: we gaan all-in op de feesttafel!
Een tot in de puntjes gedecoreerde tafel enkel iets voor officiële feesten? Think again. Nu we terug knus en ongelimiteerd samen aan tafel mogen schuiven, is iedere reden er zelfs eentje te weinig om uitgebreid binnen of buiten te verzamelen. Point-Virgule en Barbecook maken van iedere gelegenheid gebruik om all-in te gaan wat de tafelschikking betreft. Van uitgestelde trouwpartij tot een avondje breek-de-week, niets of niemand ontsnapt aan meerdere sessies ‘tablescaping’ met een maximalistisch kantje!
Een tafel om op te eten : Een feest, barbecue of doordeweekse apero organiseren vergt enig organisatorisch talent. En dat niet alleen met een goed timemanagement, ook aan tafel moet de puzzel worden gemaakt. Wie veel hapjes, drankjes en ook nog een streepje gezelligheid op tafel wil, voorziet maar beter een goede balans door de nodige tablescaping.
Een tafel om op te eten ligt niet alleen in de handen van het menu, ook waarop het gepresenteerd wordt, doet watertanden. Barbecook’s Carlo-barbecue dient zich als tafelmodel aan als centrale eyecatcher waar vlees, vis en groentjes – van aperitiefhapje tot dessert – mooi op kunnen grillen. Point-Virgule zorgt voor een interessante mix & match van texturen, materialen en kleuren met haar PLA-, thee- en porseleinen (by Alain Monnens) servies in combinatie met elkaar én met de ecologische kokosnootkommetjes. En ook een verfijnde selectie kazen vindt een onderkomen op een even fijne kaasplank.
Klinken op tablescaping : Wanneer al heel wat lekkers op tafel staat, kan een eerste keer geklonken worden op een sterk staaltje tablescaping. Met een verfrissend glaasje, weliswaar. Speel met grote, kleine, dikke, dunne, hoge of lage glazen en zorg op die manier voor een match tussen het drankmenu en ieders goesting. De bijzettafel wordt de bijtaptafel waarop Point-Virgules drankdispenser zich graag stationeert. De dispenser kan je met (non-)alcoholische drankjes naar wens vullen.
De decoratieve appetijt : Een natje en een droogje geprepareerd met liefde, verdienen het om met de nodige flair te worden geserveerd, zoals op een serveerplank van acaciahout of bamboe. Twee dankbare en charmante natuurlijke materialen. De tafel mag daarnaast ook wel wat groen gebruiken, want ook dat creëert een onevenaarbare knusse sfeer. Een net geplukt boeket in een Point-Virgule-vaas of zelfs verse kruiden in de plantenpotjes van het merk staan garant voor frisgroene lente- en zomervibes. Ruil het zonlicht bij zonsondergang voor de warme gloed van Point-Virgules theelichtjes of kokoskaarsjes, die gegarandeerd met de aandacht zullen gaan lopen.
|