Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    25-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beleef barrokstad Valletta met Baroque Festival

    In 1566 legden de Ridders van Sint Jan de eerste steen van Valletta. De vestingstad groeide en bloeide tijdens het tijdperk van de barok. Om de geschiedenis als barokstad te vieren, vindt in 2023 voor de elfde keer het Valletta Baroque Festival plaats. Van 11 tot 29 januari zijn Valletta en andere locaties op Malta het decor voor 36 concerten met muziek uit de periode waarin de stad gebouwd werd.

    Na twee lange jaren waarin het festival afgelast moest worden vanwege de coronapandemie, staan muzikanten en barokliefhebbers te popelen om weer te genieten van de mooiste concerten op bijzondere locaties. Zowel nationale als internationale musici brengen de mooiste muziek ten gehore. Natuurlijk staan er uitvoeringen gepland van de beroemdste barokcomponisten zoals Bach en Händel. Maar dat is lang niet alles: er is zelfs een concert van een rockband, die samen met barokmuzikanten klassiekers van Vivaldi tot Pink Floyd speelt.

    36 concerten op de mooiste locaties

    Het festival concentreert zich rond het Teatru Manoel. Dit schitterende theater stamt uit 1731 en is daarmee één van de oudste theaters van heel Europa. Ook in de indrukwekkende Sint-Janscokathedraal, in het archeologiemuseum en de schitterende nationale bibliotheek in Valletta geniet je van klanken uit lang vervlogen tijden. Daarnaast vinden enkele concerten plaats op bijzondere locaties verspreid over het eiland, zoals het Verdala-paleis in de Buskett Gardens, het Mdina Kathedraalmuseum en het Palazzo Parisio in Naxxar.

    Citytrip Valletta

    Valletta is een barok juweel. Het is net één groot openluchtmuseum, waar je overal je ogen uitkijkt. De hele hoofdstad staat dan ook op de UNESCO werelderfgoedlijst. Als je door de smalle en schilderachtige straten met honingkleurige huizen en kleurrijke Maltese balkons wandelt, snap je gelijk waarom. Vanaf de Upper Baraka Gardens heb je een prachtig uitzicht over de Grand Harbour en de Three Cities aan de overkant. Plof neer op het terras van Caffe Cordina, het oudste café van de stad. Vergeet niet om even naar binnen te lopen om het prachtige interieur te zien. Daal dan af naar de spannende ondergrondse tunnels en ruimtes, die door de ridders gebruikt werden voor militaire doeleinden en om graan op te slaan. Eeuwen later diende het ondergrondse stelsel als schuilkelders voor de Maltese bevolking tijdens de Tweede Wereldoorlog. Na een heerlijke maaltijd in één van de vele restaurants in de stad geniet je van live straatmuziek in de gezellige Strait Street.

    Het Valletta Baroque Festival vindt plaats van 11 tot 29 januari 2023. www.visitmalta.com





    25-12-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hittegolf in de keuken

    3 warme keukentrends voor 2023

     

    De Belg en zijn witte keuken, een liefdesverhaal dat waarschijnlijk nooit tot een einde zal komen. Toch lonken steeds meer mensen naar kleurrijkere opties voor het hart van het huis. Keukenspecialist ixina spot 3 trends die de keuken in 2023 niet alleen warmer doen ogen, maar ook gezelliger doen aanvoelen. Denk aan het gebruik van minerale materialen en velvet-touch fronten. C’est bien chaud, ça!

    Noir intense : Zwarte kranen en handgrepen bleken slechts een voorbode: in 2023 kleurt de volledige keuken gitzwart. Een naam als Vogue Noir verklapt de allure die een all-black keuken aan een woning geeft. Waar we vroeger afgeschrikt werden door het donkere effect van een zwarte kastenwand, raken we nu steeds meer bekeerd tot de klasse die zo’n intense keuken ons schenkt. Wie toch liever een paar lichtpuntjes heeft, kan de zwarte kast- en ladefronten combineren met koperen grepen – nieuw in het gamma van ixina – of de immer trendy en toch steeds tijdloze gouden varianten.

    Qué calor : Een graadje warmer nog dan zonnige handgrepen, zijn fronten in gezellige natuurkleuren. Want in het nieuwe jaar worden kille uitvoeringen aan de kant geschoven en kiezen we voor de mildere optie zoals zacht zijdegrijs en sereen taupe. Als een dikke wollen trui leggen keukens Vita Gris Soie en Velvet Taupe zo een warm deken over je woning. Verhoog de aaibaarheidsfactor met bijkomende houten accenten en andere natuurlijke materialen.

    Magistraal mineraal : Als laatste trend zien we de brede interpretatie van die natuurlijke materialen. Waar we bij een keuken spontaan aan hout denken, zoals de nieuwe eiken Bergamot keukenfronten, steken minerale looks steeds meer de kop op. Werkbladen en spatwanden zijn hiervoor de perfecte toepassing. Kies voor een klassieke combinatie met uitvoering in marmerlook of ga voor een industriële feel met een keukenblad en spatwand in betonlook.

    ixina x Batibouw

    In maart is het uitkijken naar de lentezon, maar ook naar de nieuwe editie van Batibouw. Van dinsdag 14 t.e.m. zondag 19 maart 2023 opent Brussels Expo weer de deuren voor elke bezoeker met een baksteen(tje) in de maag. Ook ixina tekent er weer present en dit jaar zelfs met een stand van maar liefst 185 m2. Om de passant volledig onder te dompelen in de ixina-wereld, bouwt de Belgische keukenspecialist een tijdelijk appartement, inclusief keuken, bijkeuken, ontbijthoek, werkhoek, enz. Bel gerust eens aan op stand nummer 11224. www.ixina.be

     

     









    24-12-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V-Zug, homemade Valentijnsdag

    van hot chocolate cake tot hotstone

     

    V-ZUG zorgt voor Valentijn met een grote V. Want thuis vier je pas echt intiem. Slimme keukentools met veelzijdige programma’s zorgen voor een verwenavond voor jou en je partner die al even gevarieerd en spannend is. Zo bereid je voor je geliefde niet alleen een lekker menu met heerlijke op temperatuur geserveerde wijn, ook een wellnessmoment met hotstones en hete doekjes wordt stilletjes ondersteund door je trouwe souschef.

    Something for your mind,

    Een kleine toost op de liefde zet meteen de juiste toon voor je knusse Valentijnsavond @ home. V-ZUG heeft WineCoolers in verschillende groottes (gaande van 34 tot 83 flessen) en houdt met 2 aparte koelzones in de toestellen je wijn altijd goed op de juiste temperatuur. Wie liever een rustigere start neemt, kan experimenteren met de vacuümlade voor verrassende mocktailrecepten. Want een vacuümlade zorgt er niet alleen voor dat producten langer bewaard blijven, met de juiste bereiding verhoogt het ook de intensiteit van de ingrediënten. Zo kan je fruit een extra smaakje geven of zelf een alcoholvrije gin-basis maken.

    … your body,

    Met Valentijn wil het lichaam natuurlijk ook wat. Ook hier zorgt V-ZUG voor verrassende verfijning met luxueuze toetsen us-time. Maar liefst 7 (combi-)stoomovens beschikken over een speciaal wellness-programma dat a.d.h.v. stoom bv. Japanse oshibori – of kleine, warme handdoekjes voor je gasten – op de juiste temperatuur brengt. Maar ook kersenpitkussentjes, windels en zelfs massagestenen kunnen er perfect worden in opgewarmd. Een onverwachte en behaaglijke twist aan je Valentijnsavond.

    … and your soul

    Welke wending de dag ook neemt, op een bepaald moment wil de liefde door de maag. Imponeer je partner dus met een festijn voor de smaakpapillen en het oog. V-ZUG heeft makkelijk te bereiden recepten (minder dan 30 minuten voorbereiding, de oven doet de rest) die met een kleine moeite ook meteen een plaatje zijn op het bord. Van voorgerecht en bijgerecht tot dessert, van pastaliefhebber tot meat lover – voor elk potje heeft V-ZUG wel een dekseltje klaar.

     

     

     







    23-12-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saint- James: collectie lente-zomer 2023

    De nieuwe collectie Lente-Zomer 2023 van SAINT JAMES staat bol van kleur, een romantische sfeer en veel ademruimte. Het iconische merk gaat de zomer met een glimlach tegemoet en je voelt aan iedere creatie dat de zee de belangrijkste inspiratiebron is. Color blocks, grafische fantasieën, lichte materialen en maritieme inspiratie... Het wordt een zomer met 'zon, zee en strand' als rode draad!

    We nemen de drie kernelementen even onder de loep:

    NAUTIC

    Het thema ‘Nautic’ van deze collectie wordt extra belicht door het chromatische kleurenpallet en de color blocks: ‘bloedrode’ tinten die standvastigheid en optimisme uitstralen, blauw ‘gitane’, dofgeel en smaragdgroen. Deze kleuren boordevol vitamines doen meteen denken aan strandhuisjes en zwoele zomers aan de kust.

    BLEU ROMANCE

    De collectie straalt een Boheemse sfeer uit dankzij het thema “Blue romance”. In het poëtische, natuurlijke en romantische universum spelen toile en bloemmotieven een belangrijke rol en komen nieuwe tinten tot leven: dichtersblauw, tango-oranje. Ook de kleur wit is alom tegenwoordig en brengt het linnen en het katoen nog meer tot leven. Ideaal voor een vederlichte zomer!

    DUINEN

    De duinen... uitgestrekte landschappen met zand als centrale element. Deze collectie is ook geïnspireerd op de duinen: krijtkleur, zandtinten en mastiek komen stijlvol samen en de gouden strepen geven een bijzonder vrouwelijke toets aan de creaties. Nieuw bij SAINT JAMES? De kleur zwart in de lente-zomercollectie, al dan niet gestreept. Het spel tussen de golven en het zand heeft onze ontwerpers geïnspireerd om te variëren tussen subtiele en moderne mazen en prints zoals zebramotieven.







    22-12-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rough and tough met boots van Floris Van Bommel

    Risico's nemen en een sprong in het diepe wagen, dat is waar de boots van Floris van Bommel voor staan. Deze schoenen zijn voor de vrijbuiters onder ons die af en toe willen breken met het drukke stadsleven en op avontuur willen gaan. De boots van de FW22 collectie ademen gewaagdheid, opwinding en stijl. Door Floris' signature touch krijgen ze ook een elegante toets, zodat je ze voor elke gelegenheid kan dragen. Hantering van de beste materialen en een enorme liefde voor het product maakt deze exemplaren tot authentieke Floris van Bommels. Met de schoenen uit deze collectie toon je  jouw stoer en edgy kantje terwijl je toch dat tikkeltje luxe en verfijning behoudt. Trek erop uit en ontdek de collectie van Floris van Bommel.

    No words needed

    Een beeld spreekt meer dan duizend woorden en dat is dus precies het geval bij deze blitse schoen. "Boring" staat zeker en vast niet in Floris zijn woordenboek. Het merk is er dan ook in geslaagd om deze klassieke lace-up boots tot een hoger niveau te tillen. Het mixen en matchen van verschillende soorten leder zorgt voor ultiem comfort en een elegante, trendy schoen met een robuust karakter. Al deze materialen zijn op maat ontworpen in samenwerking met zijn Italiaanse vrienden in de leerlooierijen. Exclusiviteit gegarandeerd!

    Bold and beautiful

    De alombekende Chelsea boot, maar dan in een nieuw en warm jasje. Het basic silhouet van dit model is met liefde behandeld en dat merk je aan de unieke details die erin zijn aangebracht, zoals de duotone elastiek met een gloed van warm oranje en de door Floris gecustomizede zool. Deze traditionele schoen kan je combineren met elke outfit, zowel om naar het werk te gaan als om een weekend erop uit te trekken met je vrienden. Daarboven biedt de schoen jou maximale grip. Comfortabel, duurzaam en trendy. Dé schoen voor de inner adventurer in jou.

    Boss babes

    De boots uit de vrouwencollectie zijn voor de vrouwen die graag de touwtjes in handen nemen en dit ook aan de wereld willen laten zien. Keuzes kunnen maken is ook een nodige eigenschap, want deze collectie bevat zoveel leuke en unieke botjes dat je gegarandeerd knopen zal moeten doorhakken. Van lace-ups en Chelsea boots tot stoere sleehakken en cowboylaarsjes, yeehaw! Klassieke designs met leuke, unieke twists die voor dat wauw-effect zorgen. Fashionable en stijlvol.

     







    21-12-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corendon neem reismerk Karin's choice over

    Corendon neemt reismerk Karin’s Choice over. Corendon was al voor 51% eigenaar van Karin’s Choice maar het merk werd extern gemanaged. Vanaf nu wordt het onderdeel van het productportfolio van Corendon en wordt het gemanaged vanuit het hoofdkantoor in Badhoevedorp. Willem Langenberg wordt binnen Corendon verantwoordelijk voor Karin’s Choice, naast zijn huidige verantwoordelijkheid voor het merk GOfun. Het team van Karin’s Choice verhuist mee naar Badhoevedorp.

    Kleinschalig en sfeervol

    Waar het merk Corendon zich met name richt op de grote luxe All Inclusive hotels, richt Karin’s Choice zich op de klant die rust zoekt, weg van de massa en zelf zijn vakantie wil indelen. Bij Karin’s Choice verblijft de vakantieganger in kleinschalige, sfeervolle accommodaties in Spanje, Portugal, Griekenland, Italië en Curaçao. Of het nu gaat om een luxe villa met privé zwembad, een intiem boutique hotel of een knus appartementje. Vliegreis, verblijf en huurauto zijn inclusief, alles wordt in één keer geregeld.

    Willem Langenberg

    Willem Langenberg (42) startte in 2015 zijn carrière bij Corendon en zette er GOfun op de kaart als toonaangevend reismerk op het gebied van jongerenvakanties. Onder Langenbergs verantwoordelijkheid groeide het merk naar circa 15.000 vakantiegangers per jaar. GOfun biedt vakanties op alle bekende feestbestemmingen van Europa zoals Albufeira, Lloret de Mar en Chersonissos, inclusief optredens van artiesten zoals Broederliefde, Bizzey en Ronnie Flex. Nu wordt Langenberg ook verantwoordelijk voor het merk Karin’s Choice.

    “Net als GOfun is ook Karin’s Choice een nicheproduct binnen het portfolio van Corendon. Ik kijk er naar uit om het merk samen met het team verder door te ontwikkelen. Hierbij maken we gebruik van de schaalgrootte en marketingkracht van Corendon maar het eigen karakter van het merk blijft uiteraard voorop staan” – Langenberg. Het complete aanbod van Karin's Choice is te vinden op karinschoice.nl.

    20-12-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    19-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bath & Works

    Bath & Body Works, het ultieme lifestylemerk voor persoonlijke verzorging en huisparfums, opent in december zijn deuren in het shoppingcentrum van Wijnegem.

    In samenwerking met Amarla introduceert de nieuwe Bath & Body Works-winkel een opwindende nieuwe belevingsomgeving. Klanten ontdekken er een uitgebreid assortiment trendy geuren voor de woning maar ook voor de verzorging van lichaam en handen. Van verrassende en flirterige geuren tot verfijnde en exotische aroma’s – Bath & Body Works biedt een brede waaier aan geuren van wereldklasse voor elke gelegenheid op maat van ieders persoonlijkheid. De klant heeft de keuze uit verschillende collecties: Signature Collection Body Care, Bath & Body Works en White Barn Home Fragrance, Bath & Body Works Hand Soap & Sanitizers en Aromatherapy.

    Bath & Body Works bestaat al sinds 1990 en heeft enkele van Noord-Amerika’s best verkopende geurcollecties in handen, zoals Japanese Cherry Blossom en Eucalyptus Spearmint. Het bedrijf is ook toonaangevend in een aantal persoonlijke verzorgingscategorieën, met onder meer het best verkopende merk in Noord-Amerika voor body moisturizers. Bath & Body Works is het hele jaar door de juiste keuze voor geuren en geschenkideeën. Als klant vind je er beslist een geur die bij je past, en tijdens je ontdekkingstocht zul je waarschijnlijk verrukkelijke verrassingen tegenkomen.

    De Bath & Body Works-winkel heeft een oppervlakte van 141 m². Klanten kunnen er naar hartenlust luxueuze lotions, handzepen, parfums en nog veel meer uitproberen en zo hun favorieten ontdekken. De aankomende kerstperiode staat in het teken van Liefde Geven met speciale aanbiedingen op de Holiday-collecties (2 kopen, 2 gratis!) of de absolute toppers van het cliënteel (2 kopen, 1 gratis op geselecteerde lichaamsverzorgingsproducten, 5 voor € 15 op reinigende handgels & 2 voor € 15 op zepen).

    Over het assortiment van Bath & Body Works:

    • De lancering omvat 700 exclusieve Bath & Body Works-producten van de lichaamsverzorgingslijn en huisparfums.

    • Bath & Body Works is de nummer één in Noord-Amerika voor Fine Fragrance Mist en Body Moisturizers, waaronder de best verkopende Body Lotion en Body Cream, en verder ook Body Moisturizers voor heren en Body Scrubs.

    • Gingham, de signatuurgeur van het merk, is een bestseller sinds zijn lancering. Andere favorieten van de klant zijn Japanese Cherry Blossom, A Thousand Wishes en Into The Night. Van populaire geuren voor het hele jaar door tot aantrekkelijke seizoensgeuren – er zijn tientallen exclusieve Bath & Body Works-geuren om uit te kiezen en van elke dag een feest te maken.

    • Bath & Body Works heeft meer geuren dan welke andere kaarsenmaker ook en verkoopt meer kaarsen met drie wieken dan alle andere Amerikaanse merken. De was op basis van een gepatenteerde sojamix en loodvrije kwaliteitswieken garanderen de beste geurbeleving en een consistente kwaliteit van begin tot eind met een mooie gladde smeltpoel. Hoge concentraties rijke geuroliën zorgen voor een ongelooflijk ruimtevullende geur, tot wel 45 uur lang.

    • De Men’s Collection van Bath & Body Works telt zeven exclusieve geuren, waaronder de nieuwste aanwinst, Clean Slate.

    • De Aromatherapielijn van Bath & Body Works omvat vijf verkwikkende etherische oliemixen, met Eucalyptus Spearmint en Lavender Vanilla als favorieten van de klant.

     

     

     





    19-12-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!