Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    06-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Low dining to the max

    » Trend : Low Dining - » 4 verschillende tafelhoogtes : low lounge, high lounge, low dining, dining

    “When in Rome, do as the Romans do.” Maar doe dat vooral ook wanneer je terug thuis bent. Want low dining – zoals de oude Romeinen ons uitstekend voordeden – is de nieuwste trend in tuintafelland. Volledig uitgestrekt op de grond is ondertussen wel ingeruild voor het comfortabelere loungen in all-round meubilair. Match je outdoor-loungeset of ‘carpe diem’-stoelen met een lage eettafel en geniet van een extra luxueus (en durven we zeggen decadent?) gevoel aan tafel.

    Kitten heels & co

    De Styletto-tafels uit de Royal Botania-catalogus lopen doorgaans op hoge poten. Fijne, slanke tafelpoten die je met wat verbeelding hoort tikken op de terrastegels. Maar de low dining-versie uit de Styletto-reeks bewijst dat je ook op kitten heels kan stralen. Met een relaxte hoogte van 67 i.p.v. 75 cm voor de lage eettafel en een nog nonchalantere hoogte van 50 cm voor de hoge loungetafel, kan je in stijl de zomernacht doorzakken.

    Ook de Conix-tafel heeft comfortabele low dining- & high lounge-versies van respectievelijk 67 cm en 50 cm hoog. De kenmerkende conische basis van de tafels blijft behouden, maar wordt alleen wat compacter gemaakt. Evenveel allure, maar dan iets dichter bij de grond, met dezelfde ruwe, aardse uitstraling in betonnen uitvoering met keramisch blad.

    Een high lounge-tafel kan makkelijk bij een bestaande loungeset aangeschoven worden. De low dining-varianten matchen dan weer feilloos met de vele low chairs van Royal Botania. Go natural met Folia, comfy met Calypso, sunny met Samba, etc. en maak van jouw karakter een outdoor dining paradijs.

    Verandering van spijs …

    Wie graag wat afwisseling heeft in het leven en over voldoende plaats beschikt, kan niet alleen voor low dining gaan, maar heeft nu de kans om het 3-gangendiner op 3 verschillende hoogtes te genieten. Want vandaag tafel je low, normal en high. Elke hoogte heeft z’n charmes en pluspunten: waar low vooral het chille volkje kan bekoren, mikt normal op een klassiek gezelschap en high op de trendy nieuwsgierige aagjes die vanuit de hoogte alles in het oog kunnen houden. Of het moest aan de barkrukken liggen, die het swingende gevoel geven een avondje uit bij je thuis te beleven.

    www.royalbotania.com

     









    06-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guess kids

    This season, GUESS kids are all set for adventure! Exotic touches, fun detailing and summer-ready styles ensure a collection that is brimming with on-trend garments for the spring and summer. Inspired by the adult collections, GUESS boys and girls wear mini-me styles that feature modern cuts filled with urban appeal, vintage influence and lightweight, versatile designs that are perfect for a sunny season filled with exploration and travel.

    Girls collection

    The GUESS girl enjoys the freedom of great wearability and transitional fabrics that are ideal for the changing seasons. Natural hues and floral prints enhance the look of this comfy traveler as she enjoys the sundrenched summer days. A palette of pastel colors is combined with evanescent floral and prints, while beautiful Sangallo lace and lightweight fabrics with exquisite detailing complete this otherworldly look that is ideal for the imaginative and adventurous GUESS girl. Lastly, a fun yet chic theme boasts clean silhouettes and head-turning appeal with a palette of pop tones enhancing earthy and natural hues.

    Boys collection

    GUESS boys embark on a trip through the urban jungle of LA, borrowing vintage American style and classic denim looks. Fifties US biker attitude meets concrete city artists for this effortlessly cool theme.  Relaxed, summer style is given a modern twist, along with floral detailing and workwear appeal. The boys collection is also borrowing codes from military and safari style, full of modern detailing, acid washes, applique, jungle and travel-inspired prints for an effortlessly striking look that is full of adventurous attitude.

     

     











    05-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franke

    Trends op en rond de spoelbak, het stromend hart van je keuken!

                         

    » Franke presenteert 4 spoelbak trends - » De spoelbak van vandaag

    Dat we veel tijd doorbrengen in de keuken als kloppend hart van onze woning, weet het kleinste kind, maar wist je dat je zo’n 60 procent van die tijd aan de spoelbak spendeert? Groenten schoonmaken, snel een klein afwasje, ingrediënten snijden... Het is de centrale spil van de keuken: het stromend hart. Die kan dus maar beter uitblinken in efficiëntie en esthetiek, want wat ben je met een mooie keuken als die niet tot in de puntjes is uitgerust? Franke vertaalt de laatste nieuwe spoelbaktrends in doordachte en slimme modellen die mee zijn met – of zelfs voorlopen op – de trends van vandaag. Een belofte die Franke al sinds jaar en dag waarmaakt.

    1/ Go big or go home – een spoelbak maatje XXL

    De tijd dat de spoelbak enkel en alleen werd gebruikt voor de afwas, is helemaal voorbij. De spoeltafel evolueerde de laatste jaren naar een veelzijdige werkplek in de keuken: om groenten schoon te maken, ingrediënten te snijden of om af te wassen. Vooral wanneer je een compacte keuken hebt, wil je de beschikbare ruimte efficiënt benutten. Franke combineert daarom de traditionele spoelbak met extra spoelunits met een frame waarin je keukentoebehoren kan bewaren. Zo creëer je het ultieme kookcomfort en maak je het jezelf – van (voor)bereiding tot opkuis – eenvoudiger.

    2/ Kleine wasjes, grote wasjes – het afdruipdeel wordt kleiner

    Een fenomeen dat zich al enkele jaren voordoet, is dat we met z’n allen compacter gaan wonen. Wat ons dwingt creatief om te gaan met de beschikbare ruimte. Op en rond de spoelbak denkt Franke mee over praktische oplossingen, door bijvoorbeeld het afdruipdeel van sommige spoelbakken te verkleinen of zelfs weg te laten. Om die verloren, maar nodige plaats, toch te voorzien, ontwierp Franke een mobiel druipblad en een afdruipbakje voor boven op de spoelbak als alternatief. Zo bestaat er voor elk probleem een oplossing!

    3/ Rond het eiland – verplaats de kraan

    Dat we graag aan een kookeiland in de potten roeren, hoeft ook niet te verrassen. Naast een zitgedeelte en een plaats voor de kookplaat, voorzien we er ook de spoelbak. In efficiënt gebruik daarvan speelt de kraan een prominente rol. Om ervoor te zorgen dat die niet in de weg zit achter de spoelbak, kan je bij enkele spoelunits van Franke de plaats van de kraan ten opzichte van de bak zelf kiezen, van in de hoek tot centraal. Zo kan je ze te allen tijde makkelijk bedienen.

    4/ Het belang van esthetiek - 2 slimme afwerkingen

    Een spoelunit dat van A tot Z de stijl van een elegante keuken doortrekt, is een must geworden. Zelfs de afvoer van een spoelbak, dat nu niet meteen het meest sexy onderdeel is. Franke werkt daarom haar spoelbakken tot in de details af met een strak design, zo ook de afvoer. Die voorziet de keukenspecialist van een modern ventiel dat de afvoer afdekt. Zo doet het geen afbreuk aan het design van de spoeltafel en wordt de werking niet belemmerd. Een puur esthetische, maar mooie afwerking.

    Slimtop voor een naadloos oppervlak

     Ook de manier waarop een spoelbak in het keukenblad wordt verwerkt, verandert. We zetten de spoeltafels met dikke randen en silicone afdichting aan de deur, want het mag allemaal fijner en subtieler. Franke switcht daarom naar een slimtoprand. Met zo’n rand kan de bak zonder siliconen worden verwerkt in het blad. Zo ligt de spoelbak netjes waterdicht en hygiënisch verzonken in het blad.

                 

     

     

     









    05-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamilton

    Ga voor een gloednieuwe look, met dit indrukwekkende horloge. Het nieuwe ontwerp met kleurverloop tilt de Hamilton Jazzmaster Open Heart Automatic naar een hoger niveau.

    Een gedurfd opengewerkt design, wijzerplaten met kleurverloop en een lederen band met patina-look: Hamilton’s Jazzmaster Open Heart Automatic is niet zomaar een gekleed horloge, het is een modern staaltje horlogevakmanschap. De wonderbaarlijk precieze uitvoering van Zwitserse makelij staat centraal bij de drie nieuwe 40mm modellen, waarvan de unieke stijl gegarandeerd de aandacht trekt. 

    Technische specificaties - Hamilton Jazzmaster Open Heart 40mm

    Kast - 40 mm roestvrijstalen kast - Dikte - 11,05mm - Aanzetbreedte - 20mm

    Wijzerplaat - Zilverachtig wit, nachtblauw, donkergroen met kenmerkende opening

    Wijzers - Vernikkelde of geblauwde uren- en minutenwijzers met Super-LumiNova®, vernikkelde of geblauwde secondewijzer

    Uurwerk - Automatisch H-10-uurwerk met Nivachron®-balansveer en 80 uur gangreserve

    Band - Donkerbruine lederen band met rookkleurig patina/ donkerblauw lederen band / roestvrijstalen band

    Glas - Saffierglas met antireflectiecoating - Waterbestendigheid - 5 bar (50 m) - Dikte - 11,05mm.

    Prijs 995 tot 1045€ naargelang uitvoering

     

     







    05-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JUTTU blijft in Leuven

    De voorbije maanden lokte Juttu heel wat shoppers naar Leuven. Zo veel zelfs, dat de winkel een permanente plaats krijgt in de stad. Na het succes van de tijdelijke vestiging, die sluit op 29 januari voor kleine verbouwingswerken, opent op 25 februari op deze locatie een definitieve winkel. Het Belgische multibrand winkelconcept blijkt een perfecte match met de hippe, multiculturele studentenstad.

    Dit wordt de zevende Juttu-locatie na Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt en Roeselare. Het wordt de ultieme go-to shopping destination voor fashion, deco, beauty, food en gifts voor vrouwen én mannen.

    Juttu Leuven -  Bondgenotenlaan 59 – 61, 3000 Leuven - Heropent op 25 februari.  Voor ruimdenkende, positieve, hippe, kritische en bewuste shoppers. Vrouwen én mannen, with great taste





    04-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reisorganisatie Nordic

    In zee met Albatros Expeditions

     

    Nordic, specialist in onder meer exploratiereizen naar de poolgebieden, gaat een samenwerking aan met Albatros Expeditions. De Ocean Albatros, een gloednieuw schip van de rederij, vaart de komende jaren drie keer exclusief uit voor Nordic-reizigers: in juli 2023 naar Spitsbergen, in januari 2024 naar Antarctica en in de zomer van 2024 naar Groenland. 

    Nordic werkt al jarenlang samen met Hurtigruten voor expeditiereizen naar de poolgebieden, Canada, Alaska en IJsland. Naast die huidige samenwerking gaat Nordic ook in zee met Albatros Expeditions, een kleinschalig familiebedrijf. Met de Ocean Albatros, een comfortabel schip met een maximumcapaciteit van 190 passagiers, zet Nordic zo een sterk product op de markt aan een scherpe prijs. De flexibiliteit om samen een reis op maat van Nordic samen te stellen en de hoge kwaliteit die bij dergelijke reizen hoort, waren voor de reisorganisatie doorslaggevend om de nieuwe samenwerking aan te gaan.

    Exclusief voor Nordic-reizigers : Omdat de volledige bezetting van de Ocean Albatros gereserveerd wordt voor Nordic-klanten, kan de reis helemaal naar de hand van de reisorganisatie gezet worden: het expeditieteam wordt op maat samengesteld, er reist een eigen fotograaf mee en er zijn ook Nordic-medewerkers aan boord. Nordic en Albatros Expeditions organiseren een 10-daagse reis ‘Spitsbergen rond’, een 15-daagse reis naar Antarctica waarbij er maar liefst 7 dagen aan land wordt gegaan en een 13-daagse reis naar Groenland. Lezingen zullen deels in het Nederlands doorgaan en Mike Louagie, een fotograaf van eigen bodem, vervoegt het expeditieteam. Hij zal ook workshops geven over het fotograferen van deze unieke bestemmingen en adviseert reizigers over de juiste fototoestellen. Vanuit Nordic reist onder meer Katia de Vil mee als reisbegeleider om alles in goede banen te leiden. 

    Katia De Vil, mede-oprichter en bezieler van Nordic: “Met veel enthousiasme brengen we deze unieke reizen op de Belgische en Nederlandse markt. Samen met Albatros Expeditions hebben we de routes voor deze reizen samengesteld. We hebben hierbij vooral ingezet op een maximaal aantal landingen, want dat maakt de expeditiereizen net zo onvergetelijk. Ook aan boord worden de puntjes op de i gezet: het gloednieuwe schip Ocean Albatros is comfortabel, uiterst wendbaar én geschikt voor polaire wateren. Er wordt daarnaast enorm veel belang gehecht aan de culinaire omkadering. Dat alles in combinatie met de imposante natuur en het weelderige dierenleven dat je op deze reizen kan bewonderen, zorgt voor een once-in-a-lifetime ervaring. De route en de verschillende landingen gebeuren steeds op een uiterst duurzame manier. Reizigers keren huiswaarts als ambassadeurs voor een groenere planeet, verwonderd van al het moois dat deze ongerepte bestemmingen te bieden hebben.”

    Focus op comfort en duurzaamheid

    De Ocean Albatros is een van de kleinere expeditieschepen, maar toch moet het schip niet inboeten aan comfort. Met een ijsklasse 1A en poolklasse 6 is het schip uitermate geschikt om door de poolgebieden te varen. Met zijn stevige constructie en X-Bow®-Infinity klasse biedt het schip een enorme stabiliteit in zwaar weer, waardoor passagiers ook bij hoge golven maar beperkt de beweging voelen.

    Het schip behoort tot een nieuwe generatie energiezuinige schepen met 4 dieselmotoren en 2 elektromotoren, die allemaal elektrisch gestuurd worden om zowel de snelheid als het brandstofverbruik te optimaliseren. Daarnaast is het schip erg comfortabel. Er is een zwembad, een fitnessruimte en er zijn 2 jacuzzi’s aan boord. De zodiacs waarmee de passagiers een aantal keer per dag van boord gaan, zijn de meest recente op de markt en varen handig door de met ijs bezaaide wateren.

    Foto’s Nordic & Albatros expeditions

     









    04-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Return to happiness

    SS22 fashion & lifestyle trend

    Time to rediscover the world! Time to commence our journey to joy. Brands help us to return to happiness by showering us with bright colors and hues, large volumes, joyful prints and (tasteful) nudity. We’ve already said our (semi) goodbyes to sweatpants and exclusively working from home. We've replaced comfy looks with killer looks and added outbursts of color. And when we're feeling nostalgic - a retro revival will instantly teleport us to the nillies and the nineties.

    Our beloved brands definitely got the message. For the SS22 season, luxury underwear label Chantelle explores themes of the ocean, from intricate patterns found in sea shells to the elegant shapes carved by waves. Let’s celebrate the act of dreaming. The brand also expands its swimsuit lines with new cuts, colors and patterns. Passionata by Chantelle is also inspired by the sea. New in SS22 are Naïs, lingerie made from comfortable mesh out of recycled material, Neela, more daring with lace and two-tone effect and Nollie, the perfect balance between daily wear and femininity.

    Happiness takes centre stage in CKS' SS22 Women en Teens collections. As always, colors and prints are key, emphasized by the newest funky collab with Julie Van den Steen. LolaLiza is the first Belgian retailer to launch the Shape of You jeans, a pair of jeans that fits every woman perfectly, from size 34 to 48. The label is also launching its very first bridal collection. SUN68 also acknowledges the importance of delight: the SS22 collection is characterized by Summer Soul: a bright and summery collection with a strong identity, attention to details and smart use of materials, while holding some seventies influences.

    Furthermore, La Redoute is retrieving joy. Their ever so appealing limited edition collabs bring that extra oomph to the collection. Mayerline and Caroline Biss also indulge in positivity, with a boost of colors and fun prints.

    During the lockdown, we’ve rediscovered our love for baking at home. Belgian brand Niamh encourages our inner home baker with their premium baking mixes, such as USA Bagels, Scandinavian Frøbrød, All-in Chocolate Delight and All-in Malty Whole Grain. Although the notorious e-peros might be a thing of the past, a stylish glass of alcohol never goes out of style. Creating new memories and laughing about old ones, we’ve returned to drinking with friends again. This season, The Macallan has launched their 30YO Double Cask and A Night on Earth in Scotland, an EOY limited edition. The festivities continue. Inventor of cava Codorníu celebrates its 150th birthday next year and has launched a limited edition bottle in black and gold for the EOY festivities. Cheers to that!

     











    03-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Carrefour express

    in de Sinte-Aleidis wijk in Sint-Pieters-Woluwe

     

    Woensdag 26 januari  opende een Carrefour Express haar deuren in Sint-Pieters-Woluwe, in het hart van de Sinte-Aleidis wijk, op de hoek van de Sinte-Aleidislaan en het Voorplein. De winkel, met een verkoopoppervlakte van 129 m², richt zich tot de buurtbewoners en studenten, o.a.van de ICHEC-hogeschool, die op slechts een paar honderd meter van de winkel ligt. De winkel maakt deel uit van de nieuwe generatie Express winkels en onderscheidt zich door een zeer compleet en gevarieerd aanbod en een comfortabele inrichting voor de klant. Een praktische illustratie van de Act For Food-strategie van Carrefour die het beste toegankelijk wil maken voor iedereen.

    De derde Brusselse winkel van franchisepartner Jérôme Bayet. De franchisepartner Jérôme Bayet, die deze nieuwe Express in Sint-Pieters-Woluwe beheert, baat ook de Carrefour Express Dumontplein en de Carrefour Express Montjoie uit. Zijn expertise en ervaring komen goed van pas voor de uitbating van deze nieuwe winkel, die zijn lokale en Brusselse verankering bevestigd. De winkel is geopend van 7.00 tot 20.00 uur van maandag tot vrijdag, en van 8.00 tot 20.00 uur in het weekend en op feestdagen. Dinsdag gesloten.

    Het assortiment is de vertaling van de strategie van Carrefour en haar concreet engagement voor het milieu en een betere voeding. De nadruk ligt op verse groenten en fruit, lokale producten, het merk Carrefour, alsmede biologische en vegetarische producten. De lokale producten die in de kijker worden gezet, zijn o.m. yoghurt van Ferme du Tambourin, Al djote taarten van Tournay, soepen van Le Potager en Bolognese saus van La Corbeille.

    Carrefour Sinte-Aleidis biedt ter plaatse gebakken brood en smakelijk gebak, evenals verfrissende vers geperste vruchtensappen en koffie om mee te nemen. Voor de lunch biedt het lunchtime gamma van Carrefour gezonde en makkelijk te eten maaltijdoplossingen voor onderweg: soepen, pasta salades en wraps, maar ook gesneden fruit. Het assortiment evenwichtige bereide maaltijden van Carrefour the Market is er ook verkrijgbaar en biedt tal van voordelen op vlak van voeding en milieu: een nutriscore A, minimaal 50% groenten en een 100% recycleerbare verpakking uit plantaardige pulp.

    Zoals de meeste Carrefour Express-winkels is ook deze winkel uitsluitend uitgerust met traditionele kassa's waar klanten gsm-kaarten en cadeaubonnen kunnen kopen. Klanten kunnen ook hun gereserveerde Too Good To Go-pakketten, die ze via de applicatie hebben besteld, afhalen om zo voedselverspilling tegen te gaan.

    De franchisepartner heeft veel aandacht besteed aan duurzaamheid, want deze winkel maakt gebruik van een CO2-koelsysteem en heeft koelkasten met deuren geplaatst om het energieverbruik te minimaliseren.

     







    03-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Take Care

    Gezien het succes van de Ylang Ylang kaars met Valentijn 2021 biedt Take Care al wie elkaar graag ziet de mogelijkheid om deze bedwelmende geur met zijn rustgevende en sensuele eigenschappen dit jaar te (her)ontdekken...Laat u instant meevoeren door het tere aroma van deze bloem!

    IN FEBRUARI 💝

    Take Care's extraatje voor deze maand: Bij aankoop van een Ylang Ylang kaars (45€) krijgt u een gratis refill! Als dat geen geweldig aanbod is! Zorg goed voor uzelf..

    THE REFILL - KÉZAKO ? (bijvullen)

    Geef een tweede leven aan uw favoriete potjes door de was te laten bijvullen. Om het duurzaam te houden biedt TAKE CARE u een refill naar keuze aan (met of zonder geur).

    pssst :

    U vindt het assortiment op www.takecare-candle.com  Zowel de was als de essentiële oliën die Take Care gebruikt zijn 100% natuurlijk en gecertificeerd met Eco Garantie.







    02-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentijnsdag in Tsjechië

    Tijdens het communistische tijdperk werd Valentijnsdag in Tsjechië gemeden, maar tegenwoordig wordt 14 februari, de dag van de liefde, in het hele land gevierd. Er zijn speciale aanbiedingen voor geliefden die de romantische plekken van Tsjechië willen ontdekken.

    Een romantisch diner voor twee in Praag

    Valentijnsdag en vakantie vormen een perfecte combinatie. Geliefden kunnen in Tsjechië genieten van een romantische stedentrip in Praag. De kronkelende straatjes, de Praagse Burcht en de mooie uitzichten vormen een schitterend decor voor een sprookjesachtig verblijf. Ook uiteten kun je in Praag fantastisch. Er zijn talloze restaurants met veel verschillende keukens en voor ieders budget. Tsjechië heeft twee restaurants met een Michelinster en beiden bevinden zich in Praag. Het Michelin restaurant Field staat bekend om zijn seizoensgebonden menu’s met ingrediënten in pure vorm. Restaurant La Degustation Bohême Bourgeoise van chef Oldřich Sahajdák ligt net als Field in het historische centrum van de stad.  Sinds 2012 wordt het restaurant bekroond met een Michelinster. Gasten kunnen een degustatiemenu proberen met verschillende gangen en vele voortreffelijke wijnen. De chef bereidt graag vis uit Tsjechische rivieren en serveert regelmatig gerechten die bedoeld zijn om zonder bestek te eten.

    Verwend worden in de West-Boheemse spasteden

    In hartje winter verwelkomen de beroemde Tsjechische kuuroorden koppels van over de hele wereld. De kuuroorden zijn de ideale plek om het lichaam en geest alle warmte te geven die ze nodig hebben tijdens de koude winterdagen. In Karlovy Vary, Mariánské Lázně en Františkovy Lázně bevinden zich gerenommeerde hotels met prachtige kamers en tientallen mogelijkheden voor massages, wellness en behandelingen. Ontspan in een warmwaterbad gevuld met het lokale minerale water en laat je inwikkelen met modder uit thermische bronnen. Het is goed voor de doorbloeding, de huid en het lichaam krijgen op een positieve manier een detox.

    Samen actief op de piste

    Koppels die houden van een sportieve vakantie kunnen hun hart ophalen in de Tsjechische bergen. In de skiresorts Harrachov, Špindlerův Mlýn of Janské Lázně kun je samen van de pistes afglijden en opwarmen bij een van de cafés. De skigebieden liggen allen in het Reuzengebergte en zijn voor snowboarders en skiërs een prachtige bestemming. Er zijn afdalingen voor beginners en gevorderden met tevens snowparks en pistes met tijdsmeting. Een andere activiteit waar je samen van kunt genieten – met gids – is toerskiën. Vooral met zonsopgang is dit een fantastische ervaring.

    Verblijven in een kasteel

    Wil jij je geliefde verrassen met een uniek verblijf? Boek dan een kamer in een chateau. Deze historische gebouwen zijn gerenoveerd, maar hebben hun magische uitstraling uit de tijd van prinsen en prinsessen niet verloren. In de omgeving van Praag, in Midden-Bohemen, bevinden zich diverse chateauhotels. Chateau Loučeň ligt op een uurtje rijden van de Tsjechische hoofdstad en heeft drie koninklijke suites vernoemd naar de adellijke families die in het kasteel hebben gewoond. De kamers hebben een indrukwekkend hemelbed, historische meubels, glimmende kroonluchters maar zijn ook voorzien van alle huidige gemakken. Het barokke chateau Jemniště is naast een toeristische bezienswaardigheid een accommodatie. Overnachten kan in een van drie appartementen. Door de weelderige decoratie en uitstekende service krijg je het gevoel een koninklijk echtpaar te zijn.

    visitczechrepublic.com/nl-NL

    illustraties Dagmar Vesalkova & David Marvan





    02-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vier de liefde
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    met de juwelen van Kim Jacob Jewelry Design

     

    Kim Jacob Jewelry Design is een Belgisch label van handgemaakte juwelen waarbij de ontwerpster vooral gebruik maakt van ‘Fairmined’ zilver en goud. Dat kwaliteitslabel garandeert dat de edele metalen uit een verantwoord, traceerbaar en eerlijk circuit komen.

    Kim Jacob maakt enerzijds persoonlijke juwelen op maat van de klant en brengt anderzijds ook collecties uit met creaties die vooral opvallen door het creatieve element: een afwijkende vorm, een edelsteen op een plaats waar je die niet verwacht of een bijzondere kleurencombinatie.

    Belgisch, ethisch en kleurrijk... dat zijn de ideale ingrediënten om de liefde te vieren. Denk maar aan de armband uit zilver met twee toermalijnen. Of de ring uit witgoud met een saffier en een alternatieve versie met een indigoliet. Of aan de ‘Coral’ halsketting uit de collectie Unique. Er is voor iedere smaak en ieder budget een passend juweel.

    Ontdek al haar creaties op https://www.kimjacobjewelry.com/

    01-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het mooiste kader voor Valentijnsdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Le Dolce by Wyndham La Hulpe Brussels biedt het mooiste kader voor Valentijnsdag. Een betoverende omgeving om uw liefde te verbinden met de levenskracht van de natuur.

    Nu februari nadert, is alle aandacht gericht op de origineelste manier om Valentijnsdag te vieren. Een overvloed aan inspiratie, een dosis romantiek, een vleugje passie en een beetje intimiteit... meng het allemaal en geniet er langzaam van, delicaat, in kleine slokjes.

    Het volledig milieuvriendelijke Dolce by Wyndham La Hulpe Brussels is de ideale plek om samen te genieten. Gelegen in het hart van het Zoniënwoud, is het de ideale uitvalsbasis voor een romantische wandeling midden in de natuur. De verkwikkende lucht en de kalmte die ervan uitgaat geven die magische indruk alleen op de wereld te zijn. Er is ook ruimte voor sportieve activiteiten zoals mountainbiken of culturele bezoeken in de omgeving, zoals de Folon Foundation, het Solvay Park en het kasteel van La Hulpe. De ervaring gaat verder met de smaakvolle bruis...

    Het restaurant Argan ontvangt zijn gasten in een decor dat in perfecte harmonie is met de natuur... Hout, dikke stoffen, warme kleuren ...., terwijl intimiteit wordt bevorderd en elke promiscuïteit met andere paren wordt uitgebannen dankzij de overdadige ruimte van het restaurant. De nieuwe chef-kok, Grégory Vandenborre, heeft een 4-gangenmenu samengesteld waarin culturen elkaar ontmoeten om ontdekkingen te stimuleren en tot reizen aan te zetten. In de kamer nodigt een plantaardige massageolie van Cinq Mondes koppels uit om de kunst van het masseren met elkaar te beoefenen.

    De volgende dag is het een zacht ontwaken dat de geliefden wacht, met uitzicht op het bos, naakt in deze tijd van het jaar, dat zijn kronkelende paden, zijn ruwe stammen en zijn fragiele takken onthult. Wat organisch is, is niet lineair en de schoonheid die ontstaat, is vergelijkbaar met de breekbaarheid van een koppel dat de wisselvalligheden van het leven onder ogen ziet.

    Zittend voor dit bos, genietend van het heerlijke ontbijtbuffet, wordt men zich bewust van het voorrecht van dit moment met zijn geliefde, en maakt er ten volle gebruik van.

    Het Dolce by Wyndham La Hulpe Brussels biedt een onvergetelijk verblijf op Valentijnsdag met de volgende kenmerken: - Een Valentijnsdiner voor twee in het Argan restaurant: 4-gangen menu inclusief 1 glas Champagne*. - Een Cinq Mondes plantaardige massageolie 150ml om een moment van welzijn samen te ervaren -  Een nacht in een tweepersoonskamer midden in de natuur en de belofte van een zacht ontwaken - Een ontbijtbuffet met uitzicht op het bos.- Toegang tot het overdekte zwembad, sauna en hammam op reservering. - Badjassen en slippers beschikbaar in de kamer. - Gratis Wi-Fi en parkeren. Prijs vanaf 174€ per persoon in een tweepersoonskamer.

    * Het Valentijnsdagmenu is ook verkrijgbaar in een vegetarische versie.

    • Prei stronkjes met dressing, chermoula met selder en milde piment, Bellota ham gefrituurd gepocheerd ei • Wilde garnalen, tijgermelk kokos gember, korianderolie • Eend filet met cacao, wortel in textuur, pont-neuf van polenta met specerijen, krokante salie • Dessert om te delen: Intense chocolade, passievrucht, crumble met saffraan, gemberijs

    vegetarische versie

    • Prei stronkjes met dressing, chermoula met selder en milde piment, gefrituurd gepocheerd ei. • Gegrilde avocado, tijgermelk kokos gember, korianderolie • Geroosterde bloemkool, kool in textuur, pont-neuf van polenta met specerijen, krokante salie • Dessert om te delen: Intense chocolade, passievrucht, crumble met saffraan, gemberijs

    Beschikbaar van 11 tot en met 14 februari

    Informatie en reservering: dolcelahulpe.com - reservations@dolcelahulpe.com

    01-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-01-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eden Park: hello sunshine

    COLLECTIE LENTE-ZOMER 2022

    Eden Park blijft trouw aan de roots in de rugbywereld en stelt voor het modeseizoen Lente-Zomer 2022 een collectie voor die speelt met vormen en materialen. Het resultaat is een indrukwekkend geheel van prints, levendige kleuren en hedendaagse looks.

    De collectie werd ontworpen op basis van twee iconische lijnen: Sport en Club. Daarnaast brengt Eden Park ook een capsulecollectie uit rond het Franse nationale rugbyteam, een verfrissende collectie boordevol optimisme.

    Ook de vrouwen worden verwend met nieuwigheden, de vrouwencollectie werd dit seizoen sterk uitgebreid.

    De collectie wordt vervolledigd met een brede selectie van kleurrijke modellen met moderne en originele snitten. Net zoals bij de mannen vind je hier een uitgebreid pallet van opvallende kleuren: perfect voor de zomer. Dankzij de Franse savoir-faire en de verfrissende cultuur slaagt Eden Park erin om iconische elementen uit het verleden te matchen met nieuwe ideeën uit het heden. Dat leidt tot unieke en gedurfde creaties die de typische French Flair uitstralen.

    Eden Park is het eerste premium merk ter wereld met de rugbysport als inspiratiebron. De creaties zijn authentiek, hedendaags, elegant en met een duidelijke signatuur. Het merk straalt die typische doordachte Franse knowhow uit alsook die typische French Flair. Het huis Eden Park is aanwezig in 34 landen en heeft ondertussen ruim 534 verkooppunten.

    https://www.eden-park.com/

     

     

     







    31-01-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Xandres introduceert eerste duurzaamheidsrapport
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het belang van duurzaamheid in de modesector heeft allicht geen introductie meer nodig. De gevolgen van de klimaatverandering op de planeet laten zich steeds meer gelden, en dat we met z’n allen méér moeten doen, is overduidelijk. Daarom startte Xandres met een plan voor de toekomst, waarin we realistische doelen stellen, maar ook onze grenzen verleggen om ons productieproces zo duurzaam mogelijk te maken.

    De langdurige kwaliteit en tijdloosheid waarmee onze kleding vervaardigd is, verweeft al vanaf het begin basisaspecten van duurzaamheid in het hart van Xandres. Om echte verandering te creëren is er echter meer nodig, en dat beseffen we. We zijn geen ecomerk, maar we dagen we onszelf wel uit om steeds meer vooruitgang te boeken. Met een apart duurzaamheidsteam binnen het bedrijf zetten we concrete stappen richting onze doelstellingen, die we openlijk en transparant willen communiceren. Want enkel door eerlijk te zijn, duwen we onszelf en de industrie vooruit.

    PLAN VAN AANPAK

    Een verduurzaming van het productieproces is een eerste ambitie. We werkten een kader uit voor duurzaam aankopen, waarbij we het aantal gecertificeerde fabrieken verhogen en het aantal partners verlagen. Ook bouwen we aan langetermijnrelaties en brengen we een groter deel van de productie terug naar Europa.

    Verder vormt ook experiment en innovatie rond circulaire economie een uitdagende doelstelling. Concreet willen we vooruitgang boeken op vlak van recyclage, gesloten kringlopen, transparantie en take-backsystemen.

    BETTER TOGETHER

    Aangezien Xandres nog maar aan het begin van een lange weg staat, werken we samen met frontrunners in en buiten de industrie om dit alles waar te maken. Zo vatten we ons eerste onderzoeksproject in 2021 aan met het Europese SCIRT-project, om textiel-naar-textiel gerecycleerde broeken op de markt te brengen.

    Ook de eerste collabs met pioniers zullen in de komende maanden vorm krijgen, waarbij we bijvoorbeeld manieren zoeken om restmateriaal op te maken. Wij leren van hen, zij krijgen van ons een platform, en zo komen we win-winmatig vooruit.

    GEEN GREENWASHING

    Door als merk open rond duurzaamheid te communiceren durft Xandres zich kwetsbaar op te stellen. Geen valse beloftes, geen verbloemingen, maar eerlijkheid over onze inspanningen, uitdagingen en valkuilen. Alleen zo kunnen we dit traject blijven bewandelen.

    31-01-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!