Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    19-11-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bij sprankelende feestdagen horen

    Unisa accessoires

     

    In de aanloop naar december, gaan we allemaal op zoek naar de perfecte feestlook. Geen zorgen, je hoeft niet met een geheel nieuwe garderobe op de proppen te komen! De stijlvolle items van het Spaanse merk Unisa, die eenvoud maar ook elegantie ademen, maken dan ook elke look af. Of je nu kiest voor subtiele accenten of gedurfde statements, met deze accessoires zal je ongetwijfeld schitteren en stralen tijdens de feestdagen!

    Met glans geslaagd

    Ontdek onderstaande sprankelende items, die je doen stralen bij elke gelegenheid. Van metallic tinten tot glinsterende details, de schoenen en accessoires van Unisa tillen je feestoutfit naar een hoger niveau.

    Comfy in stijl

    Unisa draagt comfort hoog in het vaandel. Feestelijke platte schoenen en stijlvolle laarzen zorgen ervoor dat je de hele avond kan dansen en genieten zonder in te leveren op stijl en elegantie.

    Tijdloze klassiekers

    Ontdek onderstaande klassiekers, perfect voor de feestdagen en nog vele gelegenheden daarna. Investeer in tijdloze duurzame stijlen die je feestelijke garderobe verrijken en elke outfit complementeren. Trouwens, die tasjes scoren top als cadeau!









    19-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sustainable november bij Xandres

    SHOP BEWUST, KOESTER, HERSTEL

     

    | Een exclusief initiatief in aanloop naar Green Friday

    Voor de derde keer op rij rebelleert Belgisch modehuis Xandres tegen de hoogdag van overconsumptie die Black Friday heet, en kiest het merk op 24 november opnieuw voor Green Friday als duurzamer alternatief. Ook dit jaar kunnen klanten hun oude of beschadigde kleding binnenbrengen, die Xandres vervolgens gratis voor hen herstelt. Om bewustzijn te creëren is er echter meer nodig dan één dag. Daarom zet Xandres nu een hele maand in om de weg te effenen naar Green Friday. Tijdens Sustainable November organiseren we elke week talks, tips en acties om stil te staan bij wat we al hebben, en dat te koesteren.

    WEEK 1 | BUY BETTER – XANDRES ANTWERPEN 9/11

    De kunst van bewuster shoppen

    Tijdens de eerste in-store talk in Xandres Antwerpen kom je alles te weten over hoe je bewuster kan shoppen, en de Xandres Creative Director en Sustainability Manager nemen je mee behind the scenes. Je leert je vervolgens een capsule wardrobe creëren met enkele tijdloze stuks die je moeiteloos met de rest van je kleerkast combineert. Heb je een Xandres-item waar je nog steeds van houdt, maar niet veel draagt? Breng het mee naar de talk, en get styled!

    WEEK 2 | CARE – XANDRES GENT 16/11

    Je kleding verzorgen en onderhouden

    Tijdloze en kwalitatieve kledij met een lange levensduur is altijd de essentie geweest van Xandres. Geen wegwerpmode, maar key pieces om van te blijven houden, generaties lang.

    Nóg langer van je kledingstukken genieten? In de shop in Gent legt Nanex je uit hoe en waarom je best zorg draagt voor je kleding, en geeft tips om die in topvorm te houden. De Xandres Brand Director toont je bovendien hoe tijdloze items tot stand komen en neemt je mee in het ontwerpproces van mode die de tijd overstijgt.

    Aan het einde van de avond ga je naar huis met goodies van Philips en Belgisch skincarebrand Xantho.

    WEEK 3 | REPAIR – GREEN FRIDAY 24/11

    Je kleding laten herstellen

    Van 1 tot en met 22 november kunnen Xandres- klanten hun eerder aangekochte items die reparatie nodig hebben, binnenbrengen in een Xandres-winkel. Op Green Friday zelf is er net als vorig jaar een volledige shutdown van de winkels en de webshop, en zal Xandres de stuks gratis en met veel liefde en vakmanschap herstellen in het atelier. Dit jaar gaat de actie zelfs nog een stapje verder, en plant Xandres een som bomen voor elk hersteld item. Met het oog op minstens evenveel herstellingen als vorig jaar, bouwen we samen met jou aan een Xandres-bos!”

    HOOGTEPUNTEN VAN SUSTAINABLE NOVEMBER BIJ XANDRES

    1/11 | START INZAMELACTIE VAN TE HERSTELLEN KLEDING

    3/11 | REVEAL ETALAGE ANTWERPEN DOOR USCHI & ILKE COP

    9/11 | IN-STORE TALK ‘BUY BETTER’ – XANDRES ANTWERPEN, 19H

    16/11 | IN-STORE TALK ‘CARE’ – XANDRES GENT, 19H

    22/11 | LAATSTE DAG OM KLEDING BINNEN TE BRENGEN

    24/11 | GESLOTEN OP GREEN FRIDAY – HERSTEL VAN JE KLEDING DOOR HET XANDRES-TEAM

     

     

     







    19-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-11-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brek de regels di eindejaar met Chantelle

    Deze feestdagen is het tijd om alle regels te laten varen en jezelf te verwennen met de prachtige collecties van Chantelle en Chantelle X. Vergeet de conventionele ideeën over wat je zou moeten dragen en omarm je eigen stijl en sensualiteit. De collecties van het Franse lingerielabel bevinden zich dan ook op een kruispunt tussen eenvoud en luxe. Kies dit eindejaar voor de tijdloze verleiding van zwarte lingerie, de charme van lieflijke stijlen, of omhul jezelf in het passioneel rood.

    Kerstrood: passie en vreugde

    De warme, passionele tint van rood straalt kracht en zelfvertrouwen uit, wat je extra speciaal en sensueel doet voelen tijdens de feestperiode.

    Lieflijk neutraal: met een verfijnde twist

    Voeg een vleugje romantiek toe aan je feestelijke look met lieflijke lingerie voor de feestdagen. Zachte kleuren en delicate details creëren een betoverende sfeer die perfect past bij de magie van het seizoen.

    De schaduw van de verleiding: zwart

    Ontdek de tijdloze allure van zwarte lingerie voor de feestdagen. Elegant en verleidelijk, zwarte lingerie voegt mysterie toe aan elke feestoutfit.









    18-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeiler E Piron: ambassadeur van Alpina

    Alpina, officiële tijdwaarnemer van ARKEA ULTIM CHALLENGE, Brest, benoemt de Bretonse zeiler Éric Péron als ambassadeur tot 2027. De schipper van topniveau heeft deelgenomen aan de grootste solo- en bemande races, in Frankrijk en over de hele wereld, op het Olympische en oceaancircuit. Alpina en Éric Péron koesteren beide een passie voor het buitenleven, een voorliefde voor uitdagingen en menselijk avontuur. Nauwkeurigheid en techniek zijn de sleutels tot zijn succes op zee, twee waarden waarop Alpina het moderne sporthorloge heeft gebouwd. Samen vechten Alpina en Éric Péron voor elke seconde van de volgende races.

    "Weten hoe ingewikkelde, extreme en gevaarlijke situaties alleen aan te pakken". Éric Péron heeft geen andere woorden om zijn discipline als professioneel zeiler te beschrijven. Het is een houding die duidt op een ijzersterke instelling, ondersteund door jarenlange ervaring en betrouwbare, eersteklas uitrusting. Zijn boot natuurlijk, maar dat niet alleen: die vaart in dienst van een race tegen de klok en het is voor die klok, met die klok, dat Éric Péron vecht. Het horloge en zijn precisie begeleiden elke actie, elke beslissing.

    Alpina koos ervoor om met de kampioen samen te werken vanwege zijn passie voor het extreme en zijn voorliefde voor uitdagingen. Zoals elke oceaanoversteek op een team berust, is het begeleiden van zo'n atleet ook een menselijk avontuur waarin Alpina zich terugvindt, want het huis is opgericht door bergbeklimmers voor wie teamgeest en solidariteit essentiële waarden zijn.

    Alpina werd opgericht in 1883 en legde de basis voor het moderne sporthorloge: schokbestendig, niet-magnetisch, waterdicht en roestvrij. Vier essentiële kenmerken wanneer men te maken heeft met oceanen, het overal aanwezige water, corrosie en de constante schokken die een horloge moet doorstaan aan de pols van een soloschipper. Alpina heeft een lange geschiedenis op dit gebied. De eerste horloges voor op zee ontstonden in de jaren 1960. Vandaag de dag wordt de Seastrong-collectie nog steeds aangeboden aan liefhebbers van uurwerken voor op open zee.

    Vanwege deze expertise heeft ook Éric Péron voor Alpina gekozen. De toewijding van de horlogemaker om steeds betrouwbaardere, robuustere en nauwkeurigere horloges te ontwikkelen is een erfgoed waar hij nu volledig op kan vertrouwen. In de afgelopen 60 jaar hebben monohulls en multihulls, net als horloges, een enorme vooruitgang geboekt. Éric Péron laat deze samenwerken om nieuwe records te breken.

    "Ik heb een passie voor het buitenleven: de zee, mijn speeltuin, is daar één van, net als de bergen, de thuisbasis van Alpina. Met Alpina samenwerken voelt volledig natuurlijk, want ik hou van hun avontuurlijke, innovatieve pioniersgeest. De manier waarop Alpina zijn fundamentele waarden in zijn producten heeft vastgelegd is opmerkelijk, en ik sta volledig achter deze denkwijze. Ik ben erg trots dat ik deel mag uitmaken van het team van Alpina-atleten die allemaal leven om de toppen te bereiken," zegt Éric Péron.





    18-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-11-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.That's hammamazing!

    Oosterse badhuizen

     

     

    » BALMANI MOON BADKAMERMEUBEL IN NATUUREIK, AMERIKAANSE NOTELAAR EN SALIEGROEN - » LAGUNA MASSAGEBAD MET LED-VERLICHTING, BALMANI SECRET BADKAMERSPIEGEL EN BLAUFOSS FENIX KRAAN

    Een Turks badhuis – ook wel gekend als een hammam – is al eeuwenlang hét toppunt van ontspanning. Naast het bevorderen van het mentale welzijn, is baden vooral ook heel nuttig voor het lichaam en de gezondheid. Zo verlicht het bijvoorbeeld niet alleen eventuele ademhalingsproblemen, spier- of gewrichtspijnen, het kan ook bijdragen tot een goede nachtrust. Laat je door X²O Badkamers meenemen naar een aards spaparadijs, en ontdek hoe je de exotische sfeer van de authentieke hammam in je eigen badkamer verwerkt.

    Badhuis baden

    Het belangrijkste onderdeel van het badhuis? Water, natuurlijk. In het kader van relaxatie en Oosterse wellness tipt X²O het halfvrijstaande Luca Varess-massagebad en -regendouche voor je eigen at home hydrotherapie. Warmte en massage worden gecombineerd met water om vermoeide spieren volledig te doen ontspannen. Terwijl de zachte luchtbellen de bloedsomloop bevorderen, stimuleert het vernieuwende whirlpool-systeem met luchtjets de zenuwuiteinden en de afvoer van afvalstoffen. Draai de knop van de douche zo ver mogelijk naar rechts en geniet van het heerlijke hete douche, of duik het massagebad in en kom tot rust. Met weelderig champagne gouden kraanwerk geef je het geheel ten slotte de stijlvolle hammam-toets die het nodig heeft.

    Arabische vormentaal

    Een Turks badhuis staat bekend om haar ronde vormen en decoratieve bogen. Het zwevende Balmani Moon-badkamermeubel heeft afgeronde hoeken en is beschikbaar in een natuurlijk eik, notelaarhout of met een saliegroene afwerking. Speaking of colour; aan de hand van rijke tinten en boeiende patronen in tegelwerk breng je het Arabische wellnessgevoel tot leven. Zeker wanneer je het afwerkt met het strakke design van de ronde Balmani Secret-spiegel. De intensiteit van de verborgen ledlampen dim je gemakkelijk tot de juiste sfeer, voor het ultieme spagevoel in de badkamer.

    Alle bovenstaande producten zijn exclusief verkrijgbaar bij X²O Badkamers -- www.x2o.be 

     

     

     

     

    17-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-11-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bell & Ros: BR 03 04 BlackTrack

    Een joint venture, de nieuwe BR 03-94 BLACKTRACK chronograaf van Bell & Ross past perfect bij de nieuwe Blacktrack BT-06 motorfiets, bedacht door ontwerper Sacha Lakic en Bell & Ross. Het is meer dan een samenwerking, het is de uitbreiding van een unieke machine in een nieuw Bell & Ross instrument horloge. Prestaties gehuld in een ultragrafische carrosserie.

    Voor zijn nieuwe instrumentenhorloge keert Bell & Ross terug naar zijn liefde voor motorfietsen en gaat verder met een verkenning van dynamische vormen. Geïnspireerd door de avant-gardistische lijnen van stealth vliegtuigen, is het nieuwe BR 03-94 BLACKTRACK chronograaf horloge de perfecte match met de Blacktrack BT-06 motorfiets, gezamenlijk ontworpen door Sacha Lakic en de ontwerpers van het horlogemerk.

    KEN JE SACHA LAKIC?

    Sommige ontwerpers zijn echt getalenteerd. Van auto- en industrieel ontwerp tot interieurs, architectuur, meubels en zelfs fietsen en scooters, voor Sacha Lakic kan niets de inspiratie vertragen. Lakic uit zijn talent op vele creatieve gebieden: meubelontwerp met de Bubble sofa, een iconisch stuk van Roche Bobois, straatmeubilair met Stay Concrete en zelfs designmeubilair voor honden en katten voor Bogarel, het merk dat hij mede heeft opgericht.

    Maar snelheid en beweging blijven centraal staan in het werk van de ontwerper. Sacha Lakic, de man achter de stijl van de Venturi uitzonderlijke elektrische voertuigen, heeft verschillende prijzen ontvangen voor zijn gedurfde ontwerpen. Zijn concepten liggen aan de basis van verschillende buitengewone motorfietsen, met name voor het Franse merk Voxan, voordat hij in 2016 zijn eigen merk oprichtte: Blacktrack.

    "Het doel is om functionele producten vol passie te creëren die hun eigenaars plezier geven en emotie opwekken. Blacktrack creëert dat zeldzame gevoel dat voortkomt uit een buitengewone combinatie van prestaties en vorm, kleur en onderscheidend design," zegt Lakic. Deze benadering komt direct tot uiting in zijn caféracers en, meer recentelijk, in de lancering van een reeks lifestyle-accessoires.

    BELL & ROSS: PASSIE VOOR UITZONDERLIJKE MOTORFIETSEN

    Het is geen geheim dat Bell & Ross onlosmakelijk verbonden is met de luchtvaart. Maar fans van het merk zijn zich ook bewust van de uitstapjes naar de wereld van motorfietsen in de afgelopen tien jaar. Dit spannende avontuur waarin design, techniek en prestaties worden gecombineerd, begon in 2011, toen Bell & Ross zijn krachten bundelde met Shaw Harley-Davidson om een unieke motorfiets te creëren op basis van de FXSTB Softrail Nightrain: De Nascafe Racer Bell & Ross. Een van de opvallende kenmerken is het speciale BR 01 Carbon horloge dat in de middenconsole is geplaatst, als een gereedschap aan boord. In 2014 bracht Bell & Ross een creatief eerbetoon aan de gouden eeuw van de snelheidsrecords op twee wielen met de spectaculaire B-Rocket. Geïnspireerd door de eerste straalvliegtuigen ontworpen in de VS, werd de concept motorfiets gemaakt met ingenieurs van Shaw Harley-Davidson. De B-Rocket inspireerde Bruno Belamich, creatief directeur van Bell & Ross, direct tot het creëren van twee instrument horloges: de BR 01 chronograaf en zijn kleine zusje, de BR 03 B-Rocket. In 2023 opent de BR 03-94 BLACKTRACK een nieuw hoofdstuk in deze fascinerende en gedurfde saga. De kern van het project is het idee van een motorkap geïnspireerd op de facettering van stealthvliegtuigen zoals de F117 en F35, met de wens om een machine te creëren met platte, hoekige oppervlakken.

    EEN EXCLUSIEF STEALTH HORLOGE EN CHRONOGRAAF

    Opnieuw komt het iconische Bell & Ross ontwerp op een verrassende manier tot uiting met de nieuwe BR 03-94 BLACKTRACK chronograaf, met een 42mm kast in matzwart keramiek die waterbestendig is tot 100 meter. Het uiterlijk is nog steeds geïnspireerd door de wereld van de luchtvaart. Deze creatieve bron is ook terug te vinden in sommige elementen van het ontwerp van de Blacktrack BT-06 motorfiets, waarvan de gefacetteerde hoeken een directe verwijzing zijn naar het technische ontwerp van stealth-vliegtuigen - namelijk de iconische Lockheed-Martin F-117 Nighthawk. Motorrijders zullen meteen de op de motor geïnspireerde band van zwart kalfsleer opmerken, omzoomd met een rode rand en gevoerd met technisch materiaal met een hoge weerstand. De band sluit met een stalen gesp met zwarte PVD coating, terwijl de quilting op de band zelf een knipoog is naar de motorzadeldekjes en motorpakken.

    EEN COMMANDOPOST VOOR DE POLS

    Innovatief en iconoclastisch, de nieuwe BR 03-94 BLACKTRACK wijzerplaat neemt het uiterlijk aan van een dashboard. Bell & Ross staat bekend om het overbrengen van de precisie van cockpitinstrumenten naar de pols; nu, voor de eerste keer, nemen de tellers op deze chronograaf het zeer specifieke ontwerp van de wijzerplaten op motorfietssturen over. De link met motorfietsinstrumenten is duidelijk. In de rode tint van een meter is de 30-minuten chronograaf totalisator direct afleesbaar. De wijzerplaat heeft een subtiel detail: de superpositie van de secondewijzer van de chronograaf over de minutenwijzer creëert de Blacktrack "B". Dit facetwerk is ook terug te vinden op de lunette, die van bovenaf gezien een achthoekige vorm heeft. Met een subtiele contrasterende mix van grijs en zwart, opvallend op de cijfers, is alle informatie aanwezig en leesbaar op een wijzerplaat die overhelt naar donkere tinten, compleet met een opengewerkt koelrooster. Op de flens en de indexen is de typografie van de cijfers zorgvuldig gemaakt. De indexen zijn behandeld met Super-LumiNova® en hetzelfde geldt voor de wijzers met skelet. Om de altijd bestaande band tussen Bell & Ross en motorfietsen te markeren, kan de BR 03-94 BLACKTRACK chronograaf in het midden van de motorfietsconsole worden geplaatst, waardoor het instrumenthorloge van pols naar dashboard kan worden verplaatst: de symbiose tussen de twee machines is compleet.

    PRESTATIES IN HET HART VAN DE SAMENWERKING

    Zoals bij alle Bell & Ross horloges, stopt de BR 03-94 BLACKTRACK niet bij een fijne esthetische uitvoering. Bovenal is het een instrument horloge ontworpen om nauwkeurig, leesbaar, functioneel en betrouwbaar te zijn. De focus op prestaties en betrouwbaarheid staat centraal in deze samenwerking. Als zodanig heeft het ontwerp een fijne motor: het hart van het sportieve eigentijdse uurwerk is het BR-CAL.301 mechanische uurwerk met zelfopwinding. Een kaliber met verfijnde afwerkingen en een gangreserve van 42 uur, waarmee de uren, minuten, seconden en datum kunnen worden weergegeven, evenals chronograaffuncties. Het sluit perfect aan bij de prestaties van de 1.200 cc Indian Scout V-twin die de Blacktrack motorfiets aandrijft. Efficiëntie ontmoet persoonlijkheid.

     

     

     







    16-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-11-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ixina tipt drie prominente keukentrends

    ixina presenteert een verleidelijk kijkje in de wereld van keukentrends. Als Belgische marktleider in de keukensector stellen ze met trots de drie meest prominente trends van het moment voor: Modern-Minimalistisch, Cottage en Tijdloos Chic. Om je een dieper inzicht te geven in deze trends, zullen ze elke stijl kort contextualiseren en handige tips delen om deze stijlen naadloos in je eigen interieur te integreren. Bovendien laat ixina drie inspirerende figuren aan het woord, die hun passie voor de keuken en het koken delen aan de hand van heerlijke recepten die perfect passen bij elke keukenstijl.

    "De drie trends die we naar voor schuiven zijn afgestemd op en gemaakt voor de Belg. Het zijn keukens die bij elk van ons zouden passen." - Engin Senol, trendwatcher bij ixina.

    Modern Minimalistisch

    Modern-Minimalisme is een tijdloze stijl die talloze mogelijkheden heeft voor het mix-en-matchen, en waarmee je zowel een klassiek als een hedendaags interieur kunt creëren. De hoofdtoon is vaak neutraal, zoals wit of beige, gecombineerd met hout voor een warme sfeer. Het MODA-keukenmodel van ixina biedt uitgebreide opties om je keuken een modern-minimalistische uitstraling te geven: met strak wit, minimalistische handgrepen en de toevoeging van enkele stijlvolle accessoires in zwart, brons of hout. Deze stijl brengt vooral rust in je interieur en zorgt voor een strakke uitstraling. Als je een open keuken hebt, is een modern-minimalistische afwerking zeker een goede keuze. Af en toe een kleuraccent in je serviesgoed of een vaas kan zeker, en geeft een vleugje levendigheid aan het geheel.

    Tips: 1. Als basis kies je best warme, maar neutrale kleuren als beige of wit. - 2.Zorg voor strakke handgrepen in zwart of roestvrij staal. - 3. Combineer met een keukenkast of werkblad in hout. - 4.Bekleed de muren en vloer in dezelfde neutrale kleuren. - 5. Zorg voor enkele kleurrijke accessoires.

    Cottage

    Cottage-keukens zijn tegenwoordig overal te vinden en genieten van een grote populariteit. Steeds vaker keren we terug naar de keukens van vroeger, naar knusse plekken waarin het gevoel van thuiskomen in elk detail is verweven. Met duidelijke inspiratie uit de natuur, zoals fleurig behang of meubelbekleding, straalt cottage de ultieme rust uit. Dit effect wordt versterkt wanneer je het combineert met zachte, gedempte kleuren zoals lichtroze of steengrijs. Een keramische spoelbak in traditioneel wit maakt het plaatje compleet en geeft het geheel een authentiek karakter, vooral wanneer je deze combineert met opvallend tegelwerk aan de muur. In het DELIA-keukenontwerp van ixina wordt bovendien gebruikgemaakt van rustiek ogend hout: de kers op de taart!

     

     

    Tips : 1. Integreer kleurrijk tegelwerk en wees niet bang om een meer traditionele print te gebruiken. - 2. Werk enkel met zachte kleuren zoals lichtroze of bosgroen. - 3. Kies voor accenten in rustiek hout. - 4. Duik zeker ook eens een tweedehands- of antiekwinkel in om een uniek meubelstuk in de juiste look te vinden. - 5. Het plaatje wordt pas echt compleet met een bonte ruiker bloemen – vals of vers, aan jou de keuze!

    Tijdloos chic

    Wie zegt dat een tijdloze keuken saai hoeft te zijn? Liefhebbers van een hoogwaardig interieur vinden zonder meer hun gading in het Velvet-keukenmodel van ixina. Denk aan strak design in elk detail van de keuken, van het maatwerk tot het keukenkraanwerk. Het high-end gevoel wordt versterkt door een afwerking met natuurlijke materialen zoals natuursteen of donker hout en kleurgebruik dat tegen zwart aanleunt. Zoals in het Velvet-keukenmodel te zien is, zorgen matte oppervlakken en handvaten voor een tijdloos chic effect. Deze voelen bovendien telkens fluweelzacht en aangenaam aan. Op zoek naar een modernere toets? Speels gevormd servies of tegelwerk in een opvallende kleur geeft het geheel meteen meer karakter.

    Tips : 1. Ga voor zoveel mogelijke matte afwerkingen. - 2.     Creëer een high-end gevoel door middel van donkerdere tinten. - 3.Kies voor een strak design, ook voor de keukentoestellen en het kraanwerk. - 4. Voor het keukenwerkblad kies je best voor een natuurlijk materiaal – denk aan hout of natuursteen. - 5. Hou de decoratie sober en minimalistisch.

    www.ixina.be

     

     

    15-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Touch me if you can

    tactiliteit troef in het interieur

     

     Wanneer de temperaturen buiten dalen, maak je het binnenshuis niet alleen warmer door aan de thermostaatknop te draaien. Door het interieur te bekleden met zachte en vooral tactiele stoffen in verwarmende kleuren maak je het geheel ook heel wat behaaglijker. Van bouclé of ribfluweel tot vilt: aaibare texturen maken van je interieur een knusse cocon om gelukzalig in te verdwijnen. DEBA Meubelen inspireert met drie trendy tactiele materialen die het binnen een graadje gezelliger maken.

    Corduroy Craving

    Het geribde fluweelachtige textiel kent verschillende toepassingen, maar schittert vooral in het interieur. Corduroy creëert een hedendaagse uitstraling, zonder aan knusheid te verliezen. Bovendien is het dankzij de typische ribben gemakkelijk te onderhouden. In een warme kleur zoals terracotta of mosgroen is het ten slotte de perfecte stof om een zitbank of sierkussen gezellig mee te bekleden.

     Velvet Fever

    Wanneer je het glanzende velours in meubilair verwerkt, geef je een interieur een luxueus karakter – of je het nu gebruikt in de woon- of slaapkamer. De aaibare afwerking geeft deze chique stof zonder meer een teder kantje om aangenaam in te vertoeven. Klaar om je eigen herfstcocon in te richten? Bij DEBA Meubelen kan je onder meer stoelen en fauteuils vinden in najaarstinten als velvet okergeel of shiny roestbruin.

    Bouclé Bliss

    Als kind knuffelden we met een zachte teddybeer, vandaag nestelen we ons in een interieur met dezelfde fluffy textuur. Laat je wegzakken in de grove maar toch donzige textuur van bouclé, als in een tastbare omhelzing. Verwerkt in een poef of zetel is het niet alleen een comfortabele aanvulling op je interieur, in een opvallende kleur is het dé eyecatcher die de ruimte nodig heeft.

    www.debameubelen.be

     

     







    15-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-11-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontdek de Wadden met échte eilanders
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Toeristische dienst zet lokale ondernemers in de kijker met nieuwe campagne

    Niet alleen in de zomer, maar juist in de koudere maanden zijn de Waddeneilanden the place to be. Voor Visit Wadden het ideale moment om de échte eilanders van Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog in de kijker te zetten. Ze ontwikkelden enkele inspirerende video’s van ondernemende eilanders die de bezoeker op een bijzondere manier laten kennismaken met hun eiland.  Zo kan je op wad-expeditie met Lyce Saathof, zoek je het avontuur op met Orfeus Van der Veen en pluk je eetbare planten en kruiden in het voedselbos van Conradine De Reus. Een winterse trip naar de Wadden werd nog nooit zo persoonlijk als met deze lokale eilandbewoners. 

    Op wad-expeditie met Lyce Saathof

    Stond jij al ooit op de dijk van een van de Waddeneilanden? Dan kan je vermoedelijk beamen dat het Waddengebied een immense omvang heeft. Het is het grootste getijdengebied ter wereld en herbergt een fascinerend stukje natuur. Ook de jonge ecoloog Lyce Saathof (26) begrijpt dit als geen ander. Ze neemt mensen mee naar het wad zodat ze op een zeer directe manier kennis maken met wat er zich verborgen houdt onder de grijze modderlaag. "Onderweg kijken we heel aandachtig naar de verschillende kleuren en sporen die we tegenkomen. Soms zien we bijvoorbeeld opvallende oranje vlekken, dit zijn minuscule algen of een soort plankton. Deze algen worden opgegeten door wormen en schelpdieren die op hun beurt als prooi dienen voor vogels. Ze vormen de basis van de voedselketen”, vertelt Lyce Saathof. “Zo’n bezoek aan het wad is tijdens de wintermaanden een absolute aanrader door de ruwheid, prachtige landschapskleuren en de uitgestrektheid van dit gebied. Hoe meer je dit zelf ervaart, hoe meer je beseft hoe waardevol deze regio is en hoe beter je ervoor zal zorgen."

    Actief op pad met Orfeus van der Veen

    Het leven op de eilanden staat vaak in het teken van de natuur, best begrijpelijk met zoveel bossen, duinen, stranden en de zee nabij. Orfeus van der Veen (49) heeft zijn hart verloren aan deze prachtige landschappen. "Eigenlijk leef ik bijna altijd buiten, het geeft mij een gevoel van vrijheid”, vertelt Orfeus. “Mijn werk speelt zich voornamelijk af op en rond het strand. In mijn zelfgebouwde strandtent, die volledig zelfvoorzienend is, ontvang ik groepen die naar het eiland komen om zich hier helemaal uit te leven. Surfen, suppen, boogschieten, lasergamen, ... en dit allemaal in de frisse buitenlucht. Mensen denken vaak dat dit eerder zomeractiviteiten zijn, maar eigenlijk is het najaar juist ideaal. Tegen die tijd kon het zeewater de hele zomer opwarmen en is het weer op het eiland aangenamer om te sporten.”

    Outdoor cooking in het voedselbos van Conradine de Reus

    Van madeliefjes tot paardenbloemen en brandnetels, het zijn niet alleen onkruiden, maar ook lekkere smaakmakers. Benieuwd naar welke bloemen en planten er allemaal eetbaar zijn? Kom dit zelf te weten tijdens een workshop thee maken of een kookles in de bijzondere eilandtuin van Conradine de Reus (60). Samen met haar man en mede-expert Siem (58) heeft Conradine een voedselbos gecreëerd waar ze wil tonen dat je meestal niet ver moet zoeken om lekkere pure producten te vinden. Van zodra je weet wat je wel en niet mag gebruiken, gaat er een hele nieuwe culinaire wereld open. "Elke dinsdag en donderdag laten we deelnemers zien wat je kan bereiden met onkruid en andere eetbare planten. Vervolgens vertrekken ze met receptenkaarten en een mandje op ontdekking door onze tuin en mogen ze de ingrediënten voor de lunch verzamelen. Nadien maken ze zelf hun maaltijd klaar in de frisse buitenlucht.”

    Benieuwd naar de andere eilanders en hun verhalen? Bezoek dan www.visitwadden.nl/eilandverhalen. 

     

    14-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aspria

    Tieners hebben er alle baat bij om regelmatig een fysieke activiteit uit te oefenen. Maar wat doen ze zelf graag? Hoe motiveer je tieners die weinig interesse tonen in het traditionele sportaanbod? En waarom is het nodig om hen te motiveren om fysieke inspanningen te doen? Aspria stelde deze vragen aan kinderarts Frédéric Motte die gespecialiseerd is in de geneeskunde bij tieners.

    Sport mag geen bron van contraproductieve frustratie worden. Daarom raadt Frédéric Motte aan om verder na te denken: “Er bestaat een aangepaste activiteit voor iedere tiener. Forceer je kind niet, maar luister naar zijn of haar wensen en leg geduldig uit dat een regelmatige fysieke activiteit tot betere resultaten leidt.” De toegang tot een individuele sport, via een structuur zoals een fitnesszaal, is vaak een doeltreffende manier om kennis te maken met de sport.

    Kinder- en tienerartsen spelen een belangrijke rol: kinderen en tieners begeleiden doorheen de verschillende stappen van hun jonge leven om gezonde volwassenen te worden. Daar horen zowel een competitieve geest als aanmoedigingen bij. “Als ouder is het belangrijk om je kind aan te moedigen en een luisterend oor te bieden op de momenten waarop hun wensen en ambities veranderen. Maar al te vaak stoppen tieners op een nogal bruuske manier met hun sport zonder zicht te hebben op alternatieven.” Fitnessclubs kunnen een antwoord bieden tijdens deze levensfase en zin doen krijgen om op regelmatige basis een fysieke activiteit uit te oefenen.

    Aspria heeftt een uitgebreid aanbod van sporten die geschikt zijn voor tieners jonger dan 18 jaar. De club Royal La Rasante heeft binnen de eigen Academy zelfs een speciaal programma voor tieners ontwikkeld. Het uitgangspunt? Hun fysieke en mentale ontwikkeling ondersteunen.

    Aspria Royal La Rasante - Donkerstraat 56, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe - www.aspria.com

    Er is redelijk wat discussie rond het feit of tieners nu beter wel of niet spieroefeningen doen. Sommige fitnessclubs verbieden zelfs de toegang aan tieners. “De manier waarop de puberteit evolueert, varieert van tiener tot tiener. Het is pas wanneer je zicht hebt op de fysieke rijpheid dat je spieroefeningen al dan niet kan toelaten”, aldus de kinderarts. Aspria is toegangelijk voor tieners vanaf 14 jaar, maar wel met de verplichting om 4 individuele introductiesessies te volgen.

     

     

     

     

     





    14-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-11-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstige kerst in Hannover

    Van Monet en Banksy tot ijsdisco en lichtinstallaties

    Net zoals ieder jaar valt er ook deze winter in Hannover, de hoofdstad van de Duitse deelstaat Nedersaksen, heel wat te beleven. Met in totaal drie kerstmarkten, verspreid over het centrum van de stad, is Hannover sowieso gezegend met de nodige dosis kerstsfeer. Maar dit jaar zal de eindejaarsperiode overgoten worden met een extra kunstig sausje. Zo kan je mee op interactieve reis door de schilderijen van Monet en kom je meer te weten over Banksy, de wereldberoemde anonieme kunstenaar. Liefhebbers van het lichtere genre kunnen dan weer terecht in het kerstcircus of kunnen genieten van de sprankelende lichtinstallaties in de kersttuin van de Hannover Adventure Zoo. Met volgende zes activiteiten maak je van jouw eindejaarstripje naar Hannover een heus kerstig kunstwerk.

    Kerstmarkt in het hart van Hannover

    Lokale lekkernijen, gezellige kraampjes en een sfeervolle ambiance, dat is de perfecte omschrijving van de kerstmarkt in de oude stad. Hannover heeft meerdere kerstmarkten met de historische binnenstad als een belangrijk centrum voor kerstvieringen. Van 27 november tot en met 22 december kan je hier langs de vele kraampjes wandelen. Bewonder de werken van lokale ambachtslieden, ga op jacht naar unieke kerstcadeautjes en proef lokaal lekkers. Rond het Historische Museum kan je ook deelnemen aan allerlei soorten activiteiten, zoals de ‘Handwerkergasse’ waar je zelf mag vilten of smeden. Op Ballhofplatz beleef je dan weer een Scandinavische kerst, het plein verandert in een Fins kerstdorp. In de traditionele lap-tenten smul je van Finse specialiteiten, zoals Flammlachs, gegrilde zalm, en glüwein. 

    De succesvolle tentoonstelling ‘Monet's Garden' komt naar Hannover  

    Deze winter opent Monet’s Garden in Hannover, een interactieve reis door de geschiedenis en de werken van deze grote schilder. De tentoonstelling kwam tot stand met behulp van de nieuwste technologie waardoor bezoekers zich helemaal kunnen onderdompelen in het leven van deze Franse Impressionist. Je wordt door drie belevingsroutes geleid waar interactiviteit centraal staat. Zo laten bezoekers de schilderijen tot leven komen of kruipen ze zelf in de huid van de schilder. Verder wordt er ook muziek afgespeeld en geuren verspreid. Dit alles creëert een meeslepende wereld die je van 23 november tot en met 11 februari zelf kan beleven.

    Sprankelende lichtinstallaties in de Christmas Garden

    De Christmas Garden in de Adventure Zoo wordt dit jaar magischer dan ooit dankzij de nieuwe verlichte rondwandeling langs lichtinstallaties. Een bezoek aan deze kersttuin is een beleving voor jong en oud. Zo is er een openluchtschaatsbaan waar je over het ijs kan glijden, maar ook rodelbanen voor avontuurlijke zielen. Neem zeker een kijkje op de wintermarkt met culinaire hoogstandjes, kunst en ambachtelijke producten. Voor diegenen die graag de dansschoenen aantrekken, is er zelfs een ijsdisco waar ze hun dansmoves kunnen tonen. Van 17 november tot en met 7 januari zal de Adventure Zoo volledig in het teken van de winter staan, een magische ervaring die je niet mag missen.

    Blockbuster tentoonstelling: het mysterie van Banksy 

    Van 20 oktober tot en met 25 februari komt de succesvolle tentoonstelling ‘The Mystery of Banksy – A Genius Mind’ naar Hannover. Deze expositie staat helemaal in het teken van de wereldberoemde kunstenaar Banksy die tot op vandaag een groot mysterie blijft, maar al heel wat ophef veroorzaakte met zijn werken. Speciaal voor deze bijzondere tentoonstelling werden er onder andere graffitiwerken, foto’s en prints op diverse materialen zoals stof en plexiglas gereproduceerd. Hierdoor krijg je als bezoeker inzicht in het complete werk van dit kunsticoon.

    Schitterend spektakel in het kerstcircus 

    Laat je binnenkort verrassen door spectaculaire stunts en geniet van uniek entertainment tijdens het Wintercircus in Hannover. Van 21 december tot en met 7 januari vindt de populaire ‘Grand prix of Artists’ plaats op de Schützenplatz, een show vol spanning en plezier. Legendes uit de circus- en toneelwereld geven het beste van zichzelf in een feestelijk versierde tent. Uiteindelijk beslist het publiek, via de app of met een kruisje op het stembiljet, wie zich het nieuwe circustalent mag noemen.

    Voorstelling ‘Wilderness’ in de Koninklijke tuinen van Herrenhausen

    Van 17 november tot en met 14 januari kan je in de Orangerie van de Koninklijke Tuinen van Herrenhausen naar de voorstelling ‘Wilderness’ komen kijken. In deze show trekken verschillende artiesten zich samen terug om hun eigen talenten te herontdekken te midden van de ongerepte natuur. In het verhaal staat Jaques Schneider centraal, een kluizenaar die al geruime tijd in de wildernis leeft, maar voor wie de mensen rondom hem vreemden geworden zijn. Met deze verhaallijn willen de theatermakers stilstaan bij de snel veranderende wereld en de invloed van de digitalisering. 

    Illustraties christian wyrwa, dominik gruss & lukas schulze







    13-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hunkemömr Sheroism- campagne: empowerment en elegantie

    "Doordat jij jezelf bent, inspireer je mij om ook mezelf te zijn."

    Lingeriemerk Hunkemöller introduceert haar nieuwste campagne: Sheroism. Een movement gericht op female empowerment en het inspireren van vrouwen om hun meest authentieke zelf te zijn. Het merk roept alle vrouwen op zich uit te spreken, elkaar te ondersteunen en de schoonheid van onze verschillen te omarmen. Duitse TV-host Lola Weippert, model en activiste Nyakim Gatwach en model Jocelyn Corona staan centraal in deze campagne gericht op zelfexpressie.

    Alexandra Legro, Global Marketing and Communications Director, drukt de essentie van Sheroism als volgt uit: "Wij inspireren en empoweren vrouwen om hun meest mooie en authentieke zelf te omarmen. We lift each other up. Met Sheroism beginnen we aan een reis van empowerment en inclusiviteit, waar de stem van elke vrouw wordt gehoord, persoonlijke verhalen worden gedeeld en prestaties worden gevierd."

    Ontmoet de Sheroes

    Duitse tv-presentatrice Lola Weippert, model en activiste Nyakim Gatewech en model Jocelyn Corona inspireren tot zelfexpressie zoals alleen zij dat kunnen. Zij staan centraal als ambassadeurs van de Hunkemöller Sheroism-movement.

    Lola Weippert : Lola staat bekend als Duitse radio- en tv-persoonlijkheid, model én influencer. Lola leeft in de spotlights en spreekt openlijk over acceptatie, reflectie en zelfliefde. "Het is oké om anders te zijn - het is zelfs een superpower.", aldus Lola. Lola is een uitgesproken voorstander van gendergelijkheid en komt op voor gelijke kansen in ontwikkeling en ontplooiing.

    Nyakim Gatwech  : Nyakim werd geboren in een vluchtelingenkamp in Ethiopië en heeft het weten te schoppen tot internationaal model en activiste. Haar reis is niets minder dan inspirerend. Trots op haar Zuid-Soedanese achtergrond heeft Nyakim al vroeg geleerd zelfvertrouwen, een positieve houding en grote dromen te koesteren. Ze heeft haar eigen non-profit opgezet, de BalangNyal Foundation, met als missie om millennials en kansarme jongeren van Zuid-Soedanese afkomst sociaal-economische kansen te bieden.

    Jocelyn Corona : Jocelyn Corona is op een missie om body positivity uit te dragen naar de wereld om haar heen. Jocelyn, geboren in Mexico en nu woonachtig in Londen, maakt als model met een stem de weg vrij voor andere vrouwen. Zij daagt de status quo uit en pleit voor de kracht van kwetsbaarheid.

    Lola Weippert vat de essentie van Sheroism treffend samen met haar woorden: "We verdienen allemaal respect. We verdienen allemaal liefde. We zijn allemaal hetzelfde. In de reis van het leven is het belangrijk dat we elkaar steunen en respecteren."

    De Sheroism Designer collectie

    Vanuit de gedachtegang van Sheroism is een nieuwe collectie ontstaan die staat voor de kracht en schoonheid van elke vrouw. De Sheroism-collectie bevat een paar van Hunkemöller's meest luxueuze designs met sensuele silhouetten, body-conscious vormen, rijke borduursels en verfijnde kanten stoffen. Geïnspireerd door de catwalk worden klassieke modellen geüpdatet met een moderne, gedurfde en geraffineerde look. De elegante collectie is met veel liefde en aandacht voor detail in Hunkemöller's eigen designstudio ontworpen. Deze lingerie omarmt het inspirerende gedachtegoed van Sheroism. De modellen zijn meer dan luchtige stofjes: ze staan symbool voor het zelfvertrouwen dat straalt van binnenuit.

    Donkere bloemenprints op lingerie en nachtkleding hebben een verleidelijke esthetiek, terwijl levendige juweeltinten en elegante stoffen voor een exclusieve uitstraling zorgen.

    Ga mee op Hunkemöller's missie van empowerment en inclusiviteit, waar iedere vrouw wordt gehoord en ieders levensverhaal wordt gevierd. Met het Sheroism Dinner in de Vondelkerk in Amsterdam werd de campagne afgetrapt, met als doel en missie om sterke vrouwen samen te brengen en verhalen te delen.

    De Sheroism collectie is vanaf nu beschikbaar via de webshop van Hunkemöller en in alle Hunkemöller winkels.







    13-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!