Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    29-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Programma Bright Festival
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Van 16 tot en met 19 februari staat heel Brussel in het teken van het Bright Festival. Op het programma staan drie routes door verschillende Brusselse gemeenten, goed voor meer dan twintig schitterende, artistieke lichtinstallaties. En dat is nog niet alles. Dit jaar staan de spotlights gericht op art nouveau en is er een nevenprogramma in een aantal Brusselse musea. Een blik op de nieuwe installaties.

    Het Brussels lichtfestival Bright vindt plaats van 16 tot en met 19 februari. Ook dit jaar staan er verschillende wijken in de kijker. Voor deze editie gaat het om de Europese wijk, de Koningswijk en Schaarbeek. Op de routes staan ronduit schitterende lichtinstallaties opgesteld. Van monumentaal, over immersief tot licht poëtisch. Allemaal het werk van gerenommeerde artiesten uit binnen- en buitenland. Een idelae uitstap voor een heerlijke winteravond.

    Nieuwigheden

    Tijdens deze editie kan je kennismaken met meer dan twintig nieuwe lichtinstallaties. Er is ook een nieuwe route bij. Voor het eerst trekt het Bright Festival naar de gemeente Schaarbeek. Ook nieuw is de speciale aandacht voor art nouveau. Want het Bright Festival doet mee met Art Nouveau Brussels 2023 en richt de spots op het rijke architectuurerfgoed uit de art-nouveauperiode.

    Dit jaar is er bijzonder veel te doen. De programmering is gericht op bezoekers van alle leeftijden. Naast de lichtinstallaties zijn er museumnocturnes en rondleidingen. Zo kan je Brussel op een bijzondere manier ‘by night’ beleven. Keuze genoeg tijdens de vier avonden van het Bright Festival.

    Een eerste overzicht van de lichtinstallaties op het Bright Festival. 

    Europese wijk

    ABYSS – Module (FR) – Triomfboog in het Jubelpark - een werk dat je naar de diepste oceanen brengt. Je bevindt je ergens tussen de legendarische wereld van Nautilus en de mysterieuze waterfauna van de diepzee. ABYSS intrigeert en fascineert. 

    Marbles - Gertjan Adema (NL) – Leopoldpark - Gertjan Adema is sinds 2018 aan de slag als lichtkunstenaar. Voor deze kinetische installatie maakte hij gebruik van speelgoed. Hiermee wil hij een speelse en meditatieve sfeer opwekken. Met de installatie ‘Marbles,’ speelt de kunstenaar volop met herhaling in de geometrie en met de beweging. 

    The Great Indecision Council – Romain Tardy (FR) - Jean Reyplein - kunstenaar Romain Tardy maakte een zelfportret van de huidige Belgische samenleving aan de hand van de populairste zoektermen in Google Search en Google News. Die zet hij in realtime om in visuele prikkels en geluidssignalen. 

    Walk Under Flowers – Illuminist (DE) - Jubelpark - De Duitse kunstenaar Peter Grotz en zijn team zijn al meer dan twintig jaar een begrip bij onze oosterburen. Maar ook ver buiten Duitsland doen hun objecten van lucht en licht het heel goed. Al hun installaties zijn uniek omdat ze telkens weer nieuwe vormen creëren en combineren. 

    Utopia* - THÉORIZ studio (FR) - Museum Kunst & Geschiedenis - Utopia is een monumentale immersieve en interactieve beleving. De installatie in het Museum Kunst & Geschiedenis is het werk van de Franse kunst- en technologiestudio THÉORIZ. Je komt er terecht in een virtuele wereld die tegelijk speels en contemplatief is.

    Koningswijk

    MAPP – AlexP (NL) - Sint-Goedeleplein - een afkorting van Mapping At Private Properties, een interactief en mobiel pointand-shoot-videomappingsysteem. Er wordt geprojecteerd vanaf een ouderwetse kinderkoets. 

    Patterns in Nature – AV Extended/TETRO (FR) - Sint-Michiels- en SintGoedelekathedraal - De mapping van de kathedraal vertelt in vijf hoofdstukken welke trajecten en welke paden de natuur ons biedt. Eigenlijk gaat het om een synthese tussen biologie, natuurgeschiedenis, wiskunde en wetenschap, allemaal ten dienste van de kunst.

    Dynamic Light Stripes – OLAB (PT) - Baron Hortastraat - Interactiviteit, dat is het sleutelwoord in het werk van OLAB. In deze installatie kunnen tot acht mensen tegelijkertijd in interactie treden met het werk. 

    Menschen – Philippe Morvan (BE) – Europakruispunt - Het werk Menschen werd oorspronkelijk gepresenteerd in Leipzig in 2019. Dat gebeurde bij de 30ste verjaardag van de vreedzame revolutie van 1989. Het is een eerbetoon aan de demonstranten van toen. De installatie bestaat uit 960 zaklampen die in een luchtcirkel zijn opgesteld. Elke zaklamp staat voor een persoon. De lampen komen uit een dertigtal Europese landen en staan symbool voor de culturele diversiteit van ons continent. 

    Unframed* – Design Lab (TUN) – Muziekinstrumentmuseum - Unframed is een immersieve installatie. Je verkent er de grenzen van onze perceptie. Dat gebeurt via het prisma van de art nouveau.

    Sibelga Bright Market - Sibelga, Spullenhulp & visit.brussels - De Sibelga Bright Market is toe aan z’n tweede editie. Daarvoor sloegen Sibelga, Spullenhulp en visit.brussels de handen in elkaar. Op deze avondmarkt kunnen de bezoekers beschadigde verlichting volledig gratis laten herstellen of tweedehands verlichting kopen.

    Mont des Arts – Antoine Goldschmidt & LSE (BE) - Kunstberg - Brussels kunstenaar Antoine Goldschmidt en LSE (Laser System Europe) sloegen de handen in elkaar voor de monumentale installatie ‘Mont des Airs’. Het kunstwerk maakt perfect gebruik van de bijzondere architectuur van de Kunstberg. 

    Reset Immersive, Whispering Lights – Reset - Een immersieve expo die zorgt voor een speelse duik in digitale kunstwerken die nooit eerder in Brussel te zien waren. De tentoonstelling vindt plaats op een plek die een beetje vreemd aandoet en lange tijd werd verwaarloosd. 

    Schaerbeek

    Evanescent –Atelier Sisu (AUS) - Brusiliaplein - Evanescent is een adjectief dat verwijst naar de vergankelijkheid en het onvatbare. De installatie is een tijdelijke omgeving van licht en geluid die de vluchtigheid van het leven visueel weergeeft in de vorm van een zeepbel. 

    Limbes – Nico Neefs (BE) - Sint-Servaaskerk - Limbes is een installatie waar je helemaal in opgaat en die je doet nadenken over onze relatie met tijd, het leven en onze aanwezigheid op aarde. Er zweven lichamen rond aan verschillende snelheden als een eeuwigdurend ballet. 

    GreenArt Project – groepswerk (BE, FR & GR) – Ecole n°1-school - Franse en Griekse kunstenaars met een geestelijke beperking werkten samen met leerlingen van basisschool Ecole n° 1 in Schaarbeek aan een multidisciplinair groepswerk. 

    GreenArt Project is een gezamenlijke creatie van kunstenaars van ESAT Ferme de Chosal (Frankrijk), de organisatie Margarita (Griekenland), de vzw Patrimoine à roulettes en de leerlingen van het tweede en vijfde leerjaar van de gemeentelijke basisschool Ecole n°1 in Schaarbeek. 

    For iTernity - Katja Heitmann (DE)- Lehonplein - een audiovisuele installatie geïnspireerd op het bekende soloballet ‘De stervende zwaan’ van Mikhaïl Fokine. De zwaan werd geüpload naar de cloud. De muziek die je hoort is het ‘Requiem’ van Mozart, gezongen door de Californische zeilster Trisha Paytas. 

    Wheels of light – Bike for Brussels (BE) – Josaphatpark - Brussel Mobiliteit presenteert ook een werk op het Bright Festival. Het werd ‘Wheels of light’ in het kader van Bike for Brussels . Een interactieve installatie van 12 lichtgevende bomen die verbonden zijn met fietstelpalen.

    Digital Modern Art – Tyrell, Matthieu Beghin, Ofer Smilansky, MagicStreet (BE) – Brusiliatoren - Digital Modern Art brengt digitale kunst, art nouveau en modernistische architectuur samen. 

    Heritage Metaverse* – Zoan (FIN) - School Ecole n°1 - Het publiek wordt ondergedompeld in de digitale versie van het Turku van 1827. De voormalige hoofdstad van Finland werd in de 19e eeuw verwoest door een grote brand. Dankzij de nieuwste XR-technologieën en Heritage Metaverse komt Turku weer tot leven. 

    * De lichtinstallaties Utopia, Unframed en Heritage Metaverse zijn de 3 winnaars van de wedstrijd HERITAGE LIX 2022 van visit.brussels, een Europees programma dat makers van immersieve erfgoedervaringen helpt lanceren. 

    Al enkele jaren levert het Bright Festival extra inspanningen om de impact op het milieu zo laag mogelijk te houden. • Er werden alleen kunstenaars geselecteerd die ecologisch verantwoord te werk gaan; • De geselecteerde projecten werken met energiezuinige verlichting of energie uit hernieuwbare bronnen; • Het festival is makkelijk met het openbaar vervoer bereikbaar en promoot actieve mobiliteit. Sinds 2021 financiert het Bright Festival koolstofarme projecten om de emissies te neutraliseren die niet konden worden gereduceerd (waterkrachtproject en bosbeschermingsproject).

    www.brightfestival.brussels

    29-01-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roadtrippers

    Trend: Roadtrippers vooral op zoek naar natuurpracht en actieve vakanties

     

    Noorwegen, Mexico, de Azoren en IJsland als opkomende roadtripbestemmingen voor 2023

    Voor 2023 wakkert de reislust aan en dat merkt autohuurspecialist Sunny Cars in het aantal autohuurreserveringen. Roadtriplanden Spanje, de VS, Zuid-Afrika en Canada worden op dit moment het meest geboekt voor 2023. Naast klassiekers, gaan reizigers in 2023 ook op zoek naar verrassende nieuwe bestemmingen voor de ultieme roadtrip. De strafste stijgers ten opzichte van 2019 zijn Noorwegen, Mexico, de Azoren (Portugal), en IJsland. Ook Griekenland, dat altijd al favoriet was onder de roadtripbestemmingen, lijkt dit jaar een opmars te maken met een sterke stijging in het aantal vroegboekingen. 

    Natuurpracht en actieve uitdagingen in de lift

    Dat we alsmaar vaker op zoek gaan naar prachtige natuur en actieve vakanties kan een verklaring zijn voor de opvallende stijgers ten opzichte van pre-coronajaar 2019. Zo is koploper Noorwegen zo'n twaalf keer groter dan België met slechts de helft van het aantal inwoners. Je wordt er dan ook getrakteerd op een heerlijk gevoel van ruimte, schitterende natuur en een eindeloze kustlijn. Het is de ideale roadtripbestemming voor wie graag van de ene natuurpracht in de andere tuimelt, vanuit een huurauto, kajak of al wandelend tijdens een meerdaagse trektocht. Ook het schiereiland Yucatan in Mexico leent zich perfect voor een roadtrip langs parelwitte zandstranden, verborgen cenotes en kleurrijke steden. Bovendien zorgt het heerlijke klimaat voor een welgekomen portie winterzon. Verrassende stijger nummer drie zijn de Portugese Azoren, wederom vooral bekend om hun prachtige natuur. De eilanden zijn een paradijs voor wandelliefhebbers, maar je kunt er ook walvissen spotten en genieten van charmante dorpjes of thermische baden. São Miguel is het grootste van de 17 eilanden en is het start- en eindpunt van je roadtrip.

    Winterzonbestemmingen en de Amerikaanse Westkust

    Koplopers bij de vroegboekingen blijven Spanje, de VS en Zuid-Afrika. In Spanje zijn het vooral de winterzonbestemmingen als Malaga, Tenerife en Alicante die het op dit moment bijzonder goed doen. Overwinteren onder de Spaanse zon, inclusief huurauto, blijkt opnieuw volop in trek. Winterse temperaturen en hoge gasprijzen zorgen allicht voor de extra boost dit najaar. Daarnaast lonkt in de VS vooral de Westkust als ultieme roadtripbestemming. Roadtrippen langs de prachtige nationale parken, de indrukwekkende kustlijn en steden als San Francisco en LA ontdekken blijft voor velen de ultieme roadtripdroom. Ook Zuid-Afrika is een van de meest geliefde bestemmingen voor roadtrippers, zeker in onze wintermaanden. Een van de populairste Zuid-Afrikaanse roadtriproutes is ongetwijfeld de Tuinroute die je van Kaapstad naar Port Elizabeth voert langsheen prachtige natuurgebieden en stranden. Ook de panoramaroute in het noordoosten is een voltreffer voor liefhebbers van adembenemende uitzichten en bijzondere rotsformaties. Meer roadtripinspiratie? Neem een kijkje op de Sunny Blog. 

    Vroeg boeken loont ook in 2023

    Op dit moment ziet Sunny Cars een duidelijke trend naar vroegboekingen. De schaarste aan huurauto’s en de daaruit voortvloeiende prijsstijgingen, vooral in de zomermaanden van 2022, lijken er dus voor te zorgen dat reizigers hun huurauto al vroeger reserveren, bij aanvang van hun vakantieplannen. Ook voor 2023 verwacht Sunny Cars dat de prijzen voor huurauto's hoger zullen zijn dan voor corona, omdat de beschikbaarheid op de topbestemmingen niet meteen zal toenemen. “Toch zullen we bij Sunny Cars, dankzij onze vele langdurige samenwerkingen met lokale autoverhuurders, ook op piekmomenten voldoende auto's kunnen aanbieden," zegt Hans Knottnerus. "Al raden we vakantiegangers wel aan om hun huurauto vroeg te boeken, zeker om de prijs veilig te stellen. Bovendien kun je bij Sunny Cars ook in 2023 gratis annuleren tot 1 uur voor huuraanvang."

    Ondanks schaarste aanzienlijk hoger boekingsvolume 

    "Ondanks de moeilijke jaren voor toerisme en het tekort aan huurauto’s, hebben we in 2022 een goed herstel van de boekingen gerealiseerd,” benadrukt Hans Knottnerus, Managing Director van Sunny Cars in Nederland & België. Met 600.000 boekingen heeft autohuurspecialist Sunny Cars dan ook een sterk boekjaar (1 november 2021- 31 oktober 2022) achter de rug. Dat cijfer ligt weliswaar lager dan in recordjaar 2018/2019 (800.000 boekingen), maar aanzienlijk hoger dan de coronajaren 2019/2020 (219.000 boekingen) en 2020/2021 (342.000 boekingen). Zoals gewoonlijk noteerde Sunny Cars vooral hoge boekingsaantallen voor de maanden mei, juni en juli, maar deze werden afgelopen jaar voor het eerst zelfs overtroffen door boekingen in september en oktober. 











    28-01-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Floris van Bommel: schoenentrends

    Floris van Bommel is niet enkel gekend voor zijn creatieve knipoogjes zoals de geheime boodschappen op de zolen en de variërende Floris labels, maar ook voor zijn opvallende modellen. Elk seizoen opnieuw biedt het Nederlandse schoenmerk on-trend schoenen van premium kwaliteit, en dit altijd met een gewaagd kantje. De SS23 collectie is dan ook niet anders. Het is een collectie voor durvers en doeners die graag een stap in de wereld zetten en dit in comfortabele, kwaliteitsvolle schoenen. Ontdek de indrukwekkende modellen van de SS23 collectie.

    In de jungle

    Het is tijd om je wilde kant naar boven te laten komen, want komende zomer draait het allemaal rond schoenen met dierenprints. Floris van Bommel introduceert in zijn SS23 collectie verschillende modellen met een stijlvolle print: van cowboy boots tot platform sandalen. Door het gebruik van soepel leer ervaar je ultiem comfort, en de on-trend modellen zorgen ervoor dat je helemaal modebewust de deur uit kan. The best of both worlds.

    Feller dan de zon

    Het tijdperk van dopamine dressing is duidelijk nog lang niet voorbij voor Floris van Bommel. In de collectie worden verschillende opvallende kleuren gebruikt, en de rode draad is duidelijk: hoe feller, hoe beter. Net door die verscheidenheid aan modellen slaagt het Nederlands merk er in om voor iedereen felle kleuren toegankelijk te maken. Kies je favoriete kleur en geef je neutrale outfit een upgrade deze lente en zomer!

     (Her)opkomst van de loafer

    Soms besef je niet dat iets weg is geweest tot het terug is. Net als bij de loafer! Het klassieke model is terug en in alle mogelijke kleuren en variaties. Voor ieder wat wils kan hier letterlijk genomen worden, want Floris van Bommel slaagt er dit seizoen in om aan elke loafer een andere je ne sais quoi toe te voegen. De perfecte instapper om de warmere dagen in te gaan.

     











    27-01-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw keukentrend

    Echo van de natuur

     

    Er is een nieuwe chef in de keuken en die laat zich inspireren door de pracht en kracht van de natuur rondom ons. Keukenspecialist ixina tipt n.a.v. Batibouw ’23 de nieuwste trends in keukenland en daar domineren mineraal design en zachte houten invloeden. Wandel mee langs bergen en wouden en laat je verrassen door de nieuwste smaakmakers.

    De minerale look aan zet

    Van de marmergroeve aan de voet tot de hoge grijze pieken in de hoogte, mineraal design wordt gepuurd uit de vele facetten van natuurlijk gesteente. Een tijdloze look die uitwaaiert van erg klassiek tot industrieel modern. We zien mineraal gesteente en dito prints in de keuken vooral op spatwanden en keukenbladen. Enkele grote voordelen van de mangemaakte t.o.v. de natuurlijke variant zijn vooral de gebruiksvriendelijkheid (denk aan kras- en vlekbestendigheid), het onderhoud en uiteraard de prijs.

    Allround hout

    Iets lieflijker en zachtaardiger oogt hout in de keuken. Een klassieke optie als eik – met een grijzige revisited versie van ixina in de vorm van de nieuwe Bergamot-fronten – blijft het goed doen in de traditionele Belgische keuken. De Belg verkiest modaal genomen een neutrale keuken met de toevoeging van wat wit of zwart. Maar ook wie zich wat verder op de kleurenkaart riskeert, vindt een solide basis bij houten fronten. De 2023-trendkleuren groen en blauw combineren wonderwel met deze naturelle look.

    ixina x Batibouw

    In maart is het uitkijken naar de lentezon, maar ook naar de nieuwe editie van Batibouw. Van dinsdag 14 t.e.m. zondag 19 maart 2023 opent Brussels Expo weer de deuren voor elke bezoeker met een baksteen(tje) in de maag. Ook ixina tekent er weer present en dit jaar zelfs met een stand van maar liefst 185 m2. Om de passant volledig onder te dompelen in de ixina-wereld, bouwt de Belgische keukenspecialist een tijdelijk appartement, inclusief keuken, bijkeuken, ontbijthoek, werkhoek, enz. Bel gerust eens aan op stand nummer 11224.

     







    27-01-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede verblijf steeds populairder

    Stacaravan of vakantiechalet in eigen land steeds populairder als tweede verblijf

     

    Dat de Belg als een blok valt voor de charme van eigen land wordt nogmaals bevestigd. Parador Vakantieparken, een van de grootste onafhankelijke vakantieparkgroepen in de Benelux, merkt een opvallende stijging van 25% in de reservaties voor komende zomer. Daarnaast schaft de Belg ook meer en meer een eigen stacaravan of chalet aan. De redenen daarvoor zijn de huidige energiecrisis, de stijgende prijzen van vliegtickets en het milde klimaat van tegenwoordig. 

    Parador Vakantieparken beschikt over zeven verblijf- en vakantieparken in België en Nederland. Elk kennen ze hun eigen charme met telkens een verrassend aanbod aan recreatie. Zo is er in Nederland bijvoorbeeld Vakantiepark Duinzicht. Gelegen in Koudekerke, op een steenworp afstand van het uitgestrekte Zeeuwse zandstrand. In de Ardennen vind je dan weer Verblijfpark Ardinam, vlakbij Dinant, Couvin en Chimay. Ieder vakantiepark weet het hart van de Belg op z’n eigen manier te veroveren. 

    25% meer boekingen dan in januari 2022

     Parador Vakantieparken vatte 2023 aan met een mooie vroegboekkorting van 15%. En dat laat zich meteen voelen in de boekingen. In vergelijking met januari 2022 werd er deze maand al 25% meer geboekt op de huuraccommodaties en kampeerplaatsen van Parador voor aanstaande zomervakantie. “Met de huidige energiecrisis en de prijzige vliegtuigtickets lijkt het toch dat de Belg op zoek is naar een vakantie dichtbij huis. We kennen in België ook een steeds milder wordend klimaat, dus het is niet onlogisch dat de Belg kiest voor een vakantie in eigen land. Daarnaast is de stijging ook nog steeds een uitloper van de coronacrisis, wat toch de 'mindset' van veel mensen heeft veranderd”, vertelt Marie Fransen van Parador Vakantieparken.   

    Ook stijgende interesse in verkoop stacaravans en chalets

    Er wordt niet alleen gehuurd voor komende zomer, er wordt ook gekocht. Zo merkt Parador ook een stijgende interesse in de verkoop van hun stacaravans en vakantiechalets. Deze stijging begon reeds tijdens de coronacrisis, maar is blijven toenemen. Ten opzichte van 2021 kende Parador in 2022 een stijging van 31% wat betreft de verkoop van stacaravans en chalets. “Tijdens corona ontdekte de Belg opnieuw de charme van ons land. Het besef kwam dat je niet altijd ver hoeft te reizen om te genieten van een vakantie en de huidige tijden versterken dat gevoel alsmaar meer”, vult Marie Fransen aan. 

    Voordelen tweede verblijf  

    Met een tweede verblijf op een van de vakantieparken van Parador kies je voor vakantie hoe vaak je wil en wanneer je wil. Bovendien heb je (vrijblijvend) de mogelijkheid om het tweede verblijf flexibel te verhuren op momenten dat je zelf niet kan gaan. “Zo heeft men het beste van twee werelden, én een mooi rendement op de aankoop én tussentijds lekker zelf genieten”, eindigt Marie Fransen. 

    Ontdek het aanbod van Parador Vakantieparken: www.paradorvakantieparken.be 











    26-01-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een kleurenexplosie met BRAX

    SS23

    Deze lente daagt BRAX je uit om het rustig aan te doen. Lichte en soepele stoffen combineren perfect met felle kleuren voor een ontspannen maar verfijnde look. Lichte knitwear en sportieve pasvormen bieden een relaxte feel. De nieuwe collectie van het Duitse modemerk is perfect voor warme dagen en frissere nachten.

    Light and bright

     Een vleugje kleur brengt je automatisch in een beter humeur. Rustige tinten groen, Santorini-blauw, en roze en oranje zo helder als de zon combineer je met neutrale items. Pure elegantie.

    Summer delight

    Wanneer de zomer in aantocht is zijn luchtige stoffen the way to go. BRAX brengt losse blouses, linnen broeken, en andere items in ademende stoffen, ideaal voor verkoeling. Met een verfijnde toets zijn deze casual pasvormen geschikt voorstrand én kantoor.

    Inspired by the 2000s

    De BRAX SS23-collectie neemt je terug naar de nillies. Deze zomer rocken we geplooide nylon broeken, cargo pants en gebreide mesh tops. Lichte nylon outerwear in felle kleuren is een ander iconisch item dat terugkeert uit het Y2K-tijdperk. Bombers all the way!

    Sportswear meets style

    Laten we deze zomer allemaal de sportiefste versie van onszelf worden. Of laten we tenminste doen alsof we die #activelifestyle nastreven door ons zo te kleden. Casual streetwear stukken met een sportieve vibe zijn all the rage.

     







    26-01-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hannover: internationaal vuurwerkfestival

    De ideale aanleiding voor een alternatieve stedentrip in 2023

    Belgische H.C Pyrotechnics uit Antwerpen vertegenwoordigt ons land op 2 september

    De Koninklijke Tuinen van Herrenhausen in hartje Hannover vormen komende lente en zomer het barokke decor van het Internationaal Vuurwerkfestival. Dan nemen de beste vuurwerkkunstenaars uit Europa het tegen elkaar op en zorgen ze voor spectaculaire vuurwerkshows op de beats van gecoördineerde muziek. Ook België wordt vertegenwoordigd, dit door H.C. Pyrotechnics uit Antwerpen. Team Belgium schiet op 2 september 2023 hun mooiste vuurpijlen de lucht in. De ideale aanleiding voor een meerdaags uitje naar Hannover? Jazeker! 

    De Großer Garten: een subliem decor 

    Het Internationale Vuurwerkfestival gaat door in de Koninklijke Tuinen van Herrenhausen. De in totaal vier tuinen vullen zich met barokke tuinarchitectuur, maar evengoed met een bijzondere plantencollectie. Een paar uur voor de start van het festival hoef je maar gewoon het geluid van de livemuziek te volgen en je komt zo aan bij de tuinen. De eyecatcher is de Großer Garten met een door Niki de Saint Phalle ontworpen cascade, een paleis, een galerie en een impressionante fontein van 70 meter hoog. Tijdens het festival worden er cabaret- en wandelacts voorzien samen met livemuziek in het tuintheater en op het repetitiepodium. De kleinsten worden verwend door een kleurrijk kinderprogramma en de honger wordt gestild door thematische gastronomische aanbiedingen. 

    De troeven van Hannover 

    Hannover heeft naast de Koninklijke Tuinen nog véél meer troeven. Dat maakt van het vuurwerkfestival de ideale gelegenheid om een meerdaags tripje Hannover te plannen. Dankzij de centrale ligging van de stad, pal in het midden van Duitsland, raak je er makkelijk met trein of auto. De stad huisvest een heel aantal mooie pleinen omringd met cafés en boetieks, historische- en culturele hoogtepunten en groene oases. Dat maakt Hannover net zo divers als haar inwoners.  

    Daarbovenop beschikt Hannover ook over een van de grootste voetgangerszones van Duitsland wat winkelen enorm aangenaam maakt. Alle hotspots van de stad werden trouwens aan elkaar gerijgd door middel van de Rode Draad wandeling: het stadhuis, de kleurrijke Nana’s van Niki de Saint Phalle langs de oever van de Leine en nog veel meer. Net buiten Hannover pronkt er ook nog het romantische kasteel Marienburg dat zeker een bezoek waard is. 

    Team Belgium – 2 september 

    De beste vuurwerkkunstenaars uit Europa zakken op vijf data van mei tot september af naar Hannover om voor spektakel in de lucht te zorgen. Ook België hoort daar bij. Het team van ‘H.C. Pyrotechnics’ uit Antwerpen zal ons land vertegenwoordigen op 2 september 2023. Zij zijn tevens de organisator van de internationale vuurwerkwedstrijd in Knokke-Heist. Daarnaast zullen teams uit Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk het tegen elkaar opnemen en de toeschouwers betoveren door de lucht op te lichten met een indrukwekkende show. 

    Data en deelnemende landen 2023:  20 mei – Duitsland, 10 juni - Frankrijk, 19 augustus - Zwitserland, 2 september - België, 16 september - Oostenrijk.

    Illustraties patrick graf – lars gerhardts – sebastien gerhard

    Meer informatie:  https://www.visit-hannover.com/feuerwerk









    25-01-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.200% meer members voor Lynk &Co
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    2022 vormde een doorbraak voor mobiliteitsbedrijf Lynk & Co. Waar 2021 voornamelijk in het teken stond van de introductie van de vernieuwende mobiliteitsoplossing, trok Lynk & Co in 2022 de aandacht van het publiek en kreeg de Lynk & Co community verder vorm.

    Lynk & Co zag in 2022 een enorme stijging van members. Het aantal members groeide met 200%. Van 60.000 members in 2021 naar meer dan 170.000 members in 2022 in zeven markten: Nederland, Zweden, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en België.

    De auto-industrie uitdagen met radicale eenvoud

    Lynk & Co is geen doorsnee autobedrijf. Zo biedt het een maandelijks abonnement voor het gebruik van de hybride Lynk & Co 01. Onderhoud, verzekeringen en belastingen zijn allemaal inbegrepen in de vaste prijs. Het wordt beter: de 01 kan zelfs gedeeld worden met andere gebruikers, waardoor de maandelijkse kosten dalen en meer mensen toegang krijgen tot flexibele mobiliteit. Sinds dag één is het doel van Lynk & Co om beter gebruik te maken van minder auto’s - niet om meer auto's te verkopen. 2022 vormde het jaar waarin het autodelen werd gelanceerd en getest in de zeven Europese markten.

    "De ontwikkelingen in 2022 lieten zien dat Lynk & Co een gamechanger is waar de markt niet meer omheen kan. Met ons allesomvattende auto-abonnement hopen we radicale eenvoud, duurzaamheidsoplossingen en flexibiliteit naar de auto-industrie te brengen. We zetten stappen in de goede richting en we zijn dankbaar dat er al duizenden members voor Lynk & Co kiezen." - Alain Visser, CEO van Lynk & Co.

    Duurzame stappen zetten van start-up naar scale-up

    Het aantal members is niet het enige dat groeide in 2022. Ook het personeelsbestand van Lynk & Co is meer dan verdubbeld: 340 medewerkers van over de hele wereld zijn het team komen versterken. Daarmee telt het bedrijf nu bijna 800 medewerkers. Bovendien bestaat het personeelsbestand van Lynk & Co voor 45% uit vrouwen. Ten opzichte van het gemiddelde in de sector is deze verhouding een stuk evenwichtiger. Lynk & Co zet zich in voor een meer rechtvaardige, progressieve en duurzame samenleving. Zo schakelt het bedrijf over op hernieuwbare elektriciteit in de bedrijfsketen. De zeven kantoren en Clubs draaien al op 100% hernieuwbare elektriciteit.

    Lynk & Co is bezig de ecologische footprint gedurende de gehele levenscyclus van de auto's te verlagen, het aandeel duurzame materialen te vergroten en van autodelen het nieuwe normaal te maken. Lynk & Co gaat verder dan productontwikkeling en elektrificatie. Het doel is om gedeelde, duurzame mobiliteit mogelijk te maken door traditionele bedrijfsmodellen en gewoontes te veranderen.

     Focus op merkbeleving in Europese steden

    In plaats van traditionele autodealers of showrooms heeft Lynk & Co zogeheten Clubs. De tien gevestigde Clubs in Europa zijn gastvrije ruimtes die toegankelijk zijn voor het publiek. Je kan er niet alleen alles te weten komen over de 01 en er een toffe proefrit mee maken, het is ook mogelijk om in de unieke vergaderruimtes van de Club te flexwerken, er een kopje koffie te drinken, regelmatig gratis inspirerende evenementen bij te wonen of er items van duurzame merken te kopen. Dit jaar ontvingen de Clubmedewerkers meer dan 10.240 mensen voor een proefrit met de 01 en organiseerden ze tientallen activiteiten en evenementen.

    Naast de bestaande Clubs in Amsterdam, Göteborg, Stockholm, Antwerpen, München, Hamburg en Berlijn, werden in 2022 drie nieuwe Clubs in Rome, Barcelona en Milaan aan het portfolio toegevoegd. In 2023 worden er nieuwe Clubs geopend in Frankrijk, Spanje en Duitsland.

    In België telt de Lynk & Co community 12.574 leden, goed voor een Europees totaal van 176.815 leden. Bovendien zal onze bruisende club in Antwerpen het komende jaar weer enkele leuke evenementen organiseren open voor iedereen.

     

     

    24-01-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reductin anti-aging
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    op basis van boswelliazuur voor een zichtbaar jongere huid

     Om fotoveroudering tegen te gaan hebben de Reductin-laboratoria 'Reductin Anti-Aging' ontwikkeld, een emulsie die boswelliazuur bevat. Boswelliazuur is een actief ingrediënt dat bekendstaat om zijn antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen.

    De hars van de Boswellia serrata, een plant oorspronkelijk afkomstig uit India en Afrika, wordt in de Ayurvedische geneeskunde al duizenden jaren gebruikt om zijn antiverouderende eigenschappen en bevat boswelliazuur, een krachtige antioxidant en ontstekingsremmer. Laboratoria zijn erin geslaagd dit zuur te extraheren om de vele eigenschappen ervan te bestuderen. 

    Een recente tweevoudige blinde studie (Effecten van topisch boswelliazuur op de fotoverouderde huid: klinische, biofysische en echografische evaluaties in een dubbelblind, gerandomiseerd, split-face onderzoek) heeft het positieve effect op de fotoveroudering van de huid aangetoond door eenvoudigweg een crème met 0,5% boswelliazuur aan te brengen. Na een maand dagelijks gebruik op één helft van het gezicht zagen de testpersonen een aanzienlijke verbetering van de textuur en de fijne lijntjes op het behandelde deel van de huid. Niet-invasieve instrumentele onderzoeken toonden ook een verbeterde elasticiteit, een verminderd talggehalte en remodellering van het huidweefsel.

    Neutraliseert fotoveroudering

    Blootstelling aan uv-stralen veroorzaakt fotoveroudering van de huid, met als gevolg rimpels, bruine vlekken, huidverslapping en verlies van elasticiteit. Dit komt door de oxidatie van huidcellen, die vroegtijdig verouderen.

    Reductin Anti-Aging bevat 3,5% boswelliazuur. Door in te werken op collagenase, een enzym dat collageen vernietigt, versterkt boswelliazuur de stevigheid en elasticiteit van de huid. Het heeft ook een krachtige antioxiderende werking.

    Lichte textuur

    Geformuleerd als een smeltende, niet-vette emulsie die snel door de huid wordt opgenomen, wordt Reductin Anti-Aging best gebruikt op het gezicht en lichaam voordat de dagelijkse verzorging wordt aangebracht. Het kan ook worden gebruikt als aftersun product om huidveroudering door uv-stralen te voorkomen. Voor zichtbare resultaten wordt een langdurige behandeling aanbevolen, 's ochtends en 's avonds.

    Reductin Anti-Aging is verkrijgbaar in 30 ml (€16) bij apotheken, drogisterijen en online apotheken.

    23-01-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!