Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    31-12-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Revor serveert

    slaapkamertrends à la carte

     

    Hoe slaap jij het liefst? Het mogelijke antwoord op deze vraag is ruim en vooral voor iedereen anders. Het Belgische Revor vertrekt vanuit de overtuiging dat iedere slaper anders is en steeds een unieke slaapstijl heeft. Daarom schotelt deze ervaren slaapspecialist een uitgebreid menu slaapoplossingen voor die de trends van vandaag perfect belichaamt. Van het hoofdbord tot de poten of afwerkingskleuren: Revor heeft alles in huis om jou de perfecte slaap te bieden.

    Scandinavisch slapen

    Slapen zoals onze hoge noorderburen dat doen is misschien wel dé slaapkamertrend van het moment. Scandinavisch slapen is een zachte manier van slapen, alsof je op een wolkje ligt en droomt. Het is een drielaagsprincipe waarbij een gestoffeerde matras en extra topper op de boxspring zelf gelegd worden. Niet alleen is het een esthetische meerwaarde op het meubel en de slaapkamer, de bijkomende laag creëert bovendien meer comfort en bescherming voor de matras eronder.

    Voetjes van de vloer

    Naast het hoofdbord kan je ook met de poten inzetten op personalisatie. Schik de poten strategisch en haast onzichtbaar en doe het bed zweven – niet alleen is het een trendy stijlkeuze, het is ook onderhoudsvriendelijk. Als ze toch te zien zouden zijn, heb je bij Revor alvast een ruime keuze in kleur, vorm en afwerking: van natuurlijk hout tot matzwart of van rechthoekig en statig tot schuin en elegant gevormd.

    Your head in the game

    Hoewel een bed vooral functioneel moet zijn, wil het oog ook wat. Om voor ieder interieur de juiste boxspring te creëren, biedt Revor een brede selectie hoofdborden aan. Is je slaapkamer eerder eenvoudig ingericht? Kies dan voor een boxspringhoofdbord zoals de Vitello Modern Rondo voor een clean resultaat. Bij Revor Kies je uit 20 verschillende looks. Of je nu gaat voor een genopt hoofdbord zoals de Capitol of de strakke Eclectic Pocket met tijdschriftvakje, alle hoofdborden hebben elk een volledig unieke look die bepalend is voor de stijl van de slaapkamer. Zwevend of staand, gestoffeerd in felle kleuren: de hoofdborden kunnen daarnaast aangevuld worden met leuke extra’s zoals een nachtlampje of usb poorten.

    Rise and shine

    Het selecteren van kleuren, stoffen en materialen is misschien wel de leukste stap in het vormgeven van je bed. Ook in deze categorie speelt het merk met de trends van het moment, en zet het in op aaibare stoffen zoals bouclé. Daarnaast schuift Revor voor 2024 een eerder warm kleurenpalet naar voren. Denk aan woudkleuren, okertinten, terracotta of zelfs een uniek ombré kleurverloop dat iedere ochtend de sfeer van de zonsopgang nabootst. www.revor.be

     

     







    31-12-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-12-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicolas Lopez Appelgreen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    BENOEMD TOT CEO VAN LYNK & CO IN EUROPA

     

     

    Lynk & Co, het wereldwijde premium mobiliteitsmerk, kondigt aan dat Alain Visser ermee heeft ingestemd terug te treden als CEO van Lynk & Co in Europa om andere mogelijkheden buiten het bedrijf na te streven. Hij zal vanaf 8 januari 2024 worden opgevolgd door Nicolas Lopez Appelgren.

    Nicolas Lopez Appelgren is momenteel hoofd Retail Operations bij Volvo Cars en brengt meer dan 28 jaar wereldwijde ervaring in de detailhandel en marketing van auto's mee naar het merk. In zijn huidige functie heeft Nicolas leiding gegeven aan de transformatie van de retail- en commerciële activiteiten van Volvo Cars, waarbij hij het bedrijf heeft geholpen een directere relatie met gebruikers te ontwikkelen, de online verkoop te integreren met het retailnetwerk van Volvo en de klantenservice te verbeteren via directere responskanalen.

    Voordat Nicolas CEO werd van Lynk & Co in Europa, bekleedde hij uitgebreide functies bij Volvo Cars in retailmanagement, productmanagement, marketing en business development. Hij was een sleutelfiguur in de uitbreiding van Volvo's marktaanwezigheid in Europa en Noord- en Zuid-Amerika.

    Alain Visser werd in 2015 benoemd tot Senior Vice President Global Marketing and Sales bij Geely Auto Group. Hij speelde een belangrijke rol bij de oprichting van het premiummerk Lynk & Co en was vanaf 2017 CEO van de Europese regio van het merk. Hij was de sleutel tot het creëren van nieuwe ervaringen voor klanten door middel van connected vehicle technologie en bedrijfsmodellen.

    Jerry Gan, CEO van Geely Auto Group, zei: "Sinds de oprichting van Lynk & Co in 2017 heeft het wereldwijd al meer dan 1 miljoen voertuigen afgeleverd en is het een van 's werelds snelst groeiende premium automerken geworden. We willen Alain bedanken voor zijn vele jaren dienst en alles wat hij heeft gedaan om een sterke basis te leggen voor de toekomst van Lynk & Co. We zijn verheugd Nicolas te verwelkomen bij Lynk & Co en kijken ernaar uit met hem samen te werken terwijl het merk de volgende fase van zijn wereldwijde ontwikkelingsplan ingaat."

     

     

    30-12-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een traaaaaaaaaage ochtend? Ja graag!

    » SLOW LIVING EN CHADO THEEKUNST

    Wanneer de drukte van het seizoen toeslaat, verloopt onze ochtendroutine vaak gehaaster. Slow living staat voor trager en bewuster leven, voor het aandachtig beleven van het moment. Hoewel onze ochtenden hectisch kunnen verlopen, is het ook een perfect tijdstip om even te vertragen vooraleer de dag begint. Terwijl jij geniet van een sluimerende morgen schotelt lifestylespecialist Point-Virgule je alvast een dampende kop koffie of thee voor – gezet en gebrouwen zoals slow living het voorschrijft.

    A slow cup-of-joe : Zet die snelle espressoshot of meeneembeker even opzij, en ga voor een slow coffee. Ofwel een heerlijke tas koffie waarvoor je alle tijd neemt om het te bereiden. Heb je de hippe pour-over variant al ontdekt? Point-Virgule tipt haar slow koffiezetapparaat. Aan de hand van een losse filterhouder, een filter en een bijbehorende kan heb je een overheerlijke warme drank in enkele minuten tijd. Het glazen model heeft een roestvrijstalen filter dat een rijke smaak en robuust aroma garandeert. Doordat je bovendien geen papieren filter of plastic capsule gebruikt, is het heel wat milieuvriendelijker. Combineer het met de elegant gevormde waterketel uit het assortiment, en smul van iedere stap in het koffiezetproces.

    How to make a slow drip coffee : 1. Plaats je opgiet-apparaat op een vlak, hittebestendig, antislip oppervlak. - 2. Doe verse, filtergemalen koffie in de filter - 3. Giet langzaam heet (niet kokend) water in een cirkelvormige beweging over de gemalen koffie, totdat deze gelijkmatig verzadigd is. Giet vervolgens extra heet water erbij tot de maximale capaciteit is bereikt. - 4. Laat het water door de koffie in de karaf van borosilicaatglas lopen. - 5. Verwijder de filter en schenk een heerlijk kopje koffie in.

    Zo traag als thee : Het langzaam zetten van thee kan een therapeutisch effect hebben. Volgens de eeuwenoude Japanse filosofie Chadō staat de kracht van aandacht tijdens de theebereiding centraal. Met theeceremonies die urenlang kunnen duren, heeft deze traditie 'slow living' zonder twijfel onder de knie. Probeer het zelf met de gloednieuwe theekan van Point-Virgule. Het zwarte en eenvoudige ontwerp past perfect bij een vertraagde ochtend, en uitgerust met de handige infuser of een theemok met ingebouwde filter kan je genieten van zorgvuldig gezette verse thee.

    www.livwise.be

     

     

     

     

     







    30-12-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-12-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom 2024 het jaar van het toegankelijk toerisme wordt

    Reisorganisaties en toeristische bestemmingen willen reizen voor iedereen vrij beschikbaar maken. 2023 zal de geschiedenisboeken ingaan als een geweldig reisjaar. Na de reisarme coronajaren veerde de sector opnieuw helemaal op het afgelopen jaar. Maar dat betekent helaas nog steeds niet dat reizen voor iedereen even toegankelijk is. Voor mensen met een fysieke beperking of een beperkt budget of voor grote gezinnen blijft reizen vooralsnog een grote uitdaging. Ook wie reist met een huisdier of elektrische wagen ondervindt nog geregeld heel wat obstakels. Nochtans zijn er heel wat bestemmingen en reisorganisaties die inzetten op het toegankelijker maken van hun aanbod. 

    Avontuur op de Franse bestemmingen als rolstoelgebruiker : Bij Atout France vinden ze het van groot belang om de vakantiemogelijkheden voor mensen met een beperking in 2024 nog meer onder de aandacht te brengen. Afgelopen jaar deden ze dit al door middel van informatievoorziening op hun website, gaven ze tips om als rolstoelgebruiker te reizen en posten ze op regelmatige basis inspirerende content over reizen met een handicap. Zo kan je via Wheeled World verhalen lezen van avonturiers Myriam en Pierre die hun ervaringen als rolstoelreizigers delen.

    Ongehinderd door Noord-Brabant reizen  : Met ‘Ongehinderd’ wil ook de Nederlandse provincie Noord-Brabant haar steentje bijdragen. Hiermee richten ze zich op het verbeteren van de toegankelijkheid voor mensen met een beperking, zodat restaurants, winkels en andere voorzieningen, voor iedereen bereikbaar zijn. Op de website en app bundelen ze informatie, zoals details over rolstoelmogelijkheden, aanwezigheid van invalidentoiletten en parkeergelegenheid voor mensen met een beperking. Met ‘Ongehinderd’ wil Noord-Brabant ook bewustwording creëren bij eigenaren van bedrijven en openbare instellingen over het belang van toegankelijk toerisme. 

    Costa Brava meest toegankelijke regio van Spanje  : De Spaanse kustregio Costa Brava staat bekend om de vele sportactiviteiten die voor iedereen toegankelijk zijn, zoals aangepast suppen of zeilen. Daarnaast zijn de paden in natuurpark La Garrotxa toegankelijk voor rolstoelgebruikers en kunnen ook mindervaliden de belangrijkste musea en expositieruimtes, zoals het Dali-theater museum, probleemloos bezoeken. Elke badstad langs de Costa Brava beschikt ook over minstens één strand waar je als rolstoelgebruiker comfortabel kan genieten van zon, zee en strand. Een jaarlijkse aanpassing maakt de locaties altijd up to date. 

    Zwerfhonden gratis vervoerd van Curaçao naar Amsterdam : Veel reizigers nemen hun huisdier graag meer op vakantie, maar dit is jammer genoeg niet altijd mogelijk. Bij Corendon willen ze deze optie wel aanbieden en zijn honden of katten welkom mits ze voldoen aan het huisdierenreglement. Volgend jaar wil deze vliegtuigmaatschappij hier nog extra op inspelen door kosteloos zwerfhonden op hun vluchten van Curaçao naar Amsterdam te vervoeren, waar ze terecht kunnen bij hun adoptiegezin. Ook is het niet altijd gemakkelijk om een accommodatie te vinden waar huisdieren toegelaten zijn, maar gelukkig zijn er bij vakantiewoningspecialist Interhome wel heel wat mogelijkheden. In hun aanbod kan je maar liefst uit 14.000 vakantiewoningen kiezen waar je trouwe viervoeter meer dan welkom is.

    Doelgericht zoeken naar accommodaties voor het hele gezin : Van zodra je als gezin met kinderen reist, is het geen evidentie om logies te vinden die aan alle voorwaarden voldoen. Gelukkig kan je dankzij het Corendon family label gericht zoeken naar kindvriendelijke accommodaties met ruime familiekamers of appartementen die garant staan voor speelplezier en waterpret. Interhome, Vakantiewoningspecialist, werkt niet met een label, maar wel met een specifieke filter voor gezinsvriendelijke woningen. Ook de meeste vakantieparken zijn kindvriendelijk, maar bij Parador proberen ze hier écht hun paradepaardje van te maken. Op vrijwel alle parken is er animatie voorzien, specifieke specialiteiten, zoals een waterparadijs, speeltuin, zwembad, en ook een babybedje, babybox en kinderstoel zijn op aanvraag altijd beschikbaar. Op de verschillende parken worden kindjes bovendien in de bloemetjes gezet met een welkomstgeschenkje. 

    Comfortabel reizen met de elektrische wagen  : Op vakantie gaan met de elektrische wagen is een milieuvriendelijk alternatief om te reizen. Maar dit vraagt natuurlijk wel enige voorbereiding, aangezien je routes moet uitstippelen met voldoende laadstations en het best handig is om een accommodatie uit te kiezen met laadmogelijkheden. Afgelopen jaar probeerde vakantiewoningspecialist Interhome zoveel mogelijk eigenaars te overtuigen om samen met hun hulp te investeren in laadpalen. In juni 2023 hadden ze er nog geen 1000 in het aanbod, terwijl dit cijfer intussen steeg naar 1422. Volgend jaar wil Interhome dit aantal nog flink opkrikken.

    Het hele jaar door budgetvriendelijke vakanties boeken : Ben je op zoek naar een betaalbare vakantiewoning? Dan ben je bij Interhome aan het juiste adres. Deze vakantiewoningspecialist biedt naast dure woningen, ook budgetvriendelijke accommodatie van één of twee sterren. Hierdoor kunnen reizigers zelfs tijdens het hoogseizoen een vakantie boeken onder de €500 per week. Om reizen betaalbaar te maken werkt Parador vakantieparken regelmatig met kortingen en aanbiedingen, maar in de toekomst zouden ze hier graag extra op inzetten, door zich mogelijks te registreren bij de Nederlandse vakantiebank. Moest dit initiatief er ooit in België doorkomen, willen ze ook helpen om alle Belgen de kans te geven om vakanties te beleven met het hele gezin. 

    Betaalbare mobiliteit en budgetvriendelijke adresjes : Ook het huren van een wagen kan mensen ervan weerhouden een vakantie te boeken. In 2022 kende de huursommen voor wagens een prijsexplosie en bedroeg dit bedrag gemiddeld €650. Dankzij een groter aanbod, wat resulteerde in lagere prijzen en een grotere vraag, wist Sunny Cars dit bedrag afgelopen jaar te verlagen naar zo’n €476. Mede dankzij deze positieve evolutie zullen vakantiegangers volgend jaar minder belemmerd worden om een huurauto te boeken voor hun vakantie. Tot slot is het ter plaatse niet altijd gemakkelijk om je reisje zo goedkoop mogelijk te houden. In Noord-Brabant willen ze jou deze mogelijkheid maar al te graag aanbieden. Zo vind je op de verschillende websites van de hoofdsteden, zoals Eindhoven, heel wat tips voor low budget activiteiten of betaalbare, maar lekkere hotspots om te lunchen en te dineren.







    29-12-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-12-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inside is out!

    De comeback van écht tuinmeubilair

     

    Tot enkele jaren terug stond de inrichting van onze buitenruimte volledig los van het interieur binnenshuis. Vandaag is dat anders want steeds meer vervagen de grenzen en krijgt het exterieur een indoor look en feel. Hoewel deze trend zich steeds meer voortzet, geeft Royal Botania dit jaar tegengas en zet het aan de hand van een reeks nieuwigheden in op klassiek en authentiek outdoormeubilair. Ofwel gloednieuwe tuin- en terrasmeubelen die niet alleen multifunctioneel en onderhoudsvriendelijk zijn maar vooral ook het heerlijke outdoorgevoel opnieuw naar buiten brengen.

    Back to basics

    Echt tuinmeubilair kan tegen een stootje. Het is zo stevig dat het zelfs tijdens een hardnekkige winterperiode buiten kan blijven staan. De outdoortrends van het moment geven aan dat we steeds meer kiezen voor duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen om het exterieur mee in te richten. Zo werkt Royal Botania de gloednieuwe Exes-stoelvariant af met duurzaam teakhout voor die traditionele outdoorcharme. Waar de indoor-outdoorlook vraagt om buitenkussens, maken unieke textielafwerkingen deze overbodig. Voor comfort zonder kussens wordt de Jive-stoel aangevuld met een nieuwe Batyline-zitting en krijgt de Strappy-collectie nieuwe Textilene-sleeves. The best of both worlds? In de nieuwe Carés-stoel worden teak en Textilene perfect gecombineerd.

    Comfort is key

    Comfort – in iedere betekenis van het woord – speelt een allesbepalende rol in het exterieur van 2024. Het omvat niet alleen aangenaam en knus vertoeven, het draait ook om gebruiksgemak. Slim outdoormeubilair heeft de bovenhand en Royal Botania vertaalt dat in onder meer de nieuwe optie voor wielen onder de Styletto lounge toe te voegen, perfect om deze gemakkelijk te kunnen verschuiven. Daarnaast is ook de opklapbare Traverse-tafel praktisch in gebruik. Afgewerkt met de moderne Pebble-tint beantwoordt het model bovendien aan zowat iedere trend van het moment. Royal Botania sluit af met een driepunter op het gebied van comfort met de automatisering van de Styletto-sunlounger. Niet alleen heeft het meubel handige wieltjes, het pompsysteem achter de rugleuning garandeert een gemakkelijke en persoonlijke bediening.

    Gepassioneerd door het buitenleven en geïnspireerd door de schoonheid van de natuur staat Royal Botania voor uitzonderlijke ontwerpen die harmonieus samensmelten met de omgeving. Van buitenmeubilair tot parasols en verlichtingsoplossingen: het assortiment toont een perfecte samensmelting van vakmanschap, functionele innovatie en een tijdloze esthetiek. Door de jaren heen groeide het Belgische Royal Botania uit tot een award winning internationaal bedrijf met een reputatie van luxe en uitmuntendheid. Het merk herdefinieert vandaag het buitenleven met een breed gamma aan opties die op unieke manieren iedere buitenruimte transformeren tot een betoverende oase. Daarnaast zet Royal Botania ook de toon op het vlak van duurzaamheid: niet alleen worden alle outdoormeubelen en -accessoires vervaardigd uit kwalitatieve materialen die decenialang meegaan, ze zijn ook uiterst milieuvriendelijk. Zo selecteren ze enkel volwassen plantagehout dat voor 100% traceerbaar en legaal is. Daarnaast zette ze in 2011 de Green Forest Plantation Co op en plantte in de drie jaar die daarop volgde meer dan 250.000 teakbomen. Royal Botania is zonder meer een gevestigde waarde in de luxe outdoorwereld. www.royalbotania.com







    28-12-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-12-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In alle kleuren van de keuken!

    Het interieur van vandaag, in één woord samengevat? Kleur! Van felle tinten tot zachte pastelkleuren en alles daartussenin: de combinaties en mogelijkheden met kleur zijn eindeloos. Keukenexpert ixina neemt alvast de waaier bij zich, en gebuikt iedere tint om het hart van de woning te kleuren. Fan van de monochrome look, (on)opvallende accenten of een sterke kleurexplosie? Nog geen idee? Laat je inspireren door het advies van ixina en kleur je keuken in – binnen of buiten de lijntjes.

    Mag er nog kleur zijn?

    Heeft de kleurrijke trend je in zijn greep? Combineer verschillende tinten bij elkaar en creëer een vrolijke mengeling. Primaire kleuren (ofwel rood, geel en blauw) zorgen voor een sterk maar speels contrast. Voor een zachtere sfeer werkt een ingetogen kleurenpalet even goed. Door de verschillende kleuren bovendien te integreren in meerdere keukenelementen, zoals in de kastfronten of in het kraanwerk, krijgt het geheel een kleurrijke diepte. Kijk maar naar het Velvet Chic-keukenontwerp van ixina!

    Tint-op-tint

    Kleur is helemaal in. Toch hoeft niet ieder potlood uit de doos gebruikt worden. Ook de monochrome keuken, waarbij de volledige ruimte bekleed wordt in verschillende tinten van dezelfde kleur, beantwoordt aan deze trend. Een trend waarmee je bovendien alle kanten op kan. In het Delia Chic-keukenontwerp toont ixina alvast hoe je het doet: de kleur van de muur komt mooi terug in de keukenfronten en diverse decoraties, steeds in een andere schakering.

    Op het witte canvas

    Scared to commit? Verwerk dan subtiele kleuraccenten in het interieur van je keuken en houd de basis licht en subtiel. In het Moda-keukenmodel kan je bijvoorbeeld wit keukenmeubilair als leeg canvas gebruiken. Kies voor gekleurde handvaten of kraanwerk als zachte pop of colour of verf de volledige muur of achterwand in je lievelingskleur. Door een lichtere basis te gebruiken krijgt de fellere kleur bovendien een perfect podium om sterk op te knallen. www.ixina.be

     

     







    27-12-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-12-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Compacte foodprocessor

    KENWOOD MULTIPRO GO

     

    KOKEN GEMAKKELIJKER EN LEUKER, EEN MUST HAVE VOOR THUISCHEFS

    Supersnel snijden of raspen, direct op je bord.Koken wordt leuker en gemakkelijker met het juiste gereedschap. De MultiPro Go van Kenwood is een multifunctionele foodprocessor. Hiermee wordt hakken, snijden, raspen, pureren en zelfs deeg kneden een fluitje van een cent. Het is een compacte en gemakkelijk te bedienen machine, verkrijgbaar in 2 frisse kleuren. Een must have voor elke thuischef, of je nu graag uitgebreid kookt of juist gaat voor een snelle en gezonde maaltijd. Deze foodprocessor maakt het leven net een stukje eenvoudiger. De Consumentenbond beoordeelde de MultiPro Go eerder al als ‘beste koop’ en ‘beste uit de test’ in de categorie foodprocessor.

    De ideale keukenassisent

    Elke avond een gezonde maaltijd op tafel toveren of dat ene recept perfect tot uitvoering brengen: met de krachtige Kenwood MultiPro Go is dat geen enkel probleem. Groenten snijden met deze compacte foodprocessor is sneller en veel gemakkelijker dan het pakken van een snijplank en mes, handmatig snijden en afwassen. Dat maakt het de ideale keukenassistent, die altijd direct klaar is voor gebruik. Naast supersnel hakken, raspen, pureren en snijden, draait de MultiPro Go zijn hand ook niet om voor het kneden van deeg. Van het hakken van nootjes, het zelf maken van hummus, salsa en pesto tot het in ringen snijden van uien zonder traanogen en het supermakkelijk raspen van wortelen en kaas.

    Oneindig veel bereidingsmogelijkheden

    Inspirerende en veelzijdige bereidingsmogelijkheden liggen op je te wachten. Er zijn twee kleuren beschikbaar: storm grey en de nieuwe red clay. Beide compacte foodprocessors worden geleverd met een uitstekend hakmes en ‘express serve’ kom met uitgang aan de zijkant, waarmee je direct op je bord of in je pan of schaal kunt snijden of raspen. Dankzij de continue functie is het bovendien geen probleem om meerdere stukken groenten achter elkaar te snijden. Alle onderdelen zijn van de MultiPro Go zijn vaatwasser bestendig. Gemak dient de mens!

    Dankzij het gebruiksgemak, de vele mogelijkheden, uitstekende snijkwaliteiten en aantrekkelijke prijs beoordeelde de Consumentenbond de Kenwood MultiPro Go FDP22.130GY (storm grey) als Best getest en Beste koop in de productgroep ‘foodprocessor’. Ook de MultiPro Go FDP22.130RD (in de nieuwe kleur red clay) kreeg het label Best getest. Deze modellen zijn lekker compact, waardoor ze op elk aanrecht passen en er altijd wel een opbergplekje in de keuken te vinden is.

     www.kenwoodworld.com/nl-nl 





    26-12-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!