Inhoud blog
  • Fietsen Schouwen-Duiveland
  • Kalimera, kalipera:
  • Nieuwe Europa-park achtbaan
  • Een picknicktafel voor elke buitenliefhebber
  • Inside Blinds bewijst veelzijdigheid met gordijnen
  • Ga voor een zonnige touch up met Bristol
  • Van New york naar landbouw op kasteeldomein
  • Michael Kors
  • Franke ziet het glas halfvol .. warm en gefilterd
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    14-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AS Adventure

    helpt je op weg naar een onvergetelijke kampeervakantie

     

    Met tent of camper? Kamperen doe je zo!

    De zomer hangt in de lucht en naar jaarlijkse gewoonte vinden de reiskriebels opnieuw hun weg naar onze buik. Belgische outdoorretailer A.S.Adventure inspireert met tips voor een avontuurlijke kampeervakantie, voor een solohike, verlof met vrienden of een familietrip. Van de zoektocht naar de perfecte tent voor jouw (zomer)vakantie tot de kunst van ‘vanlife’ in de vingers krijgen, mét het juiste materiaal dat je huurt of koopt bij A.S.Adventure. Klaar voor jouw portie deugddoende natuur?

    Trend gespot: detourism

    Ga weg van de platgetrapte paden en smijt je in nieuwe avonturen. Dé trend van 2023 is detourism, waar we verder denken dan de populaire hotspots en op zoek gaan naar onontdekte parels. Maar ook de manier waarop we reizen is niet meer alledaags. Vergeet dat te makkelijk tripje naar het reisbureau waar alles voor jou wordt beslist. Ga deze zomer voor volledige vrijheid en trek er op eigen houtje met de tent of camper op uit! 

    Trek eropuit met een busje

    Vanlife wordt steeds populairder: het is een manier om bewust en duurzaam te reizen, waarbij je met een kampeerbusje de mooiste plekken in de natuur opzoekt. Het grootste voordeel? Je geniet van de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Je bepaalt zelf wanneer je stopt, of dat nu in het bos, aan een meer of op het strand is. Bovendien biedt een camper heel wat meer comfort dan een tent: koken, slapen, wassen en wonen doe je gewoon in je huis op vier wielen. Sommige exemplaren zijn zelfs uitgerust met een eigen toilet en buitendouche.

    Twee door-avontuur-gebeten A.S.Adventure werknemers met een voorliefde voor camperreizen delen graag hun tips & ervaringen. 

    Jasper (36), grafisch vormgever bij A.S.Adventure sinds 2015.  - Favoriet camperland: Tsjechië 

    “Het grootste voordeel van reizen met een kampeerbus vind ik de tijd die je doorbrengt met je familie. Je zit dicht op elkaar, maar dat is juist het leuke eraan. Je kookt samen, slaapt samen, geniet samen van het uitzicht en speelt samen gezelschapsspelletjes of kijkt naar een film. Je bent echt op elkaar aangewezen tijdens zo’n reis. Daarnaast geniet ik ook van de enorme vrijheid die reizen per camper biedt: je kiest volledig zelf welke plek je wanneer bezoekt,” aldus Jasper. 

    Jasper's vijf musthaves op camperreis : Kampeertafel en -stoelen: zo geniet je altijd en overal buiten van de natuur. -   Wc-papier: onmisbaar wanneer je enkele weken op campertrip gaat. Tip: neem voldoende mee. - Porta Potti: beter bekend als draagbaar toilet en erg handig wanneer je camper niet over een ingebouwde wc beschikt. - Lichtjes: om je camper ’s avonds gezellig mee te versieren. - Luifel: deze hang je buiten op en beschermt je tegen zon, wind, regen en sneeuw.

    Vicky (41), e-communicatie marketeer bij Juttu (het lifestyle zusje A.S.Adventure) sinds 2021.  Favoriet camperland: Albanië

    “Vorige zomer maakte ik een reis door Europa met mijn man en dochter. We hebben toen tien verschillende landen en eilanden bezocht op ongeveer vijf weken tijd: van Zwitserland tot Griekenland en Montenegro. We namen de veerboot van Anconanaar Corfu, wat toeliet om erg veel plekken te zien op korte termijn. Ik vond dat geweldig, mijn droom is om heel Europa rond te reizen met ons kampeerbusje,” vertelt Vicky.

    Vicky’s vijf musthaves op camperreis : Bialetti koffiezet en koffietassen: een Bialetti zorgt niet alleen voor heerlijke koffie, hij ziet er ook leuk uit en neemt weinig plaats in beslag. Ideaal dus op kampeertrip! - Droge voeding en blikvoeding: neem een voorraadje van thuis mee, zo kan je heel wat geld besparen onderweg. - Lampjes en kussens: om je camper wat huiselijker te maken.  - Hangtoiletzakken: toilettassen met een haakje zijn erg handig om extra spullen in op te bergen, of je ze nu in de keuken, slaapkamer of leefruimte ophangt. - Ventilatortje op USB: je beste vriend tijdens warme zomerdagen/-nachten.

    Avonturier zkt. tent

    Toch een voorkeur voor de tent? Van bikepacking trips tot solohikes, of een uitje met een ander gezin, ontdek welke tent jou zal vergezellen op je volgend avontuur in de natuur.

    Ik ga op reis en ik neem mee: … mijn hele gezin of een groep vrienden waar ik close mee ben, dan is een familietent iets voor jou. Een familietent is een grote tent waar comfort op nummer een staat. Wist je dat je er meestal zelfs in rechtop kan staan? Ideaal als je je wil omkleden of gezelschapspelletjes wil spelen bij een plotse plensbui. Een familietent heeft een slaapzone en een apart leefgedeelte, die je vaak nog kan uitbreiden met een vaste luifel. Weer of geen weer, pret verzekerd met een familietent!

    … andere gezinnen of een groep vrienden die op hun privacy gesteld zijn, dan is een tunneltent iets voor jou. Een tunneltent is ontzettend eenvoudig op te zetten: plaats de boogstokken parallel naast elkaar en verdeel de ruimte in meerdere compartimenten. Ben jij vaak op verplaatsing en zet je je tent graag in 1-2-3 op? Of ben je een sociaal beestje, maar hou je wel van een momentje rust? Kies dan voor een tunneltent, waar geluk in je eigen hoekje schuilt.

    … mijn fiets of mijn wandelschoenen, dan is een lichtgewicht tent iets voor jou. Een lichtgewicht tent is een compacte trekkerstent die je in een handomdraai opzet en in een oogwenk droogt. Al wandelend verdwalen in gedachten en bergen, of dagenlang door een glooiend landschap fietsen, klinkt dat als jouw droomvakantie? Dan mag een lichtgewicht tent niet ontbreken. Handig om mee te dragen en zo droog, perfect om op het einde van een lange dag avontuur meteen in je slaapzak te duiken.

    … mijn fiets of mijn wandelschoenen, maar ik weet nog niet wat het weer zal doen, dan is een koepeltent iets voor jou. Een koepeltent, ook wel de iglotent genoemd, is compact en licht van gewicht, en blijft altijd stabiel, zelfs als de wind draait. Koepeltenten behouden altijd hun vorm dankzij de gespannen boogconstructie, waarbij twee stokken elkaar in het midden kruisen. Na een lange fiets- of wandeltocht hoef je enkel de stokken door het zeil te halen en de tent vast te zetten met een paar haringen, en klaar!

    Investeer je in kwalitatief gerief, dan wil je daar het liefst zo lang mogelijk van genieten. A.S.Adventure staat achter deze duurzame filosofie en inspireert met tips om je tent te onderhouden. Kampeer slim met de verhuurdienst van A.S.Adventure. Bij A.S.Adventure kan je outdoormateriaal huren, al voor slechts een dag. Zo duurzaam!

    Oh, zit dat zo: Kom langs in een van de A.S.Adventure winkels, kies het gewenste materiaal uit en teken de huurovereenkomst voor de gekozen periode. Haal alles op in dezelfde winkel, net voor je vertrek. Breng je materiaal achteraf tijdig terug naar jouw huurwinkel.

     

     

     











    14-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderdijk

    viert 25 jaar UNESCO werelderfgoed

     

    Je kent ze vast wel, de bekende en fotogenieke molens van Kinderdijk in de provincie Zuid-Holland. Een van dé iconen van Nederland en sinds 1997 erkend als werelderfgoed door UNESCO. Om dit zilveren jubileum te vieren organiseert UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk deze zomer tal van evenementen voor jong en oud. Zo loopt er nog tot minstens eind juni een buitenexpositie die het verhaal van het leven vroeger in het molengebied vertelt. Op 26 augustus is er een Ambachtendag en van 4 tot en met 9 september worden alle molens verlicht tijdens de Verlichtingsweek. Combineer een uitstapje naar Kinderdijk met een weekendje Rotterdam, dat op zowat een half uur te bereiken is met de Waterbus.

    Het molencomplex van Kinderdijk is een stukje hoogtechnologisch vernuft, daterend uit de 18de eeuw en bedoeld om het unieke polderlandschap te beschermen tegen het stijgende water. Want net zoals een groot deel van Nederland ligt ook Kinderdijk onder de zeespiegel. In 1997 werden de molens van Kinderdijk door UNESCO erkend als werelderfgoed, op basis van volgende argumentatie:

    ‘Het netwerk van negentien windmolens toont de indrukwekkende bijdrage die de Nederlanders geleverd hebben aan de technologie om water onder controle te houden. Vanaf de middeleeuwen tot nu is men hier bezig met de bouw van waterwerken die nodig zijn voor de afwatering van landbouwgrond en dorpen. Het gebied toont alle typische kenmerken die samenhangen met deze technologie – dijken, reservoirs, pompstations, administratieve gebouwen en de 19 prachtig bewaard gebleven windmolens'. ​

    Unieke visie op waterbeheer, vroeger en nu

    Een bezoek aan Kinderdijk is dan ook meer dan gewoon wat molens spotten. Twee molens (Nederwaard en Blokweer) zijn het hele jaar door geopend voor bezoek. Je leert er hoe de molenaarsgezinnen er doorheen de tijd leefden. Trouwens, ook vandaag zijn de meeste molens nog bewoond. Met een tochtje op de rondvaartboot vaar je langs de molens en kan je genieten van het unieke landschap met zijn gemalen, dijken en boezems. In het Wisboomgemaal, een statig pand uit 1868, kom je dan weer alles te weten over het innovatieve waterbeheersysteem dat de Nederlanders al uitdokterden in de Middeleeuwen. Aan de poldertafel in het Wisboomgemaal kan je ook zelf aan de knoppen staan en als een rasechte molenaar de verschillende molens bedienen. Tot slot kan je aan boord van het beurtschip ‘Alles heeft een tijd’ meer leren over de uitdagingen van de klimaatverandering in de toekomst.

    Zomerse evenementen in kader van 25 jaar werelderfgoed

    Bovenop deze permanente exposities organiseert UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk deze zomer nog een aantal extra evenementen gekoppeld aan de erkenning van 25 jaar UNESCO werelderfgoed. Zo loopt er tot minstens 25 juni nog een buitenexpositie bestaande uit foto’s met daarop medewerkers en vrijwilligers die getooid zijn in de authentieke kleding van vroeger. Een mooie manier om te ontdekken hoe het molenaarsleven er vroeger uitzag. Op 26 augustus is er een ambachtendag, waarop je kan leren hoe men vroeger zeilen en vlechtwerk maakte en hoe men brood bakte rondom de molen.  Van 4 tot en met 9 september vindt de jaarlijkse Verlichtingsweek plaats. De molens zullen dan een week lang letterlijk in de schijnwerpers staan. Vooral bij valavond levert dit feeërieke taferelen op. Tot slot zijn er op iedere eerste zaterdag van de maand de ‘molen maaldagen’. Op deze dagen kan je vanaf 13.00 uur zoveel mogelijk molens tegelijk zien draaien bij voldoende wind. Een overzicht van alle events naar aanleiding van 25 jaar Kinderdijk UNESCO werelderfgoed vind je terug op www.kinderdijk.nl/25jaar

    Combineer Kinderdijk met Rotterdam

    Hoe groot en mooi ze ook zijn, de molens van Kinderdijk zijn maar een deel van een veel groter geheel. De natuur en steden van Zuid-Holland vormen het kloppende en Groene hart van Nederland en zijn het ideale vertrekpunt voor tal van fiets- en wandelavonturen. Een ideale uitvalsbasis voor je bezoek aan Kinderdijk is de bruisende stad Rotterdam. In deze metropool loopt nog tot eind oktober de tentoonstelling Waterstad Rotterdam, een installatie van drijvende paviljoens, te bezoeken in de vijvers van het Nieuwe Instituut. Een interessante inkijk op hoe architectuur omgaat met de uitdagingen van de klimaatverandering en een stijgende waterlijn. Waterstad Rotterdam is op die manier ook een mooie aanvulling op Kinderdijk. Wie nog niet voldoende UNESCO werelderfgoed achter de kiezen heeft kan ook nog een bezoek brengen aan de Van Nellefabriek, misschien wel de mooiste fabriek ter wereld.  Wil je graag even bekomen van alle culturele hotspots, breng dan een bezoek aan de rooftopbar die vanaf het weekend van 13 juli vier weken lang op het dak van het Depot Boijmans Van Beuningen geplaatst wordt. Om je bezoek aan Rotterdam te plannen kan je gebruik maken van deze handige bezoekersgids.

    Toertje met de Waterbus of Watertaxi

    De beste manier om je van Rotterdam naar Kinderdijk te begeven is via de Waterbus. Deze vaart tweemaal per uur uit. In ruim 30 minuten vaar je via lijn 20 of 21 van aan de Erasmusbrug in Rotterdam tot aan de Molenkade van Kinderdijk. Ontdek je graag Rotterdam vanop het water, spring dan op de elektrische Watertaxi en vaar de nieuw geopende Cirkellijn af. Die maakt een rondje van een uur tussen Hotel New York, via de Veerhaven en Euromast tot aan het Katendrechtse Hoofd.

     









    14-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MSC World Cruise 2025
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een onvergetelijke reis rond de wereld: 116 nachten, 5 continenten en 50 spectaculaire bestemmingen in 21 landen . MSC Cruises Benelux kondigt de MSC World Cruise 2025 aan, die doorgaat van begin januari tot eind april 2025. MSC World Cruise 2025 omvat 116 nachten rond de wereld en niet minder dan 50 spectaculaire bestemmingen in 21 landen.

    Het cruiseschip MSC Magnifica reist naar de verborgen juweeltjes en iconische bezienswaardigheden van niet minder dan 5 continenten op deze ultieme wereldcruise over de verste uithoeken van het water.

    Dit programma biedt een grote mediterrane rondreis door Europa, gaat dan naar Zuid-Amerika via Casablanca en Kaapverdië en vervolgens naar Rio, Buenos Aires, de Falklandeilanden, Argentinië, de besneeuwde bergen van Ushuaia, Chili's Valparaíso en nog veel meer. De cruise rond de wereld vaart vervolgens naar de Stille Oceaan via het zonovergoten Tahiti, Frans Polynesië en de Cookeilanden, daarna gaat het naar de gevierde kustlijnen van Nieuw-Zeeland en Australië. Op deze cruise zullen de klanten de ongerepte schoonheid van Bali, de drukte van Singapore, de authenticiteit van Maleisië, de perfectie van Phuket en de kosmopolitische openheid van Colombo kunnen ontdekken. Daarna zet het schip koers terug naar Europa via een Arabische escapade door de Rode Zee en het Suezkanaal om de oude tempels en schatten van Jordanië en Egypte te ontdekken.

    Haven na haven laat deze indrukwekkende wereldcruise de passagiers kennismaken met smaken en tradities, culturen en gemeenschappen, om hen volledig onder te dompelen in de meest authentieke ervaringen die men zich kan voorstellen. Uitgebreide verblijven, zeven verschillende overnachtingsplaatsen en op maat gemaakte excursies zorgen ervoor dat deze cruise een onvergetelijke ervaring wordt. Of er gekozen wordt voor de volledige route of voor een korter segment voor een reis op maat, MSC Magnifica is de ideale manier om de wereld rond te cruisen. Met haar perfecte combinatie van traditioneel vakmanschap, elegant design en ontspannen raffinement maakt MSC Magnifica de belofte waar om van deze reis een uitzonderlijk levensavontuur te maken. Aan boord van MSC Magnifica vinden we onder meer 5 gastronomische restaurants, 12 bars en een gelauwerde spa en buitenzwembad.

    Vijftien excursies aan wal maken onderdeel uit van het pakket en de mogelijkheid wordt eveneens geboden om vooraf of tijdens de cruise extra excursies te boeken. Het tarief omvat ook een Dine & Drink Pakket en 30% korting op waspakketten. Leden van de MSC Voyagers Club profiteren van 5% korting en driedubbele lidmaatschapspunten voor de geselecteerde Beleving op het moment van boeken.

    Vanaf nu kan de MSC World Cruise 2025 dus worden geboekt via alle kanalen, een eerste stap naar een onvergetelijk avontuur rond de wereld.

    13-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Je bent wat je eet

    » SURVIVALKITS ALS AANVULLING OP JE DAGELIJKSE VITAMINES

    Hippocrates, de Griekse grondlegger van de geneeskunde, geloofde dat gezonde voeding het ultieme medicijn is. Nutraceuticals nemen deze overtuiging en vormen het om tot een preventief hulpmiddel dat bestaat uit een mix van natuurlijke ingrediënten, aangevuld met krachtige vitamines en mineralen, die een betere gezondheid garanderen. Expert in gezondheid Purasana introduceert haar eigen reeks van zeven nutraceuticals die verrijkt met natuurlijke bestanddelen en voedingsstoffen elk een specifiek probleem bestrijden. Van sterke spieren tot een verbeterde concentratie of slaap: welzijn in de vorm van een simpele tablet neem je voortaan iedere dag in.

    Mens sana

    Een gezond lichaam begint bij een gezonde geest. Het nieuwe PuraBrain-supplement ondersteunt je geheugen en mentale prestaties dankzij een brein-beschermende ingrediëntenlijst en formule. Verschillende Ayurvedische planten worden gecombineerd met zes B-vitamines, waaronder actief foliumzuur (Quatrefolic®). Daarnaast werden ook twee fosfolipiden (Cognizin® en NeuroPeak®) toegevoegd die hersenfuncties als het geheugen ondersteunen. Gedaan met concentratieproblemen en mentale vermoeidheid tijdens lange studeerperiodes of geestelijke inspanningen: met Purasana behoud je zonder moeite je eigen hersenkracht.

    In corpore sano

    Het hart is als een geoliede motor en verdient zorg en aandacht. Het PuraCardio-supplement van Purasana werd opgebouwd met antioxidanten uit druivenpit die bijdragen aan de gezondheid van ons centrale orgaan. Extract uit olijf en chroom dragen bij tot normale bloedsuikerspiegels terwijl actieve vormen van vitamine B de vorming van rode bloedcellen ondersteunen. Afgewerkt met vitamines E en K2 en zwarte peper biedt PuraCardio een natuurlijke bescherming voor ouderen en bij hartklachten.

    Voor sporters of zij die kampen met gewrichtsproblemen is de PuraFlex-variant een fijn supplement. Natuurlijke bestanddelen als hondsroos, boswellia (ook wel gekend als wierookboom) en gember houden de gewrichten comfortabel en soepel. Daarnaast zorgen vitamine C, koper en mangaan voor verzorgd kraakbeen en ondersteunt vitamine D sterke botten en spieren.

    Zzzzen

    De dagelijkse sleur kan een impact hebben op ons leven en lichaam. Stress is zonder meer een ziekte van onze tijd, waarvan we allemaal wel eens last hebben. Om mentale spanningen te verlichten, ontwikkelde Purasana de natuurlijke antistressformule PuraZen. De Ayurvedische Ashwagandha-plant verlicht de stress en draagt bij tot het mentale welzijn, terwijl L-theanine uit groene thee-extract een gezonde slaap ondersteunt. Bovendien zorgen vitamines B3, B5 en B6 in combinatie met magnesium voor een gebalanceerde en sterke geest.

    Een goede nachtrust is een essentieel onderdeel van onze gezondheid. Slechte slaap beïnvloedt ons lichaam, mentaal welzijn en humeur. Voor zij die kampen met slaapproblemen brengt Purasana soelaas in de vorm van PuraSleep. Valeriaan, passiebloem en citroenmelisse bevorderen de slaap, terwijl magnesium en vitamines als B9 en C het zenuwstelstel ondersteunen. Daarnaast zorgen vitamines B3 en B12 voor een serene gemoedstoestand en als kers op de taart wordt de formule verrijkt met het slaaphormoon melatonine – het perfecte slaapmutsje voor een zalige en deugddoende nachtrust.

    Venus en mars

    Ouder worden brengt vaak een reeks ongemakkelijke kwaaltjes met zich mee. Purasana helpt met PuraWomen vrouwen in de menopauze om eventuele klachten te verlichten. Salie zorgt voor extra comfort, terwijl wilde yam ongemakkelijk zweten en een eventuele rusteloosheid verhelpt. Tijdens de menopauze heeft je hormonale balans een extra duwtje in de rug nodig, het toegevoegde vitamine B6 zorgt hiervoor. De botten worden bovendien extra ondersteunt door maca, calcium en vitamine D.

    Maar ook mannen kunnen tijdens het verouderingsproces extra voedingstoffen gebruiken. Het PuraMen-supplement van Purasana ondersteunt het mannelijk urogenitaal stelsel dankzij een unieke formule op basis van pompoenzaad die vooral de prostaat, blaas en het urinair comfort bevordert. Vitamine B6 helpt met de hormoonbalans terwijl zink de vruchtbaarheid en het testosterongehalte beïnvloedt. Afgewerkt met zaagpalm, brandnetel en lijnzaad draagt Purasana bij aan gezonde urinewegen voor de mannelijke 45-plusser.

    Nutraceuticals van Purasana

    Ondersteun je gezondheid met de nieuwe nutraceuticals* van Purasana. Met een aanbevolen inname van één tablet per dag zijn de zeven compacte doosjes een volledige maandvoorraad. Na een uitvoerig marktonderzoek koos Purasana voor een selectie wetenschappelijk onderbouwde producten en ingrediënten, het resultaat is een reeks van supplementen die vanuit het Vision Healthcare werden opgebouwd: een overkoepelende organisatie van Europese zelfzorgmerken. Alle formules voldoen dus aan vooropgestelde richtlijnen. PuraFlex, PuraSleep en PuraWomen zijn vegetarisch, de overige vier zijn volledig vegan.

     

     









    13-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De toekomst van cruisen

    de cruisedivisie van MSC Group en Chantiers De l'Atlantique leveren het meest energie-efficiënte cruisesschipontwerp ooit met MSC Euribia

    • De opleveringsceremonie van MSC Cruises' nieuwste vlaggenschip MSC Euribia vond plaats in Chantiers de l'Atlantique in Saint-Nazaire, Frankrijk.

    • De ingebruikname van MSC Euribia is een nieuwe belangrijke stap van de cruisedivisie op weg naar decarbonisatie, met de eerste netto nul reis ooit voor een cruiseschip.

    • Het schip beschikt over een reeks technologieën en oplossingen die de impact op de lucht en het mariene milieu minimaliseren, waaronder de nieuwste geavanceerde water- en afvalverwerkingsfaciliteiten.

    • De muntceremonie vond eveneens plaats voor het derde LNG-aangedreven schip van MSC Cruises en het tweede World Class schip, MSC World America. Dit wordt de volgende mijlpaal van de cruisedivisie op weg naar netto nul uitstoot van broeikasgassen tegen 2050.

    De cruisedivisie van MSC Group en Chantiers de l'Atlantique vierden de oplevering van MSC Euribia voor MSC Cruises, een schip met het meest energie-efficiënte cruiseschip design ooit. De oplevering is opnieuw een belangrijke stap op weg naar het koolstofvrij maken van de vloot van de cruisedivisie en is en toont aan hoe de toekomst van cruisen eruit zal zien.

    MSC Euribia is de laatste evolutie van de populaire Meraviglia-klasse en het tweede schip voor MSC Cruises dat wordt aangedreven door LNG, de schoonste en meest efficiënte brandstof die momenteel op commerciële schaal beschikbaar is. Aan boord beschikt ze over een reeks van best-in-class milieutechnologieën, waaronder geavanceerde systemen voor afvalwaterbehandeling en afvalverwerking. Het schip is eveneens ontworpen met het oog op de toekomst, zodat toekomstige innovaties op het gebied van duurzaamheid, zoals koolstofneutrale synthetische en andere alternatieve brandstoffen, gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd zodra deze op schaal beschikbaar zijn.

    MSC Euribia is de Toekomst van Cruisen vandaag

    MSC Euribia betekent een sprong voorwaarts ten opzichte van de vorige schepen in haar klasse die voor de cruisedivisie van MSC Group werden gebouwd. Ze levert nog meer efficiëntie en zal naar verwachting het best presterende cruiseschip ter wereld worden, dat beter presteert dan de nieuwste IMO Energy Efficiency Design Index-vereisten. Tijdens de vaart stoot het schip tot 19% minder broeikasgassen per passagier per dag uit dan haar zusterschepen die conventionele scheepsbrandstoffen gebruiken. Dit komt neer op 44% minder broeikasgasemissies (GHG) per passagier per dag dan schepen die slechts 10 jaar geleden werden gebouwd.

    Gebouwd voor de Toekomst - state of the art milieutechnologie en design

    MSC Euribia is gebouwd voor de toekomst. Hoewel het schip kan worden aangedreven met vloeibaar aardgas (LNG), is het scheepsontwerp geschikt voor de huidige drop-in hernieuwbare brandstoffen en retrofits waarmee de schepen van MSC hernieuwbare brandstoffen kunnen gebruiken die nu nog niet beschikbaar zijn, zoals groene methanol.

    MSC Euribia beschikt over de nieuwste geavanceerde water- en afvalverwerkingsfaciliteiten om de zeeën wereldwijd te helpen redden.  Het afvalwater wordt behandeld met een zeer hoge kwaliteit die beter is dan vele gemeentelijke afvalwaterbehandelingssystemen aan wal wereldwijd. De technologie voldoet aan de strengste internationale IMO-standaarden - waaronder de zogenaamde Baltische standaard.

    MSC Euribia's reis naar netto nul uitstoot van broeikasgassen

    MSC Euribia zal voor het eerst in de sector een reis met netto nul uitstoot van broeikasgassen maken. Het nieuw gebouwde schip, het 22e schip in de vloot van MSC Cruises, zal van Saint-Nazaire in Frankrijk naar Copenhagen in Denemarken varen en een netto nul uitstoot van broeikasgassen (GHG) bereiken om aan te tonen dat netto nul cruisen vandaag de dag mogelijk is.

    De netto nul reis zal gebruik maken van bio-LNG via een massabalanssysteem, de meest kosteneffectieve en milieuefficiënte methode om de voordelen van hernieuwbaar biogas te benutten.  De volledige bevoorradingsketen zal volledig in overeenstemming zijn met de EU-richtlijn inzake hernieuwbare energie (RED II) en elke afzonderlijke partij van het totale bio-LNG is gecertificeerd door de International Sustainability & Carbon Certification (ISCC). De cruisedivisie van MSC Group streeft naar een broeikasgasemissie van netto nul in 2050. De emissie-intensiteit van haar scheepsactiviteiten is sinds 2008 met 33,5% gedaald en we zullen een reductie van 40% bereiken, vroeger dan de doelstelling van de IMO voor 2030.

    MSC werkt samen met brandstofleveranciers en andere partijen aan de inzet van drop-in duurzame brandstoffen zoals geavanceerde biobrandstoffen en biogas. In de toekomst zal groene methanol waarschijnlijk bijdragen aan onze decarbonisatie, net als synthetische e-brandstoffen zoals groene waterstof en eLNG. De nadruk ligt op de ontwikkeling van schaalbare oplossingen die universeel kunnen worden gebruikt.

    De Muntceremonie voor MSC World America

     

    De muntceremonie voor het derde LNG-aangedreven schip in de vloot van MSC Cruises en het eerste in de VS, MSC World America, vond vandaag ook plaats als een verdere stap naar een wereld waar technologie en innovatie elkaar ontmoeten voor een duurzamere cruise-ervaring. Het nieuwe schip, dat in 2025 klaar moet zijn, zal veel van de milieu-innovaties van MSC Euribia bieden, maar met extra innovaties zoals de baanbrekende technologie om de methaanslip van LNG tijdens de vaart vrijwel te elimineren. De twee peetmoeders voor deze traditionele ceremonie waren Silvia Turbia van MSC Cruise Divisions en Séverine Blandin van Chantiers de l'Atlantique.





    12-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Checklist autohuur
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De checklist voor zorgeloze autohuur: van reserveren tot inleveren

     

    5 handige tips van autohuurexpert Sunny Cars

    Voor wie tijdens zijn vakantie graag op eigen tempo de leukste plekjes ontdekt, garandeert een huurauto die ultieme vrijheid. Om ervoor te zorgen dat je autohuur ook deze zomer helemaal zorgeloos verloopt, deelt autohuurexpert Sunny Cars de ultieme checklist zodat je met een gerust gevoel de baan op kunt. Door de grote vraag naar huurauto’s op populaire vakantiebestemmingen blijft vroeg boeken uiteraard een van de voornaamste tips, net als een all-in verzekering die bij Sunny Cars standaard inbegrepen is. Daarnaast zijn er ook bij het reserveren en ophalen van je huurauto een heleboel handige tips die je tijd, geld of onnodige zorgen kunnen besparen. Van de pincode kennen van je creditcard tot de 24-uursregel in je voordeel benutten.

    1. Bepaal de bestuurders en zorg voor een creditcard op naam

    Om een auto te huren is een creditcard op naam van de hoofdbestuurder vereist om de waarborg te voldoen. Zorg dus dat de bestedingslimiet indien nodig is aangepast én dat je je pincode van je kredietkaart kent. Wil je toch je auto zonder creditcard huren? Check dan bij de boeking of je op jouw bestemming gebruik kunt maken van de Geen Waarborg service van Sunny Cars. Voordat je een auto huurt, is het ook belangrijk om te weten wie er gaat rijden. Als je een jonge chauffeur bent of ouder dan 65, kijk je best na of er een leeftijdsgrens geldt. Meestal is het zo dat bestuurders minstens 21 jaar oud moeten zijn en minimaal een jaar hun rijbewijs moeten hebben. Soms is die minimumleeftijd 25 jaar. Daarnaast is het belangrijk dat iedereen die wil rijden op het huurcontract staat, want wie er niet op staat, is niet verzekerd. Zorg ook dat alle bestuurders een geldig identiteitsbewijs mee hebben en kijk na of er een internationaal rijbewijs vereist is op je vakantiebestemming.

    2. Stippel je route goed uit

    Het is ook handig om vooraf een goed idee te hebben van hoe lang je de auto precies nodig hebt en welke route je tijdens je vakantie wilt afleggen. Zo kun je heel wat besparen. Bij autohuur geldt namelijk de 24-uursregel (bv. start je huur op zaterdag om 10u00, dan is één huurdag tot de volgende dag om 10u00). Zelfs als je de auto dus maar twee uurtjes langer wil gebruiken, betaal je een volledige huurdag. Stippel je route daarom goed uit, zodat je het maximale uit je autohuur kunt halen. Kies ook voor een ophaalpunt dat jou het makkelijkst uitkomt. Of dat nu de luchthaven, een locatie in de stad of een treinstation is. Daarnaast is het in veel gevallen mogelijk om je huurauto op een andere plek in te leveren dan waar je hem hebt opgehaald. One-way autohuur is dan ook ideaal voor een roadtrip. Ben je van plan om tijdens je vakantie meerdere landen te doorkruisen? Controleer dan bij de reservering van je wagen of grensoverschrijding mogelijk is en zorg ervoor dat je dit meteen aanvraagt.

    3. Kies de juiste auto

    Dubbelcheck bij de reservatie van je huurauto of je de juiste auto kiest. Hou daarbij rekening met het aantal personen dat meerijdt. Zorg dat iedereen comfortabel kan zitten en dat alle bagage in de kofferruimte past. Het zou zonde zijn als je er pas op je bestemming achter komt dat de auto te klein is. Bovendien is het belangrijk dat je een auto kiest die geschikt is voor het traject dat je gaat rijden. Als je bijvoorbeeld richting bergachtig gebied trekt, kies je beter voor een grotere auto met een zwaardere motor, dan wanneer je in een stad zou rijden.

    4. Maak het jezelf makkelijk met extra services en accessoires

    Wil je graag de wachtrij overslaan of heb je nood aan accessoires zoals een gps of kinderzitje, dan kan je die alvast aanvragen bij de reservering van je wagen. Zo is het in het hoogseizoen soms behoorlijk druk aan de autohuurbalie waardoor de wachtrijen extra lang kunnen zijn. Wil je zo snel mogelijk geholpen worden? Kies dan voor de Fastlane service van Sunny Cars zodat je de wachtrij mag overslaan en snel aan de beurt bent. Ook de accessoires die je vooraf al reserveerde, liggen klaar bij de balie. Zo kun je nog sneller je vakantie tegemoet rijden. Verder breng je best zelf een AUX-kabel en telefoonhouder mee als je graag muziek luistert of de gps van je smartphone wil gebruiken. Benieuwd naar andere handige services? Neem dan een kijkje op de website van Sunny Cars.

    5. Let op de verkeersregels in het buitenland en check of ze er links rijden

    Ga je naar een bestemming als het Verenigd Koninkrijk, Australië, Nieuw-Zeeland, Thailand of Zuid-Afrika? Weet dan dat ze hier links rijden. Dit kan soms voor een extra dosis stress zorgen. Boek je een automaat dan kan je je volop focussen op het links rijden. Rijd je toch liever handgeschakeld? Doe dan misschien een paar oefenrondjes op de parking alvorens de openbare weg op te gaan. Zorg er tot slot voor dat je op voorhand de verkeersregels van je vakantiebestemming kent. Op die manier kun je onaangename boetes en de administratiekosten voor de verwerking van die boetes vermijden. Zo maak je je vakantie niet onnodig duur. Sunny Cars verzamelde alvast de opvallendste verkeersregels in populaire roadtriplanden zodat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens je vakantie.

    Voor meer autohuurtips kun je terecht op de Sunny Blog.

     

    12-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Revor bekent zomerse kleuren

    » 3 ZOMERSE SLAAPKAMERKLEUREN

    Het meest geliefde seizoen staat weer voor de deur. Dit keer voor die van onze slaapkamer, want ook hier drukt de zomer haar zoete stempel. Revor, de Belgische expert in kwaliteitsvolle en duurzame slaapoplossingen, verweeft het bonte karakter van het jaargetijde in de slaapkamer aan de hand van drie zonnige kleuren. Laat je inspireren door het trendgevoel van Revor en duik met plezier de zomer (en je bed) in.

    Kan het wat rozer?

    Het gebruik van (vooral tertiaire) kleuren is weer helemaal terug van weggeweest. Ook in de slaapkamer, want daar dompelen we de ruimte onder in een felgekleurd bad. Wat dacht je van framboos roze? Revor gaat voor de ultieme teenage dream en richt haar bedden en slaapkamers in met de fruitige tint. Kies voor een opvallend gekleurd accent or go big met contrasten en kleurschakeringen: combineer fuchsia met een paarsachtige lavendeltint of kies voor het meer ingetogen zachtroze als monochrome look met een nostalgische toets.

    Beige it up!

    Hoewel het gebruik van felle kleuren aan een opmars bezig is, blijven aardse tinten als beige bijzonder populair. Zeker in de slaapkamer waar het rustgevende karakter van het kleurenpalet bijdraagt aan een deugddoende nachtrust. Revor tipt een natuurlijke ton sur ton-slaapkameraankleding die het zomerse gevoel belichaamt met organische elementen als lichte houtsoorten, kamerplanten en afgeronde natuurlijke vormen.

    Bont en blauw

    Naast aardse tonen kan ook een blauwe kleur in het interieur een eerder kalmerend effect hebben. Het straalt een zekere rust en sereniteit uit – misschien wel dé perfecte combinatie voor de slaapkamer. Het integreren van blauwachtige tinten in je aankleding kan het geheel ook een zeer zomerse draai geven, zeker wanneer je het combineert met rieten accenten, gouden afwerkingen of een natuurlijk wol.

    Prijzen zijn afhankelijk van de soort matras, boxspring, poten- en stofcategorie







    11-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelin verkoopt

    zijn activiteiten in Rusland aan Power International Tires LLC

     

    Op 15 maart 2022 schortte Michelin zijn industriële activiteiten in Rusland op vanwege de uitbraak van het conflict in de Oekraïne. Vandaag kondigt Michelin de ondertekening aan van een overeenkomst met Power International Tires LLC voor de verkoop van de twee lokale bedrijven, Michelin Russia Tyre Manufacturing Company (MRTMC) LLC en Camso CIS LLC. Power International, een bekende partner van Michelin, is één van de belangrijkste distributeurs van banden in Rusland en is aanwezig in het hele land.

    Deze overeenkomst, waar maanden van werk en onderzoek naar verschillende opties aan vooraf gingen, is gericht op het behoud van banen. Dit uitgangspunt was voor de Michelin Groep leidend bij de gedachtenvorming in elke stap van het proces. De overeenkomst is goedgekeurd door de daartoe bevoegde lokale autoriteiten en zorgt dat 250 banen, hoofdzakelijk in Davydovo, behouden blijven. De optie om de activiteiten over te dragen aan het lokale management bleken, ondanks alle inspanningen van de Groep onmogelijk vanwege de moeilijkheden om ze autonoom te maken.

    Michelin is zich bewust van het feit dat Power International niet het gehele personeel kan overnemen. Degenen die dat wilden, konden het Bedrijf onder goede condities verlaten. Onze gedachten gaan vandaag uit naar onze medewerkers en hun families die direct worden geraakt door de overdracht van onze activiteiten. De verkoop van onze activiteiten in Rusland is een belangrijke stap in de geschiedenis van de Groep die sinds 1997 aanwezig was in dat land.

    www.michelin.com

    11-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elke dag, beach day

    La Plage van LolaLiza

     

    Ontdek de nieuwe collectie in de kleinste showroom van België - op het strand!

    Zand tussen je tenen, zon op je snoet, een zomers drankje en een jurk die matcht met je zomerse mood. De perfecte zomerdag. Voor de outfit én de locatie kun je rekenen op Belgisch modelabel LolaLiza en haar nieuwste zomercollectie La Plage, te shoppen in een unieke pop-up shop in Oostende. De collectie bestaat uit jurken in de vrolijkste tinten, crochet trendstuks, bloemenprints en ultravrouwelijke matching sets. Deze items kun je gaan ontdekken vanaf 20 juni in de kleinste showroom van het land op het strand van Oostende, waar er voor het eerst ook exclusieve LolaLiza beach accessoires te vinden zijn. Sea you there?

    Een kleurbom aan zomerstuks

    Zwierige mini-jurkjes, zwoele off-shoulder en crochet items: de zomer staat in teken van vrolijkheid bij LolaLiza. De La Plage-collectie zit bomvol items die perfect zijn voor op het strand en ernaast.

    De kleinste showroom in de leukste strandcabine

    Wie deze zomer in Oostende vertoeft, zal er LolaLiza's La Plage-collectie en enkele leuke extra's zelf kunnen ontdekken in een unieke pop-up winkel en showroom. De moderetailer stopt een strandcabine in LolaLiza-jasje en tovert ze om tot de origineelste én kleinste showroom van het land. Iets leuks gespot? Klanten kunnen rekenen op de LolaLiza go-cart voor een lift naar het iets verder gelegen LolaLiza Penthouse aan de dijk. Deze exclusieve pop-up shop op de 8ste verdieping kreeg voor de gelegenheid een LolaLiza make-over en geeft je zonder twijfel de shopervaring met het mooiste uitzicht.

    Enkel in deze unieke LolaLiza penthouse shoppen klanten naast de La Plage collectie ook LolaLiza's eerste beachitems, van pareo's, tot funky flipflops, zomerse hoofdaccessoires en strandtassen.

    Praktisch

    De LolaLiza La Plage collectie is verkrijgbaar van maat 34 tot maat 50 in alle LolaLiza-winkels en online vanaf 1 juni.

    Ontdek de LolaLiza pop-up in Oostende van 21 juni tot 12 juli.











    11-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maison du Monde

    EEN JAAR VOL NIEUWE PRODUCTEN  

    Hotels • Bars • Restaurants • KantorenAl meer dan 10 jaar inspireert Maisons du Monde professionele klanten met deco en meubels, aangepast aan intensief gebruik. Vandaag telt de business-collectie meer dan 520 modellen. Zo vind je als ontwerper, hoteleigenaar of restauranthouder alles om je zaak persoonlijk en comfortabel in te richten. Wat dacht je van een restaurant als tuin, met een betoverende lichtsfeer en vakkundig bewerkte houten meubels en natuurlijke decoratie? Als je onze nieuwe business catalogus wilt bekijken, ga je naar het gedeelte Pro op onze website. «Comfort speelt een steeds grotere rol binnen inrichting. Maisons du Monde helpt bed.» Maureen de Cintré, Business Service Manager bij Maisons du Monde

    LUNCHEN ONDER EEN GLAZEN DAK

    Een restaurant zoals een tuin, met een betoverende en lichte sfeer. Meubels met vakkundig bewerkte natuurlijke materialen zetten de toon.

    Maisons du Monde is de Europese leider in betaalbare, inspirerende en duurzame meubels en wooninrichting. Een merk dat draait rond openheid en uitwisselingen en dat zijn 7 miljoen klanten verenigt rond aantrekkelijke en duurzame levensstijlen. In de steeds vernieuwende collecties van meubels tot decoratie vind je wooninrichtingen met allerlei verschillende stijlen. Optimisme, creativiteit, engagement en nabijheid vormen de kernwaarden van het merk en zijn gebaseerd op een concurrerend omnichannel model. Digitalisering en klantenadvies vormen de drijfveer van dit love brand en haar raison d’être: “Iedereen inspireren om zich open te stellen voor de wereld zodat we samen unieke, warme en duurzame plekken kunnen creëren. Maisons du Monde lanceerde in 2022 zijn merkbeweging Good is beautiful omdat het bedrijf duurzame ontwikkeling stevig in zijn strategie wil verankeren. Deze beweging steunt op 5 engagementen. Want schoonheid kan niet bestaan zonder goedheid.





    10-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hongarije ...

    Bezoek recent gerestaureerde kastelen en paleizen in Hongarije

     

    Wist je dat Hongarije meer dan tweeduizend kastelen, paleizen, kerken en forten telt. De meeste daarvan zijn nog steeds in goede staat. Dit mede dankzij een lopend ontwikkelingsproject van de Hongaarse regering voor de bescherming van het nationale erfgoed. Hiermee werden er sinds 2020 al 17 kastelen en 12 forten authentiek gerestaureerd.

    Budavári Palace

    In Boedapest staat het Budavári Paleis, een belangrijke trekpleister dat een plekje veroverde op de Werelderfgoedlijst. Vandaag doet de voormalige koninklijke residentie dienst als één van de belangrijkste culturele centra van de hoofdstad. Hier kan je zowel de Hongaarse Nationale Galerie als het Boedapest Historisch Museum en de Nationale Bibliotheek bezoeken. Of neem een kijkje in de St. Stephan Hall, het eerste belangrijke station van het Hauszmann Programma. Met dit project willen ze de burchtwijk herstellen die tijdens de Tweede Wereldoorlog helemaal vernield werd.

    Grassalkovich Royal Castle 

    Dit Koninklijk Kasteel in Gödöllő, op slechts 30 kilometer van Boedapest, is één van de mooiste barokke kastelen van Hongarije. Het romantische park, de witte en gouden suites en het kasteeltheater zorgen voor een adembenemende beleving. Sissy en Franz Joseph kregen dit paleis ooit als kroningsgeschenk van de Hongaarse staat. Vanaf dat moment werd dit de favoriete rustplaats van de keizerin en haar familie.

    Esterházy Castle

    Op zo’n 70 km van Boedapest, aan de oever van het Öregmeer in Tata, vind je dit laatbarokke kasteel terug. Het authentieke interieur van het landhuis onthult de architectuur van weleer en laat jou de dagen herleven waarop de familie Esterházy door de gangen flaneerde. In het huis vonden ooit vele belangrijke diplomatieke gebeurtenissen plaats. Zo werd het vredesverdrag van Schönbrunn hier door Bonaparte Napoleon ondertekend. De tentoonstelling 'het Eiland van de Vrede’ toont het dagelijks leven en het internationale belang van de familie Esterházy. De vele Interactieve elementen nemen de bezoekers mee op een fabelachtige reis door de tijd.

    Ozora Pipo Palace

    Levensgrote beelden van cavaleristen, een binnenplaats begroeid met wilde druiven en een indrukwekkende wapencollectie: dit alles mag je verwachten in Ozora Pipo Palace. Filippo Scolari, Pipo van Ozora, was een bekwame handelsbediende uit een Florentijnse middenstandsfamilie. De jongeman bleek een getalenteerd militair leider en werd belast met de verdediging van de bedreigde zuidgrens. In 1416 mocht hij in Ozora een fort of paleis bouwen. Vandaag kan je het kasteel niet alleen bezoeken, maar je kan ook overnachten in één van de vijf gastenkamers.

    Festetics Palace, Dég

    Het Dég Festetics herenhuis is één van de vroegste neoklassieke kastelen omringd door een prachtige Engelse tuin met eeuwenoude bomen en zeldzame planten. Dit unieke domein is het favoriete trekpleister van menig wandelaar. Meer dan een eeuw lang herbergde dit landhuis de geheime archieven van de Hongaarse vrijmetselarij. De tentoonstelling op de begane grond toont de veelzijdige interesses van de familie Festetics: van hun levensstijl en vakanties tot hun dagelijks leven en historische rol. In de bovenste zalen word je aan de hand van authentieke bronnen en voorwerpen meegenomen naar het begin van de Hongaarse vrijmetselarij.

    Károlyi Palace, de trots van Füzérradvány

    Aan de noordoostelijke grens van Hongarije, nabij de beroemde wijnstreek Tokaj, ligt het paleis Károlyi. Dit kasteel wordt gekenmerkt door een bijzondere achthoekige toren. Hier word je begroet door Italiaanse renaissance-interieurdetails die de pracht en praal van het verleden symboliseren. Wandel door de historische tuin langs romantische paden, tulpenbomen en visvijvers of verken de Füzérradvánu bossen rond het domein.

    Illustraties BÖF & visithungary

     







    10-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V-ZUG airoClearCabinet

    blaast je omver met innovatie en kracht

     

    Niemand doet en kent innovatie zoals het Zwitserse V-ZUG. De expert in hoogtechnologische snufjes staat voor kwalitatieve thuisoplossingen die het dagelijkse leven aangenamer én specialer maken. Ook in de keuken, waar het merk opnieuw uitpakt met twee buitengewone nieuwigheden. De AiroClearCabinet V4000- en V6000-afzuigkappen zorgen dankzij een ingebouwd en high-end design voor ultiem kookcomfort zonder ongemakkelijke geuren en met muisstille discretie als hoogste goed.

    Clean air, clean kitchen, clean mind

    De AiroClearCabinet-afzuigkappen werden uitgedost met een reeks handige en geavanceerde hulpmiddelen die iedere kookervaring naar nieuwe hoogtes brengt. Zo verwijdert de unieke geïntegreerde actieve koolfilter tot wel 96% van de storende dampen en geuren die vrijkomen tijdens het koken. Zoals steeds denkt V-ZUG ook aan het gebruiks- en onderhoudsgemak, want dankzij het magnetische ComfortFix ontkoppel je de vetfilter zonder moeite om het schoon te maken. Daarnaast zorgt de verzadigingsindicatie ervoor dat je steeds up-to-date bent met de status van de filter. Dat alle bestanddelen ten slotte in de afwasmachine mogen, is als een zoete kers op een heerlijke taart.

    Hoorbare stilte

    Waar de AiroClearCabinet V4000 volledig ingebouwd wordt in het kookveld, is de V6000-variant uitschuifbaar. Toch bieden beide modellen dezelfde sterke en efficiënte afzuigkracht. V-ZUG is gekend en geliefd om haar strakke ontwerpen en gaat bij haar nieuwste dampkappen dan ook niet voor minder. Het naadloos design van beide modellen verdwijnt bijna volledig in het keukeninterieur. De daadkrachtige SilentPlus-technologie dempt bovendien het motorgeluid en de trillingen voor een subtiele afzuiging die conversatie en kookplezier enkel bevorderen. www.vzug.com

     

     







    09-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.You are so vain(ity)

    » DIY VANITY MET X²O MEUBELS & ACCESSOIRES

    Ons klaarmaken voor de dag doen we in tijden van sociale media bijna nooit alleen. Onder de titel ‘get ready with me’ of ‘outfit of the day’ volgen we zowat iedereen online en in korte video’s. Inspiratie verzekerd, vooral wanneer je eigen routine soms een heus karwei lijkt. Maak je ochtenden aangenamer en duik mee in de nieuwste interieurtrend: de vanity-tafel. X²O Badkamers zet je alvast op de goede weg en deelt enkele tips om zelf je eigen spiegeltafel te creëren. Zet je neer op een zachte poef en laat alvast het felste licht schijnen. Neem je verzorgingsproducten en cosmetica erbij en ga even ongestoord op in me-time en design. Opstaan was nog nooit zo plezierig!

    Locatie, locatie, locatie

    De badkamer is ons persoonlijk toevluchtsoord. Het is de plek in huis waar we even volledig aan onszelf kunnen denken en ontspannen. Kies bij het opstellen en installeren van je eigen vanity-tafel daarom voor de badkamer. Plaats het meubel hoog en strek na een deugddoende nachtrust de benen, of kies voor een laag zwevend model. Afgewerkt met een comfortabel zitje geniet je van een luxueuze ervaring à la Hollywood Glamour. En vergeet daarbij niet je partner, want met een dubbele spiegeltafel deel je in een gezamenlijke ochtend- en verzorgingsroutine.

    Spiegeltje aan de wand (en op tafel)

    Maak van het maquilleren een heuse beleving en kies voor een uitgebreide set-up met meerdere spiegels in verschillende formaten. Naast een hangende wandspiegel, maakt een kleinere en staande variant het aanbrengen en bekijken van details een stuk gemakkelijker. Mooi gevormd is het niet alleen een handige maar ook een uiterst stijlvolle aanvulling op het blad. Sommige tafelspiegels worden ook uitgerust met ingebouwde verlichting, wat de zichtbaarheid verbetert tijdens donkere ochtenden.

    Speaking of …

    Een degelijke verlichting is een essentieel onderdeel van een goede vanity-tafel. Gebruik er meerdere en aan beide uiteinden van het tafelblad voor een egale en consistente lichtinval, zo heb je steeds een duidelijk beeld van je gezichtscanvas en handelingen. Kies bovendien voor zachte, witte lampen die met een handige schakelaar gedimd kunnen worden. Wie weet schitter je binnenkort zelf in een GRWM- of OOTD-video?

    Accessorize!

    Eens je spiegeltafel geïnstalleerd is, begint het plezier pas echt. Vul de opbergruimte in de meubels op met je cosmetica en spullen en decoreer het blad van de tafel. X²O Badkamers heeft alvast de juiste accessoires in huis om jouw vanity in stijl af te werken. Wat dacht je van de matzwarte wandspiegel van Blaufoss? Perfect voor diegenen die ervoor kiezen om zich staand op te maken. Daarnaast komt Balmani met een uitgebreide reeks toebehoren. Van een handige opbergschaal tot wattenstaafhouder of minimalistisch ontworpen stoeltje. Werk het geheel af met eventuele wandplankjes of een handdoekrek en creëer een unieke ruimte waar je jezelf iedere ochtend in de watten kan leggen.

     

     









    09-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.B&O lanceert Beosound Explore

    Bang & Olufsen lanceert Limited Edition Beosound Explore in samenwerking met tweevoudig F1-wereldkampioen Fernando Alonso.

     

    Bang & Olufsen kondigt met trots een limited-edition van de Beosound Explore draagbare luidspreker aan, in samenwerking met tweevoudig F1-wereldkampioen en merkambassadeur Fernando Alonso.

    De limited-edition Beosound Explore wordt geleverd in een marineblauwe aluminium afwerking, met een lichtblauwe stoffen binnenkant en een marineblauwe karabijnhaak. De blauwe tinten van de speaker worden gecontrasteerd door een opvallende neon rode stoffen band. Bovendien is de speaker voorzien van Fernando Alonso's handtekening, geëtst op de bovenste rand van de speaker, en zijn geluksnummer op de pin van de speakerband voor een persoonlijk tintje.

    "We zijn verheugd dat we voor de derde keer met Fernando samenwerken om een van onze bekroonde producten naar onze klanten te brengen met een speciale limited-edition", zegt Bang & Olufsen Vice President of Product Marketing, Michael Henriksson. "In de 20 jaar sinds Alonso in 2003 in Maleisië voor het eerst op het Formule 1-podium stond, hebben we zijn carrière gevolgd en zijn gedeelde passie voor muziek en prestaties zorgt voor een perfect huwelijk tussen hem en Bang & Olufsen."

    Voor uitmuntendheid pleiten

    Fernando Alonso is tweevoudig wereldkampioen F1, tweevoudig winnaar van de 24 uur van Le Mans en winnaar van de 24 uur van Daytona. Hij is een drijvende kracht in de autosport en deelt Bang & Olufsen's visie van uitmuntendheid.

    Fernando Alonso vierde onlangs zijn 100e podiumplaats, een historische mijlpaal die slechts zes coureurs in de geschiedenis van de Formule 1 hebben behaald. Velen bewonderen Fernando Alonso's passie voor voortdurende verbetering, zijn lange levensduur in zijn sport en zijn rijke geschiedenis.

    Voorafgaand aan de aankondiging van een limited-edition Beosound Explore is de relatie tussen Bang & Olufsen en Fernando Alonso de afgelopen jaren opgebloeid. Als merkambassadeur heeft Bang & Olufsen de successen van Fernando Alonso op en naast het circuit ondersteund en gevierd.

    "Ik heb altijd muziek gebruikt als trainingspartner voor maximale prestaties en als ik me mentaal voorbereid op een race. Muziek helpt me mijn gemoedstoestand in balans te brengen voordat ik in de auto stap, terwijl ik adrenaline opbouw voor de uitdaging die voor me ligt. Deze samenwerking met Bang & Olufsen was voor mij een trots moment", aldus Fernando Alonso.

    Gemaakt voor avontuur

    Deze limited-edition Beosound Explore is afgewerkt in Bang & Olufsen's Factory 5 in Struer, Denemarken. Het kenmerkende geluid van het merk en het Scandinavische design van de Beosound zijn duurzaam.

    De Beosound Explore is de eerste luidspreker op de markt met geanodiseerd aluminium voor een betere krasbestendigheid, waardoor het de perfecte luidspreker is voor buitenactiviteiten. Als Bang & Olufsen's meest lichtgewicht luidspreker heeft de Beosound Explore een IP67-certificering, wat betekent dat hij tot 30 minuten lang kan worden ondergedompeld in maximaal 1 meter water. Met tot 27 uur speeltijd houdt de draagbare geluidsmetgezel de muziek gedurende een hele dag van buitenactiviteiten, zonder afbreuk te doen aan de geluidskwaliteit.

    De limited-edition van Beosound Explore met Fernando Alonso is beschikbaar voor klanten op www.bang-olufsen.com.









    08-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Exterioo

    De zomer in, de tuin in: eersteklasontspanning met Exterioo

     

    Met de zomer op komst snakken we naar het goede weer en tropische vakanties, naar languit genieten in de zon of naar sfeervol samenzijn in de koele schaduw. Outdoorexpert Exterioo integreert alvast het vakantiegevoel en de ambiance van het plezierigste seizoen in onze tuin met een nieuwe reeks high-end ligbedden en parasols. In no time creëer je dankzij Exterioo je eigen trendy exterieur waarin je een ongekende ontspanning ervaart die wolken en regen doet vergeten.

    Uit de drukte

    Steeds meer laten we onze smartphones en tablets aan de kant liggen en zoeken we de rust op in eigen tuin. Het comfort en de aankleding van onze buitenruimte worden dan ook steeds belangrijker. Exterioo speelt hier met haar zalige ligbedden op in en geeft het meubel bovendien een nieuwe betekenis: want naast de bestaande ligbedden uit het assortiment krijgt nu ook de eenzit een verlengend extraatje voor hetzelfde ontspannende effect. Zo wordt de geliefde Orso-collectie in beide uitvoeringen – teak en aluminium – aangevuld met een poef die iedere buitenzetel omtovert tot een comfy ligbed. Dit is ook het geval bij de Borgo-collectie, waarbij de gloednieuwe poef veelzijdigheid bewijst.

    Uit de zon

    Wanneer de middagzon haar hoogtepunt bereikt, biedt de schaduw verkoeling. Dankzij de zweefparasols van Exterioo hoef je hiervoor niet naar binnen en verleng je je ontspanningsmoment in de buitenlucht. De Minore- en Rufina-zweefparasols zijn met een modern ontwerp en zwarte of witte mast de perfecte aanvulling voor elke lounge. Het parasoldoek van beide modellen is bovendien beschikbaar in meer dan 50 kleuren en dus perfect af te stemmen op de kleur van je loungekussens. De parasols bieden ten slotte een elegante en comfortabele bescherming tegen de zon, in verschillende afmetingen én met handige tilt-functie – laat het goede weer maar komen!

    www.exterioo.be









    08-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barbecue voor Ă©Ă©n, graag

    » JOYA TAFEL BARBECUE VAN BARBECOOK

    Hoewel het barbecueën een gezellige gebeurtenis met vrienden en familie kan zijn, mag het af en toe wat anders. Met het oog op treat yourself is de nieuwe solo dining-trend een verfrissende afwisseling. Ook al ben jij de enige gast in restaurant "A La Casa", je kan jezelf steeds ongestoord verwennen en all out gaan met het bereiden van een smakelijke maaltijd. Ook in de achtertuin, waar Barbecook met de draagbare Joya-barbecue het grillen letterlijk mee aan tafel schuift. Niet alleen plaats en installeer je het toestel zonder moeite, het opstarten gebeurt even vlot met het aluminiumbakje dat wordt gevuld met wokkels en briketten. Of het nu in je eentje, met een partner of kleine vriendengroep is, thuis barbecueën was nog nooit zo intiem en ingetogen.







    07-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tenerife

    Natuurlijke zwembaden in Tenerife om bij weg te dromen

     

    Geniet van kristalhelder water en geneeskrachtige eigenschappen

    Dankzij de paradijselijke sfeer is Tenerife het hele jaar door een populaire trekpleister, maar een minder gekend fenomeen op het eiland van de eeuwige lente zijn de natuurlijke zwembaden en zwemvijvers die verspreid over het eiland terug te vinden zijn. Deze baden zijn ontstaan door oude lavastromen of erosie in combinatie met de invloed van de oceaan. Ze bestaan al duizenden jaren, zijn uniek gelegen tussen de rotsen en laten jou genieten van het helderste water met de frisse geur van de zee. De zes mooiste natuurlijke zwembaden alvast op een rijtje. 

    Charco los Chochos : Deze magische plek in het dorpje Los Silos mag je niet missen! Opeenvolgende vulkaanuitbarstingen zorgden voor grillige vormen die dit mooie zoutwaterbad creëerden. Los Chochos ligt naast het zwembad La Araña, heeft een diepte van 2 meter en is makkelijk bereikbaar dankzij de stenen trap met leuning. Als de zee niet te ruig is, kan je hier zwemmen met een spectaculair zicht op de kliffen van La Culata en op heldere dagen zelfs op de grootste vulkaan El Teide. 

    Piscinas de Bajamar : In het noorden van Tenerife, vlakbij San Cristóbal de La Laguna, ligt Piscinas de Bajamar. Dit natuurzwembad grenst aan een klein goudkleurig strand, wordt omringd door zwarte rotsen en is geschikt voor alle soorten zwemmers. Hier kan je genieten van een rustige duik in het groenblauwe zeewater terwijl de golven tegen de rotsen slaan. Dankzij het wandelpad is Piscinas de Bajamar ook voor mensen met een beperkte mobiliteit perfect bereikbaar. Naast de twee grote baden is hier een kleiner bad voor kinderen, ideaal om er een dagje op uit te trekken met het hele gezin. 

    Charco de La Laja : Aan de kust van San Juan de la Ramba ligt het kleine vulkanische paradijs Charco de La Laja, een natuurlijke spa gevormd uit grillige lavastromen bedekt met mos en waterplanten. Wandel langs de kust naar het zwembad, duik in het kristalheldere water en geniet van het uitzicht op de Atlantische Oceaan. Het is de ideale plek om helemaal tot rust te komen. 

    El Caletón : Bij de laatste uitbarsting van de vulkaan Trevejo in 1706 werd een groot deel van het historische dorpje Garachico onder de lava bedolven. Door het contact met de zee vormde de lava natuurlijke vijvers die vandaag de dag bij de grootste trekpleisters van de gemeente horen. De zoutwaterbaden van El Caletón zijn omringd door prachtige lavaformaties, kliffen van La Culata en vergezichten op de noordelijke kust. Via aangelegde trappen kan je de zwembaden makkelijk bereiken. Doorgaans is het water hier heel rustig, maar je moet natuurlijk altijd oppassen met de wilde golven. Het gebied rond El Caletón en de Atlantische Oceaan heeft een helende werking, de frisse zeegeur en geluiden van de oceaan zorgen voor nieuwe energie. 

    Mesa del Mar: Mesa del Mar, ook wel ‘de tafel aan de zee’ genoemd, ligt aan de kust van Tacoronte in Santa Cruz. Dit is de ideale plek om te zonnebaden en te genieten van een zoutwaterbad. Tijdens de zomermaanden zijn deze natuurlijke baden erg populair onder de lokale bevolking. Het kleine dorpje Tacoronte heeft twee zwembaden, allebei zijn ze gevormd door gestolde lava. 

    Charco del Viento : Zowel bij toeristen als bewoners is Charco del Viento, een kleine baai in de Spaanse gemeente La Guancha, een felbegeerd trekpleister. Vooral de bereikbaarheid speelt hier een cruciale rol. Deze kleine natuurlijk baai is gevormd door een oude vulkanische uitbarsting die twee lava-armen creëerde. Tijdens het snorkelen of vissen kan je de onderwaterwereld verkennen en dankzij de lava-armen die het gebied beschermen tegen sterke golven, is het de plek bij uitstek om heerlijk te genieten. 

    Illustraties marco gallo & martin leber

     

     

     

     







    07-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bell & Ross

    Partners sinds 3 jaar, Bell & Ross, viert met veel plezier de 70ste verjaardag van de Patrouille de France met een gelimiteerde editie.

    De Patrouille de France, een elite-eenheid van de Franse lucht- en ruimtemacht, heeft zich gedurende 70 jaar bewezen als een van de meest prominente aerobatic showteams. Opgericht in 1953, heeft de Patrouille de France zijn reputatie opgebouwd op de uitmuntendheid van zijn piloten gekozen uit de beste gevechtspiloten, en de flair van zijn ontwikkelingen, gewaardeerd op alle breedtegraden. Als symbool van de prestaties van de strijdkrachten is de Patrouille de France ook een ambassadeur van de Franse stijl in de hele wereld. Elke vlucht is een prestatie, zowel op zuiver technisch vlak als in zijn artistieke dimensie. Een succes dat al 70 jaar wordt hernieuwd dankzij de nauwgezette voorbereiding en de precisie van de uitvoering. Gebaseerd op een kostbaar erfgoed zijn deze begrippen bijzonder inspirerend voor de huidige tijd. Hetzelfde geldt natuurlijk voor Bell & Ross, dat een beperkte oplage van zijn BR 03 instrumenthorloge wijdt aan deze uitzonderlijke verjaardag.

    "Door partner te worden van de Patrouille de France, associeert Bell & Ross zich met de waarden van deze prestigieuze eenheid van de Franse lucht- en ruimtemacht, en wordt tevens een ambassadeur van de Franse militaire luchtvaartuitmuntendheid. De BR 03-92 PAF 70th Anniversary bezegelt deze datum met een uniek uurwerk, dat het resultaat is van een rijke en prestigieuze geschiedenis tussen het Huis Bell & Ross en de militaire luchtvaart", benadrukt Carlos Rosillo, CEO en mede-oprichter van Bell & Ross.

    Gedeelde waarden : De Patrouille de France en Bell & Ross zijn twee instellingen die nu een gemeenschappelijke geschiedenis hebben. De band is veel sterker dan een simpele associatie van twee namen. Net zoals aerobatics een perfecte symbiose veronderstelt tussen de teamleden, kruisen de twee trajecten elkaar sinds 2021 en smelten ze soms zelfs samen. Mettertijd is er een echt partnerschap gesmeed tussen deze twee entiteiten, die elk op hun vakgebied een referentie zijn, dankzij gedeelde waarden. "Sinds 2021 hebben de Franse lucht- en ruimtemacht en Bell & Ross een partnerschap van vertrouwen opgebouwd rond het merk Patrouille de France en sterke gemeenschappelijke waarden. Zelftranscendentie, constante innovatie, striktheid, precisie en een geest van cohesie brengen de teams van de 'Grande Dame' en die van Bell & Ross dagelijks tot leven. De Franse lucht- en ruimtemacht is trots om samen met Bell & Ross de 70e verjaardag van de Patrouille de France te vieren met deze nieuwste horlogemakersprestatie, de vrucht van onze gedeelde passie", zegt kolonel Malard, directeur van SIRPA Air and Space.

    Legendarische vliegtuigen : De Patrouille de France beroert al zeven decennia lang de hoofden en harten dankzij zijn zeer bekwame piloten, maar ook zijn uitzonderlijke vliegtuigen. In de lucht maken hun slanke lijnen en hun wendbaarheid ook deel uit van de schoonheid van de show. Van de Thunderjet, die in 1953 in gebruik werd genomen, tot de Alphajet, die sinds 1981 in dienst is, en niet te vergeten de Ouragan, de Mystère IV en de mythische Fouga Magister, deze vliegtuigen maken deel uit van de legende. Om ze te eren, zijn ze afgebeeld op de achterkant van de keramische kast van de BR 03-92 PAF.

    Om het eerbetoon passend te maken, moesten enkele uitdagingen worden overwonnen. "De silhouetten van de 5 vliegtuigen die sinds de oprichting van de Patrouille de France in 1953 hebben gevlogen, zijn op de achterkant van het horloge gegraveerd. Het was enigszins ingewikkeld voor de artistieke afdeling om ervoor te zorgen dat de 5 vliegtuigen 'passen' op de achterkant van de kast", specificeert Bruno Belamich, creatief directeur en medeoprichter van Bell & Ross. Missie volbracht.

    Een instrument ontworpen met de piloten : De menselijke dimensie is essentieel voor elke prestatie in de lucht. In een vliegtuig zijn de vluchtinstrumenten ontworpen om de piloot te dienen. Geleid door deze filosofie is Bell & Ross er altijd op gefocust geweest haar professionele uurwerken te ontwikkelen in direct contact met hun gebruikers. Een richtlijn die de technische kenmerken beïnvloedt en de horloges een echte betekenisvolle toets geeft.

    "Piloten worden altijd geraadpleegd voor de creatie van horloges: het primaire doel van het huis is om te voldoen aan de behoeften van deze mensen en hen te voorzien van een instrument om hun missie te dienen. De BR 03 TYPE A Patrouille de France is bijvoorbeeld gemaakt op verzoek van de piloten; het horloge is uitgerust met een quartz-uurwerk met een dubbele analoge en digitale weergave", herinnert Bruno Belamich zich. De BR 03-92 PAF is geen uitzondering: geïnspireerd door piloten, werd het ontworpen met piloten.

    Een hoogvliegend horloge: Hoewel de BR 03-92 PAF bedoeld is om de verjaardag van de Patrouille de France te vieren, is het toch een professioneel instrument. Als bewijs neemt het de romp van de BR 03 over, dat wil zeggen een ultralichte vierkante kast (42 x 42 mm) in high-tech keramiek, hier behandeld met een zwarte coating die de contrasten accentueert. Technisch en eigentijds, waterdicht tot 100 meter, beschermt hij het automatische mechanische uurwerk kaliber BR-CAL 302, dat de uren, minuten, seconden en de datum aangeeft. Voor de wijzerplaat van deze exclusieve jubileum limited edition van 999 stuks heeft Bell & Ross gekozen voor een bijzonder lichtgevende kleur blauw, die doet denken aan de vliegpakken van de piloten van de Patrouille de France. De insignes van dit elite display team en het specifieke logo van de 70ste verjaardag verschijnen in het hart van deze wijzerplaat subtiel omcirkeld in de kleuren van de Franse vlag. De bijpassende speciale band, een combinatie van blauw kalfsleder en ultra-resistent zwart synthetisch materiaal, is doorgestikt in blauw, wit en rood. Een mooi symbool. 







    07-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bang & Olufsen

    introduceert 97" editie van Beovision Harmony

     

    Bang & Olufsen kondigt met trots aan dat de indrukwekkende nieuwe 97" versie van de befaamde Beovision Harmony beschikbaar zal zijn voor klanten, waardoor de bioscoopervaring naar nieuwe hoogten wordt getild.

    De Beovision Harmony 97" editie heeft niet alleen het grootste LG OLED-scherm op de markt, maar ook nieuwe houten en aluminium luidsprekerbekleding, passend bij het 2,15 meter brede scherm, dat zich ontvouwt om het scherm te onthullen, wat een vleugje magie geeft aan de home cinema-ervaring, en dit alles terwijl het Scandinavische design principes, vakmanschap en ongeëvenaarde audiokwaliteit voorstaat.

    De 97" Beovision Harmony zal verkrijgbaar zijn in zwart antraciet, natuurlijk aluminium en goudkleurige afwerkingen in combinatie met hout. Daarnaast is er een volledig op maat te maken designoplossing via Bang & Olufsen's Atelier service. Het nieuwe formaat is een aanvulling op het huidige portfolio, dat bestaat uit 65", 77", 83" en 88" opties, waardoor het mogelijk is om een krachtige geluids- en kijkervaring te realiseren, ongeacht hoe groot of klein de ruimte is. De Beovision Harmony kan ook naadloos worden aangesloten in een immersieve geluidsopstelling. Bang & Olufsen's Beolab 90, Beolab 50 of Beolab 28 home speakers zijn de beste keuze voor een nog indrukwekkendere meeslepende geluidservaring.





    06-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Siesta it up

    de zomerse prints van Mondial Tissus

     

    » OUTDOOR - NIEUWE STOFFENCOLLECTIES: HACIENDA & LUBÉRON

    Tijdens het plezierigste seizoen leven we vaak wat trager – à l’aise, zoals de Fransen het beschrijven. Het terras of de tuin wordt dan ons zomers toevluchtsoord, een plek om te genieten van de zwoelere temperaturen met een verfrissende drank in de hand. Cocktail, iemand? Dit jaar leukt Mondial Tissus jouw persoonlijke outdoor space op met twee gloednieuwe stoffencollecties die met hun kleuren en patronen knipogen naar zonnigere streken: perfect voor een vakantiegevoel in eigen land. Vlij je na een heerlijke lunch neer in de stoffen van Mondial Tissus en kom tot rust tijdens een welverdiende en gelukzalige siësta.

    De Spaanse zon verweven

    Geïnspireerd op de Spaanse koloniale architectuur introduceert Mondal Tisssus de nieuwe Hacienda-collectie. Zomerse strepen in rood en wit worden afgewisseld met felgeel en een tropisch palmpatroon voor een boeiend resultaat waar geen hittegolf tegenop kan. Verwerk het in een sofahoes met bijhorende kussens en plof letterlijk neer in de Spaanse zon, maak nadien de mediterrane tuinvakantie compleet met een beige pergola-afwerking. De patatas bravas en tapas staan alvast klaar!

    La Douce France – in de achtertuin

    Een wandeltocht tussen een ongekende natuurpracht, omgeven door ruikende lavendelstruiken en pittoreske dorpen: de Franse zomer is zoals geen ander.  Het idyllische karakter van de Provençaalse streek Lubéron krijgt vorm in de nieuwe gelijknamige stoffencollectie van Mondial Tissus. Denk aan diverse tinten groen of bruin gecombineerd met verschillende gestreepte patronen om je terras mee te bestoffen. Maak je eigen terraskussens of tuinpoef en creëer een outdoor space met een natuurlijke en kalmerende je ne sais quoi.

     

     







    06-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!