Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    22-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgian Favourites 2020 – een keuken voor de trendy Belg

    » Wat ziet de Belg graag in zijn keuken anno 2020? - » 3 favorieten: matzwarte looks, grote spoelbakken en techniek verpakt als design

    Onder impuls van het gekletter in de potten door (hobby)koks uit iconische tv-programma’s, kruipt de Belg steeds meer achter het fornuis. Iedereen is foodie, of heeft er tenminste thuis eentje rondlopen. Dat de keuken dan ook steeds een centralere plek in onze huizen inneemt, hoeft niet te verbazen. De smakelijkste plaats van onze woning doet nu ook dienst als leefruimte en moet daardoor naast efficiënt ook mooi zijn. Franke scoort met haar voortdurend geüpdatete en on trend-aanbod op beide punten. Chop mee langs de nieuwste trends.

    1. Zwart, de nieuwe klassieker : Zwart is al enkele jaren een constante in de keuken en daar komt niet gauw verandering in. Met het oog op de modebewuste keukenbouwer, heeft Franke dan ook haar gamma uitgebreid met Atlas Neo in industrieel zwart en zichtbare RVS-structuur, en de elegante matt black Active Plus-kraan. Combineer ze met een eveneens zwarte Drop slim-dampkap en FX-spoelbak in onyx voor maximaal effect. Shop de trends en mix en match jouw droomkeuken bij elkaar!

    2. Groot, groter, grootst : Gemak dient een mens, en daar horen grote spoelbakken bij. In plaats van twee kleinere bakken naast elkaar, waar het wringen is om een grote pan of bakplaat in te wassen, kiest de Belg bij het (ver)bouwen van een keuken steeds meer voor één grote spoelbak. De Frames FSX 210-reeks komt met zijn ruime afmetingen volledig aan deze wens tegemoet en is dankzij zijn roestvrijstalen uitwerking bovendien heel handig in onderhoud. Met of zonder afdruipblad, een Frames-spoelbak vormt steeds een mooi geheel met het werkblad door zijn vlakke inbouw.

    3. Techniek verpakt als design : Als verlengde van de woonkamer ontvangen we in de keuken onze gasten voor een aperitiefje rond het eiland, of zitten we er gezellig samen met het hele gezin voor het avondmaal. Zo’n extra leefruimte moet natuurlijk stijlvolg gedesigned zijn en gezellig aanvoelen. De Mercury, recyclage eilanddampkap in mat zwart, vormt met haar strakke vormgeving een ingetogen statement in de keuken. De minimalistische box hangt als een zwevend element boven het fornuis en vermomt zich meesterlijk als high-end lichtarmatuur.

     







    22-03-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Puy du Fou bevestigr haar ambitie in 2020
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Met een voortdurend vernieuwde creatieve ambitie, investeert het Franse themapark Puy du Fou dit jaar een recordbedrag van 62 miljoen euro in drie nieuwe showconcepten. Een bedrag dat gelijk staat aan de helft van een jaaromzet van het Franse bedrijf. Reeds drieënveertig jaar trekt Puy du Fou geïntrigeerde en gefascineerde toeschouwers uit Frankrijk, Europa en de hele wereld. Daarmee is Puy du Fou door de jaren heen uitgegroeid tot een uniek, artistiek rolmodel dat internationaal unaniem wordt erkend.

    Nieuwe overdonderende showconcepten

    "Les Noces de Feu": de nieuwe nachtelijke show: Het France Puy du Fou investeert 62 miljoen euro in drie nieuwe showconcepten in 2020. De avondshow "Les Noces de Feu" is daar één van. In 30 minuten wordt het vervolg verteld op de reeds bestaande show “Les Orgues de Feu”, de gepassioneerde en sentimentele geschiedenis van de pianist en zijn muse. De muzikale nachtelijke show is een poëtische reis door de romantische 19e eeuw. De muziek van de show werd gecomponeerd door de beroemde virtuoze zussen Camille en Julie Berhollet, bekende artiesten bij Erato en Warner Classics. In een adembenemend decor wordt er gezocht naar de perfecte harmonie van water en vuur, intiem en grotesk, het diepe en de lucht, lichgevende kostuums en grootse decoren die uit de diepten van het meer oprijzen. Er is 16 miljoen euro geïnvesteerd om dit nieuwe nachtsprookjesland tot leven te brengen.

    "Le Grand Siècle": het hotel van de Zonnekoning: In hotel “Le Grand Siècle” worden gasten uitgenodigd te verblijven in een appartement van de Zonnekoning. Het hotel biedt 96 familiekamers verdeeld over 8 paviljoenen. Edele materialen, brokaat tapijten en gouden lijstwerk, bieden bezoekers een warme sfeer voor een uniek verblijf terug in de tijd. In het hart van “Le Grand Siècle” vind je het restaurant “La Table des Ambassadeurs”, waar een koninklijk buffet wordt geserveerd, bedacht door Yannick Alléno (chef met 3 sterren in de Michelingids). Er is zo’n 20 miljoen euro geïnvesteerd om dit majestueuze hotel te realiseren. Met de opening van het hotel staat de hotelcapaciteit van de Puy du Fou op 500 kamers en 2500 bedden.

    "The Molière Theatre": het congrespaleis van Puy du Fou : Het Molière Theater is het eerste gebouw in Puy du Fou dat volledig is gewijd aan zakelijke evenementen. Een groot centraal auditorium met 500 zitplaatsen, 11 volledig modulaire vergaderzalen, tussen 40 m2 en 250 m2, en een multifunctionele ruimte, stellen bedrijven en grote spelers in de evenementenbranche in staat allerlei soorten evenementen te organiseren. Het buitengewone gebouw, uitgerust met de nieuwste technologie, is ontworpen om bedrijven en hun werknemers in optimale comfortomstandigheden te verwelkomen. De perfecte locatie voor unieke en persoonlijke evenementen zoals congressen, symposia, beurzen, productlanceringen...

    “Les Dîners Légendaires": grootste avonden: In 2020 nodigt Puy du Fou bezoekers uit om een avond achter de schermen van de ‘ Puy du Fou droom’ te gaan. Bezoekers kunnen de talenten ontmoeten, over de ambachten leren en vaardigheden ontdekken die de originele creaties van Puy du Fou tot leven brengen. Elk diner, bedacht rond originele thema's, belicht een onbekend aspect van Puy du Fou. Ontdek bijvoorbeeld de geheimen van "Le Signe du Triomphe", vanaf het idee tot aan de adembenemende show. Diner in het hart van de stallen van de "Equestrian Academy" en ontdek hoe de ruiters en trainers dagelijks zorgen voor het welzijn van maar liefst 226 paarden. De grootste showstal van Europa. Honderden bevoorrechte bezoekers zullen de mysteries van de knowhow van Puy du Fou kunnen ontrafelen tijdens een uitzonderlijk groot diner in een ongewone en grandioze setting.

    Vertrouwen in talenten : De overdracht van kennis is de kern van het succes en het unieke concept van Puy du Fou. Puy du Fou is dan ook een trainingscentrum geworden dat talenten scout en hen opleidingen op maat biedt. In drie jaar tijd hebben meer dan 1.500 mensen een interne opleiding genoten en gevalideerd door een officieel diploma. De sleutel tot een professionele carrière. Een consoletechnicus krijgt bijvoorbeeld 120 uur training bij Puy du Fou en een verkoper 70 uur. Deze banen zijn springplanken, dankzij het merkimago van Puy du Fou en de ervaring die jonge rekruten transformeert in erkende experts in de entertainmentwereld in Frankrijk en het buitenland.

    Een wereldwijd artistiek model: Zoals Puy du Fou als nooit tevoren in Frankrijk investeert, schittert het merk nu ook in het buitenland. Sinds de zomer van 2019 in Toledo, ten zuiden van Madrid. Hier is de grootste nachtshow van Spanje, "El Sueño de Toledo", reeds een daverend succes. In 2020 verwacht Puy du Fou España 260.000 bezoekers te ontvangen van april tot oktober, alvorens de reis terug in de tijd wordt verlengd met vier nieuwe dagshows. Deze zullen in het voorjaar van 2021 hun deuren openen, na een investering van 181 miljoen euro.

    Ook in Nederland is zojuist een grote samenwerking getekend met het Nederlandse park Efteling. Het derde meest bezochte park van Europa vertrouwt Puy du Fou de show "Raveleijn" toe die in 2020 bijna 1.200 keer wordt gespeeld door 50 artiesten, stuntmannen, ruiters en valkeniers van Puy du Fou. Tot slot blijft een team van 25 mensen in China werken aan de creatie van een show die het daglicht zal zien aan de voet van de Chinese muur in 2023. Tegen 2030 zullen er wereldwijd vier Puy du Fou verschijnen.

    Praktische informatie: Seizoen 2020 : van 4 april tot 1 november 2020 - De restaurants : de restaurants zijn alle showdagen open voor lunch en diner. – Ticketprijzen: - Ticket voor volwassenen vanaf €37, ticket voor kinderen vanaf €27 - Verblijfstarieven: Overnachting + toegang tot park vanaf €62 - Meer informatie vind je op de website van Puy du Fou - www.puydufou.com

    21-03-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SkinnyLove ...

    De beste manier om je lichaam helemaal spring proof te krijgen? Een detox! De start van de lente is de perfecte gelegenheid om nieuwe producten te ontdekken die je daarbij kunnen helpen. Ontdek de vegan, glutenvrije en biologische SkinnyLove spreads en bars om je lichaam voor te bereiden op een stralend voorjaar.

    Wat eet je het best voor een gezond lichaam?

    Een detox betekent niet dat je minder moet eten, wél dat je de juiste voedingsstoffen moet opnemen. Zo schenk je jouw lichaam wat het nodig heeft. De SkinnyLove spreads en bars komen hier als geroepen! Deze vegan, glutenvrije en biologische producten uit het assortiment van SkinnyLove zijn speciaal gecreëerd voor iedereen die naar een fitte levensstijl verlangt of zich slank wil smullen.

    De ready-to-eat spreads en bars bestaan uitsluitend uit heerlijk natuurlijke ingrediënten en kan je eten zonder schuldgevoel! De gezonde spreads bevatten enkel de puurste groenten of fruit en zijn ook nog eens lief voor je lijn. De heerlijke bars zitten boordevol vruchten, kruiden en granen. Daarnaast geven ze je een verzadigend gevoel. Zowel de spreads als de bars bevatten bovendien geen toegevoegde suikers, geen zoetmiddelen en geen kunstmatige smaakstoffen of bewaarmiddelen. Helemaal detox proof dus!

    De kracht van ons assortiment

    Het is belangrijker dan ooit om bewust met voeding om te gaan. Daarom focust SkinnyLove op de creatie van gezonde voedingsproducten met natuurlijke ingrediënten zonder verdoken suikers en zonder industriële vetten. Hierbij gaat SkinnyLove op zoek naar recepturen die gemakkelijk te verteren en te verwerken zijn zodat je zonder schuldgevoel kan snacken. Het hele gamma ready-to-eat spreads en bars is het smakelijke resultaat van deze zoektocht. Of je nu houdt van zoet of pittig; er is voor ieder wat wils. Proef het hele gamma in onze winkels of bestel je voorraad online op www.skinnylove.be.

    SkinnyLove spreads

    Bij de SkinnyLove spreads vind je confituren, groentespreads, pestos en tapenades terug. Van een ananas-mango confituur tot een tomaten basilicum tapenade, een gezonde pesto alla genovese en een zwarte olijventapenade.

    De gezonde spreads gebruik je in salades of pasta’s, serveer je bij je aperohapjes of smeer je op heerlijk gezonde crackers. Eén ding staat vast: ze zijn de perfecte toevoeging aan een gezond eetpatroon!

    SkinnyLove bars

    De hongerstillende bars (carob werkt hongerstillend) zijn te verkrijgen in 5 heerlijke smaken op basis van vruchten en boekweit: Mango-mandarijn, Appel-kaneel, Ananas-kurkuma, Sinaas-wortel-gember en Gember-matcha.

    Liever zin in iets met chocolade? Dan is er de SkinnyLove brownie op basis van pure chocolade, boekweitgraan en appel om alle chocoholics op een gezonde manier van een verwennerij te voorzien. Deze brownie kan als snack of als detox proof dessertje worden gegeten!

    Wat drink je het best voor een gezond lichaam?

    SkinnyLove zuivert je lichaam, geeft je een energieboost en houdt je gehydrateerd. Naast gezond eten, is het enorm belangrijk om voldoende water te drinken en zo de slechte stoffen uit je lichaam weg te spoelen. SkinnyLove is hiervoor ideaal, aangezien het bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten zoals matcha, kurkuma, gember en vijgcactus, aangelengd met fruitvezels, prebiotische voedingsvezels en kruiden. Gember geeft je bijvoorbeeld meer energie en vitaliteit, terwijl rozemarijn de inwendige zuivering ondersteunt. Een perfecte combinatie voor een detox.

    SkinnyLove helpt je op weg naar een gezondere mindset, een bewuster leven en een frisse start van de lente!

     

     







    20-03-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Xandres atelier start met maken mondmaskers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In het Xandres-atelier in Destelbergen ontstond deze ochtend een spontane actie onder de stiksters. Men begon mondmaskers te maken. Het atelier dat normaal gezien instaat voor retouches uit de winkels en het maken van stalen nam vandaag initiatief om te helpen.

    Katrien Kennis – verantwoordelijke productie – “het is hartverwarmend om te zien hoe in deze tijden iedereen zijn steentje wil bijdragen. Dit initiatief moeten we steunen als directie. Onze stiksters kunnen ook niet zomaar thuiswerken dus leeft de bezorgdheid eens zo hard.”

    Ook Patrick Desrumaux – Managing Director - reageert enthousiast “het worden mondmaskers voor mensen die proberen om de samenleving draaiende te houden, ik denk aan medewerkers van supermarkten, crèches, maaltijdbezorgers, postbodes, bestuurders van openbaar vervoer, enzovoort. Moedige mensen die zich veiliger willen voelen en zich heel verantwoordelijk opstellen naar hun omgeving toe.”

    Geen medisch gekeurd mondmasker dus, maar wel één die goed gemaakt is, mooi aanpast, én bestaat uit 8 lagen. Deze extra bescherming willen we waar mogelijk gratis aanbieden en daarnaast ook zeker de kennis ter beschikking stellen. Hoe maak ik mijn eigen mondmasker? Het patroon en enkele tips maken we beschikbaar op onze website. “We bekijken momenteel hoe we productiegewijs verder kunnen gaan en hoe we onze reststoffen ook gratis ter beschikking kunnen stellen voor dit doel. Dit idee sluit ook aan bij de hele duurzaamheidsomwenteling waar we als merk middenin zitten.” Aldus nog Patrick Desrumaux.

    Of de mondmaskers even modebewust zijn als de rest van de Xandres collectie? Dat oordeel laten we aan anderen over. Ieders gezondheid komt nu op de eerste plaats.

    Iedereen die nood heeft aan stof, garen en/of mondmaskers kan terecht op staysafe@xandres.be en Xandres helpt u zo goed mogelijk verder.

    19-03-2020 om 21:06 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groep SEB: Lenteschoonmaak

    Rowenta: een schoon en gezond huis in een oogopslag

    "Overal schoon in één keer." De Rowenta Air Force 760 Flex Aqua snoerloze stofzuiger combineert flexibiliteit en zuigkracht en bereikt tot 5 keer meer stof onder lage meubelen. De flexibiliteit en het snoerloze ontwerp zorgen ervoor dat je alle oppervlakken direct kan reinigen: vloeren, tapijten, andere vloerbedekkingen en plafonds. Dit alles dankzij een complete set van schoonmaakaccessoires. Het apparaat heeft drie verschillende reinigingsmodi: ECO voor de dagelijkse schoonmaak, BOOST voor diep ingebedde stof in tapijten en TURBO voor intensieve reiniging, in geval van zwaar ingebedde stof, bijvoorbeeld in strepen en langs muren. Maar de echte innovatie zit verborgen in de gloednieuwe Aqua Force 2 in 1 borstel: je kunt er in één keer mee stofzuigen en dweilen.

    Voor iedereen die graag een interieur heeft dat altijd schoon en netjes is, maar nooit tijd heeft om eraan te beginnen, is er goed nieuws. De Rowenta Explorer 60 Serie robotstofzuiger is de intuïtieve oplossing. Het is een volledig connected oplossing die het schoonmaken voor je regelt met een app waarmee je de reiniging, de planning en het onderhoud kan beheren, waar en wanneer dan ook. Het Aqua Force systeem reinigt de vloer tijdens het stofzuigen, voor een echte 2-in-1 volautomatische actie. Met een hoogte van 6 cm is het de kleinste robotstofzuiger op de markt. Hij is ook compatibel met je persoonlijke voice-assistent voor gemakkelijke bediening en optimale taakverdeling.

    Calor: bespaar tijd bij het strijken

    Met het Calor Pro Express Ultimate [+] strijkijzer strijk je moeiteloos en rimpelloos je kleding en wasgoed. Twee nieuwe functies zorgen voor een professionele efficiëntie: de meest krachtige stoomstroom en de nieuwste Smart Steam-technologie, een slimme sensor die de beweging van je strijkijzer herkent en automatisch stoom vrijgeeft voor de ultieme strijkervaring. Zijn krachtige persfunctie kan zelfs de zwaarste plooien aan, waardoor het de perfecte optie is voor het strijken van dikke stoffen. Het apparaat is ook twee keer zo stil als de huidige producten in het assortiment. Met zijn unieke stoomkracht en geavanceerde slimme functies is dit product het nieuwe high-tech strijkijzer dat zorgt voor perfecte, moeiteloze resultaten.

    Het andere nieuwe product van Calor ontketent als het ware een kleine revolutie. Het Calor IXEO Power all-in-one plooiverwijderingssysteem gebruikt hogedruk technologie voor ultieme stoomkracht. Het Smart Board kan je op drie manieren verstellen: horizontale positie om te strijken, verticale positie om glad te strijken en de ergonomische 30°-positie om hemden op een zeer eenvoudige manier te strijken. Het gloednieuwe ontwerp maakt het mogelijk om aangenaam en licht te strijken met een ijzeren kop waarvan het gewicht gehalveerd is ten opzichte van dat van een traditioneel strijkijzer. Dankzij de zeer precieze punt kan je de kleinste details nauwkeurig perfectioneren. Bovendien is de opwarmtijd ongeveer 70 seconden, wat ideaal is voor dagelijks gebruik en voor last minute touch-ups.

     

     

     





    19-03-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krachtige boost mey verstevigende gezichtsolie

    In aansluiting op het succes van Granaatappel Verstevigende Gezichtsverzorging breidt Weleda haar 100% natuurlijke verzorging voor de 40+ huid uit met Verstevigende Gezichtsolie. Dit geconcentreerde complex met 8 biologische plantenoliën voedt intensief, is een krachtige antioxidanten-boost en zorgt in no-time voor een stralende huid.

    Celvernieuwing

    “Naarmate we ouder worden vertraagt de celvernieuwing. Als gevolg hiervan wordt je huid droger, verliest zij haar stevigheid en ontstaan rimpels. Dit proces is onvermijdelijk, maar je kan het wel vertragen”, vertelt Kim Goppel, product specialist bij Weleda. “De granaatappel is een wonderlijke vrucht.

    Elk pitje zit barstensvol antioxidanten welke een positief effect hebben op je gezondheid én schoonheid. Ze zijn je beste bondgenoten bij het verminderen van vroegtijdige tekenen van huidveroudering. Granaatappel stimuleert de celvernieuwing en vermindert lijntjes en rimpels.” De lijn -die uit een oogcontourcrème, serum, dag- en nachtcrème bestaat- wordt nu uitgebreid met een krachtige antioxidanten-boost: Verstevigende Gezichtsolie.

    De kracht van een druppel

    “Deze gezichtsolie is weliswaar een kleine aanvulling op je dagelijkse routine maar heeft een geweldige impact,” aldus Kim. “Slechts enkele druppels van deze kostbare olie voeden je huid intensief, stimuleren de celvernieuwing en verstevigen je huid. Een fijn pluspunt is de anti- pollution formule. Deze vermindert direct het negatieve effect dat veroorzaakt wordt door o.a. luchtvervuiling, fijnstof en blauw licht. En daar krijgt iedereen steeds meer mee te maken. Deze gezichtsolie is dus absoluut een welkome aanvulling op je gezichtsverzorging.”

    8 kostbare biologische plantenoliën

    “Verstevigende Gezichtsolie bevat maar liefst 8 kostbare biologische plantenoliën waaronder granaatappelpitolie, avocado-olie en arganolie. Iedere olie heeft haar unieke eigenschappen, maar allemaal zitten ze vol antioxidanten en gaan ze vroegtijdige huidveroudering op een natuurlijke manier tegen. De ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen en versterken elkaars werking. Bovendien wordt de lichte olie snel opgenomen en zorgt zo voor een gladde, stevige en stralende huid. De subtiele geur in de sfeer van 1001 nacht wordt verkregen door natuurlijke etherische oliën van sinaasappel, davana en vanille. Je kan de gezichtsolie puur gebruiken of een paar druppels door je dag- of nachtcrème mengen voor een extra voedend effect.”

    De producten zijn te koop vanaf eind maart.







    18-03-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Oosterse sferen met Mayerline en Améline

    Voor de hoogzomercollectie lieten Mayerline en Améline by Mayerline zich inspireren door het Verre-Oosten voor een hedendaagse nomadische look.

    EEN MODERNE KIJK OP LUXE

    Loszittende broeken, jurken en kaftanblouses in lichte tinten creëren een ontspannen, maar luxueuze look. Het kleurenpalet weerspiegelt rust en elegantie met een lichte tint geel in combinatie met het iconische Marrakech blauw.

    LINNEN HELEMAAL TERUG OP DE VOORGROND

    Linnen is lange tijd een beetje op de achtergrond gebleven, maar deze zomer is het eindelijk helemaal terug. Gelukkig maar, want deze natuurlijke, lichte stof is comfortabel, sterk, ademend, vormvast en heerlijk verkoelend. En er is nog een belangrijke reden waarom we van linnen houden: deze plantaardige vlasvezel scoort op vlak van ecologie uitstekende punten.

    TEGELMOTIEVEN, FRANJES EN GEDURFDE STREPEN

    Geen print zo tijdloos en multi-inzetbaar als de streep. Verticale streepjes passen bij alle kleuren en prints. Ga voor een meer opvallende look door meerdere streepprints te combineren of ga voor een volledige outfit gehuld in de typische Arabische tegelmotieven. Kleine details zoals franjes aan de bloes of broek zorgen voor een speels en afgewerkt accent.

    AMÉLINE by Mayerline: De AMÉLINE-vrouw is een moderne, actieve vrouw die weet wat ze wil. Ook in haar kleerkast. Ze wil haar favoriete items het liefst elke dag aan kunnen om haar zelfbewuste persoonlijkheid uit te drukken. Ze houdt van een hedendaagse look, maar vraagt ook dat deze look haar actieve leven volgt. Comfort is dus belangrijk. Ze volgt trends maar niet ten koste van alles. Ze beperkt zich zeker niet enkel tot basisstukken, maar houdt van creativiteit en mooie, actuele combinaties. Mixing moods and moments. For a happy feeling. Mayerline

    Mayerline is al meer dan 60 jaar een ambitieus Brussels modebedrijf. Doorheen haar levensloop is Mayerline geëvolueerd van een specialist in damesmantels tot een modehuis dat stijlvolle en comfortabele modecollecties tekent. Mayerline ontwerpt mode voor de vrouw die weet waar ze voor staat en het leven stijlvol en elegant tegemoet wil treden. Mayerline begrijpt als geen ander dat een vrouw door de jaren heen – ietwat met tegenzin – toegiften moet doen aan de wetten der natuur, maar daarbij geen enkel compromis wil sluiten in hoe ze voor de dag komt en wat ze wil uitstralen.

     







    17-03-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bohemnian meets English royality

    L'HISTOIRE DE LOUISE BY E5 - SS2020

    De bloemetjes worden dit voorjaar massaal buitengezet want de bloemenprint is weer helemaal terug van nooit weggeweest! En thank god for that – want dankzij deze print gaat de zon meteen schijnen! Dit jaar zijn fleurige bloemetjes stoerder dan ooit. De Louise vrouw combineert de floral trend met double denim of een kledingstuk in classic blue, de trendkleur van het jaar 2020!

    Tops, trenchcoats, broeken of jurkjes: er zijn maar weinig items die dit jaar niét bedrukt zijn met ruitjes – of meer specifiek: de Vichy ruit! Luchtige blouses en dromerige prairiejurken, krijgen de ‘ruit-treatment’. Een verfrissende combinatie, zoveel is zeker!

    Hello ‘broderie anglaise’! Op het eerste zicht lijken ‘broderie anglaise’ blouses romantisch en meisjesachtig. Maar het kan ook anders : in andere kleuren dan het geijkte wit en gecombineerd met een stoere tegenhanger zoals een loose jeans of cargobroek. Gedurfd én pretty in pink!

    Of je nu gaat voor een romantische bloemenprint of een strakke Vichy ruit, dit voorjaar geven lichte stoffen en losvallende vormen de nodige nonchalance aan de L'histoire de Louise look.

     









    17-03-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harmony, unity & bravery: Hunkemöller

    De nieuwste collectie van het lingeriemerk Hunkemöller, te volgen via livestream, werd getoond op de catwalk. Tijdens deze inspirerende show rockten modellen zoals Loiza Lamers, Fine Bauer, Lidia Santos en Manny Willie de catwalk!

    Vrouwelijkheid in alle soorten en maten

    De collectie is de eerste van de hand van ontwerper Andrew Lane met wie het merk nieuwe stappen zet. Met Andrew werkt Hunkemöller vanuit het ‘design first’ principe. Hunkemöller gaat terug naar de essentie en toonde een collectie die vrouwelijkheid in iedere vorm en maat viert.

    Een interpretatie van de moderne vrouw, elementen van bloemen, geïnspireerd door moderne kunst. De simpelheid en de felle kleuren van Andy Warhol’s beroemde hibiscus kunstwerk vertalen zich naar speels geborduurd kant. Transparante chiffon met ruches staat voor de dromerige witte roos van Georgia o’Keeffe. De erotische uitstraling van Robert Mapplethorpe’s lelie was de inspiratie voor moderne bondage details. En laten we één van de eerste boegbeelden van emancipatie en empowerment Frida Kahlo niet vergeten, haar uitdagende bloemen zetten een duidelijke sfeer.

    "Vrouwen zijn een combinatie van al het bovenstaande, het beste van alle werelden. Met deze collectie wil Hunkemöller het mooiste in alle vrouwen naar boven brengen, hun zelfvertrouwen een boost geven en ze empoweren,” aldus CEO Philip Mountford.

    Het materiaalgebruik varieert van kant, geborduurde stoffen, motieven, satijn, tot aan chiffon, tule, linten en heel veel decoratieve steentjes.

    “Lingerie is een persoonlijk en empowering iets voor vrouwen, ik wilde geen opsmuk of andere zaken die afleiden tijdens de show, maar alleen de lingerie in haar puurste vorm laten zien.” vertelt Andrew Lane.

    De inspiratie voor de catwalk komt rechtstreeks van de girlgang en eenheid uit de muziek video van Beyonce’s ‘Spirit’. De show was verdeeld in drie thema’s: Harmony, Unity and Bravery en stond in het teken van inclusiviteit en sisterhood. Loiza Lamers, Manny Willie, Lidia Santos en Fine Bauer kwamen samen om te strijden voor Hunkemöller’s brand vision: lingerie ontwerpen voor iedere vrouw, ongeacht welke vorm of maat ze heeft met de beste pasvorm.







    16-03-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!