Geef je over aan barbecuechef Kamado Kamal
» Trending: Omakase-dining - » NIEUW: Barbecook Kamal Kamado
Jij bent de chef in de keuken, maar in de tuin is dit jaar de barbecue de baas. Zeker als het aan omakasa-dining ligt, een trend dat letterlijk ‘ik laat het aan jou over’ betekent en komt overwaaien uit Japan. Barbecook spiest ‘m op een prikker en legt de trend op de rooster van haar nieuwste barbecue Kamado Kamal. Die grilt, bakt of kookt omakasa beetgaar, zoveel zelfs dat jij amper iets hoeft te doen. Bereid jij binnenkort een behoorlijk aantal gangen zonder enige moeite? Ga zitten en geef je volledig over aan chef Kamado Kamal, een klasbak waartegen je met plezier ‘oui, chef’ scandeert.
Een makkelijk menu van de chef...
Grillen, koken, braden... Houtskoolbarbecue Kamado Kamal is een manusje-van-alles, eenvoudig te bedienen op ieder moment van het barbecueën.
Easy to start
Al van bij de voorbereiding helpt chef Kamado Kamal je een flink handje. Rijd de barbecue met gemak naar je favoriete outdoorspot en klap de zijtafeltjes open. Hierop kan je al je benodigdheden leggen, zonder dat je een extra tafel nodig hebt. Via het houtskoolmandje met keramisch omhulsel krijg je makkelijk de vlam in de kolen. We zijn vertrokken!
Easy to cook
De keramische kuip is gemaakt op basis van mulliet, waarmee je met gemak de barbecue opwarmt tot boven 1000 °C. Via de geïntegreerde thermometer (in °C en °F) check je te allen tijde hoe warm het binnenin is. Door de ingebouwde luchtregelaar en het topventiel kan je ook perfect de temperatuur regelen. Zo kan je tot op de graad nauwkeurig de barbecue afstemmen op je gerecht. Er is ook een extra goede sluiting door de flexibele en duurzame dichting waardoor de temperatuur langer vastgehouden kan worden. Wat handig is voor gerechten die een constante, langere gaartijd nodig hebben. Bovendien verras je je menu én je gasten met een sterke barbecuesmaak. Terwijl de Kamado Kamal je gerechten bereidt, kan je makkelijk de kolen bijvullen via het openklapbare luikje in het rooster.
Easy to clean
Ook achteraf hoef je amper de handen uit de mouwen te steken, want de as van de kolen komt in een asopvangpot terecht en de grill mag meteen de vaatwasser in. Ook de zijtafeltjes kan je van de barbecue haken om ze schoon te maken en daarna inklappen. Wanneer zijn taak erop zit, wordt hij graag afgedekt met een hoogwaardige cover. Want deze chef heeft z’n rust wel verdiend!
Easy to upgrade
Als je wilt, kan de Kamado Kamal nog meer voor je betekenen. Door de barbecue te upgraden met bijvoorbeeld een ovensysteem of gietijzeren roosters (in een verdeel- en heersuitvoering). De mogelijkheden zijn eindeloos. Pizza's bakken, koud roken, stoofpotjes... Chef Kamal kan het allemaal.
Complimenten aan de chef
Het menu wat de functies betreft is overheerlijk, maar ook het design mag gezien worden. De Kamal Kamado heeft naast een slim ontwerp ook een moderne uitstraling in Glossy Black of Matt Black, met een artistieke textuur. Een sterrenchef van formaat, vanbinnen én vanbuiten!
Kamado Kamal Barbecue, prijs vanaf €1199,00.
|