Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    21-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alpiner Comtesse Quartz

    Een trio van unieke wijzerplaten

    In 2023 onthult Alpina drie unieke referenties van zijn vrouwelijke sporthorloge Alpiner Comtesse Quartz, voorzien van nieuwe wijzerplaten in een bruine, mintgroene en pastelpaarse versie. Deze creaties met een robuuste behuizing van staal, die alleen wordt geëvenaard door de subtiele diameter van 34 mm, worden aangedreven door een kwartsuurwerk met datumaanduiding. Voor iedereen die op zoek is naar het perfecte horloge voor in de stad, op kantoor, tijdens het sporten en op vakantie zijn dit de ideale metgezellen voor een levendige en dynamische zomer.

    Sinds 1883, de oprichtingsdatum van het horlogehuis Alpina, zijn onverschrokken bergverkenners op zoek naar een horloge dat hen kan volgen op hun reizen. Enkele eigenschappen: waterdicht, schokbestendig en amagnetisch. In 1963 nam een grote dame uit de horlogerie deze specificaties over om het eerste vrouwelijke sporthorloge van Alpina te worden. Haar naam: Comtesse. De bijzonderheid: dit horloge is voorzien van het kleinste en meest robuuste automatische uurwerk ooit gemaakt in die tijd, met bidirectionele rotor. Het kaliber 362.

    De Comtesse, sindsdien onderdeel van de collecties van Alpina en tegenwoordig Alpiner Comtesse Quartz genaamd, blaast dit jaar 60 kaarsjes uit. Voor deze gelegenheid worden drie unieke kleuren onthuld, voor een nieuwe horlogezomer in het teken van sport en elegantie.

    Drie nieuwe zomerse versies

    De eerste wijzerplaat met zijn lichtbruine kleur straalt wijsheid en tijdloze onderscheiding uit. De mintgroene versie, sprankelend en subtiel, geeft de Alpiner Comtesse Quartz een natuurlijkere, levendige en originele uitdrukking. De laatste wijzerplaat is met de pastelpaarse kleur met hier en daar een hint roze zeer vrouwelijk en roept ochtend- en bloemige noten op. Drie originele wijzerplaten die een zonovergoten afwerking hebben waardoor ze in de eerste zonnestralen werkelijk schitteren.

    Als een echte familie zijn deze drie nieuwe modellen Alpiner Comtesse Quartz met elkaar verbonden door eenzelfde DNA. Daarnaast hebben ze dezelfde prijs, een garantie voor een uitstekende toegankelijkheid voor een zeer hoge technische en esthetische waarde.

    De behuizing is van staal om de schokbestendigheid te garanderen. De diameter van slechts 34 mm is zowel minimalistisch als elegant. Om vanaf de eerste zonnestralen te schitteren, wisselt de afwerking matte en gepolijste oppervlakken af, met name op de stalen armband met drie schakels. Maar deze prachtige exemplaren zijn ook zeker geschikt voor dagelijks gebruik: de kroon is geschroefd en garandeert een waterdichtheid tot 100 meter diepte, het saffierblauwe glas is behandeld tegen reflecties en de sterke dubbele vouwsluiting heeft twee drukknopen zodat het horloge stevig om de pols blijft zitten, in de stad en tijdens het sporten.

    Eenvoud, effectiviteit, leesbaarheid

    Voor wat betreft de wijzerplaat heeft elke versie een datumaanduiding op 6 uur en drie centrale wijzers. Die van de uren en minuten zijn lichtgevend, evenals de opgelegde indexen, voor een perfecte leesbaarheid van de schemering tot aan de dageraad. De liefhebbers van Alpina kunnen nog altijd rekenen op het tegengewicht van de secondewijzer in de vorm van een driehoek, een discrete verwijzing naar de bergtoppen waar het huis zijn naam aan te danken heeft. Een subtiel minutenspoor van Arabische cijfers, direct op de verhoging, doet denken aan de sportieve afkomst van de Alpiner Comtesse Quartz.

    Op het gebied van precisie eren deze drie nieuwe referenties de legendarische nauwkeurigheid van Swiss Made, dankzij een kwartsuurwerk (uren, minuten, seconden, datum) dat bijna vier jaar van autonomie garandeert (45 maanden). Een trouwe metgezel voor lange tochten!

     

     

     







    21-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Destination Ixina

    reis naar de keuken van je dromen

     

    TREND: KEUKENS MET EEN INTERNATIONAAL TINTJE

    Deze zomer ga je op vakantie in eigen land. Binnen de grenzen van je eigen woning dan, want ixina maakt van iedere keuken een zalige droombestemming. In een idyllische setting à la Cottagecore geniet je van je English afternoon tea, terwijl een keuken met mediterrane en bohemien accenten je naar warmere oorden voert. Laat je inspireren door al het moois uit het aanbod van ixina, en transformeer het hart van je woning in een huiselijk vakantieoord vol ontspanning of avontuur.

    Cottage Chic

    Verdwijn het Engelse platteland in en kom tot rust tussen de groene wildernis, geurende bloemen en oudere hoeves. ixina brengt de gezellige English Cottage-sfeer tot leven in haar keukens – denk aan houten afwerkingen en authentieke decoratieve elementen. Zo werd de Oxford-keuken opgebouwd uit massieve fronten in een lichte kleur die vooral een knusse gezelligheid uitstralen. En ook het Délia-keukenontwerp van ixina inspireert, want met zijn gegroefde kasten en houten werkblad kan je de vogels haast horen fluiten. Gooi de ramen open en laat die heerlijk frisse natuurlucht binnenstromen terwijl je heerlijke scones en ander gebak voorbereidt: het vakantiegevoel lijkt niet ver weg.

    Arabisch gekruid

    Niets zegt meer zomer dan een warm bohemien interieur. Denk aan diepe kleuren of net heel zachte, lichte houten materialen en sprekende patronen. De Bahia-keuken van ixina is een toonbeeld van zonnige functionaliteit en voert je in een intense groene tint mee naar een tropische oase, midden in de woestijn. De felgekleurde Cuadra-variant is met zijn bonte tegels haast een metafoor voor de bruisende Arabische soeks, waar het leven krioelt en beweegt. Ruik je de kruiden al? Wat jouw persoonlijke droomvakantie ook mag zijn, een staycation klonk dankzij ixina nog nooit zo goed.

    lia, prijs: €10.391; Oxford keuken in zijdegrijs, prijs: €14.769; Suède keuken in zwart, prijs: €10.391. Electro en sanitair inbegrepen (exclusief speciale aanbiedingen).

    www.ixina.be

     

     









    21-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jong modetalent

    modetalent stelt winnende ontwerpen van The LolaLiza Fashion School voor

     

    Vanaf 19/05 in de LolaLiza-winkels

    Eindelijk is het zover! Jonge talenten Femke Thijs, Liesl De Ridder en Nanook Cools, de drie winnaars van The LolaLiza Fashion School, stellen met trots hun ontwerpen voor. Na maanden van voorbereiding - van een bootcamp op het LolaLiza hoofdkantoor, tot ontwerp, productie en fotoshoot - kunnen de drie designers hun winnende jurk in alle LolaLiza-winkels zien schitteren.

    LolaLiza, de Belgische retailer met in-house ontwerpers en expertise in creatie, opende vorig jaar haar deuren voor jong talent met ambitie in de modewereld. Na een eerste selectie op basis van portfolio werden tien kandidaten uitgenodigd voor een intensieve, tweedaagse bootcamp op het LolaLiza hoofdkantoor. Daar werden ze ondergedompeld in de wereld van LolaLiza en leerden ze alles over het reilen en zeilen van een Belgisch modehuis. Ze kregen elk een individuele coach toegewezen, die hen bijstond in de finale opdracht: het ontwerpen van een jurk die past bij het DNA van LolaLiza.

    De jury van experts (Senior Project Manager Fashion van Flanders DC Ann Claes , journalisten Catherine Kosters en Marie Honnay, LolaLiza designer Elodie Doret en co-managing director van MMBSY Myra Nurski) kreeg begin 2023 de moeilijke opdracht om uit de tien getalenteerde ontwerpsters drie winnaars te kiezen. Femke Thijs, Liesl De Ridder en Nanook Cools stellen vandaag met veel trots hun jurk voor.

    The Little Black Dress met een multifunctionele twist

    De Gentse Femke Thijs studeert aan ESMOD in Parijs en vertaalde de kennis die ze daar opdeed in een elegante Little Black Dress met bijhorende cape als blikvanger. 'Ik wil dat mijn ontwerp over generaties, gelegenheden en stijlen heen gedragen kan worden. Het zwarte jurkje straalt elegantie uit en kan met een leuke sneaker gedragen worden op café, of met een hak voor een leuk feestje. De cape erover bedekt de benen én geeft de jurk meteen een totaal andere look. Ik hoop dat mijn jurk aan alle noden van vrouwen voldoet en een confidence booster is voor iedereen die 'm aantrekt', vertelt Femke.

    De lessen die Femke leerde in de samenwerking met LolaLiza, neemt ze mee in haar verdere carrière. 'Op school worden we klaargestoomd om heel individueel te werken. Door samen te werken met een Belgisch modebedrijf als LolaLiza, leerde ik meerdere visies en denkprocessen te combineren tot één prachtig eindresultaat. En daar ben ik erg fier op. Ik kan niet wachten om mijn jurk in de winkels te zien hangen.'

    Inspiratie uit oma's tuin

    De 24-jarige Liesl De Ridder, studente aan The Swedish School of Textiles, zocht inspiratie bij de sterke vrouwen rond zich. Haar winnende ontwerp baseerde ze op de bloementuin van haar geliefde oma, wiens lievelingskleuren paars en groen zijn. Als kind bracht Liesl veel tijd na school bij haar oma door, die haar leerde naaien en tekenen.

    "Mijn jurk is een ode aan en gemaakt voor sterke vrouwen. Zomers, flashy en 'poofy': een echte eyecatcher. Ik ben trots op het resultaat, omdat ik weet dat motivatie en doorzettingsvermogen mij hier gebracht hebben. Ik wil dan ook alle jonge meisjes aanmoedigen om altijd voor hun dromen te blijven gaan."

    Liesl ontwierp een prachtige, luchtige zomerjurk met off-shoulder mouwen en open rug. Comfortabel, maar ook trendy, voor op vakantie of gewoon voor elke dag. Bij de jurk horen bijpassende oorhanger. De vorm is een afgeleide van de funky print.

    Een Western-inspired universum

    Nanook Cools studeerde af als Fashion Designer aan de Stedelijke Academie Sint-Niklaas. Zij vertrok vanuit het idee van Western-inspired universum, met als resultaat een frisse jurk en bijpassend sjaaltje met de nodige nonchalance en onbezonnenheid. Een ongeremde energie, felle kleuren en gedurfde print.

    "Bij de start van een ontwerp begin ik steeds met het schetsen van een wereld die ik wil overbrengen. Ik tekende een Western 'Most Wanted' poster uit, die het verhaal van een avontuurlijke cowboy vertelt, maar met de LolaLiza-vrouw als protagonist. Hieruit filterde ik herkenbare vormelijke elementen die ik interessant vond om mee te werken, die ik verwerkte in de print. De sterke LolaLiza-vrouw vertaalt zich in de snit van het ontwerp: een oversized, nonchalante bovenkant met de vrijheid van een zwierige, vrouwelijke onderkant. Mijn jurk symboliseert een hele wereld, gebouwd op illustraties. Een Nanook, maar dan voor de LolaLiza-vrouw", stelt Nanook.

    Praktisch : De collectie is verkrijgbaar in alle LolaLiza-winkels en online vanaf 19 mei.









    20-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ready, get set, go !

    Barbecook trapt de barbecuezomer op gang

     

    » MAGNUS, NESTOR EN SIESTA GRAPHITE BARBECUE

    De zon draait langere uren, het kwik stijgt gestaag verder en de barbecueliefhebber haalt zijn schort en spatel alvast van onder het stof: de zomer staat voor de deur met uitbundige tuinfeesten en lekker eten in het kielzog. Ook Barbecook maakt zich op voor het warmste seizoen en rust je uit met haar beste barbecues en handigste accessoires. Zo is de Nestor-barbecue de perfecte gast voor ieder gezelligheidsdier, terwijl de hobbykok in het Magnus-toestel zijn ultieme gelijke vindt. Maar ook de Siesta Graphite-grill verdient zonder meer een plekje in je arsenaal. Vind met Barbecook jouw perfecte partner in grilling en braad jezelf in no time de zomer in!

    Prijzen en info: 1. Nestor barbecue in cortenstaal. Prijs: €799,00. - 2. Siesta Graphite barbecue. Prijs vanaf €499,00. - 3. Magnus barbecue beschikbaar in 3 modellen. Prijs vanaf €399,00.

    Of het nu winter of zomer is, in de stad of op het platteland, de Belg en zijn Barbecook zijn een onafscheidelijk duo. En dat al sinds 1985, want toen stak Barbecook het vuur aan de lont en werd de eerste barbecue de tuin in gerold. Vandaag is het Belgische barbecuemerk een van de grootste spelers op de markt en staat het voor meer dan enkel barbecueën. Het evolueerde naar een belevingsmerk. Zijn esthetische en gebruiksvriendelijke houtskool-, gas-, elektrische en meeneembarbecues, maar ook plancha's, rookovens, vuurschalen en een ruim assortiment barbecue-accessoires staan garant voor gezellige momenten met vrienden, familie of met z’n tweetjes.

    Sinds 2019 bevindt Barbecook zich onder de vleugels van LivWise. LivWise brengt met een rijk assortiment aan onmisbare keuken- en woonaccessoires praktisch design binnens- en buitenshuis. LivWise is exclusief distributeur van een uitgebreid aanbod internationale merken gespecialiseerd in design keuken- en decoratie-artikelen, zoals Sistema, Kilner, Chroma, Crushgrind, en eigen huismerken Barbecook, Point-Virgule, Dotz en Rixx.

     





    20-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomers Duisnug

    Wie Duisburg zegt, denkt wellicht spontaan aan zware industrie. Niets is minder waar. Deze Duitse havenstad, op een boogscheut van de Belgische grens, is in volle transformatie en heeft haar rijk industrieel verleden omgeruild voor creatief ondernemerschap, een hoogstaand cultureel aanbod en imposante architectuur. Tijdens de zomermaanden staat de stad bol van de events zoals de Ruhr Games, het Duisburgse winefest en de Classic Bike Tour ‘Duisburg Steel’.

    De Classic Bike Tour ‘Duisburg Steel’ : Ben je een liefhebber van stalen racefietsen, wil je tot rust komen tussen prachtige natuurgebieden en heb je zin om wat nieuwe mensen te leren kennen? Dan wordt het hoog tijd om kennis te maken met de Classic Bike Tour 'Duisburg Steel', een sportieve gezamenlijke tocht die op 3 juni 2023 voor de tweede keer plaatsvindt. Het traject begint in het Landschapspark Duisburg-Nord, een voormalige Ironworks. Onderweg passeer je een aantal van de toeristische trekpleisters van de stad én maak je een ritje met de Rijnveerboot over één van de grootste rivieren van Europa. Net als vorig jaar kan je kiezen voor een tocht van 50 km of 100 km, let’s go!

    De Ruhr Games: internationaal sport- en cultuurfestival : Haal je supporterskills alvast boven want van 8 tot 11 juni komen de Ruhr Games naar het Landschaftspark Duisburg-Nord. Vier dagen lang strijden meer dan 5000 jonge atleten tegen elkaar in 19 verschillende disciplines zoals urban dance, acrobatiek en beachvolleybal. Dit sportief event steekt van wal met live optredens waar tal van internationale artiesten zoals de bands Giant Rooks en de Leoniden de pannen van het dak spelen. Naast muziek krijgen ook kunst en cultuur een plaatsje in het programma. De Ruhr Games viert de culturele diversiteit onder jongeren en zet nieuwe kunstvormen extra in de kijker.

    Traumzeit Festival 2023: al meer dan 20 acts bevestigd : Een fenomenale line-up op een adembenemende locatie tegen de lichtinstallatie van Jonathan Park, dat is het geheime recept van het populaire Traumzeit Festival. Van 16 tot 18 juni transformeert de voormalige ijzerfabriek van Duisburg in een festivalweide. Met een programma waarop zowel Indierock als Pop een plekje veroverden, gaat het hart van elke muziekliefhebber sneller slaan. Bands en artiesten als Caroline Rose, Glass Beams en Interpol staan alvast te pronken op de affiche! Op het liefdevol versierde terrein rijden internationale foodtrucks rond en kan je heerlijk ontspannen in de Chillout Zone.

    De Ruhrtriennale: Festival der kunsten : De Ruhrtriennale vindt plaats van 10 augustus tot en met 23 september in enkele voormalige industriesteden, zoals Bochum, Dortmund, Essen en Duisburg. Tijdens de nazomer worden de industriële parels van elke stad omgetoverd tot adembenemende locaties waar De Ruhrtiennale neerstrijkt. In de voormalige fabrieken en industriële gebouwen wordt een culturele mix van muziek, dans, literatuur en kunst opgevoerd. Met dit gevarieerd artistiek programma dat lef uitstraalt en een unieke sfeer tot leven wekt, onderscheidt dit kunstfeest zich van het Europese festivalcircuit.

    Weinfest van Duisburg : Dat je in Duitsland niet alleen aan het juiste adres bent voor ‘Ein Großes bier’ bewijst het wijnfestival van Duisburg. Maar liefst 50 wijnboeren trekken van 3 tot en met 6 augustus naar de binnenstad om bezoekers warm te maken voor hun aanbod. Het evenement ontwikkelde zich tot een van de belangrijkste wijnfeesten in Duitsland. Dit Duisburgse wijnfestival is zelfs tot ver buiten de grenzen van Duisburg populair! Bij de glaasjes horen natuurlijk enkele lokale lekkernijen zoals pretzels, kaas of worst. Zum wohl!

    Jubileumeditie Platzhirsch festival : Dit jaar viert het Platzhirsch Festival haar 10e verjaardag, de perfecte gelegenheid om de cultuur in Duisburg nog eens extra in de bloemetjes te zetten. Van 25 tot en met 27 augustus vindt dit festival plaats, drie dagen vol dans, muziek, beeldende kunst en theater. De opbrengst gaat deels naar de organisatie van het Platzhirsch Festival. Je kunt dit openluchtfestival gratis meemaken. Op deze manier benadrukt de stad dat cultuur toegankelijk moet blijven en iedereen meer dan welkom is!

    Ruhrorter Hafenfest : Van 18 tot 21 augustus organiseert de stad het Ruhrorter Hafenfest. Tijdens dit event gaan muziek en cultuur hand in hand met de maritieme charmes van het havendistrict Ruhrort. Maak plezier op de kermis, bezoek de vismarkt en snuffel rond op de vlooienmarkt. Na een gezellige wandeling langs de oevers kan je plaats nemen in één van de voormalige pakhuizen die vandaag dienstdoen als sfeervolle bistro's. Het spectaculaire hoogtepunt van het Ruhrort Havenfestival is het afsluitende vuurwerk.

    Duisburger Spätschicht: sfeervolle avondmarkt : De avondmarkt van Duisburg is dé hotspot om je dag goed af te sluiten. Geef toe, niets zo heerlijk dan na een drukke werkdag heerlijk te ontspannen in de binnenstad met een drankje, muziek en lekkere hapjes. Van streetfood tot specialiteiten op de grill en veganistische gerechten: er is voor ieder wat wils! Smaakt dit culinair aanbod naar meer? Op de Duisburger Spätschicht kan je bij heel wat kraampjes aanschuiven voor verse producten. Gewoonlijk vindt deze avondmarkt plaats van mei tot en met oktober, telkens op de eerste en laatste donderdag van de maand.

    Illustraties:Krischenfotografie – Tanja evers – Eugen Shkolinkov

     









    20-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schouwen-Duiveland

    : een eiland vol zilte, culinaire troeven

                                             

    Van de zachte Oosterscheldekreeft tot businessclasswaardige wijn

    Dankzij de nabijheid van water en zilte invloeden heeft het Nederlandse Schouwen-Duiveland een rijk culinair aanbod. Het eiland staat dan ook bekend om haar verrukkelijke zeevruchten en streekproducten. Van mosselen tot lamsoor en zeekraal, je vindt er een variëteit aan smaken en geuren die je doen watertanden. Bovendien is het de thuisbasis van het Nederlandse zeezout, de witte wijn die in de businessclass van KLM wordt geserveerd én de zachte Oosterscheldekreeft die je nog tot 15 juli kunt proeven. Bereid je alvast voor op een niet te missen culinaire ontdekkingsreis bij onze Noorderburen.

    Zoete, zachte Oosterscheldekreeft

    Wist je dat de Oosterschelde een van de enige plekken is in Nederland waar er op kreeft wordt gevist? Nog tot en met 15 juli kun je op Schouwen-Duiveland genieten van de Oosterscheldekreeft, die zoeter en zachter is van smaak dan de gewone kreeft. In de talrijke restaurants op het eiland proef je tussen eind maart en midden juli verschillende bereidingen van dit heerlijke gerecht. Na het seizoen is de Oosterscheldekreeft nog slechts te verkrijgen bij enkele restaurants waar de gevangen kreeften in een homarium bewaard worden, zolang de voorraad strekt.

    Zeeuwse mosselen, oesters en verse vis

    Verder zijn de Oosterschelde en het Grevelingenmeer de ideale voedingsbodem voor mosselen, oesters en verse vis. Onder meer in Bruinisse, het mosseldorp bij uitstek, geniet je van dagverse vis en Zeeuwse mosselen. Die mosselen worden op Schouwen-Duiveland zowel via bodemcultuur als hangcultuur gekweekt en zijn van de hoogste kwaliteit. Wie meer wil leren over de geschiedenis van mosselen kan in Bruinisse terecht in museum Brusea. Verder worden er op Schouwen-Duiveland ook twee soorten oesters gekweekt op speciale oesterbanken: de platte oester en de Zeeuwse bolle oester. Tot 10 kilogram mag je trouwens zelf oesters rapen voor eigen gebruik. Het oesterseizoen loopt van september tot en met april.

    Zilte zeegroenten

    Op het eiland groeien bovendien verschillende zeegroenten zoals lamsoor, zeekraal en verschillende soorten wieren. De smaak van deze planten wordt beïnvloed door de zilte omgeving en geeft elk gerecht een unieke smaak. De smaakmakers worden lokaal geproduceerd en passen perfect bij visgerechten. Ze worden dan ook steeds vaker gebruikt door chefs uit het hele land. Het seizoen loopt van april tot midden augustus. Hou er wel rekening mee dat zeegroenten oogsten alleen mag met een vergunning. Heb je zin om er zelf mee aan de slag te gaan? Koop je zeegroenten dan rechtstreeks bij een groenteboer of kweker. Of ga op pad met een boswachter door de Koudekerkse inlaag en proef de Zeeuwse zaligheden, vers en puur natuur.

    Nederlandse wijnen, gin en rum

    Wist je dat er in Dreischor sinds 2001 Nederlandse wijnen worden gemaakt? De wijngaarden van de Kleine Schorre profiteren van het zonnige klimaat en de zilte lucht van de Oosterschelde. De traditionele druivenrassen die er geteeld worden zorgen voor een lokale witte wijn die uitstekend past bij de lokale producten. Deze wijnen worden inmiddels zelfs geschonken in de businessclass van KLM. Naast wijn wordt er op het eiland ook gin en rum gemaakt met lokale ingrediënten. Zo zorgt het zout uit de Oosterschelde voor een unieke zilte smaak die perfect past bij de Schouwen-Duivelandse keuken, maar ook duindoorn, dennentopjes en peer zorgen voor een frisse, eigen toets. De lokale SchoDu gin werd op het Gin Festival in Londen door maar liefst 30 fijnproevers beloond met een score van 8,9 en een aanbeveling.

    Van Zeeuwse Bolus tot Zeeuwsche Zoute

    Naast deze heerlijke ingrediënten zijn er nog tal van andere streekproducten te vinden op het eiland, zoals Zeeuwse speculaas, boerenkaas, en verschillende soorten bier. Ook zoetekauwen blijven niet op hun honger zitten. Bestel bij de koffie eens een echte Zeeuwse Bolus of kies voor de kleinere boterbabbelaar. In vissersdorpje Bruinisse vind je sinds 2019 bovendien nog een bijzonder streekproduct: Zeeuwsche Zoute, het Nederlandse zeezout. Sinds de start zijn er al verschillende smaakvarianten van het zout ontwikkeld van puur tot gerookt en nu zelfs een versie met wakame. Wat je voorkeur ook heeft, de Schouwen-Duivelandse keuken is een ware ontdekkingstocht voor iedere fijnproever.

    Culinaire activiteiten

    Op het eiland is er een rijk aanbod aan restaurants, cafés en bars. Van hippe strandtenten tot luxe restaurants, er is voor ieder wat wils. Verder worden er ook heel wat activiteiten georganiseerd rondom eten en drinken. Zo kun je bijvoorbeeld een rondleiding krijgen bij een wijnboerderij, deelnemen aan een kookworkshop of een proeverij bijwonen. Daarnaast kun je kiezen voor een culinaire fiets- of wandeltocht die je via diverse routes meevoert langs lokale boeren, kaasmakerijen, wijngaarden en andere streekproducenten.

    Meer informatie over streekproducten en culinaire mogelijkheden op Schouwen-Duiveland vind je op https://www.opschouwenduiveland.nl/nl/ontdek/streekproducten.







    19-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomerfavorieten voor een stralende huid

    In de zomer vraagt je huid om een andere verzorging. Zo zijn hydratatie en bescherming extra belangrijk. Met deze 3 zomerfavorieten verzorg je je huid op een natuurlijke manier. Nieuwkomers dit jaar zijn Skin Food Ultra-Light Dry Oil en Aroma Shower Happiness. En voor het tweede jaar op rij favoriet: Skin Food Light. Voor een stralende en gezonde gloed!

    NEW! Skin Food Ultra-Light Dry Oil

    Deze unieke 2-fasen olie voor je gezicht en lichaam hydrateert, voedt en verzorgt je droge huid. De spray combineert de luchtigheid van een hydraterende mist met voedende jojoba-olie en extracten van driekleurig viooltje, biologische Calendula, kamille en rozemarijn. Trekt snel in en zorgt voor een mooie gloed. Met frisse, zomerse geur! 100 ml - € 15,99

    NEW! Aroma Shower Happiness

    Verwelkom de zomer met deze – limited edition – douchegel! De verfrissende geur van pompelmoes, mandarijn en limoen zorgt voor de perfecte start van een zomerse dag. De geur is namelijk bewezen opvrolijkend. De douchegel is vrij van microplastics, biologisch afbreekbaar én bevat geen SLS/SLES. Goed voor je huid en de planeet dus.  200 ml - € 6,99

    Skin Food Light

    Voor in je tas: Skin Food Light. Deze heerlijke crème voor gezicht en lichaam is een echte alleskunner. Trekt snel in, hydrateert en biedt comfort bij een droge huid. Het geheim van Skin Food Light? De combinatie van biologische zonnebloemolie met onder andere driekleurig viooltje, biologische Calendula en biologische kamille. 30 ml - € 5,99









    19-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lynk & Co
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Duurzaamheidsrapport 2022

     

    Mobiliteitsbedrijf Lynk & Co benadert duurzaamheid op holistische wijze

    Het duurzaamheidsrapport 2022 van Lynk & Co is net verschenen. En hoewel we weten dat we als aanbieder van mobiliteitsdiensten deel uitmaken van het probleem, nemen we gedurfde stappen om onze duurzaamheidsdoelstellingen te halen. Van de levenscyclus van onze 01 plug-in hybride tot ethisch ondernemen, van CO2-uitstoot tot genderdiversiteit, van autogebruik tot inspirerende duurzame levensstijlen, Lynk & Co benadert de zaken holistisch. Verantwoording.

    Wereldwijde problemen, holistische oplossingen

    We hebben onze duurzaamheidsstrategie gebouwd op drie pijlers: duurzame mobiliteit, klimaatactie en beter zakendoen. Hoewel de overgang naar elektrische voertuigen een belangrijke stap is, hebben we een groter geheel voor ogen. Een die de volledige levenscyclus van de auto omvat. Door meer gebruik te maken van auto's door ze te delen, kunnen we de behoefte aan individuele auto's verminderen en ruimte in onze steden vrijmaken voor groenere, gastvrije stadslandschappen. En mobiliteit is slechts één onderdeel van de duurzame levensstijl die we willen inspireren, terwijl we tegelijkertijd zorg dragen voor onze partners, teams en leden.

    Naar duurzame mobiliteit... en levensstijlen

    Autogebruik en autodelen vormen de kern van duurzame mobiliteit. Het gebruik van ons autodeelplatform is tussen 2021 en 2022 aanzienlijk toegenomen, ook al bevindt het zich nog in de beta-versie - het ziet er bemoedigend uit voor de toekomst. Maar we geloven ook in inclusie van mobiliteit: daarom lanceerden we Driving Change, een initiatief om mensen met minder kansen aan een rijbewijs te helpen. In onze Clubs - Lynk & Co's alternatief voor traditionele dealers - laten we de 01 zien, maar we bieden ook een zorgvuldig samengestelde selectie van duurzame, inspirerende producten van onafhankelijke partnermerken, met als doel duurzaam gedrag aan te wakkeren dat verder gaat dan mobiliteit. Upcyclede kleding of duurzame bagage, iemand?

    Vechten voor het klimaat

    Uitlaatgassen zijn een belangrijk onderdeel van de impact van de auto-industrie op het klimaat. Wij bieden alleen geëlektrificeerde voertuigen aan - verwacht ons eerste volledig elektrische model in 2024! Maar dat is niet genoeg om jezelf duurzaam te noemen: ook de productie- en gebruiksemissies moeten worden aangepakt. Dit omvat zowel onze waarde- en toeleveringsketens als onze activiteiten. In 2022 zijn we in onze autofabriek in Yuyao, China, overgestapt op 100% hernieuwbare elektriciteit, waardoor we 14.000 ton CO2e-uitstoot besparen. We werken aan het vergroten van het aandeel gerecyclede materialen in de auto en aan onze allereerste levenscyclusanalyse voor de 01. Al deze acties ondersteunen een van onze belangrijkste doelstellingen: tegen 2040 netto nul emissies bereiken.

    Een betere manier van zakendoen

    Onze weg naar open, verantwoord ondernemen begint thuis, met een sterke gelijkheids-, diversiteits- en integratiestrategie. We boeken vooruitgang van genderevenwicht naar genderdiversiteit om onze teamleden die zich niet identificeren met het binaire geslacht beter te integreren. En daar houdt het niet op: we werken aan het dichten van beloningsverschillen binnen ons personeelsbestand en we hebben geïnvesteerd in externe middelen om ervoor te zorgen dat al onze medewerkers, in al onze markten, toegang hebben tot de ondersteuning die ze nodig kunnen hebben.

    In de woorden van Alain Visser, CEO en oprichter van Lynk & Co: "Duurzaamheid is de kern van ons bedrijf. We willen niet alleen geëlektrificeerde auto's - we willen nieuw gedrag, een duurzame mentaliteit, inclusie en een betere stedelijke ruimte voor iedereen."

    Er ligt een lange weg voor ons - wat komt hierna?

    In 2023 richten we ons op het versterken van zowel ons autodeelplatform als onze genderdiversiteit. In 2024 introduceren we onze eerste volledig elektrische auto, waarmee we de weg bereiden voor het aanbieden van 100% elektrische auto's in de toekomst. 2025 is ons grote jaar voor hernieuwbare energie, met een doel van 25% voor tier 1-leveranciers en 100% voor batterijproductie.

    18-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ambretree historische cinemazaal in Hoboken

    Ambertree blaast historische cinemazaal in Hoboken nieuw leven in met grondige renovatie

     

    Interieurzaak Ambertree, gevestigd in de oude cinemazaal Agora aan de Kioskplaats in Hoboken, heeft een ambitieus renovatieproject uitgevoerd waarmee het historische pand nog beter tot zijn recht komt en de theater- en cinemageschiedenis in ere is hersteld. Het Art Nouveau pand, dat stamt uit 1910 en oorspronkelijk dienst deed als theaterzaal, kreeg in 1924 de functie van cinemazaal. Tot in 1994 bleef de zaal actief als bioscoop, waarna ze werd omgevormd tot handelspand en in 2015 de deuren opende als Ambertree.

    In de afgelopen periode hebben zaakvoerders Sabine Valcke en Robin Gregory zich gericht op de renovatie van het pand, met als doel de authentieke details en de constructie van het prachtige gebouw volledig te bewaren en te integreren in een moderne, verrassende architectuur waarin heden en verleden probleemloos samensmelten. Het resultaat is verbluffend en het pand straalt meer dan ooit tevoren.

    Met deze renovatie wil het team van Ambertree niet alleen zijn eigen verhaal vertellen, maar ook de geschiedenis van Hoboken opnieuw tot leven brengen en die combineren met eigentijds design: “We zijn ontzettend trots op wat we samen met het team op zo’n korte tijd hebben gerealiseerd. Het was voor ons heel belangrijk om dit historische pand in ere te herstellen en de aandacht te geven die het verdient”, vertellen zaakvoerders Sabine Valcke en Robin Gregory, “Wanneer je nu de showroom binnenkomt, voel je opnieuw de grandeur van de theaterzaal van weleer. We zijn blij dat we kunnen bijdragen aan het behoud van de rijke geschiedenis van het gebouw en kijken uit naar de toekomst van Ambertree in deze vernieuwde omgeving”.

    800m2 inspiratie en kwaliteit : Ambertree biedt niet alleen een ruim assortiment van karaktervolle meubelen, textiel en accessoires met een hoogwaardige afwerking, maar het is ook een plek waar creativiteit en functionaliteit elkaar ontmoeten. Tijdens hun vele reizen selecteren Sabine en Robin de beste ontwerpers en fabrikanten en pikken ze alle nieuwe trends op. Door de jaren heen heeft Ambertree een uitgebreide collectie samengesteld die tijdloos en no-nonsense design combineert met degelijkheid, functionaliteit, stijl en elegantie.

    De showroom en winkel van ruim 800m2 in Hoboken is een plek waar klanten zich meteen thuis voelen: “We staan voor een persoonlijke aanpak en deskundig advies. We willen onze klanten volledig ontzorgen, zodat ze in alle rust ideeën en inspiratie kunnen opdoen voor hun eigen interieurproject. We bieden eveneens projecten op maat en totaalinrichting voor zowel particulieren als bedrijven. Ambertree is, nu nog meer dan ooit, dé plek voor iedereen die op zoek is naar een uniek, kwalitatief en tijdloos interieur, in Hoboken en ver daarbuiten”, besluiten Sabine en Robin.









    17-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tsjechië: het land van kastelen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    14 kastelen die je moet bezoeken tijdens een vakantie naar Tsjechië

    Er is geen betere plek voor een kastelenreis dan in Tsjechië. In het Centraal-Europese land struikel je over de Disney-achtige kastelen, versterkte burchten en romantische landhuizen. In het land zijn er meer dan 3000. Veel kastelen liggen op een spectaculaire locatie of zijn omringd door geurige tuinen. Bewonder de pracht en praal en kom meer te weten over de geschiedenis bij deze 14 locaties verspreid in het land.

    Chateau Děčín : Aan de grens van Duitsland ligt het gezellige stadje Děčín, gelegen aan de rivier de Elbe. Děčín is een ideale uitvalbasis om het Nationale Park Boheems Zwitserland te bezoeken. Toch is de plaats zelf ook een bezoek waard. In juli en augustus opent chateau Děčín haar deuren. Het bouwwerk ligt op een rots en heeft een heerlijk ruikende rozentuin. De componist Fréderic Chopin bezocht Děčín regelmatig en componeerde hier het muziekstuk “Děčínský Waltz”.

    Chateau Sychrov : Chateau Sychrov ligt in de omgeving van de rotssteden Hrubá Skála, Malá Skála en de Prachov rotsen in het beschermde natuurgebied Boheems Paradijs. Het chateau was jarenlang in handen van de Franse familie Rohan en dit zie je overal in het interieur terug. Het landhuis is omgeven door een groot Engels park. De orangerie is in de zomer een heerlijke plek voor een kop koffie met wat lekkers.

    Chateau Nové Město nad Metují : Het chateau van Nové Město nad Metují in Oost-Bohemen biedt twee rondleidingen door het woonpaleis van de familie Bartoň. Een rijke familie die in de 20ste eeuw eigenaar was van een textielfabriek. Zij lieten het kasteel moderniseren met wateraansluiting, elektriciteit en zelfs telefoonverbinding. Wat je niet mag misschien tijdens een bezoek aan Nové Město nad Metují is de kasteeltuin. Hier bevindt zich de houten brug van de Tsjechische architect Dušan Jurkovič. De brug in de stijl van Boheems vakwerk, geeft toegang tot de Franse siertuin, moestuin en boomgaard.

    Chateau Litomyšl : Veel residenties in Tsjechië werden niet alleen gebouwd ter verdediging van land of een belangrijke handelsroute, maar ook als ‘maisons de plaisance’. Luxe optrekjes die geen militaire functie hadden en ook geen permanente woningen waren. Chateau Litomyšl is hier een voorbeeld van. Het zomerpaleis was een cadeautje van Vatislav II van Pernštejn aan zijn Italiaanse vrouw. Het bouwwerk heeft dan ook veel Italiaanse invloeden, zoals de arcadebogen. Een verborgen juweeltje is het houten barokke theater waar de familie graag gebruik van maakte. Tijdens een opvoering lieten ze heel de hofhouding meespelen.

    Burcht Bouzov : Een ophaalbrug, erkers, kantelen en een gracht. Bouzov is precies zoals je een kasteel verwacht. Het middeleeuwse fort werd gebouwd ter verdediging en kwam later in handen van een geestelijke ridderorde. Nu is het een populaire bezienswaardigheid en een geliefde filmlocatie. De Netflix serie 'The Letter for the King' werd er voor het laatst opgenomen.

    Kasteel Hradec nad Moravicí : Het noorden van Moravië heeft met name een rijk mijnverleden. Toch zijn er ook culturele bezienswaardigheden, zoals het kasteel in Hradec nad Moravicí. Het witte chateau is omgeven door een bakstenen muur met stallen en torentjes. Het heeft iets weg van het Disney kasteel en wordt het daarom het “Moravische Disney-kasteel” genoemd.

    Aartsbisschoppelijk paleis Kroměří¸ : Een paleis waar de rijkdom je om de oren vliegt. Kroměří¸ in het oosten van Moravië was de representatieve zomerresidentie van de bisschoppen van Olomouc. De Grote Eetzaal is de grootste kamer van het paleis. Het is maar liefst 30 meter lang, 16 meter hoog en er zijn 14 kroonluchters waar in totaal 440 kaarsen voor nodig waren. Op een kwartiertje wandelen van het paleis bevindt zich de Bloementuin. De symmetrische tuin met paviljoens, een zuilengalerij en doolhoven staat samen met het paleis op de Werelderfgoedlijst UNESCO.

    Lednice Valtice cultuurlandschap : De kastelen Lednice en Valtice en het omliggende landschap staan tevens op de Werelderfgoedlijst. Het gebied in Zuid-Moravië omvat 283 km2 met twee chateaus, Franse tuinen, verschillende vijvers, kapelletjes, een minaret en vele andere bouwwerken in romantische stijl.

    Chateau Telč : De idyllische stad Telč in het zuiden van Tsjechië blinkt uit door haar enorme plein met pastelkleurige huizen. De stad is omringd door vijvers, die dankzij de familie Zacharias of Hradec werden gegraven. Ook zij waren het die van het kasteel een renaissance parel maakte. In de Ridderzaal en de Afrikaanse Zaal zul je je vergapen aan de merkwaardige trofeeën.

    Kasteel Český Krumlov : Een niet te missen herkenningspunt van de stad Český Krumlov is haar kasteel. De toren is het oudste gebouw en is niet alleen fotogeniek, maar biedt vanaf het uitkijkplatform ook een fantastisch uitzicht over dit pittoreske stadje. Het kasteel van Český Krumlov is verbonden met vele interessante verhalen en tijdens een tour ontdek je de rijkversierde kamers van de familie Schwarzenberg, de laatste eigenaren.

    Burcht Rabí : Geen pracht en praal in West-Bohemen bij Rabí. Dit bouwwerk had als functie de verdediging van de handelsroute tussen Beieren en Bohemen. Tot de 17e eeuw was Rabí een belangrijke militaire plek, maar toen werd besloten dat de handel via een andere route moest gaan, begon het verval van Rabí. Ondanks dat Rabí nog niet in zijn oude glorie is hersteld, blijft het een indrukwekkend bouwwerk, mede doordat het op een geweldige locatie ligt midden in het Nationale Park Boheemse Woud.

    Kasteel Křivoklát : Door de vele handelsroutes naar Praag bevinden zich rondom de hoofdstad tientallen burchten en kastelen. Het kasteel van Křivoklát ligt op een uur rijden ten westen van Praag en werd in de 13e eeuw gebouwd als koninklijke vestiging. Het was een geliefde plek voor jachtpartijen en feesten, maar ook voor diplomatieke onderhandelingen en later als gevangenis. Křivoklát moest regelmatig verbouwd worden vanwege brand. Het kasteel is het hele jaar geopend voor bezoekers en in de zomer zijn er regelmatig evenementen op het binnenplein

    Praagse Burcht : Er is één kasteel in Tsjechië dat zelfs beschouwd wordt als het grootste oude gebouw ter wereld! Het gaat om de Praagse Burcht in Praag. Het koninklijk paleis omvat vestingwerken, een kathedraal, tuinen en verschillende bijgebouwen. De Praagse burcht is de bewaarplaats van de heilige relikwieën en is tevens de residentie van de president. Tip: Bezoek de Praagse Burcht met de Prague Visitors Pass en krijg toegang tot de St. Vituskathedraal, de toren van de kathedraal, het Gouden Straatje, het Lobkowicz paleis en de basiliek.

    Burcht Loket : Tenslotte hebben we nog de burcht Loket te midden van de West-Boheemse spatriangel. Het kasteel ligt op de kastelenroute ‘Burgenstrasse’ die in Mannheim begint en eindigt in Praag. Loket is net als Rabí toegankelijk zonder rondleiding. Het kasteel steekt boven de stad uit en was een belangrijk fort. In de burcht leer je meer over de geschiedenis van de stad en kun je een meteoriet bewonderen die in 1422 op de binnenplaats viel.

    Nog geen kastelen beu? Meer vind je er op visitczechia.com.

    17-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.C-Bath

    de complete badkamer volgens Cosentino

     

    » COSENTINO LANCEERT OVERKOEPELEND EN INCLUSIEF BADKAMERMERK C-BATH

    Dat de keuken het epicentrum van ons dagelijks leven geworden is, is allang geen geheim meer. De laatste jaren groeide het uit naar de ruimte in onze woning waar we samenkomen, -leven en-werken. Ook de badkamer onderging een heuse transformatie want waar het voorheen een uitsluitend functionele plek was, is totale rust en zelfverzorging er nu het hoogste goed. Het is een persoonlijk toevluchtsoord dat ook mooi en welgemaakt mag zijn. Connaisseur in duurzame oppervlakken Cosentino vertaalt deze omwenteling in haar nieuwste merk C-Bath: een allesomvattende aanpak die de veelzijdigheid van de badkamer (en van Cosentino) omzet in een coherente totaaloplossing. Van de vloer tot de muur en van de wastafel tot het bad of de douche: innovatie en design smelten gebalanceerd samen in Cosentino en het gloednieuwe C-Bath.

    De totale badkamer

    Met het nieuwe C-Bath brengt Cosentino een exclusieve collectie voor de badkamer waar een hoge esthetische waarde prachtig samensmelt met functionaliteit. Het biedt ready-to-use elementen en meubilair die samen voor iedere interieurstijl en iedere voorkeur de juiste badkamer samenstellen. Wastafels als de Evita-, Marie- of Elegance-modellen worden afgewerkt met douches zoals de Wakka by Silestone®. Daarnaast vullen ook wand- en vloerbekleding het assortiment aan voor een unieke rode draad in de badkamer.

    The Bathelier

    De Spaanse fabrikant van keuken- en badkameroppervlakken gaf voor de gelegenheid de kans aan internationale designers om een eigen interpretatie van de C-Bath-filosofie in beeld te brengen. Samengesteld als in een portfolio bewijst de exclusieve ‘The Bathelier’-reeks de mogelijkheden van Cosentino en de veelzijdigheid van plaatmateriaal in allesomvattende badkamers. Silestone®, Dekton® en Sensa by Cosentino® schitteren in de diverse ontwerpen die uitgewerkt werden door topontwerpers als Remy Meijers, Claudia Afshar, Daniel Germani, Colin Sheah en MUT Designstudio.

    C-Bath Studio

    Waar de ‘The Bathelier’-collectie een spreekbuis is voor anderen, verhaalt de C-Bath Studio-reeks veeleer de persoonlijke kijk van het merk. De serie bestaat uit complete badkameroplossingen die van top tot teen opgebouwd werden uit Cosentino’s meest populaire bladen en afwerkingen, denk aan Silestone® en Dekton®. Muren, vloeren, meubilair, noem maar op: C-Bath Studio presenteert badkamers als een gedetailleerd totaalplaatje waarin evenwichtige en gelijke vormen, kleuren en texturen primeren.

    www.cosentino.com

     

     











    17-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Generation WOW

    Succesvolle businessconferentie voor vrouwen is terug en haalt wereldberoemde ondernemer en beauty gigant Bobbi Brown naar Oostende.

     

    Organisator en online community voor vrouwen Generation WOW legt dit jaar de nadruk op creatie en groei.

    De unieke businessconferentie voor vrouwen is terug. Na ‘Empower your Network’ in 2022 is het nu tijd voor “Create & Elevate”. Op  12 juni 2023 landen ze opnieuw in het Kursaal van Oostende voor de 2e editie van hun succesvolle conferentie en nemen opnieuw nationale en internationale talenten het woord, om te spreken over wat ‘Create & Elevate’ voor hen betekent en hoe zij de extra mile gaan in alles wat ze doen. De headliner dit jaar is hét toonvoorbeeld van “Create & Elevate”. Op maandag 12 juni 2023 komt niemand minder dan Bobbi Brown, de wereldberoemde visagiste, beauty gigant, auteur en serie-ondernemer, naar Oostende om te inspireren met haar verhaal.

    Vorig jaar organiseerde Generation WOW de allereerste Business Conference for Women in België. Dat hier nood was aan een vernieuwend concept en verfrissend event, is bewezen door het succes van deze eerste editie. Maar liefst 900 vrouwen zakten af naar Oostende om zich, onder het thema “Empower your Network” te laten inspireren door verschillende experten. Zo deelde niemand minder dan toonaangevende relatie-expert Esther Perel het podium met onder andere Cedric Dumont en Hanan Challouki.

    “We willen dat iedere vrouw beseft dat ze intrinsiek creatief is. We creëren niet alleen een business of carrière, maar zoeken ook dagelijks creatieve oplossingen voor wat er op ons pad komt. Het gaat voor ons over vernieuwen, iets in beweging brengen, iets proberen dat je nog niet gedaan hebt, anders denken. Creatie vraagt durf en vergt vertrouwen. To elevate is iets naar een hoger niveau tillen. Zowel in je job als je in je persoonlijke leven. We zijn als vrouw altijd bezig. Met welke volgende stappen we gaan zetten, met een probleem op te lossen, plannen te smeden of terug te kijken. Dat vraagt veerkracht en de juiste mindset.” Barbara De Beir & Angelique Foré, founders Generation WOW.

    STERKE CONTENT EN VEEL CONTENTEMENT

    Generation WOW verrast weer met een sterk programma want naast Bobbi Brown zullen ook tal van nationale talenten aan het woord zijn. Lisbeth Imbo en Cathérine Moerkerke hosten deze inspirerende dag in Kursaal Oostende.

    Bobbi Brown, de wereldberoemde visagiste, beauty gigant, auteur en serie-ondernemer, komt ons inspireren met haar verhaal. Een authentiek verhaal met een drive die iedereen aanspreekt. Een gesprek over hoe zij vrouwen kan inspireren en hen via hun schoonheid naar the next level brengt. “Het is mijn doel om vrouwen te helpen, te onderwijzen en hen kracht te geven, ongeacht hun leeftijd of huidskleur." - Bobbi Brown.

    Elodie Ouedraogo komt spreken over topsport als carrière en haar leven erna. In 2008 won ze met haar team een gouden medaille op de Olympische Spelen. Die sportcarrière heeft haar zowel mentaal als fysiek sterk beïnvloed. Later lanceerde Elodie samen met Olivia Borlée hun eigen sportlabel genaamd Unrun, dat voortkomt uit Elodie’s passie voor sport en creativiteit. “De mentale kracht die je nodig hebt als topsporter helpt me nu om voluit voor mijn eigen merk te gaan” Elodie Ouedraogo.

    Als Vlaamse bestselling auteur en beeldende kunstenares is Saskia De Coster een creatieve ziel. Ze neemt haar publiek graag mee op een reis naar de bron van creativiteit. Via concrete voorbeelden uit haar eigen artistieke loopbaan, spannende én absurde samenwerkingen en sportieve uitdagingen die ze is aangegaan komt ze bij de kern: iedere vrouw heeft het vermogen om creatief te zijn. “Dromen is belangrijk, van aanpakken weten is minstens even belangrijk.” Saskia De Coster.

    Steffi Vertriest is co-founder van thee.be, zangeres, NJAM! chef en schrijfster van meerdere bestselling boeken. ‘De kracht van de waarheid’ is er zo eentje. Hierin benadrukt Steffi de cruciale rol van eerlijkheid en waarachtigheid. Het spreken van de waarheid kan ons helpen om onze beperkende overtuigingen te doorbreken en het kan helpen ons volledig potentieel te ontplooien.  “Iets voor jezelf houden is niet hetzelfde als liegen.” Steffi Vertriest.

    Ann De Bisschop is een naam die je ongetwijfeld al hebt horen vallen. Ze is keynote spreker, auteur en wellbeing expert. Over dat laatste komt ze met veel passie spreken. Ze zal concrete tips & tricks delen over hoe kleine aanpassingen in je manier van werken en leven een groot verschil kunnen maken. Want als mensen zich gelukkig en gezond voelen op de werkvloer zijn ze productiever en creatiever.

    Véronique Bockstal is founder en owner van Outgrow, een bedrijf dat ondernemers individueel begeleidt op hun groeipad. Na 20 jaar als consultant te hebben gewerkt, stapte ze uit haar comfortzone om haar eigen bedrijf te starten. Ook is Véronique de auteur van het boek ‘De vrouw van één miljoen’. Hierin richt ze zich op vrouwelijke ondernemers die ambitie hebben om hun omzet naar een miljoen te pushen. Op die manier wil ze op een concrete manier vrouwen in business inspireren om hun dromen na te jagen.

    Dit jaar gaat de Generation nog WOW bigger & better en hopen ze nog meer vrouwen in business te kunnen inspireren. "Zo zijn we weer een stap dichter bij onze droom om de Rock Werchter van de business conferences voor vrouwen worden." - Angelique Foré en Barbara De Beir, founders Generation WOW.

    “Na de succesvolle eerste editie van de Generation WOW-conferentie in Oostende, zijn we verheugd om dit jaar opnieuw gaststad te zijn. Oostende omarmt ondernemerschap en heeft trotse ambassadeurs op het vlak van kunst, film, muziek, lifestyle en gastronomie. Generation WOW omarmt ze allemaal. Daarnaast staan we ook gekend voor onze netwerkevenementen. Een ideale match dus met Generation WOW.” - Burgemeester Bart Tommelein.

    www.generationwow.be

     

     

                 

     

     

                 

     

     





    16-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BE 01 CYBER SKULL BRONZE

    X JULIEN DUGOURD:

     

    Ijdelheid komt met een suikerlaagje bij Bell & Ross

    Het is tijd om te genieten van iets zoets met Julien Dugourd. Om de komst van de BR 01 Cyber Skull Bronze te vieren, ondernam de gerenommeerde patissier en vriend van het huis een meesterwerk om een patisserieversie van het Bell & Ross-uurwerk te ontwerpen. Een pure verwennerij in het imago van het merk.

    Genieten van elk voorbijgaand uur: dat is de filosofie die de medeoprichters van Bell & Ross, Bruno Belamich en Carlos Rosillo, delen met Julien Dugourd. Als groot liefhebber van horloges, in het bijzonder van Bell & Ross ontwerpen, heeft de door het Prinselijk Paleis van Monaco gekozen patissier, en niet te vergeten lid van de zeer exclusieve Club des Chefs des Chefs, een chocolade-karameltaart gecreëerd met de kenmerkende elementen van de nieuwe BR 01 Cyber Skull Bronze. Een uurwerk om van te smullen.

    De opkomst van de GMT-functie bij Bell & Ross

    Voor Julien Dugourd was het even uitdagend als plezierig om de vorm van de Cyber Skull om te zetten in een zoete creatie. "Ik ben een fan van de luchtvaart. Het BR 01 horloge, dat direct doet denken aan een cockpit-uurwerk, spreekt me bijzonder aan," legt Julien Dugourd uit, wiens horlogecollectie grotendeels uit Bell & Ross bestaat, waaronder zijn guilty pleasure van twee Cyber schedelmodellen. Hij ontdekte het merk voor het eerst aan de pols van Christophe Michalak tijdens zijn tijd aan het Plaza Athénée. Vanaf die dag raakte hij in de ban van Bell & Ross, een huis waarmee hij vele passies deelt, van luchtvaart tot Formule 1. Onlangs kreeg de 39-jarige patissier, die zijn opleiding volgde aan de zijde van Marc Veyrat, Jean-Georges Klein en Alain Ducasse, de kans om zijn werk in de racebaan te delen met de coureurs van het Alpine-team. De kers op de taart? De vrienden van het Maison hadden de gelegenheid om tussen de happen door hun banden met Bell & Ross te bespreken: gebieden van uitmuntendheid, met vele ontmoetingspunten.

    Technische precisie en de kunst van het leven

    De liefhebbers van verfijnde horlogerie wacht een verrassing: een geanimeerde automaat activeert de beweging van het onderste deel van de kaak, alsof zijn schedel in het midden van het horloge zich klaarmaakt om de door Julien Dugourd gecreëerde taart te proeven. Dit detail zegt veel over de houding van dit bijzondere uurwerk, aangeboden in een beperkte oplage van 500 stuks. De subtiel gevormde bronzen kast van de BR 01 Cyber Skull Bronze (45x46,7 mm en waterbestendig tot 50 meter) is voorzien van een zeer bijzonder mechanisch handgewonden uurwerk: het BR-CAL.210 kaliber. Zijn decoratie en afwerking zijn bijzonder bewerkt.

    Expertise in horlogerie en magie van gebak

    Als de BR 01 Cyber Skull een zeer verfijnd ontwerp heeft, is de door Julien Dugourd gemaakte taart niet minder complex, met een samenstelling van verschillende lagen om een sandwich-achtige horlogekast te vormen. "Deze taart is een letterlijke reproductie van het uurwerk in gebak, en is te vinden in de etalage van mijn nieuwe boetiek in Nice," kondigt de patissier aan. De basis van de taart bestaat uit een Caribische crisp, waarop een chocoladebiscuit is aangebracht, verfijnd met karamel. Beide worden omringd door chocolademousse. Het geheel is versierd met cacaoboter, gekleurd met natuurlijke ingrediënten om een bronzen effect te creëren. Een met goud bestrooid chocoladewafeltje verdubbelt het schedelembleem, dat op twee scheenbenen zit. Gedragen door piraten en parachutisten van de D-Day elite, is dit Jolly Roger insigne de stilistische handtekening van de BR 01 Cyber Skull horloges.

    Materialen en smaken

    Als ontwerper van uurwerken voor professionals, maakt Bell & Ross zijn horloges met fijne hedendaagse en technische materialen, altijd op zoek naar de beste bronnen. Goud, staal, saffier, titanium, carbon, leder of rubber, horlogematerialen laten vele samenwerkingen toe. Voor de BR 01 Cyber Skull Bronze viel de keuze op een van de oudste leersoorten ter wereld, met een combinatie van koper en tin. Het is een materiaal dat emotie overbrengt, vooral vanwege zijn natuurlijke eigenschappen, waardoor oxidatie het uiterlijk in de loop der tijd verandert voor een unieke afwerking: brons. Aanvullend hierop koos patissier Julien Dugourd ervoor om zijn creatie uit te werken in een mix van chocolade en karamel, met ingrediënten van topkwaliteit die met zorg zijn gekozen. De combinatie van de twee zorgt voor interessante verkenningen van smaak en textuur en doet denken aan verschillende afwerkingen van horloges. Bij het proeven van de taart blijft de kracht van chocolade in de mond hangen. Als tegenwicht geeft karamel body en zoetheid. Moeilijk te weerstaan...

     

     









    15-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BE 01 CYBER SKULL BRONZE

    X JULIEN DUGOURD:

     

    Ijdelheid komt met een suikerlaagje bij Bell & Ross

    Het is tijd om te genieten van iets zoets met Julien Dugourd. Om de komst van de BR 01 Cyber Skull Bronze te vieren, ondernam de gerenommeerde patissier en vriend van het huis een meesterwerk om een patisserieversie van het Bell & Ross-uurwerk te ontwerpen. Een pure verwennerij in het imago van het merk.

    Genieten van elk voorbijgaand uur: dat is de filosofie die de medeoprichters van Bell & Ross, Bruno Belamich en Carlos Rosillo, delen met Julien Dugourd. Als groot liefhebber van horloges, in het bijzonder van Bell & Ross ontwerpen, heeft de door het Prinselijk Paleis van Monaco gekozen patissier, en niet te vergeten lid van de zeer exclusieve Club des Chefs des Chefs, een chocolade-karameltaart gecreëerd met de kenmerkende elementen van de nieuwe BR 01 Cyber Skull Bronze. Een uurwerk om van te smullen.

    De opkomst van de GMT-functie bij Bell & Ross

    Voor Julien Dugourd was het even uitdagend als plezierig om de vorm van de Cyber Skull om te zetten in een zoete creatie. "Ik ben een fan van de luchtvaart. Het BR 01 horloge, dat direct doet denken aan een cockpit-uurwerk, spreekt me bijzonder aan," legt Julien Dugourd uit, wiens horlogecollectie grotendeels uit Bell & Ross bestaat, waaronder zijn guilty pleasure van twee Cyber schedelmodellen. Hij ontdekte het merk voor het eerst aan de pols van Christophe Michalak tijdens zijn tijd aan het Plaza Athénée. Vanaf die dag raakte hij in de ban van Bell & Ross, een huis waarmee hij vele passies deelt, van luchtvaart tot Formule 1. Onlangs kreeg de 39-jarige patissier, die zijn opleiding volgde aan de zijde van Marc Veyrat, Jean-Georges Klein en Alain Ducasse, de kans om zijn werk in de racebaan te delen met de coureurs van het Alpine-team. De kers op de taart? De vrienden van het Maison hadden de gelegenheid om tussen de happen door hun banden met Bell & Ross te bespreken: gebieden van uitmuntendheid, met vele ontmoetingspunten.

    Technische precisie en de kunst van het leven

    De liefhebbers van verfijnde horlogerie wacht een verrassing: een geanimeerde automaat activeert de beweging van het onderste deel van de kaak, alsof zijn schedel in het midden van het horloge zich klaarmaakt om de door Julien Dugourd gecreëerde taart te proeven. Dit detail zegt veel over de houding van dit bijzondere uurwerk, aangeboden in een beperkte oplage van 500 stuks. De subtiel gevormde bronzen kast van de BR 01 Cyber Skull Bronze (45x46,7 mm en waterbestendig tot 50 meter) is voorzien van een zeer bijzonder mechanisch handgewonden uurwerk: het BR-CAL.210 kaliber. Zijn decoratie en afwerking zijn bijzonder bewerkt.

    Expertise in horlogerie en magie van gebak

    Als de BR 01 Cyber Skull een zeer verfijnd ontwerp heeft, is de door Julien Dugourd gemaakte taart niet minder complex, met een samenstelling van verschillende lagen om een sandwich-achtige horlogekast te vormen. "Deze taart is een letterlijke reproductie van het uurwerk in gebak, en is te vinden in de etalage van mijn nieuwe boetiek in Nice," kondigt de patissier aan. De basis van de taart bestaat uit een Caribische crisp, waarop een chocoladebiscuit is aangebracht, verfijnd met karamel. Beide worden omringd door chocolademousse. Het geheel is versierd met cacaoboter, gekleurd met natuurlijke ingrediënten om een bronzen effect te creëren. Een met goud bestrooid chocoladewafeltje verdubbelt het schedelembleem, dat op twee scheenbenen zit. Gedragen door piraten en parachutisten van de D-Day elite, is dit Jolly Roger insigne de stilistische handtekening van de BR 01 Cyber Skull horloges.

    Materialen en smaken

    Als ontwerper van uurwerken voor professionals, maakt Bell & Ross zijn horloges met fijne hedendaagse en technische materialen, altijd op zoek naar de beste bronnen. Goud, staal, saffier, titanium, carbon, leder of rubber, horlogematerialen laten vele samenwerkingen toe. Voor de BR 01 Cyber Skull Bronze viel de keuze op een van de oudste leersoorten ter wereld, met een combinatie van koper en tin. Het is een materiaal dat emotie overbrengt, vooral vanwege zijn natuurlijke eigenschappen, waardoor oxidatie het uiterlijk in de loop der tijd verandert voor een unieke afwerking: brons. Aanvullend hierop koos patissier Julien Dugourd ervoor om zijn creatie uit te werken in een mix van chocolade en karamel, met ingrediënten van topkwaliteit die met zorg zijn gekozen. De combinatie van de twee zorgt voor interessante verkenningen van smaak en textuur en doet denken aan verschillende afwerkingen van horloges. Bij het proeven van de taart blijft de kracht van chocolade in de mond hangen. Als tegenwicht geeft karamel body en zoetheid. Moeilijk te weerstaan...

     

     









    15-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!