Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    17-09-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laundry Lab brengt ode aan het verleden

    Najaarscollectie collectie vol tijdloze must haves

    “An ode to the past whilst embracing the present.” Zo omschrijft het Antwerpse modemerk Laundry Lab haar nieuwe herfst/winter-collectie die vanaf augustus in de winkelrekken verschijnt. Met tijdloze must haves in navy blue en off white, opgefrist met mint green en fuchsia roze accenten, is Laundry Lab vastberaden jouw kledingkast te voorzien van nieuwe lievelingsstuks die jarenlang mee gaan.

    "Ontwerpster en zaakvoerster Anna Vandoorne staat bekend om haar tijdloze collecties waarin ze bewust de door modehuizen opgelegde trends links laat liggen. “Ik doe niet mee met wat de grote merken doen. Voor de herfst/winter-collectie wilde ik back to basics gaan met kleuren die mij deden terugdenken aan mijn eigen mama. Zo kwam ik uit bij navy blue, een kleur die voor sommige mensen herinneringen aan de uniformscholen kan oproepen, en naar mijn mening mag terugkomen nadat deze een lange tijd uit de picture is geweest.”

    Must have kledingstuks

    Eén van de musthaves uit de collectie is de rijke, navy blue mantel in gekookte wol met fuchsia voering. Een tijdloos artikel met een leuke, vrouwelijke twist. Naast fuchsia en navy blue werden ook frisgroene tinten toegevoegd voor het begin van het seizoen. Ideaal voor de transitie van zomer naar herfst.

    De bekende Boyfriend Shirt die al in verschillende stoffen een succes was, doet ook weer een come-back in een zachte satijn viscose uitvoering.

    Ten slotte bevat de collectie opnieuw een statement pak met een unieke checkprint, dat je op verschillende manieren kan dragen. Zo is de blazer perfect combineerbaar met een jeans en t-shirt of kan je de broek apart dragen met een hemd of je lievelingstrui.

    Tijdloos

    De collectie heet ‘So far so good’ en is een ode aan verleden met tijdloze modellen en snits die steeds opnieuw terugkomen en je niet beu raakt, maar net omarmt. Want het is niet omdat iets al 5 jaar in je kast ligt, dat het zijn waarde verliest. “Elke vrouw verandert wel eens van stijl, maar toch grijp je altijd terug naar die lievelingstrui en broek.”

    Anna ontwerpt elk kledingstuk vanuit de gedachte dat deze een toegevoegde waarde moet zijn in jouw kleerkast. Een easy-going stuk dat je makkelijk kan combineren en waar je je goed in voelt.

    “Je kan meegaan met trends, prints en kleuren, maar at the end of the day zit het in de eenvoud en de kracht van de persoon die een kledingstuk draagt en hoe goed hij/zij zich daarin voelt.” “Vergelijk het met je favoriete jeans die ja al 10 jaar aan een stuk draagt tot er gaten in zitten.”

    Laid back vrouwelijkheid

    Laundry Lab voorziet ook steeds enkele leuke outfits voor al jouw festiviteiten. Zo is er een stretch kokerrok in navy blue sequins , alsook een party dress in dezelfde stof. “Dat blijft toch iets wat vaak ontbreekt in veel collecties”, aldus Anna. “Het moet in mijn ogen ook geen Kerst zijn om eens een glitterrokje aan te doen. Draag het met een sneaker en een geknoopt t-shirtje en geef er gewoon je eigen draai aan.”

    Net het feit dat alle kleding van Laundry Lab op verschillende manieren gedragen kan worden maakt de collecties voor een breed publiek toegankelijk. Jong en oud, van CEO tot Creative Director, iedereen kan er wel een stuk uithalen dat past bij zijn of haar persoonlijkheid. “We kiezen voor laid back vrouwelijkheid. Geen kleren waarin je niet kan bewegen en je buik moet intrekken of speciale bh’s voor moet gaan halen, maar outfits die je ’s ochtends aantrekt en je meteen een effortless, frisse uitstraling geven.”

    Vanaf augustus is de collectie ‘So Far So Good’ te vinden op de website van Laundry Lab en in een 40-tal verkooppunten in België en Nederland. Met een aanwezigheid op de modebeurs in Kopenhagen hoopt Laundry Lab bovendien ook cliënteel buiten Europa aan te spreken.

     

     

     

     

    Bijlagen:
    Nightingale_LaundryLab_AW23_Lookbook_41.jpg (51.5 KB)   
    Nightingale_LaundryLab_AW23_Lookbook_45.jpg (45.6 KB)   

    17-09-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-09-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch luxe handtassenmerk vestigt zich in hartje Brussel

    Britt Van Driessche lederwaren lanceert eerste winkel én nieuwe collectie

    Na een debuutcollectie die in een mum van tijd was uitverkocht, opent luxe lederwarenmerk Britt Van Driessche op 23 november een eerste winkel in Brussel. Daarnaast presenteert de Belgische ontwerpster een gloednieuwe 100% handgemaakte collectie in gekorreld rundsleder. Contrasterende, fluorescerende stiksels en een mix van mat & metallic leder worden naadloos gerijmd met een tijdloze esthetiek waardoor deze statement handtassen matchen met elke outfit.

    ​​Van successtory tot stabiele speler in luxe lederwaren

    Al meteen sinds de oprichting van het luxemerk eind 2022, gaan de Belgische designertassen als warme broodjes over de toonbank. Zo drong een vast verkooppunt zich al snel op. Na de showroom in Knokke volgt binnenkort dan ook de opening van de eerste ‘Britt Van Driessche luxe lederwaren' winkel. In de inspirerende setting van de Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen - vlakbij de Grote Markt in Brussel - kan je persoonlijk advies vragen tijdens het ontdekken van de nieuwe collectie. Je mag je verwachten aan twee extra modellen (Clara & Lucia) én een gloednieuwe kleur (Dusk) als uitbreiding op het bestaande assortiment. ​​Wil je zeker een luxe handtas uit de nieuwe collectie bemachtigen? Plaats dan begin oktober al een pre-order op de webshop!

    Sac m’as tu vu: magenta als magnetische blikvanger

    Designer Britt Van Driessche laat zich voor haar ontwerpen inspireren door de weerspiegeling van de zon. Met de nieuwe ‘Dusk’ tint verwijst ze naar het rijkelijke kleurenpallet dat je kan bewonderen wanneer de zon net verdwijnt achter de horizon.

    “Ik heb dit felle roze bewust toegevoegd aan de nieuwe collectie omdat het een krachtige, royale kleur is die dynamiek en levensenergie uitstraalt. Net als de andere kleuren van mijn handtassen, is het de ideale tint om iemands unieke persoonlijkheid te weerspiegelen. Het is een hybride toon die de balans tussen warm en koel presenteert. Net zoals iemands karakter is het complex en genuanceerd”, legt Britt Van Driessche uit.

    Lang leve Lucia: de tijdloze shopper

    Het simplistische design van een shopper met rechthoekige vorm en lange handvatten is tijdloos en één van de meest geliefkoosde fashion-accessoires. Kortom, een model dat niet langer kon ontbreken in de collectie. De Lucia tas is een unieke all-in-one bag, die je een positieve en krachtige uitstraling geeft.

    “Door de invouwbare vleugels van de tas en het uitneembare lederen pochette, kan je de look en functionaliteit aanpassen aan je silhouet en stijl. Het is een stevige, gebruiksvriendelijke tas die met al zijn ruimte ideaal is voor een dagje strand, een winkelnamiddag of een uitstap met de kinderen. En ‘s avonds neem je Lucia gewoon mee op restaurant voor een nonchalant fashion statement”, aldus Van Driessche.

    Belgisch design x Italiaans vakmanschap

    Met minutieuze aandacht voor ieder detail creëert designer Britt Van Driessche zelf het prototype voor elk van haar ontwerpen. Pas wanneer deze geperfectioneerd is, gaat een gespecialiseerd luxe-atelier in Italië ermee aan de slag. Elke tas is 100% handgemaakt, beantwoordt aan de hoogste kwaliteitsnormen en is volledig vervaardigd uit gekorreld rundsleder. Zo draag je de zon jarenlang met je mee. Je kan ieder item apart dragen maar ook met elkaar combineren, bijvoorbeeld als indeling van je grotere tas. Zo heb je je essentials altijd bij jou. ​

    ​​







    16-09-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-09-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MSC presenteert winterprogramma

    MSC Cruises stelt haar Happy Winter Sale met kortingen tot 20% korting voor - MSC Cruises biedt een uiterst interessante Fly & Cruise in samenwerking met Brussels Airlines aan met vertrek vanuit Brussel en aankomst in Sharm El Sheikh, na aankomst kan er direct aan boord worden gegaan van MSC Orchestra - Interessant Fly & Cruise aanbod op twee andere winterbestemmingen: de Emiraten en de Antillen - Voor vertrekken vanuit Zeebrugge zet MSC Cruises haar allernieuwste schip, de MSC Euribia, in - MSC Cruises aanwezig op tal van cruisebeurzen in de Benelux

    MSC Cruises biedt deze winter uiterst interessante Fly & Cruises aan die de gasten meeneemt naar unieke bestemmingen: de Rode Zee, de Emiraten en de Antillen. Op weg naar elke bestemming kunnen gasten genieten van het comfort van een georganiseerde heen- en terugvlucht inclusief transfer van en naar het schip, een droomcruise met ruime, elegante interieurs aan boord, een rijk culinair aanbod, alle vormen van entertainment voor jong en oud, en een brede waaier van hoogwaardige voorzieningen. Met een keuze uit talloze manieren om elke dag te ontspannen en te genieten, zowel aan boord als aan land, is dit de meest gevarieerde wintervakantie.

    Egypte, Jordanië, Saoedi-Arabië en de Rode Zee

    De bakermat van onze beschaving wordt nog toegankelijker dankzij het partnership met Brussels Airlines. Dankzij deze samenwerking kunnen reizigers die deze winter het Midden-Oosten willen bezoeken een verhoogd gemak verwachten. MSC Cruises biedt haar gasten een 'Fly and Cruise'-pakket aan, met een rechtstreekse vlucht vanuit Brussel naar Sharm El Sheikh.

     Bij aankomst worden de gasten feilloos overgebracht naar het cruiseschip MSC Orchestra. Deze cruise biedt een uitstekende gelegenheid om de betoverende wateren van de Rode Zee te verkennen en de culturele schatten van Saoedi-Arabië, Egypte en Jordanië te ontdekken.

    Voor degenen die een onvergetelijke cruise in Egypte zoeken, biedt MSC Cruises een gevarieerd excursieprogramma, waaronder een rivierexcursie over de Nijl, een bezoek aan de majestueuze piramide van Khafra en de imposante Sfinx, evenals een verkenning van Caïro, de grootste stad van Egypte.

    Dubaï, Abu Dhabi, Qatar en Oman

    De Golfstaten blijven een immens populaire winterbestemming. Twee schepen, MSC Opera en MSC Virtuosa, verkennen de torenhoge architectuur en rijke cultuur van het Midden-Oosten.

    MSC Opera biedt een vaarroute van 7 nachten met twee overnachtingen in Dubai om gasten in staat te stellen deze ongelooflijke stad volledig te verkennen en om Abu Dhabi, Sir Bani Yas en Muscat in Oman te bezoeken, één van de snelst groeiende toeristische bestemmingen in de deze regio.

    Vanuit thuishaven Dubai vaart MSC Virtuosa naar de nabijgelegen moderne metropool Abu Dhabi, naar Sir Bani Yas Island, waar gasten de kans krijgen om een exotische reeks dieren te ontdekken of te zonnebaden op de smetteloze stranden, allemaal exclusief voor MSC Cruises op de dagen dat de MSC schepen daar aanmeren. Het schip doet ook Bahrein aan, en Doha, de futuristische hoofdstad van Qatar, voordat het terugkeert naar Dubai met een overnight om alle wonderen die het te bieden heeft te ontdekken. MSC Cruises biedt een interessante Fly & Cruise formule aan met een rechtstreekse vlucht vanuit Brussel naar Dubai.

    Caraïben en Antillen: Exotisch en betoverend mooi

    Zes schepen waaronder MSC Meraviglia, MSC Seascape, MSC Seashore, MSC Magnifica, MSC Divina en MSC Seaside varen door de azuurblauwe wateren van de Caraïben. Met uitzondering van de MSC Seaside doen alle schepen het unieke privé-eiland Ocean Cay MSC Marine Reserve in de Bahama’s aan.

     MSC Seaside zal tijdens het winterseizoen in de Antillen gaan varen met als thuishaven Fort-de-France, in de schaduw van de Pelée-berg en op een steenworp afstand van de botanische tuinen van Jardin de Balata. Ze zal vanuit Martinique verder varen door de Antillen en West-Indië, met een serie cruises van 7 nachten.  Hoogtepunten zijn onder meer Saint Lucia, Guadeloupe en Antigua en Barbuda, waar het betoverende helderblauwe water en de witte zandstranden de verlangens van zonaanbidders zullen aanspreken.

    Parels van het Noorden

    Voor vertrekken vanuit Zeebrugge zet MSC Cruises haar allernieuwste schip MSC Euribia in. MSC Cruises kondigt in haar winterprogramma 2023/24 eveneens de inzet van het  gloednieuwe vlaggenschip MSC Euribia aan in Noord-Europa. MSC Euribia wordt ingezet voor de "Parels van het Noorden" cruises. De zeven nachten durende cruises doen Hamburg aan in Duitsland; Rotterdam in Nederland; Le Havre voor een bezoek aan Normandië of Parijs in Frankrijk en Southampton voor Londen in het Verenigd Koninkrijk. Een cruise met vertrek vanuit Zeebrugge is werkelijk uniek en met de gloednieuwe MSC Euribia brengen we het meest energie-efficiënte cruiseschip ooit naar België. Een weekje de buurlanden bezoeken, varen op zee en ondertussen genieten van een optimaal aanbod aan faciliteiten, entertainment en culinaire ontdekkingen: ideaal om een weekje er tussenuit te trekken deze winter.

    Happy Winter Sale zet alle bestemmingen in promotie, met kortingen tot 20%.  De Happy Winter Sale geldt voor een ganse waaier aan bestemmingen.

    MSC Cruises on tour in de Benelux

    We zijn eveneens verheugd aan te kondigen dat MSC Cruises binnenkort te vinden zal zijn op tal van gespecialiseerde cruisebeurzen in de Benelux! Als toonaangevende speler in de cruise-industrie, kunnen we niet wachten om ons aanbod voor dit en volgende seizoenen te presenteren. Zo zijn we onder andere aanwezig op beurzen in Antwerpen (Cruise Event 7 & 8 oktober), Brugge (Cruisesalon 14 oktober), Den Haag (Cruise Event 21 & 22 oktober), Den Haag (1 november), Breda (10 december) e.a.. Het enthousiaste MSC Cruises team van specialisten staat klaar om alle vragen te beantwoorden. Het is eveneens het ideaal moment om de brochure Winter 2023/24 op te pikken.

     

    15-09-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.freedom Moses: winter slides

    goed voor je voeten én de planeet

     

    KUSH - FW23/24

    Nog even genieten van de zon, want het is bijna tijd om die zomerslippers weer op te bergen. Dat coole en comfortabele gevoel toch doortrekken naar de winter? Dat kan met de nieuwe Freedom Moses KUSH winter slides. De trendy loafers met knus teddy-jasje zijn gemaakt uit gerecycleerd polyester en zijn dus niet alleen een hippe, maar ook duurzame keuze.

    Freedom Moses wou een gezellige winterslipper creëren, die net zo relaxed en stylish is als de zomerversie. Ze zijn niet enkel supertrendy, maar ook een duurzame optie. De gezellige fleece stof is gemaakt van gerecycleerd polyester, waardoor je met een goed gevoel kunt chillen.

    De rubberen zool zorgt voor het ultieme comfort dat je gewend bent van Freedom Moses, terwijl het teddy-jasje de voeten warm houdt. Met KUSH maak je vol vertrouwen een fashion statement, terwijl je ook nog eens bijdraagt aan een groenere wereld.

    Praktisch

    KUSH is beschikbaar vanaf maat 30 tot en met maat 46 en kost €50.

     







    15-09-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-09-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Water als statement piece

    de nieuwste glazen van Paveau

     

    » DE WATERFLES KRIJGT BIJPASSENDE GLAZEN 

    Water staat voor leven en ook in huis vormt het een belangrijk en centraal element. Op de eettafel kan je dat letterlijk nemen, want daar krijgt het steeds een prominente plek. Waarom dan niet in een welgevormde fles? Paveau, het Belgische interieur- en glaswerklabel, staat bekend om haar unieke waterfles die als designstuk in talrijke kleuren de tafel verrijkt. Na twee jaar succes breidt het merk vandaag haar assortiment uit met bijpassende glazen, in dezelfde tinten en geïnspireerd op de schoonheid van de mooiste Australische stranden.

    Waterdesign

    Ieder glas is handgeblazen en afgewerkt met een charmant geribbeld ontwerp: het resultaat is een unieke collectie die ambachtelijk en met oog voor detail vervaardigd wordt. Iedere bestaande waterfles en kleur uit het assortiment krijgt zo een bijbehorend glas (maar natuurlijk kan je het geheel perfect mix-en-matchen naar je eigen smaak). Op zoek naar een geschikt (kerst-)cadeau? De prachtige gift set, bestaande uit vier glazen en met herwerkte pauwenprint op de verpakking, is alvast een geschikte optie.

    Bovendien wordt iedere verpakking uitgerust met een QR-code. Wie de QR-code inscant, wordt niet alleen gelinkt naar enkele handige onderhoudstips, maar ook naar twee unieke Paveau playlists die passen bij verschillende (eet-)gelegenheden – een gezellig diner of apéro party.

    De vrouw achter Paveau

    Bezielster Isabelle De Pauw richtte Paveau twee jaar geleden op – de naam als een subtiele verwijzing naar haar eigen achternaam. Omdat Isabelle en haar gezin thuis water van de kraan drinken, ontdekte ze de nood aan een mooie hervulbare waterfles die als een opvallend designstuk centraal op de eettafel kan staan en die niet uit plastiek bestaat. Een zoektocht die op niets uitdraaide, en daarom gaf Isabelle leven aan Paveau met haar designwaardige flessen. De vier originele kleuren evolueerden al snel naar zeven en knipogen naar de knapste Australische stranden: waar de groene fles symbool staat voor Bondi, hint het transparante model naar Whitehaven.

    Elke druppel telt

    De connectie met Australië vond Isabelle De Pauw toen ze er woonde en waar ze geconfronteerd werd met waterschaarste, en de kostbaarheid ervan. Bewust en spaarzaam omgaan met water is voor haar de boodschap, en dat vertaalde ze ook in de filosofie van haar bedrijf. Niet alleen zijn de glazen flessen eindeloos herbruikbaar, iedere maand doneert Paveau ook een deel van de opbrengsten aan ‘Charity: Water’: een organisatie die instaat voor propere drinkwaterprojecten.

    De nieuwe Paveau-glazen zijn beschikbaar vanaf december, en zullen verkocht worden in diverse interieurboetieks. Paveau zal dit jaar deelnemen aan Maison&Objet in Parijs.

     





    14-09-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gebakken in duurzaamheid

    Beka introduceert CICLA-pannenreeks

     

    » NIEUW: CICLA PANNENCOLLECTIE - » 91% GERECYCLEERD RVS - » SPOT DEZE COLLECTIE OP MAISON&OBJET

    Dat duurzaamheid een hot topic is, moeten we je niet vertellen. De duurzaamheidsclaims worden ons dan ook vanuit zowat ieder bedrijf en sector naar het hoofd gesmeten, vaak zonder documentatie om het staven. Om dat patroon te doorbreken, brengt expert in kwaliteitskookgerei Beka nu de CICLA-pannencollectie dat bijna volledig (91%) vervaardigd wordt uit gerecycled roestvrij staal. Een reeks die bovendien het officiële Recycled Content Standard-certificaat toegekend kreeg. Dat maakt van Beka de eerste Belgische speler die in deze categorie het RCS-label draagt!

    Getest en goedgekeurd

    Om de duurzaamheid van de gloednieuwe CICLA-pannenreeks te garanderen en om de oorsprong van de grondstoffen te staven, werd het volledige productieproces in kaart gebracht. “Iedere stap en iedere leverancier werd onder de loep genomen en geanalyseerd door een onafhankelijke partij. Vanuit Beka geloven we sterk in het beschermen van grondstoffen en proberen we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Met het RCS-certificaat voor de CICLA-collectie onderbouwen we onze missie”, vertelt Dries Balcaen, hoofd van de Productafdeling.

    Door en door duurzaam

    Iedere pan uit de reeks bestaat uit 91% gerecycled roestvrij staal. Een bewuste keuze want het is een uiterst sterk en kwalitatief materiaal dat jarenlang meegaat. Bovendien werd iedere pan uit de reeks opgebouwd zonder een antikleeflaag, wat niet alleen bijdraagt aan de uiteindelijke levensduur van de pannen maar ze ook PFAS-vrij maken. Daarnaast garandeert het tijdloze ontwerp van de verschillende varianten een langdurig gebruik. In combinatie met het aantrekkelijke prijspunt is CICLA-pannenset dé geschikte keuze voor jongere starters waar ze velen jaren van kunnen genieten.

    Het vernuft van Beka

    De collectie bestaat uit zo’n 15 verschillende pannen. Van een saus- tot braadpan, met of zonder deksel: met de CICLA-reeks in huis heb je alles wat je nodig hebt (én meer). De ergonomisch onderbouwde stelen zorgen voor een comfortabel kookgemak, terwijl het roestvrij staal een snel onderhoud garandeert – hoewel ze natuurlijk ook perfect de vaatwasser in kunnen. Daarnaast kan je de pannen gebruiken op ieder vuur en zijn ze bestand tegen temperaturen tot zo’n 200° in de oven.

    www.beka-cookware.com/nl-be

     

     







    14-09-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-09-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frederique Constant: 3 nieuwe varianten

    Van zijn Classics Carrée Ladies

     

    De Classics Carrée Ladies-lijn van Frederique Constant biedt drie nieuwe varianten die dezelfde esthetische taal spreken. Ze zijn alle drie ingelegd met diamanten, hebben een vergulde kast en een fijn geguillocheerde centrale wijzerplaat. Met hun klassieke, stijlvolle uitstraling benadrukken ze perfect de waarde die de collectie hecht aan vakmanschap, tijdloze stijl en elegantie. 

    De Classics maakt al sinds 2005 deel uit van de collecties van Frederique Constant. Het subtiele, kostbare stuk wordt voortdurend aangepast en blijft zo evolueren. Het perfect beheerste ontwerp en de onfeilbare band volgens de eeuwenoude traditie van de Haute Horlogerie uit Genève maken er een onmisbaar model van het huis van. Een iconische lijn die, elegant en discreet, binnenkort haar 20e verjaardag viert.

    Diamanten zijn tijdloos, net als klassieke horlogerie!

    De drie nieuwe varianten van de Classics Carrée Ladies zijn in feite drie zusjes die dezelfde esthetische ambities hebben. Ze delen een aantal elementen die garant staan voor de samenhang van de lijn, met dezelfde creatieve impuls: een vergulde kast, grote Romeinse cijfers, en een zonovergoten wijzerplaat met in het midden een geguillocheerde schijf met een Clous de Paris-motief, die op verschillende plaatsen subtiel is ingelegd met diamanten.

    De eerste variant is uitgevoerd met een nachtblauwe wijzerplaat en een leren horlogeband in dezelfde kleur. Van de drie modellen is dit het meest kostbare, met ingelegde diamanten op zowel de geguillocheerde wijzerplaat als op de verguld roségouden kast. Een krachtige creatie, die speelt met het contrast tussen de helderheid van de diamanten en het goud en de diepte van een intens nachtblauw, als een hemelgewelf waarin de diamanten schitteren als sterren.

    De tweede variant bouwt voort op de eerste, maar met een zachtere, meer ingetogen uitstraling. De nachtblauwe wijzerplaat is vervangen door zonovergoten grijs met in het midden een geguillocheerde schijf, omringd door diamanten. De kast is nog altijd van verguld roségoud en biedt de eenvoud en delicatesse van een gepolijste afwerking die de zachte rondingen benadrukt.

    De derde variant is echte eyecatcher: het vergulde roségoud is vervangen door helderder, trendy verguld geelgoud. Het is ook de enige variant die is uitgevoerd met een metalen band met vouwsluiting. Deze band is van hetzelfde materiaal als de kast, met drie soepele schakels, de buitenste twee zijn gepolijst en de middelste is gesatineerd. De wijzerplaat is volledig grijs, geguillocheerd in het midden en met een zonovergoten rand. Een rij diamanten markeert de twee delen.

     

    Alle horloges hebben dezelfde discrete afmetingen van slechts 23 x 21 mm en worden aangedreven door het FC-200 quartz uurwerk, met een comfortabele autonomie van 6 jaar.

     

     

     

     







    13-09-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filem'On 2023
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    'Illusies'... dit achtletterwoord loopt als een mysterieuze rode draad door de 17de editie van Filem'On (25 oktober - 4 november 2023). Het Internationaal Filmfestival voor Jong Publiek is uitgegroeid tot een referentie-evenement in Brusselse cinemazalen en richt zich tot kinderen en jongeren van 2 tot 16 jaar. Het festival staat meer dan ooit bol van de avant-premières, de workshops, maar vooral van heel veel filmplezier voor oud... en voor jong. 

    Filem’On viert de 17de editie met een uniek programma voor scholen, families en verenigingen op Brusselse culturele toplocaties. Het filmfestival biedt een mix van meer dan 130 kortfilms, langspeelfilms, animatie en documentaires. Er zijn Belgische, Europese en internationale competitiesecties en vaak zijn er regisseurs of acteurs aanwezig tijdens vertoningen. Daarnaast zijn er ook tal van workshops, filmstages en cinéconcerten! Het jaarthema is “ILLUSIES” en daarbij horen optische illusie, raadsels en magie, maar ook kritische blikken die doorheen maatschappelijke illusies prikken. Tijdens deze editie van Filem’On is niets wat het lijkt en gaan scherpe ogen op ontdekking!

    Ziehier alvast wat praktische informatie over de 2023-editie: Start festival op woensdag 25 oktober - Einde festival op zaterdag 4 november - 11 locaties in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (cinemazalen en cultuurcentra)

    De volledige programmatie van de 2023-editie van Filem'On zal vanaf eind september op de website van het festival verschijnen: www.filemon.be. De première zal plaatsvinden op woensdag 25 oktober om 15u in Bozar.

    13-09-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-09-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Xandres lanceert Upcycled denim jas

    IN SAMENWERKING MET STUDIO CIRCULAIRE

    Handgemaakt in België, upcycled van deadstock jeans en een exclusief design: een nieuwe co-creatie van Xandres Lab en Studio Circulaire doet begin september zijn intrede. Met slechts 80 genummerde exemplaren is de denim jas een echte limited edition must-have, die je het hele jaar door on repeat wil dragen.

    IN EEN NIEUW JASJE

    De jeansjas zoals we die kennen, een vertrouwde all-rounder in onze garderobe, kreeg dit najaar bij Xandres een hedendaagse update. De upcycled versie herdefinieert de rol van denim, en combineert veelzijdigheid met verfijnd design en details die gezien mogen worden. Dankzij de elegante kimono-look en tailleriem is de jas stijlvol te stylen met jurken, wijde pantalons of denim-op-denim. Xandres’ tip? Creëer een interessante outfit met verschillende texturen, en mix & match met een lakleren kokerrok, een bouclé trui of zijden two-piece.

    EEN LOW-WASTE PROJECT VAN XANDRES LAB

    Het hoogwaardige, light-wash denim was al een favoriet als jeansbroek tijdens Fall-Winter 22, nu fungeert het als canvas voor iets nieuws. Overgebleven materialen van een collectie krijgen bij Xandres een tweede leven, door ze te upcyclen naar een volledig nieuw ontwerp. Zo wordt onnodig afval vermeden, en kan Xandres evolueren naar een circulair systeem. Projecten zoals deze vinden plaats in het Xandres Lab, waar het merk experimenteert met low-impact innovaties.

    VAN HET ATELIER TOT BIJ JOU

    #1 UPCYCLING : Om verspilling te vermijden, gaf Xandres de resterende jeans van de FW22 collectie een nieuwe bestemming.

    #2 DESIGN : Elke upcycled jas redt drie jeansbroeken van de afvalberg, en tilt je look naar een hoger niveau met een stijlvol design. Het ontwerp gebeurde in samenwerking met Studio Circulaire, een creatieve upcycling hub in Mechelen. Fun fact: het was Xandres-ambassadrice Tiany Kiriloff die de twee in contact bracht met elkaar.

    #3 PROTOTYPE : Hier komt het design voor het eerst tot leven. Voor het item in productie gaat, worden de kleuren en maten gecheckt en gefinetuned. De jas is verkrijgbaar in S, M, L en XL.

    #4 PRODUCTIE : De productie van de jas is handgemaakt in België, in het atelier van CiLab in Mechelen.

    De limited edition denim jas (S-XL) is vanaf 8/9 verkrijgbaar voor €199 in de Xandres pilot stores of via xandres.com.





    12-09-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V-ZUG stelt koelkastorde op zaken

    Na een deugddoende (en af en toe zonnige) zomerperiode laten we het vakantiegevoel achterwege en vertrekken we opnieuw richting de drukte van het kantoor of de schoolbanken. Hét moment bij uitstek om wat meer structuur in het dagelijkse leven te brengen. Aan de hand van meal prepping, bijvoorbeeld; door maaltijden of snacks op voorhand te bereiden, organiseer je moeiteloos de werkweek. Of voed je herfstschoonmaakmicrobe en herverdeel je koelkast. Het Zwitserse V-ZUG inspireert alvast met haar technologisch vernuft en handige tips en tricks.

    Koelkastpuzzelen

    Met de elegant ontworpen CombiCooler V4000 tilt V-ZUG koelkastorganisatie tot een hoger niveau. Als tweedeursmodel biedt de koelkast een zee van ruimte om voeding op te bergen; het ClickShelf-systeem creëert alvast verschillende indeelmogelijkheden. Daarnaast werd de koelkast uitgerust met een apart vriesvak dat, indien gewenst en met een simpele druk op de knop, omgevormd kan worden naar een eenvoudig koelvak. Ofwel de perfecte plek om je voorgemaakte maaltijden te organiseren!

    Pro-tips: Plaats bovenaan de koelkast alle zuivelproducten. - In het midden bewaar je best het beleg, eieren, soep en gebak. - Voedingswaren die het snelst bederven (denk aan vlees of vis) bewaar je liefst zo laag mogelijk. - Groenten en fruit? In de daarvoor voorziene lade!

    Klare kijk

    Om de orde zo lang mogelijk te bewaren gebruik je in de koelkast best een doorzichtige verpakking. Hoewel glazen potjes een goed overzicht bieden, nemen ze al snel veel plek in. Met het VacuDrawer V6000-toestel van V-ZUG verzegel je moeiteloos voeding in meerdere porties om alles vervolgens luchtdicht en compact te bewaren. Dankzij de vier vacuümniveaus kan je bovendien verschillende soorten voedingswaren verpakken: van kazen tot vlees of zelfs zacht fruit. En dat zonder smaak- of kwaliteitsverlies!

    Pro-tips: Met de VacuDrawer V6000 kan je verschillende maaltijden voorbereiden. Voor een gezond tussendoortje kan je een heerlijk fruitslaatje verpakken met een toegevoegde smaakmaker zoals munt. Een soepje of gesneden groenten als lunch? Geen probleem voor de VacuDrawer V6000! Na een lange werkdag verwarm je moeiteloos een voorgemaakte vlees- of vismarinade.

    Een voorbereid persoon…

    Is er twee waard want naast een verbeterde structuur in de koelkast geeft de VacuDrawer V6000 je ook meer controle tijdens het plannen van maaltijden. Je verdeelt simpelweg de maaltijd in porties en verpakt ze luchtdicht in de bijbehorende verpakking. Schrijf een dag of datum op het pakketje en ziezo: een heerlijke lunch of diner binnen handbereik.

    V-ZUG is het leidinggevende merk van high-end huishoudelijke apparatuur op de Zwitserse markt. In 1913 ontstond V-ZUG in Zug, het hart van Zwitserland, en meer dan 100 jaar later produceren ze er als enige onderneming in de sector nog steeds hun toestellen. V-ZUG is een familiebedrijf en onderneming die uitblinkt in innovatie, design, duurzaamheid en technologie voor huishoudtoestellen in de keuken en in de wasruimte. Als marktleider in Zwitserland brengt de V-ZUG-groep haar premium producten ook in het buitenland op de markt. Nog ver buiten de Alpengrenzen wordt de combinatie van minimalistisch design en innovatieve technologie gesmaakt door architectuur-, design- en kookliefhebbers. www.vzug.com

     





    12-09-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V-ZUG stelt koelkastorde op zaken

    Na een deugddoende (en af en toe zonnige) zomerperiode laten we het vakantiegevoel achterwege en vertrekken we opnieuw richting de drukte van het kantoor of de schoolbanken. Hét moment bij uitstek om wat meer structuur in het dagelijkse leven te brengen. Aan de hand van meal prepping, bijvoorbeeld; door maaltijden of snacks op voorhand te bereiden, organiseer je moeiteloos de werkweek. Of voed je herfstschoonmaakmicrobe en herverdeel je koelkast. Het Zwitserse V-ZUG inspireert alvast met haar technologisch vernuft en handige tips en tricks.

    Koelkastpuzzelen

    Met de elegant ontworpen CombiCooler V4000 tilt V-ZUG koelkastorganisatie tot een hoger niveau. Als tweedeursmodel biedt de koelkast een zee van ruimte om voeding op te bergen; het ClickShelf-systeem creëert alvast verschillende indeelmogelijkheden. Daarnaast werd de koelkast uitgerust met een apart vriesvak dat, indien gewenst en met een simpele druk op de knop, omgevormd kan worden naar een eenvoudig koelvak. Ofwel de perfecte plek om je voorgemaakte maaltijden te organiseren!

    Pro-tips: Plaats bovenaan de koelkast alle zuivelproducten. - In het midden bewaar je best het beleg, eieren, soep en gebak. - Voedingswaren die het snelst bederven (denk aan vlees of vis) bewaar je liefst zo laag mogelijk. - Groenten en fruit? In de daarvoor voorziene lade!

    Klare kijk

    Om de orde zo lang mogelijk te bewaren gebruik je in de koelkast best een doorzichtige verpakking. Hoewel glazen potjes een goed overzicht bieden, nemen ze al snel veel plek in. Met het VacuDrawer V6000-toestel van V-ZUG verzegel je moeiteloos voeding in meerdere porties om alles vervolgens luchtdicht en compact te bewaren. Dankzij de vier vacuümniveaus kan je bovendien verschillende soorten voedingswaren verpakken: van kazen tot vlees of zelfs zacht fruit. En dat zonder smaak- of kwaliteitsverlies!

    Pro-tips: Met de VacuDrawer V6000 kan je verschillende maaltijden voorbereiden. Voor een gezond tussendoortje kan je een heerlijk fruitslaatje verpakken met een toegevoegde smaakmaker zoals munt. Een soepje of gesneden groenten als lunch? Geen probleem voor de VacuDrawer V6000! Na een lange werkdag verwarm je moeiteloos een voorgemaakte vlees- of vismarinade.

    Een voorbereid persoon…

    Is er twee waard want naast een verbeterde structuur in de koelkast geeft de VacuDrawer V6000 je ook meer controle tijdens het plannen van maaltijden. Je verdeelt simpelweg de maaltijd in porties en verpakt ze luchtdicht in de bijbehorende verpakking. Schrijf een dag of datum op het pakketje en ziezo: een heerlijke lunch of diner binnen handbereik.

    V-ZUG is het leidinggevende merk van high-end huishoudelijke apparatuur op de Zwitserse markt. In 1913 ontstond V-ZUG in Zug, het hart van Zwitserland, en meer dan 100 jaar later produceren ze er als enige onderneming in de sector nog steeds hun toestellen. V-ZUG is een familiebedrijf en onderneming die uitblinkt in innovatie, design, duurzaamheid en technologie voor huishoudtoestellen in de keuken en in de wasruimte. Als marktleider in Zwitserland brengt de V-ZUG-groep haar premium producten ook in het buitenland op de markt. Nog ver buiten de Alpengrenzen wordt de combinatie van minimalistisch design en innovatieve technologie gesmaakt door architectuur-, design- en kookliefhebbers. www.vzug.com

     





    12-09-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-09-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.illycaffè's X1 Anniversary Ipso
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    bovenaan de ranglijst van Topten.eu

                                                           

    Dankzij de technologie voor snelle opwarming en de functie Off Mode is dit de enige koffiemachine die een klasse A+++-classificatie voor energieverbruik heeft behaald.

    De X1 Anniversary Ipso-machine van illycaffè, wereldwijd marktleider in duurzame koffie van hoge kwaliteit, heeft de toppositie behaald in de Topten.eu-categorie voor koffiemachines. Deze prestigieuze ranglijst selecteert de beste producten op de Europese markt op het gebied van technologie, energie-efficiëntie en verbruik.

    Respect voor het milieu en een lager energieverbruik vormen de kern van de machine, die is ontworpen in overeenstemming met duurzame criteria om de betrouwbare kwaliteit van illy koffie te bieden met de grootst mogelijke snelheid en gebruiksgemak. Dankzij de snel opwarmende technologie zorgt de Eco Mode ervoor dat de X1 Anniversary altijd klaar is om koffie, stoom of heet water te schenken zonder dat je hoeft te wachten tot hij is opgewarmd, terwijl de Off Mode-functie de machine na vijf minuten inactiviteit automatisch uitschakelt en loskoppelt van het elektriciteitsnet. Hierdoor daalt het energieverbruik tot 0 Wh, in tegenstelling tot het Stand-by systeem dat altijd een restverbruik heeft. Deze functies hebben ertoe bijgedragen dat de X1 een energieklasse A+++ heeft bereikt, waardoor het de enige koffiemachine is met een dergelijke classificatie onder de modellen die zijn opgenomen in de Topten.eu ranglijst.

    Om de gebruikerservaring zo eenvoudig mogelijk te maken, heeft de machine speciale knoppen voor elke bereiding (een knop voor espresso/lungo en een knop voor americano), een stoompijpje om melk op te schuimen en een onmiddellijk analoog display. Het Iperespresso systeem garandeert koffie van betrouwbare kwaliteit en beperkt schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden tot een minimum.

    Het is niet alleen het technologische hart van de machine dat van de X1 Anniversary Iperespresso een iconisch model maakt: de machine is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen zoals de met de hand gepolijste stalen behuizing en is ontworpen door de internationaal gerenommeerde architect en industrieel ontwerper Luca Trazzi om een perfecte mix te zijn van schoonheid en technologie en is een designklassieker geworden dankzij zijn vintage look en zijn kenmerkende kronkelende lijnen.

    "Al jaren werkt illy actief aan het creëren van een duurzaam bedrijfsmodel, waaronder de implementatie van innovatieve processen en producten, zoals de nieuwe X1 Anniversary, een hoogwaardig product dat gebouwd is om lang mee te gaan en ontworpen is in overeenstemming met duurzaamheidscriteria op milieugebied", aldus Cristina Scocchia, CEO van illycaffè. "We zijn er erg trots op dat onze inspanningen om deze innovatieve oplossing te ontwikkelen ons naar de top van een van de meest prestigieuze ranglijsten voor koffiemachines op de Europese markt hebben gebracht".

    X1 Anniversary is verkrijgbaar in twee versies: roestvrij staal en in illy rood en zwart, voor een adviesprijs van € 699,00 voor de roestvrijstalen versie en € 649,00 voor de andere versies. Verkrijgbaar via de illy e-shop en de winkels van één merk (illy Caffè en illy Shop).

    11-09-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!