Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    12-11-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beleggen in vakantiepark zit in de lift

    Parador Vakantieparken voorziet een rendement van 5%

    Wie dacht dat hij met de recent uitgebrachte staatsbon zijn geld goed belegd had, moet zijn mening mogelijks herzien. Want volgens Parador Vakantieparken, de grootste onafhankelijke vakantieparkgroep in België, kan je met een belegging in een chalet of stacaravan bijna het dubbele van dat rendement halen. Zo liet men bij Parador een rendementsberekening uitvoeren door een onafhankelijk accountancybureau en kwam men uit bij een netto rendement van 5%, na aftrek van alle kosten en bij een bezettingsgraad van amper 47% op jaarbasis. Een veilige en winstgevende belegging dus, zeker als je weet dat het geïnvesteerde bedrag vaak een stuk lager ligt dan bij traditioneel vastgoed. Bovendien staat Parador in voor de volledige ontzorging, zodat de eigenaar ook weinig tot geen opvolging heeft wanneer de chalet of de stacaravan verhuurd is. Parador Vakantieparken kijkt alvast terug op een geslaagde zomer, met een bezettingsgraad die quasi constant boven de 75% lag en hiermee in lijn ligt met de topzomer van 2022. Daarnaast is het aantal eigenaren het afgelopen jaar toegenomen met maar liefst 20%

    In 2003 besloot ondernemer Wim Fransen (69) het familiebedrijf ‘Camping Breebos’ te Rijkevorsel, ooit opgericht door zijn vader, over te nemen en nieuw leven in te blazen. In de eerste vijf jaar werden er meteen twee parken toegevoegd aan het aanbod en maakte ook zijn dochter Marie Fransen haar overstap vanuit de vastgoedsector naar de recreatie business. Dit ondernemersduo timmerde aan het familiebedrijf dat niet veel later bekend stond onder de naam ‘Parador Vakantieparken’, een bloeiende Belgische onderneming die in het afgelopen decennium uitgroeide tot zeven kwaliteitsvolle vakantieparken. Met zo’n 380.000 overnachtingen per jaar is Parador één van de grootste onafhankelijke vakantieparkaanbieders van de Benelux. 

    Interesse naar recreatiebranche groeit

    Van de zeven parken liggen er zes in België, zowel aan de Belgische kust als in de Kempen en de Ardennen. Ook in het Nederlandse Koudekerke op het schiereiland Walcheren kan je in één van hun parken verblijven. Allemaal genieten ze een eigen unieke charme met telkens een verrassend aanbod aan recreatie en faciliteiten. Naast de verblijfsopties op deze diverse locaties biedt Parador ook de mogelijkheid om je eigen vakantiechalet of stacaravan aan te kopen. Ideaal als tweede verblijf, maar het is ook een interessante investering met een haalbaar nettorendement van maar liefst 5% op jaarbasis. Bij Parador merken ze dat de interesse en nieuwsgierigheid naar de recreatiebranche de afgelopen jaren enorm is toegenomen en het cliënteel blijft groeien.

    Slim investeren in vakantie

    “Met het steeds milder wordende klimaat in eigen land, stijgende vluchtprijzen en extreme weersomstandigheden in het zuiden van Europa, kiest de Belg steeds vaker voor een tweede verblijf dichtbij huis”, zegt Marie Fransen, mede-oprichter van Parador Vakantieparken. "Dat doen ze in eerste instantie om er zelf te kunnen genieten. Maar zeker ook als investering. Het succes van de staatsbon geeft aan dat mensen op zoek zijn naar een zeker rendement. Zelfs als dat rendement niet meer dan 3% bedraagt, zoals bij de staatsbon. Wel, wie investeert in een stacaravan of chalet op een van onze vakantieparken kan bijna het dubbele aan rendement halen. En aangezien je investeert in een roerend goed vervallen ook tal van kosten zoals notariskosten of registratierechten. Vennootschappen kunnen de aankoop dan weer in kosten brengen of activeren als investering. Eigenaars genieten bovendien van flexibele verhuringsmogelijkheden waarbij Parador geen minimale verhuurverplichting stelt. Door deze mogelijkheid kan men het beste van twee werelden met elkaar combineren: eigen genot terwijl je intussen een mooi rendement opstrijkt tijdens de periodes waarin je zelf niet in de accommodatie verblijft."

    Minimaal rendement van 5% zonder bijkomende kosten

    In het netto rendement van 5%, berekend door een erkend accountany kantoor, werden alle kosten meegenomen, zoals het verbruik van elektriciteit en water, taksen en de bemiddelingsvergoeding op de verhuur. Hierdoor zijn de eigenaars gerust dat er nadien geen onaangename verrassingen zullen opduiken. In de rendementsberekening is men uitgegaan van een restwaarde van 5% na 20 jaar. Echter heeft een goed onderhouden, eigentijds chalet op een toplocatie aan zee of in de Ardennen na 20 jaar nog een veel hogere marktwaarde dan de voornoemde 5%. Ook koos Parador voor een realistische en haalbare benadering waarbij er werd uitgegaan van een jaarlijkse bezetting van 47% met een voornamelijke focus op het hoogseizoen en verlengde weekends.

    Eigenaren afgelopen jaar toegenomen met maar liefst 20% 

    "Mensen die van bij de start instappen in onze projecten, doen vaak de profijtigste zaak. Het is niet altijd gemakkelijk om de potentie te zien van een braakliggend terrein met digitale tekeningen en renders. Zij die dit wel zien op basis van plan en locatie plukken daar op relatief korte termijn de vruchten van", zegt Marie Fransen. "Naarmate de renovatie van het park meer vorm en uitstraling krijgt, stijgen de prijzen vaak mee. Zo zijn er klanten die op nog geen 5 jaar tijd bijna 50.000 euro netto winst hebben gemaakt met de verkoop van hun chalet en dan hebben we de verhuur gedurende die 5 jaar nog niet eens mee in rekening gebracht."

    Het kopende publiek komt op dit moment voornamelijk uit België en Nederland, zo blijven de Belgen resoluut voor de Belgische Kust kiezen. Het aantal kopers nam het afgelopen jaar toe met 20%. Mede dankzij het gloednieuwe Vakantiepark Duinzicht in Zeeland. Dit flagship project moet de nieuwe standaard worden voor alle Parador vakantieparken. Zo is men momenteel bezig met de volledige vernieuwing van Parador Beachside in Blankenberge en Hippodroom in Bredene. Hier zullen op termijn 160 gloednieuwe en perfect afgewerkte chalets, op wandelafstand van het strand, het licht zien.

    60% van de beschikbare accommodaties in fase 1 zijn al verkocht. Maar wie nog interesse heeft in een slimme investering aan de Kust kan contact opnemen via www.paradorverkoop.be voor meer info. 





    12-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Exterio: ultieme outdoor beleving

    Tijdens de koude wintermaanden vertrekken heel wat Belgen richting warmere oorden om te overwinteren. Ben jij de gelukkige eigenaar van een buitenverblijf? Of het nu aan zee in eigen land, in Spanje of nog verder weg gelegen is, een mooi ingerichte tuin of gezellig terras is ook daar een absolute meerwaarde. Exterioo helpt je alvast bij het kiezen van de meest perfecte tuin- en terrasmeubelen, en voorziet je van handige tips en tricks. Zo ervaar jij ook in je home away from home de ideale buitenbeleving.

    Weinig onderhoud, veel outdoor plezier

    Outdoor meubilair met een aluminiumafwerking is de way to go. Niet alleen is aluminium één van de meest duurzame materialen, het is ook enorm onderhoudsvriendelijk en bestand tegen roesten. Exterioo werkt haar aluminiumproducten bovendien steeds af met een gepoederde coating om verkleuring door uv-stralen te vermijden. Daardoor zien je tuinmeubelen er bij terugkomst nog even goed uit, zelfs als je een tijdje weg bent geweest. Dat het materiaal daarbovenop een uiterst stijlvolle uitstraling heeft, is de kers op de taart!

    Inklappen en wegwezen

    Wanneer je een buitenverblijf kiest, ga je meestal voor een appartement met terras of een ietwat kleinere woning met gezellige tuin. Compact en multifunctioneel tuinmeubilair dat je bovendien kan inklappen, is daarom dé perfecte tuin- of terrasoplossing. Het assortiment van Exterioo bestaat uit een ruime selectie van kantel- en stapelbare tuinmeubelen. Zo heeft de Fano-tuintafel een eenvoudig en minimalistisch design dat je bij je vertrek gemakkelijk inklapt. De bijbehorende Fano-stoelen stapel je daarnaast zonder moeite op elkaar. Of wat dacht je van een picknicktafel? Het vergt minder installeer- en opruimwerk, en kan simpelweg bedekt worden met een stevige beschermhoes. De Forno- en Rondino-picknicktafels uit het assortiment van Exterioo zijn met hun modern en rond design alvast een geslaagde optie.

    Dekking zoeken

    Hoewel de keuze van materialen belangrijk is, is de juiste bescherming voor tuinmeubilair dat ook. Investeer daarom in voldoende opbergmogelijkheden of een degelijke bescherming. Heb je geen aparte ruimte om je tuinset tijdens je afwezigheid in op te bergen? De sterke en gebruiksvriendelijke beschermhoezen van Exterioo werken even goed: vuil wordt gemakkelijk tegengehouden en dankzij de ingebouwde ventilatiestrook maken groene aanslag en schimmelvorming geen kans. Om ze droog te houden kan je de kussens van je lounge ten slotte opbergen in een sterke kussenbox.

    www.exterioo.be

     

     







    12-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-11-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het natuurtalent van Juntoo

    drie inspirerende trends

     

    De tijd waarin een woning enkel functioneel was, is voorbij. Maatschappelijke veranderingen zorgden er de afgelopen jaren voor dat we andere zaken, zoals werk of sport, mee naar huis brachten. Het interieur is als het ware een plek van zekerheid, zelfexpressie en welzijn geworden. Het heeft zich ontpopt tot een veilige cocon waarin vooral de natuur als stijlelement centraal staat. Interieur- en meubelkenner Juntoo omarmt deze omwenteling met haar nieuwe collectie en vertaalt het in drie trendy inspiratiestijlen. Van een gelukzalige boswandeling naar een adembenemende zonsondergang tot een nacht onder een betoverende sterrenhemel: iedere reeks laat je op een unieke manier de natuur beleven.

    Forest Tranquillity

    Het ritselen van de wind door de bomen, droge bladeren onder je voeten en de geur van aarde: een boswandeling is een rustgevende traktatie voor de zintuigen. Juntoo legt de kalmte van het bos vast in de Forest Tranquillity-interieurstijl. Donkere houtsoorten zoals gerookte eik of walnoot worden gecombineerd met volumineuze, organische vormen. De natuur blaast daarnaast kleur in het interieur door het af te werken met groene en aardse tinten, afgewisseld met patronen die hinten naar figuren uit het woud.

    Sunset Serenity

    Met de zilte lucht van de zee in je neus en je voeten in het warme zand, kan je met volle teugen genieten van een prachtige zonsondergang. De Sunset Serenity-trend brengt het gouden uur naar je interieur, en dat zie je in de warme koper- of zandtinten. Met een beige canvas als basis bootsen contrasten in kleur en materiaal het effect van een ondergaande zon na. Ambachtelijke oppervlakken zoals ClayLime worden daarbij afgewisseld met de aaibare texturen van natuureik of diverse tactiele stoffen. Het geheel is een oogverblindend tafereel waarin je de warme ondergaande zon voelt tintelen op je huid.

    Skyfall Infinity

    Niets is zo intiem als naast een knus kampvuur samen de sterrenhemel te bewonderen. Het raadselachtige universum krijgt met Skyfall Infinity nu ook een plaats in het interieur. In deze elegante stijl knipogen geometrische patronen in stoffen en materialen naar de hemel, en symboliseren donkere kleuren het mysterie van de nacht. De sterren zelf worden daarnaast vertegenwoordigd door opvallende goudkleurige accenten. Neergevlijd in deze kosmische trend ontdek je kortom de schoonheid van de nacht en de natuur alsof je er middenin staat.

    www.juntoo.be

     

     







    11-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch modelabel CKS lanceert eerste party collectie

    Belgisch fashionlabel CKS kondigt trots de lancering van haar eerste party collectie aan! Van feestjurken met unieke prints tot kleurrijke power suits: deze 100% Belgische en exclusieve collectie zorgt voor een flinke dosis happy vibes en biedt het antwoord op alle outfitdilemma’s tijdens de feestdagen. And there’s more! In samenwerking met Belgisch make-up merk i.am.klean brengt CKS twee unieke oogschaduwpaletten uit om jouw partylook mee af te maken.

    It’s time to shine

    Van pailletten, veren tot jacquard: CKS haalt alles uit de kast! De feestcollectie schittert in verschillende schakeringen blauw en roze aangevuld met een in huis ontworpen print geïnspireerd door een close-up van bloemen. De ultieme showstoppers? De glanzende mini-jurk en blouse met afneembare veren op de mouwen, de paillettenrok, en de jacquard vest. Let’s get this party started!

    CKS x i.am.klean: exclusieve party make-up

    Als aanvulling op jouw party outfit introduceren CKS en het Belgische, duurzame make-up merk i.am.klean twee unieke oogschaduwpaletten. Voor elke stijl is er een passend palet afgestemd op de collectie, aangevuld met een mascara voor de finishing touch. Denk aan een subtiele look met champagnetinten of all-out glam met een paars kleuraccent. Naar aanloop van de feestdagen verwent CKS daarnaast haar klanten met een gratis, omkeerbaar make-up tasje gemaakt van reststoffen van de iconische party prints, dat later ook te koop zal zijn.

    Praktisch

    De CKS party collectie is vanaf 12/11 exclusief op cks-fashion.com verkrijgbaar, vanaf 16/11 in alle CKS concept stores. De exclusieve i.am.klean make-up must-haves zijn online en in stores te koop vanaf 16/11. Het make-uptasje wordt vanaf 4/12 online en in stores verkocht.

     

     

     

     







    11-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-11-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inside blinds leidt je rond

    voor elk raam het juiste gordijn

     

    » HOME TOUR : Je staat er misschien niet altijd bij stil, maar raambekleding speelt een bepalende rol in het interieur. Want niet alleen hebben ze een belangrijke functionaliteit, in de juiste uitvoering zijn gordijnen vooral ook een decoratief element. Het Belgische Inside Blinds staat al meer dan dertig jaar garant voor hoogwaardige raamdecoratie, en heeft voor ieder raam een geschikte bekleding. Op zoek naar de gepaste gordijnen? Inside Blinds leidt je rond in huis, en geeft je handige tips en tricks om in elke kamer de juiste raambekleding te hangen.

    Van het nachtkastje : Als eerste stop houden we halt in de slaapkamer. Ofwel de plek in huis waar comfort het hoogste goed is, en waar we welverdiende rust kunnen vinden na een drukke dag. Wist je dat slapen in volledige duisternis goed is voor je nachtrust en gezondheid? Bij Inside Blinds kan je niet alleen voeringstoffen vinden die variëren in lichtdoorlatendheid, je vindt er ook dim-outstoffen. Een soepeler alternatief voor traditionele verduisteringsstoffen en bovendien in heel wat meer kleuren en texturen beschikbaar. Met licht getinte vouw-, over- of rolgordijnen geef je de ruimte ten slotte een knusse toets.

    Tot de keukenmuur : De keuken is zonder twijfel het hart van de woning. Het is dé plek in huis waar we samenkomen -en leven, waar we koken en werken. De ideale raambekleding draagt niet alleen bij aan de huiselijke sfeer, maar het is ook functioneel en onderhoudsvriendelijk. Houten jaloezieën zijn alvast een geschikte optie want met een simpele veeg zijn ze schoon. Bevinden je ramen zich ver genoeg van het kookgedeelte? Dan kan je ook voor over- of vouwgordijnen kiezen. Inside Blinds tipt je alvast de unieke W.E.T.-behandeling waarmee je een stof waterafstotend en vlekbestendig maakt. Daarnaast zorgt het ervoor dat je raamdecoratie nadien weinig tot geen onderhoud nodig heeft: een perfecte match voor het drukke keukenleven!

    Richting de badkamer : Hoewel grote raampartijen met een mooie natuurlijke lichtinval een badkamer tot een hoger niveau tillen, zijn pottenkijkers natuurlijk minder fijn. De Squid-raamdecoratie van Inside Blinds biedt de best of both worlds want deze zelfklevende bekleding is transparant, maar met een gevoel van privacy. Omdat het bovendien volledig vochtbestendig is en tegen hoge temperaturen kan, is de Squid-raambekleding een fijne additie op de badkamersfeer.

    Naar de woonkamer : In de woonkamer kan je zowat iedere kant uit. Hier baseer je je raambekleding op wat je zelf belangrijk en mooi vindt. Ben je gebrand op je privacy? Met vouwgordijnen houd je ongewenste blikken gemakkelijk buiten. Voor een meer gelaagde look kan je transparante gordijnen combineren met verduisterende stoffen. Zo heb je door de dag heen voldoende zonlicht, terwijl je tijdens gezellige avonden jezelf volledig kan afsluiten van de buitenwereld. Wat je ook verkiest, in het uitgebreide gordijnenassortiment van Inside Blinds vind je steeds de bekleding die bij jou en je interieur past.

    Om te eindigen in… In het home office zorgen orde en netheid voor opperste concentratie. En ja, daar helpt ook de keuze in raamdecoratie bij. Zo creëren rolgordijnen die strakke, haast opgeruimde, look die je nodig hebt. Bovendien controleer je gemakkelijk het zonlicht dat binnen valt – lastig wanneer het net op je computerscherm valt. Vouwgordijnen hebben hetzelfde comfort, maar afgewerkt in een natuurlijke tint geven ze de ruimte daarbovenop een knusse laag.

    www.insideblinds.com

     

     







    10-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-11-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Get the party started

    Met de gloednieuwe party speakers van Fresh 'n Rebel

    Het Rotterdamse mobiele must-haves merk Fresh 'n Rebel brengt twee producten uit in een gloednieuwe categorie: de Party Loud M en Party Loud L speakers. Beide speakers zijn zonder twijfel de gangmaker op elk feestje. Met een vibrerende bas die met je muziek meedanst, stelen deze speakers de show met een indrukwekkende speeltijd van 20 uur voor de Party Loud M en 12 uur voor de Party Loud L. Koppel de ene speaker met een andere Party Loud speaker om het volume te verdubbelen en schakel tussen de 6 Led verlichtingsopties voor een nog spannendere ervaring.

    Full-time party 

    Beide speakers hebben een buitengewone afspeeltijd die zorgt voor non-stop entertainment. De Party Loud M-speaker heeft een indrukwekkende 20 uur draadloze afspeeltijd en de Party Loud L-speaker biedt 12 uur, zodat je de hele nacht en dag door kunt feesten. Gebruik de meegeleverde AC-oplader wanneer je zonder stroom zit om de Party Loud M in 3 uur volledig op te laden of de Party Loud L in slechts 2,5 uur - of gebruik een bedrade verbinding voor continu gebruik.

    Powerful performance 

    Met 200W piekvermogen (The Party Loud M) en 640W (The Party Loud L) leveren deze speakers een ongelooflijk geluid en een indrukwekkend volume. Hun prestaties zullen elk feest op gang brengen. De Party Loud-speakers kunnen zelfs worden meegenomen naar een poolparty, want de Party Loud L is spatwaterdicht (IPX4) en de Party Loud M is volledig waterdicht (IPX7).

    'Bass Boost' button

    Maak je klaar om de hoogte in te gaan en je audio-ervaring te verbeteren door een dieper en rijker geluid te creëren met de Bass Boost-functie. Een enkele druk op de 'Bass Boost'-knop verhoogt de bas en een dubbele druk levert maximale basprestaties. Koppel twee Party Loud-speakers om in True Stereo te luisteren en het volume te verdubbelen - de perfecte oplossing als je de speakers in grotere ruimtes of buitenshuis gebruikt.

    Light it up with the multicolor light show 

    De echte showstopper is ongetwijfeld de meerkleurige LED-verlichting op de Party Loud M en Party Loud L speakers, gesynchroniseerd met het ritme van je muziek. De meerkleurige LED-verlichting heeft zes verschillende standen en betovert iedereen in de kamer.

    De Party Loud M (€169.99) en Party Loud L (€279.99) zijn vanaf 30/10 verkrijgbaar op freshnrebel.com.

     





    09-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar bed als schone slaapster met Revor

    » STORAGEBOX & EASYBOX BEDDEN VAN REVOR

    Hygiëne, orde en netheid in huis zorgen voor mentale rust. Ook in de slaapkamer, waar het bovendien bijdraagt aan een gezonde nachtrust. Als expert in kwaliteitsvolle en duurzame slaapoplossingen weet Revor dat maar al te goed, en vult daarom haar assortiment met alles wat je nodig hebt. Van de kussens tot de matrassen en bedden: met de producten van Revor is een schone slaap binnen handbereik. Zoete dromen verzekerd – zonder spinnenwiel, uiteraard.

    Opgeborgen slaap

    Het eeuwenoude Feng shui schrijft het ons ook voor: een opgeruimde slaapkamer draagt bij aan je rust en geluk. Dat we steeds meer voor compactere woningen kiezen, vraagt bovendien voor meer en innovatieve opbergruimtes. In de slaapkamer neemt vooral het bed plek in, dus waarom het niet gebruiken als berging? De Storage Box-boxspring van Revor heeft een opening aan de bovenkant die je moeiteloos kan openklappen waardoor je de volledige binnenkant van de box kan gebruiken als opbergruimte. Dankzij de sterke antislipspiegel blijft de matras steeds op z’n plek. Daarnaast biedt de Easy Box-boxspring dankzij de ruime lades aan de zijkant voldoende opbergmogelijkheden voor linnen of beddengoed.

    Rust onder je hoofd

    Iedere nacht leg je je hoofd op je hoofdkussen. De juiste matras en een kwaliatief ergonomisch (latex) hoodkussen zijn één van de makkelijkste manieren om je nachtrust te verbeteren. Naast een degelijke ondersteuning is hygiëne dan ook essentieel. Wist je dat opgestapelde bacteriën in de stof van je hoofdkussen kunnen resulteren in nare geurtjes en schimmels, en zelfs bacteriële infecties kunnen veroorzaken? Net daarom behandelt Revor haar textiel met Viroclean: een krachtige behandeling die enerzijds antibacterieel werkt, en anderzijds de levensduur van virussen vermindert. Bovendien zijn de natuurlatex hoofdkussens uit het assortiment elastisch, ademend, van nature anti-allergisch en schimmelwerend. En voor diegenen die kampen met lastige allergieën heeft Revor ten slotte alles in huis, want zowel het Royal- als het Exclusive-hoofdkussen is anti-allergeen.

    Absorbeer de rust

    Heb je last van overmatig nachtelijk transpireren? Een matras met pocketveren kan je helpen. De Anatomic-matras van Revor bestaat uit een kern van Anatomic-pocketveren. Deze voorziet een aangepaste zoneverdeling die de vorm van je lichaam volgt, en biedt ergonomische ondersteuning zoals jij dat nodig hebt. De hoes van het Aero-model is ten slotte uitgerust met een verbeterde ventilatie en vochtafvoer, voor een droge en comfortabele slaap. www.revor.be

     

     







    09-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-11-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alles in huis oor racletterende feesten met Bela

    » GIETIJZEREN NORI COLLECTIE - » GRILLPLAAT EN TEPPANYAKI-PLAAT VOOR GROTE GROEPEN

    Tijdens de feestdagen smaakt niets zo goed als een heerlijk klassiek kerstgerecht – ook al is het een vijfde jaar op rij dat je fondue eet. Gezellig rond een grill- of een gourmetplaat terwijl het vlees gaart, of samen wachten op de smeltende raclettekaas: eten bereiden aan tafel is nog steeds het ideale Belgische familiefeest. De Nori-collectie van Beka bestaat uit gietijzeren pannen en accessoires die een moderne twist aan het kerstdiner geven, en heeft voor ieder wat wils: mix and match, verzamel ze allemaal of stel je eigen set samen naar smaak.

    It’s (a) steal!

    Met de Nori-collectie vindt Beka de geliefde gietijzeren klassiekers opnieuw uit, en geeft ze een designjasje. Van een stoofpot tot wok-of grillpan: iedere must-have in de reeks heeft een hedendaags ontwerp met een tijdloze zwarte afwerking. Dat ieder stuk daarnaast ook van een kwalitatief gietijzer is gemaakt, garandeert een jarenlang gebruiksplezier: ideaal voor het maken van speciale kerstherinneringen met familie en vrienden.

    Als extraatje

    Naast standaard gietijzeren pannen en potten, vult Beka haar Nori-collectie aan met leuke accessoires die ieder familiefeest tijdens de feestdagen vervolledigen. Terwijl je met de ovenschotel uit de reeks heerlijke groenten bereidt, staat de Nori-fondue alvast te pruttelen. Hoewel het toestel vooral gebruikt kan worden voor vleesbereidingen, kan je het ook inzetten als kaas- of chocoladefondue. Wanna spice it up? Met de Nori-tajine maak je unieke gerechten met intense en natuurlijke smaken klaar. Het gietijzeren materiaal van de accessoires belooft een gelijkmatige warmteverdeling en optimaal behoud van warmte.

    Sharing is caring

    Dat Beka ieder familiefeest kan doen slagen, staat vast. Naast de gietijzeren Nori-collectie maak je met de handige grillplaat van Beka een sappig stuk vlees of een smakelijk stuk vis klaar. Dankzij het gegoten aluminium kan je de plaat op twee vuren van het fornuis tegelijkertijd gebruiken, waardoor je met verschillende warmtezones kan werken. Ook de Teppanyaki-bakplaat uit het assortiment biedt dezelfde comfortabele luxe, en creëert een unieke kookervaring met smakelijke gerechten als gevolg. Breng je het feest liever aan tafel? Schuif dan gezellig rond de steengrill van Beka, en geniet van heerlijke authentieke, en vooral vetvrije, gerechten. Bon appétit!

    www.beka-cookware.com/nl-be

     

     









    08-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Teak op winterbreak

    de winterslaap van je tuinmeubilair

     

    Het najaar is weer volop aan de gang; knussere temperaturen en warme natuurkleuren in het kielzog. En hoewel een herfstavond in de buitenlucht gezellig kan zijn, gebruiken we ons tuin- en terrasmeubilair tijdens de winter weinig of zelfs helemaal niet. Door het goed te onderhouden overleeft je exterieur de koude periode zonder problemen, maar ook de keuze in materiaal maakt een verschil. Expert in hoogwaardige outdoormeubelen Royal Botania tipt teak als duurzaam en sterk hout waarmee je tuintafel of lounge de winterproef met vlag en wimpel doorstaat.

    Koning van duurzaamheid

    Hoewel outdoormeubilair functioneel moet zijn, verrijkt het in de juiste uitvoering ook visueel de tuin of het terras. Teak valt onder duurzaamheidsklasse 1, wat een lange levensduur (tot 25 jaar of zelfs langer) garandeert. Dat het hout daarnaast een prachtige, warme en natuurlijke look heeft, maakt het geheel tijdloos in iedere betekenis van het woord. Op zoek naar een tuinset dat het beste bij je interieur- en exterieurstijl past? Met het veelzijdige teak kan je zowat iedere kant uit.

    Oersterk

    Teakhout is een krachtig materiaal dat tegen een stootje of twee kan. Het splintert amper, en dankzij de natuurlijke olie en hars in het hout heeft het een ingebouwde beschermlaag. Zo is het bestand tegen ieder weerselement, en hoef je het dus niet meteen op te bergen wanneer het regent of vriest. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken wanneer je er iets hard op laat vallen; teak blijft gemakkelijk schade- en krasvrij.

    Voor ieder wat wils

    Wanneer je kiest voor teak tuinmeubelen, kies je voor keuze. Behoud je graag de rijke bruine kleur dat het hout van nature heeft? Geef het dan een jaarlijks onderhoud waarbij je het opschuurt en behandelt met een daarvoor voorzien product. Wist je dat teak van nature vergrijst? Liefhebbers van deze afwerking hoeven niets anders te doen dan afwachten – naast het reinigen na de wintermaanden zijn er geen bijkomende stappen nodig! En hoewel teaken tuinmeubelen tijdens het najaar geen extra verzorging nodig hebben, kan je ze wel steeds afdekken met een waterdichte maar luchtdoorlatende hoes. Heb je zin om gezellig van het herfstweer te genieten? Je tuinset staat in één minuut klaar!

    Nieuwe teakfabriek Royal Botania

    Om kwaliteitsvolle producten te garanderen, houdt Royal Botania iedere stap van het productieproces nauwlettend in het oog. Daarom heeft het merk een eigen productievestiging in Thailand, waar het nodige staal geproduceerd wordt. Daar voegt het luxe outdoormerk nu ook een teakfabriek aan toe, vlak naast de bestaande faciliteit. Op deze manier heeft Royal Botania de volledige productie – van kwaliteitscontroles tot arbeidsomstandigheden – in eigen handen. www.royalbotania.com







    08-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-11-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bang & Olufsen

    NIEUWE BEOSOUND A5 SPACED ALUMINIUM

     

    Bang & Olufsen kondigt de nieuwe Beosound A5 Spaced Aluminium aan. De grille van de Beosound A5 Spaced Aluminium is met de hand vervaardigd en afgewerkt in Factory 5 in Struer, Denemarken. Hiermee wordt Bang & Olufsen's erfgoed op het gebied van design en vakmanschap in aluminium geëerd.

    De grille van de Beosound A5 Spaced Aluminium is een delicaat vormgegeven ontwerp dat Bang & Olufsen's benadering van het verleggen van grenzen binnen de aluminium exploratie onderstreept. Het is gemaakt van meer dan 3500 aluminium schijven die de illusie wekken dat ze aan de voorkant van de luidspreker zweven.

    Vice President of Product Marketing, Michael Henriksson, legt uit: "We werken al jaren met verschillende cirkelvormige patronen in onze luidsprekerroosters. Het is een handtekening geworden, maar dit is een gloednieuwe stijl. Normaal gesproken is de cirkelvorm het gat waarin het geluid door een luidsprekerrooster stroomt, maar hier hebben we het idee omgedraaid en de cirkelvorm de centrale attractie gemaakt, waardoor het geluid eromheen stroomt. Het uiterlijk van de 'zwevende schijven' is gecreëerd met behulp van een tweede laag aluminium, zorgvuldig ontworpen in een raster achter het oppervlak om de optische illusie te creëren en het geluid door te laten stromen".

    De portfolio van Beosound A5 opbouwen.

    Spaced Aluminium voegt zich bij het bestaande portfolio van Beosound A5 afwerkingen - Nordic Weave en Dark Oak. "Beosound A5 is ontworpen als canvas voor esthetische verkenningen en emotionele duurzaamheid. Zelfs als je naar de Raffia en Houten roosters kijkt, zijn ze allebei zo verschillend van elkaar. Het is moeilijk te geloven dat het dezelfde luidspreker is", zegt Michael Henriksson. "Hoewel de Nordic Weave en Dark Oak varianten verschillen in stijl, voelen ze allebei warm en natuurlijk aan, weerspiegelen ze en passen ze in de materialen en texturen die we gewend zijn in onze huizen te zien. De visie met Spaced Aluminium is totaal anders. Deze editie voelt grafisch, contrasterend en technisch aan. Het is nog steeds enigszins neutraal en puur, maar uiterst expressief en sculpturaal. Het voegt een compleet nieuwe dynamiek toe aan de Beosound A5, en we willen dit in de loop der tijd alleen maar uitbreiden."

    De Beosound A5, die in april 2023 werd gelanceerd, bevindt zich op het kruispunt waar draagbare en home audio elkaar ontmoeten. Hij is ontworpen om met gemak van kamer naar kamer te worden gedragen, of hij nu op de vloer, op een plank of op tafel staat. Dankzij de IP65 water- en stofdichtheid kan de Beosound A5 ook moeiteloos mee naar buiten en op avontuur. Met een afspeeltijd van meer dan 12 uur en een draadloze telefoonoplader geïntegreerd in het bovenpaneel van de speaker, is de Beosound A5 Bang & Olufsen's meest veelzijdige speaker tot nu toe en de perfecte draagbare audio metgezel. De speaker wordt bediend via een gestroomlijnde gebruikersinterface of rechtstreeks via de Bang & Olufsen App.

    Een geschiedenis van aluminium uitmuntendheid.

    Bang & Olufsen is al bijna 70 jaar toonaangevend op het gebied van materiaalinnovatie met aluminium, sinds 1955 toen het bedrijf de conventionele benadering van het gebruik van cadium, chroom en nikkel voor audioproducten trotseerde en in plaats daarvan koos voor experimenten met aluminium. Over dit onderwerp merkt Michael Henriksson op: "We wilden deze editie van de Beosound A5 heel puur houden en ons richten op ons werk met aluminium, de unieke textuur en glans die dit materiaal geeft. Door de kleur natuurlijk te houden en perfect af te stemmen op de behuizing van de luidspreker en de nieuwe handgreep, blijft de focus liggen op het kunstwerk, de complexiteit en het vakmanschap van de grille.

    Het heeft tijd gekost om deze editie aan te scherpen en te verfijnen en heeft onze capaciteiten op het gebied van aluminiumdesign bij Factory 5 zelfs boven onze eigen verwachtingen doen uitstijgen. We hebben een rijke geschiedenis in aluminium en we zijn geïntrigeerd door ons verleden. Aluminium is een tijdloos materiaal dat mooi veroudert en onze waarden weerspiegelt voor het maken van producten die lang meegaan. Dat gezegd hebbende, zijn we ook erg geïnspireerd door de toekomst van aluminium als materiaal voor onze producten, door grenzen te verleggen en nieuwe ontwerpen te ontwikkelen door creatief te experimenteren. Dit is nog maar het begin."

    Nieuwe functies ontgrendelen.

    De Beosound A5 Spaced Aluminium valt samen met een belangrijke software-update voor de draagbare luidspreker, die nieuwe functies ontsluit via het toekomstgerichte softwareplatform Mozart van Bang & Olufsen.

    Automatic Stereo Pairing via ultra-wide-band technologie wordt geactiveerd in de nieuwe software-update, wat betekent dat twee Beosound A5-luidsprekers automatisch gekoppeld kunnen worden zodra ze zich binnen elkaars bereik bevinden, voor een soepelere connectiviteit. Met behulp van de Bang & Olufsen app kan de Beosound A5 dankzij de geavanceerde connectiviteit ook naadloos worden geïntegreerd in een Bang & Olufsen home audio set-up met meerdere producten.

    Fluid Sweet Spot wordt ook geïntroduceerd, waarmee muziek wordt weergegeven zoals de artiest het bedoeld heeft. Wanneer de Beosound A5 in stereo is gekoppeld, kan deze met één tik in de B&O-app een ideale geluidsweergave instellen op basis van de positie van de luisteraar. *

     

     

     

     







    07-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieuwe luxe

    Gervi introduceert KLAFS S11 sauna ontworpen door Porsche

     

    Wellness en zelfverzorging zijn belangrijke elementen in ons leven geworden waarin we bovendien steeds meer investeren. En dat zien we, want de statussymbolen van vandaag zijn niet langer een dure horloge of technologisch snufje, maar eerder zelfzorg in de vorm van een hoogwaardige sauna of volledig uitgeruste jacuzzi. Belgische specialist in wellness Gervi verwerkt deze nieuwe luxe in haar aanbod, nu ook met de gloednieuwe S11 sauna van KLAFS. Exclusief in iedere betekenis van het woord, want niet alleen werd de sauna ontworpen door Studio F.A. Porsche met een uniek en innovatief design, er werden slechts 999 exemplaren op de markt gebracht.

    Pure luxe

    Voor het ontwerp van de S11-sauna sloeg KLAFS de handen in elkaar met Studio F.A. Porsche. Samen herschrijven ze de definitie van de standaard saunacabine, met een uniek samenspel van vorm en functie. Het design van het nieuwe model wordt niet alleen gekenmerkt door kwaliteitsvolle, nooit eerder gebruikte materialen en technieken, maar ook door een tijdloze look. Terwijl de glazen wanden het geheel een ruimtelijk, strak maar elegant karakter geven, staan de afgeronde vormen en vloeiende overgangen voor puurheid. Indien je kiest voor een vrijstaande saunacabine, wordt de buitenwand voorzien in een prachtige metallic champagnekleur – de kers op een luxueuze taart die moeiteloos aansluit bij de rest van je interieur!

    Natuurbaden

    Naast mooi ontworpen, moet een sauna bovenal rust en ontspanning bieden. De samenwerking tussen KLAFS en Studio F.A. Porsche zorgt voor dit en nog veel meer. Een saunasessie in de S11-cabine is een traktatie voor de zintuigen, waarbij je aan de hand van sensuele ceremonies (of sferen) getransporteerd wordt naar verschillende momentopnames in de natuur. Terwijl een licht- en kleurenspel ritmisch pulseert via de zwevende houten lamellen en het Washi-papier aan de zijwanden, maakt het bijbehorende geluid de ervaring compleet. Van een ontspannende wandeling in het woud tot een golvende oceaan: de S11 sauna van KLAFS verrast met een ongekende en magische wellnessbeleving.

    Finishing touches

    Luxe staat ook voor exclusiviteit, en dat belichaamt deze nieuwe manier van saunabaden helemaal. De technologie van de S11-cabine, waarbij vorm en functionaliteit op een unieke manier worden gecombineerd, is ongeëvenaard. Zeker wanneer je het vervolledigt met bijpassende accessoires. Zowel de NOOA-opgietset met emmer en lepel als de NOOA-hanglamp dragen de signatuur van Studio F.A. Porsche, en geven de sauna nog een extra toefje design. Met de gekende kracht van KLAFS wordt de cabine steeds perfect en volledig veilig verwarmd. Dat de oplage van het model ten slotte beperkt werd tot slecht 999 exemplaren, maakt de sauna nog exclusiever. www.gervi.be - www.gervi-outdoor.be







    07-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-11-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Designer Outlets : nieuwe topmerken

    Designer Outlet Centres Roermond en Roosendaal verwelkomen nieuwe topmerken

     

    Dit najaar openen verschillende designer en fashion merken een nieuwe boetiek in Designer Outlet Roermond en Designer Outlet Roosendaal, allebei net over de grens. Je vindt er je wintergarderobe met tot wel 70% korting op de retailprijs!

    Er staan verschillende openingen op de planning bij Designer Outlet Roermond. Het centre blijft zich vernieuwen door topmerken toe te voegen aan de indrukwekkende portfolio. Dit najaar openen onder andere Rituals Cosmetics, Swarovski, Moose Knuckles en Lindt een outletshop. Daarnaast kunnen bezoekers vanaf nu genieten van de Franse cuisine bij Chez Margo. Eind dit jaar opent de eerste Nederlandse Rituals Cosmetics outlet in Designer Outlet Roermond. Hier shop je de mooiste bath-, body- en home-collecties. Het merk focust zich volledig op duurzaamheid en welzijn, zodat liefhebbers zich kunnen onderdompelen in de wereld van eeuwenoude tradities en betaalbare luxe. 

    Er zijn nog meer openingen dit najaar in Designer Outlet Roermond. Zo verplaatst het toonaangevende sieraden- en accessoiremerk Swarovski zich naar een nieuw gebouw, en opent Moose Knuckles een tijdelijke winkel. Het Canadese Moose Knuckles staat bekend om luxebovenkleding, sportkleding en accessoires, en heeft een rijke geschiedenis van ruim honderd jaar. Zoetekauwen kunnen terecht bij Lindt. De premium chocolade – al sinds 1845 – wordt gemaakt van de hoogste kwaliteit cacaobonen. Lindt-chocolade is heerlijk om jezelf te verwennen, maar ook als cadeautje tijdens de feestdagen.

    In de nieuwe Franse bistro Chez Margo genieten bezoekers van een gevarieerde maaltijd. Denk hierbij aan Flammkuchen, een verfrissende salade of een klassieke steak. Een culinaire reis voor iedere gast!

    Designer Outlet Roermond ligt op een uurtje rijden van Hasselt en omvat meer dan 180 boetieks zoals Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Polo Ralph Lauren, Gucci, Dr. Martens, New Balance, Roberto Cavalli, Isabel Marant en meer.

    Het in Roosendaal gevestigde centre van McArthurGlen heeft dit najaar verschillende nieuwe winkels geopend, waaronder het sportieve Columbia en het toonaangevende VILA. Van sportieve merken tot toonaangevende mode, in Designer Outlet Roosendaal kun je altijd terecht voor een nieuwe outfit. Daarnaast openen het functionele Wellensteyn, het keramiekmerk Motel a Miio en het kookgereimerk RÖSLE hun deuren om je huis winterproof en gezellig te maken.

    Het sportieve merk Columbia, geboren en getogen in Portland, heeft vanaf nu een tijdelijke winkel in Designer Outlet Roosendaal. Het merk maakt al meer dan 70 jaar kleding voor mensen die genieten van het buitenleven en is wereldwijd uitgegroeid tot een geliefd merk voor wie houdt van no-nonsense kleding en schoeisel.  Vanaf nu heeft VILA een winkel in Designer Outlet Roosendaal, waar bezoekers de authentieke en hedendaagse kleding kunnen shoppen met grote kortingen. Het damesmerk heeft een passie voor zelfexpressie en weet seizoen na seizoen te verrassen waarbij een speelse benadering en individualiteit de rode draad zijn.

    Naast Columbia en VILA opent ook Wellensteyn haar deuren in Designer Outlet Roosendaal. Mode en functionaliteit gaan daarbij hand in hand. Dit resulteert in een collectie ijzersterke jassen voor alle weersomstandigheden. Get ready for winter!

    Naast kleding kun je in Designer Outlet Roosendaal ook terecht voor unieke woonaccessoires. Motel a Miio opent nu haar deuren in Designer Outlet Roosendaal. Dit familiebedrijf staat bekend om haar one of a kind keramiek waarbij toegankelijkheid en trouw aan eigen principes hoog in het vaandel staan. De producten worden op een eerlijke en milieuvriendelijke manier in Portugal geproduceerd en met de hand geschilderd. Voor keukengereedschap en kookgerei kun je terecht bij RÖSLE, het familiebedrijf uit Allgäu dat al jaar en dag een toonaangevende fabrikant is van hoogwaardig roestvrij staal, houtskool-grills, BBQ-gasstations en grill-accessoires. Koks van over de hele wereld waarderen de producten van RÖSLE en de kwaliteit waar het merk voor staat.

    Designer Outlet Roosendaal ligt op minder dan 45 minuten rijden van Antwerpen en omvat meer dan 100 topmerken waaronder Nike, Tommy Hilfiger, Adidas, Karl Lagerfeld, Calvin Klein, Scotch & Soda, Hugo Boss en Levi’s. Er zijn tal van ontspanningsfaciliteiten vlakbij, zoals een spa, een zwembad en Playdôme Roosendaal met activiteiten voor het hele gezin.

    De beste deals tijdens Black Friday Days: van 17 t.e.m. 27 november

    Zowel in Designer Outlet Roermond als in Designer Outlet Roosendaal kun je maar liefst 11 dagen lang genieten van extra Black Friday-kortingen bovenop de scherpe outletprijzen! Beide centres zijn dan bovendien ondergedompeld in gezellige kerstsfeer, met kerstbomen, sfeervolle guirlandes en duizenden lichtjes. De ideale gelegenheid om je kerstinkopen te doen - van mode tot huishoudelijke artikelen en kinderkleding en accessoires - of om jezelf te verwennen.







    06-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vaatwasser is de grote ster in restaurant La vaiselle

    Voor de lancering van de nieuwe MaxiSpace vaatwasser, ging Whirlpool ver. Het bekende huishoudmerk opende op 19 september voor één dag restaurant La Vaisselle tussen de majestueuze muren van Kasteel Belvedere in Wijnegem. Dat draaide volledig rond de nieuwe vaatwasser. In La Vaisselle werd er namelijk in gekookt.

    Chef Lucas: “Natuurlijk leek het wat gek om te koken in een vaatwasser, maar het was een geweldig idee. Ik ben zelf fan van slow cooking: dat maakt de natuurlijke aroma’s helemaal vrij. Het is gezond én lekker. De ster van de avond was ongetwijfeld de Whirlpool vaatwasser. Die stond garant voor intens culinair plezier.”

    Hoewel de buitenmaten gelijk blijven, heeft de MaxiSpace 10% meer kuipruimte. De extra ruimte werd gevonden in de interne hoogte, die van 615 mm naar 650 mm ging. In het onderste rek is er nu plaats voor extra grote borden tot 32 cm. Dat is aanzienlijk groter dan de standaard. Bovendien heeft het derde rek geïntegreerde waterstralen voor een diepgaande reiniging. Het toestel draait volstrekt stil. De vaatwasser werd uitgerust met technologie die de schone vaat supersnel kan drogen. Het toestel is beschikbaar vanaf energieklasse A.

    Whirlpool staat voor welzijn en ontspanning. De MaxiSpace vaatwasser ontzorgt, waardoor je meer tijd overhoudt voor vrienden, familie én het eten zelf. Kortom, voor alles wat écht telt. Dat werd tastbaar bewezen in La Vaisselle.

    Geïnspireerd door het menu van La Vaisselle? Vanaf 1199.99€ - Dan kan je zelf aan de slag met de vaatwasser. Alle recepten zijn terug te vinden op www.whirlpool.be

     









    06-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!