Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    17-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijk herfstbezoek aan NausicaĆ 

    Een handje toesteken tijdens de training van zeeleeuwen? Kijken hoe de reuzenmanta gevoederd wordt? Of een blik werpen achter de schermen van Europa’s grootste aquarium? Deze herfstvakantie doe je het allemaal in Nausicaá, in Boulogne-sur-Mer. Interactieve tentoonstellingen en ludieke activiteiten bezorgen je een prachtige dag aan de Franse Opaalkust.

    Op een steenworp van de Belgische grens wachten maar liefst 60.000 betoverende zeedieren op jou. In het Franse Boulogne-sur-Mer nemen ze je mee op een fantastische reis, dwars door alle wereldzeeën. Je ontmoet er schildpadden, kleurrijke clownvissen en sierlijke manta’s. Deze herfstvakantie beleef je er zelfs nóg meer plezier dankzij deze vijf fenomenale exposities en activiteiten.

    1. Bezoek achter de schermen  

    Elke dag tienduizenden dieren verzorgen … dat is een heuse opdracht voor de verzorgers van Nausicaá. Hoe zij dat aanpakken? Dat kom je te weten tijdens een exclusief bezoek achter de schermen. Je verkent de keuken en de wandelgangen. En je leert alles over het dagelijkse leven van de dieren van Nausicaá. Je wandelt ook langs de indrukwekkende filterinstallaties. Die zuiveren elke dag meer dan 17.000 m³ water.

    2. Assisteren tijdens het voedermoment        

    Voedermomenten, trainingssessies, quizzen... Er valt een pak te ontdekken tijdens jouws bezoek aan Nausicaá. Elke dag neem je deel aan heel wat leuke activiteiten. Zo assisteer je de verzorgers tijdens de training van de zeeleeuwen. En verderop vertroetel je de roggen en de vissen in het aanraakbassin.

    3. Op volle zee       

    Zet je schrap voor een duik in de expo ‘Op volle zee’. Hiermee voert Nausicaá je naar één van de laatste onontdekte plekken op aarde: het eiland Malpelo, vlakbij Colombia. Je wandelt door een 18 meter lange tunnel en een kloof van wel 7 meter hoog. Reusachtige ramen zorgen voor fantastische uitzichten. Samen met een adembenemende baai bootsen ze de zeebodem van Malpelo na. Daar bewonder je indrukwekkende mantaroggen, grijze haaien en vele andere ongelooflijke diersoorten van dichtbij.

    4. Over kusten en mensen         

    De mens en de zee … hun band gaat eeuwen terug in de tijd. En het einde ervan is nog lang niet in zicht. Met de tentoonstelling ‘Over kusten en mensen’ nodigt Nausicaá je uit voor een wereldreis langs alle kusten. De route gidst je van de Noordzee naar de Middellandse Zee, door kelpbossen, lagunes en koraalriffen. In de open zee gieren de zenuwen door je lijf wanneer de haaien voorbij zwemmen. Terwijl de lagunes je bekoren met hun sprookjesachtige vissen. Verderop, in het Californisch reservaat, schieten de zeeleeuwen als torpedo’s door hun watertank van wel 1.000 m³. En zo wacht er om elke hoek een compleet nieuwe omgeving!

    5. In het oog van de klimaatorkaan    

    Bizarre natuurfenomenen over de hele wereld maken het ons duidelijk: het klimaat is er slecht aan toe. Wat dat betekent voor het magische leven onder water? Dat ondervind je tijdens de tijdelijke tentoonstelling ‘In het oog van de klimaatorkaan’. Je stapt aan boord van de Nausicaá explorer en doorkruist koraalriffen, mangroves en diepe oceanen. Je trotseert stormen en overstromingen. Maar gelukkig kom je ook te weten wat je zelf kunt doen om het tij voorgoed te keren.

    Aan een voordelige prijs 

    Zin gekregen in een duik in het diepblauwe universum van Nausicaá? Goed nieuws, want momenteel profiteer je van een voordelig familietarief. Wie minstens vier tickets bestelt, ontvangt 15 procent korting. Een ingangskaart voor een volwassene of een kind vanaf 12 jaar kost dan nog 24 euro in plaats van 28,50 euro. Voor kinderen van 3 tot 12 jaar zakt het tarief van 21,50 naar 18 euro. Kinderen jonger dan 3 jaar mogen gratis binnen.

    “Het Nationale Zeecentrum Nausicaá ligt in Boulogne-sur-Mer. Nausicaá neemt zijn bezoekers mee op een ontdekkingstocht door de zee. Het is uniek in zijn soort. Nausicaá is tegelijk speels, leerrijk en wetenschappelijk, en focust vooral op de relatie tussen de mens en de zee. Sinds de opening van Nausicaá op 18 mei 1991 hebben meer dan 18 miljoen bezoekers de rijkdommen van de oceaan ontdekt. Tijdens hun bezoek maken ze kennis met de verschillende mariene ecosystemen en worden ze bewust gemaakt van de noodzaak om die te beschermen. In 30 jaar is Nausicaá uitgegroeid tot een van de grootste aquariums van Europa.”







    17-10-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uurwerk Far Cry 6 blijft maar tikken...

    Het uurwerk Far Cry 6 blijft maar tikken, zowel in-game als in het echte leven.

     

    Deze limited edition Khaki Field Titanium Automatic staat garant voor tal van avonturen op het scherm en daarbuiten.

    Precieze tijdsaanduiding, een aansluitende pasvorm en een authentieke stijl zijn de belangrijkste onderdelen van een geweldig uurwerk. Of hij nu op het scherm te zien is of om je pols zit. De Hamilton Khaki Field Titanium Automatic Far Cry® 6 Limited Edition is gemaakt voor actie: zowel in-game als in real life.

    Technische specificaties:

    Limited edition - 1983 stuks - Prijs - 1045€ - Kast - titanium kast van 42 mm met opengewerkte achterzijde - Dikte - 11,45 mm - Aanzetbreedte - 20 mm

    Wijzerplaat - Zwarte wijzerplaat met afwerking met vinyl effect op de ring, cijfers in vintage radium-kleurige Super-LumiNova® met een gespleten ‘6’-markering. Wijzers - Zwarte uren- en minutenwijzers met vintage radium-kleurige Super-LumiNova®, roodgelakte secondewijzer

    Uurwerk - H-10 automatisch uurwerk met 80 uur gangreserve en opengewerkte rotor, Nivachron™ spiraal - Horlogeband - Bruin kalfsleren NATO-horlogebandje met roestvrijstalen gesp met pinnetje. Extra bandje van bruin nubuckleer met roestvrijstalen gesp met pinnetje. - Glas – Saffierglas - Waterbestendigheid - 10 bar (100 m)





    17-10-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tenerife: andermaal hoofdrolspeler in internationale surfwedstrijd

    Playa de Las Américas is de uitvalsbasis voor Spring Surfest Las Américas Pro. In het zuiden van Tenerife bereidt de stad Arona zich voor om van 27 november tot 5 december Spring Surfest Las Américas Pro te organiseren. Gedurende 9 dagen verenigt het bijzondere surfevenement sport, cultuur, sociaal activisme en milieubescherming door middel van verschillende activiteiten. Surfers van over de hele wereld zullen samenkomen in Playa de las Américas in Arona, dat dankzij de ligging in het westen van Tenerife de ideale surflocatie is. In de winterperiode wordt het gebied namelijk getrakteerd op krachtige golven uit het westen die vaak meerdere pieken hebben en zo zorgen voor optimale surfomstandigheden. Playa de Las Américas wordt de laatste en beslissende stop van de nationale circuits van La Liga Fesurfing en Liga Iberdrola Fesurfing.

    Dit jaar zullen er op het bekende strand van Playa de Las Américas drie onafhankelijke wedstrijden worden gehouden waaraan naar verwachting meer dan 300 surfers uit de hele wereld zullen deelnemen. Als eerste is er Las Américas Open, het nationale surfkampioenschap in de Open categorie. Aan dit prestigieuze nationale circuit zullen meer dan 150 Spaanse surfers deelnemen. De wedstrijd zal dit jaar als vaste waarde en als laatste wedstrijd doorslaggevend zijn om de nieuwe winnaars van het reguliere seizoen te kennen. Ten tweede is er Euromaster Open: de eerste wedstrijd in de geschiedenis van de Euromaster evenementen die de beste mannelijke en vrouwelijke surfers in Europa boven de 35, 40, 45 en 50 jaar in de kijker zet. Tot slot is er het Lightning Bolt Festival, een Surf festival dat gesponsord wordt door het gelijknamige surfmerk. In deze klassieke wedstrijd strijden de deelnemers om een van de retro surfplanken van het legendarische merk in de wacht te slepen.

     "Spring Surfest Las Américas Pro is een evenement dat door middel van drie verschillende kampioenschappen surfers van alle leeftijden samenbrengt," zegt Ángel Lobo, voorzitter van de Canarische Surf Federatie. "Met deze surfwedstrijden willen we Arona opnieuw in de kijker zetten als surfbestemming, ook op wedstrijdniveau. Dankzij de gedeelde waarden zoals zorg voor het milieu, respect voor onze oceanen en een adequate ontwikkeling van de kustlijn, willen we met deze surfwedstrijden tonen dat Tenerife en Arona veel meer te bieden hebben dan alleen maar zon en strand.” Verder wijst de wethouder van Toerisme, José Alberto Delgado, erop dat er sinds het begin van het mandaat gefocust wordt op het brede aanbod van Arona en de omliggende regio. Een van de belangrijkste troeven zijn ongetwijfeld de vele sportieve mogelijkheden, zeker op vlak van surfen. “Wij zijn een bevoorrechte bestemming die elk jaar door tientallen atleten van hoog niveau wordt uitgekozen om in de koude seizoenen te oefenen", aldus Delgado







    16-10-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Culturele highlights in Friesland

    Bekende portretten, keramiek uit Korea en intieme festivals… Friesland ademt cultuur. De provincie werd niet voor niets als Culturele Hoofdstad bekroond in 2018. Met een eigen taal, bijzondere tradities en ruim 70 musea kan je wel zeggen dat Friesland een topbestemming is voor kunst- en cultuurliefhebbers. Hieronder een greep uit al het moois dat Friesland dit najaar heeft te bieden.

    1. Icons: topstukken uit de National Portrait Gallery, Fries Museum : De tentoonstelling Icons: topstukken uit de National Portrait Gallery toont schilderijen, foto’s, beelden, prenten en tekeningen van buitengewone, internationale kunstenaars. Je werpt er een blik op onder andere wereldberoemde iconen zoals Queen Elizabeth I, William Shakespeare en Audrey Hepburn. Daarnaast komen ook iconen uit de wetenschap en de landschapskunst aan bod zoals Charles Darwin, John Constable, en Beatrix Potter. Aan de hand van meer dan 100 meesterwerken onderzoekt Icons het complexe en fascinerende genre van de portretkunst. - t/m 9 januari 2022 – Leeuwarden

    2. Korea, Keramiekmuseum Princessehof : Keramiekmuseum Princessehof werpt licht op de voorgeschiedenis van de Koreaanse cultuur, waarin keramiek altijd een belangrijke rol heeft gespeeld. Hiermee kruipt het museum onder de oppervlakte van het clichébeeld. Thema’s als eetcultuur, schoonheidsidealen en rituelen worden belicht aan de hand van topstukken uit het National Museum of Korea in Seoul, die voor het eerst in Nederland te zien zijn. - 16 oktober t/m 4 september 2022 - Leeuwarden

    3. Dragers. Werkpaarden in beweging, Fries Scheepvaart Museum : In deze tentoonstelling onderzoekt de bekende Nederlandse fotograaf Charlotte Dumas het verband tussen haar eigen werk en dat van 19de-eeuwse kunstenaars als George Hendrik Breitner, Anton Mauve en Eugène Delacroix, bekend om hun portretten van paarden. De foto’s en films van Dumas laten zien hoe werkpaarden in Scandinavië weer op een duurzame manier worden ingezet in bosbouw. De historische werken tonen hoe werkpaarden in de 19de eeuw dagelijks ingezet werden voor transport, in de landbouw en scheepvaart. - 9 oktober 2021 t/m 16 januari 2022 - Sneek

    4. Even Goede Vrienden, Museum Dr8888 : Hier staan samenwerkingen en vriendschappen in de kunstwereld centraal. Hoe beïnvloeden kunstenaars elkaar en in hoeverre wijkt dit af van hun individuele kunstuitingen? In de tentoonstelling wordt aandacht besteed aan vriendschappen binnen De Ploeg, aan Theo van Doesburg en de gebroeders Rinsema, aan kunstenaarscollectief Nachtboot én aan hedendaagse kunst van het Frank Mohr Instituut. - 15 oktober t/m 9 januari 2022 – Drachten

    5. November Festivalmaand : November is dé festivalmaand in Leeuwarden:

     

    Het Noordelijk Film Festival: Met de nieuwste internationale speelfilms, documentaires én series. 10 t/m 14 november 2021 – Leeuwarden – noordelijkfilmfestival.nl

    Explore the North: Een stadsfestival met muziek, literatuur, theater en meer en dit op onontdekte plekken. 19 t/m 21 november 2021 – Leeuwarden – explore-the-north.nl

    Verhalenavond: Honderden vertellers ontmoeten luisteraars in heel Fryslân op bijzondere locaties. 26 november 2021 – diverse locaties in Friesland – verhalenavond.nl

    Na november nog niet uitgekeken? Dan is er de maand erop nog Decemberlicht, waar de binnenstad van Leeuwarden in een betoverende galerie verandert rondom de feestdagen. 19 december t/m 9 januari 2022 – Leeuwarden – decemberlicht.frl

    6. 11fountains wandelroutes : 11fountains is een internationaal kunstproject waar elf kunstenaars uit elf verschillende landen elf fonteinen in de elf Friese steden hebben ontworpen in het kader van Leeuwarden-Friesland 2018. De wandelroutes zijn een nieuwe toevoeging aan het kunstproject en zorgen ervoor dat je dit najaar op een heel nieuwe manier de elf steden kunt ontdekken. De fonteinen staan nog aan t/m 31 oktober voordat ze vanaf 1 november in winterslaap gaan. Op zaterdag 19 maart 2022 gaan ze weer aan.

    7. Sneak preview: Arcadia ; Naast een vooruitblik naar het najaar van 2021, ook alvast een opwarmer voor het voorjaar van 2022. Vanaf 7 mei barst in Friesland een honderd dagen durend kunst- en cultuurprogramma los: Arcadia. De opvolger van Leeuwarden-Friesland 2018. Tijdens dit spektakel laten (inter)nationale en lokale creatieve denkers en slimme doeners met installaties, exposities, gesprekken en voorstellingen zien hoe de wereld draait. Ze leggen oude tradities en nieuwe toekomstbeelden bloot. Hoe geven we een beter Friesland en Europa door aan de generaties na ons? - 7 mei t/m 14 augustus 2022 - Friesland

     







    16-10-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Culturele highlights in Friesland

    Bekende portretten, keramiek uit Korea en intieme festivals… Friesland ademt cultuur. De provincie werd niet voor niets als Culturele Hoofdstad bekroond in 2018. Met een eigen taal, bijzondere tradities en ruim 70 musea kan je wel zeggen dat Friesland een topbestemming is voor kunst- en cultuurliefhebbers. Hieronder een greep uit al het moois dat Friesland dit najaar heeft te bieden.

    1. Icons: topstukken uit de National Portrait Gallery, Fries Museum : De tentoonstelling Icons: topstukken uit de National Portrait Gallery toont schilderijen, foto’s, beelden, prenten en tekeningen van buitengewone, internationale kunstenaars. Je werpt er een blik op onder andere wereldberoemde iconen zoals Queen Elizabeth I, William Shakespeare en Audrey Hepburn. Daarnaast komen ook iconen uit de wetenschap en de landschapskunst aan bod zoals Charles Darwin, John Constable, en Beatrix Potter. Aan de hand van meer dan 100 meesterwerken onderzoekt Icons het complexe en fascinerende genre van de portretkunst. - t/m 9 januari 2022 – Leeuwarden

    2. Korea, Keramiekmuseum Princessehof : Keramiekmuseum Princessehof werpt licht op de voorgeschiedenis van de Koreaanse cultuur, waarin keramiek altijd een belangrijke rol heeft gespeeld. Hiermee kruipt het museum onder de oppervlakte van het clichébeeld. Thema’s als eetcultuur, schoonheidsidealen en rituelen worden belicht aan de hand van topstukken uit het National Museum of Korea in Seoul, die voor het eerst in Nederland te zien zijn. - 16 oktober t/m 4 september 2022 - Leeuwarden

    3. Dragers. Werkpaarden in beweging, Fries Scheepvaart Museum : In deze tentoonstelling onderzoekt de bekende Nederlandse fotograaf Charlotte Dumas het verband tussen haar eigen werk en dat van 19de-eeuwse kunstenaars als George Hendrik Breitner, Anton Mauve en Eugène Delacroix, bekend om hun portretten van paarden. De foto’s en films van Dumas laten zien hoe werkpaarden in Scandinavië weer op een duurzame manier worden ingezet in bosbouw. De historische werken tonen hoe werkpaarden in de 19de eeuw dagelijks ingezet werden voor transport, in de landbouw en scheepvaart. - 9 oktober 2021 t/m 16 januari 2022 - Sneek

    4. Even Goede Vrienden, Museum Dr8888 : Hier staan samenwerkingen en vriendschappen in de kunstwereld centraal. Hoe beïnvloeden kunstenaars elkaar en in hoeverre wijkt dit af van hun individuele kunstuitingen? In de tentoonstelling wordt aandacht besteed aan vriendschappen binnen De Ploeg, aan Theo van Doesburg en de gebroeders Rinsema, aan kunstenaarscollectief Nachtboot én aan hedendaagse kunst van het Frank Mohr Instituut. - 15 oktober t/m 9 januari 2022 – Drachten

    5. November Festivalmaand : November is dé festivalmaand in Leeuwarden:

     

    Het Noordelijk Film Festival: Met de nieuwste internationale speelfilms, documentaires én series. 10 t/m 14 november 2021 – Leeuwarden – noordelijkfilmfestival.nl

    Explore the North: Een stadsfestival met muziek, literatuur, theater en meer en dit op onontdekte plekken. 19 t/m 21 november 2021 – Leeuwarden – explore-the-north.nl

    Verhalenavond: Honderden vertellers ontmoeten luisteraars in heel Fryslân op bijzondere locaties. 26 november 2021 – diverse locaties in Friesland – verhalenavond.nl

    Na november nog niet uitgekeken? Dan is er de maand erop nog Decemberlicht, waar de binnenstad van Leeuwarden in een betoverende galerie verandert rondom de feestdagen. 19 december t/m 9 januari 2022 – Leeuwarden – decemberlicht.frl

    6. 11fountains wandelroutes : 11fountains is een internationaal kunstproject waar elf kunstenaars uit elf verschillende landen elf fonteinen in de elf Friese steden hebben ontworpen in het kader van Leeuwarden-Friesland 2018. De wandelroutes zijn een nieuwe toevoeging aan het kunstproject en zorgen ervoor dat je dit najaar op een heel nieuwe manier de elf steden kunt ontdekken. De fonteinen staan nog aan t/m 31 oktober voordat ze vanaf 1 november in winterslaap gaan. Op zaterdag 19 maart 2022 gaan ze weer aan.

    7. Sneak preview: Arcadia ; Naast een vooruitblik naar het najaar van 2021, ook alvast een opwarmer voor het voorjaar van 2022. Vanaf 7 mei barst in Friesland een honderd dagen durend kunst- en cultuurprogramma los: Arcadia. De opvolger van Leeuwarden-Friesland 2018. Tijdens dit spektakel laten (inter)nationale en lokale creatieve denkers en slimme doeners met installaties, exposities, gesprekken en voorstellingen zien hoe de wereld draait. Ze leggen oude tradities en nieuwe toekomstbeelden bloot. Hoe geven we een beter Friesland en Europa door aan de generaties na ons? - 7 mei t/m 14 augustus 2022 - Friesland

     







    16-10-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Intense hydrating program

    Door de Dergyl©-methode van Pier Augé komt je huid weer in balans. Met deze methode pak je allerlei huidproblemen aan. Het Intense Hydrating Program zorgt ervoor dat de huid volledig wordt aangevuld, voller oogt en huidveroudering wordt tegengegaan. De producten van Pier Augé stimuleren het geheugen van de huid, waardoor de huid weer optimaal functioneert. De nadruk ligt dan ook op huidverbetering in plaats van huidverzorging. Dat wordt de Dergyl©-methode genoemd, deze methode ontwikkelde apotheker Pierre-Jules Augé 60 jaar geleden. Zijn vrouw had namelijk een extreem gevoelige huid, wat hem motiveerde om een product te maken dat voor haar huid geschikt was. Na 60 jaar is de Dergyl©-methode nog steeds de basis voor alle producten.

    Een gezonde huid bestaat uit 70% water, 27% eiwitten, 2% lipiden en 1% minerale zouten. Zijn één of meerdere van deze hoeveelheden uit balans, door stress, invloeden van buitenaf of ouder worden, dan merk je dat aan de conditie van je huid. De producten van Pier Augé zijn zodanig ontwikkeld, dat de huid in herinnering komt en wordt aangezet om zich op een bepaalde manier te gedragen. De formule van de producten heeft dezelfde samenstelling als de formule van de huid, waardoor zelfs de meest gevoelige huid deze producten zal herkennen en erop zal reageren en de huid haar oorspronkelijke harmonie terugvindt.

    De huid is een levend en complex ecosysteem dat zich voortdurend vernieuwt en uniek is voor elke persoon, achtergrond en omgeving. Bij Pier Augé zorgen ze al zestig jaar voor dit kostbare bezit door producten aan te bieden met respect voor het natuurlijke evenwicht van de huid. Volledig toegewijd om in innovatieve en unieke huidverzorging te voorzien, met als doel: de huid terug te geven wat van haar is. "Door de huid terug te geven wat van haar is, herinnert Pier Augé haar eraan dat ze alle sleutels bezit om zichzelf te verdedigen en haar integriteit te behouden." Met deze methode kun je daardoor allerlei huidproblemen aanpakken. Door de Dergyl©-methode komt je huid weer in balans!

    Het assortiment van Pier Augé bestaat uit zes verschillende productlijnen; The Cleansers, The Purifiers, The Specifics, een Active Soothing Program, een Time Control Program en het Intense Hydrating Program. De vijf producten waaruit het Intense Hydrating Program bestaat, zorgen ervoor dat de huid volledig wordt aangevuld, voller oogt en huidveroudering tegengaat. Uit een recente test onder vrouwen van 24 tot en met 68 jaar is een stijging van 130% toegenomen hydratatie waargenomen.

    CRÈME DE CONCOMBRE - Cucumber Hydrating Treatment | 40ml € 37,20 : Deze hydraterende behandeling verfrist en beschermt de huid, waardoor deze weer zacht en soepel wordt. Geschikt voor de jonge huid. Bevat Pier Augé’s eigen vochtinbrengende complex, dat de fixatie van water in de huidcel bevordert en komkommerextract dat rijk is aan vitamine C, mineralen en aminozuren. En lanolineolie voor zijn verzachtende werking.

    HYDRA-SÉRUM Intensely Hydrating Concentrate | 30ml € 82,30 : Een verfrissende gel die zorgt voor een continue hydratatie waardoor een trekkerig gevoel verdwijnt. Het serum bevat hyaluronzuur dat tot 1000 keer zijn gewicht in water opslaat in de weefsels en de huid weer soepel en elastisch maakt. Waterkersextract versterkt de capaciteit van de cellen om het water in de weefsels vast te houden.

    Regenerating Smoothing Treatment LE SOIN | 50ml € 71,30 : Deze dag- en nachtverzorging beschermt tegen het uitdrogen van de huid, maar heeft wel een sterk aanspannend effect op het gezicht. De huid is gladder en stralender. Hyper-eiwitspanningcomplex© verstevigt de huid en vermindert rimpels. Bi-hydraatcomplex© (hyaluronzuur en vitamine B5) verbetert het vochtgehalte van de huid. Firming Complex© beschermt de elastinevezels en stimuleert de collageensynthese. Borageolie verzacht en regenereert. Een cocktail van plantaardige oliën is aan de crème toegevoegd voor hun voedende en beschermende eigenschappen. Vitaminen A, E en C gaan veroudering van de huid tegen.

    Regenerating Smoothing Treatment LE SOIN TEINTÉ | 50ml € 71,30 : Deze getinte dagverzorging beschermt tegen het uitdrogen van de huid, maar heeft wel een sterk aanspannend effect op het gezicht. De huid is gladder en stralender. Hyper-eiwitspanningcomplex© verstevigt de huid en vermindert rimpels. Bi-hydraatcomplex© (hyaluronzuur en vitamine B5) verbetert het vochtgehalte van de huid. Firming Complex© beschermt de elastinevezels en stimuleert de collageensynthese. Borageolie verzacht en regenereert. Een cocktail van plantaardige oliën is aan de crème toegevoegd voor hun voedende en beschermende eigenschappen. Vitaminen A, E en C gaan veroudering van de huid tegen.

    Hydrating Treatment FONDAMENTAL | 50ml € 99,40 : De crème zorgt ervoor dat het waterniveau optimaal wordt verdeeld tussen de cellen. De percentages worden weer aangevuld. De crème bevat: - Aquaporines eiwitten die de verspreiding van water (en alleen water) tussen cellen vergemakkelijkt. - Granaatappelextract die de werking van aquaporines stimuleert. -             Een ri-hydraterend complex bestaande uit hyaluronzuur, beukenknoppen en een biomimetische vochtinbrenger voor langdurige en continue hydratatie.- Een minopeptidecomplex, afgeleid van soja-eiwitten, dat rijk is aan aminozuren en minerale zouten, het versnelt de ademhaling van de epidermale cellen, stimuleert hun groei en helpt hun functies te behouden. - Borageolie voor zijn verzachtende en regenererende eigenschappen. - Vitamine E voor anti-veroudering van de huid.









    15-10-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fall(ing) in love with LolaLoza

    The Paris edition

    LolaLiza is introducing a cozy fall collection featuring warm knits, classy coats and dreamy dresses inspired by the city of love, Paris. It's a bold and daring collection, but certainly a coup de foudre for any fashionista. Effortlessly chique and feminine cool, these items look great on any woman. Let us take you to the streets of this très fashionable city for a day, all dressed in LolaLiza.

    A lot of walking ahead of us, so we start the day comfortable yet stylish: wide trousers and a nice shirt with a cool coat or cardigan on top. Ready to go, but first: un café!

    After endless kilometres on the Champs élysées, visiting Mona Lisa and climbing Montmartre, we reach apéro'clock. We go flat out and opt for some statement pieces. A leopard print coat, a pink dress and cardigan or a black furry jacket. Trop doesn't exist in Paris.

    On our evening schedule: a fancy dinner with Eiffel Tower views. This calls for a sophisticated look.

    We have several options: a long dress with a furry coat on top, a simple yet refined look with flared jeans and a chic beige coat or a playful paisley print dress. Which one would you pick?

    It's clear, the celebration of women never ends with LolaLiza. The Belgian fashion retailer offers a daring wardrobe by now ranging from size 34 to size 48. Their signature LolaLiza dress is again reinvented in this collection with new prints such as florals, animal prints, fun paisleys, as well as graphic seventies prints. Shirt dresses, baby doll dresses, long dresses, wrap dresses, you name it and LolaLiza's probably got it. Combined with oversized sweaters or long cardigans you'll never want to change out of your outfit again.











    15-10-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guess aoriginal

    Introducing the GUESS Originals x Anna Nicole Smith Collection

     

    Sydney Sweeney Makes Her Debut With GUESS Originals

    GUESS Originals takes a moment to celebrate the life and heritage of one of the most iconic models for not only GUESS, but the fashion industry as a whole — Anna Nicole Smith. The 32-piece men’s and women’s collection will be available beginning October 7th, 2021, in select GUESS retail stores and GUESS Originals pop-ups globally — as well as guessorginals.com and select styles at urbanoutfitters.com.

    GUESS Originals x Anna Nicole Smith Collection

    The GUESS Originals x Anna Nicole Smith Collection by Cali Thornhill Dewitt takes a look back at the renowned GUESS imagery. The collection and marketing were designed in collaboration with artist Cali Thornhill Dewitt, who helped create the 2018 “Did You Miss Me?” Anna Nicole Smith GUESS Originals Capsule. Cali Dewitt was born in 1973 in British Columbia. He is a multidisciplinary artist who lives and works in Los Angeles.

    The campaign features Euphoria and White Lotus star, Sydney Sweeney and recreates previous Anna Nicole Smith shoots from 1992 which were directed by Paul Marciano and shot by Daniela Federici. The new campaign, starring Sweeney, was shot by Kenneth Cappello in Malibu, CA, with creative direction by GUESS’ Brand Partnership Director, Nicolai Marciano.

    “Anna Nicole Smith is essential to ‘90s fashion. Anna’s legendary beach shoot revived for this collection and the campaign with Sydney Sweeney is the perfect timeless moment to continue to celebrate one of the most iconic GUESS Girls with a new generation.” — Nicolai Marciano, Director of Brand Partnerships

    The collection, inspired by the hues of the ocean from the original 1993 Miami photoshoot by Wayne Maser, uses teal as a key color, and blends in classic tones of black, white and red. Anna Nicole Smith’s signature is digitized into each style for a special touch, as well as Dewitt’s iconic phrase “Did You Miss Me?” These unique personal details, combined with both vintage and classic silhouettes create a moment that is both true to Anna’s legacy as a style icon and the zeitgeist of ‘90s GUESS trends.

    Menswear

    The men’s collection offers a selection of long and short-sleeve tees, sweatshirts, crewnecks, hoodies and a black denim jacket and matching pant. The women’s capsule features an array of tees, mesh shirts, bodysuits, sweaters, sweatpants, crewnecks, jumpsuits and include a matching gingham jacket and pant as well as a teal denim jacket and pant.

    Made with a combination of water-based and discharge inks, photo reel graphics from Anna Nicole Smith’s never seen before 1993 calendar are printed on a variety of tops and tees in both the men’s and women’s capsules. An assortment of hats, totes, socks, sunglasses rounds out the collection and polish off each look. Images of the accessories will follow.

    Pricing for the GUESS Originals x Anna Nicole Smith Collection by Cali Thornhill Dewitt ranges from € 39,90 to €169,90 for shirts, jackets, denim, socks, hats, and handbags.

     

     









    14-10-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Efteling elke dag open tijdens herfstvakantie

    CARO-voorstellingen in het weekend en op dinsdag en donderdag. De Efteling is elke dag van het jaar open, en dus ook tijdens de Belgische herfstvakantie van 30 oktober tot en met 7 november (het is dan géén vakantie in Nederland). Tijdens de herfst ligt het park er het kleurrijkst bij. In het Sprookjesbos straalt de najaarszon door de bomen, en bezoekers kunnen genieten van de vele attracties, parkshows en de adembenemende natuur. Er zijn volop nieuwigheden, zoals het nieuwe Speelbos Nest! voor alle jonge durfals, en de familie-achtbaan Max & Moritz die vorig jaar werd geopend. Iedere dag wordt afgesloten met de spectaculaire watershow Aquanura en het visuele spektakel CARO is verschillende keren per week te zien.

    Speelbos Nest! voor alle jonge durfals : In het voorjaar werd Speelbos Nest! geopend. Intussen is Nest! een vertrouwde plek in het park waar jonge durfals naar hartenlust kunnen spelen, zich ontwikkelen en klaarstomen voor hun eerste achtbaanervaring. Het speelbos staat vol met bekende elementen van de grote achtbanen uit het Ruigrijk. Er zijn speeltoestellen die voor iedereen – met of zonder beperking – geschikt zijn, waaronder een rolstoeltoegankelijke glijbaan.

    Ontsnap met Max en Moritz in hun zeepkisten : Vorig jaar maakten de kwajongens Max en Moritz hun intrede in de Efteling met een doldwaze familie-achtbaan. Max & Moritz is een dubbele achtbaan met twee sporen, waarop treinen in tegengestelde richting rijden. De attractie is bedoeld voor families met kinderen vanaf 1 meter groot.

    CARO, een betoverende Efteling-theatershow : De familieshow CARO, vol humor, muziek en acrobatiek, is meerdere keren per week te zien in het Efteling Theater. Tijdens de herfstvakantie is dat op: 30 en 31 oktober, en 2, 4, 6 en 7 november. In de voorstelling, waarin woorden overbodig zijn, draai je een ontroerend rondje mee in een carrousel vol herkenbare momenten uit het leven. Tickets kosten 25 euro per persoon. Verblijfsgasten betalen slechts 10 euro.

    Winter Efteling: van 15 november tot en met 6 februari

    Na de herfstvakantie, vanaf 15 november, wisselt het park van kleed voor de Winter Efteling. Sprookjesachtig overnachten in vernieuwde comfortkamers. Wie deze herfst meerdere dagen van de Efteling wil genieten, kan overnachten in de nabijgelegen Efteling-hotels of in de vakantiewoningen van de vakantieparken Bosrijk of Loonsche Land. Hier is afgelopen periode behoorlijk geïnvesteerd. Alle comfortkamers in het Efteling Hotel zijn compleet vernieuwd. Verblijf is telkens inclusief onbeperkt toegang tot het attractiepark tijdens reguliere openingstijden.

    Om de Efteling te bezoeken heb je géén coronatoegangsbewijs nodig. Binnen in de restaurants van het Park en Hotels & Resorts en voor een bezoek aan het Efteling Theater heb je sinds 25 september wél een coronatoegangsbewijs nodig (vanaf 13 jaar). Vanaf 14 jaar dien je ook een identiteitsbewijs te kunnen voorleggen. 

    Wereld van de Efteling

    Sinds de opening van het Sprookjesbos in 1952 is de Efteling uitgegroeid tot de grootste toeristische bestemming van de Benelux. De Efteling omvat naast het attractiepark ook het Efteling Hotel, de vakantieparken Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land, en het Efteling Theater. De Efteling ligt net over de grens bij Breda, nog geen uurtje rijden van Antwerpen, en is elke dag van het jaar open. Kinderen tot vier jaar genieten gratis toegang.





    13-10-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Get your hands on ...

    GET YOUR HANDS ON THE HAUTEST NAILS OF THE SEASON WITH M· A·C AUTE CUTURE STARRING ROSALÍA

     

    Want to nail Rosalía’s signature fierce look? Get a taste of her effortlessly haute style with her most-prized polish colours and one-of-a-kind adornments.

    “They’re a symbol of power and strength – of radical and extreme femininity,” says Rosalía, M· A·C Global Ambassador and pop icon. “At the same time, they could almost appear to be a weapon,” says the purveyor of nails that are just as strong and radical as she describes.

    Renowned for music that fuses an inspired contemporary mash-up with the heritage of flamenco – taking its classic rhythm and blending it with everything from pop beats to messages of empowerment – Rosalía translates her courageously authentic approach to music in her beauty and fashion style.

    M· A·C collaborates with the artist this fall for a limited-edition nail collection that’s as outspoken and unapologetically mesmerizing as her beats. M· A·C Aute Cuture Starring Rosalía brings her inimitable nail style to life with six nail lacquers and two nail adornments – both featuring specially designed, couture gold-toned packaging.

    The nail lacquers co-created by Rosalía combine luscious colour in three high-gloss finishes – cream, pearlescent and metallic. With boldly sensual red and effortlessly haute neutral shades, there’s a shade for your every mood. These six lacquers project power and purpose in equal measure. “As a M· A·C National Artist, I’m not only excited to see a beautiful combination of my favourite colours and finishes, but also to celebrate M· A·C bringing back nail polish,” says Luisa Sporkenback, M· A·C National Artist based in Germany. For a 3D take on the artist’s love of wearable art, Rosalía’s one-of-a-kind nail adornments are all about a moment of unbridled artistry, originality and breaking the mould. “These adornments will turn every nail creation into a piece of art,” says Sporkenback. Exactly as Rosalía herself intended.

    Available as of 7/10 at all M· A·C locations and at maccosmetics.be

    AUTE CUTURE - Nail Adornment - € 19,50 // AUTE CUTURE - Nail Lacquer - € 19,50

                     

     







    13-10-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mac cosletics

    M•A•C COSMETICS IS EXPANDING THEIR ICONIC RUBY WOO LIPSTICK

     

    Iconic. Bold. Universally flattering. Our most famous Lipstick icon – Ruby Woo – is known around the world as THE universal red that’s radiant on everyone.

     The ultimate A-lister and Hollywood starlet, she demands your attention just by entering a room and arrests her audience with instant flair. She kisses lips with intense, full-coverage colour and stays on all day with 12-hour wear. She’s a fan favourite, a crowd-pleaser and a supreme style statement – making her our best-selling red lipstick of all time.

    Ruby Woo has long transcended trend. “Bold, unique and slightly irreverent, it’s a shade worn with a lot of intention, but is not strict-looking,” says Director of Makeup Artistry Lyne Desnoyers of this mattest-matte, vivid blue-red. Since 1999, Ruby Woo has been used by makeup artists to create everything from scandalously perfect lips to blurred and buffed, kissed-off stains.

    Now enter Ruby’s Crew: a collection of this iconic red colour in [six] formulas and textures that are all world-renowned for a full wardrobe of red lip looks — with each member dressed to impress in a limited-edition monochromatic outfit. “Ruby’s Crew brings to life how Ruby Woo has multiple personalities and can adapt itself to any type of makeup look and makeup wearer,” says Desnoyers.

    There are now more ways to choose how you Ruby Woo than ever before. “When worn with little to no makeup,it becomes the entire look — or it adds instant flair to a perfectly sculpted eye,” says Desnoyers. However you wear it, a perfectly applied matte Ruby Woo lip is never going to look subpar.

    The new Powder Kiss Lipstick and Powder Kiss Liquid Lipcolour incarnations of this world-famous shade transform Ruby Woo into a totally relatable red. A veiled and moisturized matte, Ruby New looks refreshingly uncomplicated and nonchalantly desirable. “It’s a shade that has such a fresh look when rubbed into the lips,” says Desnoyers. “A red lip worn with a softened edge does not overwhelm – it elevates.”

    Whatever take on the Crew speaks to you, wear it with authenticity. As Desnoyers concludes, “Ruby Woo is not a type of red meant to be a screaming statement — it’s a style statement.”

    Available as of October 7 at all M•A•C locations and at MACCosmetics.be

     Ruby’s Crew - Powder Kiss Lipstick - Colour: Ruby New - € 20,50 // Ruby’s Crew - Powder Kiss Liquid Lipcolour - Colour: Ruby Boo - € 25

     







    12-10-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische app Picky

    lanceert ‘Tinder van het avondeten’

     

    Nieuwe applicatie laat gebruikers ‘swipen’ tussen gerechten van bekende chefs. De nieuwe, Belgische applicatie Picky maakt een recept vinden dat heel het huishouden lekker vindt gemakkelijker dan ooit. Gebruikers hoeven daarvoor enkel naar links of naar rechts te swipen door gerechten, zoals ze dat vandaag al doen in diverse datingapps. Picky bundelt recepten van verschillende chefs en foodbloggers en bevat nu al meer dan 200 recepten. Dankzij een investering van €200.000 van het Belgische fonds Pitchdrive lanceert de app nu naar het brede publiek.

    “Wat eten we vanavond?” – zo goed als iedereen kent de frustratie van inspiratieloos door de supermarkt te dolen of door receptenboeken te bladeren, op zoek naar een gezond, lekker of nieuw recept voor het avondeten. Daar maakt de nieuwe Belgische app Picky – het ‘Tinder van het avondeten’ – voor eens en voor altijd een einde aan.

    Picky bundelt gerechten van bekende chefs en foodbloggers uit België en het buitenland. De app laat gebruikers toe die gerechten al swipend te verkennen. Worden recepten naar rechts gesleept, dan is dat een like en belandt dat recept in de persoonlijke collectie. Koppels, vrienden of huisgenoten kunnen elkaar via de app ook uitnodigen om samen te swipen. Liken ze hetzelfde recept, dan is het een match en kunnen ze het recept inplannen of bijhouden voor later. Ellenlange onderhandelingen waarbij evenveel recepten als veto’s gedeeld worden onder vrienden of koppels, zijn zo definitief verleden tijd.

    “We kennen het maar al te goed: na een lange werkdag heeft niemand nog zin om het brein te breken over wat die avond op tafel te zetten. Als je ondertussen ook nog eens moet onderhandelen met een partner of huisgenoten, wordt de verleiding vaak te groot om het gebruikelijke gerechtje te maken of snel achter pizza of frieten te gaan. Met Picky maken we het eenvoudiger en leuker dan ooit om nieuwe recepten te ontdekken. De zoektocht naar avondeten kan nu snel via de smartphone, al wachtend op de bus of tijdens de koffiepauze op het werk. Ondertussen is iedereen het zo gewend om te swipen en is het niet meer dan logisch dat we zo ook op zoek kunnen naar onze volgende maaltijd”, zegt Picky-oprichter Angelo Lebon.

    Kippenbrochette met biersaus en perzik

    Picky bundelt vandaag recepten van verschillende Belgische en buitenlandse chefs en foodbloggers, waaronder The Messy Chef, The Lemon Kitchen, The BBQ Bastard, Hap en Tap en Macaron Manon. Op dit moment telt de collectie van Picky meer dan 200 recepten – dat is meer dan zes maanden aan verschillende gerechten – en daar komen er steeds bij.

    Voorbeelden van recepten die nu al te vinden zijn op Picky zijn onder meer spaghetti met look, gehakt en kikkererwten; preisoep met appel, kerrie en gerookte zalm; citroentaart met zomers fruit; en een kippenbrochette met biersaus en perzik. Picky linkt rechtstreeks door naar de website van partnerchefs en bloggers, waar gebruikers het volledige recept en de ingrediëntenlijst vinden.

    De app laat ook toe om persoonlijke voorkeuren in te stellen. Op basis van die voorkeuren kan Picky één op maat gekozen gerecht aanbevelen – voor wie zelfs het swipen door de gerechten te veel tijd kost. Picky zal op termijn ook extra AI-functionaliteiten in haar applicatie lanceren, waardoor die nog beter in staat zal zijn smaken en voorkeuren van gebruikers te voorspellen.

    Investering van €200.000

    Picky werd ontwikkeld door Angelo Lebon, Bert Beeckman en Louis Scheers. De drie ontwikkelden de app in eerste instantie voor gebruik in eigen vriendenkring, maar hebben de applicatie altijd al breder willen lanceren. Picky kan daarvoor rekenen op de financiële steun van Pitchdrive, een Belgisch investeringsfonds dat focust op pre-seed en early stage bedrijven met investeerders als Wim Derkinderen, Jonas Dhaenens en Lorenz Bogaert. In september ontving Picky een eerste investering van €200.000, waarmee ze de applicatie verder zullen ontwikkelen en naar het brede publiek brengen. Picky is volledig gratis voor gebruikers en is vandaag te downloaden via de Apple App Store en de Google Play store.

     

     

     





    12-10-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Get a taste of

    GET A TASTE OF ROSALÍA’S EFFORTLESSLY HAUTE STYLE WITH M· A·C AUTE CUTURE STARRING ROSALÍA

     

    She’s an innovator and an inspiration. Music record-breaker Rosalía is recognized worldwide – her look as uncompromising and distinctive as her music. Taking the flamenco sound and style that is her heritage and mashing it with the worlds of street style, pop and an empowered ethos, Rosalía twists traditional Spanish culture in a way that is all her own. She’s a beauty and cultural icon who embodies passionate authenticity.

    Rosalía shares the originality, courage and creative force that is so vital to the DNA of M· A·C, so it’s no wonder the Spanish singer-songwriter and international icon has co-created an on-trend colour collection full of fashion, flavour and flair to be worn by those who connect with her stridently free and forward-thinking yet inherently classic style.

    At the heart of the collection is Rosalía’s signature fiery lips, interpreted in four shades of Retro Matte Liquid Lipcolour, three shades of Matte Lipstick and one shade of Amplified Lipstick – all in boldly sensual red and effortlessly haute neutral shades.

    Next, set your stare to smouldering with the Eye Shadow x 10: R palette and behold the power of pigment. Elevate your eye look with streaks of ten rich, highly pigmented pressed powders in neutral and metallic shades and multiple finishes. Finish your look by adding a high-shine metallic glow to skin with Extra Dimension Skinfinish x 4: R Picks. The quad features a liquid-powder highlighter with prismatic reflections, designed to sculpt and highlight your face for a luminous, well-defined finish.

    “The mixture of iconic nudes and fiery red hues throughout the whole collection is built for opportunities to express yourself,” says M· A·C National Artist Luisa Sporkenbach. “It could be all about subtle matte tones on your lids by buffing in shades Café Con Leche, Shredded Coco and Azafrán in combination with a vibrant, sharp lip using Retro Matte Liquid Lipcolour in Spicy Pimentón. Or it could be bright, almost foil-like eye makeup that looks just like the perfect adornment. Whatever individual take you create with these versatile shades, it’s clear that Rosalía picked beautiful textures and tones to enhance your features in a very empowering and authentic way.”

    Spice up your look with pop-star-worthy shades and a collection as boldly individual and brilliantly authentic as her fans.

     Available as of October 7 at all M· A·C locations and at maccosmetics.be

    AUTE CUTURE - Extra dimension x4 - € 55 // AUTE CUTURE – Lipstick  Colour: Amplified Achiote - € 21,50





    11-10-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar vuur is, is koud roken

    » Een barbecuetrend voor de winter: koud roken

    De indianen deden het ons voor, en nu gaan wij er culinair mee aan de slag: roken. Beter nog: koud roken. Barbecook stuurt als expert in vuur en rook de eerste rooksignalen uit die de najaars- en winterbarbecues officieel aankondigen. Momenteel is koud roken een nog vrij onbekende manier om vlees, vis of groenten te bereiden, maar dit najaar is het hot and happening, of was het cold and happening? Verwacht je aan onevenaarbare smaken van met rookhout doordrongen gerechten, met de Oskar-barbecue, tools en recepten van Barbecook. Overtuig je stam en verzamel rond het vuur, want dit is jouw rooksignaal om aan het winterbarbecueën te slaan. Ugh!

    Een koud kunstje

    Koud roken mag dan misschien wel nog niet heel bekend zijn, dat laat het niet onbemind. In tegendeel! Het is een heel andere manier en beleving van eten bereiden. Je kan het eerlijkheidshalve niet barbecueën noemen, want voedsel dat je bakt en braadt, kan je meteen consumeren, terwijl koud roken het voedsel rookt en conserveert. Denk aan gerookte zalm, bacon, kipfilet, maar ook kaas, kruiden, knoflook en uien.

    First things first: pekelen. Dat is cruciaal om bacteriën en schimmels te vermijden en een voedselvergiftiging te ontlopen. Dankzij het pekelen en roken van je ingrediënten krijgt je bereiding bovendien een extra heerlijke smaak. Het koud roken zelf gebeurt zonder je rookoven of barbecue aan te steken bij een temperatuur tussen 20 en 25 °C. Daarom gaat het een pak beter tijdens de koude wintermaanden. De ingrediënten worden dus niet gaar zoals bij bakken en koken, maar worden gerookt en kunnen voor langere tijd bewaard blijven om er nog lang van de smullen. Je geduld wordt echter op de proef gesteld, want het rookproces duurt minstens 2 uur, al is het het wachten meer dan waard. Barbecook maakt het je wel makkelijker door de beste tools en tips aan te bieden.

    Oskar: Het opperhoofd der rookbarbecues

    De rookbarbecue bij uitstek is de Oskar, maar iedere barbecue met een deksel kan het koude kunstje aan. De Oskar is zowel een gewone barbecue, als een rookoven. Wanneer je koud gaat roken, gebruik je Barbecook’s ‘Generator voor koud roken’. Dit spiraalvormig accessoire vul je met rookmot naar keuze (beuk, els, eik, whiskey, rode wijn...) en laat je smeulen met behulp van een theelichtje. Tijd en rook doen de rest! Ga zelf ten strijde!

    Recept koud gerookte zalm met whisky 

    Jij hebt het rooksignaal om koud te roken al ontvangen, maar stuur jij zelf ook heerlijke aroma’s de lucht in? Barbecook helpt je graag op weg met enkele gouden tips en een lekker rookrecept om je stam mee te bekoren.

     

    Ingrediënten: Een mooie grote verse zalmfilet - Gemengde peperbollen -            Gedroogde Jeneverbessen - Verse kruiden (rozemarijn, tijm en dille) Enkele schijfjes sinaasappel - Grof zout Rietsuiker Geturfde whisky

    Bereiding

    1. Kneus een handvol peperbollen, jeneverbessen en verse kruiden in een vijzel. - 2. Wrijf de zalmfilet in met een scheutje geturfde whisky en werk af met de gekneusde specerijen. - 3. Meng 1 liter water met 60 gram grof zeezout en 20 gram rietsuiker. - 4. Leg de zalm in een schotel en dompel deze onder met het mengsel. Voeg hierbij enkele schijfjes sinaasappel en extra kruiden toe. Dek de schaal af met een folie en plaats in de koelkast gedurende 12 uur. We raden aan om regelmatig in de pekel te roeren, zodat de specerijen niet allemaal naar de bodem zakken. - 5. Haal de zalm na 12 uur uit de koelkast en dep droog. Nu mag de zalm opnieuw voor 12 uur in de koelkast (onafgedekt) om te drogen. - 6. Vul de generator voor koud roken met rode wijn rookmot. - 7. Plaats het kaarsje op het einde van de spiraal. Als de rookmot boven het kaarsje begint te smeulen, blaas je het theelichtje uit en haal je het weg. - 8. Plaats de generator voorzichtig in de Oskar rookoven. - 9. Leg de zalmfilet op het bovenste rooster en sluit het deksel. - 10. Check regelmatig de temperatuur. Deze mag niet boven de 25 °C gaan. - 11. Na 7 à 8 uur mag de zalm uit de rookoven. - 12. Laat de zalm nu gedurende minimum 24 uur (indien vacuüm getrokken) of 48 uur (indien niet vacuüm getrokken) rusten in de koelkast. Op deze manier kan de rook zich optimaal verspreiden doorheen de volledige zalm. - 13.           Haal de zalm uit de koelkast en snij in fijne blokjes of sneetjes. Heerlijk als aperitief, bij een slaatje, pasta of op een broodje. Tast toe!

     

     







    11-10-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!