Inhoud blog
  • Inside Blinds bewijst veelzijdigheid met gordijnen
  • Ga voor een zonnige touch up met Bristol
  • Van New york naar landbouw op kasteeldomein
  • Michael Kors
  • Franke ziet het glas halfvol .. warm en gefilterd
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    27-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maaslands kruidenzout

     

    Nieuw kruidenzout

    Proef de Maaslandse natuur op uw bord

     

     

    Op Horeca-Expo lanceert Toerisme Limburg vzw een nieuw kruidenzout: een mengeling van kruiden die veel in het Maasland voorkomen (wilde marjolein, groot kaasjeskruid, tijm en salie), aangevuld met zeezout, peper, oregano en laurier. Het Maaslandse kruidenzout

    geeft vis- en vleesgerechten een aparte smaak én kleur. Het nieuwe kruidenzout zit in een handig molentje verpakt en wordt voor het eerst gepresenteerd op Horeca-Expo door verdeler Verstegen Spices & Sauces.

     

    Met het nieuwe kruidenzout brengt het Maasland (in het uiterste oosten van Limburg) de specifieke kruidige natuurweelde van zijn slibrijke uiterwaarden tot op uw bord. Zo wordt de regionale beleving van de Maaslandse streekgerechten nog versterkt.

     

    Het Maaslands kruidenzout is één van de eerste uit een reeks streekproducten op basis van de Maaslandse kruiden. Er is ook al een Maaslandse kruidenthee ontwikkeld, een uitgekiende dosis van acht kruiden uit het Maasland (wilde marjolein, groot kaasjeskruid, tijm, salie, wilg, vlier, walstro en koningskaars). Deze frisse kruidenmix is heel weldadig voor de luchtwegen.

    In 2009 worden ook bonbons en zeepjes op basis van de Maaslandse kruiden ontwikkeld.

    De streekproducten op basis van Maaslandse kruiden kwamen tot stand door een samenwerking tussen Toerisme Limburg vzw, kruidenspecialist Francesco Catalano, herboriste Marriette Clijsters, het Regionaal Landschap Kempen en Maasland, en Verstegen Spices & Sauces.

    Het Maaslandse kruidenzout en de kruidenthee zijn ter beschikking vanaf 15 december. Ze worden verdeeld door Verstegen Spices & Sauces.

     

    Sterrenkok Alex CLEVERS (Hostellerie Vivendum in Dilsen-Stokkem) en chef-kok Mario Holtzem (Het Koetshuis in Genk), beiden lid van de vereniging Jeunes Restaurateurs d'Europe, hebben met plezier het peterschap van het Maaslandse kruidenzout op zich genomen. Beiden gebruiken deze kruidige mengeling in hun regionale gerechten. RVH.

    www.toerismelimburg.be/kruiden

     

     

     

     

     

     

    27-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotel Metropole

     

     

    Business Destinations bekroont Hotel Metropole Brussels met « Best Large Business Hotel, Western Europe « award.

     

     

     

    Het metropole hotel op het Brusselse Brouckereplein veroverde zopas een aparte award. Business Destinations wijst op het belang van het hotel, dat ondanks het feit dat het in 1895 werd opgetrokken, nog steeds de zakenlui met een uitstekende dienstverlening kan bekoren.

     

    Het hotelmanagement is niet weinig fier met deze onderscheiding, temeer daar ook de hotelindustrie met een groeiende concurrentiestrijd te kampen heeft. Traditie en een gepersonaliseerde service blijven de hoofdaccenten van dit Brusselse bijna legendarische adres.

     

    Het Hotel Metropole biedt 298 elegante gastenkamers, naast een 15-tal erg ruime suites en beschikt anderzijds over een 10-tal bijzondere meetingruimtes. Bovendien biedt het Metropole Executive Centre, 12 extra meeting rooms waardoor het hotel aan quasi alle vergaderbehoeften een passend antwoord kan bieden. RVH.

    www.metropolehotel.com 

     

     

     

     

     

    27-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.British airways

     

     

    Nieuwe toilettassen in First class

     

    De bijzonder luxueuze eerste klasse van British Airways biedt tal van voordelen: snellere doorgang bij de douane, exclusieve toegang tot de 'First' lounges en persoonlijke service aan boord. Men kan uiteraard ook werken, slapen en à la carte eten, in de intimiteit van de privécabine. Het menu wordt met zorg voorbereid door de 'culinaire adviseur' van British Airways en bij de maaltijd kan men genieten van wijnen en champagnes, speciaal voor de First-cabine geselecteerd. De stoel kan in een handomdraai omgetoverd worden tot een bed van 2 meter lang. Het personeel van de First-cabine, dat speciaal opgeleid werd, biedt u discretie en een dienstverlening van hoog niveau. En voor nog meer plezier heeft British Airways in First een toilettas geïntroduceerd, die haar nieuwe assortiment producten bevat.

     

    De nieuwe toilettassen bevatten een nieuw assortiment luxeproducten van Penhaligon's, de Britse kwaliteitsparfumerie, dat in 1872 gesticht werd en vaak beschreven wordt als een van de weinige echte parfumerieën ter wereld. Net als British Airways is ze, door haar onbetwiste status, de keus van de Britse adel.

    In de overtuiging dat parfum herinneringen oproept en ons humeur beïnvloedt hebben Penhaligon's en British Airways samen de producten geselecteerd, die de passagiers na een lange vlucht zullen kalmeren en verfrissen (een bodylotion, een vochtinbrengende crème voor het gezicht, een lippenbalsem en een crème voor de ogen). RVH.

    www.ba.com  

     

     

     

    27-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coen van Niersen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Coen van Niersen nieuwe hotelmanager van hotel Four Points by Sheraton

     

     

     

    Starwood Hotels & Resorts benoemt Coen van Niersen als nieuwe hotelmanager van hotel Four Points by Sheraton Brussels. Coen van Niersen begon in 2003 zijn carrière binnen de Starwood Hotels & Resorts groep als Human Resources Coördinator voor de Brusselse divisie. Vervolgens verbleef hij 4 jaar in Londen, waar hij zich van Management Trainee uiteindelijk opwerkte tot Food & Beverages Services Manager van het Sheraton Park Tower Hotel. Met deze functie verkreeg hij de Acorn Award, een onderscheiding voor jong talent in de hospitality sector. Coen is 29 jaar en afkomstig uit Nederland.

     

    In zijn nieuwe functie, rapporteert Coen aan Jan Nielsen, Area Manager België & Scandinavië en General Manager van Starwood's Brussels Complex.

    Coen van Niersen : 'Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging. Samen met het fantastische team van hotel Four Points by Sheraton wil ik er voor zorgen dat het niveau van onze dienstverlening blijft groeien en dat we onze trouwe klanten kunnen blijven verrassen.   RVH.

     

     

     

    27-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Centerparcs

    CENTER PARCS EUROPE GROUP INTRODUCEERT MET

    CENTER PARCS EN SUNPARKS EEN TWEE-MERKEN STRATEGIE

    De Center Parcs Europe Group - Europees marktleider in korte vakanties dicht bij huis - zet in op een aanzienlijke versterking van haar aanbod met twee complementaire merken om de Europese markt nóg beter te kunnen bedienen. Zo investeert de Groep in het verder verrijken van de bestaande parken van Center Parcs en worden nieuwe Center Parcs-parken ontwikkeld in Frankrijk en Duitsland. Tegelijkertijd zal de capaciteit van Sunparks binnen vijf jaar verdubbelen. Als eerste stap worden met ingang van 23 januari 2009 vier parken van Center Parcs toegevoegd aan het portfolio van Sunparks.

    De Center Parcs Europe Group gaat een nieuwe fase in met de introductie van een tweeledige groeistrategie, waarin sprake is van een heldere positionering van Center Parcs en Sunparks en beide merken elkaar uitstekend aanvullen. Afhankelijk van de behoefte maken gasten een keuze voor het meest complete product in de sector, Center Parcs. Of ze kiezen bewust voor Sunparks, parken met de beste weersonafhankelijke voorzieningen in hun segment van waaruit je een interessante omgeving kunt ontdekken.

    Center Parcs is qua concept en innovatiekracht niet te kopiëren. Daarom moet er voor de groei van Center Parcs nieuwe parken ontwikkeld worden. Eerst opent in 2010 een nieuw park haar deuren in de bosrijke omgeving van Moselle in Frankrijk. Hier wordt het ‘Park van de Toekomst’ gerealiseerd. Een ecologisch park dat volledig in harmonie is met de omgeving en volgens de laatste inzichten op het gebied van duurzaamheid wordt gebouwd.

    De nieuwe parken springen in het oog vanwege hun luxueuze afwerking en hun naadloze inbedding in de natuurlijke omgeving. De bestaande parken worden uitgebreid en er wordt fors geïnvesteerd in de verdere upgrading van cottages en voorzieningen. Ook worden nieuwe recreatievormen geïntroduceerd. Zo lanceert Center Parcs eind december 2008 haar nieuwste generatie cottages. In De Kempervennen (Nl), Het Heijderbos (Nl) en Bispinger Heide (Dl) openen eind dit jaar 200 super de luxe Eden cottages hun deuren. Bovendien kunnen gasten van De Kempervennen en Bispinger Heide vanaf eind december terecht op woonboten. In het Duitse park worden daarnaast Tree Houses ontwikkeld.

    Center Parcs telt door de toevoeging van vier parken aan Sunparks vanaf 23 januari 2009 dertien parken, waarvan zes in Nederland, twee in België, twee in Duitsland en drie in Frankrijk.

    Alle parken van Sunparks krijgen een viersterren rating. Afgelopen jaar is er 20 miljoen euro geïnvesteerd in het verbeteren van de villas, zwembaden en voorzieningen van de Belgische Sunparks parken. Ook zijn er nieuwe Lake Side villas geïntroduceerd in Sunparks De Haan. Sunparks vormt de beste uitvalsbasis voor dagtrips in de omgeving. Hiervoor worden in de parken speciale geavanceerde Tourist Offices ingesteld met de beste tips op het vlak van cultuur, gastronomie, activiteiten en shoppen. RVH.







    27-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.arles

     

    Arles.

     

     

    Een uitstapje naar Arles is evenmin te versmaden. Dit Rhonestadje, Keltisch van oorsprong, werd nadien gekoloniseerd door de Grieken vooraleer Caesar er met zijn leger doortrok. Hij installeerde hier een Romeins legioen en vormde de eerste stap naar absolute bekendheid.

     

    In de eerste eeuwen van het Christendom ontpopte Arles zich als centrum van de nieuwe geloofsverspreiding en de bloei ervan. In het begin van de Middeleeuwen werd de stad platgebrand en verwoest, toch kende ze in de 12de eeuw een nieuwe bloeiperiode, mede door de vitaliteit en levenslust van haar inwoners.

     

    Nog steeds getuigen talrijke patriciërswoningen uit de 17de en 18de eeuw van de rijkdom die het stadje kende, en de vele monumenten vormen een gans aparte collectie van bezienswaardigheden. Door de Unesco erkend als onderdeel van het cultureel wereldpatrimonium is Arles momenteel met een oppervlakte van 77.000 ha, uitgegroeid tot de grootste Franse gemeente. RVH.

     

     

     







    27-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.salon fijnproever

    Salon van de Fijnproever

     

     

     

    Het Salon van het Culinaire Boek laat het grote publiek en professionals al drie jaar op rij kennismaken met unieke werken over de keuken en gastronomie. Dit jaar herdefinieert het evenement zich tot ‘Het Salon van de Fijnproever’. Zo wordt het publiek op 29 en 30 november 2008 ondergedompeld in een hartelijke en gastrvije wereld van fijnproeverij, en dat in het geraffineerde kader van het Beurspaleis in Brussel.

     

    Culinaire boeken, kookateliers, signeersessies en conferenties, grote chefs … het evenement doet een beroep op alle zintuigen, met smaak en weldaad, in een geest van interactiviteit en ontdekking. Michel Montignac, Pierre Gagnaire, Jean-Pierre Coffe en vanzelfsprekend ook de toonaangevende vertegenwoordigers van de Belgische gastronomie zijn van de partij.

     

    Dit jaar wordt de regio Dordogne-Périgord in de bloemetjes gezet, waar de gastronomie van de Périgord het departement de nodige faam gaf. Na Parijs is dit het Franse department met het grootste aantal beschermde historische sites. Gesitueerd in het zuidwesten van Frankrijk, in de Aquitaine, is de regio vandaag dankzij de luchtlijn Charleroi-Bergerac aanzienlijk toegankelijker geworden, en ligt de Dordogne per vliegtuig, op slechts anderhalf uur van België verwijderd.

    Voor de bereiding van de gastronomsiche schotels in de Périgord worden kwaliteitsproducten gebruikt zoals ganzenlever, producten op basis van gans en eend, zwarte truffels, kastanjes, AOC-noten en de Bergerac-wijnen. Het publiek kan tijdens het salon een aantan van deze producten ontdekken op basis van gans en eend, maar ook de kastanjes, de noten van de Périgord en derivaten, zonder de Bergerac-wijnen te vergeten, met naast de beroemde Monbazillac ook andere heerlijke rode en rosé wijnen.

     

    Salon van de Fijnproever – Beurs van Brussel

    Op 29 november van10 tot 21 uur en 30 november van 10 tot 18 uur

    Toegangsprijs 5 euro, gratis voor kinderen jonger dan 12 en voor 65-plussers.

    www.salonfijnproever.be

    27-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstshopping in Brugge

     

    KERSTSHOPPING  IN BRUGGE

    Heritage Hotel Brugge

     

                                                   

     

    Brugge is een shoppers paradijs, voeg daar dan nog de gezellige kerstversieringen bij en je hebt het recept voor enkele leuke dagen in een bijzondere stad. En bij een bijzondere stad hoort een bijzonder hotel: Heritage Hotel Brugge!

    Dit prachtige pareltje is uitstekend gelegen in het hart van de stad en met zijn 24 individueel ingerichte kamers en suites de ideale uitvalsbasis om Brugge te ontdekken.        

     

    Laat uzelf omringen door de klingelende belletjes, de gezellige sfeer en warme geuren van Kerstmis en alles wat dit vredige seizoen met zich meebrengt. Fluwelen roosjes, schitterende glasparels en zacht glinsterende ornamentjes versieren de plafondhoge kerstboom. De verlichting en fijne decoratie van Hotel Heritage in Brugge, brengt eenieder in kerststemming.


    Dit jaar is beter dan ooit tevoren met nieuwe, aantrekkelijke activiteiten. Wandel door het splinternieuwe ijskasteel, laat u meeslepen op een historische tour met ervaren gids, trek de schaatsen aan voor een paar rondjes op de ijspiste op het Marktplein, maak een koetstocht, lekker ingeduffeld onder een warm deken, vertel je eigen kerstverhalen bij het haardvuur of geniet van een glaasje hartverwarmende glühwein.           

    Hotel Heritage heeft een prachtig arrangement met een gevarieerd programma samensgesteld ...geen moment verveling! RVH.

     

    Het Kerstarrangement  omvat:

    • één of meerder overnachtingen in één van de charmante kamers;
    •  iedere ochtend een heerlijk koud- en warm Champagne-ontbijtbuffet
    •  een koetstocht door het historische centrum
    •  een warme Glühwein of warme Chocolademelk in de bar 'Le Magnum
    •  een heerlijk gebakje op een middag naar keuze
    •  een 2-uur durende gidsbeurt (mogelijk van maandag t.e.m. vrijdag)
    •  een Kerstgeschenkje op de kamer
    • een plannetje van Brugge & toeristische informatie.

     

    Het kerst pakket is geldig tot 05.01.2009

    www.hotel-heritage.com

     

     

    26-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Atrium Radisson Brussel

     

    Atrium restaurant in het Radisson SAS Royal Hotel in Brussel

    stelt nieuwe website voor

     

     

     

     

    Het Atrium restaurant in het Radisson SAS Royal Hotel in Brussel stelt zijn nieuwe website voor. De website is te vinden via Resto.be, de meest belangrijke zoekmachine naar restaurants in België.

     

    Begin 2008 kreeg het Atrium restaurant een grondige facelift. Zowel het reeds befaamde interieur, het team als de kaart werden onder handen genomen. Sinds begin oktober heeft het nu ook een website: www.resto.com/Atrium.

     

    Het Atrium is erin geslaagd om een hedendaagse stijl te combineren met de contrasten van de Romaanse muur uit de 12de eeuw die de ruimte onder het 8 verdiepingen hoge glazen dak domineert. De warme en hedendaagse kleuren maken van het Atrium restaurant de ideale plaats om een zakenlunch te organiseren, gezellig te dineren onder vrienden of van een tête-à-tête etentje te genieten. De kaart van het Atrium restaurant werd volledig herwerkt door chefs Yves Mattagne en Olivier Langlet en weerspiegelt de inspiratie van de meest diverse origine.

     

    Het dagelijkse driegangen lunchmenu aan 21,50 EUR per persoon en het weekend driegangen menu aan 35 EUR per persoon zijn higlights op de website.

    Het restaurant is dagelijks doorlopend open van 12 tot 22u30. RVH.

    Tel 02 219 28 28  - fb.brussels@radissonsas.com of www.resto.com/Atrium.

     





    26-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50ste batibouw

    50ste editie van BATIBOUW belooft groot feest te worden!

     

     

     

    Tijdens de volgende BATIBOUW zal iedereen het geweten hebben: de vaandeldrager van de Belgische bouwsector viert zijn 50e editie! Uiteraard is FISA  het bedrijf dat de beurs organiseert, bijzonder vereerd deze vijftigste uitgave van BATIBOUW op touw te mogen zetten.

     

    Het begon met een droom: een bezoek aan Batimat in Parijs bracht initiatiefnemer Georges de Vestel op het idee om een nationale bouwbeurs in Brussel te organiseren. In 1960 konden de Belgische bouwers en verbouwers, die voordien op jaarbeurzen waren aangewezen, effectief deelnemen aan de Vestels eerste Bouwsalon van Brussel in het Rogiercentrum. Uniek aan de nationale beurs was (en bleef) ook het basisprincipe van zowel open te staan voor professionals uit de sector, als voor het grote publiek.

     

    Over de jaren groeide het evenement verder uit. Na de toevoeging van de schildpad als logo in 1967, verhuisde de beurs in 1969 naar de grotere paleizen van de Heizel. In 1973 kreeg de beurs de alombekende naam ‘BATIBOUW’, een typisch Belgische samentrekking van twee woorden BATIR en BOUWEN. Door het toenemende succes bij zowel het grote publiek als de professionals, was BATIBOUW ondertussen het ‘Internationaal Salon voor de Bouw, Renovatie en Inrichting’ geworden.

     

    Dat deze feesteditie 28 februari tot en met zondag 9 maart 2009, een ongelooflijk succes zal worden, lijdt geen twijfel. Welke extra festiviteiten we precies mogen verwachten, wil algemeen directeur Maes voorlopig nog niet kwijt. Wel licht hij al een tipje van de sluier: BATIBOUW zal op drie niveaus worden gevierd. RVH.

    www.advancedfair.com/batibouw

     

     

     

    26-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.camargue

    Camargue

     

     

    De Camargue is een regio vol traditionele aspecten en eigenheden met een soms ruige natuur en de typisch loslopende paarden in het bijzonder. Het hotel du Soleil biedt een bonte verzameling van mogelijkheden verruimd met diverse culinaire facetten.

     

    Het complex wordt samengebundeld in 4 typisch regionale ‘mas’, een verzameling van kleine leuke woningen waar samenhorigheid troef is. Ieder van deze mas kreeg een regionale benaming en duidt op de kenmerken van de streek: Les Lavandins, Les Romains, Les Roseaux en Les Tamarins bieden op een domein van 35 ha, maar liefst 115 volledig uitgeruste kamers, terwijl in het dorp ook alle andere faciliteiten voorhanden zijn.

     

    Genieten van de rust en mooie natuurbeelden, met als extra aantrekkingspunt een topmanege waar talrijke paarden aanwezig zijn om de vakantiegangers heerlijke wandelingen in de Camargue te laten beleven, zijn de musts in dit vakantiedomein. RVH.

     

     

     

     







    26-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eeuwfeest Le Palace

    Eeuwfeest ‘Le Palace’ Brussel

     

     

     

    Het Crowne Plaza Brussels– ‘Le Palace’ aan het Brusselse Rogierplein viert haar 100ste verjaardag! Om precies te zijn werd op 28 november 1908 de eerste steenlegging gedaan.

    Ter gelegenheid van de 100ste verjaardag trakteert het hotel op een tentoonstelling over 100 jaar Le Palace, een expositie van de franse kunstenaar Olivier Domin (Olll) en biedt het 100 kamers voor de prijs van 100 cent.

     

    Tentoonstelling 100 Jaar Le Palace

    Tot en met 22 december 2008 vindt een tentoonstelling plaats over de geschiedenis van de afgelopen 100 jaar van het hotel ‘Le Palace’. Documenten, voorwerpen, naslagwerken en originele meubelstukken kunnen bezichtigd worden in de Century Suite. Deze suite zelf werd de afgelopen 5 jaar gerestaureerd en beschikt over de meubels van de interieur decorateur Alban Chambon. Een door de architect Antoine Pompe (1873-1980) ontworpen kledingkast is eveneens te bezichtigen.

    Dagelijks gratis toegang van 9 tot 18 uur

     

    Kunstexpositie OLLL

    Olivier Domin, OLLL, werd door Eric Van Dalsum, directeur van het Crowne Plaza Brussels – ‘Le Palace’ gevraagd om een schilderij te creëren ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan. Olll en Van Dalsum ontmoetten elkaar in Narbonne bij de wijnproducent Gérard Bertrand waar Olll een expositie hield en Van Dalsum zijn huiswijnen selecteerde. OLLL heeft een kleurige en verrassende stijl. De expositie zal in de ruime lobby en de zalen op de gelijksvloers plaatsvinden.

    Dagelijks gratis toegang van 1 december tem 31 december 2008 van 9 tot 20 uur

     

    100 kamers voor 100 cent

    Vanaf 22 november 2008 kan men via de website www.crowneplazabrussels.be  een kamer boeken voor 100 eurocent. De prijs is per nacht, per kamer (een of twee personen) en naar beschikbaarheid. Men kan slechts 1 kamer per persoon boeken. Men dient enkel zich in te schrijven via de website door te klikken op de button ‘100 rooms for 100 cents’ en men krijgt binnen de 24 uur antwoord of de kamerreservering mogelijk is. RVH.

    www.crowneplazabrussels.be

     

     

    25-11-2008 om 17:47 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Sandton Hotels opent 1e vestiging in België

     

     

     

     

    Sandton Antwerp Hotel & Residences by COCO-MAT is een nieuw concept van  hotelbeleving. Na een grondige herbouw en totale renovatie van het voormalige hotel Eden, aan de Lange Herentalsestraat 25-27 in het centrum van Antwerpen, opende Sandton Hotels haar eerste hotel in België openen.

    Het gloednieuwe Sandton Antwerp Hotel & Residences by COCO-MAT ligt op een steenworp van de Keyserlei, tussen het Centraal Station en de Diamantbeurs, midden in de dynamische diamantwijk. Het eigentijdse stadshotel telt 66 up-to-date kamers met een mediterrane uitstraling. Daarnaast beschikt het over negen schitterend ingerichte appartementen op de Keyserlei, op 200 meter afstand van het hotel. Sandton Antwerp Hotel & Residences by COCO-MAT is een nieuw concept van hotelbeleving op hoog niveau, dat op drie pijlers rust: een warm onthaal, uitstekend slapen, unieke inrichting.

     

    Sandton Antwerp Hotel & Residences by COCO-MAT is het eerste hotel dat volledig is ingericht met COCO-MAT materialen van de van oorsprong Griekse bedden- en meubelfabrikant, die met louter natuurlijke en duurzame materialen werkt. De airconditioned kamers zijn voorzien van een COCO-MAT bed dat superieur slaapcomfort biedt. De Spaanse designtegels in de badkamer met inloopdouche, het zonnige interieur en de eikenhouten vloer geven de kamers een mediterrane uitstraling. Alle kamers beschikken over een LCD-tv met filmsysteem en gratis WiFi-internet. Een uitgebreid ontbijtbuffet wordt ’s ochtends in de Lounge geserveerd en tussen 17.00 en 20.00 uur kan de hotelgast hier voor de vaste prijs van 10 euro gebruikmaken van een loungebuffet met kleine snacks, bier, wijn en frisdranken.

     

    Sandton Hotels is een dynamische en vernieuwende hotelketen die sinds 2004 bouwt aan een collectie karaktervolle 3- en 4- sterrenplus hotels op aansprekende locaties in Nederland, België en Duitsland. Elke vestiging heeft en behoudt zijn eigen, karakteristieke identiteit, nauw verweven met de omgeving. RVH.

    www.sandtonantwerp.be

     







    25-11-2008 om 17:37 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lavendelmuseum

    Lavendelmuseum

     

     

    Een van de facetten dat ongetwijfeld heeft bijgedragen tot de bekendheid van de Azurenkust en de Provence is de lavendel. Bloeiende paarse velden sieren de regio en hertekenen het geheel tot een lieflijk, aantrekkelijk decor.

    Het lavendelmuseum van de Luberon biedt een globaal overzicht van deze bekende aromatische plant en getuigt met een indrukwekkende collectie werktuigen in rood koper van de evolutie die de lavendel sinds de 16de eeuw doormaakte.

     

    Het museum is het verlengstuk van het domein ‘Château du Bois’ dat in 1820 in Lagarde werd opgericht op een terrein van ruim 300 ha, waarvan 80 ha uitsluitend aan de lavendelteelt werden toegewezen.

     

    Wellness en welzijn zijn de topitems die in de boetiek van het museum worden weergevonden, allerhande essentieoliën, parfum en schoonheidproducten met de lavendel als centraal bereidingsmiddel zijn hier voorhanden. RVH.

     

     

     







    25-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.les restanques

    Les Restanques.

     

     

    Les Restanques veroverde het tweede jaar op rij de prestigieuze bekroning van ‘bloemrijk vakantiedorp’. Aan de basis van deze onderscheiding liggen zeer zeker de ecologische inspanningen, het park van 25 ha en de botanische tuinen. Uitgebouwd als een Middeleeuws dorp met Provençaalse trekjes vinden de vakantiegangers hier 392 appartementen en 27 meergezinswoningen. Het domein ligt genesteld in het Massief der Moren aan de golf van St. Tropez.

     

    Het domein beschikt over een indrukwekkend zwembad van meer dan 1600m², zwembad waarin zowel kunstmatige golven als geisers tot stand komen. Anderzijds is het een paradijs voor kinderen die hier diverse kinderzwembaden terugvinden.

     

    Een perfecte infrastructuur zorgt voor talloze ontspanningsmogelijkheden, winkeltjes, bars en restaurants. Een eigen ZEN-centrum biedt de verlofganger de kans om op een professionele maar aangename manier te ontstressen. RVH.

     

     

     







    24-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hotel de l'esterel

    Hotel de l’Esterel

     

    Het hotel de l’Esterel werd in Cap Esterel ingeplant in een domein van 210 ha en beschikt over prachtige natuurgebieden en uitgebreide tuinen die de baai van Agay overheersen.

     

    Vakantiegangers kunnen hier terecht in een van de 1250 appartementen of 14 woningen, maximaal drie verdiepingen hoog, die zich over het ganse park uitspreiden. Het geheel werd in drie centra gebundeld, de boorden van het meer, het centraal en het park.

    Het complex beschikt over een 10-tal restaurants met diverse formules, een winkelcentrum, bakkerij, superette, bars, snackbar; kortom een vakantiedomein waar alles aanwezig is met een uitgelezen infrastructuur als extraatje, een geheel waar men zowaar uur en tijd vergeet. RVH.

     

     

     







    23-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Golf de l'esterel

     

    Hotel Golf de l’Esterel

     

     

    Het hotel Golf de l’Esterel biedt 95 kamers nauw aansluitend bij het golfterrein met 18 holes dat door Robert Trent Jones wed uitgetekend en eveneens voorzien is van een golfacademie met 9 holes. Dit laatste is ideaal voor diverse golfstages, individuele oefeningen en kleinere wedstrijden.

     

    Buitenzwembad, tennisvelden, een centrum remise en forme met sauna en jaccuzi en een vijftal vergaderzalen vervolledigen het aanbod.

     

    De puik uitgeruste kamers kunnen in dubbel of trippel formule worden gehuurd, terwijl men optioneel ook voor een formule volledig pension kan kiezen. RVH.

     

     

     







    22-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Villa Valescure

    Club Valescure

     

    De residentie Club Valescure ligt in het hartje van het Massief van Esterel op een 10-tal minuten wandelen van de zee en geniet van een aanlokkelijk microklimaat. Deze residentie biedt in zijn totaliteit 198 appartementen, verspreid over het centrale gebouw van twee verdiepingen en 4 bijgebouwen met een verdieping.

     

    Alle appartementen bezitten een kitchenette en kunnen naargelang de gekozen formule, bestaan uit een studio 2 personen, een studio 4 personen, 2 of 3-kamerappartementen. De club beschikt over een niet verwarmd zwembad van meer dan 400m², kinderbad, multisportterrein, tennisbanen en een minigolf. RVH.

     

     

     







    21-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Villa rotschild

     

    Villa Rotschild Cannes

     

    Meer dan het ontdekken waard in de buurt van Cannes is de Villa Rotschild. Dit domein in St Jean de Cap Ferrat is een van de meest kunstzinnige pareltjes aan de Azurenkust. Het paleis werd tijdens de Belle Epoque opgetrokken door Beatrice Ephrussie de Rotschild en staat bekend voor zijn schitterende kunstcollecties en prachtige tuinen.

    Het domein troont als een parel boven de baaien van Villefranche en Beaulieu-sur-Mer. Begeleide bezoeken staan steevast op het programma, kunnen trouwens het ganse jaar, maar ook individueel kan men deze pracht bezoeken.

     

    Het complex omvat maar liefst 9 indrukwekende tuinen, getooid met impressionante patio’s, fonteinen, meertjes, prachtige bloemperken en lommerrijke lanen.

     

    Bovendien worden in dit domein talrijke evenementen georganiseerd voor een zeer uiteenlopend publiek, jong en oud. Events die alle rijkdommen optimaal benutten volgen elkaar op; de jeugdmusicals zijn topitems en verwennen niet alleen de allerkleinsten in schitterende decors. RVH.

     

     

     







    20-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Villa Franca

    Villa Franca

     

    Een van de mooiste locaties is zonder de minste twijfel de Villa Franca in Cannes, ingeplant in het centrum van La Croix des Gardes, domein La Bocca. Het complex ligt op minder dan 2 km van het centrum van Cannes en de wereldbekende La Croisette.

     

    Glitter en glamour zijn elementen die in de onmiddellijke omgeving van Cannes zo maar voor het grijpen liggen. De Croisette is getooid met een onuitputtelijke serie bloemrijke voortuinen, terwijl hoge ranke palmbomen voor enige schaduw zorgen en de fijne zandstranden afboorden. Boordevolle jachthavens, schilderachtige woningen ahw. op de flanken van de Sequel geplakt en de charme van oude stadswijken zijn andere items waarmee Cannes terecht kan pronken.

     

    De vakantiewoningen werden rondom het herenhuis Villa Franca opgetrokken en zijn feilloos ingericht. De topper van het domein is ongetwijfeld het zwembad van meer dan 700 m² dat zo maar de Middellandse zee schijnt in te duiken. Animatie voor groot en klein, maakt  je vakantie in de Villa Franca tot een onvergetelijk verblijf. RVH

     

     

     







    19-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!