Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    26-03-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parc Astérix

    OP 8 APRIL 2023 KEREN DE ONTEMBARE GALLIËRS TERUG VOOR EEN ADEMBENEMEND JAAR!

    Na het verbluffende succes van 2022, met 2,6 miljoen bezoekers, haalt het Parc Astérix alles uit de kast om ons een echt recordjaar 2023 te bezorgen. Vanaf 8 april zullen de bezoekers opnieuw kunnen genieten van grote sensaties en gloednieuwe sensaties met familie en vrienden, dankzij 50 attracties en shows in het hele park, waaronder de lancering van een nieuwe zone: Festival Toutatis. De nieuwe zone gewijd aan de God van de Galliërs, Toutatis beslaat 3 hectare en biedt een uitzonderlijk kader binnen de Zone Gallië.

    TOUTATIS, DE RECORDBREKENDE ACHTBAAN

    Een ode aan de overdaad! Na meer dan twee jaar werk door de beste specialisten is de opening van de nieuwe attractie van Parc Astérix gepland voor 8 april 2023. De statistieken alleen al zijn genoeg om je hoofd op hol te brengen!!! De bezoekers beginnen aan een sensationele reis waarbij ze niet minder dan 7 versnellingen vooruit en achteruit zullen beleven, tot een maximumsnelheid van 110 km/u (een Frans record). Op een circuit van meer dan 1300 meter doorkruisen ze in totaal 32 speciale elementen, waaronder een verticale boom van 51 meter hoog, een schuine val van 101°, 3 inversies en 23 airtimes (een wereldrecord voor een stalen coaster). Er zullen 3 achtbanen opstijgen, elk bestaande uit 5 wagons met een capaciteit van 4 passagiers elk (20 zitplaatsen). Deze nieuwe attractie, het resultaat van de grootste investering die Parc Asterix ooit heeft gedaan (36 miljoen euro), zal een van de belangrijkste attracties ter wereld worden.

    Het project van de nieuwe zone sluit aan bij de geest van een Gallisch festival midden in het bos van Carnutes, waar de stammen van Gallië hun God Toutatis komen vieren. De elementen van het programma en het decor zullen allemaal betrekking hebben op deze feestelijke Gallische sfeer. 

    De attractie Chez Gyrofolix is een gezinsattractie waarvan de hypnotiserende beweging jong en oud zal bekoren. Met zijn 4 armen die in een baan ronddraaien, vliegen de bezoekers hoog boven de bergtoppen. Voor de kleine Galliërs ligt bij de ingang van de zone de speeltuin Sanglier d'Or. Met zijn vele attracties en zijn reuzenzwijn wordt dit de grootste speelzone van het park.

    SPECTACULAIRE SHOWS DIE U NIET MAG MISSEN

    Alle stripfiguren zullen aanwezig zijn om de bezoekers te verwelkomen: Asterix, Obelix, Getafix, Abraracurcix, Falbala en Bonemine. Ook de optocht van de Galliërs keert terug met de majestueuze koets van Julius Caesar, de grandioze praalwagen van Cleopatra met courtisanes en niet te vergeten een praalwagen vol ontembare Galliërs. Bezoekers kunnen ook genieten van de Main Basse sur la Joconde show met stunts, acrobaten en veel gelach; De duikers van Olympus; Galliërs tegen Romeinen, The Match! en tot slot Chronos, Magie en Illusies.

    Dankzij zijn 3 hotels biedt het Parc Asterix de bezoekers een meeslepend verblijf. Na een dag vol spanning en sensatie gaat het avontuur verder met een thematisch hotelcomplex met 450 kamers, gelegen in het hart van het Regionale Natuurpark Oise - Pays de France.

    - Les Quais de Lutèce hôtel 4* bestaat uit verschillende majestueuze historische gebouwen die rond de rivier de Seine zijn gebouwd. Het hotel is in 2020 uitgeroepen tot beste themahotel ter wereld en heeft sinds de opening al meer dan 100.000 bezoekers getrokken (capaciteit 150 kamers).

    - La Cité Suspendue hôtel 3* ligt verloren in een bosrijke omgeving, geïnspireerd op een vergeten Keltische stad, een oase van rust bestaande uit 3 gehuchten: het dorp van de pottenbakkers, het dorp van de kunstenaars en het dorp van de druïden. (Capaciteit 150 kamers)

    - Les Trois Hiboux hôtel 3* biedt een uniek verblijf in het hart van het bos in een authentieke en warme sfeer. Het beschikt over een majestueuze open haard die de bezoekers zal verwarmen na een dag in het park.

    Parc Astérix is geopend van 10 tot 19 uur.







    26-03-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-03-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Banana Moon Couture

    een Golden Buzzer moment met gouden details in de collectie

     

    SS23

    Met bohemien crochet stuks, glimmende materialen en talloze gouden details vind je bij Banana Moon Couture deze zomer sensuele luxe. Een goede dosis chique, verfijnde snits, luxueuze stoffen en glamoureuze details zorgen voor een zwoele zomer. Samen met Banana Moon Couture win jij goud dit seizoen.

    Goud als tweede huid

     Dankzij Banana Moon Couture versmelt goud met je huid door de glamoureuze, gouden bikini's en badpakken, maar ook meer subtiel door de juwelendetails.

    Haakwerk

    Speel deze zomer op veilig met crochet; een trend die alle seizoenen doorstaat. Het haakwerk, gemaakt in de ateliers van Banana Moons partners, vind je deze zomer in een natuurlijk en warm kleurenpalet.

    Luxueuze texturen

    Badpakken en bikini's met textuur zijn de ster van deze moderne, sexy collectie, met honingraat prints en lurex jacquard.







    25-03-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    24-03-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandelen in Wallonië

    Door het bos de bomen zien: vier groene wandelingen in Wallonië

     

    Is het de mythische, sprookjesachtige nevel die quasi automatisch op je afdaalt bij het doorkruisen van weelderige wouden, of is het de kracht van de natuur en het ontzag hebben voor de innemende groene omgeving die je gewaarwordt? Wandelen in het bos heeft op ieder van ons een andere impact, maar het is telkens weer genieten met een grote G.

    De groene Gaume: genieten van loofbomen en legendes

    In de supermarkt zal je nooit meer op dezelfde manier een flesje Valvert vastnemen. Deze wandeling van 19km loopt door de vallei waar het bronwater deels vandaan komt. Deze tocht neemt je mee op ontdekking naar de prachtige natuur van de Gaume, in de zuidelijke streek van Luxemburg. Wandel langs de Gros Ruisseau, laat je meeslepen door de behaaglijke sfeer van een sparrenbos en geniet daarna vooral van de rust in het bos met zachte en groene loofbomen.

    Aan het einde van de route zal je dankzij het uitzicht op de vier heuvels van het bos van Montauban meegenomen worden in het verhaal van de tocht door het bos van de legendarische Vier Heemskinderen. Als het namiddagzonlicht door het gebladerte komt piepen en een rustig briesje opsteekt, flitst het leven van deze vier broers die zich dapper verzetten tegen het gezag Van Karel de Grote even voorbij.

    Ritsaert, Writsaert, Adelaert en Reinout berijden het Ros Beiaard dat ze krijgen van hun neef Malegijs, een tovenaar die op wraak uit is en gerechtigheid hoog in het vaandel draagt. Zijn eigen vader werd immers op bevel van Karel de Grote vermoord. En de rest is geschiedenis. Een Ardens epos dat je eigen queeste in het bos kracht zal bijzetten.

    Saint-Hubert: diep in het woud

    Deze wandeling van bijna 20 km laat je binnendringen in de ziel van het woud van Saint-Hubert, en die van jezelf. Dit is als het ware een ode aan de natuur waar je het gevoel krijgt even op de pauzeknop te kunnen drukken.

    Terwijl jij in je binnenste zielenroerselen kijkt, begint vanaf de ‘Fagne de la Doneuse’ een grootse vallei waarin een beek haar weg zoekt over de rotsen. Het geklater van het water doet de tijd gestaag voortkabbelen maar grijpt daar waar nodig even je aandacht om van de omgeving te genieten. Tijdens de wandeling loop je namelijk langs een natuurreservaat, observeer je de bosfauna van de Ardennen en geniet je vooral van de stilte die er heerst. Sssht.

    Achouffe: op zoek naar de boskabouters

    Achouffe, gelegen in de Vallei van de Feeën, is een van de kleinste en charmantste dorpjes uit de regio. Zonder twijfel een trekpleister voor toeristen, maar wie nog gelooft in sprookjes kan hier in de omliggende bossen zich even onttrekken aan de drukte en zijn hart ophalen aan de legende van de kabouters tijdens een boswandeling…

    Deze dwergen met een typische Ardense look woonden in de grotten van dit bos. Ze beschikten over een geheime tunnel die liep tot aan de kapel Notre-Dame de Fôret. ’s Nachts repareerden ze in het allergrootste geheim de schoenen van de inwoners van Houffalize. In 1807 zochten twee rebelse schemels hun toevlucht in een van de grotten. Het waren als bij toeval beiden schoenmakers. De locals lieten hun kapotte schoenen samen met proviand achter bij de ingang van de grot. De volgende dag waren ze weer tiptop in orde…

    Om even te bekomen van het bos en zijn mythologiserende effect en voor een verfrissing van alcoholische aard moet je het niet ver zoeken. Van bos naar bier en vertier gaan, is hier de gemakkelijkheid zelve. De wandeling begint en eindigt namelijk bij Brasserie d’Achouffe waar de La Chouffe wordt gebrouwen. De wandelschoenen kunnen intussen naar de grot voor reparatie. En als die op het einde van de bierproefsessie toch niet meer opduiken: dicht bij deze wandeling is er nog het Blotevoetenpad van de Ferme de la Planche…

    Viroinval: de afgrond in

    In de diepe wouden van de uitlopers van de Ardennen word je ondergedompeld in een majestueus bos, ver weg van de platgereden paden. Na een start aan de rand van het bos, is het meteen een versnelling hoger schakelen om de onbekende en steile paden van het natuurpark Viroin-Hermeton te tackelen. De afdaling in de diepe vallei van de Ry d’Alise op ongeveer de helft van deze wandeling, biedt een adembenemend panorama op de valleien van de regio. Je wandelt hier maar op een paar meter van de Franse grens.

    Op enkele kilometers van deze prachtige vergezichten kan je ook een andere indrukwekkende must-see bewonderen: Le Fondry des Chiens. Deze site biedt niet alleen een weids uitzicht op de rotspartijen en de groene bossen uit de omgeving, je kan de 20 meter diepe afgrond ook afdalen en je ogen de kost geven aan de biodiversiteit van deze bijzondere plek.

    De boom in: onze groene logeertip

    Niets zo bijzonder als een dagje groenrijk wandelen afsluiten op een al even luisterrijke logeerplek. Er zijn al heel wat boomhutten in menig artikels de revue gepasseerd maar wij delen graag een nog niet platgelopen plekje…

    La Fabrique du Prémaho is een uniek verblijf hoog in de bomen, volledig opgetrokken uit hout. Bovendien beantwoordt het logement ook aan de criteria van een passiefhuis. Een passiefhuis is een zeer energiezuinig gebouw gericht op een optimaal winter- en zomercomfort, zonder traditioneel verwarmings- of afkoelingssysteem. De ruime vertrekken laten volop licht binnen en brengen de gasten rechtstreeks in contact met de natuur. Het lichte houtwerk en de rustgevende tinten zorgen voor een volledig zen-gevoel.

    We kunnen het ons amper voorstellen maar als de verveling een klein beetje toeslaat en de honger eveneens niet meer te stillen is, dan vind je dichtbij La Fabrique du Prémaho maar liefst twee restaurants. Een ervan – La Table de Maxime - is zelfs de trotse eigenaar van twee Michelinsterren. Een aangenaam culinair contrast op een paar honderd meter lopen dus. Genieten in het groen is hier een understatement.

    Ilustraties : Het groene gaume - © Aircapture // Saint- Hubert - © Olivier Legardien - © Pierre Pauquay // Achouffe - © Colette Mottet - © Arnaud Siquet // Viroinval - © WBT

     

     

     

     

     









    24-03-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zon op je bord Oil & Vinegar

    Zet het voorjaar op tafel met nieuw, handgemaakt servies

    Zon op je snoet, lekkers op tafel en aangenaam gezelschap. Veel meer heeft een mens niet nodig om gelukkig te zijn. Wanneer de zomerse temperaturen op zich laten wachten, kan je je hart - én je humeur - ophalen aan het geweldig mooie, nieuwe, mediterrane servies van Oil & Vinegar. Aan tafel!

    Deze handgemaakte keramieklijn is afkomstig uit het Italiaanse Civita Castellane, vlakbij Rome. Het servies met traditionele Italiaanse Derutamotief kan tegen een stootje en is dus niet alleen een eyecatcher op tafel, maar ook ideaal voor dagelijks gebruik. Elk stuk is bovendien vaatwasser- en magnetronbestendig.

    Prijzen: Deruta dinner plate (29 cm) - € 12,95 - eruta pasta/salad bowl (32 cm) - € 29,95 - Deruta dipping bowl (11 cm) - € 5,95 -        Deruta salad plate (23 cm) - € 10,95 - Deruta cereal bowl (16 cm) - € 9,95 - Deurta spoon rest (28 cm) - € 9,95 - Deruta pasta plate (22 cm) - € 10,95

     

     







    24-03-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-03-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yves Rocher Benelux

    Sinds de oprichting in 1959 zet Yves Rocher zich in voor het onthullen van de kracht van planten, voor het welzijn van iedereen, met respect voor de natuur en de biodiversiteit. De oprichter, Mijnheer Yves Rocher, geloofde in natuurlijke en toegewijde cosmetica en in de acceptatie en waardering van natuurlijke schoonheid, een visie die vandaag de dag ongelooflijk relevant is.

    Gedreven door zijn liefde voor de natuur heeft het merk zich altijd ingezet voor de bescherming van de biodiversiteit. In 1975 richtte het zijn botanische tuin op met 1500 plantensoorten en in 1989 stopte het met dierproeven, 15 jaar voordat de Europese regelgeving dit voorschreef. Sinds 2006 delen de winkels geen plastic tassen meer uit en sinds 2020 zijn alle flessen die de Yves Rocher-fabrieken verlaten gemaakt van 100% gerecycled en recyclebaar plastic.

    Yves Rocher gaat verder dan alleen cosmetica. Het is het toonaangevende netwerk van instituten in België met meer dan 300 cabines waar consumenten kunnen genieten van op maat gemaakte behandelingen met het beste van de natuur. Als botanicus, oogster, fabrikant en handelaar biedt Yves Rocher doeltreffende natuurlijke huidverzorgingsformules tegen een eerlijke prijs voor iedereen.

    Het merk werkt zonder tussenpersonen en creëert zo een sterke band met zijn consumenten en hanteert een transparante communicatie. Het zet zich in voor het respect en het behoud van de natuur en het milieu door ambitieuze doelen voor de toekomst te stellen







    23-03-2023 om 21:45 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MSC Cruises en Formula1 bundelen krachten!

    Lanceren een unieke Grand Prix™ hospitality ervaring. De verkoop van een reeks verschillende pakketten en ervaringen aan boord van MSC Virtuosa, voor de FORMULA 1® ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX™ 2023 is geopend. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, met een combinatie van accommodatie, wedstrijdtickets en exclusieve toegang voor insiders.   Fans zullen genieten van een naadloze end-to-end ervaring die de spanning van het circuit doortrekt naar het cruiseschiphotel

    MSC Cruises & Formula 1® : Als onderdeel van MSC Cruises's Global Partnership met Formula 1® is een uniek en high-end Grand Prix™ hospitality aanbod onthuld dat een ongeëvenaarde race weekend ervaring belooft tijdens de FORMULA 1® ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX™ van dit jaar op 24-26 november. De nieuwe samenwerking tilt de accommodatie tijdens het raceweekend naar een hoger niveau en biedt een volledig geïntegreerde Grand Prix™-ervaring die de spanning van de laatste race van het seizoen aan boord van MSC Virtuosa, een van de meest moderne en stijlvolle cruiseschepen van de lijn, zal brengen.

     Het glamoureuze en moderne MSC Virtuosa, dat tijdens het raceweekend dienst doet als cruiseschiphotel terwijl het aangemeerd ligt in de Abu Dhabi Cruise Terminal, biedt comfortabele en stijlvolle accommodatie in combinatie met een ongelooflijk scala aan voorzieningen, waaronder restaurants en bars, twee theaters, een winkelcentrum en een promenade in mediterrane stijl, een luxe spa en een volledig uitgeruste fitnessruimte, vijf zwembaden, een interactief waterpark, uitgebreide kinderruimtes en nog veel meer! De verkoop van de pakketten is geopend en kan worden geboekt.

     In 2022 tekende MSC Cruises een meerjarige overeenkomst om Formula 1® Global Partner te worden en deze nieuwe samenwerking is een verdere verrijking van het partnerschap, dat werd opgericht om twee wereldleiders op hun respectieve gebieden samen te brengen om verandering te stimuleren door hun gedeelde passie voor uitmuntendheid, duurzaamheid en wereldwijd entertainment.

    Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, waarbij accommodatie, racetickets en exclusieve toegang voor insiders worden gecombineerd met F1® Experiences om het raceweekend echt onvergetelijk te maken. Of fans nu op zoek zijn naar elegante kajuiten of Deluxe suites, ze hebben keuze uit een groot aantal accommodatieniveaus beschikbaar aan boord van MSC Virtuosa, allemaal met halfpension (ontbijt en een avondmaaltijd), gratis Wi-Fi en transfers van en naar het circuit. Arrangementen beginnen met een optie voor alleen een kajuit voor degenen die al racetickets hebben of een optie voor een Cabin + Formula 1® Grandstand ticket.

    Voor diehard fans die op zoek zijn naar het ultieme Formula 1®-weekend is er keuze uit Cabin + F1® Experience met exclusieve activiteiten op het circuit, tot en met Premium all-inclusive Hospitality (Turn 1 Suite, Paddock Club and Legend), inclusief exclusieve toegang voor insiders zoals Pit Lane Walk, Guided Track Tour op een dieplader, optredens van Formula 1®-personeel en meer.

    De Abu Dhabi Cruise Terminal, waar de MSC Virtuosa zal aanmeren, ligt op slechts een klein eindje rijden van het circuit, waardoor gasten gemakkelijk heen en terug kunnen reizen dankzij gratis transfers. Daarnaast is het stadscentrum zeer dichtbij, waardoor het schip een perfecte uitvalsbasis is voor een weekendje weg. MSC Virtuosa zal van 23 tot 27 november in de haven liggen, zodat gasten hun raceweekend kunnen verlengen.

    En de spanning houdt niet op wanneer de fans de baan verlaten, want de feestelijke sfeer gaat door aan boord voor gasten met een speciaal ontworpen programma met thema-activiteiten, feesten en entertainment, evenals een speciaal kinderprogramma.

     





    23-03-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Color therapy with SUN68

    Het leven is te kort om er so(m)ber door te gaan en met het begin van de lente, laten we de grijze dagen liever achter ons. Beige en neutrale looks maken plaats voor een dosis kleur, als het van het Italiaanse happy-go-lucky merk SUN68 afhangt. In SS23 staat color therapy centraal, met felle kleuren die je mood liften. Let that serotonin hit!

    Rood - een energieboost

    Volgens velen is de kleur rood voor waaghalzen, maar in werkelijkheid is rood voor iedereen die wel eens een energieboost kan gebruiken. De wetenschap toont aan dat de kleur rood een positief effect heeft op je energielevels. Heruitgevonden SUN68-basics in het rood ademen die Italiaanse good mood, ofwel buon umore. Je bent wat je draagt!

    Blauw - brengt je broodnodige rust

    Blauw staat voor betrouwbaarheid en onschuld. Bovendien werkt de kleur rustgevend. Een onenigheid op de werkvloer? Haal dan onderstaande blauwe SUN68-items uit je kast. These blues won't make you feel blue.

    Geel - een wondermiddel voor je humeur

    Fleur je garderobe op met een toets geel, van lichtgeel tot okergeel, voor ieder wat wils. Geel doet namelijk wonderen voor je humeur en straalt vrolijkheid uit. De kleur wordt dan ook gelinkt aan zon, licht, leven en plezier. Kies voor een fijn bovenstuk in de optimistische kleur of draag de zon aan je voeten, met SUN68.

    Oranje -  zorgt voor harmonie en optimisme

    De kleur oranje is een mix van rood en geel en zorgt dan ook voor een balans tussen de twee kleuren. Oranje staat voor harmonie en rust en is de meer ingetogen versie van rood. Met oranje om je lijf straal je opgewektheid, optimisme en hoop uit. Een fijne hoodie, polo of coole sneakers in de tropische kleur, injecteert speelsheid in je look.

    Groen - geeft je jeugdige focus

    Voor een frisse jeugdige look geef je best de voorkeur aan groen. Groen verhoogt de focus, en is de kleur van de jeugd en de lente. Met een brede waaier aan mooie groene tinten, kan het niet fout gaan. Groen licht voor onderstaande SUN68-items!

     





    23-03-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-03-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomertuin in dromerig aquarel!

    » NIEUW : FANO IN RUST EN GREEN ALUMINIUM, BOBO LAMPJES - » TREND : BEIGE ALUMINIUM, WEEFWERK EN TRAVERTINLOOK

    Outdoor design- en tuinmeubelexpert Exterioo staat al met één been in de zomer. Een zonnig seizoen dat in 2023 wat meer kleur krijgt dan voorgaande jaren. Met een focus op visuele rust trakteert Exterioo ons op nieuwe producten en uitvoeringen in sfeervolle tinten als mosgroen en roestbruin. Warme kleuren die perfect aansluiten bij het nagelnieuwe en trendy beige aluminium en het terras zo tot een delicate aquarel omtoveren.

    Een natuurlijke toets : De Fano-collectie verwelkomt enkele nieuwe, fleurige leden: naast het bestaande zwart en wit, zien we nu ook uitvoeringen in mosgroen en roestbruin aluminium. Gezellige tinten waarin zowel de stoelen, de inklapbare squircle tafel van 80 x 80 cm en de ronde tafel van 110 cm diameter zijn gedoopt. Ze vormen een welkom alternatief voor wie op zoek is naar kleurrijke gemoedelijkheid die toch dicht bij de natuur blijft.

    Een rustige basis in beige : Beige staat doorgaans niet bekend als de meest swingende kleur, tot je het op het terras plaatst. Naast klassiekers in zwart, wit of hout, steken tuinmeubelen in beige (of met beige accenten) modieus af. Exterioo voegde daarom enkele nieuwe uitvoeringen toe aan het aanbod. We zien de Orso-stoel met beige aluminium frame en/of beige flat rope, meer beige (textilene) rope bij de teak-collectie van Orso, een beige tafelframe bij Urbino en het volkeramische tafelblad Shilin met on-trend travertin-look.

    Bobo beau! : Ook de draagbare Bobo-lampjes volgen bovenstaand recept van kleur en vernieuwing. Deze nieuwe tuinlamp met bijzonder vriendelijk design is beschikbaar met zwarte, mosgroene, roestbruine en beige boord. De perfecte match dus om het zomerterras helemaal gecoördineerd mee te stylen. Kleine accenten die het verschil maken tussen een alledaagse look en een smaakvol geheel.

    Exterioo is een Belgisch tuinmeubelenbedrijf met 26 showrooms in België, 7 in Nederland en een webshop. De retailer is een onderdeel van Beliving, waar ook Juntoo deel van uitmaakt, en heeft als missie om kwalitatieve tuinmeubelen tegen een sterke prijs uit eigen magazijn naar elk gezin te brengen. Dit zowel in België als internationaal. Een eigen designstudio en nauwe samenwerking met internationale fabrikanten zorgen voor hedendaagse en modulaire ontwerpen van loungesets, tuinsets, tuintafels en -stoelen, parasols en tuinaccessoires.

    www.exterioo.be









    22-03-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Out with the Old,

    , in with the Bold: NEWD.

     

    Tamaris neemt ons terug naar de nillies

    NEWD.Tamaris brengt ons helemaal terug naar de nillies! De premiumlijn van Tamaris brengt schoenen uit van hoge kwaliteit en in de beste materialen. Het is tijd om onze klassieke schoenen in de kast te steken en plaats te maken voor statement schoenen die een echte boost geven aan elke outfit. Laat je gedurfde, moedige en stoere kant schitteren met platformsandalen en platformhakken. Confidence is hét modestatement van deze lijn.

    Fashionista in hoge hakken

    De fashionista van vandaag toont maar al te graag haar vrouwelijkheid! Paradeer met deze platformhakken en maak het perfecte modestatement. Kies voor een klassevolle look door zwarte platforms onder een blazer en broek te dragen. Voor een preppy look kan je de groene of roze versie kiezen in combinatie met een jurk of rok. De hakken geven je de nodige oomph en hoogte, en de plateauzolen doen ons wegdromen naar onze Spice Girls jaren!

    Vrouwelijk zelfvertrouwen

     Laat feminine confidence doorschijnen in je looks en durf op te vallen met deze schoenen. Dé platforms van de jaren 2000 waarvoor iedereen bij de ouders ging aankloppen om ze te mogen kopen. De oranje variant voegt een gezonde dosis kleur toe aan een neutrale outfit. De zwarte en witte variant zorgen ervoor dat je monochrome look mooi tot in de puntjes, van top tot teen, wordt doorgetrokken. Met hun dikkere zolen en het gebruik van soepel leer, zijn onderstaande modellen stijlvol en comfortabel.

    In de hoogte

    Haal je innerlijke Paris Hilton of Nicole Richie naar boven met deze oogverblindende platformhakken! De combinatie van sterke kleuren, provocerende vormen en brede bandjes maakt van jou the life of the party. Trek deze platformhakken aan om te laten zien dat je niet bang bent om te schitteren. Met onderstaande modellen is er één ding gegarandeerd: all eyes are on you!

     Spring Fling

    Stap met deze schoenen stijlvol de lente in! De organische vorm, elegante bandjes en dikke zolen roepen een gevoel van nostalgie op dat ons terugbrengt naar de mode uit de jaren 2000. Trek een paar van deze platformsandalen aan onder een jurkje en je bent helemaal spring-ready. Met deze schoenen zet je de toon voor een modieus seizoen. 





    22-03-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-03-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spanning

    op de kleurenwaaier en het terras: aardse tinten versus primaire kleuren

     

    Geen yin en yang, zwart en wit, dag of nacht, in de zomer van 2023 vult de collectie van Gervi Outdoor tegenstellingen iets creatiever in. Met zachte tinten of net heel krachtige spatten kleur geef je zo de zonnige dagen vorm volgens jouw regels. Wie visuele rust en ontspanning zoekt, gaat voor monochrome settings in zanderige nuances. Wie liever een extraverte kant in de verf wil zetten, zoekt de uitersten op de kleurenkaart op met meubels en accessoires in felle primaire tinten.

    Van chakracore

    Gemoedelijk de zomer inrollen doe je met de aardetinten uit de Chakracore-trend. Een stijlrichting die zich typeert door dicht bij de natuur te verblijven en de verbinding met onszelf te zoeken. Bij al die vriendelijkheid horen organische vormen, afgeronde lijnen en natuurlijke materialen in lichte kleuren. Op het terras zien we dan ook veel natuurlijk hout en uv-bestendige stoffen in een range van crème tot taupe.

    naar colour galore

    Ook wie de ingetogen tinten deze zomer liever links wil laten liggen, wordt op de wenken bediend bij Gervi. Tafels, stoelen, ligkussens, parasols en accessoires, letterlijk alles komt er ook in een uitbundige uitvoering. Als tegengewicht voor de donkere politieke en economische realiteit rondom ons, hullen we ons in een kleurrijke feestwereld waar vrolijkheid troef is. Door de nuances te beperken tot primaire kleuren en smaakvolle tertiaire tinten oogt het geheel nog steeds erg stijlvol en volwassen.

    Gervi is de Belgische wellness-specialist bij uitstek. Wie thuis zorgeloos wil genieten van een deugddoende spa of sauna is bij hen aan het juiste adres. In 1985 opende Gervi de deuren in Maasmechelen en introduceerde de eerste HotSpring Spa op de Belgische markt. Een bad in de tuin was toen nog heel nieuw en daarom gaf Gervi het goeie voorbeeld door in haar eigen tuin baden te installeren en klanten zo de mogelijkheid te bieden de spa’s te ontdekken en te testen www.gervi.be - www.gervi-outdoor.be

     

     





    21-03-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Funky out-outs en retro prints

    een speelse zomer met Chantelle en Passionata by Chantelle

     

    Deze zomer zetten de badmodelijnen van Chantelle en Passionata by Chantelle koers richting een ongerept seizoen, met een collectie die zowel sexy als speels is. Interessante cut-outs, retro prints en een gevarieerd palet aan kleuren inspireert nieuwe avonturen en biedt frisheid op zonnige dagen. Op zoek naar badmode die je op het lijf geschreven is? Gevonden!

    Passionata by Chantelle SS23

    Het juiste swimwear is niet altijd makkelijk te vinden en kan een helse speurtocht worden. Natuurlijk wil je deze zomer onder dat warme zonnetje net zo'n trendsetter zijn, als dat je de rest van het jaar bent. Chantelle en Passionata by Chantelle helpen je alvast op weg, met onderstaande eyecatchers.

    Beach day

    Een stranddag vraagt om een mooi ensemble van een bikini maar ook een cover up, voor wanneer de beachbar roept. Felle kleuren stralen onder de zomerzon, waar ook de non-kleur zwart warmte naar je toetrekt. Onderstaande ensembles van Chantelle en Passionata by Chantelle onderscheiden zich door vrouwelijke cut-outs, speelse afwerkingen en fijne gekleurde materialen.

    Pool day

    Verkoeling zoeken op een warme dag, doen we het liefst met een frisse duik in het zwembad. De swimsuits van Chantelle en Passionata by Chantelle zijn dan ook gemaakt voor comfort en plezier en brengen je moeiteloos van het zwembad naar een poolparty. Mooie pasvormen en retro details voegen een dosis Bondi Beach toe aan je zomerlook.

    Tropical day out

     

    Een tropische daguitstap - met mogelijks een spontane duik in open zee - vraagt om een originele look. Met speelse items om het lijf, steel je de show, waar in de wereld je ook bent. Waan je op een jacht in Monaco, stijlvol gedrapeerd in Chantelle. Of droom over paraderen op het Italiaanse strand met een ijsje in de hand, in een hip ensemble van Passionata by Chantelle.

     











    21-03-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-03-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Get sporty mt deze Anita locks

    Of je nu een doorgewinterde atleet bent of je je eerste sportieve stappen zet, ​ comfortabele sportkledij is van essentieel belang. En met de functionele sportbeha's en leggings van Anita, is er geen gebrek aan opties. Het merk legt de nadruk op innovatieve materialen en pasvormen, zonder stijl uit het oog te verliezen. Hiervoor werden ze in januari nog voor bekroond op de Best Boutique Awards, waar Anita Active voor de derde keer op rij werd uitgeroepen tot sportbeha bestseller in zes landen. Wakker je motivatie aan met onderstaande Anita Active ensembles. Keep it moving!

    De zoektocht naar de meest betrouwbare sportieve items, is niet iedereens favoriete vorm van cardio. Maar de gloednieuwe PanAlp Delta Top helpt je al een eindje op weg. Deze sportbeha staat bekend om zijn unieke, gepatenteerde DeltaPad cup en kent dit seizoen een stijlvolle racerback die je de juiste steun geeft.

    De bekroonde aircontrol DeltaPad beha scoor je deze zomer in een rood kleurtje en biedt de hoogste ondersteuning dankzij de onderbusteband en vorm van de cups.

    De juiste sportlegging is het halve werk, met de innovatieve sport tights massage en ​ sport tights compression van Anita. De noppen aan de binnenkant van de leggings zorgen voor betere bloedcirculatie en meer uithoudingsvermogen. Met het minimalistisch design of liever in een opvallende limited edition rode print, steek je andere sportievelingen zo voorbij.

    .

     







    20-03-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!