Brava vanuit de lucht

    Joan, Jaume en Jordi, drie broers, geven je de kans om de schoonheid van Empordà en de Costa Brava op een ongebruikelijke manier te ontdekken. Dankzij hun jarenlange ervaring krijg je verborgen plekken en geheimen te zien die je anders niet zou opmerken. Aangezien je enkel moet genieten van de mooie vergezichten, is de ballonvaart geschikt voor iedere leeftijd. De tocht duurt 75 minuten en je krijgt onderweg champagne, sapjes en muffins aangeboden. Ook wordt er een fotoverslag en een opname gemaakt, zodat je deze onvergetelijke ervaring echt nooit meer vergeet.

    Girona Episcopal – Bezoek drie trekpleisters in Girona met één ticket

    Ontdek drie iconische gebouwen van Girona - de Basiliek van Sant Feliu, de Kathedraal en het voormalige Palau Episcopal - met slechts één ticket. Zo bewonder je de in Girona Kathedraal de breedste gotische beuk ter wereld, de prachtige Romeinse kloostergang en de barokke gevel. Bovendien wordt de Basilica of Saint Feliu gezien als een van de meest representatieve gebouwen van de Catalaanse gotiek. Het herbergt enkele opmerkelijke kunstwerken zoals de vroegchristelijke sarcofagen en het 14e eeuwse beeld van de Liggende Christus. In het Girona Kunst Museum, gevestigd in het voormalige bisschoppelijke paleis, kan je dan weer Catalaanse kunstwerken uit verschillende periodes bezichtigen, waaronder Romaans, Gotisch en Art Nouveau. Gelukkig heb je hier dankzij het Girona Episcopal ticket 48 uur de tijd voor, zodat je deze drie unieke historische en artistieke gebouwen in alle rust kunt verkennen terwijl je ook van de stad geniet.

     

    06-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wicker, teak en romantiek

    Exterioo brengt Bridgerton naar de tuin

     

    Stap de buitenlucht in naar een lang vervlogen en romantischer tijdperk, waarin onze outdoor space een nieuw-Victoriaans jasje krijgt à la Bridgerton. Exterioo geeft deze interieurstijl een hedendaagse twist waarbij teak of fijn aluminium gecombineerd wordt met zomers wicker. Denk elegante zitmeubelen, afgewerkt met gezellig hout en weefwerk. Liefhebbers van de populaire Netflix-serie halen binnenkort hun hart op aan het derde seizoen en dromen deze zomer met het moois van outdoor expert Exterioo bovendien van een romantisch tuin- of terrasfeest met The Duke als gast.

    Tuintroon

    Bij iedere troonzaal hoort een imposante troon. En dat is ook het geval in de tuin of op het terras, waar een comfortabele maar elegante stoel onmisbaar is. Exterioo breidt het assortiment uit met een reeks nieuwe tuinstoelen en lounges die perfect beantwoorden aan de nieuw-Victoriaanse trend. Zo is de Orso-stoel nu ook in teak verkrijgbaar en kan je voor weefwerk kiezen in het nieuwe beige of reeds bestaande zwarte textilene rope. Terwijl de Borgo round-stoel als een innige omhelzing zijn vorm krijgt, heeft de nieuwe Tribola-stoel een eerder golvend design. Vervaardigd in teak of aluminium en afgewerkt met wicker of textilene rope in zwart, naturel of beige: het resultaat is on-trend buitenmeubilair, waardig aan de koningin.

    Schrijftafelen

    Lady Whistledown kent als geen ander het belang van een degelijke schrijftafel. Exterioo geeft de intriges en kennis van de schrijfster een plek in de tuin met haar nieuwste tuin- en terrastafels. Van een gloednieuwe ronde Borgo-tafel tot nieuwe afmetingen voor de bestaande Cosito. Ook de statige Tribola-tafel krijgt een kleinere diameter en een ovalen versie van drie meter, afgewerkt met twee conische poten. In een zomers teak verweven de outdoor tafels van Exterioo je diepste Bridgerton-dromen met het elegante wicker.

    Royal lounging

    De nieuw-Victoriaanse trend laat ons buitenloungen zoals alleen een Britse aristocrate dat kan. De outdoor kenner vult zijn Orso Teak-collectie aan met niet alleen een nieuwe open loungeset, maar ook met een heerlijk ligbed om languit in weg te dromen. Daarnaast weeft ook de Borgo-lounge in teak en wicker zijn plek in ons outdoor meubilair. Vlij jezelf neer in comfort en de buitenlucht, en verdwijn voor even in de romantiek van weleer.

    www.exterioo.be









    06-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Set in stone

    Arte’s Antigua weeft met onvergankelijk garen

     

    » 5 NIEUWE DESSINS UIT DE ANTIGUA COLLECTIE

    Een klassieke ambacht als naaien, schilderen of tekenen betekent een onsterfelijk vakmanschap dat ook in onze moderne woonst sterk geapprecieerd wordt. Dat weet ook Arte, want in haar nieuwste Antigua-collectie brengt de specialist in kwaliteitsvolle muurbekleding eeuwige vakkennis tot leven. Het resultaat is een collectie die de tand des tijds zal overleven en haar charme nooit verliest.

    Tropicali – Naar lang verweven tijden

    Op een uiterst aaibare bouclé-ondergrond wordt het weelderige Tropicali-dessin getekend, waarbij een tropisch tafereel je doet wegdromen naar verre oorden. De illusie van minuscule scheurtjes in het ontwerp brengt bovendien het authentieke gevoel van vakmanschap sterk naar de voorgrond. Het retro karakter en de oud-Engelse stijl van de tekening doen er nog een schepje bovenop en bekleden de muren met een klassieke schoonheid die jarenlang meegaat. Tropicali is beschikbaar in vier kleurvariaties.

    Pentagono – Dynamische stiksels

    Kijk je ogen uit naar het boeiende patroon op de Pentagono-wandbekleding, naar de grafische stiksels die lijken te dansen op het dessin. Het strakke, vijfhoekige ontwerp staat in een sterk contrast met de nonchalante uitstraling van bouclé. Toch bewaart het de typische aantrekkingskracht van het materiaal die je steeds dichterbij doet komen, die je lonkt de aaibaarheid zelf te ervaren. Pentagono is beschikbaar in 10 kleurvariaties.

    Stagionato – Mooi verweerd

    Een verweerde look hoeft niet altijd negatief te zijn, dat bewijst de Stagionato-muurbekleding. In een oogopslag valt vooral de ietwat vervaagde florale tekening op, terwijl bij het nader bestuderen de unieke linnentextuur van het dessin de show steelt. Op de muren zorgt Stagionato voor een illusie van duurzaam textiel waar de tijd weinig impact op heeft – zoals het een product van oerdegelijk ambacht betaamt. Stagionato is beschikbaar in drie kleurvariaties.

    Tintura & Ritorto – Muurdraad

    Alsof de lappen stof ter plekke aan de muren werden geweven, bezit het Tintura-dessin een originele en authentieke textiellook. Met de textuur van katoen, nonchalant en met grove zichtbare steken aan elkaar gestikt, brengt het een zekere warmte naar de ruimte. Met ongelijke en asymmetrische stiksels krijgt de Ritorto-muurbekleding een zachte bohemian look die rommelig noch goedkoop oogt. Met opnieuw de streelzachte uitstraling van bouclé is het dessin zowel luxueus als toegankelijk, met zichtbare garen in verschillende diktes die het geheel samenweven. Ritorto en Tintura zijn beiden beschikbaar in 10 kleurvariaties.









    05-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantiecollectie voor zuurpruimen

    "Ik wil naar huis"-ontwerpster Karen François brengt capsulecollectie uit met Bristol. Karen François, "die van Ik wil naar huis en Zeddis kalm" gaat in zee met Bristol. Het Belgische schoenen- en kledingmerk haakte Karen aan om haar creativiteit en droge humor. Resultaat? Een collectie die schreeuwt om vakantie … en snel weer huiswaarts keren, want het was toch niet dat.

    Instagrammable reiskoffers, badpakken (voor jong en oud, want twinning is winning), badslippers en een bucket hat met de ironische slagzin: Bristol x Karen François is vanaf 3 mei te koop in alle Bristol-winkels en online via de webshop. De prijzen gaan van 17,99 tot 89,99 euro.

    Origineel banaal

    De collab tussen Karen François en Bristol komt niet geheel onverwacht. Het Belgische merk maakt trendy mode betaalbaar voor het hele gezin. Dat is ook altijd de opzet geweest van Karens eigen collectie, waarin ze met haar absurde humor van banale zaken een grappig moment maakt. Haar succesvolle Ik wil naar huis-collectie (met oa. t-shirts en mokken) krijgt dankzij de samenwerking met Bristol een capsulecollectie voor de zomer. Karen ontwikkelde in nauwe samenwerking met het team van Bristol enkele nieuwe items met de gekende baseline Ik wil naar huis.

    "Wij zijn al lang fan van Karen. Haar humor en no-nonsense attitude weerspiegelen helemaal waar Bristol voor staat: toffe producten aan eerlijke prijzen voor échte mensen die geen instafilter op hun leven leggen of zich gek laten maken door mode-of schoonheidsidealen." - Lore Vanaudenhove, CMO Bristol

    Geen brol

     Karen François zelf was erg enthousiast wanneer Bristol haar benaderde voor een samenwerking: "Ik had al lang enkele producten in gedachte die qua productie nogal moeilijk uit te brengen zijn in m’n eentje. Ik probeer soms iets uit in een oplage van één stuk,voor mezelf. De reiskoffer maakte ik bijvoorbeeld al eerder. Wanneer ik daarmee op zwier was, kreeg ik vaak de vraag waar mensen die konden kopen. Bristol staat bekend om haar degelijke valiezen, daarom is deze samenwerking zo perfect. Ik wil mensen natuurlijk geen brol aansmeren!"

    Fakecation

    Voor de campagne trokken Bristol en Karen de kaart van #fakecation: doen alsof je op vakantie bent door fake vakantiefoto’s te posten op social media. Je waant je een invloedrijke influencer op een tropisch eiland, maar niets is minder waar. Een droomvakantie die meteen ter zake komt: geniet van het echte leven, de rest doet er eigenlijk niet toe.









    05-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Juntoo (club)zetel in harmonie van rust

    » TREND: DE CLUBZETEL ALS EYECATCHER IN JE COSY CORNER

    Je woning is de plek bij uitstek om te ontsnappen en tot rust te komen. Sluit na een lange dag de voordeur en laat daarmee de drukte achterwege. Een interieur is als een geolied orkest, waar jij als dirigent steeds de touwtjes in handen hebt. Juntoo introduceert enkele nieuwe solisten die de woonkamer transformeren tot een rustgevende maar trendy symfonie. De clubzetel van Juntoo is het perfecte meubel om je eigen cosy corner een unieke vorm te geven en staat als een volwaardig statement piece sterk in de leefruimte. Naast een enkele bijzettafel heeft deze ster niet veel meer nodig om te schitteren in de spotlight.

    Decrescendo

    De grootste trend in het interieur blijft nog steeds de connectie met de natuur. In aardse tinten als beige of zachtgrijs en met een uiterst aaibare textuur tover je je woning om tot een lieflijk en sereen concert. Juntoo weet deze gegeerde trend onder andere te integreren in haar nieuwste Ritzo-clubzetel. In drie verschillende houten afwerkingen biedt het meubel voor ieder interieur wat wils: van een licht (natuureik) tot donker (gerookte eik) en zelfs zwart (zwarte eik) houten frame. Maak ten slotte het geheel compleet het jouwe door het te combineren met de gewenste stoffen en kleur.

    Crescendo

    Voor liefhebbers van luid en krachtig zorgt het gebruik van kleur in de ruimte voor een dynamisch ritme. Een clubzetel an sich trekt ieders aandacht en in de juiste knalkleur is dat nog meer het geval. De nieuwe draaibare Norcia- en Fonti-clubzetels brengen met een wulps en rond ontwerp een zekere speelsheid naar de woonkamer. De verschillende kleuren en stoffen zorgen daarnaast voor unieke afwerkingen waarmee oneindig veel combinaties mogelijk zijn. Zo werk je een felgekleurde clubzetel geslaagd af met met een leuk Tondo-poefje of een Amato-bijzettafel: zijn ronde of organische vorm en cilindervormige poten passen perfect bij de clubzetels. Afgewerkt in het ecru ClayLime-materiaal, natuureik, zwarte eik of walnoot zorgt het geheel voor een symfonisch samenspel van contrast en kleur. www.juntoo.be







    04-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe slogan voor LolaLiza

    collectie waarin je ultravrouwelijk de zomer tegemoet gaat - SS23 Dress like you

    Wie zich goed voelt, straalt dat ook uit. Zij het in een frivole jurk, boss babe suit of een ontspannen outfit. Insert: de nieuwe Dress like you collectie van Belgisch modelabel LolaLiza, waarvan de naam ook meteen het nieuwe credo van het merk is. Het label streeft al jaren naar het empoweren van vrouwen in alle maten en vormen en wil hen dan ook stimuleren om 100% zichzelf te zijn. Met een frisse voorjaarscollectie als deze, haal je als vrouw je hart op met items voor elke stijl, of die nu minimalistisch, maximalistisch of iets daartussen is. You're the main character!

    Klaar voor kleur?

    Een flowy jurk vormt dé basis van een zomergarderobe en dat weet ook LolaLiza, inmiddels expert in jurken in allerlei kleuren, prints en pasvormen. De SS23 Dress like you collectie bestaat dan ook uit een resem aan vrolijke geprinte jurken, die je vrouwelijke rondingen extra in de kijker zetten. Want - meer dan welk ander kledingstuk ook - heeft een jurk de kracht om je zelfvertrouwen te boosten. Ook in de rekken hangt binnenkort een getailleerd ensemble in een trendy jeanslook, een luchtige jumpsuit en zomerse short met een matching felgekleurde top voor dagen die vragen om een ongedwongen en toch ultravrouwelijke look.

    Praktisch

    De items zijn verkrijgbaar van maatje 34 tot 50.- De collectie is verkrijgbaar in alle LolaLiza-winkels en online vanaf 27 april.











    04-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yves Rocher vaste cosmetic

    NIEUW: Gezichtspeelingsbar en Conditionerbar

    Sinds 2021 heeft Yves Rocher een lijn vaste cosmetica met de bedoeling meer verantwoorde schoonheidsproducten aan te bieden, zonder plastic afval en met minder impact op het milieu. Uiteraard mag dat engagement niet ten koste gaan van de klantervaring. Daarom beknibbelen de formules van deze producten ook niet op doeltreffendheid en gebruiksplezier. Het resultaat: formules met krachtige natuurlijke werkstoffen en zintuiglijke texturen die goed zijn voor de huid, het haar en de planeet. 

    Met deze twee nieuwe vaste producten is het alvast menens: de zeep- en sulfaatvrije Gezichtspeelingsbar, en de siliconenvrije Conditionerbar geschikt voor alle haartypes. 

    Gezichtspeelingsbar gemengde tot vette huid – 75 g – € 9,99

    De Gezichtspeelingsbar met biologische pepermunt, bekend om zijn zuiverende en verfrissende eigenschappen, ontdoet de huid van onzuiverheden: de peeling verfijnt de huidtextuur, verwijdert talg en matteert zonder dat de huid gaat trekken.

    Troeven: • Zeep- en sulfaatvrije formule voor een pH aangepast aan die van de huid - • 91% veganistische ingrediënten en van natuurlijke oorsprong - • Zachte korrels van 100% plantaardige oorsprong - • Met biologische pepermunt, agro-ecologisch geteeld in La Gacilly - • Verpakking van 60% gerecycleerd karton en volledig recycleerbaar - • Gemaakt in Frankrijk, Bretagne

    Conditionerbar – 50 g – € 7,99

    De Conditionerbar met drie biologische bloemenoliën (korenbloem, calendula en kamille) voedt het haar 72 uur lang, ontwart het en maakt het makkelijker in model te brengen. De ultrazintuiglijke formule herstelt de zachtheid en glans van het haar zonder het te verzwaren en is gemakkelijk uit te spoelen.

    Troeven: • Siliconenvrije formule - • 97% veganistische ingrediënten en van natuurlijke oorsprong - • Met biologische korenbloem, calendula en echte kamille, agro-ecologisch geteeld in La Gacilly - •            Verpakking van 60% gerecycleerd karton en volledig recycleerbaar - •  Gemaakt in Frankrijk, Bretagne. In contact met water verandert de Conditionerbar onmiddellijk in een fijne textuur, gemakkelijk aan te brengen en uit te spoelen

    Yves Rocher is te koop via de webshop en in de vele verkooppunten en schoonheidsinstituten.







    03-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MSC Meraviglia arriveert in New York

    • De stad New York wordt de derde thuishaven in de VS van MSC Cruises, dat voor het eerst het hele jaar door tochten zal aanbieden vanuit deze populaire Amerikaanse bestemming - • Het bekroonde megaschip MSC Meraviglia zal naar de Bahama’s en Florida, Canada en New England, en Bermuda varen - • Dankzij aantrekkelijke ‘Stay & Cruise’-pakketten kunnen gasten hun cruise-ervaring aanvullen met een verblijf in New York

    MSC Meraviglia, het bekroonde schip van MSC Cruises uit de Meraviglia-klasse, is aangekomen bij de Brooklyn Cruise Terminal in haar nieuwe thuishaven New York. Het is het eerste schip van MSC Cruises dat het hele jaar door tochten vanuit New York zal varen. Dit versterkt de aanwezigheid van MSC Cruises op de Noord-Amerikaanse markt nog verder en maakt deel uit van het streven van de cruisemaatschappij om meer inschepingshavens in de VS aan te bieden naast de rijke verscheidenheid aan schepen en cruises die vanuit PortMiami en Port Canaveral/Orlando in Florida vertrekken.

    New York heeft fantastische vliegverbindingen voor internationale gasten. En voor mensen die het meeste uit hun bezoek aan de Big Apple willen halen, biedt MSC Cruises zogenaamde ‘Stay & Cruise’-pakketten met de optie om maximaal drie nachten in de stad New York te verblijven voordat ze afvaren. Hierbij kan gekozen worden uit diverse hotels, waaronder het Hotel Riu Plaza Manhattan, het Hotel Riu Plaza Times Square en het Park Central Hotel. Als onderdeel van het pakket kunnen gasten ook genieten van een gratis rondleiding langs de bezienswaardigheden van Manhattan voordat ze aan boord gaan. Om het uitgebreide aanbod compleet te maken, staat het hotelpersoneel graag klaar om andere excursies voor de gasten te boeken, van een standaard stadstour tot een speciaal avonduitstapje.

    De mix van routes die MSC Meraviglia vaart, variërend van 6 tot 11 nachten, is strategisch ontworpen om te profiteren van de geografische flexibiliteit van New York. Zo kunnen gasten genieten van de zon in de Caraïben tijdens het lente- en winterseizoen, naar Bermuda gaan in het zomerseizoen of naar het noorden trekken om in de herfst de natuurlijke schoonheid van Canada te aanschouwen.

    Vanuit New York vaart MSC Meraviglia naar:

    • De Bahama’s en Florida – Tropische cruises van 7 tot 11 nachten met diverse bestemmingen, waaronder Miami en Port Canaveral, Florida; Nassau en Ocean Cay MSC Marine Reserve, de Bahama’s; Cozumel en Costa Maya, Mexico.

    • Bermuda – Vanaf augustus kunnen gasten genieten van tochten van 5 of 6 nachten naar Kings Wharf in Bermuda, waar het schip meerdere dagen blijft liggen zodat de schoonheid van het eiland kan worden verkend.

    • Canada en New England – Precies op tijd voor de herfst biedt MSC Meraviglia cruises van 10 en 11 nachten die aanmeren in Newport, Boston en Portland in de VS en Saint John, Halifax, Charlottetown en Sydney in Canada.

    Met haar lengte van 315 meter, hoogte van 65 meter, 19 indrukwekkende dekken en een capaciteit voor 5700 gasten is MSC Meraviglia een vakantiebestemming op zich, boordevol innovatieve kenmerken die garant staan voor een onvergetelijke ervaring:

    • 10 verschillende soorten kajuiten om uit te kiezen, waaronder eenpersoonskajuiten, populaire balkonkajuiten en stijlvolle accommodaties in de MSC Yacht Club – het hoogwaardige ‘schip in het schip’ met butlerservice, een exclusief restaurant, lounge en zwembadzones : •  De Galleria Meraviglia, een ruim 90 meter lange promenade met winkels, restaurants en bars, met daarboven een indrukwekkende LED-skydome. • 20 bars en 12 restaurants, waaronder het populaire Butcher’s Cut steakhouse en Kaito Sushi en Teppanyaki. • Binnen- en buitenzwembaden en bubbelbaden, evenals een waterpark en touwenparcours. • Zeven verschillende shows in het Broadway Theatre met 985 zitplaatsen en de beroemde Carousel Lounge. • De uitgebreide MSC Aurea Spa, waar gasten kunnen genieten van massagetherapie, lichaamsbehandelingen, gezichtsbehandelingen en een speciale thermale zone. • Een fitnessruimte van 557 m² met ultramoderne apparatuur van Technogym™ en glazen ramen vanaf de vloer tot het plafond die uitzicht bieden op het dek met het hoofdzwembad.• De MSC Kids’ Club voor kinderen van 0-17 jaar, met speciale ruimtes voor baby’s, peuters, kinderen en tieners, plus de Lego® Experience.

    Milieukenmerken

    MSC Meraviglia is uitgerust met innovatieve technologie en oplossingen om haar ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Deze omvatten een uitlaatgasreinigingssysteem voor schonere emissies; een geavanceerd afvalwaterzuiveringssysteem; slimme verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsystemen om warmte terug te winnen uit machineruimtes; en ledverlichting en slimme apparaten om aanzienlijk energie te besparen. Dit behoort tot het engagement van MSC Cruises om haar gasten op een duurzame manier de beste vakantie-ervaringen op zee te bieden.







    03-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen vuiltje aan de keukenlucht

    » 3 X MYTHOS AIR HUB VAN FRANKE

    Een gezond hart draagt bij aan een gezond lichaam. En dat geldt evengoed voor onze woning waar de keuken als middelpunt het reilen en zeilen van ons leven beïnvloedt. Het is de plek in huis waar we steeds samenkomen en -leven en waar we het meeste tijd spenderen. De keuken een gezonde omgeving houden is dan ook essentieel. Daarom lanceert Franke de Mythos Air Hub-dampkap: een knap staaltje technologie die niet alleen functioneert als afzuigkap maar ook de lucht zuivert van allergenen, stof en bacteriën. Adem dus gerust even diep in en uit want de lucht in je keuken was nog nooit zo fris en gezond.

    Je hart (ver)luchten

    Waar een klassieke dampkap enkel komaf maakt met dampen en ongemakkelijke kookgeuren, gaat de Mythos Air Hub-dampkap een stapje verder. Uitgerust met twee aparte luchtstromen en evenveel desinfecterende ultravioletlampen filtert de Air Hub zonder moeite de vuiltjes uit de lucht. Het hoogtechnologische reinigingssysteem verwijdert zo goed als 99,99% van de bacteriën en virussen, bovendien zonder milieuvervuilende stoffen uit te stoten – een gezonde win-win voor mens en omgeving.

    Designfilter

    De gebruiksvriendelijkheid van het model wordt gegarandeerd door het compacte bedieningssysteem dat steeds handig in gebruik is: zet het systeem aan wanneer je wil, zolang je wil. Bovendien zorgt de geïntegreerde Sound Pro-ventilator ervoor dat alles in een gezellige stilte verloopt, zonder storende geluiden. Als kers op de taart imponeert Franke zoals steeds met een strak design in de drie verschillende uitvoeringen: als wand- of T-model of als ingebouwde afzuigkap in het plafond biedt de Air Hub-dampkap voor iedere keuken wat wils.







    02-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coming out(side) of the bathroom

    X²O tipt aardse badkamers

     

    » NIEUW: INBOUW REGENDOUCHEKOP BLAUFOSS ONOS & BALMANI FIYI WASKOM

    Dat de natuur een onuitputtelijke bron van interieurinspiratie is, is allang geen geheim meer. Het verwerken ervan in huis is een populaire en zelfs hardnekkige trend die voorlopig nergens heen lijkt te gaan. Ook niet in de badkamer, waar serene ontspanning het hoogste goed is. Steeds meer hullen we de ruimte in een gelukzalige sfeer van wellness en verzorging, met de outdoor badkamer als ultiem voorbeeld. Geen ruimte of budget voor een heuse outdoor shower? Wanneer baden in de natuur onmogelijk is, brengen we de natuur simpelweg naar binnen. X²O Badkamers inspireert en bewijst hoe je makkelijk en stijlvol de aarde in een badkamer van rust en kalmte transformeert.

    Au naturel

    De natuur kent veel gezichten, wat resulteert in een ruime keuze aan mogelijkheden in de badkamer. Weelderig groen doet bijvoorbeeld denken aan volumineuze planten; een snelle en eenvoudige toevoeging aan de ruimte. Kies daarnaast voor diverse badkamermeubelen in natuurlijke materialen – denk hout of natuursteen. Zo brengt X²O Badkamers het zwevende Balmani Forma-badkamermeubel: in een geribbeld massief notelaarhout en met een wit oppervlak zorgt het voor een moderne elegantie die knipoogt naar de buitenlucht, al helemaal wanneer je het afwerkt met de groene Balmani Fiyi-waskom.

    Doucheregen

    Een buitendouche doet je op een unieke manier verbinden met de natuur waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Ook in de eigen badkamer (binnenshuis, weliswaar) creëer je een soortgelijk gevoel. De nieuwe ingebouwde Blaufoss Onos-douchekop van X²O geeft je met zijn brede afwerking het gevoel onder een frisse en zomerse regenbui te staan. In combinatie met het handige en uiterst subtiele L-profiel installeer je je douche bovendien waar je ook wil. Draai de knop, sluit je ogen en geniet van een outdoor shower binnen de grenzen van je eigen persoonlijke ruimte.

    Alle bovenstaande producten zijn exclusief verkrijgbaar bij X²O Badkamers -- www.x2o.be 

     

     







    02-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trentino prikkelt al je zintuigen

    met eco-vriendelijke initiatieven

     

    De Noord-Italiaanse regio Trentino is de perfecte bestemming voor aanhangers van ‘la dolce vita’. De mediterrane levensstijl combineert zinnenstrelende gastronomie, culturele bezienswaardigheden en eeuwenoude tradities in een adembenemende setting van authentieke dorpjes en mondaine steden. Deze streek in het hart van de Italiaanse Alpen is dankzij een veelzijdig en betoverend landschap ook een waar paradijs voor natuurliefhebbers. En met 300 dagen zon per jaar is Trentino in ieder seizoen een bezoek waard, zeker gezien de vele duurzame initiatieven op het gebied van natuur en milieu.

    Prikkel al je zintuigen op het Brentamina Festival

    Altijd al één met de natuur willen zijn en tegelijkertijd lichaam en geest revitaliseren? Neem dan deel aan Brentamina, een serie wellness programma’s en holistische activiteiten. Decor is het door bossen en weilanden omgeven San Lorenzo Dorsino , een van de mooiste dorpen van Italië. Yoga tussen de rotsen, geluidsbaden in bergmeren, wandelingen met gesloten ogen in het bos, of ondergronds, onder begeleiding van therapeutische berggidsen… verrijk al je zintuigen door deze heilzame ervaringen in de natuur voor jong en oud. Van 17 tot 18 juni wordt in San Lorenzo de zonnewende gevierd tijdens een tweedaags festival om de zomer te verwelkomen.

    Adopteer een koe in Valsugana en Lagorai

    Ooit gedroomd van het hebben van je eigen koe maar niet voldoende ruimte op je balkon of in je achtertuin? Adopteer er dan nu een in Valsugana en Lagorai. Zoek haar op tijdens je vakantie terwijl ze aan het grazen is op een sappige bergweide en proef de ambachtelijke kaas die in een berghut van háár melk is gemaakt. Voor €60 heb je al jouw eigen koe. Tijdens je bezoek mag je voor €50 aan zuivelproducten meenemen, €10 gaat naar de instandhouding van deze traditionele manier van veeteelt.

    Overnacht in een eco-boomhut in Val di Fassa

    Slapen als Doornroosje doe je in een uit hout en glas opgetrokken boomhut van Eco Green House Fiores in Vigo di Fassa. Vanuit de comfortabel ingerichte hut heb je een magnifiek uitzicht over het plaatsje Pozza di Fassa en de bergketens Catinaccio en Sassolungo. Geniet van de warmte en de rustgevende geur van het hout, het ruisen van de wind door de bomen, het gekabbel van een nabij beekje en het tjirpen van de vele vogels. Misschien komt er zelfs een eekhoorntje buurten! Word helemaal één met de natuur en geniet van - en in - deze eco-vriendelijke accommodatie.

    Laat de bijen het werk doen

    Een bijzondere ervaring op het Pinè-plateau op 1100 m hoogte biedt het Bio BeeWellness Contadino di Gocce d’Oro, een programma met in de hoofdrol: de bij! Tijdens deze innovatieve bijentherapie lig je met maximaal vier personen op bedden van biologisch hooi in een uit dennenbomen opgetrokken massieve berghut. Aan de buitenkant zijn tien organische bijenkorven bevestigd die de geur van honing en was afgeven en het geluid van de bijen doorlaten. De aroma’s in combinatie met het zoemen zorgen gedurende anderhalf uur voor welzijn en complete ontspanning.

    Illustraties Trentino Marketing S.r.l.

     

     







    01-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crushing it:

    Cosentino urbaniseert je interieur

     

    » SILESTONE® LANCEERT NIEUWE 'URBAN CRUSH' COLLECTIE

    Een industrieel getint interieur werkt. Dat bewijst Silestone® by Cosentino met haar nieuwste collectie ‘Urban Crush’. Geïnspireerd op het bruisen van een levendige wereldstad en met een knipoog naar de nieuwste interieurtrends, brengt de expert in geavanceerde bladen en oppervlakken een ode aan elegantie, kleur en innovatie. In vier verschillende uitvoeringen brengt Cosentino de stad naar het interieur in een eclectisch geheel met een subtiel rauw randje. De vervuiling die the big city life vaak met zich meebrengt, wordt achterwege gelaten dankzij de unieke HybriQ+®-technologie.

    Urban canvas : Silestone® by Cosentino wordt gewaardeerd voor haar hybride karakter, voor het combineren van hoogwaardige mineralen met gerecycleerde materialen. Met haar nieuwe ‘Urban Crush’-collectie bevestigt de Spaanse fabrikant haar reputatie en krijgt het bovendien een nieuwe invulling. In vier verschillende afwerkingen creëert Silestone® een industrieel en urban toneel waarop ieder modern interieur kan schitteren. Waar op het eerste gezicht de natuursteenoppervlakken een zekere soberheid uitstralen, is niets minder waar. In combinatie met de boeiende en fel gekleurde eigenheid van de stad zorgt de 'Urban Crush' collectie voor een geslaagd hedendaags totaalplaatje.

    Stadskleuren : De verschillende afwerkingen uit de collectie hinten naar de diverse texturen en kleuren die samen de identiteit van een bonte stad opmaken. Zo zorgt de zacht gekleurde ‘Lime Delight’-uitvoering met zijn beige tint voor een veelzijdige basis met eindeloze mogelijkheden in het verschiet. Voor een typische urban sfeer kies je voor het cementkleurige ‘Concrete Pulse’, terwijl de ‘Brass Relish’-afwerking met zijn bruine kleur iedere vintageliefhebber trakteert op een authentiek interieur. ‘Cinder Craze’, verwerkt in een keuken- of badkamerblad, voegt met zijn bijna-zwarte en korrelige kleur ten slotte een hoogwaardige noot toe aan ieder industrieel interieur.

    Duurzame bladen : Silestone® by Cosentino staat steeds voor milieuvriendelijke, duurzame werkbladen en oppervlakken. Zo zorgt het merk dankzij haar eigen exclusieve HybriQ+®-technologie voor producten die bestaan uit 20% gerecycleerd materiaal – ook in de nieuwste ‘Urban Crush’-reeks. Bovendien wordt tijdens het productieproces, naast zo’n 99% minder water, enkel hernieuwbare energie gebruikt. Deze techniek imponeert bovendien met zijn unieke formule waarbij ongeveer 40% minder kristallijn silica wordt gebruikt dan gewoonlijk, wat de werkbladen niet alleen gezond voor het milieu maar ook voor de steenverwerkers maakt. www.cosentino.com

     







    01-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!