Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    15-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.A material chef in a material world

    » MATERIAALKEUZES IN DE KEUKEN

    Iedereen kookt op een eigen, unieke manier. Bij het inrichten van de keuken en het selecteren van de bijbehorende uitrusting is één van de belangrijkste stappen de materiaalkeuze, die bovendien ook afhankelijk is van je individuele kookstijl. Keukenexpert Franke heeft alles in huis om zowat iedere (hobby)kok te ondersteunen met de juiste materialen in de juiste afwerking. Welke chef ben jij? Doe de test en ontdek welke keukentoepassingen- en afwerkingen bij jou passen!

    The Clean Cuisine

    In jouw keuken zijn hygiëne, net- en ordelijkheid het hoogste goed. Koken verloopt hier bovendien gestructureerd en (bijna) vlekkeloos. Voor de propere kok tipt Franke haar Fragranite-afwerking: een uitzonderlijk sterk materiaal dat opgewassen is tegen (brand)plekken en beschadiging. Daarnaast wordt het materiaal behandeld met het unieke Sanitized®, wat de groei van bacteriën en microben aanzienlijk verminderd. Werk het geheel nadien af met kraanwerk in een bijpassend, modern zwart voor de ultieme clean look.

    The Stylish Cook

    Cooking never goes out of style. Zeker niet in jouw keuken, waar de laatste interieurtrends de ruimte kleuren. Voor een spoelbak die perfect in jouw trendy plaatje past, biedt Franke haar RVS-varianten aan met PVD coating. Resistent tegen hitte, schokken en stoten, en met een unieke ontwerpvrijheid is het een geschikt materiaal voor zowat iedere stijlvolle keuken. De coating zorgt ervoor dat het kraanwerk vrij blijft van krassen of corrosie. Bovendien is het bestand tegen uv-stralen en blijven vingerafdrukken onzichtbaar. De extra F-Inox-technologie – die elke Myhtos Masterpiece-spoelbak krijgt – is daarnaast een innovatieve coating die watermoleculen groepeert en zo de vorming van kringen bij het opdrogen tegengaat: een effectieve en langdurige schoonheidsformule!

    The Classic Chef

    Jij houdt graag vast aan traditie en keukenafwerkingen met een bewezen efficiëntie. Roestvrij staal is één van de meest populaire materialen voor de keuken, en dat is niet verwonderlijk. Alle roestvrijstalen producten van Franke zijn milieuvriendelijk en volledig recyclebaar. Ze worden vervaardigd uit een kwaliteitsvol chroomnikkelstaal dat bestand is tegen vlekken of roest en niet breekt of schilfert. Bovendien is het een niet-poreus materiaal dat makkelijk te onthouden valt. Daarnaast is ook keramiek een geliefde afwerking voor spoelbakken. Franke tipt alvast haar keramieken Fraceram-spoelbakken die met een glad en ondoordringbaar oppervlak een geschikte kookpartner vormen. Kleine onzuiverheden veeg je weg met een simpele droge doek, terwijl je met een sopje grotere vlekken wegschrobt. Kalkresten? Die behandel je gewoon met natuurazijn. Kortom, keramiek is een gestipt natuurlijk keukenmateriaal.







    15-10-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tip: Natuur op Schouwen-Duiveland

    van flamingo’s spotten tot buitendijks fietsen

     

    Wist je dat het grootste zoutwatermeer van West-Europa zich op Schouwen-Duiveland bevindt? En dat het eiland bekend staat voor zijn rijke diversiteit aan vogels? Met 21 kilometer strand, overal water, het grootste bos van Zeeland, prachtige duinen en fraaie natuurgebieden, wordt Schouwen-Duiveland niet voor niks het natuurpareltje van Zeeland genoemd. Wij lijsten hieronder de mooiste plekjes op die elke natuurliefhebber gezien moet hebben.

    Vogels spotten in Nationaal Park Oosterschelde

    Aan de zuidkust van Schouwen-Duiveland vind je het grootste nationale park van Nederland: Nationaal Park Oosterschelde. Naast het feit dat het de ideale plek is om te duiken en snorkelen, staat dit prachtig natuurgebied vooral bekend om zijn magnifieke fauna en flora. Vogelspotters kunnen hier hun hart ophalen, want dit is een ware vogelboulevard van internationale allure. Het park is één van de belangrijkste vogelgebieden van Europa en er leven dan ook tal van verschillende vogelsoorten. Vanaf de Plompe Toren heb je ook een weids uitzicht over de Oosterschelde. 

    Tip: bezoek het park in de winter als de vogels hier overwinteren en spot een grote diversiteit aan vogels zoals onder andere Wulpen, Lepelaars en Tureluurs. Naar deze laatste vogel is trouwens het natuurgebied Plan Tureluur vernoemd, dat ook onderdeel is van Nationaal Park Oosterschelde.

    Buitendijks fietsen: Op de grens van land en water

    Wie Nederland zegt, zegt fietsen. En dat is op Schouwen-Duiveland niet anders. Op het eiland zijn tal van bijzondere fietsroutes aanwezig langs natuurgebieden, monumenten en pittoreske dorpjes. Probeer zeker een stukje buitendijks fietspad mee te pakken. Dit is de ultieme manier om, op de grens van land en water, het echte eilandgevoel te ervaren.  Zet je fiets zo nu en dan ook even aan de kant en ga heerlijk uitwaaien aan de 21 km ruige en onbebouwde Noordzeekust die Schouwen-Duiveland rijk is. 

    Wandel door de mooie Schouwse duinen, heidevelden en bossen 

    Naast de indrukwekkende kustlijn is ook het binnenland van Schouwen-Duiveland de moeite waard. Zo heeft ook Zeeland zijn eigen heide die in augustus mooi paars kleurt. Op de kop van Schouwen vind je trouwens het grootste bos van Zeeland: Boswachterij Westerschouwen. Ooit aangelegd om de dorpen aan zee te beschermen tegen het opstuivende zand, maar nu een heel rijk en divers gebied. Je kunt hier wandelen, fietsen, mountainbiken én er is zelfs een klimbos waar kinderen (en ouders) heerlijk kunnen klauteren. Ook dit duin- en boslandschap wordt gezien als een walhalla voor vogelliefhebbers, want het zijn de ideale gebieden voor vogels om te foerageren bij laagwater. Overnacht hier onder een heldere sterrenhemel en geniet van de heerlijke stilte die op je neerdaalt.

    Spot flamingo’s op het grootste zoutwatermeer van West-Europa  

    Schouwen-Duiveland wordt omringd door water en vanzelfsprekend zijn er dan ook verschillende prachtige meren om te bewonderen. De Grevelingen, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland, is het grootste zoutwatermeer van West-Europa. Het zoute water is er helderder dan waar ook in Nederland en dit meer is daarom ook favoriet bij veel bezoekers die watersporten beoefenen. Met het geluid van water en fluitende vogels om je heen, is dit de ultieme plek om heerlijk tot rust te komen. Wist je dat je hier zelfs flamingo’s kan spotten? 

    Aan de rand van de Grevelingen vind je ook de Slikken van Dijkwater, wat bestaat uit slikken en een lange, smalle schelpenbank. Dit is een uitermate aantrekkelijke plek voor vogels om te broeden. Van april tot begin mei bloeit er ook de zeer zeldzame Harlekijn orchidee. Meer informatie over de rijke diversiteit aan natuur op Schouwen-Duiveland vind je op https://www.opschouwenduiveland.nl/nl/ontdek/natuur

    Het eiland Schouwen-Duiveland is een gemeente in de Nederlandse provincie Zeeland, gelegen aan de Noordzee. Bijzondere natuur, cultuur en recreatie staan er centraal net als duurzaam toerisme en de ondersteuning van de biodiversiteit. Schouwen-Duiveland ligt op een uurtje rijden van Antwerpen en kan je best bereiken via de N59, of N256. Wie liever met het openbaar vervoer komt, neemt best de internationale trein naar Rotterdam en vervolgens een bus van Connexxion. Tip: reis via Goes en je komt over de imposante Zeelandbrug van ruim 5 kilometer lang. Je route kan je uitstippelen via 9292.nl. Meer informatie over Schouwen-Duiveland is te vinden op www.Opschouwenduiveland.nl.

     







    14-10-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleurrijke lingerie voor donkere dagen

    De dagen worden dan misschien wel korter en donkerder, de kleurrijke lingerie van Anita en Rosa Faia fleuren je dag meteen op. De FW2324 collectie bevat vrouwelijk roze, sensueel rode en smaragdgroene lingeriesetjes die zelfs de meest grauwe winterdag kleur inblazen.

    Vurig rood

    Rosa Faia's nieuwste Bobette is een ode aan verleidelijke vrouwelijkheid. De serie brengt verschillende materialen op stijlvolle manier samen: elastische gebloemde kant komt als all-over prachtig tot z'n recht, terwijl een gladde, glanzende stof zorgt voor een moderne twist. De intens rode tint doet denken aan Hollywooddiva's uit de jaren zestig.

    Liefdevol roze

    Anita's Orely staat voor topcomfort. In deze felroze uitvoering met kanten details in Franse stijl en frisse stipjesprint tovert Anita een glimlach op ieders gezicht.

    Mysterieus groen

    Rosemary, Rosa Faia's bestseller, kent dit seizoen een smaragdgroene variant. Florale kant en een ruitmotief creëren een moderne maar romantische look: speels en opvallend tegelijkertijd. De serie omvat een beugelbeha en full-cup beugelbeha, allebei versierd met elegante satijnen strikjes tussen de cups.





    13-10-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eden Park speelt met het eigen logo

    Eden Park geeft een extra toets aan de nieuwe collectie door met het eigen emblematische logo te spelen. Het Franse merk interpreteert het herkenbare symbool op een fantasierijke manier en het logo wordt een soort uithangbord van durf, innovatie en charme. Laat je verleiden door een collectie met een logo dat een dynamisch en opvallend stijlelement wordt en dat het doortastende karakter van Eden Park illustreert.

    Eden Park is het eerste premium modemerk ter wereld dat de rugbysport als inspiratiebron heeft. Eden Park is tegelijk authentiek, hedendaags, uniek en stijlvol. Het ingenieuze merk komt verrassend uit de hoek en is een voorvechter van de Franse savoir-faire en creaties die pure French Flair uitstralen. Eden Park is aanwezig in 34 landen met bijna 550 verkooppunten. Het modehuis blijft groeien.

    https://www.eden-park.com/







    12-10-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hosting 101: een feestelijke mise en place met V-ZUG

    Het plannen van een etentje thuis vergt tijd en aandacht. Zeker tijdens de feestdagen, wanneer het allemaal wel wat meer mag zijn. Beginneling of doorgewinterde hobbykok: een driegangenmenu bereiden voor een groter gezelschap is altijd een heuse uitdaging. Een goed mise en place is daarom essentieel om het proces vlot te laten verlopen en een heerlijke maaltijd te bereiden. Het Zwitserse V-ZUG heeft alvast de nodige keukenapparatuur om de avond (en het eten) tot een goed einde te brengen.

    Maxi-koken

    Koken voor een groter gezelschap vereist de nodige werk- en beweegruimte. En ook in de oven kan een beperkte capaciteit ongemakkelijk en tijdrovend zijn. De CombiSteamer V6000 Grand-stoomoven van V-ZUG is extra breed waardoor je grotere of verschillende gerechten tegelijkertijd kan bereiden. Uitgerust met de handige AutoBraad-functie detecteert het toestel de omvang en textuur van ieder gerecht om de juiste bakwijze, duur en temperatuur te bepalen. Daarnaast zorgt de PowerSteam voor een snelle kooktijd, zonder smaakverlies.

    Een georganiseerde kookplaat

    Naast een grote oven heb je ook voldoende plaats op de kookplaat nodig. Terwijl het vlees sappig gegaard wordt in de ene pan, staan de aardappelen te pruttelen in een kookpot. Vergeet je zeker de jus niet?  Behoud het overzicht met het CookTop V6000 FullFlex-kookveld. Vrij van vaste hittezones en met tientallen sensoren kan je maar liefst zes potten of pannen tegelijkertijd en op iedere centimeter van de plaat gebruiken. Bovendien kan je ze steeds verplaatsen zonder het kookproces te moeten onderbreken.

    Een digestief, iemand?

    Na de service mag ook de thuischef even tot rust komen. Zet tijdens het dessert een heerlijke koffie voor jezelf en je gasten met het CoffeeCenter V6000-koffiemachine van V-ZUG. Dankzij de ingebouwde melkschuimer zet je als een echte barista iedere gewenste koffievariant en heb je volledige controle over de sterkte en hoeveelheid. Met een druk op de knop bewaar je bovendien tot wel zes koffieprofielen mét instellingen – perfect voor het volgende etentje!

     

     







    11-10-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pearle opticiens introduceert

    ‘Alles-in-1-service’ met Pearle Bril Plan

     

    Altijd goed zicht voor een vast bedrag per maand

    Pearle Opticiens België lanceert een nieuwe service aan haar klanten: het Pearle Bril Plan. Klanten die kiezen voor deze ‘alles-in-1-service’ kopen geen losse bril maar kiezen voor een service met daarin inbegrepen minimaal twee brillen, gratis vervangende glazen als de oogsterkte verandert en garantie bij schade, verlies of diefstal. Zij betalen hiervoor een vast bedrag per maand en kunnen kiezen of ze na twee jaar de brillen inleveren, nieuwe brillen uitzoeken of voor een eenmalig bedrag de brillen willen kopen.

    Hoe werkt het Pearle Bril Plan?

    De looptijd van het Pearle Bril Plan bedraagt 24 maanden. De prijs per maand is gebaseerd op de totale prijs van het aantal brillen. Alleen voor de eerste bril geldt de normale prijs. Voor elke volgende bril betaal je de halve prijs. In totaal kunnen er vijf brillen in het plan en de totale prijs wordt per maand in rekening gebracht. Hiermee hoef je niet in 1 keer een bedrag neer te tellen maar betaal je voor het gebruik van de brillen. Als gedurende de looptijd de oogsterkte verandert, ontvang je gratis vervangende glazen. Ook de garantie bij schade, verlies of diefstal is inbegrepen in deze service. Het instapbedrag per maand is € 9,50.

    “Met het Pearle Bril Plan worden onze klanten volledig ontzorgd. Wij bieden hen de juiste zichtoplossing voor elke situatie en nemen verder alle zorgen uit handen. De klant weet gelijk waar hij of zij aan toe is en mocht de sterkte van de brilglazen niet meer voldoen, de bril kapot gaan of kwijt raken, dan lossen wij dat op. Met het Pearle Bril Plan spelen we in op de veranderende behoefte van onze klanten waarbij het gebruik van een product belangrijker is dan het bezit ervan”, aldus Johan Van der Straeten, Country Director Belgium.

    Duurzaam

    De brillen uit het Pearle Bril Plan blijven eigendom van Pearle. Als de klant besluit de brillen na 2 jaar in te leveren, krijgen ze een tweede leven. Deze brillen worden namelijk gedoneerd aan de One Sight EssilorLuxottica Foundation. Deze organisatie zet zich in om mensen over de hele wereld, die zich dat zelf niet kunnen veroorloven, te helpen en hen te voorzien in de basisbehoefte van goed zicht. 

     

     







    11-10-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Littala bredit de Ultima Thule collectie uit

    Vazen voor 55-jarige bestaan

      

    In 2023 bestaat de Ultima Thule-collectie van de Finse ontwerper Tapio Wirkkala 55 jaar. Ter ere van het jubileum breidt Iittala de Ultima Thule collectie uit naar de categorie interieur en introduceert voor het eerst Ultima Thule vazen.

    Ultima Thule, geïnspireerd door het smeltende ijs in Lapland, is het beroemdste werk van designlegende Tapio Wirkkala. Het is een exclusief ontwerp dat de duizenden uren weerspiegelt die zijn besteed aan het perfectioneren van de glasblaastechniek die nodig is om het glaseffect te bereiken. De Ultima Thule wordt gekenmerkt door zijn ronde basis die wordt ondersteund door drie kleine ijspieken die boven het oppervlak zweven, dat is ontworpen om te lijken op smeltend ijs, en was meteen een succes toen het in 1968 werd gelanceerd. Vandaag de dag is de iconische Ultima Thule al vijfenvijftig jaar een pijler van Iittala, met een collectie die is uitgebreid van glaswerk tot borden, serveerartikelen en interieurobjecten.

    De interieurcategorie uitbreiden met vazen

    Ter ere van de 55e verjaardag van het legendarische Ultima Thule introduceert Iittala Ultima Thule vazen in haar doorlopende collectie. De vazen zijn gebaseerd op het ontwerp van Tapio Wirkkala en zijn geïnspireerd op de originele Ultima Thule glaswerkcollectie.

    De Ultima Thule glazen vazen zijn verkrijgbaar in twee maten en worden mondgeblazen in de Iittala glasfabriek in Finland. Het gegolfde oppervlak van de vazen doet denken aan smeltend ijs in de lentezon. In de grote vaas (180x192mm) komen grotere boeketten en bloemstukken prachtig tot hun recht. De kleinere heldere vaas (82x97mm) is ideaal voor trossen of takken met één steel.

    Naast helder glas is er ook een kleinere vaas verkrijgbaar in twee andere materialen; in gerecycled glas en vitro porselein. De vaas met gegoten vitroporselein (85x95) heeft een mat oppervlak. De handgemaakte vaas van wit keramiek biedt meer mogelijkheden qua stijl voor wie houdt van het patroon en het oppervlak van smeltend ijs.

    De 100% gerecyclede Ultima Thule vaas heeft een koele blauwe tint door de aard van gerecycled glas. Naast de gerecycleerde Ultima Thule-vaas introduceert Iittala ook een gerecycleerde kruik (50cl) die de eerder vorig jaar gelanceerde gerecycleerde beker (20cl) aanvult.

     Alle gerecyclede artikelen worden vervaardigd uit het glasafval dat ontstaat bij de nabewerking van mondgeblazen glas, bij het gieten van gesmolten glas en bij de kwaliteitscontrole in de Iittala glasfabriek in Finland, waar geen glasafval naar de stortplaats gaat maar wordt hergebruikt.







    10-10-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JUNG trend alert:

    Stralende highlights in geel, goud en messing

     

    » COLOR TRENDS: GEEL, MESSING & GOUD : Geel, goud en messing stralen luxe, warmte en elegantie uit. De drie tinten zetten momenteel dan ook de toon in de woonwereld. Helder geel steelt de show in het interieur, messing stoot koper van de troon en van goud krijgen we nooit genoeg. Met metalen schakelaars van messing en glanzend goud, én een selectie gele tinten uit het gamma Les Couleurs® Le Corbusier, speelt JUNG in op deze stralende designtrend.

    Geel – niet alleen een hoogtepunt in de zomer

    Of de tint nu terugkomt op de muren, in de meubels of in de accessoires: geel is een krachtige kleur die positieve energie uitstraalt en een kamer laat oplichten. Geel combineert ook goed met andere kleuren. Zo past het perfect bij neutrale nuances als grijs, wit en beige. Maar het harmonieert ook perfect met donkere kleuren zoals blauw of groen. Schakelaars LS 990 van JUNG zorgen voor gedurfde accenten in een helder zonnig geel: 4320W le jaune vif uit de collectie Les Couleurs® Le Corbusier. De subtielere okerkleur 4320P terre sienne claire 59 biedt een aardse, warme en iets zachtere versie. 4320L ocre jaune clair oogt dan weer diep en sterk, met een bijna gouden glans.

    Messing – een eyecatcher in je interieur

    Messing, dat momenteel aan populariteit wint, geeft kamers een bijzondere glans. Eeuwenlang werd het metaal beschouwd als het keurmerk van chique woningen. Vandaag vind je het steeds vaker terug in stijlvolle interieurs en moderne interpretaties van klassieke interieurstijlen. Messing oogt niet alleen mooi, het is ook functioneel. Het metaal is robuust, bestand tegen roest en niet magnetisch. De goud-gele legering van zink en koper schittert met zijn glanzende goudnuances. In de interieurwereld zie je messing vaak terugkomen in details; in verlichting, meubels of lichtschakelaars bijvoorbeeld. De matte oppervlakken van schakelaars LS 990 in klassiek messing harmoniëren perfect met rosé- en pasteltinten, met nude en met beige. De gepolijste oppervlakken van de LS 990 in messing antiek en klassiek kregen dan weer een bijzondere look mee doordat ze handmatig werden opgeschuurd.

    Goud – een juweel aan de muur

    Goud is een rijke kleur die succes en elegantie oproept. De tint kan zowel warme als koele ondertonen hebben. Goud wordt vaak gebruikt voor decoratieve objecten, sieraden en ornamenten. Maar het is ook perfect geschikt als accentkleur in het interieur om een vleugje glamour toe te voegen. Al eeuwenlang zijn mensen over de hele wereld in de ban van goud. Zijn schoonheid en zeldzaamheid maken het edelmetaal zowel waardevol als aantrekkelijk. LS 990 in goud is de meest verfijnde versie van de designserie. De gouden schakelaars en stopcontacten uit de lijn zijn hard verguld op basis van messing met een coating van 2 micron. Naast deze bijzonder hoogwaardige versie is LS 990 ook verkrijgbaar in een variant met een goudkleurige metalen coating (PVD) op basis van verchroomde messing-onderdelen.





    09-10-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JUNG trend alert:

    Stralende highlights in geel, goud en messing

     

    » COLOR TRENDS: GEEL, MESSING & GOUD : Geel, goud en messing stralen luxe, warmte en elegantie uit. De drie tinten zetten momenteel dan ook de toon in de woonwereld. Helder geel steelt de show in het interieur, messing stoot koper van de troon en van goud krijgen we nooit genoeg. Met metalen schakelaars van messing en glanzend goud, én een selectie gele tinten uit het gamma Les Couleurs® Le Corbusier, speelt JUNG in op deze stralende designtrend.

    Geel – niet alleen een hoogtepunt in de zomer

    Of de tint nu terugkomt op de muren, in de meubels of in de accessoires: geel is een krachtige kleur die positieve energie uitstraalt en een kamer laat oplichten. Geel combineert ook goed met andere kleuren. Zo past het perfect bij neutrale nuances als grijs, wit en beige. Maar het harmonieert ook perfect met donkere kleuren zoals blauw of groen. Schakelaars LS 990 van JUNG zorgen voor gedurfde accenten in een helder zonnig geel: 4320W le jaune vif uit de collectie Les Couleurs® Le Corbusier. De subtielere okerkleur 4320P terre sienne claire 59 biedt een aardse, warme en iets zachtere versie. 4320L ocre jaune clair oogt dan weer diep en sterk, met een bijna gouden glans.

    Messing – een eyecatcher in je interieur

    Messing, dat momenteel aan populariteit wint, geeft kamers een bijzondere glans. Eeuwenlang werd het metaal beschouwd als het keurmerk van chique woningen. Vandaag vind je het steeds vaker terug in stijlvolle interieurs en moderne interpretaties van klassieke interieurstijlen. Messing oogt niet alleen mooi, het is ook functioneel. Het metaal is robuust, bestand tegen roest en niet magnetisch. De goud-gele legering van zink en koper schittert met zijn glanzende goudnuances. In de interieurwereld zie je messing vaak terugkomen in details; in verlichting, meubels of lichtschakelaars bijvoorbeeld. De matte oppervlakken van schakelaars LS 990 in klassiek messing harmoniëren perfect met rosé- en pasteltinten, met nude en met beige. De gepolijste oppervlakken van de LS 990 in messing antiek en klassiek kregen dan weer een bijzondere look mee doordat ze handmatig werden opgeschuurd.

    Goud – een juweel aan de muur

    Goud is een rijke kleur die succes en elegantie oproept. De tint kan zowel warme als koele ondertonen hebben. Goud wordt vaak gebruikt voor decoratieve objecten, sieraden en ornamenten. Maar het is ook perfect geschikt als accentkleur in het interieur om een vleugje glamour toe te voegen. Al eeuwenlang zijn mensen over de hele wereld in de ban van goud. Zijn schoonheid en zeldzaamheid maken het edelmetaal zowel waardevol als aantrekkelijk. LS 990 in goud is de meest verfijnde versie van de designserie. De gouden schakelaars en stopcontacten uit de lijn zijn hard verguld op basis van messing met een coating van 2 micron. Naast deze bijzonder hoogwaardige versie is LS 990 ook verkrijgbaar in een variant met een goudkleurige metalen coating (PVD) op basis van verchroomde messing-onderdelen.





    09-10-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!