Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    07-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Juttu Brugge host Pink Ribbon radio

    Juttu, PINK! radio en Pink Ribbon België slaan de handen in elkaar

    Van 8 tot en met 13 augustus opent het Brugse filiaal van de Belgische conceptstore Juttu haar deuren voor Pink Ribbon Radio. De radiozender zal een week lang live uitzenden vanuit de winkel.

    De Brugse Juttu store wordt begin augustus deels omgebouwd tot een ware radiostudio. Naast dé hotspot voor fun, fashion en deco, zal de winkel van 8 tot en met 13 augustus ook de thuis worden van Pink Ribbon Radio. Juttu-fans zullen een unieke blik op de radiostudio krijgen én meteen hun favoriete nummer kunnen aanvragen. De opbrengsten van deze verzoeknummers gaan intergraal naar Pink Ribbon. Dagelijks komen ook experts en lotgenoten langs om hun verhaal te delen.

    “We zijn erg blij dat we Pink Ribbon Radio mogen hosten in Juttu Brugge. Alle aandacht die we kunnen geven aan informatie en sensibilisering rond borstkanker is enorm belangrijk. Het kan écht het verschil maken” - Greet Anthoni, PR Manager van Juttu.

    Iedereen waakzaam

    Pink Ribbon Radio wordt georganiseerd door PINK! Radio en Pink Ribbon België en wilt met dit initiatief iedereen sensibiliseren om waakzaam te zijn voor de eerste signalen van borstkanker. Die bewustmaking behoort tot één van de hoofddoelen van Pink Ribbon vzw. Al sinds haar ontstaan in België in 2007 strijdt de organisatie tegen borstkanker door projecten uit te rollen rond preventie en vroegtijdige opsporing van borstkanker, alsook rond de psychosociale zorg van patiënten en hun omgeving.

    “Maar liefst 1 vrouw op 9 wordt in de loop van haar leven door borstkanker getroffen en ook mannen blijven niet gespaard. We vinden het daarom belangrijk om zoveel mogelijk in te blijven zetten op het verspreiden van de juiste informatie over preventie en vroegtijdige opsporing.” - Gedelegeerd bestuurder, Hilde Debackere.

    De uitzendingen van Pink Ribbon Radio zijn van 8 tot en met 13 augustus te beluisteren in de Brugse Juttu store en via alle kanalen van PINK radio.





    07-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mox en match

    de nieuwe MAE collectie bij Veritas

     

    Je favoriete handtas en carré gaan hand in hand

    De carré is nooit uit het modebeeld verdwenen en maakt ieder modeseizoen z’n terugkeer. Wat wel elk seizoen varieert, zijn de vele manieren waarop we hem vandaag dragen. Rond onze hals, aan een handtas, als hoofdaccessoire of als riem in onze jeans.

    Volgens Belgische mode- en accessoire-retailer Veritas draag je hem dit najaar vooral in combinatie met een MAE tas in een matching winters kleurtje. De gloednieuwe collectie van Belgische makelij kan gedragen worden op elk moment, binnen elke stijl. Daarbovenop introduceert MAE ook een eigen juwelenlijn, met oorbellen, pins en haaraccessoires. Mix en match jouw favoriete handtas met een carré sjaaltje en een statement juweel voor een look die tot in de puntjes juist zit.

    De allereerste MAE collectie was een grote hit bij Belgische fashionista's en was in no-time uitverkocht. Dit najaar stelt MAE een nieuwe collectie voor van absolute must-haves, exclusief te verkrijgen bij Veritas. Gecombineerd met een Veritas carré, style je de MAE tasjes en juwelen tot jouw favoriete look.

    Color block croco's

    De kleurrijke croco-tasjes draag je dit seizoen in winterse tinten als winter white en petrol, maar ook in de trendkleuren roze en warm oranje. Deze kan je samenstellen met MAE straps in verschillende kleurcombinaties. Ga je voor een coole color block, of een monochrome look met een carré in dezelfde kleur?

     Monogram mania

     De monogramlijn van MAE wordt dit seizoen aangevuld met een embossed print. Een elegante tas, die je combineert met oorbellen en pins met het MAE logo voor een klassevolle look.

     Een MAE statement maken? Logo's blijven een grote trend dit najaar, dus pak groots uit met je MAE handtas. Of ga voor een telefoontasje om je essentials dicht bij de hand te hebben.

     Sporty spice

    De bum bag is dé handtas van het seizoen, of je hem nu rond je schouder of je middel draagt. In de nylon uitvoering krijgt het it-item een sportieve uitstraling. Daarnaast zijn de nylon tassen ook praktisch, in kleiner én groter formaat.

    De final touch

     

    Een eenvoudige look geef je een extra touch door er een carré met statement print aan toe te voegen. Niet zeker hoe? Veritas komt met een nieuwe collectie van zijden sjaaltjes in allerlei kleuren en prints. Knoop een exemplaar rond je middel als riem, draag 'm als hoofdaccessoire, tover hem om tot een topje of maak er een unieke armband van. Altijd gecombineerd met een MAE handtas, natuurlijk!

    Praktisch

    De nieuwe collectie van MAE is exclusief beschikbaar bij Veritas vanaf augustus. De MAE prijzen variëren tussen €24,99 en €49,99, sjaaltjes tussen €14,99 en €27,99. Vind meer inspiratie over hoe je de carré kan dragen op de Veritas website.

    Het verhaal van Veritas start in 1892 wanneer Jean-Baptiste Leestmans een oude merceriezaak koopt in hartje Antwerpen. Zoveel jaren later is Veritas uitgegroeid tot een winkelketen met 120 winkels in België en Luxemburg en marktleider in panty’s en mercerie.

     Vandaag bestaat Veritas 130 jaar en zijn beenmode en mercerie nog steeds het stokpaardje. Daarnaast wil Veritas klanten ook voorzien van handige meeneemstuks & ready-to-wear items om een fashion look te vervolledigen volgens de trends van het moment. Je vindt er een mooi aanbod aan eigen merken waaronder Insua en bestaande merken zoals Chantelle en Tommy Hilfiger. Er werden ook tal van nieuwe winkels en flagshipstores geopend o.a. in Antwerpen, Rijkevorsel en Knokke.

    Klantgerichtheid staat voor Veritas centraal. Daarom wordt ernaar gestreefd om producten van steeds betere kwaliteit te kunnen aanbieden en te kunnen inspelen op de vraag van klanten van elke leeftijd, zowel de creatieve DIY-fan als de fashionista. Met originele en leuke DIY-items, ready-to-wear styles en leuke koopjes blijft het assortiment voortdurend verrassen. Ook hecht Veritas veel belang aan de connectie met hun doelpubliek: via de social media kanalen en newsletter maar ook in de winkel door te luisteren en klanten het juiste advies mee te geven. Met de nodige passie en toewijding klanten blijven inspireren en hen naar hartenlust laten shoppen: do it with passion or not at all!

    Het alombekende logo van Veritas, de gele knoop, maakte onlangs plaats voor de groene schijf die refereert naar het vorige logo en tegelijkertijd knipoogt naar de toekomst.















    07-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogzomer op het terras

    high dining tables & chairs

     

    De zomer speelt haar troeven uit en kroont zichzelf vanop grote hoogte tot seizoen van de goede smaak. We volgen het ritme van de zon en genieten van ’s ochtends tot ’s avonds van buiten zijn, met de juiste versnaperingen erbij en fijn gezelschap om al dat lekkers mee te delen. High dining tafels en stoelen van Exterioo tekenen present om ons ondertussen stijlvol en stevig in die zwoele zevende hemel te houden. Volg ons op een pleziervlucht langs design, gezelligheid en bourgondisch tafelen.

    Rondje van het huis!

    Elke vriendengroep heeft z’n vaste party central: dat ene adres waar de drank altijd koel staat en de hapjes snel op tafel komen. Voor wie zich hierin als feestneus herkent, is een bartafel in de tuin een echte must om het aperogevoel te versterken. Exterioo pakt dit jaar uit met de nieuwe Donato en Orso high dining tafels en Orso barstoelen. Donato komt als klassieke eettafel, maar heeft ook een high dining versie met kenmerkende conische centrale poot. Bij de Orso high dining tafel schuif je je voeten onder tafel rondom een slanke, afgeronde centrale poot. Beide modellen kenmerken zich door uitsluitend ronde vormen. Hiermee breng je niet alleen dynamiek, maar ook de laatste outdoor trend naar je terras. De nieuwe Orso barstoelen met verticale textilene weving staan goed bij zowel de Donato als Orso tafel en zijn verkrijgbaar in zwart of wit-grijs.

    Languit tafelen

    Lekkerbekken die houden van de volheid van de zomer hebben een plekje onder de zon nodig waar ze eindeloos kunnen tafelen. Een rechthoekige bartafel is dan ook een ruimer alternatief voor een speels, rond exemplaar. Exterioo zet hiervoor 3 modellen in de kijker met telkens een karakteristiek onderstel: Nano met minimalistische rechte poten, Cesano met schraag-achtige schuine poten en Pagino met U-vormig frame. Personaliseer de tafels verder met een tafelblad in teak of een van de 12 keramische opties, en werk af met handige details als de Vesper of Lumo led-lampjes en de sfeervolle dienbladen Karoo en Servito.

    Gestroomlijnde trendsetter

    De streelzachte bartafel en -stoelen van de Lacrima-reeks tonen wat stijlvol zomeren in 2022 betekent. Uitgevoerd in volle teak, afgerond en vormgegeven tot een gestroomlijnd designeritem voor op het terras. De natuurlijkheid en vloeiende, moderne interpretatie van de klassieke teak zorgen voor een elegant samenspel met het groen in de tuin. Een zacht statement dat straalt bij het ochtendgloren en nagloeit tijdens golden hour, voor een allro(u)ndje zomer. www.exterioo.be







    07-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Happy feet, happy life!

    Dit is Naturino FW22/23

    De perfecte kinderschoenen bestaan uit de juiste fit en hoogwaardige materialen, maar een leuk design maakt alles nog nét iets leuker. Hallo Naturino! Dit seizoen schittert het Italiaanse schoenenmerk met stijlvolle, ecologische en funky schoenen die elk kind laten stralen als nooit tevoren.

    Naturino neemt de creatie van haar kinderschoenen erg serieus. Het Italiaanse merk werkt al jaren samen met gerenommeerde specialisten om ergonomisch de perfecte fit te voorzien voor elk kind. Daarnaast streeft het merk ook naar een betere, ecologische wereld. Met de Naturino 4.0 lijn, dat werd geïntroduceerd in SS22, en de Naturino Organic lijn, brengt het schoenenmerk een ecologisch alternatief voor kinderschoenen.

    Alle schoenen zijn gemaakt in low environmental impact productieprocessen, waarbij biologische materialen - zoals appel, maïs en cactus - gecombineerd worden met gerecycleerde materialen tot de basis van de Naturino schoenen. Het resultaat? De leukste kinderschoenen voor zowel de kids als het milieu.

    1. Cocoon, voor die iconische eerste stapjes

    Naturino Cocoon : De eerste stappen zijn altijd de moeilijkste, maar niet met Cocoon. Deze iconische lijn, die zich specialiseert in de allereerste stapjes voor de kleinsten, staat bekend om haar Sand Effect, dat zorgt voor zachte, flexibele én stijlvolle schoenen. Dit seizoen werkt de collectie met warme kleuren, zachte prints en de gekende statement zolen. 

    Naast de meer elegante lijn, brengt Cocoon ook een urban lijn met nieuwe silhouetten, duidelijke lijnen en on-trend kleuren. De combinatie van zachte stoffen, blokken tekst en hippe vormen maakt het helemaal af. 

    2. Rainboots, voor de waterdichte én stijlvolle voetjes

    Naturino Rainboots : Mix watervaste functionaliteit met design en je krijg Naturino Waterproof . Deze lijn brengt schoenen en laarzen in verschillende kindermaten die zowel flexibel, watervast en toch licht aan de voeten zijn. Met Naturino Waterproof geraakt elk kind door de herfst met droge, stijlvolle voeten.

    3. Flower Mountain x Naturino, voor de coole kids

    Flower Mountain x Naturino: A match made in heaven, dat is Flower Mountain x Naturino. Deze sneakers zijn niet alleen cool en uniek, ze zijn ook helemaal dierenproef-vrij. Door te werken met synthetisch leer, gerecycleerde materialen en zolen uit kurk, zijn deze schoenen de ultieme musthaves voor groot en klein.







    06-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Earth collection: winter 22-23

    EARTH COLLECTION: een eerbetoon aan de perfectie van de natuur. Het Belgische huis 29THOCTOBER gebruikt in de collectie HERFST-WINTER 2022-2023 uitsluitend natuurlijke materialen en bedankt hiervoor de partner bij uitstek, onze planeet de Aarde.

    Dit najaar staat in het teken van de gloednieuwe FW22-23 textielcollectie voor mannen, met een bijzonder invloedsfeer. Deze collectie werd immers voor het eerst ontwikkeld door Benjamin en Manufer Gulcu, zoon en vader, die hun mannelijke krachten hebben gebundeld en hun inspiratie halen uit de Japanse cultuur. Het resultaat? Comfortabele minimalistische en extreem pure creaties uit natuurlijke stoffen. Zo is er de lange mantel "Notori" die tot aan de hielen reikt en met brede schouders die verwijzen naar de lichaamsbouw van de samoerai. Of het officiersvest "Fu" gemaakt uit een diepzwart en dofkleurig Japans katoen.

    Met de collectie EARTH wil het merk 29TH|OCTOBER uitstralen dat het mogelijk is om mode te 'consumeren' op een slimme manier die geen schade berokkent aan de aarde. Het modehuis hanteert hiervoor een duurzame aanpak op het vlak van grondstoffen, brengt stukken in kleine oplagen uit en kiest vooral voor een lokale, artisanale productie op bestelling en met behulp van hernieuwbare energie. Het huis bewijst dat creativiteit, luxe en ethiek perfect samengaan.

    Het Belgische huis 29TH|OCTOBER werd opgericht in 1992 en ontwerpt kleding voor mannen en voor vrouwen, vooral in leder, daim en duurzame wollen huiden. De confectie van de creaties is in handen van vakmensen die vanuit de ateliers van het merk in hartje Brussel werken. Het is een plaats waar knowhow, passie en oog voor detail hand in hand gaan. De 29TH|OCTOBER familie straalt passie uit alsook respect voor goed uitgevoerd werk!

     











    06-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tenerife: het hele jaar groen

    de mooiste tuinen en parken

     

    Bewonder zeldzame, tropische bloemen en planten

    Tenerife is niet alleen heerlijk als je wat zon en warmte mist in de winter, het eiland is ook het hele jaar prachtig groen. Je kunt de bossen en groene bergen in, maar heb je weleens gedacht aan de botanische tuinen? Dit zijn dé plekken om in alle rust, omringd door de mooiste palmen, orchideeën en drakenbloedbomen, te wandelen of een boek te lezen. Wetende dat alles hier direct onder de zon groeit. We geven je 6 tips voor een dag in het tropische groen van Tenerife!

    1. Botanische tuin en piramides van Güímar

    Deze botanische tuin heeft naast veel bijzondere planten ook zes stenen highlights: rechthoekige piramides. Het doel ervan is niet duidelijk. Misschien maakten boeren ze van gevonden stenen in hun veld, anderen denken dat het iets met rituelen of astronomie te maken had. Rondom de piramides vind je diverse thematische tuinen. De spannendste is de Jardín Venenoso, waarvan de planten allemaal giftig of zelfs dodelijk zijn voor de mens. Je komt in een donkere wereld van oude gifmengers en leert meer over de planten die vroeger werden gebruikt om dodelijke drankjes te maken. Je kunt rustig rondwandelen, of één van de vier themaroutes volgen (botanisch, export, cultureel, vulkanisch). Een leuk én leerzaam daguitje! Open: dagelijks van 10:00 tot 18:00 uur. Entree: €16, studenten €12, kinderen 7-12 jaar €6. piramidesdeguimar.es

    2. Palmetum van Santa Cruz

    Krom, kaarsrecht, mega hoog, met bloemen of fruit: nooit zag je zoveel soorten palmen bij elkaar. Het Palmetum in hoofdstad Santa Cruz is een uniek project, want deze botanische tuin is gevestigd op een voormalige vuilnisbelt. Blijkbaar een uitstekende ondergrond, want hier groeien de mooiste palmbomen. Er zijn meer dan 2.000 soorten planten uit (sub)tropische klimaten wereldwijd, waaronder 600 palmensoorten, gerangschikt naar hun geografische oorsprong. Je maakt een wereldreis van het Caribisch gebied naar Afrika en Australië en komt door prachtige landschappen vol watervallen, meren en beekjes, met mooi uitzicht op zee en de stad. Open: dagelijks van 10:00 tot 18:00 uur. Entree: €6, kinderen vanaf 2 jaar:€2,80. palmetumtenerife.es

    3. García Sanabria Stadspark

    Het enorme stadspark van de hoofdstad mag natuurlijk niet ontbreken. García Sanabria is één van de bekendste plekken van Santa Cruz, het grootste park van de Canarische Eilanden en een heerlijke plek om je even terug te trekken uit de drukte. Slenter tussen de exotische bloemen, tropische planten, langs de fonteinen en ontdek tussen de bomen de verborgen beeldhouwwerken. In de jaren ’70 vond hier een internationale tentoonstelling plaats en sommige beelden zijn blijven staan, dus er is ook genoeg cultuur te midden van de natuur. En ga natuurlijk op de foto met de prachtige bloemenklok, om vervolgens een ijsje of lunch te bestellen op het heerlijke terras (Terraza Parque). Open: openbaar park. Entree: gratis.

    4. Botanische tuin van Puerto de la Cruz

    Deze botanische tuin werd in 1788 opgericht als ‘acclimatiesatietuin’. Het doel was exotische planten uit de Nieuwe Wereld eerst hier te planten en te onderzoeken, voor ze naar het Spaanse vasteland werden gebracht. Door het klimaatverschil tussen de Canarische eilanden en het Iberisch schiereiland mislukte dit project, maar het bleef een park waar de meest prachtige, tropische en subtropische soorten groeien. De paden zigzaggen door de tuin langs torenhoge palmen, drakenbomen, citrus-, bananen-en vijgenbomen, je ervaart een cocktail van kleuren en geuren. Je kunt een audiotour volgen voor meer informatie. Open: dagelijks van 9:00 tot 18:00 uur, bibliotheek en herbarium tot 13:00 (op afspraak). Entree: €3. Instagram: @jardin_botanico_jao

    5. Orchideeëntuin Sitio Litre

    Een ander groen hoogtepunt in Puerto de la Cruz is de oudste tuin van Tenerife. In het centrum van de stad staat een privé-villa uit 1730, waarvan de huidige eigenaren gelukkig besloten de magische tuin ervan te openen voor publiek. Want hier tref je de grootste collectie orchideeën van het eiland, in alle soorten, maten en kleuren. Maar ook liefhebbers van bougainvilles, bromelia’s en hibiscus gaan hier genieten. Er is een fijn restaurant om te lunchen en een winkel met lokaal lekkers. Open: dinsdag t/m zondag van 09.30 tot 14.30 uur. Entree: €4,50. jardindeorquideas.com

    6. Park van de Drakenbloedboom

    Hét hoogtepunt van Icod de Los Vinos (noordkust) is het Park van de Drakenbloedboom. De beroemde Duizendjarige Drakenbloedboom (hoewel een betere schatting op 800 jaar uitkomt) is één van de belangrijkste natuurlijke symbolen van de Canarische Eilanden. Deze boom –eigenlijk een plant– is de oudste van de archipel en meet een hoogte van ruim 16 meter. De omtrek aan de voet is zo’n 20 meter. Rondom de boom is een tuin aangelegd met nog meer, kleinere drakenbloedboompjes en tal van endemische soorten. Er zijn meertalige gidsen aanwezig die gespecialiseerd zijn in Canarische flora. Open: april-sept 9:00 tot 20:00, okt-maart 10:00 tot 18:00. Entree: volwassenen €5, studenten en gepensioneerden €3, kinderen onder 8 jaar €2,50.

    Meer informatie via webtenerife.nl/bezoeken/tuinen-parken

     













    05-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lloret de Mar:

    gloednieuw Little Foodies Keurmerk voor gezinnen

     

    Lloret de Mar zet volop in op kindvriendelijk toerisme met aangepaste faciliteiten. In het zuiden van de Costa Brava ontpopt Lloret de Mar zich verder tot een ideale familiebestemming. Afgelopen maand lanceerde Lloret Turisme in samenwerking met de Alícia Foundation een gloednieuw label dat goede, gezonde en duurzame horeca certificeert. Maar liefst 20 etablissementen, waaronder 14 hotels en 6 restaurants, mochten dit Little Foodies Label in ontvangst nemen. Ook op andere vlakken zet de bestemming gericht in op een zorgeloze familievakantie. Zo biedt Lloret de Mar een brede selectie aan kindvriendelijke hotels, stranden en miniclubservices. Bovendien vind je er een van de grootste waterparken van Europa en tal van andere activiteiten op maat van jong en oud.

    Little Foodies: gezonde voeding op kindermaat

    "Traditioneel bestaan kindermenu’s vaak uit dezelfde ongezonde en repetitieve gerechten, maar tegenwoordig hechten gezinnen alsmaar meer belang aan gezonde, evenwichtige maaltijden. Ook op reis,” zegt Elizabeth Keegan, manager van Lloret Turisme. Om die reden lanceerde Lloret Turisme samen met de Alícia Foundation het gloednieuwe Little Foodies certificaat dat aangeeft in welke horecazaken je terecht kunt voor een goede, gezonde maaltijd voor je kroost. Om het certificaat te ontvangen, ondergingen hotels en restaurants een audit aan de hand van verschillende criteria die zorgvuldig werden opgesteld door de Alicia Foundation. Meer informatie over het label en de gecertificeerde restaurants is te vinden op littlefoodies.lloretdemar.org

    Strandplezier: een kustlijn van 9 kilometer

    Aan de negen kilometer lange kustlijn van Lloret de Mar zijn er stranden en baaitjes op ieders maat. De twee grootste stranden met faciliteiten voor gezinnen zijn Lloret Beach en Fenals Beach. Hier kunnen de kleinsten gratis terecht in de miniclub of kunnen families deelnemen aan verschillende sportieve activiteiten. Terwijl Lloret Beach zich pal in het centrum van de stad bevindt, ligt Fenals wat meer afgelegen en wordt het omringd door rotsen en bomen. Wie met tieners reist, vindt op deze stranden ook heel wat mogelijkheden voor avontuurlijke activiteiten als zeekajakken, duiken, parasailen of waterskiën. Geniet je liever in alle rust van zon en zee? Dan kun je je ongestoord terugtrekken op de charmante stranden van Santa Cristina, Cala Boadella of Canyelles.

    Zeepret: Op en onder water

    Voor liefhebbers van de onderwaterwereld mag een snorkelexcursie met het hele gezin niet ontbreken op de vakantiechecklist. Samen met marinebiologen ontdek je de fauna en flora van de kustlijn tussen Garbi Point (Fenals) en Santa Cristina Beach. Zijn je kinderen nog te jong om te snorkelen? Dan kun je het zeeleven in Lloret ook ontdekken aan de hand van een boottocht die je meeneemt naar Tossa de Mar of Blanes. Wie liever wat anders wil, kan op Fenals Beach terecht voor initiaties in SUP surf en SUP yoga tijdens de maanden juli en augustus.

    Waterworld: een van de grootste waterparken

    Lloret de Mar is ook de thuishaven van een van de grootste waterparken van Europa: Water World. Het waterpark strekt zich uit over een oppervlakte van meer dan 14 hectare en is dus bijna zo omvangrijk als 10 voetbalvelden. Je vindt er attracties voor jong en oud. Van zwembaden met golven tot versnellingen of waterglijbanen in alle vormen en maten. Het park is dagelijks geopend van 20 mei tot 25 september. In de zomermaanden valt er in Lloret de Mar bovendien heel wat te beleven op het vasteland. Zo is er het Lloret Outdoor Summer Festival dat bezoekers van begin juli tot eind september verwent met verschillende belevingen op vlak van muziek, cultuur en tal van activiteiten voor gezinnen.

    Praktisch

    ​De kuststad Lloret de Mar ligt aan de Costa Brava, op zo’n 1.300 km van Brussel. Met de auto doe je er zo’n 13 à 14 uur over. Wie met het vliegtuig reist, kan als aankomstluchthaven kiezen voor de luchthaven van Barcelona, op +/- 1u rijden van Lloret de Mar, of voor de luchthaven van Girona, op zo’n 40 minuten rijden. Naar beide luchthavens zijn dagelijks vluchten vanuit Brussel en/of Charleroi. Bovendien is Lloret de Mar een uitstekende uitvalsbasis om de troeven van de Costa Brava te ontdekken. Zo is de badstad niet alleen vlakbij Girona en Barcelona, ook Blanes en verschillende andere charmante stadjes en middeleeuwse dorpjes zijn makkelijk te bezoeken vanuit Lloret. Natuurliefhebbers kunnen een roadtrip plannen naar Cap de Creus National park, La Garrotxa of een van de andere natuurparken.









    04-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unisa FW22/23

    Anno 2022 is er geen twijfel meer mogelijk dat duurzame mode ook fashionable kan zijn. Dat bewijst ook Spaans merk Unisa met de gloednieuwe FW22 collectie. Om zijn steentje bij te dragen en volgens het principe 'Reuse to create', introduceert Unisa heel wat nieuwe stijlvolle designs, met een hart voor onze planeet. Blijf scrollen en ontdek de Unisa items die een lust voor het oog zijn en onze wintermode een stukje groener maken.

    Unisa stelt dit seizoen opnieuw een exclusieve lijn sustainable items voor. Elk seizoen breidt het merk z’n aanbod duurzame schoenen en accessoires opnieuw uit, en focust deze winter op de ECOWOOL schoenen en handtassen, gemaakt uit gerecycleerde plastic flessen.

    Ook leder blijft een belangrijk materiaal voor Unisa. Het merk selecteert, met oog voor detail, de beste ledersoorten om tot items van de hoogste kwaliteit te komen. Het resultaat mag er zijn, met handtassen die stijlvol, draagbaar & lief voor het mileu zijn.

    De neutrale kleuren van dit seizoen maken van deze schoenen en handtassen makkelijk combineerbare wardrobe staples. Gaat je voorkeur uit naar een grote, duurzame shopper en matching sneakers in een neutrale kleur of een statement handtas in luipaardprint? Choose your player.







    04-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unisa FW22/23

    Anno 2022 is er geen twijfel meer mogelijk dat duurzame mode ook fashionable kan zijn. Dat bewijst ook Spaans merk Unisa met de gloednieuwe FW22 collectie. Om zijn steentje bij te dragen en volgens het principe 'Reuse to create', introduceert Unisa heel wat nieuwe stijlvolle designs, met een hart voor onze planeet. Blijf scrollen en ontdek de Unisa items die een lust voor het oog zijn en onze wintermode een stukje groener maken.

    Unisa stelt dit seizoen opnieuw een exclusieve lijn sustainable items voor. Elk seizoen breidt het merk z’n aanbod duurzame schoenen en accessoires opnieuw uit, en focust deze winter op de ECOWOOL schoenen en handtassen, gemaakt uit gerecycleerde plastic flessen.

    Ook leder blijft een belangrijk materiaal voor Unisa. Het merk selecteert, met oog voor detail, de beste ledersoorten om tot items van de hoogste kwaliteit te komen. Het resultaat mag er zijn, met handtassen die stijlvol, draagbaar & lief voor het mileu zijn.

    De neutrale kleuren van dit seizoen maken van deze schoenen en handtassen makkelijk combineerbare wardrobe staples. Gaat je voorkeur uit naar een grote, duurzame shopper en matching sneakers in een neutrale kleur of een statement handtas in luipaardprint? Choose your player.







    04-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eden Park

    COLLECTIE HERFST-WINTER 2022-2023

    Eden Park verwent ons ieder seizoen met een eigen kijk op de hedendaagse, elegante en sportieve mode. Het najaar van 2022 brengt een frisse wind en een collectie vol optimisme. De mode van Eden Park is een weergave van onze nieuwe manier van leven, minder formeel en meer urban.

    Twee rode draden spelen een rol in de silhouetten: een hybride thema waarbij soorten zich moeiteloos mengen; een traditioneel thema met comfortabele, warme en knusse materialen zoals wol en flanel.

    De generatieoverschrijdende en moderne collectie speelt met de wetten van de rugbysport en straalt unieke en stijlvolle details uit: exclusieve strikprints, ovale knoppen of gepersonaliseerde ritssluitingen... afwerkingen die de kers op de taart vormen van deze creaties.

    Ook de warme kleuren ontbreken niet. Denk maar aan camel camees, en bruine of kaki tinten. Het segment 'Sport' bestaat uit neutrale grijze en indigo kleuren alsook uit meer grafische kleuren voor de capsulecollectie Colorblock.

    De nieuwe collectie van Eden Park is een eerbetoon aan de fantasie, aan het rugbyverleden, aan het DNA van Eden Park. De collectie is verfrissend en trekt de aandacht door de details, de exclusieve prints, de hybride kenmerken en de combinatie tussen creativiteit en duurzaam engagement.

    Eden Park, dat ondertussen al 35 jaar bestaat, is het eerste premium merk ter wereld met de rugbysport als inspiratiebron. De creaties zijn authentiek, hedendaags, elegant en met een duidelijke signatuur. Het merk straalt die typische doordachte Franse knowhow uit alsook die typische French Flair. Het huis Eden Park is aanwezig in 34 landen en heeft ondertussen bijna 550 verkooppunten..

    https://www.eden-park.com/

     









    03-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tamaris

    Stepping Stones for Fall & Winter 

     

    Van een boswandeling tot een rode loper, schoenenmerk Tamaris is er voor je op gewone en speciale dagen. Ook dit seizoen blijft het merk trouw aan hun vele modellen en kleuren, waar iedereen wel iets kan vinden waarin ze zich op-en-top zichzelf voelen.  Throwback modellen naar de jaren zeventig en negentig, stappers die het glitter & glam gehalte verhogen, en de perfecte schoenen om buiten te vertoeven; dit alles maakt deze FW22/23 collectie tot wat ze is.

    Throw It Back

    We gaan terug in de tijd met deze modellen van Tamaris! Twee decennia die helemaal on-trend zijn, en duidelijk te voelen zijn dit seizoen, zijn de jaren negentig èn zeventig. Ruige laarsjes in pufferstof, hi-top sneakers, en chunky heels nemen je helemaal terug naar de hoogdagen van Aaliyah, tamagotchi's en floppy disks. Plateauzolen en preppy brogues doen ons denken aan flower power en groovy tunes.

    Moeder Natuur

    Of je nu liever in de natuur vertoeft, of eerder een stadsmens bent die graag door de drukkere straten flaneert, Tamaris heeft voor jou de ideale schoenen. Sneakers die speciaal gemaakt zijn om lang te wandelen zijn ideaal om een luchtje te gaan scheppen in de stad, of om een citytrip in de herfst door te komen. Stoere laarzen die tegen een stootje kunnen, zijn dan weer de perfecte partner voor een mooie herfst- of winterwandeling in de natuur.

    All That Glitters Isn't Gold

    Hoge hakken, kleurrijke metallics, stilleto's, veel kleur… We willen het allemaal! Dit najaar staat onder andere in het teken van plezier en genieten van het leven. Laarzen tot onder de knie die een simpele jeans en T-shirt naar een hoger niveau tillen, hippe laarsjes met gouden details, en torenhoge klassieke stilleto's in een neutrale of uitdagende kleur. It's your time to shine!

     

     











    03-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De perfecte tweedeling:

    FW22/23 trends volgens Floris van Bommel

     

    Wie Floris van Bommel kent, weet dat het schoenenmerk allesbehalve gewoontjes is. Floris is niet bang om risico’s te nemen en dat resulteert elk seizoen in een collectie die gewaagd, fun & vooral on-trend is.  Eén ding is zeker: de FW22/23 schoenen hieronder mogen gezien worden – en zullen ongetwijfeld je pad kruisen dit modeseizoen.

    Sporty spice

    De dad sneaker gaat al enkele jaren mee en blijft z'n weg vinden naar onze schoenenkast. Ben je een liefhebber van een neutraal design of mag het wat meer zijn? Floris van Bommel heeft wat je zoekt. De zorgvuldig geselecteerde seizoenskleuren  zorgen ervoor dat de sneakers bij elke winterse outfit passen. De materialen zijn bovendien ademend en krasbestendig, terwijl de buitenzolen maximaal gemak en stabiliteit bieden. Comfort in stijl!

    De hi-top trainers van dit seizoen zijn geïnspireerd op retro basketbalschoenen. De zolen lijken rechtstreeks uit sportarchieven te komen, maar als je beter kijkt, merk je de unieke Floris van Bommel details op.  En.... vergeet niet om ook even naar de zolen van een Floris van Bommel paar te kijken, die elk seizoen weer een special touch krijgen.

    De jaren '90 maken een comeback

    Onder het motto 'alles komt terug' integreerde het schoenenmerk nineties invloeden in hun FW22/23 collectie. Niet alleen de sneakers zijn een knipoog naar twee decennia terug, ook heel wat andere ontwerpen uit de collectie voelen nostalgisch aan. Denk maar aan schoenen met ronde neuzen, wedges, suède materialen, ...

    Shimmer and shine

    Schoenen gemaakt van speciale materialen zien er al snel over the top uit, maar niet als het aan Floris van Bommel ligt. Vele FW22/23 ontwerpen kregen a touch of shimmer, maar zien er nog even stijlvol en gekleed uit als we van het Nederlandse schoenenmerk zouden verwachten. Ideaal voor de feestdagen of een avondje uit, niet?

     

     







    02-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roze in de badkamer

     De nieuwe statement shade!

    Roze is de trendkleur bij uitstek waarvoor dit jaar – waaronder in de badkamer – de roze loper wordt uitgerold. Een revival met de nodige retro vibes, maar zonder zich te laten vangen aan grootmoeders badkamer of fel prinsessenroze. Alsan thinks pink en weet op welke manieren de kleur een statement shade wordt in je badkamer.

    De roze regel

    Tot een tijd geleden werd nog met gefronste wenkbrauwen teruggeblikt op grootmoeders roze badkamer, die ook nog geurend werd versterkt door potpourri met lavendel of rozen. Maar draai het of keer het, trends zijn er om terug te komen en vandaag kan een touch of pink opnieuw huis en inwoner bekoren. Roze kan een blikvanger zijn, die ook heel zacht kan worden ingezet. Elegant op de achtergrond of uitgesproken edgy. Ton-sur-ton of in combinatie met andere tinten.

    Alsan tipt samen met haar merken de drie meest trendy badkamercombinaties met de trendkleur:

    Pink & pastel

    Roze in een zacht jasje is ideaal voor in de badkamer, omdat het goed samen gaat met de rustgevende vibe die de ruimte mag uitstralen. Een pastelroos likje verf of een stijlvolle wand met tegels brengen elegantie. Roze is in het pastelspectrum in veel tinten terug te vinden, denk maar aan een toets van terracotta of perzik. Je combineert de kleur ook heel mooi met andere pastelkleuren, zoals lichtblauw of lichtgeel. Bij twijfel, ga voor wit!

    Nature’s calling

    Verder bouwend op het elan van de zen-uitstraling van roze, zijn de natuurlijke materialen. Het hoeft geen betoog dat natuurlijke materialen en hun karakter een positieve schakel zijn in de badkamer. Houten meubels stralen warmte en geborgenheid uit, van lichte eik tot donkere notelaar. Beide worden gezien als trouwe kompanen van roze. Ook bepaalde marmersoorten – wit met lichte adering of aardse nerven – brengen de natuur in je roos getinte badkamer.

    Make it edgy

    Blauwgrijs, zwart, vurig rood... Samen met uitgesproken en donkerdere tinten wordt het kleurenpalet in de badkamer op de spits gedreven. Maar ook in gewaagde duels valt roze als een winnaar uit de bus. Een zekere luxueuze en intieme sfeer komt tot stand door met zwart en donkergrijs te werken, zeker als je ook nog eens met de juiste verlichting speelt. Ook helemaal on trend, is het gebruik van gekleurd metalen kraanwerk, zoals goud en brons. Zelfs edgy combinaties maken van pink een statement shade.

    Een nieuwe woning, een broodnodige renovatie of gewoon een frisse wind in huis vragen dezelfde aanpak: (ver)bouwen. Alsan weet met meer dan 50 jaar ervaring haar klanten te adviseren, te inspireren en te ontzorgen voor badkamer, keuken en technieken. Dat betekent dat Alsan alle zorgen van de klant – van A tot Z; van plan tot oplevering – wegneemt. Wie wil, kan zelf aan de slag, maar al van bij het begin wil Alsan de klant bijstaan met de kennis van een ervaren interieuradviseur en een erkende installateur of professional om de werken uit te voeren. Zo zorgt Alsan ervoor dat de consument met een fijn gevoel kan terugblikken op zijn of haar renovatie of bouwproject.

     Met slechts ‘één shop stop’ kan de klant – samen met een interne interieurexpert – het volledige plaatje samenstellen. Zo matcht alles binnen dezelfde stijl en past het interieur mooi samen. Alsan maakt bovendien enkel gebruik van kwalitatieve merken en materialen, die garant staan voor temperatuur-, kook- en badkamercomfort van topniveau. Naast alle bekende merken, bieden ze hun klanten enkele bijzondere toppers aan, zoals het Italiaanse designmerk Cristina, waarvan Alsan al zo’n 25 jaar de exclusieve verdeler is in België. www.alsan.be

     









    02-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CKS lanceert najaar vol kleur

    FW22/23: And Then The Dust Settles

    Een flinke dosis happy vibes, dat is de nieuwste FW22/23 collectie van het Belgische modemerk CKS. Hun herfst- en wintercollectie voor dames is een eerbetoon aan vreugde en optimisme.

    De nieuwe collectie bestaat uit vier drops met kleuren, texturen en materialen geïnspireerd door de natuurelementen: hout, vuur, aarde, metaal en water. Mood-boosting kleuren blenden moeiteloos met de in-house gecreëerde prints waar het Belgische merk om bekend staat. Neutrale tinten laten het geheel naadloos in elkaar overlopen.

    1. Smoke on the water : Het nieuwe seizoen start met een creatieve explosie van metaal en water. Digitale patronen en glanzende details vormen een unieke fusie tussen de fysieke en de virtuele wereld. Verschillende varianten van paars en blauw contrasteren met turkoois, geel en zachtroze.

    2. Into my arms : In het tweede deel van de najaarscollectie staan solidariteit, harmonie en selfcare centraal. De kledingstukken bestaan uit comfortabele materialen, lichte breisels, losse laagjes en pluizige texturen. Warme schakeringen zoals oranje, bordeaux, oudroze en blauw worden samengevoegd met een handgeschilderde bloemen- en schorsprint tot geraffineerd geheel. Neutrale kleurnuances alles aan elkaar.

    3. Underwater love : De derde drop van de wintercollectie neemt een duik in de onderwaterwereld. Sprekende tinten zoals hemelsblauw, tangerine en grasgroen worden er gecombineerd met ecru, donkerbruin en mintgroen. Sterke dessins, gebaseerd op algen, gras en mos vormen ware eyecatchers. Statement knitwear en powersuits staan samen met corduroy, volumineuze mouwen en padding centraal.

    4. Flowers of seashells : De wilde zee en het contrast tussen de natuurelementen vuur en water vormen het thema in het laatste deel van de wintercollectie. Vuurrood, bordeaux en donkerblauw brengen samen instant happy vibes. De ware eyecatcher in deze drop is echter de print gebaseerd op Max Ernsts Bloemen Van Zeeschelpen schilderijen. Het jaar wordt afgesloten met statement pieces in intrigerende pixel prints, jaquardstof met een gouden motief en feel-good colorblocking. Complimenten aan de feesttafel gegarandeerd!

    De collectie is verkrijgbaar vanaf eind juli op cks-fashion.com en in alle CKS concept stores.

     

     









    01-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Portugese natuurgebieden die je niet mag missen

    Veel diverser ga je de natuur niet aantreffen dan in Portugal. Van de indrukwekkende kliffen in Ponta da Piedade tot de laagvlakte van Castro Verde en de hoogste toppen van de Serra de Estrela tot het mystieke Fanal Bos op Madeira. De Portugese natuurparken zijn een streling voor het oog, maar zetten ook aan tot actief ontdekken. Bind die wandelschoenen dus alvast aan en duik de Portugese natuur in. De Portugese dienst voor toerisme zet je graag op weg met volgende zeven tips.  

    Paiva Walkways – Arouca (Porte e Norte)

    De Paiva Walkways zijn gelegen op de linkeroever van de Paiva rivier in de gemeente Arouca. Een wandeling van 8km voert je langs een van de meest idyllische landschappen die Portugal te bieden heeft. Op je pad kom je woeste waterlopen en kwartskristallen tegen en je ontdekt er verschillende bedreigde diersoorten. Een wandeling voor echte natuurliefhebbers. Snak je naar nog meer actie? Ontdek dan het Arouca Geopark, erkend door UNESCO.

    Parque Natural da Serra da Estrela - Seia (Centro de Portugal)

    Wist je dat dit natuurpark het grootste beschermde natuurgebied in Portugal is? Voor wandelliefhebbers is de prachtige tocht naar het stuwmeer Covão dos Conchos een absolute must-do. Het meer huisvest namelijk een mysterieuze waterval. Die werd echter aangelegd in 1955 en voert het overtollige water van Ribeira das Naves naar het lager gelegen meer Lagoa Comprida. Het zicht is zondermeer spectaculair. 

    Parque Natural da Arrábida - Setúbal (Lisboa)

    Tussen Setúbal en het vissersdorpje Sesimbra ligt het natuurpark Arrábida verscholen. De steile, bochtige bergwegen langs de kust die je naar het park brengen bieden op sommige plekken een duizelingwekkend uitzicht. Ook in de oceaan valt er wat te ontdekken. Zo kan je aan boord van een van de excursieboten op zoek gaan naar witte dolfijnen. Nog niet voldoende avontuurlijk? Boek dan een speleologie-excursie, duikinitiatie of ga bergbeklimmen. 

    Vogelspotten – Castro Verde (Alentejo)

    Pak je verrekijker en bereid je voor om enkele uren vogels te spotten op de laagvlakte in Castro Verde. Ga er op pad met een lokale ranger die samen met jou het uitgestrekte gebied ontdekt en je tegelijk alle weetjes over de verschillende aanwezige vogelsoorten uit de doeken doet. De uitgestrekte vlaktes en graansteppen van Alentejo geven je bijvoorbeeld kans op het spotten van een griel of een zwartbuikzandhoen. De echte geluksvogels herkennen misschien zelf de meest bijzondere vogel van het gebied: De Grote Trap.

    Ponta da Piedade – Lagos (Algarve)

    Het visitekaartje van de Algarve is zonder meer Ponta da Piedade. Hoewel het uitzicht vanaf de kliffen er prachtig is, krijg je vanop het water toch het beste beeld voorgeschoteld. Verschillende boottochten nemen je graag mee langs de ruwe kustlijn en in de donkere grotten. Ben je sportief? Ga dan de uitdaging aan om Ponta da Piedade te ontdekken met een kayak. Houd je liever je voetjes op het droge, verken dan de regio via een van de talloze bewegwijzerde wandelroutes. 

    Fanal (Madeira)

    Verdwaal door het mystieke bos van Fanal op Madeira, één van de laatste laurierbossen ter wereld en daarom terecht op de werelderfgoedlijst van Unesco. De ruim 800 jaar oude laurierbomen hebben vaak unieke vormen en zijn bedekt met maar liefst 20 soorten zeldzame mossen. Dat in combinatie met de ochtendmist zorgt bovendien voor een atypische sfeer waardoor deze plek nog magischer wordt. Schrik echter niet, want het kan zomaar zijn dat er plots enkele koeien tevoorschijn komen van achter de dikke mist. 

    Caldeira Velha - São Miguel (Azoren)

    Op de Azoren kan je naar een waterval zwemmen via een bassin dat gevuld is met water afkomstig van een natuurlijke warmwaterbron. Dat alles in de schaduw van de mooiste palmen. Klinkt als een tropische droom, maar het is pure realiteit. Na een lange wandeling plof je neer aan of in één van de vele natuurlijke vijvers. 

     











    01-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!