Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    13-08-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Xandres breidt collectie uit
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    NIEUWE ACCESSOIRELIJN VOOR SS24 - IT’S THE DETAILS THAT GET YOU NOTICED

    Een outfit kunnen samenstellen van A tot Z, met daarop afgestemde accessoires die je look versterken: het is een vraag die Belgisch modelabel Xandres in zijn shops dagelijks krijgt. Een markt met veel potentieel dus, en voor Xandres een niet te missen kans om nog verder te groeien als brand. Waar de accessoires van het merk voordien exclusief verkrijgbaar waren via de pilot stores en webshop, gaat Xandres nu licenties aan met gespecialiseerde partners in deze productgroepen. Op die manier wil het nieuwe verkoopkanalen aanspreken met een nog uitgebreidere lijn van schoenen, juwelen en handtassen, aanvullend op de hoofdcollectie.

    ACCESSOIRES MAKEN DE LOOK

    “Voor een preview van hoe de nieuwe accessoires er nu precies uit zullen zien is het nog even wachten tot het voorjaar”, zegt Patrick Desrumaux – CEO van Xandres, “maar de eerste indrukken zijn alvast heel positief. Ze complementeren je outfit voor verschillende gelegenheden, van casual tot zeer gekleed, en zijn net als de hoofdcollectie elegant en klassevol met een hedendaagse touch.”

    Als sterk, groeiend merk ervaart Xandres een steeds grotere vraag vanuit de markt naar schoenen en tassen. De collectie hiermee uitbreiden en de accessoires ook B2B aanbieden genereert niet alleen extra omzetpotentieel, maar ook merkbekendheid en toegang tot nieuwe verkoopkanalen met bestaande en nieuwe klantengroepen. Dat de Xandres-klant haar outfit kan afwerken met details die perfect matchen met de look & feel van de kleding, ondersteunt bovendien de brand promise.

    “Dankzij de sterke reputatie van ons merk zagen we een groeiende vraag van eindconsumenten naar accessoires. Het is een markt met veel concurrentie, maar met de onmiskenbare Xandres-stijl en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kunnen we ons zeker voldoende onderscheiden.” – PATRICK DESRUMAUX, CEO XANDRES

    EEN WIN-WIN PARTNERSHIP

    Om de nieuwe accessoirelijn te realiseren vormde Xandres licentiesamenwerkingen met Belgische gespecialiseerde partners – voor de juwelen is dat Atelier Louiza, voor schoenen en handtassen Studio 10. Het design gebeurt steeds in samenspraak met Xandres, zodat de stijl en kleuren perfect zijn afgestemd op de rest van de collectie. "Op deze manier kunnen we de visie van de volledige Xandres look waarmaken", vertelt Brand Director Didier Van den Bosch. Voordelig aan samenwerken met externe partners is hun expertise, sourcing van productiepartners en de toegang tot nieuwe verkoopkanalen.

    Binnen Xandres zelf werd Laura Synaeghel, voormalig Product Manager & Retail Buyer, aangesteld als Accessory Manager om zich voor de volle 100% te focussen op de accessoirecollecties en de groei ervan. “De mogelijkheden zijn eindeloos. Hoe meer we blijven groeien als merk, hoe groter de vraag wordt naar Xandres-producten, en hoe verder we kunnen gaan met licenties, ook in het buitenland. Desondanks blijven we zeer selectief in product- en partnerkeuze, en ligt onze voorkeur steeds bij Belgische partners.” – LAURA SYNAEGHEL, ACCESSORY MANAGER XANDRES

    De accessoires zullen vanaf Spring-Summer 24 verdeeld worden via de Xandres pilot stores en webshop, multimerkenwinkels en gespecialiseerde zaken in het binnen- en buitenland.

     

     

     

     

     

                 

     

    13-08-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-08-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mondial Tissus

    rode draad door het interieur heen

     

    » NIEUWE STOFFENCOLLECTIES AW23 - » FLORAVIA EN TERRA CO(GNI)TTA

    De zomer heeft het land nog niet verlaten of we dromen al van knussere tijden. Expert in decoratieve stoffen en maatwerk Mondial Tissus introduceert alvast haar twee nieuwe najaarscollecties – Floravia en Terra Co(gni)tta – die de woon- en eetkamer onderdompelen in warmere tinten en gezellige prints. Met een knipoog naar Pantone’s ‘Viva Magenta’ (ofwel de kleur van het jaar 2023) vult Mondial Tissus de stoffenreeksen aan met vooral rijke rode tinten als cranberry of bordeaux, terwijl de verschillende patronen een vintage effect creëren dat tevens hint naar verre oorden.

    Tafelen à la William Morris

    Dek de tafel en vertrek op een nostalgische reis, naar een vintage-geïnspireerd interieur waarin de bekende muurbekleding van William Morris ook het tafelkleed bepaald. De Floravia-collectie van Mondial Tissus verweeft folklore-achtige bloemen met Indiase motieven en sfeervolle kleuren zoals bordeauxrood, mosterdgeel of amandelgroen voor een knus en huiselijk gevoel aan tafel. Daarnaast zijn de stoffen beschikbaar in verschillende materialen – zoals quiltachtige jacquards, linnen of luchtige voiles – wat zowat ieder interieur en iedere stijl een perfect rode aanvulling bezorgt.

    Waar cultuur en stof raken

    Verleg de grenzen van de woonkamer en verwerk er wereldse invloeden. De nieuwe Terra Co(gni)tta-collectie haalt inspiratie uit de traditionele Afrikaanse en Aboriginal kunst en voegt met een combinatie van uitnodigende kleuren leven toe aan het interieur. Een diep terracotta speelt de hoofdrol in de katoenen stoffen en jacquards, gepaard met rijkgevulde patronen. De stoffen uit de collectie verwerk je het best in gordijnen of zitmeubels voor een opvallend statement piece, dat bovenal gezellig aanvoelt – perfect voor een bijna herfstige sfeer.





    12-08-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-08-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe boetieks: designer outlet Roermond en Roosendaal

    O.a. Maison Valentino in Designer Outlet Roermond en MyJewellery in Designer Outlet Roosendaal

    Italiaans luxemerk Maison Valentino nu in Designer Outlet Roermond : Het legendarische Italiaanse modehuis Valentino opende recent de deuren van haar eerste outlet-winkel in Designer Outlet Roermond. Een onweerstaanbare sensatie van stijl en klasse overspoelt nu het winkelparadijs in het zuiden van Nederland, met een betoverende verzameling van dames- en herenkleding, Valentino Garavani-schoenen, -accessoires en -tassen.

    De Eeuwige Stad Rome is de thuisbasis van Valentino en tevens grootste inspiratiebron. Daar, in de schaduw van het verleden en het licht van de toekomst, smelten hedendaagse elegantie en de rijke geschiedenis van de hoofdstad samen in het sierlijke atelier. Schoonheid wordt verweven met diepe gedachten, en emoties worden tot leven gebracht in adembenemende designs.

    Ooit een icoon sinds haar geboorte in 1960, heeft Valentino een gloednieuw elan gekregen sinds de komst van de visionaire creatief directeur Pierpaolo Piccioli in 2016. Zijn leiding bracht de frisse wind van hedendaagse silhouetten en betoverende kleurenpaletten, een meeslepende fusie van erfgoed en moderniteit. De collecties stralen gratie en delicatesse uit en vieren de onvergelijkbare individualiteit van ieder mens.

    Een nieuwe dimensie van stijl in Designer Outlet Roermond

    In de nieuwste Valentino-boetiek in Designer Outlet Roermond word je omarmd door een prachtige ruimte van maar liefst 328 vierkante meter, waar je de volledige collectie kunt ontdekken (met uitzondering van kinderkleding). Van ready to wear-hoogstandjes voor zowel dames als heren tot adembenemende Valentino Garavani-schoenen, -tassen en andere -accessoires. Als een uniek juweel in Nederland heeft Designer Outlet Roermond nu de eer om de enige fysieke winkel in Nederland te huisvesten met zo'n verbluffende selectie van Valentino's weergaloze creaties. Als onderdeel van het exclusieve portfolio van de McArthurGlen Group schittert Maison Valentino naast gerenommeerde namen als Gucci, Burberry, Off-White en Moschino.

    Andere opening dit najaar

    Naast de boetiek van Valentino opent de winkel van streetwear-merk WRSTBHVR deze zomer haar deuren op 12 augustus. Hier scoor je sportieve kledingstukken zoals hoodies, oversized T-shirts en comfortabele broeken. Daarnaast opende MyJewellery haar deuren in Designer Outlet Roermond. Voor kids vind je de mooiste looks bij kinderkledingmerk Name It, voor zowel jongens als meisjes. Buitensport-liefhebbers kunnen hun hart ophalen bij MacKage. Van warme jassen tot stoere skipakken; bij MacKage in Designer Outlet Roermond vind je prachtige outerwear pieces met kortingen die kunnen oplopen tot 70%.

    Designer Outlet Roermond, net over de grens in Nederlands Limburg, biedt meer dan 180 boetieks waaronder Nike, Tommy Hilfiger, Gucci, Adidas, Hugo Boss en Emperio Armani - met tot wel 70% korting op de retailprijs - en een rijk horeca-aanbod met onder andere Frites Boutique, La Place, Wagamama, Dunkin’, Starbucks en YoYo Fresh Tea. Het centre is 7/7 geopend en ligt op wandelafstand van het stadscentrum. Het is daarom perfect te combineren met een bezoekje aan de pittoreske binnenstad en de talloze restaurants.

    MyJewellery en andere topmerken openen winkel in Designer Outlet Roosendaal. MyJewellery, Name It en een nieuwe boetiek voor Scotch & Soda; al deze winkels openen hun deuren deze zomer in Designer Outlet Roosendaal. Het centre, onderdeel van de McArthurGlen Group, blijft het winkelaanbod in Roosendaal verder uitbreiden. Eerder dit jaar openden er Van Lier, Jack & Jones en een L'Oréal Store. Designer Outlet Roosendaal, net over de Nederlandse grens, is de ideale bestemming voor een dagje weg met het hele gezin, met premiummerken voor alle leeftijden.

    MyJewellery : Oorbellen, kettingen, ringen en armbanden… Al deze accessoires scoor je vanaf nu in de nieuwe winkel van MyJewellery in Designer Outlet Roosendaal. In de boetiek van maar liefst 188 vierkante meter zijn verschillende accessoires en dameskleding verkrijgbaar.

    Name It : Name It beschikt over een uitgebreid aanbod kinderkleding. De collectie van speelse en betaalbare mode voor kids bestaat uit stoere spijkerbroeken, T-shirts in vrolijke kleuren en zwierige jurkjes. Name It biedt kleding voor kinderen tot 16 jaar. De nieuwe winkel in Designer Outlet Roosendaal heeft een oppervlakte van 150 vierkante meter en is nu geopend. Breng met je kinderen ook een bezoek aan Rosie's Play Area, het recent geopende speelparadijs in Designer Outlet Roosendaal.

    Scotch & Soda : Afgelopen jaar opende Scotch & Soda haar deuren in Designer Outlet Roosendaal. Dit was een groot succes. Om die reden breidt het Nederlandse merk, na amper één jaar, verder uit met 122 vierkante meter extra. De nieuwe boetiek zal in totaal ruim 280 vierkante meter groot zijn en opent haar deuren later dit jaar. Hier zullen zowel dames- als herenkleding te vinden zijn. Voor schoenen kunnen koopjesjagers terecht bij een aparte winkel: Scotch & Soda Footwear.

    Designer Outlet Roosendaal, op minder dan 45 minuten rijden van Antwerpen, omvat meer dan 90 boetieks waaronder Nike, Tommy Hilfiger, Adidas, Hugo Boss, Levi’s en Karl Lagerfeld - tot 70% korting op de retailprijs - en een gevarieerd food aanbod waaronder Frites Atelier, La Place, Per Tutti en Dunkin’. Het centre is alle dagen open en er zijn tal van ontspanningsfaciliteiten vlakbij, zoals een spa, een zwembad en Playdôme Roosendaal met activiteiten voor het hele gezin





    11-08-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-08-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Litouwen: gedroomde glampingbestemming

    Van luxueuze boomhutten en cosy cabins tot gezellige tipi's en traditionele yurts

    Litouwen, genesteld in het hart van de Baltische staten, beschikt over uitgestrekte bossen, kristalheldere meren en adembenemende landschappen. Kortom de ideale plek voor glamping liefhebbers die op zoek zijn naar een duurzaam en comfortabel uitje in de ongerepte natuur. Het land biedt een breed scala aan glamping-accommodaties voor alle smaken en budgetten. Hieronder lijsten we zes prachtige plekjes op die je nu al doen wegdromen.

    Pure glamping-ervaring in het Yurt dorp

    In het regionale park Kurtuvėnai nabij het Medinis-meer ligt een Yurt dorp, een unieke plek in de wildernis waar je in ruime yurts verblijft. Yurts zijn traditionele tentconstructies, oorspronkelijk uit Mongolië, gemaakt van natuurlijke materialen zodat ze volledig opgaan in het landschap. Je kan kiezen tussen een yurt voor vijf of zeven personen. Hoe ze hun gasten in de watten moeten leggen, hebben de eigenaars hier goed begrepen. Zo beschikt elk verblijf naast de basics, zoals een comfortabel bed, koelkast en douche, ook over een sauna, terras en een bubbelbad. Dankzij de dakramen val je ‘s avonds in slaap onder een sprookjesachtige hemel met zicht op het meer. Overdag valt er in dit recreatiegebied heel wat te beleven. Smijt je vislijn in het water, daag elkaar uit voor een wedstrijdje volleybal en sluit de dag af bij het kampvuur. Voor een yurt van vijf personen betaal je gemiddeld €70 voor een nacht. Ben je met een reisgezelschap van zeven, dan bedraagt het prijskaartje zo’n €95.

    Stijlvol of knus kamperen in Natur Camp Birštonas

    Het historisch dennenbos naast de Birštonas vijvers is de thuishaven van Natur Camp Birštonas, een prachtige plek te midden van de natuur. Je kan kiezen tussen een gezellige hobbit cabin, een comfortabele glamourtent of een avontuurlijke campinghut. De Pine Forest Cabins zijn geschikt voor een reisgezelschap van vier gasten. Elke accommodatie ligt in de schaduw en heeft een klein terras met uitzicht op het dennenbos. Echte kampeerliefhebbers zullen zich dan weer helemaal thuis voelen in de campinghutten waar je met vier personen kan logeren. In tegenstelling tot de cabins heb je hier geen eigen wc of douche en moet je naar het centrale campinggebouw om je op te frissen. Tot slot zijn er ook nog glampingtenten, de perfecte keuze voor een romantisch verblijf. De wandel- en fietspaden rondom het park brengen jou naar heel wat bezienswaardigheden van Birštonas, zoals de nabijgelegen Nemunas rivieroever met comfortabele ligbedden waar je van de mooiste zonsondergangen geniet. De tenten en campinghutten kan je al voor minder dan €40 boeken, het prijskaartje van de cozy cabins ligt iets hoger en komt op zo’n €70. 

    Slapen onder de sterren in de Forest Domes

    In het dorpje Kuosinė, op dertig minuten rijden van de Litouwse hoofdstad Vilnius, kan je in de Forest Domes verblijven. In dit adembenemend toevluchtsoort gaat het luxueuze karakter van een hotel hand in hand met de schoonheid van de natuur. Je kan kiezen uit drie identieke koepels die verspreid liggen over het park. Perfect voor twee avontuurlijke zielen die toch graag van het nodige comfort genieten. Hier kan je jouw lichaam tot rust brengen tijdens een professionele massage, de voetjes onder tafel schuiven voor een heerlijk diner of genieten van een gezellige BBQ bij zonsondergang. Als kers op de taart val je nadien in slaap onder een blote sterrenhemel. Wil je hier een nacht logeren, dan komt het prijskaartje op zo’n €110 uit.

    Varėna Treehouse haalt het kind in jou naar boven

    Droomde jij als kind wel eens van een overnachting in je eigen boomhut? Dan hebben wij goed nieuws, want in het Varėna Treehouse wordt deze kinderfantasie werkelijkheid. Dit complex ligt in een landelijke omgeving in het dorpje Mielupiai ver weg van het stadsleven. Dankzij de minimalistische inrichting met warme tinten en houtkleurig materiaal kom je helemaal tot rust. Hier word je één met de natuur en blijft de dagelijkse stress op afstand. Je kan kiezen uit verschillende soorten accommodaties die uitgerust zijn met alle noodzakelijke voorzieningen voor een comfortabel verblijf. Val je voor de charmes van een stijlvolle boomhut met een boho interieur of hecht je meer belang aan een mysterieuze sfeer en kies je voor een Treehouse tussen hoge berken? Er is voor ieder wat wils. Vanaf €80 kan je een overnachting boeken in één van deze boomhutten.

    Ontkoppelen van het stadsleven in Miško Rojus

    Voor diegenen die de bewoonde wereld willen ontvluchten is er Miško Rojus, een bosparadijs in de gemeente Rietavas. Doorheen de jaren groeide Miško Rojus uit tot een toevluchtsoord met drie recreatiegebieden. Het eerste privéresort ‘Miško Rojus’ heeft twee hutten: een sprookjeshuis en een knusse tiny house, in beide accommodaties is er plaats voor drie of vier personen. Verder kan je nog kiezen uit ‘Miško rojus Šviesa’ en ‘Miško rojus Slēnis’, twee privéverblijven waar je met zes kan verblijven, beide uitgerust met een hot tub. Er is nergens elektriciteit beschikbaar, je kan je opfrissen met een speciale oplaaddouche en gebruik maken van een powerbank. De accommodaties liggen verspreid over het bosgebied, hierdoor kan je volop genieten van je privacy. Zin om in één van deze boshuisjes te verblijven? Kies je voor een simpele optie, dan betaal je ongeveer €110. Spreekt het luxueuzere privéverblijf jou meer aan, dan loopt de prijs op tot zo’n €160.

    Meer natuur, minder mensen bij DOYOU PLACE

    Stilte en natuur dat is wat DOYOU PLACE, een oase van rust op slechts 45min rijden van de hoofdstad Vilnius, jou kan bieden. Of je nu op zoek bent naar een afgelegen locatie om productief te werken of nood hebt aan een portie ontspanning in de wildernis, in beide gevallen ben je hier aan het juiste adres. De A-frame cabines kan je voor een beperkt gezelschap van twee personen boeken. Door de minimalistische inrichting met veel natuurlijk licht, eenvoudige lijnen en aardetinten bieden de huisjes de perfecte omstandigheden om tot rust te komen en jouw creativiteit de vrije loop te laten. Het adembenemende uitzicht is het paradepaardje van deze accommodaties. De combinatie van de bossen en de moderne architectuur geeft bezoekers de kans om zich helemaal één te voelen met de natuur zonder hierbij in te boeten aan comfort. Om hier een nachtje te verblijven, betaal je €200.

    Voor meer informatie over Litouwen als ideale glampingbestemming, kan je de website van het Litouwse Bureau voor Toerisme bezoeken.

    Lithuania Travel is een nationaal bureau voor toeristische ontwikkeling dat verantwoordelijk is voor de marketing en promotie van het toerisme in Litouwen en onder het ministerie van Economie en Innovatie valt. Het strategische doel is Litouwen meer bekendheid te geven als aantrekkelijke toeristische bestemming en inkomende en binnenlandse reizen aan te moedigen. Het bureau werkt nauw samen met toeristische bedrijven en organisaties, presenteert Litouwse toeristische producten, diensten en ervaringen op sociale en digitale media, organiseert persreizen, internationale reistentoonstellingen en B2B-evenementen.







    10-08-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-08-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rips: vlot inleveren van je huurauto
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een auto huren is de ultieme manier om heerlijk rond te toeren op je favoriete vakantiebestemming. Om ervoor te zorgen dat de huurervaring vlekkeloos verloopt en je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan, is het slim om van tevoren al even te bekijken hoe je de huurauto op het einde van je vakantie opnieuw moet inleveren. Autohuurexpert Sunny Cars zorgt hieronder voor een handige checklist met 8 tips waar je best rekening mee houdt bij het inleveren van je huurauto.

    1. Bekijk vooraf waar je de auto moet inleveren : Om je autohuur zoveel mogelijk op jouw noden af te stemmen, heb je op de meeste bestemmingen de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende locaties waar je de huurauto kunt oppikken en inleveren. Als je ervoor hebt gekozen om de auto op te halen en terug af te leveren op de luchthaven, is het handig om bij het ophalen de exacte gps-locatie van de drop-off te vragen. Aangezien sommige verhuurders een kantoor hebben op de luchthaven zelf en anderen net buiten de luchthaven, is het aangeraden om dit op voorhand na te vragen om eventuele verwarring te voorkomen.

    2. Lever de auto in op het afgesproken tijdstip : Autohuur wordt altijd berekend over een periode van 24 uur. Dat betekent dat de huurperiode start op het moment dat je de huurauto in ontvangst neemt. Reserveer je je huurauto van 10:00 uur tot 10:00 uur de volgende dag, dan betaal je 1 dag huur. Maar lever je de huurauto de volgende dag pas om 12:00 uur in, dan komen de kosten voor een volledige huurdag erbij. Voorkom extra kosten en zorg dat je de auto op tijd inlevert. Op je huurcontract staat het exacte tijdstip waarop de huurperiode is ingegaan.

    3. Zorg dat je genoeg tijd hebt om je vlucht te halen : Het inleveren van een huurauto neemt vaak wat tijd in beslag. Zo kan het zijn dat het in de zomermaanden druk is bij je verhuurlocatie, waardoor je mogelijk even moet wachten tot je aan de beurt bent. Als je verhuurlocatie buiten de luchthaven ligt en je nog met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht moet worden, reken je hier best ook wat extra tijd voor uit. Een handige tip is om bij aankomst op de verhuurlocatie meteen te vragen hoe laat de shuttlebus rijdt, hoe vaak en hoelang deze over de afstand doet.

    4. Bekijk de actuele openingstijden van de verhuurder : Houd bij het inleveren van je huurauto rekening met de openingstijden van het verhuurkantoor. Het inleveren van de huurauto kan ook gebeuren buiten de openingsuren van het desbetreffende kantoor, maar hier is in veel gevallen een drop off box voor nodig. Als die er is, kan je zonder toeslag de sleutels van de huurauto via de key box inleveren. Wanneer er geen key box ter beschikking is, kan je soms tegen betaling iemand eerder het kantoor laten openen. Dit moet dan wel vooraf aangevraagd worden op het moment dat je de reservering maakt. Ook de openingsuren bekijk je dus best wanneer je een reservatie plaatst.

    5. Check bij het inleveren goed of je geen spullen hebt laten liggen : Er is niks vervelender dan na het inleveren van de huurauto tot het besef te komen dat je je favoriete zonnebril of de fopspeen van je zoon of dochter hebt laten liggen. Controleer dus altijd goed of je geen spullen vergeten bent. Kijk voor het inleveren bijvoorbeeld onder de stoelen, in het dashboardkastje en in de deuren. Heb je toch iets waardevols laten liggen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de lokale verhuurder om te kijken of het voorwerp gevonden is en of dit naar België verzonden kan worden.

    6. Maak foto’s van je huurauto bij het ophalen en inleveren : Bij het ophalen van je huurauto ontvang je altijd een formulier dat door jou ondertekend moet worden. Hierop staat onder andere de bestaande schade en de kilometer- en brandstofstand. Bij inleveren wordt dit formulier gecontroleerd en vergeleken met de huidige staat waarin de huurauto zich op dat moment bevindt. Een tip is om bij het ophalen en inleveren van je huurauto foto’s te maken van de binnen- en buitenkant, de brandstof- en kilometerstand. Zo vermijd je misverstanden en heb je altijd beeldmateriaal om jezelf te beschermen. Ook loop je best bij het ophalen en inleveren een rondje rond de auto samen met de lokale verhuurder om alles te controleren en om te overlopen als alle bestaande schade correct opgenomen is in het formulier.

    7. Tank de auto even vol als je hem gekregen hebt : In de meeste gevallen geldt bij het huren van een auto de vol-vol regeling. Een veel voorkomend misverstand is het idee dat vol-vol betekent dat je de tank van de auto vol meekrijgt en dat je deze ook weer vol moet inleveren. Dat is niet het geval, de vol-vol regeling wijst eigenlijk gewoon op een eerlijke tankregeling waarbij je de auto even vol moet inleveren als je deze hebt meegekregen. Tank dus niet te weinig, aangezien de verhuurder de auto dan weer zelf moet bijtanken en hier extra kosten voor moet aanrekenen. Maar tank uiteraard ook niet te veel, want dat zou dan weer zonde zijn van je geld.

    8. Weet wat je moet doen bij schadegevallen : Schade gereden? In veel gevallen moet je bij een schadegeval het eigen risico betalen, tenzij je dit vooraf hebt afgekocht. In de huurvoorwaarden van je autohuurreservering staat wat er in jouw geval van toepassing is. Bewaar in ieder geval altijd 1) het schaderapport en 2) de factuur/ nota van het betaalde schadebedrag. Huur je all-inclusive via Sunny Cars dan zijn standaard alle verzekeringen inbegrepen, evenals terugbetaling van het eigen risico en dekking van glas-banden-bodem en dakschades. Een schadebedrag kun je online indienen, je krijgt het voorgeschoten bedrag dan binnen enkele dagen terugbetaald.

    Voor meer autohuurtips kun je terecht op de Sunny Blog.

     

    09-08-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-08-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duurzame slides

    ontworpen voor de Belgische winter

     

    Freedom Moses FW23/24 - KUSH

    De winter werd zonet een pak gezelliger. Het hyperpopulaire Israëlische shoewear brand Freedom Moses is al enkele jaren een must-have in de Belgische zomergarderobe. Met de introductie van KUSH, een hippe slide met teddy-jasje voor binnen en buiten, gaan we ook de winter tegemoet met dezelfde cool en comfort. Verkrijgbaar vanaf augustus.

    Andere gebieden verkennen

    Negen jaar geleden bracht Freedom Moses voor het eerst haar iconische slippers uit, in ontelbaar veel kleuren en hippe prints. Voor dit winterseizoen besloot het merk dat het tijd was om de chill-movement uit te breiden naar andere oorden en klimaten.

    KUSH werd ontworpen vanuit van een verlangen naar een knusse winterslipper die je ook op koudere dagen kan dragen, en die toch dezelfde effortless cool heeft als de zomerslippers. Het teddy materiaal biedt niet alleen warmte, maar is ook helemaal on-trend. Of je nu boodschappen gaat doen of thuis chillt: KUSH is de perfecte unisex slide, te combineren met een jeans, legging of joggingbroek en een gezellige fleece trui.

    Mooi én duurzaam

    De KUSH slides zijn niet alleen esthetisch de juiste keuze deze winter, ze  zijn ook comfortabel én goed voor onze planeet. De slides in gezellige fleece stof worden immers gemaakt van gerecyleerd polyester. De rubberen zool heeft dezelfde relaxte en comfortabele vibe als de zomerslides, terwijl het bovenwerk warmte en gemak biedt.

    Ook KUSH werd ontworpen door Sarah Gurt, bezielster van Freedom Moses. In een vorig leven ontwierp ze voor grote namen als Thierry Mugler, Calvin Klein en Oscar de la Renta. Met Freedom Moses sloeg Sarah negen jaar geleden een andere weg in, naar een comfortabel maar trendy item. Voor de vele prints en kleurtjes, allemaal van haar eigen hand, kon ze haar creativiteit de vrije loop laten gaan.

    Praktisch

    KUSH is beschikbaar vanaf maat 30 tot en met maat 46 en kost €50. Beschikbaar online en in de winkels vanaf augustus 2023.

     

     













    08-08-2023 om 16:39 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-08-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lamy Swift orage special edition

    Flashy neon oranje: de beroemde Lamy Swift rollerball pen is nu tijdelijk beschikbaar in deze nieuwe speciale edition orange kleur.

    De Lamy Swift is een rollerball pen die geen dop nodig heeft en zorgt voor een zeer vlotte, schone stroom van inkt. Uniek aan deze pen is de clip die volledig terugtrekt tijdens het schrijven en hiervoor zorgt voor extra comfort. Wanneer de rollerball is ingetrokken wordt de clip verhoogd zodat de pen kan worden geschoven op een jaszak.

    TWSBI Diamond AL R Sunset Yellow

    De TWSBI zijn hoogwaardige vulpennen met zuiger vulysteem. (piston filler). Het transparante lichaam van de TWSBI 580 vulpen laat het inktreservoir zien, en door van kleur inkt te wisselen kan je ook de look van de pen aanpassen.  Deze nieuwe Sunset Yellow kleur is vanaf nu beschikbaar. Ook in de Eco collectie werd een nieuwe kleur toegevoegd: Eco Heat

    Faber-Castell Ambition All Black

    Met zijn slank design en toch perfect in de hand liggende pen is de Ambition collectie reeds jaren een klassieker in de Faber-Castell collectie.  Deze nieuwe uitvoering heeft een volledig zwart edelhars lichaam en mat zwarte chrome plated dop en voorstuk.  De vulpen is afgewerkt met een zwarte stalen penpunt.

    Caran d'Ache Rylsee Lettering Set

    Caran d'Ache en de Zwitserse kunstenaar Rylsee hebben een speciale editie samengesteld met de essentiële instrumenten die deze meester van de urban lettering gebruikt.

    Met dit draagbare assortiment kan iedereen overal en altijd zijn creativiteit uiten in de urban stijl van de kunstenaar. Rylsee's favoriete tinten zijn samengebracht zodat je urban lettering kunt uitproberen, met verschillende soorten punten en tinten variërend van zwart tot grijs om te werken met lijnen en schaduwen, en een rode punt om alles tot leven te brengen!

    Om je creativiteit op papier te uiten, heeft Rylsee ook een schetsboek met 170 g ivoorkleurig papier ontwikkeld, zodat je schetsen pagina na pagina vorm krijgen. Dit boek is aparte bestellen.

    Moleskine 2024 Agenda's op voorraad

    De Moleskine-agenda's van 2024 behouden het tijdloze en verfijnde design waar onze merknaam bekend om staat. Elk detail is met precisie vervaardigd, van het hoogwaardige papier tot de duurzame kaft die lang meegaat.

     

    Waterman Man140 Limited Edition Vulpen

    Deze iconische Man-pen wordt opnieuw uitgebracht ter ere van de bijzondere mijlpaal van het 140-jarig jubileum van Waterman. Man 140, de exclusieve limited edition van 400 genummerde pennen, beschikt over de meest iconische elementen van het origineel, in combinatie met een imposant maar elegant nieuw ontwerp van de dop en lichaam .

    De zwarte PVD-gecoate details en het gedetailleerd gesneden, omsloten golfpatroon zijn een krachtig voorbeeld van de volledig zwarte, monochrome esthetiek van de MAN 140. De 18-karaats gouden penpunt met zijn bijgewerkte, tweekleurige ontwerp in goud en ruthenium vormt een perfecte aanvulling op originele kenmerken zoals de iconische tweeledige clip en de geluste ‘W’ van de dop. Elke pen wordt zorgvuldig met de hand geassembleerd in Frankrijk en geeft blijk van de Gallische vakkennis van Waterman.









    07-08-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!