Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    03-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marcolin viert 60ste verjaardag in Milaan

    Marcolin, een wereldwijd toonaangevend bedrijf in de brillenindustrie, viert zijn 60e verjaardag. Op woensdag 22 september 2021 diende de Salone d'Onore van Triennale Milano als adembenemend decor voor "LOOK AT ME NOW", het feestelijke evenement ter ere van de 60e verjaardag van Marcolin, waar het bedrijf 60 jaar groei en expansie vierde door te spreken over het heden en tegelijkertijd te kijken naar de toekomst en haar uitdagingen. De woorden van CEO & General Manager Fabrizio Curci en van verschillende partners die videogroeten zonden, brachten hulde aan de expertise van een Italiaans bedrijf waarvan de geschiedenis is gebouwd op vakmanschap en een constante zoektocht naar technologische innovatie. Vakmanschap en technologie zijn de twee zielen van het bedrijf en de kernbegrippen van de nieuwe vieringsvideo ter gelegenheid van de 60e verjaardag, die op het evenement in première ging.

    De gasten werden begroet door journaliste en tv-presentatrice Mia Ceran, die als "Master of Ceremony" op briljante wijze deze fygitale avond verzorgde, die naast de gasten die fysiek aanwezig waren op de Triennale, ook werd bijgewoond door een grote groep mensen in livestream van over de hele wereld.

    Onder de gasten waren de Italiaanse actrices Cristiana Capotondi, Isabella Ferrari en Nicoletta Romanoff, een selectie van internationale mode-influencers & talenten, partners en journalisten aanwezig. Triennale Milano, de thuishaven van design, architectuur en beeldende kunst bij uitstek, gelegen in het hart van Milaan, belichaamde perfect het erfgoed van Marcolin, een merk dat is gebouwd op vakmanschap en creativiteit als haar grondbeginselen.

     Een elegante en essentiële omgeving waar verticale structuren en LED-componenten de ruimte karakteriseerden en omlijnden, en een spel van contrasten creëerden met de totaal witte sfeer van de Salone d'Onore.

    De onbetwiste ster van de grote finale van het evenement was het Terrazza van de Salone d'Onore, een schilderachtig terras met uitzicht op de tuinen van het museum, waar hedendaagse kunst perfect samengaat met het weelderige groen van Parco Sempione.

    Daar was een DJ-set was het hoogtepunt van de Grand Finale op het Terrazza, waar het Marcolin-logo, gereproduceerd als een 3 meter hoge structuur, de omgeving domineerde en de gevel oplichtte met een spectaculair lichtspel.

     

     

     





    03-10-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guess: stijlvolle optiek en zonebrillen voor kids

    Een look voor het studeren, een andere voor na de schooluren...

    De GUESS kids collectie is ideaal voor de kleintjes met een gevoel voor stijl. Deze reeks, geïnspireerd op de GUESS collectie voor volwassenen, valt in de smaak bij iedereen. Girly schalkse ‘cat eye’ glazen in trendy tweekleuren met rechthoekige klassieke glazen voor de jongens. Deze stijlvolle monturen zijn perfect aangepast aan de gezichten van kinderen.

    MODEL GUESS KIDS GU9210 - 60 €

    Deze leuke ‘cat eye’ zonnebril roept de stijl op van de Femme eyewear collectie. De armen hebben het GUESS plaatje-logo in metaal. Deze zonnebril die beschikbaar is in verschillende kleurcombinaties, is perfect voor jonge meisjes met gevoel voor stijl en karakter.

    MODEL GUESS KIDS GU9205 - 85 €

    Deze ronde en gemakkelijk te dragen bril voor jongens heeft een voorkant in acetaat en armen die zijn versierd met het GUESS logo op de zijkant en opvallende scharnieren. Komt voor in een unieke versie in twee kleuren voor een universele stijl.

    MODEL GUESS KIDS GU9213 - 60 €

    Deze moderne bril is perfect voor een dynamische en zelfzekere look. Ze heeft een klassieke vorm met een vierkante voorkant in plastiek, naast een detail in rubber in contrasterende kleuren op de armen met de logo G.

     

     





    03-10-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische meubzlretailer Juntoo

    brengt tijdloze meubelen met persoonlijke toets

     

    » Overstock Home wordt Juntoo - » Nieuw winkelconcept met focus op beleving, inspiratie en interieuradvies op maat

    Er is een nieuwe Belgische speler op de meubelmarkt en het is een oude gekende: “Juntoo” – het voormalige Overstock Home – is klaar om de harten van interieurliefhebbers opnieuw te veroveren. Vanuit een nieuw concept waarin inspiratie en persoonlijkheid centraal staan, brengt Juntoo sterk Belgisch design aan toegankelijke prijzen. De meubelketen speelt hiermee in op een duidelijke behoefte van de consument die steeds meer zijn eigen stempel wil drukken op zijn interieur.

    Beleving, inspiratie en personaliseerbaar interieur

    Door 360°/allround in te zetten op inspiratie en beleving in de showrooms en de mogelijkheid voor klanten om meubelen te personaliseren naar eigen smaak, komt Juntoo tegemoet aan wat de consument vandaag wil: in zijn interieur een stukje van zichzelf terugvinden. Zo kunnen klanten hun eettafel personaliseren door verschillende tafelbladen en poten naar wens te combineren. Ook voor de bekleding van stoelen kunnen klanten zich uitleven met zich uitleven met wel 131 stoffen om uit te kiezen – het breedste aanbod van stoffen in België.

    Dominique Motte, CEO van Juntoo: “Het laatste jaar zagen we dat de consument steeds meer aandacht besteedde aan de persoonlijke ‘match’ met een specifiek product. Het interieur is een verlenging van de eigen identiteit en een plek waar ze helemaal zichzelf kunnen zijn. Met Juntoo willen we tegemoetkomen aan deze behoefte door ons productassortiment aan te passen  en de consument toe te laten hun meubelen een eigen persoonlijke toets te geven. Zo krijgen ze de kans om van hun huis een echte thuis te maken, waar ze zelf tot rust kunnen komen, maar evengoed kunnen genieten in het gezelschap van familie en vrienden.”

    Sterk, Belgisch en toegankelijk design

    Juntoo mag dan wel een nieuwe naam op de Belgische interieurmarkt zijn, maar kan dankzij moederbedrijf Beliving, gekend van onder meer Overstock Garden en Exterioo tuinmeubelen, teren op meer dan 20 jaar ervaring in de meubelmarkt.

    Dominique Motte, CEO van Juntoo: “Juntoo is niet enkel een nieuwe naam voor Overstock Home, het is een volledig nieuw merk. We gaan met Juntoo voor een totaal andere aanpak en zetten in onze winkels echt in op ‘retail theatre’: onze klanten inspireren en hen laten beleven hoe hun interieur er kan uitzien met onze meubelen. Zo kunnen klanten onder meer terecht bij showroommedewerkers die interieuradvies op maat geven. Daarnaast ontwerpen we onze meubelen zelf, waardoor we kort op de bal kunnen spelen qua trends. Dankzij onze sterke online aanwezigheid kunnen we die ook via de digitale weg tot in de woonkamer van de consument brengen. ”

    Juntoo springt er dus niet alleen uit vanwege de moduleerbaarheid van haar meubels. Door een eigen design team dat sterk inspeelt op de trends van het hier en nu, kan het merk twee keer per jaar een nieuwe collectie op de markt brengen. Telkens met een karakteristieke en puur Belgische Juntoo twist. Doordat Juntoo overigens rechtstreeks met fabrikanten samenwerkt en er dus geen sprake is van tussenpartijen, kan het bedrijf een scherpe prijsvoering hanteren op haar producten. Zo wordt investeren in een uniek en tijdloos meubel en het creëren van een interieur dat naadloos aansluit bij de eigen persoonlijkheid voor iedereen toegankelijk. Geïnteresseerde klanten kunnen vanaf 1 oktober een bezoek brengen in een van de 16 gloednieuwe en vernieuwde Juntoo showrooms in België.

     

                                  







    02-10-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Supporter samen met JBC

    voor het nieuwste K3-gezicht in het splinternieuwe regenboogjurkje of uniseks jogger

     

     

    Belgische retailer verkoopt exclusief nieuwe 'K2 zoekt K3'-outfit voor kinderen. Al enkele weken zoeken België en Nederland samen met K3'tjes Marthe en Hanne naar een waardige vervanger of vervangster van Klaasje. Belgische moderetailer JBC zorgt er ook dit jaar voor dat meisjes en jongens dit in de iconische K3-outfit kunnen doen. Het premium regenboogjurkje en de jogger voor jongens en meisjes, voor het eerst in een hippe blauwe kleur, zijn vanaf vandaag exclusief in de JBC winkels en op de webshop te verkrijgen. Dit jaar kan iedereen supporteren voor zijn of haar favoriete nieuwe K3’tje in echte K3-stijl.

    Alle kle(u)ren van de regenboog… Studio 100 stelde de nieuwe podiumoutfits van K3 voor, die Belgische fans voor het eerst konden bewonderen in de 'K2 zoekt K3' aflevering van 25 september. Naar goede gewoonte brengt JBC exclusief kwaliteitsvolle, matching outfits voor de kleinste fans uit, zodat zij hun favoriete kandidaat om Marthe en Hanne te vervoegen, kunnen aanmoedigen in ware K3-stijl.

    De collectie bestaat uit een blauwe regenboogjurk en nu voor het eerst ook een sweater met regenboogprint en bijpassende jogger van topkwaliteit voor zowel jongens als meisjes vanaf 2 jaar. Voor het eerst in K3-geschiedenis wordt er afgestapt van het klassieke wit en gekozen voor een intens blauwe kleur. De iconische regenboog blijft de blikvanger.  Om de podiumoutfit te vervolledigen, zijn er ook blauwe kousen met een regenboograndje. Perfect om in te springen en dansen op je favoriete K3 hits.

    Praktisch : Prijzen en matenrange: Kleedje: €27,50 - maat 98-140 - Sweater: €24,95 - maat 92-128 - Broek: €19,95 - maat 92-128 - Kousen: €3,95 - maat 23/26-31/34. De collectie is beschikbaar in de JBC winkels en online in maat 92 tot 128. De kleedjes in maat 146 en 152, de sweater in maat 134 en 140 en de jogger in maat 134 en 140 zullen in de loop van oktober beschikbaar zijn.

     

     

     

     







    02-10-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.A/Part - AS Adverture

    werkt samen met ontwerper Tom Van Der Borght

    Everyday Holiday: A.S.Adventure met een touch van Tom Van Der Borght

    Outdoor materiaal saai? Think again. Al zeker niet als een fashion designer ermee aan de slag gaat. A.S.Adventure en ontwerper Tom Dan Der Borght werden aan elkaar gekoppeld voor A/Part, een campagne van Stad Antwerpen, MoMu en Flanders DC. Resultaat zijn een kleurrijke poncho en drie Klean Kanteen drinkflessen. Anything but boring!

    De poncho en drinkflessen van Tom Van Der Borght worden exclusief verkocht bij A.S.Adventure Antwerpen, van 4 tot en met 20 november.

    Wat is A/Part?

    A/Part maakt deel uit van het heropeningsprogramma van MoMu (ModeMuseum). Gedurende het hele najaar wordt het vernieuwde museum gevierd met een ambitieus programma dat de Antwerpse modesector in het algemeen in de kijker zet. Voor A/part werden 20 gerenommeerde ontwerpers - zoals Raf Simons en Walter Van Beirendonck - gelinkt aan retailers uit de Antwerpse omgeving. Zo kwamen A.S.Adventure en Tom Van Der Borght samen.

    “Ik wou geen klassieke modepartner”, zegt Tom. “In samenspraak met de curator Baloji kwamen we uit bij A.S.Adventure, waar ik onmiddellijk een goede klik mee had.” Wie A.S.Adventure zegt, denkt natuurlijk aan outdoor en daar ging Tom ook mee aan de slag.

    Everyday Holiday, ook in een moeilijk jaar

    “De samenwerking verliep tijdens de lockdown. Dus in de designs zit ook mijn persoonlijke reflectie aan het afgelopen jaar.” Ook voor Tom was het een jaar van zoeken naar andere manieren om te ontspannen. “We konden plots niet meer reizen, we zaten wat vast,” legt Tom uit. “Maar langs de andere kant, bood de situatie ook een kans om de eigen omgeving te herontdekken.” En dat past mooi in de boodschap van A.S.Adventure dat avontuur overal te ontdekken valt.

    De insteek die Tom bedacht was ‘Everyday Holiday’. Om het outdoor gegeven van A.S.Adventure te benadrukken, kwam hij op de proppen met een padded poncho en designs voor drie Klean Kanteen drinkflessen. “Het kleurrijke is mijn handelsmerk, maar ik wilde ook het positieve benadrukken”, vertelt Tom. Everyday Holiday, soms moet je gewoon eens om de hoek kijken voor avontuur.

    A.S.Adventure x Tom Van Der Borght

    Stijlvol en knus aan het kampvuur. Deze warme outdoor poncho trek je snel aan, houdt je warm en droog en kan je ook gebruiken als deken. Het stuk is unisex & one size fits all. Het is waterafstotend en packable en heeft een synthetisch vulling. De prijs bedraagt €89,95.

    Ideaal voor avontuur in het wild of in de stad. De Klean Kanteen Classic Vacuum Insulated Loop drinkfles in drie designs houdt je drankje 20u warm of 50u koud. De flessen zijn 100% lekvrij en hebben een inhoud van 592 ml. De prijs bedraagt €39,95.

     







    01-10-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aftellen tot kerst

    MET DE NIEUWE ADVENTSKALENDERS VAN RITUALS

     

    24 verrassingen, 24 bijzondere momenten

    Inspireer een dierbare of jezelf het geluk te vinden in de kleine dingen met The Ritual of Advent Kalender, waarmee je de dagen tot Kerstmis aftelt. Elke adventskalender bevat 24 luxe cadeautjes en vreugdevolle momenten die jou en je huis oplichten, waaronder vier mini- adventskaarsen op elke zondag en andere speciale producten die exclusief voor The Ritual of Advent zijn ontworpen. Ontdek achter elk deurtje een ritueel en geniet van bijzondere momenten tot Kerstmis.

    Tijdens de feestdagen draait het om geluk en brengt het geven van cadeaus aan geliefden veel vreugde. The Ritual of Advent maakt het mogelijk om tijdens de feestdagen vreugde te verspreiden; of je het nu cadeau doet aan een dierbare of jezelf ermee verwent.

    The Ritual of Advent - 3D Advent Calendar

    Het kerstseizoen zit vol feestelijke momenten en tradities. Ze hebben allemaal één ding gemeen: we delen ze met de mensen van wie we houden. Tel de dagen tot Kerstmis af met dit goudglanzende adventsdorp gevuld met 24 geschenken. Het kan een drukke tijd zijn maar daardoor is het extra belangrijk om te genieten van de kleine momenten van vreugde die het leven te bieden heeft. Deze versie van de adventskalender bevat luxe cadeautjes, zoals de nieuwe The Ritual of Mehr Body Mousse to Oil, een aantal Mini Candles uit de Private Collection, Sakura - Rêve de Hanami Eau de Parfum, The Ritual of Oudh Foaming Shower Gel en nog veel meer goodies. De 3D Adventskalender bevat producten ter waarde van totaal € 150,-, maar de prijs is slechts € 89,90

    The Ritual of Advent - 2D Advent Calendar

    De luxe geschenkverpakking van The Ritual of Advent 2D Adventskalender is het perfecte cadeau voor een vriendin of familielid, of gewoon voor jezelf. Deze traditionele adventskalender bevat 24 luxe cadeautjes, die je eraan herinneren de feestdagen te vieren door te genieten van de kleinste dingen. Achter elk deurtje vind je een heerlijk geurend geschenk om lichaam, geest en ziel te verwennen. Geniet van 24 betekenisvolle momenten. Elke dag verschijnt er een nieuwe verrassing, zoals The Ritual of Mehr Mousse to Body Oil, The Ritual of Jing Hand Balm en een aantal Mini Candles uit de vernieuwde Private Collection. De 2D Adventskalendar bevat een totale productwaarde van € 120,- maar is al verkrijgbaar voor € 59,90.

    The Ritual of Advent 2D en 3D Adventskalenders zijn online verkrijgbaar via RITUALS.com en bij Rituals Cosmetics-winkels, geselecteerde warenhuizen en geselecteerde Rituals-winkels op reislocaties en duty-free winkels.





    01-10-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Good girl & Bad Boy

    Edition Collector Superstar

     

    Carolina Herrera doet een gedurfde zet met de Superstar Collector's Edition: voor het eerst brengt zij haar twee beroemde Good Girl en Bad Boy geuren samen in één gelimiteerde editie.

    Klaar om de hemel te bestormen: beide geuren zijn gevangen in zilveren flacons met een persoonlijk design. De legendarische Good Girl stiletto keert terug, nu met een oogverblindende glitterafwerking. En de bliksemschicht, met z'n eigen plekje in het Bad Boy-universum, meldt zich in een nieuw design met een flacon van sprankel spiegelend chroom. Carolina A. Herrera, Creative Director of Fragrances bij House, beschouwt de nieuwkomers als "pure sensualiteit overgoten met bruisende energie, een ode aan de sterren die van nature zelfvertrouwen ademen."

    Zilver vormt al van oudsher een bron van inspiratie voor de ware superster: Carolina Herrera in eigen persoon. Haar liefde voor de glamour van Hollywood draagt ze al stralend uit sinds haar eerste collectie in 1981 - destijds gebruikte ze ook al veel metallic materialen. Op veel prachtige foto's draagt zij diezelfde tinten, terwijl ze volop geniet van onstuimige nachten in de roemruchte New Yorkse Studio 54. Wes Gordon, de huidige Creative Director, geeft deze beelden en materialen een eigen plek in zijn verhalende visie: hij tilt het ongebreidelde enthousiasme van New York en haar nachtleven rechtstreeks naar de 21-ste eeuw.

    Samen geven ze gestalte aan het tegendraadse karakter dat beide geuren kenmerkt. Subtiele aroma's van ingrediënten, glanzend als zilver, spelen in de geur een spel van goed en kwaad, van licht en schaduw. Bij het componeren van deze authentieke geuren vonden parfumeurs Louise Turner en Quentin Bisch vooral inspiratie in de fascinerende dualiteit van de eigentijdse vrouw, en de uitdagende mix van licht en schaduw in de aard van de moderne man.

    In de reclamecampagne komen de twee karakters samen die symbool staan voor de geuren en waarvan de paden elkaar kort gekruist hadden in de oorspronkelijke Bad Boy-film. De immer ondoorgrondelijke Karlie Kloss treedt weer aan als de belichaming van Good Girl, in een outfit die net zo oogstrelend en sexy is als de flacon. Volgens Wes Gordon is de Herrera-vrouw 'nergens bang voor, vol zelfvertrouwen en altijd de mooiste vrouw, waar dan ook'. Karlie Kloss is de ultieme rockchick in deze opzienbarende outfit, die speciaal voor deze campagne werd ontworpen. Met zijn onweerstaanbaar intrigerende blik geeft acteur Ed Skrein er een volstrekt eigen draai aan. Hij straalt pure Hollywood-glamour uit met zijn natural cool en nonchalante charme.

    Carolina Herrera verleidt je met de spirit van Good Girl en Bad Boy en zet zichzelf neer als trendsetter in de wereld van parfums. Deze collector's edition is ontwikkeld om het leven te vieren en jou eraan te herinneren dat iedereen z'n eigen Superstar is.

    Carolina Herrera Good Girl Superstar collector editie is vanaf 27 september 2021 exclusief beschikbaar bij:       ICI Paris XL in Belgie -  ICI Paris XL en zelfstandige parfumerieën in Luxemburg

    Carolina Herrera Bad Boy Superstar collector editie is vanaf 27 september 2021 exclusief beschikbaar bij ICI Paris XL in Belgie - ICI Paris XL in Luxemburg

    Good Girl : Eau de Parfum Superstar Collector 80ml  - 126,60€  // Bad Boy  : Eau de Toilette Superstar Collector 100ml  - 104,60€

     

     

     

     

     







    30-09-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Move your body with Guess active

    The Guess Activewear FW21 collection is full of daring spirit with head-turning, bold looks that are ready for adventure. For the GUESS woman, luxurious everyday styles meets feminine, technical garments. Meanwhile, the GUESS man is ready for the great outdoors with comfortable, high-performance looks with retro chic touches.

    Womenswear

    The new preppy fitness squad is here! The womenswear collection consists of 4 themes of new contemporary styles. Soft touch fleece and oversize silhouettes are finished in fashion tones and neutrals.Confident hyper pink tones, pure colors and winter pastels create an eye-catching palette, while microfiber and nylon basics allow complete freedom of movement. An oversized monochromatic aesthetic meets minimalism with high-performance, lightweight fabrics boasting multifunctional waterproofing and breathability. Luxurious and technical, statement activewear uses overstructured shapes that borrow tech(u)tility detailing and eveningwear finishes with sparkle and luxe fabrics.

    Menswear

    The menswear Activewear borrows from the world of tennis, playing with eighties and nineties retro style and touches of acetate. Technical detailing and athletic finishes ensure high performance garments. The collection took also inspiration of the American national parks and retro climbing cool, tones of earthen and desert colors are seen alongside high-performance fleece, nylon and scuba fabrics. Finally, a third, wintery theme embraces colder shades of grey and blue, while reflective fabrics and water repellent scuba result in high-performance garments that are finished with technical details. Touches of initial logo print add a luxe twist to a theme that is all set for action.











    29-09-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse streekproducten

     Vier Vlaamse traditionele streekproducten erkend: label STREEKPRODUCT.be

     

    Putse janhagel uit Putte (Stabroek), Pompeschitterstaart en Pompeschitterspaté uit Dadizele en Belgische speculaas (Molentjes) uit Grazen mogen het label STREEKPRODUCT.be dragen. De Sectorgroep Streekproducten van VLAM keurde hun aanvraagdossier goed.

    Er werden zes dossiers voorgelegd aan de Beoordelingscommissie, die samengesteld is uit specialisten uit alle voedingsdomeinen. Het advies van de Beoordelingscommissie werd vervolgens overgemaakt aan de Sectorgroep Streekproducten van VLAM, die besliste om vier producten te erkennen. De aanvragers mogen voortaan het label STREEKPRODUCT.be gebruiken op hun product en in hun communicatie. In West-Vlaanderen geeft de gemeente Moorslede haar traditionele streekproducten een duwtje. Verder zien we twee speculaasvarianten bij de nieuwkomers, eentje uit Antwerpen en eentje uit Vlaams-Brabant.

    Vlaams minister van Landbouw en Voeding Hilde Crevits: “Onze streekproducten worden elke dag opnieuw met heel veel vakkennis en liefde gemaakt. Het is altijd uitkijken naar de nieuwe erkende producten. Vandaag is Vlaanderen vier nieuwe streekproducten rijker. Producten met een rijke lokale traditie die bij de consument in de smaak vallen en waar we terechte trots op mogen zijn.”

    Putse janhagel - Aangeboden door Bakkerij De Schutter uit Putte (Stabroek)

    “Janhagel” is naast een verwijzing naar “het gewone volk of Jan met de pet” ook een koekje dat nauw verwant is aan speculaas. Streekproducten kennen geen grenzen, de koekjes vind je vooral terug in Nederland, maar hier en daar stak het de grens over om bijvoorbeeld een vast onderdeel te worden van de Putse kermis.

    Bakkerij De Schutter uit Putte (Stabroek) bakt al meer dan 75 jaar lang “janhagel”. De vorm van hun “Putse Janhagel” is traditioneel rechthoekig, ca. 3 cm breed op 6 cm lang. Het recept wijkt af van het Nederlandse recept, waar citroenrasp aan het deeg wordt toegevoegd en de koekjes bovenaan worden afgewerkt met amandelen en suiker. De Belgische variant is soberder met een “knobbelige” bovenzijde en smaakt uitgesproken naar muskaatnoot. Bakkerij De Schutter - www.bakkerijdeschutter.com

    Pompeschitterstaart - Aangeboden door Bakkerij Patrick & Ann, Bakkerij Artisano en Tearoom De Klokke in Dadizele (Moorslede)

    In 1975 werd in Dadizele gestart met een avondmarkt. Om volk te lokken werd aan de plaatselijke bakkers gevraagd om een taart te creëren. Het werd een taart met een vleugje West-Vlaamse humor. Voor de Pompeschitterstaart baseert men zich op een lokale sage over een kermisganger die zijn behoefte deed in de pompbak op het gemeenteplein …. De gemeente omarmde het verhaal en tot vandaag worden er nog steeds allerlei activiteiten georganiseerd rond de pompeschitter, hij prijkt bovendien in het logo van Toerisme Dadizele.

    Pompeschitterspaté - Aangeboden door Keurslager ’t Torreke uit Dadizele

    In 1995, 20 jaar na de Pompeschitterstaart, stellen de “Daiselse” slagers de Pompeschitterspaté voor. Ze brachten hem op smaak met bruin bier en pruimensap, het verhaal van de pompeschitter indachtig. De paté past in de traditie van West-Vlaamse patés, die een grove structuur hebben, eerder grijs van kleur zijn en goed gekruid. De duidelijke leversmaak wordt verzacht door het bier en verzoet door het pruimensap. Je kan hem nog kopen bij Keurslager ’t Torreke op de befaamde “Plaats” van Dadizele. Zowel de paté als de taart zijn nu het jaarrond beschikbaar, ook in enkele horecazaken. Toerisme Moorslede - www.toerismedadizele.be

    Belgische speculaas : Aangeboden als Molentjes van Ambachtelijke Speculaasbakkerij Vanvuchelen uit Grazen

    Om traditionele Belgische speculaas te maken heb je maar een beperkt aantal ingrediënten nodig: bloem, bruine kandijsuiker, vetstof, eieren, kaneel, rijsmiddel en zout. Toch verschilt het koekje van bakker tot bakker.

    De “Molentjes” zijn het meest traditionele speculaasje in het uitgebreide gamma van speculaasbakker Erika Vanvuchelen. Het basisdeeg wordt enkel op smaak gebracht met kaneel, mag 24 u rusten op een koele plaats en krijgt zijn vorm met de speculaaswals. De speculaasjes worden donker gebakken aan 190°C zijn en zijn heel krokant. Andere erkende Belgische speculaasproducenten zijn Vermeiren Princips Speculoos, La Confiance, Borsbeekse speculoos en Aerts speculaas. Ambachtelijke speculaasbakkerij Vanvuchelen - www.grazensespeculaas.be

     

     

     









    29-09-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse streekproducten

     Vier Vlaamse traditionele streekproducten erkend: label STREEKPRODUCT.be

     

    Putse janhagel uit Putte (Stabroek), Pompeschitterstaart en Pompeschitterspaté uit Dadizele en Belgische speculaas (Molentjes) uit Grazen mogen het label STREEKPRODUCT.be dragen. De Sectorgroep Streekproducten van VLAM keurde hun aanvraagdossier goed.

    Er werden zes dossiers voorgelegd aan de Beoordelingscommissie, die samengesteld is uit specialisten uit alle voedingsdomeinen. Het advies van de Beoordelingscommissie werd vervolgens overgemaakt aan de Sectorgroep Streekproducten van VLAM, die besliste om vier producten te erkennen. De aanvragers mogen voortaan het label STREEKPRODUCT.be gebruiken op hun product en in hun communicatie. In West-Vlaanderen geeft de gemeente Moorslede haar traditionele streekproducten een duwtje. Verder zien we twee speculaasvarianten bij de nieuwkomers, eentje uit Antwerpen en eentje uit Vlaams-Brabant.

    Vlaams minister van Landbouw en Voeding Hilde Crevits: “Onze streekproducten worden elke dag opnieuw met heel veel vakkennis en liefde gemaakt. Het is altijd uitkijken naar de nieuwe erkende producten. Vandaag is Vlaanderen vier nieuwe streekproducten rijker. Producten met een rijke lokale traditie die bij de consument in de smaak vallen en waar we terechte trots op mogen zijn.”

    Putse janhagel - Aangeboden door Bakkerij De Schutter uit Putte (Stabroek)

    “Janhagel” is naast een verwijzing naar “het gewone volk of Jan met de pet” ook een koekje dat nauw verwant is aan speculaas. Streekproducten kennen geen grenzen, de koekjes vind je vooral terug in Nederland, maar hier en daar stak het de grens over om bijvoorbeeld een vast onderdeel te worden van de Putse kermis.

    Bakkerij De Schutter uit Putte (Stabroek) bakt al meer dan 75 jaar lang “janhagel”. De vorm van hun “Putse Janhagel” is traditioneel rechthoekig, ca. 3 cm breed op 6 cm lang. Het recept wijkt af van het Nederlandse recept, waar citroenrasp aan het deeg wordt toegevoegd en de koekjes bovenaan worden afgewerkt met amandelen en suiker. De Belgische variant is soberder met een “knobbelige” bovenzijde en smaakt uitgesproken naar muskaatnoot. Bakkerij De Schutter - www.bakkerijdeschutter.com

    Pompeschitterstaart - Aangeboden door Bakkerij Patrick & Ann, Bakkerij Artisano en Tearoom De Klokke in Dadizele (Moorslede)

    In 1975 werd in Dadizele gestart met een avondmarkt. Om volk te lokken werd aan de plaatselijke bakkers gevraagd om een taart te creëren. Het werd een taart met een vleugje West-Vlaamse humor. Voor de Pompeschitterstaart baseert men zich op een lokale sage over een kermisganger die zijn behoefte deed in de pompbak op het gemeenteplein …. De gemeente omarmde het verhaal en tot vandaag worden er nog steeds allerlei activiteiten georganiseerd rond de pompeschitter, hij prijkt bovendien in het logo van Toerisme Dadizele.

    Pompeschitterspaté - Aangeboden door Keurslager ’t Torreke uit Dadizele

    In 1995, 20 jaar na de Pompeschitterstaart, stellen de “Daiselse” slagers de Pompeschitterspaté voor. Ze brachten hem op smaak met bruin bier en pruimensap, het verhaal van de pompeschitter indachtig. De paté past in de traditie van West-Vlaamse patés, die een grove structuur hebben, eerder grijs van kleur zijn en goed gekruid. De duidelijke leversmaak wordt verzacht door het bier en verzoet door het pruimensap. Je kan hem nog kopen bij Keurslager ’t Torreke op de befaamde “Plaats” van Dadizele. Zowel de paté als de taart zijn nu het jaarrond beschikbaar, ook in enkele horecazaken. Toerisme Moorslede - www.toerismedadizele.be

    Belgische speculaas : Aangeboden als Molentjes van Ambachtelijke Speculaasbakkerij Vanvuchelen uit Grazen

    Om traditionele Belgische speculaas te maken heb je maar een beperkt aantal ingrediënten nodig: bloem, bruine kandijsuiker, vetstof, eieren, kaneel, rijsmiddel en zout. Toch verschilt het koekje van bakker tot bakker.

    De “Molentjes” zijn het meest traditionele speculaasje in het uitgebreide gamma van speculaasbakker Erika Vanvuchelen. Het basisdeeg wordt enkel op smaak gebracht met kaneel, mag 24 u rusten op een koele plaats en krijgt zijn vorm met de speculaaswals. De speculaasjes worden donker gebakken aan 190°C zijn en zijn heel krokant. Andere erkende Belgische speculaasproducenten zijn Vermeiren Princips Speculoos, La Confiance, Borsbeekse speculoos en Aerts speculaas. Ambachtelijke speculaasbakkerij Vanvuchelen - www.grazensespeculaas.be

     

     

     









    29-09-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse streekproducten

     Vier Vlaamse traditionele streekproducten erkend: label STREEKPRODUCT.be

     

    Putse janhagel uit Putte (Stabroek), Pompeschitterstaart en Pompeschitterspaté uit Dadizele en Belgische speculaas (Molentjes) uit Grazen mogen het label STREEKPRODUCT.be dragen. De Sectorgroep Streekproducten van VLAM keurde hun aanvraagdossier goed.

    Er werden zes dossiers voorgelegd aan de Beoordelingscommissie, die samengesteld is uit specialisten uit alle voedingsdomeinen. Het advies van de Beoordelingscommissie werd vervolgens overgemaakt aan de Sectorgroep Streekproducten van VLAM, die besliste om vier producten te erkennen. De aanvragers mogen voortaan het label STREEKPRODUCT.be gebruiken op hun product en in hun communicatie. In West-Vlaanderen geeft de gemeente Moorslede haar traditionele streekproducten een duwtje. Verder zien we twee speculaasvarianten bij de nieuwkomers, eentje uit Antwerpen en eentje uit Vlaams-Brabant.

    Vlaams minister van Landbouw en Voeding Hilde Crevits: “Onze streekproducten worden elke dag opnieuw met heel veel vakkennis en liefde gemaakt. Het is altijd uitkijken naar de nieuwe erkende producten. Vandaag is Vlaanderen vier nieuwe streekproducten rijker. Producten met een rijke lokale traditie die bij de consument in de smaak vallen en waar we terechte trots op mogen zijn.”

    Putse janhagel - Aangeboden door Bakkerij De Schutter uit Putte (Stabroek)

    “Janhagel” is naast een verwijzing naar “het gewone volk of Jan met de pet” ook een koekje dat nauw verwant is aan speculaas. Streekproducten kennen geen grenzen, de koekjes vind je vooral terug in Nederland, maar hier en daar stak het de grens over om bijvoorbeeld een vast onderdeel te worden van de Putse kermis.

    Bakkerij De Schutter uit Putte (Stabroek) bakt al meer dan 75 jaar lang “janhagel”. De vorm van hun “Putse Janhagel” is traditioneel rechthoekig, ca. 3 cm breed op 6 cm lang. Het recept wijkt af van het Nederlandse recept, waar citroenrasp aan het deeg wordt toegevoegd en de koekjes bovenaan worden afgewerkt met amandelen en suiker. De Belgische variant is soberder met een “knobbelige” bovenzijde en smaakt uitgesproken naar muskaatnoot. Bakkerij De Schutter - www.bakkerijdeschutter.com

    Pompeschitterstaart - Aangeboden door Bakkerij Patrick & Ann, Bakkerij Artisano en Tearoom De Klokke in Dadizele (Moorslede)

    In 1975 werd in Dadizele gestart met een avondmarkt. Om volk te lokken werd aan de plaatselijke bakkers gevraagd om een taart te creëren. Het werd een taart met een vleugje West-Vlaamse humor. Voor de Pompeschitterstaart baseert men zich op een lokale sage over een kermisganger die zijn behoefte deed in de pompbak op het gemeenteplein …. De gemeente omarmde het verhaal en tot vandaag worden er nog steeds allerlei activiteiten georganiseerd rond de pompeschitter, hij prijkt bovendien in het logo van Toerisme Dadizele.

    Pompeschitterspaté - Aangeboden door Keurslager ’t Torreke uit Dadizele

    In 1995, 20 jaar na de Pompeschitterstaart, stellen de “Daiselse” slagers de Pompeschitterspaté voor. Ze brachten hem op smaak met bruin bier en pruimensap, het verhaal van de pompeschitter indachtig. De paté past in de traditie van West-Vlaamse patés, die een grove structuur hebben, eerder grijs van kleur zijn en goed gekruid. De duidelijke leversmaak wordt verzacht door het bier en verzoet door het pruimensap. Je kan hem nog kopen bij Keurslager ’t Torreke op de befaamde “Plaats” van Dadizele. Zowel de paté als de taart zijn nu het jaarrond beschikbaar, ook in enkele horecazaken. Toerisme Moorslede - www.toerismedadizele.be

    Belgische speculaas : Aangeboden als Molentjes van Ambachtelijke Speculaasbakkerij Vanvuchelen uit Grazen

    Om traditionele Belgische speculaas te maken heb je maar een beperkt aantal ingrediënten nodig: bloem, bruine kandijsuiker, vetstof, eieren, kaneel, rijsmiddel en zout. Toch verschilt het koekje van bakker tot bakker.

    De “Molentjes” zijn het meest traditionele speculaasje in het uitgebreide gamma van speculaasbakker Erika Vanvuchelen. Het basisdeeg wordt enkel op smaak gebracht met kaneel, mag 24 u rusten op een koele plaats en krijgt zijn vorm met de speculaaswals. De speculaasjes worden donker gebakken aan 190°C zijn en zijn heel krokant. Andere erkende Belgische speculaasproducenten zijn Vermeiren Princips Speculoos, La Confiance, Borsbeekse speculoos en Aerts speculaas. Ambachtelijke speculaasbakkerij Vanvuchelen - www.grazensespeculaas.be

     

     

     









    29-09-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Julie Vermeire tekent eerste kledingcollectie voor CKS

    CKS x Julie Vermeire

    Belgisch fashionlabel CKS werkt voor hun FW21-seizoen samen met drie bekende gezichten. Naast de eco-responsible collab met Loredana Falone van Wearable Stories en de mannencollectie van topchef Marcelo Ballardin, tekent TV-persoonlijkheid, danseres en TikTok-ster Julie Vermeire een on-trend capsule voor tieners. De collectie is beschikbaar vanaf 21/10 in de CKS-winkels en online via de webshop.

    TV-persoonlijkheid, TikTok-ster en spring-in-het-veld Julie Vermeire moest niet lang nadenken wanneer CKS haar vroeg om samen een collectie te ontwerpen: “Ik ben fan van Belgische mode en ik vind het heel fijn om op deze manier ook mijn steentje bij te dragen aan lokaal en Belgisch kopen. Mijn volgers situeren zich ook in Vlaanderen, dus ze gaan mijn collectie meteen kunnen kopen en dragen. Ik kijk er al naar uit om dat te zien in het straatbeeld.”

    De collab met CKS verliep erg vlot volgens Julie: “Kleding ontwerpen is een heel nieuw en leerrijk proces voor mij. Maar CKS luistert echt naar mijn ideeën en mening. Ze begeleiden mij doorheen het hele designproces. Ik kijk ernaar uit om de stuks straks ook in het echt te proberen en ze van op papier tot leven te zien komen.”

    Julie Vermeire haalde haar inspiratie voor deze collectie uit haar dagelijkse leven. Kleding waarin ze zichzelf graag ziet en die ze zelf graag draagt. De items zijn makkelijk onderling te combineren, zowel sportief als casual.

    Resultaat? Een urban style die tegelijk vrouwelijk en erg draagbaar is. Een zacht roze-grijze tartan print wordt gecombineerd met oversized cuts en relaxte silhouetten. Julie integreerde ook een eigen handgeschreven quote in de collectie die haar persoonlijkheid volledig weerspiegelt: soul shine. De collab met Julie Vermeire straalt een streetwear vibe uit waarmee CKS tienermeisjes hoopt aan te spreken.

    Deze collab brengt CKS' focus op tienermeisjes onder de aandacht. Naast de bestaande collecties voor vrouwen en kids, brengt het merk voor het eerst een tienercollectie uit, gericht op meisjes. Dit was nodig om tegemoet te komen aan de vraag van klanten en een groeiend potentieel in de markt. Het is een lijn die gecreëerd werd voor Generation Z, voor wie de WMN collectie vaak nog te volwassen is, en de kidscollectie te jong.

     









    28-09-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Praktische vragen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het antwoord op de 6 belangrijkste praktische vragen bij de aankoop van een Spaanse casa

     

    De grijze, sombere herfst- en wintermaanden staan voor de deur. Voor veel mensen is dat het sein om hun droom van een tweede verblijf in het zonnige zuiden te realiseren.  Spanje, en meer bepaald de Costa Blanca, is voor de Belgen sinds jaren de populairste bestemming. Heb je ook koopplannen? Dan ben je zeker iets met de antwoorden die vastgoedorganisatie Provia geeft op de zes belangrijkste praktische vragen.

    In Spanje kopen elk jaar 3.000 Belgen een tweede verblijf en de meerderheid doet dat aan de Costa Blanca. Ze zijn er na de Britten de grootste groep van buitenlandse kopers. De meeste verkiezen een stek dicht bij de zee of op een golfdomein. In tegenstelling tot andere nationaliteiten kopen Belgen veel nieuwbouw (33,6 %). Ze houden ook van veel ruimte: bijna 57 % heeft een appartement of huis dat groter is dan 80 m².

    1. BIJ WIE KOOP JE AAN? Voor de aankoop kun je aankloppen bij een bouwbedrijf, projectontwikkelaar of makelaar. Zij willen in de eerste plaats verkopen, maar dat doen ze gelukkig niet op een agressieve manier, omdat ze weten dat dit contraproductief werkt. Ga bij voorkeur in zee met een ervaren iemand. In Spanje is het ook gebruikelijk om eens je een pand gevonden hebt een advocaat onder de arm te nemen. Die ontfermt zich over heel wat zaken die in België door een notaris worden uitgevoerd. Hij checkt alles tot in de puntjes, zodat je 100 procent veilig kunt kopen.

    2. WAT GAAT HET KOSTEN? Iedereen heeft een budget voor ogen, maar het is goed om te weten dat er bovenop het aankoopbedrag nog bijkomende kosten zijn. Ze zijn op te delen in drie categorieën: belastingen, externe en juridische kosten. Qua belastingen moet je bij een nieuwbouw uitgaan van een btw van 10 % en nog eens 1,5 % zegelrecht voor het opmaken van een rechtsgeldige akte. Bij een herverkoop is er een overdrachtsbelasting van 10 %. De grootste externe kostenpost is de uitgave voor de notaris en voor het Spaanse eigendomsregister. Reken respectievelijk op zo’n 800 en 400 euro. De juridische kost slaat op het werk van de advocaat. Een bedrag van 1.000 tot 1.500 euro is gangbaar, maar vraag op voorhand een vrijblijvende offerte op. Het is mogelijk dat er nog wat extra’s bovenop komen voor het verkrijgen van een NIE-nummer (zie volgende tip) en het geven van een notariële volmacht.

    3. WELKE DOCUMENTEN HEB JE NODIG? Het eerste wat je te doen staat, is een NIE-nummer aanvragen. NIE is de afkorting van número de identidad de extranjero en is een fiscaal identificatienummer dat je bij heel wat administratie moet vermelden. Doorgaans regelt de advocaat de aanvraag. Je kan hem, of een vertrouwenspersoon, een notariële volmacht geven. Zo kan die in jouw plaats documenten ondertekenen, zodat jij niet de hele tijd heen en weer moet reizen om dat te doen.

    4. HOE VERLOOPT DE VERKOOP? Er wordt eerst een onderhandse overeenkomst opgesteld die juridisch bindend is. Laat ze daarom nalezen door je advocaat die nagaat of alles correct is. Vergewis je ervan dat de correcte prijs erin vermeld wordt en dat die identiek is aan het bedrag in de latere akte.

    Na de ondertekening wordt alles voorbereid voor de uiteindelijke eigendomsakte: er wordt gecontroleerd of er geen schulden op het pand rusten, of alle kosten van de vereniging van mede-eigenaars vereffend zijn, of de onroerend goed-belasting betaald is, …De eigenlijke akte wordt ondertekend bij een notaris die je zelf mag kiezen. Je ontvangt een afschrift, terwijl de bank de originele eigendoms- en hypotheekakte in bewaring neemt. Die krijg jij na de aflossing. Is er geen hypotheek? Dan wordt de eigendomsakte overgemaakt na registratie in het eigendomsregister.

    5. WAT MET DE BETALING? Pas bij de ondertekening van de gecontroleerde onderhandse overeenkomst moet je een voorschot overmaken. Voordien betaal je niets. Onder geen beding. Als jij de overeenkomst verbreekt, ben je het voorschot natuurlijk kwijt. Als de verkoper dat doet, dan heb je recht op een schadeloosstelling van tweemaal het bedrag van het voorschot, tenzij dit anders is bepaald. Na het verlijden van de akte moet het resterende bedrag vereffend worden op de manier zoals overeengekomen. Het is belangrijk dat je een gedetailleerde afrekening vraagt met de originele facturen en betaalbewijzen.

    6. KAN IK AANKOPEN MET EEN KREDIET? Als je een hypotheek wilt aangaan, kun je daarvoor ook bij een Spaanse bank terecht. Die verwacht dat je in staat bent om een grote eigen inbreng te betalen en je zult ook een bewijs van inkomsten moeten voorleggen om aan te tonen dat je in de toekomst bij machte bent om de hypotheek af te lossen. De maximale looptijd is dertig jaar  en het krediet moet afgelost zijn op het moment dat je de pensioenleeftijd bereikt.

    PROVIA, opgericht op 4 november 1981, is de vereniging van projectontwikkelaars en Abaco Advisers van de provincie Alicante. Het is een private vereniging zonder winstoogmerk, waarbij de meeste projectontwikkelaars van de provincie Alicante zijn aangesloten. Het hoofddoel van deze vereniging is de bedrijfsontwikkeling en groei van haar leden te bevorderen door hun zakelijke belangen te verdedigen en hen te vertegenwoordigen. De vereniging fungeert ook als communicatiekanaal en gesprekspartner voor de overheid en de samenleving in het algemeen. Daartoe beschikt Provia over een solide, moderne organisatiestructuur en de nodige managementkwaliteiten om aan de behoeften van haar leden te voldoen.

     

     

     

    27-09-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!