Inhoud blog
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    09-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinese Zodiac

    Chinese Zodiac- Armour of God III

     

    Nieuw op DVD en Blue Ray, de mogelijk laatste grote actiefilm van Jackie Chans met twee wereldrecords en een terugkeer naar de acties en stunts waar Jackie Chans beroemd is voor geworden.

    Het verhaal: We leren ‘J.C.’ (Jackie Chan) kennen wanneer hij een militaire basis in de voormalige Sovjet-Unie binnendringt en vervolgens weet te ontsnappen in een pak met ingebouwde wieltjes waarmee hij op een soort levend skateboard lijkt. J.C. en zijn ploeg blijken te werken voor ene Morgan (Oliver Platt), een kunst- en antiekverzamelaar die doubleert als meestervervalser. ’s Mans huidige project? Het recupereren van 12 bronzen dierenhoofden die samen de Chinese dierenriem voorstellen en in 1860 door de Europese veroveraars in Peking werden buitgemaakt. De hoofden worden tijdens elke veiling kostbaarder en J.C. zal er dan ook een aardig duitje aan kunnen verdienen: 1 miljoen dollar per stuk, met een bonus van 10 miljoen als hij ook het zeldzame drakenhoofd kan vinden.

    J.C. reist eerst naar Frankrijk, waar hij zich voordoet als journalist voor National Geographic. Een plaatselijke verzamelaar heeft immers twee van de beelden in bezit, maar al snel blijkt ook Coco (Yao Xingtong), een jonge Chinese vrouw, op zoek te zijn naar de voorwerpen. Coco wil de hoofden immers terugbrengen naar haar eigen land en gaat een bondgenootschap aan met de avonturier. Ze is zich immers niet bewust van het feit dat die laatste eigenlijk enkel uit is op geld...

    De film: Laten we er geen doekjes om winden: Jackie Chan is een fenomeen. De in Hong Kong geboren acteur begon te acteren in de jaren zestig, speelde sindsdien mee in meer dan 100 films (Chinese Zodiac is officieel zijn 101ste prent) en wordt in april 60 jaar oud. Chinese Zodiac zou dan ook wel eens zijn laatste grote actiefilm kunnen worden: ondanks het feit dat hij vorig jaar in alweer twee films te zien was en in 2015 zal aantreden in Skiptrace, wist hij na de opnames van Chinese Zodiac te vertellen dat hij meer pijn heeft geleden dan vroeger en ook zijn rug zwaar heeft geblesseerd.

    Dat Jackie Chan enkele verwondingen heeft opgelopen, is in ieder geval al lang niets bijzonder meer: de acteur brak door in een film van Bruce Lee (toen nog als stuntman!) en heeft er altijd op gestaan om zijn eigen stunts te doen. Meer, nog: hij verwacht dat ook van zijn collega’s – een houding die hij wel wat moest bijstellen toen hij steeds vaker in Amerikaanse films begon op te duiken, waar men nogal voorzichtig is als het om de gezondheid van de filmsterren gaat. Chan, die overigens ook een getrainde (opera)zanger is en verschillende albums op zijn conto heeft, wist in het verleden al zijn vingers, tenen, kaakbeenderen, heupen, sternum, nek, enkel en ribben te breken.

    Toen Police Story duidelijk maakte dat meewerken aan zijn films écht gevaarlijk kan zijn, wilde geen enkele maatschappij nog zijn films verzekeren... waarop de actieheld dan maar besliste om zijn eigen stuntvereniging op te richten en alle medische rekeningen uit eigen zak te betalen. Dat hij nu, op negenenvijftig jarige leeftijd, nog het wereldrecord voor ‘meeste aantal stunts door een levende acteur in een film’ wist binnen te rijven, toont aan dat Jackie Chan nog een laatste keer wilde tonen tot wat hij in staat is. Vooral de intro en het laatste half uur van Chinese Zodiac staan weer bol van de dingen waar de man zijn handelsmerk van heeft gemaakt: halsbrekende stunts, innoverende actie, gemengd met comedy, het onconventionele gebruik van allerlei voorwerpen op de set en verbluffende vechtscènes (met onder andere ex-wereldkampioen taekwondo Alaa Safi) die uitblinken in originaliteit, finesse en snelheid van uitvoering. Het is dan ook niet toevallig dat Chinese Zodiac eigenlijk een drieluik afsluit waarvan het legendarische tweede deel dateert uit 1991: de Armour of God-reeks. Armour of God III: Chinese Zodiac bezorgde Jackie Chan meteen ook een Golden Horse Award en een Hong Kong Film Award voor beste actiechoreografie en een Huabiao Film Award voor uitzonderlijke gecoproduceerde film. Hij duikt ook maar liefst 15 keer op in de credits van deze prent: ook al een wereldrecord. Chan speelt immers niet alleen de hoofdrol, hij schreef, regisseerde en produceerde Chinese Zodiac en vervulde ook nog eens een hoop andere functies, waaronder die van componist en vechtchoreograaf.

    Chinese Zodiac ligt wat de verhaallijn betreft zowel in de lijn van de Armour of God-films als van de tekenfilmreeks die rond Jackie Chan te zien was. Alles is daardoor een stuk lichthartiger dan de dramatiek die het geweldige New Police Story kenmerkte. Het verhaal is dus bedoeld om de hele familie aan te spreken, met dus ook de nodige absurde humor en slapstick, maar natuurlijk weten we allemaal waarom we in de eerste plaats zullen kijken: om het soort actie en stunts te zien dat je nergens anders ziet opduiken... en dan bedoelen we ook écht nergens. Beloofd. Blijf trouwens vooral kijken naar de aftiteling, want naar goede gewoonte krijg je weer een hoop bloopers te zien. Deze keer volgt er echter nog een extraatje: een boodschap voor de fans en een compilatie van Chans beste werk uit het verleden. Een afscheid? Misschien wel en dus absoluut niet te missen!

    Technische fiche: Regie: Jackie Chan; Scenario: Frankie Chan, Jackie Chan, Edward Tang & Stanley Tong; Productie: Jackie Chan, Esmond Ren, Barbie Tung, Zhonglei Wang, Albert Yeung & Dajun Zhang; Cinematografie: Jackie Chan, Man-Ching Ng, Ben Nott & Horace Wong; Muziek: Gary Chase, Nathan Wang, met ‘theme song’ geschreven en gezongen door Jackie Chan en Montage: Chi Wai Yau

    Artistieke fiche: Jackie Chan: J.C./Asian Hawk; Oliver Platt: Lawrence Morgan; Laura Weissbecker: Catherine de Sichel; Caitlin Dechelle: Katie; Xingtong Yao: Coco en Alaa Safi: Vulture







    09-02-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Narvik homeParcs

    Samenwerking De Brouwerij en Narvik HomeParcs

     

    Het gekende eet- en bierencafé De Brouwerij uit Lanaken gaat vanaf 1 maart een samenwerkingsverband aan met Narvik HomeParcs.


    Narvik HomeParcs heeft drie exclusieve vakantieparken waarvan één in Zutendaal. Narvik HomeParc Mooi Zutendaal is 40 ha. groot en momenteel staan er al ruim 200 vakantiewoningen. Op dit luxueuze vakantiepark, gelegen in een natuurrijke omgeving, kunt u verblijven in een massief houten vakantiewoning van 4 tot 12 personen. U kunt er ook overnachten een vakantievilla, ontworpen door de gekende Nederlandse architect Jan des Bouvrie. Geniet in de luxe wellnessvilla bovendien van uw eigen privé wellnessruimte met sauna, jacuzzi, infraroodstraler en stoomcabine.

    Narvik HomeParc Mooi Zutendaal is de uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan één van de nabij gelegen bruisende steden of attracties in Limburg. Het vakantiepark biedt zelf ook de nodige faciliteiten voor een aangenaam verblijf voor jong en oud. Het gastvrije team achter de Brouwerij zal nu ook de exploitatie van het horeca-gedeelte, Mooi Parkzicht, op het park Mooi Zutendaal voor haar rekening nemen.

    Gastvrouw Veerle Sandhövel: "Aan de uitbating van de Brouwerij zal niets veranderen. Dit blijft de gezelligste huiskamer van Lanaken met keuze uit 230 bieren en een lekkere keuken aan gezinsvriendelijke prijzen. In restaurant Mooi Parkzicht zullen niet alleen de talrijke toeristen in de watten gelegd worden. De mooie feestzaal, in combinatie met een binnen-en buitenspeeltuin en zwembad, is ook een geschikte ruimte voor vergaderingen, babyborrels, kinder- en familiefeesten."

    "We zijn op de vraag van Narvik HomeParcs ingegaan omdat we geloven in het professionele product dat zij aanbieden aan de verblijfstoerist en dagrecreant. De uitbatingen van Parkzicht-Zutendaal en De Brouwerij-Lanaken vullen mekaar aan en zullen mekaar zeker versterken. Ook culinair is dit voor mij een nieuwe en bijkomende uitdaging" besluit chef-kok Maarten Caubergh.

     

     

    09-02-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oman

    OMAN, EEN WARM WELKOM IN DE WINTER !

     

    Het sultanaat Oman is aardig op weg om een van de populairste reisbestemmingen in het Midden-Oosten te worden. De veelzijdigheid, de veiligheid, de goede toeristische infrastructuur en de hartelijkheid van de bevolking zijn niet vreemd aan dat succes. Daarenboven is Oman een winterzon bestemming waar je tijdens onze wintermaanden kunt genieten van heerlijke temperaturen aan zonovergoten stranden.

     Aan de Golf van Oman, ten noorden en ten zuiden van de hoofdstad Muscat, liggen enkele fantastische vakantieresorts waar je maximaal kunt genieten van de zomerse winter van Oman. De namen van de bekende strandhotels klinken als muziek in de oren: Shangri-La’s Barr Al Jissah Resort & Spa, Al Bustan Palace, The Chedi Muscat, Sifawy Boutique Hotel, Millennium Resort Mussanah. Deze en andere onvergetelijke luxe verblijfplaatsen bieden een mix van hedendaagse top design met traditionele Omaanse invloeden. Het comfort, de service en de netheid in deze resorts zijn vergelijkbaar met de top Europese standaard. Kortom, Oman is dé bestemming voor een verwenvakantie in de winter, om zalig te genieten of actief te ontdekken.

     Het is makkelijk om vanuit je verblijfplaats aan zee de hoofdstad van Oman te bezoeken. Gedurende eeuwen lag Oman op belangrijke handelsroutes tussen oost en west waardoor je, ook in Muscat, de invloeden ziet van economische en culturele uitwisseling met de landen rond de Middellandse Zee, Oost-Afrika, Pakistan, China. Tijdens een Muscat City Tour bezoek je onder meer de Sultan Qaboos Moskee, het archeologisch museum, de forten Jalali en Mirani en de Muttrah Souk, de kleurrijke markt waar je typische Omaanse souvenirtjes kunt kopen.

    Voor een dagexcursie spreekt een bezoek aan de forten van Oman zeker tot de verbeelding. Eerst gaat het richting Nizwa Fort van waar je een prachtig uitzicht hebt op het stadje met zijn levendige vrijdagmarkt. Dan volgt Jabreen Castle uit de 17de eeuw en op de terugweg staat een bezoek aan het Bahla Fort op het programma.

    Wil je het echte Oman ontdekken dan dring je nog dieper het land in. Dat is best mogelijk want overal vind je goede overnachtingsplaatsen. Een excursie naar het Jabal Akhdar gebergte, op circa 100 km van Muscat, is om nooit te vergeten. Hier reiken de bergtoppen tot drieduizend meter hoogte en de regio is bekend om zijn rijke cultuur, zijn vriendelijke bevolking en uiteraard het sublieme natuurschoon. Een verblijf in het Sahab Hotel, met fantastisch uitzicht over de bergen, is de kers op de taart van deze reis. Binnenkort wordt hier ook het Alila Jabal Akhdar Hotelgeopend, op een spectaculaire plaats, 2000m hoog, met binnen- en buitenzwembad, wellness- en fitnessfaciliteiten.

     Oman is veel meer dan een kuststrook met daarachter een eentonige woestijnvlakte. Het landschap is afwisselend met hoge bergketens, groene oases met palmbomen en meertjes en verrassende woestijngebieden waar je kennis maakt met het leven van de bedoeïen. Die grote variatie opent mogelijkheden voor de actieve en avontuurlijke reizigers. Een wandelvakantie in Oman is dus perfect mogelijk en logeren in een tent, luxueus met airco, of in een bedoeïenentent is gewoon fantastisch. Stel je voor, een nacht in de woestijn, luisteren naar de stilte onder een sterrenhemel zoals je die nooit eerder hebt gezien!

     Het programma van een reis in Oman is altijd gevarieerd. Na een dag in de woestijn ben je alweer aan zee, bijvoorbeeld in Ras Al Hadd waar de zeeschildpadden aan land komen. Nog een paar uur rijden en je bent terug in de buurt van Muscat waar je de laatste dagen van een zomerse winterreis kunt naganieten in een luxueus hotel, alvorens het vliegtuig te nemen richting thuis.

     Het sultanaat Oman, met als hoofdstad Muscat, maakt deel uit van het Arabisch schiereiland. Het is een veilige reisbestemming die aangenaam verrast, met een onvoorstelbare en gevarieerde natuurpracht, een culturele rijkdom zonder weerga en daar bovenop een gastvrije bevolking en een degelijke toeristische infrastructuur. Oman in één woord: GEWELDIG ! www.visitoman.be

    08-02-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bed en Bike label

    Toeristische diensten Oostkantons lanceren het „bed+bike“ label

     

    Ook in de Oostkantons vindt men vanaf nu het „bed+bike“ label voor fietsvriendelijke verblijven. Isabelle Weykmans, Minister voor Toerisme van de Duitstalige Gemeenschap en Sandra De Taey, Directrice van het Toeristisch Agentschap Oost-België, overhandigden deze onderscheiding voor uitzonderlijke kwaliteit in de verblijfssector, aan 23 partnerbedrijven.

    Tijdens haar introductie onderstreepte minister Weykmans, het belang van het fietstoerisme voor de regio: „47 % van onze toeristen (1ste plaats) komen tijdens hun verblijf genieten van de mooie natuur en 38 % (2de plaats) verklaart dat ze onze regio bezoeken voor de uitgebreide fiets- en wandelmogelijkheden. “Reden genoeg dus, om juist deze sector verder uit te bouwen, zelfs te versterken”, aldus de minister.

    Het „bed+bike“ project werd door de dienst productontwikkeling en marketing van het Toeristisch Agentschap Oost-België uitgewerkt en doorgevoerd. Met als doel langs de Vennbahn en andere fietsroutes hoogstaande kwaliteit uit te bouwen in de verblijfssector, bemiddelde het Toeristisch Agentschap met het ADFC en startte met dezelfde projecten in Luxemburg en in Nordrhein-Westfalen.

    De vertegenwoordigster van het ADFC voor de Oostkantons en Luxemburg, Monique Goldschmid, stelde het „bed+bike“ label voor. Daaruit bleek dat de fietsende vakantiegast op een service kan rekenen die aan zijn verwachtingen voldoet. „bed+bike“ verblijven zijn op de speciale behoeftes van de fietsers ingesteld, zo zijn fietsers ook voor één nacht welkom, wordt hun fiets veilig gestald en kan natte kleding en uitrusting worden gedroogd. Voor kleine reparaties aan de fiets staat het juiste materiaal ter beschikking, terwijl men voor grotere pannes terecht kan in de dichtstbijzijnde garage. Dankzij uitgebreide wandelkaarten en nauw aansluitende bus-en treindienstregelingen kunnen er leuke uitstapjes gepland worden in de omgeving.

    Door het „bed+bike“ label kunnen de Oostkantons hun belang als fietsregio verder uitbouwen. Bij de infrastructuur hoort een fietsnetwerk van meer dan 850 km. Vooral het fietsknooppunt Velotours en de unieke Vennbahn van het RAVEL-netwerk zijn ontzettend populair.

    Het “bed+bike” label werd in de jaren negentig in Duitsland ingevoerd op vraag van de “Allgemeine Deutsche Fahrrad-Club” (ADFC), met ruim 140.000 leden, de belangrijkste belangen-en consumentenorganisatie voor fietsers in Duitsland. In Duitsland bezitten ondertussen meer dan 5.500 bedrijven het "bed+bike"-Label, dat ondertussen ook in Luxemburg en Oostenrijk werd ingevoerd.

    info@eastbelgium.com





    07-02-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentijn met knuffelduik

    Valentijn vieren met een Knuffelduik in zee

     

    Op 14 februari vieren we Valentijn. Zij die mekaar graag zien geven elkaar cadeautjes en laten we eerlijk zijn, het is soms toch wat zoeken naar dat ene originele cadeau. Badplaats Koksijde-Oostduinkerke heeft een aantal troeven in huis die zich lenen voor een romantisch weekendje aan zee en daarbij ook nog eens een bijzondere beleving in petto hebben met de Knuffelduik op 15 februari…

    Een Knuffelduik, het laat zich raden wat hiermee bedoeld wordt. Samen met je partner ga je het frisse, zeg maar koude (10°C), zeewater in, een uitdaging voor allebei. Je kunt ook solo in de aanrollende golven springen en wie weet ontdek je tijdens het ‘duiken’ de soul mate van je leven. Het startschot voor de Knuffelduik wordt om 15 u gegeven maar zowel ervoor als erna kunnen de dapperen zich opwarmen aan allerlei animatie en muziek, met een waardige afsluiter, een spetterend vuurwerk, om 18u30.

    Met een natuurlijke kuststrook van wel 7.95 km lang, biedt de badplaats voldoende ruimte om samen uit te waaien langs het strand. Er zijn ook leuke bewegwijzerde wandelpaden die je kan volgen doorheen beschermde duinen en bossen. Voor een romantische wandeling door de duinen is er de 8 km lange Doornpanne wandelroute waar je samen kennis maakt met een imponerend duinmassief en het brede zandstrand. Na een dag in de gezonde lucht is het uitkijken naar een sfeervol restaurantje. In de badplaats vind je restaurants genoeg waar een gezellige tête à tête verzekerd is en waar je bovendien lekkere menu’s aan de gunstige prijs van € 25 vindt, gebundeld in de Horecagids. Een hotel arrangement met hoog romantiek gehalte ontdek je het beste adres op www.hotels-koksijde.be

    In het cultureel centrum CasinoKoksijde kun je terecht voor theater, dans, humor, concerten en filmvoorstellingen. Er is bv de film ‘Night Train to Lisbon’ (12/02), naar de gelijknamige bestseller van Pascal Mercier. Op 15 februari wordt in de theaterzaal ‘De Broosheid van een Lichaam’ opgevoerd, een theaterstuk dat tranen losmaakt. www.casinokoksijde.be In het NAVIGO Nationaal Visserijmuseum wordt het verhaal verteld over de zee- en kustvisserij, het harde leven van de Vlaamse vissersfamilie, de avonturen van de IJslandvaarders, de garnaalvissers te paard, een unieke levende traditie die nog maar net tot Immaterieel Cultureel Erfgoed is verklaard. Of het Paul Delvaux Museum met een aardige verzameling schilderijen, tekeningen en prenten van Paul Delvaux. www.navigomuseum.be en www.delvauxmuseum.com

    In het Abdijmuseum Ten Duinen kom je alles te weten over het leven in de Middeleeuwen in een Cisterciënzerabdij. Je maakt er kennis met een verhaal over wonen, werken, bidden, eten, spelen en jawel, liefhebben. Liefde en lust, het is van alle tijden en wat dat betreft, verschilt de mens van de Middeleeuwen in niets van de moderne mens www.tenduinen.be

    07-02-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pierre & Vacances wellness

    Pierre & Vacances premium, kwaliteitsvolle wellnessverblijven

     

    De vakantieperiode is het moment bij uitstek om tot rust te komen, te ontspannen en te herbronnen. Net daarom zijn de vakantieverblijven van Pierre & Vacances premium opgevat als authentieke, aantrekkelijke plaatsen waar men kwaliteit hoog in het vaandel draagt. De ruime verblijven zijn stijlvol en rustgevend, en de wellnessruimten zijn perfect geïntegreerd. Een heerlijk ontspannende vakantie verzekerd!

    Pierre & Vacances telt 12 residenties in de bergen en 6 aan zee. De meeste daarvan beschikken over een wellnessruimte met vrij toegankelijke sauna, hamams binnenzwembaden en een spa- of thalassoruimte in samenwerking met befaamde partners (Cinq Mondes®, Algotherm® en Thalgo®).

    Massage, gelaats- en lichaamsverzorging kunnen tegelijk met uw verblijf worden geboekt. Zo stellen we alles in het werk om u van een optimale wellnessvakantie te laten genieten.

    Hét wellnessaanbod van het moment: Le Village Arc 1950 Pierre & Vacances premium***** Te midden van de Franse Alpen vormen acht 5-sterrenresidenties samen het autovrije dorp Arc 1950. Zowel skiërs als wandelaars vinden er alles voor een perfecte vakantie. Hoogstaande, volledig uitgeruste appartementen, alsook heel wat diensten en activiteiten maken er uw verblijf nog aangenamer.

    In de gloednieuwe "Deep Nature Spa®" van Cinq Mondes komen alle zintuigen tot rust. U kunt er heerlijk relaxen in een badruimte met een innovatief concept: twee verwarmde buitenbaden, jacuzzi’s, fitnesszaal, sauna en hamam.

    Speciale aanbieding: BADRUIMTE-PAS “5 beurten voor € 1(Aanbod geldig tot en met 1 maart 2014, voor elk verblijf van minstens 7 overnachtingen, bij aankomst op 08/02, 22/02 en 08/03/2014. - Eén pas per verblijf - Te reserveren via 070 246 100.) Dankzij de vijfbeurtenkaart (€ 1 in plaats van € 79) kunt u volop ontspannen in een minerale omgeving met zwembaden, sauna, hamam, jacuzzi’s, sensorische douches en een relaxruimte rond een centraal haardvuur.

    PIERRE & VACANCES PREMIUM : 18 locaties, 2.200 appartementen en huizen, 10 “Deep Nature Spa’s®” in de residenties en 2 Thalassotherapiecentra van Thalgo in de residenties.

    06-02-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse strekproducten

    8 Vlaamse streekproducten krijgen erkenning STREEKPRODUCT.be

     

    Tijdens de eerste erkenningsronde van 2014 werden 8 nieuwe Vlaamse traditionele streekproducten boven de doopvont gehouden. Het betreft vleeswaren, mosterd, koffie en bier afkomstig uit 4 Vlaamse provincies: Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

    Straffe mosterd uit het Leuvense is een oud pareltje dat nieuw leven wordt ingeblazen. Voor pensen, Brabantse kop, roodbruin bier uit Zuid-West-Vlaanderen, Lierse koffie en filet d’ Anvers kunnen de producenten bogen op méér dan een paar generaties traditie die wordt voortgezet. In Zoersel krijgt de Sint-Antoniusbeuling het Vlaams erkenningslabel. De nieuw erkende Vlaamse traditionele streekproducten zijn stuk voor stuk echte smaakmakers waarin je de traditie proeft.

    De Sectorgroep Streekproducten binnen VLAM houdt 3 erkenningsrondes per jaar. De ronde van januari levert 8 nieuwe erkenningen op. U vindt ze hieronder overzichtelijk voorgesteld. De producenten ervan mogen voortaan het label STREEKPRODUCT.BE gebruiken op hun product en in hun communicatie.

    Sint-Antoniusbeuling- aangeboden door Keurslager Bart uit Zoersel

    Vlak bij de Sint-Antoniuskerk van Zoersel produceert Bart Van Dijck naar jaarlijkse traditie zijn Sint-Antoniusbeulingen in januari. Feestelijke beulingen zoals het hoort, zoet en op smaak gebracht met stukjes appel, Calvados en kruidnagel. Na de hoogmis op de feestdag van Sint-Antonius (17 januari) kan je in Zoersel nog een echt stukje folklore beleven. Dan worden de pensen per opbod verkocht ten voordele van de parochie, en met groot succes. Keurslager Bart - www.keurslagerbart.be

    Straffe mosterd uit het Leuvense - Aangeboden door BVBA De Ster uit Lubbeek

    Na meer dan 80 jaar enkel zachte mosterd geproduceerd te hebben (die de erkenning STREEKPRODUCT.be al op zak heeft) grijpt mosterdmaker De Ster terug naar het oudste basisrecept. Dit basisrecept was al in 1924 in gebruik voor de productie van een straffe mosterd. Hiervoor maakte De Ster gebruik van donkere mosterdzaden. Nadien kwam de vraag naar zachtere mosterd en werd er lokale gele mosterd toegevoegd. De straffe mosterd wordt eveneens in 3 stappen fijngemalen tussen indrukwekkende handgebeitelde molenstenen. Deze unieke molen staat gerant voor de smeuïge structuur van mosterd De Ster. www.de-ster.com

    Witte en Zwarte pensen en Brabantse kop uit Midden-Brabant - aangeboden door Beenhouwerij Segers-Kerremans uit Strombeek-Bever

    Zwarte en witten pensen maken sinds 1929 deel uit van het ruime gamma huisbereide vleeswaren bij Beenhouwerij Segers-Kerremans. De recepten bleven 3 generaties lang onveranderd, dit betekent voor de zwarte pensen een traditioneel recept met varkensvlees, bloed, brood, ajuin, eieren en als voornaamste kruiden kruidnagel en piment. In tegenstelling tot de witte pensen zijn de zwarte pensen vrij zacht gekruid en is de structuur smeuïger. De witte pensen zijn vast van structuur, typisch voor Brabant is de toevoeging van vrij veel wit broodkruim. Gesneden zie je mooie vleestukjes en, zoals de traditie vraagt, domineren de smaken muskaat en foelie.

    Sinds 1929 is de beenhouwer Segers gevestigd in Strombeek-Bever ten noorden van Brussel. De vele huisbereide vleeswaren zorgen voor een groot en vast cliënteel. Een van de toppers is de Brabantse geperste kop, flink gekruid met muskaatnoot en foelie. De voorgezouten varkenskoppen en tongen worden gaargekookt in een bouillon, vervolgens wordt het vlees in blokjes gesneden. Het kookvocht wordt bijgekruid en extra gelatine wordt toegevoegd, daarna mag alles opstijven. Het resultaat is nog steeds hetzelfde: een mooie vlezige en stevig gekruide kopbereiding. www.beenhouwerijsegers.be

    Lierse koffie - aangeboden als Java-Mokka en De Doornen Kroon door Koffiebrander Van Ouytsel uit Lier

    Sinds 1876 brandt de familie Van Ouytsel koffie in Lier, eerst op de Grote Markt in huis De Doornen Kroon, nu bevindt de koffiebranderij zich in de Rechtsestraat. De oudste mengeling van het huis is nog steeds genoemd naar De Doornen Kroon. In kleine hoeveelheden worden de Arabica bonen langzaam gebrand tot ongeveer 180°C. Aan de hand van de geur en de kleur bepaalt Judith Van Ouytsel hoelang de koffiebonen moeten branden.

    Deze koffie uit Lier sluit het nauwst aan bij de Antwerpse koffies en laat zich graag smaken bij een Liers vlaaike! www.koffievanouytsel.com

    Roodbruin bier uit Zuid-West-Vlaanderen - aangeboden als Ichtegems Grand Cru door Brouwerij Strubbe uit Ichtegem

    Brouwerij Strubbe bevindt zich reeds sinds 1831 onder de kerktoren van Ichtegem, 7 generaties lang wordt er al gebrouwen. Zoals elders in het land focuste ook Brouwerij Strubbe zich op bier van hoge gisting. Na WOI werd de trend van de lagegistingsbieren gevolgd. Sinds kort knoopt de brouwerij terug aan bij de traditie van de Zuid-West-Vlaamse roodbruine bieren. Voor De Ichtegemse Grand Cru werden 3 foeders aangekocht waarin het basisbier van hoge gisting rijpt en verzuurt. Het is aan de brouwmeester om dit oude bier te blenden met jong bier en zo tot een lichtzurig en dorstlessend bier te komen. Ondanks het vrij lage alcoholgehalte heeft dit biertje veel smaak. www.brouwerij-strubbe.be

    Filet d’Anvers - aangeboden door Ernell Vleeswaren uit Temse

    Het bedrijf Ernell, opgericht in 1975, bereidde zijn vleeswaren oorspronkelijk in Borgerhout, in 1988 verhuisde het bedrijf naar Temse. Men werkt er op ambachtelijke wijze en zoals het hoort gebruikt men voor de filet d’Anvers enkel het muisstuk van de platte bil, een stevige magere spier. Vakmensen ontvliezen de spieren en het muisstuk wordt in de juiste vorm versneden, een secuur werkje. Nadien worden ze gezouten, vervolgens volgt de rijping en ten slotte het roken met beukenhout. Filet d’Anvers is een zeer mooi stukje charcuterie, rijk aan smaak, extra mager en typisch Vlaams. www.ernell.be









    06-02-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels airlines Tomorrowland
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Dubbel zo veel Brussels Airlines vluchten voor jubileumeditie Tomorrowland

     

    Voor het derde jaar op rij is Brussels Airlines de reispartner van Tomorrowland. De maatschappij zal dit jaar 15.000 feestvierders naar België vliegen van over heel de wereld.

    Vorig jaar werden er 214 verschillende nationaliteiten geteld op Tomorrowland. Zo’n 13.000 bezoekers reisden met een Global Journey pakket naar Tomorrowland en ook dit jaar worden er opnieuw speciale reispakketen met vervoer, verblijf en toegang tot het festival aangeboden. Vorig jaar vloog Brussels Airlines 8.000 feestvierders naar België en dit jaar biedt de maatschappij opnieuw vluchten aan met vertrek over heel de wereld. In totaal, verspreid over twee weekends, zullen 15.000 passagiers door Brussels Airlines naar Tomorrowland worden gevlogen, op 150 verschillende vluchten vanuit 50 steden in Europa, Afrika en de USA. Nog eens 2.500 Tomorrowlandgangers vliegen naar België met Lufthansa, Thai Airways of Air Canada vanuit de USA, Canada, Zuid-Amerika, Australië en Azië.

    Vorig jaar zette Brussels Airlines twee Airbus A330 toestellen in voor party flights met live DJ’s aan boord vanuit Basel en Tel Aviv. Naar goede gewoonte start het Tomorrowland gevoel ook dit jaar vanaf het vertrek: de Brussels Airlines vluchten zullen omgetoverd worden tot party flights en zullen baden in de magische Tomorrowland sfeer. Global Journey selecteerde ook drie hotels die getransformeerd zullen worden tot échte Tomorrowland hotels. Vanaf de check-in zullen de bezoekers dus al helemaal in de sfeer zitten.

    De Global Journey verkoop, die naast vluchten ook treintickets zal aanbieden, gaat zaterdag 1 februari om 17h van start. Via tomorrowland.com kunnen geïnteresseerden hun reispakket nu al van van a tot z samenstellen en de prijs berekenen.

    05-02-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brouwland Biercompetitie

    't Kwam aan als een mokerslag vorig jaar: Een Nederlands biertje werd verkozen tot beste Hobbybier der Lage Landen. Tijd voor de Belgen om in 2014 de titel te heroveren!

    De Brouwland Biercompetitie is reeds aan zijn vijfde editie toe. Vorig jaar verkoos een professionele jury ‘Barliman’s Best’ als beste hobbybier. Het bier, gebrouwen en gebotteld door het team ‘Jan en Herman’ uit Rotterdam verraste de kenners en haalde het voor 124 andere ploegen. ‘Eden Quadruppel’ kreeg de titel van Beste Studentenbier der Lage Landen. De Lustige Brouwers’ uit Weelde konden dankzij die winst hun vrienden en medestudenten trakteren met 500 liter gratis bier.

    Brouwland, Europa's meest gespecialiseerde leverancier voor bierbrouwers, organiseert voor de vijfde maal de Brouwland Biercompetitie. Nu de Nederlanders vorig jaar, tijdens hun eerste deelname, aan de haal zijn gegaan met de titel van Beste Hobbybrouwer is de honger naar succes bij de Belgen groot. Daarom is het tijd voor een nieuwe ‘Bierbattle der Lage Langen.’ Wij Belgen hebben dan wel één veldslag verloren, de strijd om het beste bier is nog lang niet gestreden en dat zullen we de Nederlanders in de twee categorieën aan de lijve laten ondervinden. Op 7 juni 2014 weten we wie de winnaar is.

    Ook dit jaar mogen studenten opnieuw hun kans wagen en dingen ze mee naar de titel van beste studentenbier. De winnende teams krijgen naar goede gewoonte 500 liter van hun bier mee naar huis. Schol!

    NIEUW dit jaar is een samenwerking met Delhaize. Voor het eerst zal een supermarktketen de winnende biertjes commercialiseren en gedurende drie maanden verkopen in zijn winkels. Op die manier krijgt het grote publiek de kans om de bieren te proeven.

    Brouwen is voor iedereen, dus mannen en vrouwen, net 18 of al een meer gevorderde leeftijd, iedereen is welkom om een team samen te stellen van 2 tot 8 personen en deel te nemen aan de wedstrijd. En heb je nog geen ervaring, geen probleem. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor een gratis brouwopleiding. In deze theoretische cursus legt Brouwland je het volledige brouwproces uit. De deelnemers moeten ouder zijn dan 18 jaar en professionele bierbrouwers worden uitgesloten van de competitie. Inschrijven kan via www.mijnbier.be en dit uiterlijk voor 5 maart 2014

    04-02-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thomas Cook 'stunt'!

    Thomas Cook stunt met "2e persoon gratis" voor cruises

     

    Spectaculaire actie doet klanten cruisevakanties ontdekken. Sinds 5 jaar staat de februari maand bij Thomas Cook in het teken van cruises: in die maand pakt het ieder jaar opnieuw uit met sterke promo's. Absolute eyecatcher dit jaar is de actie "2e persoon gratis" bij Costa Cruises en MSC Cruises. Dankzij deze actie zullen ook dit jaar alweer heel wat Belgen voor de eerste maal op cruise vertrekken, dankzij Thomas Cook.

    Op de meeste recente editie van de Travel Magazine Travel Awards ontving Thomas Cook de fel begeerde Cruising Excellence- Award: een bekroning van de expertise en het ruime productaanbod van Thomas Cook Cruises. Die twee troeven, samen met de zeer sterke promo's, zullen opnieuw heel wat klanten overtuigen. Daarbij zitten traditioneel veel "repeaters", maar ook een grote groep nieuwkomers: klanten die voor het eerst van een unieke - en voordelige! - cruisevakantie dankzij Thomas Cook willen proeven. Thomas Cook doet met deze actie de klanten cruisevakanties echt ontdekken.

    Bij Costa Cruises geldt deze unieke actie op 11 vaarroutes. Die vaarroutes zijn zeer divers, en gaan van de Noorse Fjorden en het Balticum over de Atlantische Oceaan tot de Middellandse Zee. De prijzen zijn bijzonder scherp. Zo kan de 8-daagse vaarroute Balearen, Tunesië en Italië met de Costa Mediterranea**** reeds vanaf €499 voor de eerste persoon (afreizen 2, 9, 16 november), terwijl de 2e persoon gratis vaart. En de 8-daagse vaarroute Noorse Fjorden, Denemarken en Duitsland met de Costa Fortuna**** kan reeds vanaf 739€ voor de eerste persoon (afreis 25 mei), terwijl ook hier de 2e persoon gratis vaart.

    Bij MSC cruises is deze actie geldig op 2 spectaculaire cruises in de Caraïben. 8 dagen in de Caraïben aan boord van de MSC Divina**** - geïnspireerd door niemand minder dan filmdiva Sophia Loren - kan reeds vanaf €849 (afreis 11 oktober), de 2e persoon vaart gratis. Klanten houden halt in Miami, Jamaica, de Cayman Eilanden en Mexico. Een cruise is in een dergelijke omgeving schitterend om de bestemming voor het eerst te ontdekken.

    Zowel bij MSC en Costa betaalt de 2de persoon wel de verplichte havengelden. Wie in de cruisemaand februari voor een andere cruise kiest, geniet alsnog van bijzonder sterke voordelen dankzij Thomas Cook: kinderen tem 17 jaar gratis op een selectie afreizen van MSC Cruises, Costa Cruises en AIDA Cruises. Deze actie geldt ook tijdens de paasvakantie! Gratis drankenpakket & fooien op de Europese cruises van Celebrity Cruises, een rederij die bekendstaat om haar ongeëvenaarde service (gemiddeld 1 bemanningslid voor 2 gasten!), aandacht voor details en de uitstekende keuken. Minicruises Costa Cruises vanaf €99: een 4-daagse cruise waarbij je voor een spotprijsje 2 citytrips (Barcelona & Marseille) in 1 cruise combineert (afreis 14 april). (2de persoon gratis is bij een dergelijke cruise niet mogelijk.

    04-02-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sint Valentijn in hotel Amigo

    Dit jaar richt Cupido zijn pijlen op het Îlot Sacré, meer bepaald op het knusse en luxueuze Hotel Amigo. In het romantische kader van het vijftiende eeuwse historische centrum laat Hotel Amigo zijn tortelduifjes een feeërieke avond beleven.

    Wie voor het valentijnsarrangement kiest, verblijft in een van de chiqueste kamers van het hotel. De kamers zijn beschikbaar vanaf 14 uur. In de kamer staat een rozenboeket dat door een prestigieuze bloemist gemaakt werd, maar ook een halve fles champagne, een schoteltje met verse aardbeien en een doosje pralines. Dankzij de uitstekende ligging van het hotel kunnen de bezoekers de mooiste plaatsen van Brussel te voet ontdekken. Ze kunnen rondkuieren op de Grote Markt, algemeen beschouwd als een van de mooiste marktplaatsen ter wereld, of gaan shoppen in de A. Dansaertstraat en de aanpalende straatjes, met een ruim aanbod van designershops en vintagewinkels. Om een verlengstuk te breien aan dit moment van pure ontspanning kunnen de geliefden naar het Ristorante Bocconi afzakken. In Ristorante Bocconi, bekroond met 3 vorken, kunnen de gasten in een aangenaam en gezellig kader genieten van het driegangenmenu samengesteld door Fulvio Pierangelini, de Italiaanse tweesterrenchef.

    In de keuken maakt de gereputeerde chef-kok Marco Visinoni de gerechten klaar. Op dat eigenste moment wordt de kamer klaargemaakt voor de nacht en worden er rozenblaadjes op het bed gestrooid. De volgende ochtend is er een ontbijtbuffet en kunnen de geliefden hun kamer nog tot 16 uur houden, afhankelijk van de beschikbaarheid. Prijs: € 454, in de Classic King Room (verblijfsbelasting en dranken niet inbegrepen)

    Wie voor het valentijnsarrangement met ster kiest, verblijft in de luxueuze Royal Blaton Suite met een oppervlakte van 180 m². In de suite staat een rozenboeket klaar voor de gasten en een fles roséchampagne en een schoteltje met verse aardbeien. Vanaf 14 uur kunnen de geliefden vanuit hun appartement genieten van het adembenemende zicht op de historische buurt, voor ze – als ze dat willen – het centrum van de stad intrekken. In de vooravond wordt de suite klaargemaakt en wordt het bed bestrooid met rozenblaadjes. De avond zelf is het toppunt van luxe en gezelligheid: het privédiner, dat bedacht werd door de Italiaanse chef-kok met twee sterren Fulvio Pierangelini, wordt uitzonderlijk in de kamer opgediend.

    Fulvio Pierangelini die voor de gelegenheid uitzonderlijk aanwezig is, zal al zijn talenten aanspreken om van deze dag een onvergetelijke herinnering te maken. De volgende ochtend wordt het ontbijt in de kamer geserveerd. Prijs: € 5000, in de Royal Suite, inclusief keuze van de sommelier (excl. verblijfsbelasting) Het is aanbevolen om het valentijnsarrangement met ster één week op voorhand te boeken. De betaling moet vooraf gebeuren en wordt niet terugbetaald.





    03-02-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eurostar: nieuwe uniformen

    EUROSTAR PAKT UIT MET NIEUWE UNIFORMEN

     

    Eurostar pakt uit met een nieuw uniform, het derde in Eurostars geschiedenis sinds de start van de treindiensten in 1994. Het enorme kussende standbeeld ‘The Meeting Place’ in St Pancras International in Londen werd aangekleed in een extra groot exemplaar van Eurostars nieuwe uniform, de nieuwe uniformen luiden een symbolisch jaar in voor Eurostar, z’n 20-jarig bestaan.

    De Eurostar-reizigers kregen een verrassing vanmorgen: ze werden verwelkomd in de Eurostar-stations en in de treinen door trotse medewerkers die voor de eerste keer hun nieuwe uniform droegen... en in St Pancras International werd het bekende negen meter hoge standbeeld ‘The Meeting Place’ aangekleed in een extra groot exemplaar van Eurostars nieuwe uniform.

    Het XXXXL-uniform werd gemaakt met meer dan 95 meter stof. Er is vijf nachten aan gewerkt door Maggie Cooke, een Britse styliste bekend voor haar werk voor tv-programma’s en allerlei voorstellingen uit de opera- en cinemawereld. Het extra groot exemplaar is identiek aan het nieuwe uniform van Eurostar en werd deze ochtend om 6 u. CET onthuld.

    De nieuwe uniformen luiden een bijzonder feestelijk jaar in voor Eurostar want het bedrijf viert z’n 20-jarig bestaan dit jaar. Het nieuwe uniform is het resultaat van honderden gesprekken met het personeel en de klanten om niet alleen elegant en vernieuwend te zijn, maar ook geschikt voor verschillende functies. De nieuwe uniformen kondigen ook de komst aan van de nieuwe Eurostar-treinen. Het design van de nieuwe uniformen werd sterk geïnspireerd door de nieuwe treinen.





    03-02-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!