Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    20-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hupple Xmas

    Naast de hupple Corona Box voor het goede doel (AAP vzw), heeft hupple ook een leuke X-mas boutique bag voor honden en katten! In de doos zit er ook een ‘fancy’ strikje voor de hond of kat zodat ze helemaal in kerststemming kunnen mee feesten.

    Wie nog op zoek is naar leuke kerstcadeautjes voor zijn/haar hond of kat, vindt hierbij alle info over de ‘hupple X-mas boutique bag’ die vanaf nu verkrijgbaar is via www.hupple.com of via de hupple verdeelpunten, voor 8.99 euro. Naast lekkere en gezonde premium snacks én enkele pet care producten, zit er tevens een ‘fancy’ hupple strikje in het zakje, helemaal perfect voor de kwispelende en/of spinnende feestdagen!

    Er is ook een héél schattig hupple filmpje beschikbaar omtrent deze lancering. Dit kan je downloaden via de link : https://we.tl/t-4zXRHsW4Ld









    20-12-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakatiewoning in eigen land

    ultieme plek om feestdagen door te brengen met gezin

     

    Belgen kiezen ook deze kerstperiode massaal voor vakantiehuis in eigen land - +139% boekingen door Belgen voor een Kerst in eigen land

    Voor de komende eindejaarsperiode verkiezen opnieuw meer Belgen een verblijf in eigen land boven het buitenland. Bij Belvilla schieten de reservaties van vakantiewoningen weer de lucht in. De voordelen zijn dan ook talrijk: je feest veilig met je eigen bubbel, je kookt er gezellig samen in een uitgeruste keuken en je bent er eventjes zalig tussenuit.

    Meer dan ooit kiezen Belgen deze eindejaarsperiode voor een vakantiehuis in eigen land. Voor de laatste week van het jaar zijn de boekingen door Belgen bij Belvilla met 139% gestegen in vergelijking met 2019. De eerste week van het nieuwe jaar noteert een toename van 87%. Vooral de provincies Luxemburg, Luik en Namen zijn populair. In de buurlanden duiken de Belgische reservaties voor beide weken juist naar beneden.

    Een korte vakantie dichtbij om de feestdagen met je bubbel te vieren, het is iets waar velen naar snakken, er even tussenuit, in een andere omgeving zijn, maar wel veilig en dus coronaproof. Belvilla heeft al veel boekingen binnen voor de aankomende feestdagen, maar er zijn zeker nog knusse mogelijkheden met gezellige open haard, wellness, luxe keukens en zoveel meer te vinden op www.belvilla.be

    Een paar suggesties;

    Statig herenhuis met jacuzzi in Heuvelland : Zelfs de gevel van ‘Villa De Papaver’ is een streling voor het oog. Dit prachtig gerestaureerde herenhuis herbergt zes slaapkamers met elk een eigen badkamer. Binnen knipoogt een klassevol interieur stijlvol naar de tijd van toen. Groot en klein raken in de ban van de biljartkamer en de idyllische tuin met ruime jacuzzi. Net buiten de voordeur trakteert het Heuvelland je op lange wandelroutes langs het rijke oorlogsverleden van deze grensstreek.

    Grote chalet met binnenzwembad in Stoumont : In de bosrijke Ardennen strijk je met je gezelschap neer in het comfortabele ‘Chalet Le Monthouet’. Deze ruime, moderne woning beschikt over vier slaapkamers, twee badkamers en een grote keuken. De grootste troef is het enorme, verwarmde binnenzwembad met zicht op de tuin. Opdrogen na je zwempartij doe je in de loungezetels of in de sauna. Zin in een uitstap? De watervallen van Coo en de stad Spa bevinden zich vlakbij.

    Luxueuze villa met sauna in Durbuy : ‘Villa Kristof’ mengt een goeie portie luxe met de authentieke Belgische chalet. Zo geeft de houten, moderne open keuken je meteen zin om aan een zalig feestmaal te beginnen. Daarvoor warm je de polsen even op tijdens een potje tafelvoetbal of air hockey in de arcadezaal. Buiten liggen een petanquebaan, een overdekt bubbelbad en een sauna op je te wachten. Even de benen strekken, doe je vlakbij in Durbuy of langs de oevers van de Ourthe.

    Biologische boerderij met Fins bad in Bastenaken : ‘Gîte de la Ferme Louis’ voert je naar het glooiende platteland van Bastenaken. Op deze biologische vakantieboerderij verblijf je in absolute rust en verken je de groene provincie Luxemburg. De Scandinavische look van dit gerenoveerde vakantiehuis zorgt voor een knusse, winterse sfeer. Op het terras warm je helemaal op in de panoramische sauna of in het Finse bad. Dankzij de omheinde tuin spurt ook je trouwe viervoeter hier zorgeloos in het rond.

    Zin gekregen om de kerstperiode door te brengen in een vakantiewoning? Dan kun je terecht bij Belvilla. Voor meer informatie ga naar: www.belvilla.be







    20-12-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yuso lanceert collectie riemen

    Het Belgische handtassenmerk YUSO lanceert een collectie lederen riemen, zowel voor mannen als voor vrouwen. De vervaardiging van deze riemen gebeurt op dezelfde artisanale manier als de andere elegante en trendy creaties van het merk. De lederoverschotten worden in België met de hand verwerkt tot stijlvolle en unieke accessoires. Dit is het must-have item voor wie duurzame en artisanale 'made in Belgium' creaties een warm hart toedraagt!

    YUSO - Lederen riem - 99€ - Beschikbaar in bruin en zwart, - Lengte: 90 - 95 cm (vrouwen) - Lente: 105 - 110 cm (mannen) - Hoogte: 3,5 cm

    Uitbreiding van het kleurenpalet voor 'Gaëlle' het iconische 2020-model

    Het model Gaëlle, de meest recente iconische creatie van het merk, is nu beschikbaar in een uitgebreid kleurenpalet: rood, blauw, kameelbruin, oranje, pauwblauw en zwart.

    De tas Gaëlle is een tijdloos model dat geïnspireerd is op origami, de Japanse kunst van het vouwen. Deze tas kan zowel bij de hand, over de arm of over de schouder worden gedragen. Een must-have voor vrouwen die een stijlvolle en unieke handtas zoeken. Ieder model bestaat in een groot en in een klein formaat.

    YUSO - Gaëlle tas klassiek formaat - 499€ - YUSO - Gaëlle tas formaat small - 449€ Afmetingen: KLASSIEK: L 45 cm x H 50 cm x D 6 cm - SMALL: L 35 cm x H 48 cm x D 6 cm







    19-12-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eden Park
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    PRESENTEERT ZIJN NIEUWE COLLECTIE

     

    Eden Park, het merk uit Parijs met de rugbysport als inspiratiebron, stelt de collectie Lente-Zomer 2021 voor.

    Deze modecollectie straalt frisheid, een sterk karakter en een vleugje eigenzinnigheid uit. Eden Park richt zich tot de nieuwe generatie en stelt iconische stukken voor die heruitgevonden en opnieuw ontworpen zijn.

    Deze veelzijdige collectie is zoals een rugbywedstrijd met twee speelhelften: op het veld met inspanning en een derde speelhelft naast het veld vol ontspanning en plezier. Het team Eden Park toont zich strijdvaardig en wil altijd winnen, steeds met elegantie en plechtigheid.

     

    19-12-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cosy (e-)cocoonen overal in huis

    » 3x e-cocooning in huis met kasten en opbergoplossingen op maat

    We doen het eigenlijk al jaren, maar dit jaar meer dan ooit: e-cocoonen. We brengen momenteel veel tijd door thuis en houden online contact met elkaar. Zo kunnen we toch onvergetelijke momenten van samenzijn vanop afstand delen om deze periode overbruggen. Vreemde tijden vragen daarom om de nodige warmte in je woning. Maak van je huis een warme thuis en deel die gezelligheid vanuit je zetel met je geliefden. #camberyourhome en ga voor de gezelligste winter!

    1. Een georganiseerde home office

    E-cocoonen is één ding, ‘e-werken’ een tweede. Mochten telewerken en thuiswerken nog niet in Van Dale staan, zal dat niet lang meer duren. De begrippen deden hun intrede en plannen nog even te blijven. Een goed georganiseerde home office met een praktische inrichting is dan ook noodzakelijk om productief te zijn, want telewerken zorgt voor een dunne lijn tussen privé en werk. En het oog – aan de andere kant van de videocall – wil tenslotte ook wat. Want om professioneel te ogen zorgt Camber voor wandkasten of handige opbergmogelijkheden op maat van jouw bureau om een goede indruk te maken bij je collega’s. Zo overtuig je hen niet alleen met je kennis, maar ook met je goede smaak.

    2. Met je neus in de boeken

    Gezellig cocoonen hoeft niet altijd in de zetel voor de buis te zijn. Het kan evengoed een knus leeshoekje zijn waar je wegdroomt in een goed boek. In dat hoekje hoort een rijkelijk gevulde boekenkast die goesting doet krijgen om te lezen. Camber ontwerpt samen met jou een boekenkast op maat waarin jouw (toekomstige) collectie kan pronken. Want ook al wordt alles steeds digitaler, een boek blijft een stijlobject en een boekenkast is het paradepaardje van je interieur. Waan je in een British old library of in de archieven van een grootmeester, met je nieuwe boekenkast pak je uit.

    3. Opgeruimd staat netjes

    Nu we toch veel tijd thuis doorbrengen, is dit het moment om ook je slaapkamer volledig cocoonproof te maken. Het is tenslotte de ruimte waar je optimaal tot rust wil komen. Een opruimdag kan bijvoorbeeld al wonderen doen, maar een praktische opbergruimte zorgt voor de finishing touch. Camber ontwerpt en realiseert onder andere de dressing van je dromen, inbouwkasten of een volledige zolderinrichting op maat. Alles netjes opbergen werkt therapeutisch en gunt je (nacht)leven de nodige rust.

     

     









    18-12-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vezekering schade vakantiewoning

    Nieuwe verzekering voor huiseigenaren dekt schade vakantiewoning door gasten  

     

    Belvilla introduceert de alles-in-1 vakantiewoningverzekering. Het overkomt huiseigenaren: opzettelijk aangerichte schade aan hun vakantiewoning door gasten. De nachtmerrie, en veel gehoorde angst van huiseigenaren. Belvilla introduceert in samenwerking met Villasure de Belvilla Huiseigenarenverzekering; een complete vakantiewoningverzekering die óók volledige dekking biedt tijdens de periode van verhuur, óók als de schade opzettelijk door huurders wordt veroorzaakt, zonder eigen risico en zonder maximum. Zelfs de gemiste huurinkomsten bij schade worden vergoed tot een maximum van € 250.000. Met deze verzekering speelt de specialist op het gebied van vakantiehuizen in op de wens van huiseigenaren.

    Angst voor schade onder huiseigenaren

    Als full-service aanbieder van vakantiehuizen, gaat Belvilla een stapje verder met deze verzekering voor haar huiseigenaren. In samenwerking met het online platform van Villasure biedt de specialist nu een verzekering die naast een woonhuis-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering ook bij verhuur een complete dekking biedt. Zelfs schade die door huurders opzettelijk is aangericht is gedekt. Onderscheidend is de vergoeding van gemiste verhuurinkomsten als de woning door schade niet te verhuren is. De verzekering bevat standaard een dekking voor zwembaden en kunst, en aansprakelijkheidsclaims van huurders.

    “We merken tijdens onze gesprekken dat veel huiseigenaren, die nadenken over het verhuren van hun huis aan vakantiegangers vaak de angst hebben dat gasten schade aanrichten waarvoor zij zelf moeten opdraaien”, aldus Mark Groen, Sales manager bij Belvilla. “Met de dekking van opzettelijke schades door gasten plus de dekking van gemiste verhuuropbrengsten i.v.m. reparaties halen wij een zorg weg bij de huiseigenaren.”

    Allard Vogelpoel, Head of Homeowner Marketing van OYO Vacation Homes, waar Belvilla onderdeel van is, licht verder toe: “Er is grote behoefte aan een complete verzekering die de huidige en potentiële huiseigenaren zekerheid geeft bij verhuur. Met name voor huiseigenaren met huizen in het buitenland is het prettig dat alles omtrent de verzekering in hun eigen taal beschreven is en behandeld wordt.”

    De Belvilla Huiseigenarenverzekering is door Villasure ondergebracht bij Private Insurance Assuradeuren, een gevolmachtigd agent van diverse internationaal opererende verzekeraars.

    Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. Belvilla maakt onderdeel uit van OYO Vacation Homes. Voor meer informatie ga naar: www.belvilla.be

    17-12-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LolaLiza

    pakt uit met twee gloednieuwe tools op de webshop

     

    Het Belgische kledingmerk dat onlangs geëerd werd met de prijs voor beste webshop in de categorie damesmode, heeft zijn website aangepast om zijn klanten nog beter te kunnen dienen. Fitizzy zorgt er namelijk voor dat de klant nooit meer de foute maat aanschaft, en Klarna biedt de optie om pas later te betalen. Met de recent geïntegreerde tools mikt LolaLiza op minder terugzendingen en een verhoogde conversie.

    Nooit meer de foute maat

    Eén van de grootste uitdagingen aan online kleding kopen, is het inschatten van de juiste maat. Om ervoor te zorgen dat klanten minder kledij retourneren en dus meteen Homegrown talent

    Belgian design and cuisine need local love, especially in challenging times like these. It has become more important than ever to support our own companies and initiatives. Buying local and supporting local businesses is the way to connect with our community. One love.

    MMBSY proposes 4 macro trends for the SS21 season: Local Love, Circular Economy, Cottagecore and Future Imperfect. This is the first of 4 newsletters, focussing on our Belgian brands and their inspiration for next spring.

    Color pop with Belgian power brands

    CKS, Mayerline, Améline by Mayerline and Caroline Biss aim for a joyful spring feeling with playful color schemes and print.

    Impressive local initiatives

    Sustainable (denim) fashion brand Lee Cooper designs and produces its items only for the Belgian market. LolaLiza takes the tag phrase 'Dress to Impress' quite literally and reinvents itself als the go-to brand if you need a dress for any occasion.

    Gold and diamonds from Antwerp

    Creative design on a global level, straight from the diamond capital of the world. Antwerp based jewelry brands Lore Van Keer and Diamanti Per Tutti are going for gold (and silver, and precious stones, and ...).

    Belgian food babies

    Relish delicious cakes and cookies without compromising with Niamh or savor more thoughtfully with new Belgian keto-friendly brand OKONO (launch 14/12/2020). JBC's Local Market will stay the one-stop-shop for (food and otherwise related) gifts from Belgian brands.de juiste maat aanschaffen, breidde het Belgische modemerk zijn website uit met de digitale tool Fitizzy. Met enkele gerichte vragen schat de tool de gepaste maat in voor elk kledingstuk dat via de website verkocht wordt. Zo wordt er gevraagd naar de leeftijd, lengte en het gewicht, maar eveneens naar de verhouding van de taille, buste en heupen. Afhankelijk van de draagvoorkeur van de klant, wordt vervolgens een maat voorgesteld. LolaLiza is daarmee het eerste Belgische modemerk dat via zijn webshop een maatvoorstel doet op basis van de morfologie van de klant. Sedert de lancering maakt reeds 10% van de klanten hier gebruik van, wat ook al merkbaar is in de conversie.

    Draag nu, betaal later

    Een grote reden waarom virtuele winkelmandjes niet altijd afgerekend worden, is dus omdat de klant twijfelt. Niet alleen de pasvorm moet goed zitten, maar het kledingstuk moet de klant ook staan. Met de betaalmogelijkheid van Klarna biedt LolaLiza klanten de optie om tot en met 21 dagen na de aankoop te betalen, zodat ze hun bestelling eerst kunnen proberen. Dat is uiteraard niet alleen in het voordeel van de klant, maar vergroot de flexibiliteit van de checkout en dus ook de kans op verkoop. Aan de hand van on-site messaging weten klanten nog voor het afrekenen dat ze hun aankoop kunnen betalen na ontvangst. Dat zorgt voor een verhoogde conversie op de site. Bij online succes poogt de Belgische retailer Klarna ook mogelijk te maken in zijn fysieke winkels.

    Cijfers Klarna: • 16% toename van de gemiddelde orderwaarde - •           20% toename in herhaalaankopen vergeleken met kaartbetalingen

     

     

     







    16-12-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uProtect Minder stress

    IN 30 SECONDEN MINDER STRESS EN VRIJER ADEMEN DOOR EEN FRIS EN ZUIVEREND MONDMASKER

     

     

    2020, een jaar vol buitengewone omstandigheden en onzekerheden, waarbij we onszelf moesten overgeven aan onverwachte veranderingen, wat niet altijd even gemakkelijk is. Het dragen van een mondmasker is ondertussen een vaste waarde geworden in het dagelijks leven. Talrijke mensen geven aan dat het dragen van een mondmasker wordt ervaren als ongemakkelijk en onprettig. Sommigen rapporteren bijwerkingen als moeilijker kunnen ademen, hoofdpijn en duizeligheid. Bovendien kan de lucht die je inademt na een tijd muf en wrang aanvoelen.

    Daarnaast ervaren we allemaal meer stress dankzij Covid-19 en worden we blootgesteld aan sanitaire risico’s. Het dragen van een mondmasker is op veel plaatsen een onverbiddelijke must. uProtect is dé manier om met deze ongemakken om te gaan en je tegelijkertijd veiliger en beter te voelen.

    De uProtect spray is veel meer dan zomaar een mondmaskergeur. Met de uProtect spray ontdek je binnen dertig seconden na het aanbrengen al de frisheid en het ontspannen gevoel van een heerlijke ochtendwandeling in de lavendelvelden van de Provence. uProtect van Alain Indria bevat veilige, zuiverende en ontsmettende lavendelalcohol en essentiële oliën van lavendel, kamille, tijm en citroen voor het oppervlakte van je masker. Het ontspannende gevoel door de geur maakt uProtect de ideale spray voor iedereen die een mondmasker moet dragen.

    uProtect zorgt voor een langdurige geurervaring die je zintuigen kalmeert. Je geniet intens van de frisse geursensatie. Net als in de Provence dompelt de uProtect spray je onder in een uniek zintuiglijk universum. In een heerlijke wereld waar de kennis van mens en natuur prachtig samenvloeien. uProtect is bovendien 100% biologisch en is made in België.

    Uiteraard werd uProtect verregaand toxicologisch getest en werd het als 100% veilig en natuurlijk bevonden op alle types mondmaskers. Een handige meeneemspray in twee verschillende natuurlijke aroma’s: Fresh: lavendel, tijm en citroen - Relax: lavendel en kamille

    Een vijfsterrenrecensent, die uProtect al in primeur heeft mogen testen, zegt: “Ik ben verliefd op deze uProtect spray! Helemaal niet overweldigend en het verfrist geweldig goed mijn maskers. En ik heb echt het gevoel dat ik beter adem. Met de spray ben ik steeds weer klaar om erin te vliegen!”

    Een andere testpersoon schrijft: “Ik had eerlijk gezegd een haat-liefdeverhouding met mijn masker. Want als ik het lang moet dragen dan wil ik het mondkapje het liefst van mijn mond afrukken en wegsmijten. uProtect is voor mij een soort van reset. Het voelt aan alsof ik niet echt een mondmasker draag.”

    WIE SCHUILT ER ACHTER UPROTECT?

    Antwerpenaar en creatieve geest Alain Indria is de bezieler van uProtect. Wie hem al langer kent, weet dat Alain kan toveren met voeding, ingrediënten en kruiden. Zo deed de koffieketen Starbucks een aantal jaar geleden een bod op zijn patent van GingerLove. Alain Indria creëerde, midden in de coronapandemie, een zuiverende mondmaskerspray die je helpt ontspannen en beter en vrijer te ademen in slechts een paar seconden! Op deze manier maakt hij ook zijn droom waar om parfums te creëren in de vorm van weldoende en veilige aromatherapie via je mondmasker.

    Deze revolutionaire mondmaskerspray is beschikbaar sinds midden 10 november. Te koop: • via www.uProtect.life • bij de betere apotheek - Prijs: € 19,90

    ADEM VRIJ. VOEL JE VRIJ.

     







    15-12-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een krachtige synergie van kruiden voor een leven in balans

    Al sinds 2012 stelt Lieve Plasch kruidendruppels voor die geïnspireerd zijn op de vier natuurelementen. Door de kracht van de natuur in te zetten wil haar merk Go4Balance bijdragen aan een gezondere, gelukkigere en meer evenwichtige levensstijl voor alle leden van het gezin. Zo zijn de kruidendruppels Trust en Trust Mild gericht op rust, ontspanning en innerlijke vrede terwijl Protect Plus helpt om de natuurlijke weerstand te versterken.

    Protect Plus: ondersteunt het afweersysteem

    Tijdens de kille herfst- en wintermaanden wordt onze weerstand extra op de proef gesteld. Protect Plus bevat een mengeling van zorgvuldig uitgekozen kruiden die ons immuunsysteem een duw in de rug geven

    Trust en Trust Mild: een baken van rust

    De Trust kruidendruppels, met onder meer valeriaan en passieflora, ondersteunen het natuurlijke slaapproces en brengen ook de mentale processen tot rust.

    De kruidendruppels van Trust Mild hebben een rustgevende werking op het zenuwstelsel. Ze zijn aangewezen bij innerlijk onrust, geestelijke druk, examenspanning, concentratieproblemen en periodes van stress.

    Lieve Plasch is sinds 2006 aan de slag als zelfstandig psychologe. Vanuit haar holistische visie omarmt zij de overtuiging dat het lichaam en de geest onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Haar ervaring als psychologe in combinatie met haar opgedane kennis rond alternatieve geneeswijzen gaven haar nieuwe inzichten.





    15-12-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.An ode to Belgian brands

    Homegrown talent

    Belgian design and cuisine need local love, especially in challenging times like these. It has become more important than ever to support our own companies and initiatives. Buying local and supporting local businesses is the way to connect with our community. One love.

    MMBSY proposes 4 macro trends for the SS21 season: Local Love, Circular Economy, Cottagecore and Future Imperfect. This is the first of 4 newsletters, focussing on our Belgian brands and their inspiration for next spring.

    Color pop with Belgian power brands

    CKS, Mayerline, Améline by Mayerline and Caroline Biss aim for a joyful spring feeling with playful color schemes and print.

    Impressive local initiatives

    Sustainable (denim) fashion brand Lee Cooper designs and produces its items only for the Belgian market. LolaLiza takes the tag phrase 'Dress to Impress' quite literally and reinvents itself als the go-to brand if you need a dress for any occasion.

    Gold and diamonds from Antwerp

    Creative design on a global level, straight from the diamond capital of the world. Antwerp based jewelry brands Lore Van Keer and Diamanti Per Tutti are going for gold (and silver, and precious stones, and ...).

    Belgian food babies

    Relish delicious cakes and cookies without compromising with Niamh or savor more thoughtfully with new Belgian keto-friendly brand OKONO (launch 14/12/2020). JBC's Local Market will stay the one-stop-shop for (food and otherwise related) gifts from Belgian brands.









    14-12-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!