Inhoud blog
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    12-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salon van het culinaire boek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    SALON VAN HET CULINAIRE BOEK

     

     

    Het Brussels salon van het Culinaire boek is een ontmoetingsplaats voor auteurs, chefs en het grote publiek. Dit salon loopt van 20 tot en met 22 oktober in De Markten, Oude Graanmarkt in Brussel.

     

    De enorme evolutie die het culinaire boek de laatste jaren heeft ondergaan, stijging van de verkoopscijfers met 29%, is eigenlijk de aanleiding om dit salon te organiseren. Dat Brussel als locatie werd gekozen heeft natuurlijk alles te maken met de sterke reputatie die de stad op culinair gebied heeft opgebouwd. Toch is het principe van het salon is heel eenvoudig: gezelligheid en dialoog tussen exposanten en bezoekers rondom de tafels waarop de culinaire werken worden uitgestald.

     

    Net zoals de schilderkunst, de muziek en de poëzie, is aldus Philippe Decloux, schepen van handel en toerisme van de stad Brussel, het koken een kunst die zowel lichte als hevige emoties losmaakt, gaande van genot tot ongenoegen, zintuiglijk verlangen tot weerzin, plezier tot ergernis… Geurige en kleurrijke recepten die uw smaakpupillen prikkelen, die uw lichaam doordringen, die uw neusvleugels strelen met hun aroma’s die zich verspreiden zoals een nevelsluier. De kunst van het koken met een groot palet van kleuren en smaken is een plaats waar alles samenkomt. Alle rijkdommen die de natuur ons biedt, nemen deel aan een groot feest met als kers op de taart de laatste sublieme en spontane ingeving van de meester zelf, de chef-kok en van iedereen die de gerechten bereidt met zoveel liefde en toewijding, een kleurrijke mengeling van aroma’s en geuren voor alle liefhebbers.

    Het omgaan met smaakbeleving, de nieuwsgierigheid van alle betrokkenen en het ontdekken van de ander dragen bij tot de kwaliteit van het geheel. Het genot van het koken, schillen, ontpitten, fijnsnijden, snijden, paneren, met eigeel bestrijken en vervolgens bewonderen, opsnuiven, smaken, proeven en delen vormen de hoofdingrediënten van een voortreffelijke keuken.

     

    Nieuwigheden dit jaar zijn o.m. een grote en uitzonderlijke openingsconferentie in Ceria, de komst van meerdere grote buitenlandse chefs, o.m. Pierre Gagnaire, Michel Troisgros, Pascal Barbot, Olivier Roellinger, maar ook de deelname van de Belgische topchefs zoals Peter Goossens, Frank Fol, Yves Mattagne, Wout Bru .. Een culinair parcours langs verschillende restaurants in de omgeving van Markten die met producten uit Nîmes werken een keuken waar koude bereidingen worden gedemonstreerd en een conferentieruimte in de schoot van het salon.

    Het Brusselse salon van het Culinaire boek wil een gezellige manifestatie zijn voor het grote publiek waar de dialoog tussen bezoeker en auteur geen loze belofte is, kortom een plek zijn  waar iedereen dezelfde passie deelt. De chef, buiten de vertrouwde omgeving van zijn keuken, zal gedurende deze drie dagen, in direct contact staan met zijn talloze bewonderaars.

     

    Tijdens het salon worden eveneens talrijke seminaries georganiseerd. Exacte uren en dagen waarop de diverse gastsprekers aanwezig zijn worden weergevonden op de website www.hetculinaireboek.be. De seminaries handelen o.m. over gastronomie, dieetleer, wijn, gezondheid …Aan deze gratis seminaries nemen zowel binnen- als buitenlandse chefs deel.

    In het “dorp van smaken” kan je je smaakpupillen laten botvieren en je tanden zetten in de artisanale producten van vreemde en eigen bodem. Artisanale werkwijze en kwaliteit staan hier centraal.

     

    Voor de 2de editie werd de regio Nîmes als gastregio uitgekozen. Producten en gastronomie uit deze regio met o.m. kazen, wijnen, charcuterie, olijven, olijfolie, tapenades, cartagène en brandades krijgen extra aandacht.

     

     

     

     

    Voor de 2de editie van het Salon van het Culinaire boek wordt een openingsconferentie gegeven voor Hervé This, de grootmeester van de moleculaire keuken en dit op vrijdag 20 oktober te 15 uur in het auditorium Jacques Brel in de hotelschool Ceria.

     

    Praktisch: salon van het culinaire boek, De Markten, Oude Graanmarkt te 1000 Brussel op vrijdag 20 oktober van 19 tot 22.30uur, op zaterdag 21 en zondag 22 oktober telkens van 10 tot 18 uur. Toegangsprijs 5€n senioren 4€. Uitgesproken doelgroep: lesgrage gastronomen, levensgenieters, gepassioneerde foodies, professionele en hobby koks. RVH.

    www.hetculinaireboek.be

     

    12-10-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ventre Saint Gris
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De wonderlijke donderdagen van

    Ventre Saint Gris

     

     

    Al enkele jaren bekoort Ventre Saint Gris de lekkerbekken met zijn overheerlijke en tegelijk oogstrelende Franse keuken, evenals met zijn wijnkaart, waarop een aantal vondsten van kleine gepassioneerde wijnbouwers. Gedreven door de zin voor uitmuntendheid, nodigt het restaurant voortaan elke donderdagavond zijn klanten uit voor een nieuwe culinaire ontdekkingstocht. Deze donderdagavonden in Ventre Saint Gris draaien rond themamenu’s met 3 of 4 gangen tegen een uiterst aanlokkelijke prijs : 35 euro, wijnen inbegrepen ! Een unieke gelegenheid om de geneugten te ontdekken van de Catalaanse keuken, de "salades folles", de Kretenzische keuken, de kanalen van Damme, de nieuwste trends uit de Elzas en tal van andere regio’s waarbij steevast de platgetreden paadjes worden verlaten.

     

    De naam van de zaak werd oorspronkelijk ontleend aan… een paard ! Destijds wist
    de toenmalige eigenaar niet eens dat die woorden ook de geliefde vloekuitspraak waren van de beroemde Hendrik IV, de koning die zijn volk de "poule-au-pot" leerde eten, de lekkerbek bij uitstek die de geschiedenis inging als de man van de overdadige braspartijen waaraan
    zijn hof zich vaak drie tot vier dagen ononderbroken te goed deed.

     

    Die achtergrond verklaart meteen ook de koers die werd gezet toen de zaak werd overgenomen door de huidige eigenaars, drie dertigers die elkaar wonderwel aanvullen.

    Fabian Henrion domineert met zijn 1,90m op een joviale manier de zaal, waar hij zijn feilloze kennis van de Franse wijnen maar al te graag ten dienste stelt van de klanten.  Fabian Henrion steekt het niet onder stoelen of banken: hij heeft een bijzondere voorliefde voor de Loirevallei, de Languedoc en de Roussillon. Hij deed ervaring op in de grote eethuizen van de Europese hoofdsteden, van Claridge’s in Londen tot het Hilton in Brussel.

    Vincent Vandeuren ontfermt zich over de financiële aspecten en de public relations.
    Hij is de initiatiefnemer van de wonderlijke donderdagen van Ventre Saint Gris.

    Mike Bravin zwaait de plak in de keuken, hij maakte de glorietijd van het Ceria/Coovi mee, liep o.m. stages bij Comme chez Soi en la Villa Lorraine. Hij begon zijn beroepscarrière in la Maison du Bœuf, deed ervaring op in de Verenigde Staten, m.n. in de chique restaurants van Beverly Hills. Na zijn terugkeer in België ging hij aan de slag in Prince de Liège ; nadien werkte hij mee aan de opening van restaurant Kolya, hotel Manos Ier, alvorens hij in zee ging met Vincent en Fabian.

     

    De twee naast elkaar liggende zalen zijn fris, goed verlicht, voorzien van airconditioning en ademen een koloniaal sfeertje uit, dat wordt geaccentueerd door de vensterluiken en de Amerikaanse stores. De roomkleurige muren met witte lambrisering zijn versierd met een verzameling oud papier en ingelijste oude hotelrekeningen, prestigieuze menu's en vroegere kaarten van vermaarde etablissementen. Zo prijkt de kaart van het restaurant "Cul Blanc" naast menu's van de vorige eeuw uit het zuiden en het noorden van het land, waaruit je bijvoorbeeld kan opmaken dat een eetfestijn destijds werd afgesloten met schaaldieren in Wallonië, en met terrines en foie gras in Vlaanderen.


    De bezieling van de kaart:

    Tijdens de zomerperiode zijn olijfolie, balsamicoazijn, "barigoule", verfrissende groenten en heerlijke asperges volop aan de orde. In de winter gaat de voorkeur eerder uit naar hartige gerechten. De eigenlijke kaart biedt een ruime keuze aan lekkernijen met een tiental voorgerechten en evenveel hoofdgerechten. De hoofdgerechten kiezen resoluut voor smaak en structuur. Doordachte combinaties waarbij de seizoensproducten nog steeds een belangrijke rol krijgen toebedeeld.

    Naast die ruime aandacht voor groenten worden ook de sauzen zeer doordacht uitgekozen, van de béarnaise en de lamsjus tot de sjalottenroomsaus met porto voor het parelhoen
    of nog de tzatziki met verse munt voor de tempura van grote garnalen met een slaatje van geroosterde courgettes en aubergines.

     

    Er worden ook maandelijks en wekelijks verschillende menu's aangeboden : van maandag tot vrijdag betaal je voor de lunch (voorgerecht en hoofdgerecht) 12,50 euro ; het halfmaandelijks menu van 25 euro biedt de keuze uit twee voorgerechten, twee hoofdschotels en twee nagerechten. Ten slotte is er ook nog een menu van de maand, dat voor 32,50 euro een voorgerecht naar keuze, hoofdgerecht en nagerecht biedt of voor 39,50 euro twee voorgerechten, hoofdgerecht en nagerecht. Of u nu à la carte eet of voor een menu kiest, de producten worden steeds met de grootste zorg uitgekozen. Daarvoor werkt het huis uitsluitend met leveranciers van topkwaliteit.

     

    Uit het herfstmenu dat loop tot midden januari kozen we als voorgerecht een cappucino van wilde bospaddestoelen zacht gebakken St Jacobsvruchten met notensluier en een klassiek ‘aards’ product, zijnde eendenleverpastei, gebakken met appeltjes en in de vorm van een croque-monsieur gecombineerd met peperkoek. De Chardonnay Vieilles vignes ‘les murelles’ 2002 Domaine Roux was een perfecte metgezel. Voor het hoofdgerecht viel de keuze enerzijds op een suprême van Landeskippetjes met gratin van aardappelen en Comtékaas met morilles, witloof en saus van gele wijn. Anderzijds kozen we voor nootjes van Arlequinhert met herfstgarnituur zijnde appel, aalbessen, witloof en winterse kroketten met notensnippers. De Givry 1er cru 2002 Domaine Ragot ‘ La grande berge’ uit de Bourgognestreek prutelde aanvankelijk tegen, maar eens hij voldoende lucht meekreeg ontplooide de wijn zich tot een aangename partner met diepe smaak en fijne nadronk. Inzake desserts was er de bijna traditionele moelleux au chocolat – blijft voor elke chef een aartsmoeilijke opdracht - en de Brie kaasbeignets met notensla en schijfjes golden. Enig nagerecht vol overgave en diepe, nazinderende smaakaroma’s.

     

    Tot slot geven we nog even mee dat elke fles die u in het restaurant bestelt, zorgvuldig ingepakt wordt zodat u ze thuis rustig kan leegdrinken. U krijgt ze mee in een discrete, praktische kartonnen verpakking op maat, voorzien van een handvat en versierd met het logo van Ventre Saint Gris.

     

    Thema’s van de wonderlijke donderdagen van Ventre Saint Gris zijn de komende weken: 19 oktober: opening jachtseizoen, 26 oktober: pompoen en reuzekalabas, 2 november: de nieuwigheden uit de Elzas, 9 november: bos- en veldpaddestoelen, 16 november: pluimen en veren, 23 november: koken met bier, 30 november les millefeuilles, 7 december: gestoei met slachtafval, 14 december: Scandinavisch menu en Kerstmis op 21 december. Ongetwijfeld talloze topgerechten met verrassend tintje om heerlijk te degusteren. RVH.

     

    Restaurant Ventre Saint Gris - Diepestraat 10 - 1180 Brussel - Tel. : 02/375.27.55

    www.ventresaintgris.com

    Open het hele jaar door, 's middags en 's avonds, van 12.00 u tot 14.30 u en van 19.00 u tot 22.30 u., Wekelijkse sluitingsdag : maandag

    11-10-2006 om 22:12 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willy en Marianne
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Restaurant Willy en Marianne :

    Opvolging, smaken en traditie

     

     

    Gedurende bijna een kwarteeuw, heeft Marianne deel uitgemaakt van het lekkerbekkige landschap van Ukkel hetgeen haar een Bib heeft opgebracht bij Michelin. Het huis heeft zich een reputatie van overtreffelijkheid gesmeed waaraan Stéphane Champion, chefkok gedurende de twee laatste jaar, heeft meegewerkt. Sinds december 2005, heeft hij het restaurant overgenomen samen met Céline Moermans, goed gekend door de vaste bezoekers van les 2 Frères waar zij gedurende drie jaar de zaal heeft geleid. Het is zeggen dat de opvolging zich onder de beste voortekenen aankondigt, aangezien het jonge paar de kaart van de voortzetting speelt, met de fabuleuze verhouding prijs-genot die altijd de vaste bezoekers en kenners bekoort. .

     

    Stéphane Champion, 35 jaar, is van Normandische afkomst maar heeft altijd in België gewoond. Hij heeft zijn studies in het Ceria-Instituut en aan de hotelschool van Ukkel gedaan. Hij heeft achter verscheidene fornuizen van Ukkelse huizen gestaan om nu deze in handen te nemen waarvan hij de eigenaar is. Erfgenaam van een huis met faam dat steeds de kwaliteit tegen slimme prijzen heeft gesponnen, wil hij alles voortzetten in dezelfde weg, terwijl hij het toegankelijker wil maken voor een jonger cliënteel die de echte waarden waarderen. Zijn partner Céline, 25 jaar, zet heel haar charisma ten dienste van de klanten die de kleine attenties appreciëren waarvan zij blijk geeft.

     

    De kleine zaal voor 35 personen heeft een tiental jaren geleden haar laatste verandering gekend. Fris en fleurig met zijde met Provençaalse motieven op de muren, geeft het restaurant een vrolijke toon. Men komt niet aan een omgeving die deel uitmaakt van de faam van een huis, temeer de klanten er hun gewoontes hebben. Het interieur is in de Provençaalse stijl met de bar, de zolderbalken et de rustieke stoelen, terwijl de tafels zorgvuldig voorzien zijn van witte tafellakens met daarop tafellakens van licht oranje, kleur die men terugvindt in de stoffen servetten.

     

    Zoals in het recente verleden, wil de keuken de gemoedsstemming van de seizoenen en de markt volgen waarbij zij het beste van de Franse keuken vereist en dit met enkele vrijwillige zuiderse tinten. De menukaart, met een maandelijkse toerbeurt, vertoont doorheen een tiental voorgerechten en hoofdgerechten naar keuze een voordelige formule : een viergangenmenu aan 32 euro met daar inbegrepen een welverzorgde mise-en-bouche, een voorgerecht, sorbet, hoofdgerecht en nagerecht. Er is ook de viergangenlunch die zowel voorgesteld wordt in de week als op zaterdagmiddag. 

    De lente is het favoriet seizoen van de chef die de zomerse uitweidingen vermenigvuldigd : grote St-Jacobsnoten en gebraden scampi met boter en geblust met balsamicoazijn, ganzenlever in terrine, carpaccio van tonijn op smaak gebracht met truffelolie, tartaar van zalm en grijze garnalen met een avocadomousse.

     

    Wat de hoofdgerechten betreft, doet dezelfde winnende strategie de nauwgezette toer van
    de traditie : gebraden liesstuk van hoentje met asperges en spaanders van ganzenlever,
    verse tagliatelle met parmaham en gegrilde courgettes, ribstuk van lam met groene punten, gegrilde kalfsmedaillons gegratineerd met mozzarella … Vis, waarvoor de chef een passie heeft zoals een jeune premier, maakt eveneens deel uit van de feestelijkheden, de gegrilde zeebaars met lentesla, kleine tong gevuld met scampi en basilicumsaus, gegrilde zalm op
    een bedje van krokante groenten en een schijfje van linguini.

    Kwaliteit, versheid, prijs en smaken zijn, zoals in het verleden, de troeven van een keuken
    die haar klassieken onderhoudt en die de olijfolie verkiest, alsook de in huisgemaakte fumets en fonds die de basissen zijn van alle sauzen.

     

    Jachtspecialiteiten

     

    De grote specialiteit van het huis blijft de jacht met een goudbruine kaart op de loer voor
    het beste wild. De kalender wordt stipt nageleefd en er ontbreekt geen enkele opportuniteit op het appel : reebok met bospaddestoelen, hazenrug met jagers-, harlekijn- of pepersaus, fazant op Brabantse wijze, jong everzwijn met pepersaus, hindemedaillons met cantharels of opgevuld met ganzenlever. Daar ook doen de huisfonds wonderen en men dient te noteren dat in de formule aan 32 euro, alles inclusief, zowel het verse wild als enkele suggesties voor
    de fijnproevers, zoals de krokante asperges met papaverzaad, kookvocht met honing en tuinkruiden, geen enkel supplement vorderen. Men zal tenslotte opmerken dat de nagerechten deel uitmaken van dezelfde gedachtegang door zich tevens op een hoog niveau te plaatsen : chocolademousse, profiteroles met vanille-ijs en chocolade, crème brûlée en andere heerlijke lekkernijen waarvan de assiette gourmande een synthese voorstelt van een mini crème brûlée, een mini tiramisu, profiteroles, witte en zwarte chocolademousse, fruitsla of ijs.

     

    Tijdens onze test kregen we als proevertjes een 3-deling bord met huisgemarineerde zalm, tomatenroomsoep met preisnippers en een glaasje Noordzeegarnalen. Als voorgerecht opteerden we voor heerlijk gegrilde St. Jacobsvruchten gegarneerd met een fijn speklaagje en een carpaccio van eend met aromarijke trufelolie en enkele snippers ganzenlever. De citroensorbet was een mooie prelude op wat komen moest.

    Al hoofdgerecht was er een heerlijke kabeljauwmoot met gambadecoratie en roomsausje en een boterzachte contrefilet met groene pepersaus en handgesneden Amerikaanse frieten. De suggestieve wijnen, een Chablis vieilles vignes – Château Maligny 2002 voor de visgerechten en een Bourgeuil 2002 Cuvée les Bizard Domaine des Forges voor de vleesgerechten waren een prima aanvulling op de zeer fijne bereidingen.

     

    Achter de eerder beperkte dessertkaart gaan evenwel prachtige afsluiters schuil, de moelleux au chocolat bewees dat Stéphane heel wat culinaire talenten in zich draagt, terwijl zijn ‘assiette gourmande’ iedereen bekoort. Een mousse van zwarte en eentje van witte chocolade, een tiramisu van het huis, notenijs met basilicumtouch en een heerlijke crème brulée zijn niet te versmaden.

     

    Het kelderboek verrijkt zich elke maand en ontdekkingen worden gedaan naargelang de wijnproeverijen. De privileges voor het ogenlik zijn de Chileense, Australische en Afrikaanse, maar de keuzesuggesties blijven vast aan Frankrijk. Halve flessen en flessen van 50 cl versterken tevens de keuze van de etiketten.

     

    Restaurant Willy en Marianne, al zou een naamwijziging in restaurant Stéphane en Céline, zeker niet misstaan, biedt een perfecte combinatie van zeer lekkere gerechten aan best betaalbare prijzen. Anderzijds vormt de charmante en attentievolle bediening, een volwaardig toetje. Absoluut aanbevolen. RVH.

     

    Restaurant Willy en Marianne - Alsembergsesteenweg 705 - 1180 Ukkel.  02/343.60.09

    Gesloten dinsdagavond en woensdag.

     

    11-10-2006 om 22:11 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Ferme du Bois d'Arpes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    LA FERME DU BOIS D’ARPES

     

     

     

    Op slechts enkele kilometers van Brussel, bevindt zich een charmant eethuis met tuinterras dat u een unieke sfeer biedt in een authentiek kader. De Bois d’Arpes maakt deel uit van de restaurants die men toevallig ontdekt maar waar men zeker naar terugkomt. Restaurant ‘Bois d’Arpes’ combineert gastvrijheid en verfijning in een landelijk en bucolisch kader. Wellicht één van de beste tafels van Nijvel.

     

     

    Benoit Bertrand heeft zich niet vergist toen hij, meer dan 16 jaar geleden,
    deze hoeve, een pand met een ziel, daterend uit 1755 heeft gekocht. Deze jonge, pas afgestudeerde restaurateur besefte snel dat dit pand een rijk potentieel bezat. Vandaag is de Ferme du Bois d’Arpes tegelijkertijd een restaurant, een banketzaal en het adres bij uitstek voor de organisatie van seminaries en allerlei evenementen. De verzorgde inrichting is de eerste troef van dit restaurant.

     

    De charme van het gebouw werd bewaard en wordt geaccentueerd door de bakstenen muren en houten balken, de gekozen stoffen en de comfortabele stoelen. De tafels die gedekt zijn met stoffen tafelkleden en  het porseleinen servies in Engelse stijl zorgen voor een warme en behaaglijke sfeer.

    Een charme die verdergaat op de eerste verdieping met een zaal die plaats biedt  aan een 30-tal personen in een uiterst huiselijk en warm decor. Deze oase van rust en groen heeft haar authentiek karakter bewaard zonder af te glijden naar het kitsche en het ouderwetse.

     

    Andere sleutel tot het succes, een Franse, inventieve keuken afgestemd op
    het genot van de  ogen en van de tafel. De chef, Salvatore Di Vanni, een echte purist, heeft zijn team de zorg voor details overgedragen. Hij verbaast zijn gastronomische klanten met een vooruitstrevende keuken maar ook met klassiekers.

     

    De kaart bruist van creatieve en subtiele ideeën. Een paleis van heerlijkheden tegen zachte prijzen. Absolute aanraders : het 3-gangen menu voor 40 € (keuze uit 6 verschillende voorgerechten, hoofdschotels en nagerechten) of het Prestige Menu voor 35 € of 62 € met aperitief, wijn, water en koffie. De 3- gangen lunch voor 25 € is ook de omweg waard.

     

    Een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, gecombineerd met het permanente streven naar een constante kwaliteit op alle vlakken. Enkel de beste kwaliteitsproducten worden hier gebruikt. De voorkeur van de Chef gaat o.m. uit naar St-Jacobsvruchten, ganzenlever en jonge duif.

     

    In dit gastronomisch restaurant kan u genieten van de allerfijnste seizoengebonden gerechten. Als voorgerecht kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen krokantjes met Normandische camembert met een frivool slaatje van gekonfijte ganzenmagen en kreeft of St-Jacobsnoten en rivierkreeftstaartjes met fleur de sel, oriëntaalse groentewok, kokosmelksaus en gele curry. Als hoofdgerecht hebt u onder meer de keuze tussen een gegrilde Chateaubriand “Blanc Bleu Belge” met gekonfijte sjalotten in Maury wijn en een bundeltje oesterzwammen. Of een gebraden kalfskroon met morilleroomsaus en tagliatelli, gegarneerd met een mousseline van aardappelen, gerookte spekjes en witloof.

     

    Alle nagerechten worden in eigen huis bereid en er is voor elk wat wils. Absolute aanraders zijn de echte ‘Comédie Française’ pannenkoek of een moelleux van chocolade.

     

    De Bois d’Arpes beschikt tevens over een uitgebreide wijnkaart. Deze omvat een stevige keuze goede wijnen tegen betaalbare prijzen alsook een mooie selectie champagnes en dessertwijnen.

     

    Wij kozen voor een ‘menu prestige’. Een dromerige scampi, een compote van zalm en rabarber en ganzenlever met vijg vormden de proevertjes. Als voorgerecht een Schotse huisgerookte zalm met een crème van Oscietrakaviaar gepresenteerd op Moskouse wijze, zijnde een glaasje heerlijke wodka. De filet van jonge duif met spinazie, fijne sjalotjes,  Girollespaddestoelen en romige oude Portosaus, ging de sorbet vooraf.

    Een filet van speenvarken met zuiderse kaviaar, schitterende groenteassortiment en een groene pepersaus naast de estragonsaus vormde een prachtig hoofdgerecht met verrassend smaakpalet. De Gandujabavarois en de Sao Toméchocolade vormden waardige afsluiters. Ook de wijnen een Sauvignon blanc 2004 Piller Henry en de rode Château Les Hivers Cote de Blés – Bordeau 2004 bleken ondanks hun eerder jonge leeftijd van uitstekende kwaliteit met zachte, fruitige nasmaak.

     

    Deze uitermate inventieve keuken krijgt een extra dimensie door het vriendelijk en gastvrij onthaal, aangevuld met een uitstekende service. De Maître d’hôtel, Stéphane Constantin verwent u met talrijke attenties gedurende de hele maaltijd die ervoor zorgen dat u zich hier thuis voelt.

     

    Bij mooi weer kunt u genieten van het eten op het terras, in de volle natuur. Bovendien zijn kinderen  welkom, wat eerder zeldzaam is voor restaurants van dergelijk niveau. Terwijl u rustig en gezellig tafelt, kunnen uw kleine kapoenen zich volledig uitleven in de speelruimte alvorens van de speciaal voor hen bereide gerechten te proeven.

     

    La Ferme du Bois d’Arpes staat voor…

    ·         een kwaliteitsrestaurant met ruime parking vlakbij Brussel

    ·         een geraffineerde Franse keuken

    ·         een persoonlijk onthaal en een uitstekende service

    ·         een terras voor een 30-tal gasten en een boomrijke tuin met
    een kinderspeelruimte

    ·         een gedroomd decor voor seminaries, banketten en recepties

    ·         vlotte bereikbaarheid vanaf de autoweg (autosnelweg E19 Brussel-Charleroi, Bergen, uitrit 19 Arquennes-Nivelles Sud)

     

    Samen met zijn chef Salvatore di Vanni, opteert Benoit Bertrand resoluut voor een kwalitatieve en dagverse keuken, waarbij alle ingrediënten volop hun smaakaureool kunnen vrijgeven. Ondanks de hoogstaande gastronomische lekkernijen koestert hij geen sterambities omdat hij de gerechten op elk ogenblik wil aanpassen aan de seizoensproducten en de culinaire creatieve kwaliteiten van alle medewerkers optimaal wil ontplooien tot gastronomisch jolijt van zijn gasten-fijnproevers. RVH.

     

    La Ferme du Bois d’Arpes - Bergensesteenweg 30 - 1400 Nijvel - Tel : 067 21 16 37

    www.boisdarpes.be

     

     

    11-10-2006 om 22:10 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grand Casino Brussel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

      Grand Casino Brussels

    Vrijdag de 13e (oktober): altijd prijs in het Grand Casino Brussels!

     

    In het Grand Casino Brussels is er altijd wel iets bijzonders te beleven.

    En oktober is geen uitzondering, want het Grand Casino Brussels maakt van vrijdag de 13e uw geluksdag!

     

    Maar ook de rest van de week van 9 tot 15 oktober is het prijs en ontvangt u in restaurant La Madeleine voor slechts 13 € een heerlijke fles champagne en voor 13€ een kreeft van 500 gr.

     

    Een onweerstaanbare aanbieding voor wie het Grand Casino Brussels nog niet kent.

    Onder vrienden of als romantisch vermaak, een bezoek aan het casino valt altijd in de smaak! Het Grand Casino Brussels is dagelijks geopend van 12u (’s ochtends) tot 4u ’s nachts. RVH.

    Telefoonnummer om te reserveren in restaurant La Madeleine:                  0800 97777

     

    Toegang tot het casino:

    De toegang tot het casino is altijd gratis. Identiteitskaart vereist. Minimumleeftijd: 21 jaar.

    Kledingvoorschrift voor het casino: casual, geen korte broek, trainingspak of sportschoenen.

    www.grandcasinobrussels.be

     

     

     

    10-10-2006 om 09:55 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duke's Royal
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

     DUKE’S … ROYAL !

     

    De nieuwe privé-club van het  Royal Windsor Hotel Grand Place heet DUKE’S. Het hotel was al bijzonder trendy met de Fashion Rooms,

    en het verruimt nu horizonten in het Brusselse nachtleven ... voor hotelnachten die even mooi zijn als de dagen …

     

     

    « Het Royal Windsor Hotel Grand Place is verheugd u te kunnen aankondigen dat de DUKE’S binnen zijn vier muren is aangekomen». Daarmee is de vernieuwing van de privé-club « Le Griffin’s » een feit. De officiële aankondiging van de opening van de DUKE’S zal de Brusselse nachtraven en wie op doorreis is in de hoofdstad van Europa ongetwijfeld als muziek in de oren klinken.

     

    Dankzij de DUKE’S kunnen we een punt zetten achter de zomervakantie onder een ‘royale’ sterrenhemel, en dat met de bijzonder ervaren equipe van de ‘You’, de nachtclub die recht tegenover het hotel is gelegen.

     

    De DUKE’s is niet alleen uniek in Brussel : hij heeft een hele reeks troefkaarten in de hand :

    Een mythisch verleden. Wie herinnert zich de dolle jaren van de privé-club de « Crocodile’s » niet ? Het was de eerste privé-club van een sterrenhotel in Brussel, en hij pakte uit met een vernieuwende decoratie. In 1985 volgde de « Griffin’s » de «Crocodile’s » op, in een stijl, geïnspireerd op de clubs die het mooie weer maakten aan de Côte d’Azur. En in de privé-club van het Royal Windsor Hotel blijven de beroemdheden elkaar kruisen, van Johnny Halliday tot Mel Gibson …   

    Een uitzonderlijke locatie. De Grote Markt van Brussel ligt op een boogscheut. Het is een van de mooiste van de wereld en elke nacht baadt ze in een feeërieke stemming.

    In de omliggende voetgangersstraten liggen de mogelijkheden voor nachtelijk vertier voor het rapen, met het Brusselse Casino en een hele rist restaurants. De DUKE’S krijgt er een heel bijzonder privilege bovenop : het is de enige privé-club in het hart van de stad die met de vijf sterren van het Royal Windsor Hotel Grand Place kan uitpakken. Met het internationale keurmerk van de Warwick Hotels, de kwaliteit en elegantie van een vijfsterrenservice – met daarbovenop een zeer gegeerde privé-parking!      

    Een decor om bij weg te dromen. De nieuwe uitbaters van de DUKE’S deden een beroep op Miguel Cancio Martins om een onuitgegeven universum te creëren. Hij is bekend door creaties als de Buddha Bar in Parijs en Olivia Valère in Marbella. De decorateur houdt er een bijzonder eigenzinnige stijl op na : van toile de Jouy, over wit en zwart, hel roze en koper, tot spiegels waarin de bustes van Marie-Antoinette en een mysterieuze hertog weerkaatst worden … glamoureuze chic en sexy glamour, barok, tijdloos, met een magistrale verlichting, met muziek die een gericht publiek moet aanspreken: actieve 35-45’ers, kosmopolitisch, met een bijzonder oog voor esthetiek en levenskunst op elk uur van de dag... RVH.

     

    DUKE’S  Kerstenmannekensstraat 2  1000 Brussel. Tel. 02 639 14 00

    www.dukes.be. Reserveren : 0495 188 555

     

    10-10-2006 om 09:55 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolce Boston

     

    DOLCE INTERNATIONAL BEHEERT SINDS KORT

    HET BEDFORD GLEN HOTEL IN BOSTON

    Bedford Glen Hotel krijgt facelift van 12 miljoen dollar

     

    Dolce International, gespecialiseerd in het organiseren van conferenties, heeft aangekondigd dat voortaan ook het Bedford Glen Hotel, een hotel met 284 kamers op 30 kilometer van Boston in de Verenigde Staten deel uitmaakt van de keten. De groep investeert 12 miljoen dollar in aanpassingswerken om het comfort van het vroegere Renaissance Hotel te verhogen. Zo worden de talrijke flexibele vergaderzalen uitgerust met de meest geavanceerde technologie en zal het hotel zijn klanten ook creatieve en professionele conference planners ter beschikking stellen. Het Bedford Glen Hotel is het  22ste hotel in de portefeuille van Dolce International, maar het eerste eigendom van de keten in Boston.

     

    Andy Dolce, CEO van Dolce International, verklaart: “Dit bijzondere hotel werd door zijn gasten altijd al sterk gewaardeerd vanwege de kwaliteit van het onthaal, zowel voor zakelijke als voor recreatieve doeleinden en het doet ons plezier dat de huidige gasten het hotel ook trouw blijven nu het door Dolce wordt beheerd. We kijken er naar uit om de merknaam en de knowhow van de groep met dit gerenommeerde hotel te verbinden. Het Bedford is een uitstekende accommodatie met een uitzonderlijke ligging in het hart van het technologische, toeristische en commerciële centrum van het noordoosten van de Verenigde Staten”.

     

    Een charmante bestemming

     

    Het Bedford Glen Hotel bevindt zich in een landelijke omgeving van 12 hectaren in een historische omgeving aan de rand van Boston en dat maakt het hotel tot een charmante bestemming voor zaken- en incentivereizen. Het hotel beschikt over een uitgebreide infrastructuur van meer dan 1200 m² vergaderruimte, drie balzalen, 22 zalen voor conferenties en workshops, aangevuld met verschillende binnenplaatsen in open lucht en een volledig ingericht business center.

     

    Daarnaast herbergt het hotel een bijzonder populair restaurant, Bistro 44 en een Cybercafé, Starbucks. Het drukbezochte restaurant Bistro 44 met bar in New England-stijl blijven werken zoals voordien en zowel de lokale klanten als de hotelgasten kunnen blijven genieten van de verfijnde gerechten die er worden geserveerd.

     

    Het hotel biedt de gasten ook talrijke ontspanningsmogelijkheden zoals een fitnesscentrum, overdekt zwembad, jacuzzi, sauna, tennisterreinen, bowling, en talrijke wandelroutes en professionele golfterreinen in de onmiddellijke omgeving. Het hotel bevindt zich op 30 minuten van het centrum van Boston, op 45 minuten van de internationale luchthaven Logan en op korte afstand van het technologiecentrum van de regio.

     

    In de komende 12 maanden zal het Bedford Glen Hotel drastische renovatiewerken en, zowel binnen als buiten, een grondige facelift ondergaan. Na de verbouwingwerken worden de ruime kamers met hypermoderne badkamer en uitzicht op de mooie tuin, ingericht met elegant meubilair en luxeobjecten. De gasten zullen dan over draadloze internettoegang in de halls en breedbandinternet in alle vergaderzalen kunnen beschikken.  RVH.

     

    10-10-2006 om 09:20 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Galler Kaori
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Kaori …

     

     

     

    Kaori, dat is zes verschillende chocoladesoorten, maar elke soort is met pure chocolade omhuld. Dit om een richtlijn te vormen die u zelf naar wens kunt versterken en veranderen. De smaken van de chocolade zijn saffraan, kardemom, yuzu, gember, vanille & kokos, aardbei & balsamiek.

     

    Kaori is het Japanse woord voor parfum, geur, welriekendheid. Japanners noemen het schoonschrijven ‘smaakvol schrijven’. De emotie zit in de beweging, in het naar buiten brengen van wat in u trilt.

    Nochtans was Jean Galler bij het ontwerpen van de nieuwe creatie niet zo Japans gericht. Hij wou immers accenten leggen op het zelf mengen van chocolade. Toen de potjes erbij kwamen en verwezen werd naar de lange pennen, ontlook ergens een idee. Daarom kreeg de chocolade een lange vorm waarmee men dan meerdere malen in een der potjes, zeg maar chocoladesmaken, kon doppen.

     

    Kaori is ondertussen uitgegroeid tot een schoonschriftkoffertje waarbij elk chocoladestokje een penseel wordt, elk potje biedt een ander specerij aan. Uw gehemelte fungeert als een blanco blad waarbij elke dop van het penseel in de inktpot een nieuwe creatie vormt, een nieuwe Kaori tot ontluiking doet komen. RVH.

    Kaori is in alle Galler-winkels over de ganse wereld verkrijgbaar.

    www.galler.com

     

    10-10-2006 om 09:17 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.So Rose
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    So Rose

     

     

    Voor de nieuwe collectie “So Rose” zet Screwpull alles op alles … en baart opzien!

     

    De drie essentiële, ‘Klassieke tafelmodel’, ‘Push & Twist capsulesnijder’ en ‘Pop Bulle: opener voor moussernde wijnen’, ruilen hun sobere kleuren voor het trendy, verleidelijke rose.

    Voorwerpen van pure verleiding, de nieuwe trots van het Screwpull assortiment, waarvan gebruiksvriendelijkheid en doeltreffendheid niet onderdoen voor hun elegantie. Dankzij de fabricatieprocedure van Screwpull zijn ze ook zeer duurzaam flexibel olycarbonaat (materiaal gebruikt voor de schilden van de oproerpolitie) in de masse gekleurd, met een garantie van 5 jaar.

     

    So Rose, ongetwijfeld een persooonlijk geschenk, een geschenk vol compliciteit tussen vrouwen, een geschenk met een knipoog van een vrouw voor een man? RVH.

     

    10-10-2006 om 09:16 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cuisipro kerstboom

    Cuisipro weet wat koks onder de kerstboom willen¦



    Met de eindejaarsfeesten in het vooruitzicht, stelt Cuisipro enkele handige nieuwigheden voor die zeker van pas komen bij het bereiden van de heerlijkste feestmaaltijden. Bovendien zijn ze ook een ideaal geschenk voor iedereen die wel eens achter het fornuis plaatsneemt! Wat dacht je bijvoorbeeld van een flexibele borstel die perfect alle mogelijke karaffen reinigt? Of van een klopper die flexibel en buigzaam is? Of misschien ben je net op zoek naar een knappe en ergonomische blikopener? Cuisipro zal je verrassen!

    Flexibele klopper

    De flexibele klopper van Cuisipro is ideaal voor het kloppen en mengen van vinaigrettes, sausjes, vleesjus, eieren en nog zo veel meer. Het ergonomische ontwerp volgt de hoeken en rondingen van je kom of pan, zodat geen enkel druppeltje aan de klopper ontsnapt. De flexibele klopper is vervaardigd uit roestvrij staal en het klopgedeelte zelf is voorzien van een siliconen omhulsel. Dit omhulsel is hittebestendig tot 400°C en is dus ideaal voor het gebruik in producten met een antikleeflaag.

    Flexibele reinigingsborstel


    Deze reinigingsborstel van Cuisipro is een must voor het reinigen van alle smalle recipiënten. De lange greep van de borstel gaat makkelijk in thermossen of karaffen met een smalle hals en kan op die manier zachtjes maar efficiënt de moeilijkst bereikbare plaatsjes reinigen. Elk recipiënt waarin je voor het reinigen moeilijk je hand kan steken, zal dankzij deze borstel van Cuisipro blinken als nooit voordien.

    De flexibele reinigingsborstel is gemaakt van doorschijnend plastic met een roestvrijstalen veer. Hij is geschikt voor de vaatwasser en wordt geleverd met 25 jaar garantie.


    Pollepel

    De glanzende en elegante pollepel van Cuisipro is ontworpen om handigheid en stijl in elke keuken te brengen. Deze pollepel heeft een ergonomische, comfortabele greep met een oogje om gemakkelijk op te hangen. Hij is vervaardigd uit hoogwaardig, roestvrij staal en is bestand tegen extreem lage en hoge temperaturen. Deze lepel is zowel geschikt om te koken als om te serveren. RVH.

    www.cuisipro.com en www.demeyere.be

       

    10-10-2006 om 09:15 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mandalloween
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mandalloween:

     

     

     

    Een bloednieuwe en gloednieuwe creatie van mandarine Napoléon, speciaal voor de komende Halloweenfeesten. Kortom een bloederige cocktail voor spookachtige nachten.

     

    Nodig: glas long drink, 8 cl sap van bloedappelsienen, 9 cl tonic en 3 cl Mandarine Napoléon.

     

    Giet de Mandarine Napoléon in een longdrinkglas dat gevuld is met ijsblokjes. Voeg het sinaasappelsap en de tonic eraan toe. Versier met een muntblaadje en een schijfje sinaasappel.

     

    10-10-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Food discovery India

    Food discovery of India.

     

    In het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel loopt van 7 oktober tot 21 janauri 2007, het “festival of India” waarbij dans en “Tejas”, de eeuwig scheppende energie, het hele najaar bezoekers in vervoering brengen. In de marge van dit evenement nodigt Sheraton Brussels hotel & towers twee grote chefs uit New Delhi en Pondichery uit om hier het grootste festival van de Indische keuen op touw te zetten dat onze hoofdstad sinds jaren heeft gekend.

     

    Het verrukkelijke Indië van de Maharadja’s, het geheime Indië van Kerala en Kasjmir, het mystieke Indië van de uitlopers van de Himalaya… ze komen allemaal aan bod van 5 tot 16 oktober 2006 tijdes het ‘food discovery of India festival’.  Dit evenement staat onder het beschermheerschap van de Indische Ambassade in Brussel en zijne Excellentie Dipak Chatterjee. Het galadiner vindt plaats op 6 oktober en de gasten kunnen dan naast de rijke culinaire specialiteiten ook genieten van het gemaskerde dansspektakel van de Chhaw group.

     

    Elke avond tussen 5 en 16 oktober pakt het Sheraton hotel & towers in een aangepast muzikaal kader uit met Indische specialiteiten, bereid door de twee chefs die speciaal voor dit festival naar Brussel overkwamen. Gaurav Varshney zwaait de scepter in het Ashok Palace hotel in New Delhi, terwijl Manak Ghand aan het roer staat van de keuken in het Ashok Palace hotel in Pondichery. Eveneens tussen 5 en 16 oktober, pakt het restaurant Crescendo tijdens de middag uit met een aantal Indische specialiteiten die als lunchsuggestie worden aangeboden. RVH.

    Restaurant Crescendo Sheraton hotel & towers – Rogierplein Brussel -  tel 02.224 34 20

     

    10-10-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!