Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    21-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Munch superfood

    Gezond back to school (and work) met de sapjes van Munch Superfood

     

    Binnenkort is het weer september, dat betekent back to business! De kindjes moeten opnieuw naar school en voor de ouders staat er ook weer een drukke periode te wachten. Op dit soort momenten is het onzettend belangrijk dat iedereen gezond en gevarieerd blijft eten. Maar wat als je weinig tijd hebt voor ontbijt en tussendoortjes? Meet Munch Superfood!

    Gezond eten, minder stress : Stress heeft altijd een weerslag op je gezondheid en dan vooral op je darmen. En omgekeerd speelt je darmflora ook een grote rol in hoe stressbestendig je bent. Gezonde voeding is dus essentieel als je goed wil blijven presteren in drukkere tijden. Bovendien is het een must voor een sterke immuniteit. Maar hoe drukker het wordt, hoe meer kans dat je vergeet om goed voor je lichaam te zorgen en gevarieerd te eten.

    Vitamines to go

    De koudgeperste sapjes van Munch zitten boordevol vitaminen, mineralen en antioxidanten. Je neemt ze makkelijk overal mee naartoe en zijn ook superlekker. Zet een voorraadje klaar in je koelkast, stop ’s morgens snel een flesje in je handtas en je weet alvast zeker dat je die dag je dosis vitaminen binnen hebt. En met het verse bananenbrood en de homemade granola van Munch tover je in minder dan vijf minuten een gezond ontbijt op tafel. De Munch sapjes zijn NIET gepasteuriseerd, ze worden behandeld met HPP waardoor de houdbaarheid verlengd wordt, MAAR waardoor de vitaminen, mineralen en antioxidanten bewaard worden.

    Ideaal voor in de boekentas

    De producten van Munch zijn ook 100% kid-friendly. De sapjes zijn ideaal om in de boekentas te stoppen wanneer je kleintjes weer naar school gaan. En het bananenbrood is het ideale gezonde vieruurtje. Jessica: ‘Mijn zoontje Noah is de grootste fan van de sapjes en het bananenbrood. Zijn favoriete sapje is ‘Mint Your Business’ met appel, peer, munt en spinazie. Voldoende groentjes binnenkrijgen is bij ons thuis dus geen probleem.’

    Munch founder Jessica was vastberaden om gezonder te eten en ging daarom op zoek naar een lekkere manier om je dagelijkse portie groenten en fruit binnen te krijgen. De sapjes van Munch worden koud geperst waardoor alle voedingsstoffen in de groenten en fruit hun kracht behouden. Met als resultaat een fris, kleurrijk en smaakvol sapje vol vitaminen, mineralen en antioxidanten dat bijdraagt tot je immuniteit. De sapjes zijn verkrijgbaar via de webshop en in geselecteerde horecazaken. Daarnaast shop je bij Munch ook vers bananenbrood, homemade granola, matcha en nog veel meer om een gezonde levensstijl te onderhouden. 

    www.munchsuperfood.com











    21-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JBC hippe shopper

    JBC geeft ingezamelde kledij een tweede leven als hippe shopper

     

    Na groot succes: nieuwe duurzame shoppers

    De Belgische modeketen JBC bouwt een vervolg aan het succesverhaal van zijn duurzame shoppers. In 2020 bracht het familiebedrijf voor het eerst 100% gerecycleerde totebags op de markt, gemaakt van ingezamelde kledij in de JBC-winkels. Na een enorm succesvolle verkoop brengt JBC op 19 augustus de shopper terug in de populaire denim-look én in een nieuwe variant in kaki. Op deze manier slaagt JBC erin de duurzame cirkel weer rond te maken.

    Gloednieuwe shoppers van preloved kledij

    Twee jaar geleden bracht JBC als eerste Belgische modeketen een 100% gerecycleerde shopper in denimlook op de markt. De shoppers betekenden een enorm succes voor JBC en krijgen nu een hippe upgrade.

    Met behulp van partners Wereld Missie Hulp en het Nederlandse Wolkat, tovert JBC twee gloednieuwe shoppers uit de bij JBC ingezamelde - niet meer herbruikbare - kledij. Wereld Missie Hulp gaat aan de slag met de bruikbare kledij, terwijl de overige stuks door Wolkat worden vervezeld tot grondstof voor nieuwe producten, zoals de duurzame shoppers van JBC. Dankzij deze manier van werken kan JBC het grootste deel van de ingezamelde kledij een nieuw leven geven. Zelfs de lederen riemen en het label op de tas worden gemaakt van snijafval van JBC-riemen.

    Naast het terugbrengen van de stoere denim-look totebag, ontwierp JBC nu ook een nieuwe, minimalistische shopper in groene en beige tinten. De boodschappen doen was nog nooit zo'n plezier!

    Met volle vaart voor duurzaamheid

    JBC zet zich al meer dan twintig jaar in voor duurzaamheid en het gebruik van duurzamere stoffen. Zo bracht JBC enkele jaren geleden als eerste grote kledingketen de post consumer denim uit, een collectie van nieuwe denim gemaakt uit ingezamelde kledij. Daarnaast tovert JBC sinds vorig jaar oude petflessen om tot gereycleerde donsjassen voor jong en oud. De gereycleerde shoppers onderschrijven nogmaals JBC's toewijding aan onze planeet. Door kledij een tweede leven te geven doet JBC zijn best om de gebruikte grondstoffen zo optimaal en lang mogelijk te gebruiken en ervoor te zorgen dat ze niet zomaar op de afvalberg terecht komen.

     Praktisch : De shoppers zullen beschikbaar zijn in de JBC-winkels en in de webshop. De shopper kost €6,5.









    20-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De klas van SUN68

    FW22 – British Club House looks

    September staat voor de deur, en daarmee ook het nieuwe academiejaar. SUN68 staat alvast paraat met de ideale looks om zowel de boeken als het studentenleven te veroveren. In ware British Club House stijl, combineert het Italiaanse modemerk preppy, kleurrijke stuks met eyecatchers vol grafische prints. Tweed, velvet en Engelse wol zorgen voor zachte structuren en warme laagjes. Schuif mee aan voor het meest stijlvolle academiejaar ooit.

    SUN68 - FW22

     Diepe, groene tinten staan centraal in de najaarscollectie van SUN68. Gecombineerd met klassieke stuks zoals het everlasting witte hemd en een lichtgewassen jeans, krijgt de volledige look nét dat tikkeltje meer. Een overhemd met grafische print maakt het geheel af.

    SUN68 - FW22

    Kleur is terug van nooit echt weggeweest. Kies voor een basisoutfit in één kleur en vul aan met statement sweaters en bijpassende sneakers voor een tijdloze, casual look.

    SUN68 - FW22

    Laagjes, laagjes en nog eens laagjes, dat is dé moderegel van het najaar. Bereid je voor op zowel warme als frisse momenten door sweaters, T-shirts en jasjes te combineren tot een nonchalante, maar altijd stijlvolle look.

     SUN68 - FW22

    Geef je jeans-en-sweater-look dat beetje meer door de zachte, wollen stof van de sweaters, de kleurrijke details en de naadloze fit. Casual, but done better, dat vind je alleen bij SUN68.

     

     

     









    18-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glamping 2.0:

    : deze luxecampers maken jou de ster van iedere camping

     

    Oh la la… dit kan je nauwelijks nog ‘kamperen’ noemen. Met deze luxecampers van deelplatform Camptoo til jij jouw glamping-ervaring naar een hoger niveau.

    Wil je het comfort van een hotel, maar toch óók de leuke ervaring van kamperen op een camping? Dan is glamping iets voor jou. Natuurlijk kan je ‘glampen’ in een safaritent, tipi of boomhut, maar wie echt wil uitpakken met een glamoureuze vakantie, kiest voor een luxecamper. Zo heb je jouw luxe glampingaccommodatie altijd bij de hand! Op Camptoo huur je de mooiste paradijsjes op vier wielen direct bij de eigenaar: handig én leuk. Wij onderwierpen alvast een aantal campers aan de ‘glamourtest’ en selecteerden voor jou de meest luxueuze exemplaren.

    De glamourtest : Wat maak een camper nu écht luxueus? Als je voor ultieme glamour wilt gaan, kies je het best voor de semi-integrale of de integrale camper. In een semi-integrale camper is de overgang tussen de cabine en de woonruimte vloeiend gemaakt, zodat de camper één geheel is. Deze camper is compact: ideaal voor een romantische trip over kleine, kronkelige wegen. Een semi-integrale camper biedt ruimte voor een badkamer, een keuken en een bed: heerlijk comfy, dus. Mag het nóg een tandje luxueuzer? Ga dan voor de integrale camper, het duurste model camper op de markt. Deze camper is lekker ruim, bevat draaibare stoelen, een queen size bed en vaak ook extra bedden: wow. Dankzij het fenomenale uitzicht is jouw glamourvakantie compleet.

    Luxehotels op wielen: Begint het al te kriebelen? Deze luxueuze campervans van Camptoo doorstonden onze ‘glamourtest’ en staan klaar voor jouw ultieme droomvakantie. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volledig uitgeruste Jonge Rimor XGO-camper van Ilse en Ludwig? Deze vierpersoonscamper is werkelijk van álle gemakken voorzien. Van een queen size bed tot een extra bed, van een speciale GPS tot een keuken met een grote koelkast en tafelbarbecue: deze camper has it all. Ook de gloednieuwe Benimar 463 van Tom en Wendy laat menig hotelkamer verbleken. Toilet, douche, warm water, een fancy keukenblok: je vindt het er allemaal. Als kers op de taart word je volledig ontzorgd met opgemaakte bedden, bedlinnen en handdoeken.

    Krachtige truck meets luxecamper :  Luxe en avontuur combineer je ook goed in de MC Louis Mobilhome van Mouch. Met een groep van maximaal vijf personen geniet je in deze luxecamper van heerlijk slapen, koken en ontspannen. Onder de grote luifel buiten kan je schaduwrijk genieten van mooie panorama’s.

    Dankzij het zonnepaneel op het dak zit je bovendien nooit zonder stroom. Een ware unieke ervaring krijg je tenslotte met Erik’s stoere expeditiecamper. Deze krachtige truck heeft alle uithoeken van de wereld gezien en inspireert jou tot nieuwe avonturen. De camper is zelfvoorzienend en bevat alles wat je je maar kan wensen voor een écht glamoureus verblijf (wat dacht je bijvoorbeeld van twee koelkasten?!). De combi van een truck en een luxecamper? We absolutely love it.

    Glampings deluxe : Heb je je luxecamper uitgekozen? Mooi zo. Dan is het nu tijd om een even luxueuze glamping spot te zoeken! Deze glampings staan garant voor een onvergetelijke getaway én zijn bovendien perfect te bereiken met je luxecamper:

    1. Saksida, Wine & Camping Resort – Sloveense kust

    Vakantie tussen de wijngaarden: wie wil dat nou niet? Parkeer je luxecamper in het midden van de Vipava-vallei: volgens Lonely Planet een van dé topbestemmingen van Europa. Hier ontdek je samen met je reisgezelschap de Alpen en de mediterrane natuur, terwijl je tussendoor geniet van lokale wijnen en heerlijke gerechten. Wij zijn fan!

    2. Cortijo dos Santos – Andalusië, Spanje: Wie rust, ruimte en uitzicht om zich heen wil, zit op Cortijo dos Santos helemaal prima. Deze bijzondere glamping bevindt zich midden tussen Málaga. Hier kan je heerlijk wandelen (bijvoorbeeld over de bizarre rotsformaties van El Torcal), klimmen en kajakken. Actieve natuurvakantie met een vleugje luxe? Yes, please!

    3. Nono Ban, Brac, Kroatië: Op slechts 15 minuten rijden van de beste stranden van het romantische de olijfbomen in de Abdalajis vallei: een van de absolute pareltjes van eiland Brac in Kroatië ligt Boutique camping Nono Ban. Hier is het genieten geblazen: het terrein is volledig voorzien van fijn wit grind (je waant je haast op Bali!), de borders zijn aangeplant met lavendel en er is een moestuin. Hier kan je zelf je salade bij elkaar plukken. De rond het zwembad gedrapeerde tenten met een gemeenschappelijke bar en lounge zijn de perfecte setting voor urenlange gesprekken, met een glas Kroatische wijn in de hand…

     

    4. Zon, zee, strand – Callantsoog, Nederland: Voor een glamping-ervaring extraordinaire hoef je soms niet heel ver te zoeken. In Nederland vind je namelijk zon, zee, strand: een luxecamping in het prachtige natuurgebied Het Zwanenwater. Hier verblijf je op slechts 10 minuten lopen van het strand en kan je je luxecamper parkeren tussen de met gras begroeide duinen. Koken doe je dan ook met het strandzand onder je voeten en met de zeebries in je haar: need we say more?

     

    5. Ark van Noë – Kasterlee, België : Heel leuk, al die Europese glampingbestemmingen, maar een luxevakantie in je glamourcamper lukt ook perfect in eigen land. In de prachtige natuur van het Kempense Kasterlee vind je de Ark van Noë: het perfecte vertrekpunt voor kajak- en kanotochten of een luxueuze kampeervakantie. Kamperen doe je in het stukje bos achterin het terrein. Daar vind je ook een houtgestookte sauna en jacuzzi, waar je geniet van de sterrenhemel boven de weidse velden. Voor de kleintjes is er topentertainment in de vorm van alpaca’s. Ontspanning ten top!

     

     







    18-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Easy pop-ups

    een najaarsterras in een flits

     

    Het laatste restje uit de fles zonnemelk knijpen, dansen tussen de regendruppels, met een plaid om je schouders de frisse zomernacht wegkletsen. Het Belgische najaar is onvoorspelbaar en laveert tussen schitterend en spetternat. Exterioo springt je bij met terrasmeubelen die even snel zijn uitgestald als opgeborgen. Zo draai je de volumeknop van die indian summer helemaal open.

    Zalige nazomer

    Comfort, uitstraling en gebruiksgemak gaan hand in hand bij de nieuwe generatie tuin- en balkonsets van Exterioo. Uitvoeringen in warme teak nodigen je uit je gezellig tegen elkaar te nestelen. Handige materialen (zoals aluminium) houden dan weer gelijke tred aan tussen het praktische aspect en het knappe design. Dankzij een compacte maar comfortabele vormgeving kan jij dit najaar ontspannen onderuit zakken.

    Wie slim is poeft

    Met steeds kleinere woon- en leefruimtes winnen veelzijdige en slimme (tuin)meubelen terrein. Zo vervangt een knap ontworpen balkonzetel met poef moeiteloos het klassieke ligbed. Voor een rustig middagje relaxen, schuif je de poef onder je voeten. Wordt het ’s avonds, rond l’heure de l’apéro, wat drukker, dan heb je in een oogwenk een extra zitplaats voor je visite. Balkonset Donato verleidt met z’n eigentijdse en ronde design, terwijl Cesano voor een iets traditionelere look gaat. Beide komen in onderhoudsvriendelijk aluminium. Bij Donato is dit in combinatie met weersbestendige Sunbrella® kussens, terwijl Cesano het aluminium onderstel aanvult met een zitting in innovatief textilene.

    (Re)pas de deux

    Elk terras – van bistro-size tot XXL – is gebaat bij veelzijdig vernuft en modulair design. Zo vind je bij Exterioo de inklapbare tafel Piemonte, die snel inzetbaar is wanneer onverwachts nog enkele zonnestralen tevoorschijn komen. Of voor de low loungers onder ons zijn er modellen die makkelijk verstelbaar zijn in de hoogte, zoals de Pop-up tafeltjes. Wie eerder horizontaal wat meer bewegingsvrijheid wil en snel wil kunnen switchen tussen tête-à-tête en last-minute barbecue voor de voltallige vriendengroep, gaat voor een uitschuifbare tafel zoals het Finato-model. Stapelbare stoelen bij zoveel slimheid, zijn dan de kers op de taart.

    www.exterioo.be







    17-08-2022 om 14:40 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een culinaire ster voor iedereen !

    » Profi-bakken, AutoBraad, Regenereren Krokant, SlowCooking en Smeltfunctie

    Een Michelin-ster verdien je niet zomaar. Het vergt passie voor kwaliteit, hoogwaardige gerechten en deskundigheid. En als ook excellentie op het menu staat, dan deelt V-ZUG de sterren uit. Al meer dan 100 jaar is het de missie van het Zwitserse merk om state-of-the-art apparatuur te ontwerpen met de nadruk op precisie, design, materiaalgebruik en duurzaamheid. Zo tovert iedereen – van onervaren kok in huis tot geroutineerd masterchef – met het hoogst mogelijke gebruiksgemak sterrenwaardige gerechten op tafel. V-ZUG maakt van jouw thuisrestaurant een culinaire tempel en zet je skills op scherp met vernufte functies en verfijnde recepten.

    Voorgerecht en side dish met verse crunch

    Brood bakken, het is een kunst op zich. Te droog, niet luchtig genoeg, snel taai... Al is het wel een meerwaarde om als kok ook huisgemaakt en versgebakken brood bij je gerechten te serveren. Jouw broodje is gebakken met V-ZUG’s functies Profi-bakken en AutoBraad, waarmee de Combi- en CombairSteamer V6000 standaard zijn uitgerust. Bij Profi-bakken stel je handmatig in hoe je wilt dat het uit de oven komt en de hete lucht en stoom zorgen ervoor dat het brood niet uitdroogt en een crunchy korstje krijgt. Het programma is ook ideaal voor bladerdeeggerechten. Een bladerdeeghapje dat zowel vanonder als vanboven knapperig is én een glanzend korstje heeft? Revolutionair!

    De minder geoefende koks die zich (nog) niet aan manuele instellingen, zoals bereidingswijzen en gaartijden, willen wagen, gebruiken de AutoBraad-functie. Zodra je het gewenste product (verse aperosnacks, gratin, brood, vlechtbrood...) hebt geselecteerd, stelt de oven volledig zelf de juiste bereidingswijze en tijd in.

    Vers en krokant, zelfs dagen later

    Wil je je zelfgebakken brood of andere hapjes (bladerdeeg, pizza, loempia’s...) na enkele dagen even krokant en vers serveren? Plaats het gerecht nog eens in de Combi- of CombairSteamer en gebruik de functie ‘Regenereren Krokant’. Met dat programma merk je niet dat het gerecht al een paar dagen oud is en smaakt het opnieuw alsof het voor de eerste keer uit de oven komt.

    Vleesgerechten, douze (à) points!

    Ook met je vleesgerechten ga je culinaire sterren scoren, mede dankzij V-ZUG’s SlowCooking-functie in haar stoomovens. SlowCooking is het programma bij uitstek voor wie houdt van een lekker stukje vlees, maar het niet de hele tijd in de gaten wil houden. In combinatie met de driepuntskernthermometer gaart het vlees met één druk op de knop gelijkmatig tot de juiste kerntemperatuur. De thermometer in het vlees monitort voortdurend de kern van het braadstuk, waardoor de Combi- of CombairSteamer geleidelijk aan en binnen de gewenste tijd het vlees kan garen, of dat nu anderhalf of vier uur is. Een fijngekookte ossenhaas of entrecote – beide harde noten om te kraken in een gewone keuken – kan je op hoogstaand niveau je gasten voorschotelen. Met als kers op de taart: ondertussen bij je gezelschap kunnen gaan zitten.

    Crème de la crème

    Cliché of niet, de ideale afsluiter van een culinair driegangenmenu is een dessert. Dankzij V-ZUG wordt iedereen liefhebber van zoet, omdat complexe bereidingen eenvoudig worden. Vergeet geknoei met au bain-marie want V-ZUG voorziet zo goed als al haar kookplaten van een specifieke Smeltfunctie. Die zorgt ervoor dat je pan een constante temperatuur van ongeveer 42°C behoudt, waardoor bijvoorbeeld chocolade mooi lopend is en blijft wanneer je het wilt opdienen. De Smeltfunctie is ook ideaal voor boter, gelatine en sausjes.

    Recept: Mini meat pies - pikante gehakttaartjes

    Bbereiding 1u30 minuten , rusttijd10 minuten, gaartijd 40 minuten

    Ingrediënten 12 stuks

    Vulling: 500 g rundergehakt, braadboter om aan te braden, 1 ui, gehakt, 125 g champignons, grof gehakt, 1 knoflookteen, geperst, 1 el worcestershiresaus, 1 tl zout, kleine hoeveelheid peper, 1 tl mild paprikapoeder, 1 snufje cayennepeper, 1½ el bloem, 250 g runderbouillon

    Taartjes: 2 rechthoekig uitgerold bladerdeeg, zonnebloemolie voor het invetten

    De braadboter in een brede braadpan verhitten. Het vlees scherp aanbraden. De overige ingrediënten tot en met de bloem toevoegen en op middelhoog vuur onder af en toe roeren gedurende 10 minuten braden. De runderbouillon toevoegen en alles aan de kook brengen. Het vuur lager zetten en op middelhoog vuur gedurende 1 uur zachtjes laten koken. Laten afkoelen.

    Taartjes: De muffinvormpjes invetten. Uit het bladerdeeg 12 rondjes van ca. ø12 cm uitsteken en de muffinvormpjes hiermee bekleden. Met een vork meermaals in de deegbodem prikken. De vulling over de vormpjes verdelen. Uit het resterende deeg 12 rondjes van ca. ø7 cm uitsteken. De vulling hiermee bedekken. De randen goed vastdrukken. Met een vork meermaals in het bladerdeegdeksel prikken.

    Bakken : De muffinvormpjes op een bakplaat op het middelste niveau met Profi-bakken klassiek op 200 °C gedurende 40 minuten bakken. Vóór het serveren kort laten afkoelen.

     











    16-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hey, Make your Move

    vanHaren FW22 – Making Moves sneaker campagne

    Dit najaar gaat schoenenketen vanHaren al dansend door het leven. Met hun Making Moves campagne zet het merk de leukste sneakers voor jong en oud in de kijker en inspireert het tot verandering. Tijd om in beweging te schieten!

    Dit seizoen inspireert vanHaren met de Making Moves sneakercampagne. Heb je een droom? Trek dan je leukste sneakers aan en ga die droom achterna, make your move! Met een mix van funky, on-trend sneakers van zowel A-merken als eigen brands, heeft vanHaren voor zowel groot als klein en jong als oud dé perfecte sneaker om elke look dat tikkeltje extra te geven.

    vanHaren - FW22

    Het van oorsprong Nederlandse vanHaren is, sinds het in 2017 haar eerste Belgische winkel opende, niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Met on-trend schoenen aan een uitzonderlijke prijs-kwaliteitsverhouding, biedt de keten schoenen aan voor het hele gezin.





    15-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!