Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    02-07-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luxueus relaxen in Zeeland

    gerenoveerd Parador Vakantiepark Duinzicht

     

    Op het Nederlandse schiereiland Walcheren, tussen de dorpen Dishoek en Koudekerke, ligt Parador Vakantiepark Duinzicht.  Na vier jaren van gefaseerde renovaties heeft het park al een hele transformatie ondergaan. De grootste troef van dit vakantiepark is haar toplocatie, lekker rustig en op loopafstand van het strand. Logeren doe je in luxueuze chalets, volledig uitgerust met 2 of meerdere slaapkamers, badkamer, keuken en apart toilet. Wie liever de avonturier in zich naar boven haalt kan zijn tent opengooien op één van de kampeerplaatsen.  Tijdens de zomermaanden is er kinderanimatie aanwezig met tal van leuke activiteiten. Ontdek zelf waarom dit park tijdens de zomermaanden de Zeeuwse thuis is voor jong en oud.  

    De laatste jaren valt de Belg als een blok voor vakanties in eigen land. Bij Parador groep, een Belgisch familiebedrijf actief in de recreatiesector, hebben ze dit goed begrepen. Ze zorgen ervoor dat je niet ver moet reizen voor de ideale vakantie. Van de Belgische kust tot de Antwerpse Kempen en de rustgevende Ardennen, in hun aanbod is er voor ieder wat wils. Elk park heeft een uniek karakter, beschikt over mooie moderne accommodaties en is gelegen op een prachtige locatie. De voorbije jaren bleef dit Kempense familiebedrijf zichzelf vernieuwen. Dit resulteerde in de opening van een aantal gloednieuwe parken, waarbij dus ook vakantiepark Duinzicht in Nederland.  

    Uitwaaien in vakantiepark Duinzicht

    “De renovatie van het oorspronkelijke vakantiepark Duinzicht startte in 2018. We hebben de afgelopen jaren dus niet stilgezeten, zegt Marie Fransen, General Manager van Parador Vakantieparken. “Toen we het park kochten was het compleet gedateerd. Maar de locatie, op het zonnigste schiereiland van Zeeland sprak ons enorm aan. Vandaag is Duinzicht getransformeerd tot een modern, gezellig en kwalitatief hoogstaand vakantiepark. Daarnaast zetten we, zoals in al onze parken, volop in op service en beleving. Op die manier willen we van Vakantiepark Duinzicht het fijnste en gezelligste plekje aan de Zeeuwse kust maken.”    Alle accommodaties in Duinzicht zijn geschikt voor vier of zes gasten, ideaal dus voor een gezinsuitje.  

    Op vlak van animatie voorziet Parador op Duinzicht een brede waaier aan activiteiten. Van binnen- en buitenspeeltuin tot een verfrissend waterspraypark en een airtrampoline. Je kan ook e-choppers huren om de omgeving op eigen houtje te verkennen. Of naar het strand trekken waar je tal van watersportmogelijkheden hebt, zoals wind- of kitesurfen en zeilen. In het kindvriendelijke restaurant ‘Duinzicht Eat & Play’ kan je de voetjes onder tafel schuiven en samen gezellig klinken op de vakantie.  

    Je eigen Zeeuwse thuis  : Heel wat Belgische toeristen hebben hun hart verloren in Zeeland. Aangezien veel bezoekers dan ook meermaals per jaar naar het vakantiepark afzakken, biedt Parador de mogelijkheid om te investeren in een recreatieverblijf. Met deze slimme investering ervaar je het hele jaar door een vakantiegevoel.  

    Bij de aanschaf van een chalet zijn er meerdere opties. Je kan kiezen voor 100% eigen gebruik, gedeeltelijke verhuur of volledige verhuur. Met de middelste keuzemogelijkheid combineer je het beste van twee werelden. Begint het te kriebelen om in Zeeland zelf een droomchalet te kopen of te huren? Bekijk het aanbod en wie weet zit jouw droomverblijf hier wel tussen. Voor meer info over het huren of kopen van een chalet in Zeeland: www.parador.be en www.paradorverkoop.be”  

    ​ 











    02-07-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aspria: yogamuur

    Aspria Arts-Loi heeft een verrassend yoga-aanbod in petto! Tijdens de recente herinrichting van de binnenruimtes in thematische studio's verrast de Brusselse club, met een grote expertise in groepslessen, met heel wat nieuwigheden. De gloednieuwe zenstudio is een echte oase van welzijn waar het heerlijk herbronnen is, tijdens de middagpauze of na een lange werkdag.

    De studio is volledig ingericht in het hout en wil de leden laten kennismaken met yoga en meditatie in al hun vormen. Denk maar aan een "klassieke" yogasessie (hatha), sportieve en intense yoga (ashtanga/vinyasa), sessies met een focus op de ademhaling (kundalini) of op het innerlijke evenwicht (yin). Bij Aspria is er voor iedereen wel een passende vorm van yoga. Dit jaar voegt de club met de yoga wall een nieuwe discipline toe: acrobatisch en verrassend!

    Dit soort yoga werkt met riemen die aan de muur zijn bevestigd en dat zorgt ervoor dat we anders gaan stretchen, diepgaander op onze houding werken, meer aandacht hebben voor onze centrering en ons evenwicht op een veilige manier gaan versterken. Yoga wall is geschikt voor zowel beginners als voor geoefende yogaliefhebbers. Deze discipline is spectaculair, speels en heeft het potentieel om één van de meest populaire groepslessen van Aspria te worden.

    Aspria Arts-Loi - Nijverheidsstraat 26, 1040 Brussel - www.aspria.com





    02-07-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-07-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Floris van Bommel

    Floris van Bommel en Katja Schuurman slaan opnieuw de handen in elkaar in het feestelijke Brazilië

    Designer Floris van Bommel en Katja Schuurman presenteren schoenen uit de SS23 collectie op een strand in het zonnige Brazilië. Een klompje met python bovenwerk, een lekkere nonchalante platte boot en een sneaker in panterprint. Katja wilde ze het liefste fotograferen op een groot festival. AfrikaBurn kwam voorbij, Burning Man misschien, uiteindelijk werd het de stad waar het uitbundig feestvieren is uitgevonden: Rio de Janeiro. Als het ideale schoenenstel showen Katja en Floris op het Ipanema strand het klompje en de sneaker uit de zomer 2023 collectie. De laarsjes gingen mee naar het knusse Vermelha strand waar rond borreltijd de derde foto geschoten werd. Floris kreeg als prop een halve liter bier in zijn hand, Katja een kokosnoot. Katja vond dat niet eerlijk.

    Casual en hip in sneakers

    Deze sneaker is gemaakt van een warme cognac kleurige suède met een stevige panterprint. De nieuw ontwikkelde kuipzool is lekker hoog en heeft een mooie strakke belijning. De hiel is afgewerkt met een klein stukje leer met python print. Op de hiel is een metalen stud in de vorm van een hartje aangebracht met daarop de ‘K’ van Katja. De tong is voorzien van een zwart rubberen label met het ‘Floris van Bommel ♡ Katja’ logo.

    Lekker comfortabel in laarzen

    Het cognac suède van de schacht is in de looierij met naalden bewerkt. Het resultaat is een lekker vezelig grafisch patroon dat de laars een vriendelijke en zachte uitstraling geeft. De diepe insnede aan de achterkant geeft de boot nog wat extra nonchalance. De platte hak is ongeveer een centimeter hoog. In de binnenkant van de laars zit een elastiek dat over de wreef loopt. De wat wijdere schacht blijft zo toch perfect aan de voet zitten. Op de hiel is een metalen stud in de vorm van een hartje aangebracht met daarop de ‘K’ van Katja.

    Steel de show in platform klompen

    Het bovenwerk van deze klompjes is gemaakt van leer met een zomerse python print. De in Spanje geproduceerde zool is gemaakt van lichtgewicht hout. Bij de tenen is de houten zool mooi afgerond zodat het klompje toch prettig afwikkelt als je er op loopt. Het leer is met metalen studs aan de loopzool bevestigd. Het ‘Floris van Bommel ♡ Katja’ logo is met reliëfdruk in het houten voetbed aangebracht. Op de hiel is een metalen stud in de vorm van een hartje aangebracht met daarop de ‘K’ van Katja.









    01-07-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Vital-kraan van Franke
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dat smaakt naar meer!

     

    » VITAL FILTERKRAAN VAN FRANKE  - » TREND: INFUSED WATER

    Jezelf hydrateren tijdens de hete zomermaanden is belangrijk. En hoewel het drinken van water soms eerder saai of slap kan lijken, hoeft dat niet altijd zo te zijn. Keukenexpert Franke tipt het toevoegen van fruit en kruiden aan je drinkwater als dé verfrissende foodtrend voor de zomer. In combinatie met de Vital-kraan van Franke geniet je van een heerlijk drankje dat bovendien uiterst gezond is. De kraan zorgt dankzij een ingebouwd systeem met actieve kool en een hightech membraan voor 100% gefilterd water, volledig vrij van bacteriën of verontreiniging als chloor en roest. Laat voortaan die plastieken waterflessen maar staan en geniet van een deugddoend glas infused water. Gemaakt volgens dit recept misschien?

    Lavendel breeze

    Ingrediënten: 1 liter water (op kamertemperatuur) - 100 gram blauwe bessen uit de diepvries - 1 el gedroogde lavendelblaadjes - 2 el honing - 1 waterijsje met limoensmaak - IJs

    Zo maak je het:

    Meng de honing met het water in een grote kom of karaf en voeg nadien het fruit en de lavendelbloemen toe. Laat het geheel een nachtje staan in de koelkast.

    Als zomers extraatje kan je het water serveren met een ijslolly op basis van limoen in het glas, de smaken zullen door het smelten meer tot hun recht komen en de drank is meteen gekoeld. Als alternatief kan je creatief aan de slag met het maken van ijsblokken; pimp ze met lavendelblaadjes of een schijfje limoen.

    01-07-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over de vloer bij Cosentino

    drie voordelen van een Dekton® vloerbekleding

    Hoewel het misschien niet voor de hand ligt, is vloerbekleding een allesbepalende factor in het interieur. Het is vaak doorslaggevend en in staat het eindresultaat te maken of kraken. De expert in duurzame oppervlakken Cosentino staat gekend voor haar badkamer- en keukenoplossingen in Dekton®, maar wist je dat het materiaal ook perfect als vloerbekleding werkt? Laat je inspireren door Cosentino en ontdek de voordelen van een kwaliteitsproduct als Dekton® aan je voeten.

    Het juiste materiaal voor iedere ruimte : Iedere ruimte vraagt – naargelang functie, omgeving en gebruiksintensiteit – een andere vorm of soort vloerbekleding. Dekton® is een uiterst stevig materiaal op basis van een unieke mengeling van natuurlijke mineralen, speciaal ontwikkeld om tegen een stootje te kunnen. Het productie- en verwerkingsproces creëren een zeer veelzijdige oppervlakte dat volledig kras- en hittebestendig is. Daarnaast werd het zo afgewerkt dat de porositeit bijna nul is, wat blijvende vlekken of beschadiging vermijdt. Of het nu in de keuken, de badkamer of op het terras is: Dekton® biedt de perfecte basis voor iedere vloer en ruimte. Ook voor publieke ruimtes is het de vloer bij uitstek gezien de bestendigheid voor grote gebruiksintensiteit.

    Van klein naar groot : De vloerbekleding heeft een duidelijke en vooral onmiddellijke impact op het ruimtelijk gevoel. Leg je een vloer in een kleine ruimte? Kies dan voor lichtere tinten en creëer een groter gevoel. Laat de kleur en het materiaal daarbij doorlopen naar andere ruimtes en zelfs het terras voor absolute éénheid in de woning. Heb je voldoende plaats beschikbaar? Een donkere kleur voegt een zekere elegantie en luxe toe aan het geheel. Dekton® bestaat in verschillende formaten, vormen en diktes (0,8 cm voor binnen en 1,2 cm voor buiten). Met de grotere formaten (vanaf 106 x 71 cm, prijs vanaf €102 exclusief BTW en plaatsing) heb je een minimum aan voegen en creëer je een bijna naadloos geheel. De ontwerpmogelijkheden zijn zowaar eindeloos.

    Functionaliteit en esthetiek op z’n best : Cosentino bekleedt vloeren in Dekton® met verschillende afwerkingen en kleuren. Met glans of zonder, in een effen tint of met een natuursteen, stalen of zelfs houten look – de meer dan 100 mogelijkheden bieden voor ieder wat wils. Daarnaast zorgt de nieuwe Dekton® Grip+ -technologie ervoor dat oppervlakken die antislip vereisen (denk aan badkamers, wellnesscentra en zwembaden) gelijk overlopen in de rest van de vloerbekleding. En ook voor trappen blijkt Dekton® de perfecte partner. Het stermateriaal van Cosentino biedt voor zowat iedere vloertoepassing de juiste oplossing; functioneel, esthetisch en volledig op maat. Credits fotograaf Stéphanie Mathias.

     









    30-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natuursteen in de badkamer

    hét statement piece in huis

     

    Hoewel natuursteen in de badkamer al sinds jaar en dag een geliefde keuze is, was de vraag ernaar nog nooit zo groot. Steeds meer kiezen interieurarchitecten voor een uniforme woning waarin natuursteen de rode draad vormt, zelfs tot in de badkamer. Het aanbod wordt steeds diverser en bestaat al lang niet meer uit doorsnee materialen en standaardoplossingen. De Belgische kenner Potier Stone tipt de drie meest voorkomende trends in natuursteen en interieurstijlen die vandaag iedere badkamer omtoveren tot een uniek statement piece.

    Mag er wat kleur zijn?                       

    Dat onze interieurs steeds kleurrijker en speelser worden, zien we ook in de badkamer. Van een enkele accentmuur in een diepgroen tot een volledig terracottagekleurde ruimte: het kiezen voor bonte tinten wordt steeds populairder. En hoewel natuursteen vaak door het hele interieur (en zelfs de woning) heen wordt getrokken, kiezen velen er toch voor om de badkamer de show te doen stelen met een opvallendere steen. Dus, mag er wat kleur zijn? Ja, graag!

    Met een gouden randje

    Ook liefhebbers van een retro-geïnspireerd interieur kunnen hun gading vinden in natuursteen. Gecombineerd met metalen elementen als chroom, brons of goud komen stenen als onyx perfect tot hun recht in de badkamer. In kraanwerk, als handvaten of verwerkt in een subtiele afwerking: het geheel krijgt zonder meer een opulent karakter met een fijne vintage toets. Wanneer je voor een natuursteen kiest met gouden of zilveren nerven krijg je een oogverblindend en rijk geheel.

    Travertin, renaissance van de Romeinse glorie

    Dat kleur aan een felle opmars bezig is, betekent niet dat de natuurlijk getinte badkamer van het toneel verdwijnt. Integendeel, zandkleurige natuurstenen als travertin behoren nog steeds tot de meest gekozen materialen in interieurtoepassingen. Daarnaast wordt bij een licht gekleurde natuursteen vaker gekozen om deze door het volledige huis – en soms zelfs tot buiten – door te trekken, wat van het gehele interieur een indrukwekkende aandachtstrekker maakt.

     Natuursteen in de badkamer: tips en advies

    Zo goed als alle soorten natuursteen kunnen gebruikt worden in de badkamer. De keuze van de steen bepaalt voor een deel het onderhoudsgemak. Potier Stone adviseert steeds de afwerkingen met het best mogelijke onderhoud. Terwijl je bij poreuze varianten of stenen met een open structuur over het algemeen wat meer moet opletten, is dat bij de vlakkere opties minder het geval. Potier Stone biedt met zijn XQUISE®-afwerking, in combinatie met eigen onderhoudsproducten (die je gemakkelijk aan je wekelijkse schoonmaakroutine toevoegt) een vlekvrije garantie. Daarnaast worden de stenen indien nodig na verwerking voorzien van een Xplore-afwerking: aan de hand van een behandeling met een lichte zandstraling wordt het oppervlak iets ruwer gemaakt.

    Wanneer je kiest voor het plaatsen van natuursteen in de badkamer, klop je best ruim op voorhand even aan bij een expert als Potier Stone. Omwille van het extra voorbereidingswerk (denk maar het waterdicht maken van de ondergrond) begint het proces liefst al tijdens de ruwbouwfase.

    Natuursteen kan ten slotte op steeds meer verschillende manieren toegepast worden, er is weinig wat niet (meer) mogelijk is. Van kraanbediening tot de spoelknop van je toilet of de afvoer van de douche: Potier Stone bespreekt met jou ieder creatief idee en bekijkt in detail hoe het gerealiseerd kan worden.  www.potierstone.be

     









    30-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JBC sluit zich aan bij Circletex

    Belgische retailer pioniert in duurzame mode en leidt de weg naar een circulaire textielindustrie in België

    De Belgische moderetailer JBC sluit zich aan bij Circletex vzw, een non-profit organisatie die een circulaire textielindustrie wil bevorderen. Het familiebedrijf zal in de nabije toekomst een bijdrage betalen aan Circletex om het inzamelen, sorteren en recycleren van kledij te bevorderen. Zo bouwt JBC aan een duurzame toekomst voor het bedrijf en stelt ze een voorbeeld voor de Belgische mode-industrie op vlak van duurzaamheid, dat JBC dit weekend nogmaals staaft met een Bring Back Tweedehands Kleding moment.

    JBC blijft ten allen tijde streven naar een duurzame mode-industrie. Haar samenwerking met Belgische pre-PRO* organisatie Circletex komt dan ook niet geheel onverwacht.

    ''We dragen ondernemen met respect voor mens en milieu al sinds lange tijd hoog in het vaandel. Het is dan ook belangrijk dat ieder onderdeel in ons proces aangepakt wordt. Alleen zo maken wij van het JBC-verhaal een duurzamer verhaal. Eén van die essentiële onderdelen is het circulaire businessmodel uitwerken voor onze producten. En net daarom hebben we besloten om officieel aan te sluiten bij Circletex vzw.'' - Bart Claes, CEO bij JBC

    JBC bouwt aan de weg naar circulaire economie

    JBC gaat in de nabije toekomst van start met een bijdrage te betalen aan de non-profit organisatie. Deze bijdrage zorgt ervoor dat producten met textiel uit de JBC-collectie ingezameld, gesorteerd en gerecycleerd (voor hergebruik en/of tot nieuwe vezels) kunnen worden.

    De Belgische modespeler gelooft dan ook dat een samenwerking met Circletex fundamenteel is in de weg naar een circulaire economie. De visie van Circletex is gelijklopend met organisaties en bedrijven die zich actief inzetten voor circulariteit en duurzaamheid.

    JBC heeft altijd al belang gehecht aan duurzaamheid en ethisch verantwoorde initiatieven. Als toonaangevende moderetailer in België heeft het bedrijf een sterke positie om positieve verandering teweeg te brengen in de industrie. Door aan te sluiten bij Circletex vzw, laat het Belgische familiebedrijf zien dat het zich bewust is van de uitdagingen waarmee de textielindustrie te maken krijgt en dat het bereid is om een voortrekkersrol te spelen in het vinden van duurzame oplossingen.

    Milieuvriendelijke bedrijfsvoering

    Als pionier in de Belgische kledingindustrie wil JBC op deze manier de impact op het milieu verlagen. Er wordt achter de schermen hard gewerkt om een antwoord te bieden op de opkomende regels omtrent een Belgische UPV (Uitgebreide Producten Verantwoordelijkheid) voor textiel, die zich momenteel nog beperkt tot verpakkingsafval, elektronisch afval, batterijen en voertuigen. Hoewel deze nieuwe regels nog niet voor meteen zijn, is het voor JBC belangrijk om nu al actie te ondernemen en de schouders te zetten onder deze nieuwe ontwikkelingen.

     Eerder dit jaar lanceerde JBC in het kader van een meer duurzame mode-industrie ook Op-Nieuw, een permanente tweedehands corner in een tiental winkels verspreid over het hele land. Hier kunnen ouders preloved kinderkledij inleveren en aankopen. Morgen, 24 juni, vindt er een nieuw Bring Back Tweedehands Kleding moment plaats, waar ouders kinderkledij van JBC en andere externe merken te koop bij JBC (o.a. CKS en fred + ginger) kunnen binnenbrengen in ruil voor vaste, marktconforme prijzen in de vorm van JBC-punten.

    Ook werkt JBC zo al jaren intensief samen met duurzame partners om ingezamelde kledij, binnengebracht in de inzamelboxen in JBC-winkels over het hele land, een tweede leven te geven. Met behulp van Wereld Missie Hulp tovert JBC nieuwe producten uit de bij JBC ingezamelde - niet meer herbruikbare - kledij. Wereld Missie Hulp gaat aan de slag met de bruikbare kledij, terwijl de overige stuks door een externe partner worden vervezeld tot grondstof voor nieuwe producten, zoals de duurzame shoppers van JBC.

     







    29-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parc Asterix

    OPEN FROM 14TH JULY TO 2ND SEPTEMBER 2023 WITH OPENING TIMES UNTIL 10PM

    Parc Astérix is kicking off its new summer season on 14th July 2023. The park's gates will remain open until 10pm, giving visitors a unique opportunity to immerse themselves in the atmosphere of a Gaulish Summer. On the menu for this exciting season: a new pirate float for the Gaulish Parade, the return of the shows A Ruckus in the Farmyard, the fireworks show The Sky is Falling on Our Heads, and the Gaulish Banquet for a unique tasting experience in the company of the heroes of the comic strip. And don't forget the 7 water attractions that will delight young and old alike.

    NEW FOR SUMMER 2023: THE PIRATE FLOAT AND THE SHOW “PIRATES IN CHOPPY WATERS” !

    This year, visitors will be able to (re)discover the Gaulish Parade led by Asterix, featuring four floats: Cleopatra, Caesar, the Gauls and a new float that will be making its debut this summer, the Pirates float. This float will introduce 3 new characters to the parade: Captain Redbeard, Baba the lookout and Three-Legs. The new "Pirates in Choppy Waters" show will be taking place on the banks of the lake. The pirates, who first appeared in Asterix the Gladiator, see their ships destroyed by the indomitable Gauls in almost every edition of the comic strip. As recurring comic characters in the cartoon, it seemed only natural to pay tribute to them and include them in the park!

    LOADS OF BIG THRILLS FOR THE SUMMER SEASON!

    In addition to its 45 flagship attractions (23 family rides, 8 thrill rides and 14 for Little Gauls), including the new Toutatis rollercoaster, throughout the summer season Parc Astérix will be showcasing 7 water attractions for those looking for a little refreshment.: Menhir Express, Le Grand Splash, Romus et Rapidus, The Oxygénarium, The River of Élis, Hydrolix and the Épidemaïs River Cruise. There's something for all the family, from thrilling drops to water rides. Another new feature: visitors will also be able to get "wet" while watching the attraction Le Grand Splash!

    THE TRADITIONAL GAULISH BANQUET: THE ART OF ENTERTAINING IN TRUE GAULISH STYLE!

    Who hasn't dreamt of sitting down to a proper feast alongside the heroes of the Village of the Indomitable Gauls? Parc Astérix is making that dream come true with a 100% Gaulish open-air banquet, featuring a lively dinner in the company of the characters from the comic strip. Created in 2019 to mark the park's 30th anniversary, the Gaulish Banquet was a resounding success during Summer in Gaul in 2022, and it will once again be on the agenda for Summer 2023. This immersive culinary experience in the heart of Asterix's home village is punctuated by entertainment in the company of the famous characters, offering an unforgettable experience for both the taste buds and the eyes. Dinner subject to an additional fee: reservation online at parcasterix.fr or on site..

    SHOWS THAT SHOULD NOT BE MISSED

    The Divers of Olympia: In honour of Zeus, 4 Roman and Greek athletes will compete in a high-flying diving competition at the Theatre of Poseidon in the heart of Olympia. Le juge Papacrapulos anime ce concours au milieu d’un stade de 3000 places. At the end of the team competition, 8 athletes will perform a series of spectacular tricks. The winning delegation will go on to compete in the individual competition, and at the end, only one will remain!

    A Ruckus in the Farmyard : Once again there's going to be a bang at the Village of the Indomitable Gauls with this family show presented in the 200-seat Théâtre du Barde. This outdoor show features a Roman soldier catapulted into the Gaulish Village, where he meets Bucolix and his farmyard companions.

    The Theft of the Mona Lisa : For over 26 years, Parc Astérix has been the setting for the heist of the century. A gang of rogues on the rampage, overwhelmed police officers, a stunned house painter, explosions and stunts, all at a frenetic pace - that's the recipe for this cult show!

    A STAY IN ONE OF THE PARK’S 3 HOTELS

    With its 3 hotels, Parc Astérix offers visitors an immersive experience. After a day full of thrills and spills, the adventure continues in a 450-room themed hotel park in the heart of the Oise - Pays de France Regional Nature Park. Les Quais de Lutèce hôtel 4* comprising several majestic period buildings built around the Seine. Voted best themed hotel in the world in 2020 (capacity 150 rooms). La Cité Suspendue hôtel 3* lost in a green setting, inspired by a forgotten Celtic city. A heaven of peace made up of 3 hamlets: the potters' village, the artists' village and the druids' village (Capacity 150 rooms). Les Trois Hiboux hôtel 3* offers a unique stay in the heart of the forest in an authentic and friendly atmosphere.

    OPENING TIMES AND RATES 2023

    Parc Astérix will open from 10am to 10pm - • Billet Futé: adults aged 12 and over: €51 - children aged 3 to 12: €48 - Billet Liberté: adults aged 12 and over: €59 - children aged 3 to 12: €51 - Billet Tribu: single ticket price for 5 to 9 tickets €49 and for 10 to 15 tickets €47 - Booking and prices for the Gaulish Banquet on http://parcasterix.fr - Reservations and more information on http://parcasterix.fr

    Illustrations: sylvain cambon











    28-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MSC Cruises: winterprogramma 2023-2024
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    MSC Cruises geeft een overzicht van het wintercruiseprogramma voor 2023/2024 met een verleidelijke reeks routes in Noord-Europa; de Middellandse Zee; de Caraïben en Antillen; Bermuda & Ocean Cay MSC Marine Reserve; de Emiraten; Zuid-Amerika; Egypte, Rode Zee en Saoedi-Arabië en Zuid-Afrika. Daarnaast zijn er ook nog de MSC Grand Voyages en de MSC World Cruise 2024 .

    Gasten kunnen kiezen uit een breed scala aan gegeerde bestemmingen en genieten van een zorgeloze vakantie in het winterseizoen. In stijl ontspannen en tot rust komen aan boord van enkele van de beste en modernste cruiseschepen met 24 uur per dag entertainment en activiteiten, authentiek internationaal dineren, een bekroond aanbod entertainment voor kinderen en gezinnen, luxe spa- en wellness-faciliteiten, winkelfaciliteiten en zoveel meer.

    Het wintercruise programma voor 2023/2024 biedt iets voor elk type reiziger: mensen die op zoek zijn naar een korte vakantie dicht bij huis, gezinnen die samen van de vakantie willen genieten of avonturiers die nieuwe bestemmingen willen ontdekken. Een wereld van mogelijkheden wacht op de gasten van MSC Cruises. Met 22 schepen en meer dan 150 bestemmingen in 70 landen biedt MSC Cruises een enorme keuze aan reiservaringen, variërend van mini-cruises en trips van 7 nachten tot de 120 nachten durende MSC World Cruise 2024.

    Een overzicht van het aanbod wintercruises 2023/2024:

    Noord-Europa: de “Parels van het Noorden” : Het laatste nieuwe schip in de MSC vloot, MSC Euribia, wordt ingezet voor de "Parels van het Noorden"-cruises. De zeven nachten durende cruises vertrekt uit Zeebrugge, en doet Le Havre aan in Frankrijk, Southampton in het Verenigd Koninkrijk, Hamburg aan in Duitsland en Rotterdam in Nederland. Het gloednieuwe schip MSC Euribia staat symbool voor de visie van de cruisemaatschappij om een duurzame toekomst te waarborgen, voor haar respect voor het mariene milieu en haar uitgesproken engagement om dit te beschermen. MSC Euribia is "Built for the future": het is het meest energie-efficiënte cruiseschip ooit en beschikt over de modernste duurzame technologieën om haar impact op het mariene ecosysteem te beperken.

    Middellandse Zee: een ware ‘classic’ : MSC Cruises staat bekend om zijn iconische mediterrane cruises, met gevarieerde routes en de meeste inschepingshavens van alle cruisemaatschappijen in de regio. Voor het Winterprogramma 2023/2024 worden vier schepen ingezet in deze populaire regio: MSC Fantasia, MSC Sinfonia, MSC Poesia en MSC World Europa gaan langs tal van historische steden en stranden van de Middellandse Zee.

    Caraïben en Antillen: betoverend mooi : Zes schepen waaronder MSC Meraviglia, MSC Seascape, MSC Seashore, MSC Magnifica, MSC Divina en MSC Seaside varen door de azuurblauwe wateren van de Caraïben. Met uitzondering van de MSC Seaside doen alle schepen het unieke privé-eiland Ocean Cay MSC Marine Reserve in de Bahama’s aan.

    MSC Seaside zal tijdens het winterseizoen in de Antillen gaan varen met als thuishaven Fort-de-France, in de schaduw van de Pelée-berg en op een steenworp afstand van de botanische tuinen van Jardin de Balata. Ze zal vanuit de hoofdstad Martinique verder varen door de Antillen en West-Indië, met een serie cruises van 7 nachten. ​ Hoogtepunten zijn onder meer Saint Lucia, Guadeloupe en Antigua en Barbuda, waar het betoverende helderblauwe water en de witte zandstranden de verlangens van zonaanbidders zullen aanspreken.

    Heel interessant is ons Fly & Cruise aanbod voor de Antillen. Voor een 7 nachten cruise wordt een vlucht voorzien vanuit de luchthaven van Paris Orly naar Fort de France. Een transfer van Brussel naar Paris Orly is mogelijk, zonder meerprijs. Fly & Cruise op deze bestemming is eveneens mogelijk ​ voor 14 nachten, maar dan wel met een vertrekvlucht vanuit Frankfurt, met bestemming Fort de France.

    Bermuda & Ocean Cay MSC Marine Reserve: uniek in zijn soort : MSC Meraviglia vertrekt vanuit New York, een nieuwe vertrekplaats voor MSC Cruises, om de prachtige kustlijnen van Bermuda en de Bahama’s te verkennen.

    Dubaï, Abu Dhabi en Qatar: immens populair : Twee schepen, MSC Opera en MSC Virtuosa, verkennen de torenhoge architectuur en rijke cultuur van het Midden-Oosten. MSC Opera biedt een vaarroute van 7 nachten met twee overnachtingen in Dubai om gasten in staat te stellen deze ongelooflijke stad volledig te verkennen en om Abu Dhabi, Sir Bani Yas en Muscat in Oman te bezoeken, één van de snelst groeiende toeristische bestemmingen in de deze regio. Vanuit thuishaven Dubai vaart MSC Virtuosa naar de nabijgelegen moderne metropool Abu Dhabi, naar Sir Bani Yas Island, waar gasten de kans krijgen om een exotische reeks dieren te ontdekken of te zonnebaden op de smetteloze stranden, allemaal exclusief voor MSC Cruises op de dagen dat de MSC schepen daar aanmeren. Het schip doet ook Bahrein aan, en Doha, de futuristische hoofdstad van Qatar, voordat het terugkeert naar Dubai met een overnight om alle wonderen die het te bieden heeft te ontdekken. MSC Cruises biedt een interessante Fly & Cruise formule aan met een vlucht vanuit Brussel naar Dubai.

    Zuid-Amerika : Niet minder dan zes schepen worden in de Zuid-Amerikaanse regio ingezet. MSC Preziosa, MSC Grandiosa, MSC Lirica, MSC Musica, MSC Seaview en MSC Armonia bieden routes langs bruisende steden en de adembenemende landschappen van Brazilië, Argentinië en Uruguay.

    Egypte, Rode Zee en Saoedi-Arabië : MSC Orchestra met vertrekken uit Sharm El Sheikh en Safaga als referetiehavens wordt ingezet in deze regio. De vaarroute gaat langsheen Saoedi-Arabië, Jordanië en Egypte. Eveneens hier is er de mogelijkheid van een interessante Fly & Cruise met een vlucht van Brussel naar Sharm El Sheikh.

    Zuid-Afrika : Met als thuishaven Durban vaart MSC Splendida in Zuid-Afrika en reist langsheen Mozambique en Namibië.

    MSC Grand Voyages: 100 havens in 35 landen op 4 continenten : MSC Grand Voyages staat voor 37 unieke vaarroutes op 17 schepen, waarmee meer dan 100 havens in 35 landen op 4 continenten worden aangedaan. De MSC Grand Voyages 2023/24 zullen vertrekken vanuit de belangrijkste havens wereldwijd en kunnen 10 tot 30 dagen duren en bieden een ultieme cruise ervaring langs historische zeeroutes tussen Europa en Amerika, Afrika en Azië. Tijdens deze onvergetelijke cruisevakantie krijgen gasten de kans om de culturen die ze tegenkomen te ontdekken en te leren dankzij een ruime waaier aan excursies aan wal.

    MSC World Cruise 2024 : De MSC World Cruise 2024 vertrekt op 5 januari 2024 en aan boord van de MSC Poesie start een reis van 120 nachten en gaat langs de mooiste en meest fascinerende plaatsen op deze planeet. Niet minder dan 52 bestemmingen in 31 verschillende landen worden aangedaan. Het cruiseschip reist naar de verborgen juweeltjes en iconische bezienswaardigheden van niet minder dan 5 continenten op deze ultieme wereldcruise over de verste uithoeken van het water. De vaarroute gaat langs de Middellandse Zee, het Suezkanaal en de Rode Zee verder naar Afrika. Vervolgens wordt de Atlantische Oceaan overgestoken richting Brazilië, het Caraïbisch gebied, de VS en Canada, daarna naar Groenland en IJsland en zo terug naar Europa.

    Frank Van den Steen, Country Manager Benelux MSC Cruises voegt daaraan toe: “De MSC World Cruises zijn iconisch in de cruise-wereld, en heel erg in trek bij zowel ervaren als nieuwe cruise-reizigers. Het programma van MSC World Cruise 2024 staat garant voor een ongelofelijk avontuur vol spanning en emotie. De faciliteiten aan boord van MSC Poesia zorgen daarenboven voor een onvergetelijke wereldreis in alle comfort.”

    Om het de klant makkelijk te maken biedt MSC “Fly & Cruise” aan. Fly & Cruise is een pakket aangeboden en volledig ondersteund door MSC dus van zodra de klant de luchthaven binnenstapt tot het eind van de reis. MSC zorgt in dat geval voor een totaalpakket en -beleving. De vluchten worden uitgevoerd door bekende partnerluchtvaartmaatschappijen. In het pakket zitten de luchthaventaksen, bagage in het ruim én transfers van en naar de inschepings- en ontschepingshavens. Bovendien profiteert de klant eveneens van een verbindingsgarantie in geval van eventuele vertraging, bagage ophaaldienst, assistentie op de luchthaven vanaf 2 uur voor vertrek en telefonische assistentie in geval van nood.

    28-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alpine viert 140-jatog bestaan

    Twee historische microseries van het kaliber 490 van weleer.

    Alpina, opgericht in 1883, blaast in 2023 zijn 140e kaarsje uit. Om dit evenement te vieren, onthult het Zwitserse horlogehuis een horloge uit zijn prestigieuze erfgoed. Geen vernieuwde editie. Geen inspiratie. Maar het origineel, uit 1938. Van dit authentieke kaliber 490, net 85 jaar geleden uitgebracht en die in de versie van weleer alleen nog maar in zeldzame exemplaren bestond, heeft Alpina twee series van 14 stuks opgegraven, genaamd Heritage Carrée Mechanical 140 Years. Deze horloges zijn volledig gerestaureerd en in een zilveren, rechthoekige kast geplaatst, als eerbetoon aan een van de belangrijkste polshorloges uit de geschiedenis van Alpina. De eerste serie heeft een zwarte wijzerplaat, de tweede een zilveren. De series hebben een uurwerk met een zachte frequentie (2.5 Hz), zijn rechthoekig van vorm, perfect afgewerkt en al voorzien van de eerste beginselen van bescherming tegen water en stof. Twee extreem beperkte series, voor de geschiedenis.

    "Weten waar men vandaan komt, om te weten waar men heen gaat". Dit gezegde geldt voor de meeste kunsten, maar in het bijzonder voor de horlogerie, waar de vooruitgang de afgelopen 250 jaar is ingezet en nog steeds doorwerkt in de horloges die we dragen.

    Om zijn 140e verjaardag te vieren, wilde Alpina zijn bijdrage aan de hedendaagse horlogerie benadrukken met een uurwerk, kaliber 490. Dit kaliber staat op het kruispunt van twee wegen: aan de ene kant een vorm en een afwerkingsniveau van de hoogste orde die getuigen van grote elegantie bestemd voor luxe uurwerken. Aan de andere kant bepaalde innovaties die getuigen van Alpina's wens om zich te manifesteren in de wereld van resistente en robuuste horloges, zoals het bedrijf ze vandaag de dag ontwikkelt. Kortom, een zeldzaam en kostbaar kaliber, onthuld op een cruciaal moment in de geschiedenis van Alpina.

    Een zeer succesvol uurwerk: Sinds 1938 belichaamt het kaliber 490 de ontluikende visie van Alpina. Het heeft een gepatenteerde kroon met in de kern een bescherming tegen stof. Dit was een essentiële stap, want het maakte het al mogelijk om de fase van een hermetisch afgesloten kast te bereiken, een essentiële voorfase voor de fase die later gemeengoed zou worden: de waterbestendige kast.

    Dit uurwerk, geregistreerd onder het Zwitserse patent 158882, heeft een eenvoudige en robuuste constructie. Het is niettemin perfect afgewerkt, afgeschuind op alle onderdelen, met een zonovergoten ratel. Bovendien is dit een echt in-house kaliber, ontworpen, geassembleerd en afgewerkt door een van de bedrijven die deel uitmaakten van de Union Horlogère, de eerste naam van Alpina. Een zeer ongebruikelijke eigenschap in de jaren 1930, toen generieke losse uurwerken de regel waren en in de fabriek gemaakte uurwerken de uitzondering. Van dit historische kaliber zijn nog maar een paar exemplaren van weleer over. Enkele exemplaren zijn teruggevonden en door Alpina gerestaureerd in het kader van de viering van het 140-jarige bestaan.

    Een avant-gardistische constructie

    Deze uiterst zeldzame getuige van de gouden eeuw van Alpina komt dus in zijn oorspronkelijke vorm terug in 2023. Het is een uurwerk volgens de zuiverste horlogetraditie: het uurwerk is koning en legt zijn geometrie op. De kast past zich aan. Het model moet met de hand worden opgewonden, zoals bijna alle kalibers uit die periode, heeft 17 juwelen en oscilleert op de referentiefrequentie van uurwerken uit de jaren 1930, namelijk 18.000 trillingen per uur. Het heeft ook een zeer hoge looptijd voor zijn tijd (42 uur), evenals een zeer speciaal anker, bijzonder uitgerekt om te passen in de rechthoekige geometrie van kaliber 490.

    Een kast die al heel robuust was

    In die tijd werd de kast van staal of goud gemaakt, afhankelijk van het model. Een stalen versie werd zelf beschermd door een patent (nr. 207378). Het werd gepresenteerd als "roestvrij", nog een poging van Alpina om zijn uurwerken bestand te maken tegen de tand des tijds.

    De paar zeldzame exemplaren die ons zijn toegekomen, laten ook een kast zien met verschillende elementen die twee pakkingen onder druk houden, om een bepaald niveau van waterbestendigheid te bereiken. Meerdere horlogehuizen lieten zich inspireren door dit patent om hetzelfde doel te bereiken.

    Gekleed in zilver

    Vandaag heeft Alpina, om zijn kaliber 490 aan te kleden, een nieuwe op maat gemaakte kast ontworpen en het nieuwe model een eervolle naam gegeven: Heritage Carrée Mechanical 140 Years. De kast is gemaakt van spiegelgepolijst zilver en meet 29,5 x 35,7 mm. Met een minimale dikte van slechts 9,71 mm heeft de kast antireflecterend saffierglas aan zowel de voor- als achterzijde, waardoor de eerbiedwaardige schoonheid van het kaliber 490 van weleer bewonderd kan worden. Het horloge wordt gedragen op een lichtbruine struisvogelleren band met vintage witte stiksels en een pingesp.

    Dit uurwerk wordt aangeboden in twee variaties, elk strikt gelimiteerd tot 14 stuks. Ze delen het vintage Alpina-logo, twee slanke centrale wijzers en een kleine secondewijzer op 6 uur, typisch voor de jaren 1930. Ook typerend voor die periode is de minutencirkel in 'spoor'-stijl die de wijzerplaat omringt. De eerste versie heeft een zwarte wijzerplaat met volle Arabische cijfers en een kleine ronde secondewijzer. De wijzers zijn beige. De tweede versie heeft een verzilverde wijzerplaat, zwarte wijzers, uitgeholde Arabische cijfers en een rechter lettertype zoals in de twintiger jaren, terwijl de kleine secondewijzer vierkant is.







    27-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Get your 'groef' on

    nieuwe Ethnicraft meubels met textuur

     

     » NIEUW: ROLLER MAX EETTAFEL EN POEF, LAYERED CLAY MUURDECORATIE

    Geef je interieur meer diepgang met verschillende texturen en breng het tot leven. Voor een unieke tactiele toets verwerkt het Belgische designmerk Ethnicraft delicate groeven in haar collectie en nieuwste ontwerpen. In combinatie met de tijdloze elegantie waarvoor het merk gekend en geliefd is, krijgt het interieur een unieke klank waarin iedereen ritme kan vinden.

    A new groove

    De Roller Max-collectie is een absolute parel binnen het assortiment van Ethnicraft. Het strakke en eerder minimalistische ontwerp van de meubelen onderscheidt zich door een verfijnd groef- en latwerk, afgewerkt in een diepbruin mahoniehout. Vorig jaar voegde de meubelmeester al een buffetkast toe aan de reeks, vandaag een poef en eettafel - beide met het geritmeerde houten effect waar de Roller Max-collectie bekend voor staat.

    Het gladde en ovalen blad van de nieuwe Roller Max-eettafel wordt ondersteund door modulaire poten die ogen als zorgvuldig gestapeld hout. Draai ze naar binnen voor een ronde en eerder gesloten look of kies voor dynamisch en kantel ze naar de buitenkant toe. Daarnaast introduceert Ethnicraft ook een Roller Max-poef in de collectie. Het multifunctionele meubel combineert gegroefd mahoniehout met een lichtergekleurd textiel; het zachte contrast accentueert bovenal de handgemaakte details en afwerking van de poef.

    Muurtextuur

    Lege muren creëren algauw een vlak interieur, zonder boeiende beweging of diepgang. Ethnicraft giet haar interieurritme in de nieuwe Layered Clay-muurdecoratie; geïnspireerd op de aardlagen van de Belgische bodem voegt het een zacht gegroefde textuur toe aan de ruimte. Ieder stuk is uniek, en wordt bovendien vervaardigd uit minerale poeders, natuurlijke pigmenten, water en aarde. Houd het simpel en kies voor één stuk als uniek statement piece, of combineer meerdere van telkens een verschillende grootte. Wat je ook verkiest, je interieur beweegt mee op het ritme van jouw gevoel en stijl.









    27-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tamaris active: comfortabel op elk terrein

    Vergeet urenlang luieren op een strand, deze zomer kiezen we voor actie en avontuur! Met Tamaris hoef je geen compromissen te sluiten op het gebied van comfort en vrouwelijkheid. Het Duitse schoenenmerk brengt opnieuw een trendy outdoor collectie op de markt. Hiken in de heuvels of stevige stadswandeling, met Tamaris aan je voeten ben je klaar voor elk avontuur.

     Ontdek de perfecte combinatie van mode, vrouwelijkheid, en functionaliteit met Tamaris Active. Deze schoenencollectie is uitgerust met geavanceerde technologieën, waaronder de nieuwe ColdPush-zooltechnologie, die zorgt voor een natuurlijk airconditioningsysteem. Je bent verzekerd van optimale bescherming en comfort, zonder in te boeten aan stijl. De collectie is verdeeld in drie segmenten: WALK, TRAVEL en HIKE. Voor elke activiteit de juiste schoen.

    WALK

    Verken de natuur met het WALK-model van Tamaris Active. Deze schoen is speciaal ontworpen voor vlak terrein. De ideale partner voor een wandeling in het bos of de stad. Naast comfort en ondersteuning maak je met dit model ook een fashion statement. Dus trek erop uit en verken je omgeving in stijl, waar je ook bent!

    TRAVEL

    Het TRAVEL-model is een flexibele all-rounder die moeiteloos kan worden opgeborgen. Ideaal voor een korte city trip of middelzware trektocht. Ben jij steeds op zoek naar hotspots in de stad? Deze schoenen zijn je ideale wandelmaatje.

    HIKE

    Ben jij een fervente hiker die kiest voor de meest ambitieuze route? Het HIKE-model is speciaal ontworpen voor het verkennen van wilde landschappen met rotsachtige of gladde ondergrond. Stijlvol het bergpad op, let's go!

     

     

     

     









    26-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LolaLiza opent kleinste showroom van het land

    én unieke pop-up penthouse

     

    Belgische moderetailer trekt naar Oostende met La Plage collectie

    De nieuwe LolaLiza La Plage collectie ontdekken, dat kan vanaf vandaag met de voeten in het zand. Belgische moderetailer LolaLiza opent de deuren van de kleinste showroom van België, op het strand van Oostende, waar het merk een strandcabine in een waar LolaLiza-jasje stopte. Iets leuk gespot? Klanten kunnen rekenen op de LolaLiza go-cart voor een lift naar het iets verder gelegen LolaLiza Penthouse aan de dijk. De exclusieve pop-up shop op de 8ste verdieping kreeg voor de gelegenheid een LolaLiza make-over en geeft zonder twijfel de shopervaring met het mooiste uitzicht.

    Shoppen én een cocktail met de voeten in het zand

    LolaLiza biedt deze zomer een unieke shopervaring aan alle Oostendenaars en bezoekers van onze favoriete Belgische badstad. Met zand tussen de tenen kunnen klanten in een LolaLiza strandcabine de zomercollectie ontdekken. Nadien kunnen ze hun favoriete items shoppen in een penthouse vlakbij, die gedurende drie weken een LolaLiza pop-up shop vormt. De Belgische retailer zet hiermee in op een unieke shopervaring. "We willen onze klanten op een interactieve en originele manier laten kennismaken met de nieuwe zomercollectie," klinkt het.

    Op vrijdag 30 juni en 7 juli kunnen klanten daarboven genieten van een gratis cocktail en een live dj tijdens het LolaLiza happy hour aan de strandcabine.

    La Plage collectie en exclusieve zomergadgets

    Zwierige mini-jurkjes, zwoele off-shoulder en crochet items: de zomer staat in teken van vrolijkheid bij LolaLiza. De La Plage-collectie zit bomvol items die perfect zijn voor op het strand en ernaast. Enkel in de unieke LolaLiza penthouse shoppen klanten naast de La Plage collectie ook LolaLiza's eerste beachitems, van pareo's, tot funky flipflops, zomerse hoofdaccessoires en strandtassen.

    Praktisch

    Ontdek de LolaLiza pop-up in Oostende van 21 juni tot 12 juli. De LolaLiza strandcabine bevindt zich op het strand, ter hoogte van Albert I Promenade 51. De LolaLiza penthouse vind je op de achtste verdieping van Albert I Promenade 16. De LolaLiza La Plage collectie is verkrijgbaar van maat 34 tot maat 50 in alle LolaLiza-winkels en online.

     











    26-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!