Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    24-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sodastream, de verfrissende metgezel deze zomer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is zomer en dan is hydratatie belangrijk, wanneer we veel lichaamsvocht verliezen door transpiratie. Uitdroging is een reële bedreiging voor ons lichaam, want ongeveer 60% van het menselijke lichaam bestaat uit water. En als dat daalt, heeft dat een grote impact. SodaStream maakt het makkelijk om deze zomer voldoende te drinken. Dankzij de handige bruiswatertoestellen met hervulbare fles, de draagbare drinkfles My Only Bottle voor onderweg, én de nieuwe BÍO-smaken voor gezonde zelfbereide frisdranken, is hydratatie een koud kunstje.

    Uit eerder onderzoek blijkt dat wie een SodaStream-bruiswatertoestel in huis heeft –zoals ART, DUO of Terra – vanzelf meer water drinkt: gemiddeld meer dan 50% méér water per dag. Ongeveer 80% van de huishoudens geeft aan de waterconsumptie te zien stijgen na aankoop van een SodaStream-bruiswatertoestel. En bovendien volgen SodaStream-gebruikers vaker een gezonde levensstijl. Ruim 60% doet meer aan sport en lichaamsbeweging, en 50 tot 60% kiest voor betere eetgewoonten.

    SodaStreamBÍO voor natuurlijke en gezonde bruisende dranken

    Met de nieuwe duurzame en biologische SodaStreamBÍO-smaken (Zwart Bes, Frisse Appel, Sinaasappel en Klassieke Limonade) bereid je moeiteloos bruisende biodrankjes. Gewoon kraantjeswater doen bruisen met een bruiswatertoestel en de herbruikbare flessen van SodaStream, vervolgens het BÍO-smaakje naar keuze toevoegen, en klaar! De fruitsmaken zijn samengesteld uit enkel biologische ingrediënten, zijn 100% plantaardig, en bevatten minstens 50% minder suiker dan traditionele frisdranken. De glazen fles bestaat voor minstens 75% uit gerecycleerd glas. Op Sodastream.be/bio vind je enkele verfrissende recepten.

    Vergeet je My Only Bottle niet

    Onderweg of aan het sporten? My Only Bottle van SodaStream is de eerste herbruikbare fles to-go (met handige draagkoord) waarmee je bruiswater kan maken. De superlichte halveliterfles past op een SodaStream-bruiswatertoestel en is vaatwasbestendig. Het flesje is beschikbaar in verschillende kleuren en ook met een speciale sportdop.

    www.sodastream.be

    24-07-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ecodesign : zero waste

    Ecodesign in de keuken voor Zero Waste Week én lang daarna

     

    » Franke’s Ecodesign - » Nieuwe versie van de Active-kranenlijn - » Zero Waste Week: 5-11 september

    Terwijl tijdens de eerste week van september opnieuw de schoolbel zal weergalmen, trekt Zero Waste Week aan de alarmbel ter bewustwording en als oproep om mensen aan te sporen hun steentje bij te dragen voor een beter milieu. Franke zit vooraan in de klas als het over duurzaamheid en ecodesign in de keuken gaat, want Franke's trio Active kranen is in theorie én in de praktijk een serie met een duurzame toekomstvisie: minder water- en energieverbruik. In combinatie met een stijlvolle uitstraling – twee designopties en een moderne afwerking – legt de Active range de lat hoog voor consumenten die een groenere keuken willen. Een bank vooruit!

    De Eco-cassette voor ecodesign

    De strijd tegen verspilling in de keuken, het is er een van alle tijden. Iedereen wil wel een groenere keuken, maar het aanbod moet navenant zijn. Franke's Active kranen richten zich daarom op eco-design, dat het gebruik van duurzame materialen en de mogelijkheid om de ecologische voetafdruk te verkleinen op de voorgrond zet. Dankzij de ingebouwde Eco-cassette in de Active kranen is de serie in staat om het verbruik van water en energie te beperken. De handgreep in twee niveaus kan zowel het debiet als de temperatuur regelen, waardoor het waterverbruik met 50% vermindert.

    De energiebesparende functie – ofwel de temperatuurbegrenzer – op de hendel zorgt ervoor dat leidingen niet onnodig met warm water worden gevuld. Maar heb je toch warm water nodig, dan herpositioneer je de hendel en bepaal je zelf de temperatuur. De waterbesparende bediening vermindert op zijn beurt het watergebruik en geeft voldoende hoeveelheid af voor verschillende keukenhandelingen en kookactiviteiten.

    Franke zou Franke niet zijn mocht een slim (eco)design niet verpakt zitten in een elegante en eigentijdse uitstraling. Twee designopties – Harmonic met gebogen uitloop en Pure met rechte uitloop – hebben elk op hun beurt een slanke en minimalistische buitenkant. De harmonieuze gebogen Active-uitloop is beschikbaar in een zwenkbare uitvoering met enkele straal of uittrekbaar met dubbele sproeifunctie, in chroom, rvs-look, zwart mat of wit mat. De pure rechte Active kraan kies je in dezelfde twee stijlen, maar heeft iets meer kleurkeuzes: chroom, rvs-look, chroom/onyx, chroom/steengrijs, chroom/champagne, chroom/metaal wit, zwart mat en wit mat. Beide designopties matchen perfect bij de Franke spoelbakken, zoals de Maris.







    23-07-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Ford
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het spiegel montuur van Tom Ford Eyewear: de functionele high-tech!

     

    TOM FORD EYEWEAR FT0980

    Elegantie en schijnbare eenvoud: deze combinatie verbergt een zorgvuldig bestudeerd ontwerp en een deskundige zoektocht naar materialen van de hoogste kwaliteit. Het resultaat is een stijl die gekenmerkt wordt door unieke en vernieuwende vormen die vooruitlopen op de regels van de hedendaagse esthetiek en zo een geraffineerd en iconische brillenmontuur vormen. Prijs: 355 €

    WAT IS DE FUNCTIONELE HIGH-TECH?

    De trend van 2022, die de comfortabele en technologische ziel van de brillen belichaamt, wil een nieuwe levensstijl creëren die synchroon loopt met duurzaamheid en uitmuntend design. Hybride invloeden en samenwerkingsverbanden zijn de richtingen die worden gevolgd om de brillen van morgen te ontwerpen en te produceren. Hierbij ligt de nadruk op het delen van knowhow met specialisten uit verschillende sectoren om esthetiek en functionaliteit te combineren. Comfort doordringt en bepaalt de monturen en materialen van de nieuwe collecties met eenvoudige lijnen, zuivere geometrische vormen, solide volumes en patronen die herinneren aan ruwe materialen van uitstekende kwaliteit. Het design gebruikt techniek en technologie om de luxe van een esthetisch element in een concept te veranderen, waarbij functie als een nieuw kunstparadigma wordt gedefinieerd.

    De prestaties, geërfd van de sportwereld, gaan samen met veiligheid, een waarde die technologie en persoonlijk welzijn verenigt. Eenvoudige, solide en lineaire vormen combineren comfort en bescherming met strakke constructies, spoilers en functionele geïntegreerde details. Kleur is puur, organisch en solide. Van wit tot transparante tinten of een spiegel effect, het benadrukt dat brillen een natuurlijk element zijn dat gedragen wordt om iemands persoonlijkheid aan te vullen.

     

     

     

     

     

     

     

     

    22-07-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fusion, een sterk staaltje keukendesign

    » Inox of inoxlook als interieurstatement in jouw interieur.

    De tijd dat inox enkel achter de schermen gebruikt werd, is voorbij. Vroeger had het materiaal enkel een praktische functie: denk bijvoorbeeld aan gebruiksgemak, vlot onderhoud en een hoge mate van hygiëne. Maar vandaag de dag bekleedt de legering een volwaardige esthetische functie als statement-element. Strakke winkelconcepten, gaande van de Acne Studios-winkel in Nagoya in Japan tot het Antwerpse restaurant Osaka in eigen land, bewijzen dat de minimalistische elegantie van roestvrij staal het hart van menig designliefhebber sneller doet slaan. Ook ixina merkte dit op en vertaalde de inoxlook naar een sterk staaltje keukendesign: keuken Fusion.

    ROESTVRIJ STYLEN

    De inoxlook geeft de keuken meteen een erg industrieel uiterlijk. Toch zijn er manieren om dit steriele wat te verzachten. Een eerste optie, die niet te veraf staat van de strakke lijnen van de industriële stijl, is om een bakstenen muur ruw en naturel te laten. De warme rode tint vormt dan een mooi contrast met het koele van de roestvrije staallook. Een tweede optie, voor wie het geheel graag nog wat zachter wil, is aan de slag gaan met hout. Een licht hout met sterk uitgesproken en goed zichtbare nerven en knopen is een goede manier om de clash tussen de zakelijkheid van de inoxlook en de warmte van het hout te benadrukken.

    L'UNION FAIT LA FORCE

    Om het verhaal doorheen de hele woning verder te laten lopen, kan je subtiele RVS-accenten laten terugkomen. Denk aan kast- en deurknoppen in inox, of een mooie kraan of stoelpoten waarin hetzelfde materiaal gebruikt wordt. Zo creëer je een smaakvol geheel zonder dat het te thematisch wordt.

    Qua kleurenpalet past in principe een heel erg brede range bij de inoxlook. Met een gerust hart kan je voor neutrale tinten zoals grijs of beige kiezen. Als je toch liever met kleur werkt, opteer dan beter voor een gesofisticeerde kleur zoals burnt orange, sienna, marineblauw of saliegroen in plaats van voor een erg felle kleur.

    https://ixina.be/nl/

     





    21-07-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tamaris

    Summer staples by NEWD.Tamaris

    3 paar schoenen die je deze zomer nodig hebt

    Minimalistisch design en sobere kleuren: NEWD.Tamaris weet te overtuigen met kwaliteit. Elegante modellen en sportieve silhouetten in een clean design gegoten: de trend voor de zomer is gezet. Een gezellige fietstocht, een wandeling op het strand, of een nachtje uit… deze schoenen mogen zeker niet ontbreken in jouw garderobe.

    Solid sneaker

    Voor tal van buitenactiviteiten heb je een stevige sneaker nodig. Deze sneakers hebben een elegante silhouet, maar zijn toch casual genoeg voor een leuke fietstocht, stadswandeling of actieve dagtrip.

    Chunky flat

    Het warme weer brengt de behoefte aan een paar stevige zomersandalen met zich mee. Een chunky flip flop, stoere slides, of strappy dad sandal zorgen voor een on-trend en relaxte zomerlook en zijn perfect voor een dagje aan het strand of summer in the city.

    Slinky sandal

    Een gezellig nachtje uit in de zomer, daar hoort een mooi paar hoge hakken bij. Bij NEWD.Tamaris is comfort even belangrijk als de uitstraling, en met een stevige blokhak blijf je ook nog eens helemaal on-trend. Monochroom zorgt voor een chique aanvulling, terwijl de combinatie zwart-wit tijdloos oogt.

     







    20-07-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FW2223 Unisa-verse!

    FW22/23: Welcome to the Unisa-verse!

    In het herfstseizoen van 2022 is het tijd om te feesten en te genieten van het sociale leven als nooit tevoren, met Unisa als partner in crime. De nieuwe collectie van het Spaanse merk is tot in de puntjes uitgedacht, zowel op vlak van mode als comfort. Een selectie van het meest kwaliteitvolle leer, in combinatie met de laatste trends én functionaliteit, zorgt voor een collectie vol musthaves.

    Party-proof: een streling voor het oog én de tenen

    Van mocassins tot feestelijke hakken en hoge laarzen, de schoenencollectie van Unisa zet de toon voor een trendy outfit. Unisa is de perfecte match tussen elegantie en comfort. Makkelijk aan en uit te trekken, comfortabel om uren op te dansen: blokhakken met squared-toes of classy, chocoladebruine mocassins. Voor elk feest een schoen.

    Bossy boots

    Combat- en rubberlaarzen blijven een belangrijke trend voor het najaar. Met hogere schachten en nieuwe stretchmaterialen bieden de Unisa laarzen meer comfort dan ooit. Style ze met een midi winterjurk of een coole jeans om de perfecte herfstlook te creëren, maar laat je boots de show stelen.

    It-bags om het leven te vieren

    We zijn nog niet klaar met feesten! Een flashy minibag of crossbody klassieker is ideaal voor speciale gelegenheden. De half-moon tassen zijn naast trendy ook functioneel.

    De nieuwe geupcyclede tas, volledig gemaakt van gerecupereerd leer uit vorige collecties, is de ster van de collectie.

    Planet proof collecties

    Unisa staat bekend om haar inspanningen op het gebied van duurzaamheid. Dit seizoen gebruikt het merk nog meer duurzame materialen, zowel in zichtbare als niet-zichtbare delen van de schoen. De ECOWOOL collectie blijft een focuslijn. Daarnaast introduceert Unisa FLUFFY, een gloednieuwe lijn van gerecyclede faux fur tasjes.

     

     

     











    19-07-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JBC :langdurige samemnwerking

    met razendpopulaire zangeres CAMILLE

     

    Belgische popster krijgt in primeur haar collectie ook in de metaverse

    Het Belgische familiebedrijf JBC pakt dit najaar tweemaal groots uit. Enerzijds met een langdurige samenwerking met Vlaanderens hotste popster, de 21-jarige CAMILLE, anderzijds met een nieuwe digitale innovatie, ditmaal in de populaire game Roblox. De exclusieve collectie zal namelijk niet alleen te verkrijgen zijn in alle JBC-winkels, maar ook in de gloednieuwe JBC-wereld in Roblox. Fans kunnen vanaf november dus zowel ‘in real life’ als digitaal schitteren in de CAMILLE Collectie en helemaal ondergedompeld worden in haar leefwereld. Als ultieme kick-off van de samenwerking geeft CAMILLE - als eerste Belgische zangeres ooit - in november een live concert in de JBC-space op Roblox.

    Een Belgische retail primeur in de metaverse

    Modeketen JBC creëert samen met CAMILLE een unieke beleving in Roblox, de razend populaire online game onder kinderen. Deze wereld zal bestaan uit een JBC-winkel, een podium, verschillende spelletjes en een kids community. Dit najaar wordt de samenwerking feestelijk ingewijd met een live concert van JBC’s nieuwe gezicht, de immens populaire popster CAMILLE. In november lanceert ze samen met JBC de eerste van zes collecties, die te verkrijgen zal zijn in de fysieke winkels en webshop, maar ook in Roblox zelf.

    Fans kunnen JBC-punten verzamelen door games te voltooien in de JBC Roblox wereld. Deze kunnen ze inruilen voor digitale kledingstukken uit de CAMILLE Collectie voor hun avatars. Behaal je voldoende punten, dan kan je je Roblox-avatar volledig laten matchen met je real life outfit in de JBC-wereld.

     Voor JBC is het niet de eerste stap in de metaverse. Eerder dit jaar opende het bedrijf al een winkel en challenge in Fortnite. Digitale innovatie is iets waar het Belgische modebedrijf volop op inzet.

    ‘"Bij JBC vinden we het belangrijk om gezinnen en kinderen te bereiken daar waar hun leefwereld zich afspeelt. Roblox is een razendpopulair spel bij jonge kinderen. Het feit dat we met de minstens even populaire CAMILLE in deze game haar collectie kunnen aanbieden en als kers op de taart een concert kunnen organiseren, is iets waar wij enorm fier op zijn. CAMILLE is de perfecte ambassadrice om onze kleinste klanten de weg te wijzen in de metaverse," vertelt Bart Claes, CEO van JBC.

    Een unieke ervaring voor de fans: CAMILLEs eerste optreden in de metaverse. CAMILLE werd bekend door de Ketnet-serie #LikeMe. Sindsdien groeide ze uit tot Vlaanderens grootste popster, mede dankzij haar deelname aan Liefde voor Muziek en de winst van The Masked Singer. Performen kan CAMILLE dus als geen ander, maar een digitaal live concert is ook voor haar een primeur. Nu zal ze voor het eerst ook digitaal schitteren op het podium. Dankzij een sensorpak zullen haar zang- en danstalenten live vertaald worden naar haar Roblox avatar.

    Ongeduldige fans kunnen de JBC-wereld in Roblox op voorhand bezoeken, om samen af te tellen naar CAMILLEs digitale concert. De popster zal er een live performance geven met haar grootste hits, uiteraard gehuld in haar gloednieuwe eigen JBC collectie.

    Pink is an attitude

    Voor CAMILLE, die al van jongs af aan een passie voor mode heeft, is de collectie met JBC een zoveelste droom die uitkomt. "Het is zo leuk om een collectie mee te kunnen uitdenken samen met de JBC-designers en deze dan ook écht tot leven te zien komen. De collectie is 100% CAMILLE: een groot showgehalte, maar toch comfortabel en casual. Zo kan iedereen kennismaken met de dingen die ik zelf het liefste draag, zowel op als naast het podium. En wat er zeker zal inzitten? Roze natuurlijk!" lacht CAMILLE.

    De eerste CAMILLE Collectie zal fysiek en digitaal beschikbaar zijn vanaf november, voor kinderen met kledingmaatjes van 116 tot en met 164. In diezelfde periode begint de zangeres aan haar zo goed als uitverkochte concertreeks. "De mensen die geen ticket hebben kunnen bemachtigen voor mijn optredens in de Lotto Arena kunnen op deze manier toch kennismaken met mijn nieuwe liedjes tijdens een concert in Roblox. Hoe cool is dat?!" vertelt CAMILLE.

    JBC is dan ook erg fier om met haar een langdurige samenwerking aan te gaan.

    "CAMILLE spreekt een breed en divers publiek aan. Onze aanwezigheid op een digitaal platform als Roblox is dan ook een logische stap in de uitbouw van CAMILLEs carrière en we zijn blij dit in samenwerking met JBC te mogen doen; een merk dat sinds jaar en dag staat voor kwaliteit, toegankelijk voor iedereen. We kijken enorm uit naar de samenwerking en zijn ervan overtuigd dat we samen nog mooie verhalen kunnen schrijven de komende jaren," besluit CAMILLEs manager William Vaesen.

    Praktisch

    De JBC-wereld in Roblox zal begin november gelanceerd worden.

     

     

     

     





    18-07-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!