Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    21-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom je nu met de auto op vakantie moet naar belissima Itaia!

    Yeah! De grenzen zijn open en een rit naar het mooie Italië is opnieuw toegestaan. Krijg je het water al in de mond als je denkt aan die Lasagne alla Bolognese of Spaghetti alla Carbonara met een heerlijk glaasje vino rosso op een hemels terras? Of wil je Venetië eindelijk eens zien zonder een massa toeristen? Dan moet je nu plannen maken, de route uitstippelen en wegwezen!

    Weg van de massa

    Met minder toeristen zal deze zomer opmerkelijk verschillen van andere zomers. Het ideale moment om nu eindelijk eens de volgende activiteiten te doen of hotspots te bezoeken:

    • Pisa: laat je creativiteit de vrije loop en trek een leuke foto met de toren van Pisa.

    • Verona: romantisch met je geliefde ‘Romeo en Julia’ spelen en samen genieten van een glaasje prosecco.

    • Venetië: de prachtige stad bezoeken zonder het gezelschap van de cruisetoeristen. De kleine gondels wachten jou op aan de kade.

    • Toscane: eindelijk dat parcours van de Strade Bianche fietsen. Geniet, zonder een volledig wielerpeloton achter je, van de omgeving en neem af en toe een pauze om de beste Italiaanse wijnen te proeven.

    • Ligurië: dit jaar kun je zonnebaden op het strand van de Ligurische Rivièra met alleen maar knappe Italianen om je heen. Op veilige afstand weliswaar.

    • Piemonte: passeer hier nog even op de terugweg om je voorraad wijn in te slaan, je bent nu toch met de wagen!

    Voordeliger en anders dan anders

    De Italianen staan - na die lange quarantaine - te popelen om de Belgen weer te kunnen verwennen met een echte Italiaanse pizza, pasta, vino of gelato. Heel wat regio’s en accommodaties bieden deze zomer ook extra’s aan. Zo kun je in Piemonte 3 keer overnachten voor de prijs van 1 overnachting. In Valle d’Aosta zetten ze ‘slow travel’ in the picture met grote belangstelling voor de natuur en kleinere steden en dorpen die herontdekt moeten worden. En in Zuid-Tirol kun je in Alta Badia meedoen aan een initiatief ‘Picknick op de berg’: wandelen en buiten picknicken in de natuur met niemand anders om je heen.

    Flexibiliteit met eigen wagen

    In amper 10 uur rijden ben je in het noorden van Italië, voor Toscane moet je er nog 2 uurtjes bijdoen. Rijd je naar Zuid-Tirol, het Gardameer, Veneto, Toscane of de Adriatische (oost)kust, dan gaat je route waarschijnlijk via Oostenrijk of Zwitserland. Aosta, Piemonte en Ligurië zijn dan weer mogelijk via Frankrijk.

    Veilig en gezond

    Intussen is het openbare leven in Italië weer volop aan de gang, mits de nodige afstand en hygiënemaatregelen uiteraard. Op de website van Agenzia Nationale Turismo kun je alle informatie en maatregelen over COVID-19 nalezen, met onderaan links naar de verschillende regio’s voor verdere details. Sinds 3 juni is alles zo goed als weer mogelijk.

    Buon viaggio a tutti!

    Website: www.italia.it

    21-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 natural distancing actviteiten in Ierse srijl

    Ierland staat bekend om haar mooie groene landschappen en adembenemende natuur. Het land is groot met veel vrije beweegruimte rondom de imposante rotspartijen, glooiende landschappen en strakke meren. Een ideale bestemming om de social distance te waarborgen en tegelijkertijd te genieten van de grote variatie die Ierland te bieden heeft.

    Speciaal voor de inspiratie en de kennismaking met Ierland zijn dit de tien favoriete activiteiten die je er kan doen met behoud van de sociale afstand:

    1. Zoek je grens op en beklim de Ierse kliffen : De imposante kuststrook van Ierland is ruig, rustgevend en vooral uniek. Er zijn geen woorden voor de grootsheid en pracht van de kliffen. Neem bijvoorbeeld de magnifieke Slieve League kliffen waar je het gevoel krijgt het uiterste randje van de wereld te hebben bereikt, met de zeevogels hoog boven je en niets dan de enorme blauwe oceaan voor je. Alsof je alleen op de wereld bent…

    2. Voel je vrij op het water : Behalve een groot aantal eilanden heeft Ierland ook veel rivieren, meren en kanalen, waar je goed op kan varen. Ontdek de wonderen van de Ierse waterwegen en beleef je vakantie vanaf het water. Vaar bijvoorbeeld over de Shannon-Erne Waterway, een reis door de rijke historie en de indrukwekkende landschappen van Ierland. De rivier staat bekend als de ruggengraat van Ierland. Hij stroomt door 11 county's van Cavan naar Limerick en sluit in Noord-Ierland aan op Lough Erne in de stille Fermanagh Lakelands.

    3. Sporten op het water : Ierland telt ruim 5.600 kilometer aan ongerepte kust, milde weersomstandigheden en tal van rivieren & meren. Een perfecte plek voor watersporten! Van surfen en windsurfen op de gigantische golven van de Atlantische Oceaan tot kanoën, kajakken en roeien op de mooiste rivieren. Maar vergeet ook niet sporten als duiken en wake boarden te ervaren of de langste watertraditie in Ierland, zeilen.

    4. Golfen op een van de vele banen in Ierland : De golfbanen in Ierland zijn een lust voor het oog. En met een brede golfswing creëer je een zeer natuurlijke afstand. Bezoek de meest uitdagende banen van de wereld, zoals de mooiste links golfbaan, de Royal Portrush Golf Course in Noord-Ierland, de meest natuurlijke links golfbaan Royal County Down of de Ballyliffen Golf Club met twee uitmuntende championshipgolfbanen aan de Noord-Atlantische kust. Als je klaar bent met golfen, sla dan de ´19e hole´ niet over in het clubhuis, want de Ierse keuken wordt als een van de beste wereldwijd beschouwd.

    5. Vind je innerlijke rust tussen de Ierse eilanden : Voor de innerlijke rust is County Fermanagh zeker een aanrader. Staar eindeloos naar de waterspiegel tijdens het vissen of neem een verkoelende duik. County Fermanagh is een paradijs voor waterliefhebbers. Met een verbazingwekkende variatie aan meren, rivieren, inhammen en waterwegen is het een perfecte toevluchtsoord voor natuurliefhebbers, outdoor enthousiastelingen en mensen die op zoek zijn naar rust en stilte. Hop van eiland naar eiland, relax op boot, gooi je hengel uit langs de waterkant of maak een wandeltocht door de bergen. Deze regio heeft ook een rijke historie. Denk hierbij aan rotstekeningen die stammen uit 3000 v.Chr., indrukwekkende landgoederen en mysterieuze eilandbeelden.

    6. Bezoek een van de historische huizen : Aan ruimte heeft Ierland geen gebrek. Kijk eens naar de enorme landhuizen met grootse tuinen. Zo ook in County Wexford, het weelderig groene platteland, de terrastuinen en een arboretum vormen maar enkele van de verbluffende hoogtepunten van dit prachtige landschap. Bezoek Wells House & Gardens en ervaar de natural distance op het landgoed van John Warren. De gidsen nemen je mee terug in de tijd in hun Victoriaanse kleding, maak kennis met de vrijheid ban de majestueuze roofvogels in de valkerij en test je richtvaardigheden bij de Wells House Archery. Daarna kun je ontspannen in Mrs. Stone’s Restaurant, waar heerlijke vissoep en eigengemaakte gebak op het menu staan.

    7. Maak een rondje langs de vuurtorens aan de Ierse kust : Als eiland aan de rand van de Atlantische oceaan heeft Ierland eeuwenlang ontelbare onverschrokken zeevaarders met bakens de weg gewezen via een leger aan vuurtorens. Bekijk ze en ontdek hun geheimen en verrassingen van de verhalen. Combineer twee van de mooiste roadtrips van Europa – de Causeway Coastal Route en de Wild Atlantic Way – en geniet van de ongerepte, soms wilde schoonheid van de noordkust van Ierland. Hier staan al eeuwenlang drie vuurtorens als baken voor schepen langs de kust. Als ze konden praten, zouden ze urenlang verhalen over hun roemruchte verleden kunnen vertellen; verhalen over schipbreuk, romantiek en tragedie.

    8. Kom tot rustig in de Ierse tuinen : Het weelderige, groene landschap kenmerkt het gehele eiland en maakt van Ierland een groots tuinavontuur. In de mooiste tuinen kom je echt tot rust zoals in de Powerscourt Gardens in County Wicklow, Victorian Gardens in County Galway of de National Botanic Garden in Dublin. Maar ook de Mount Stewart Gardens in County Down zijn een bezoek waard. Een mix van grandeur, grilligheid en excentriciteit: deze historische tuinen liggen in een welhaast subtropisch microklimaat en bieden bovendien uitzonderlijke vergezichten over Strangford Lough.

    9. Paardrijden in Ierland Paardrijvakanties in Ierland? Wil jij zittend in het zadel de Ierse bergen en ruige kust ontdekken? Dat kan. Van dagtochten voor beginners tot langere trektochten voor de gevorderde ruiters en van dressuur rijden in de bak tot een uitwaairit over het strand. Op de rug van dit edele dier zit je op veilige afstand…

    10. Leef als een kasteelheer : #StayHome heeft een sprookjesachtig gevoel voor een stel dat al meer dan twee maanden de enige bewoners is van het prachtige Ashford Castle in het graafschap Mayo. Vanaf maart passen Laura en Michael, die er beiden werkten, op dit vijfsterrenhotel en zorgen dat alles er tiptop uitblijft zien. Ze spoelen zelfs dagelijks alle 160 toiletten door. Interesse om dit over te nemen?

    www.ireland.com







    20-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veilig op zomervakantie met huurcamper

    Camperverhuurspecialist Worldwide Campers ervaart sinds de aankondiging van het opengaan van de grenzen binnen Europa, een stijging in aanvragen voor huurcampers deze zomer vanuit Nederland. Of het nu gaat om een gezin dat met de camper in Nederland wil gaan kamperen of een stel dat vanuit Nederland andere Europese landen als Duitsland wil gaan verkennen. Daarnaast is er, nu onder andere Transavia en Easyjet weer gaan vliegen, een toegenomen vraag voor camperhuur in Spanje, Portugal en IJsland.

    Een camper huren vanuit Nederland biedt vakantiegangers de zekerheid dat de vakantie daadwerkelijk doorgaat. Of deze vakantie nu in Nederland of in naburige landen wordt doorgebracht, reizigers ervaren de keuzevrijheid in de vakantiebestemming. Zoals het er nu naar uitziet kan men vanaf 15 juni vanuit Nederland richting verschillende Europese landen reizen met de camper, zoals door België, Duitsland en Luxemburg. Ook Italië is straks weer open en is een goede match voor een campervakantie.

    Op vakantie met een huurcamper geeft reizigers flexibiliteit en bij drukte heeft men de optie voor doorreizen naar een rustigere camping of plek. Naast de keuzevrijheid en de flexibiliteit, is het ook extra veilig om per camper te reizen: “We merken dat het reizen met een eigen huurcamper als een veilige en hygiënische manier van reizen wordt beschouwd. Je hebt namelijk je eigen keuken, toilet en douche, die je met niemand hoeft te delen”, vertelt Linda Rijerkerk van Worldwide Campers. “Al onze verhuurders hebben een aangescherpt schoonmaakbeleid, waardoor de campers nog grondiger worden gedesinfecteerd voor ze worden meegegeven aan de klant”, vult Linda aan.

    Worldwide Campers biedt camperhuur aan in 15 Europese landen, waaronder in de landen waar straks als eerste de grenzen weer open gaan, zoals Portugal, Griekenland, Spanje en Scandinavië. Doordat Worldwide Campers samenwerkt met grote Europese verhuurders en kleine, enthousiaste camperspecialisten, heeft de klant veel keuze in campertypes en service. Er is grote verscheidenheid in campers, van grote luxe 6-persoonscampers tot budget vriendelijke kampeerbusjes voor 2 personen.

    Daarnaast ziet de verhuurspecialist dat er nog genoeg aanbod beschikbaar is voor deze zomervakantie voor het boeken van een last minute huurcamper. Reizigers kunnen een gratis offerte aanvragen op de website van Worldwide Campers zonder gelijk vast te zitten aan een boeking. Ook is de customer service van Worldwide Campers telefonisch goed bereikbaar en voorziet klanten graag van een vakkundig advies.

    20-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na beren nu ook kunst spotten bij de buren!

    We mogen dan wel terug uit ons kot. Toch is de staycation meer dan ooit in opmars en blijven we met z’n allen meer in eigen land. We zoeken naar leuke plekjes in eigen land en krijgen steeds meer appreciatie voor de eigen buurt.

    De lockdown maakte de creatieve mens vaak nog creatiever. Zo zagen we tal van initiatieven als paddenstoelen uit de grond rijzen. Online voorleessessies voor de kleinsten, e-piritieven met vrienden, house party’s, dansen in je kot met dj’s vanuit hun kot, je haar knippen met instructies van de kapper en ga zo maar door.

    Ook de cultuur -en kunstminnende mens kan zijn hart ophalen. In plaats van naar concerten of theater te gaan, krijgen we huisconcerten of huistoneel via ons beeldscherm. Maar soms willen we even weg van ons beeldscherm en wel live kunst zien. Wel dat kan nog steeds op je dagelijkse wandelingen of verder omzwervingen!

    Na de berenzoektocht, kan je in nu ook genieten van kunst in je buurt. Om Covid-19 te helpen verslaan, organiseren 19 fotografen namelijk fototentoonstellingen rondom hun huis. In eerste instantie om de dagelijkse wandelingen van buurtbewoners aangenamer te maken of als uitstap door ons mooi Belgenland. Zo worden onze straten één grote fototentoonstelling.

    Reis via een documentaire van de ramp in Tjernobyl naar Holi, festival van de kleur, liefde en hoop in ‘Incredible India’. Om via knappe portretreeksen die vorig jaar nog in het internationaal fotofestival ‘Lens op de Mens’ in Pelt te bewonderen waren naar prachtige landschapsbeelden in binnen -en buitenland. Doe er nog wat pakkende wildlifebeelden en abstracte architectuur en kunstfoto’s bovenop en je hebt een ongelofelijke veelzijdigheid en mix van verschillende vaardigheden van onze beroepsfotografen.

    Benieuwd waar je deze mooie tentoonstellingen juist kan zien zijn en of er ook in je buurt zijn? Ze maakten zelf een interactieve storymap zodat je in een kaart een weergave hebt van de plek, de fotograaf, het thema en enkele foto’s.

    Ontdek ze allemaal via de https://www.coronafotografie.be/huisexpos/

    20-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle parken van Center Parcs en Sunparks
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle parken van Center Parcs en Sunparks in België ontvangen Kiwa keurmerk voor Covid-19 preventiemaatregelen

     

    Alle Belgische parken van Center Parcs en Sunparks hebben het Kiwa-keurmerk ontvangen voor de juiste toepassing van de veiligheids-en gezondheidsmaatregelen. De heropening van vier Center Parcs en twee Sunparks parken in België was aanleiding om te laten toetsen of alle veiligheids-en gezondheidsmaatregelen op de juiste manier worden toegepast. Daarmee zijn zij de eersten die zich onafhankelijk hebben laten toetsen door certificatie-instelling Kiwa in België.

    De afgelopen week werd op alle parken een uitgebreide audit uitgevoerd. Na het bestuderen van de protocollen op papier werd gekeken hoe de maatregelen in de praktijk tot zijn recht kwamen. Center Parcs Erperheide, De Vossemeren, Park De Haan en Les Ardennes alsook Sunparks Kempense Meren en Oostduinkerke werden aan een grondige audit onderworpen en er werd na de praktijktest ook geconcludeerd dat Center Parcs en Sunparks zich zowel op papier als in de praktijk houden aan de overheidsmaatregelen en de extra eigen maatregelen.

    Erwin Dezeure, directeur van Center Parcs en Sunparks in België, is blij dat de parken zijn gecertificeerd. “Met het nieuwe COVID-19 keurmerk van Kiwa wordt getoetst of de overheidsmaatregelen en de extra eisen die we onszelf stellen goed worden toegepast. Voor ons geeft dit de zekerheid dat we alles in het werk stellen om onze gasten op een verantwoorde manier te ontvangen. We blijven de ontwikkelingen nauwlettend volgen en onze medewerkers zo nodig extra trainen om een goede opvolging te waarborgen.”

    Veiligheids-en gezondheidsmaatregelen in de parken

    In alle parken van Center Parcs en Sunparks wordt op basis van de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten gewerkt en worden de anderhalve meter afstand en andere maatregelen duidelijk onder de aandacht gebracht. Het personeel is getraind om te kunnen toezien op de veiligheid van gasten en waar nodig aanwijzingen te geven. Verder is er een digitale check-in, zijn er op verschillende plaatsen desinfecteringmogelijkheden en zijn speciale looproutes aangebracht. Vele activiteiten zijn beschikbaar en de restaurants en de bars zijn opnieuw open volgens de geldende voorschriften.

    Ook de Nederlandse parken van Center Parcs zijn inmiddels gekeurd en hebben het Kiwa keurmerk COVID-19 preventiemaatregelen ontvangen.

    www.centerparcs.be

    19-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinner on the Lake is back!

    Wat is een van de eerste dingen die jij wil doen na de lockdown? Het klinkt quasi unaniem: gezellig tafelen met vrienden en familie. Dinner On The Lake pakt uit met twee nieuwe en aangepaste concepten: THE FLOATING TABLE & GLAMPING AT THE LAKE. De basisingrediënten blijven: fine dining in een subliem tafereel op en naast het water. Denk aan een drijvende tafel in intieme kring en een gastronomische barbecue-ervaring, met alle voorschriften in acht. Wil wil kan na het dineren wegdromen in een tipi naast het water. Met Nijlen (Antwerpen) als uitvalsbasis belooft dit een ervaring te worden die thuishoort op je lijstje met doe-tips voor een culinaire getaway in eigen land.

    The Floating Table

    Het duo achter Dinner On The Lake heeft zich de afgelopen maanden klaargestoomd voor een "open-up" die kan tellen. Ze nemen hun gasten opnieuw mee op culinaire reis. Het pop-uprestaurant lanceert een aangepaste, kleinschaligere versie van hun concept onder de vorm van een ‘The Floating Table’. Hierbij werd de capaciteit van "The Floating Table" herleid van 24 naar 16 personen om te kunnen voldoen aan de wetgeving rond COVID-19. Beeld je in, een drijvende tafel voor een select gezelschap, te midden van een stukje lokaal natuurschoon terwijl op de achtergrond een gastronomische barbecue wordt bereid en de zon zachtjes in het water verdwijnt.

    Om de gasten op de juiste manier en in verantwoorde omstandigheden te ontvangen, wordt er een veelvoud aan maatregelen genomen. Naast een grondige routinematige reiniging en ontsmetting, draagt de crew mondmaskers. De drijvende constructie zal maximaal open blijven om de nodige verluchting te garanderen, dat wil zeggen dat klanten zich zeker en vast moeten kleden naar het weer. Bij regen en sterke wind werken ze op dit moment aan een oplossing..

    De horeca heeft ontzettend zware tijden beleefd, nog steeds! Maar dat weerhield het creatieve duo achter Dinner On The Lake niet om een vernieuwd concept te lanceren.

    "Bijzondere omstandigheden, vragen om een bijzondere aanpak,” aldus Angelo Medagoda, co-founder Dinner On The Lake. “We hunkeren allemaal naar gezelligheid en lekker eten en drinken met onze favoriete compagnie. Voor die momenten gaan wij volop. We hebben een plug & play-concept uitgedacht naargelang de omstandigheden. Onze visie ‘No guts, no story’ heeft ons ontzettend ver gebracht de afgelopen jaren. Ondanks de vele onzekerheden lieten ons niet verlammen, dat is tegen onze natuur. Wij staan paraat voor iedereen die wil genieten en ‘schade’ wil inhalen".

    Glamping At The Lake

    Nood aan een extra dosis verwennerij? Droom na het dineren heerlijk weg in een feeërieke tipi aan de rand van het water. Ontwaak naast een idyllisch loofbos en start de dag met een ambachtelijk ontbijt met streekproducten. In dit groen stukje Nijlen kan je in alle rust wandelen en fietsen. Een nacht in een tipi kan ook geboekt worden zonder een diner. De ideale gelegenheid voor een korte staycation in eigen land.

    “We hebben dag en nacht gewerkt om klaar te staan van zodra de Nationale Veiligheidsraad groen licht gaf en dat zijn we meer dan ooit”, aldus Jeremy Buyle, co-founder Dinner On The Lake. “We streven zoals elk jaar naar een ultiem samenspel tussen gastronomie en natuurschoon, een concept dat zich leent tot een droomvakantie in eigen land.”

    Praktische info : The Floating Table - Locatie: Nijlen - Prijs: € 150 p.p. all-in - t.e.m. september

    Glaming At The Lake: Prijs: € 150 per nacht voor 2 personen, royaal ontbijt & glaasje bubbels incl.

    Dinner On The Lake is een gastronomische pop-upbeleving die ooit startte met de droom van het Gents duo Jeremy Buyle en Angelo Medagoda. De jonge ondernemers putten inspiratie uit hun kinderdromen en avonturen. Met succes, want vijf edities later is Dinner On The Lake een gevestigde waarde in culinair België.       







    19-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dandiy lkaunches his summer ice cream ...

    Om een vrije maar voorzichtige zomer te vieren, lanceert Maison Dandoy opnieuw zijn collectie ambachtelijke ijsjes en sorbets.

    Wat mogen we verwachten? Speculoos uiteraard (met echte koekjes van het huis), echte met het mes afgeschraapte vanille, chocolade van Laurent Gerbaud "die je laat stralen" en ook in roomijs een warm gevoel geeft. Maar ook pistache op basis van echte pistachepasta, amandelen (ook weer met echte amandelpasta) en aardbeien- en citroensorbet natuurlijk.

    Elke smaak wordt verkregen met hoogwaardige ingrediënten en zonder kunstmatige aroma's. En de recepten van al deze zalige zoetigheden werden net als bij de andere collecties ter plaatse bedacht, met volle melk en room. En zonder toegevoegde suiker. De zoete smaak komt enkel van het fruit!

    Beschikbaar in alle winkels in potjes om meteen van te smullen, gelijk aan twee bolletjes (€ 4,50 met topping naar keuze: crunchy speculoos, hazelnoten, kleine koekjes of krokantje met amandelen) of in potten van 500 ml (€ 9,50). In de verkooppunten in het centrum en aan het Stefaniaplein kun je van deze overheerlijke smaken ook ongeremd genieten in een hoorntje.







    18-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgen boeken ook na de opeing van de grenzen, toch vakantie ineigenland
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ruim een week na de aankondiging van 3 juni dat we vanaf 15 juni weer over de grens mogen om te reizen, ziet het toerisme een grote stijging in het aantal boekingen. Ook bij Belvilla, de specialist in de online verhuur van vakantiewoningen is die stijging indrukwekkend: 160% meer dan in dezelfde periode vorig jaar. Waar gaan de Belgen deze zomer naartoe?

    Vakantie in eigen land populair

    Uit cijfers van Belvilla blijkt dat de Belgen dit jaar massaal kiezen voor een vakantie in eigen land. Tegenover vorig jaar is dat maar liefst een stijging van 265%. Frankrijk, ook zeer geliefd bij de Belgen, staat op de 2de plaats met een stijging van bijna 161%. Op de 3de plaats komen dan onze noorderburen, met een stijging van meer dan 96%. Op de 4de plaats staat Spanje met een stijging van 34%. België en Frankrijk zijn enorm populair en liggen nog ver voorop tegenover Nederland en Spanje.

    Welke regio’s trekken aan?

    Tijdens de laatste 2 weken van juni, de maanden juli en augustus (waarin de meeste Belgen op vakantie gaan) en de maand september kiezen Belgen die bij Belvilla boekten vooral naar:

    • de regio’s Luxemburg, Luik, Namen en West-Vlaanderen in België
    • de regio’s Cote d’ Azur, Provence, Languedoc-Roussillon en Dordogne in Frankrijk
    • de regio’s Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en Flevoland in Nederland
    • de regio’s Costa Blanca, Costa Brava, Costa del Sol en het binnenland van Andalusië in Spanje

    Ondanks de versoepeling van de maatregelen voelen Belgen zich goed in een eigen vakantiewoning die met de auto bereikbaar is en waar ze toch - min of meer - in hun eigen cocon kunnen zitten.

    Conclusie

    Belgen kiezen na de aankondiging van 3 juni het meest voor een veilige vakantie in eigen land, Frankrijk is topper nummer 2.

    18-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Online live improvworkshop vanuit Los Angeles

    Online live improvworkshop vanuit Los Angeles

    Het is zover: Hollywoodlegende en improvster Kent Skov verlaat zijn theater in Los Angeles virtueel om jullie les te kunnen geven! Kent heeft een aantal van de grootste namen in comedy opgeleid, waaronder Will Ferrell, Chris Kattan, Matthew Perry, Jon Lovitz, Shannon Elizabeth, Hank Azaria, Sharon Lawrence, Josh Groban en Fred Willard.

    Hij was met zijn theater- en tv-groep al te zien op een aantal van de belangrijkste tv-netwerken ter wereld, waaronder ABC, NBC, FOX, MTV, SciFi Channel, KCAL, Nickelodeon, Viacom, Tribune, Usa-Network, A&E, Comedy Central, Lincoln Center, Dick Clark Productions, Pasetta Productions, MGM, Four Star Entertainment, Genesis, New World, Joe Wizan Productions, William Morris Agencey, Australian T.V. Network, Family Channel, CNN, Paramount, MCA-Universal, APA Agency, BBC England, SeaWorld, CleanguyTV.net, KTLA, KCBS, KNBC en KABC. Ook was hij de grondlegger van 'gedubde comedy'.

    Op donderdagavonden zal hij jullie nu wegwijs maken in de wondere wereld van improv. Dat gebeurt eerst 90 munuten in het Engels door Kent zelf en die worden aangevuld met 4 lessen van Badass Intensive Acting in het Nederlands. De vierde les van Kent wordt opgenomen als 'show' en beschikbaar gesteld voor jouw showreel. Het resultaat zie je in onderstaande link - het resultaat van 3 online lesen voor cursisten die nog nooit hadden geïmproviseerd en les hebben gevolgd in een taal die niet hun moedertaal is.

    Prijs: 249 euro (geen btw):

    Unieke live online acteerworkshop met de 'Coach of the Stars'!

    Richie Chance is - samen met papa Larry en mama Bobbie - een van de 3 Chances, samen met de Chubbucks de bekendste en populairste acteercoaches van Hollywood. Samen hebben ze onder andere Scarlett Johansson, Drew Barrymore en Giovanni Ribisi opgeleid. Ook andere toppers als Brad Pitt, Jennifer Aniston, Angelina Jolie, David Carradine en Anthony Hopkins passeerden in hun acteerlesstudio, die zich bevindt op dezelfde locatie als het restaurant dat je ook in beeld ziet in Once Upon a Time in Hollywood' van Quentin Tarantino.

    Dit is een fantastische opportuniteit, want Richie is niet alleen een geweldige leraar, hij is ook een enorm sympathieke persoon met erg veel ervaring en een zeer uitgebreid netwerk. We hebben het hier immers over iemand die al geregeld aan tafel heeft gezeten met mensen als de Kardashians en een aantal van 's werelds bekendste artiesten en politici. Met zijn egien R.A.W. ('Richie's Acting Workshop') en met Hollywood Actor's Showcase heeft hij een erg nauwe samenwerking met Badass Intensive Acting Studios.

    De eerste twee dagen is er les in functie van een kortfilm die we met jullie gaan opnemen. Jullie worden door Richie en mij begeleid en zullen elk stukjes film opnemen. Dat mag thuis met de eigen smartphone. Wij monteren alles achteraf.

    Momenteel zijn we bezig met de eerste kortfilm te monteren. Die is het resultaat van de tweede online workshop die Richie voor ons heeft verzorgd. Zodra die einde deze maand klaar is, kunnen we de nieuwe data voor deze workshop aankondigen. Meld je echter zeker nu al indien je interesse hebt, want de plaatsen zijn beperkt!

    Prijs: 249 euro bij inschrijving voor 1 juli 2020, 299 euro achteraf (geen btw)

    Info : dirk@badass.be

    Live acteerles

    Live geven we les in Antwerpen, Brussel, Gent en Leuven. Omdat de zalen die we huren nog niet opengaan, geven we enkel alweer live les in Gent, maar we hebben gelukkig ook alternatieven gevonden voor onze reguliere locaties in de andere steden. Op onze online kalender kan je zien wanneer we ook daar kunnen herbeginnen.

    Onze acteerlessen zijn uniek. Hoewel bijna alle acteeropleidingen in Vlaanderen eigenlijk toneelopleidingen zijn, geven wij les voor film en tv. Met camerawerk, dus. De weinig andere filmacteercursussen in het land spitsen zich verder toe op slechts een paar acteertechnieken, maar wij geloven dat je een betere acteur wordt door principes te leren uit alle bekende acteermethoden: Stella Adler, Lee Strasberg, Konstantin Stanislavski, Mikhail Tsjechov, Practical Aesthetics, Sanford Meisner én Uta Hagen. Die vullen we aan met onze eigen R.E.P.E.A.T. Zo kan je zelf leren aanvoelen wat voor jou past en wat niet, of voor welke scènes je welke acteertechnieken wilt gebruiken: 'Absorb what is useful to you, don't bother with what is not.'

    We vullen de cursussen geregeld aan met syllabi die volledig door ons zijn geschreven én bieden hulp met jouw cv. Ook wie graag showreels zou laten maken, is bij ons aan het juiste adres, al is daar natuurlijk een extra budget voor vereist.

    Tenslotte zijn we de enigen in de Benelux die een exclusieve samenwerking met de 'Coaches of the Stars' van Hollywood Actor's Studios hebben. Larry, Bobbie en Richie Chance hebben onder andere Drew Barrymore en Scarlett Johansson opgeleid, terwijl ook absolute wereldsterren als Brad Pitt, Angelna Jolie en Anthony Hopkins er hebben gestaan.

    Na elke cursus krijg je een certificaat waar op vermeld staat wat je al hebt geleerd, maar vergis je niet: geen enkele acteercursus in België kan je een academisch diploma aanbieden. Wél is onze cursus behoorlijk bekend en helpt het natuurlijk als je voor een auditie kunt zeggen dat je acteerles hebt gevolgd.

    Prijs: 590 euro + btw voor een tienbeurtenkaart.

    Unieke tv-cursus

    Een - al dan niet live - publiek aanspreken, ad rem vloggen, debatteren, vragen bedenken, vlot teksten aan elkaar rijgen en inspelen op het moment zijn geen vaardigheden die iedereen al meteen bezit.

    Deze cursus is voor iedereen die graag online filmpjes maakt, besprekingen in elkaar knutselt, anderen zou willen interviewen, shows in goede banen wilt leiden, graag debatteert, een leuke hobby zoekt en/of aan het eigen zelfvertrouwen wil werken. Alle leeftijden en niveaus zijn daarbij welkom!

    Enkele vaardigheden die je zult aanleren: Autocues gebruiken -   Debatteren – Vlot spreken - Modereren - Improviseren – Interviewen -      Timing behouden.

    Prijs: 250 euro + btw voor een tienbeurtenkaart met beurten van 4 uur (beurten van 2 uur tellen maar mee als een half vakje) of 750 euro + btw als je ook meedoet met de live cursus.

    Info : dirk@badass.be

     







    18-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NH hotel groep focust in Nederland op actieve binnenlandse reizen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    NH Hotel Group legt voor het aankomende vakantieseizoen de focus op binnenlandse reizen, met veel wandelen en fietsen in de Nederlandse natuur. Een vakantie naar het buitenland - in het bijzonder met het vliegtuig - is nog erg onzeker, veel mensen kiezen dit jaar dan ook voor een vakantie in eigen land. Om de Nederlandse reiziger te inspireren en te helpen met het ontdekken van verborgen parels, komt NH Hotels met de campagne ‘Buitengewoon Nederland’.

    Maarten Markus, Managing Director Northern Europe, zegt hierover: “Mensen willen weer gaan beleven, nieuwe dingen doen en op ontdekking gaan. Onderzoek laat zien dat vakantie in eigen land populairder zal worden dan ooit deze zomer. Onze hotels en restaurants zijn helemaal klaar om gasten te verwelkomen. Veiligheid en een comfortabel verblijf zijn bij ons gegarandeerd. Aangezien de lokale regels continu kunnen veranderen, willen wij onze gasten daarin zoveel mogelijk tegemoet komen. Dit doen wij bijvoorbeeld door kosteloos annuleren tot 48 uur voor aankomst aan te bieden.”

    Buitengewoon Nederland

    Aan de campagne ‘Buitengewoon Nederland’ nemen hotels deel die zorgvuldig zijn uitgekozen op basis van ligging en omliggende activiteiten, waar men een heerlijke mini-vakantie of een weekend weg kan beleven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bijzondere fietstocht door Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen, of een ontdekkingstocht te voet langs de historische hofjes van Groningen. Bij de campagne horen ook een aantal aantrekkelijke voordelen, zoals een gratis ontbijt, gratis verblijf voor kinderen en een late check-out tot 17:00 uur. Voor meer informatie, ga naar: https://www.nh-hotels.nl/aanbiedingen/summer-promo.

    Veilige mini-vakantie met Feel Safe at NH

    NH Hotel Group heeft een aantal aanpassingen gemaakt in de operationele processen in de hotels om de gezondheid en veiligheid van gasten en medewerkers wereldwijd te waarborgen. Onder de nieuwe maatregelen in het zogenoemde ‘Feel Safe at NH’ keurmerk vallen onder andere de digitalisering van hotel services, de aanpassing van desinfectieprocessen, het implementeren van sociale afstandsnormen en het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Veiligheid staat dus te allen tijde voorop tijdens een mini-vakantie in een NH hotel, zonder in te leveren op de services en gastvrijheid. Voor meer informatie, ga naar: https://www.nh-hotels.nl/bezienswaardigheden/feel-safe.

    18-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hervatting commerciële vluchten op BSCA

    Hervatting van de commerciële vluchten op Brussels South Charleroi Airport:

     

    Wizz Air en Air Corsica bevestigen de hervatting van hun vluchten. Brussels South Charleroi Airport zal zijn commerciële vluchten hervatten vanaf maandag 15 juni 2020. De luchtvaartmaatschappijen Wizz Air en Air Corsica kondigden de officiële hervatting van hun vluchten aan. Er zal opnieuw worden gevlogen vanuit de luchthaven Brussel-Charleroi naar twaalf bestemmingen. De twee luchtvaartmaatschappijen zullen zes landen aandoen.

    Vanaf 15 juni 2020 opent België zijn grenzen opnieuw voor de landen die tot de Europese Unie behoren. In navolging van deze heropening, bevestigden Wizz Air en Air Corsica de hervatting van hun vluchten vanuit Brussels South Charleroi Airport.

    Wizz Air zal zijn verbindingen hervatten vanaf aanstaande maandag, 15 juni. De luchtvaartmaatschappij zal opnieuw vliegen tussen Brussels South Charleroi Airport en tien bestemmingen uit het gebruikelijke aanbod: Bulgarije: Sofia - Hongarije: Boedapest - Polen: Warschau - Roemenië: Boekarest, Cluj-Napoca, Craiova, Sibiu, Iasi, Timisoara - Slovenië: Ljubljana.

    De vluchtroutes naar Chisinau (Moldavië) en Skopje (Macedonië) worden later hervat, van zodra er beslissingen worden genomen met betrekking tot de opening van de grenzen van/naar landen buiten de Europese Unie.

    Bovendien kondigde de luchtvaartmaatschappij de opening van twee nieuwe vluchtroutes richting Albanië en Oostenrijk aan. Vanaf 1 juli 2020 zullen er twee nieuwe bestemmingen worden gelanceerd vanuit Brussels South Charleroi Airport: Tirana en Wenen.

    Vanaf 27 juni 2020 vliegt de luchtvaartmaatschappij uit Corsica, Air Corsica, opnieuw naar Bastia en Ajaccio.

    De vliegtickets voor alle aangeboden bestemmingen worden verkocht op de respectievelijke websites van de luchtvaartmaatschappijen, met name http://www.wizzair.com en http://www.aircorsica.com.

    De luchtvaartmaatschappijen evalueren voortdurend de voortgang van de gesprekken die worden gevoerd in de verschillende landen. Deze landen kunnen namelijk op elk moment de toegang tot hun grondgebied beperken.

    Voor elk vertrek vanaf 15 juni 2020, raden wij onze reizigers sterk aan om zich te informeren over de regels voor de toegang tot het land van bestemming via de lokale overheid of via de website van de Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken via de volgende link https://diplomatie.belgium.be/.

    17-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweesterrenchef Bart De Pooter

    “Gij zult een coronaproof restaurantervaring op sterrenniveau beleven.” Pastorale, het tweesterrenrestaurant van chef Bart De Pooter, opende opnieuw de deuren na een sluiting van twaalf weken wegens het coronavirus. Om zijn gasten dezelfde uitzonderlijke ervaring te kunnen bieden mét respect voor de hygiëne- en social distancing maatregelen, innoveert hij met een ozongenerator in de vestiaire die de lucht desinfecteert en onder meer bacteriën en virussen bestrijdt. In combinatie met transparante mondmaskers, een persoonlijke menukaart per klant en de nodige liters alcoholgel - gegoten in 10 coronageboden - gaan de chef en zijn team voor een coronaproof restaurantervaring op sterrenniveau.

    Virus- en bacterievrije vestiaire

    “Als chefs worden we wel vaker uitgedaagd, maar vandaag de dag op een manier die ongewone proporties aanneemt. Duizend en één vragen spoken door m’n hoofd: Hoe zal de sommelier de wijnen presenteren? Wat met de tafelbereidingen? En zullen klanten nu hun eigen jas in de vestiaire moeten halen? Aspecten die voorheen de normaalste zaak van de wereld waren, zijn plots niet meer zo vanzelfsprekend en vragen een creatieve oplossing”, vertelt chef Bart De Pooter. En voor dat laatste heeft hij er alvast één gevonden: een ozongenerator in de vestiaire.

    De klants jas aannemen in een post coronatijdperk is uit den boze. Daarom zullen klanten gevraagd worden eerst hun jas zelf aan een kapstok te hangen, waarna de jas wordt opgehangen in een vestiairekast met ozongenerator. Die ozongenerator zuigt de lucht in de vestiaire via de achterkant in. Binnen wordt de lucht eerst gefilterd met behulp van luchtfilters en een speciale UV-lamp, waarna de lucht langs ingebouwde keramische platen geleid wordt en de zuurstof door een elektrische ontlading in ozon wordt omgezet. Tot slot wordt de ozon via de voorkant van de generator verspreid in de vestiaire. Die desinfecteert de ruimte - en dus de klants jas - en bestrijdt onder meer virussen en bacteriën.

    Transparante mondmaskers om interactie met klanten te waarborgen

    “Dat de hygiëne- en social distancing maatregelen vanaf nu integraal deel zullen uitmaken van de restaurantervaring, behoeft geen betoog. Het is nu aan ons om ervoor te zorgen dat ze niet inboeten op die ervaring. Om onze klanten die uitzonderlijke service te kunnen blijven garanderen, hebben we tijdens de lockdown de tijd genomen om elk aspect van die service apart te bekijken en na te denken over hoe we die coronaproof kunnen maken. De interactie met onze klanten is daar een belangrijk onderdeel van. Daarom hebben we ervoor geopteerd ons personeel transparante mondmaskers te laten dragen, zodat de mimiek gewaarborgd wordt en dus ook de communicatie met onze klanten,” zegt Bart. Om die garantie op een veilige service nog meer te garanderen, werd al het personeel vooraf getest op corona én zal dit minstens maandelijks herhaald worden.

    De 10 coronageboden

    Niet alleen het personeel, maar ook de klanten moeten zich aan een aantal regels houden. Die heeft Bart verwerkt in wat hij de 10 coronageboden van Pastorale noemt. Een knipoog naar de geschiedenis van de pastorijwoning waarin het restaurant is gevestigd.

    1. Gij zult geen parkeerstress hebben - gratis parkeergelegenheid naast de deur, op straat en op het Brooikensplein. 2. Gij zult hartelijk welkom geheten worden - deuren staan letterlijk en figuurlijk voor u open. 3. Gij zult alcoholgel smeren - bij aanvang, tijdens de maaltijd en na elke sanitaire stop. 4.      Gij zult het Belgische weer niet vrezen - uw jas kan u zorgvuldig en veilig ophangen. - 5. Gij zult plaatsnemen op grondig ontsmette tafels en stoelen - voor en na elke service. - 6.        Gij zult een persoonlijke menukaart krijgen - meenemen naar huis als souvenir is toegestaan. - 7. Gij zult uw favoriete wijn uitkiezen op een digitale menukaart - voor gebruik grondig ontsmet. - 8.Gij zult niet zonder servetten zitten - u krijgt tweemaal een nieuw exemplaar. - 9. Gij zult gebruikmaken van een ontsmette sanitaire ruimte - elk halfuur ontsmet. - 10. Gij zult bij voorkeur met de kaart betalen - cash blijft mogelijk.

    Bart De Pooter en restaurant Pastorale**

    Een creatieve duizendpoot en haast bezeten door de eindeloze mogelijkheden van de gastronomie: Zo omschrijf je Bart De Pooter het best. Als 23e jarige stampte hij een dertigtal jaar geleden restaurant Pastorale in Reet eigenhandig uit de grond, een plek waar fine dining, de natuur en kunst moeiteloos in elkaar overvloeien. Alsof een sterrenzaak nog niet voldoende was om zijn ondernemershonger te stillen, stortte Bart zich door de jaren heen nog op verschillende andere projecten. Het bedrijfsrestaurant POSTUUR, zijn import- en exportbedrijf in kwaliteitsvlees Clara Bella of zo maar even 300 000 mensen te eten geven op Tomorrowland? You name it, Bart did it. Het horecabloed hebben ook zijn beide dochters geërfd. Vandaag de dag ondersteunen zij mee Pastorale en tal van zijn andere initiatieven.

    ONE TEAM • ONE PHILOSOPHY • ONE TARGET

    Restaurant Pastorale** - Laarstraat 22 - 2840 Reet - www.depastorale.be

    Illustraties K. Vlegels & A. Van Looy











    16-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezinnen zijn toe aan ontspanning

    Belgische kindvriendelijke vakantiewoningen in trek

     

    Bij Belvilla zijn de last minute bookings voor de zomer en het najaar voor vakanties in eigen land sinds 2 weken met 120% gestegen. Gezinnen kiezen massaal kindvriendelijke vakantiewoningen in de regio's Luik, Namen, West-Vlaanderen en Limburg. 1 op 3 Belgen kiest voor een vakantie in eigen land. Toerisme Vlaanderen voert nu elke 2 weken onderzoek uit naar de reisintenties van de Belgen: 41% van de Belgen is door de lockdown de eigen streek en omgeving meer gaan ontdekken en appreciëren. 34% wil in de toekomst vaker met vakantie in eigen land. En 80% zegt dat ze druk bevolkte plaatsen liever links laten liggen. Bron: Toerisme Vlaanderen.

    Kindvriendelijke vakantiewoningen gezocht

    Na de verplichte corona-isolatie, thuiswerken én thuisleren hebben vooral gezinnen met kinderen nood aan een andere omgeving om even uit te blazen. Daarom kiezen ze deze zomer voor vakantiewoningen met veel faciliteiten voor kinderen zoals een zwembad, een omheinde tuin met speeltuigen, tafeltennis, tafelvoetbal, wifi, etc. Op de website van Belvilla kunnen gezinnen hierop zelfs filteren en zoeken via de uitgebreide zoektool.

    Veiligheid en social distance voorop

    Bij de keuze valt ook op hoe belangrijk de ‘bubble’ voor het gezin nog steeds is. In een ruim huis met een grote tuin zijn gezinnen op zichzelf, amuseren de kinderen zich en kunnen de ouders relaxen. En dat zonder zich al te veel zorgen te moeten maken over hygiëne en social distance, kortom veilig en vrij in eigen bubble met de natuur om zich heen.

    Het platteland of de glooiende heuvels

    Naar de Ardennen, Haspengouw, de westhoek, de Kempen… er zijn verschillende mogelijkheden zoals een exclusief vakantiehuis in Spa met privézwembad, bubbelbad, zandbak, speeltoestellen en glijbaan. De tuin is omheind en deze woning is geschikt voor 6 personen.

    Een ander voorbeeld van zo’n gezinsvriendelijke woning voor 8 personen ligt in het mooie Heers (Haspengouw). Villa Bigaro heeft een privézwembad, een sauna en een jacuzzi. In de ruime tuin zijn ook speeltoestellen en een barbecue. Plezier voor groot en klein verzekerd.

    In het charmante dorpje Sint-Jansrade (Land van Herve, provincie Luik) ligt deze gezellige gîte gebouwd uit de typische stenen van de streek. Het uitzicht over de groene heuvels is uitnodigend en wandelen of mountainbiken is hier dan ook een fijne bezigheid. De gîte voor 8 personen beschikt ook over een zwembad in de naastgelegen tuin van de eigenaars.

    Deze huizen zijn maar enkele voorbeelden van de vele honderden vakantiewoningen met veel faciliteiten voor kinderen die te zoeken en boeken zijn via www.belvilla.be

    Even ontsnappen na deze vreemde thuisperiode, het kan maar deugd doen!

    Foto 1. Selectietool – Foto 2: villa biaro – foto 3 st jansrade

     

     







    16-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgen kunnen weer naar de Efteling
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op dinsdag 3 juni, werd door de overheid beslist dat Belgen weer naar het buitenland kunnen reizen vanaf 15 juni. De Efteling, net over de grens bij Breda, juicht deze beslissing toe, in de wetenschap dat het park alle maatregelen heeft getroffen om de veiligheid van haar bezoekers te verzekeren.

    De Efteling volgt de richtlijnen van het RIVM (het Nederlandse Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en de maatregelen van het protocol ‘Veilig Samen Uit’ dat is opgesteld door brancheverenigingen Club van Elf en Nederlandse Vereniging van Dierentuinen. Deze maatregelen worden sinds de heropening van het park op 20 mei toegepast en voortdurend geëvalueerd en waar nodig verbeterd. De Efteling laat een beperkt aantal bezoekers toe, dat vooraf hun bezoek online reserveert. Zo kunnen bezoekers van het park – dat zich uitstrekt over een oppervlakte van meer dan 140 voetbalvelden – veilig genieten van hun dagje uit.

    Maatregelen

    Om de richtlijnen van het RIVM goed aan te kunnen houden hanteert de Efteling maatregelen op gebied van afstand, hygiëne en duidelijke informatievoorziening.

    De Efteling plaatst centrale desinfectiepunten en maakt contactpunten, zoals beugels en deurklinken, extra vaak schoon. Indien nodig, gebruiken medewerkers persoonlijke beschermingsmiddelen. Via duidelijke informatie op borden en schermen en markeringen op de grond wordt gasten duidelijk hoe zij voldoende afstand van elkaar kunnen houden. De medewerkers, die continu getraind worden en gewend zijn om gasten een veilige dag vol mooie herinneringen te bezorgen, helpen hierbij. Het park communiceert alle informatie op de website, ter voorbereiding voor het parkbezoek. Met al deze maatregelen is een dagje uit naar de Efteling nu net zo veilig als voorheen.

    Vanaf 20 juni: nieuwe familieachtbaan Max & Moritz

    Sinds de start van de bouw in september 2019 is hard gewerkt om de familieachtbaan Max & Moritz snel klaar te krijgen. Vanaf 20 juni is het zover. Dan kunnen bezoekers (vanaf 1 meter) de doldwaze rit met een zeepkist door een Alpenlandschap beleven

    Wereld van de Efteling

    Sinds de opening van het Sprookjesbos in 1952 is de Efteling uitgegroeid tot de grootste toeristische bestemming van de Benelux. De Efteling omvat naast het attractiepark ook het Efteling Hotel, de vakantieparken Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land, het Efteling Theater en het Efteling Golfpark. De Efteling ligt net over de grens bij Breda, nog geen uurtje rijden van Antwerpen.

    16-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Davidsfonds
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Culturele Zomerzoektocht in Brussel

     

    Brussel geeft zijn geheimen prijs dankzij Davidsfonds, Muntpunt en visit.brussels. Iedereen heeft de binnenkant van zijn kot nu wel wat gezien. Tijd om met je ‘bubbel’ naar buiten te trekken. Van 15 juni tot en met 27 september strijkt de 34ste editie van de Davidsfonds Zomerzoektocht neer in Brussel, een perfecte gelegenheid om een uitstapje naar de hoofdstad op je agenda te zetten. Wandel langs de culturele hoogtepunten en verborgen parels van Brussel en quiz er intussen op los. Geniet deze zomer dus van een uitstap in eigen land met je kinderen, familie, vrienden of collega’s en ontdek hoe bruisend Brussel is! Nieuw dit jaar is de samenwerking met Natuurpunt, met heel wat originele groene weetjes op de route. Davidsfonds slaat de handen in elkaar met Muntpunt en visit.brussels voor een onvergetelijke zomer in eigen land!

    Na 34 jaar is het succes van de Davidsfonds Zomerzoektocht geen geheim meer: verrassende vragen langs een prachtig parcours laten je de streek met andere ogen bekijken, en je maakt bovendien kans op een prachtige prijzenpot. “Dit jaar trekken we voor de eerste keer naar de hoofdstad van Vlaanderen,” legt Kris Opdedrynck, algemeen directeur van Davidsfonds, uit. “Voor veel Vlamingen is geen stad zo dichtbij maar toch zo onbekend als Brussel. De zomer van 2020 zal er één worden waar verre vakanties misschien niet aan de orde zijn, maar laat dat nu net de uitgelezen kans zijn om te (her)ontdekken wat er vlak voor onze neus ligt. We hebben ook dit jaar een stevige zoektocht uitgewerkt, die je langs hoogtepunten en verborgen plekken in Brussel leidt.”

    Cultuur- en natuurplezier voor jong en oud

    De Davidsfonds Zomerzoektocht is er zoals elk jaar zowel op maat van kinderen als van volwassenen. “Je kunt dit jaar kiezen uit maar liefst vier zoektochten: kort of lang, ontspannend of uitdagend met verschillende doordenkers,” vertelt Peter Frison, samensteller van de Zomerzoektocht. “De vier wandelingen vertrekken aan station Brussel Centraal. Je kan kiezen tussen een wandeling van 4, 8, 12 of 16 kilometer. Tijdens de wandelingen los je verrassende vragen op en ontdek je verborgen parels in Brussel.” Bovendien focust de zoektocht ook op groene plekjes in de stad, dankzij een samenwerking met Natuurpunt. En nóg een leuke extra: elke week wordt er uit de deelnemers een gelukkige geloot, die een verrassingspakket van Westmalle krijgt toegestuurd.

    Stadsgids

    Bij de Zomerzoektocht hoort ook een gloednieuwe stadsgids die exclusief bij elk deelnemingspakket zit: Op stap in Brussel van Anne Peeters. Daarin leiden vier bekenden je door de stad. Journalist en auteur Pascal Verbeken typeert haar als kruispunt van culturen, als “een stad die eigenlijk veel steden in één is”. Historica Brigitte Raskin leest de stad als een groot geschiedenisboek, terwijl biersommelier Sofie Vanrafelghem elke bezoeker wil laten proeven van ons ‘vloeibaar werelderfgoed’ in de vele brouwerijen. Creatieveling Karen François stippelt dan weer een gekke en spannende route in miniformaat uit voor wie jong en jong van hart is.

    De Davidsfonds Zomerzoektocht loopt van maandag 15 juni t.e.m. zondag 27 september. Praktische informatie vind je via https://dezomerzoektocht.be/, waar je ook je zomerzoektochtpakket kan bestellen. Deelnemingspakketten zijn vanaf 15 juni te verkrijgen bij Muntpunt en onthaalpunten Grote Markt, BIP en Coucou (juli – augustus) van visit.brussels. Davidsfonds leden en Natuurpunt leden krijgen korting.

    16-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dans heeft geen kleur: van Kinshasa naar Molenbeek

    Danseres Jeny Bonsenge voor Emmi Caffè Latte. De essentie van Emmi Caffè Latte luidt: ‘The difference is what’s inside’. Laat het net dat zijn wat de drie jonge iconen uit de documentaireserie Emmi – The Icons, de ideale ambassadeurs van Emmi Caffè Latte maakt. Met hun passie voor dans, muziek en sport en een kracht die diep van binnenuit komt, willen ze andere jongeren stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. First one up is powerhouse en ondertussen wereldbekende danseres Jeny Bonsenge.

    De 26-jarige met Congolese roots uit Molenbeek, liet haar job als leerkracht Nederlands-Engels achter en richtte zich volledig op haar passie: dans. Die liefde voor dans durfde ze pas te verkennen, nadat ze ontdekte dat haar oma Jeanne, die in Kinshasa woont, vroeger ook danseres was. Voordien was Jenny wel eens beschaamd over haar interesse in het dansen, aangezien de rest van haar familie er niet zo'n feeling mee had. Maar uiteindelijk besloot ze haar gevoel achterna te gaan.

    Internationale faam

    Je hoorde Jeny’s naam ongetwijfeld al eens eerder vallen, toen ze in november 2019 een plaats mocht nemen in de zetel van bekende talkshowpresentatrice Ellen Degeneres. Dat gebeurde nadat een video van haar viral ging en zelfs sterren als Pink, Oprah Winfrey en Roméo Elvis bereikten. Ze verscheen in die video samen met de getalenteerde 9-jarige Anae, een leerlinge uit haar eigen dansschool.

    'Dans ontstaat uit cultuur. En wanneer iedereen zijn eigen deur naar zijn of haar eigen cultuur opendoet, ontstaat er magie' – Jeny Bonsenge.

    Die eigen dansschool, gedoopt ‘Afrohouse Belgium’ in Brussel kwam er om anderen te stimuleren het juiste pad te kiezen. Met hiphop, house, dancehall en afro wil Jeny zoveel mogelijk mensen, maar ook culturen, samenbrengen. Naast een eigen dansschool richtte ze ook de internationale hulporganisatie Dance4Kids op om jongeren in Kinshasa en Portugal een kans op een beter leven te bieden.

    Bovenal is het Jeny haar ultieme doel om racisme en discriminatie te bestrijden. Daarmee gaven zij en Anae al indirect het goede voorbeeld, volgens Jeny. Door samen te komen en samen te dansen, ondanks fysieke verschillen en verschil in huidskleur, gaven ze een glasheldere boodschap mee. Relevanter kan deze boodschap nu niet zijn...

    Ook Jeny Bonsenge bracht de voorbije tijd door in lockdown, dat zorgde ongetwijfeld voor bepaalde uitdagingen en leidde tot bepaalde realisaties. Benieuwd hoe Jeny deze tijd beleefde, welke lessen zij eruit trok en hoe post-corona er voor haar zal uitzien?

    Beleving?

    ‘Tijdens de lockdown nam ik veel rust en plande ik toekomstige projecten. Gelukkig bestaat Instagram Live, waardoor ik virtuele danslessen kon geven en het contact met mijn leerlingen kon behouden.’

    Wat heb je geleerd?

    ‘Ik leerde mezelf nieuwe skills aan zoals Afrikaans koken en haren invlechten. Belangrijker nog, kwam ik tot het besef dat het leven kostbaar is en ik ontzettend dankbaar ben om gezond te zijn. Familie is alles voor mij en ik ben gezegend om hen naast me te hebben. De meest simpele dingen in het leven, maken gelukkig!’

    Nieuwe dromen of doelen?

    ‘Ik heb geen nieuwe dromen of doelen, maar alles is nu beter uitgestippeld. Ik had de tijd om mijn eigen carrière te analyseren. Ik wil nog steeds een wereldwijde choreografe zijn. Ik wil nog een steeds een geweldige vrouw zijn, iemand die anderen inspireert. En ik wil nog steeds mijn dansschool en liefdadigheidsproject voor kinderen doen groeien.’

     







    16-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Badass cursusssen

    Badass cursussen…

     

    We zijn weer open! We gaan niet liegen: deze coronacrisis is al verschrikkelijk geweest voor velen. Onze harten en gedachten zijn nog steeds bij iedereen die we hebben verloren of die een moeilijke tijd heeft doorstaan. Zelf hebben we ons tijdens deze lockdown echter niet verveeld: de online lessen zijn fantastisch en we hebben al enorm genoten van de prestaties en feedback van onze cursisten.

    Ook nu er weer wat meer mag, blijven we voorzichtig: onze online cursussen blijven haast onverminderd voortgaan, terwijl we op locatie de nodige voorzorgen nemen.

    In Gent zijn we alvast weer open. We zijn verhuisd van de Vijfwindgatenstraat naar een eigen locatie op Steendam omdat we daar les kunnen geven in een omgeving waar we zelf de temperatuur kunnen controleren; waar onze camera's, statieven en lichten staan; en waar we jullie opnames onmiddellijk op het grote scherm kunnen tonen - iets wat niet mogelijk is op de Vijfwindgatenstraat.

    De zalen die we huren in Antwerpen, Brussel en Leuven zijn nog niet open, maar daar hebben we alternatieven voor gevonden, zodat we ons zullen kunnen houden aan de agenda die je ook online op kunt terugvinden.

    Natuurlijk zijn er weer allerlei zaken waar je jezelf voor kunt inschrijven: buiten onze acteercursus - de enige van het land waar alle grote acteertechnieken én ons eigen R.E.P.E.A.T. de revue passeren - kan je nog steeds meedoen aan onze cursussen tv, debat- en presentatietechnieken, leugendetectie, hypnose, stemcoaching, communicatie & NLP én regie. Dat gebeurt altijd met tienbeurtenkaarten, zodat je zélf kunt kiezen wanneer je komt.

    Verder zijn er nog onze workshops. Die zijn dit jaar weer erg divers. Inschrijven doe je via dirk@badass.be, +32 (0)494 38 27 44 of onze website.

    Workshop Filmfestival van Cannes

    Het Filmfestival van Cannes heeft beslist om het festival toch nog dit jaar te laten doorgaan... online! Er komen virtuele filmvertoningen, virtuele bezoeken aan alle paviljoenen, aangepaste programma's, conferenties, netwerkmomenten, 'speedmeetings', videomeetings en meer.

    Natuurlijk willen we dit niet missen, maar vanzelfsprekend gaat dit ook veel minder kosten dan gebruikelijk is. Als je jezelf al ingeschreven hebt voor Cannes en al betaald hebt, ga je de volgende 'live' Cannes gewoon mee EN pik je deze workshop ook helemaal mee. Als je jezelf nog niet had ingeschreven, is dit jouw kans om het Filmfestival virtueel mét begeleiding én met een professionele accreditatie mee te maken... maar dan natuurlijk wel veel goedkoper.

    Wat gaan we doen? We gaan van 22 tot en met 26 juni elke dag een volle dag en avond les geven. We gaan films bekijken, professionals 'ontmoeten', paviljoenen bezoeken, netwerken en veel meer... allemaal als professionals en met mijn continue begeleiding. We gaan er elke dag 8 uur lang voor, met de nodige pauzes. Kan je niet elke dag meedoen? Geen probleem, je participeert wanneer je wilt.

    Prijs: 549 euro (geen btw)

    Acting Challenge

    Op onze nieuwe TikTokaccount vind je nu ook onze #BadassActingChallenge. Indien je nog geen TikTok hebt, voeg dan zeker even de app toe en zoek ons op. Zo kan je de eerste twee filmpjes bekijken en meedoen! Je vindt ons op TikTok door naar @IntensiveCourses te zoeken.

    De uitdaging is simpel: Richie Chance en onze coach, Dirk Vandereyken, dagen je uit om ons een zin toe te sturen - eender welke zin, zolang die niet te lang is. Daarbij geef je ons ook een context (zoals 'in een ruzie met jouw vriendin', 'voor je iemand gaat vermoorden als psychopaat', enzovoort) of een emotie (zoals 'woedend'). Richie en Drik nemen dan een TikTokfilmpje op waarin we die zin zo vaak als we dat binnen 1 minuut kunnen op de gevraagde manier uitvoeren, ZONDER montage. Daarna is het ook jouw beurt en kan je jezelf opnemen. Stuur ons daarna gewoon de link of het filmpje door en elke eerste dag van de maand kiezen we een winnaar die 2 uur gratis online les krijgt bij Badass Intensive Acting Studios.

    Het tweede filmpje van onze #BadassActingChallenge Info: dirk@badass.be

     

     





    15-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Make Life Tasty!

    Heropening van bars en restaurants - Het Gault&Millau team wenst de volledige horecasector veel succes toe met de heropening vandaag. Onze slogan geldt daarbij meer dan ooit: "Make Life Tasty"!

    Restaurant Dumon – Haacht

    Restaurant open vanaf donderdag 11 juni met nieuwe menukaart. We presenteren heerlijke nieuwigheden in een gastronomisch menu en a la carte! Op maandag, donderdag en vrijdag middag is er de lunch. Het restaurant is eveneens open op maandag- ,donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond van 18 tot 21 uur en op zondagmiddag. En bovenop de menukaart kan je op donderdagavond ook kiezen voor een Tomahawk Ribeye diner (per 2 personen). Opgelet, vooraf reserveren is nu verplicht.

    We doen er alles aan om jullie zo veilig mogelijk te ontvangen. De gezondheid van onze gasten en medewerkers gaan voor, in de keuken focussen we steeds op voedselveiligheid en hygiëne!

    Op zondag 14 juni voorzien we een speciaal 4 gangen Vaderdagmenu, in het restaurant maar ook mogelijk als takeaway. Kom genieten met familie & vrienden en zet de papa's in het zonnetje!

    Bistro R – Nossegem

    Bistro R opent zijn deuren weer vanaf 11 juni en dit vanaf de middag. Het goede nieuws is dat we nog even zullen doorgaan met onze afhaalservice tot een nog ongekende datum maar enkel voor afhalingen. Tot einde augustus zal Roland ook zelf achter het fornuis staan om jullie, mijn keuken en mijn passie te delen. De kaart zal reflecteren wat ik nu wil koken: Eenvoudig, zonder chichi maar wel smaakvol... BistroR is ingericht met respect voor de afstand regels en met behoud van ons concept.

    OPEN van dinsdag tot donderdag van 11u30 tot 16u00 - Keuken geopend van 12u00 tot 14u00 - Vrijdag van 11u30 tot 16u00 & van 18u30 tot middernacht - Keuken geopend van 12u00 tot 14u00 & van 19u00 tot 21u30 - Zaterdag van 18u30 tot middernacht Keuken geopend van 19u00 tot 21u30. GESLOTEN op ZATERDAG MIDDAG – ZONDAG & MAANDAG.

    Hof ter Dijle - Haacht

    Vanaf vrijdag 12 juni is Hof ter Dijle opnieuw geopend! Zowel binnen als buiten op ons groot terras zorgen we voor een veilige omgeving, een gezellige sfeer, en zoals steeds voor een heerlijke lunch, heerlijk diner, of een lekker hapje en drankje. Voor lunch en diner vragen we zo veel mogelijk te reserveren. Dit kan telefonisch (+32 16 84 34 64) of op de website.

    Verder schakelen we over naar onze zomer-openingsuren. Dat betekent dat we nu ook terug open zijn op woensdag en donderdag, respectievelijk vanaf 12:00 en vanaf 17:00. En zoals steeds heeft onze chef een nieuwe suggestiekaart samengesteld, deze maand met enkele heerlijke mosselgerechten.

    Spiga d’Oro – Hever:

    Het is ZOMER. Maar belangrijker nog: het is ZOVER! De cookdown en de lockdown voor restaurants wordt opgeheven. Jaja, Spiga heropent vanaf woensdag 10 juni! Dat doen we op enkele dagen na exact 30 jaar na onze allereerste opening !

    Hoe we dat concreet doen? Met een terras van 10 in plaats van 5 tafels. Met binnenin aangepast luchtverversingssysteem en volledig afgescheiden wanden en meer ruimte tussen de afzonderlijke tafels (dus minder mensen). Met QR-codes zodat u de menu- en wijnkaart op uw allereigenste smartphone kan raadplegen.

    Maar vooral met heel veel lekker eten, heerlijke wijnen en boordevol goesting om jullie weer te kunnen bedienen! O ja, wat goed is blijft goed. U zal nog altijd kunnen rekenen op ons afhaalmenusysteem.

    Het Verschil – Lede

    OPEN vanaf vrijdag 12 juni * zondagavond ook open *

    Na . 123780 minuten . 2063 uren . 86 dagen . 2,82 uren . 0,24 jaar van verplichte sluiting zwaaien we onze zware, smeedijzeren voordeur op vrijdag 12 juni 2020 om 12u00 vol schwung en boordevol goesting opnieuw open. Want oh, oh, oh wat hebben we jullie gemist!

    Van sommige klanten mochten we een snelle glimp opvangen tijdens één van onze vele home deliveries. Duizendmaal dank voor jullie massale bestellingen en steun. Dit gaf ons de drive om er 7 op 7 voor te gaan! Ook de massale posts op de sociale media van onze gerechtjes in jullie huiskamerresto konden we bijzonder smaken.

    We begroeten en verwennen jullie graag als vanouds, mits inachtname van enkele belangrijke sanitaire voorschriften. Jullie en onze veiligheid staan voorop!

    Nieuw is dat jullie voortaan ook op zondagavond, (voorlopig tot eind augustus) een tafeltje kunnen reserveren, tijdens de zomermaanden zijn we op dinsdag en woensdag gesloten.

    HOME DELIVERY & PICK UP blijven nog steeds mogelijk ! Degusteer je onze gerechten liever in je eigen huiskamerresto , wel dat kan! Pick up (afhaling in ons resto) & home delivery blijven mogelijk 7 op 7, mits voorafgaandelijke online bestelling daags voordien. Want ook thuis blijven we jullie graag culinair verwennen met ons weekmenu of ons assortiment à la carte. Reserveren kan op het vertrouwde adres www.hetverschil.com

    Kasteel Diependael – Elewijt

    Welcome back! We hebben geduldig moeten wachten, maar vanaf volgende zaterdag, op 13 juni, zal er we weer stevig in de potten geroerd worden. Elkaar de hand schudden zit er nog even niet in en tevens moeten we samen ook een aantal veiligheidsmaatregelen naleven, maar we verzekeren u alvast dat onze glimlach groot zal zijn van zodra wij u weer zien!

    Blijft u echter graag thuis genieten van onze gerechten? Ook dan hebben we goed nieuws. Wij blijven onze stay@home afhaalmenu verder aanbieden. Aarzel dus niet om papa of opa eventueel culinair te verwennen het komende weekend.

    Komen eten kan enkel met reservatie. Dit mag u telefonisch doen of via mail. Hou er wel rekening mee dat de plaatsen beperkt zijn en wij aanraden om tijdig te reserveren. Kasteel Diependael past tijdelijk de openingsuren en -dagen aan: lunchen kan op donderdag, vrijdag en zondag van 12u - 13u15/ gesloten om 16u- dineren kan op donderdag, vrijdag en zaterdag van 19u - 20u30/gesloten om 24u.

    Hotel Heritage Brugge

    We zijn terug! Het moment waarop we geduldig hebben gewacht, komt er eindelijk aan: Hotel Heritage en restaurant Le Mystique heropenen hun deuren op 12 juni! Ons team heeft geprofiteerd van deze tijd om een grondige schoonmaak uit te voeren en we zijn meer dan klaar om u weer te verwelkomen.

    Speciaal voor u hebben we adembenemende routes om in alle rust de mooie stad Brugge en omstreken te ontdekken alsook een paar leuke acties. Geniet van unieke promoties en maak je klaar voor een onvergetelijk verblijf!

    Bruneau by Maxime Maziers - Brussel

    We zijn blij om de heropening van het restaurant aan te kondigen op woensdag 10 juni 2020 met nieuwe openingstijden: van woensdag tot en met zondag. Ontdek onze gloednieuwe brunch op zondag (lunchtijd). Alle details zijn te vinden op onze vernieuwde website. Wees gerust: we houden ons strikt aan de gezondheidsbescherming en de maatregelen op afstand. U kunt nu online uw tafel reserveren

    Onze bezorgdienst zal niet verdwijnen. Ontdek onze nieuwe e-shop waar u onze menu's, wijnen en champagnes online kunt bestellen. De online winkel zal alleen in het Frans beschikbaar zijn bij de lancering. Gratis levering in Brussel en in de buurt. 12€ in Waals-Brabant. Open en beschikbaar van woensdag tot zondag.

    Le Vieux Saint Martin – Brussel

    De drie restaurants van de familie Niels nl Au Vieux Saint Martin, Au Grand Forestier en Au Savoy openden opnieuw hun deuren. Alle nodige maatregelen werden genomen om de maximale veiligheid van onze ¬klanten en ons personeel te garanderen.

    Net zoals vroeger kan u hier opnieuw genieten van een gezellige maaltijd met uw familie, vrienden of zakenrelaties.

     

     















    15-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mayerline brengt hedendaagse elegantie met ode aan de vrouw

    Maak plaats voor vloeiende silhouetten, gelaagde maatpakken en tijdloze prints

    Vrouwen zijn vandaag dynamischer dan ooit te voren en dat weerspiegelt zich ook in hun garderobe. Dit fall/winter seizoen blikt Mayerline en Améline by Mayerline terug op de sterke silhouetten uit de seventies, met een moderne interpretatie van de Engelse country look. Het resultaat is een geheel aan stijlvolle en tijdloze outfits in rijke materialen, met aandacht voor detail.

    Het is officieel - athleisure is passé- en een nieuw tijdperk aangebroken. Comfort gaat opnieuw hand in hand met elegantie en de opgeklede vrouw is helemaal terug van weggeweest. Mayerline zet dit FW20 seizoen stijlvolle silhouetten met een casual gevoel in combinatie met urban referenties centraal. Denk aan a-lijn plissé midirokken, blouses met strik details, lange jurken en maatpakken.

    Bruin is het nieuwe zwart

    Het kleurenpalet is een harmonieuze balans tussen geroeste aardetinten in combinatie met felle kleuren zoals gifgroen en fuchsia voor een dynamisch geheel. Bruin treedt op de voorgrond als het nieuwe zwart met een scala van licht beige, camel tot kastanjebruin.

    Daarnaast bevat de collectie ook heel wat rijke materialen zoals wol en faux-fur in combinatie met vrouwelijke materialen zoals zijde. De sleutel tot het creëren van deze gesofisticeerde look is het combineren van verschillende texturen. Zo combineer je een satijnen blouse met wollen rok en maak je het geheel af met een furry jasje in opvallende kleur voor een hedendaags geheel.

    Een waaier aan evergreen prints en motieven

    Mayerline en Améline by Mayerline zetten van meet af aan in op duurzame en natuurlijke materialen, voor kledingstuks die jarenlang gedragen kunnen worden. En ook binnen deze collectie is dat niet anders. Voor de prints ligt de focus op tijdloze patronen. Zo kan je in de collectie een waaier aan evergreen prints en motieven terugvinden zoals pied-de-poule, paisley en Prince-de-Galles.

    De look naar een hoger niveau tillen ligt bij de durvers! Ga voor een head to toe outfit in print of creëer een gelaagde look met verschillende prints en kleuren bij elkaar voor een strak, maar speels geheel dat zeker de nodige aandacht trekt. Laat je innerlijke ‘Kate Middleton’ schitteren!

     

     







    15-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mayerline brengt hedendaagse elegantie met ode aan de vrouw

    Maak plaats voor vloeiende silhouetten, gelaagde maatpakken en tijdloze prints

    Vrouwen zijn vandaag dynamischer dan ooit te voren en dat weerspiegelt zich ook in hun garderobe. Dit fall/winter seizoen blikt Mayerline en Améline by Mayerline terug op de sterke silhouetten uit de seventies, met een moderne interpretatie van de Engelse country look. Het resultaat is een geheel aan stijlvolle en tijdloze outfits in rijke materialen, met aandacht voor detail.

    Het is officieel - athleisure is passé- en een nieuw tijdperk aangebroken. Comfort gaat opnieuw hand in hand met elegantie en de opgeklede vrouw is helemaal terug van weggeweest. Mayerline zet dit FW20 seizoen stijlvolle silhouetten met een casual gevoel in combinatie met urban referenties centraal. Denk aan a-lijn plissé midirokken, blouses met strik details, lange jurken en maatpakken.

    Bruin is het nieuwe zwart

    Het kleurenpalet is een harmonieuze balans tussen geroeste aardetinten in combinatie met felle kleuren zoals gifgroen en fuchsia voor een dynamisch geheel. Bruin treedt op de voorgrond als het nieuwe zwart met een scala van licht beige, camel tot kastanjebruin.

    Daarnaast bevat de collectie ook heel wat rijke materialen zoals wol en faux-fur in combinatie met vrouwelijke materialen zoals zijde. De sleutel tot het creëren van deze gesofisticeerde look is het combineren van verschillende texturen. Zo combineer je een satijnen blouse met wollen rok en maak je het geheel af met een furry jasje in opvallende kleur voor een hedendaags geheel.

    Een waaier aan evergreen prints en motieven

    Mayerline en Améline by Mayerline zetten van meet af aan in op duurzame en natuurlijke materialen, voor kledingstuks die jarenlang gedragen kunnen worden. En ook binnen deze collectie is dat niet anders. Voor de prints ligt de focus op tijdloze patronen. Zo kan je in de collectie een waaier aan evergreen prints en motieven terugvinden zoals pied-de-poule, paisley en Prince-de-Galles.

    De look naar een hoger niveau tillen ligt bij de durvers! Ga voor een head to toe outfit in print of creëer een gelaagde look met verschillende prints en kleuren bij elkaar voor een strak, maar speels geheel dat zeker de nodige aandacht trekt. Laat je innerlijke ‘Kate Middleton’ schitteren!

     

     







    15-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dress for summer with LolaLiza

    The perfect dresses for women in all shapes and sizes

    Strong women of all ages, in all shapes and sizes and with all styles deserve to be celebrated. In their newest 'Dress for Summer' collection, LolaLiza designed dresses for all of these women, because there's a perfect dress for every woman, and a dress is the perfect item to make a woman feel powerful, strong and beautiful. With these playful dresses, good vibes are a guarantee this summer.

    For this newest collection, LolaLiza got inspired by a warm and sunny summer. Bright dresses that put a smile on your face dominate the collection. With dresses in floral prints that remind us of the countryside, monochrome dresses in summercolors like yellow, white and coral and french-rivièra-like flowy maxi dresses.

    To find the perfect dress for your body shape, LolaLiza developed a styling-guide that helps you discover what works best for your body. LolaLiza introduces five different women, all with a different silhouette. When finding out which women you relate most to, you'll be able to follow her advice.

    One of these women is Ophelie. Ophelie is proud of her curves, but does not want to accentuate her tummy-area, arms or hips. That's why the white dress is perfect for Ophelie. The A-line fit shows off the legs and neckline, without focusing on the tummy, hip or arm-area. Xena on the other hand, really wants to accentuate her curves. Xena has a so-called hourglass figure and wants to put that into the spolitght. The printed halterneck dress embraces her body and suits her beautifully

    What was important for the designers in this Dress for Summer collection, was to create dresses not only for every woman, but also for every occasion. With these long maxi dresses, your professional work-look, can easily transform into a vacationproof summerdress, by adding a comfortable sandal or exotic hat.









    15-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!